Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Borgiák 1x06 - A francia király

2011. július 31. 18:49 - sixx

Lassan, de biztosan haladunk előre Sándor és pereputtya történetében, ha minden igaz, legalábbis a címből erre következtetnék, ma a flanszia király lesz terítéken, hátha hozzá lehet adni Jánost vagy Cézárt, és akkor ő is megnyugszik. Az epizód címe nem mellesleg az is lehetett volna, hogy Kanos Borgiák, hiszen minden családtag dugni fog a végéig.

Tovább
Címkék: borgiák
13 komment

Médium 1x08 - Mázlis

2011. július 29. 15:27 - pukkpapa (törölt)

Elnézést a hosszúra nyúlt késedelemért, de kicsit hosszabbra sikerült a nyaralás, mint szerettem volna. Szóval, nézzük a mai részt. Egy Mike nevű pasi videót szorongat a kezében és üzeni Ally DuBoisnak Afganisztánból, hogy fantasztikusan jól érzi magát. Ez itt a legjobb barátja, Tommy, azok pedig fegyverek, de most éppen béke van, de Mike bármikor képes meghalni a szabadságért meg a sörért meg hasonlók, blabla. Sok a szöveg, erre a kamera vadul rángatózni kezd, valami felrobban, ennyit a békéről. A kamera a földre esik, és megörökíti, ahogy egy agyonégett-képű Mike lerogy elé a földre haldokolni. Allison erre felébred, vészhelyzet van.

Amit tehet, az nem sok, telefont és müzlisdobozt szorongat a kezeiben, miközben a katonaság egyik helyről a másikra kapcsolgatja. Joe átnézte az internetet, nincs semmi hír a 47-esek támadásáról, jobb lenne, ha Allison lenyugodna és menne a dolgára, úgyis 10-re várják az ügyészségre. Allison harap, a féltestvéréről van szó, aki lehet, hogy holtan fekszik egy gödörben. Vagy részegre piálta magát, köpi be Joe. Allison bedurvul, kicsit marakszik, aztán elindul dolgozni. A kocsiban is a rádiót tekergeti, de csalódnia kell, mindenhol csak békéről és lecsillapodásról hall, franc. Az irodában Devalos feladatot ad neki: át kéne vizsgálnia egy helyet, minden előzetes info nélkül, és ha minden jól megy, érez valamit.

Tovább
Címkék: médium
2 komment

13-as raktár 1x02 - Resonance (Rezonancia)

2011. július 29. 11:11 - Gabba

Chicagóban nyitunk, múlt péntek, mondja a felirat, de akkor milyen nap lehet ma? Biztos csütörtök, merthogy az kedvenc sorozatunk napja. Mr. Jarvis érkezik a Chicago Fidelity Mutual Bankba, kedvenc ügyintézőjével, Laurával kokettál kicsit pénzbefizetés közben: Kegyednek milyen jó az új hajszíne, milyen klassz a frizurája, de én se nézek ki rosszul. A tranzakció közben fekete furgon érkezik a bank elé, amiből fekete maszkos-kapucnis köpenyes fazonok lépnek ki és sietnek be a bank előterébe. A biztonsági kamerát valami kütyüvel egyből kilövik, így azt már mi sem látjuk, mi történik odabent.

Tovább
Címkék: warehouse 13
2 komment

Caprica 1x02 - Rebirth

2011. július 29. 09:00 - Freevo

Villódzó, digitális zajos képek, köztük egy-egy bevillanó emlék -- Zoe Graystone éppen bootol? Újra átéli az első virtuálisvalóság-beli találkozását a hús-vér önmagával és Ben Starkkal. Ő egy ajándék, akinek köszönhetően minden megváltozik majd, állítják misztikus hangon a tiniterroristák. A cylon egy laborban fekszik, az egyik szakember egy iPadről távirányítja a mesterséges életfunkcióit. Daniel Graystone ki van akadva, mert az M.I., ami nyomokban a lányát is tartalmazhatja, nem hajlandó működésbe lépni más robottestekben, csak a prototípusban. 

Az Athéné Akadémián Lacy Rand meghívást kap egy ebédre az igazgató nénitől, Clarice nővértől. Később kissé zavartan telefonál robot-Zoével, akinek föl se tűnt, hogy két nap telt el a pilot óta. Persze érthető, az első mobiltelefonok se bírták sokáig akksival, azokat is kikapcsolva tartottuk. Lacy lelkére köti, hogy ne árulja el senkinek, hogy ő van a cylon testben, mert eddig úgy tűnik, sikerült ezt titokban tartania.

