Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Nikita 1x01 - A beavatás

2011. szeptember 11. 12:30 - foldespeti

A készítők nem szaroztak, rögtön belecsapnak a lecsó közepébe. A Nikita eredet sztorit, amire a Batmannél egy egész filmet szántak, letudják 20 másodpercben, mialatt Maggie Q elmondja nekünk, hogy ő Nikita, 6 éve beszervezte egy titkos kormányszerv bérgyilkosnak, hogy aztán 3 évvel ezelőtt megszökjön, és azóta üldözik. Ő volt az első, de tesz róla, hogy ne legyen az utolsó. Ennyi, aki ezt így nem tudja elfogadni, attól itt el is köszönünk. Lássuk tehát, miből élünk.

Rögtön akcióval indítunk, egy nyuszi és egy malac maszkos pacák éppen kirabol egy gyógyszertárat. Nyuszi női hangon sürgeti a társát, hogy érezzük, ő egy nő. Van három alkalmazottunk, melyek közül a takarító ruhába bújtatott srác egy profi kommandóst megszégyenítő mozdulattal kicsavarja nyuszi kezéből a shotgunt, hogy jutalma egy hátba lövés legyen malactól, aki pár nanoszekundummal ezelőtt még egy másik helyiségben javában söprögette a gyógyszereket egy hátizsákba. Nyuszi csupa vér, rendőrség jön befelé, malac lelécel a pince felé, mert arra nyilván van egy kijárat, nyusziról meg kiderül egy drámai maszklerántás keretében, hogy ő bizony Alex Detroitból. Beviszik a sittre, ott hobbiból szétveri két tagbaszakadt őr fejét, miközben egy öltönyös forma roppant titokzatosan figyeli.

Tovább
Címkék: nikita
komment

X-faktor 2x02 - Válogatás

2011. szeptember 11. 10:00 - candyperfumegirl

Újabb epizódhoz érkeztünk a gigadrámai zenés reality válogatásos szakaszában, lássuk, sikerül-e űberelni a múlt hetit. A Négyek ezúttal 4 sötét száguldó Seattal érkeznek, hogy fantomkép formájában realizálódjanak a színpadon. Remélem, egyszer tényleg bedobnak majd alternatív járműveket is ezekhez a képsorokhoz, a gyaloghintót, a motoros fűnyírót és a wakeboardot mindenképpen javaslom. Lássuk, hogy most az első produkciónak sikerül-e felülmúlnia a múlt heti átváltozóművészt. Edge of Glory hangjaira érkezik egy 2008-as -Gagának öltözött emberi lény - első blikkre nem tudtam eldönteni, férfi vagy nő, láttam én már 5 pasit is egyszerre Gaga jelmezben, és néztek ki úgy, mint a versenyző. Erősen inogó tűsarkokon áll a zsűri előtt, arca vagy 5 kiló vakolat alatt, és a 2009-es Bad Romance-be kezd bele, pedig ha már imitátor, legalább az outfitet összeegyeztethetné a dallal, de sebaj.

Hangokat minden szökőévben talál el egyet, tárogat a 15 centis bőrminiben minduntalan, néha halálhörgés-szerű hangokat hallat, és a szöveget is átírja itt-ott, kreatív, na. Közönség túljátszott gesztusai rém irritálók egyébként, hangos fújolásba kezdenek, az ajtó felé mutogatnak, és „szép volt Feró!”-t skalndálnak (mivel a keményszívű mentor leállította a produkciót), természetes viselkedésforma egy sincs eközben. Zsűri értékel. Versenyzőnk nyitott az építő jellegű kritikára, neki nem elég annyi, hogy aranyanyám, ez kurvaszar volt, ő szeretné tudni, miért volt kurvaszar? Mi volt rossz benne? Mennyire volt rossz? Csak az eleje meg a vége vagy a közepe is? Miután végképp ajtót mutatnak neki, backstage-ben leszűri a tanulságot: Magyarországon nem nyitottak az emberek semmire, ami kicsit is merész, majd meg nem értett zseni módjára sértődötten távozik.

