Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X127 és 4X128

2011. április 24. 17:45 - Hódos Hajnalka

Ahogy ígértem, a mai posztban lesz cukkerkedés, a hogyvolt blog minden szerzőjének, olvasójának és kommentelőjének kellemes ünnepeket kívánok!

És most csapjunk a lecsóba, amire szükségünk van, az egy lavór a nyálnak, magnézium, az érzékenyebb lelkeknek papírzsepi, mert vége a Villaszerelemnek. Olivér duzzogásával kezdünk, úgy hiányzott neki ez a párbajozós feladat Anikóval, mint ablakos tótnak a hanyatt esés. Alekoszhoz fordul tanácsért, aki meg is mondja neki a frankót. Nagyon sok olyan feladat van, mikor nem lehet eldönteni, milyen legyél. Hát ez is egy olyan. Aztán, oldd meg. Anikó csak annyit mond, a dühös nőnél nincs rosszabb. Éva a műsorvezető, záporoznak a kérdések, Anikó semmit nem gondolt, mikor meglátta Olivért újra a Villában, a Zsófinak örült. Hogy van az, hogy egyáltalán nem beszélgettek az elmúlt napokban? Alekoszhoz jött. Ha Olivér úgy jött volna be a Villába, hogy nincs kapcsolata, összejött volna Anikóval? De volt és van. Egyikük sem bánt meg semmit se. Éva sejtette, hogy egyikük sem fog semmit mondani. Anikó eddig korrekt volt, most legyen inkorrekt? Olivér egyébként is bátor, hogy bejött az oroszlán barlangjába.

Tovább
Címkék: vv4
530 komment

VV4 - 4X126

2011. április 22. 15:30 - Hódos Hajnalka

Hát VV Olivérnél nagyobb zsigeri tahót keveset láttam, pedig Ibrát is elég sokszor láthatjuk a képernyőn, na. Remélem, mindenki lelkiismeretesen böjtöl, én is, hogyne, de az milyen már, hogy négy órával ezelőtt kaptam egy telefont, levágtuk, mesélj, mi kell, most meg negyed marha van az étkezőasztalon? A nyelv is meleg volt még, hihi, azóta is transzállapotban vagyok. Barbár vagyok, tudom, majd vasárnap lesz kispipi, meg kiskacsa, meg a kisnyuszi meg kisizécske. Barika. Éjszakai képekkel kezdjük az öfit, Jerzsi és Gigi alszanak a hitvesi ágyban, baldachin nincs. Nem tudom, ki találta ki, hogy a szerelmespároknak a Laokoón szoborcsoport mintájára kell aludni, nekem volt olyan pasim, akivel soha nem aludtam egy ágyban, mert azt az elvet vallotta, nemhogy a párna meg az ágy nem közös, még a szoba se, így utólag azt mondom, nem is akkora hülyeség. Anikó és Gigi reggel egyből levették, hogy valami nem stimmel, Jerzsi kifordította magát az ágyon.

Jerzsi a fürdőszobában dohog Évának, csípején az elmaradhatatlan törölközővel, azért a tegnap este durva volt, kikötözni Alekoszt, nem tudja, mit szólna a Gigi, ha ő ugyanezt csinálná Évával és közben jégdarabokat dobálna a bugyijába. Én azt, hogy elég fantáziátlan dolog, de hát nemcsak barbár vagyok, khm. Éva hajhabbal kazlasítja a kazlat és mintegy mellékesen megjegyzi, hát igen, Gigi milyen féltékeny pillantásokat vetett rá, mikor Jerzsi őt dicsérte. Jerzsi bele sem mer gondolni, hogy egy másik lánnyal így szórakozzon. Gigi meg is kapja a magáét, körömvágás közben Jerzsi rákérdez, hogyhogy lekötöztétek? Hát a Giginek jött egy ilyen gellerje. A lényeg az volt, hogy meg akart minket egyesével csinálni. Megbüntettük, kenyegeti magát Anikó naptejjel. A te ötleted volt? Gigi vigyorogva bólogat. Nemtom, te mit szólnál, csattogtatja a körömcsipeszt Jerzsi. Kicsit neki furcsa, hogy Gigi benne volt a lekötözésben. Nemhogy benne volt, ő találta ki, néz fel Anikó. Gigi szerint tök poén volt, Jerzsi fordított esetben nem csinálna ilyet. Gigi forgatja a szemét és megjegyzi, tudna ő is olyan dolgokat mondani, amiket meg ő nem csinálna. Majd akkor később beszélünk, fejezi be a pedikűrt Jerzsi és bevonul, a két lány néz egymásra, mindkettejük tekintetéből a következő olvasható ki: ez egy faszbazmeg.

