Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Chuck 1x12 - Chuck és a szerelem

2011. június 24. 16:00 - teardrops

Eredeti epizódcím: Chuck vs the Undercover Lover
 

Csecsenföldön járunk 2004-ben, dúl a polgárháború, a kis motelszobában pedig a dúl szerelem, vagymi, a pár női fele épp egy kék köves medálos nyakláncot vesz fel, melyről hamar kiderül, hogy a pár férfi felétől kapta. Fotóriporter Ilsa és energia konzultáns… Casey. Bezony, morcosnak megismert őrnagyunk itt épp nem az, inkább akciózik, úgy tűnik, mindenféle értelemben. A nő elmegy (mármint a gépével), mert szorít a határidő, Casey meg pihen, mikor hirtelen robbanás hallatszik a közelből, szalad körbenézni, a romok között ott lapul a meggyötört fotómasina… ez a kép jut eszébe Casey-nek a Buy More-ban, napjainkban, amikoris egy ideges vevő a fényképezőjét hozta vissza javításra. Chuck megmenti a helyzetet, illetve a fickót is, mert Casey már ugrásra kész. Később a szerelő helyiségben pedig Jeffet kell megregulázni, ő ugyanis a város legjobb szállodájának, a Grand Seville-nek a gépében matat és a híres vendégek telefonszámát gyűjti. Chuck eltakarítaná a nyomokat és ahogy a vendéglistát zárja be, az Intersect működésbe lép: egy-egy névről bevillan az illető fotója és foglalkozása, úgy mint feketepiaci fegyverkereskedő, pénzmosó és hasonlók. Najó, akkor írjunk listát! Chuck feje már zsong, de egyből kijózanodik, amikor az Ilsa Trinchina névnél szerelmes levelek, szerelmi légyottok, csókok villannak fel, no meg Casey és a Cukimaci becenév.

Naná, hogy szalad a hírrel Caseyhez, miszerint orosz rosszfiú-buli van a hotelben, de mivel ő annyira diszkrét, ezért Ilsa nevét lehagyta a listáról… annyira viszont nem az, hogy szóba ne hozza és még a becenevet is bedobja. No, ezt nem kellett volna, Casey reakciója elég terminátorosra sikeredik, Chuckot felnyomja a falra és csak az menti meg végül a srácot, hogy ő az Intersect és azt óvni kell, vagy mifene. Örömében Chuck egyből rohan is Sarah-hoz, röviden velősen elmondja a sztorit és nagynehezenelsőszóra ráveszi a lányt, hogy CIA-erőforrásokat felhasználva, ugyan derítsék már ki, hogy ki is ez a rejtélyes nőszemély, aki belezúgott Caseybe, de legalábbis a szeretője volt.

Tovább
Címkék: chuck
2 komment

Médium 1x03 - Választási lehetőségek

2011. június 24. 13:15 - pukkpapa (törölt)

Egy nagyon gyenge epizód után máris egy nagyon jó érkezik, az egyik kedvencem az évadból. Kezdésként Allison a tévé mellett alszik: álmában egy pár házassági terápián vesz részt a lakásában. A foglalkozást egy nő vezeti, aki kitartóan buzdítja a férjet, hogy nézzen szembe önmagával és merje felvállalni a vágyait mások előtt. Hiszen amit tenni akar, az nem helytelen! Tim végül feláll a feleségével szemben és matatni kezd a nadrágjával. A feleség büszkén elmosolyodik, itt veszünk egy fordulatot, mert a pasi a szükséges szerszám helyett egy pisztolyt vesz elő és a nő fejéhez tartja. Meghúzza a ravaszt, a terapeuta pedig úgy bámul rá, mint valami csodatevőre. Tim, ez csodálatos volt! - mosolyog.

Másnap kora reggel a lányok és Joe szülinapi bulit szerveznek anyunak, amit Allison véletlenül kihallgat. Később elmagyarázza Joe-nak, hogy a fogorvosnak sem adunk cukrot, ergo a médiumnak sem rendezünk meglepetést. Joe akkor is megrendezi a bulit, már csak a lányokért is, de ha Allison már tud a dologról, legalább elmehetne bevásárolni pár cuccot. Allison elképed, nem vesz kaját a saját meglepetés bulijára! Áttérnek a nő álmára. Allison nem tudja, vajon megemlítse-e a munkahelyén vagy ne. Joe szerint Allison csak azért álmodta azt, amit, mert miközben aludt, a tévében ment a híradó.

Tovább
Címkék: médium
6 komment

Szolgálati közlemény - A Terepen ismét csúszik...

2011. június 24. 12:00 - szepi79

... ugyanis a két héttel ezelőtti kavarás miatt nem tudtam előre, melyik rész jön most: a 3. vagy a 4. Mivel a Viasat honlapján a 3. rész összefoglalója volt kirakva (epizódszám nélkül, "Sherman rendőrtiszt felfed néhány részletet a múltjából, ami megmagyarázza, hogy miért is lett rendőr. "), így megírtam azt. (Csak érdekességképpen: a port.hu -n pedig a I/4-et ígérik, és az ötödik rész összefoglalóját sikeredett kitenni. A Viasat3 twitterén szintén az 5. van) Ki lehet találni, melyik epizód került levetítésre: igen basszameg, az ötös számú. Egyrészt szeretném visszavonni a múlt héten a dicséretet, amit kiosztottam, másrészt, páran írjunk már nekik, hogy ez így nagyon nem frankó. Ami pedig az én részemet illeti, igyekszem minél előbb pótolni az epizódot.

Címkék: southland terepen
Szólj hozzá!

24 7x01 – 8:00-9:00 (ÉVADNYITÓ)

2011. június 24. 09:00 - Milo Rambaldi

Az m1 bevásárolt 24-ből, ami jó döntés volt, a napi darálás már kevésbé (a bérbloggerek ujjai egészen elkopnak, és a patkányoknak nem lesz mire panaszkodni írások hiányában), indul is a hetedik évad. A hatodikat drámával zártuk, volt azóta egy félig szar TV-filmünk, Szabadulás címmel (hv-ja majd talán lesz egyszer, bár nem érdemli meg), amiből megtudtuk, hogy Jack kiszállt sokadszor, és Sangalában (afrikai Fuckisztán, nevét Szandokán angolai törvénytelen gyermekéről kapta) tengette életét, ahol persze jöttek a gonoszok, meg egy szenátusi kihallgatás. Mindeközben egy malacpofájú nő lett az elnök, búcsút intettünk Trágyapofának. Allison Taylor elnökasszony munkásságát ebben az évadban fogjuk bővebben megismerni. Csapjunk is a húrok közé, és feledjük el gyorsan a középszar hatodik évadot, a hetedik évad nagyságrendekkel jobb. Extra hosszú hogyvolttal nyitunk.

Reggel 8 óra van. Kislánnyal sakálkodik apja a washingtoni reggeli csúcsban, tedd el azt a telefont, mert azt mondtam. Közben őt hívják, belehallózik a telefonba, de ekkor balról belehajt valaki az autóba, hátulról is érkezik egy mikrobusz, a kocsik egymás hegyén-hátán, maszkos gépfegyveresek ugranak ki, és elrabolják apukát. Nem a pénzed kell, hanem meg kell javítanod valamit. A szereplőlistán pedig ott figyel Carlos Bernard neve!!! A mi Tónink visszatér hát, mégsem halt meg az ötödik évadban! A hetedik évad már jól indul.

Tovább
Címkék: 24
16 komment

Kaliforgia 3x04 - Jelek (Zoso)

2011. június 23. 14:00 - Gabba

Szundikáló Hankkel nyitunk, tanári szobájának kanapéján fekszik, ám megérdemelt pihenését megzavarja Felicia. Beszélnünk kell, kezdi a dekoratív MILF, ez az a fél mondat, amiről minden férfiember tudja, legtöbbször vagy az követi, hogy szakítsunk, vagy az, hogy terhes vagyok. Hank is ez utóbbitól tart (bár még csak egyszer csókolóztak, dugás nem volt), de úgy tűnik, Felicia üdítő kivétel. Ő azt hozza Hank tudomására, hogy bár Stacey már megcsalta őt korábban, de ő még ezidáig nem lépett félre. És minden valószínűség szerint Hank barátunk lesz az a szerencsés, aki révén Felicia visszavág. Gyorsan le is smárolja, de megint megzavarják őket, ezúttal Jill, Felicia gyorsan le is lép. A csinos asszisztens bejelenti: beszélnünk kell (lásd pár sorral feljebb), majd tettetett szemrehányással közli Moodyval, hogy a múltkori közös ülésük ugyan rendkívül kielégítő volt számára, de ha nem lesz rendszeres folytatása, akkor inkább most hagyják abba az egészet. Nekem ettől a fenyegetéstől felállt, közli Hank, mire Jill is bevallja: hát, nekem is eléggé bizsereg. Ez remek kombináció, örül meg főhősünk a hírnek, és immár ketten heverednek le a kanapéra egy gyors numerára. Főcím.

 

Tovább
Címkék: kaliforgia
Szólj hozzá!

Aranyláz Budapesten! - Az újabb roham

2011. június 23. 11:19 - szabóZ

Ahogy múlt héten, most is játszunk a Discoveryvel, és nem bögréért, kulcstartóért. A kincseket, vagyis az értékes Discovery-ajándékocsomagot ezúttal az aranyembernél rejtették el, a címét ebből a 15 másodperces, amúgy szórakoztató és tanulságos videóból nevetve kihámozzátok.

Ha megvan a helyszín, siessetek, mert aki elsőként érkezik és kéri a Discovery Channel ajándékcsomagot, azonnal viheti is. Ha lecsúsztok erről, az sem baj, öten a helyszínen vigaszdíjat kapnak. Játékszabályzathoz katt ide! 

Aki nem ér oda, jövő csütörtökön újra próbálkozhat, ma este fél tízkor pedig megnézheti az Aranyláz Alaszkában következő epizódját a Discovery Channel műsorán. Vagy olvashatja a hogyvoltokat.

Szólj hozzá!

Médium 1x02 - Megérzés és bizonyosság

2011. június 23. 09:00 - pukkpapa (törölt)

Bensőséges jelenettel nyit a második rész: egy férfi és egy nő egy motelszobában szeretkeznek. Ebben nincs is semmi fura, de ekkor megjelenik a rendőrség és felszólítja a pasit, hogy jöjjön ki. A férfi fel van háborodva, hát mégis milyen dolog ez, közben alaposan betakargatja a nő testét a takaróval, egészen a feje tetejéig. A rendőrök berontanak és már viszik is a pasit az őrsre, közben szólongatni kezdik a nőt a takaró alól, de az nem válaszol. Az egyik zsaru lehajtja a takarót, egy hulla van az ágyban! A zsaru felsikolt, ez az a pillanat, amikor Allison rémülten felriad álmából.

Másnap majdnem tökéletes a káosz a családi házban: Ariel ideges, mert osztálykirándulása lesz és kell kék pulcsi meg fésű meg szendvics és Bridgette túrja az orrát és rápöcköli!! Allison azonban nincs sehol, éppen a takaró alatt bujkál, merthogy neki rossz napja van. Joe próbál egy kis életet lehelni feleségébe, de Allison makacs: a kilenc éves lányának izgalmas napja lesz osztálykirándulással meg szutyidobálással ő meg 33 éves és egész nap itthon fog malmozni. Joe-nak vidító híre van: meghívták őket vacsorára! Négy atomfizikus és a feleségeik, hurrá! – örvendezik Allison.

Tovább
Címkék: médium
6 komment

True Blood 3x06 - I Got a Right to Sing the Blues

2011. június 22. 14:00 - Hoppancs

Immár mindenki, aki számít, összegyűlt Russell kastélyában, Billt pedig azzal gyanúsítják, hogy Sookie-t rejtegette. Helyzetén nem javít, hogy leszúrja az őt taszigáló királyi szolgát, majd átgondolatlan kísérletet tesz Russell kivégzésére is. Utóbbi erre plafonhoz vágja, majd elvezetteti. Bill közben kéri Ericet, hogy segítsen szerelmének, de a vikingnek már tervei vannak. Sookie különlegességét fejtegeti Őfelségének, a lány meg mérgesen biztosítja arról, hogy ezt nem fogja neki megbocsátani. Talbot szóvá teszi, hogy a közös otthonban jobban kéne vigyázni a rendre – feltehetőleg tisztább padlót és kevesebb illetéktelent szeretne -, de Russell a szobájába küldi durci párját.

Billt a szolgák házába viszik, ahol Russell parancsára Lorena fogja majd likvidálni. Ha megölöd a kedvesemet, kicsinállak, sziszegi Sookie a fogai közti résen át. Lorena agyarat villant, majd visszafenyeget. Eric és Sookie civakodva elvonul. Ezalatt a Merlotte-ban Arlene összetűzésbe kerül egy hajcsavarós vendéggel, majd még meg is sérül, amitől Jessica fogai izgalomba jönnek, mert régen evett. Tán fogyózik? Arlene sikít, és kéri a kolléganőt, hogy ne ölje meg. Jason és Crystal a holdfényben „romantikázik”, Jasonnek annyira jó, hogy szinte szűznek érzi magát á la Madonna. A lány azonban rövid idő elteltével szipogni kezd, és megint rázendít, hogy neki ezt nem lenne szabad, csak ki akarta próbálni, milyen. Én majd gondoskodom rólad, mondja Jason, de Crystal mégis lelép, miután fura pillantásokat vetett az égre. Ez sem lesz egy átlagos kapcsolat.

