Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Egy idióta külföldön 1x05 - Egyiptom

2011. október 09. 08:37 - sixx

Karl megint utazik, még jó, erről szól a műsor, ha Manchesterben sörözne a Trafford Pubban, akkor nem lenne hogyvolt sem, ugye. Ezúttal irány Egyiptom, ahol több csodálatos látnivaló van, mint az eddig meglátogatott országokban összesen, kezdve menten a piramisokkal, amikről az a véleménye, hogy azért lettek ilyen faszán összerakva, mert senki nem hajtotta a munkásokat, és volt idő a piszlicsáré részletekre is. Persze ez az epizód is olyan lesz, mint a többi, és Karl iszonyatosakat fog szopni Kairóban, mire eljut a gízai fennsíkra, ami viszont egyre idegesítőbb, mert jó poénnak elmegy egyszer, de műsort építeni rá badarság.

Tovább
komment

VV5 - 1x25

2011. október 07. 17:55 - Hódos Hajnalka

Hát, túl vagyunk rajta, ketten ki, ketten be, remélem, több ilyen húzás nem lesz, mert a franc akar három és fél órát a tévé előtt ülni, még sörözni se lehet, mert ennyi idő alatt beállok, mint a gerely, aztán másnap nézhetem újra az egészet. Nem, nem szólok Lilura semmit, aki látta, tudja miért, ha neki pingvinnek van kedve öltözni, mit bánom én, azon sokkal nagyobbat röhögtem, mikor komoly arccal megjegyezte, a VillaLakóknak fogggalma sincs, hogy ma van az a nap. Mindenki összecsomagolt? Akkor most megnézzük, hogyan, hogyan szerepeltek az Arénában, csak tudnám, minek. Előtte Vera és Csaba mond pár semmitmondó mondatot arról, mit jelent nekik, hogy védettek. Fel sem ocsúdok, Bandi már fogja is a fejét, mondjon búcsúbeszédet, de kvagyorsan, mert sürget az idő, másfél perc, gegv, Bandi, te jössz, Bandi, mongyámávalamit. Bandinak nehéz bármit mondani, köszöni, hogy itt lehetett és sajnálja. Én annyira nem. Fecó természetesen zokog, hogy Dya miért, szerintem ő sem tudja. Ölelkezés, jótanácsok a Szűzoltónak: ne add fel és ne növessz nagyobb pocakot! Szerintem is inkább agyat kéne. Bandi sír, és a boga faszáér nem akar kimenni a Villából, azt várom, Lilu mikor ordít rá, de visszafogottan csak bandihallaszemgemezik. Na, Bandit letudtuk, a szituációról eszembe jut egy nagyon ócska vicc, azért is elmondom, kínlódtam tegnap este én is épp eleget. Idős hölgy tárgyal a sírkövessel, azt szeretné, a következő legyen a felirat: szűzen született, szűzen élt, szűzen halt meg. Rendben, három sor, az akkor kilencvenezer forint lesz. Ó, az nagyon sok, nem tudná valahogy egy sorba tömöríteni? Megoldjuk, válaszol a szaki és ezt vési a kőre: felbontatlanul vissza.

Nézzük az öfit, előtte azonban megragadnám az alkalmat és szeretnék – hiszem, hogy sokunk nevében – izenni a tévébe’, kedves stáb, rohadtul unjuk az Attila-Kinga nyűglődést, köszönöm, csak ennyit szerettem volna. Kinga Fecónak picsog, a felsőmet is szétbaszta az a hülye fasz! Mit képzel magáról, hogy még a cuccaimat is szétbassza? Pillanatra elgondolkozom azon, nekem is ez lenne-e a legnagyobb bajom, az eddig történtek után, aztán hallgatom tovább, Kinga undorodik Attilától, annyira kezdi megutálni, hogy azt el sem tudja mondani. Fecó hümmög, aztán elmeséli Attilának, mi történt. Nem olyan okos, mint gondoltam, csóválja a fejét a Machinátor. Buta lány. Ösztönlény.

