Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 1X96

2011. december 19. 17:15 - Hódos Hajnalka

Na akkor az van, hogy azok a kommentelők, akik a Napoli-Romával savaztak tegnap, most szépen sorokba rendeződnek, a lábam elé hevernek és megbánják bűneiket. Ma kegyes hangulatban vagyok, és megbocsátok. Itt ragadom meg az alkalmat arra is, hogy köszönetet mondjak mindazoknak, akik, miután W. kommentelőnk aggodalmát fejezte ki elsősorban orális kielégületlenségem miatt, felajánlották, hogy a segítségemre sietnek. Kár, hogy mindannyian nők voltak. Ha már elég volt a csillámporból, az angyalhajból, meg a tolakodó, lávalámpát cipelő gyökerekből, tegyék azt, amit én, hallgassák meg a Prosecturától a Karácsonyt, csináljanak forró kakaót, és ígérjék meg, hogy este csinálnak hóangyalt, mert az romi.

A ritka szar öfi vihar a biliben jelenettel indul, Attila éppen olyan állapotban van, hogy lehet vele normálisan beszélni, ezért Csaba megragadja az alkalmat, hogy elmondja neki, nem tud rajta kiigazodni, mert egyszer tök normális, egyszer meg tapló. Hát, igen, mert Attila ilyen. Csaba sok olyan dologba is taplóságot lát bele, ami nem is az, viszont azt, hogy gusztustalan és undorító, nem tudja megcáfolni. Beleszörcsög az ember pofájába, úgy iszik. Seri ma igazságszérumon van, felkapja a fejét a lakkozásból, a Dya se lett oltva amiatt, hogy csámcsogott, mint egy disznó, és most komolyan ilyenekkel kell baszogatni szerencsétlen Csabát, hogy fingik?

Attila elintézi Serit egy lenéző legyintéssel, Seri viszont Gergő passzivitásán akad ki, és ezen pörög órákig. Bezzeg ő a kurva kisollója miatt odaállt és ordított, Gergő meg csak döglik az ágyon és úgy néz, mint egy bamba mittudjami, férfi létére milyen egy gyenge jellem! Gergő nem érti, miért kellett volna neki kiállni mellette, nyomatékosításul rábasz egyet az asztalra, aztán morog Attilának, ki ő Serinek? Senki se, belekeveri magát egy pöcsfej vitába és még ő érezze magát szarul az idióta picsa miatt. Seri hiába pattog, Gergő koccolja, és nem normalizálódik. Seri a szobában kattog tovább, hihetetlen, hogy ez a Gergő milyen unintelligens, én meg ide-oda kapkodom a tekintetem, hol a Veronika fején levő nyúlfüles fehér szőrsapkáról nem tudom levenni a szemem, hol Seri combjairól, utóbbiakról azért nem, mert térdtől lágyékig érő lyuk van a farmerje mindkét szárán, ez biztos menő, felírom magamnak. Ahogy a szobahőmérsékleten vastag kötött sapka viselése is. Vagy igaza van Attilának, és Serinek tényleg megvan, vagy pusztán szeret házhoz menni a lófaszért, de nem fér a bőrébe és odamegy a kanapéhoz baszogatni Gergőt, hogy aztán teátrálisan meg tudjon sértődni. Igen, a téma a miért nem megy oda hozzá Gergő, majd nagyon rövid úton eljutnak a férfiatlan vagy, te meg egy csitri jelzőkig, haladjunk, unom, meg nem is hiszem el, hogy más nem történt a Villában, például Vera nem kötözte és korbácsolta véresre Attilát és Pétert.

Demonstrációt kell szervezni, ez kínos incidensbe fog torkollani. Az történt, hogy a két, tömegbe tömörült csapat összeverekedett, felszedték a műfüvet és azzal dobálták be a Villa ablakait, majd, az esküvőről maradt szeszesitalokból készített molotov-koktélokkal felgyújtották Verát. Á, csak vicceltem, mindkét csapat paraszt volt, mindkettő máshogy. Veronikáék csapata igen ízléses transzparensekkel és „húzzál haza!” skandálással érkezik. A táblákon „edd a fikát otthon!”, „Csaba 0%” és „otthon vár Tujamama és Tujapapa”, kérem, mindenki döntse el, hogy ez ízléstelen és durva, vagy szórakoztató és humoros, mint ahogy már említettem egyszer, én olyanokon tudok három napig röhögni, amikor a Gergő aszongya nekem, hogy „tudod, mi a világ legfeleslegesebb mondata? Olyan jó ez a csend.” Péter a szónok, elegük van az üres ígéretekből, Csaba nem forgatta fel a Villát, és ide aktív játékosok kellenek! Csabáék demonstrációja békésnek indul, egészen addig, míg Fecó azt nem mondja, hozzá szeretnék segíteni Veronikát ahhoz, hogy együtt karácsonyozhasson azokkal, akik ugye elzárkóznak tőle. Aki ugye az édesanyja, meg az édesapja. Nyuszifül lebassza a transzparensét, undorító szemétláda bazmeg felkiáltással berohan, adj neki bőgni, milyen egy patkány ez a Fecó, hogy lehet ilyet mondani, anyu nem tőle zárkózik el, hanem a médiától. Hogy együtt érezzek vele, egyetlen dolog akadályozott meg: tudta überelni a sapkáját, a kezére is egy-egy komplett nyúl van ráhúzva, pompommal és csilivili bizbaszokkal. Én meg nem hordom a zöld egyujjas kötött kesztyűmet a három flitterrel, mert túmács.

Csaba fogja a fejét, Attila kiosztja Fecót, ez most éppen olyan volt, mint mikor te mondtad, hogy ne vegyem a szádra a családodat! A Kis Nyuszit, akinek több beceneve van a Villában, mint nekem gyerekkoromban, pedig apám nem volt velem szűkmarkú, na jó, a Setyét tényleg utáltam, Péter vigasztalja, dehe nehem tőhőlehe, aha méhédihiáhátóhól! Fecó lobogtatja a papírt, de nézzék meg, hogy oda van írva! Próbálják neki magyarázni, hogy lófaszt az van odaírva, de nem érti szerencsétlen. Csabának ez kibaszottul szar. Vera nem maradhat ki a hirigből, ne könyörögjön már Fecó Veronikának, a kisasszony inkább ással el magát, hogy nő létére úgy beszél, mint egy kocsis. Menjen csak a Busifájához, senki nem kíváncsi rá! Veronika úgy beszél, ahogy akar és inkább Vera takarodjon haza, nem is érti, mi a faszt keres itt.

Megszavaztátok, hogy Attila és Kinga eltöltsön egy bensőséges órát egymás társaságában, ezért még számolunk. A randi nem indul zökkenőmentesen, mert Attila bassza meg, Kinga nem kis aranyom, és nem, nem marad itthon, egy nagy lófaszt! Hogy a randi alatt miről beszélgettek, nem nagyon értettem, mert Kinga szájában egyfolytában egy öklömnyi szőlő bucskázott fel-alá, a kandallóban vidáman ropogott a tűz egyébként, a pezsgőt meg feltétlenül igya mindenki fehérboros pohárból, mert az úgy kell. Kinga kitalálja, hazudjanak valamit a többieknek, például azt, hogy összejöttek, de hihi, nemááááá ne úgy, hogy meglássák, hogy csókolóztak és kérdezősködjenek. Ez azért lenne jó, ha valaki hozzám hasonlóan kurvára nem értené, mert akkor juj biztos erről folyna a pletyka három napig. Hogy mi? Senki nincs az udvaron? Akkor hova színészkednek, áhh, hagyják is a picsába. Veronika, aki melltartóban dzsakuzik és az egyik lába szőrös, ezért azt Péter nám fogdoshatja, Péter és Attila próbálják megfejteni, ugyan Kinga mi a szent szarra gondolhatott, hogy ezt találta ki? Péter szerint azt akarja, hogy nőnek kezeljék és hogy történjenek dolgok, de magától fél megtenni. A dolgokat. Attila azt vette le, hogy eljátszott a gondolattal, de úgy látja, a hülyevagybazmeg, beléd játék most bejön.

A legénybúcsú, amire rendhagyó módon az esküvő után került sor fergetegesen sikerült. Csaba szerint, aki besírt Fecón. Játékokat eszelnek ki, az első a bekötött szemmel piafelismerés, ha nem megy, meg kell inni. Fecó, aki állítása szerint már attól beáll, ha beleszagol egy pálinkával kiöblített gyűszűbe, a második feles után lesz kész, mint a matekházi, így az új feladatnál és a részegség újabb fokozatában még az is engedi, hogy csupaszcsigát csináljanak belőle, azaz leborotválják róla a szőrt itt-ott és „kitetoválják”. Igen, volt félmeztelen tánc az asztalon is, alap. Mivel Fecó cuki részeg, volt ölelkezés is, pláne azután, hogy Kinguci sírva picsogott, úgy szeretné, ha megint hárman lennének barátok. Hát még én.

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: vv5
8092 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.27. 21:25:28

@fran7: szar egy meló, mondjuk ki :D én sem bírnám gyomorral...a szagok ...:S

capa05 2011.12.27. 21:25:59

@VV Ayesha/29: bírósági végrehajtó?:/

girbeguba 2011.12.27. 21:26:14

fú ez a nyávogás nagyon kemény Kingától

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.27. 21:26:18

@kozi001: az kinek az apja?? nálunk még egyik tévén mese,másikon Poirot megy...:(

sogeking 2011.12.27. 21:26:24

@girbeguba: vagy egy harapós kutya :):)

Papucs Orrán Pamutbojt 2011.12.27. 21:26:37

@sogeking: a szerkik még múltkor küldtek neki levelet, h büntit kap, amiért a játékban nem vett részt. és azóta semmi.. és ez a jutalom is... faszombazdmeg kiabálások és némi sírás, és szevasz, övé a bejöhet egy családtagod.. sehi mondjuk jobban megérdemelte volna.. vagy bárki más...

Ayesha (törölt) 2011.12.27. 21:27:05

@girbeguba: neeem:D nem bántanék én semmilyen állatot, még a pókokat se, akiket utálok pedig.

Nem ennyire durva munka, de mégis ilyen "legalja", megbecsülése nincs. Viszont nehéz és szerintem szellemileg kurva fárasztó.

girbeguba 2011.12.27. 21:28:13

Eszter kicsi szíve hálával telt meg. szipi-szupi. ugyanilyen okosan-ügyesen csinálja? huh

girbeguba 2011.12.27. 21:29:41

@VV Ayesha/29: állj elő a farbával, mert mint látod, amit mi találunk ki az rosszabb lesz, mint a valóság... Huh én is félek a pókoktól: sikítozva szoktam kivinni őket pohárban a párom nagy örömére :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.27. 21:29:54

@kozi001: kösz. jah, Kinga apjaként te is innál..:DDD (szegény, lehet, hogy csak ilyen az arcberendezése, bár nem látom..:D)

capa05 2011.12.27. 21:31:05

@girbeguba: az lehet, hogy olyan identitásúnak tetszik.. elmondása szerint mindenki utálja..?

