Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X46

2011. január 30. 12:00 - Hódos Hajnalka

Az addig rendben van, hogy Balázs a szokásos, zsírtól kifényesedett zakóban lép a stúdióba, amiben úgy néz ki, mintha a temetkezési vállalkozók éves közgyűlésére sietne, de a nyakkendő! Nem elég pusztán a tény, hogy van rajta nyakkendő, de ki az az elvetemült, aki így adta rá? A nyakkendőnek az öv vonaláig kell, hogy érjen, nem is bánom, hogy Lilu az adás előtt néhány órával lebetegedett, egy sokk egy estére elég, és akkor még nem tudom, hogy VV Indián is szerepelni fog a műsorban, de hát én nem vagyok a Bors újságírója. Az Odúlakók gokartozni indulnak, cérnavékony jó reggelt és juj süt a nap! Rá van írva, hogy Gigi meg minden, veszik át a bukósisakokat, remélem, nem a Palik fog közvetíteni, mert az első hoppácska után megírom sixxnek a felmondásomat. Rózsaszínű, tollas billentyűzeten. Olivérnek annyira elkezdett fájni a keze, az ízületek, hogy a versenyt nem tudta teljesíteni, így a pálya széléről ordítozik a tesóknak. A versenyzők dellákért küzdenek, az első helyezett 150, a második 100, a harmadik 50 dellát nyer, amivel saját maga rendelkezhet. A versenyből nem látunk sokat, Gigiéknek volt egy kis karamboljuk, Béci örül a győzelemnek, de Olivér rögtön lehűti, le lettél körözve tesó! Béci szerint valami el lett nézve, az igaz, hogy Alekosz futotta a leggyorsabb kört, de. Az eredményhirdetés szerint Gigi végzett a harmadik helyen, Béci a második, a verseny győztese pedig Alekosz, ki nem néztem volna belőle, hogy egyáltalán tud vezetni. Alekosz nagyon élvezte a precizitást, ami rá jellemző és megvalósíthatta önmagát. A megmérettetés után laza kocsmázás, remélem, Olika azért fel tudja emelni a bibis kezével a sörösüveget, nem venném a szívemre.

A többiek újabb veszettül érdekes feladatot kapnak, keltésetek életre a Boney-M együttest és adják elő a méltán népszerű Daddy Cool c. slágerét. A méltán népszerű szófordulattól minden esetben idegállapotba kerülök, az ilyen feladatoktól pláne. Kenik a lányuk magukra a barna festéket, remélem, Bagarol, Éva nem sminkel, mert a Boney M-ben volt fehér csaj is. Alekosz a győzelem mámorától és a kocsmában elfogyasztott jelentékeny mennyiségű szeszes italtól beállt, mint a gerely, a műsor alatt még nem láttam ilyen részegnek, hazamegyünk és rárontunk a csajokra! Mivel a Villa koreográfusa, Gigi is gokartozni volt, Anikó próbálja összehozni a háromperces előadást, a koreográfia eddig abból áll, hogy kimegyünk, rázzuk a picsánkat, néha csinálhatunk ilyeneket is, felőlem. A Niki Laudák hazatérve hol vannak a többiek felkiáltással lépnek a Villába, Laci szemfüles, kiszúrja a kellékeket, jaj már megint vannak ilyen ruhák! A produkció nem érdekel senkit, bevallom, engem sem, az egyetlen értékelhető pillanat, mikor Jerzsi hirtelen Fekete Pákóba vált. Alekosz a fogadtatásból nem látott semmit, érzékelt valamit, de biztos nagyon jó volt. Éva kiakad, mikor megtudja a kocsmázást, mit ittatok? Bármit, amit akartunk! Miért nem erre a programra mentem! Alekosz úgy dédelgeti a nyeremény pezsgőt, mint anya gyermekét, Éva odalép, és azt nem bontjuk fel? Bocsánat, te úgy fogadtál engem, hogy kimentél cigizni. A kócfejű megsértődik és kivonul cigizni.

