Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Gengszterkorzó 2x05 - Vér, halál, indiánbosszú

2011. december 18. 23:31 - szabóZ

Quentin Tarantinónak biztos kell mostanában a pénz, és titokban az HBO-nak ír gebinben, mert ebben a részben annyi az erőszak, hogy a stáblista után érdemes száraz törlőkendővel végigmenni a képernyőn, még a végén foltot hagy a vér, és amúgy sem tesznek jót egy tévének a rászáradt agydarabkák és zsigerek.

A megemlékezés napja van, Nucky beszédet mondd, és a világháborús hősökre emlékszik, ami azt jelenti, hogy benyal a Kapitánynak, Jimmynek és még a demokráciának is. Vagyis minden ellenségének. Váratlanul felrángatja Jimmyt a pulpitusra, mint igazi hőst, Jimmy zavarban van, mondogatja, hogy ő aztán semmit nem tett, csak megpróbált túlélni. A háttérben kéz nélküli emberek tapsolnak, és láb nélküli veteránok ugrálnak örömükben.

Messze-messze, egy másik elme galaxisában ugyanekkor Richard egy erdőben bolyong, metaforának sem rossz a helyszín, de a félarcú bérgyilkos inkább csak azért jött, hogy fejbe lője magát. A cső már a szájában, amikor egy kopott, molyette szőnyeget idézően megviselt kutya tűnik fel, felkapja a műarcát. Richard pedig rohan, mintha az életéért futna, pedig ugye ha cafatokra robbantana egy sörétes puskával az agyát, akkor az a maszk már semmire sem lenne elég. összefut egy erdőkerülővel, meg egy öregemberrel, akik éppen mókusokat húznak nyársra. Ott morog a lábuknál a kutya is, feszült a helyzet, három puska, meg egy csattogó állkapocs, de aztán a házi pálinka mindent megold. Richard visszakapja az arcát és elücsörög az ismeretlenekkel, miközben a nyitott szájú mókusok csendben köröznek a tűz felett, és szemmel láthatóan már az sem zavarja őket, hogy egy pálcika áll ki a seggükből.

Jimmy a megemlékezés után találkozik a város hatalmasságaival, aka vén, dúsgazdag köcsögök, akiknek hetvenezer dollárral lóg. Fogalma sincs, hogy hogyan adja meg a pénzt, mivel ugye nem sikerült leszállítania Philadelphiába a kölcsönből vett italt, miután Nucky felrobbantotta a titkos raktárát.

A jól szabott öltönyben és elegáns rattantolókocsiban ücsörgő köcsögök azt kérdezik, hogy él-e még egyáltalán a Kapitány, Jimmy meg nem éppen tisztelettudóan válaszol, mire az egyik öregember korát meghazudtoló gyorsasággal jól arcon vágja egy mívesen kidolgozott bottal. Ilyen lehet, amikor elszabadulnak az indulatok egy öregek otthonában, már csak az hiányzik, hogy valaki más elkezdje Jimmyt fojtogatni a lélegeztetőgépe zsinórjával. A harmadik meg támadhatna egy teli éjjeli edénnyel.

Jimmy persze dühösen távozik, az öregek pedig megállapodnak arról,hogy a mai fiatalok nagyon udvariatlanok, bezzeg ők, még tudták, mi a jó modor, és még a rohadt indiánokat is kiirtották, és közben nem nyavalyogtak, mint a maiak a világháborús emlékeken rágódva.

A Kapitány szívrohama miatt Nucky öccse is pánikban van, annyira, hogy elmegy meglátogatni Nuckyt, elmondja, hogy a Kapitány már alig él, és egyébként is legyen már olyan kedves és bocsásson meg, hiszen a testvéri szeretet, ugyebár. Az, hogy börtönbe akarta küldeni a bátyát, az meg csak egy vicc volt. Nuckynak egyetlen egy aprócska feltétele van csupán: hogy az öccse térdeljen le, és csókolja meg a cipőjét. Persze Eli nem tartja alkuképesnek ezt az ajánlatot, így egymásnak esik a két testvér a téli kertben a pálmák közt. Mondhatnám azt is, hogy a paradicsomban, de ma nem vagyok a metaforákra hangolva.

