Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Alekosz - 1X11

2011. május 21. 18:00 - Hódos Hajnalka

Őszintén kívánom annak a baromnak, aki engedélyezte a házunktól parasztköpésnyire ezt a rohadt gokartpályát, hogy hallgassa ő ezt a gumicsikorgást napestig, de legalább legyen Magdi és Beatrix a szomszédasszonya. Hihetetlenül unalmas volt a tegnapi öfi, a szívceremóniás öfik mindig ilyenek, vágjunk is bele, hogy minél hamarabb túl legyünk rajta. Ami a VV4 alatt az ébredezés volt, az itt a napozás, megint ezzel kezdünk, valaki már nem gyengén csoki, nem kell átöltözni, maradhatnak így. Hát igen, tudod hogy van ez, Alekosz csak így lazán. Köntösben. Kórháziban, megint, csak ezt most kék alapon barna csíkos. Rosszat sejtek. Alekosz elég erősen érzelemközpontú. Az érzelmeket pedig a legmegfelelőbb módon érintéssel lehet kinyilvánítani. A világon a legnagyszerűbb dolog az érintés. Erről szeretne tanúbizonyságot. Ajaj. Lekerül a köntös, Alekosz a kis gatyijában felfekszik a fehér abrosszal leterített, összetolt asztalokra. Uramisten.

Veronika kezd, Alekosz forduljon meg, mert ő a szeretetközpontját akarja megtapogatni. A hátát szeretné. Honnan tudta, hogy itt van a szeretetközpont? Nézte a VV4-et, Alekosz, onnan. Kérem a következőt! Na hadd érezzem az érzelmeidet! Magdi simiz, folytasd! De most hogy? Úgy, hogy jó legyen? Olga az asztal végéhez áll, Alekosz araszoló mozgással odahernyózza magát hozzá, talp- és lábfejsimi, fántásztícseszkíj! Brigi belebújik Alekosz nyakába, Veronika rápattan és krémmel masszírozza, hmmm. Ez aztán az érintés! Fölső fokon! Az érintés egyetemes magasiskolája! Hát Alekosz sok mindenre számított, de ilyen fantasztikus érzésekre nem. Arra én sem, hogy Magdival kapcsolatban valaha hallani fogom a visszafogott és szolid jelzőket. Ha tudta volna, hogy Olga, akkor megmosta volna a lábát. Jobban. Veronika valami mesés volt, a krémbe belepréselte az érzéseit és a gondolatait. Az érintés mégis Barbarától esett a legjobban, a szeretetközpont miatt.

Tovább
Címkék: alek
497 komment

Sötét angyal 2x14 - Vérében a szeretet

2011. május 21. 13:00 - teardrops

Eredeti epizódcím: Love in Vein
 

Sztori 214.1
Max és Cindy rendesen kicsípik magukat, nem fognak otthon ülni, mikor buli van a menő-klubban. Igen ám, de nem is olyan egyszerű bejutni; hiába dolgozik ott Cindy egyik ismerőse, kint ácsorognak a sorban. Ahelyett, hogy mondjuk azt tennék, mint néhány fiatal, akik csak úgy besétálnak, fittyet hányva BeengedőEmberre. Bent viszont randalíroznak rendesen, asztalon táncolnak, tárcákat lopkodnak, lefejelik, aki furán néz rájuk, meg, aki ki akarja tessékelni őket. Sikerül viszont nagy zajjal távozni, Cindy nagy bánatára, aki előre ment beszélni BeengedőEmberrel és így éppen rosszkor rossz helyen… sikeresen ellökik. Azt viszont észreveszi a dulakodásban, hogy az egyik randalírozónak vonalkód tetkó van a nyakán, de mire Max odaér, már hűlt helyük.

Másnap a Jam Pony-ban Cindy begipszelt keze fölött elmélkednek azon, hogy Max egy átlagos lány akarna lenni Logan miatt is, no meg ezt a randalír-dolgot is meg kellene oldani, amikor rácsipognak Maxre. Megy egyből a telefonhoz, Alecet jól félrelöki, majd figyelmesen hallgatja Logant, akivel, mint kiderül, vagy egy hete nem is beszéltek, a férfi mégis egyből azt meséli, hogy a halottkém-barátja egy kórházban kisegítő és látott egy betegnek tűnő lányt vonalkóddal a nyakán, meg kellene nézni. Max megy, közben SzőkeRandalírozóLányért jöttek a barátai, próbálják elvinni valami Velőhöz, aki megmenti, ám ezt a lány nem nagyon díjazza. Max sem, hogy meglógnak, ezért utánuk megy, simán leveri BarnaRandalírozóLányt, akit ráküldtek… és szépen ott is hagynak, amikor Logan is megérkezik Batmobiljával.

