Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 1X106

2011. december 30. 23:30 - Hódos Hajnalka

Ha valaha arra adják a fejüket, hogy blogot írnak, vacsora után soha, soha, de soha ne ragadjanak billentyűzetet. Hajni esti jótanácsai c. rovatunkat hallották. Szóval, akkor most iszom egy kávét. Nahh. Az öfitől semmi jót nem várok, mikor meghallom Lilutól - a ruhájáról még nem döntöttem el, kéne vagy nem - Kinga bal lábbal kelt fel. Állítása szerint azért volt rossz hangulatban, mert attól félt, Attila biztosan kibeszélte Serivel a randin, ezért alapból meg volt rá sértődve. (Tipikus tudod mit medve, bazd meg a fűnyíródat mentalitás - a szerző megj.) Még a macska is kurva, tízórai csajos beszélgetés a feladat, nem fog a többi boszorkával beszélgetni.

Tényleg nem, először összeugat Attilával, aztán tömi a fejét fánkkal. A csajos beszélgetés témája a pasik, kicsit csalódott vagyok, mert nem kell pizsiben lenni, nincs maszk az arcukon, se japán teaház fíling, se lófasz, hiába, régen minden jobb volt. Szóval, mindenki elmondja, milyen a viszonya a fiúkkal. Az egyetlen említésre méltó momentum Vera mondata, Attila a zöld kendő óta felfüggesztette a sárdobálást. Ugyan van benne emberség, de eltelik egy kis idő, és újra belé fog rúgni úgy, hogy észre sem veszi. Ezért van kinn a helye. Több se kell Kingának, nekiáll sajnálni saját magát piszkosul, ehhez magányos női szertartást választ, acetonozás az ágyon, hangos sóhajtozások közepette. Peti, akinek valamiért megint a nyakán rohad a száddámkendő, partner a kínban, ó igen, ő is megsemmisült, mikor a Kis Kuka kiesett. Úgy jó egy napra. Nézett bután, mintha elütötték volna. De már jobban van. Együtt sóhajtoznak tovább és együtt állapítják meg azt is, kaki, bizony, az. Mi lesz Kingával, ha egyedül marad? Olyan magányosnak érzi magát. Ezt demonstrálandó, beül a szottyos zuhanyzó sarkába picsogni, ahelyett, hogy fogna egy cif-et, ugye.

Veralázós feladat következik, mindenki mondja el, ha ő menne párbajra a Boszorkával, hány százalékot jósolna magának és ellenfelének. Mindenki szerény. Attila 61, Petike 69, Eszter 70%-kal jönne vissza. Gergő iszonyatosan utálná összepakolni a cuccait, de 55-tel verné Verát, Csaba 65-35-öt jósol, Fecó 57%-ot adna magának. Seri 54-et. Kinga sehányat, mert ő védett, így az íródeák szerepét tölti be, de az idióta vihogás sajnos nincs megtiltva neki. Vera felcseszi magát, mekkora arcuk van már ezeknek, megint előre isznak a medve bőrére! Ki is megy cigizni, Attila kicsit baszogatja kifelé menet, mennyire szereti, mikor ilyen öntelt feje van. Hohohohó, hát ez meg mi? Kinguci csakúúúgy, magától bedöglik Attila mellé az ágyba? Tán taktikábúl, vagy mi a rossebb? Hihi, hálistennek, Attika nem kérdezett semmit, csak megfogta a kezét és már meg is volt a kibékülés. Félti Attikát, ezért egy üveggiccs angyit tesz a homlokára. Úgyhogy Attika nem fél, mert rá az angyalok vigyáznak. Bízom benne, valamelyik bukott, pl. Belzebub. A hatalmas szeri nem tart sokáig, mert arra terelődik a szó, vajh' kit visz a Boszorka, és Attila műfelkúrja magát azon, Eszter elárulja, a fánkzabálás közben Vera azt mondta, csak azért ment utána a szauba, mert félti a seggét. Kinguciné kiront a szobából úgy, hogy Zrínyi önként vetné magát a vadkan elé, ha látná, és leordítja Vera haját, nem félek ám tőled, követelem, hogy vigyél ki! A Fasza Csávó díj aznapi tulajdonosa, mint aki jól végezte dolgát, visszadöglik az ágyba, ez is megvolt, még sincs este.