A családi pofozkodásból élet-halál harc lesz, Eli a pisztolyáért nyúl és Nuxkyt fojtogatja, szerencsére jön Margaret egy bazi nagy puskával. Nucky pedig még csak meg sem köszöni, hogy a nő megmentette, csak annyit közöl, hogy legközelebb töltse meg a mordályt, mielőtt valaki ráfogja. Mintha csak azt mondaná, hogy legközelebb jobban süsse át a steaket.

Eli kiborul a veszekedéstől, meg attól, hogy nyertes összeesküvőből hirtelen jövő nélküli szerencsétlen lett, ezért mi mást is csinálhatna, minthogy elbújik a fészerben és piál. Megjelenik George, az egyik túlsúlyos összeesküvő, és arról érdeklődik, hogy mégis mi van a Kapitánnyal, mert a városban már azt pletykálják, hogy meghalt. Eli tagad, de George nem hisz neki, ezért egy ponton a sheriff agyonveri egy csavarkulccsal. Miután meghalt, még pépesre zúzza a koponyáját is, hogy kiengedje a gőzt. Erre mondják a Kékfényben, hogy hirtelen felindulásból, meg az esti italozás közben összeszólalkoztak, mondjuk aztán általában nem egy rendőr házát, hanem egy lerobbant tanyát mutogatnak a vágóképeken.

Richard hazaér az erdőből, annak is a legmélyéről, és Jimmy rögtön új munkát ad neki. Elmennek ahhoz a dúsgazdag, vén faszhoz, aki betörte Jimmy orrát, és bosszút állnak rajta a lemészárolt indiánok nevében. Lágy zene szól, miközben az indiánok büszke mészárosát megskalpolják. Mondom, hogy Tarantino írja a forgatókönyvet, főleg, hogy ellenpontozásként ezután azt látjuk, hogy Nucky szobalányát megdugja Nucky ír terroristája. Mert neki olyan is van ám.

És már csak a lezárás marad hátra, amint Eli elássa a kövér hullát a Ford T-modell lámpájának fényében a nagy büdös, kietlen és reménytelen semmi közepén. Szomorú stáblista.

Ilyen lesz a Gengszterkorzó második évada

Interjú a sorozat rendezőjével

2x01 - Magyarország egy gengszterkorzó

2x02 - Kurvából úrinő

2x03 - A gengsztereknek is van szíve

2x04 - Kurvák mentik meg a történetet

komment

VV5 - 1X92 - 1X95

2011. december 18. 18:05 - Hódos Hajnalka

Hát, Villatörténelmet írtunk, hiába minden. Fecót férjül adták, sírt, hogyne sírt volna, de csak sorjában, egyelőre ott tartunk, hogy lázban ég a Villa, nem, nem járvány tört ki, készülődnek a Nagy Napra. Már, aki, Gergőnek például dagad. Az orra, meg más is, gyanítom, de Seri csak odatolja magát, egyébként stop van. Jó, most megint kitört belőlem a röhögés, csak annyit mondok, szólítsatok ezentúl LEKI-nek és ne kérdezzetek semmit, de hogy ez a poszt így nem lesz kész, az biztos, mert vagy sms-eket kapok „lekike” megszólítással, vagy e-mailt, ami rosszabb, ma már elhangzott a „Balti” is, és nem a tengerre gondoltak. Na jó, nem vagyok gyökér, szóval az van, írtam már sok posztot, írtak már rólam sok mindent, vagy ahogy anyám mondaná, voltam már minden, csak nacsasszony nem, de tegnap ma reggel nyolc óra után pár perccel erre a kibaszott erős kezdésre, mint első komment, még én sem számítottam: SAJNÁLOM, HOGY A CIKK ÍRÓJA LEKI ÉS ELMEBETEG. Így, csupa nagybetűvel. Jaj, hol tartottam? Ja, tudom. Szerivolték nem dugtak ugyan, de Seri jól aludt.