Tovább
Címkék: vv4
komment

VV4 - 4X45

2011. január 29. 12:00 - Hódos Hajnalka

Ha nem a barátnőmmel néztem volna az összefoglalót, nem tűnt volna fel, hogy Éva lila pamut zoknit visel a tűsarkújához, és nem születtek volna jobbnál jobb gondolatok arról, hova rohan Szandika. Neki is Anikó a kedvence és azon is egyszerre szisszentünk fel, hogy Andris zakója megint két számmal nagyobb vállban, mint kellene. Éva, Szandi, Anikó és Jerzsi lovagolni megy, korán kelnek, Éva sminkel és az alkalomhoz illően tűsarkű lakkcsizmában és szövetkabátban indul neki a kalandnak. A Tordas táblánál röhögés a mikrobuszban, Éva felsikolt, na én erre nem jövök többet, majd természetképek. Madarak szállnak, őzike legelészik.

A Lakókat reggelivel várják, zabáljunk be gyerekek, mert otthon nincs kaja! Szandika egy mozdulattal szétszedi az ülőgarnitúrát, úgy is van. Szandika egyébként kicsi kora óta lovagol, lovak közt nőtt fel, az apja most is tart lovakat. Jerzsi szegény, mint majom a köszörűkövön, még véletlenül sem találja meg a ritmust a lóval, Éva elviháncolgat, Anikónak szép a testtartása, ő is évekig lovagolt. Szandika még véletlenül sem hallgat a lányra, aki kéri, jöjjön vissza a többiekhez, a ló megugrik, a Plasztikcica meg akkorát esik, mint az ólajtó. Jerzsi megijed, ledobta a Szandit! Pont az esés pillanatát látta és azt hitte, baja esett. Nem, csak beindult a gyújtás, most a hisztié. Eltakart arccal, hüppögve ered neki, mindenki ismer, mindenki tudja, hogy lovagolok! Aztán rohanni kezd a vakvilágba, az operatőr körülbelül ugyanolyan edzett lehet, mint Olivér, legalábbis a lihegésből ítélve, Jerzsi és Éva is futnak a hisztigép után. Mekkorát röhögnék, ha még esne is egy hatalmasat. Vagy az operatőr. Jerzsi elkapja, Szandika visít, én meg azt hittem, hogy valami baja van, pedig csak bolond a lelkem!

Tovább
Címkék: vv4
komment

Sötét angyal 2x06 - Kicsi testvér

2011. január 28. 13:00 - teardrops

Eredeti epizódcím: Two
 

Max éppen azt teszi, amihez nagyon ért: oson. Egy háztetőn keresi a rést a pajzson szellőzőn, majd leereszkedik a hatalmas, múzeumnak tűnő belsőben, pont egy 'vákumcsomagolt' baseball-labda fölé. Éppen komótosan szabadítja ki a labdát az üvegből, amikor egy másik kötél libben mellé és nem nehéz kitalálni, ki ugrott be a buliba: Alec, aki szintén az értékes labdát nézte ki magának. Pontosabban Maxnek, ugyanis hálával és némi pénzzel tartozik a lánynak, aki az életét mentette meg korábban egy kis kölcsönnel. Persze Max is PONTOSAN ugyanezen ok miatt akarja magának a kincset, úgyhogy Alec akár vissza is fordulhatna, de nem olyan fából faragták őt, no meg egy '756. hazafutás'-labda sokkal többet ér, mint amennyivel a srác tartozik. Össze is kapnak rajta, aminek persze az a vége, hogy a labda elgurul, a riasztó beindul - a bulinak lőttek. "Max, azért elviszel egy darabon?" A lány az úton egyfolytában próbál Alecre hatni, hogy inkább keressen munkát és ne lopkodjon. Az ellenőrző pontnál a srác balra el, ugyanis nincs szektorengedélye, próbálkozhat a kertek alatt. Max a futár-igazolványával simán átjut, az rendőr pedig már épp pihenne egy kicsit, mikor kintről zajt hall. A kukáknál egy fura fazon kotorászik (a keze alapján Joshua-ra tippelnénk), de mivel nem reagál a felszólításra, magára is vonja a figyelmet. Ez pedig az rendőr vesztét okozza, mert a fura fazon nekiesik és kitépi a szívét. Legalábbis valami ilyesmire gondolunk a falon kirajzolódó árnyjátékból.