Papucs Orrán Pamutbojt 2011.12.27. 21:32:03

nah... eszter büntetése sem volt hosszú életü... csabit mennyi ideig szzopatták a szerkik a párbajos ölelésért?? eszter meg üzenetet csempésztet ki egy párbajon, és tart egy hétig se.. komolyan már... majd azon fog csattanni, hogy ilyen engedékenyek voltak, aki vmi csepp hülyeséget csinál...

Ayesha (törölt) 2011.12.27. 21:32:29

@girbeguba: én még ahhoz is egy gyáva szar vagyok, hogy pohárban vigyem ki:D

A valóság számomra a legalja, amit valaha is csinálnom kellett. Kinek mi, ugye:)
call center.

girbeguba 2011.12.27. 21:32:47

@capa05: ö ö ö ne haragudj de nem értem.... help

girbeguba 2011.12.27. 21:34:06

@VV Ayesha/29: az teljesen normális munka. és a legtöbben tisztában vannak azzal is, hogy tök nehéz. szerintem ez semminek sem a legalja. max. sok alja emberrel beszélsz, de ez nem a munkát minősíti.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.27. 21:35:02

@VV Ayesha/29: jaj, már attól féltem biztosítási ügynök vagy ilyesmi vagy :DD akkor te csomó idiótával kerülsz nap mint nap kapcsolatba..:D ha szerencséd van, tudsz rajtuk röhögni..:)

fran7 2011.12.27. 21:35:19

@anica inkognitóban: Mert az Igazából szerelmet kellene nézned. Mindig lelkiismeret furdalásom van, mikor átkapcsolok a VV-re.

capa05 2011.12.27. 21:36:43

@girbeguba: vannak olyanok akik az anált szeretik... ha szükséges akkor írj és bővebben..:)))

Ayesha (törölt) 2011.12.27. 21:36:43

@girbeguba: hát figyi, én azt tapasztalom, hogy az emberek azt hiszik, hogy én jókedvemben meg unatkozásból hívom őket:D meg mintha ez olyan kurva nagy élvezet lenne számomra. Nagyon sok energiát kivesz belőlem és jó nagy visszaesés az előzményekhez képest.

girbeguba 2011.12.27. 21:37:23

Utálom ezt a "csitu van" stílust. HA valaki ezt mondaná nekem robbannék.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.27. 21:38:27

@fran7: nem zárkózom el attól, hogy megnézzek egy-egy ilyen szép romi víg(vég)játékot, happyenddel a végén, de hamarabb rázizzenek a CSI-ra vagy az NCIS-re, vagy egy jó thrillerre..:)
@kozi001: éljen a pozitív életszemlélet :)

fran7 2011.12.27. 21:38:28

Kingát mi lelte? Szénsavas üdítőt ivott?

girbeguba 2011.12.27. 21:38:59

@capa05: nem semmi a fantáziád, bevallom ez eszembe se jutott. Én más felé kalandozok :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.12.27. 21:39:30

@VV Ayesha/29: ezzel mi a baj? Tökre normális munka, attól, h rád csapják, nem a te munkád lesz alja munka:) Tessék rá büszkének lenni!!!

girbeguba 2011.12.27. 21:40:08

@VV Ayesha/29: elhiszem. Az emberek türelmetlenek és fásultak. Ez van sajnos, elhsizem, hogy nagyon nehéz...

Alkaline 2011.12.27. 21:41:35

na visszatért az igazi Kinga :D ez nagyon gyors volt

Papucs Orrán Pamutbojt 2011.12.27. 21:41:52

kingucinak mekkora arca van, mióta rajta van a lila kendő... a csitu van-tól én is robbannék.. de ennek a stílusnak elvileg volt előzménye még hetekkel ezelőtt...
fúúú de feltudnám képelni kingát :-D

girbeguba 2011.12.27. 21:42:03

@anica inkognitóban: ÚÚÚ igazi NCIS fun vagyok. Szerintem az összes mo-n leadott részt láttam. Nem is értem magam, de tökre szeretem a szereplőket benne. Főleg Abby-t.

bigél 2011.12.27. 21:42:25

Anyám borogass!!! Kinga nooormális?

fran7 2011.12.27. 21:43:27

Attila könnyen beszél, nincs barátja, aki mellé oda kellene állnia. S ha nincs igazam ne álljon mellém a barátom.

inmemancsi 2011.12.27. 21:44:11

@bigél: nem normális, de azt hiszi, hogy az

girbeguba 2011.12.27. 21:44:20

@anica inkognitóban: jaj nagyon férfia figura. De valójában az egész csapatot kedvelem. Lehet az is benne van, hogy épp szülés után kattantam rá, ez volt kvázi a kikapcsolódás az első hónapokban.

MagasMacska 2011.12.27. 21:44:23

Hát Kinga megint előadta magát!

fran7 2011.12.27. 21:45:19

@anica inkognitóban: Ó Gibbs nekem is nagy kedvenc, bár más okokból, mint a hölgyeknek. A 9. évadban lesz egy olyan nyitó jelenet, amit nem akartok majd elhinni.

MagasMacska 2011.12.27. 21:45:47

@fran7: Így van. Hallgasson és később mondja meg, hogy mit csináltam rosszul, vagy állítson le, hogy ne csináljak még nagyobb gebaszt.

girbeguba 2011.12.27. 21:46:09

jó kiesést kívánunk :) Amúgy volt arról szó, hogy kintről is kapnak kari ajit. Voltak ilyen csomagok? Karácsonykor nem néztem a tévét.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.27. 21:47:18

@fran7: köszi:) ez olyan, mint a "vettem neked ajándékba valamit.. nagyon jó, de nem mondom meg, mit"..:P:D

Papucs Orrán Pamutbojt 2011.12.27. 21:48:21

az én barátaim ne álljanak mellém ha nincs igazam.. elvárom, h az arcomba mondják ha hülye vagyok.. nem kellenek bólogató kutyák mellém... :-P
mellesleg csomószor volt h kingát csabi vígasztalta.. meg miért kéne beleszólnia másnak a vitájába?? :-) bezzeg alfahím-sehi-ati veszekedésnél milyen egyértelmű volt mindenkinek h analfhímnek nem is kellett a vitába beleszólni... most meg csabinál pont fordítva...

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.27. 21:48:25

"nyelek, nyelek, nyelek" - mondja Vera :DDDDDDD

fran7 2011.12.27. 21:49:09

@girbeguba: @anica inkognitóban: Sorozatos blogon is jelen vagyok, ott rászoktattak, hogy ne spoilerezzek. A duplarész első 2 percére gondolok.

genevieve 2011.12.27. 21:51:02

hehe: meg van az új veronika:-D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.27. 21:51:26

@fran7: de jól látom, a blogon (is) még a hatodik évadnál tartatok?

fran7 2011.12.27. 21:54:45

@anica inkognitóban: Magyaron már eléggé a 8. évad végén tartanak.
@girbeguba: Nekem is Sam bácsi küldi.;)

girbeguba 2011.12.27. 21:55:01

Azt a részt is imádtam, amikor Zivát kiszabadították és Dinozó azt modnta Maggiről, hogy oroszlánszívű. Nem tom miért de ezt tökre megjegyeztem.

genevieve 2011.12.27. 21:55:54

ejj, de nagy képű lett gergő.....mire is???

liberaliskonzervativ 2011.12.27. 21:57:18

gergo mire lett ilyen nagy arc?

fran7 2011.12.27. 21:58:10

Töritanárom azt mesélte, hogy berúgott a ropitól. Jó mellé kubai rumot ivott, de szerinte a ropi volt a hibás. Dresz is a ropitól rúgott be.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.27. 21:58:30

@pushpang: van fülem :D
@fran7: ja, csak a posztok sorszámát néztem.. tévében meg össze-vissza, amelyiken vetítenek egy epizódot , megnézem:) van, hogy hatodjára is, van, hogy először.. de hogy melyik melyik évadban..hmm.. lövésem nincs...

fran7 2011.12.27. 22:00:53

Eszter és az ellenállás. Miért érzem ezt önellentmondásnak?:)

genevieve 2011.12.27. 22:01:37

most kinga hiszi azt, hogy ő lett a főnök a villában?

témázgató 2011.12.27. 22:01:39

Kinga milyen jogon kifogásolja, hogy Vera bent szeretne aludni?
Ahogy Gergő mondta: apuci nagyon feltöltötte.

Papucs Orrán Pamutbojt 2011.12.27. 22:02:51

el tudom képzelni, hogy csóri vera végre ágyban akart aludni :-D

genevieve 2011.12.27. 22:03:28

@témázgató: azt hiszem ati és kinga mégis nagyon összeillenek....

liberaliskonzervativ 2011.12.27. 22:03:32

@genevieve: kinga mindig is ezt csinalta csak eddig susmogott, most meg hangosabban.

fran7 2011.12.27. 22:03:55

Petivel kivételesen együtt érzek. Félelmetes, amikor egy nő így nyomul. Mert nem a férfit tartja nagyra, hanem azt amit belelát.

MagasMacska 2011.12.27. 22:07:58

@liberaliskonzervativ: Azért nekem ez most döbbenetes volt. Még amig csak hisztis, meg trágár volt, addig mégis csíptem. De ez most sok volt. Átmenetileg szüneteltetem a tagságot.

MagasMacska 2011.12.27. 22:08:48

@fran7: Még csak azt sem. Csak nem tudja elviselni, hogy ő nem kell.

témázgató 2011.12.27. 22:10:40

@genevieve: hát legyenek egymáséi...:))
Csak ne tájékomon éljenek, mert igen sok pohár- és tányértöréstől, ordítástól lesz hangos a környék.

Ayesha (törölt) 2011.12.27. 22:10:44

@ladyandhenk: egyáltalán nem szeretem csinálni, csak hát nincs más. Nem is nekem való.

@girbeguba: nekem sincs türelmem holmi mások által elképzelt százalékoknak megfelelni:)))) de csinálom, a fent említett ok miatt.

liberaliskonzervativ 2011.12.27. 22:11:56

hajni ugye nem beteg meg ilyesmi?

bigél 2011.12.27. 22:12:07

@inmemancsi: maga alatt vágja a fát

liberaliskonzervativ 2011.12.27. 22:13:12

most mondjuk petinek nem vt igaza. sztem. veraval
kapcsolatban.

