Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X135

2011. május 01. 15:40 - Hódos Hajnalka

Vannak kemény napok, vannak kemény esték. Tegnap nekem kijutott. Tökéletesen értem a mondatot, „a pillanatok öregítenek, nem az évek”. Mikor megláttam Lacibetyárt a Villa kertjében, úgy éreztem, végem van és akkor még nem sejtettem, hogy körülbelül egy óra múlva sóbálvánnyá dermedve nézem Kossuth Gergőt a Csillag születik színpadán. A produkciót a bekategorizálhatlan kategóriába sorolnám, na mije van neki, szöszi haja van a fején. A táncról magáról még ha akarnék, sem tudnék írni, a részleteket a holnapi CSISZ posztban olvashatjátok. A pipipipipiros rúzsnál kaptam az első hiperventillációs rohamot. Vannak megválaszolatlan kérdések. Az enyém így hangzik, miért? Miért?

Lacibetyár betyárt nevel a lakókból. A lakók számomra érthetetlen módon örülnek neki. Én könnyek nélkül sírok. Először a betyárnak enni kellett. Olyan trágyás szekér nincs, amire ne lehetne dobni! Éva szalonnával kezdene, Lacibetyár pálinkával. A pálinka kóstolásához négy érzékszerv kell, hogy tudjátok. És melyik a negyedik? A hang a fülnek, a koccintás! Ó, hát ezt Alekosz beépíti a szövegkörnyezetébe! Hejj, a lányok szépek, Anikó is, párbaj előtt mosolyog, így, pozitívan kell gondókodni! Kis tréfálkozás arról, Alekosznak az a lényeg, hogy minél több lány legyen. De miért jó az? Egy legyen, de az főzzön, mosson, takarítson meg ágyas legyen. 

Tovább
Címkék: vv4
1015 komment

VV4 - 4X134

2011. április 30. 16:10 - Hódos Hajnalka

Valaki szólhatna a Napnak, hogy az a dóga, süssön, kezdem magam úgy érezni, mint Tarkovszkij Sztalkerja után. Drága kommentelőink és olvasóink időről-időre megörvendeztetnek ajándékokkal, tegnap varand lendült be, a mai posztban az ő képeit (is) láthatjátok és küldött egy tök jó gif-et is, amit sajnos nem tudtam becsinálni, aki szeretné látni, szívesen elküldöm e-mailben, Anikó rajongók előnyben! Persze maradtam továbbra is S. hű rabszolgája, majd húzom szánkón is.

Hát mik vannak, tegnap emlegettem a babos kendőt, erre este az öfiben megjelenik Nagy Feró. Csak azt a piros bőrnyakkendőt tudnám feledni, meg a nyolcvanas években oly divatos lila és méregzöld kétsoros gombolású öltönyöket, felhajtott ujjal, húbaszki. Gyere, gyere, vagy tessék jönni! Juj, hát nagy a meglepetés, mert Jerzsi elhintette, hogy ma sportolni fognak. Ekkora büdös parasztot, komolyan mondom, jön az S-modell köszönteni a vendéget. Tele pofával. Nem baj, egyél nyugodtan, majd a puszit megkapod később! Kicsit tanulunk énekelni, megtanulunk a színpadon szerepelni, amit úgyis tudtok már. Nagyon rossz különben, idegileg? Heherészés. Üdítő vagy sör? Kávé, sok cukorral. Mi a helyzet amúgy? Kinn általában nagyon szép a világ, minden oké. Ja, Fukushimában kifejezett hepihangulat van. Éva elöljáróban annyit szeretne mondani, hogy neki és Jerzsinek van a leggyatrább énekhangja, mondjuk a kutya se kérdezte, biztos most is magát adja. Igazából nem az számít, hogy mennyire tudsz énekelni, hanem, hogy mennyire tudod elhitetni a többiekkel, hogy tudsz. Remélem, minden U2 rajongó érti, hehehe.

Tovább
Címkék: vv4
803 komment

Szolgálati közlemény: hétfőtől Csillag születik-hogyvolt

2011. április 29. 22:34 - sixx

Hajnal kartársnő elvállalta az RTL tehetségkutatójának hogyvoltozását, így örömmel jelentem, hogy hétfőnként a kiccsillagok kalandjaival bővűl repertorárunk, amit később a Megasztárral, X-Faktorral, Alekosz nőkeresőjével (szintén Hajni írja) és minden hasonló jóval kiegészítünk majd. És ha már itt tartunk, ha valaki szeretne hogyvoltozni, és már azt is tudja, mit, akkor jelezze nekem. 

