Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X142

2011. május 08. 16:10 - Hódos Hajnalka

Utolsó öfi, utolsó balhé, utolsó leszarom Évától. Az utolsó kínzó kérdés, miért volt Jerzsi zsinórtangában az utolsó vacsorán? Utolsó feladatok. Utolsó előtti poszt a VV4-ről. Sokadik kávé, bajnok a Milan. Az ég is ezt siratja, ezért esik egész nap, én mondom. A Villában jósolnak egymásnak a lakók, kinek hogyan alakul az élete? Éva Alekoszt húzta és a semmit mondja nagy lendülettel, barokkos körmondatokkal. Alekosz számára kezdetben ismeretlen lesz a népszerűség és ami ezzel jár. Új pályán (oválpályán) fog dolgozni, mint eddig, de a privát dolgaira mindig marad ideje. A családjával ugyanilyen marad a viszonya, öt-hat év múlva fog családot alapítani. Rengeteg futó kaland után talál rá a szerelem, ami elég sokáig fog tartani. Lesznek hullámvölgyei is, de ezeket jól fogja kezelni. Megteremti a szükséges anyagiakat hátralevő életéhez. Egy-két éven belül megírja első könyvét ami óriási kasszasiker lesz.

Alekosz el tudja képzelni Jerzsit egy főzőműsorban. Az ország asszonyai kíváncsiak Jerzsire. Kikérem magamnak. Az unatkozó háziasszonyok is. A konyhában, vagy a konyha környékén fogja megtalálni élete párját. A Gigit is a konyhában fedezte föl. A konyhában lesz az a nő. El tudja Jerzsit képzelni egy dohányzást mérséklő kampány arcának is. Azáltal, hogy megtanulta az érzelem kinyilatkoztatás képességét, és megfelelő szókinccsel rendelkezik, más értelmet adott a karakterisztikájának. Már nem egy szépfiú, és az sem igaz már rá, hogy üres fej, kockahas. A fej már nem üres. Remélem, Alekosz nem Retorika címmel fog könyvet írni, mert besírok.

Tovább
Címkék: vv4
1204 komment

VV4 - 4X141

2011. május 07. 08:05 - Hódos Hajnalka

Azt hittem, a finálé előtt közvetlenül már semmivel nem lehet engem meglepni, de az engem is váratlanul ért, hogy Ágica dühös lesz. Az volt, már reggel, így az összefoglaló egy elementáris erejű, pusztító érzelmi viharral indul, mintegy feltéve a koronát az ex-villalakók villalétére. A két szőke lány brutális összecsapása igazi jutalomjáték, két ego harcos és öldöklő egymásnak feszülése. Ágica dühös és ideges, a Jerzsi-féle szituáció, ami a részéről szimpátia, figyelem és segítség volt, a többit nem tudtam kihámozni, a gonosz többiek elbaszták, na. Meg rá is tukmálták. Miután fekve kiidegeskedte magát, Milónak panaszkodik, nem kellett volna, hogy ennyire figyelmes és kedves legyen. Hibáztam? Milo tudja, hogy Ágica ilyen, ilyen közvetlen, de azért adta Jerzsi alá a lovat, mindennek van következménye. Ágica nemcsak dühös, hanem csalódott is, mert Anett kezdte ezt az egészet. Miért nem állítottad le? Próbálta, többször is. És utána mégis csipkelődtél tovább. Érkezik Alekosz, aki a Villadalból énekelget Ágicának, ajándék kameramentes óra, hehehe.

Úgy látszik, Ágica a dühét fekvéssel vezeti le, a kanapén fekszik Milo és Alekosz társaságában, jön Anett, lehuppan Milo mellé, ha zavarosak lennének a következő mondatok, nem az én hibám. Ágica itt benn már semmit nem akar Anettel megbeszélni. És akkor, nem szólsz hozzám? De, itt vagyok. Ágicának rosszul esett. Anettnek is. Anett szerint ezt meg lehet beszélni normálisan is. Áginak rosszul esett. Anett csak felolvasott egy levelet és úgy néztek rá, hogy. Ez a baj, hogy Anett azt sem tudja, hol kezdődött ez az egész, amiről beszél. Majd megbeszélik kinn. Ágit bántja valami, sajnos nem a szelek. De mondja el Anettnek. Ági még egyszer és utoljára elmondja, hogy itt nem fogja elmondani. Anett nem érti, miért kell őt szarul kihozni ebből az egészből. És akkor ma már nem fogsz hozzám szólni? De. Majd Ági megoldja magában, csak itt nem akar belekezdeni. Anett szerint pár szóban meg lehetne beszélni. Ááááááá. Ági még mindig nagyon dühös, csak úgy fortyog, a szemcerkáit pakolgatja a hálóban, Jerzsinek panaszkodik, át kell értékelnie kapcsolatokat. Ha Anett egy kicsit meggondoltabb, és nem kezdi hajtogatni ezt, akkor nem kerülnek ilyen szituációba. Azért ne verd meg, vigyorog Jerzsi. Jaj, Jerzsi annyira szemét, úgy beszél, mintha Ágica ilyen agresszív lenne. Hihihi, de egyébként az. El tudom képzelni.

