Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A túlélés törvényei 7x01 - Egy hollywoodi sztárral a nagy büdös semmin át

2011. november 12. 19:24 - Nico Tindeath

Bear ezúttal nem egyedül vág neki, elkíséri Izlandra, az egész Európát betemető hamu és a világgazdasági válság országába Jake Gyllenhaal hollywoodi sztár és moziipari magánvállalkozó is. Jake-et ugye Oscarra jelölték 2006-ban a legjobb férfi mellékszereplő kategóriában a Túl a barátságon című melegwesternben nyújtott meggyőző alakításáért. Vagyis nagyon jól adja a mellékszereplőt, aki a rideg vadonban egy másik férfi oldalán néz szembe a természet erőivel, és persze saját érzelmeivel.

Amúgy a politikailag egyáltalán nem korrekt buzizást csak azért engedjük meg magunknak, mert Bear Gryll a különleges epizódban többször is poénkodik ezen, vagyis reméljük, hogy mindenki érti, hogy a fajra, rasszra és vallási meggyőződésre tett durva poénokat csak nálunk sajátították ki a homofób nácik, egy boldogabb világban teli szájjal lehet röhögni mindenen és mindenkin. Mert tudjuk, hogy csak vicc.

Tovább
komment

Castle 2x14 - Ki lakott a házacskámban?

2011. november 11. 14:00 - Zenóbia

Fiatal boldog család ér haza valahonnan, majd döbbenten fedezik fel, hogy valaki evett a konyhájukban és még el sem mosogatott, valaki aludt az ágyukban és még be sem ágyazott, valaki aludt a kislány ágyában is, sőt még most is benne alszik. Alussza örök álmát. Castle kora reggel hangosan örül az újságnak, leginkább annak ami benne van, a legkapósabb agglegények között a kilencedik helyen végzett, persze Martha lehűti, tavaly még a hetedik voltál édes fiam. És ő végigolvassa a cikket is, amiben megemlítik csak úgy mellesleg, hogy Castle jövőre már lehet, hogy nem lesz agglegény, hiszen romantikus kapcsolatban él Beckettel. Most akkor mindenki képzelje el Beckett reakcióját a cikkre. Megvan? Castle-nak is megvan, enyhe félelem ül ki a fejére. A telefon csörög, soha senki nem örült még így egy hullának, inkább hetven hulla, mint hogy Kate elolvassa a cikket. A hulla, akit mégsem hívhatunk Hófehérkének, mert hogy pasi a lelkem, marad hulla.

Szóval a hulla a kislány rózsaszín baldachinos ágyában aludt, mit árul ez el róla? Na jó, abbahagyom a hülye költői kérdéseket, különben is Castle szerint csak annyit, hogy jobban szerette a puha vánkost. A lényeg, hogy nyakon szúrták egy tűvel, az injekciótól pedig leállt a szíve. Ryanék a konyhában találtak egy fényképezőgépet, a pasas mindent lefényképezett mielőtt beköltözött, hogy aztán ugyanúgy hagyhassa a lakást, mint ahogy volt. Ez egy ilyen elitebb fajta csöves lehetett, derogált neki az aluljáró, amit amúgy maximálisan megértek, így éppen nyaraló családokat pécézett ki, jelen esetben Dysonékat. Ryanék összevissza szivatják Castle-t, mert természetesen ők már olvasták a cikket, amúgy le merem fogadni, hogy Beckett is olvasta már, csak úgy tesz mintha. Közben megvan a csöves ujjlenyomata, Douglas Bishop, ittas garázdaságért már elkapták egyszer. Ketamin nevű érzéstelenítőt kapott, egy lónak is elegendő mennyiséget. Megérkezik azonosítani az áldozat húga a férjével, utoljára egy munkahelyi bulin találkoztak a reptéren, ahol hugi férje is dolgozik. Nem tudnak senki ellenségről, Douglast mindenki szerette, na persze, ez ilyen szeretetteljes világ, induljunk a mezőre virágot szedni de rögtön.