Attila és Péter is, ők egy teljesen más Villára ébredtek Vera azonosíthatatlan hulladékdarabkái nélkül, ez annyira felvillanyozza őket, hogy elhatározzák, hadat üzennek a kuplerájnak és a kosznak. Egy élhetőbb világért fognak tevékenykedni. Söpörnek, porszívóznak veszettül, vasalni jöhetne hozzám is valaki, ha már. Vera nagyon büszke, hogy Malacka végre nekiállt takarítani, Attilának meg jól is esett. Mielőtt a Villa Gedeon nénije, Ronika megcsinizi Seri haját, Kingáét vasalgatja, közben pletyi. Hát Kingának Attila, mint férfi nem. Elmondja neki többször viccesen, de egyik fülén be, a másikon ki. Egyébként, nem érthető félre ez az ölelkezés? Ohhát Veronika ezt az utat már megjárta, aztán csak belesült a saját faszságába. Nem mindegy ám, hány centi van köztük. És hihihi, velük is így kezdődött. Petike, Attika és Esztike vicceskednek az udvarban, azt a tuja nagyon kiszáradt, ki kell rakni a házon kívülre, ez is hozzátartozik a karácsonyi nagytakarításhoz. Miután kiröhögték magukat, a Cinkostárs Bt. Ünnepséget tart az udvarban, megszerezték ugyanis a Tiszta udvar, rendes ház minősítést, de Verát hagyták a faszba. És szóltak Fecónak, hogy ő is hagyja ugyanott.

Tovább
Címkék: vv5
komment

X-faktor 2x18 - 10. döntő

2011. december 18. 09:00 - candyperfumegirl

Ez a hétvége az igazán kemény, 10. döntő, utolsó kieső, utolsó X-faktor döntők, és még csak szombat este van! Még egy menet hátra van vasárnap, én addig egész biztos, hogy meg fogok süketülni, mert a stúdióközönség vadabb minden eddiginél, de most már igazán felhevültek a kedélyek, mert már csak hárman vannak, mindjárt vége, és mehetünk karácsonyi ajándékokat bontogatni. Igen, ez most a szombat esti döntő hogyvoltja, a vasárnapi nagydöntőről külön hogyvoltban fogok megemlékezni, az is eseménydús lesz, megérdemli. Vágjunk bele, jön már Nóri az eddigi legrövidebb ruhában, és ha szépen fejben végigpörgetjük mik voltak eddig a repertoárban, akkor értékeljük csak ezt a teljesítményt, és ki lehet tenni a 18-as karikát is, itt villantások lesznek, keményen. Nárai műkorcsolyabajnokra vette a figurát, Hajas most finomabban bánt a zselével, mint legelvetemültebb pillanataiban, DevilNóri fülében karácsonyfadíszek csüngnek az alkalomnak megfelelően, a lábai meg felérnek Svédországig, remélem, van olyan kamera, ami be tudja fogni egy képbe.

Mentorok is jönnek, a kék a mai egyenszín, Gesztit kivéve, de lehet, hogy csak azoknak kell összeöltözni, akiknek van még versenyzőjük a mezőnyben. Szokatlan módon rögtön egy közös produkcióval indítunk, mind a 12-en benne vannak, akik döntőbe jutottak, Kocsistól Gyurcsíkig, és mindenki karácsonyfadísznek öltözött. What A Feelinggel nyitnak a már kiesettek, majd a döntősök hoznak egy-egy szösszenetet a verseny során előadott egy-egy számukból, jó hangulatú ez a kis nyitány, még akkor is ha az egyes dalok közötti kapcsolódási pontokat kereshették volna tovább is, mert nem találták meg. A végére a kiesetteket leterelik a színpadról, marad a triumvirátus, és Nóri rögtön a kezükbe nyom egy-egy CD-t (azt hiszem, az eddigi döntős dalaik vannak rajta), és Muri Enikő akkorát visít, mintha nem lett volna előre megbeszélve, hogy ez jön. Nóri nagyon kihangsúlyozza ma, hogy mennyire fontos a szavazás, „nyúljanak a telefonok után, MOST!”- üvölti a mikrofonba, és olyan mozdulatot tesz közben, mintha alsó madárfogást venne éppen valakin, és az a legszebb az egészben, hogy ugyanezt a mozdulatot egy reklámblokkal később is megismétli.

Tovább
Címkék: x faktor
komment

True Blood 4x11 - Soul of Fire

2011. december 17. 18:09 - sixx

Azzal a mozdulatsorral folytatjuk a történetet, amivel abbahagytuk, a sötét nindzsáknak öltözött, négyfős vámpírkommandó elindul Marnie kicsiny bótja felé, kezükben gépfegyvert és RPG-t lóbálva. Odabent Marnie konstatálja, hogy odakint mi van, de nem különösebben izgatja magát, talán azért, mert Antonia korában még nem ösmerték a rakétagránátot. Az egyik tanonc, valami Casey elmenne, ha lehet, mert nem akar felrobbanni, de AntoniaMarnie egy laza csuklómozdulattal a mellkasába varázsol egy rozsdás kést, és jöhet a főcím, aminek zenéjét az egyik X-faktoros is megpróbálta elénekelni.

