Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A túlélés törvényei 6x04 - Megmarta a kígyó, megette bosszúból

2011. szeptember 18. 21:35 - Nico Tindeath

Bear Grylls a Discoveryn futó Túlélés törvényeiben ezúttal a borneói dzsungelben bizonyítja be, hogy ő aztán tényleg mindenhol képes megmaradni, legyen metsző hideg, vagy iszonytató pára, nyüzsögjenek körülötte vérszomjas pingvinek, vagy undorító, húsevő csótányok. Mondjuk, azért megnézném, hogy egy Edda-koncerttel súlyosbított falunapon meddig tartana ki, de ez az epizód most nem erről szól.

Borneó akkora mint Texas, de Texasszal ellentétben a legnagyobb részét esőerdő borítja. Bear még a helikopteren megemlíti, csak úgy mellékesen, hogy a világ állatfajainak fele megtalálható itt, de nem részletezi, hogy most akkor ez azt jelenti, hogy rengeteg féle féreg kúszik errefelé, vagy hogy jegesmedvével is tevével is össze lehet futni. Azért a műfaji sajátosságok miatt, úgymint komolyság és realisztikus ábrázolásmód, én inkább az előbbire tippelnék.

Bear kőtélen ereszkedik alá, de csak a fák lombkoronájáig, onnan egy indán próbál meg lejutni, miközben az operatőr valahogy mindig a legjobb szögben kapja le, ahogy majdnem berosál az erőlködéstől. Alig bírja a karizmom, mondja Bear, először, de nem utoljára a mai epizódban, és persze valójában ez azt jelenti, hogy “Ide nézzetek csajok, kibaszott durva bicepszem van, és az alkarom is impozáns”.

Tovább
komment

VV5 - 1X05 és 1X06

2011. szeptember 18. 12:45 - Hódos Hajnalka

Hát elnézést kérek a nagyérdeműtől, ha a barátnőm nem hozza meg A Döntést, lett volna poszt tegnap is, de úgy döntött, rövidítjük az utat és ne ugassunk bele, tudja mit csinál, nyertünk húsz kilométert, amit nem zerge, hanem csigabaszta utakon tettünk meg, ez időben kereken ötven percet jelentett pluszban. Arra már nem is vesztegetek szót, mekkorát ordítottam, mikor az 1973-as kiadású térképen felfedeztem a Leninváros és Jugoszlávia neveket, a másik értékes órát a kávé-cigi-pisi szentháromsága vitte el, mindegy, megérkeztünk, itt ülök a teraszon, előttem a hegyek, lábak az asztalon, és úgy kezdtem a reggelt, hogy fejest ugrottam a medencébe, tudom, rohadjak meg. Amíg én posztot írok, a két grácia elment térképet venni, höhö. Na nézzük, mit kell pótolni, Lilu érkezik búbosbanka frizurában, ez már akkor száninak számított, mikor én nyolcadikos voltam, ami igazán odabasz, mégsem ez, hanem a Kukkernek odavetett mondat: majd megbeszéljük, ki a sztájlisztod. Bagó mondja verébnek, hogy nagyfejű, ugye.

Akik ma megküzdenek a kegyeinkért, nem mások, mint a Félelmetesen Fegyelmezett Tibor, a Magányos Manipulátor Attila és a Megdöbbentően Különc Kukker. Érkeznek is, Tibor statisztának öltözött A szakasz c. filmből, ManipulátorAttila kései depesmódosnak, Kukker meg egy testre simuló dzsörzéizében van 20 százalék lycrával, hozzá pijarcos zokni, félcipő. Félelmetesen Fegyelmezett Tibor oly mértékű vasfegyelemről tesz tanúbizonyságot, hogy még, a beszavazó első pillanatától végigüvölti-hörgi a műsort, sosem gondoltam volna, hogy leírok ilyesmit, de rosszabb, mint Fecó. Vasfegyelmet fog tartani, ő fog benn vezényelni, mert nagyon erős személyiség, ezt nyomatékosítandó, ordít, mint aki beszorult, aki nem alkalmazkodik, elejti, mint a vadat. Fúbazmeg, kemény ez a gyerek, mint a bakaszar. Attila nyugalomnak álcázott fensőbbrendűsége valahogy az SS-tiszteket idézi, a két kihívó jelmezben érkezett, ez azt jelenti, takargatnak valamit, bezzeg ő. Kukker felháborodik, neki ez az élete, mindig van nála valami kretén ruha, ez nála olyan, mint a nőknek a smink. Hát ez elég gyenge riposzt volt, nézzünk is egy állást, Attila vezet 65%-kal, mijafasz, akarom mondani mi a manó!