Max Loganra zúdítja mérgét Alec miatt, a férfi persze csak somolyog az orra alatt, hogy tényleg milyen gáz ez a srác, képes "ellopni azt a betörést", ami a lányt illeti, de aztán megegyezek abban, hogy a pénz jó lenne Logannek is, hogy a Szempár-műsort üzemeltethesse, Max pedig majd talál más rosszfiúkat, akiktől elcsenhet ezt-azt. Addig viszont zajlik az élet, például beugrik Nagytesóhoz némi ellátmánnyal. Épp időben teszi ezt, mert Joshua iszonyúan éhes, tegnap nem ment át a lány, így kénytelen volt kimenni, ahol bizony megsérült, egy kutya megharapta. Max sajnálkozik és mielőtt indul dolgozni, ismételten lelkére köti, hogy ne menjen ki, mert az veszélyes.

Tovább
Címkék: sötét angyal
komment

VV4 - 4X44

2011. január 28. 10:00 - Hódos Hajnalka

Ha azt írom, Balázs a kólához öltözött, azt hiszem, mindenki érti, mire gondoltam és nem is kell többet mondanom. Még a békazöld övről sem. Vitával kezdünk, ahogy közeledünk a párbajhoz, Zsófi hangja olyan felsőbb dimenziókba hasít, ahova követni sem lehet, most éppen nyafog, miért nem lehet úgy, hogy mindenki kap x dellát és ha akarunk főzni valamit, mondjuk bolognai spagettit, akkor beleadunk tízet vagy húszat? Ha ketten-hárman összeállnak, tök jól ki lehet belőle jönni. Alekosz és Olivér a szobában sustorognak, Zsófi érzi, hogy az utolsó napjai vannak itt. Nevetés és leszarod. Alekosz meg se fogja puszilni. Ne is, de úgyis fogod. Persze, te ismersz engem! A Villában megint a szénhidrát győzedelmeskedik, grízes tészta lesz az ebéd, a grízes tésztához egyébként gríz kell meg lekvár. Zsófi részletesen beszámol Alekosznak, hogyan osztották be a 810 dellát és mit rendelnek, Alekosz olyan, mint FerencJóska, minden nagyon szép, minden nagyon jó, mindennel meg van elégedve. Neki egyébként a takarékoskodás az egyik fő asztala, bár ez eddig nem derült ki. 

Levél érkezik, megkezdődik a Tour de Villa. Kétszáz kilométert kell teljesíteni 11 óra alatt, a kilences fokozaton tekerve, valaki mindig üljön a bringán, ha teljesítik, különleges külső program lesz a jutalmuk és 250 della. Laci szerint egy óra alatt alsó hangon 20 km-t lehet tekerni, Éva nyűgösködik, már megint ez a hülye ruha! Szandika reméli, hogy kimosták a ruhát, amit összehugyozott. Anikó hármason szokott tekerni basszuk meg, azt is alig bírja. Olivér kezd, a bringára ráerősített Encivel, már most szar. Másfél perc tekerés után jobban izzad, mint Zinedine Zidane fénykorában, Alekoszt hívja segítségül, valaki váltsa le, kell papír és ceruza is, mert fel kell írni a teljesítményt. Mit kell ezen felírni, aranyhal vagy? Hatig tekerj el. Nem bírok, Alek!

Tovább
Címkék: vv4
komment

Gyilkos elmék 5x18 - The Fight

2011. január 27. 12:00 - hex.kelly

Éjszaka van San Francisco-ban, rendőrségi diszpécser jelenti, hogy 35 év körüli, nagyon megvert és fejlövéses férfi holtestet találtak a Presidio parkban. A helyszínre érkező két ballonkabátos férfi nézi a holttestet, és az egyikük azt mondja: Szólni kell az FBI-nak, megint elkezdődött.

Egy kihalt, meredek utcán – egészen pontosan az úttesten – egy férfi és a tinilánya kaptat, és a bizalomról vitáznak, mikor a semmiből feltűnik egy férfi. Az apa szeretné, ha arrébb menne, de amaz azt mondja, hogy lám, a helikopterek megint cikáznak, majd közli, hogy nem is hozzá szólt, hanem Jane-hez. És a lányra néz. Apa és lánya megijednek, de elszaladni nincs mód, mert a férfi fegyvert ránt, és közli, hogy most szépen azt csinálják, amit ő szeretne.