Tovább
Címkék: vv5
komment

A túlélés törvényei 7x02 - Bear Grylls Mordorban

2011. október 07. 16:56 - Nico Tindeath

Bear Gryllst ezúttal Mordor felett dobják ki, bár nincsen gyűrű, és nem a Végzet-hegye felé tart, hanem épp az ellenkező irányba. De hát Bear túlélő típus, nem várhatjuk el tőle, hogy öngyilkos küldetést vállaljon. Új-Zéland felett repülünk, alattunk a Déli-Alpok, ami ugyanolyan csipkézett, havas hegyormokat kínál, mint az európai hegyvidék, csak a lábánál nem Milka-teheneket, meg sramlizó bőrnadrágos svábokat találunk, hanem eső áztatta erdőket és mocsarat.

Amikor Bear ejtőernyővel ugrik, akkor biztosak lehetünk abban, hogy az ejtőernyő utolsó karabinerének is jut majd feladat a túlélésben, tulajdonképpen a sorozat egyetlen, igazi tanulsága, hogy ejtőernyő nélkül nem is érdemes belevágni a túlélésbe. Mert ha ejtőernyőnk van, akkor van kötelünk, hálózsákunk, felfújható tutajunk, hámunk és kézi atomerőművünk is. De legalábbis tudunk ilyesmit barkácsolni.

Bear egy bazi nagy hegylánc aljában, egy tisztáson landol, a táj tényleg olyan, mint a Gyűrűk Urában, szinte drukkolunk neki, hogy még azelőtt össze tudja csomagolni az ejtőernyőt, hogy megérkeznének az első ork hordák. De legalábbis az idegesen gesztikuláló Peter Jackson, akit felbőszített, hogy egy ismeretlen ejtőernyős miatt kell félbeszakítani a Hobbit forgatását.

Bear rögtön elmondja a túlélés egyik fontos alapszabályát: az egyenes út nem mindig a legbiztonságosabb út, és még csak nem is a leggyorsabb. Éppen ezért nem vág neki egyenesen egy hófödte hegycsúcsnak, inkább megpróbál átjárót keresni a hegyek között. Aztán persze egy hirtelen bal kanyarral beveszi magát az erdőbe, mondván az ösvényeket levágva néha gyorsabb. Két egymásnak látszólag ellentmondó szabály, de persze az ellentmondás csak látszólagos. Ha valaki nem érti miért, hát magyarázza el neki a Szijjártó Péter.

Tovább
komment

Barátok közt – 5815-5816.

2011. október 07. 14:20 - villanella

Amióta a barátnőm felvetette, hogy mi van, ha a Barátok közt egy pornófilm, amiből a médiahatóság miatt kivágják a 18+ részeket, és azok nélkül vetítik le nekünk, hogy óvják a kollektív, nemzeti lelkünket, azóta csak arra tudok gondolni, hogy minden résznek van egy Kovis rendezői vágata, ahogy ennek a mainak is, amelyben Zsuzsa, Juli, Klaudia és Attila egy óriás groupent nyomnak az irodában, és a Rózsa valójában egy swinger klub. Ez van a fejemben, de igyekszem a hogyvoltban a lényegre koncentrálni.

Tovább
komment

13-as raktár 1x12 - MacPherson (ÉVADZÁRÓ)

2011. október 07. 12:00 - Gabba

Az utóbbi részek egyenletesen emelkedő színvonala egy olyan évadzáróba torkollt, hogy a fal adta a másikat, még most is remeg az ujjam a klaviatúrán, ugorjunk is neki gyorsan.

15 évvel ezelőttről indulunk, egy nagy lakóépület lángol, tűzoltók mindenütt, a felfordulásban Artie és MacPherson ordít egymással valami nő kimentéséről. MacPherson bemenne érte, valamilyen tárgyat kér ehhez Artie-tól, de a szakállas nem adja oda, mert a nő megmentése mások halálával járna. Nem érdekelnek mások, végeztem a raktárosdival!, ordít MacPherson, az ellenkező Artie-t lebénítja a sokkolóval és elveszi tőle a vita tárgyát, egy medált. Ezt magasba emelve berohan az égő házba és pár perccel később sértetlenül kijön, karján a nővel.

