Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

True Blood 4x05 - Me and the Devil

2011. november 06. 12:10 - sixx

Ott hagytuk abba, hogy Eric feje továbbra is üres, és csak Sookie meztelen álomképe kering benne, Jason elmenekült a párducemberektől, de félholt állapotban leledz, Pam meg nem hitte el, hogy valóban van olyan, hogy valakinek leszakad a pofája, pedig ha egy kissé neurotikus háziasszony testébe költözött, a középkorban elevenen megégetett spanyol boszorkány szelleme átkot szól rá, akkor ez lesz. Ja, Bill meg lekúrta az ük-ük-ükunokáját, és most szarul érzi magát.

Tovább
Címkék: true blood
2 komment

VV5 - 1X53

2011. november 05. 19:45 - Hódos Hajnalka

Bekövetkezett hát az, amit a VV nézők egyik része várva várt, más részük rettegett tőle: visszatért a kubai macsó! Örültem neki, inkább nézem elszörnyedve-röhögve, ahogy hangosan kifújja az orrát a randiasztalra kikészített papírszalvétába, majd gondosan a tányér alá szuszakolja a cuccos papírdarabot, mint Szerivanék kínlódását, vagy azt, hogyan lazítgatja és teszi zsebre a Könyörtelen Manipulátor szíve gitárjának érzékeny húrait. A gyűlölt ellenség, Csaba ugye szó szerint, Krisz átvitt értelemben legalább már pengetett a Villában, ugye, hehehe. Mindenesetre joggal mondhatjuk, Bobby visszatérése a Dallasba kutyafasza volt ahhoz képest, ahogy Krisz belépett a Villaajtón, hófehér farmerben letérdelt Veronika elé, majd teátrális mozdulattal kitépte magából a vörös rózsát. Mondjuk, azt is érdemes volt tegnap meghallgatni, mikor a megcsalt és megalázott Mónika anyukája azt ordította, „mi a tarka tökömet tud ez a gyerek bazmeg?” meg hogy „ne mondd nekem, ez egy kibebaszott nagy szex volt” de maradjunk a témánál, káosz van.

Vera a Villamester, ez már önmagában nem jelent sok jót, ráadásul a fejébe veszi, hogy itten most rend lesz, fegyelem és tisztaság, mert szégyen, hogy a Villában a fijjug takarítanak. BTA ténfereg az udvaron keresztül, na nehogy unatkozzon, már tépi is ki a mejjébe rejtett papirost, Verát ismerve ez egy kvázi halállistának is felfogható, Annamari feladata mától a konyha rendben tartása. Ha nagyon nem tud magával mit kezdeni, besegíthet a nappaliba. BTA-nak nem tetszik a hangszín, majd ha Vera tud kulturáltan viselkedni, akkor. Ja, hogy nem, akkor paraszt kurva. És inkább azzal foglalkozzon, ne úgy nézzen ki, mint egy rossz transzi. BTA közös képet se akar Verával, mert undorodik és nem tudja egy kicsit sem szeretni. Vera nem szarral gurigázik, beteper a szerkesztőségbe – Csaba a főszerkesztő, igyekszem minden alkalmat megragadni, hogy említsem – és a kezében cipelt szemeteszsák tartalmát Annamari ágyára önti.

Tovább
Címkék: vv5
2315 komment

A túlélés törvényei 7x03 - Itt még Bear Grylls sem élne túl

2011. november 05. 17:26 - Nico Tindeath

Bear Grylls most Izlandra látogat, amiről kiderül, hogy nem csak azért olyan nyomasztóan szar hely, mert a világgazdasági válság megroppantotta, hanem azért is, mert mindig hideg van, és közben úgy fortyog a talaj, mint egy újramelegített, több hetes pörkölt, pont, mielőtt kifutna a lábasból. Most már érthető, hogy miért nyekereg olyan keserven minden dalában Björk.