Ayesha (törölt) 2011.12.27. 22:14:52

Én rohadtul utálnám,ha valaki bepofátlankodna az ágyamba.
Nem pártolom Petit, de én nem hagytam volna, hogy ott terpeszkedjenek az én helyemen.

inmemancsi 2011.12.27. 22:16:05

@bigél: ja szegény ezzel a stílussal hamarosan idegbeteg lesz -legalábbis ha elköltözik otthonról már nem fogja a szomszéd meg stb tolerálni

Stella70 2011.12.27. 22:19:29

@VV Ayesha/29:
Elfértek volna ketten is az ágyban. Vera hetek óta kint alszik a nappaliban a reflektor fényben. A férfiak meg terpeszkednek bennt egyedül a hálóban a dupla ágyakon ( Ati, Peti )
Tök igaza volt Verának h bement a hálóba.

genevieve 2011.12.27. 22:20:25

@liberaliskonzervativ: @MagasMacska: most nézem az online-t, ati és kinga a fagyöngy alatt...ati ölelné, kinga meg úgy bújik ki az öleléséből, hogy a ruha is majd lejön róla:-DD

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.27. 22:22:32

duplaágyak vannak a villában, tehát peti vagy beengedi verát a duplaágyba, mert ez így korrekt, vagy ha nem akar mellette aludni, rendben, de akkor neki kell lemenni a földre, viszont most nem kényszerült erre, mert serihez átmehetett, de az nem elfogadható, hogy elfoglaljon egyedül egy duplaágyat, és verának kinn kelljen aludni a vakító fényben...

mondom ezt úgy, hogy komoly gondjaim vannak verával, viszont minden nyomottságával, és önképtelenségével együtt szimpatikusabb mint a "sors" által halálra kényeztetett FBM, aki hol artikuláltlanul rikácsol, hol meg hátborzongatóan vinnyogva affektál, és egyértelműen minden "jár" neki alapból.

genevieve 2011.12.27. 22:22:42

@VV Ayesha/29: az előző vv kapcsán mondta valaki, hogy bent a villában nincs olyan, hogy enyém:-)

senki nem sajátithatja ki az rtl tulajdonát:-)

Papucs Orrán Pamutbojt 2011.12.27. 22:24:22

mondom.. sztem itt nem petin volt a hangsúly. inkább csak végre ágyban szeretett volna aludni, és talán feltételezte h eszti meg peti a nyugiban alszanak majd... nagyon nem érteném az ellenkezöjét..

katorna 2011.12.27. 22:24:33

@genevieve: Az rtl oldalán bejön neked az online? Nekem nem...

Ayesha (törölt) 2011.12.27. 22:24:35

@Stella70: ki alszik a nyugiban?

@genevieve: nem értem a férfiakat.:))

sogeking 2011.12.27. 22:25:18

@genevieve: még a selyemsonkát sem :)

ELP 2011.12.27. 22:25:31

Egy gyors vélemény a most látoattakról , szigorúan csak a szmházat nézve.Most már szilárd meggyőződésem h egyetlen egy ember aki nem játszik más szerepet , mint aki valójában , az a kinga ő ilyen és kész.
Villabarátság : ha lehet így nevezni akkor az csak egy maradt , ati és kinga.
Bár az ati részéről ez ennél több.
Vera - fogalmam sincsen mit akar, mit játszik,,sztem ő sem tudja.
Csaba - remek volt a gitárszólós utánzat , mikor ez ment őppen itt volt egy " vv független " ismerősöm,,,inkább nem írom le mit mondott,,,,:)
Seri , gergő,,,erről már nincsen mit mondanom,,kifulladt a " játék a kameráknak " projrkt - ennyit tudtak.
Peti . helyezkedik . keresi az új hölgyszövetségest.
És még1 fontos momentum /leheth csak számomra/ , azért azt lehet látni h egy barátságban , ki mikor és hogyan áll ki a másikért . lásd a rockgitárost és a műmájerré lett régi humoros gyereket.

krumplicukor 2011.12.27. 22:26:39

@Brr: Azért azt ne felejtsük el, h Vera döntése volt, h kinn akar aludni. Most meg úgy döntött, h inkább benn, ami szintén rendben van, de azért illet volna jelezni, h szivi, beköltözöm melléd.

Ayesha (törölt) 2011.12.27. 22:26:55

@ELP: ráadásul seri és gergő még a kísértetpózt sem ismerik.

girbeguba 2011.12.27. 22:27:38

@VV Ayesha/29: majd lesz jobb is. De most nehéz idők járnak, nem egyszerű váltani sajnos.

ELP 2011.12.27. 22:27:40

@ELP: Egy javítás : szmházat=szinházat

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.27. 22:27:54

@girbeguba:

igen fecó már túl sokat sírt, nem magához képest, hanem mindenkihez képest, érdekes a vv4-ben is volt egy hasonló sírós, és ő is ugyanilyen egydimenziósan nevetett mindenen mint fecó: gombi, aki alapjáraton nagyon szimpatikus volt, de lényegében csak egy műsorszáma volt, az a bizonyos dal, ami most nem jut eszembe, egy kellemes karakter volt, aki túlzásba vitte a depit és a könnyeket, és ezt váltogatta azzal, hogy a feszültségeket folytonos nevetéssel palástolta..

Ayesha (törölt) 2011.12.27. 22:27:58

@krumplicukor: ja, én is így emlékszem.

@genevieve: én úgy kisajátítanám mint a huzat. :D

ELP 2011.12.27. 22:28:31

@VV Ayesha/29: Nézd ehhez a játékhoz azért egy kicsit több kell!

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.27. 22:29:35

@krumplicukor:

lehet azt hitte, peti és eszter kinn fognak aludni a nyugiban, abban igazad van, hogy szólnia kellett volna, de nyilván meg akarta úszni a vitát...

Stella70 2011.12.27. 22:30:20

@krumplicukor:
Annyira volt a saját döntése h a két nagyszájó kretén vihogva, Eszter sátáni nyerítése mellett zsákokba dobálták a ruháit és kipakolták a nappaliba,
Iszonyat ocsmány jelenet volt.

2011.12.27. 22:30:27

Atika azt hiszi, hogy beleegyetértheti magát Kinguci ágyikójába. Amilyen okos lányka a K még sikerül is neki.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.27. 22:31:44

@Papucs Orrán Pamutbojt:

egyszerre gondoltuk pont ugyanazt az ágykérdésről..

Ayesha (törölt) 2011.12.27. 22:32:26

@ELP: csak arra bátorkodtam célozni, hogy Dzsörzé meg Gigi legalább annyit csináltak, műsor címén. Unalmas volt mint a szar, de hát több volt a semminél.

genevieve 2011.12.27. 22:32:27

@VV Ayesha/29: akkor viszont nem lehet kifogásod az ellen, ha más is igy gondolja és teszi:-)

genevieve 2011.12.27. 22:34:11

@szerivan: na igen, a nagyon okos ati:-D

2011.12.27. 22:34:12

@Papucs Orrán Pamutbojt: Tegnap éjjel írta valaki, hogy rászóltak Verára, hogy költözzön be. Blikk link volt megadva forrásként :)

ELP 2011.12.27. 22:34:18

@Stella70: Ne feledd el h színházat nézel!
Zárd ki a külvilágot , mert akkor már mindent másképpen látsz!

Ayesha (törölt) 2011.12.27. 22:35:09

@genevieve: most én egy néző vagyok és jogomban áll okoskodni:D

ELP 2011.12.27. 22:36:02

@VV Ayesha/29: Jahh igen,,,,a női részről ott több volt az ész :)

ELP 2011.12.27. 22:38:00

@szerivan: Nem hisz ő semmit , találkozott egy érzéssel, mimt bárki más bezártsággal felerősítve és küzd vele , ennyi.

témázgató 2011.12.27. 22:38:03

@szerivan: szerintem is várható az ágyikós jelenet - Kinga apuci megerősítette Attika megajándékozásával, feldicsérésével a kislányát abban, hogy áldozatot kell hoznia a lehetséges győzelemért.

genevieve 2011.12.27. 22:38:06

@VV Ayesha/29: nem is mondtam, hogy nincs:-)

genevieve 2011.12.27. 22:40:06

@témázgató: csakhogy kinguci testileg tényleg undorodik attilától...és ezt lehet, hogy 60 milkáért sem tudja legyűrni..

2011.12.27. 22:40:08

@ELP: Te is bevetted? Ati kicsárázási szándékkal ólálkodik Kinga közelében, felteszem bezártság nélkül is ezt tenné, de így könnyebb.

ELP 2011.12.27. 22:40:25

@témázgató: Az nem lehet h esetleg innen kintről a papa jól látja a dolgokat?

2011.12.27. 22:41:07

@témázgató: Nem hiszem, ez nem lehet!

ELP 2011.12.27. 22:42:57

@szerivan: Bóvebben,,,azzal ő tisztában van , h amit te leírtál,,,soha nem lesz megvalósítható

témázgató 2011.12.27. 22:43:13

@genevieve: nem Kinga lenne az első nő a világtörténelemben, aki "áldozatot" hoz.
Nagyon is tetszik neki ez a helyzet, azt hiszi, hogy most már ő a villa királylánya - Atti király mellett.

2011.12.27. 22:43:31

@genevieve: Először is nem undorodik tőle, mindig ölelgeti, bújik hozzá. Másodszer meg nem valószínű, hogy a szex elég lenne a győzelemhez. Kubai és Veron is a kupolán kívül van pedig ők nyomogatták egymást rendesen.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.27. 22:43:50

@Papucs Orrán Pamutbojt:

igaz, de nem szavazhattak eszterre a villalakók, akkor amikor kiválasztották, hogy kihez jöhetnek be látogatóba..

ELP 2011.12.27. 22:45:18

@genevieve: Nem ismered azt a nőt úgy látom,,hisztis és hülye néha de van tartása,,,

genevieve 2011.12.27. 22:46:35

@témázgató: igen, most azt hiszi ő a királylány, úgy is viselkedik...de ahogy elkezd ati megint nyomulni, le fogja pattintani....

ja, és most a lila kendő védelme mögül játssza az eszét...

témázgató 2011.12.27. 22:47:00

Péter a tegnap előtti online-ban arról beszélt Eszterrel, hogy nem elég a kiválasztást megnyerni, arra is gondolni kell, hogy mi lesz utána a vélemény az emberekben.
Kingának ilyet nem mer senki mondani, kinek kell egy ordítás, meg egy FB+?

genevieve 2011.12.27. 22:48:14

@szerivan: igen, ahogy ölelgeti csabit vagy fecót...de egy milliméterrel sem jobban..és ahogy ati átlépi azt a millimétert, már húzódik (menekül!) is el....

2011.12.27. 22:49:41

@genevieve: linket rolla, mert én pont fordítva látom. Láttad a tegnapi fagyöngyös játékot?

ELP 2011.12.27. 22:49:44

@bigél: OKé,,,,akkor sokszor

vallatas 2011.12.27. 22:50:50

@genevieve:
igazi cselszövő :-)

Seri Geri közt most mi van?

katorna 2011.12.27. 22:51:01

@témázgató: Azért az tetszett h Csabi és Feco is ellentmondtak neki, bár nem hiszem h egy pillanatra is megingatták az igazában.

ELP 2011.12.27. 22:53:25

@genevieve: Nézd egy dologgal tisztában van , csak az ati áll ki mellette , a másik két " barát" , menekül a konfliktusok elől , még a sajátjuk elől is!

témázgató 2011.12.27. 22:54:44

@katorna: többször volt már vélemény arról, miért mennek Kinga után a hapsik vigasztalni, amikor ordítva tajtékzik. És mi tartja mellette Csabát? Fecó meg annyira fél tőle - meg Attila dühétől, hogy nem mer ellentmondani, inkább mindenkinek igazat ad.

genevieve 2011.12.27. 22:54:58

@vallatas: ami peti és vera között volt...csak sehi kultúráltabban viselkedik (most)

ő-szinte 2011.12.27. 22:54:58

Isten Óvja a Királynőt!

