Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4x120 és 4x121

2011. április 17. 17:45 - Hódos Hajnalka

Mióta megkezdődött a Vacsoracsata hete, Bombadil Toma barátom jár az eszemben. Több okból kifolyólag. Például azért, mert voltam már a kuktája. Megetettünk úgy százötven embert. Újragondolt ludaskásával és rozé kacsamellel. Büszke vagyok rád, egyszer sem kellett veled ordítani. Én is rád, veled se. Előtte próbafőztünk, sikerült egy megfőzhetetlen kacsával beállítanom, kínunkban röhögtünk a konyhapulton fekve. Szoktunk együtt vásárolni is. Személyesen is. Szemrebbenés nélkül veszi tudomásul, mikor csillogó szemekkel vágtatok át a Culinarison, aztán az egészségügyi határérték fölött pár decibellel elbődülök, hát itt az Árpa Attila, nézd má, nézd máá! És telefonon is. Vettél ágvágót? Aszti, vághatok majd vele egyet? Egyet. Mi, a halaspultnál vagy? Kárászt vegyél, kárászt! Utazunk is együtt. Muszáj pont most kanyarodni, mikor a szempillám festem? Menjünk még egy kicsit, a kisujjam még nem lakkoztam ki. Az életemre esküszöm, hogy Siófokon van komp. Ööö… pedig úgy emlékeztem, bocs, most mi van, hetven kilométert mentünk csak pluszban. És eszünk fölső kategóriás éttermekben. Add ide! Add ide a tányérodat, megígérted! Alsó kategóriás helyeken is ettünk már. Na, itt a kóbász. Majd ha megetted, megmondom, mennyibe került. Ha most mondanám, elmenne az étvágyad. Isten éltesse születésnapja alkalmából! Soha nem mondana nekem olyat, hogy púder nélkül negyvennek nézek ki. Valami olyat mondana, hú de szarul nézel ki, öreganyám. A kék körömlakkomat is megemésztette, ugyanolyan őszinte mosollyal nézi, ahogy villogtatom őket, ahogy Éva olvasta az Anikóról szóló sms-eket.

Anikó, szeretünk! Téged az Éva meg sem közelít! Púder nélkül negyven évesnek….micsoda? Ne szelektálj, elölről. Éva hisztérikus bőgésben tör ki. Felugrik, brühühüzik, Anikó folytatja az olvasást. Púder nélkül negyven évesnek néz ki. Alekosz eltévesztette a jelentkezést, neki kuplerájba kellett volna jelentkeznie! A hisztérikusan zokogó Éva ordítozik, mindig is ocsmánynak érezte magát. Mindig is utálta saját magát. Amíg ő ocsmányvagyokozik, Alekosz Jerzsit biztatja, menjen oda és ölelje át. Hát menj oda te! Ne hozzál már kínos helyzetbe! Alekosz végre megmozdul, gyere már ide, álljál meg, dehogy vagy te ocsmány! Anikó is megszeretgeti Évát, hogy lennél már ocsmány, te se gondolod komolyan! A dzsungelhéten nem volt rajtad egy deka smink, mégis jól néztél ki. Megnyugodtál? Nem. Éva, mikor bejött a Villába, úgy gondolta, hogy minden pasinak ő az álma. Aztán megszólalt. És tök jól néz ki. És tényleg, tudtam magamról, hogy én bombázó vagyok, érted. Mindenkinek van egy álma, énekelgeti Jerzsi, Alekosz felröhög.

Tovább
Címkék: vv4
1963 komment

Szolgálati közlemény: indul a Trónok harca-hogyvolt

2011. április 17. 13:00 - sixx

Nu, az HBO elhozza nekünk a Trónok harcát egy nappal az amerikai bemutató után (ott vasárnap esténként, itt hétfőn szabadul el a pokol), mi meg hogyvoltozunk róla szabóZ kollégával, mert szeretjük a kihívásokat. Jóelőre szólunk, hogy a rajongók kiakadását elkerüljük: a hogyvolt alapvetően egy pikírt, cinikus, túlzó műfaj, amiben azt is ekézi az ember, amit szeret, sőt, azt figurázza ki leginkább. Nem azért, mert tiszteletlen, hanem azért, mert így jó. A Trónok harca esetében visszafogottabb, de továbbra is könnyed stílusban írunk majd, akit ez zavar, és úgy érzi, megszentségtelenítjük a Nagy Művet, az könyörgöm, ne olvassa el a hogyvoltokat, és főleg ne kommenteljen. Kösz előre is.