 

23 komment

VV4 - 4X133

2011. április 29. 15:55 - Hódos Hajnalka

Hijj, ha az öfiben nem is történne semmi, akkor is tudnék posztot írni. Lilu tegnap egyenesen a nyolcvanas évek videodiszkóinak klipjeiből pottyant közénk, el is határoztam nyomban, hétvégén előkotrom a régi kazettákat és ilyeneket fogok hallgatni, hogy Kim Wilde, Bananarama, Duran Duran. Meg Kecsegugut, az, az, a hülye hajú gyerek. Ja, és honnan tudom, hogy volt ilyen, hogy videodiszkó? Hát van egy kilenc évvel idősebb nagybátyám, sokszor vigyázott rám. Alig vártuk, hogy anyu elhúzza a belét dolgozni, pattantam ki az ágyból, és indultunk, persze csak azután, hogy egy huszáros mozdulattal lefejtette a nyakáról a babos kendőt és egyik pillanatról a másikra kinevezte magát helyi menő csávónak. Előtte meg reszkető kézzel nyújtotta át a Deep Purple lemezt, most már elég nagy vagy hozzá, tessék. Jugóból hozta. A Kiss posztereket meztelen nők váltották, a szimat szatyrot még őrizgetem és ragasztgattam a diszkós haverja kedvéért földgömbre összetört tükröt bagoly ragasztóval, nem is nézett ki rosszul, ungárise diszkógömb.

Éváéknak elég durva éjszakájuk volt, mindkét csaj kisírt szemmel ébred, kerülik Alekoszt, mint a leprást, Anikón hat kiló alapozó van. Éva Jerzsivel beszéli meg a történteket. Jerzsi nem érti, miért csinálja ezeket a dolgait Alekosz. Éva nem tudja, de már nem fogja tűrni. Csomószor csak azért nyelt, mert…mert elfogult voltál, mint én a Gigivel. Igen, Éva pontosan ezt érezte, mikor lefeküdt. Jerzsi nem is érti, miért hagyta eddig Éva és Anikó, hogy hagyják magukat megalázni. Nem fogom! Nem fogom hagyni! Jerzsi konkrétan lelki terrort vélt felfedezni. Éva komolyan mondja, hogy már nem ismeri Alekoszt, lehet, hogy csak a borra fogta a balhét. Éva még hatszor-hétszer elmondja, hogy nem hagyja magát megalázni, nem baj, addig sem megy be és nem látja, amit mi közvetlen közelről igen, Alekosz a hónaljkutya mentesített hónalját kenegeti komótosan.

Tovább
Címkék: vv4
390 komment

Sötét angyal 2x11 - A Berrisford megbízás

2011. április 29. 11:00 - teardrops

Eredeti epizódcím: The Berrisford Agenda
 

Max jó kis perpatvarra érkezik a Jam Pony-ba, mint kiderül, két futárlány veszett össze. Naná, hogy pasi van a dologban és Alec nem is titkolja sokáig, hogy bizony miatta tört ki a háború, mert mindkettejükkel kavart egy kicsit. Normal próbálja szétválasztani a feldühödött lányokat, elég meggyötörten jön ki végül a szobából, de legalább mindez megerősíti abban, hogy a munkahelyi kapcsolatokat továbbra sem engedélyezi. Mintha ez számítana bármit is. Mindenesetre 'mindenki menjen a dolgára!' felkiáltással osztja is a melót, Max is kap egy adagot. Cindy közben vigasztalni indult és úgy tűnik sikeres volt a ráolvasás, mert Alecet hívja, hogy a lányok beszélhessenek vele. A srác viszont felméri a terepet és inkább Maxet kíséri el. Útközben persze egyfolytában az egyéni filozófiáját ecseteli, sőt, annyira belemerül, hogy amikor megérkeznek a címhez, egy hatalmas villához, még a bicikliről is leesik fékezés közben. Csak akkor eszmél, amikor Max megkéri, csengessen. A csengőre nézve régi képek villannak fel a múltjából, jólfésült imídzs, egy lány, valami robbanás, meg lézersugár a szembe, meg valamiféle célpontot és fedősztorit emlegetnek... Alec egyre feszültebb, már indulna is, hisz' úgysem jött ki senki. Max hiába mondja, hogy ilyen helyen fél évszázad, mire elérnek az ajtóig, a fiú fogja a csomagot, bedobja a kerítésen és már árkon-bokron túl jár. A kamera pedig elkezdett irányba fordulni…

