Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 1X112

2012. január 06. 21:30 - Hódos Hajnalka

Valahogy sejtettem, hogy ezt a VV-t sem ússzuk meg kornyikálás nélkül, hogyne, elég élénken él még bennem az a mintegy tizenkét perc az előző szériából, mikor Nádai VV Anikó megküzdött azzal az egy sorral, akarom, hogy tudd. A végén már én is akartam. Tudni, hogy végre mikor nyögi ki. Szóval, zajlik az X-Faktor hét a Villában, nagy a tét, ketten is lila kendőt szereznek azon a vasárnapi Gálaműsoron, amitől már most a sírógörcs fojtogatja a torkomat és a gyomromat is. Én meg örülök, biztos gép előtt ülök megint, mert Piroskát megműtötték, mit megműtötték, lényegében szívátültetést hajtottak rajta végre, ha még valami baja lesz, kiírom, hogy egyébként DELL és felhasználva a hogyvolt blog mérhetetlen népszerűségét, követelni fogok egy újat. Steve Jobs forever feliratú pólóban.

Hajnye, de éneklés előtt meló van, Attila a Villamester, nem szarral gurigázik, felébreszti Kingucit meg Sehucit, uccu neki, nyalják föl a mosókonyhát, de izibe, mert ezt a munkát csak két szőke tudja megcsinálni. Két szőke ugyanis kitesz egy férfit. Na az odabaszna, drága Attilám, úgyhogy maradjunk annyiban, két szőke kitesz fél barnát. A kis aranybogárszálak nagyon ügyesek, nem kell ám félni, ha ezt megcsinálják, szabadok. Petivel nehezebb dolga van a Villamesternek, bár a taknyot már kitakarították a fürdőből - bele sem merek gondolni, milyen módon került oda és milyen formában leledzett ott napokig - és Attila előkezelte a budit is, nem és nem, Petike nem hajlandó, még akkor sem, ha egyébként ő szarik ott legtöbbször. Hm. És a többiek vajon hova?

Na mindegy, sietni kell, egy óra múlva megérkeznek a mentorok, lesz minden bajság, Királyel Norbi például valamire azt hiszi, de nem, meg be is kell énekelni. Sok esz és rekesz. Nem sörös. A sör egyébként is ciccen, nem sziszeg. A sok esz megvolt, most akkor hümm ü nélkül, csak úgy nem tudom leírni. Basszuk meg, Péter ezt nem fogja szusszal bírni. Hát igen, testalkatra sem egy Angus, ugye, fiatalabb is, Angus mégis bírja szusszal. Meg eleve, négy funkciót kell egyszerre, az sok. Ha Péter nő lenne, én meg férfi, most elsüthetném a funkciók analógiájára az annyi esze van, hogy nem szarja körbe a nappalit poént, de én vállaltan nősténysoviniszta vagyok és férfiimádó, ugye. Péterékre kénytelen vagyok még szót vesztegetni, a következő okok miatt: a Cotton Eye Joe c. szám megszületésében részt vevő összes humanoidot (bár kétlem, hogy azok lehettek) különös kínzásoknak vetném alá. Aztán meg itt van Eszter, szűzmáriaédesanyám!

Alig tértem magamhoz a Péter által felvázolt koreográfián, azaz berontunk a színpadra, mint a birka, a kezünkkel meg úgy csapkodunk, mint a szerencsétlen tyúk, aki a nyaknyisza előtt valahogy kiszabadult a háziasszony karmai közül, és a szó szoros értelemben szárnyaszegetten, félőrülten rohanna vissza a baromfiudvarba - tudom, miről beszélek, a T. Olvasóknak hajánlom Az tikokrúl c. trilógiámat, ami szerénytelen véleményem szerint a jövőben híresebbé válik majd, mint az Alapítvány trilógia, aki tud, az tud alapon - szóval nem elég ez, meghallom Eszter hangját. Nabazmeg. Nem Balázs, ez nem az a tartomány, mikor reped az üveg, az ehhez képest a szirének éneke az Odüsszeuszban. Nekem az jutott eszembe, mikor általános iskolában azzal szórakoztak vicces kedvű osztálytársaim, hogy a körmüket húzgálták a táblán. Na. Körülbelül az. Péter szerint Eszteren határozottan látszik a javulás, úgyhogy a rémálom kategóriából felküzdötték magukat az iszonyú és fülsértő kategóriába. Vasárnapra már csak borzalmasak lesznek. Örülök neki.