Címkék: trónok harca
30 komment

VV4 - 4X119

2011. április 15. 15:31 - Hódos Hajnalka

Tegnap este óta sugárban ömlik a nyálam, úgy ennék pörköltet. Na nem Alekosz miatt, még mielőtt. Még csak főzni sem tudok elvágólag. Nem is akarok. Mást sem akarok úgy csinálni, khm, és felőlem a cipők is állhatnak össze-vissza. A hétvégi menü meg is van. Kakaspörkölt. Jó sok herével. Ha kapok. Ha nem, csak kettővel. Szívem szerint kitérnék az öt évvel ezelőtti kakaspörkölt-főző versenyre, ami egy Mecseknádasdon töltött hosszú hétvégén a fő programot képviselte, de akkor el kellene mesélnem azt is, hogy jelentékeny mennyiségű szilvapálinka elfogyasztása után második helyezést értem el a házi rendezésű üzekedő szarvasbika bőgés utánzó versenyen és nem óhajtom lerombolni az imigájémat, ha már ennyi energiát feccöltem bele. A főzőversenyen utolsók lettünk egyébként, a zsűri úgy értékelte csapatunkat, na, a bajaiak megint halat főztek. A részvétel a fontos, nem? Na nézzük, Alekosz hogy boldogult a konyhában.

Egyelőre felravatalozott hulla pózban döglik a mostanság újra trendi babzsák fotelben és beleszúr egyet mimózalelkű Anikóba, aki utolsóként szeretné bemutatni főzőtudományát. Addig van ideje felkészülni arra, hogy meg tudjon csinálni egy tükörtojást. Anikó természetesen megsértődik. Éva kíváncsiskodik, hagyománytisztelő séf lesz-e Alekosz, vagy eltér a tradícióktól. Alekosz megnyugtatja, Alekoszos lesz. Nem vagyunk merevek. Az elemi erejű rettegés végighúzódik az összefoglalón, a Lakókban élénken él az élmény, mikor Alekosz marhalábszár pörköltet főzött, nyolc órán keresztül. Mindenki biztos benne, hogy ma is az lesz a vacsora. Abban is, hogy ugyanennyi idő alatt fog elkészülni. Egyedül Alekosz bízik Alekoszban. Na apukám, egyet garantálok, ma jóllakunk! Az száztíz százalék! Azért nagy vonalakban magyarázd már el nekem, hogy hogyan készül a nokedli. Jerzsi vasal, magyaráz. A tojásnak mindenét bele kell rakni, igen.

Tovább
Címkék: vv4
1026 komment

VV4 - 4X118

2011. április 14. 15:00 - Hódos Hajnalka

Leszámítva az időskori nyavalyákat, a mamám 78 évesen kiváló egészségnek örvend, életerős és sokszor energikusabb, mint én. Igen aktív társasági életet él, ha nem a Juci nénivel bandázik, akkor kirándulásokra jár, ő így nevezi a termékbemutatóval egybekötött, a halál fasza után öt kilométeren túli településre szervezett buszos utazásokat, havonta egyszer pedíkűröztet (=mék a lábamma’), heti húsz tojást visz a barátnőmnek és órákat ücsörög a szömészeten. Temetőbe nem szeret járni (leszek ott eleget), ezt nem is bánom, a szülőfalujában legalább félszáz, számomra ismeretlen ember sírját rakatta velem rendbe, muszáj Lány, a mútkó is szivességbül visszakapá’ták anyit. Vizuális vagyok, ezért a mellettem elhaladó felületes szemlélőknek ilyenkor csak az tűnik fel, gereblyézés közben rázkódik a vállam, azt szerencsére nem sejtik, hogy a röhögéstől. Az ilyen kiruccanásokról mama általában új sütemény recepttel érkezik haza, amit hétvégén rajtunk tesztel. Volt már ehető is köztük, a legnagyobb traumát eddig az a csokoládés(?) borzalom okozta, amit egy horvát főzőműsorból sütött úgy, hogy a tévéképernyőn látottak alapján megpróbálta kitalálni a hozzávalókat. Legyen elég annyi, az után simán bevállaltam volna Éva fatörzsét. Igen, elindult a Vacsoracsata a Villában, Éva kezdte a hetet. A gyengébb idegzetű olvasók kedvéért bemutatom a desszertet, ennek ismeretében döntse el mindenki, tovább olvas-e.