Tovább
Címkék: true blood
komment

Bűbájos Boszorkák 3x04 - Minden boszorkányok éjszakája

2011. december 16. 10:17 - szösznibaba

Halloween. Bár Piper nem tudja, mit ünnepelnek, Phoebe pedig személyes sértésnek veszi, hogy egy seprűn repkedő rusnya vénasszonnyal azonosítják őket, mindenki várja a bulit, és be is öltözött: Piper puncsos habfelfújtnak, Phoebe sátánista utcalánynak, Darryl az újonc ruhájába préselte bele magát (micsoda fantázia), Leo a második világháborús ruciját vette fel, de a legvagányabb szerkója Prue-nak van: Heroes V, egy sprite függöny aljal. Óriási, tényleg vagány. Indulnának a klubba, de Cole még nem érkezett meg. Persze, hogy nem, mivel éppen két kék fejű grimlockot pattint le egy kisfiúról a ház előtt, de nem azért mert jófej, hanem mert nem akarja, hogy beleköpjenek a levesébe, ő akarja levadászni a boszorkákat. A két grimlockot már kinyírták a csajok, de mivel Halloween van, vissza tudnak jönni kicsit, mivel ilyekor a könnyebb az átjárás. Vagy valami ilyesmi.

Eközben otthon megy a nagy készülődés, amit két dolog is megzavar: megérkezik a két grimlock, és egy átjáró is nyílik, ami be is szippantja a boszorkányokat, így a rendőrre, meg az angyalra marad a két freezelt kék izé. Darryl agyába a rendőrök éleslátásának hírét öregbítő „Ugye ez nem jelent jót?” mondattal fészkeli be magát a szitu. A lányokat elnyelte egy varázsörvény, és ő ottmaradt két, már megölt, majd visszatért lénnyel a házban egy második világháborúban meghalt (ma már) angyallal. Lehet, már volt jobb napod is.

Tovább
komment

Castle 2x19 - A múmia átka

2011. december 15. 15:07 - Zenóbia

Sötét a város, ebben a sötét városban pedig egy nagyon gondterhelt ember ballag valahová, majdnem el is ütteti magát, mert nem néz körül mielőtt átmenne az úton, a férjem az ilyeneket simán lelőné egyből. Megérkezik a célhoz, de bemenni nem tud, mert nem nyitja a kulcs, viszont amíg szarakodik a fejére zuhan a háztetőről egy vízköpő. Gondolom nem élte túl. Alexis érdekes kísérletet végez a konyhában, a vér spriccelési mintáit vizsgálja. Sok paradicsommal meg egy klopfolóval, a többit a fantáziátokra bízom. Castle segítene, de csörög a telefon, hulla van. A gyilkos megfarigcsálta a vízköpőt. Nem macerás ez egy egészen kicsit, így kinyírni valakit? A zárat természetesen megbuherálták, hogy legyen ideje a vízköpőnek pont Will Medina fejére esni. Medina lakása múzeumra emlékeztet, ami nem véletlen, a New York-i Történelmi Múzeum egyik társkurátorát tisztelhették benne még életében. Volt barátnője is, a kapcsolat jellegét pedig Castle az Ízek, imák, szerelmek című könyv alapján próbálja meghatározni, Ryan természetesen olvasta és még tetszett is neki, vannak dolgok amiket szerintem nem kellene bevallania egy férfinak.

