Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

24 7x10 – 17:00-18:00

2011. július 08. 16:00 - Milo Rambaldi

17 óra van. Az előző részben megágyaztunk a most következő B kategóriás dél-amerikai akciódrámának, bíztatásképpen csak annyit tudok mondani, hogy legalább nem süllyedünk a hatodik évad hasonszőrű epizódjának színvonalára. Henry a kórházban, élet-halál között, Ica is a kórházban, sok éve nem látott lányát hívja, aki persze rohan, veszélyben a papa. Renée folyamatosan ki van akadva, mert olyan dolgokat kell tennie szükségből, amik ellen eddig küzdött, ezért Jacket baszogatja, aki semmiről nem tehet. Dubaku pedig egy autóban szerelmével, aki átállt az FBI oldalára, és Samu ezt tudja. Ja, és megvan a besúgónk is, Sean Hillinger az, ő is főszereplő lesz ma.

Persze Sean volt az, aki Jackék autójára elfogatási parancsot adott ki, Erika kérdéséből tudjuk meg ezt, tehát Erika IS tégla. Jackéket beültetik a meseautóba közben, hiába is ordítanak teli torokból. Dubakut látjuk már, aki Marikát úgy a falra keni, hogy graffitinek is jó lenne, átbasztál te büdös FBI kurva, szól Samu. Hát ezen lehetne vitatkozni Marika szerint, rohadt tömeggyilkos vagy, Samu. De ha így fenyegetsz, attól beindulok, és veled jövök. Ryan Burnett telefonál eközben, elintézted Marikát? Te csak azzal törődj, korrupt kormányzati szemét, hogy engem kijuttass az országból. Jackéket közben elengedik Larry közbenjárására, Chloe mutatja az utat, közelg a végkifejlet.

Tovább
Címkék: 24
5 komment

Kaliforgia 3x06 - Üvegházak (Glass Houses)

2011. július 08. 13:00 - Gabba

Az előző rész utolsó jelenetétől folytatjuk, Becca visszaérkezett a hétvégi New York-i látogatásból, váratlan ötlettől vezérelve Karen is elkísérte. A kellemesen meglepődött Hank nyelves csókkal köszönti gyermeke anyját a reptéren, majd hármasban indulnak a Shack nevű kocsma kínálatát megtekinteni. Chelsea persze máris csörgeti mobilon országos barátnőjét, de a szülők egy emberként nem engedik, hogy Becca felvegye a telót. Becca durcásan indul pisilni, Karen és Hank pedig nagy egyetértésben ekézni kezdik Chelsea-t: szörnyű, hogy így rátelepszik Beccára, bár Hank szerint még mindig jobb, mint ha egy pasi tenné ezt, mert így legalább a lányuk nem esik teherbe. Megállapodnak abban, hogy LA nem alkalmas felnevelni egy lányt, bezzeg NY igen, és a félév végén átköltöznek mindhárman a keleti partra. Mivel Becca még nem ért vissza a klotyóról, kettesben koccintanak, Hank még rövid tósztot is mond: igyunk a családunkra, a fekete elnökünkre és a csodás dákómra. Na, erre én is iszom; főcím.

 

Tovább
Címkék: kaliforgia
1 komment

Terepen 1x03 - Keresd a nőt!

2011. július 08. 11:00 - szepi79

(Ezt a Hogyvoltot már jópár hete megírtam, itt figyel a tarsolyomban. Engedelmetekkel most, hogy leadták sorban a 1, 2, 5, 4 rész után, nem írnám át, ha nem baj.) A mai adás szakít az eddigi, hosszú múltra visszanyúló hagyományokkal, és ahelyett, hogy az összes rendőrrel foglalkoznánk picit, inkább 2-3 karakterre összpontosul a figyelem. Ez elsülhet még akár jól is, lásd Lost. Így ebben az epizódban Benre, Cooperre és taplóra fogunk fókuszálni. Kedvencem, a narrátor megint elmondja a szövegét, mellesleg szerintem most még el is cseszte, mert hülyeséget mondott, de ne haladjunk ennyire előre. Cooper és Ben megérkezik egy buliba, tapló hangját követik, el is jutnak egy hálószobába, ahol a határtalan toleranciájáról híres rendőrünk van odakötözve egy ágyhoz. Persze ők jó fejek, és fényképezni kezdik. Ami viszont továbbra is a szokásos, jön a felirat: 12 órával korábban.