Újabb feladat, de mielőtt leírom, elszívok egy cigit. Mit miért? Szeretetlevelet köllött írni egymásnak. Van még kérdés? És azt mondtam, elszívok egyet, nem azt, hogy tekerek, hö! Bár, ha belegondolok, hogy az első levél rögtön úgy kezdődik, Édes Kingakirálylány, meg kell tudnod, hogy szeretlek, mert szép a hajad és szép vagy, akár. A levél fájdalmasabban folytatódik: mondanám, hogy járjunk, de ez egy névtelen levél, és nem tudnád, kivel jársz. Édes kis Paris Hilton, eddig négyszer csókoltalak szájon álmodban. Te ki makrancos Kinga, te! A levelet Attika írta, aki saját bevallása szerint lefordította a mondanivalóját bugyuta Kinga nyelvre. És bejött! Eszternek nehéz írni, de most van penna meg papirusz. A levél írója annak ellenére nagyon megszerette, hogy tevékeny részese volt annak, kétszer is párbajoznia kellett. Ejnye, Péter, hát mit szól a Kis Kuka? Eszter nagyon emlékezteti a kinti barátokra és barátnőkre, ezért otthonosan érzi magát vele. Hihi, lécci ne rakd rám soha a jelet, mert az nagyon rosszul esne. Kérsz valamit inni a konyhából? Egy szavadba kerül, és hozom, pussz. Eszter is csontig benyal Péterkének, akivel szemben nagyon nehéz volt a bizalmat újraépíteni, miután kétszer is odabasztak neki Attilával, de hát a négyszemközti beszélgetés mindent feledtetett. KingaKirálylány Attikának írt levelet. Mint havernak, természetesen. A legerősebb baráti kapocs az övék, hiába vesznek össze napjában ötvenszer, két óra múlva minden elszáll. A levél többi része arról szól, Attila az egyedüli ember, aki. Attilabogyó belesző a levélbe szerelmet, dupla franciaágyat és gyermeknemzést is, a Kutai Laci Lánya meg visít, mint akit nyúznak, hogy juj ezt nem is írtam bele. Kedves Kinga kap még egy levelet, körülbelül abban a stílusban, amit a NAV hátralékkezelő ügyintézője szokott válaszolni a kérelemre, aszongyahogy a játék kezdete óta szimpatikus vagy, veled kapcsolatban soem az indulatok fognak vezérelni, mindig kulturáltan próbálom rendezni a vitás helyzeteket. Csabika írta, igen.

A levél után gyorsan meg is beszélik, mi köztük pár napja ez a feszkó, először a patkánylyukban, de Attila bedöglik és azt is bejelenti, hogy konkrétan büdös van, ezért kimennek az Illatos kertbe, akarok mondani a nyugiba. Csaba alapproblémája egyébként a miért van ő megbaszogatva pár napja. Nyilván, mert KingaKirálylány meg van bántva. (mikónincs? - a szerző költői kérdése) Ne, ne, ne. Ne vegye Csabát és Fecót egy kalap alá, és ne is mondja, hogy Csaba éjjel-nappal a Boszorkával lóg, mert az nem igaz, Kinga is együtt lóg Attilával, akkor Csaba se megy oda. Neeem, nem kell attól tartania a Kutai lánynak, hogy Csaba el fog csökevényesedni Vera miatt! Kinga bocsánatot kér azért, amiket mondott, aztán ölelgetni kell. Úgy érzem magam, mint aki alól kirántották a talajt, (kösz, drága) ugyanis nem hangzik el a biztonságot adó "megnézhetjük, mi történt KÖZVETLENÜL a kihívás után" mondat. Az történt, hogy Gergő visszautasítja az álszentséget és összeugat Serivel, aki kikéri magának, hogy nyalifalizik Verával az utóbbi napokban. Gergő levezeti a feszkót rajta a szokásos stílusában, aztán macsóskodik, micsoda egy logikus lépés volt ez Verától, komolyan senki nem látta át, csak ő? Nos, elmondanám akkor, közvetlenül a kihívás után Gergő jobban be volt szarva, mint Lázár László lett volna, ha egyszer bárki komolyan vette volna a "holnaptól edzünk!" szlogent, és számon kérik rajta. Vera baromi elégedett, mert megdöbbentett mindenkit és most azt hiszi magáról, ő a kutya faszán a bukréta, Péter biztos benne, hogy kinn marad a csaj, Serinek meg azt tanácsolja, legyen nemes, és álljon ki Gergő mellett. Én abban vagyok biztos, hogy nem a csaj marad kinn. He-he-he-he-he.