Tovább
Címkék: castle
komment

Egy óra múlva itt vagyok! - Az ünnepség - 1x09-2

2011. november 11. 11:11 - Sigismundus

Kun meggyőzi Spillert hogy ne beszéljen senkinek a dologról, és megengedi kegyesen hogy a tábor területén kívülről lopjon krumplit a szásnak. Majd miután az távozott megnézi, mit is rejtett a szénába? Egy kenyér, egy comb, és egy pisztoly kerül elő…  Kun rohan Kopcsik tizedeshez, adja parancsba az őröknek, ha mozgást látnak a tábor területén kívül, lőni azonnal, partizánveszély.… És valóban van, Spilert – a tábor területén kívül - le is üti az okostojás, ezzel az életét mentve meg.

Reggel a rabok tárgyalják Spíler eltűnését. Mind úgy vélik megszökött, csak Vince, - aki ismeri – tartja ezt kizártnak. Biztos benne, hogy elkapták a partizánok, vagyis vannak a környéken. Szavainak igazolásául felrobban egy akna a sínek alatt, vele együtt Dóczi főhadnagy is.

Tovább
Címkék: 1 óra múlva
komment

True Blood 4x06 - I Wish I Was the Moon

2011. november 11. 07:38 - sixx

Hagyjuk az összefoglalót, aki kíváncsi, mi történt eddig a bolhacirkuszban, klikkoljon ide, megéri. Ott nyitunk, hogy Eric a csók után többet is akar Sookie-tól, így bemennek a nappaliba, és elkezdi orálni a foghíjas szőkenőt, de csak addig, míg Bill király meg nem jön kifent agyarakkal, és egymásnak nem esik a két alfavámpír. Eric erősebb, mint Bill, hiszen idősebb, ráadásul azt sem tudja, hogy Bill a királya, mert az agya vakuzva lett a boszorkányházban, de amikor egy piszkavasat tolna Bill fejibe (végre) akkor Sookie benyögi, hogy a királygyilkosság nem kóser a vámpírok körében sem. Eric sokkot kap, és nem öli meg a királyt, viszont kurvára sajnálja a történteket. Mi is, mert Bill fejét igazén széjjelverhetné valaki.

Tovább
Címkék: true blood
komment

Barátok közt 5857-5858

2011. november 10. 03:28 - cybergreg

A vendéglátóipari egységben vagyunk tehát, ahol Karolina még mindig nem érti, Attila miért szerez neki recepciós állást hirtelen, amikor még ki se hozta neki az ásványvizét. Hol itt a csapda, néz körül gyanakodva. Hát nézze, nem én leszek a maga főnöke, csak puszta jófejségből zsíroztam le az interjút egy nem létező állásra. Karolina főnöke arra jár, beszól. Húzás van vissza gyorsan a konyhába, kisanyám, mondja könyörtelenül, de a lány a köténykéjét összegyűrve hajítja hozzá, tudod mit, mész te inkább a jó büdös francba, már van nekem tuti recepciós melóm holnaptól. Attilával kézenfogva jobbra el.

Az András-féle gyerekfoglalkoztatóban lassan nyugovóra tér minden bentlakó, de a Máténak mesélje el valaki a kisvakondot, mert egész nap gödröket ásott a homokozóban, és a haja is földes lett. Vanda nem ér rá, éppen a családi pentiumot birtokolja, és ha otthagyná, három másik vetné rá magát, úgyhogy inkább marad. Juli ráförmed, azér jó lenne, ha csetelés helyett a kretén öcséddel is foglalkoznál néha. Halkan jegyzem meg, legutóbb ebből motorbaleset történt, talán mégse kéne erőltetni. De Vanda jobb kifogással jön: ő most éppen besegít a nagyanyja cégénél, mert aki felnőtt, annak dolgozni kell a pénzért, teccikérteni? Juli lemegy hídba, az ő lánya dolgozik? E öröm, e bódottá. Emmácska persze már osztja is ki az Oscart a legjobb női alakításért, de a szülők ezt már nem látják.

Tovább
Címkék: barátok közt
komment

VV5 - 1X56

2011. november 09. 17:15 - Hódos Hajnalka

Eddig tartott a legígéretesebb Villarománc, az van, hogy nincs szeri. Nem is tudom, miről fogok írni ezek után, tényleg. Se Dya, se szeri, sok ez nekem. Lilu meg gumicsizmában van a stúdióban. Az enyém jobb, hehehe. Mind a kettő. A legmégszebb még nem érkezett meg, mert tegnap rendeltem. Lime – férfiak kedvéért ződ – alapon kockás, hijj, alig várom. Mint ahogy azt is, Kinga könnycsatornái mikor apadnak végre ki, egyelőre nem, bőgve ébred, az a baszómackó már tiszta takony lehet. Dya kis helyén Annamari fekszik. Serit meg nem lehet megélni érzelmileg. Ha Fecó mondja, biztos igaz. Hogy hogyan nőtt egy kaktusz a szauna közepére, fogalmam sincs, de nem hagy nyugodni. Kingát és Fecót hidegen hagyja a dolog, Serit ekézik szorgalmasan, állandóan Eszter és Vera seggében lóg, egy könnycsepp ki nem jött a szemén Dyuska miatt! Még akkor sem, mikor az embere elhagyta. Öltözködik, kivasalja a haját, kisminkeli magát naponta ötször és ennyi. Seri mintha hallaná, sminkel a hálóban. Csabának panaszkodik, micsoda görény ez a Geri, kiugatta Dyussal, ez ilyen nókomment. Dyus meg azt se mondta, hogy bakfitty. Csaba elmeséli Gergőnek, Seri agyába az ragadt meg legjobban, hogy nem Gergő esete. Gergő bólogat, jaja, ez egy ilyen hiánypótló cucc volt náluk, akkor van gáz, ha az egyik elkezd többet érezni és most ez történt. Egyébként meg, ha Seri szerint nincs miről beszélni, végre elengedheti magát és felszínre engedheti az eddig mesterségesen elfojtott érzéseit. Fordítok, megdughatom Kingát.

A Villalakók még mindig a médiákok sütét és bokros útvesztőjében kóvályognak, a lapszerkesztés után most rádióznak, aki van annyira mazochista, hallgathatja őket a VV5 hivatalos oldalán. Segítséget is kapnak. Nagyot. Arról fingjuk sincs, ki a szemüveges nyikhaj, aki érkezik hozzájuk a Villába. Ki fog derülni, valami rádiós lehet. Attila nem lelkes, mi a faszt keres itt a Garami Gábor? Egyébként is, az egy pinavadász csávó, bejött ide elszedni azt a keveset?

Tovább
Címkék: vv5
komment

Kántor 1x04 - Havas történet

2011. november 09. 11:09 - Gabba

Az országos bevethetőség jegyében egységünk elhúz nyugatra, mármint Nyugat-Magyarországra. Zenei betétekkel átszőtt hogyvoltban mutatjuk be, hogyan boldogul a csoport a hv író egyik kedvenc városában.

Dühösködő elöljáróval indítunk, a múltkori rész óta századosból őrnaggyá előléptetett Bokor ordít Sátorival: Vidékre fogják vezényelni az egységünket több hétre, ráadásul pont az év vége előtt, mert a maguk drágalátos kutyája három hónap óta nem képes egy eredményes nyomozást felmutatni a fővárosban! Sátori észérvekkel próbálja mentegetni Kántort, de persze ez nem érdekli Bokort. Most mehetünk maguk miatt járőrözni Veszprémbe meg a Bakonyba, ráadásul állandóan vakaróznom kell a bolháktól!, vágja még oda az őrnagy, és mérgesen indul kifelé. Természetesen pont ekkor lép be az emlegetett páros, a főtörzsőrmesterré előléptetett Csupati értetlenkedve néz a távozó nagyfőnök után. Mi baja az öregnek?, kérdi barátjától. Nem szereti a vidéki levegőt, feleli Sátori, na gyere, csomagoljunk.

Tovább
Címkék: kántor
komment

Négy esküvő 2x04 - Fetisiszták és giccsbarátok

2011. november 09. 08:20 - sixx

A második adag menyecskéből láttunk már kettőt múlt héten, angolmagyar Beátát és besavanyodott Mónikát, ma jön fétis Dóra és mindenért beszóló Kriszta, akinek a szar is keserű volt eddig, de majd az ő esküvőjén minden fasza lesz. Na, persze. A győztes mehet Kenyába, satöbbi. Kezdjük Dórával, akivel egyébként semmi baj nincs, csak gyerekkorában túl sok Marilyn Manson- és Alice Cooper-képet nézegetett az osztálytársaival, és míg azokból menő műkörmös lett, ő beleragadt a bőrruhába, sőt, felnyíratta a haját oldal, bezony, extremitást rikolt még a sminkje is, és minden bizonnyal koponyákkal ékesíti még a talpát is.