2011.12.27. 22:56:25

@genevieve: Akkor Serit idézve, te másik adót nézel :)

ő-szinte 2011.12.27. 22:56:25

@szerivan: Szi, pufikám! Mesélsz mi volt? Mert én Bohéméletet néztem...

bigél 2011.12.27. 22:56:51

@ELP: Most pl. Kingával simán felvállalták a konfliktust. Csaba is beáll az Attilás konfliktusokba elég gyakran, de őt könnyű letorkollni, bár ma mintha ez nem volt annyira egyszerűen Attilának.

Ebben a helyzetben - legalábbis az öfi alapján - én sem szóltam volna vagy pedig benyögöm, hogy mindkét libagizi legyen szíves befogni a száját.

capa05 2011.12.27. 22:57:50

Bocs hogy bele zavarok , nektek van online? nekem nem lehet megnyitni csak azért..:
Köszi!

vallatas 2011.12.27. 22:57:55

@genevieve:
á nagyszerű, csakhogy ők ezt 2napig bírjak :-) és megint szerivan

pedig már bugyiba nyúlás is volt, RTL már dörzsölte a tenyerét, hogy beadja a lány a derekát... erre kezdődhet minden előre :(

2011.12.27. 22:58:04

@ő-szinte: Nem kell felvágni, tudom, hogy csak a büféig jutottál.
Volt izgalom, Seri-Geri örökre vége.

témázgató 2011.12.27. 22:58:43

www.blikk.hu/blikk_cikkhozzaszolas?cid=2075633
"Atinak ez az agyhalottidegbeteg kiralyno lesz a veszte :D"
"Az összefoglalóban most is elfelejtette Balázs közölni, hogy karácsony napján levélben érkezett a feladat, hogy Vera költözzön vissza a hálószobába. (éjszakai online-ban láttam)
Valószínű, hogy Kinga és Esztike pofákat vágott ekkor, erre utalt Vera másnap az asztalnál."

ELP 2011.12.27. 22:59:11

@bigél: Az egséz műsort nézd!
És én azt írtam h a másik mellett kiállni,,még akkor is ha ebből nekem csak hátrányom származik.
A másik erre cs alkalmatlan!

ELP 2011.12.27. 23:00:46

@capa05: 217.173.42.150/live_stream_2011_new.swf?reporting=false&stream=rtl_vv5_1_rthk2876 - csak itt sikerült egyenlőre!

ő-szinte 2011.12.27. 23:02:05

@szerivan: Hogy te mekkorát néznél...:-)))
Mindem héten ott vagyok, hehe

vallatas 2011.12.27. 23:02:12

@szerivan:
mi az hogy örökre vége?
:DDDD
már 25x kijelentették eddig is...

genevieve 2011.12.27. 23:02:17

@vallatas: azt hiszem seri mostanság eléggé elgondolkodik a kapcsolatukon...

ő-szinte 2011.12.27. 23:03:40

@szerivan: Oh, már megint nincs szeri?:-O

vallatas 2011.12.27. 23:04:19

@genevieve:
eddig is elmondta Gergőt mindennek, de ő annyira szőke, nem akarom bántani buta, hogy másnapra már kiürül a feje.
;]

genevieve 2011.12.27. 23:05:39

@vallatas: igen, de most már nem mondja el semminek, inkább gondolkodik....

ELP 2011.12.27. 23:06:11

@ő-szinte: Magácska operába jár? A pofám leszakad :) Várjál minnyá utánna olvasok h tudjak kérdezni :)

ő-szinte 2011.12.27. 23:07:37

@ELP: Mért olyan meglepő ez? :-)

2011.12.27. 23:07:49

@genevieve: Csabától elhúzódott, Atival az csak évődés. Utána is a nyakába borult, így számomra ez pont az ellenkezőjét bizonyítja. Független szakértőre van szükségünk :)

ő-szinte 2011.12.27. 23:08:35

Na, Petti már retteg, hogy Vera őt viszi, hehe

2011.12.27. 23:09:12

@ő-szinte: A büfébe? Azért annyira nem jó a szendó :p

ELP 2011.12.27. 23:09:13

@vallatas: Akkor most felteszem a kérdést? ha ez az akármi , nevezzük kapcsolatnak , nem lett volna mit nyújtott volna a lónyerítésen kivül a seri? Bután játszotta , és a másiknak van 10 év előnye,,ennyi.Mert ész ott sem sokkla több:)

ő-szinte 2011.12.27. 23:09:46

@szerivan: És nagy műsor volt S-G között?

bigél 2011.12.27. 23:09:55

@ELP: ???

Nem tudom mire célzol. Én a mostaniról beszéltem.
Hátrány érte volna őket? Mikor? Ha Kinga pártját fogták volna? Szerintem inkább ez, hogy ellent mondtak neki, lehet hátrányos, mert ezt fel lehet használni ellenük.
(Egyébként Attila mit mondott Verának ezalatt a balhé alatt? Igazat megvallva elfelejtettem.)

Általában véve az egymás mellett kiállásról: Attilának és Kingának is voltak (és még lesznek is) jobb és rosszabb pillanatai. Nekik sem mindig sikerült megfelelni eme nemes feltételnek, hogy MMKK a másik mellett vagyok.

Csaba és Fecó is átadta Kingának a lehetőséget, hogy látogatót fogadjon. Szerintem ez is egyfajta kiállás.

Kinga nagyon rendes volt, amikor Csaba mellé állt a párbajnál. Ugyanakkor a Veronkás akciónál átverte őket.

Az érmének mindig két oldala van. Plusz senki sem tökéletes.

2011.12.27. 23:10:09

@vallatas: Most igazából örökre.

ELP 2011.12.27. 23:11:00

@szerivan: Kinga valamilyen formában szereti atit . hoyg ez most mi? azt én sem tom ,desztem ő se :)

genevieve 2011.12.27. 23:11:05

@szerivan: oké, legyen akkor úgy...kinga igazából oda van atiért:-D

ő-szinte 2011.12.27. 23:11:32

@szerivan: Nem:-)Előadást nézni, mogyika! Mit vagy meglepődeve? Bár neked az is kétséges volt, hogy fiú vagyok-e vagy lány:-DDD

2011.12.27. 23:12:22

@ő-szinte: Holnap ne menj bábszínházba mert akkor lesz csak a dráma.

krumplicukor 2011.12.27. 23:13:37

@Stella70: Jah, Attila és Peti eredetileg az ágya mellett halmozódó cuccait kezdték el kivinni, nem költöztették ki, Vera mondta erre, h akkor vigyék a többit is. Emlékszem, h a két srác még meg is ütközött rajta, mire Vera megerősítette, h ő inkább kinn, utána kezdték el a többit is kivinni. Csak a történeti hűség kedvéért.

2011.12.27. 23:13:41

@genevieve: Ezt így nem kell :) Én elfogadom, hogy tévesen látod az eseményeket.

ő-szinte 2011.12.27. 23:14:01

@ELP: Szerintem is szereti Attit. És kavarna is vele. Csak sztem Atti vagy nem tudja kezelni Kingát(nem tudja a hozzá vezető út miképpjét), vagy nem akarja...

2011.12.27. 23:15:14

@ő-szinte: Csak a nyilvánosság az akadály, a kamerák semmi más.

vallatas 2011.12.27. 23:15:19

@ELP:
semmit, szerintem a gogó táncoláson és a lónyerítésen kívül sok máshoz nem is ért.
Ezt a kettőt alkalmazza rendesen is ha részeg :-)
Mondjuk én imádom mikor bambul, olyan aranyos! Plusz lányok közül az ő testét élvezettel lehet nézni mikor mosakszik.
abból kell főznie ami van, eddig elég jól eladta magát, kérdés elég lesz-e ez a döntőig.

bigél 2011.12.27. 23:15:32

@ELP: @genevieve: Én egyáltalán nem lennék meglepődve, ha Kingának komolyabb érzelmei lennének. Nem az ő világa és esete Attila, ez nyilvánvaló, de az élet hoz furcsa helyzeteket. IRL Kinga 2 perc alatt koptatná Attilát, de itt az összezártság miatt kénytelen volt őt közelebbről megismerni, ami simán mozdíthatott meg benne érzelmeket, amiket talán még ő maga sem akar elhinni.

ELP 2011.12.27. 23:16:00

@bigél: Igen két direkt összeütközést kerülő ember.
Ha én a barátja vagyok valakinek akkor bárnikor kiállok mellette!
Utánna félrehívom és elmondom,,na ez így nem jó , de előtte ott álltam!
Azért írtam az egész műsort , metb ha részeket ragdsz ki akkor az nem álltalános.

ő-szinte 2011.12.27. 23:16:45

@szerivan: Most nem a szexre gondoltam. (kivételesen):-)))

2011.12.27. 23:16:49

@ő-szinte: Miért ne hinném, csak furcsántorz.

ELP 2011.12.27. 23:17:17

@bigél: Tökéletesen egyetértek ! Vivát benyovszki ! :)

ő-szinte 2011.12.27. 23:18:43

Mért vették le az onlájnt?

bigél 2011.12.27. 23:19:06

@ELP: A többihez mit szólsz? Attila mindig kiállt eddig Kinga mellett? Ha már általánosságban nézzük. A többiek meg soha?

ő-szinte 2011.12.27. 23:19:46

@szerivan: Velem kapcsolatban sok minden, ezért vagyok túmács a nagy nyilvánosságnak:-)

genevieve 2011.12.27. 23:20:05

@bigél: nálad is megmozdult a romantikus szál?:-D

ELP 2011.12.27. 23:21:14

@bigél: Nem az h soha,,de ati mindig ott van

ő-szinte 2011.12.27. 23:21:30

@szerivan: De, az előbb volt. Épp petti beszélte Gergővel, hogy félti a seggét Verától. Nézd vissza a kommentemet, még ott van , 5 perce írtam kb.

ELP 2011.12.27. 23:22:25

@genevieve:

Van ebben a játékban az is csak észre kell venni!

bigél 2011.12.27. 23:22:41

@genevieve: erre csak annyit tudok mondani, hogy láttam én már karón varjút :) ;)

ő-szinte 2011.12.27. 23:22:48

@szerivan: Az biztos nem lesz. Atti még bele menne, de a kis Kinguci...

online!

ő-szinte 2011.12.27. 23:24:13

Megint tartott vagy 10 mp-ig:-)

2011.12.27. 23:25:26

@ő-szinte: Nálam nincs online...
Egy tisztességes lány, még ha becstelen is, max. bacardis üvegeket szopogat a tv-ben, mást nem.