Tovább
Címkék: vv
komment

Dr. Csont 5x16 - Legendás páros

2011. szeptember 18. 12:40 - villanella

Ekkora átkúrást, de most tényleg. Mert lesz csók, ezt lelőhetem, ráadásul dupla is, egy a múltban, egy a jelenben, de a katarzis, amely a lelkünkben forrongó Bones feat. (vagy újabban az X-Faktorból tanulva feát) Booth duó megalakulás iránti vágyat hivatott kielégíteni még várat magára, ha érkezik egyáltalán. És hogy az első - és a pillanatnyilag utolsó csók közben milyen esetre derül majd fény, na, azt olvashatjátok el ebben a hogyvoltban.

Tovább
komment

Jersey Shore - Ahonnan az Aranypartot nyúlták

2011. szeptember 18. 08:00 - adamsék

Negyedik évadjához ért Magyarországon az Aranypart tengerentúli szellemi elődje, a Jersey Shore. A koncepció mára már ismerősen hangzik, végy nyolc prosztót nemi paritásban, küldd őket egy sátáni zenét játszó bulihelyre, szerelj fel köréjük számtalan kamerát, és engedd, hogy a többit megoldják a hormonok. Hogy Amerikában a prosztó az olasz bevándorlók leszármazottainak szinonimája-e, az innen nézve mindegy is, de vitathatatlanul jól mutatnak mindannyian a tv-ben. Kőmosott farmer, duzzadó izmok, hatalmas csöcsök és a mindent átható szoláriumban odakozmált bőr szaga.

A guidók és a guidák élete azonban nem csak játék és mese, jó példát kell mutatni az őket mára hordákban követő amerikai tiniknek, ezért az átmulatott éjszakák után dolgozni kell menni. A negyedik évadban a fiatalok egy firenzei pizzériában húzzák az igát, és csak részben azért, mert a nagyfater még tudott olaszul. Amerikában a harmadik évad végére annyira népszerűek lettek, hogy az új szezonra ki kellett őket menekíteni a kontinensről. Bemutató vasárnap este az MTV-n, egyelőre csak annyi látszik biztosnak, hogy senki sem fog rinyálni, hogy elfogyott az Aranypart Marcitól kapott hatvanezer forint. Lehet tippelni, hogy a Jersey Shore szereplőgárdájából hányan tudják megmutatni egy vaktérképen, hol van Firenze.

Tovább
Címkék: jersey shore
komment

Dr. Csont 4x12 – Kész cirkusz

2011. szeptember 17. 13:00 - Llew

Bones és Booth éppen a Texas-Oklahoma államhatár felé sétálnak a sivatagban, ahol már várja őket két csontváz és két, öreg házaspárként csipkelődő seriff. Az oklahomai szerint a kétségbeesés volt a halál oka, amit a két személy akkor érzett, mikor belépett Texasba. A texasi rögtön kontrázik is, hogy biztos oklahomaiak lehettek, hisz a texasiaknak lett volna eszük elég vizet magukkal vinni. Az oklahomai szerint talán valami öngyilkos fiatal párocska, de Bones szerint két nőről van szó. Leszbikus öngyilkos pár, következtet frappánsan a texasi, mire a kolléga rögtön lecsapja labdát, hogy akkor biztosan texasiak. Sziámi ikrek, elemez tovább Bones, a medencéjük hátsó részénél, avagy a seggüknél összenőve, egyszerűsít Booth. Egyértelműen texasiak, közli a végkövetkeztetést az oklahomai seriff, Booth azonban véget vet a stand-up műsornak, és szövetségi ügynek nyilvánítja az esetet.

