Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X25

2011. január 09. 12:54 - Hódos Hajnalka

Andris mérhetetlen szeretettel és tisztelettel köszönt minket. Két mondattal később kiderül, nemcsak jópofa, hanem tréfa-répát uzsonnázott, poénokat dobál, ilyeneket, hogy Ildikó most tudja, kit fog választani, most nem, most megint tudja, most nem, most igen, most nem. Egyébként meg figyeljünk, mert az összefoglaló érdekes és mulatságos lesz. Ébredezés, Anikó ásítozva kötöget, kicsit később Szandika, azok a műkarmok elég életveszélyesen le vannak nőve, Anikó nem vihette be magával a karomcsináló gépet?Levél érkezik a Villába, Gigi, tarts a kerben egy fél órás átmozgató edzést, a programon mindenkinek kötelező a részvétel. Olivér őrjöng és néhányszor belevág a falba, miattad nem tudtam aludni, Évike, csak szólok. Ha Olivér nem alszik eleget, utál mindent és mindenkit, és ez a kommunikációján is meglátszik. A többiek készülődnek, főleg Éva, aki számomra érthetetlen módon a nappaliban sminkel, az ablaknál. Nem először. Már csak rá várnak, Béci bekiabál, gyere Éva, van egy Irsai a kertben! Ne sminkelj már meg a rokka hajadat csináld! Éva levágja a szemceruzát és puffogva kivonul a kertbe, csinál három karlendítést, aztán visszamegy a haját igazgatni. Az energiátlan ugrabugra után Olivér a biztonság kedvéért még egyszer elmondja Évának, hogy nem tudott tőle aludni, Éva felháborodik, mert ő már éjjel bocsánatot kért.

A rokkahajú duzzog, Jerzsi szerint amit csinál, az az önlejáratás csúcsa és akkor még nőies is volt. Éva a szobában dühöng, hogy ez a Jerzsi mekkora idióta és egyfolytában beugat neki! És buta is, és azt hiszi hogy okos, és egy idióta! Kivonul a nappaliba, Éva, tudsz kötni? Nem. És el tudod sajátítani? Nem mert szarok rá. Fogom a bőröndjeimet és megyek innen haza. Mire Béci a maga stílusában: ennek mi örülnénk a legjobban, de mi lenne, ha megtanulnál kötni? Éva kirohan cigizni, valaki ocsmány meztelencsiga és állandóan megissza a piáját, de már nem tudom követni, kicsoda, mert Évának ma még a macska is kurva, meg a szar is keserű. Egy pillanatig úgy tűnik, béke van, Alekosz köt, Éva fekszik mellette. Alekosz szerint Évára ráférne egy kiadós szex. Hát igen. Miért nem hozzuk össze? Mert az megcsalás és van párom. Alekosz leteszi a kötést, tudod, milyen fárasztó ez? Mit csinálsz? Alekosz simogatni kezdi Éva melleit, tök jól áll neked ez a garbó. Köszi. Az idillnek egy beszólás vet véget, ti ott alszotok? Gigi félhangosan morog, na, vége a rekordkísérletnek.

Tovább
Címkék: vv4
komment

VV4 - 4X24

2011. január 08. 11:09 - Hódos Hajnalka

Egyszer, csak egyszer, csak egyetlenegyszer ne az ébredezéssel kezdenénk! Lilu, jó a sminked, béna a felsőd, haladjunk. Ildi hónaljig gumikesztyűben mosogat és morog mint a bóhás kutya. Ha harc, legyen harc meg hogy elég volt. És hogy ország-világ előtt, még ilyet. Elég volt a szende kislányból! Anikó már felébredt, gondolom, a reggeli első cigit szívja kinn, ő nem hagyná, hogy vele így beszéljenek. Ildi befejezte a mosogatást, fésülködik és még mindig hergeli magát, a cél az önmagáért való kiállás. Olyan szinten megaláztatok Évikém! Olyanokat mondott rám, nem is ismer, azt sem tudja, ki vagyok! Na, te is jóval kezdesz anya, Évivel szemben még nekem is be kéne melegítenem. Évi fel is veszi a kesztyűt, én adtam neked tanácsot, megmondtam, kiket válassz, azt is, hogy ne beszélj hülyeségeket, rajtam kívül ki mondott neked valamit is a szemedbe? De engem ne minősítsetek, és hidd el, tudok én dönteni! Vannak önálló döntéseim! Most megint támadsz, látod, ez van, állandóan támadsz. Ildi baszki, ha kijössz, gyere el egy hétre hozzánk, kinevellek, öreglány.