ő-szinte 2011.12.27. 23:26:41

@bigél: Ha BMW-vel menne Atti, nem koccolná...:-)

bigél 2011.12.27. 23:26:49

@ELP: kivéve, amikor leugatja, megfenyegeti, hogy kiviszi, stb. stb. vagy eljátssza, hogy kiköltözik, mert Kinga nem őt vitte randira. sokkal durvábban bánt sokszor Kingával, mint bárki más a villában.

de Attilát persze nem is a baráti érzései vezetik, így nem is lehet a reakcióit a többiekével összehasonlítani. ő más szinten mozog, sokkal nagyobb hullámhegyek és hullámvölgyek is beleférnek az érzéseibe.

genevieve 2011.12.27. 23:27:37

@bigél: ne feledd, kinga királylány:-D

bigél 2011.12.27. 23:27:37

@sogeking: elutasítom! (egyébként mi ellen?)

bigél 2011.12.27. 23:28:29

@genevieve: karón királylányt is :P

ő-szinte 2011.12.27. 23:28:35

@szerivan: Nálam megy... 2 percenként adnak 10 mp-et kb
Ja,ja, a bacardis üveg az nem számít:-)))

ő-szinte 2011.12.27. 23:29:20

Vhová mennek a lányok

bigél 2011.12.27. 23:29:36

@ő-szinte: az bizony elég valószínű

ő-szinte 2011.12.27. 23:31:19

A fiúknak meg hamburgerezni, meg sörözni kell a nappaliban, közben a csajokról kell fosniuk a szót. És külön ki kell térniük G-S viszonyára. Azon csajok akik nem mennek nemtudomhová, a nyugiban kell gubbasztaniuk...

sogeking 2011.12.27. 23:31:30

@bigél: hát a Kinga - Attila relációra :)

ELP 2011.12.27. 23:32:04

@bigél: Ez igaz , én nem így csináltam volna.
Azt hiszem nem tudta ezt ő sem egy jó darabig kezelni.
Hát nehéz dolog ínenn kimtről érzelmi dolgokat megitélni.
A mondandód másik felével egyetértek

ő-szinte 2011.12.27. 23:32:33

@bigél: Lehet az a baj, hogy Atti nem tudta bevinni a BMW-t a villába:-DDD

bigél 2011.12.27. 23:33:30

@sogeking: csak nem féltékeny vagy? :P sajna rossz helyre címezted a tiltakozást, én nem sokat tehetek ez ügyben.

ELP 2011.12.27. 23:33:46

@ő-szinte: Seri ativak ment randira? mit mond az onylány?

ő-szinte 2011.12.27. 23:34:02

Fecó nem szereti a sört, mert keserű...
én sem:-)

nosce 2011.12.27. 23:34:24

érdekes h sokan nézték az öfit csak nem látták :), ugyanis Attira Kinga faterja lényegében áldását adta, és ez alapvetően fordít KInga viszonyulásán...:)

ő-szinte 2011.12.27. 23:35:33

@ELP: Szerintem csak csajok mentek vhová. Úgy szól a fáma, hogy a pasik a nappaliban blablabla...
Nem nézed?

sogeking 2011.12.27. 23:35:42

@bigél: ez egy objektív tiltakozás, vagyis inkább ténymegállapítás volt :D

ELP 2011.12.27. 23:36:08

@nosce: de hogy nem,,,csak eddig nem jött fel témaként,,:)

ő-szinte 2011.12.27. 23:36:10

Mekdöncis hamburgert kaptak!!!

bigél 2011.12.27. 23:36:18

@ő-szinte: elég lett volna a slusszkulcsot, azzal hipnotizálhatta volna Kingucit.

ő-szinte 2011.12.27. 23:36:51

@nosce: Mesélsz? Mert nem láttam...

bigél 2011.12.27. 23:37:32

@sogeking: objektív??? ennek a szónak itt a fórumon, a VV-vel kapcsolatban nem sok létjogosultságát látom

ő-szinte 2011.12.27. 23:37:36

@bigél: Á! Azt nem hitte volna el. Neki bizonyíték kell, nem ígéret...:-)))

vallatas 2011.12.27. 23:37:48

@ő-szinte:
de Attika miért nincs kint Gergőékkel?
Atti elvitte a csajokat kocsikázni?:D

nosce 2011.12.27. 23:37:52

@ELP:
az Atti-Kinga viszony nem jött fel témaként ? :) Aszittem erről megy a duma 1 órája itt :)

ELP 2011.12.27. 23:38:04

@ő-szinte: áhh a fejemen a fejhallgató de van ebben led zeppelintől kezdve , oldalborda csicsergésen át , minden jó :)
Így elvesztettem a fonalat.

genevieve 2011.12.27. 23:38:26

@nosce: de, mindannyian láttuk az öfit:-)

igen, a fater áldását adta atira, de ettől kingára még nem fog rájönni a kivánsósság ati után:-D

persze, ugye van aki már látott karón varjút:-)

bigél 2011.12.27. 23:38:55

@ELP: Érzelmeket sokszor még közelebbről sem annyira könnyű megítélni. Volt már nekem olyan is, hogy a barátaim érzelmein nem tudtam kiigazodni. (A sajátjaimról nem is beszélve.)

2011.12.27. 23:39:24

Seri miért nem Csabit vitte? Nagyon butuska ez a Seri, jókislány létére alfafarkast akar.

bigél 2011.12.27. 23:39:35

@genevieve: ne mondjátok már, hogy Ti még nem! :D :D

ELP 2011.12.27. 23:39:41

@nosce: Nem az ati kinga téma,,,ha nem ezen belül a papa áldása:)

nosce 2011.12.27. 23:39:48

@ő-szinte:
A faterja azt mondta h kedveli Attit, lényegében ennyi, és Kingán látszott h ez neki ponr elég :)

ő-szinte 2011.12.27. 23:40:02

@vallatas: Nem tudom. Csak arra eszméltem, hogy vkik mennek vhová, a fiúknak a nappaliban kell a csajokról beszélni sörözés és (mekdöncis) hambizás közben (mert magyar ember csak teleszájjal dumál jót:-) )a többi lánynak a nyugiban van csitu...

vallatas 2011.12.27. 23:40:30

Kinga faterja lecsokolta Atti hátterét, bmw, budai villa stb... és áldását adta rá ;]
Csak még Kingának nem esett le, hogy ez egy rejtett üzenet volt...

de Kingánál tényleg konkrétabb lenne egy BMW slusszkulcs.

nosce 2011.12.27. 23:40:36

@ELP:
"ha nem ezen belül a papa áldása:)"

igen csakhogy ez alapvetően fordított a dolgon :)

ő-szinte 2011.12.27. 23:41:12

@vallatas: Nem tudom, szaggatott volt az online, nem tudok mindent:-)

ELP 2011.12.27. 23:41:53

@nosce: Ez még a jövő titka

ELP 2011.12.27. 23:42:45

@ő-szinte: szvak az ati és sehi a randi most már tuti.

vallatas 2011.12.27. 23:42:46

@ő-szinte:
kár.
Mondjuk miért ment volna pont Attival?
nem úgy volt, hogy most nem vannak jóban.
:)
Istenit, hogy mindig a lényeges részeknél vették el az onlinet...

endri33 2011.12.27. 23:42:56

Jó estét mindenkinek!Ez a Gergő mekkora egy sötét paraszt, Petivel együtt!
Online..

nosce 2011.12.27. 23:42:59

@genevieve:
"igen, a fater áldását adta atira, de ettől kingára még nem fog rájönni a kivánsósság ati után:-D"

Kinga ettől tartott a legjobban, lásd tánc hiszti h ö ilyen embert nem visz haza..:)

bigél 2011.12.27. 23:43:07

@szerivan: beszállnál a partiba te is? :P :)

ő-szinte 2011.12.27. 23:43:20

@nosce: Koszi:-) És a Seri-Geri milyen volt?

vallatas 2011.12.27. 23:43:45

@szerivan:
szerintem az.
Aki nyomtatott médiában elkezd bohóckodni, az nem olcsójános :)

2011.12.27. 23:44:10

@bigél: Inkább nem mondok semmit....

nosce 2011.12.27. 23:44:17

@ELP:
a fordítás ott megtörtént a hozzáállásban, h mi lesz belőle az a jövő titka :)

Papucs Orrán Pamutbojt 2011.12.27. 23:44:30

azt nem látjátok kik vannak a nyugiban??
nem tudom nézni az onlájnt, köszike! :-)

bigél 2011.12.27. 23:44:58

@szerivan: ok, csak vicc akart lenni

genevieve 2011.12.27. 23:45:18

@bigél: varjút már láttam:-)

2011.12.27. 23:46:04

@vallatas: Nyomtatott média? Újságot ír vagy mi a FB+?

ő-szinte 2011.12.27. 23:46:05

@szerivan: Nah, milyen kis szemérmes lettél kuzinkám:-)

sogeking 2011.12.27. 23:46:27

@Papucs Orrán Pamutbojt: Fecó és Vera összesimulva tolják egymás szájába a hamburgert

2011.12.27. 23:46:57

@ő-szinte: Álmot láttam puffancs azért.

nosce 2011.12.27. 23:47:50

@ő-szinte:
Seri-Geri ? unalmas, nézni se birom :)

2011.12.27. 23:48:06

@sogeking: :DDD Azt megnézném!

Papucs Orrán Pamutbojt 2011.12.27. 23:48:32

@endri33: volt vmi peti-geri sztori??
@sogeking: azt hittem csak a fiúk hamburgereznek... vagy vera hivatalosan is pasi lett? :-)

ő-szinte 2011.12.27. 23:49:02

@nosce: De volt nagy anyázás?

2011.12.27. 23:49:40

@ő-szinte: Ahhoz pszcyhyíéter kell, van itt olyan jól tudom?

ő-szinte 2011.12.27. 23:50:33

@szerivan: Persze, jónak írtad:-) Mondd!

endri33 2011.12.27. 23:53:24

@Papucs Orrán Pamutbojt: Gergő nyilatkozott Serivel való kapcsolatáról a maga keresetlen egyszerű módján, amivel Peti egyetértett.
Csak a fiúk hamburgereznek, Peti véletlenül megfogta éjszaka a Seri szilikon mellét,stb. stb.közben teleszájjal beszélnek és bazmegelnek.

vallatas 2011.12.27. 23:53:53

@szerivan: nem!
nyomtatott médiában tulajdonos volt: Custombike, Rod and Custom -kipukkadtak

online: motorosbazis.hu -eladta
www.facebook.com/TattooCult -él

tehát közel sem egy lúzer, csak ez az imidzs.

ő-szinte 2011.12.27. 23:54:02

Fikázzák Attit, mert sztük papucs

2011.12.27. 23:54:51

Csabi mit csinált kivel? Dyával, Kingával?

sogeking 2011.12.27. 23:55:46

@Papucs Orrán Pamutbojt: én sem értem, mindenesetre egy csepp majonéz beleesett Vera dekoltázsába, és Fecó egy darabka salátával próbálja kikanalazni..

ELP 2011.12.27. 23:56:44

@ő-szinte: Áhhhh,,,azért tudunk néha baromságokat mondani mi is,,,félnek kimondani,,,csak azt nem értem miért?
szereti és kész,,,mit kell ehhez annyit mellé beszélni

bigél 2011.12.27. 23:58:33

@endri33: azért Seri félálomban adott reakciója jó volt Peti véletlen (???) mell(é)fogására: "végül is karácsony van, ennyi belefér" :D

Úviusz 2011.12.27. 23:58:36

na jó én most jöttem el arra a pontra amikor kingát kiütném a picsába egy szívlapáttal. ez a csaj mi a faszt képzel magáról?