Tovább
Címkék: southland terepen
11 komment

Csillagközi szökevények 1x16 - Emberi reakció

2011. július 08. 09:00 - Tipca

Chianának hamar sikerült beilleszkednie a társaságba, most éppen Zhaannal tépik egymás haját – már ha a kékségnek volna haja – valami olajat emlegetve. Rosszabbak, mint az arabok… Crichton eközben továbbra is szorgalmasan rögzíti kazettára a kalandjait, most is épp az apjának ecseteli, hogy megtalálta az első ősz hajszálát, és attól fél, itt fog megöregedni, mikor is a Pilóta szólítja. John az irányítóterembe megy, bár nem sok kedve van, aztán elkerekedik a szeme, mikor a szélvédőn egy életnagyságú féreglyuk néz vele szembe. A Pilóta szerint a Moya utoljára akkor érzékelt ilyen adatokat, mikor a humán érkezett, és valóban, csakhamar átleshet a legénység a féregjárat túlsó oldalára, ahol egy érdektelen kis kék bolygó árválkodik a semmi közepén. A Föld.

Eljött a búcsú ideje, Crichton megpróbálja rábeszélni Aerynt, hogy menjen vele, ám nem jár sikerrel. Zhaan próbálja lebeszélni Johnt az útról, a féregjárat nem stabil, akár bele is halhat, de őt még ez sem érdekli. D’Argo tisztelettel búcsúztatja, Rygellel pedig még egyszer utoljára kicseszik a humán, csak hogy szokja. Egy szomorú utolsó pillantás Aerynra, egy halk „ég veled”, aztán már jöhet is a mehet. Mire odaér, a féreglyuk stabilitása már csak 38%, és tovább csökken. John habozik, de D’Argo bátorító szavai, miszerint ha most nem teszi meg, örökre bánni fogja, megteszik a hatásukat, és a tékozló fiú hazatér.

Tovább
2 komment

Aranyláz Budapesten IV. - A Google-küldetés

2011. július 07. 12:40 - Nico Tindeath

Utoljára lehet rohanni az aranyért, vagyis a Discovery értékes ajándékaiért. A feladvány kicsit trükkös most, mondhatnánk úgy is, hogy nehéz, de az ajándék meg annál értékesebb. Google-re fel, aztán nyomás!

Elérkeztünk a játék utolsó fordulójához! Az eheti feladvány a keresési képességeteket teszi próbára: találjátok meg, melyik ötödik kerületi utazási iroda segítségével juthattok el a „jeges édenkert”-be – azaz Alaszkába. További segítség: U-001139 Ha kitaláltátok, hagyjatok hátra csapot-papot, és induljatok a kincsekért! Az elsőként érkező nyereménye a Discovery Channel aranya és szuper ajándékcsomagja, utána még öten kapnak a helyszínen vigaszdíjat. Játékszabályzathoz katt ide! Aki nem ér oda, a Discovery Channel Facebook-oldalán később még részesülhet hasonló ajándékokból, ma este fél tízkor pedig megnézheti az Aranyláz Alaszkában évadzáró epizódját a csatorna műsorán!

Szólj hozzá!

24 7x09 – 16:00-17:00

2011. július 07. 12:30 - Milo Rambaldi

16 óra van. Az előző rész is természetesen Samu/Dubaku ügyeivel telt, főgecink elemében van, elrabolta Mr. Icát, Matobót kérte cserébe. Vossler ügynökről végre kidrült, hogy a sötét oldalon áll (ezt mi a Szabadulás óta tudjuk, de a jók nem), Jack jól meg is ölte, miután elköpte Dubaku címét. Larry és Renée kiakadt a halálhíren, utóbbi persze csak azután akadt ki, hogy jól megterrorizálta Vosslernét. Mr. Ica kiszabadítása volt a cél, de Henry kapott egy golyót a mellébe a végén, mert Dubaku rájött, hogy a Fehér Ház át akarja verni (ÁlMatobót küldték, aki egy aknavetőn akadt fenn).