Szandika közeledik olyan fejjel, hogy az már önmagában rémisztő, na idefigyelj Ildikó, a faszomat mostmár. Itt óbégatsz, nem lehet aludni, és akkor mi a fasz lesz, ha te elveszted a türelmedet? Mi? Azt ne várd meg, amíg én elvesztem a türelmem! De miket mondtál rám! Amíg nem bizonyítod az ellenkezőjét, addig ez van! Ildi, ha fasza csaj lennél, itt kellett volna egy kancsó vizet Szandika arcába löttyinteni, az nem narancs, érted. Ildikó nem él a kínálkozó lehetőséggel, helyette Olivérnek mondja a magáét, Olivér biztatja, igen, kelj csak ki magadból! Éva beszól, na pont az Olivérhez kell jótanácsért fordulni, ezen kicsit feszkóznak, Évike, hagyjuk az ilyen megszólalásokat a későbbiekben, jó? Lesz itt még olyan Olivér-Éva cirkusz, majd meglátjátok.

Tovább
Címkék: vv4
komment

Sötét angyal 2x05 - Búú

2011. január 07. 13:00 - teardrops

Eredeti epizódcím: Boo
 

Korán reggel Asha már Logan mellett… bújja a számítógépet, mert újabb rosszfiúk tűntek fel a színen. Max hangtalanul érkezik, alig veszik észre, mire csak annyit mond, kávéra ugrott be. Mivel sajnos hetek óta nincs kávé a (fekete)piacon, ez az ötlet nem működik, de látva a serénykedéseket, felajánlja segítségét. Logan viszont köszöni elvan, megoldják az ügyet, tudja, milyen elfoglalt mostanában Max. Ez a kerülgetés már nekem is kezd kínos lenni. Max búcsúzóul még megpendíti, hogy este a Crash-ben buli lesz, hiszen Halloween van, de erre is csak az a válasz, hogy valószínű, egész este megy majd a keresés-kutatás. Már a Jam Pony-ban is mindenki jelmezben van, Normal legnagyobb "örömére", Sketchy pl. vámpírnak öltözve már a jövőre készül, hisz a lapokban megírták, hogy mindenféle szerzet van közöttünk és mindez tuti igaz, hiszen a Szempár által közzétett marticore-os sztori az alap. Normal nem osztja ezt a vélemény, Max pedig gyanúsan és egyben szomorúan hallgatózik a háttérben, de később előveszi meggyőző énjét és rábeszéli főnökét, hogy az ünnepre való tekintettel legyen rövidebb a munkaidő. És végre ez hatásos, 4-kor már mennek is haza. Útközben beugranak Cindy-vel Joshua-hoz, aki az ablakon keresztül csodálkozik a világra: mindenki furán néz ki és kisgyerekek kopognak be, akik, miután kinyitja az ajtót, jó nagyot sikítanak. Ez ijesztő! - Joshua legalábbis bevette.

A két barátnő épp időben érkezik, helyre teszik Joshua lelkivilágát, majd Max kipakolja a kaját. Nagytesó közben ráébred, hogy ez Halloween és most kint ugyanolyanok az emberek, mint ő. Cindy egyetért, ilyenkor feltűnés nélkül mászkálhatna kutyafiú az utcákon, de Max szerint ez továbbra sem jó ötlet. Joshua megígéri, hogy meglapul és a Kisasszonyok-at (!) fogja olvasni. A lányok otthon lazulnak, Max fürdéshez készülődik, miközben Cindy -a Joshua-eset kapcsán- próbál rávilágítani, hogy Max talán nem is barátját félti attól, hogy kínos kérdéseket tesznek fel és ítélkeznek felette, hanem saját magát. Max csak egy kedves normális lány akar lenni, egy normális halloween-i éjszakán. Bármit is jelentsen a normális. Mindenesetre a fürdővíz nagyon kellemes.

