Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

24 6x24 – 5:00-6:00 (ÉVADZÁRÓ)

2011. június 19. 09:30 - Milo Rambaldi

Reggel 5 óra van, itt a vége a 24 hatodik, egyben leggyengébb évadjának, amely hullámzó minősége mellett azért messze nem volt annyira szar, mint amennyire a kritikusok lehúzták. Sokaknak nem kell már ma reggel kávét főzni, annyi a hulla, hogy felsorolni is sok őket, a hatodik évad minden rekordot megdöntött e téren, a szereplők és a civilek is hullottak, mint a legyek. Aki most kapcsolódik be, az úgysem fog semmit érteni, legyen annyi elég, hogy Jack apja a főgeci a kínaiakkal karon öltve, a tét pedig nem más, mint a világbéke.

Josh érkezik GeciFaterhoz, aki még mindig a hülye dumáját nyomatja, Cheng ennél egy fokkal gyakorlatiasabb, 30 perc múlva jön a tengeralattjáró. CTU. Chloenak semmi baja, csak kicsit elfáradt, mondja a doktor, aki Morrisnak nem akar teszteredményeket kiadni, mert csak ex-férj. Chloe ettől függetlenül nagyon szarul néz ki. Arabicsa megtalálja a fúrótornyot egy infrás műhold segítségével, a durva az egészben az, hogy ilyen technológia tényleg van...

Tovább
Címkék: 24
8 komment

24 6x23 – 4:00-5:00

2011. június 18. 18:20 - Milo Rambaldi

Hajnali 4 óra van, mozgalmas és király részen vagyunk túl, amely a „Bauerék különböző felállásokban” címet is kaphatná. Az elrabolt Josh Bauert visszaszerezte a CTU, ezért GeciFater elküldte a sziszegő Chenget a tetves francba. A ruszkik nem ették meg Trágyapofa trükközését, Lisa hiába kurválkodott, és tört üvegeket Mark Bishop fején, majd mikor már minden veszni látszott, GeciFater telefonált Trágyapofának, ha kell a csip, lökd ide a kölyköt, a kínaiakkal meg ne törődj. Így Josh végül mégis indult nagyfaterhoz, Jack pedig lefogva ordított.

Doyle magyarázza Joshnak, hogy miért is jó neki ez az egész, amúgy meg ne félj, kölyök, kapsz követőt a seggedbe, oszt visszaszerezlek a nagypapától. Jack tombol, Chloet hívja először, aztán Karent rángatja ki egy Suvarov elnöknek elővezetett seggnyalós telefonbeszélgetésről, tegyél valamit, mert GeciFater megtartja Josht és a csipet is, nincs más választása a vén szemétnek, különben bebukik mindent. Karen néz, majd megosztja Tommal a történteket, aki meglepő mód annyit mond, hogy ő nem tehet semmit, de falazni fog Karennek. Na néda, még a végén puszi is lesz, látom én ezt. Karen egyébként két évadon belül másodszor megy szembe az elnökkel.

Tovább
Címkék: 24
14 komment

Skins 2x08 - Jal

2011. június 17. 13:00 - Hankasid

Jal nagy problémával néz szembe: terhes, de fél elmondani Chrisnek, arról az apró problémáról nem is beszélve, hogy döntenie kellene: megtartsa vagy elvetesse a babát. Magában őrlődik a problémán, mert nemcsak Chrisnek, de senkinek, még az apjának sem szólt róla, csak a doktor néni tudja a titkát. Michellenek el akarta mondani, de aztán meg sem volt alkalmas a szitu. Az iskolában rossz hírt kapnak, a gyenge eredményeik miatt a tanulmányi szünet elmarad, tanulni fognak orrvérzésig.


A szerelmes Chris ünnepi vacsorát készít kettőjüknek. Itt a nagyszerű alkalom, hogy elmondja neki a hírt, a pillanat azonban elszáll, amikor Chris megkéri, hogy költözzön hozzá. Valami azonban megváltozott közöttük, már a szex sem a régi és Chris nem érti, hogy miért. Jal otthon az apjától megkapja, hogy Chris egy lúzer, drogos, semmirekellő. Ez nem a legalkalmasabb pillanat arra, hogy apuci megtudja, hogy nagypapi lett. Chris kicsit el van keseredve Jal furcsa viselkedése miatt, ezért a már jól bevált módszerhez folyamodik: bevesz pár pirulát.