Tovább
Címkék: vv4
836 komment

Sötét angyal 2x10 - Szürkeállomány

2011. április 22. 13:00 - teardrops

Eredeti epizódcím: Brainiac
 

Asha oson át a színen csurom vizesen (mert Seattle-ben mindig esik az eső) Logan kocsijához, hogy átadjon a férfinek egy kínkeservvel megszerzett anyagot a Szempár-adáshoz, majd Logan "jól vagy?"-kérdésére megemlíti, hogy valójában elég aggasztó a helyzet, mert valaki vadászik a S1W-ra.

Macialkatú srác éppen tévézéshez készülődik, de nem ám csak úgy, ahogy azt Móricka elképzeli, hanem ahogy a tévéfüggők álmodoznak: vagy tíz tévét néz egyszerre, ráadásul mind be is van kapcsolva. Mindegyiken más műsor, mindenféle hírekkel (mint pl. hogy Anselmo milyen bátran feláldozta magát), a srác szeme jár, mint aki éppen villantott (;-)), majd ránéz az órájára, int a tévék felé – és el is kezdődik a Szempár-adás. Az S1W-anyagról van szó, a szektorrendőrségen belüli korrupcióval kapcsolatos leleplezésről. MackóPajtás azonban nem várja meg a végét, veszi a kabátját és a következő pillanatban már egy játékterem gépen lövi az ellent teljes beleéléssel. Egy kissrác nem is bírja szó nélkül, hogy valaki elsőre ilyen baró, de nincs sok ideje csodálkozni, mert rendőrök rontanak be. Kikerülve őket, mennek a hátsó terembe, MackóPajtás csak lő, srác meg csak les, majd azt érzi, hogy a feje a játékgépre nyomódik, míg a következő pillanatban a rendőrök a fejük felett lőnek rá az éppen menekülő egyik bandatagra. "Honnan tudtad?" Válasz nincs, az őrangyal inkább befejezi a játékot, rendnek kell lenni. Asha-ékat terelik be a furgonba, Micimaci is áll tarkóra tett kézzel, de mintha ott se' lenne, senki rá sem bagózik, úgyhogy miután a rendőrök elhúztak, ő ott marad egyedül az utcán és mint, aki jól végezte dolgát, előhúz a zsebéből egy csupor mézet energiaszeletet.

Tovább
Címkék: sötét angyal
1 komment

VV4 - 4x125

2011. április 21. 17:25 - Hódos Hajnalka

Na hát kitört a húsvét, tudjátok, mit utálok a legjobban? Mikor az első tavaszi napsugár végighasal a lakáson és meglátok olyan pókhálókat, két centi vastagságú port, retket, szutykot, szottyot, ami addig fel sem tűnt, pedig ugyanúgy nyaltam mindent egész télen, ahogy szoktam. És akkor hol van még a fonyott kalács. Meg a sonka. Meg a manikűr. Nemcsak Évára, rám is rám férne, annyival rutinosabb vagyok, mint ő, hogy én már rég a sötét színekben hiszek – az a vízihulla lila színű a múltkor, a tojáspucolós jelenetnél azért odabaszott – a fekete alatt például nem látszik a kapáláskor óhatatlanul a köröm alá kerülő főd, meggymagozásnál egyértelmű a bordó. A spenóthoz még nem találtam meg A Színt, de a legyünk trendik a tanyán elv jegyében tavaly ősszel vettem egy piros alapon fehér pettyes gumicsít. A ne csak a tanyán legyünk trendik jegyében meg egy másikat is, aminek az árát akkor sem árultam volna el a férjemnek, ha kínzásnak vet alá, még mindig azt hiszi, hogy egy fantasztikus akció keretében 5.990 Ft-ért vásálltam, azt meg tegnap a csajokkal megbeszéltük a kommentekben, hogy a háromezerötszáz forintos márkás lakk ugyanúgy kopik, mint a néccázé vett nóném, jut eszembe, kéne egy kék lakk, ne nem ilyen interes színű, ha valakinek van ötlete, köszönöm.