Max és Logan éppen késében vannak, Joshua-hoz készülnek, az első vacsorára. Útközben a lány jól kidühöngi magát a munkahelyi kavarodáson, melyet Alec okozott és a lányok kilépése, nem is érti, hol tanulhatta Alec ezt a viselkedést (Logan ugyan megemlíti a tenyészpár-projektet, de a lány szerint az egészen más), de aztán áttér a következő témára, mely Logan felkészítése a Nagytesóval való találkozásra. Ez persze felesleges, hisz' Logan miért is csodálkozna a félig kutya félig ember vendéglátón és az ő egyedi evési szokásain, meg is nyugtatja a lányt, hogy majd a részvényopciókról faggatja, az biztos bejön. Mosoly. Nagytesónak Cindy segít a készülődésben, mire odaérnek a vendégek, minden tökéletes. Logan fehérborral érkezik, mert az megy mindenhez. Aztán mosolyog egyet a menün: sajtos makaróni és mini hot DOG. Max viszont már kevésbé örül, amikor kiderül, hogy az ötödik teríték "gazdája" nem más, mint… Alec.

Tovább
Címkék: sötét angyal
1 komment

VV4 - 4X131 és 4X132

2011. április 28. 18:10 - Hódos Hajnalka

Nahhát mégiscsak a Kazal megy párbajozni, meg mertem volna esküdni, hogy Anikó Jerzsit hívja ki. Nem is ez nyugtalanított igazán, de ma reggelre meggyőztem magam arról, egyáltalán nem perverz és nem természetellenes dolog, hogy a Lilu derekát díszítő izéről egyből a kikötözős szex jutott eszembe, tavasz van, vagy mi. A Villában is megtojt a nyúl, jaaaaaaj. De szééép. Asztapasztacipőpaszta! Jerzsi, először csak finoman, kölnivel, adja ki az ukázt Alekosz, aztán ébreszti Évát. Jerzsi gondosan eldugja a szódásüvegeket. Éva nem túl lelkes, pedig éjszaka Alekosz verset írt a lányoknak. A locsolóversek alekoszosak, Nádai Anikó a VV sztárja, férfiak ezrei csodálják, hiába. Anikó összes vélt vagy valós villaszerelmének felsorolása után jön a katarzis, mégiscsak ő fogja meglocsolni. Spricc. Jerzsi verse rövid és velős, hadd locsoljam hajadra ezt a löttyöt, cserébe kérek piros tojást és fröccsöt. Spricc. Na, Éva, először is vigyázz! Éva, Éva drága, egyetlen szerelmem, szép húsvétra ébredtünk, légy a szexpartnerem! Tudom, hogy husi vagy, így szeretlek téged, tündéri hurkáid széppé tesznek téged. Ez hülye! Spricc. Jerzsi is meglocsolja Évát, nagyszerű! Akkor Jerzsi, most azt javasolom, torlaszold el az ajtót. A lányok annak rendje és módja szerint visításban törnek ki és menekülnek, Jerzsi lassú, mert a szódásüveg után nyúkál, Anikó a hálóba szalad be, Éva a fürdőbe. Alekosz nem esik kétségbe, előbb-utóbb cigizni ki kell jönniük, sakkor majd kapnak! Anikó taktikája nem jön be. Befeküdtem az ágyadba, és itt van minden cuccod! Jerzsi Gigis kispárnáját tartja maga elé, na most locsoljatok! Jerzsi nem hatódik meg, spriccel a szóda, Anikó visít. Vegyük két tűz közé! Tűz! Tűz! Megkapta a magáét! Na most ezt, indulnak a fürdőbe, Éva bazmegol, kurvaéletbe már nem értik, hogy hideg? Menjetek a picsába! Hát pedig innen most nem jössz ki, anyukám!

