Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Dr. Csont 1x01 - Lány a tóban

2011. február 19. 20:12 - o.n.

Washington nemzetközi repülőterén indít a történet, ahol egy rózsaszínbe öltözött jónő próbálja kideríteni, hová érkezett a guatemalai járat. Az információért még cicit is villant, de végül nem kell megvárnia, amíg a pultnál álló pasi összeszedi az állát a földről, mert őt találja meg az annyira várt személy. Magas, barna, vékony, farmeros-bakancsos-sokzsebes mellényes nő az érkező, és miközben kifelé indulnak a reptérről, csillogó szemmel kezdi mesélni a 2 hónapos út során szerzett élményeit, melyek közül a lelkes „szó szerint nyakig álltam egy tömegsírban” megnyilvánulás kapásból nem hangzik túl bizalomgerjesztően. „Nem így kellene feldolgozni egy szakítást” – érkezik a jótanács, de kb. ezzel véget is ér a könnyed csajos csevej, mert egy kétajtós szekrény méretű alak követi őket, akit nem csak én szúrtam ki, hanem a farmeros is. Táska ledob, gyanús alakot kérdőre von, majd az első rossz mozdulatra földre teper egy gyomros-félköríves rúgás-kézhátracsavarás kombóval. Wow. Érkeznek a belbiztonságiak, a póruljárt alak is közülük való, és csak a táskába akar belenézni, amit ő is elhajít menten, mert egy emberi koponya néz vele farkasszemet. A lányok somolyognak.

A reptér kihallgatószobájában végre bemutatkozik főhősnőnk, Dr. Temperance Brennan, antropológus a Jefferson Intézetből, aki az FBI-nak azonosít hullákat. És ártatlan arccal elnézést kér a kétajtós szekrénytől, amiért legyakta a kollégái előtt. „Mielőtt legközelebb hozzám nyúl, talán azonosítsa magát.” Hehe.

Tovább
Címkék: dr. csont
12 komment

Szellemekkel suttogó 3x15 - Horror Show

2011. február 18. 14:00 - leeann

Melinda a profnál van, aki egy közgazdász lányt akar rásózni a látóra. A lány segítsége elkel, mert az antik bolt könyvelése katasztrófa, de a lány nagyon elkésik, és ez nem túl jó ómen egy bemutatkozó találkozón. Payne nem csak jófej akar lenni, hanem segíteni is akar, mert lehet, hogy a lányt kísértik. Mel nem akar tovább várni, de amikor a lány kísérettel érkezik, elgondolkodik a dolgon. A lány apja jóbarátja és mentora volt Payne-nek, ezért foglalkozik a prof komolyabban Kylie esetével, mint bárki máséval.

Másnap a lány megjelenik az üzletben, de megtámadja őt egy csapat légy, és a nagy hessegetésben átesik a az ajtó üvegén. Delia szalad Jimért, aki ellátja a lányt. Természetesen a szellem okozta a riadalmat, sőt közli, hogy fejezd be. Jó, de mit és ki? Ez még majd úgyis kiderül. Szóval nem meglepő módon a szokásos forgatókönyv lapjait vélem felfedezni a történetben. Vagyis a lány megijed a kínos kérdésektől és elszalad, majd másnap Mel elmondja, hogy látja a szellemeket, ami kiváltja a szokásos menekülést minden fura mondat elől, amiben szerepel a szellem szó.

Tovább
1 komment

VV4 - 4X65

2011. február 18. 13:00 - Hódos Hajnalka

Ha újra kezdhetném, újra kezdeném. Meteorológus lennék. Jobban mondva időjós béka, mert őstehetség vagyok. Elég lenne egy rohadt nagy befőttesüveg meg egy létra, én meg a front előtt két nappal már ügyesen másznék fel-alá, keresnék egy csomó pénzt és röhögnék a markomba. Most meg órákat fekszem egy elsötétített szobában, nyögve és csak arra tudok koncentrálni, ki az a segg, aki a jobb szemembe szúrja ezt a bazi nagy kardot, le a tarkómig, meg arra, nem is volt arisztokrata a családban, pedig a migrén az úrinők betegsége. Na mindegy, túléltem, ahogy az előzőt is, meg a következőt is túl fogom, az összefoglalót csak hallgattam, mert a migrénnel együtt jár egy jó kis látászavar is, de úgy is elég volt. Ezek már edzenek, ébreszti Éva Alekoszt. Hála Istennek, örülök neki, legalább edzettek lesznek. Azon gondolkodom, kire rakjam a jelet. Vagy a Jerzsire, vagy a Gigire rakok, csak azon gondolkodom, hogy kiesek-e a Gigi ellen vagy nem. Nem tudom eldönteni, legszívesebben mind a kettőre raknék.