Tovább
Címkék: gyilkos elmék
komment

VV4 - 4X43

2011. január 27. 10:00 - Hódos Hajnalka

Meredten nézem Andrison az övet, amit már John Travolta is sírva tépkedett volna le magáról a Staying Alive c. film jeleneteinek felvétele előtt, aztán lemondóan legyintek, tán még sóhajtok is. Amit mond, ugyanolyan érdekes, mint az, mit keres egy negyvenes pasin egy szegecsekkel és strasszokkal kivert öv. A Villában megszorítások lesznek. A játékosok ötszáz Villa Dellát kapnak egy napra, 1 VD 10 Ft-nak felel meg. Közös a kassza, ezt kell beosztaniuk egy napra, Alekosz és Zsófi a döntőbírák, ha köztük sem jön létre megállapodás, a Kerék dönt. Az Odúlakók egyelőre csak annyit tudnak meg egy levélből, az összes élelmiszert, beleértve a rágcsát és az eldugott piákat is ki kell vinniük a raktárba. Éva akkor még gyorsan megeszi. Kedves Villalakók, ez a hét a spórolás jegyében telik. A szabályok elolvasása után nagy a nyüzsgés a tábla előtt, Éva a biztonság kedvéért rákérdez Zsófira, fejenként kapunk ötszáz dellát? Nem, összesen. Laci örül a feladatnak, gondolom, azt képzeli csórikám, hogy eljött az ő ideje, Szandi szerint végre fogynak egy kicsit. Alekosz szerint le kell mondani a minőségről, ő legszívesebben májkonzerveket venne, ami egyébként nagyon jó. Olivér meglepő kijelentéssel sokkol a riportszobában, ő egyáltalán nem tud spórolni, ki gondolta volna.

A Nagy Manipulátor Manófiúcska nagyon bölcsen rájön arra, hogy lesznek megmérettetések, játékok és versenyek, ahol plusz dellákat lehet nyerni, ha ő nyer 50 dellát, akkor abból ő sört fog venni. Anikó felháborodik az önzésen, de Olivér érvelését, mi a retkes büdös kóchengerees fasznak tegye bele a közösbe, nem tud semmi frappánsat válaszolni. És ha végül megnyerem, akkor meg a fődíjat szétosztom?! A nappaliban megy a vita a semmin, Laci szerint csapatverseny lesz és a csapatok majd külön gazdálkodhatnak, Gigi simán rámegy majd Alekosz viszkijére, ha azt fog rendelni, Jerzsi azt kérdezgeti, ki szereti a zúzát meg a csirkemájat. Senki. Honnan jöttetek ti? Laci próbálja átvenni az irányítást, ha neki csak ötszáz forintja van, az első amit eldönt, hogy mit fog enni, mi a legolcsóbb kaja? A tojásos nokedli, mi kell hozzá? Tojás, liszt meg víz, na akkor így gondolkozzunk. Össze kell húzni a nadrágszíjat, alapvető élelmiszereket kéne rendelni.

Tovább
Címkék: vv4
komment

Buffy, a vámpírok réme 7x21 - A napok meg vannak számlálva

2011. január 26. 14:00 - leeann

Buffy hatására olyan könnyen jön ki a csillogó piros fegyver, mint a kés a vajból. Caleb azt hiszi, hogy el tudja majd venni tőle, de meg se próbálhatta, mert az Első elengedte a lányt. Egyrészt bajban vannak a barátok, másrészt most még ez itt nem a végső harc ideje. Buffy elszalad. A csapat nagy bajban van. Van jónéhány sérült és halott, és ami sokkal rosszabb, hogy Faith ájult, illetve majdnem halott. Oké, nem ez a legrosszabb, a csapat ugyanis rossz irányba halad a robbanás okozta romokon keresztül, és ha még ez sem lenne elég, akkor néhány über vámpír is csemegét lát a kis megtört csapatban.

Kennedy irányítja a csapatot, és próbál úgy helyezkedni, hogy mind ő, mind a sebzett társaság védelmi pozícióban legyen. Az über vámpír nem teketóriázik sokat, nyakon ragadja Kennedyt és a magasba emeli, ami súlyos légzési gondokat okoz a lánynak. Szerencsére Buffy idejében érkezik, és az új fegyvert azonnal felavatja 3 arra alkalmas lényen. Az új fegyver nem csak a sziklából jön ki egyszerűen, ha a vadász érinti, hanem az über vámpírokat is úgy aprítja, hogy öröm nézni. Annyira könnyen válnak porrá, mintha csak sima egyszerű hétköznapi vérszívók lennének. Szóval a csodafegyver igazi csodafegyver, nem csak csillogó piros, hanem hatásos is.

Tovább
Címkék: buffy
komment

VV4 - 4X42

2011. január 26. 13:00 - Hódos Hajnalka

A titokzatos locsolóember kiléte nagyobb rejtély, mint a yeti, de úgy látszik, a Villában visszatért az élet a rendes kerékvágásba, Gigi és Jerzsi már csak két napig légszerelmesek, Alekosz megint nőt akar, Balázs meg lassan adagolja a véleményét. Alig várom. Anikó Gigi ölében fekszik, az arcom ne, mert olyan feszült vagyok! Alekosz segítene ezen, ne simogassál! Alekosz, ne! Ilyen testet ki kéne használni! Egy ilyen testet éjjel-nappal üzemeltetni kéne apukám, te meg a fiókban tartod magad! Te mit szólsz ehhez? Hát, ő egy ilyen lány, feleli Gigi. A háttérben csendben szemlélődő Béci félhangosan megjegyzést tesz. Ha a barátnőmmel ezt csinálnád, úgy pofán baszna és úgy elküldene a halál faszára! Hallod, még senki nem mondta itt meg neked, hogy takarodjál innen! Alekosznak más elképzelései vannak a hölgyekkel való viszonyulásról. Senkinek nem ártott, idejött simogatni Anikót, Béci meg lehet, hogy túlságosan unatkozik és nem találja fel magát mostanában. Már nem merik mondani neked! Már nekem szólt az Anikó meg a Zsófi is, hogy szóljak, nem igaz, hogy nem tanulsz ebből. Éva, te mit szólsz ehhez? Éva böszmét lép, pedig a helyes F6 lenne, amikor a nyakam csókolgattad, az nekem sok volt. Na, itt fasza is törött megint a nagy barátságnak, ahogy apukám mondaná.

Giginek nem tetszik, hogy Béci beszólt, mindenki felnőtt ember, és meg tudja mondani. Béci lerendezi a tesóját egy ne beszéljél hülyeségeket mondattal, Gigi sértődötten bevonul a hálóba. Mindig lebaszol! Te is egyfolytában oltogatsz! Ha én meg tudtam mondani Alekosznak, Anikó miért nem tudja megoldani? Alekínzó megsértődött Évára és most már átértékeli ezt a kapcsolatot. Szerette volna, ha Éva mellé áll. Föltett szándékuk ezeknek a csajoknak, hogy beállítsanak engem ilyennek. Plusz alkoholistának, panaszkodik Olivérnek és Gombinak. Hosszas fejtegetésbe kezd arról, hány férfit tettek tönkre a nők, semmiztek ki, hány olyan nő van, aki azt hazudta, megerőszakolták. A barátok lehajtott fejjel esznek, Alekoszból ömlik a szó, ezeket a dolgokat a legnehezebb bebizonyítani, ezek az ügyek a legkényesebbek. Hát kerüld a társaságukat. De az ítélet már megszületett. Hatalmas megbántottságában még azt is elfelejtette hozzátenni, hogy apukám.

Tovább
Címkék: vv4
komment

A rejtély (Fringe) 2x21 - Northwest Passage

2011. január 26. 12:00 - Tipca

Ott tartottunk ugyebár, hogy Peter megtudta a Nagy Titkot, le is lépett gyorsan, mielőtt Walter megmagyarázhatta volna a dolgot, s mialatt az öreg marihuánától delíriumos álom-noirba ringatja magát, ő már Washington államban autókázik. Noyo megyében úgy dönt, bedob egy pitét meg egy kávét, és ha már úgyis ott van, flörtöl egy kicsit a pincérlánnyal, aki időnként válogatás cd-ket ír a törzsvendégeknek, mivel látja az aurájukat. Peterben inkább csak a szeme ragadja meg, nem az aurája, de ettől függetlenül megbeszélik, hogy műszak után a lány beugrik Peterhöz a motelbe egy cd-vel. A válogatás elkészül, a címzés is: Peter Bostonból, ugyanis egyelőre csak ennyit tud a férfiról. A kávézó előtt aztán egy ismeretlen bukkan fel a lány kocsija mellett, épp mikor az beszállna, a következő jelenetben pedig már a jövevény egy darabot műt ki a csaj agyából.

Másnap Peter a motel halljában ébred, a lányra várva nyomta el a buzgóság. Visszamegy a szobájába, ahol hirtelen megcsörren a telefon, de senki nem szól bele, csak statikus zaj és zörejek hallatszanak. Peter már éppen túltenné magát a felültetésen, és egyenesen a Marsot táplálja be a kocsi GPS-ébe, mikor a kávézó előtt tolongó tömegre és rendőrautókra lesz figyelmes. Ő is odamegy bámészkodni, mire a sheriffel beszélgető másik pincérnő rögtön mutogatni kezd rá. Mathis sheriff és helyettese Ferguson (Volker doki a Stargate: Universe-ből) bepörögnek, kikérdezik Petert, tényleg beszélt-e az eltűnt Kristával előző este. Peter elmondja, hogy találkozót beszéltek meg, de a lány nem jött el a motelba, a pultos tanúsíthatja, hogy a hallban aludt. Ferguson ellenőrzi a sztorit, Peter azért még segít neki egy kicsit: Stewart néven szállt meg. Amíg a zsaruk magukkal vannak elfoglalva, Peter egy ismerőst pillant meg a nézelődők között, ám Newton amilyen hirtelen megjelent, el is tűnik.

Tovább
Címkék: rejtély fringe
komment

VV4 - 4X41

2011. január 25. 10:00 - Hódos Hajnalka

Utoljára jó tizenöt évvel ezelőtt, az SZTK várótermében, a székeken láttam ilyen anyagot, mint amit Lilu viselt tegnap kabátka gyanánt, ott arany kárpitos szegekkel próbálták esztétikussá tenni a látványt, a stúdióban mély dekoltázzsal, egyik helyen sem sikerült. A közös vonás az a hisztérikus roham volt, aminek matiné változatát tegnap Szandi adta elő, én sokkal hitelesebb voltam és nem kijutni akartam, ellenkezőleg, be a fogak nagy megmentőjéhez, és azt ordítoztam, hogy szarok rá hogy egészséges, húzza ki, nem bírom tovább. A Hatok a nyugiszobában gyűlnek, Laci ismerteti a stratégáit. Kivégzünk mindenkit egyesével. Béci attól fél, hogy Jerzsi megtörik, ne törj meg! Gondolkodási időt kérek, egy éjszaka! Inkább felétek hajlok, de át kell gondolnom a dolgokat. Anikó értetlenkedik, de hát élő adásban kihirdettük, hogy hatan vagyunk! Jerzsi össze van zavarodva. A Nagy Négyes is elemez, Éva szerint ők abban különböznek, hogy nem egy ember ellen szövetkeznek. Alekosz közbevág, mi természetes szelekció útján jöttünk össze. Mind a hatan rám rakják, nyíg Éva. Ha ezt megcsinálják, olyan sms-eket fognak kapni, hüledezik Alekosz, majd gondolkodóba esik. E-4 a nyitás. Az igazi helyes lépés helyett lépnek egy böszmét, ami pediglen…. F6. Behunyom a szemem és elképzelem, hogy egy napos, virágokkal borított réten sétálok.

Laci tovább folytatja az elemzést. Alekosz gyáva, ez kiderült a kiválasztáskor. Ne te csináld Zsófi, vannak embereid. Az legyen az agyában reggel, délben és este, hogy féljen. Úgy ébredjen fel reggel, hogy úristen, megyek a Zsófival párbajozni! Kikészíteni agyban, ez a pszichológiai hadviselés lényege! Olivér nem hiszi, hogy például Laci rajongói eltapsolnak 315 Ft-ot Zsófira. Szandika még három napot hajlandó itt lenni. Három nap. Aztán ahogy a Gina meg a Zsuzsi kiment, ő is úgy fog kimenni. Erre neki nincs beépítve az idegrendszere, kiköltözik az emelvényre. És mit csinálsz ott, megfagysz? Akár.

Tovább
Címkék: vv4
komment
süti beállítások módosítása