Tovább
Címkék: dr. csont
komment

Jóban-Rosszban 8x1566-8x1567

2011. szeptember 16. 16:00 - Mária

Margit egy laza vacsorára készült, ami komolyra fordult. Nem mond igent Áronnak, aki nem tervezte előre a gyűrűt, ezek szerint impulzusvásárlás volt az akárhány karátnyi gyémánt. Fecóné szül, a 30. hétben van, Vera tartja a frontot és Kardosért nyafog. Bandi és Emil isznak, részegen rázzák az asztal fölött a nem létező hajukat, hörögnek is hozzá, kár, hogy a léggitározás elmarad. Jön két Tolouse-Lautrec vásznára kívánkozó lány, nem úgy néznek ki, mint a rocker csajok, hanem úgy, mint az abszintos kurvák az 1800-as évek végi Párizsból. Fecóné még mindig szül, Kardos megjön, Vera elrohan, ma már nagyon nem is látjuk. Józsi elképedve kérdezi, kinek a felesége szül, mikor megtudja, kiakad. Margit végre megkegyelmez Áronnak és mond pár jó szót az ujjára húzott gyűrűről, majd elárulja, hogy terhes.

Fecó meglépni készül, hagyja a feleségét, hagyná Józsit és Viktort, ha Tamás atya éppen ott lenne, a csapot és a papot is otthagyná. Pongráczéknál Tamás atya és Olivér a téma. Kicsit fényeztem magam Vera előtt, mondja Fecó, ilyen szánalmas dumával még sose csajoztam, vágja rá Viktor, majd jól orrba vágja a tenyérbe mászó arcú orvoslátogatót. Áron próbálja lazán venni az apaságot, amikor már nagyon laza, megkérdezi, hogy kitől van a gyerek, LOL. Pongrácz lecseszi Bettit, pont abban a témában, amiben egyedül neki van igaza, továbbra sem értem, hogy miért dönt egy szívsebész és egy könyvelő a drogos gyerek terápiájáról. Betti helyében viszakérném azt a fél vesét, amit a tökfej Pongrácznak adott, ha állami kitüntetéseket vissza lehet kérni, fél vesét miért ne lehetne viszakérni egy dilettáns és hatalommániás kórházigazgatótól? Vera közben az öltözőben sír, Józsi és Viktor vigasztalja.

Tovább
Címkék: jóban rosszban
komment

A vámpír, a vérfarkas és a szellem - 1x01

2011. szeptember 16. 15:31 - _dé

Szerda esténként kerül az AXN étlapjára egy újabb vámpíros őrület: A vámpír, a vérfarkas és a szellem. Aki nincs az efféle természetfeletti őrülettel megbékélve, annak ezennel integetünk is. Vágjunk hát bele:

Az introban egy gyors bemutatást látunk a szellem szemszögéből, életről és halálról való filozofálgatással vegyítve, felvázolva a három főszereplőnk karakterét, és történetét. Következő snittben boldog, békés család formáját öltve pizzázgatnak közös albérletükben (igen, ezek pizzát esznek.) Majd egy daily rouitine kerül tisztázásra a vámpír és a farkas koma között, amiből megtudjuk, hogy ma van a "havija" farkaskánknak. Itt vér fog folyni.

Tovább
komment

Egy idióta külföldön 1x02 - India

2011. szeptember 16. 14:00 - sixx

Karl Pilkington ezen a héten Indiába látogat el, ami azért lehet még viccesebb, mint előző, kínai útja, mert ha lehet, a szubkontinensen még több olyan dolog van, ami az utazást, idegen kultúrákat és szokásokat rühellő manchesteri hangmérnököt kiakaszthatja. Már az eligazítás sem zökkenőmentes Gervais és Marchant közli vele a jó hírt, a Taj Mahalt, a világ egyik modern csodáját fogja többek között meglátogatni, ennek általában örülni szoktak az emberek. Karl nem, sőt, nem is érti igazán, mi az istenért kell egy halott feleségnek ekkora épületet emelni, tán lelkiismeret-furdalása volt? Ő ölte meg az asszonyt? És mi építettek ezen 22 éven át? Gervais majd' szétszakad a röhögéstől, én meg azon röhögök, ahogy ő mulat, csak Karl ül faarccal és ingatja a fejét egyre.

