Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Szolgálati közlemény: X-Factor-hogyvoltírókat keresünk

2011. augusztus 28. 13:35 - sixx

Az RTL Klub szeptember 3-án indítja az X-Factor második évadát, és nem bírnánk ki, ha nem hogyvoltoznánk meg az eseményeket, már csak azért sem, mert akkor mi lesz a blogot rendszeresen olvasó, de tévével nem rendelkező olvasókkal? Ők hogy lesznek képben? Ne hagyjuk, hogy a bulvárlapokból tájékozódjanak, inkább írjunk hogyvoltokat, hetente egyet. Akit érdekel a feladat, jelentkezzen a hogyvolt kukac gmail pont com címen X-Factor subjecttel, és megbeszéljük. 

komment

24 7x19 – 2:00-3:00

2011. augusztus 27. 10:00 - Milo Rambaldi

Éjjel 2 óra van, az előző részben Tóniról kiderült, hogy mégis egy utolsó, mocskos terrorista, és mindenkit jól átvágott. Az egész világmegmentési akció, ami látszólag sikerrel zárult Jónásék rakétáinak felrobbantásával és Jónás letartóztattatásával, csak arra ment ki, hogy egy beépített Starkwoodos samesz közbenjárásával le lehessen nyúlni az utolsó adag priont, de a lenyúlás kiderült. Larry későn kapcsolt, GeciTóni megfojtotta az évad egyik legsokkolóbb jelenetében. Hogy kinek kell a prion, azt még nem tudjuk. Szegény Jack egyre szarabbul van, ráadásul súlyosbító tényezőként előkerült Kimba, aki még mindig olyan hülye, hogy pixelhibás lett tőle a kijelzőm. Jöjjön az évad egyik legjobb része.

Eleddig ismeretlen, dekoratív szőke nő készülődik otthon, közben telefonon affektál. A csaj Patricia Eames, Jónás ügyvédje, készül a Fehér Házba a gyökér ügyfelét jobb belátásra bírni. Azaz csak készülne, mert lefújják gázsprayvel, majd beinjekciózzák, és egy másik, első ránézésre hasonló kinézetű dekoratív szőke ellopja az ujjlenyomatát, a szemüvegét és az iratait. Projekt Helix 24 módra. Jónás, fiam, asszem neked annyi. GeciTónit látjuk már, aki az FBI rádióadását hallgatva a hasába ereszt egy golyót, majd a prionnal menekülő, Galvez néven futó sameszét arra utasítja, hogy rejtőzködjön egy kicsit, amíg kitalálja, mi legyen.

Tovább
Címkék: 24
komment

Chuck 2x06 - Chuck és az exbarátnő

2011. augusztus 26. 13:00 - teardrops

Eredeti epizódcím: Chuck vs the Ex
 

Időugrás 3: Stanford Egyetem 2003-ban. Chuck buy more-os zöldpólósként üget az egyetemen, ahol csak a CsalóSrácként ismerik, pedig nem is csalt. Ezt mi már tudjuk, de Jill akkor nem tudta, és nem is hitte, viszont Chuck ellenállhatatlan vágyat érzett, hogy elmondja ezt, no meg, hogy még mindig szereti a lányt - mindezt a többiek sörpongozása közepette, így közönsége is akad ahhoz a hírhez, hogy Jill sajnálja, de… meg különben is… Barátnő zárja le a témát a "nagy közléssel", miszerint Jill már Larkinnal jár. Chuckot ezennel hivatalosan is lúzerré kiáltották ki. Napjainkban, mivel Sarah-val sem igazi a kamukapcsolat, lúzerünk Jill-mixet hallgat munka helyett lazítás közben, amit Emmett -el nem ítélhető módon- megszakít azzal, hogy a Sheraton Konferencia Központ segítséget kér, mert konferencia van, de valami számítógépes probléma is, ami pedig nem hiányzik senkinek. Chuck elindul, bár szívesebben enne abból a fánkból, amit Kisfőnök visz Nagyfőnöknek undorítóan széles mosoly kíséretében, de Big Mike csak a fánkokat látja. Majd kit tudja mit, ugyanis az aktuális falat a torkán akad, majdnem megfullad. Jeff és Lester kintről beszalad a hangokra, de a mentésre tett ötletük csapnivaló, Emmett "szakszerűen kirázza" Big Mike-ból a fél fánkot falatot.