A húsvétolás játékokkal folytatódik, a tojásé a főszerep. Alkossatok csapatokat, egy fiú, egy lány, sorsoljátok ki, ki kivel legyen. Anikó már akkor érezte, hogy baj van, mikor kiderült, hogy Alekosz lesz a csapattársa. Az első feladat, tojásokat kell eljuttatni egyik pontból a másikba úgy, hogy a homlokukkal tartják a tojást. Alekosz megörül, megy fogat mosni és arcszeszezni, Jerzsi ezzel nem bíbelődik, hadd érezze Éva a tormás pofáját! Alekosz gyakorolni akar, ez nála simogatástól a nemi erőszakig tulajdonképpen mindent felölel, na, hát eltol magától! Mer’ hülye vagy az agyadra, azért! Éváék nekilendülnek a feladatnak, tök ügyesek, Alekosznak inkább az a fontos, hogy Anikó nézzen a szemébe. Mmm, milyen jó ilyen közelségbe lenni. Nem tudom, Anikót rázza-e a hideg, engem igen. Hirtelen ötlettől vezérelve összetöri Jerzsiék tojását, hogy behozzák a lemaradást, Éva lehülyeparasztgyerekezi, most nézze meg, csúszik a fején a tojás, én nem játszok, befejeztem. A feladat végén Alekosz Anikót faggatja, hogy élte meg a feladatot, nem csillant fel a szikra? Nem, de a szájszagod jó volt. És bazmeg, erre is van válasza, hihetetlen. Hozzunk össze egy közös ízt! Mikor kiszállunk egymás szájából, ugyanazt az ízt fogjuk érezni.

Tovább
Címkék: vv4
447 komment

Dr. Csont 1x20 - Gyilkos átültetés

2011. április 28. 10:00 - o.n.

Brennan, Angela és Booth a kórházban keresik fel Cullen igazgatót az aktuális ügyük részleteivel. Ennek oka az, hogy Cullen kamasz lánya, Amy a gyermek-onkológiai osztályon fekszik, sajnos rákot diagnosztizáltak nála. Egy olyan fajta rákot, ami igen ritka az ő korában, Bones fel is kapja a fejét, de Booth nyomatékosan közli vele, hogy nem másznak bele Cullen magánéletébe. Nem kérdezősködnek, nem elemeznek, csak elmondják amiért jöttek aztán húzás. Mivel Amy szerint Booth jó arc, erre a betegszobában kerül sor.

Amíg Cullen a szimulációt nézi az áldozatról, Angela beszédbe elegyedik Amyvel, lévén mindketten művészek. Amy épp tájképeket készít, és szeretne majd eljutni a Louvre-ba, a listáján a szerelem és az autóvezetés után szerepel. Mivel egy kísérleti gyógyítási eljárást próbálnak ki nála, erre talán még esélye is lehet, egyelőre bizakodnak. Booth élénk köhögésére ügyet sem vetve Bones is kérdezősködni kezd, de Cullenék sem tudják, hogyan kaphatott Amy ilyen rákot, a környezetében nem volt azbeszt, és beteg sem volt soha, ha nem számítjuk a tavalyi síbalesetet. Többszörös törés a lábában, csontbeültetésre került sor, Brennan elkéri a röntgenképet és azonnal be is viszi a laborba. Zack és Hodgins megerősítik, hogy a beültetett csont az állapota alapján nem a hivatalos kórlapon szereplő 25 éves donortól származik, hanem egy legalább 60 éves embertől.

Tovább
Címkék: dr. csont
1 komment

A Tenkes kapitánya 1x10 - A haditerv

2011. április 27. 10:26 - Gabba

Ezen szép nyári napon Pityik őrmester adta a strázsát a várkapu fölötti bástyán, így ő pillantotta meg elsőnek a vár felé közeledő díszes főúri batárt. Fegyverbe kiáltotta az őrséget és sietett jelenteni a császári tábornok érkezését Eberstein ezredesnek. A kornétás fújta a díszjelet, a helyőrség felsorakozott a várudvaron, Amália is pihegve legyezte magát férjura mellett. Az idős tábornokkal együtt érkezett Helén is, Amália testvérhúga. A katonai üdvözlések és a testvéri csókváltás után Amália frissítőt kínálva a vendégeknek a lovagterembe invitálta őket. A tábornok az ezredesnével a karján előreindult, közölve: „Mindennel nagyon meg vagyok elégedve.” Ez valami visszatérő szólás lehet a Habsburgoknál, szerintem még századok múlva is ezt fogják mindenre mondani...