ő-szinte 2011.12.27. 23:58:38

@ELP: Gondolom nem akarja, hogy kinevesse, vagy visszaéljen a vallomással.
Nemtom:-)

ő-szinte 2011.12.27. 23:59:19

@Úviusz: Üsd ki, megnézzük:-DDD

nosce 2011.12.27. 23:59:22

@vallatas:
egyébként valakinek mondta Attila az elején, h neki is van BMW-je ha azon múlik, csak akkor nem derült ki h ez vicc vagy tényleg...

ELP 2011.12.28. 00:00:12

@ő-szinte: senkitől nem várnám el h reálisan lássa a dolgokat ,csak apetitől,,,a többiek ezt sem tudják miről van szó

nosce 2011.12.28. 00:00:38

@sogeking:
"én sem értem, mindenesetre egy csepp majonéz beleesett Vera dekoltázsába, és Fecó egy darabka salátával próbálja kikanalazni.."

sztem a nyelvével kellett volna úgy hamarabb kijön :)

bigél 2011.12.28. 00:01:37

@ő-szinte: mármint Attila fél? Ez szerintem totál lehetséges, érzelmi téren tényleg sebezhető a fiú.

2011.12.28. 00:02:23

@nosce: Erre jön holnap haza a néne? Benyit a nappaliba és máris ömlik az arcába a ...?

bigél 2011.12.28. 00:02:52

@nosce: majonéz Vera dekoltázsában? gondolom nem először fordul elő, hogy valami hasonló odakerült. :P

ő-szinte 2011.12.28. 00:03:24

@nosce: De ha nem is hamarabb, legalább jobb érzés, mint ha kanállal:-)

2011.12.28. 00:03:38

@bigél: 8DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

nosce 2011.12.28. 00:03:40

@bigél:
"azért Seri félálomban adott reakciója jó volt Peti véletlen (???) mell(é)fogására: "végül is karácsony van, ennyi belefér" :"

végül is szilikonból van, fogták már sokan , nem nagy szám :)

ő-szinte 2011.12.28. 00:04:02

@bigél: Nem, amire te gondolsz, az az arcára szokott kerülni:-DDD

bigél 2011.12.28. 00:04:15

@ő-szinte: basszus azt olvastam, hogy fikázzák Attit, mert szűk a papucs. Mondom mi van? Már mindenki megőrült???

sogeking 2011.12.28. 00:05:28

@nosce: akarta is, csak abban a pillanatban beomlott a nyugiszoba fala, ugyanis Attila behajtott a villába a BMW-jével, hogy imponáljon Kingának..

bigél 2011.12.28. 00:05:31

@ő-szinte: bocsánat, likacsos a műveltségem ezek szerint.

ő-szinte 2011.12.28. 00:05:34

@bigél: Szerintem Attinak nagyon mély érzései vannak. Ezért is rejtegeti, hogy ne legyen sebezhető e miatt.

nosce 2011.12.28. 00:05:46

@bigél:
na igen, szereti ha van ott valami :)

nosce 2011.12.28. 00:06:55

@ő-szinte:
"De ha nem is hamarabb, legalább jobb érzés, mint ha kanállal:-)"

jah, de valahogy meg kell magyarázni Angelának is :)

ELP 2011.12.28. 00:07:35

@ő-szinte: Teljesen jól látod ,,,

genevieve 2011.12.28. 00:08:49

@ő-szinte: ja, tengermély:-)

nem látni a fenekére:-)

ő-szinte 2011.12.28. 00:09:27

@ELP: Vagy más látja jól, én meg hülye vagyok:-DDD
Tegnap és ma, kaptam én már hideget-meleget:-)))

nosce 2011.12.28. 00:09:30

@sogeking:
"karta is, csak abban a pillanatban beomlott a nyugiszoba fala, ugyanis Attila behajtott a villába a BMW-jével, hogy imponáljon Kingának.."

nem Kinguci faterja rongyolt be a bömössel? h lássa Attis h ök se kiskanállal eszik a kaviárt ? :)

ELP 2011.12.28. 00:10:11

@ő-szinte: Jó is lenne úgy 20 évesen még1x igazán szerelmesnek lenni,,,nahh most már fel is kellene ébredni :)

ő-szinte 2011.12.28. 00:10:41

@genevieve: Neeeem. Ezt most holt komolyan mondom. Én értem őt. Lehet azért, mert én is fura vagyok...

bigél 2011.12.28. 00:11:49

@ő-szinte: Ezt én is így gondolom. És sok durvasága, érzelmi zsarolása ebből adódik. Szerintem, ha valakit megszeret, azt tényleg a tenyerén hordozza, ugyanakkor megvan annak a veszélye, hogy az esetleges problémákat, a másik ember megváltozó érzéseit nem tudja megfelelően kezelni.
Elég éretlen még ilyen téren, talán ezért sem tűnik fel annyira a korkülönbség Kingával. Egy érettebb, felnőttebb nőt nem tudom, hogy mennyire tudna kezelni.

genevieve 2011.12.28. 00:11:58

@ő-szinte: csak rossz az izlésed:-)

pont mint, nathalie-nak:-D

ELP 2011.12.28. 00:12:02

@ő-szinte: Ezt jó látod,,,ne törődjél vele,,,ezt a vének tanácsa ís így látja,,,:)

ő-szinte 2011.12.28. 00:12:47

@ELP: Hát, ahhoz még egyszer 20 évesnek kellene lenned:-)
És igazán szerelmes most is lehetsz, az nincs korhoz kötve...

bigél 2011.12.28. 00:13:47

@bigél: Sajna nm tudtam úgy megfogalmazni, ahogy akartam, de talán átjön.

Még annyit, hogy én félnék egy Attila típusú fiútól, nekem ő sok.

De megértem.

ő-szinte 2011.12.28. 00:13:52

@bigél: Hát, téged az ég küldött! Üdv a csapatban:-)))

nosce 2011.12.28. 00:14:44

@szerivan:
ez talán még belefér, igazából csak az anál van innen száműzve :)

ő-szinte 2011.12.28. 00:14:48

@genevieve: Nem rossz az ízlésem.:-) Más mint a tiéd.

sogeking 2011.12.28. 00:14:59

@nosce: nem, ő beugratott egy yachttal az udvarra, majd egy helikopterre felkapaszkodva Hajrá Kinguci kiáltásokkal elrepült :)

ELP 2011.12.28. 00:15:28

@ő-szinte: Áhh ezt már megette a fene:
Tudod mi hiányozna belőle? megmondom,,,a láz , a szenvedély :)

vallatas 2011.12.28. 00:15:32

A cenzor sosem alszik!
Kitartó szorgos katona :(

bigél 2011.12.28. 00:15:48

@ő-szinte: Ne érts félre, nem vagyok egy Attila fan, sok dolga nagyon nem tetszik, de azért látom benne az embert.

Hozzám férfiként - mint korábban már írtam - Csaba áll közel.

És mostanában - nevessetek ki - de a pufiban is egyre több potenciált látok.

sogeking 2011.12.28. 00:16:03

@ő-szinte: attól, hogy te fura vagy, még nem mindenki (pl. Attila) az :D

genevieve 2011.12.28. 00:16:14

@bigél: dehogy szereti:-D

egyszerűen csak meg akarja szerezni...

miért dobálozik mindenki nagy szavakkal, össze vannak zárva, és vonzódnak egymáshoz (ezért kavarnak össze-vissza), ha nem lennének bent a villában, max dugnának egyszer és soha többet nem találkoznának....
ezt mondjuk talán gergő látja egyedül tisztán...

ő-szinte 2011.12.28. 00:16:49

@szerivan: Hát kellett olyan sokáig ellenni??? :-)

ELP 2011.12.28. 00:17:02

@bigél: Jól fogalmaztál, aki akarja megérti,,,,,

2011.12.28. 00:17:21

@nosce: Láttam itt már Hajnalkát habzó szájjal ilyenek miatt :)

ő-szinte 2011.12.28. 00:17:24

@nosce: De az miért, ha a többi nem?

genevieve 2011.12.28. 00:17:42

@bigél: bocs, de a pufi miatt nevetnem (röhögnöm) kell:-D

nosce 2011.12.28. 00:17:46

@bigél:
"de a pufiban is egyre több potenciált látok."

pufiban már az összes benti csaj meglátta a potenciált :)

2011.12.28. 00:18:06

@vallatas: Ugye ezt nem rám mondod?

ELP 2011.12.28. 00:18:29

@genevieve: áhh ez az ami nrm így van,,,
és ezt ki látjas tisztán? gergő??nahh neeeee :)

ő-szinte 2011.12.28. 00:18:31

@szerivan: Én már akkor is, mikor nem volt semmi alap. De ha egy nő menstruál...:-)

sogeking 2011.12.28. 00:18:52

@nosce: hát ja - Melinda, Vera, Veronika, Eszter

ő-szinte 2011.12.28. 00:19:10

@ELP: Az sem kor kérdése...

bigél 2011.12.28. 00:19:13

@ő-szinte: Ha nagyon meg akarnám fogalmazni, akkor sok reakciójára azt mondanám, hogy értem, miért teszi, mi állhat mögötte, sőt meg is értem, de nem helyeslem, nem fogadom el.

Egyébként neki nagyon jót tenne egy olyan nyugisabb barát, mint Csaba, aki ha jól emlékszem, mielőtt bement, szimpatizált is vele. Csak elmarta, valszeg féltékenységből.
Lehet túlzott spekuláció, de a Kingára való féltékenység mellett ebben az is közrejátszhat, hogy Csaba előtt még ott áll az, amiről Attila azt hiszi, hogy neki már nem adatik meg, de legalábbis kis eséllyel.

ő-szinte 2011.12.28. 00:19:57

@sogeking: Nem??? :-)
Kurva amnézia!:-)

nosce 2011.12.28. 00:20:00

@szerivan:
ez igaz, amikor minden harmadik beírás a Vera casting linkje, vagy arról fotó volt :)

bigél 2011.12.28. 00:20:14

@genevieve: nyugodtan, én is röhögök magamon :D :D

de jól nyomja az öreg, van benne valami

ő-szinte 2011.12.28. 00:20:35

@bigél: A pufiért nevetek, hehe

ELP 2011.12.28. 00:20:39

@ő-szinte: Nahh most jól össze fogunk vitatkozni,,de inkább megelőzöm,,,lehet h igazad van :)

vallatas 2011.12.28. 00:20:53

@szerivan:
nem, az online adást felügyelő cenzorra gondolunk ilyenkor.

bigél 2011.12.28. 00:20:56

@nosce: pedig bőrkeményedés van a talpán ...

ki érti ezt???