Címkék: vv5
6472 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

genevieve 2012.01.06. 21:31:22

egy dal azért nem ilyen nehéz megtanulni:-D

mocskosmacska 2012.01.06. 21:31:53

Vera ebben a sapkában, az asztalra tett lábbal.......

evangeline07 2012.01.06. 21:32:37

@genevieve: Nálam Kinga már rég a sötét mélységben van (konkrétan 21 éve vagy hány éves..), Serit megsajnáltam és tetszett, ahogy viselkedett a Gergő story végén, de ez a Fecós dolog most..:S Na mindegy, mit várok tőlük..:S

mocskosmacska 2012.01.06. 21:32:44

Nem figyeltem olyan erősen. Ki találkozott már a koreográfussal?

genevieve 2012.01.06. 21:33:24

@evangeline07: nos ...tudod amikor kiáll csabi mellett akkor szimpi:-D

ZuzuPetals 2012.01.06. 21:33:54

@mocskosmacska: Eszterék és Csabáék. A motanival meg mindenki, még a táncos héten.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.06. 21:34:31

Vera a nőiesség netovábbja: teleszart gatya+csilivili öv+boxcipő...plusssszzzz asztalra feltett láb..
De fogadni mernék, hogy Peticsé szerint biztos így is kívánatos. :D

foxglove (törölt) 2012.01.06. 21:34:43

sziasztok!
Ati megint az Alekosz projectet viszi, most a vendégeknek udvarlós vonalon? ej-ej.

kamarti 2012.01.06. 21:34:46

@mocskosmacska: mondjuk 8 között már nincs sok lehetőség bujkálni :)

mondjuk ebből a Csaba-Fecóból sikerült épp csak annyit bevágni, amennyit Lilu is elismételt, de se füle, se farka nem volt a dolognak....

genevieve 2012.01.06. 21:35:19

fecoka ügyes:-)

most kinga nem fog vele hisztizni:-)

legalábbis reméli, hogy nem:-)

kamarti 2012.01.06. 21:36:36

@mocskosmacska: akkor is ugyanezt csinálta, csak Keleti Andira nem mászott így rá, lefoglalta Kinga hergelése

de akkor mé nem Fecónak mondod, ha bajod van, királylány?????

evangeline07 2012.01.06. 21:38:08

@vallatas: sztem az!

Nagyon gázak Seriék!

fran7 2012.01.06. 21:38:47

@pushpang: Valahogy fenn kell maradnia az emberi fajnak.
Csaba kezdte el magyarázni, hogy milyen Seri, hogy kell valaki, akit utálhat, s nem folytatta, de kell neki valaki akivel szerizhet. Claudio valószínűleg egyszerre hozta mindkettőt.

kárpátia56 (törölt) 2012.01.06. 21:38:47

@pushpang: Lilu ma szép. Olyan Görl next door. Az ilyet csipázom, a dizájnerek ma okés.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.06. 21:38:59

Seri nem tudna egy kis röpke, múló, torokgyulladást kapni mondjuk hétfőig?
Embertelen ahogy énekel!

vallatas 2012.01.06. 21:39:08

@evangeline07: azok.

ma elég sok gáz dolog volt.
mindenki szint alatt teljesít.

mocskosmacska 2012.01.06. 21:39:15

@genevieve: Még a végén kiderült, hgoy ő a legnagyobb taktikus bent.

kamarti 2012.01.06. 21:39:16

@mocskosmacska: na, meg ezt, amit most a Serivel. Csak anyázva.
mondjuk Seri is ugyanezt, csak Gergővel :)

genevieve 2012.01.06. 21:39:20

nahát:-)

seri és ati pont azt csinálj amint
kinga és ati a táncnál:-DDDDD

arkangyal44 2012.01.06. 21:39:25

Anyu, hazudtál nekem! - mondja Pistike méltatlankodva az anyukájának.
- Hazudtam? Hogyhogy?
- Azt mondtad, hogy a kistestvérem egy angyal.
- Ez így is van. Öcsike tényleg egy kis angyal.
- Nem igaz! Kidobtam az ablakon, de nem tud repülni

sogeking 2012.01.06. 21:39:43

holnap én is ilyen szakadt farmert veszek, csak az a baj, hogy szőrös a lábam :)

vallatas 2012.01.06. 21:40:17

NE ÉNEKELJ SERI!
inkább vitatkozzatok.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.01.06. 21:40:55

@mocskosmacska: @pushpang: Csak otthonos és kényelmes volt, semmi gáz! Mikor bejöttek a mentorok a koreográfussal, felállt üdvözölni őket!