Chuck, mint kiderül, egy biotudományos konferenciához segít összehozni az informatikai hátteret. Már éppen végez, amikor megpillantja az ajtóban… exbarátnőjét. Ennek örömére ismét érettségéről tesz tanúbizonyságot: gyorsan az asztal alá bújik. A helyi munkatárs nem nagyon érti a szitut, csak amikor Chuck rákérdez az éppen érkező vonzó, barna hajú, barna szemű, kissé tojásfejű és jégszívű nőre, akkor kapisgálja a dolgot, de annyira nem, hogy mire Jill odaér és informatikai segítséget kér az előadásához, ne mutasson egyből az asztal alá. Chuck eljátsza, hogy elcsodálkozik és, hogy meg sem ismeri exét, hisz olyan régen történt, ami történt (öt éve és négy hónapja, de ki számolja). Kiderül, hogy Jill PhD-t szerzett orvosbiológiai mérnökként és a fertőző betegségekről készül előadást tartani. Chuck sem maradhat le, de mivel egyenruhában van, az a sztori, hogy övé a kitudjamennyi informatikai üzlet és néha ő maga végzi a kétkezi munkát. Ekkor jelenik meg Jill főnöke, merthogy kezdődne a buli, de a bemutatkozás nem maradhat el. A kézfogás viszont igen, merthogy Guy LaFleur baktériumokkal dolgozik és fő az óvatosság. Chuck viszont enélkül is villant: képletek, letakart hullák, gyógyszerek, kutatások, 'rendkívül veszélyes' felirat – Chuck már megint belenyúlt a trutyiba, de azt legalább még hallja, amint Jill elárulja, hogy hol szállt meg, ha netán kávézhatnékjuk támadna.

Tovább
Címkék: chuck
komment

Caprica 1x06 - Know Thy Enemy

2011. augusztus 26. 11:00 - Freevo

Egy rövid időre Tauron kolóniájára látogatunk, ahol Tomas Vergis él. Ő az a cégvezér, akinek a találmányát Daniel elraboltatta a bátyjával a bevezető epizódban. Most azokat a perceket éljük át, amikor megtalálta a kifosztott labort, benne két vérbe fagyott alkalmazottjával, és eggyel kevesebb metakognitív processzorral. 

Egy hónappal később a Capricán Daniel partizni megy egy múzeumba, kiélvezni, hogy még mindig ő vezeti a nevét viselő Graystone vállalatot. Megjelenik a kissé zilált lelkiállapotú Tomas is, hogy a riválisa orra alá dörgölje, tudja, hogy ő lopta el a csipjét, és hogy megölette két emberét. Daniel feldúltan beszéli meg odahaza a szituációt Cyrusszal, amit Zoe is hall a robottestben, így megtudja végre, hogy lopott szellemi tulajdon képezi az ő tulajdonképpeni agyát. Daniel sejteni véli, hogy ha lenne is bizonyítéka ellene Vergisnek, akkor sem fordulna a hatóságokhoz, mert sokkal jobban jár, ha megzsarolja őt.

Tovább
Címkék: caprica
komment

13-as raktár 1x06 - Burnout (Kiégve)