Tovább
Címkék: sötét angyal
komment

VV4 - 4X23

2011. január 07. 09:57 - Hódos Hajnalka

Sietek be a nappaliba, mert Andris hangját hallom, jéé, hogyhogy nem ss-egyenruhában van? Megnyugodva pihenjt vezénylek. Gombi akkora erőre kapott hogy kieszelt egy ízléses tréfát Olivérrel. Hm, Olivér és az ízlés egy mondatban, lássuk. Az ízléses tréfa abból áll, hogy Laci bosszantására összekennek vécépapírt nutellával és Olivér akkurátusan berendezi vele a vécécsészét. Itt teszem le a lilahagymás zsíros kenyeremet. Reggel Laci megtalálja a cuccot, kérdőre vonja a Vályoglakókat. Nem tudom, ki szart ott utoljára, de nem a csík van ott, hanem kompletten a fos. Dns mintát fogok venni mindenkitől! Hát most hogy így ott lehet hagyni egy klotyót? Laci öklendezve pucolja a budit, a többiek benn röhögnek rajta. Ildi elkottyintja magát, Laci kapcsol, na gyere Bélám, beszélgessünk, Béci vihog, megeheted, nem, már nem vagyok éhes.

Alekosz azon tűnődik, aludt-e már meztelenül Ildi, majd kultúrbarbárnak, megfejthetetlen személyiségnek nevezi, mindenki harsányan röhög. Olivér szerint valami tréfára kellene rávenni a nőt. Zsófi kimegy a szobából és elmondja Ildikónak, hogy benn rajta röhögnek, Alekosz benn folytatja: ez a nő a karaoke közben is, hát úgy énekelt, mintha meg akarná mászni a Himaláját! A keze ökölben, komolyan féltettem a mikrofont! Ha felkarolod, akkor meg beléd köt! Jön egy olyan keresztkérdéssel, ami felidegesít. Ildi Alekoszhoz lép, te, oltogathatsz engem, de ennyi eszed nincs, egy légtérben élünk! Majd nézzél anyám szemébe! Alekosz kifejezéstelen tekintettel fekszik tovább, Ildi büszke: megmondtam neki! Zsófi jajgat, de hát akkor most tudja, hogy én mondtam! Neeeem. Olivér, már megint lemaradtál, sipít Szandika, az Ildi nekitámadt az Alkesznek! És, röhögtél? Nem, elmondta amit akart és kiment. Éva, a dohányosok mádámja a szokásos helyén a szokásos pózban fújja a füstöt, a Zsófi kavarja a szart bazmeg, na de most majd félre fogom hívni a kis picsát! Zsófi, kérdezhetek valamit? Lehet négyszemközt is, de lehet itt mindenki előtt is. Kérdezhetsz. Annyit mondtam neki, hogy vigyázzon. De mire vigyázzon? Kivel? Zsófira ráugranak a többiek is, mint kacsa a takonyra, ő nem beszél senki nevében, ennyit mondott és nem akar rosszat. Zsófikám, ugye a pokolba vezető út, ugyebár. Alekosz szerint szándékosan rájátszik a karakterére az ő idegesítése végett.

Tovább
Címkék: vv4
komment

VV4 - 4X22

2011. január 06. 09:00 - Hódos Hajnalka

Folytatódik Mesék a kriptából című sorozatunk. Gina nagyon szeretne már hazamenni, próbálta elterelni a gondolatait is, de a nap huszonnégy órájából csak egy-egy órára sikerül neki. Megbánta hogy bejött, nem ismerte magát ebből a szempontból. Akár történelmet ír, akár nem, szeretne hazamenni. Gombi sincs jól, Laci azzal fenyegeti zuhanyozás közben, hogy rádob egy nőt. Teljesen magába van fordulva. Nincs jólvagyok éneklés sem. Olivér is beszél vele, tesó, tudom, hogy ilyen kis érzékeny vagy, de esélyes vagy bazmeg. Jól nézel ki, komáznak a csajok, ez szavazatok szempontjából jól jön. Egyetlen baj, hogy nincs itt a családod, aki tankol. Nem akarom, hogy egy ilyen lehetőséget elhajíts magadtól. Megszeretgetik egymást, szegény Gombi. Talán a szépségversenytől jobb kedve lesz.