Bear most egy terepjáróval megy föl egy vulkán hófödte magaslatára, és persze most is menet közben ugrik ki. Mondjuk udvarias lenne, ha egyszer szépen elköszönne a sofőrtől, csak abban nincs semmi látványos. A következő évadban biztos égő karikán is átveti majd magát, mielőtt földet érne.

Bear nem túl jól öltözött, az még hagyján, hogy se csokornyakkendő, se díszzsebkendő, de még egy rendes télikabát sincs rajta, közben odafent sarkvidéki szél fúj. Olyan gyorsan, hogy az lakott területen már a jogosítvány azonnal bevonásával járna. Kiderül, hogy ilyenkor nem kell leszegett fejjel harcolni a viharral, ássunk inkább egy kis gödröt a hóban, kuporodjunk bele, és reménykedjünk, hogy nem a saját sírunkat ássuk meg. Kommandósunk is ezt csinálja, aztán amikor eláll a szél, egyszerűen lesöpri a kabátjáról a havat, és továbbfut. Én itt kezdek el először gyanakodni, hogy ez az egész csak greenbox, Bear Grylls egy jól fűtött stúdióban játssza el a Hoth bolygó túlélőjét, és a vágás után már rohan is az asszisztense a meleg csokival és az aprósüteménnyel. Mert olyan nincs, hogy valaki mindig mindenhonnan úgy pattan fel, mint Rubint Réka egy könnyed zumba fitnesz után.

Tovább
16 komment

Caprica 1x16 - Heavens Will Rise

2011. november 05. 10:43 - Freevo

Folytatódik a macska-egér játék Zoe és az apja között. A lányok befejezik az erődítményüket, utolsónak Tamara összeszorítja egyszer a kezét, amitől a háttérben bájosan susogó szellemhangok csendülnek fel. Így már tökéletes a világunk, mondja, aki érti azt, az tegye fel kezét. Graystone papa eközben szugerálja a képernyőjén özönlő biteket, majd felkiált: ott van Zoe! Programozó vagyok, de ezt a képességet már Cyphernél sem értettem. Apuka a lányokra ront, de Zoe galádul leszúrja a virtualitásban. Daniel erre üvöltve hiperventillál a valóságban, Amanda tépi le róla a holopántot. Ez tiszta Mátrix, szólal meg a mellettem unatkozó csajom, és milyen igaza van.

Zoe itt nem áll meg, letiltja a faterja admin fiókját, innentől Daniel is olyan, mint egy átlagos WoW-függő tini, semmi extra privilégium a rendszerben. Amanda sms-t kap Duramtől (pacsi a mobilja kijelzőjéért, amin csilivili hollywoodi interfész helyett olyan gombok meg ikonok vannak, mint egy rendes készüléken), találkozniuk kell. Az ügyöknek Amanda elmeséli, hogy Mar’beth (a feleség, akit Duram mószerolt be) lelépett és ott hagyta a gyerekét. Ezt a fedősztorit találták ki Clarice-ék, Duram pedig jobbnak látja nem megcáfolni. Ad egy holopántot a nőnek, hogy cserélje ki Clarice-ére, így megfigyelhetik a működését a v-világban.

Tovább
Címkék: caprica
Szólj hozzá!

VV5 - 1X50 - 1X51 és 1X52

2011. november 04. 18:00 - Hódos Hajnalka

Hiába csinálja Dya tök szívesen a retkes feladatokat, drEszter őt hívta párbajra, volt is ajvékolás, ki hallott még olyat, hogy valaki az általa leggyengébbnek tartott játékost viszi ki, hát még konfliktusuk sem volt egymással! Na, de haladjunk sorjában, lesz itt pancsolás, activity meg üvegezés is, rettentő izgi dolgok, nézzük. Új hét, új feladat, szerkesszenek újságot. Az első munkanap nehezen indul, Dya úgy örül valami lila göncnek, hogy mindjárt sír, Shadi főszerkesztő úr meg ne mondjon ilyet, megszokták, hogy késik, felkelés után egy pisi meg egy orrfújás kijár. Attila még megissza a kávét, Shadi leszarja, elkezdik nélküle. Nagyon jól haladt a munka, hálistennek egy percet nem látunk belőle, mert a bábművészet nyelvén szarrá alázzák Esztert, és ez fontosabb.