Csaba és Vera egy rendkívül szimpatikus fiatalember utasítására kikenyik egymást színes festékkel dalolászás közben, mert a szám arról szól, hogy Színezd újra. Höhö, még szerencse, hogy nem az Add ide a didit c. méltán népszerű Pákó sláger lett a nótájuk. Attila ma még folyamatosan nézi a szöveget, amin Enikő, aki a Pengeszájú Fapinák Egyesületének éves közgyűlésére öltözködött, mert szeret csinos lenni nagyon mérges, mert ha meló van, ő nem ismer tréfát. Egyébként nem baj, ha Attila nézi a seggét és ő is akar tetoválást, csak még nem tudja, mit, nem tudja, hova és mekkorát. Van, aki ugyanezen elvek szerint él. Juj, de Attila nem is nézte a seggét. De igen. Hihi. Seri egy genya, Attila meg elpirult, ajajj. Jó, ami jó. Seri és Attila nem azok, de Seri szeretné elhinni, hogy de. Kingáék meg annyira zseniálisak, hogy még puszit is kapnak, mondjuk, ha én lennék a boldogság, eszem ágában nem lenne hazamenni. Se Fecóékhoz, se a Kutaiékhoz, az kurvaisten.

Jaj nekem, árva fejemnek, játékos, vicces feladat következik, lefordítva az RTL nyelvezetet, minimum rituális tömeggyilkosságra számíthatunk. Egymást parodizálják, Csaba tetszik, Attila reggeli felkelés utáni antiszociális énjét játssza el. Fecó Kingát, röhögök, mert saját maga kifütyüli a káromkodásokat, a sipítozás is elég élethű. Vera Fecót, ebből lesz a sértődés, mert Vera Igaz Barátja a boga faszáért fel nem fogja, hogy Vera azt próbálta kifigurázni, Fecó nem áll ki magáért és nem válaszol egyenesen a kérdésekre, amiket feltesznek neki. Legalább bevallja, hogy megsértődött, nemcsak Csabának morog. Vera türelmes, körülbelül tíz percig magyarázza, miért és hogyan, a falra hányt borsó előbb betalál, hagyjuk is, azon sokkal jobbat lehet röhögni, mit csináltak, miután Balázs bejelentkezett és elmondta, hogy ketten is lila kendőt szereznek a Gálaműsoron.

Attila kiborul, ezt a feladatot nem lehet elszabotálni, oszt most megint lehet agyalni négy napig, kit hogyan. Aztán megörül, mikor meghallja Petitől, Eszter valószínűleg három jelet fog kapni. Seherezádé, Péter és Eszter szivarkákból és cigarettákból kirakják a kiválasztó táblát, ha jól láttam, Kingát egy rózsaszínű kupak - mentes ási - szimbolizálta. Seri kiakad, nem is érti, Peti hogy tudja így játszani ezt a játékot, szarva a kapcsolatokra, Péter Serire is szarik, az van, ha ők Eszterrel védettek lesznek, odabasznak a Csabának. Seri még nyavalyog egy kicsit, milyen távol áll tőle Péter játékstílusa, Csaba, Fecó és Kinga meg bölcsen megállapítják, hogy a nyakukon van a hurok. Ja, és nyifi-nyifi, Kinguci nem akar kiesni.

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: vv5
531 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

inmemancsi 2012.01.07. 16:58:54

igazoltattak és előállítottak mert két cvekkerrel bevásárlásról hazajövet képes voltam a járdán haladva az úttesten egy lassító rendőrautó előtt átmenni - rámdudált, hogy mit képzelek én meg megálltam az út közepén erre kénytelen volt a lábam előtt (bocs egyik cvekker) előtt 5 cm megállni és kiordítani, hogy mit képzelek - erre mondtam, hogy ne ordítson velem, nem tudom idézni ezt követően, az ordító állatot, nagyon felhúzta magát, hogy többször kikértem magamnak és különben is kétezerhat óta azt hiszik, hogy a rendőrök.. csak kapkodtam a szemem,

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.07. 17:00:15

@fran7: Soha nem volt keserédes a szám.. Szerintem nincs ennyi fázis..
1/a - ha kisgyerekként hallgatsz Hofit, nem érted
1/b - felnőtt fejjel hallgatod és nem érted
2/a - felnősz, megérted, és néha félrehúzott szájjal bólogatsz, hogy "Háát igen" vagy "Pontosan", és van mikor hangosan felnevetsz
2/b - ...