A lakók egymást castingolják, a Villa Álomnője és Álompasija cím a tét. Szandika kipucolkodik piszkosul, szerintem nem szóltak neki, hogy nem Kovi jön castingolni. Fedetlen kebleire pölyhös szíveket ragaszt, tangabugyi, tűsarkű, derékig érő fekete bőr(hatású) dzseki. A látvány annyira lekötötte a figyelmemet, hogy nem is hallottam, mit mond, de akar macskát is. Ildikó egy olcsó hálóinget kapott magára koktélruha gyanánt és ő bejön azoknak a pasiknak, akik a természetességre buknak. Gigi szőrös fülmelegítőben pályázik az álomnő címre, olyan tekintettel néz, mikor kérdeznek valamit, mint a borjú az új kapura. Azt kérdezik tőle egyébként, mitől érzi magát egy férfi mellette férfinek. Zsófi imád összebújva filmet nézni meg virágot kapni, ki gondolta volna? Anikó is egy nagy kérdőjel, betekerte magát folpackkal, mert ezt látta a Fresh lányoktól és ettől lehet fogyni is, mindenesetre ez így álomnős, tényleg. Évának olyan kisugárzása van, ami felkelti a férfiak érdeklődését, és látom rajta, hogy el is hiszi, amit mond. A zsűri döntése alapján az álomnő: Gigi. Sürgősen vennem kell egy fülmelegítőt! Szandikának nem tetszik a végeredmény, az első négybe' sincs benne. Á, mindig aki ilyen kis izé, az részesül előnyben. Ildikó egy álomnő? Hát inkább egy lidérc!

Tovább
Címkék: vv4
komment

Buffy, a vámpírok réme 7x18 - Mocskos lányok

2011. január 05. 14:00 - leeann

Amikor egy lány az erdőben rohan, tuti, hogy valami sötét dolog üldözi. Jelenlegi lányt a hírnökök üldözik, de egy éppen arra járó pap felveszi őt az autójába. A pap sem kiscserkész, sőt üzenete van a vadásznak. Egyrészt valami jelet éget a lány nyakába, másrészt leszúrja, harmadrészt kilöki az autóból, hogy az utánuk jövő autós felvegye. Az utána jövő autóban az éppen visszatérő Willow és a – nahát! – visszatérő Faith csücsül. Nagyszerű, 1 vadásznak már lehet is üzenni, de persze a szavak Buffyt illetik, úgyhogy hamar, hamar meg kell menteni a lányt, persze ekkor még nem tudják, hogy üzenet is van, de úgy kívánja az illem, hogy megmentsék.

Xander nagyon pikánsat álmodik a vadászjelöltekről, amikor ténylegesen a jelöltek ébresztik, de a valóság közel sem hasonlít az álomra. Közben a kórházban a lányt műtik, és Will meg van győződve arról, hogy ő is jelölt. Faith eléggé pipa a csapatra azért, mert neki nem szólt senki, hogy valaki a vadászokat öldököli. Neki a saját bőrén kellett megtapasztalnia a dolgot a börtönben, ahol éppen a jól kiharcolt büntijét töltötte. Will próbál mentegetőzni, hogy a börtönben talán biztonságban van a vadóc, de egy bazi nagy késsel nézett farkasszemet a mellékvadász.

Tovább
Címkék: buffy
komment

VV4 - 4X21

2011. január 05. 11:49 - Hódos Hajnalka

Ennyi fájdalmat, szenvedést Zsákos Frodó és hű barátja, Samu nem élt át, míg vitték az Egy Gyűrűt Mordor felé, én mondom. Keserű könnyek, búcsú, elválás, a tündék ideje lejárt. Meg Gináé is. A jó Szürke Gandalf, miket beszélek, Stohl Buci bácsi tegnap olyan szigorú és drámai volt, hogy nemcsak a kutya, de a már többszörös műtéten túlesett maci és a letépett fejű nyúl is vigyázzban álltak. Én fogadalmat tettem, ezentúl hihetetlen energiákat fogok a szókincsem fejlesztésére fordítani, mert Andris ingének színére nem találtam megfelelő jelzőt, azt, hogy az üszkösödött végtagból szivárgó genny, mégsem írhatom le. Tiszta vizet öntünk a pohárba, Gina, hogy vagy? Nem jól. Akkor gyere kérlek a riportszobába, a többiek pedig maradjanak csöndbe.