Mióta az Olivér elment, teljesen másképp viselkedik a Jerzsi. Kinyílt a csipája, a szürke ember próbálkozik, hogy megmutasson valamit magából, de úgy gondolom, hogy 83 napig volt lehetősége, miért most kezdte el? Így van, jól gondolod, helyesel Alekosz. Még valami fontos, akivel menni szeretnél, arra rakd. Azt fogom mondani, mivel csak egy emberre lehet rakni a jelet, ezért nem arra fogom tenni, akivel nagyobb volt a vitám, mert több őszinte megnyilvánulást láttam benne, mint a másiknak a szemében, és ez a személy lesz a Gigi!Milyen dolog, hogy a Jerzsivel volt vitám, aztán hívja ide a bátyját, mikor ők itt se voltak! Attól fél, hogy a szerelme nem tudja egyedül megvédeni magát? A Jerzsi nem rossz ember. Annyira. Én sajnálom, mondja Alekosz. Én is, bólogat Éva, mert meg van vezetve. Olyan, mint a gokart pályán a gokart, csapódik faltól falig, azt se tudja, merre tart, rázza a fejét Alekosz. Na mindjárt jövök, áll fel az ágyról Éva.

Tovább
Címkék: vv4
3989 komment

Dr. Csont 4x08 – Halálszobrász

2011. február 18. 10:00 - Llew

Az előző epizód két füvező hülye gyereke után, most két söröző hülye gyerek bukkan nem mindennapi holttestre, egy tömbbe préselt autó közepén. Angela egy bárba hívja Sweetset magán rendelésre, aztán az agyturkász szövegére szokás szerint nem igazán figyelve levezeti magának, hogy most már ideje belevetnie magát egy új kapcsolatba, főleg, hogy hat hete nem szexelt, és ilyen még nem volt.
A Jeffersonianben a csapat az ismét sorra került Mr. Wickkel kiegészülve azon agyal, hogyan nyissák ki a konzervet, miközben Brennan megint csak nem ért kulturális utalásokat, Angela pedig Hodgins szerelmi élete felől érdeklődik.

 

A roncstelep nyilvántartásából kiderül ki a beszállító, és bár maffia gyilkosság gyanúja is felmerül, a hatás kedvéért Bones és Booth, késő éjjel, kettesben törnek be a kérdéses címre, ahol aztán egy kimonóba öltözött idősebb nőt találnak, újabb roncsok és egy vértócsa társaságában. A helyszín egy műterem, a préselt autók szobrok, amiket Geoffrey Thorne készített és sok százezer dollárért igyekezett eladni roncsot közelről még nem látott gazdag sznoboknak. A vér pedig a banya szerint disznóvér és egy másik művész önkifejezése során került a padlóra.

Tovább
Címkék: dr. csont
1 komment

VV4 - 4X64

2011. február 17. 14:00 - Hódos Hajnalka

Köszikösziköszi, hogy eljöttél, ébred a VV4 századik adásának reggelén Éva Ádám mellett. Kutyanyakörvben. Ádám úgy megy, ahogy jött, vévészűzen. Mosatlan fogakkal, zuhanyzás nélkül, Évának annyi esze sem volt, hogy készítsen neki egy kis reggelit és tálcán bevigye a nyugiba egy forró kávéval együtt, még mit nem, aztán megszokja az embör, meg ilyeneket is követel, hogy meleg vacsora meg vasalt üng, hogyne. A búcsú pillanataiban a féltérdig érő bilikék zokni csillogós körömcipővel kimondottan tetszik. Azt mondta, hogy hiányzott a hajam, így túrta a hajam! Meg mondta, hogy annyira hiányzik a testem és annyira kíván! Meg ilyeneket, hogy szép vagy, gyönyörű vagy Magyarország.