Szóval, Évára ráférne egy manikűr. Az pedikűr, amire Alekosz gondolt, de mindegy. Éva a jól van már Évike, nemsokára szép leszel Olivigasz ellenére megsértődik és kivonul dünnyögni a kertbe. Olivér utána megy, Éva nagyszínpadot ad elő, amit megpróbálok zanzásítani. Most Olivér gondoljon bele, hogy mit érez, ha ezek a fiatal lányok bemennek, mikor ő zuhanyozik. És ha ő belenéz a tükörbe, akkor egy ocsmány embert lát. Meg hogy Anikót azért nem fogja tudni legyőzni, mert sokkal szebb nála. Érted? Érted? Alekosz meg felemelte Anikót. Évát nem érdekli, az érdekli, hogy ezt a nőt ne emelje fel, mert nem tartja semmire. Tudod mennyire fáj? Hát Alekosz ezt nem is tudta eddig. Nem tudtad? Anikónak mindig azt mondod, hogy te egy gyönyörű nő vagy. Alekosz cáfol, ő hívta fel a figyelmét a narancsbőrös seggére. De ez meg milyen, azt meg nem érdemelte meg. Szerintem sem, nekem is narancsbőrös a seggem, kenhetem bölcsőzsírral is, szart se ér. Alekosz nem szereti, mikor Éva ezekben az állapottyaiban (sic!) őt szapulja. Amikkel én bántalak, az nem bántás. Viszont amiket te csinálsz ilyenkor, az valódi bántás, csak te nem érzékeled. De én igen.

Tovább
Címkék: vv4
499 komment

Dr. Csont 1x18 - A kalózok kincse

2011. április 21. 12:00 - o.n.

Holttestet találnak egy Nemzeti Parkban, és mivel az szövetségi helyszín, az FBI alagsori hullaházába kerül az áldozat. Bőröstül. Bones nem is érti, Booth miért cipelte el őt oda, mit kezdhetne egy egész hullával, akárha gyilkosság áldozata. No, nem is emiatt van rá szükség, hanem mert a kissé zakkant halottkém egy csontdarabot talált az áldozat kezében, amit tisztítási céllal kicsit tönkre is tett, pedig bizonyíték lehet. Bones ideges és elrohan a csonttal a laborba, ahol aztán a radiokarbonos vizsgálat kimutatja, hogy kb. 300 éves. A további vizsgálatok alatt Zack, Angela és Hodgins azzal szórakoznak, hogy próbálják megtippelni kié lehetett. A harmadfokú szifilisz és a csont megtalálási helye, az Assateague-sziget alapján a kalóz a nyerő.

Hodgins szeme felcsillan, ohhó, Feketeszakáll legendás kincses barlangja, sokan kutattak már utána, de ez az első konkrét bizonyíték a létezésére. Booth szerint a kincs utáni vágy gyilkossági indíték is lehet, Hodgins rögtön szeretne részt venni a nyomozásban. Booth szeme is csillogóra vált a kalózok kincsének említésére, Bones meg szokás szerint nem érti, miért vigyorognak, Angela szerint ez olyan fiús hülyeség.

Tovább
Címkék: dr. csont
Szólj hozzá!

VV4 - 4x124

2011. április 20. 15:00 - Hódos Hajnalka

Mint a régi szép időkben, valóban. Semmi nem változott. Gigi és Jerzsi kínlódik, Olivér helyében azt az egyre súlyosodó krónikus bronchitist kezeltetném, az első sokk miatt azt még nem volt időm megvizsgálni, a félkész varrásokkal mi a helyzet, elég volt pusztán a tudat, hogy benn van a Villában. Zsófi ül és bután néz ki a fejéből félig tátott szájjal, de hálistennek még nem evett semmit. Hiányérzetet egyedül az okozott eddig, Gigi még nem visított, nyeríteni már nyerített. Hát újra itt van a nagy csapat (egy része). Annak azért kimondhatatlanul örülök, hogy Jerzsi továbbra is a megvilágosodás útján halad, lássuk.