Gina, szeretnél-e maradni a ValóVilág negyedik szériájának játékosa? Nem szeretnék. Tehát lemondasz a lehetőségről, hogy elvidd a fődíjat? Igen. Gina, nem szeretnénk téged tovább kínozni. Villalakók, Gina azt a döntést hozta, hogy önként kiszáll a játékból, és még ma elhagyja a Villát. Ez egy felnőtteknek szóló játék. Nem egyszerű játék, rendkívül nehéz. Gina feladta. A döntését a ValóVilág stábja elfogadta. Gina, fél órád van arra, hogy összepakolj, Laci és Ildikó segít neki, a többi Villalakó köteles felöltözni és kimenni a kertbe, Gina, kezdd meg a felkészülést a kiköltözésre. Felállok és kizárom a férjem és Pötyit az erkélyre, a szabály az szabály. Kicsit később kiadom a sapkasálat, sajnálom fiúk, nekem is nagyon nagyon nehéz. Rövid gondolkodás után hozzáteszem:ez nem szeretettábor, ez egy koncepciós tábor.

Tovább
Címkék: vv4
komment

A rejtély (Fringe) 2x18 - White Tulip

2011. január 04. 14:00 - Tipca

Kezdtünk már repülőn, most vonaton tömeggyilkolunk. Az utasok békében ücsörögnek, míg villogni nem kezdenek a lámpák. Mindenki kíváncsian és/vagy rémülten forgolódik, mígnem a sorok között váratlanul egy ballonkabátos férfi bukkan fel a semmiből, a’la JövőHiro, csupán azzal a különbséggel, hogy míg a kedvenc időutazó hősünk csak ideiglenesen fagyasztotta meg az utazóközönséget, hogy megmentse a pomponlányt, addig a Fringe verzióban mindenki meghal. De ezt már megszokhattuk. A szerelvény megáll, fickó leszáll, ügyet sem vet a kéregető srácra, aki aztán felugrik a vonatra. Rögtön meg is bánja azonban, mikor az ajtók záródnak, ő meg rádöbben, hogy egy száguldó fémkoporsóban maradt egy rakás hullával.

Walter komolyan gondolta, hogy bevallja Peternek a történteket, neki is fogott egy jó hosszú levélnek, amiben mindenről beszámol. Írás közben jön a telefon a laborban barkácsolgató Petertől, aki örömmel közli, hogy vonathoz mennek, mert tudja, mennyire szereti az apja a vonatokat. A helyszínen aztán Peter már Oliviát veszi elő, vajon ő is észrevette-e, hogy mostanában Walter mintha szomorkodna valami miatt. Olivia szemrebbenés nélkül Peter szemébe hazudja, hogy nem. A vonaton Walter rögtön azzal indít, hogy az egyik halott nadrágjában kezd turkálni, hiszen tudvalévő, hogy hirtelen halál esetén gyakran távozik vizelet és széklet. A helyszínelést végző rendőr páros lábbal rugdosná le az öreget, még jó, hogy Olivia időben érkezik.

Tovább
Címkék: rejtély fringe
komment

VV4 - 4X20

2011. január 04. 13:27 - Hódos Hajnalka

A tegnapi összefoglaló után rögtön tisztázzuk a legfontosabbat, a tutajos más szóval faszállító, nekem ebből egy igen kínos negyedórám adódott, mikor még hamvas voltam, üde és nem ismertem ezt a kifejezést. Igaz, nekem nem a csókomra, hanem a szememre mondták, és a megértésben abszolút nem volt segítségemre az a huszonöt-harminc tehénszőr klumpás kamionsofőr, aki a vámudvarban körülöttem (és rajtam) röhögött. Hát megjegyeztem egy életre. Egyre nehezebben bírom a megpróbáltatásokat, Balázs szerint izgalmas lesz a mai összefoglaló Jerzsi és Gigi bimbózó szerelme miatt. Már nem is bírom követni, mikor tombol és mikor bimbózik, de fókuszáljunk Gombira, aki mélyponton van.