Veronika ötletel, legyen az a téma, mikor Eszter kibeszélte Verát! Péter ötlete szokás szerint aljas, az ő csapata a hűtős-Kriszes párbeszédet dolgozza fel, mintha fél füllel hallotta volna. Most már úgyis ki van választva a csajszi! Eszternek Péterék előadása baromi sértő és túlságosan drasztikus volt, gondolom, nem csak arra gondolt, mikor Péter azt rikoltozta, kíván engem ez a nő, kívánja a faszt! Veronikáék előadása gyalázatosan rossz, arra sem jöttem rá, miért kancsónak ábrázolták Esztert, pedig az biztos vicces, de én nem értek a bábművészet nyelvén. Se. Vera megragadja az alkalmat és megkérdezi a lányoktól, valóban mondott-e róla ilyeneket az Eszter. Heves bólogatás, Dya jelent, mint a napköziben, és azt is mondta rólad ám, hogy buta vagy, csak okosnak akarsz látszani! Eszter a teraszon magyarázkodik, igen, mondtam rólad, hogy egy idegesítő, irritáló, elviselhetetlen buta picsa vagy, de csak azért, mert nem hívtál meg a vacsorára. Ott, akkor nagyon dühös volt.

Tovább
Címkék: vv5
886 komment

13-as raktár 2x04 - Age Before Beauty (Ifjúság mindenáron)

2011. november 04. 16:00 - Gabba

Milánóban nyitunk divatbemutatón, villannak a vakuk, dögös zenére vonulnak a modellek, férfiszemek gúvadnak, női szemek szakmailag figyelik a kreációkat. Egyszer csak oldalról egy idős nő lép a terembe, nincs belépőjegye, az őrök próbálják kiterelni, a nő nem hagyja magát, oroszul mond valamit: Onyi ukráli minyá. Ezek az utolsó szavai, mert a következő pillanatban összeesik és meghal.

Váltunk Cardiffra a wales-i tartományban, amiről a költő is megénekelte: „Felség! valóban koronád legszebb gyémántja Wales: / Földet, folyót, legelni jót, Hegy-völgyet benne lelsz.” Kedvenc ügynökeink azonban nem a tájban gyönyörködnek, hanem egy kastély udvarán kardoznak (!) valami rosszarcúval, ezt nevezem sokoldalú képzettségnek! A rosszarcú áll nyerésre, Pete-et már lelökte a földre durván, és éppen emeli kardját Mykára, hogy leszúrja. Pete gyorsan odadob Mykának valami szikladarabot, amiből vörös sugár jön elő, az ellen elkábul, kiejti kezéből a kardot, Pete pedig egy pajzzsal pofánvágja és diadalmasan emeli magasba a kardot. Becsörög Artie, na mi van, sikerült? Igen, főnök, megvan az Excalibur!, válaszolja Pete, majd faggatózni kezd: És mondja, tényleg létezett Merlin is, és Artúr és a kerekasztal? Minden legendában van valami igazság, feleli Artie kissé homályosan, de most nincs idő a babérokon ücsörögni, menjenek Olaszországba, ott van egy másik elintézendő ügy. Még sosem voltam Olaszban, közli Pete Mykával, úgyhogy részemről hipp-hipp-hurrá.

Tovább
Címkék: warehouse 13
1 komment

Barátok közt - 5851-5852.

2011. november 04. 12:19 - villanella

Az az igazság, hogy tegnap óta olyanokon gondolkozom, hogy milyen lehet annak az embernek a helyében lenni, aki azt a feladatot kapta, hogy barna gyurmából formázzon egy disznószart, és hogy felkészült-e rá vajon, elment-e egy tanyára, hogy alaposan tanulmányozza a disznószar formai, minőségi és egyéb attribútumait, vagy leült-e az Aminal Planet elé, hogy alapos kutatómunkát végezzen. Ez megy a fejemben, meg a Helló-Belló, de a mai rész szerencsére nem olyan felkavaró, mint a tegnapi. Vágjunk is bele, lássuk, hogyvolt.