Tovább
Címkék: x faktor
komment

Egy idióta külföldön 1x01 - Kína

2011. szeptember 11. 08:00 - sixx

Karl Pilkington egy idióta. Illetve ezt mondja nekünk a műsor címe, meg erősíti az emberben Ricky Gervais és Stephen Merchant, Karl barátai és munkatársai, akikkel együtt a kerekfejű, tipikus angol Pilkington (Manchesterben született, nevelkedett, tanult) sztárrá lett egy podcastnak majd egy animációs sorozatnak köszönhetően, de ezt most tényleg hagyjuk, mert a wikipediának is élnie kell valamiből. A sorozat, aminek hogyvoltját most kezdjük, arról szól, hogy Karl meglátogatja a világ hét csodáját, és egy stáb ezt lefilmezi. Ez eddig egy sima útifilm, celebbel, mi például Bedéve is megcsinálhatnánk, semmi különleges nem lenne benne, de Karl esete egy kicsit más - ő ugyanis szarik a csodákra, a Nagy Falra, a Piramisokra és a többire, nem érdeklik más kultúrák, nem akar eszmét cserélni idegenekkel, és rühell utazni. Még jó, hogy őt küldik el egy világ körüli útra az ötletet nagyon mulatságosnak tartó Gervaisék.

Tovább
komment

A túlélés törvényei 6x01 - Megenni egy félig megemésztett malacot

2011. szeptember 10. 17:22 - Nico Tindeath

Bear Grylls mindenhol túlél, legyen az az Amazonas-menti esőerdő, a szibériai tajga, esetleg egy ötcsillagos szálloda feszített víztükrű medencéjének partja Rióban, vagy Moszkvában. Az egykori kommandós showműsorrá szelídítette az élet-halál harcot, és a legdrámaibb percekben is képes úgy suttogni a kamerába, ahogy Frei Tamás soha nem tudott megtanulni. Persze, röhöghetünk, hogy napi nyolc órában túlél a világ bármely részén, aztán blokkol, és irány az első luxushotel, de azért én csendben megjegyezném, hogy tőlem várhat este pezsgős rákvacsora, meg jacuzzi, nem biztos, hogy megélném a műszak végét.

Arizonában például kizárt. Három óra alatt kiszáradnék, és light kóláért, jégért, és citromkarikáért könyörögve múlnék ki a porban. Nem úgy Bear Grylls, aki mélyen a kamerába néz, és elmondja, hogy ezt itt százezer négyzetmérföld, és kurva meleg van, aztán meg kurva hideg, elhangzanak számok is, de tök mindegy, a lényeg, hogy az arizonai sivatag nappal a Szahara, este meg az Antarktisz. A háttérben feltűnnek az amerikai légierő itt felejtett repülőgépei, több ezer bombázó és szállító jármű rohad csendben a melegben, ahol akkora a szárazság, amit már a rozsda sem nagyon visel el. De hoppá a mi kis kommandósunk már ki is ugrott egy helikopterből, de nem ám ejtőernyőben, frászt, egy tűzpiros repülőruhában, amiben úgy néz ki, mint Superman, és Mickey Egér szerelemgyermeke.

Tovább
komment

Jóban-Rosszban 8x1556-8x1557

2011. szeptember 09. 15:00 - Mária

Egyre többet isznak, egyre többet dugnak és egyre többet reklámoznak a népszerű magyar kórházsorozatban. A pezsgő a legjobb síkosító, tudjuk meg majd később, de először még Müllerék átkutatják a lakást, ahol Beát és Szlávikot fogva tartották. Nem tudni, mi célt szolgálnak a falban a rekeszek, a Pongrácz-villa falában tökugyanilyenek vannak, úgy néz ki tőlük a szoba, mint egy ókeresztény katakomba. A kommandósok sisakban és maszkban parádéznak, tisztára, mint a Csillagok háborúja, mikor jön már Fehér Richárd lézerkarddal? Színészünket a szervek lefogják, merthogy Pongrácz házára Richárd kamu vevőjelöltet küldött, aki tulajdonképpen egy színész volt. A letartóztatásnak a vállra helyezett manccsal adnak nyomatékot. Ha ilyen egy letartóztatás, soha nem szeretném, hogy engem is letartóztassanak. Ha tényleg nem követett el semmit, akkor nincs oka a félelemre, mondja Müller, jogállam, bakker, mennyit fizetett ezért a mondatért a Zállam kommunikációs tanácsadója?

Szilvia és István pakolnak, a nő a két fiú szájába rágja a tartós kenyérhez tartozó user's manual-t. Ez az, hajrá, nem elég, hogy a férjed rákos, etesd a két gyereket is tartósított szarokkal, a spájz tele van konzervvel, mondja büszkén a gyerekeknek Szilvia. Olivér besunnyog Tamás atyához, dícsértessék a Jézus Krisztus, mondja, majd megkérdezi: jól mondtam, így kell köszönni egy papnak? Az atya ráhagyja, inkább, mint hogy kiselőadást tartson a sötétség fejedelmének, hogy ha nem hiszel, akkor nem dícsértessékezel, bazmeg, akkor se, ha papot látsz. Betti közben az asztalra borulva piheni ki az előző éjszakát, amikor belép Barbara.