Tovább
komment

Barátok közt 5785-5786

2011. szeptember 16. 13:30 - cybergreg

Tegnap Zsolti Bécs utcáin maradt lógva, de még kapaszkodnia kell egy kicsit, mert közben a Mátyás téren ketten is pályáznak az Égigérő Paszuly-díjra: Lucus és Timike is a földbeültetésnél tart a bab-projektben. Ám míg Timinek gondos cégvezető édesanyja szatyorban vásárolt virágföldet, addig Aliz a parkba küldi le palántáját, hogy egy vakondtúrásból kérjen kölcsön egy kis anyagot. Ez komoly? Mert viccnek durva. Egy biztos, Luca komolyan veszi és örömmel invitálja Szabit is egy vakondtúrára.

Nyugaton a helyzet fokozódik: a hotelszobába Zsófi egy kincsesládával, Linda egy összemustározott térképpel tér vissza, és mindketten utálják a rohadék hazug pasikat, miközben a tévében saját magukat nézik osztrákul. Zsófi ezután a Panda-sztorit segít összerakni, ám a kíváncsi útitárs csak az alkalomra vár, hogy pótanyukája ne nézzen oda, és az első adandó alkalommal kipattintja a rejtelmes dobozka fedelét. Egy kisebbfajta Fort Knox tárul a két lepadlózott szállóvendég szeme elé, mire Zsófi csak még zabosabb lesz, és dühében kimegy kezet mosni. Linda nem esett messze a fájától: amíg Zsófi a fürdőben mossa magát tisztára, apja lánya egy aranyrudat csempész saját ridiküljébe für alle Fälle. Zsolti az utcán magyarul próbál taxit keresni a járókelőktől: nem érted? Taxit keresek! (Lásd még: ás-vány-víz!) Aztán valahogy ő is visszatalál, gyorsan sátrat bontanak és irány haza.

Tovább
Címkék: barátok közt
komment

VV5 - 1X04

2011. szeptember 16. 12:45 - Hódos Hajnalka

Az előző beszavazókhoz képest a tegnap esti ölég lájtos volt, és legnagyobb sajnálatomra, akárhogy próbáltam, nem tudtam ide beszuszakolni az „annyi légy volt, hogy a tanyán a disznóól augusztusban gyenge bemutatóterem” kiváló hasonlat analóg változatát. Még a vonyításos ingerküszöböt sem érte el a három Cselszövő leányzó, akarom mondani nő nagy ennel összecsapása, vagy én vagyok máris immunis a szerencsétlen nyomorultakra, azért remélem, azt mindenki felvéste, hogy aki azt mondja, nem fontos az anyagi jólét, az vagy csóró, vagy hazudik. Balázs outfitjét ma békibe hagyom, de viszont (ezt azért írtam így, mert ez a negyedik poszt és kén-e egy nick még nem jelent meg, hogy elmondja, milyen szarul írok és a helyesírási hibákat sem javította még ki egyszer sem, ez úgymond hívószó, illetve felhívás keringőre) amellett nem megyek el szó nélkül, hogy azt mondta, az eddig felhalmozódott VillaLakók szombaton költöznek be a Villába. Meg azt is, a lányok tudják, hogy kell cselszőni. Ha még nem tudtuk volna, a VV5 a taktikáról, az ármányról és a szerelemről fog szólni, és ezeket a Cselszövő lányok felső szinten művelik.

Nézzük is őket szép sorban, jöjjön a Mosolygós Gyilkos, Kinga. Kinga pink ribancruhában érkezik, bóti cicikkel, tizenkét centis tűsarkokon, hát szerencséje, hogy Solskjaer sokkal korábban kopirájtolta magának a Babaarcú Gyilkos becenevet, mert igencsak nagy röhögés lett volna a stúdióban, fent említett focistát szeretjük, akármennyira a MU-ban játszott, igen, a bajoroknak rúgott góljáért, innen is üdvözöljük, J. barátomnak meg üzenem, felesleges a poszt elolvasása után hőzöngve felhívni, örüljön, hogy bajordrukkerként még mindig beengedem a lakásba. Szóval itt van Kinga, hát én se vagyok egy matyóbaba, de én, ha összerakom magam, legalább nőnek nézek ki, nem nőimitátornak.

Tovább
Címkék: vv5
komment
süti beállítások módosítása