Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Nyerj dedikált Walking the Amazon könyvet a Discovery Channel-lel!

2011. december 20. 13:10 - Nico Tindeath

Nyereményjátékal próbálunk még segíteni a karácsonyi önajándékozási lázon így last minute, a Discovery Channelen látható Gyalogszerrel az Amazonas mentén című kétrészes filmben megismert felfedező, Ed Staffort dedikált, eredeti nyelvű könyvét nyerhetitek meg.

Ed Stafford és barátja, Luke Collyer elhatározták, hogy belevágnak egy nagyszabású vállalkozásba: végiggyalogolnak az Amazonas mentén a folyó teljes hosszában, annak dél- perui forrásától egészen a folyó brazíliai torkolatáig. Úgy gondolták, ehhez egy évre és 4000 mérföld megtételére lesz majd szükség. Két és fél évvel és 6000 mérfölddel a háta mögött végül csak Ed jutott el a célig. Útközben megmászott egy 5500 m magas hegyet; filmre vett még sohasem látott törzsi szertartásokat; kaktuszt, teknősbékát és tapírt evett; összetévesztették egy szervkereskedővel; Luke távozása után pedig Chó személyében lelt nagyszerű helyi kísérőre. Ed Stafford egy rendkívül színes ember, aki a józan észt határait feszegetve mindenre kész azért, hogy elérje célját. A Gyalogszerrel az Amazonas mentén az ő kalandjait meséli el.

Aki lemaradt a fickó túrájáról, az december 28-án pótolhatja majd: 10 órakor egyben vetíti a csatorna a túráról készült kétrészes filmet. A kérdés pedig, amire a válaszokat várjuk:

Melyik országot nem érintette Ed Stafford a túrája alatt?

Lehetséges válaszok:

1. Argentína
2. Brazília
3. Peru

A helyesen válaszolók között 5 db dedikált, angol nyelvű Walking the Amazon (Gyalogszerrel az Amazonas mentén) könyvet sorsolunk ki, Discovery Channel jóvoltából. A válaszokat erre a címre (hogyvoltKUKACgmail.com) várjuk.

Címkék: játék discovery
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

agiika9 2011.12.20. 13:33:39

pontosan milyen címre? nekem csak a gmail oldalát dobja fel a link.

_ludmilla_ 2011.12.20. 16:14:50

mikor lesz eredmény?

never again 2011.12.21. 07:20:12

"aki a józan észt határait feszegetve mindenre kész"

Szegény józan észt :D :D

Tibike81 · http://www.facebook.com/Appramagyar 2011.12.21. 09:45:50

Meglepnéd barátaidat valamivel Karácsonyra?
Küldj egy fingot, mert a sajátkészítésű ajándékok a legszebbek!

www.facebook.com/Appramagyar
süti beállítások módosítása