Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

24 7x15 – 22:00-23:00

2011. július 17. 11:00 - Milo Rambaldi

22 óra van. Tegnap egy múló pillanatra elméláztam, vajon mi lenne, ha hőseink nevét is szinkronizálnánk, de gyorsan leálltam, mert nagyon elkezdtem röhögni Paraszt Jákob, Moha Lóránt, Szabó Henrikné és Sétáló Renáta kalandjain. Persze vannak, akikek a nevét nem lehet szinkronizálni, de nekik is tudok zengzetes szittya neveket adni: Elmélyedt Antal és Puma Benjámin (a titkos Pannon Puma emlékcsoport támogatásával) ugrik be hirtelen. Az előző részben Quinn, a katonai alvállalkozó Starkwood bérgyilkosa ügyködött, megölte Mayer szenátort, akivel Jack már éppen szövetséget kötött, illetve fény derült arra is, hogy a Starkwood Dzsuváékkal együttműködve biofegyvert állított elő Szandokánban, ami már Amerikában van. Jack persze továbbra is szökésben,. Tónit hívta segítségül.

Larry és csapata érkezik Mayer szenátor lakásába, Larry a változatosság kedvéért tombol, majd felhívja Ethant, aki első körben Larryre próbálja kenni, ami történt (igazi politikus alkat ez is), Larry viszont a maga keresetlen stílusában elküdi Ethant a náthás faszba, ennek épp itt volt az ideje. Ethan magába roskadtan a székébe poshad, ezt a kört szívtad, barátom. Icát látjuk már, férjével beszél, teljes a családi béke, az überhappy hangulatba jól belerondít az érkező Ethan, le akarok mondani, egy kapitális gyökér voltam, nem védtelek eléggé, majdnem meghaltál ma többször is, el kell, hogy engedj. Ica végül ezt teszi, könnyes búcsú. Már megint sok a dráma.

Tovább
Címkék: 24
5 komment

Terepen 1x06 - Nyugati városrész

2011. július 15. 09:00 - szepi79

Elérkeztünk végre a hatodik epizódhoz, ami számomra nagyon különleges: ez volt az első rész, ami nekem maradéktalanul bejött, amennyiben persze leszámítjuk a narrátort. (Ráadásul utolértük magunkat az epizódokat tekintve, plusz a Terepen előtt a CSI-ban lelőtték Justin Biebert, bár a nap többi része is ilyen jó lett volna!) Őt továbbra is megdugatnám a dothraki 40 ezres sereggel lovastól. Persze attól még végig fogom fikázni ezt részt, mivel ahogy Király Linda is mondta, "hát magyarok vagyunk, nem?" Szóval Ben ágyban van egy csinoska csajjal, jön is a szövegelés, miszerint nem jó dolog áldozattal viszonyt létesíteni, mégis megteszi. (Bár lehet, hogy aki ezt a szabályt kitalálta, konkrétan hullára gondolt. Ha én lennék Ben helyében, és nekem is döntenem kéne erről a csajról, én se hajtanám el.)

Tovább
Címkék: southland terepen
9 komment

24 7x14 – 21:00-22:00

2011. július 14. 18:00 - Milo Rambaldi

21 óra van. A Fehér Ház megmenekült, Bill Buchanan feláldozta magát. De mindenki szabad, de Ica és Olivia békülése Ethanre nézve még veszélyes is lehet, KisIca eléggé vehemens. Jacket bemártotta egy Quinn nevű geciember, aki megölte Ryan Burnettet, mielőtt az köphetett volna, a gonoszok ma sokkal jobbak a nem tetsző emberek kiiktatásában, mint a jók. Renéet felfüggesztette Larry, ami érdekes húzás volt a részéről, de szegénykém annyi oldalról kapja az egymásnak ellentmondó információkat, hogy totál megháborodott mostanra.

Jack szerez magának autót, laptop is van a kocsiban (Apple reklám), és a kórházból lopott lemezről begyűjti Quinn fényképét, majd Renéet hívja. Aki éppen Janistől próbálja megtudni, hogy mi a fene van, de Janis a kezdeti sakálkodás után is csak annyit árul el, hogy Burnett kampó. Renée egészen meglepődik Jack telefonján, de segít, mert hisz Jacknek. Mennyire megható már. Közben Morris is befut, és szintén Janis vérét szívja, hol van a feleségem, Szodásszifon Porgafingova? Majd Larry megmondja. Ha ideér egyszer. Janis szerintem hamarosan öngyilkos lesz.