A Lakók a kertben tervezgetnek, a gyámügyi előadónak öltözött Alekosz terve az, amikor ő lesz a soros, virsli lesz a fogás. Mustárral, kenyérrel. Vagy bundás kenyér teával. Béci disznótorban gondolkodik, Anikó füzettel a kezében azért imádkozik, ne Alekoszt kapja kuktának. További kétségei is vannak, mert elolvasta a szakácskönyvet és idegen szavakkal találkozott. Flambírozás. Az mit jelent? Alekosz elmagyarázza. A flampírozás azt jelenti, mikor van egy hús, mondjuk bélszín. Bepácolod, beleteszed egy speciális zacskóba, és a flampírozó gépbe rakod. Rákapcsolod, kiszívja belőle a levegőt és vákumolod az egészet és akkor be kell rakni a hűtőbe. Ott akkor saját magától pácolódik. Elindulok az első magnéziumért. Anikó hitetlenlekedik, megkérdi Jerzsit. A flambírozás az, mikor egy serpenyőbe beteszel gyümölcsököt, beleteszel egy kis szeszt, begyújtod és lángol. Anikó vihog, beletrafáltál, Alekosz! Alekosz a mindentudók pillantásával néz vissza. Amiről én beszéltem, az a szuvidolás. Tényleg. Séf voltam valamikor, nem mondtam? Egy kifőzdében. Egy kifőzdének voltam a vezetője, séf beosztásban. Ott szuvidoltam sokat. Csak összekevertem hirtelen a flampírozással. Anikó kerek szemekkel néz. Szuvidolás, olyan létezik, Jerzsi? Hogyne létezne és mond egy kicsit kisebb baromságot róla, mint a másik hülye. Ennyi, na bravó, emeli fel az ájsztejás üveget Alekosz. Akit érdekel a téma, sous vide címszó alatt keresgéljen, érdemes.

Tovább
Címkék: vv4
580 komment

Dr. Csont 1x16 - Az eltemetett titok

2011. április 14. 09:00 - o.n.

Na jó, ebben a sorozatban gyakori a rosszul megvilágított áldozat, de ez a mostani mindenen túltesz: egy szennyvízcsatornában fekszik mélyen a város alatt, és leginkább egy adag darálthúsra hasonlít, köszönhetően a sokméteres zuhanásnak és a patkányoknak. Bones, Zack és Booth nem vesztegetik az időt a labirintusszerű járatokban, inkább kötélen ereszkednek le a hullához, ami teljesen biztonságos lenne, ha Zack nem paráztatná be mindhármukat némi fizikai fejtegetéssel a biztonsági kötelek szakítószilárdságáról.

Bones pisztolyt kér, Booth vonakodik, nem is alaptalanul: mikor enged a kérésnek társa néhány jólirányzott lövéssel eléri, hogy a patkányok egymást falják fel, és ne az áldozatot. Érdekes lesz Booth kötelező jelentése arról, hogy miért lőtt a fegyverrel. A csatornában Bones egy őket figyelő sötét alakot vesz észre, rögtön üldözőbe is veszi, de a fickó lámpa nélkül is meglép előle, úgy tűnik hazai pályán menekült, ez érdekes.

Tovább
Címkék: dr. csont
Szólj hozzá!

VV4 - 4X117

2011. április 13. 15:00 - Hódos Hajnalka

András után szabadon az öfiket ezentúl visszapillantónak híjjuk, mese nincs. Engem nyugodtan lehet széllelbéleltnek hívni, a fejem majd levitte reggel, bolondos április, ez nem bolondos, hanem egy fékeveszett, tomboló őrült! Ha meg nem fúj, akkor esik, legalább van mire fogni, miért nem mozdítottam még meg a héten a seggem. Hátulütő, hogy húsvét után harminc fok lesz, akkor meg megy a rinya, hogy úgy nézek ki mint egy tehén és mindenhol lehet rajtam puncit hajtogatni, nehéz az élet, na, pedig hozzám nem is bújt oda éjjel Alekosz. Anikóhoz igen. Össze akar vele bújni, Ani nem, akkor sem, ha olyan vonzó az ágya. Nem lehet, de aranyos vagy. Egymást szagolgatják, ez ismerős, csak ők nem ott kezdik, ahol Pötyi a másik kutyával. Éva felül az ágyon, jézusmáriázik, hasra vágja magát, közszemlére téve a tangabugyiját, kibírtam volna nélküle. Anikó nem illatos, Alekosz ott akar aludni. De lehet. Ki tiltja meg? Éva, aki átszól neki, aludjál, feküdjél le! Majd pont te fogod eldönteni, nem? Alekosz egyébként is el van gyengülve, nem bír felállni, ezért rádöglik Anikóra és simogatja a karját. Éva kínjában ráront Jerzsire. Nézd meg, mit csinálnak, olyan mintha csókolóznának! Én a helyükben szégyellném magam! Csak azért nem jegyzem meg, hogy ezt sikerült egy l-el feliratozni, mert nekem is van annyi helyesírási hibám, mint égen a csillag. Anikóék rövid viháncolás után elbúcsúznak és bubukálnak.