Ennyi :D
Nem kell szeretni mindenkit, hiszen különbözőek vagyunk, más-más humorérzékkel... Ez nem baj.

fran7 2012.01.07. 17:00:27

@bigél: @beacska: @ladyandhenk: Válaszom sokkal messzebbre vezetne, mint a blog a tartalma engedné. De én így gondolom, akkor is, ha tudom, hogy van igazság abban, amit mondtok.

inmemancsi 2012.01.07. 17:01:08

na mindegy, tudom így egyoldalú a beszámoló de tényleg a kelkáposztákkal meg mittudoménmikkel mentem hazafelé, erre azt kellett hallgatnom hogy mit képzelek, és itt mindenki azt hiszi, hogy csak joga van és a rendőrség 2006 óta és mit képzelek egyébként is, mindezt azért mert visszaszóltam neki, hogy velem ne ordítson soha életemben nem volt dolgom rendőrséggel, ,de ez maga volt az atyaúristen

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.07. 17:03:46

@inmemancsi: A rendőröknek előbb utóbb nagyon el fog pattanni az agya, úgy ahogy mindenki másnak... Sajnos rajtuk is meglátszik... Zebrán vagy simán úttesten mentél át? Mert ha simán úttesten, akkor az valóban szabálytalan, a stílus attól még felháborító. Ha zebrán, akkor meg egyenesen undorító.

fran7 2012.01.07. 17:04:30

@Papucs Orrán Pamutbojt: Nyilván ezek az én fázisaim voltak. S nem is szeretném senki örömét elvenni. (Na jó néha igen) De Hofi másképp keserédes a számomra, mint Sándor György. Az jobban bejön.

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.07. 17:06:03

@fran7: Erre írtam, h nem vagyunk egyformák :)

inmemancsi 2012.01.07. 17:07:52

@Papucs Orrán Pamutbojt: nincs zebra a járdát keresztezi egy macskaköves (a fele sétáló utca) nem lehet máshogy átmenni egyenes út amit keresztez egy kis utca igen a csávó nem volt normális, de mi közöm van hozzá, hogy mit gondolnak a rendőrökről velem ne ordibáljon, és semmiféle szabálysértést nem követtem el. egyértelmű volt, hogy a csávót zavartam a két cvekkerrel, hogy megálltam és kikértem magamnak a hangnemet (nem csak én mentem át előtte ugyanis) utána pedig minősíthetetlen módon közölte, hogy panaszkodhatok és ő úgy beszél ahogy akar, egy gyakornok rendőr vagy mi volt vele, kérdésre se nyikkant meg elmondanám, ha sértettem volna a közbiztonságot, mondjuk egy piroson átkeléssel vagy valami, de tényleg nem csináltam semmit a kb összesen 12 kiló bevásárlószatyorral a kezemben

2012.01.07. 17:08:59

@inmemancsi: Soha ne állj meg az út közepén még elütnek.

bigél 2012.01.07. 17:10:00

@inmemancsi: kellemetlen lehetett :(

@Papucs Orrán Pamutbojt: remélem, nem lesz igazad, de sajnos látok rá esélyt, hogy mégis

inmemancsi 2012.01.07. 17:10:56

mivel a lakáson állított elő, ezért bementem a kapitányságra utána, hogy panaszt tegyek és pont jött vissza és és még akkor is beszólt, hogy akkor megírja a feljelentést, hogy a csajnak legyen oka panaszt tenni. - én voltam a nagy fogása ma, kiváncsi lennék a január elején elfogadott új szabálysértési törvényre.. mondjuk eleve közölte, hogy az van amit ő mond, úgyhogy tehetek panaszt akárhol és ő már 20 éve rendőr és mi (?egyedül voltam éppen) mit képzelünk magunkról

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.07. 17:11:10

@inmemancsi: sajnálom..., pedig manapság még nagyobb a hatalmuk...