Akkora mázlista vagy, hogy nem is tudod, mutogat Anikó a cigivel, hogy törne le az összes körme egyszerre. Mos tudatosult bennem, hogy itt volt, hogy szeret és annyira hiányzom, hogy el sem tudom képzelni. Hát én se. És kibírja, azt mondta és a döntőben van a helyem! És tudod mit mondott a kirohanásaimról? Úgy szeret, ahogy vagyok. Leszarja! Aztán gyorsan a kiválasztásra tereli a szót. Jaj, hagyjál már, a kiválasztással álmodtam, nyavalyog Anikó. Éva nem akar párbajozni menni, Anikó menne. Éva vagy Gombira, vagy Jerzsire rakja, csak ne szórják a jeleket szanaszét, mert akkor biztos, hogy ő megy és nem akar most menni. Rakjuk a Gombira! De én nem akarom, hogy a Gombi elmenjen, nyüszít Anikó. De nem fog! De nem engem visz, hanem a Jerzsit! Vagy Alekoszt. Alekoszt nem fogja! Béci milyen smseket kapott, le voltam döbbenve, hajol előre Éva. Hogy milyen undorító, gusztustalan! Alekosz is megszólal végre, azt hitte, a Béci rájátszik erre a májer témára. Én azt gondoltam, hogy ő ezt direkt csinálja. De lehet, hogy itt arról van szó, hogy tényleg ilyen. De ha meg tényleg ilyen, hát apukám…..ez….ennyi lenne? Éva nem tud szabadulni a témától, az ágyban döglenek, Alekoszt nyaggatja.

Tovább
Címkék: vv4
1725 komment

Dr. Csont 4x07 - Férfi vagy nő?

2011. február 17. 10:00 - Llew

Két befüvezett srác egy elhagyott tengerparton horgászgat és a globális felmelegedésről elmélkedik, mígnem egyikük egy csontvázat vesz észre a vízben. Boothék szokás szerint Sweetsnél ücsörögnek, csak most néma csöndben várják, hogy leteljen az idejük, vagy befusson egy hívás. Így is történik. Cam már a helyszínen várja őket Brennan egyik hallgatójával, Mr. Nigel-Murrayvel, aki élő lexikonként kényszert érez, hogy a tárgyhoz legkevésbé sem tartozó tudását megossza a jelenlévőkkel. Az áldozat egy elvágott gerincű, mellimplantátumos felsőtest, aminek összezúzták az ujjait, így a rosszul sikerült fürdőzést ki lehet zárni.

 

Az implantátumok alapján az FBI Patricia Ludmillerként azonosítja a többszörösen plasztikázott, öt évvel ezelőttig nem is létező ismeretlent. Boothék ellátogatnak a világvégi halászfalucskába, ahol élt, és miközben a nő lakását átvizsgálva kiderítik, hogy lelkész volt, ismét csak vallási vitába keverednek. Időközben kihorgásznak egy alsótestet a környéken, ami gerincnél passzol a felsőhöz, és amiről Mr. Nigel-Murray a medencecsont alapján szakértő módon megállapítja, hogy egy férfié. Némi szépséghiba, hogy a maradványnak vaginája van.

Tovább
Címkék: dr. csont
4 komment

VV4 - 4X63

2011. február 16. 13:15 - Hódos Hajnalka

A Valentin nappal önmagában ki lehetne kergetni a világból, a szívecskét szorongató plüss egerekkel, villogó szőrös állatkákkal meg az aranyáron kínált vörös rózsákkal együtt, biztosan bennem van a hiba, a nettó három kilónyi virágcsokrokkal sem tudok mit kezdeni, mi vagyok én, kecske? A Lakók nem ússzák meg, hatalmas piros szív jelzi ezt az igen fontos és méltán népszerű ünnepet, Gigi, Béci és Gombi meg is puszilják. Jerzsi nem ébred ilyen jól, mert az első, amit megpillant, Éva másnapos feje a másik ágyon. Tiszta idegbeteg vagy, nézzél tükörbe, kíván neki jó reggelt. Nem szólok hozzád és nem idegesítem fel magam ezen a gyönyörű napon, morog Éva. Nem gondoltam volna, hogy miattad lesz feszültség, mikor tök jó volt a hangulat, mikor az Olivér kiment. Nem baj Jerzsikém, elintézted nekem a jeleimet, de tudod mit? Ezt nem úszod meg szárazon, fiam!