Reggel Anikó úristenezik, de szép nyakkendőt kapott Alekosz! Hát ez gyönyörű! Szerelmes lettem az új nyakkendődbe. A nyakkendő egyébként babarózsaszínű, átlós csíkokkal, hogy szépnek számít-e fogalmam sincs. Anikó viháncolva meséli Bélának, mi történt még az éjjel, míg ő úgy horkolt, mint az állat, felhívnám a figyelmet a tisztázatlan körülmények között, indokolatlanul odaült hozzám szóbokrétára, azt hittem, nem jól hallok, meghallgattam még egyszer. Jerzsi is megerősíti a hallottakat, hihetetlen ez a nő komolyan! Miért nem szexel vele, ha ennyire féltékeny? Alek is olyan boldog lenne, értetlenkedik Béla. Éva eszeget, Alekosz cseszeget. Innentől már csak dagadsz. Ahogy korosodsz, harminc fölött már elhízol. Neked már annyi. A szoborszépségű Alekosz még megjegyzi, Évának nem a testére kéne hangsúlyt fordítani, hanem más dolgokra, aztán kiakad azon, hogy nyomja Éva a majonézt. Ezért nem tudnék veled együtt élni, mert ilyeneket csinálsz! De nem itt, a házasságba’! Hogy lehet középen megnyomni a majonézt? Van, aki ezért szeret, mert ilyen szeleburdi vagyok. Éltesse az Isten! Olyan kis dolgokon tudtok, ti fiúk problémázni…nincs megágyazva, kupleráj van, úristen! A szeleburdi kis bongyor lánynak izenném, hogy ennek belülről kéne fakadni, Alekosznak meg kívánok egy olyan feleséget, aki rászoktatja az ülve hugyozásra, azt rikácsolva, hogy állva körbepisálja az egész vécét. Kívánom azt is, a szoktatási időszakban többször nyisson is rá, ellenőrzésképpen.

Tovább
Címkék: vv4
971 komment

A Tenkes kapitánya 1x08 - Veronika

2011. április 13. 10:15 - Gabba

Tombolt a nyár, tombolt a szerelem az ifjú szívekben. A környülállások azonban nem sok időt hagytak az enyelgésre: Máté és Veronika ezen a reggelen is teljesen másféle tevékenységgel volt elfoglalva. A kapitány egy erdei tisztáson célba lőni tanította mátkáját, mert szerette volna, ha a leány még tüzesebb lenne..., pontosabban, hogy meg tudja védeni magát akkor is, amikor Máté nincs mellette. Körülöttük egy Csukma nevű kis puli keringett fáradhatatlanul, akit pár nappal előbb kaptak ajándékba az öreg Siklósitól. A komoly gyakorlás közben egyikőjük sem vette észre, hogy az egyik terebélyes tölgy ágai közül Kampós, az ismert korhely naplopó leste őket Dudva György megbízásából. A korcsmáros ugyanis nem tudott belenyugodni Veronika elvesztésébe és minden követ megmozgatott, hogy nyomára bukkanjon. Miután eleget látott, Kampós csendben lebocsátkozott a fáról és sietett Dudvához.