A kapu este hétkor még jó volt, a naptárban pedig egy fél hatos randi a belvárosban C.T-vel. A fiúknak jut C.T. lenyomozása, Castle a múzeumot választja, mert imádja a dinókat. Én is, a Jurassic Parknál nincs jobb. Dr. Raynes csábította át Medina-t a Földrajzi Intézettől, a Kan-Xul expedíció vezetésére. Kan-Xul egy legendás maja király volt, ha valaki nem tudná így kapásból. A régészeti lelet a sírkamrából származik, a királyt 12 mumifikált szolgával együtt temették el. A sírt Medina fedezte fel, egy hónap múlva lenne a kiállítás. Miközben Beckett kérdezgeti Dr. Raynes-t, Castle nekiáll Indiana Jones-t játszani, fejébe nyom egy kalapot és megindul felfedezni a leleteket, arcán látszik az eltökéltség a küldetése iránt. Ügyesen ki is nyitja a koporsót, és itt véget is ér a küldetése, mert irdatlanul lebasszák, hogy mit nyitogatja a sírt, amikor így simán tönkreteheti a múmiát. A lebaszás Racheltől jön, Medina munkatársától, gyorsan közlik is vele, hogy egy munkatárssal kevesebb van. Befut Rupert Bentley közben, a Múzeum támogatója, aki szerint nem gyilkosság történt, hanem ez a múmia átka. Nyilván. Hogy én erre nem gondoltam. A sírkamra fölé ugyanis fel volt írva, hogy aki ránéz a maja király arcára, annak annyi. Castle ugye az előbb ránézett, neki tehát annyi, a következő részben már más fogja játszani a szerepét.

Tovább
Címkék: castle
komment

VV - 365.

2011. december 15. 13:37 - Hódos Hajnalka

Igen, a 365. Napja. Kerek egy éve írtam az első posztot a Hogyvolt blogra.

Hogy volt?
Szoktam vihogva mesélni, én lennék az első, akit basznának ki a c:c blogról. Van tévé, hogyne, de nem nézem. Bár tegnap valakinek sikerült az, ami sixxnek sem, bekapcsoltam. Önként. Ugyanez történt tavaly is, akkor azért, hogy megnézzem a Bombanők beszavazó showját, miután jelentkeztem a felhívásra, írót keresünk. Az volt a próbaposzt. Négy nap idegtépő várakozás után írtam meg a kölcsönös felebaráti szeretet és tisztelet nevében azt az e-mailt, ami így kezdődött: „a zisten bassza meg, hogy nem lehet válaszolni arra a szájbakúrt kibaszott próbaposztra….”
Hát így kezdődött.

Volt itt minden, mint a búcsúban, én mondom.

A kezdeti nehézségek „segítség, nyifinyifi, nem mén ki a poszt”, „értsd már meg, hogy nem tudsz élesíteni, könyörgöm” után megküzdöttem a képekkel „nyifinyifi, nincs kép a hivataloson” jött Sigismundus, fehér lovon, négy herével, teljes páncélzatban, mint A Megmentő Lovag. Azóta is ő a Képrabló, ki is nyílt a csipája „a tizenkilencest feltétlenül rakd be, akarom!” Néztem bután reggel negyed hétkor, bazmeg, több mint kilencszáz komment éjszaka, atyaúristen! Tél volt, hó esett, jöttek az ünnepek. Közben zajlott az élet az Odúban, a kommentelők megírták A Levelet (és MegLepke A Verset) amit rózsaszínű papíron postáztak, mégsem került sose adásba (a zertélel kapja be). Játszottunk, viola narvilly nyert, fogtuk magunkat és belibbentünk a Villába. „Heló, Hajni vagyok, most jöttem át a hídon, itt vagyok Csepelen.” „Szia, örülök! Hogyan ismerlek meg?” „Ronda vagyok.” „Én meg kövér.” Ha addig lett volna köztünk némi feszkó, azonnal elmúlt volna, mikor a reklámmosolyú szőke lány kedvesen megkérdezte tőlünk: „Az Alekosz kasztingra jöttetek?” A mai napig nem beszéltük meg, ezt sértésnek, vagy bóknak minősítsük-e, de felszabadító volt, pár perc múlva vihogva vonszoltuk ide-oda azt a bizonyos Alekosz-táblát és fényképeztük egymást, a kiválasztó táblával is, hogyne. Kitavaszodott, meglett a második rekord (24 óra alatt 4000 komment), de a szeretettáborozásnak vége szakadt, lett Nagy Balhé, a Totya is megmondta, hogy lesz, sírás-picsogás, ajjaj, nagy a baj, kilenc tehén, mégsincs vaj.