fran7 2012.01.06. 21:41:12

@sogeking: De te férfi vagy és nem számít. Vagy tévedtem?

vallatas 2012.01.06. 21:41:15

de komolyan mi ez a tojáskeltető?
ez valami új flash?
Csabi Kingának énekel, áj áj show

kamarti 2012.01.06. 21:41:34

Bakker, Vastag Csaba, SZÖVEG!!!!!

genevieve 2012.01.06. 21:41:51

végre hallhatunk egy normális éneklést:-)

mocskosmacska 2012.01.06. 21:41:59

Nekem az sem tetszik, ahogy vcsabi énekli a boldogság gyere hazá-t.

Kinga embertelen.

fran7 2012.01.06. 21:42:13

@pushpang: Peticsé vonzalmát kommentáltam Vera felé.

vallatas 2012.01.06. 21:42:16

Seri, Kinga duo kéne... attól agyfaszt kapnánk :-)))

genevieve 2012.01.06. 21:42:26

kinga meghatódik saját magától?:_DDDDDDD

fran7 2012.01.06. 21:43:10

@vallatas: A BK-ből vették át ezt a szobát.

kamarti 2012.01.06. 21:43:34

@vallatas: stúdió, mi lenne, te? :) hangszigetelés. sose volt garázszenekarod? :)

@genevieve: és Seri is, amit Gergővel :)

ZuzuPetals 2012.01.06. 21:43:37

@vallatas: Na, azzal vallatni lehetne. :D

genevieve 2012.01.06. 21:43:48

peti csaja csak kurva lehet?:D

mocskosmacska 2012.01.06. 21:44:03

@genevieve: Mondjuk szerintem az aranyos, hogy meghatódik ettől a daltól.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.06. 21:44:11

@kárpátia56: Szenvedve mondom ki, de Liluval ma nekem sincs különösebb gondom... :)

mocskosmacska 2012.01.06. 21:44:39

Báthory Erzsébet........ez üt.

vallatas 2012.01.06. 21:44:50

@genevieve: mondta, hogy sokat járt dél-amerikába kurvázni.

genevieve 2012.01.06. 21:45:24

@mocskosmacska: hányan tudják a lakók közül, hogy ki volt báthory erzsébet?:-D

kamarti 2012.01.06. 21:45:30

Ati partiba dobja a halat, amit egy kurváról szeretett volna elnevezni :)

fran7 2012.01.06. 21:45:46

Tegnap is hallgattam az adást, olyan hangjuk van, hogy Pavarottit elvitték volna.

genevieve 2012.01.06. 21:46:08

@vallatas: ja, neki a rákóczi tér már nem is jó?:-)

vallatas 2012.01.06. 21:46:17

@genevieve: Seri, Kinga, Fecó tuti tudja :DDD juj bele gondolni is rossz.

na most megint lesz pár gáz jelenet :)

mocskosmacska 2012.01.06. 21:47:00

@genevieve: Nekem a tippem eszter és csaba. Meg peti. És attila is, mert neki peti elmagyarázta, csak azt kivágták. Te mit tippelsz?

vallatas 2012.01.06. 21:47:43

jaj Enikő, ha meg nem akkor mit vagy bent, és minek játszod ezt a hiszti :-)
komolyan én a jelemet Enikőre teszem!

genevieve 2012.01.06. 21:48:29

@mocskosmacska: nagyjából én is erre tippelnék:-)

mocskosmacska 2012.01.06. 21:48:38

@vallatas: Szerintem seri és kinga azért lettek olyan jóbarinak, hogy a wc-ben beszélték meg vcsabát, mert előtte t elemezték Ördögszekeret.

genevieve 2012.01.06. 21:49:11

jól van csabi serivel táncol:-)

mocskosmacska 2012.01.06. 21:49:25

Kinga magassarkúja......lehet, hgoy gáz, de nekem bejön.

evangeline07 2012.01.06. 21:49:59

Szegény Tibó Verával táncol! :( Táncolna inkább velem..:D

genevieve 2012.01.06. 21:50:00

ezt viszont jól csinálta ati:-)

tényleg kár, hogy a kingára van rákattanva:-)

inmemancsi 2012.01.06. 21:52:07

@vallatas: ezért kap lóvét, nem is a hangjáért:))

arkangyal44 2012.01.06. 21:52:09

@ladyandhenk: egy kicsit igen,és hogy az előbbire is válaszoljak,amit küldtél annak a második feléről mondtam,hogy nem hiszem:)) fénykép:))??