2011. augusztus 26. 09:10 - Gabba

St. Louis, Missouri, robbanás történt az egyik helyi rendőrőrsön, tűzoltók és rendőrök hemzsegnek a helyszínen, természetesen Bering és Lattimer ügynökök is érdeklődve vizslatják a környéket. A rendőrök hat megégett holttestet találtak az alagsorban, a jó humorú Pete szerint mindegyik olyan, mint az extra ropogósra sütött Kentucky Fried Chicken. A helyi rendőrfőnöknek, Powell kapitánynak azonban nem tetszik, hogy a titkosszolgálat is itt szimatol. Nem történt itt semmi különös, közli kissé arrogánsan, csak egy földalatti gázvezeték robbant fel, na bumm, volt már ilyen, viszlát. Mykáékat persze nem lehet ilyen könnyen lerázni, leóvatoskodnak az alagsorba, hogy egy kicsit szétnézzenek „raktáros szemmel”. Nem is hiába, mert az egyik oldalhelyiségben, aminek fém ajtaját a robbanás feltépte, egy, már bomlásnak indult holttestet találnak, ami különös meglepetéssel szolgál: egyik zsebéből titkosszolgálati jelvény kerül elő, míg a másikból egy Tesla-féle sokkoló, szakasztott olyan, amilyennel ügynökeink is dolgoznak. Basszus, ez a szerencsétlen is raktáros ügynök volt, néz egymásra döbbenten Myka és Pete. Főcím.

Tovább
Címkék: warehouse 13
komment

Aranypart - 1x04

2011. augusztus 26. 06:16 - sixx

Tegnap Melli a forgatókönyvnek megfelelően bemártotta Levi és Beki románcát Szaránál, aki Levi otthonfelejtett csaja, és csak a 76-os méretű fekete női cipőre hajazó műanyag telefonkészülék segítségével lehet vele kommunikálni, Lófej meg kiakadt, mert ezek a faszok nem tudnak háromezerből egy hétre nyolc embernek bevásárolni. Valahol tényleg határt kell szabni az esztelen költekezésnek. Ott folytatjuk, ahol abbahagytuk, azaz Lófej már magra rángatta a a szponzorgatyát, ami a nyolcvanas évek pinametáldivatjának megfelelően van szaggatva (Pitta is kapott egyet) és már a szemét rajzolja fel az üres arcára, Melli meg az ágyban önsajnál, engemet itten bántottak. Lófejet kibaszottul idegesíti a nyivákolás, bazdmeg, még kínai leszek a végén és cüccög. Pitta néha kicsit sajnálja Mellit.

Tovább
Címkék: aranypart
komment

Nyerjen The Event ajándékokat a Viasat6-tól Ön!

2011. augusztus 25. 14:50 - sixx

Ma este jön a Viasat6 műsorára a The Event című scifi, ami nagyon jól indult annak idején, aztán meg saját dugájába dőlt, de nem akarunk senkit elriasztani tőle, sőt. Ha valaki feltétlen késztetést érez a hogyvoltok megírására, jelentkezhet is egy próbával a hogyvolt kukac gmail pont com címen, és meglátjuk. 

A mai poszt viszont ennél furmányosabb, az alábbi képen látható cuccokat lehet megnyerni, azaz egy termoszt, egy esernyőt és egy széldzsekit, mégpedig kétszer, szóval két szerencsés olvasó kaphat belőle. A kérdést a Facebook oldalunkon lehet megtalálni, a választ pedig a már említett, hogyvolt kukac gmail pont com címre várjuk, EVENT subjecttel, szombat reggel 8-ig. 

komment

Castle 2x03 - A szépség és a szörnyeteg

2011. augusztus 25. 09:08 - Zenóbia

A már megszokott felvezetéssel indítunk, ebből két dolgot kell kiemelnem. Az egyik, hogy nem tudom mindenki számára nyilvánvaló-e a Turner és Hooch utalás, de ha nem, legyen az. Tehát Turner és Hooch = Egyik kutya, másik eb, a főszerepben Tom Hanks és egy erősen nyáladzó bullmasztiff. A másik dolog, hogy Beckett haja mennyivel jobb volt már röviden, de most komolyan. Szökőkútnak örül tehát egy enyhén becsípettnek tűnő estélyi ruhás lány, egyből meg is akar benne fürdeni. A pasija tessék lássék tiltakozik, de tiltakozás közben már gombolja is az ingét, főleg mivel a lányon már csak fehérnemű van, és azt sem tartana sokáig leimádkozni. Évődnek romantikusan a vízben, mígnem a lány észreveszi a mellettük fekvő hullát, ennyit a romantikáról, sikoly.