Tovább
Címkék: jóban rosszban
komment

Dr. Csont 4x11 – Elfújta a szél

2011. szeptember 09. 14:00 - Llew

A "nagy" érdeklődésre való tekintettel folytatom a Dr. Csont hogyvoltokat az előző évad elmaradásával, és ha minden összejön egyszer majd utól is érem a tv- vetítést. Főleg, hogy hamarosan ismét lekerül a műsorról.

Aktuális szerencsés párosunk, akik majd menetrend szerint hullára akadnak, két nagyeszű, akik az éj leple alatt akarnak fát lopni valami lezárt állami területről. Egyikük már ettől olyannyira be van tojva, hogy társa szavai alapján egyenesen húsevő fákat vizionál, majd a megnyugtatónak szánt szavak után rögtön egy, a levelek közül kikandikáló koponyadarabbal találja magát szembe. A Jeffersonienben Bones nem érti, Cam, hogy vehette fel az apját a fizika laborba, és egyenesen követeli, hogy rúgja ki a próbaidő végén. Max ezzel szemben örömmel büszkélkedik lányával diákjai előtt, Bones pedig bemutatja, hogy tankönyvből olvasott száraz magyarázataival rossz tanár lenne. Némi gyerekkori nosztalgiázástól megenyhülve aztán inkább ott is hagyja a kölyköket, meg a fatert.

 

A helyszínen némi vita támad Booth és egy vadőr között arról, hogy egy hulla szétszórt csontjai, vagy egy madárvonulási út fontosabb-e. A Wendell által talált törött nyelvcsont alapján Bones kijelenti, hogy gyilkosság történt, így a Booth nyer a csontokkal. Odabent aztán ő is elcsodálkozik Max jelenlétén, bár nem érti miért kéne kirúgni. Azt viszont határozottan rossz néven veszi, hogy Cam azzal védi új alkalmazottját, hogy Booth több embert ölt meg. Az emberölés, mint kizáró ok Bonesnál is megállna, így inkább rátérnek a heti betegre hullára. Harminc év alatti, komoly hátsérüléssel, és halála után égették el. A csontvelő alapján azonosítják is. Calvin Warren, volt haditengerész. Friss információ nincs róla, így Booth a hátsérülés kezelése alapján próbál megtudni róla valamit.

Tovább
Címkék: dr. csont
komment

Barátok közt 5775-5776

2011. szeptember 09. 12:00 - dj Zax

„A francba, ne haragudj Nóra, hisztizek itt mint egy gyerek” kiáltással üti fel a makk ászt rinyáló Berényi Miklós cár a kerekes székben, míg Nóra öleli azt az okos fejét. A cár azt hitte, hogy ő majd kemény lesz és felépül, de hát mi lesz így vele? Mondjuk indulhatna break versenyen – szerintem nyerne. Jön az iskola, érettségi meg a korai magömlés - nem akar kolonc lenni Balázs nyakán, még a saját lakásában is segítségre szorul. Rendesen szontyolodik, én mondom nektek, ha nincs ott Nóra, beül a forróvizes kádba, oszt felvágja az ereit. De ő nem ilyen... Ő kemény, mint a fagyott kutya lába. Udvaron Aliz postát bont, jön Ádám. Szeva Ádám, köszi a mosógépet, igazán fasza gyerek vagy mondja. Persze, hogy fasza gyerek. Edinától szerezte a lóvét, aki asztalos alapanyagokat transzportál, azaz faszállító.

Szia Gizi! Hogy vagy? – dobja fel Zsolt az élest a Rózsa kert helységében, azaz az udvaron. Fel kéne venni a zsetont a bankban. De Gizi nem vesz fel semmit. Pedig ez legál biznisz magyarázza Zsolt, de Gizi hajthatatlan. Nincsen kedve semmiféle – ahogy ő mondja - „umbuldához”. Értem én, Umbulda Zsoltnak való, neki inkább Umbuld lenne pálya, de mi lesz akkor Vili bácsival? Gizi úgy ismeri Zsoltot, mint a tenyerét, úgyhogy kopjon le, nem megy trezorba. Átszellemült Miklós cár bámul ki az ablakon. Nóra tömi ésszel, hogy milyen okos és milyen ügyes - valszeg ő a legkisebb ugrifüles. Miklós örül, hogy lehet számítani Nórára, s az nem koppint az orrára. Telefon csörren a finn zeneművészeket dicsérő hihetetlen szar hangon, Ati az! Hol vagy Nóra, hogy a tetovált pénisz üsse ki a fogadat? Nóra hebeg, habog, hümmög, hápog, majd kinyögi, hogy mi a stájsz: Miklós cár lelki ápolása folyik ittenék. Atikám arcán tengerész csomót köt az ideg. Nóra indul, étterem megnyitó lesz, szia Miki, szijuszún.