bigél 2012.01.07. 17:11:28

@inmemancsi: ahhoz viszont gratula, hogy kikérted magadnak az ordibálást, sokan nem mernék megtenni

inmemancsi 2012.01.07. 17:12:17

@szerivan: bizony bocs, abbahagyom, de azért álltam meg mert megijedtem akkorát dudált és csodálkoztam, egyébként közölte, hogy neki joga lett volna elütni engem erről ennyit - ezt többször is nyomatékosította, nem ilyen kultúráltan

inmemancsi 2012.01.07. 17:14:13

@bigél: pontosan ez a baj, csodálkozott, hogy nem tojtam be a 150 kilójától, attól, hogy 5 cm-re állt meg, meg a dudálásától és ordibálásától. mit képzelek én, .. ezek után semmit, panaszt tettem, a kapitányságon rendesebbek voltak, de úgy látszik ez lesz az új módi, hogy a levegőt is csak bocsánatkéréssel vegyed

2012.01.07. 17:14:18

@inmemancsi: :O Akkor tényleg beteg elme volt!
Nyugodj meg, ülj le közénk és szidjuk békében a villalakókat :)

inmemancsi 2012.01.07. 17:16:15

@ladyandhenk: írtam az előbb, hogy még a kapitányságon is odaszólt nekem amikor bejött hogy "megírja a feljelentést, hogy legyen a csajnak oka a panaszra" kiváncsi leszek milyen szabálysértést követtem el, de azt azért tudni kell, hogy amikor mondta hogy joga van elüti, akkor megkérdeztem, hogy tényleg és erre közölte, hogy igen - úgyhogy az ítélőképességéről ennyit

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.07. 17:19:14

@inmemancsi: Ezaz, csüccsenj le és dumáljunk VV Báthory Erzsébetről :D

inmemancsi 2012.01.07. 17:20:06

@szerivan: ok köszi, már ok vagyok,csak az ebédfőzésből nem lett semmi és át kellett értékelnem a helyzetet. soha életemben még csak nem is igazoltattak ezidáig..

a villalakókat én nem szidom, de pld. kingával én biztos nem tudnék együtt élni, soha nem bírtam az ordíbálókat (főleg ha indok nélkül nyomja)

2012.01.07. 17:20:22

@Papucs Orrán Pamutbojt: Láttad, hogy kapott egy pink bögrét búvóhelynek?

inmemancsi 2012.01.07. 17:21:29

és egyébként az éjszakaiban elemezték ki légyen a kiválasztott?

bigél 2012.01.07. 17:22:16

@inmemancsi: a hatalommal rendelkezők esetében (ld. főnök, rendőr, stb.), szerintem ez nagyobb gáz.

2012.01.07. 17:22:18

@inmemancsi: Én a megjátszást tolerálom nehezen így Eszter és Péter tuti kapna tőlem jelet.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.07. 17:23:28

@inmemancsi: azt hittem, h csak fenyegetőzött...a görénye...

Lépj túl..............örülj, lassan itt a karácsony:)

bigél 2012.01.07. 17:23:51

@szerivan: a baj az, hogy amennyiben nem kívülről nézed, nagy valséggel észre sem veszed, hogy átejtettek a palánkon

2012.01.07. 17:26:26

@bigél: Az Eszter-Peti féléket mérföldekről kiszagolom, zsigerből érzem a napraforgókat.

inmemancsi 2012.01.07. 17:28:29

@bigél: volt egy kolléganőm annak a főnöke ordította le a szegény fejét - teljesen kedves csendes jól dolgozó nő volt - és soha nem értettem, hogy mi alapján is ordíthat vele.. szegény tűrte, a legjobb az egészben, hogy a főnöke helyett dolgozott, mert az segg hülye volt tényleg

bigél 2012.01.07. 17:28:39

@szerivan: akkor szerencsés típus vagy

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.07. 17:28:54

@bigél: Arról :D
@szerivan: Nem figyeltem, ma pótoltam a tegnapi lemaradást... :D

Mondtam én, hogy jó kis téma :D

inmemancsi 2012.01.07. 17:31:05

@szerivan: én sokáig nem ismerem fel a megjátszókat, ha jól csinálják, aztán ha rájövök elkönyvelem, hogy mi várható el tőlük és nem számítok semmi jóra, így annyira nem idegesítenek, ha tudom milyenek, sajnos sokszor nekik kedvez a világ