Tovább
Címkék: vv4
389 komment

VV4 - 4X140

2011. május 06. 18:55 - Hódos Hajnalka

Ez az utolsó előtti előtti előtti poszt, furi, de még nem kezdek nosztalgiázni. Majd holnap. Igen, el fogok érzékenyülni. Azt is holnap. De most nézzük, mit akart Ági szájába adni Jerzsi. Jaj, de aranyosak vagytok, csiripelnek a Villaleányzók, a fiúk tálcákkal sorakoznak az ágy mellett. Ági nem szokott reggelizni, de most fog. Meg kell, hogy etesselek, tehát valamit a szádba kell, hogy adjak. Jerzsi, Balázs egyszer már kérdezte tőled, most én is megkérdezem: ki az a Freud? Kuncogás. Tejszínhabot kérsz rá? A szőlőre? Van, aki úgy szereti. Igen, én is ismerek olyat, aki kristálycukorral gyalázza meg az epret. És képes megenni előlem az utolsót. Hihihi, most meg azt mondta, csak a csücskét, nincs ehhez még korán? Ági siránkozik, Jerzsi állandóan zavarba hozza.

Az ágyban elköltött reggeli után Jerzsi és Anett együtt zuhanyoznak, az a bikini de gáz, istenem. Jerzsinek nagyon tetszik Ági. Igen, nagyon fiatalos, nyolc évet simán letagadhatna. Kéne egy ilyen barátnő, mint Anett. Jerzsi belekezd a nem akarok kapcsolatot monológba, Ági benyit, miért nem szólt Anett, hogy jöjjön zuhanyozni? Féltékeny vagy? Te magadból indulsz ki, odavagy érte és engem cseszegettek! Jerzsi vigyorog, mint a tejbetök, neki ez tetszik, folytassák csak a lányok! Jerzsi nem szokott olyan lányokkal flörtölni, akiknek van pasija, ezt megbeszéli Ágival is, a konyhában. Fú, hát Ági erre most felkészül. Nem volt sok egyik pillanat sem? Nem, nem volt sok, de Jerzsi ne nézzen így rá és ne is röhögjön, akármit mond, Jerzsi kineveti. Nem rajtad nevetek, hanem veled. Hú, ez de jó volt, vannak nagyon jó megnyilvánulásaid! Ági mindig nagyon határozott, erős kemény nőnek tűnik, ezek a visszajelzések, és most rájött, hogy ez nem minden esetben van így. Előjött az érzékenyebb énje. Pár nap alatt megismerte Jerzsit, aki olyan értékeket hordoz, ami a mai világban nagyon ritka és ez jó. Fú, ez Jerzsinek nagyon jól esett. Akkor menjünk is ki. A kertben mindenki jégkrémet eszik, Ági betámadja Anettet, mindig kettesben van Alekosszal, de bezzeg ő Jerzsivel nem szekálja őket. Alekosz magával vonszolja Anettet, aki olyan gusztustalanul eszi a jégkrémet, hogy ilyet még nem láttam, és fogadást kötnek, ma este Jerzsi megcsókolja Ágit. Sőt. Lehet, hogy ők ketten is fognak. Biztos, hogy nem. Soha ne mondd, hogy soha. És még azt hittem, a tegnapi nap volt a mélypont. Nem, ez az.