Tovább
Címkék: barátok közt
komment

13-as raktár 1x08 - Duped (Svindli)

2011. szeptember 09. 11:00 - Gabba

Erős pofonokkal nyitunk, Myka és Pete csépeli egymást, de ez nem holmi játékos kocódás, osztják egymást keményen: mi történt? Persze ezt most nem tudjuk meg, hanem visszaugrunk 14 órával (az Alias kedvenc megoldása volt ez), lássuk akkor, min vesztek össze kedven ügynökeink. A raktárban kezdünk, ahol az irodában Leena vitatkozik Artie-val: Te sebesült vagy, ne akarj MacPherson nyomába eredni, Mrs. Frederic megígérte, hogy majd intézkedik. Artie nem nagyon hagyja magát meggyőzni. A polcok között Pete, Myka és Claudia leltározik, lazításképpen azért Pete leáll kicsit pingpongozni saját tükörképével, mint a második részben. Ezúttal azonban Myka rászól: Ez Lewis Carroll tükre, nem nagyon kéne játszadozni vele, emlékszel, mit rikoltozott Alice-nak a királynő Csodaországban: Üssétek le a fejét! Jól van, azért nehogy már betojjak egy tükörtől, vág vissza Pete. Majd Artie-ról kezdenek beszélni, Myka a múltkori sérelmeit emlegeti ismét: Hazudott nekünk a múltjáról, nem mondta el a hazaárulási vádakat, és nem szólt egy szót sem arról, milyen veszélyes az a MacPherson. Ó, ezt ismerem, apakomplexusnak hívják, vigyorog Pete, mire Myka lazán nekilöki a tükörnek. A tükör feldől, szerencsére Myka még időben elkapja és megtartja. A fejük fölötti polcon azonban megindul egy nagy diszkógömb, leesik a földre, majd erős fénysugár árad ki belőle és felcsendülnek az I Will Survive taktusai. Claudia táncra perdül, Myka viszont igencsak morcosan néz. Az irodából előrohanó Artie-nak is beszól egyet, majd elvonul. Főcím.

Tovább
Címkék: warehouse 13
komment

Caprica 1x08 - Ghosts in the Machine

2011. szeptember 09. 10:00 - Freevo

Új-Capricavárosban, vagyis a virtuális valóság noiros játékterén Joe Adama lassan akklimatizálódik: már beöltözött digó gengszternek, most pedig kap a serpájától egy kis virtu-speedet. Miután belenyomja a cseppet a pupillájába, egy gyors Rekviem egy álomért-homage jön, amiből tudjuk, hogy hatott a szer, csak azt nem, hogy hogyan.

Daniel, aki a múltkori rész végén megsejtette, hogy a lánya teljes valójában ott lakozik az U-87-es cylonban, szabadkozni próbál a robot előtt. Megígéri, hogy valahogyan átköltözteti egy emberibb testbe, csak adjon végre valami életjelet magáról. Zoe azonban meg sem rezdül, ő most már a fejébe vette, hogy eljut a Gemenonra, akármi is legyen azon a bolygón, és büntiből, mert az apja nem bírta normálisan felnevelni őt, továbbra is halottnak tetteti magát.

Tovább
Címkék: caprica
komment

Aranypart - 1x12

2011. szeptember 09. 06:49 - sixx

Ott folytatjuk, ahol a part szakadt, azaz Csonti bizsergős nunijánál és Korvettádám hősies önmegtartóztatásánál, mert bele is vághatná a rém idegesítően affektáló csajt a Balatonba, de nem teszi. A csók után irány haza, útközben meg csak kellene keresni valami helyet Alfa bulijának. Csonti hazafelé menet akar még valamit Korvettádámtól, aki erre nyel egyet, a sötét napszemüveg mögött mindenféle forgatókönyv lezajlik az agyban, dupla anál Pitta bevonásával, édeshármas a Csalánszájúval, párcserés buli Levivel és BekyStevensszel, és így tovább, de ez mind semmi. Csonti fel akar ülni a katapultra. Ezt a szopást, pedig hogy felvezette, bazdmeg.

Tovább
Címkék: aranypart
komment
süti beállítások módosítása