Pötyi volt a húsvéti nyúl, húsvéti versek születtek, Hoshee szegény, azóta is várja az Irsaiját (bévét meg sem merem említeni), mire feleszméltem, véget ért. „Eadtak rabszolgának” a Velveten közvetítetettem a döntőt, volt nyígás „úristen, nem látok semmit, vakrepülés”, fél órával később már értettem mindent, „oké, túl vagyok a falusi picsa városi aszfalton hisztin, lehet olyat írni, hogy lófasz és esti fény?” Lehetett, hogyne, még azt is lehetett, hogy csetszexelni hívjam Dopeman-t hát istenem, unalmas volt a döntő. Másnap új sor, nagybetű, kezdődött az Alekosz luvnyát keres, és a második nap megszületett az „aztakurvahétszentségit”, mint minősítő jelző, kvázi fokmérő. Hogy a Szopós Sellő éjszakája, vagy a Lepényhal-gate volt előbb, arra már nem emlékszem, Alekosz Veronikával engedte el a Boldogság Narancsszínű Madarát, frídám, hittem én, de a maroknyi csapat maradt. A VV5 kezdetéig. Volt Wagner-est, operett nap, amikor meghirdettem a magyar nóta hétvégét, a kommentelők egyöntetűleg küldtek el a náthásba. Akkor már Baltás Démonnak hívtak, igen, és jött az e-mail, „készülj, lesz VV5”. Eredetileg úgy volt, már augusztusban, de később, a „te, kit kell leszopni, hogy kiderüljön, mikor indul a VV5?” után nem sokkal kiderült, szeptember közepén.

Menetrendszerű nyígás „nyifinyifi, mi lesz, ha szar leszek? Ha kiírtam magam, ha ismétlem magam, ha nem fog tetszeni, félekfélekfélek!” A tizenharmadika egyáltalán nem volt tűnt jó ómennek, ne már, akkor lesz az első VV5 poszt? Akkor volt. Megint van hivatalos nyelv, ezúton köszönjük Kingának a „faszomatbazmeg”-et, érdekes, a teremburáját nem tudott a kommentelők közt gyökeret verni, nem is értem. Új szlogen született: „elsőzni gyerekes”, Peticsé Verának drukkol, kinek másnak, megint van éjszakai brigád, van új nyígás is „hiába csinálom krómban, akkor is kibasz, hallom, ahogy hullik a hajam!” Én meg kicsit ritkábban, de annál nagyobb lelkesedéssel. Majd ha nem csúszik ki a kezemből az idő, jövök kommentelni is, ígérem, és akkor nem maradok ki semmiből, de most jó ez így nekem, hogy kimaradok.

Hát így.

Na most tör ki belőlem az érzelgős picsa, figyeljétek csak meg.

Szóval.

Köszönöm szépen, hogy olvastok. Köszönöm a kommenteket. Az avataromat. Az új nevemet. A képeket, gif-eket, amit küldtök. Mindent, ami eddig történt, azt is, ami fog.

 

sixx, nagyon köszönöm. mindent. 

 

és lemaradt a lényeg. VAN himnuszunk. Ó, sogeking, hogy basznád meg. :)))

https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=lAhHNCfA7NI

 

Címkék: vv5
komment

Négy esküvő 2x09 - Borsóhorror és Ganxta-hakni

2011. december 15. 07:22 - sixx

Eljött az utolsó nagy hurrá is ebben az évadban, már csak négy menyecske van hátra, no meg egy kenyai út, megannyi irigy beszólás, idétlen esküvői ruha és az obligát bajszos rokon a tyúkhúgylevesben arccal pihenve. A mostani négyesben az a legfeltűnőbb, hogy semmi feltűnő nincs bennük, hacsak a szőke Alexandra rózsaszínű ruháját annak nem vesszük, de nem vesszük, mert mi manusgádzsi menyasszonyon, fétisesküvőn és Doloresz fekete-ezüst szerkóján szocializálódtunk. A négy alany: Alexandra (sportos esküvő 1,5 millából), Erika (tűzoltó esküvő 1,2 millióért), Noémi (kamionos esküvő kétmillióból) és Kinga (hajós esküvő kétmillióból).