Tovább
Címkék: sötét angyal
1 komment

Alekosz - 1X09 és 1x10

2011. május 20. 15:00 - Hódos Hajnalka

Hát ha a Brigivel eltöltött randevú Balázs szerint szürreális volt, akkor nem tudom, mit mondana, a Görög Érzékiség Éjszakájára, adja Isten, hogy ne kelljen soha egy gyolcspelenkában izzadnom egy gyerekfürdető kádban, még akkor se, ha a lábaim előtt heverne Budapest. Persze szürreális vallomásban nekem is volt részem, csak nekem nem azt mondták, hogy gyere, megmártózunk a görög érzékiségben, hanem azt, hogy úgy szeretlek, kihozlak kétezeröccázból, aranyból. Azt hiszem, egy sírköves vállalkozó fiától ennél szebb szavakat nem is kaphattam volna. Remélem, mindenki feladta az adóbevallását, és most nézzük, mi történt az öfikben.

Barbi ideges, az istennek nem mén a rezsó, tényleg az lesz, hogy a vízforralóban fogja megfőzni a tojásokat! A tét nagy, Alekosznak méltó reggelit kell készíteni. A többiek nem osztoznak Barbi lelkesedésében, Magdi, a bülbülszavú leordítja Andi haját, mert baszogatja, hogy keljen fel, felnyomja a villanyt, pakolászik. Legyél tekintettel másró, bődül el, Magdi, ejnye, nem te mondtad, hogy közösségben vagyunk ezért nem fogok alkalmazkodni? És elhangzik a lassan már szállóigévé váló hagymongyammávégig is.

Tovább
Címkék: alek
556 komment

Alekosz - 1 x 08

2011. május 18. 19:50 - Hódos Hajnalka

Szívem szerint hagynám a francba az öfi elejét és rögtön az utolsó blokkal kezdeném, olyan forgalom volt tegnap a rötyiben, mintha vérhas járvány tört volna ki a Villában és még ma sem világos előttem, a Pajkos Póni hol volt, mikor Brigitta és Alekosz négyszemközt bazsalyogtak a fürdőben, és félek, sosem kapok választ arra, ismer-e engem valaki annyira, hogy még azt is tudja, hova esett a szempillám. A tegnapi smármaratonból azért én is kivettem a részem, csak én a nappaliban, térden állva, a tévéképernyőre tapadva vákuumoltam Angust. Az öfi címe sokat sejtet. Szerelem, sötét F8. A következő pillanatban már visítok, sakktáblák sorakoznak az asztalokon, tudtam, tudtam, visítom!

Jézusom, Beatrix nem tud sakkozni, csak azt tudja, hogy kell a lóval lépni. Meg a paraszttal. A két ember közötti legmagasabb szintű agyi kommunikációt sakknak nevezzük. Lehet, hogy bonyolultan hangzik, de így van. Ez egy elég kemény téma. Na, kezdjünk, E4. Olga magasról tesz a legmagasabb szintű agyi kommunikációra, ő most nem fog játszani, először elolvassa a könyvet, amit Alekosztól kapott, mert ezt érezni akarja. Rövidesen ki is megy cigizni, benn gyilkos stratégiák feszülnek egymásnak, ütöm a gyalogot. Látom, gondolkozol. Miért, az baj, kérdezi Veronika. Számomra inkább ijesztő. Alekosz egyébként meg van elégedve Veronikával, szép, összeszedett játékot játszik. A leggyengébben teljesítő játékost Alekosz elragadja korrepetálásra, de előtte szeretne Olgával beszélni. De Olga nem szeretne vele beszélni. Ha Alekosznak van mondanivalója, akkor kimegy, de ő nem mond semmit. Tényleg nem, annyit válaszol a mi a baj kérdésre, te szoktad azt mondani, néha nincs szükség szavakra.