Tovább
Címkék: warehouse 13
komment

Egy óra múlva itt vagyok! - A temetés - 1x06

2011. október 07. 12:00 - Sigismundus

Forray tábornok gyászszertartása, kitüntetések, meghajtott zászlók, díszőrség. A vezérkar valamelyik tagja mond magasztaló beszédet. Egy hete még meg tudták volna fojtani egy kanál vízben politikai nézeteiért. Most persze ő a példakép, az irányt mutató fáklya, akire hivatkozni lehet, akiért bosszút lehet állni.

Késmárki és Shultzer sajtószemléznek. Az egész támadást sikerült szerbek nyakába varrni, ez jó. Alizt és Zotovicsot is ők rabolták el, az újságok szerint. Azért a százados nem elégedett, nem tetszik neki, hogy magyar tisztek is odavesztek a német kommandótól. Shultzer leugatja, inkább lenne hálás, hogy leállíttatta a bőrügyletet vizsgáló magyar bizottságot !

Tovább
Címkék: egy óra múlva
komment

Caprica 1x13 - Things We Lock Away

2011. október 07. 10:00 - Freevo

Csigalassúsággal, de azért a virtuális valóságban is zajlanak az események. Egy üvöltöző emberekkel teli arénában folyik a vérre menő küzdelem, sose láttunk még ilyet ebben a sorozatban, de legalább szépen van fényképezve, az is valami. A hülye vágás következtében nem teljesen érthető, de úgy tűnik, a küzdő felek egyike Zoe Graystone, csak egy férfi kaszkadőrnek álcázta magát, aki helyette profin szamurájkodott. Azért harcol, hogy felhívja magára a Halvajáró figyelmét, vagyis Tamara Adamáét, akit azóta hívnak így, mióta kiderült, hogy nem hal bele, ha szétlövik. A szóban forgó hölgy fel is bukkan, és egy hatalmas mordályt lengetve kiskirálykodik.

A Graystone vállalatnál Tomas Vergis őszinte megrökönyödésére összehívják az igazgatótanácsot, és szavazást tartanak arról, hogy visszaültessék az igazgatói székbe Daniel Graystone-t. Az eredmény 14-0 Daniel javára, Cyrus már nyal gratulál is a régi-új főnökének. Ám még nincs vége a biznisznek a maffia a Daniel között, legalábbis Joe Adama szerint. El kell tenni láb alól Tomas Vergist, mert még nem keltettek elég feltűnést ő is tauroni, és a tauroniak sosem adják fel. Vissza akarja majd szerezni a vállalatot. Daniel előbb le akar ülni tárgyalni vele, hátha úriemberek módjára is el tudják intézni ezt a dolgot.

Tovább
Címkék: caprica
komment

Aranypart 1x27/28

2011. október 07. 07:55 - sixx

A retró buli másnapján vagyunk, akkor, amikor Levi a Szara miatt széjjelrúgott egy kerti széket és azt mondta, basszameg. A buli hozadékaként Niki tanítja főzni (?) 95D-t a konyhában, és mint jó anyós vagy muter, a tegnapi estéből csak egy dolog maradt meg a fejiben: Zsibbadt Száj telefonozott, de vajh kivel? Korvettádám kanosan ébredhetett, mert berongyol a fürdőszobába, és meglesi Zsibbadt Száj mogyorónyi csöcseit, mire kizavarják a picsába, én nem vagyok olyan lány, basszameg, kéri ki magának a ház legidegesítőbb lakója. Korvettádámnak elvonási tünetei vannak, ha egy hétig nem dughat. Pitta és Alfa a Reményvesztett Vendéglősök Pultjában hegyezi a zabot, és közben egy nótával szórakoztatják magukat és az arra tévedő keletnémet és csehszlovák turistanőket, az első pár szót nem értettem, de aztán így folytatódik: …. / büdös a pinád / nem tudom, nem tudom / mégis újra megdugom. Naccerű.