2011.12.28. 00:21:00

@bigél: Miről maradt le Ati amiről Csabi még nem?

nosce 2011.12.28. 00:21:33

@ő-szinte:
nemtom, találgatni meg nem akarok, meg nevet váltani se :)

sogeking 2011.12.28. 00:21:41

most, hogy mindenkinek sikerült meglátnia Attilában a kedves, aranyos kisfiút, remélem hasonló pozitív hozzáállást várhatok Kingával kapcsolatban is :):):)

genevieve 2011.12.28. 00:22:16

@bigél: szerintem is az zavarja csabában, ami ő nem lehet....

nosce 2011.12.28. 00:22:29

@bigél:
mondjuk Veröonika a farkáról is tudna nyilatkozni :)

sogeking 2011.12.28. 00:22:39

@genevieve: neeee, tényleg? szerintem csak viccelsz :)

ő-szinte 2011.12.28. 00:23:04

@nosce: Azt hiszem értelek:-DDD

2011.12.28. 00:23:14

@nosce: Az milyen buli volt pedig :D Hajnalban kijöt szétbaszni a társaságot, de olyan stílusban, hogy az inkább egy pasit jellemezne. Nagyon vicces volt.

ELP 2011.12.28. 00:23:28

@sogeking: Csak érzelmeket tárgyaltunk,,,senki nem mondtza h aranyos kisfiú,,,

bigél 2011.12.28. 00:24:01

@szerivan: mondom, ez csak spekuláció, annak alapján, amit látok/hallok. Én nem gondolom, hogy lemaradt volna, csak szerintem van benne egy ilyen érzés. De nekem is csak megérzés, nem biztos, hogy racionálisan meg tudnám indokolni.

ő-szinte 2011.12.28. 00:24:16

@ELP: Mért vitatkoznánk össze? Mért kéne ugyanazt gondolnunk erről? Te is egy másik ember vagy és én is...

genevieve 2011.12.28. 00:24:55

@bigél: nos...igazad van abban, hogy pufinak van elég sok sütnivalója:-))

ő tipikusan az a tipus, aki ledumálja a csajok bugyiját, pont azért mert tudja, hogy külsőleg nem egy főnyeremény, ezért erre a vonalra erősített rá...ezért is van nagyobb szerencséje mint atinak...mert ő erőszakosan nyomul..azt pedig kevés nő viseli el

sogeking 2011.12.28. 00:25:15

@ELP: nyilván sarkítottam, de csak egy kicsit:)

ELP 2011.12.28. 00:25:39

@sogeking: Jahh különben is az én vok :)

2011.12.28. 00:25:48

@bigél: Jó, de miről? Az egyetemről a jófiúságról, a huszonéves csávóról (az meg már volt)?

ő-szinte 2011.12.28. 00:26:20

@szerivan: Ja, az fasza volt!:-)
ott voltam?

bigél 2011.12.28. 00:26:38

@genevieve: én azért szeretném azt hinni, hogy igazam van. Korábban bennem is volt ilyen érzés, hogy csak a megszerzésről szól az egész, de most már másképp látom/érzem.
Az sem kizárt, hogy Attilában is fordultak a dolgok. Először másnak indult, mint ami lett.

ő-szinte 2011.12.28. 00:26:51

@ELP: de, szerintem aranyos.

2011.12.28. 00:27:18

@genevieve: Pufival SSKK nem keverednék intim szituációba! Pfújjjj!

ELP 2011.12.28. 00:28:12

@ő-szinte: Vicc volt persze,,,de azt bíztosan észre vetted már hogyha két különböző gondolat összecsap , akkor annak nem mindig van jó vége ,,

genevieve 2011.12.28. 00:28:16

@szerivan: szerető család, főiskola, barátok....

2011.12.28. 00:28:39

@ő-szinte: Azt én honnan tudjam kuzin?:)))

bigél 2011.12.28. 00:28:43

@genevieve: Csaba szerkezete Pufi dumájával halálos fegyver lenne

genevieve 2011.12.28. 00:29:10

@sogeking: nyugi:-) ez nekem sose fog sikerülni :-D

2011.12.28. 00:29:42

@genevieve: Családot alapíthat, főiskolához sem öreg, a barátpk az necces, neki az a gyenge pont.

ELP 2011.12.28. 00:29:54

@ő-szinte: Ezt női szemmel kell megítélni ,,,

ő-szinte 2011.12.28. 00:30:06

@ELP: Ez ember és intelligencia kérdése...

sogeking 2011.12.28. 00:30:27

@bigél: ráadásul, ha még úgy is énekelne, mint Seri...

genevieve 2011.12.28. 00:30:37

@bigél: nem akarom elvenni a hited:-D

megérdemelnék egymást:-D

Papucs Orrán Pamutbojt 2011.12.28. 00:30:41

áh... telón már nemtom követni a kommenteket. sajnos mindig visszaugrik 19edikére...
jóccakát! :-)
és köszi az onlájn közvetítését!

vallatas 2011.12.28. 00:30:58

Vera is most eszik... és csodálkoznak, hogy dagadnak :-) hopp és online off... már azt se nézhetjük, ahogy éjfélkor zabálnak vicc

2011.12.28. 00:31:04

@sogeking: És úgy sírna mint Fecó...

ő-szinte 2011.12.28. 00:31:09

@szerivan: Csak a kurva amnéziám miatt...:-)))
Tudod, hogy a bugyit is mindig elfelejtem, hehe

nosce 2011.12.28. 00:31:15

@sogeking:
te mi ez a dobó csillag ? :)

bigél 2011.12.28. 00:31:17

@genevieve: csajok, buli, fanta

na jó, nem poénkodom el. ezek, amiket felsoroltál, plusz az, hogy még nem kiégett, több optimizmus van benne? valami ilyesmi. talán ez az optimizmus a legfontosabb.

genevieve 2011.12.28. 00:31:50

@bigél: ott a pont:-D

@Papucs Orrán Pamutbojt: be kell állítani a telefonon, a mobil nézési módot és akkor lehet lapozni előre és hátra a kommentek között

ő-szinte 2011.12.28. 00:31:55

@szerivan: Igen, pufi fúj!!! No sex vidit!

bigél 2011.12.28. 00:32:30

@sogeking: fb+ majdnem leestem a székről!!! :D :D

2011.12.28. 00:32:35

@ő-szinte: Pedig bugyi kell, különben húzod magad után a nyákot mint az éti csiga.

nosce 2011.12.28. 00:32:45

@szerivan:
jah, váratlan volt mint derült égből a gumibot :)

genevieve 2011.12.28. 00:32:56

@szerivan: család alatt a szülőkre gondoltam...főiskolához nincs elegendő alaptudása...

bigél 2011.12.28. 00:33:58

@szerivan: persze, ezt mi tudjuk, de szerintem ő már lemondott sok mindenről.

ő-szinte 2011.12.28. 00:34:00

@szerivan: Legalább tudják követni a szexszagomat:-DDD

De jót mondtál, odabaszott:-)))

2011.12.28. 00:34:08

@genevieve: Majd épít magának egy főiskolát :)

genevieve 2011.12.28. 00:34:25

@bigél: csabi sose lesz kiégett és 40 évesen is optimista lesz:-)

és 40 évesen nagyon-nagyon jó pasi lesz:-D

Papucs Orrán Pamutbojt 2011.12.28. 00:35:13

@genevieve: egen, azon van. az utolsó adag kommentet be is hozza rendesen, de eltüntem egy fél órára, szal vissza kellett mennem 3-4 oldalt, és ez vmiért nem tetszett neki :-D

bigél 2011.12.28. 00:35:24

@genevieve: remélem. mármint hogy nem lesz kiégett. (de Attila még nem is 40 éves. csak 32, nem?)

genevieve 2011.12.28. 00:35:34

@szerivan: másként biztosan nem:-)

2011.12.28. 00:36:10

@bigél: Csináljunk egy Mentsük meg Atikát klubot, lehetne a neve Ati Előtted Az Élet. Bigél az elnökasszony, az nem is kérdés, minden rafináció nélkül.

bigél 2011.12.28. 00:36:19

@nosce: igen, ők az egri csillagképek (sic!)

genevieve 2011.12.28. 00:36:44

@Papucs Orrán Pamutbojt:
nem tudom, én az utóbbi két hétben napközben telefonon olvastam a hv-t és simán működött

ELP 2011.12.28. 00:36:58

feco vera d matrac,,,technikai megbeszélés lesz,,,megyek befekszem az ágy alá :)

genevieve 2011.12.28. 00:37:59

@bigél: megelőlegeztem neki a 40 évet:-)

egyébként meg ati pont annyira házsártos és mániás mint egy vén trotty....

sogeking 2011.12.28. 00:38:33

@szerivan: csinálhatnátok gyűjtést is, mondom a számlaszámot

bigél 2011.12.28. 00:39:05

@sogeking: a fenébe is, megelőztél :D :D

ő-szinte 2011.12.28. 00:39:11

@genevieve: Sajnos ez nem korfüggő:-)

ELP 2011.12.28. 00:39:25

@genevieve: Eléggé fúrcsán látod néha a dolgokat,,,,

2011.12.28. 00:39:31

@ELP: El ne felejtsd kapirgálni az ágykeretet meg kidugni combközépig a lábadat mint az a félszerzet Veron.

genevieve 2011.12.28. 00:39:42

@szerivan: na, legalább ha ati kiesik, lesznek csajai:-D

(bocs:-)

bigél 2011.12.28. 00:40:27

@szerivan: kihívás lenne, az biztos. de szívesen leszek elnök, a munkát leosztom a többieknek.

vallatas 2011.12.28. 00:41:15

Atti-Sehi randin: www.nlcafe.hu/data/cikk/10/96690/3.jpg
Szépség és a szörnyeteg...
Kíváncsi vagyok hova küldte őket az RTL ilyenkor ...

ELP 2011.12.28. 00:41:27

@szerivan: majd csak gimnasztyorkázok valahogyan :)

2011.12.28. 00:41:44

@genevieve: Engem nem bántasz meg ilyesmivel, én szülök neki kis ivadékokat is.

bigél 2011.12.28. 00:41:47

@ő-szinte: ez tényleg nem. Kinga is ilyen házsártos pl.

2011.12.28. 00:42:45

@vallatas: Te ott dolgozol a sehová se nyíló ablakok mögött! Te vagy az egyik cenzor és onnan nyomod a fórumot!

nosce 2011.12.28. 00:43:03

@bigél:
úgyis felhős az ég, hálistennek nem látjuk őket :)

bigél 2011.12.28. 00:43:11

@szerivan: ez nagyon szép vállalás!

Többiek mivel járulnak hozzá a projekthez?

genevieve 2011.12.28. 00:44:17

@szerivan: szegény kölykök:-D

remélem a te szépségedet örökölnék:-D

az milyen durva lenne már, ha ati és kinga összejönnének és ati szépségét és kinga természetét örökölnék.....

ő-szinte 2011.12.28. 00:44:19

@bigél: Én osztom az észt:-)))

2011.12.28. 00:44:36

@bigél: Szép vállalás :DDDDD Ez de szép volt!

ELP 2011.12.28. 00:45:07

Ennek a feconak ennyi az önálló vélemyénye : persze , persze,,,

genevieve 2011.12.28. 00:45:09

@ő-szinte: a korban:-D

házsártos vagy te is?:-)

nosce 2011.12.28. 00:45:23

@sogeking:
"csinálhatnátok gyűjtést is, mondom a számlaszámot"

sztem elég lesz fizetős sms-t küldeni BÖMÖS szóval :)

genevieve 2011.12.28. 00:45:54

@ő-szinte: az atinak sincs túl sok:-)

ő-szinte 2011.12.28. 00:46:22

@genevieve: Hát, kinek mi a házsártos... Lehet, hogy neked igen, másnak meg nem. Nem tom.