Tovább
11 komment

Egy óra múlva itt vagyok! - Az ünnepség - 1x09-1

2011. november 04. 12:00 - Sigismundus

Megy a vonat, megy a vonat Ukrajnába… És ahogy átlépte a szovjet határt, úgy változott meg a sorozat hangulata is. Az eddigi poénos történetek megszűnnek, és egyre legendaszerűvé és erőltetetté vállnak. Hogy az írói stábot cserélték le, vagy a Nagy SZU Honvédője felé való alázatos nyelvcsapások okán? Nem tudom, mindenesetre a hangulatváltás annyira érezhető hogy legszívesebben második évad/első részként kezdtem volna bele.

Tovább
Címkék: 1 óra múlva
1 komment

Caprica 1x15 - The Dirteaters

2011. november 04. 10:00 - Freevo

Egyéb elfoglaltságok miatt a hogyvolt csúszott kicsit, cserébe valószínűleg minden idők legrövidebb beszámolójával szolgálhatok, ugyanis egy tökéletesen eseménytelen epizóddal folytatódik a Caprica. Először is Samet és Josephet előléptetik a Ha’la’thában. Joe-ból rendes tag és egyben tanácsadó lesz, Samből pedig afféle caporegime. Az előbbinek vannak bizonyos fenntartásai, nem örül, hogy a maffia a gemenoni gyilkosokat szponzorálja, közben meg Daniel Graystone merényletét tervezi.

Flashbackelünk a testvérpár gyerekkorára, ami már önmagában egy felháborító dolog, de ennek tetejébe még két bűnrossz színész is játsza a kölyköket. A szüleik éppen felvilágosítóórát tartanak a tauroni polgárháborúról meg a helyi szokásokról. A tauroniak szeretik maguk megválasztani a haláluk helyét és idejét, azaz, igen, gyakori náluk az öngyilkosság és az euthanázia. Jack Kevorkian büszke lenne.

Tovább
Címkék: caprica
Szólj hozzá!

Barátok közt - 5849-5850.

2011. november 03. 13:09 - villanella

Történelmi ponthoz érkezett 2011. november 2-án a kereskedelmi televíziózás, ugyanis láthattunk fő műsoridőben egy malackakit. Ezt valahogy bevonzottam szerintem, mert pont tegnap küldte át Timi barátnőm ezt az oldalt, ahol kakijátékok vannak, szeláví. Nem is tudok szóhoz jutni a sokktól, de azért megpróbálom összefoglalni a két epizódot. Száraz lesz és tömör, de cserébe a ma esti epizódot ígérem, részletesen taglalom majd.

5849. rész:

Nóra a hajón várakozik idegesen. Már éppen kiadja a parancsot a kapitánynak, hogy indulhat, amikor megérkezik Attila. Szalad. De jó, boldogság.

 

Közben Aliz és Géza smárolnak. Ez a Kristóf azért jól járt a szereppel, az összes csajt végig smárolhatta ez alatt a 10 év alatt. Mindegy, Aliznak mennie kell, mert Klaudia adott egy csomó munkát. De mégis maradhat, mert Klaudia most a hajón van. De jobb, ha mégis megy. Ezt Géza mondja az ő érdekében. Mert Klaudiának mindenhol van szeme. De később találkoznak? Persze. Pizza.

Linda, Hanna Peti és Balázs basztatják Borit. De nem tudom, ki a faszom az a Bori amúgy. És Linda végül is nem akarja bántani, mert ő nem olyan, ő különb. A többiek csodálkoznak. Neki elég annyi, hogy mindenki tudja, milyen aljas. Bori néz.