2012.01.07. 17:32:52

@inmemancsi: Nekik kedvez az igaz, csak nem tudom hogy tudnak egyenes gerinccel tükörbe nézni. Pont E mondta ezt:)

inmemancsi 2012.01.07. 17:36:06

@szerivan: magukat nem úgy látják ám, meg a tények azok nekik nem nagyon vannak - legalábbis akit én ismerek, pld. letagadja a saját mondatát fél perc múlva -ilyenkor és a mai nap:)) sajnálja az ember, hogy nem bekapcsolt diktafonnal jár kel:))

2012.01.07. 17:37:49

@inmemancsi: Nem látják magukat? Erre még soha nem gondoltam.

bigél 2012.01.07. 17:39:39

@szerivan: a szálka esete a gerendával

2012.01.07. 17:42:26

@bigél: Nem, ezt csak tudatosan lehet.

nosce 2012.01.07. 17:44:32

@vallatas:
""A fürdőszobai jelenet is jó, amikor Kinguci énekel, miközben Vastag Csaba hátát mossa."

ez holt található? link:óra:perc:másodperc
köszi "

Binbir fejében, a bal fülétől 3.46 cm-re, sajnálom ha így nem pontosan tudod hol van, de Zwekedly statisztikáját használtam :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.07. 17:45:11

A napraforgó emberek nem tudják sokáig megjátszani magukat! Előbb-utóbb nem tudják, h hova forduljanak...

nosce 2012.01.07. 17:46:41

@szerivan:
"Az Eszter-Peti féléket mérföldekről kiszagolom, zsigerből érzem a napraforgókat. "

a macskáknak elég jó a szaglásuk, a grapefruit sisak meg fel is erősíti :)

2012.01.07. 17:47:34

@nosce: A grapefruit megvéd a gondolatolvasástól, nyáú

nosce 2012.01.07. 17:49:32

@inmemancsi:
"de tényleg nem csináltam semmit a kb összesen 12 kiló bevásárlószatyorral a kezemben "

ez volt a baj nem tudod h januártól csk 10 kg alatt lehet szatyorban cipelni bármit ? :)

nosce 2012.01.07. 17:50:27

@szerivan:
hát telapatikusan tuti nem férnek hozzád :)

nosce 2012.01.07. 17:51:52

@szerivan:
na mondd mit szagoltál még ki az onlányból ? :)

2012.01.07. 17:55:11

@nosce: Nem néztem az elmúlt 2 napban, sőt öfikből is csak részleteket.

nosce 2012.01.07. 17:55:24

ma lesz az x-faktor döntő ?

inmemancsi 2012.01.07. 17:56:06

@nosce: lehet igazad van:)) meggondolhattam volna azt a kelkáposztafőzelék gyártást tényleg.. nem is lesz belőle semmi, paprikáskrumplira futja a maradék lelkiállapotból. egyébként valószínű januártól jogod van kussolni és lehetőleg minél hamarabb megdögleni, hogy ne legyél útban, olyan kafkásan

nosce 2012.01.07. 17:57:01

@szerivan:
mióta Hayni nem tartja rajtad a szemét, lelazsálod a vv5-t :)

nosce 2012.01.07. 17:59:10

@inmemancsi:
ha ketten vagytok akkor összedhatjátok a cipelni valót tehát ketten 18.5 kg-t is cipelhettek...:)

nosce 2012.01.07. 18:00:11

@bigél:
akkor még 2 brrrzasztó öfit is telepakolnak vele ? :)

2012.01.07. 18:00:30

@nosce: Elkanászodom kontroll nélkül.

inmemancsi 2012.01.07. 18:01:03

@nosce: még annyit amikor kiértem neki a stílust, közölte, hogy mit magyarázok pontozni nem akarok piros pont fekete pont, vagy beárulni az apukájánál..:))

inmemancsi 2012.01.07. 18:02:40

@nosce: a mai 18 óra 1 perces állapot szerint gondolom:)) a 18 óra 3 perces verzió még nem jött ki:))

nosce 2012.01.07. 18:08:13

@inmemancsi:
azóta már lehet egy 18 óra 8 perces is :)

nosce 2012.01.07. 18:09:27

@szerivan:
"Elkanászodom kontroll nélkül. "

és mivel lehetne motiválni ? kis whiskas ? :)

2012.01.07. 18:10:47

@nosce: Te se jársz sűrűn a héten.