Tovább
Címkék: vv4
122 komment

Sötét angyal 2x12 - Kölcsönkapott idő

2011. május 06. 13:00 - teardrops

Eredeti epizódcím: Borrowed Time
 

A Crash-ben biliárdoznak a srácok, Alec mindenkit lealáz és ettől csak még nagyobb lesz az arca. Sorra kérdez mindenkit egy újabb kör reményében, és bár figyelmezteti Max, hogy nem szeretik a nagyképűeket, tesónak hiába beszél. Sketchy-n a sor, aki szintén nemet mond, hisz' így is már egy csomó pénzzel tartozik. Alec engedményt is ad, miszerint kezdhet a másik, vagy ő csak balkézzel játszik, vagy bekötött szemmel, míg végre Logan igent mond. Kezdhetek? És kezd. Nem is akárhogy. Alec már most húzza a szemöldökét, sejtve a nem túl vidám véget és ezért pszichikai hadviselésbe kezd, szavakkal zavarja meg Logant, aki később visszaadja a kölcsönt, még egy kis trükközés is belefér – Alec emberére akadt, fizethet is rendesen. Mindenki örül, kivéve Cindy-t, Max pedig sörrel kínálja Logant, megünneplendő a győzelmet, de egyből el is komorulnak, mert… lehet, hogy a férfi hozzáért a lány kezéhez, miközben elvette a korsót? Amúgy ez nem is lenne baj, de ők ugyebár nem egy átlagos pár a halálosvírus-mizéria miatt, épp ezért Max még akkor sem nyugszik meg, mikor kiderül, hogy nincs baj, inkább otthagyja szerelmét, mert nem akar kockáztatni.

Ezalatt a helyi roncstelepen záróra van, Tulaj azon sajnálkozik vérszomjas őrző-védő kutyájának, hogy egyre nehezebben megy az üzlet, már az italos dobozok préselése sem éri meg. Ezek után talán meg sem lepődünk, hogy a kutyuli a kitömött állatok családjába tartozó példány. Hirtelen neszezés zavarja meg az elmélkedést, mire Tulaj felkapja a puskáját és a lámpával elindul a hang irányába, míg végül megtalálja a zaj forrását, de ennek annyira nem örül, mert egy sárkányszerű lény valami trutymóval jól leköpi és ráadásul el is hurcolja a testét, most már csak kiabálás és jajgatás hallatszik.

Tovább
Címkék: sötét angyal
2 komment

Dr. Csont 1x22 - Családban marad

2011. május 06. 09:00 - o.n.

Az epizód nagy rohanással indul, a kis csapat minden tagja külön történetszállal áll elő, de úgy tűnik Booth lesz a nyertes: sikerül elrángatnia Bonest a bíróságra tanúskodni. Indulás közben az antropológusnő konzultál egy-egy sort Angelával és Hodginsszal, és futólag jóváhagyja a szövetmarkereket az azonosításra váró nő koponyáján, akit Zack hozott a „Lomtárból”. Booth és Bones már a folyosón járnak, amikor David érkezik, a 15. rész óta nem láttuk, de nem is hiányzott. Most viszont elhozta Brennan új könyvének kéziratát, átolvasta, egészen remek. Booth megpróbálja megszerezni, de Bones kikapja a kezéből, erre az FBI-os rögtön gázosnak titulálja a „Csupa csont” (eredetiben: Bone free) címet, és szvsz igaza is van. Node irány a tárgyalás, és még David is tudja, hogy a fénymásolt jegyzetekbe bele fognak kötni, ezért Brennan visszarohan az eredeti papírokért, addigis Booth és David kerülgetik egymást kicsit, csak a miheztartás végett.

Angela irodája előtt Brennan leblokkol, mert meglátja a Lomtárból hozott nő arcrekonstrukcióját a csodagépben. Első körben főhősnőnk közli az elképedt Angie-vel, hogy valamit nagyon elrontott, majd a biztonsági előírásokra ügyet sem vetve megszerzi Zacktől az ismeretlen nő személyes tárgyait tartalmazó tasakot, hogy az irodájában mindent félresöpörve kiboríthassa az asztalra és szemügyre vehesse. Egy zöld üveggolyó, egyelőre nem mond semmit. De a delfines övcsat, az már árulkodóbb, Brennan már majdnem sír, ahogyan egy hippi-blúzos mosolygó nő tűnik fel az emlékeiben, és rajta van a delfines csat, szóval ismerte. Booth Angela irodájában keresi társát, de csak a tanácstalanul álldogáló Zacket, Goodmant és Angie-t találja. Nem értik, miért borult ki Brennan, Zack koffein-ellenreakcióra tippel. Azért megmutatják Boothnak is az ismeretlen nőt, aki előbb telefonál egyet, törölteti Brennant az aznapi tanúk közül, és csak ez után mondja el, hogy akit a Lomtárban találtak, az Christine Brennan, Bones anyja.