A hajón Nóra örül, hogy Attila eljött. Mennek a vízen. Statiszta bizniszmenek a hajón, beszarok. Klaudiának jó benyomást kell tennie a vendégekre, ezért elmegy. Figyelmet kér, mert jönnek a koktélok. De nicsak, Miklós is ott van a hajón. Kellemetlen. Pedig már olyan szépen összemelegedtek, mármint Nóra és Attila.

Aliz már Szabolccsal csacsog a Rózsa raktárában. Kellene vigyázni Lucára, mert dolog van. De mi az a dolog? Randi. Csak pár óra. A Géza az. Jézus atya úr isten. Aliz el, Kinga bejön. A flippergép miatt. Mert beragadt. Szabolcs korábban menne el, mert Gézával randizik Aliz. A mi Gézánkkal? Jesus.

Klaudia a hajón ekézi Mikit Nórának és Attilának. Ráadásul duplán kivan, mert botrányt sem csinálhat, ugyanis itt vannak a vendégek. Meg a svéd. Attila már tudja, hogy Miki valamiért itt van, ami nem az ingyen koktél. Nóra megy és megkérdi. Attila tudja, hogy Nórára fáj a foga. És Klaudia reméli, hogy nem hagyja, hogy megszerezze. Attila gondoskodik, hogy nem fog sikerülni.

Vanda oda van, beszart a malac, kakit mutatnak a földön. Hát itt azért bevallom, megálltam, mert erre kell egy kis idő, hogy felfogjam, főleg, hogy Bandita becézgetni kezdi a malacszart. Vanda meg aggódik, hogy anyuék mit fognak szólni. És hirtelen nagyon rendre vágyik. Jó útra tért, gondolom. Peti érkezik, hogy ki a legszebb kismalac a házban, Vanda szerint Bandika beszállhatna a versenybe.

Géza belefut Szabolcsba a teraszon, aki beszélni akar vele Alizról. Hogy a lány nem válogat. Rácuppan mindenkire, alacsonyan van nála a mérce. Félti, mert a pasik ezt kihasználják. Ha olyan leszel, mint a többi, akkor megbánod. Nyugodjon meg Szabolcs, mert nincs köztük semmi. Na. Az Ádámon sincs túl. Ja, hogy volt Ádám? Géza elgondolkozik.

Nóra és Miki kettesben a hajón. Miki csak ott van, ahol dolga van. Mert ő is tulajdonosa a cégnek. És a céduláról tudta az íróasztalon, hogy itt vannak. Azért jött, mert kívánja a szervezetét. Ez van. Persze nem ezt mondja. Önbizalom van ezerrel, de ez kell, ez kell a nőknek. Nórának feldúlja az életét a jelenlétével. Tűnj el. De úgy mondja, hogy maradj. Miklós fogja a karját és zongoraszó is szól, Nóra még irtózik a gondolattól, de Miki addig vár, amíg csak kell. Akármeddig.

5850. rész:
Linda takarít, csengetnek és Bori az. Két percet kap. Jó hangja van a Borinak amúgy. És sajnálja. Mindent megbánt. Van magyarázat. Amerikában kezdődött, mert utált ott lenni. Kövér volt, szemüveges, és nem tudott angolul. Very sad. És mikor visszajött, irigyelni kezdte őt. Mármint Lindát. Hogy neki mindene megvan, neki meg semmije sincs. És el akarta venni Petit. Jöjjenek már össze. Na. Mármint a két lány. Olyan rég volt már leszbikus szál. Szóval Bori nem gondolkozott, csak azt akarta, hogy Lindának is rossz legyen. Lindát ez nem hatja meg, és a malacot még el kell elárulnia, hogy kié, honnan van. De a parkban találta. Egymagában sétált. És most mi lesz? Te kisétálsz, és soha többet nem jössz vissza. Ennyi? Szerintem pont elég. Akkor, szia. Mondom. Szerelem. Szex. Gyengédség.