Délelőtt fél tizenegy, Éva és Alekosz a kertben üldögélnek az asztalnál, örömük határtalan. Mindig azon gondolkodom, hogy meglátom az ajtóban a Jerzsit. Nem hittem a szememnek! Nincs itt! Úristen! Tudod, mi a legszebb az egészben? Annyiszor ki akart engem innen rakni, és én még mindig itt vagyok! Kárörvendezve röhögnek, aztán Anikóra terelődik a szó, aki a babzsákon napozik. Megint folytatja, nem szól hozzánk semmit! Fú, tegnap olyan énjét vette elő, ocsmány! Alekosz megfigyelte, Anikó akkor gonosz, ha fekete ruhát vesz fel és kisminkeli magát sötét tónusúra. Valami nagy sérelem érhette őtet, amit újra és újra meg akar bosszulni. Jerzsi érkezik egy tál étellel, Alekosz fényesre nyalja a seggét, milyen tisztelettel és alázattal közelít az étekhez. Jerzsi sem marad adós, még egyszer megköszöni Alekosznak, hogy kiállt mellette. Látta rajta a baráti szándékot. Olyat látott Alekoszon tegnap, amit még soha. Hát nőt nem, az biztos. Alekosz mintegy búcsúztatásul megint elmondja, milyen beképzelt fráter volt ez a Béci, érzelmileg megérintette, hogy kihívta ezt az embert, aki semmiről nem tehet. Béci ellen voltál, vagy ellenem? Tudom, hogy benned ilyenek merülnek föl. Igen, örülünk annak, hogy a Béci nincs itt, de ez nem azt jelenti, hogy nem örülök annak, hogy te jöttél vissza. Jerzsi érti aztán sóhajtozni kezd, folyamatosan a tegnapi napon gondolkodik. Hogy láthatták a nézők őt, meg azt, hogy egyes emberek hogyan viselkedtek. Rövid vívódás után kiböki, konkrétan a Gigiről van szó.

Tovább
Címkék: vv4
728 komment

A Tenkes kapitánya 1x09 - A puskapor

2011. április 20. 10:01 - Gabba

Na, a pökhendi Kammerer főhadnagyot elhelyezték Siklósról a kudarcba fulladt veronikás kaland után, és az ezredes a törekvő, de hasonlóan ellenszenves Bisteritz hadnagyot tette meg a várbéli csapatok vezetőjének. Ezen a reggelen tehát neki osztogatta pattogó hangon parancsát, hogy egy szakasz katonával hozza el Szigetvárról a Siklós hadianyag tartalékának kiegészítésére szolgáló lőporszállítmányt. Erősen meghagyta, hogy a szállítmány semmi esetre sem kerülhet a kurucok kezébe, inkább robbantsák fel, ha veszély fenyeget. Öt császári címeres hordót szekérre raktak, és a szakasz elindult.

 

Tovább
16 komment

VV4 - 4x122 és 4x123

2011. április 19. 15:00 - Hódos Hajnalka

Reszkető kezekkel nyúlok a billentyűzethez, fél füllel hallottam valamit arról, hogy jártak anno azok, akik rossz híreket hoztak, mégis le kell írnom, Olivér visszaköltözött a Villába. Fejet hajtok Isten (és a király) akarata előtt és emelt fővel viselem a nép haragját. Na most már ne mocorogjon senki a hátsó sorokban sem, sok a dolog, jut eszembe, a Balázs derekára tekert bicikliláncot, amit a párbajon viselt, majd valaki magyarázza meg, Lilu cipzárjait fel tudtam dolgozni egyedül is, csoportterápia nélkül. Mielőtt Jerzsi önállóan, egyedül megvilágosodna, Alekosz bogarat ültet a fülébe. Gigi már vár. Már készül. És Alekosznak az a megérzése, hogy Jerzsinek fog kampányolni a párbajon. Jerzsi számára meg teljesen nyilvánvaló, hogy a testvérének.