Míg a lakók ébredeznek, Gombi szomorkodik. Gina is, de ma Gombi a főszereplő. Olivér és Béci megbeszélik, hogy Gombi kurvára kivan, most már a depresszió van elöl (he?). Reggel mindig így kezdődik nála a nap, Olivér biztos benne, hogy ráteszi a jelet, mert kurvára kivan, most már mindig kivan. Gigi szerint olyan energiákat küld, hogy mindenkit lehúz. Olivér a fürdőszobába hívja beszélgetni Gombit. Látom, hogy meghülyülsz értük, annyira szereted őket, de a bátyád és a kedvesed minden egyes percet megnéznek belőled és ez nekik keserves. Majd ha visszajövök, ha úgy alakul, mulatunk egy óriásit. Gombi ilyen. Nem fogja adni a helyi vagány csávót, nem tud mit csinálni ezzel. Balázs is megértette, mi az a tutajos, mert elmondták neki, na most meg Villaelnök jelöltet lehet a nézőknek választani, nótafa nem lesz?

Tovább
Címkék: vv4
komment

VV4 - 4X19

2011. január 03. 10:47 - Hódos Hajnalka

43-57%-os állással kezdjük a VV4 második párbaját, tele a stúdió, Nemoék tépik a húrokat, Balázs, egy perced van, hogy levedd azt a zakót, Lilu, keress meg privátban, KELL a felsőd, most! Mi? Gigi és Jerzsi csókolózni fognak, végül is, már három napja nem hallottunk felőlük, tomboljon hát a szerelem. Egyelőre egy másik csók van napirenden az ébredező Villában, Anikó kócosan meséli, hogy Király L. Norbival álmodott, aztán hopphopp, rádöbbent, hogy nem is álom volt, ez tényleg megtörtént! Mi van, norbicsókos, jólesett, köszöntik a többiek, jajmá’ most ezzel fogtok baszogatni? Egyébként arra sem emlékszik, nyitva volt-e a szeme a csók közben, vagy csukva. Laci örül Anikó kalandjának, mert most volt egy volt neki egy hogyismondják? Szellemi orgazmusa. 

Gigi babázna Jerzsivel: elringatnálak. Viháncolva kirohannak a mosókonyhába, tegnap elterveztünk valamit. Igen, de Gigi még mindig fél ettől az egésztől. Jerzsi is. Csináljuk azt, ami jólesik. Aztán lehet, hogy seggfogdosós, puszilkodós barátok leszünk, hahaha. Juj, kihúzzuk és a házasságig nem lesz szex, hihihi. Tudom, hogy egy rosszmájú dög vagyok, de ez komoly? Tényleg van ilyen? Jerzsi nem szereti megtervezni a dolgokat, ezért amikor Gigi egy piros kötött kalapban teljesen spontánul és egyedül táncol a fürdőben, beront, és megcsókolja. Rövid heherészés után Jerzsi megszólal, na mentem, és otthagyja Gigit, aki grimaszokat vág a tükörbe, a hitetlenkedést és a meglepettséget szimbolizálandó. (van ilyen szó?) Hát hol van ehhez az Elfújt a szél csókjelenete? Hol van ehhez Leo és Kate? Hol van ehhez a lógós Pókembersmár? Hol? Sehol, ezt Gigitől tudjuk meg a riportszobában: romantikus volt, gyengéd és finom….várom a következőt. Balázs nem mulasztja el megemlíteni, hogy erre egy ország várt, Lilu ironizál, na jó, és most? Igazad van Lilu, bennem is óriási hiányérzetet fog okozni, hogy nem hánykolódok többé éjjel azon tépelődve, mikor teljesedik be a tomboló szerelem.

Tovább
Címkék: vv4
komment
süti beállítások módosítása