Nóra lakásában megtudjuk, hogy egész jó kis hajókirándulás volt ez Attila szerint, csak hát a Miki. Még lehet, hogy ő is profitálni fog a svédből, mert beszélgettek. Tudja Attila, hogy Miki Nóra miatt ment a hajóra. És hogy nem fogja feladni. És amíg Nóra bizonytalan, nem lehet közös jövő. Nóra el akar költözni máshova, mert akkor soha többé nem látja Mikit. Menekül a céda. De értse meg minden kedves néző, hogy Nóra nem őt akarja. Először magát győzze meg, aztán Attilát.

Peti a koszban szendviccsel kínálja Banditát, amin zöld párizsi van. Van tonhalkonzerv is. Kenjük kenyérre. Szegény gyerekek. Lemennek a Rózsába kajáért, Mátét is viszik, a malac marad. Ebből még hűha lesz. Azt akarják majd, hogy Máté tartsa meg a malacot. Ezért majd megfürdetik.

Géza pizzát rendel éppen. Sonkás gombásat, dupla sajttal, pepperóni nélkül. 26 centiset. Aliz pont jön, hozott sütit a Rózsából. Viccel egyet Kingával. Nagyon figyelmes Géza, leszedette a pepperónit. Ádámról nem tudott. Mondja a nyitott könyvnek. A nyitott könyv megszeppen. A lényegtelen dolgokról nem szokott csevegni. Nézzenek DVD-t, amíg jön a pizza. Akciófilm, yeah.

Miklós Lacinak meséli, milyen fasza buli volt a hajón. Laci nagy felismerő, túl van már rajta a Nóra, Miki meg mondja, hogy dehogy. Közel érezte magát hozzá. Ez volt. Látnod kellett volna Lacikám, ahogy nézett. És most az lesz Lacikám, hogy Nóra az enyém lesz, mégpedig nem is olyan sokára.

Hah, hirtelen hazajönnek a nászutasok. Senki sincs otthon, csak a malac. Andris át akarja hozni az asszonyt a küszöbön. Áthozza. Romantikus csávó ez, megint kockás ingben. Már nem barnák, és nem is égettek. Nem is értem. Mindenki hiányzott nekik, és furcsa ez a nagy csend. Legalább meglepetés lesz a gyerekeknek, hogy megjöttünk. De hallga csak, mi ez a bűz? Mint egy istálló vagy disznó. Ekkor meglátják a malacot a kanapén. Valami hallucinogén volt-e a koktélban.

Géza és Aliz beszélgetnek. Ádámról. Eléggé el van szállva magától. Kingával is nehezen tudna elképzelni Géza egy ilyen csodálatos estét. Túl merev. Meg a sok sminkelés. Aliz ebből nem csinál nagy ügyet. De mindketten rájuk vágynak sutyiban. Tuti. Lehet, hogy még nem vagy túl Ádámon. Géza sincs túl Kingán. És ez azt jelenti, hogy nem kellene nekik erőltetni. Maradjanak csak barátok. Jesszoké.

Minden gyerek otthon, a malac is. Miért nincs színetek? Az 50 faktoros krém. Tökéletes volt a nászút. Bandita már ajándékokat akar. Kókusztej, fűszoknya, etc. Kurva uncsi. A malacról Linda fog gondoskodni. Rendes malac ez. De Lindának igazából nem kell. Megtarthatjuk?

Attila a kanapén. Nóra gondolkodott. Kettőjükről. Attilát szereti. Hiányzik neki, nem szeret nélküle felkelni és kávézni, meg az üres lakás is. Neki nem valaki hiányzik, hanem Attila. Komolyan? Nem, viccelek, bazdmeg. Meddig fogod ezt érezni? Amíg Miklós be nem próbálkozik egy újabb trükkel? Na, veszekedés, kösz a bizalmat, ilyenek. Attila el. Várj. Attila, én szeretlek téged. Nincs de. Szeretlek és küzdök. Azért küzdök, hogy elfelejtsem Mikit. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nincs hatással rám. Igen, lehet, hogy őt is szeretem. Na végre bazdmeg, erre is vagy 60 részt kellett várni, hogy kimondd.

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

25 komment
süti beállítások módosítása