Jack próbálja Henryt életben tartani, ami nem könnyű feladat, közben telefon Icának, a férjed lelőtték, Dubaku menekül, el kellene kapni a tökét. Ica a kórházba akar menni, Ethan hiába is tiltakozik, Bill fog majd ügyelni a személyes biztonságára, mert ugye senkiben sem bízhatunk. Ehhez azonban szeretné visszakapni Chloe és a saját kormányzati rangját. Aha, jó duma. De visszakapják. Amerikában ezek a dolgok olyan könnyen mennek. Egyik percben terrorista, másik percben a legjobb barátunk.

Tovább
Címkék: 24
6 komment

House 6x13 - Előrehaladás (Moving The Chains)

2011. július 07. 09:00 - candyperfumegirl

Van néha úgy, hogy a hogyvoltíró egy epizód újranézésekor elégedetten csettint egyet, hogy ez igen, ez egy bitang jó epizód volt, feltűnt ez nekem elsőre is? Na ez egy ilyen eset. Semmi extra, de akkora párbeszédek és helyzetkomikumok vannak benne, amik elviszik a hátukon az egész epizódot simán, és néha ez pont elég, vágjunk csak bele. Családi idill a House/Wilson háztartásban, Jimmy kócosan és mérgesen arra ébred, hogy House az összes melegvizet elhasználta, mert az Ő kádjában áztatta magát fél éjszakán át, és pofátlan módon még kapaszkodót is szerelt fel saját részre Jimmy fürdőszobájába (pedig neki is van ám sajátja). Lakótársi konfliktust és elhúzódó háborút sejtek.

Bent a kórházban a team már nagyban videózik ezalatt, aktuális páciensükről néznek felvételt, amin a hetibeteg palacsintává veri csapattársait meg az ellenfelet is válogatás nélkül, tudniillik focista, és a legutóbbi meccsen bekattant, és legyakott mindenkit, aki a keze ügyébe került, de ebből nem emlékszik semmire. Mivel a „focista” szó nem feltétlenül takarja ugyanazt az európai és az amerikai kultúrkörben, tisztázzunk egy s mást. Emberünk nem egy David Beckham figura, hanem akkora, mint egy hegyomlás és leginkább egy hegyi troll alkati jegyeit hordozza magán, és ebből adódóan kulcsember a csapatában. Diagnosztikai team első kérdése vele kapcsolatban, hogy nőhet valaki ekkorára, mert hogy nem a természet áldásos tevékenysége által, az tuti, szóval kérdés csak az, hogy milyen szteroidokat szed. House szerint valami nagyon tutkót, amit biztos nem lehet majd kimutatni, de azért csak próbálják meg.

Tovább
Címkék: house
2 komment

Borgiák 1x03 - A mór

2011. július 07. 06:45 - sixx

Naszóval, Rodrigo addig mutyizott, míg pápa nem lett és fel nem vette a sokkal kevésbé menő Sándor nevet, majd ésszel félve az egyik fiát (Borgia János) a pápai testőrség fejévé tette, a másikat (Borgia Cézár) meg kinevezte bíborossá, bár az inkább dugna, sokat. Miért van a pápának gyereke, menten négy (Borgia Lukrécia és egy kisfiú is a képben van), kérdezhetnénk joggal, de nem tesszük, hiszen az élettárs mellett szeretője is van, éljen a lazán értelmezett egyházi kánon.

A főcím továbbra is zseniális, csak mondom. Nápoly, írja a felirat, Rovere érkezik bíborosi díszben, a süket és láthatóan félhülye király helyett a trónörökös Alfonz fogadja, nem mintha vele jobban járna az ember, mert a röhögését hallva simán kinyittatnám Lipótmezőt csak miatta. A királlyal Rovere nem fog semmire menni, ez tisztán látszik, az idegbeteg Alfonz meg egyelőre egy senki (bocs, nem, bírtam ki), aki a fülébe üvölti, mit mondanak a trón elé járulók. Most éppen azt, hogy a bíboros valahogy el szeretné távolítani Sándort a pápai trónról.