 

Tovább
13 komment

VV4 - 4X130

2011. április 26. 15:00 - Hódos Hajnalka

Másnapos hogyvoltos fiainknak kívánok kitartást a munkaidő végéig, igyanak sok folyadékot, egyenek banánt vagy pacallevest, akkor is, ha ez lehetetlennek tűnik, a másnapos gyomorra enni kell, ez főszabály. Én ma még sütök egy fonott kalácsot, mert nálunk még tart a húsvét, BL-elődöntővel súlyosítva, ja és a legfontosabb. Mindenki nézze a Trónok harcát, mert kurvajó. Van még egy jó hírem, az ex-villalakók kihúzták a belüket, úgyhogy többet nem kell a Villaszerelmesek végeláthatatlan nyűglődését néznünk. A rossz hírem, hogy velük kezdünk. Éjszaka van, a szerelmesek cinkosa, a Hold nem látszik, képzeljük oda. Megbántad, hogy bejöttél? Nem. Nekem azok a dolgok, hogy ha szakítok valakivel, vagy egy történetnek vége van, nekem ezek nehéz fejezetek az életemben. Ilyenkor én is sűrűn veszek nagy levegőt. Most már én is kezdek. Tudod mit jelent ez, amikor valaki homlokon puszilja a másikat? Hogy óvja a másikat. Nem, azt jelenti, hogy örökké szeretlek. Én a múzsa csókjára, vagy atyai csókra gondoltam volna de hát rám ilyen ügyekben - akinek a kedvenc filmes csókjelenete Ennis és Jack csókja a Túl a barátságon c. filmből, mikor négy év után találkoznak - ne hallgasson senki, de azért lássuk be, az a fékezhetetlen szenvedély és pusztító vágy, amit a két pasi produkált, az hat. Na az csók. Na az ott izzás. Nem ez a négy hónapon át tartó langymeleg nyáladzás, ami itt folyt. Höhö, folyt, értitek. Hát akkor ezt nem kellett volna. De ezt inkább fogd fel úgy, hogy én inkább szeretni foglak, mint gyűlölni. Boldogan fogok rád visszagondolni, ha visszagondolok rád, vagy látlak. Ne beszéljünk ilyenekről, mert elkezdek szomorú lenni, és nem akarok sírni, meg ilyenek.

Reggel Anikó kérdezgeti Gigit, na, miben maradtatok? Nem beszéltünk azóta, úgyhogy ugyanaz van. Én most már nem engedek belőle. Csak így meg Anikó nem érti ezt az együtt alszunk, csókolózunk, de nincs semmi dolgot. Én se Anikám, pedig kis jóindulattal anyád lehetnék, ha az első randin nem dől rám a szénakazal. Mikor Jerzsi a kézírását mutogatja Giginek, hisztérikus zokogógörcsöt kapok. Hát ez! Gigi eddigi összes létező pasija megváltozott a szakítás után a javára, úgyhogy neki nem kell több pasi. Jerzsi altassa el. Átvonulnak a nyugiba. Ilyenben még nem volt részem, hogy szakítok egy lánnyal és utána nulla huszonnégyben vele vagyok. Hidd el, nekem is furcsa. Hogyha elmész, akkor…..igen?......akkor már nem leszel itt. Aztakurva felkiáltással felpattanok, feltépem a szekrényajtót és meghúzom a pálinkásüveget. Kétszer.

Tovább
Címkék: vv4
1276 komment

Trónok harca 1x02 - The Kingsroad

2011. április 26. 12:30 - sixx

Na kérem szépen, az első órában megismertük a főszereplőket, megtudtuk, hogy a vérfertőzés a kitalált birodalmakban is népszerű, találkoztunk egy hirtelenszőke gyökérrel, aki egy barbár vezérnek adta a saját húgát 40 000 fegyveresért cserébe és nagyon szeretne király lenni, a királyról meg az derült ki, hogy az összes töke tele van a birodalom bajaival. Aztán kilöktek egy kisfiút egy vártoronyból, mert üzekedő felnőtteket kukkolt, ebből le lehetne szűrni valami tanulságot is, ha minden igaz. Képsorokkal tarkított összefoglaló itt.

Tovább
Címkék: trónok harca
73 komment
süti beállítások módosítása