Tovább
4 komment

Kaliforgia 3x08 - A kéró (The Apartment)

2011. július 14. 14:30 - Gabba

A címben jelzett kéró a Moody-lak, itt nyitunk és maradunk is végig az egész epizód alatt. Esti skype-olás Hank és Karen között, írónk a webkamerán át egy kis cicivillantásra szeretné rávenné Karent, cserébe ő is elővenné a dákóját, de Karen tart attól, hogy közben esetleg belép Becca a szobába. Ugyan már, nincs itthon, Koonséknál dekkol, ők viszik holnap reggel suliba, nyugtatja Hank. Karen ennek egyáltalán nem örül, mint tudjuk, rossz véleménnyel van az egész famíliáról. Hank próbálkozik: jaj, ne már, mit aggódsz annyira, a dékánék nem valami földönkívüliek. Honnan tudod, kérdez vissza Karen, van rá bizonyítékod? Erre természetesen Hank nem tud mit mondani, ezért inkább tovább erőltetné a villantást. Úgy tűnik, végül Karen hajlandó is erre, lassan kezdi kigombolni a blúzát, igen, igen, tovább bébi, biztatja Hank, de Karen sejtelmes mosollyal váratlanul kijelentkezik. A rohadt életbe, skypus interruptus, dühöng Moody, majd vigasztalásképpen gitározni kezd. Váratlanul csengetnek, az ajtóban négyen állnak: Jackie két stripper kolléganőjével, és egy Jack Daniels-szel. Bulizunk?, kérdi a szőke bombázó sokat sejtető mosollyal. Főcím.

Tovább
Címkék: kaliforgia
3 komment

24 7x13 – 20:00-21:00

2011. július 14. 12:30 - Milo Rambaldi

20 óra van. Félidőben vagyunk, és egyelőre nyitva van a történet, nem tudni, mit akar főgecink, aki nem más, mint Jonas Hodges, ismertebb szerepében Angelina Jolie papája. Megtörtént az elképzelhetetlen, fogságban az amerikai elnök. Dzsuva tábornok legyakta a Fehér Ház legénységét, majd Olivia foglyul ejtését követően sikerült Icát kikergetni a bunkerből, ahol Jack őrizte. Dzsuva nincs egyedül, Jonas Hodges segíti kintről. Dzsuva beszédet akar mondatni Icával, élete utolsó beszédét. Drámai epizód következik ismét.

Olivia és Ica könnyes békéje a nyitás, ne haragudj, anya, nem haragszom, kicsim, na gyakjuk le ezeket a bantu négereket. Jack és Bill beszélgetnek, te Bill, én előkészítettem a bunkerban egy jókora adag C4-et, a legkisebb zajra robban a cucc. Megyek is, felrobbantom, addig te megmented az elnököt, és minden rendben lesz. Mayer szenátor ordít suttogva, de Jack közli vele, hogy kuss bazmeg. Eközben Ica arra kéri Dzsuvát, hogy engedje el a túszokat, ez az ára a beszéd beolvasásának. Dzsuva erre kiszed egy random embert, és szétlövi, jó akarata jeléül. Akarsz további túszokat elengedtetni, Ica?

Tovább
Címkék: 24
8 komment

Csillagközi szökevények 1x17 - Zavaros dimenziók

2011. július 14. 09:00 - Tipca

A Moya egyre nehézkesebb a vemhesség előrehaladtával, ami elsősorban abban nyilvánul meg, hogy egyre több időnek kell eltelnie egy-egy csillagkitörés között. Márpedig ez nem feltétlenül biztonságos egy szökött fegyencekkel teli űrhajón. Tudja ezt a legénység is, úgyhogy az ebédlőasztalnál egymást túlharsogva vitatkoznak rajta, hogy itt hagyják-e a leviatánt, vagy sem. Chiana próbálja őket figyelmeztetni, hogy a szervizrobotokon keresztül a Moya és a Pilóta minden szót hall, de folyton lehurrogják, mikor pedig a leviatán, hogy bizonyítsa, képes megvédeni a legénységét, azonnali csillagkitörésbe kezd a kevés energiája ellenére, már késő.