Tovább
Címkék: caprica
7 komment

Chuck 2x02 - Chuck és a csábítás

2011. július 28. 11:00 - teardrops

Eredeti epizódcím: Chuck vs the Seduction
 

Nos, amire talán nem emlékszünk az évadnyitóból, például, hogy a cipher, ami az Új Intersect agya és amelynek segítségével Chuck visszatérhetett volna nyugis, lúzer életéhez, valójában egy goni dolog, ami simán felrobbantotta az egész csapatot főnököstűl-mindenestűl és ezt még csak most tudja meg Chuck, pedig reggel munkába menet már enélkül is éppen hangosan és nagyon sajnálja magát, amiért úgy tűnik, a Buy More-ból fog nyugdíjba menni. Ahol nem mellesleg Chuck visszalépése miatt Lester lett a Kisfőnök és még a ciphernél is gonibb, de legalább nem robbantgat, az arca viszont akkora lett, hogy nem nagyon fér bele a … sehova. Nem is érdekes. Az viszont igen, hogy Sarah máris megjelenik csábos barátnő szerepben és elviszi Chuckot az Orange Orange… hűtőjébe. Najó, csak azon keresztül az alagsorba, ahol a CIA kialakította a Bartowski Hadművelet legújabb főhadiszállását, nevezzük ezután Erődnek. Noszóval, eset van, mégpedig az, hogy amit megszereztek Colttól, az valójában egy álcipher, az igazi egy Sasha Banacheck nevű nőnél van, aki véreskezű ex-KGB-s ügynök és éppenséggel egészen véletlenül itt, Los Angelesben van, mert el akarja adni a cuccost ééés egészen véletlenül keménycsaj és a hétéves bolgár börtön kínszenvedése sem kottyant meg neki, ezért a CIA titkosfegyvere, Roan Montgomery a megoldás, ő közel férkőzött már hozzá korábban.


Vendégszereplő: John Larroquette (Roan Montgomery)

Chuck köszöni szépen, de nem kér a kalandokból, kiszáll… -na, ha Sarah nem értene a nyelvén és rá nem beszélné a dologra, mondván, hogy minél előbb megtalálják a ciphert, annál előbb meglesz az Új Intersect, akkor Chuck szabad lesz, mint a madár és azt kaphat meg, amit csak akar. Ez hat, főleg, hogy pár perccel korábban még a lány éppen azzal utasította vissza Chuck új-randis tervét, hogy Bryce-szal összejöhetett, mert ő is ügynök volt, de Chuck valójában a munkája. Lényeg a lényeg, Chuck bevillantja, hol találják meg a szuperügynököt és indulnak begyűjtésre. Közben Casey jókat morog, mert kiderül, hogy korábban tanította őt ez a fazon és jól meg is buktatta. Kétszer. Sarah is ismerte, de szerinte a Csábítás Iskolája jobban feküdt neki, igazi régimódi James Bond-típus. A lakáshoz érve viszont azzal szembesülnek, hogy valaki megelőzhette őket, hisz' nyitva az ajtó, aztán ahogy mennek befelé, látnak is két lábat az ágy alól kikandikálni. Chuck már fordulna is vissza, hogy a kocsiban maradjon, de ekkor egy nőihölgyemény bukkan fel, éppen elköszönne – hoppá, szóval Miszter Hihetetlen Kém csak simán leitta magát a sárga földig. De legalábbis a parkettáig. Úgy tűnik, Chuck marad az Intersect. Örökre.

Tovább
Címkék: chuck
Szólj hozzá!

Kaliforgia 3x10 - Kutyaélet (Dogtown)

2011. július 26. 11:11 - Gabba

A Black Sabbath „N.I.B.” című opuszával nyitunk, Ozzy sátáni hangja szól a Porsche hangszóróiból, Hank ennek megfelelő jó hangulatban száll ki a házuk előtt. Becca és Karen éppen távozni készül, Marcyval találkoznak, hogy vigasztalják a Rick Springfield-féle lepattintás után. Csajos buli, úgyhogy Hank nem mehet velük, akármennyire is szeretne. És mikor bújunk újra össze?, tapogatózik más irányba írónk, de Karen szerint az nem mostanában lesz. Behányok, ha csak rágondolok, hogy megtudtad azt az affektáló spinkót, dühösködik Karen. Ne csináld már, csak szolgáltatást nyújtottam, mint pl. a vízvezetékszerelő, védekezik Hank, azt se érdekli, milyen állapotban vannak a csövek, csak rendbeteszi őket. (A magam részéről azért hadd kételkedjek abban, hogy olyannyira sajnálnivaló nehéz munka volt Felicia lefektetése. Hogy is mondja az ismert népi bölcsesség: Mocskos dolog-e a szex? – Ha jól csinálják, akkor igen.) Mindenesetre Karent nem hatják meg Hank érvei, beszáll Beccával a Toyota Priusba, és elhajt. Én majd elleszek itthon egy szendviccsel, kiabál utánuk Hank. Na persze. Főcím.