Az apró kis közjáték után egy másik következik. Béci beszól a konyhában szorgoskodó Bécinek, hát ha másban nem is vagy jó, ebbe ott vagy! Dehogyis, csak hülyéskedek! Béci eldicsekszik Anikónak, micsoda faszagyerek volt most ő. De bunkó vagy! Nem, Béci egy zen mester, aki koant adott tanítványának. Jerzsi megvilágosodik, még jó, hogy Béci nem az egy tenyér csattanásáról beszélt neki, mert még mindig a dzsakuban ázna. Éva még mindig Újpest drukkernek kénytelen öltözni, odahúzza a hokedlit a jacuzzi mellé és bólogat Jerzsinek és megint megérzései vannak. Szoros párbaj lesz, 45-55-ről indul. Jerzsi valahogy nem tart a párbajtól. Fú, Éva nagyon boldog lesz, ha legyőzi a Bécit! Jerzsi megosztja satori élményét Évával. Béci egy érzéketlen muki. Ilyen hideg. Nem mindig, de az utóbbi időben előveszi ezt az énjét. A paraszt énjét. Ma, amikor beszólt, Jerzsi kedveskedni akarta. Hát mennyibe telik feltörni plusz négy tojást? Fasz kivan az utóbbi időben. Kajak hülyegyereknek néz engem, és olyan dolgokat enged meg igazából, hogy le kéne magát állítani, de nagyon! Elfogadhatná, hogy nem mindenki olyan tökéletes, mint ő.

Tovább
Címkék: vv4
656 komment

Trónok harca 1x01 - Közeleg a tél

2011. április 19. 12:30 - sixx

Három lovasemberrel nyit a Trónok harca, középen egy önelégült fejű, macskabajuszos kisfickó, ő a főnök láthatóan. A másik kettőhöz hasonlóan talpig fekete hacukában indul neki a téli erdőnek, valami bazinagy jégfalból jönnek ki, amikor a kamera kizoomol, láthatjuk, hogy van vagy 213 méter magas (igen, megnéztem a wikiben). Az úticél az erdő, marcona lovasokhoz méltón egyik sem szól a másikhoz az idősebbik faszi arca az ún. sokat látott kategóriából való. A rendezetlen fogazatú ifjabbik samesz egy tisztáson valami barbár házibuli nyomaira talál, végtagok, fejek, félbevágott nők és kibelezett gyermekek hevernek a hóban, a háta mögötti fára egy kislányt szegezett fel valami helyi mókamester.

Tovább
Címkék: trónok harca
149 komment

Dr. Csont 1x17 - Koponya a sivatagban

2011. április 19. 10:00 - o.n.

Angela rendes évi szabadságát tölti: 3 hétig nyaral a sivatagban a fotós barátjával, Kirk-kel. Nem valami sok az a szokásos évi három hét, főleg hogy Kirk már napok óta kint van a sivatagban egy fotósorozat kedvéért, ahogy a kiborulás szélén álló Angie és Brennan telefonbeszélgetéséből megtudjuk. Ugyan tapasztalt vezetővel ment el, de a helyi seriff ajtaja elé egy koponyát tettek, Angela egyre jobban aggódik. Brennan otthagy csapot-papot-csontvázat és indul hozzá. Vonzó uticél a sivatag valóban, 45°C árnyékban és még rádiót sem lehet hallgatni a távolságok miatt.

A seriff ezerrel szervezi a Kirk és a vezetője, Dahni utáni kutatást, mert már nagyon fogytán lehet a vizük. A Navajo indián rendfenntartók segítenek, és ígéretet kap egy helikopterre is, csak szűkítsék le a területet. A seriff irodája egyben a megyei hullaház is, az íróasztala alatt egy dobozban figyel a koponya. Angela addig kérleli, amíg megengedi hogy Brennan megvizsgálja. Fehér férfi, a kora pont mint Kirk-é, a halál oka pedig egy jólirányzott tarkólövés, ez egyre aggasztóbb.

Tovább
Címkék: dr. csont
5 komment
süti beállítások módosítása