Castle és Alexis reggeli közben Martha-nak végszavaznak, egyébként undorítóan jól néz ki ez a nő, nem tudom hány éves lehet. Megnéztem, 1942-ben született, szerintem ez kamu. Ennyi idősen inkább bele sem gondolok nálam mi lesz a helyzet, nyilván majd gyerekeket riogatnak velem (ha rossz leszel, elvisz a csúnya néni). Főszerepet játszana egy Broadway darabban, ami évi kilenc hónap távollétet jelentene a családtól, tehát nyilván nem kapja majd meg, mert szükségünk van Martha-ra. Telefon, Castle indul a helyszínre, Alexis könyörög hadd menjen vele, ne kelljen tovább próbálnia, de Castle kegyetlen. Fehér nő, tárca és cipő eltűnt, ez utóbbit a hercegnél kell keresnünk Castle szerint, de Beckett nem hisz már a mesékben.

Tovább
Címkék: castle
komment

Aranypart - 1x03

2011. augusztus 25. 06:48 - sixx

A tegnapi dráma utóéletével folytatjuk a siófoki állatkert nyílt napját, Pókmajom ugye távozott, mert nem szegény, mint a többiek, így nem is dolgozik. Szegény Korvettádám (aki szerint Pókmajom a fasznak sem fog hiányozni) meg azt hitte, a sárga meseautóval felért a csúcsra oszt nem is. Alfahím szerint Pókmajom nagyot hibázott, hiszen ő azt is felajánlotta neki, hogy reszelgesse a körmét nyugodtan a pultban, majd ő dolgozik helyette is. Az ANTSZ remélem nem a mai poszt hatására fogja bezáratni Marci vendéglátóipari egységét, ami nem kocsma, hanem étterem - egyik kommentelőnk olyan hamburgert evett ott, hogy azóta sem mer szarni, csak mondom.

Tovább
Címkék: aranypart
komment

House 6x15 - Magánéletek (Private Lives)

2011. augusztus 24. 12:00 - candyperfumegirl

House aktuális hetibetegének nincs sok titka. Igazi exhibicionista blogger a nő, az a fajta, aki posztol akkor, ha elszakadt a bugyigumija, akkor, ha felmentek a gázárak, akkor, ha elviselhetetlen izzadtságszag volt a négyeshatoson, akkor, ha a pasija nem akarta megdugni, szóval a világon MINDENRŐL. Gondolnánk, hogy igazi jutalomjáték ez a diagnosztikának, kórtörténetet máris kipipálhatjuk, hiszen jegyzett minden köhintést, Chase-t ráállítjuk a szakirodalomra, és kész. House persze elvből közelébe nem megy ennek a betegnek, mert aki mindent ilyen pofátlan módon kitereget, abban semmi érdekes nem lehet, különben is van neki ennél jobb dolga is.

Most éppen Jimmyt lecseszni, amiért a pótfelesége lakótársa eldugta előle a pornóDVD-it. Jimmynek erre több oka is volt, először is eleve gáznak tartja, hogy valaki még tékába jár pornót kölcsönözni, ez kb. annyira retro, mint a discman, meg különben is, mire való az internet? Egyéb okait egyelőre homály fedi, House-nak meg nem kell a süket duma, kéri a filmeket vissza, de nagy sebességgel, ellenkező esetben ülősztrájkkal, munkabeszüntetéssel és további stílustalan bútordarabok beszerzésével fenyeget. Jimmy meg alternatív programjavaslatot tesz országos cimborájának, hátha fárad már a csuklója, miért nem kíséri el pl. a rapidrandira, amire készül? Először is azért, mert erről a kifejezésről House-nak max az jut eszébe, hogy speed hatása alatt randizni, ami amúgy nem lenne ellenére, de ha Jimmy ötletének bármi köze van úgy 50 idegen nővel folytatott egyperces könnyű kis csevegéshez kedvenc színekről meg preferált szexuális pozitúrákról, akkor a maga részéről passzolná ezt a programot.

Tovább
Címkék: house
komment
süti beállítások módosítása