Tovább
Címkék: kaliforgia
Szólj hozzá!

Grace klinika 6x18 - Az út vége

2011. július 26. 09:00 - Hoppancs

Owen ébren tölti az éjszakát, hajnalban pedig máris egy nehéz esettel találja szembe magát. Teddy kér konzultációt a tüdőrákos Kimmel kapcsolatban, aki elég ramaty állapotban van, és leginkább arra vágyik, hogy orvosai segítsék a halálba. Washington államban ez nem is tilos, ha betartják a szigorú szabályokat. Ennek megfelelően a mentálisan ép Kim másodszor is elismétli kérését, ezúttal már a sűrűn néző Owen jelenlétében. Utóbbi nem is bírja sokáig cérnával, inkább elviharzik, Teddy meg utána menne, de Kim kellemetlen kérdése a szobában tartja. A lány arra kíváncsi, mennyi idő után áll majd be a halál, miután bevette a szükséges bogyókat. Körülbelül negyvenöt perc, válaszol Altman.

Sloan Robbinsnak és Torresnek áradozik saját csodás, felnőttes énjéről, ami leginkább abban nyilvánul meg, hogy képes akár többször is randizni egy nővel, anélkül, hogy előkerülne a lompos. Ez figyelemreméltó eredmény, van mire büszkének lenni. Callie-nak azonban most megvannak a saját problémái, mert Arizona nem akar kis lurkókat maga köré, ő viszont igen. Mark szerint jobb, ha őszintén elmondja mindezt szőke párjának, mire Torres kétségbeesett fejet vág. Meredith felvillanyozva újságolja Shepnek, hogy hamarosan egy menő agytumorműtétje lesz Nelsonnal, de hiába, ő játssza a roppant elfoglalt nagyfőnököt, és elhajtja. Mer csalódottan bámulja a pénzügyi adatok tengerében elveszni készülő szuperfontos urát.

Tovább
Címkék: grace klinika
1 komment

House 6x14 - 5-től 9-ig (5 to 9)

2011. július 25. 09:00 - candyperfumegirl

Ebben a rendhagyó részben Dr. Cuddy egy napját követjük nyomon, végre meglátjuk az érem másik oldalát is. Azt, hogy van élet ebben a kórházban House-on túl is, és hogy mennyire nehéz egyszerre jó orvosnak, jó főnöknek, jó anyának és jó nőnek lenni, és hogy lehet mindezt elképesztő keménységgel és eleganciával művelni. Cuddy napja pontosan úgy indul, ahogy az enyém, óracsörgéssel reggel 5-kor, és „bazz, hova tűnt az éjszaka?” –homlokráncolással. A hasonlóság itt ér véget, Cuddy ezek után jógázik, babázik, tüsténkedik, miközben gyakorlott mozdulatokkal lazán bombanővé varázsolja magát, és már pont menetkész lenne, amikor képes beállítani Lucas álló farokkal. Két teljes percig vonaglik rajta, majd lanyhán félregurul, megesik az ilyesmi, mondja szánakozó arccal Cuddy, miközben arra gondol, fogadta volna inákbb House hívását, ami a két perces gyenge próbálkozás közepén érkezett.

Kórházban már az érkezéseikor teljes a műszak, és akármennyire is tudom szidni a főnökeimet, valahol sajnálom is őket az olyan dolgokért, amiket Cuddy most azonnal átél. Az összes okvetetlenkedő alkalmazottja betalálja a lehető legbanálisabb dolgokkal, és persze mindegyik világválságként éli meg saját kis nyűgjét, amit csakis Lisa Cuddy tud megoldani, na és erre kéne valami mást reagálni kisimult arccal, mint azt, hogy „ki a faszt érdekel a bajod?” Embert próbáló feladat, pláne 10 centis tűsarkokon. Ez amúgy sem lesz egy könnyű nap, a kórház biztosítása lejár, a biztosító nyeregben érzi magát, és eszében nincs jobb ajánlatot adni az eddiginél, Cuddy pedig 12% emelést kért, mert egy olyan penge kórház egy olyan világbajnok diagnosztikai teammel, mint az övék, ez a minimum, amit megérdemel. Munkaidő végéig egyezségre kell jutniuk, tik tak, tik tak…

Tovább
Címkék: house
17 komment
süti beállítások módosítása