nosce 2012.01.07. 18:11:48

@inmemancsi:
"közölte, hogy mit magyarázok pontozni nem akarok piros pont fekete pont, vagy beárulni az apukájánál..:)) "

miért nem mondtad neki h ezeket most még nem, hanem elveszed tőle a dömpert, sixx is azt szokta elvenni, az nagggyon fáj :)

nosce 2012.01.07. 18:12:40

@szerivan:
"Te se jársz sűrűn a héten. "

viszont akkor sikerül elsőnek lennem :)

inmemancsi 2012.01.07. 18:14:03

lesz a bridget jones kettő ma

nosce 2012.01.07. 18:16:13

@inmemancsi:
"lesz a bridget jones kettő ma "

az melyik , amiben összeverekednek ?

bigél 2012.01.07. 18:17:46

@nosce: mindkettőben verekednek :)

inmemancsi 2012.01.07. 18:18:22

@nosce: basszus hát ilyeneket nem tudok:)) mondjuk tuti pofán csapott volna és ezt is ordítozta mint a fába szorult féreg

finom ez a kinder country megkínálnám a kedves kommentelő társakat, de mivel egyszerűbb, javaslom mindenki egyen egy kis csokit, vagy igyon:)) mondjuk pizzát is javasolok

nosce 2012.01.07. 18:18:58

szerintem az x.faktoros hét után lehetne egy michele wild hét a villában, minden nap mással menne randizni, az megdobná az öfiket meg az onlányt is :)

bigél 2012.01.07. 18:19:02

@nosce: esélyes

mindenesetre én a mait kihagyom, mindjárt lépek itthonról

inmemancsi 2012.01.07. 18:20:28

@nosce: hát azt nem tudom, de ebben csúszik le a tűzoltó ízén azt hiszem, mindenesetre a 2. rész:))?

bigél 2012.01.07. 18:21:55

@inmemancsi: az elsőben csúszik a tűzoltó izén (asszem rúdnak hívják :P). a másodikban sittelik le drogcsempészet miatt

nosce 2012.01.07. 18:22:03

@bigél:
"mindkettőben verekednek :) "
akkor nemtom :)

bigél 2012.01.07. 18:22:28

@bigél: ja, itt is csúszkál, de sílécen

nosce 2012.01.07. 18:24:16

@bigél:
"az elsőben csúszik a tűzoltó izén (asszem rúdnak hívják :P)"

és ott alig van rajta bugyi :), tényleg a drogos, az lehet a következő :)

nosce 2012.01.07. 18:25:33

@bigél:
"ja, itt is csúszkál, de sílécen "

meg rúdon is, de nem túzoltón :)

nosce 2012.01.07. 18:27:07

és melyik csatornán lesz, nehogy véletlenül a terminátor 127. nézzem :)

2012.01.07. 18:27:29

A 2. rész gyenge nagyon.

inmemancsi 2012.01.07. 18:27:45

jaj bocs, én semmilyen filmet nem vagyok képes normálisan végig nézni, erre sem emlékszem, de 7től a viasat 3-on

nosce 2012.01.07. 18:29:08

@szerivan:
igen nekem is úgy rémlik h gyenge

nosce 2012.01.07. 18:30:46

@inmemancsi:
"aj bocs, én semmilyen filmet nem vagyok képes normálisan végig nézni, erre sem emlékszem, de 7től a viasat 3-on "

köszi, akkor neked még majdnem vadi új lesz a film :)

nosce 2012.01.07. 18:32:20

@szerivan:
"A 2. rész gyenge nagyon. "

bár ha felveszek egy grapefruit sisakot lehet h megértem az igazi mélységeit :)

2012.01.07. 18:35:03

@nosce: Pont ez az, hogy nincs benne. De a hajad illatos lesz.

nosce 2012.01.07. 18:40:05

@szerivan:
és pénzenergiát lehet közben emelt díjas sms-ért kérni ?