Tovább
Címkék: skins
Szólj hozzá!

Szolgálati Közlemény: a Terepen HogyVolt egy hetet csúszik...

2011. június 17. 12:00 - szepi79

... friss epizód hiányában. Ugyanis a múlt héten az 1x02-es résznek csak a felét sikerült leadni a Viasat3-nak, azt is idegen nyelven, utána váltottak valami másra. Azonban - igen korrekt módon - most helyesbítették a hibát, és tegnap este leadták az egész részt, immár magyarul (legalábbis nagyon remélem, a poszt írásakor még csak elkezdték, bízzunk benne, hogy ezúttal zökkenőmentes lesz). Itt ragadnám meg az alkalmat, hogy megköszönjem a Viasat3 illetékeseinek, hogy nem TV2/RTL klub módjára szarik az emberek fejére, hanem korrigálja a tévedését, és érdemben tesz a hazai sorozatnézési kultúra fejlődéséért, pedig ez biztos elcseszte a műsortervet.

Címkék: southland terepen
1 komment

Szolgálati közlemény: nem akar valaki Swingtown-hogyvolot írni?

2011. június 17. 11:30 - sixx

Párcserés amerikaiakról, az első igaz szerelemről és hasonlókról szóló sorozat indult a Tv2 műsorán tegnap éjjel, két epizód már le is ment a barkóba és dzsörzé ingekbe öltöztetett swingerekről szóló sorozatból. Nem akar valaki hogyvoltozni? Ha igen, küldje el a pilotról szóló pályamunkát max 10 000 karekterben a vargaa kukac index.inda.hu címre, minél gyorsabban.

1 komment

Kaliforgia 3x03 - Háklik és süketelés (Verities and Balderdash)

2011. június 17. 11:00 - Gabba

Sztriptízbárban nyitunk, lányok vonaglanak érzéki zenére, Hank barátunk az első sorban ülve szakmai hozzáértéssel figyeli Jackie kisasszony műsorát, közben elismerő szavakkal dicséri a szőkeség idomait és tehetségét. Na, akkor most mi is van azzal a tanár-diák kapcsolattal? Aztán persze kiderül, hogy egy újabb Moody-féle fantáziálást láttunk csak, főhősünk ugyanis az angol tanszék tanári megbeszélésén ücsörög az egyetemen, de kicsit elkalandozott a figyelme. Felicia többször is rászól, fűzzön már hozzá valamit a kollégák által felvetett témákhoz, és Hank némi hezitálás után ki is fejti elméletét, na nem a brontoszauruszról, hanem a nők szexuális felszabadulásának nehézségeiről. A meghökkent arcokat látva azonban valszeg nem ez volt a megbeszélés témája, Felicia így hát gyorsan véget is vet az értekezletnek. Viszlát este, amikor is mindenkit várunk nálunk a szokásos év eleji tanszéki partira, búcsúzik, külön is felhívva a lelépni készülő Moody prof figyelmét az eseményre. Hanknek semmi kedve menni, de Felicia figyelmezteti: az állásod függ attól, hogy eljössz-e. Hanknek pár másodpercre a szava is elakad, majd rafinált ellentámadásba kezd: te most szexuálisan zaklatsz engem, merthogy ezzel a fenyegetéssel durván felizgattál. Jó tudni, nyugtázza Felicia, viszlát hétkor. Hank gatyájában megmozdul valami – érzését megértem. Főcím.

Tovább
Címkék: kaliforgia
4 komment

Grace klinika 6x15 - Vissza a múltba

2011. június 17. 09:00 - Hoppancs

Bailey szépítkezik, Torres meg halálosan idegesen görnyed a budi fölé, mert nem akar beszédet tartani. Arizona támogatólag fogja a haját hányás közben. Richard már negyvenöt napja józan, amint ezt az AA gyűlésen tartott előadásából megtudhatjuk. Derek kissé önelégült fejjel tudatja vele, hogy a tanács egyelőre nem hagyta jóvá, hogy újra nagyfőnök legyen, de általános sebészeti vezetőnek azért visszajöhet. Kösz, nem, mondja Richard, és távozna is lehajtott fejjel, Shep azonban még tesz egy próbát a marasztalására. Úgy gondolja, jó lenne, ha részt venne az oktatási napon, mielőtt leteszi a lantot. A nagy eseményt Derek nyitja meg, a lelkesedés már az első percben a nullával egyenlő. Bailey lép a pódiumra, és megkezdi a visszaemlékezést boldog gyakornoki éveire.

Visszaugrunk vele az időben, és már nézhetjük is, hogyan szívatja magas szőke rezidense az akkor még Mandy néven ismert, rasztafrizurás doktornőt. A rövid flashbacket Torres bátortalanul induló produkciója követi, saját visszaemlékezésével. Őt épp Karevvel látjuk ismerkedni, aki azonnal be is adja neki, hogy ő volt a híres liftben szívet operáló srác. Callie-t azonban ennél is jobban izgatja közös páciensük, a nagyon királyul deformált lábú indiai fiú. A hallgatóság már éppen mély álomba szenderülne, mikor Richard is előkerül, mint meglepetés előadó. Bele is kezd rezidenskori kalandjainak elbeszélésére, ami magában foglalja Ellisszel való első találkozását is. Meredith azonnal felébred.

Tovább
Címkék: grace klinika
1 komment

24 6x22 – 3:00-4:00

2011. június 16. 16:30 - Milo Rambaldi

Éjjel 3 óra van, kemény rész volt az előző, Cheng és emberei elfoglalták a CTU-t, a pöcén keresztül érkeztek sárga barátaink. A bevetés célja Josh Bauer kézre kerítése volt, amit egészen a legvégéig nem értettünk, de akkor megvilágosodtunk, GeciFaternek kell az unokája a jó csipért cserébe, ő volt az atombomba-gelka. Milo Pressman az örök vadászmezőkre költözött, biztos Curtis-szel söröznek már a mennybéli CTU büféjében. Szőkepicsalisát eközben utolérte a végzete, teljes megfigyelés alatt, látványosan szenvedve kurválkodnia kellett Mark Bishoppal, de Bishop ezúttal nem Lisa PDA-jára, hanem a virgácsaira izgult rá, így hát jó eséllyel közelg a bombahajigálás ideje ismét...

Folytatódik a túszdráma, Marilyn sivít, két kínai Josh-sal balra el, félvér genya ordít, ha nem kussoltatod el a csajt, lelövöm. Jack iziben megcsöcsörészi Marilynt, közben mindenkit tárgyalókba akarnak terelni, de Jack gyorsan megbeszéli Arabicsával, hogy itt az idő legyakni az ellent. Morris fojtogat, Arabicsa dupla félköríveseket mutat be, Jack meg csak töri a nyakakat, ahogy szokta. CTU visszafoglalva, Doyle is befut végre. Arabicsa megint felrakja a „nade Jack, te le vagy tartóztatva” című lemezét, de úgy néz rá mindenki, hogy közli, csak vicc volt, ti is tudjátok, tök jó így 21 óra brutál feszkó után ilyen szar poénokat elsütni, meg amúgy is gyökér volt velem a forgatókönyvíró az egész évadban. Josht vezetik el közben a pöcén át (a néhai Abu Fayed pöcemániája immáron a teljes hatodik évadot áthatja), Doyle és Jack próbálják követni a vietkongokat, de sikerélményük nem sok van. Tikktakktikktakktikktakk...

Tovább
Címkék: 24
5 komment

Csillagközi szökevények 1x13 - A flax

2011. június 16. 13:00 - Tipca

John és Aeryn kibiggyesztik az egyik transzporter ablakába a T betűt, és az utóbbi megpróbálja beavatni az előbbit a leviatán technológiával való repülés minden csínjába-bínjába. Eközben, miért is ne, a Moyán borsos a hangulat, Rygel majd meghal az unalomtól, ezért úgy érzi, jogában van megőrjíteni a többieket is, hátha játszanak vele egy fura, dámaszerű játékot üvegnégyszögekkel és plüntyögő pálcikával. Nem is tudom, hogy képzelte. No nem mintha a többieknek indok kellene a dühöngésre, ugyanis a Moya vemhessége teljesen a feje tetejére állította az életet a leviatánon. D’Argo szobájának falából valami trutyi szivárog, az irányítóteremben meg büdös van, bár ebben szerintem Rygel is ludas lehet. A sofőrlecke is rendben folyik, a lassan tanuló John ügyetlenkedik, és kiröhögi a túl aggodalmaskodó Aerynt, már amíg az meg nem említi, hogy ha egy békefenntartó szimulátorban mutatna hasonló eredményeket, már régen halott lenne. A csipkelődő vitának az vet véget, hogy a transzporter egyszer csak neki megy valaminek – a nagy büdös semmiben.

A Moyán eközben tettlegességig fokozódott a hangulat, Zhaan a játékhoz használt üvegrudat próbálja éppen letuszkolni Rygel torkán, mikor a Pilóta "véletlenül" rossz gombot nyom meg, ezzel kis híján megsüketítve a legénységet. Egyre jobban bírom ezt a palit. Hírei is vannak, nem csak poénból szemétkedett: egy azonosítatlan űrhajó közelít, és leszállási engedélyt kér. Zhaanék bele mennek, de szerintem csak azért, hogy legyen kin kiélni az utóbbi idők frusztrációját, mivel amint kilép az új jövevény, D'Argo máris a hátába nyomja puskardját. A jövevény, Staanz, zenetai illetőségű űrhajléktalan, aki abból él, hogy mások szemetéből menti ki a menthetőt, nem mellesleg pedig azért jött, hogy egy bizonyos Flaxre figyelmeztesse a Moya utasait. Zhaan kérdésére Staanz elmondja, hogy a Flax egy láthatatlan erőtér, amit a zenetai kalózok raktak ki a környéken, hogy foglyul ejtsék, s így kifoszthassák az erre járó űrhajókat. Azonban Staanz gyorsan elveszti érdeklődését a téma iránt, mikor meglátja Rygel előtt a tadek táblát. A varangy megkéri, hogy mutasson neki néhány trükköt.

Tovább
2 komment

Chuck 1x11 - Chuck és a hamispénz

2011. június 16. 11:00 - teardrops

Eredeti epizódcím: Chuck vs the Crown Vic
 

Átlagos nap a Buy More-ban: Lester épp egy kitalált játékkal kopasztja meg a többieket (nem is olyan hülye ez a srác), Chuck a szemközti virslibárt bűvöli, mert ugyebár még nem ismert Sophie Sarah választása, Casey élvezetten poénkodik a helyzeten, aztán előkerül Morgan és az ő nagy felfedezése, miszerint ne bízzunk a nőben, ha a neve visszafelé is ugyanaz. Igen, Annáról van szó, aki valamit titkol, ugyanis Morgan egy bokorból leste őt egész éjjel (most mér? szendvicset is vitt) és lefülelte, amint érte jöttek, elvitték és visszahozták… szóval tuti, hogy megcsalás esete forog fenn, pedig egy kapcsolat a bizalomra épül - mondja ezt a leselkedő barátunk. Bezzeg Chuck és Sarah, nekik milyen egyszerű. Jatényleg, Chuck bólogat, mi pedig eközben tanúi lehetünk, hogy Sarah ébredezik egyedül az ágyban, teszi ezt mindezt kissé mérgesen, melynek az ébresztő óra látja kárát, késsel a falnak szögezve nem csörög tovább.

A munka viszont kopogtat Lester és Jeff formájában: egy hajón kellene beállítani a rendszert, de Big Mike nem engedi őket egyedül (Jeff veszélyes lehet a saját készítésű karácsonyi tojáslikőrrel), ezért Chucknak kell bébiszitterkedni. És milyen jó, hogy ott van, mert Jeff 'kérnek-egy-kis-tojáslikőrt?' akciója nyomán kiderül, hogy nagyban megy a pénzszámolás a kajütben, ám ezzel nincs baj, mert ez valójában Lon Kirk, a milliárdos hajója és a jótékonysági rendezvényen összegyűlt adományt számolják. Chuck összetereli a népét, szuper, rendben, megyünk, köszönjük, ezt a százast elejtették – éés villantás: sorozatszám, hadsereg, nyomólemezek, távol-keleti épület, tajvani zászló, figyelmeztető tábla a vidrákról, mozgásban lévő gépsorok – ez a pénz hamis, mégis baj van.

Tovább
Címkék: chuck
2 komment
süti beállítások módosítása