Tovább
Címkék: négy esküvő
komment

VV5 - 1X91

2011. december 14. 21:20 - Hódos Hajnalka

Kezdek komolyan tartani attól, hogy azok az olvasók, akik nem nézik a ValóVilágot, csak a Hogyvoltot olvassák, kóros hazudozónak fognak tartani - amit elmebéli képességeimről gondolnak, azt általában megírják – higgyék el, én ennyi állatságot akkor sem tudnék kitalálni, ha kényszerítenének rá. Az van, hogy lakodalom lesz a Villában. Tényleg. Nem megyek a picsába. Angéla ugyanis megbocsátott. Komolyan várok egy élőben közvetített művi terhességmegszakítást, miután kiderül, Veronika és Krisz között mégis volt valami, vagy azt, a csajok kariajira zsírleszívást kapnak a Jézuskától, és azt nézzük Szenteste az öfiben. Na, majd igyekszek napirendre térni, nézzük, mi történt még. Ébredezés után itt fáj, ott fáj, amott fáj, mindenki tapogatja valamijét, Eszter megijedne Gergőtől az éjszakában. Én Esztertől nappal is, ha felnyerít, mindegy. Nagyszerű hírrel indul a nap, a K-vonalon mindenki üzenhet egy hozzátartozójának, éveket öregszem a műsor alatt, komolyan.

Seri reméli, hogy anyu körül ott vannak a barinők, Paszkálka, meg apáék is. A legfontosabb mondanivalüja, hogy rokkant kézzel kiütötte Királylány Kingát. Na meg, hogy nem tudott önkontrollt tartani és megszerizte Gergőt a győztes meccs után. Gergő a Huginak üzen, úgy néz ki, a karácsonyt itt tölti, de tökmindegy, mert ha nem azokkal van, akiket szeret, akkor az is mindegy, milyen környezetben van. Rohadtul hiányzik mindenki, Csillát csókoltatja. Attila kedve sédesanyjának, édesapjának és a nagymamának üzen. Fura lesz, mert a karácsonyt nagyjából egyedül szokta tölteni, úgyhogy fura lesz. Megpróbál normális emberként viselkedni és együtt mosolyogni a többiekkel. Kinga a nagyikának üzen nyávogva. Most éppen, fordítok, az elmúlt tíz másodpercben, míg keresztülment az udvaron tökjól megvan a többiekkel. Sokat hisztizik, veszekszik és sír, de hát a kis Kinguci ilyen. Egyébként higgyék el a nagyi, Attila nagyon sokat jelent neki, a nagyi próbáljátok kedvelni, mert Attila nagyon szereti őt és támogatja. Mielőtt két percig mutatnák azt, hogyan liheg és sóhajtozik Fecó, Attika és Kingucika az ágyon döglenek, a beszélgetés témája nem más, szerelmes-e Attila Kingába.

Tovább
Címkék: vv5
komment

Bűbájos Boszorkák 3x03 - Egyszer volt, hol nem volt

2011. december 14. 12:00 - szösznibaba

A P3ban fergeteg party van, Piper a pult mögött hordja a pultos szemüveget, ami csőlátást okoz, így  nem látja vendégeket, nehogy a végén még valaki valamit kérjen. Az exkedvenc helyemen is ilyen volt a csaj, igazi hősként csodáltuk azokat, akiket kiszolgált. Megjelenik Leo, látszik rajta, hogy amit mondani akar, az annyira jó hír, mint almás gazdának a májusi fagy, de Piper szokásához híven nem engedi szóhoz jutni, aztán persze áll, mint tehenészlány a balettversenyen, mikor megmondja neki az angyal, hogy game over. Elkezd szétfolyni a világ, ekkor felébred, csak egy rossz álom volt, Leo sehol, ő otthon, Prue pedig ébreszgeti. Szar ez élet, a mocskok nem fogják hozzá visszaengedi az angyalt. Bünti van.

Prue fel is hivja Phoebe-t, aki éppen tép haza a bömbivel, hogy menjen, mert ide lelki szemeteskonténer flotta kell, egyedül ő ide kevés lesz. Phoebe markolja a telefonját vezetés közben, majd kis híján úgy elcsap egy kiscsajt, mint a taknyot. Satufék, kormány félreránt, ahogy a balesetek kezdődni szoktak. De legalább be van kötve. Nagy mákja van, hogy az éjjel közepén a hálóinges kislányon, meg rajta kívűl nincsen az utcán senki. A kislány vadul veszekszik a levegővel, akár félcédulás is lehet. Egy dobozt szorongat, amit valami láthatatlan dolog ki akar tépni a kezéből, közben a Szörnyecskék című világsikerű eposz hangjait hallatja a láthatatlan gonosz valami.

Tovább
komment
süti beállítások módosítása