 

Tovább
24 komment

VV4 - 4X116

2011. április 12. 15:15 - Hódos Hajnalka

Kakaskukorékolásra ébrednek a Lakók, a kakas nagyon pontos volt, ennek ellenére senki nem kerül romantikus, idilli hangulatba, én sem, gyerekkorom óta ádáz küzdelemben állok minden griff-fel, és hát Lilu epesárga öve odabaszott, na. A vállára biggyesztett csipkebetét nagyon hajaz arra a terítőmre, amit a mamától kaptam, lánykorába’ horgolta libalegeltetés közben. Akinek a nagymamája nem tud horgolni, ne csüggedjen, bármelyik angol turkálóban rábukkanhat egy ilyenre, már csak fel kell varrni egy, a nyolcvanas évekből visszamardt terhesblúzra és máris trendik vagyunk. A válltömést ne feledjétek. A szopottgombóc frizurát se, van még valakinek Mystic rúzsa?

A Nyílméreg Béka bal lábbal és a szokásos kazallal a fején ébredt, előbb a kakast vágná le, aztán jobb célpontot talál a szervezetében felhalmozódott méreg szétköpködésére, Anikót. Utálom a Nagyszínpadot! Felajánlom a barátságom, pffff… láttad rajtam? Láttam. Téged akar kicsinálni, arra megy ki az egész. Csak nem számolt azzal, hogy mi hogy lépünk. Az önzetlenség másik szobra, Alekosz azon gondolkodik, kit vigyen, ha megkapja a jeleket. Jerzsin gondolkodik. Évának nem tetszik az ötlet, mert fél Anikótól, érzi, hogy kiesne ellene. Alekosz szerint nem olyan erős Anikó. Dehogynem, jaj kedves, aranyos, szeretetreméltó. És hadjáratot hirdetne Éva ellen. A beszélgetés a hálózsák alatt folytatódik, Éva részéről nem alakulnak jól a dolgok, mert Alekosz feszt magával van elfoglalva. Az lenne az igazi viadal, ha Éva és Anikó küzdene meg egymással. Látványos is lenne. Jó, hát akkor nekem itt vége a játéknak, köszönöm szépen. Baszogatni kezdi lelki társág, nem tökös, nincs vér a pucájában és mindig a könnyűket viszi párbajra. Éva el akarja kerülni a párbajt Anikóval. Maga miatt. Jó, általam? Engem akarsz felhasználni? Ez nem felhasználás. Mégis, minek neveznéd? Segítségnek. Éva új kedvenc kifejezését ismételgeti, ez egy egyéni játék, akár szimpatikus, akár nem. Jó, akkor oldd meg a párbajaidat. Te is. Szép dolog a barátság, mi, kisapám? Összefoglalva megállapíthatjuk, ez egy egyéni játék, ha nem Éváról van szó.

Tovább
Címkék: vv4
903 komment

VV4 - 4X115

2011. április 11. 14:45 - Hódos Hajnalka

Ha az új átok az, dicsérjen téged Alekosz, akkor az elismerés új fokmérője tegnaptól az, említsen meg téged a felkonfban Balázs. Laci azóta jól van, bulizik és mindenkinek mutogatja a zárójelentését, hogy semmi baja, ezt mindenki tegye el oda, ahova akarja. Egyébként meg kőkemény taktikázásra számít, úgy látszik, eddig nem ugyanazt a meccset néztük, mert kőkemény taktikázás helyett eddig csak eszetlen töketlenkedést láthattunk. A dzsungelhétnek egyébként vége, meg is néztem az időképponthut, milyen lesz az idő a héten, aha, erős lehűlés, szóval ezért, de az sem hagy nyugodni, mi lesz a kakassal, valóban éhen pusztul-e. A Lakók a reggelt nyűgösködéssel töltik, ezzel az erővel felállíthatnák a feldőlt növényeket, de hát ide senki nem takarítónőnek jött be, kibírja az a filodendron, meg a pálma is, rohadjon meg ott, ahol van. Anikó folyamatosan nyafog, Éva fagyit enne, Alekoszt a füst zavarja. Milyen öröm lenne meginni egy kólát! Téliszalámi, sonka, sajt, tyű! A kóbász meg a kaviár kimaradt, ej. Anikó fogadkozik, ha bemegyek, főzök, takarítok, mosok, mindent megcsinálok, csak ne itt kint legyünk már, utálom. És sminkelni is elfelejt. Ha nem lenne elég bajuk, még egy levél is borzolja az amúgy is megviselt idegeket. Nemsokára újra hatan lesztek, új Villalakó érkezik! Tegyetek rendet a kertben, az új lakó hamarosan megérkezik, készüljetek a fogadására!