Tovább
Címkék: alek
635 komment

Chuck 1x08 - Chuck és az igazságszérum

2011. május 18. 13:00 - teardrops

Eredeti epizódcím: Chuck vs the Truth
 

Izzadós pasi egy székben feszengve felteszi a nagy kérdést a körülötte sertepertélő másik pasinak, ki maga? Méregkeverő, jön az egyszerű válasz és már látjuk is a szitut: ez utóbbi az előbbiból próbálja kikínozni, hogy tudja-e, hol vannak a kódok, de az csak addig áll ellen, amíg kiderül, hogy ... nem tud ellenállni. Az ok egyszerű, a méreg egyben igazságszérum is, ezért Méregkeverő útjára engedi IzzadósPasit, hogy hozza el szépen a kódokat és akkor megkapja az ellenszert. Jah és jobb ha siet, mert csak 3 órája van.

Ezalatt a Wienerlicious kamrájában Sarah próbálja megnyugtatni Chuckot, aki totál bepánikolt az esti akció miatt. Hiába csak egy duplarandiról van szó a nővéréékkel, mivel ugyebár álca a kapcsolatuk, minden részletet meg kell beszélni. Már éppen egész jól haladnak, amikor Főnök "Úr" rájuk nyit, így Sarah-nak villámgyorsan kell cselekednie, hanyatt vágja Chuckot és – ráugrik*…

Chuck még a Buy More-ben is az előző akció hatása alatt van, amikor egy szintén bepánikolt Csinos Kis Barna érkezik a telefonjával, amelyben benne van az élete és hiába nyomkodja, az nem jön ki belőle. Most Chuckon van a sor, hogy megnyugtassa a másikat, végülis ez az ő birodalma, bízni lehet benne, holnapra meglesz a javítás. Az akció sikerül, olyannyira, hogy Csinos Kis Barna közlékeny lesz, elmondja, hogy Lou-nak hívják, szendvicseket árul és talál ki, itt van a kis üzlete a szomszédban. Morgan kotnyeleskedése, miszerint máris megcsalta Sarah-t, mert "úgy" nézett a lányra, Chuckot hidegen hagyja, sokkal inkább járhat az esti randi a fejében. Nem véletlenül, mert Csodálatos nem cicózik, megmondja nekik kerek perec, hogy ne legyenek olyan régimódiak, nem csak a csípőjüknek kellene összeérniük. Majdnem mindenkinek a torkán akad a falat, de túlélik a vacsit, viszont kint az utcán, mialatt Devon elszaladt a kocsiért, megjelenik IzzadósPasi, mégpedig dülöngélve és asztalokat borogatva.

Tovább
Címkék: chuck
2 komment

A Tenkes kapitánya 1x13 - Csattan az ostor (SOROZATZÁRÓ)

2011. május 18. 09:15 - Gabba

Elrabolták a tábornok urat hintóstul-kalapostul, Eberstein majdnem az egész helyőrséget kirendelte az üldözésre. Nem tudta a nyomorultja, hogy pontosan ez volt Mátéék terve: minél kevesebb katona maradjon a várban. Az ezredes bezáratta a nagykaput, majd pattogó hangon Pityik őrmestert kezdte kajtatni, és az udvaron várakozó hóhért küldte keresésére, ő maga addig a szobájába vonult. Hiába hívogatod, te knédligyilkos, az utca leendő hírmondója már megkötözve hever a tömlöcben! Ezt persze egyikőjük sem tudta, így a hóhér gyanútlanul ereszkedett alá a börtönlejáró meredek lépcsőin az őrmestert keresve. Máté a sarok mögül előugorva leütötte, majd kiszabadította a szomszédos cellákban elzárt asszonyokat. Miután az eszméletlenül heverő ítéletvégrehajtót a fehérszemélyek gondjaira bízta, magára öltötte a vörös lebernyeget és csuklyát, és indult vissza a várudvarra.

 

Tovább
22 komment

Aranyláz Alaszkában 1x02 - Hol találni glory hole-t?

2011. május 17. 17:31 - Nico Tindeath

Északon az aranybányászat kegyetlen, a Discovery valóságshow-jának főcím pedig ehhez igazodva olyan, mintha a Miért éppen Alaszkát Steven Segallal és Chuck Norris-szal forgatták volna le. A hat oregoni lúzer az előző részben elérte a kibérelt területet, ahol állítólag 15 millió dollárnyi arany várja, hogy kimossák a földből. De mielőtt hozzálátnának, a csapatnak először tábor kell építeni, mert nem csak a tél, de a nyár is elég hideg errefelé.