Tovább
Címkék: dr. csont
Szólj hozzá!

VV4 - 4X139

2011. május 05. 15:14 - Hódos Hajnalka

A tegnapi öfiben egyetlen jó dolog volt, a Smooth c. szám rögtön az elején. Rob Thomas egyébként is a kölleszmost kategória, tépném a húsát, jaja, még szárákonorosat is játszanék vele, és az sem érdekelne, ha trotyigatyiban lenne. Persze mindezt csak halkan írom, nehogy állandó, egyetlen és örök szerelmem, Denis Leary meghallja. És hogy mi van Angus-szal? Vele olyan legfölsőbb dimenziókban járunk, ahova másnak sskk nem követhet minket. Szóval, Rob Thomas és Santana teszik a dolgukat, ébredezés, Jerzsi és Ági táncolnak a fürdőben, aztán kávézás a teraszon. Ági nem tudja feldolgozni az éjszakai szexkiborg támadást, úgy dönt, kibeszéli magából Jerzsinek és Milonak. Alekosz közben szemrehányást tesz Évának, miért hagyta egyedül éjszaka és eldicsekszik, valamelyik lánynak megfogta a fenekét, nem tudja, melyiknek, amelyik közelebb volt. Igen, úgy támadt, hogy a lányok aludtak. És igen, a lányok élvezték, csak nem merték bevallani maguknak. De majd ma! Ma be fogják! Anettnek nézzük meg a táskás szemeit, nem tudott elaludni, ideges lett, mikor Alekosz felébresztette és tényleg minden lánnyal ezt csinálta? Fú, de rafinált ez az Alekosz! Fú, de rafinált!

A rafinált Alekosz és Jerzsi zuhanyoznak, Jerzsi szerint Alekosznak ilyen csajozós iskolát kéne vezetnie. De hát nem jön össze, látod! Jerzsi a nagy számok törvényére hivatkozik, felröhögök, aztán csodálkozik. Hogy jut eszedbe hajnalok hajnalán (Hajnik Hajniján) beöltözni, kiöltözni, arcszesz? Szólított a természet. Én ezt kangörcsnek hívom, de ez egy természetes görcs. A reggelinél(?) még mindig az a téma, melyik szőkeség seggét markolászta Alekosz, Éva érdeklődik a leghevesebben, és persze elmondja, hogy az ő fenekét megfogdosta. Csak azt nem teszi hozzá, hogy bibibíííí. Ágicát az érdekli, hogy Alekosz mindig bepacsulizva alszik-e, Ágit az, ha megengedi, hogy közéjük feküdjön, úriember maradt-e vona. Hát persze, Alekosz egy meghitt, odabújós alvást képzelt el és megint kimondja az illat-jaitokat szót, így, ahogy leírtam.

Tovább
Címkék: vv4
360 komment

Chuck 1x06 - Chuck és a fegyverkovács

2011. május 05. 12:00 - teardrops

Eredeti epizódcím: Chuck vs the Sandworm

Helyzetjelentés: Két héttel ezelőtt nálunk elkezdték újra az első évadot, kint pedig két hét múlva ér véget a negyedik. Azt még nem tudni, hogy ott lesz-e folytatás, de az biztos, hogy ITT igen: felveszem a fonalat, hogy a hogyvolt se maradjon ki a jóból.:-) 
 

Egy srác fejvesztve rohan az alagsornak látszó helyről kis hátizsákkal a hátán és egy laptoppal a kezében, miközben egy Furafejű Fazon a kamerákon keresztül nézi, hogy hát-itt-meg-mi-a-fene-történik. Mire odaér a menekülő, már pisztollyal várja, de a srác hirtelen leüti őt és szalad tovább, míg ki nem ér egy csapóajtón a napfényre, amely láthatóan nagyon bántja a szemét.