Tovább
Címkék: true blood
2 komment

Csillagközi szökevények 1x14 - Jeremiah Crichton

2011. június 22. 12:00 - Tipca

Már egy sör bennem van, épp egy másikon gondolkozom, de lássunk hozzá ahhoz az epizódhoz, melyet még maguk a készítők is a sorozat legrosszabbikának tartanak. Johnnak 14 részre volt szüksége, hogy konkrétan tele legyen a töke a többiekkel. Meg kell hagyni, jól bírta. Egy újabb galiba folytán, mely a Pilóta szerint a Moya vemhessége, D’Argo szerint viszont Crichton űrsiklója miatt jelentkezett, John egyszer csak besokall, mindenkivel összeveszik, aztán siklóba vágja magát, és elmegy kiszellőztetni a fejét. Sajnos a Moya ezt a pillanatot választja, hogy önkényesen csillagkitörésbe fogjon, így a hajó a többiekkel eltűz, Crichton pedig ott marad egyedül, a semmi közepén.

Kínos álszakállnyival később vesszük fel a történet fonalát. John egy csinos panorámájú kis planétán tengeti napjait, gigantikus rákfalatkákra vadászik. és máris sikerült meghódítani a helyi törzs főnökének a lányát, amit a jövendőbelije nem lát szívesen. Pláne, hogy Lishala még a féltett csillagtérképét is a jövevénynek ajándékozza, hátha segíthet vele neki hazajutni. Ezalatt a Moya legénysége már a sokadik zöld bolygót vizsgálja át, hogy megtalálja azt a helyet, ahol John leszállhatott. Furcsamód Zhaan az, aki legszívesebben már feladná a kutatást, hiszen John megérdemelte, amit kapott, nem szabadott volna kiszállnia a leviatánból. D’Argo azonban ragaszkodik hozzá, hogy folytassák, elvégre valamilyen szinten mégiscsak az ő hibájuk, mindannyiuké, hogy ez lett a dologból. A szavazást Aeryn dönti el: még keressék egy darabig, azonban négyszemközt beismeri D’Argónak, hogy lehet, bele kell nyugodniuk, hogy Crichton más sorsot választott magának, amiben nekik nincs helyük.

Tovább
Szólj hozzá!

House 6x12 - Bűntudat (Remorse)

2011. június 22. 09:00 - candyperfumegirl

Na nézzük a legújabb hetibeteg-kínálatot, csapat Jimmy irodájában terpeszkedik kényelmesen, és House orra alá tolnak unalmasabbnál unalmasabb aktákat. Mester ráérősen ásít, ne sértegessetek már ilyenekkel, olyat mutassatok, amelyiknek két feje van, vagy valami. Foreman előránt egy közepesen izgalmas esetet randa nyakkendője mögül, a nőnek extra durva fülfájása volt (House feje hátrahanyatlik), viszont jó bőr. House résnyire kinyitja egyik szemét, majd amikor Foreman hozzáteszi, hogy a férj viszont bűnronda, mesterünk kiegyenesedik, szemében mániákus fény csillan, ide nekem azt a beteget, de rögtön! Na, lehet vele beszélni, csak a megfelelő kulcsszavakat kell ismerni hozzá.

Hetibetegről ezen kívül annyit kell még tudni elöljáróban, hogy pont akkor lett rosszul, amikor egy laza kis mérgezéses csellel kirúgatta egyik kollegáját, szimpatikus hölgy, biztos jókat dumálnak majd vele. Ami meg House-t illeti, azért Jimmy irodájában ette a penész, mert bujkál egy egyetemi csoporttársa elől, akit egy gyenge pillanatában megkeresett, és a fazon most mindenképpen vizitelni akar nála. Meglátjuk, kisül-e valami érdekes ebből a szálból, Jimmy mindenesetre máris többet akar tudni, hiszen ez kiváló alkalom, hogy tovább pallérozza páratlan hobbypszichológusi képességeit.

Tovább
Címkék: house
6 komment
süti beállítások módosítása