A csillagkitörés, ahogy az sejthető volt, nem a legjobb eredménnyel zárul, konkrétan mintha falnak ütközött volna a Moya. Odakint csak vakító fehérséget látni, ráadásul Rygelnek időközben nyoma veszett. D’Argo gyorsan kioszt pár parancsot, aztán hirtelen kék fény villan, majd a luxán felszívódik, nem sokkal utána pedig Aeryn is köddé válik piros fény kíséretében. John a vezérlőbe megy, egyedül itt működik a kommunikáció a Pilótával. Ő sem tudja, mi történt, a beérkező adatok értelmetlenek, ám megtalálja Rygelt és Aerynt. John Zhaant a Pilótához küldi, hogy nyugtassa meg, Chianát pedig, miután meggyőzi, hogy felesleges volna elkötnie egy modult, mivel a külső kapuk nem működnek, így nem tudná elhagyni a hajót, Rygel felkutatására utasítja, míg ő Aeryn után ered.

Tovább
Szólj hozzá!

Borgiák 1x04 - Lucrezia esküvője

2011. július 14. 07:27 - sixx

Az első három epizódból már megállapíthattuk, hogy nem ez az a sorozat, amiben az események szélvészgyorsan követik egymást, ennek megfelelően a mostani rész sem szaggatta igazán az istrángokat. Firenzében nyitunk, illetve a díszlet másik oldalán, ahová Della Rovere érkezik sietős vágtában, pedig Micheletto még csak a nyomában sincs. Egy templomig jut, amiben egy igen izgatott és annál még jobban kopaszodó szerzetes éppen Sándorunkat ostorozza, förtelem, szenny, mocsok Rómában, utcán sárló kurtizánokkal üzekedő papság szerepel terítéken, Savonarola soha nem visszafogottságáról volt híres, ha egy pulpitus került a közelébe. Della Rovere megbabonázva nézi a magát egyre jobban a beszéd hevébe lovaló csávót, ez az én emberem, gondolja, hells yeah.

Tovább
Címkék: borgiák
22 komment

Aranyláz Alaszkában 1x10 - Ott van az arany az alján

2011. július 12. 17:55 - Nico Tindeath

Október van a Porcupine-folyó mellett. Ez Alaszkában pedig azt jelenti, hogy bármikor lecsaphat a tél, ami nem hoz mást csak sötétséget, fagyot és havat. És még több havat. Hoffmanék nyakig pufidzsekiben tapicskolnak a sárban, a környéken már minden aranybánya bezárt, így joggal merül fel a televíziótörténeti kérdés: Miért éppen Alaszka? Ha teszem azt, Floridában keresnének aranyat, akkor most ordáneré pálmákkal díszített hawaii ingben ülhetnének a markológép kabinjában, és jeges Pina Coladát szürcsölgethetnének a műszak után.

Eddig alig több, mint 8 ezer dollárnyi aranyat kapartak ki az oregoni lúzerek, ami ugye a 270 ezer dollárnyi költséggel szembeállítva azt jelenti, hogy nagyobbat buktak, mintha minden vagyonuk ll Ferro autómatricákra költötték volna. A főcímzene minden eddiginél hangosabb, és drámaibb, vagy csak az idegeim játszanak velem: ez az évadzáró, tizedik rész.

Tovább
5 komment

24 7x12 – 19:00-20:00

2011. július 12. 16:00 - Milo Rambaldi

19 óra van. Az elmúlt részben kiderült, hogy Dzsuva tábornok célpontja a Fehér Ház, ezt viszont Renéen kívül még senki nem tudja, ő is egy hajóról menekül a szárazföldre, nyomában KisSamu. Dubakut megölték a kórházban, Chloe le lett tartóztatva, Jack is le lett tartóztatva, előbbi adathamisításért, utóbbi kínzásért, stílszerűen Ryan Burnettéért. Egyébként pedig az ellenség megint a pöcén keresztül támad, senki nem tanult a hatodik évadból, hol van már Abu Fayed, aki semmi pénzért ki nem hagyott volna egy jó kis pöcézést.

Dzsuva a pincében, és ez nem valami mosószer-reklám, hanem a valóság, odafent Ica kezd egészen nyughatatlanná válni, kicsi lánya is, de Aaron és Ethan leoltják Oliviát, van anyádnak jobb dolga is, mint a te szopornyicádat hallgatni, főleg közelgő terrortámadás idején. Kuss. Aaron szerint Oliviának van annyi esze, hogy ne kelljen fizikai erőszakot tenni rajta maradásilag. Ezzel Olivia is egyetért. Ica ekkor tudja meg a nemzetbiztonságis Timtől, hogy a támadás vezetője nem más, mint Dzsuva. Ica sokkot kap, és azt még nem is tudja, hogy Benji nemsokára feljön, mint a talajvíz.

Tovább
Címkék: 24
10 komment
süti beállítások módosítása