2012.01.07. 18:41:35

@nosce: Aki annak fizet aki egy grapefriutot hord a fején az is meg is érdemli.

nosce 2012.01.07. 18:42:30

na jó, offra teszem most magam :)

nosce 2012.01.07. 18:44:04

@szerivan:
"Aki annak fizet aki egy grapefriutot hord a fején az is meg is érdemli. "

ezt a pénzenergiát a tv-ból szokták sugározni, nem is tudják mi van a fejeden, lehet ott akár egy pók is :)

kamarti 2012.01.07. 18:55:15

@inmemancsi: nézd a jó oldalát: kezdesz rutint szerezni a hatalommal való érintkezésben :)
végül is azt is lehet élvezni valahol :)

(anno egész gimi alatt azon röhögtek az osztálytársaim, hogy bármikor, bárhová mentünk az országban, engem tuti igazoltattak a rendőrök, néha még a körözési listát is megnézték - ez utóbbi főleg akkor volt vicces, amikor a Keletiben történt, miközben arab pénzváltók húztak el mellettünk jól hallható cséndzsmanizással :) 4 évig találgatták az okot :)
mondjuk voltak nem annyira vicces esetek is, amikor nem csak a személyit kérték el, hanem pl. a vonatjegyet, amivel Pestre utaztam, és annak ellenére, hogy még megvolt, azzal vegzált, hogy tudja ő, hogy ott csövezek a Kökin már napok óta, és például be kellett mondani a címet, hol alszom majd, hogyaszongya elnézhessen majd arra ellenőrizni....
régi szép idők...:)

avanivi 2012.01.07. 19:06:23

van máááásik!!!!

inmemancsi 2012.01.07. 19:10:52

@kamarti: köszi, engem is lekérdeztek köröznek-e:)) inkább abban erősít meg, hogy nem tűröm és nem is fogom eltűrni az ilyet

kamarti 2012.01.07. 19:15:08

@inmemancsi: teljesen igazad van. én csak ara céloztam, hogy anno fel sem merülhetett bennünk, hogy nem tűrjük, és gyakorlatilag bárkihez, bármikor odamehettek, minden különösebb ok nélkül.
na ezt manapság már nem tehetik meg csak úgy, legalábbis remélem

mface 2012.01.07. 19:57:45

@no mail, no problem: jól nyomod, én is kérek :)

inmemancsi 2012.01.07. 20:10:40

@kamarti: sajnos megtehetik akkor újra úgy tűnik, akkor se ha nem tűröm, panaszt tettem, gondolom semmi nem lesz..de akkor sem hagyom annyiban, én nem szoktam hozzá ehhez- és nem is akarok

no mail, no problem 2012.01.07. 20:15:48

@genevieve: te nem, de én igen. mint minden mással. amúgy emiatt miért csak nekem tiltakozol?

@mface: sajnos nem tudok adni, pedig nem sajnálom, hidd el. egyrészt gyárilag vagyok ilyen, másrészt csak hajnit idéztem - elismerem, szabadosan.

2012.01.07. 20:18:00

Gyertek a 113-ba!

Közbiztonság Szilárd 2012.01.09. 00:08:13

@ladyandhenk:
Régen tényleg nem voltak rosszak, de az új Dellek (így kell írni, ugyanis sima családi név, Michael Dellnek hívják a cégalapítót), úgy 6-7 éve, már elég szarok.

Mondjuk 13 éves laptop már gagyi, akkor is, ha az XP (bár inkább csak a Win98 SE) meg a Word még elfut rajta.

Nekem is van 1986-os home computerem (Enterprise 128 - jobb volt annó, mint a C64, és mivel a magyar állam hozta be az állami boltokba, felébe került, alig 3 havi mérnöki keresetből meg lehetett venni) is itthon, hibátlanul elfut, persze, de azért jónak már nem mondanám, a jónak ugyanis az is a része, hogy új programok futnak rajta.

A szar nem azt jelenti, hogy működésképtelen, hanem azt, hogy a konkurrenciához képest gyenge.
Márpedig a Dell gépek ilyenek. De legalább drágán ilyenek.

Ha jó laptopot akarsz, vegyél Samsungot (bár nincs akkora hírverés körülötte). Minden fontosabbat saját maguk gyártanak bele (memóriát, merevlemezt, monitort), nem innen-onnan összevásárolják. (Régen jó volt a Compaq, míg nem fúzionált a HP-vel.) Asztali gépnél meg jobb, ha összeválogatod magad. A Dell max. középkategória mindkét területen.
A legtöbb munkahelyemen én is azt használtam, mindig szarabb volt, mint a feleannyiért összepakolt otthoni gépeim.
süti beállítások módosítása