Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X18

2011. január 02. 13:00 - Hódos Hajnalka

Lilut az újévben a szokásos szürke farmerben és Star Trek díszletben láthatjuk először. És a haja, szűzmáriám. Nem szeretem a mostjöttemafodrásztól frizurákat, ez viszont a ló túloldala, az ezer éve nem voltam fodrásznál és szarrá tört a hajam az otthoni festéstől és a hajvasalástól, hát kell ez? Lilu, küzdj, az a csattal félretűzött karaj volt, abból ne engedj! Biztosan ő sem elégedett a külsejével, mert szadista kijelentéssel kezd, Olivér és Alekosz elvonulnak kettesben a nyugiszobába. Jajnekem.

A meghitt együttlétet Ildikó zavarja meg egy kéréssel. Nem tud fényben aludni, bejöhetne ide a földre aludni? Úgy érzem, kész leszek holnap, ha ma nem alszom ki magam. Olivér közli, hogy ő mondjuk öt hete nem alszik, és egyébként is, neki most a párbajra való felkészülése zajlik. Lehet, hogy két nap múlva már nincs itt, szeretne beszélgetni a barátjával. Ildikó szerencsétlenül toporog, Olivér legyint, jó megoldjuk, majd szólunk. Ildikó kimegy, Olivér és Alekosz sokat sejtetően összenéznek, aztán gúnyosan röhögcsélnek, hát most látod. Ildikó mindig rosszkor szólal meg, mindig rosszkor van rossz helyen. Kicsit később kinéznek, jól van, a földön van, bízzunk benne, hogy elalszik. Ildikót kicsit rosszul érintette ez az egész, mert a fiúk a nap huszonnégy órájában beszélgethetnek, aztán berág, mikor megtudja, hogy leoltották a villanyt a nyugiszobában, de a fiúk nem szóltak neki, hogy mehet aludni. Olivérnek jól megmondogatja a magáét, a jelenetről eszembe jut, hogy a Fekete Lovag mindig győz. Olivér, a nem is válasz, miért nem mondtatok valósat! Gigi szerint ez a lány egyáltalán nem érzi a Villa életet. Fingja nincs semmiről, bólogat Olivér. Bezzeg a többieknek eszükbe nem jutott odamenni.

Tovább
Címkék: vv4
452 komment

VV4 - 4X17

2011. január 01. 12:50 - Hódos Hajnalka

Stohl András püspöklila ingben és huncutul a homlokába göndörödő tinccsel búcsúztatja az óévet, hozott ajándékot is a Villalakóknak, a nézők szavazata alapján a szilveszteri meglepetés nem más, mint sztárvendégek érkezése. A vérnyomásom emelkedni kezd, lelki szemeim előtt végigvonul a celebvilág VV Indiántól kezdve Bunyós Pityuig bezárólag. Vastag Tamás és Király L. Norbi láttán megnyugszom, rögtön utána anyai aggodalom költözik a szívembe, szegény kölykök. Norbinak Anikó a kedvence, Tamásnak mindig minden körülmények között Alekosz, és reméli, hogy nem fogják naranccsal megdobálni. Stohl behallóvillalakókozik és szívatja a jónépet, gyertek ide, mindenki a kanapéra. Olivér fejére kiül a kínvigyor, Kristóf sem a nyugalom szobra, pláne, miután Andris közli: Olivér, Kristóf, ma valamelyikőtök boldogan fekszik le. A pár perces hatásszünet után kiderül, nem párbaj, meglepetés vár rájuk, vigyorgás, visítás.

Rögtön utána a kötelező nyígás. A porondon Gina és a nagy kérdés, komolyan gondolja-e, hogy hazamegy. Csak nem megy haza, de igen. De ha ő kimegy, Kristófnak esélye sem lesz visszajönni. (Mintha amúgy igen.) Kristóf a riportszobában beszél a feleségéről, ő pontosan tudja, mi a hiszti és mikor van az a pont, amikor ő elszánt. Ezt a pontot már elértük. Oli engedélyt kér Kristóftól, hogy beszélhessen négyszemközt Ginával. Figyelj, tudod, hogy én imádok játszani, de szerintem te nem menj el. Nem véletlenül vagy itt, legalább várd meg a párbajt, várd meg a szerelmedet. Amúgy sem bocsátanád meg magadnak, ha ő jönne vissza és nem várnád az ajtóban. Gina mosolyogva bólogat, hogy mi jár a fejében, csak ő tudhatja.

Tovább
Címkék: vv4
383 komment
süti beállítások módosítása