Eközben Chuck nyugodtan szürcsölné a Buy More-ban a reggeli kávéját, ha hagynák, de a vásárlók hiányolják a zöldpólósokat, ezért Chuck elindul, hogy megkeresse a társaságot. Bár ne tette volna: mindenki a 'bevállalós zabálás' nevű programra gerjed a pihenőben, ami abból áll, hogy -most éppen- Morgan bekötött szemmel kivesz a hűtőből egy adag kaját és legyűri azt. Chuck a "nagy-az-isten-állatkertje" kifejezéssel az arcán próbál szóhoz jutni, de Big Mike nyit rájuk és azonnal hivatja őt. Az aligazgatói állásinterjú miatt másnap jön majd egy Nagyember a cégtől, aki meghallgatja a két jelöltet, azaz őt és Tanget. Big Mike tudja, hogy az emberek Chuckot kedvelik, ezért figyelmezteti is, hogy ne szúrja el. Később otthon meg Sarah figyelmezteti, hogy jó lenne, ha idén a halloween partin nem a homokféreg (homoki kukac by szinkron) jelmezben jelennének meg Morgannel, ám Chuck szerint ez tuti nyerő ötlet, mindenki imádja őket, főleg, aki Dűne rajongó. Devon, alias Csodálatos, Ádám-kösztümjének csodálására szerencsére nem jut sok ideje, mert a főnök rátelefonál, hogy azonnal keresse meg Morgant, aki eltűnt a Buy More-ból.

 

Chuck a játékteremben találja meg barátját, aki láthatóan magasról tesz a munkára, sokkal fontosabb, hogy elhozta a jelmezt a kölcsönzőből, illetve most végre ő fog győzni az egyik játékban a fickó ellen, aki egész héten megverte – és aki nem más, mint a mi menekülő emberünk. Chuck ránéz és egyből bevillan neki, hogy a srác, egy bizonyos LaZSlo (továbbiakban: Laszlo) Mahnovski, veszélyes egy alak. Ezt sóbálvánnyá meredve suttogja Morgannek, aki rá se bagózik, a srác viszont szúrós szemmel méri végig, majd neki szegezi a kérdést, hogy hogyan találták meg és hogy vajon több ügynök is vár rá? Chuck még arra sem tud mit mondani, amikor a srác kiböki, hogy az órájáról tudja, hogy ügynök, mégpedig azért, mert ő tervezte azt a CIA-nek. Najó, ha nincs válasz, akkor felveszi a nyúlcipőt és eltűnik a tömegben.

Tovább
Címkék: chuck
1 komment

VV4 - 4X138

2011. május 04. 15:00 - Hódos Hajnalka

Bevallom, hogy sírok e sorok írása közben. A nyűszítek talán jobb szó. Kínomban. Még alkudozni is próbáltam, hátha erre a pár napra kényszerszabadságra mehetek. A műsor alatt többször felálltam, kimentem a szobából, a kezembe temettem az arcom, egyszer befogtam a fülem is. Igen, azt is hajtogattam, hogy én ezt nem bírom tovább. És csak azért írom le, hogy aki nem látta, szenvedjen velem együtt.

Kedélyes beszélgetéssel kezdődik az öfi, Alekosz arra gondol, ha kimennek, akkor lesznek igazán bezárva. Úgy érti, hogy nem a szabadságba megyünk, hanem a bezártságba. Éva arról érdeklődik, hogy nézett ki a párbajon? Már mondtam, mint egy tojásrántotta. Alekosz még sárgább ruhát is el tudott volna képzelni. Tudod mit éreztem, mikor győztem? Hogy megfogom Anikót és hozom vissza magammal. Szegény, a negyedik helyen kiesni, az a legrosszabb! Kellett neki téged kivinni! Ha a Jerzsit hívja, ő jön vissza! A csevegést levél szakítja meg, vendégek érkeznek, fogadják őket szeretettel.

Tovább
Címkék: vv4
371 komment

A Tenkes kapitánya 1x11 - Fogságban

2011. május 04. 10:35 - Gabba

A haditerv ellopása utáni reggelen a tábornok az eszéki labanc főhadiszállásra készült utazni. Indulás előtt dörgedelmes hangon még a keresztvizet is leszedte az ezredesről és katonáiról, beléjük vágva az ideget azzal, hogy haditörvényszék elé kerülnek, ha a haditervet három napon belül nem szerzik vissza. Közben dühösen pörgette parancsnoki pálcáját, amivel végül sikerült is orrba vágnia Ebersteint. Majd a jól végzett manőver után hintójába szállt: „Nincs kegyelem!” búcsúzott a tisztektől. „Jawohl, Herr Hauptbahnhof!” tisztelgett feszesen az ezredes. Amint a hintó kigördült a várból, Eberstein azonmód tovább is adta a szolgálati úton kapott lebaltázást alárendeltjeinek. Nincs kegyelem!, hangzott végig a várudvaron a fenyegetés. (Na most aztán szűkölhettek, labanc fattyak!)

 

Tovább
8 komment
süti beállítások módosítása