Éva rinyálni kezd, nem hiszem el, hogy négy hét van hátra és beküldenek ide valakit! Ha ezt megcsinálják, Béci, mindannyian pakoljuk rá a jelet! Ezt most mondom nektek, jó, ha megjegyzitek! Jerzsi nyerítve felröhög, a vendégszereteted most bontakozik ki igazán, Évám! Megegyeznek, egyedül a Laci jöhet vissza! Minekután nőhátrány van, én úgy gondolom, hogy egy jó csaj jön, kezd cihelődni Alekosz. Mosodik, arcszeszt keres, Éva, akkor költözz Anikó mellé, kell a hely a nőnek! Kész, ez már el van döntve, mész az Anikó mellé! Anikó szerint egy celeb jön be. Béci Alekoszt húzza, bejön egy kaszanovacsávó, azt’ nézhetsz, elrabolja a háremet! Eresszék már be, jöjjön csak! Ezek tűsarkú léptek! Gongszóra mindenki felpattan, az új Villalakó egy vörös kakas. Hát ezt vágjuk le, kész! Éva, ezt kiszavazhatod! Ennek annyi, Éva, élezd meg a késeket! A kakas sorsa megpecsételődni látszik, hát még ha értené, hogy Alekosz legyönyörűnőzi. Anikó veszi a védelmébe, Éva érvel. Ani, muszáj levágni, mert éhen pusztultan már nem tudjuk megenni. Ez már este nem mozog! Arra fogunk hajnalban kelni, hogy kukorékol! Hát akkor egyből levágom! Szavazzuk meg, hogy meg legyen evve! Van egy rossz hírem, mondja Anikó, nem lehet bántani, mert azt kizárják! Villalakó, rá is ugyanazok a szabályok érvényesek. Még csak egy naranccsal se dobhatod meg! A kakas, mintha csak érteni, lelkes kukorékolásba kezd.

Tovább
Címkék: vv4
1383 komment

Dr. Csont 1x15 - Két titokzatos hulla

2011. április 11. 09:08 - o.n.

Új szinonimát hallottam a „nagyon jó”-ra: pengés; köszi Dia. Szóval ez a rész egyértelműen ilyen volt: határozottan, vitathatatlanul pengés. Indításnak itt van rögtön Brennan, aki az irodájában csetel egy Firstimer34551 fedőnevű illetővel, persze ahogy az ilyenkor lenni szokott, jő a főnök némi munkával, Brennan gyorsan dönt: vacsorameghívás elfogadva, Doc206 kijelentkezik. A Goodman által hozott eset egy hat éves hulla betoncipőben, 38-as golyónyomokkal a koponyájában. Kivételesen nem kell azonosítani, az FBI szerint James Cugini, a hírhedt maffia-tag holtteste került elő, a csapattól a gyilkosra utaló bizonyítékokat várnak. Brennan-nek különösen tetszik a feladat. Zack letisztítja majd a csontokat, és az antropológusnő „elég lesz reggelre” megjegyzésére Angela és Hodgins már rá is harapnak, faggatni kezdik a netes randiról.

Booth jó érzékkel épp ebben a pillanatban fut be, magához is ragadja menten a kérdezősködés jogát, mi van a hagyományos zsúfolt termen átnézős-szemkontaktusos-hatalmába kerít a varázs módszerrel? Hát az van, hogy Brennan szerint varázslat nem létezik, napersze. Booth elhozta évszázados barátját, Jamie Kenton-t, övé a Cugini-gyilkosság, Bones szerint ők ketten a legjobb FBI-ügynökök a világon, Angela szempillákat rebegtet. Booth azért jött, hogy egy megkínzott és kutyák által széttépett holttesthez vigye Bones-t. Az áldozat fiatal nő, a szemek kinyomása egy két évvel azelőtti esetre utal, ahol a gyanúsított ellen Booth nem tudott közvetlen bizonyítékot szerezni, így megúszta. Hodgins-nak elküldik a kutyák ürülékét, Bones kicsit későbbre teszi át a vacsorát, Booth meg féltékenykedik egy sort, hiába. Az eddig sem egyszerű alapfelállást tovább bonyolítja, hogy útban az étterem felé Brennan-t majdnem fejbe lövik, csak azért ússza meg mert épp lehajol a telefonjáért, elejtette miután a netes pasija hívta a dugóból, szólt hogy késni fog. Főcím.

Tovább
Címkék: dr. csont
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása