Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 1x12 és 1x13

2011. szeptember 25. 17:35 - Hódos Hajnalka

Nem hittem, hogy már most eljutok az aztakurvahétszencségit állapothoz, de Cristofel nagymonológja és Rambó csak kihozták belőlem, és még csak most jönnek a Szüzikék. Meg Zizike. Nincs más hátra, le kell írni ezt a tengernyi baromságot, vágjunk bele. Lilu sztájlisztja megint megdöbbentőt alkotott és nem jó értelemben, mivel még mindig nem mentem el a szemészetre, egyetlen feliratot sem tudok a ruháján elolvasni, de úgy gondolom, nem veszítettem semmit. Sajnos a ruha fazonját még látom. Számomra érthetetlen okokból Cristofel (jóvan, beadom a derekam és drága kommentelőink nyomására ezentúl Kiszopfel lesz a neve), Sehere és Annamária a szaunában aludt. Kiszopfel vad fekvőtámaszozásba kezd, Fecó csatlakozik, mert eddig egyet se tudott, Attila irigykedik: a külső bármilyen szellemi fogyatékosságot elfed.

Hogy a fekvőtámaszoktól-e, vagy sem, Kiszopfel önbizalom- és taktikarohamot kap, hogy milyen sikerrel, jól mutatja, hogy még Veronika is átlát a szitán, sőt, elhangzik szájából a primitív szó is, ami valljuk be, önmagában sírvaröhögésre késztet. Kiszopfel monológját megpróbálom egyben és a lehető legprecízebben visszaadni, higgyétek el nekem, érdemes. Szóval ő rafinált és neki van egy rafinált nézése is. Rohadtul rafi. Van egy megjelenése és magas is. Ő egy kubai latin srác, és itt mindenki gyökér, mert nem hisznek a külsőben. Rohadtul jól áll neki, hogy benne van ez a kubai vér, és vannak neki nagy szemei is, amik neki nagyon jól állnak. Iszonyatosan rafi. A fölfele göndörödő szempilláiról most egy kurva szó nem hangzott el, ettől iszonyatos úr támadt bennem. Kiszopfel, azon kívül, hogy önmagát dicsőíti a riportban, taktikázik, jó, várok, míg mindenki kiröhögi magát. A taktika lényege az, hogy gondolják azt, van egy kis csapatuk és ne rakják egymásra a jelet.

Tovább
Címkék: vv5
669 komment

A vámpír, a vérfarkas, és a szellem s01e02

2011. szeptember 24. 11:00 - _dé

A második epizódunk egy gyors biológiai magyarázattal indít, ha eddig nem láttunk volna a vérfarkassá válás színfalai mögé. Georgeot meglepi egy horgászkalapos figura az erdő közepén, hogy tudja micsoda, azt is, hogy hol lakik, és felajánlja neki (vérfarkas lévén), hogy segít neki megkönnyíteni az életét.

Eközben Mitchellben felébred a szociális énje, áthívja a szomszédságot, és próbál úgy tenni, mint aki normális. Ezután befogadja Tullyt is, a kalapos figurát, aminek egyedül George nem örül. A napja bearanyozásaként, egy igen antipatikus főnővér leteremti szegény gyámoltalan beteghordozónkat a lábáról.

Tovább
4 komment

Jóban-Rosszban 8x1576-8x1577

2011. szeptember 23. 18:00 - Mária

A bosszú hidegen tálalva jó, ez lehetne a tegnapi duplarész címe, ha valami Tarantino nevű noname senki le nem nyúlta volna a Parancsnok elől. Gyújtogatás, bukás, hitchcocki horror, mély dráma és fergeteges szex egyetlen dupla epizódban. A rezidensek a vizsgájukra készülnek, persze csak lélekben, bejelentkezni meg elfelejtenek, Vera azért, mert annyira retteg, Józsi meg azért, mert annyira nem. Te hogy tudsz ilyenkor enni, kérdezi Józsit a lány, éhes vagyok, mit csináljak, jön a logikus válasz. Persze, téged semmi nem izgat, kötélből vannak az idegeid, zsörtölődik Vera, a Parancsnok meg jól megszívatja majd őket, a törvényesség határait és Károly bácsi bejárati ajtaját feszegetve, ahogy szokta. Mi történt Margitkával, kérdezi Károly bácsi a vacsoraasztalnál, ilyet tenni magával, csodálkozik bele a szendvicsébe Károly bácsi, úgy találtak rá a fürdőkádban, magyarázza Józsi. Magával? Miért, ha mással tette volna, az kevésbé lenne sokkoló?

A francba, elfelejtettem bejelentkezni Konrádnál, csap a homlokára Józsi, miért, kellett volna, kérdezi Vera, na most biztos, hogy feltrancsíroz minket, mérlegeli a kevés számú lehetséges következményét a mulasztásnak a rezidenslány. Betti már Kardosnál ül, mondtam én tegnap, hogy ezek dugni akarnak, de előtte még tiszteletköröket futnak, Kardos ugyan ezt szívesen elhagyná, de hát Betti miatt meg kell adni a módját. Azt tudom, hogy ez a csodás pezsgő minden erejét elveszíti, mire eljutunk a koccintásig, mondja Kardos, ez a csodás pezsgő minden erejét elveszíti, mire eljutunk az ágyig, gondolja.

Tovább
9 komment

VV5 - 1X10 és 1X11

2011. szeptember 23. 16:35 - Hódos Hajnalka

Ha Balázs televíziós pályafutása során a Skalpvadászok beszavazója újabb mérföldkő volt, mit szóljak én? Már a műsor ötödik percében repülősóért kiáltoztam, kicsit később meg kegyelemért, pedig túl voltunk egy rém unalmas öfin, meg az alfafarkason is. Okulván az előző széria első napjaiból, az RTL kezdetektől igyekszik lefoglalni a Lakókat, nekem mondjuk azzal sem volt problémám, hogy Alekoszék minden este bebasztak, mint az albán szamár, inkább nézném most is azt, mint a pajkos kis játékokat, de ez nem az Önök kérték, hanem a vévéöt. Ugyan nekem nem szökik fel a pulzusom attól, hogy különböző érzékszervekkel kell egymást felismerni, másoknak talán igen. Sehere a többiek seggét markolássza, Attila szájról próbál felismerni másokat, lekrumpliorrúzza Kingát, Fecó comboz. Veronika egy testrész mögött Lacit sejti, Lacit?! Nincs is Laci. Ez még hagyján, de hogy az ő bokája plöttyedt? Mától nem is eszik semmit.

Veronika bánatában elbújik a paplan alá, érkezik a vigasz, nehogymá, Kinga valagára konkrétan azt hitték, hogy Annamáriáé, na az milyen már! Kingának a második fordulóban kezd elborulni az agya – ekkor szagúgatni kell egymást – hogy lehet azt a lapos tepsi segget összekeverni az övével? Kingát az sem vigasztalja, hogy Gergővel kettecskén megnyerték ezt a fájdalmasan szar játékot és amíg ők a dzsakuban döglenek, a többieknek kettesével összebilincselve kell feldíszíteni a Villát, az új lakó érkezése ürügyén. Fecónak nincs párja, ezért bekötött szemmel szerencsétlenkedik. Fecó kedvenc sorozata egyébként az Esmeralda, abban is megvakul a csaj egy időre, igen, tudom, mert a mama hogyvoltozza ezeket, ha kő, ha nem, úgyhogy ő most azonosul. Sehere elmélkedik, vajon van-e a szaláminak héja és meg lehet-e enni, Veronikának is baja van, Attila fogdossa a pöcsét. A sajátját. De igen, ne mondja, hogy nem. Fecó másik kedvenc sorozata nem tudom, mi lehet, biztos abban is letüdőzik az ablaktisztítót, Veronikának meg Attila nyomkodja, és nem szereti, ha ütik szex közben, miket kérdez már Attila? Csillog-villog minden, mint Salamon töke, a fiúk megbabonázva nézik Dyát, a lányok háborognak, ez mi volt ez a cucc? Ez hülye? Mit képzel magából ez a ribanc?

Tovább
Címkék: vv5
708 komment

Barátok közt 5795-5796

2011. szeptember 23. 14:09 - dj Zax

A tegnapi bab saga után ott folytatjuk ahol abbahagytuk, mármint a beszorult szauna ajtónál. A szaunában dög meleg, ma Edinának jutott a szopóálarc, dől róla a víz, dobja le a textilt, izzad, nem bírja a bezártságot, nem így ismertük meg na. Aliz szerint mindjárt itt a szaki, addig is le kellene venni a hőfokot. Kék egyenlő hideg, piros egyenlő meleg - hangzik el a definíció, de hát Aliznak ez is nagy cselendzs. Szerinte ha lehűl a szauna, az ajtó összemegy és ki lehet nyitni, szerintem meg érezni kell a pénisz és a szauna ajtó közötti különbséget. Eközben Miklós cár magányos farkas pózban őrzi a kerekes széket. Ráült, nehogy ellopják. Érkezik Gabi a bevásárlásból. Te Gabi teeee! Te mondtad annak a kígyónak, hogy Balázsunk Hanna Montánánál aludt és nem abakuszon számoltak? Hát igen! Akkor legközelebb ne szólj szám, nem fáj fejem legyen, te büdös bogár! Balázs és Miklós cár tabu, róluk nem nyilatkozunk.

Szaki fejti a beszorult szauna ajtót flanel ingben és melles nadrágban. Aliz megint rápróbál az egyetlen általa ismert fizikai összefüggésre, a hőmérséklet hatására történő térfogat változásra, de szakink jobban ért hozzá. Neki is megy pajszerrel, feszegeti a szorult helyzetben lévő vadonás új szauna ajtót, hogy kiszabadítsa a csapzott hajú ex szépségünket Edinát, aki hiába tiltakozik a pajszer ellen a szauna árára történő hivatkozással, a helyzetet mégis csak szakink oldja meg egy felütéssel: „Csókolom! Most ki akar gyünni vagy nem?” Na ezért kár volt szakembert hívni. Szakink önfeledten pajszerolgat, míg Edina fakogatja Alizt, hogy Ádám miatt akarta elkészíteni finn módra, kár hogy Aliz nem is tud főzni, de elkészíti majd a Buday! Mondjuk Edina jelen állapotában kurvára nem versenyképes Alizzal, kicsit megfojt a sminkje a grillben.

Tovább
Címkék: barátok közt
10 komment

Egy idióta külfödön 1x03 - Jordánia

2011. szeptember 23. 12:00 - sixx

Karl eddig letudta Kínát (békát esznek, lyukba szarnak, a Fal egy vicc) és Indiát (nyomorognak, lyukba szarnak, Taj Mahal ugyan már) most jön Jordánia és Petra, a sziklába vájt város, amit kizárt dolog, hogy le tudjon kutyázni, mert gyönyörű. Persze fogalma sincs arról, hol van Petra, még az sem segít, amikor Marchant készségesen megemlíti az Indiana Jones trilógia harmadik darabját. A képet meglátva Karl nincs lenyűgözve, jó, jó, de mi értelme, hogy szép? Ha benne laksz, semmi, mert nem látod, csak a csupasz falat - ez az a pont, amikor a vaslogika ellen nem lehet mit tenni. És eleve, voltatok már bent? Nem. Akkor honnan tudod, hogy jól néz ki belülről is?

Tovább
2 komment

Jersey Shore 4x01 - Irány Itália

2011. szeptember 23. 12:00 - adamsék

Kiderült, ami azért eddig is sejthető volt, ezek a gyerekek szédülni fognak külföldön, többeknek még útlevele sincs, kénytelenek csináltatni. Az ügyintézés láthatóan fele olyan fájdalmas Amerikában, mint Budapesten, de lehet, hogy más van a hömpölygő jókedv hátterében. Snooki egy bőröndre állva kalapban próbál fotót készíteni az útlevélhez, időnként elfekszik a bőröndön, közben arról beszél, hogy Olaszország egy nagy ország, de nem is, mert Európa egy nagy ország, aminek három része van, Nagy-Britannia, Anglia és Olaszország. Deena egy árnyalattal jut tovább, ő a seggét rázza meg a melleit mutogatja a fotósnak, de az útlevélkép Deena násztánca ellenére elkészül, ahogy A Helyzeté is. Mike előre figyelmeztet, hogy mindenki jobban teszi, ha vigyáz a nőire, mert mindjárt odaér, de Snookiról is beszél, aki állítólag felhívta őt, hogy képzeld Mike, lefogytam. Pauly D szerint diplomáciai látogatása egy bugyik elleni támadás lesz az ősapák földjén, láthatóan még sosem próbált meg angolul megszólalni Olaszországban, mindenesetre a hajszárítót betette.

Vinny igyekszik kihasználni még az utolsó pillanatokat is, egy laptopon tanul olaszul, majd a tükör előtt állva próbálja meg eljátszani, hogyan fog csajokat fölszedni. Amíg nem figyeltünk, szerinte szakállt növesztett, mások szerint ez csak pelyhedző legénytoll, ez lesz a hódítás záloga, mondja, de nem áll meg ennyinél, tradicionális olasz nőre vágyik, bármit is jelentsen ez.

Tovább
Szólj hozzá!

Egy óra múlva itt vagyok! - Az esküvő - 1x04

2011. szeptember 23. 12:00 - Sigismundus

Spiller vall, már Brennernek. De amilyen a magyar Államrendőrség, még majdnem őt verik meg, az áldozatot. Aztán a felügyelőt elhívatják, Komlóssy főtanácsoshoz. Itt a megrendült Luitner várakozik.

Brenner előbb gratulál beosztottjának, ő még úgy tudja, sikeres volt a komoródi akció, és Luitner elkapta Mészárost. Kegyelmes úr kínosan vigyorog, a spicli pedig belekezd bánatos jelentésébe. Hogy őt a budiba zárták, onnan mások engedték ki, biciklivel száguldott az óráshoz, aki már átadta a bőröndöt egy hasonmásnak.. A tribünnél ráadásul őt, Luitnert tartóztatták le, és a részeg felvidéki zsarutól megszökött az őrizetes. Ráadásul a komoródi őrsön kissé meg is verték a gyanús budapestit.

Tovább
Címkék: 1 óra múlva
Szólj hozzá!

Caprica 1x10 - Unvanquished

2011. szeptember 23. 09:00 - Freevo

Egy cylon robot összeszerelése zajlik, bizonyára az autóbalesetben megmakkant Zoe maradványait hegesztik. Ja nem, egy hang azt magyarázza, hogy a Graystone vállalat ezer karosszériát gyárt le havonta. Na, végre összejött a tömegtermelés, tíz részt kellett várni rá. A beszélő hanghoz viszont nem Daniel Graystone, hanem Tomas Vergis büszkeségtől viruló feje tartozik, hé, nem ez volt megbeszélve!

A kisemmizett Daniel Graystone még az előző részhez képest is ápolatlanabbul fetreng odahaza, ahol úgy tűnik, merő véletlenségből az összes tévéműsor körülötte forog. Az egyik adón a kerekfejű nyomozó magyaráz a felobbantott autóbombáról, amellyel az STO-t gyanúsítják, a másikon meg a Caprica City Buccaneers csodával határos módon javuló teljesítménye miatt ajnározzák az új tulajt, Tomas Vergist. Ebből az is kiderül, hogy az Amanda Graystone-incidens immár három hete történt.

Tovább
Címkék: caprica
1 komment

Aranypart 1x19 - 1x20

2011. szeptember 23. 01:16 - sixx

Nu, újabb duplarész jön, 40 percnyi elmebaj, kell az ilyen is, bárkit is mondjanak a tévét csak a pincében, falnak fordítva tároló milliók, akik a Spektrumot is csak félve nézik, nehogy megfertőzze őket a tévévírus vagy miafasz. Korvettádám Csonti mellett ébred a tortadobálós buli után, és rutinos mozdulattal húzza be a fejét a takaró alá, az öl felé kormányozva, jöhet az az öt perc, amit még Csonti szája kibír zsibbadás nélkül. Nem lesz a dologból semmi, mert Csonti úrinő, csak néha elveszti a fejit. A szerkesztők a napot nem tartották bemutatásra érdekesnek, így ugrunk a sötétségbe, ezt lehet akár szó szerint is venni, mert 95D és PornósBula vitázik egy jót, kurvaanyádat szólol be, mondja az egyik, majd jól pofán baszlak, oszt nézel, vág vissza a másik, mindez azért, mert Alfa, Pitta és PornósBula szopatják a telefonáló 95D-t.

Tovább
Címkék: aranypart
76 komment
süti beállítások módosítása