Tovább
Címkék: aranypart
komment

Összeesküvők 1x13 - A Zombiara

2011. október 06. 17:25 - izomtibi

Tegnap fűrészelés, ma döntés, úgy látszik nem csak a szomszéd KAIWO típusú minihifije erősen áthallásos. Szerintem szomszédgyerek azért vehette, mert részint olcsó, másrészt más már nem játszaná le a Teknő kazettát. Át is csöngettem hozzá, és elmagyaráztam neki a kulturált szórakozás fogalmát, úgyhogy amíg én megnézem az Összeesküvőket, ő a Bartókot hallgathatja, lenémítva. 

Kell is a tökéletes összpontosítás, mert nagyon érdekesnek ígérkezik ez a rész is, olvasom hogy többek közt: „Éva és Ircsi vitája majdnem a tettlegességig fajult, Csoki elárulta Zsanettnek, hogy mennyi az annyi, Zsanett üvöltött Csengével, aki igazából Nikóra rágott be, Az arajelöltek testrészein vitáztak össze a mamák”.  Előkerült egy balta és nem tudtak megegyezni, hogy Enikő vádlija, vagy Csenge felkarja kerüljön a húslevesbe? Lássuk.

Tovább
komment

VV5 - 1x24

2011. október 06. 16:15 - Hódos Hajnalka

Nem szeretem, amikor ilyen sokan vannak a Villában, mert feszt pofázik mindegyik, én meg nem tudom kiélni a bennem nem is annyira mélyen rejtőző egészségtelen exhibicionizmust, ami rávett arra, hogy hogyvoltozzak, azt meg nem venném a szívemre, ha egyetlen fontos mozzanatról is lemaradnátok – gondolok itt elsősorban Seri apucizására, vagy Veronika nám száxálák a Villában nyavalygására – így önmérsékletet tanúsítok. Bevallom, nehezebben megy, mint Péternek és Attilának lenyelni, hogy Csaba nyerte el az Arénában a védettséget. Igen, felvirradt az Első Megmérettetés Nagy Napja, előtte sem unalmas a Villában az élet, Melinda nem találja a helyét, mert sok a fiatal és a buta, hát, nem ide kellett volna jelentkezni, hanem a kémiai Nobel-díjasok által minden évben megrendezendő, hathetes, ingyenes szabadegyetemére, ja, hogy olyan nincs, pech. Attila úgy érzi magát, mint otthon, csak ez a Csabigyerek ne lenne, jellegtelen, zabál, büfög, alszik, eszik, szarik, fekvőtámaszozik, aztán ez ismétlődik.

A Nagy Manipulátor vagy bal lábbal kelt fel, vagy unatkozik, és valakit baszogatni akar, de fennhangon kijelenti mindenki számára jól hallhatóan, ideges attól, ha bemegy abba a kibaszott konyhába, kurvaélet, hogy valami agyhalott sürög-forog körülötte. Olyan nincs, hogy üres a konyha, bemegy, és valaki ne jönne pont oda. Ez mennyire elképesztő egyébként, ha együtt élsz 13 emberrel. Na, Csaba elkezdte önként tolni a szopórollert, gondolom, Attila ujjong belül, te a szüleiddel laksz, ugye? Igen, nem a kutyámmal tíz éve. Attila és Csaba rövid úton eljutnak az Attila, leszarlak és az olyan embereket, mint te olyan távolra elkerülöm, amennyire csak lehettől a te egy olcsójános vagy és támadtál, pedig csak megkérdeztem, anyádékkal élsz-e párbeszédig, aztán megszólal a sziréna, cihelődjenek, sorakozó a medencénél, mert elérkezett a megmérettetés ideje. A készülődés és a sorakozó alatt mindenkitől hallhatunk egy mondatot arról, miért fog küzdeni, én jelen pillanatban azért, hogy öt oldal alatt megússzam ezt az öfit.

Tovább
Címkék: vv5
komment
süti beállítások módosítása