A többiek a konyhában, van, aki a kajára nem bír ránézni, Béci sajnos az emberekre. Teljesen más, ha egy ember azt mondja, hogy hülye, vagy bunkó, vagy úgy viselkedik, hogy másnap meg lehessen neki bocsátani, vagy másnap a szemébe lehessen nézni. Nem volt normális a tegnapi nap, dörmögi Laci. Hát nekem ne mondjad, szólal meg Anikó. Még neked ne mondja, csattan fel Béci. Kiröhögöd bazmeg az embert, mikort azt mondják rá, hogy a kurva anyádat meg azt hogy ribanc? Mit nem mondott, magadnak is hazudsz? Ott röhögtél az Alekosszal! Most ezért vagyok lebaszva, mert röhögtem, ámélkodik ártatlanul Anikó, a ma született bárányzigóta. Igen! Oda kéne szólni, hogy ilyet nem illik mondani! Hidd el, utána megmondtam neki, védekezik Agnus Dei. Ezért vagy ott ahol vagy és ezért nem keresem a társaságodat! És ezért nem keresik azok az emberek a társaságodat, akik eddig keresték! És hidd el, kiérdemelted, hogy ezek után se fogom, hirdet ítéletet Béla. Hát röhögtem, az elején, ismeri el Anikó, de a végén már nem. Nem akartam, hogy előjöjjön ez az énem, de ha kell, elő fog jönni, mind a ketten szét lesztek oltva és kaparni fogjátok az ajtót, veszi át a szót Jerzsi.

Tovább
Címkék: vv4
1944 komment

Alias 1x18 – Masquerade

2011. február 16. 12:00 - Milo Rambaldi

Sloane és SD-6 mentes részt zártunk, Syd a gaz FBI rabságában szenvedett majdnem mindvégig, tekintvén, hogy az SDR szerint ő maga a Sátánasszony. Vaughn és KémFater a Haladkitól nyert információk alapján kiszabadították Sydet, hogy Itáliába repülhessen, megdöntendő a jóslatot. Syd szerint viszont nem ő a Rontószellem, hanem KémMuter, a néhai Másenyka, aki annyira nem is néhai. KémBarbie szerint ugyanis a jó asszony túlélte a jeges vizes balesetet (ahogyan Syd is sellővé változott a tengerbe hajtást követőleg), most is szabadon kószál a cirill betűs könyveivel, és az apokalipszisen töri a fejét.

Nem szarakodunk, egyből főcímmel nyitunk. Meg a templomi zenére hegyet mászó Syddel. Aki bejelenti a walkie-talkie-ba, hogy nesze nektek, szöktem, de megvagyok. Az Ördögfattya Bt. beltagságáról ezennel hivatalosan lemondok. Ugrunk LA-be. Syd köszöngeti Jacknek, hogy megmentette, de KémFater csak annyit mond, magadnak köszönheted, most már anyádat kergeti mindenki. Akiről egyébként tudták, hogy életben van, Arvin vezetett egy bizottságot, ami anyáddal foglalkozott, csak nekem nem szólt senki. Syd mondja, na majd én elővakarom a tetves ruszki cemendét, de Jack gyorsan leoltja, mégis mit vársz tőle, aranyom. Syd már Vaughnt próbálja meggyőzni, lehet, hogy mazochista tyúk vagyok, de az anyám az anyám, segíts megtalálni, vedd elő az aktáját. Vaughn is leoltja, tudod, anyád, az a drága asszony, megmurdálta az apámat, és ez nem lehet, hanem biztos. Mint ahogy az is, hogy nem segítek.

Tovább
Címkék: alias
2 komment

Dr. Csont 4x06 - Munkahelyi szerelem

2011. február 16. 10:00 - Llew

Hétfő reggel van, egy irodaház politikailag korrekt dolgozói (indiai férfi, ázsiai férfi, fekete nő, a többi fehér) heringeznek a felvonóban, miközben kávégép javítási bürokráciáról és hasonlókról csevegnek. Az első megálló után egy szöszi belekezd a közismert ki-fingott-ide játékba (mindig, aki előtte kiszállt), aztán mikor már mindenki vagy mereven maga elé mered, vagy látványosan tekinget körbe, a lift megremeg, zökken párat, és a lenyíló plafon panel mögül egy lerágott alsó lábszár esik a kabinba.

Boothék eközben Sweets aktuális konzultációján ülnek. Ügynökünk láthatóan izgatottan, míg hősnőnk inkább az elalvással küzdve. Booth nyugtalanságának oka, hogy meghalt az egyik kollégája. Akiről azt sem tudná ki volt, ha nem lett volna valami spéci karosszéke, amire most a többi ügynökkel együtt pályázik. Hiába, kemény meló ez az FBI-oskodás. A fejmosás alól azonban időben kimenti a telefon. Kiérkezve, az undorukat legyűrve kíváncsiskodó irodistákon átverekedve magukat Camet próbálja rávenni egy orvosi igazolás kiállítására, de ő inkább a lábbal foglalkozik. A helyszín kicsit tágabb a liftnél, mivel az áldozat több emelet hosszban, egyenletesen eldolgozva figyel a liftakna falán. A magassarkú alapján nem a szerelő.

Tovább
Címkék: dr. csont
1 komment
süti beállítások módosítása