A táborépítés talajrendezéssel indul, amihez egy semmi közepén hagyott buldózerrel akarnak nekikezdeni. Csak a munkagép nem indul, ami nem meglepő, hiszen három éve hagyta itt az előző aranybányász, és nem azért, mert milliomos lett, hanem mert feladta. Az viszont meglepő, hogy a buldózer nem robban fel, és még csak nem is csonkol senkit, mivel a motorházban az előző rész alapján garantáltan béna Jimmy Dorsey matat, sőt még éghető étert is permetez a mozgó alkatrészekre.

A talajgyalulás, és a tavasz ellenére fennmaradó mocskos hókupacok eltakarítása után megkezdődhet a táborépítés: ami tulajdonképpen azt jelenti, hogy négy Texas-méretű lakókocsival leparkolnak a tisztás közepére.

Tovább
4 komment

Alekosz - 1x06 és 1x07

2011. május 17. 15:10 - Hódos Hajnalka

Valljuk be, van abban valami különleges báj, ahogy Beatrix a kérődző szürkemarha hangján elbődül és azt óbégatja, én egy ízig-vérig nő vagyok. Utoljára akkor éltem meg hasonlót, mikor a tavalyelőtti EFOTT-on izzadtan, csatakos hajjal, teljes átéléssel üvöltöttem a Belga koncerten, hogy négyöthatszopdleafaszt, majd körülnéztem és összetalálkozott a tekintetem egy nyolc év körüli kislányéval, aki az apukája nyakában ült és ugyanolyan átéléssel ordította, hogy nyeljélgecitvagynégyötdecit, megismételhetetlen pillanatok ezek, na. Ugyanezen a rendezvényen éreztem magam utoljára Pajkos Póninak is, míg a férjem elment sörért, rám pusztult egy húsz év körüli kölyök, hinnye, ráztam meg a hajam, ilyen fiatalnak tűnök? Megjött a sör, vigyorogva biccentek a fejemmel, nézd má’, mit fogtam, mire jött a válasz: sötét van, szemüveges, meg be is van baszva, na egs. Tényleg be volt, meg sötét is volt, de mikor felcsendült a Legelő, elkapta a derekam, és beleordította a fülembe, hogy ez a kedvenc számom, akkor jöttem rá, hogy kibaszott öreg vagyok, na gyerünk, legelöl megyek én, nagy a fény az elején.

Alekosz eszeget magányosan a buszban, jön Olivér, akarom mondani Apukám, belezabál a szendvicsbe, ezért tőlem alapból jár egy könyökös, Alekosznak kétségei vannak, alig tudott aludni éjjel. Reméltem, hogy meghajtotta a szemgolyó, de nem, attól tart, valamit nem jól csinált, lehet, hogy vannak háttér dolgok, sumákságok. Mármint hogy nem miattad jöttek ide? Például. Brigi és Veronika éppen erről beszélgetnek, Brigi sem miatta jött elsősorban, de az első találkozás mindent megváltoztatott. Nem is gondolta volna, hogy ennyire át tud fordulni ez az egész, márpedig ezt ő tudhatja legjobban, mert ő van benne saját magában. Veronika kínlódik a tegnapi pokolrandi miatt, odabújik Brigihez és nyüszög, itt dől el, hogy ezt a csajt a végéig benn akarom látni, egyszerűen igényem van rá. Alekosz még mindig a kételyei miatt vergődik, aztán megszületik a nagy terv a deníró film alapján, mert az is buszban lakott és volt ott egy hazugságvizsgáló, nem az az első részben volt és nem a buszban, de hagyjuk, szóval a csajokat egy kamu hazugságvizsgálatnak vetik alá.

Tovább
Címkék: alek
821 komment

Trónok harca 1x05 - The Wolf and the Lion

2011. május 17. 12:30 - sixx

Na, kérem szépen, aki a mostani epizód után is azt állítja, a Trónok harca lassú és unalmas, az hazudik, ez az egy óra konkrétan 22 percnek tűnt a kanapé szélén feszülten üldögélve. Legutóbb ott hagytuk abba, hogy Cat elkapta Tyriont, most viszont királyvárban (csak egy makett) nyitunk, ahol Ned kolbászol magányosan, és nézi meg a néhai Ser Hugh nyakát összevarró, madárálarcos szanitécek munkáját.

Tovább
Címkék: trónok harca
220 komment
süti beállítások módosítása