Tovább
Címkék: négy esküvő
komment

VV5 - 1X55

2011. november 08. 17:30 - Hódos Hajnalka

Tegnap, mikor Kinga azt sikítozta a nyugiban, „miért ezt az idióta dagadék kurvát küldték vissza bazmeg, miért?” gonosz vigyorral arra gondoltam, elég sokan azért, te hisztis picsa, mert pontosan ezt akarták látni. Aztán elégedetten rágyújtottam, hosszan kifújtam a füstöt, hátradőltem és reméltem, apám látta ezt a jelenetet. Amennyiben igen, a hiszti szó velem kapcsolatban többé fel sem merül benne. Aki nem érti, miről beszélek, olvassa el a VV4-1x71 poszt első bekezdését, illetve a cím ellenére szorosan a témakörhöz kapcsolódó A szexmentes éjszaka titka c. írásomat. Dyából még kapunk egy adagot, Verából többet is, még mindig ő a Villamester és még mindig a takarítás a vesszőparipája, neki is áll baszogatni a pinklédit, aki éjjel úr, legyen nappal is, száradjon fel az ágyból és takarítsa el maga után a ganét. Nem ér rá, mert tiszta szar a padló. Miután Dya arra sem kel fel, hogy az ágya mellett lufikat durrant szét, csak egy enyhe hisztériába hajló normális vagy bazmeggel veszi tudomásul a történteket, Vera keménykedni kezd és elkezdi kipakolni a raktárba a kajátpiát és addig nem hagyja abba, míg valaki neki nem áll valaki takarítani. KinguciDyuci erre is baszik felkelni, Csaba a tejet félti, Gergőnek tetszik, hogy Vera ilyen módszerekhez nyúlt, Péternek már nem annyira. Ha nem áll le a csaj, hideg zuhany, apukám!

Vera elkövet egy végzetes hibát. Nemcsak az alapvető élelmiszerekhez ér hozzá, de Péter fűszereihez is. Hánemtom, akárhogy erőlködtem, se sáfrányt, se vaníliát, de még egy kurva piemonti szarvasgombát se láttam a két műanyag kübliben, pedig Péter ezt úgy adta elő, mintha. Az ízvarázs kockát csak nem féltené annyira, ugye. Mivel ezzel Vera túllépte a hatáskörét, megfogják és bevágják a medencébe. A Villamester kicsit értetlenkedik, miért nem azt vágják be a vízbe, aki benn döglik. Péter sztoikus nyugalommal rágyújt, mert nem tudod a határokat, Vera. Kurva sokat leszel abban a medencében.

Tovább
Címkék: vv5
komment

Dr. Csont 4x16 – Habzó csontok

2011. november 08. 12:00 - Llew

Esküvőn kezdünk, de nem a szokványos fajtán, a pap ugyanis éppen egy tengerparti sziklák felett lebegő hőlégballonban ad össze egy, a Mount Everesten megismerkedett párt. Az akarod, akarod, igen, igen részt egy közös bungee jumping ugrás követi, ami végül is simán zajlik, de egy sziklákon oszladozó hulla képében az újdonsült házasok pont a legrosszabb pillanatban szembesülnek az élet mulandóságával. A kiérkező Booth szerint ez biztos haza vágta a nászéjszakát, de Bones persze nem érti miért, ő az ilyesmitől tud szexelni. A hulla már hullaként jött ide, szóval nincs mit nézelődni, az újonc rendőr zsákolhatja is be.

A Jeffersonaiben Cam és Mr. Nigel-Murray már vizsgálgatják is. Angela jön, majd megy arcot rajzolni, érkezik Brennan, és Hodgins is a halál idejével. A bogarak szerint öt napja, de ahhoz túl bomlott az illető, nem mellékesen pedig még a hasa is mozog. Ha nem egy alien, akkor Hodgins nem tudja mi lehet. Nosza, nézzük meg, javasolja Cam és már böki is bele a szikét. A hulla meg habzik, ami tök érdekes első pillantásra, de fene tudja mitől van, így jöhet a labor lezárása. Tiszta mázli, hogy nem az emelvényen voltak, hanem Cam kuckójában, na meg, hogy nem a Fringe-ben szerepelnek, mert ott már vagy hullák lennének, vagy csúnya dolgok történtek volna.

Tovább
Címkék: dr. csont
komment
süti beállítások módosítása