genevieve 2012.01.06. 21:52:16

@mocskosmacska: nem gáz:-)

jó az a cipő....nagyon is:-)

mocskosmacska 2012.01.06. 21:52:32

Azt hittem attila poénból király.l. norbit mondja.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.01.06. 21:54:01

@foxglove: Amit itten mutatott magából, az alapján igen.

foxglove (törölt) 2012.01.06. 21:54:23

vastag csabi arca basszus:) "ezért nem fizetnek eleget"

mocskosmacska 2012.01.06. 21:54:28

Végül is igaza van kingának. A nőgyógyászok azt mondják, hogy az első gyereket jó 25 éves korig megszülni.

inmemancsi 2012.01.06. 21:55:17

@genevieve: zarába lehet ilyeneket kapni mindenféle színben akinek legalább 36-os a lába:(, és szuper jó bármilyen egyszínű összeállításhoz, amitől elüt.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.06. 21:55:21

@mocskosmacska: Csabát mondta, de a Kocsis Tibire mutatott közben.. :)

mocskosmacska 2012.01.06. 21:55:42

Végül is nem olyan gáz ez a randi. Elvannak.

inmemancsi 2012.01.06. 21:56:27

nem kinguci, soha nem leszel törékeny alkat:))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.06. 21:56:28

@genevieve: Fecó és Seri arcát elnézve, asszem fogalmuk sem volt róla.. :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.06. 21:56:38

@arkangyal44: talán válaszolj, és majd reagálok, ott vártam/om az üzit:D

Valaki magyarázza már el, h az idei x-esek ugyan mit értenek a zenéhez?:D

girbeguba 2012.01.06. 21:56:39

@mocskosmacska: nem fura hogy még nincs családod? Jaj atyám!

vallatas 2012.01.06. 21:57:01

@mocskosmacska: mondjuk nem adták le azt, hogy egymás pofazacskóját puffogtatták, meg Csaba orrát birizgálta :-D

pedig vicces lett volna.
Kinga Seri úúúúúúúúúú

genevieve 2012.01.06. 21:57:17

@inmemancsi: na azt meg kell néznem:-)

bár a zara kicsit húzós:-)

genevieve 2012.01.06. 21:58:15

Tibi is rendesen a pohár fenekére nézhetett:-)

evangeline07 2012.01.06. 21:59:53

@ladyandhenk: Tibónak gyönyörű és tiszta hangja van. Enikőről ne beszéljünk inkább..:S

genevieve 2012.01.06. 21:59:54

na most pont látszott peti fején, hogy az lesz az első dolga, hogy mindenkinek elmondja ati kis titkát:-DDDD

kamarti 2012.01.06. 22:00:33

jájjj, ne , nem akarok még egy AtiEnikő randit is, gondolom, műkandallóval.....

mocskosmacska 2012.01.06. 22:01:07

@girbeguba: Kinga felmérte a terepet........

felka 2012.01.06. 22:01:11

van ám új poszt! csak szólok.

mocskosmacska 2012.01.06. 22:02:24

Szegény farkasok........remélem a villalakók nem visították ki őket a világból.

vallatas 2012.01.06. 22:02:27

na animal sex a VV-ben, ezt is megéltük.

kamarti 2012.01.06. 22:02:45

na, ha Atit nem 3 farkas nyalogatta, akkor tényleg Vera az alfahím :) :)

genevieve 2012.01.06. 22:03:19

na és persze a csúcs:-)

www.youtube.com/watch?v=ldNaPSq6CXA&feature=related

(béci lesz a belevalóban:-)

kamarti 2012.01.06. 22:03:43

@genevieve: én is attól tartok....

vallatas 2012.01.06. 22:03:45

@kamarti: az az alfahim akit több szúnyog nyalogat egyszerre :-)

vallatas 2012.01.06. 22:05:06

á majd ha itt kiakadt a rendszer, tartalékoljuk az új helyet :-)

sogeking 2012.01.06. 22:08:03

balra el, később még lehet, hogy benézek

kárpátia56 (törölt) 2012.01.06. 22:17:11

@Peter_Cs: BÚÉVK, Boldog új Éva-Verát Kívánok! :))
Enikővel kapcs. egyetértünk, figyelmes, jókislány. Jól tűri Ati ostromát, férfiszemmel.

kárpátia56 (törölt) 2012.01.06. 22:25:15

Attila most pár napig leszáll Kingáról. Vagy nem? de.
süti beállítások módosítása