Tovább
Címkék: borgiák
24 komment

24 7x08 – 15:00-16:00

2011. július 06. 14:30 - Milo Rambaldi

15 óra van. Mikor már azt hittük, hogy hőn szeretett renegát akciócsoportunk olyan jobb egyenest mér Dubaku rusnya pofájára, hogy a fogai körmérkőzést játszanak a bennmaradásért, az ezer életű szandokáni geci továbbállt, közben felrobbantotta Lathamet, és a tűzfaltörőt Mr. Icára cserélte. Nője is van a jóképű lovagnak, és magyar behatás nélkül a 24 sem lehet el, a csaj neve Marika, Dubakuról meg azt hiszi, Samunak hívják. Elhárítottunk egy terrortámadást, közben a Janist szivinek szólító jófej üzemvezető rovarirtó-túladagolást kapott és elhunyt. Ica és Larry semmit nem értenek, de renegáték a Fehér Házba tartanak Matobóval, így nem sokáig maradnak már tudatlanok.

Vossler végre leszállítja Mr. Icát Dubaku pincéjébe, Samu is érkezik, hiába is ordítasz, hangszigeteltek a falak, amúgy meg kivágom a nyelved, mert szeretem a kínzást. A kicsi fiad azért halt meg, mert ott szaglászott, ahol nem kellett volna, most már tudom, hogy tőled örökölte. No elég volt az üres dumából, hívjuk fel a nejedet, rég beszéltünk, ideje megint kiakasztanom. Ica egyelőre boldog, Matobót puszilgatja, a többiekre meg csúnyán néz, eláruljátok végre, mi a fasz van? Elárulják. Ethan biztos elment egy újabb adag repülősót rendelni, Ica mai fogyasztása többszörösen felülmúlja a sokéves átlagot. Közben befut a telefonhívás.

Tovább
Címkék: 24
6 komment

Ki vagy, Doki? NS1x07 "The Long Game"

2011. július 06. 12:00 - Hamster

Tegyünk úgy, mintha csak most hagytuk volna abba a "New Who" hogyvoltozását, ott, amikor a Doktor és Rose magával vitte Okostojás Adam-et a Gazdag és Antipatikus Úriember földalatti raktárából...

A TARDIS a Magyar Televízió hetvenes évekbeli díszletraktárában landol - vagy valami hasonlóan ízléstelen környezetben. Adam látszólag meg van hatódva a ténytől, hogy egy űrállomáson van, pedig igazából csak valami szebbet várt volna a jövőtől. Pedig Rose játssza neki az agyát rendesen, azt állítva, hogy 200000-ben vannak, egy űrállomáson, és hogy ezt ő a környezet alapján, magától találta ki, nem a Doktor mondta neki fél perccel korábban. Azt viszont már az Időlordnak kell elmagyaráznia, hogy az ablakon kinézve a Földet látják, a Negyedik Hatalmas És Pompázatos Emberi Birodalom időszakában. A srác dob is egy hátast mindettől, Rose pedig rájön, hogy még mindig nem találta meg élete pasiját...

A főcím után a Doki éppen azt részletezi, milyen kifinomult időszak ez az emberiség történetében, amikor hirtelen kinyit a piac, aminek a közepén járnak. Konyhaművészet helyett lacipecsenye van; Rose szerint megint eltévesztették az időszakot, míg Adamet inkább az érdekli, hogy ha ez az űrközi kereskedelem kora, akkor miért csak embereket lát maga körül (miért, miért... az ufók nem járnak földi piacokra, amióta bezárt a lángosos az azóta már szintén bezárt Tomori téri piacon, azért!). Ez a Doktort is érdekelné, ezért a földlakókat elküldi sorba állni a büfénél, ő meg elindul bajba kerülni.

Tovább
Címkék: doctor who
3 komment
süti beállítások módosítása