ELP 2011.12.28. 00:46:50

@bigél: én gyűjtöm az adatokat,,ebben profi vok :)

ő-szinte 2011.12.28. 00:47:02

@genevieve: Na jó, de Kingának...???:-)

genevieve 2011.12.28. 00:47:06

@bigél: atihoz nem vállalás kell, hanem seggelés:-DDD

bigél 2011.12.28. 00:47:56

@ELP: na, lassan megleszünk. nekem tényleg nem kell semmit csinálnom.

genevieve 2011.12.28. 00:48:01

@ő-szinte: nekem nem:-)

de a te véleményedet kérdeztem:-)

ELP 2011.12.28. 00:49:11

@ő-szinte: Figyeled a párbeszédet vera feco között,,,párbeszédet???,,az túlzás

2011.12.28. 00:49:33

Peeeeersze, peeeeersze.

MagasMacska 2011.12.28. 00:49:33

Azért azt a közhelygyűjtemény, amit Vera lead, nem szemmi!!

nosce 2011.12.28. 00:49:43

@ELP:
"Ennek a feconak ennyi az önálló vélemyénye : persze , persze,,,"

ez már az amikor ki is fejti, normálisan csak sóhajt :)

MagasMacska 2011.12.28. 00:50:05

@MagasMacska: Na, tannuljak meg írni, az és semmi.

sogeking 2011.12.28. 00:50:08

@bigél: én leöntöm sörrel, de csak valami ócsóval :)

@nosce: így van - január elsejétől kezdődik a 'Mentsük meg Attilát hét'

küldd a BOMOS szót a 1799-es emelt díjas telefonszámra, női betelefonálóink között 10 darab bikini felső szétszaggatást sorsolunk ki :D

ELP 2011.12.28. 00:50:22

@bigél: De de ,,lassan aludnom,,,hátha valami szépet álmodom,,,valami nagyon szépet :)

genevieve 2011.12.28. 00:50:34

néha eljátszom a gondolattal, hogy mi lett volna, ha ebbe a szériában indul alek mint okostojás?

vagy kinga az előzőben?:-D
vagy peti az előzőben?
vagy béci ebben, mint alfahím?:-D

ő-szinte 2011.12.28. 00:50:48

@genevieve: Most komolyan...:-O
Én magamnak nem vagyok házsártos, stb. De másnak lehet. Attól függ ki milyen beállítottságú, kinek mi a házsártosság. Érted?
És ami az egyiknek az, az koránt sem biztos, hogy a másiknak is az.

MagasMacska 2011.12.28. 00:50:58

@genevieve: "na, legalább ha ati kiesik, lesznek csajai:-D"
Meddig?

ELP 2011.12.28. 00:51:38

@nosce: Ez jóóóóóóóóó ?)
az sszony meg is kérdezte: mi a farncon röhögsz ekkorát??? :)

ő-szinte 2011.12.28. 00:52:07

@ELP: Nem. Már ki vagyok a V-F picsogástól:-)

bigél 2011.12.28. 00:52:47

@ELP: legyen úgy! anyukám mindig mondta annak idején, hogy szép álmokat, bajuszos angyalokat. esetedben a bajuszt kihagyhatjuk, nehogy rémálom legyen a vlégén.

genevieve 2011.12.28. 00:53:35

@ő-szinte: most, hogy igy lassan mondtad, megértettem:-D

@MagasMacska: kb. 1 hónapig

ő-szinte 2011.12.28. 00:54:14

@bigél: Rém álom az ELP utcában?

bigél 2011.12.28. 00:54:25

@sogeking: tök hülye vagyok, tudom, de mi az a BOMOS???

MagasMacska 2011.12.28. 00:54:48

@genevieve: A kicsit is jó ösztönű még hamarabb menekül.

genevieve 2011.12.28. 00:55:11

@bigél: a BMW gépkocsi szlenges neve:-)

BÖMÖS

bigél 2011.12.28. 00:55:14

@ő-szinte: hehehe életveszélyesek vagytok :D :D

ő-szinte 2011.12.28. 00:55:20

@genevieve: Akkor miért is volt ez a kérdés?

genevieve 2011.12.28. 00:55:56

@MagasMacska: a kicsit jó ösztönű nem keveredik oda:-)

bigél 2011.12.28. 00:56:05

@genevieve: na, látszik, hogy engem sosem vonzottak az autók

sogeking 2011.12.28. 00:56:06

@bigél: nézd meg mire válaszoltam (bömös)

ELP 2011.12.28. 00:56:07

@bigél: hát a bajusz az nem kell,,,általában mindig valami szőke hosszú hajú lány jelenik meg,,,de arca csak az elején volt,,mostanában már nincsen,,,

nosce 2011.12.28. 00:56:16

@sogeking:
"női betelefonálóink között 10 darab bikini felső szétszaggatást sorsolunk ki :D"
sztem adjunk nekik mp3 lejátszót is, azt minden trendi müsorban adnak :)

bigél 2011.12.28. 00:56:47

@ő-szinte: mert amikor röhögök, vagy a székről akarok leesni vagy pedig megfulladok

genevieve 2011.12.28. 00:57:05

@ő-szinte: semmi, nem lényeges:-)

ma nem vagy a megszokott formádban:-)

ELP 2011.12.28. 00:57:09

@ő-szinte: Magácska csak ne cicozzon itt velem :)

bigél 2011.12.28. 00:57:28

@nosce: a csíkos napernyő ma már nem menő???

sogeking 2011.12.28. 00:57:54

@nosce: esetleg egy lézer blokkolót

bigél 2011.12.28. 00:58:00

@vallatas: köszi! ma is tanultam valami újat.

genevieve 2011.12.28. 00:58:37

@bigél: engem sem:-)

de a pasik szeretnek ilyesmivel vagizni:-)

(vagánykodni:-)

ő-szinte 2011.12.28. 00:58:49

@genevieve: Biztos az Opera...:-)
Vagy a tegnap esti blog...:-X
De nem értelek, mondd már el légyszi.

bigél 2011.12.28. 00:59:17

@sogeking: hát az sem sokat segített volna, de most már tudom :D

ő-szinte 2011.12.28. 00:59:42

@bigél: Jó, de mért röhögsz?
:-DDDD

nosce 2011.12.28. 00:59:54

@bigél:
"nyukám mindig mondta annak idején, hogy szép álmokat, bajuszos angyalokat."

ma már nem annyira örülnek a bajuszos angyaloknak mert esetleg kidörzsöli :)

bigél 2011.12.28. 00:59:57

@genevieve: kackac
azért nem minden kínai

sogeking 2011.12.28. 01:00:08

@genevieve: már pont rá akartam kérdezni :):)

bigél 2011.12.28. 01:00:36

@ő-szinte: rémálom az ELP utcában

ELP 2011.12.28. 01:00:46

@ő-szinte: Ezt már ismerem , az az amikor mondassz valamit,,ami egy nagy semmi :)

ő-szinte 2011.12.28. 01:00:48

@ELP: Csak asszociáltam. De tudom, ma már ne nagyon merjek elaludni, mert akkor...

genevieve 2011.12.28. 01:01:38

@ő-szinte: Ma este olyan kis vonalas vagy (lehet tényleg az opera hatása:-)

semmi lazaság, csak hülyültem, semmi értelme nem volt annak amit irtam, amit máskor kiröhögtél volna, de most elkezdted magyarázni .....

ő-szinte 2011.12.28. 01:01:44

@nosce: Vonyítok! hülye!:-DDDDDDDDDD

ELP 2011.12.28. 01:02:22

@bigél: Látod kötekszik velem,,,jogdj nélkül használja a nevemet:)

genevieve 2011.12.28. 01:02:50

@bigél: pedig csak előzékeny akartam lenni:-)

2011.12.28. 01:03:15

@ELP: Te ne udvaroljál íly nyíiltan öszintének, idáig érzem a szexszagot! Kérd ki a D-matracot.

ő-szinte 2011.12.28. 01:03:22

@bigél: Hát aki tud, az tud!:-D
És ész osztásban meg kifejezetten zseni...:-)

bigél 2011.12.28. 01:03:31

@ELP: ezért tart itt ez a világ!

nosce 2011.12.28. 01:03:42

@bigél:
hát azt nemtom, de esetleg a napszemüveg :)

genevieve 2011.12.28. 01:03:52

@nosce: mert régebben nem volt szokás a nyalás?:-)

bigél 2011.12.28. 01:04:24

@genevieve: aha, persze. én meg most jöttem a falvédőről. :P

ő-szinte 2011.12.28. 01:04:37

@ELP: Milyen nagy semmit mondtam?

ő-szinte 2011.12.28. 01:05:31

@genevieve: Lehet. De most röhögni fogsz, ELGONDOLKODTAM rajta. És nem értettelek:-)

genevieve 2011.12.28. 01:05:47

@ő-szinte: khmm, ez már nekünk kínos:-D

nosce 2011.12.28. 01:05:50

@sogeking:
"esetleg egy lézer blokkolót"

egy db írható CD-re gondolsz ? :)

genevieve 2011.12.28. 01:06:58

@bigél: hol szeretet van, ott béke, hol béke ott isten, hol isten, ott szükség nincsen?:-P

@ő-szinte: tuuuuuuuuuuudom:-D

ELP 2011.12.28. 01:07:00

@szerivan: Ez nem udvarlás kérlek,,,ez az álom már több éve kisért,,,hol volt ő még akkor.
Különben , meg nem is szőke,,,neg nem is vagyok az esete :)

nosce 2011.12.28. 01:07:25

@genevieve:
"mert régebben nem volt szokás a nyalás?"

hát nemtom, de régebben nem borotválták, és a bozót gondpolom sok mindent felfogott :)

ő-szinte 2011.12.28. 01:07:25

@szerivan: Te, pufi! Te vigyázol rám mindig?:-)

ELP 2011.12.28. 01:07:35

@ő-szinte: hát csak ennyit : hehe

genevieve 2011.12.28. 01:08:35

@nosce: hány éves is vagy?:-P

ő-szinte 2011.12.28. 01:08:57

@genevieve: Volt már kínosabb is:-) A kicsire nem adunk, a nagy meg nem számít:-)))

2011.12.28. 01:10:01

@ELP: Attól te még nyomulsz.

@ő-szinte: Nem vigyázok, csak zavar a sok kerülgetés.

bigél 2011.12.28. 01:10:03

@genevieve: csak pontosan, szépen ...

Hol hit, ott szeretet,
hol szeretet, ott béke,
hol béke, ott áldás,
hol áldás, ott Isten,
hol Isten, ott szükség nincsen.

(nagymamámnak tényleg volt ilyen)

genevieve 2011.12.28. 01:10:27

@ő-szinte: tényleg nem szőke a hajad?:-)

bigél 2011.12.28. 01:10:46

@nosce: nem mertem leírni, de ilyesmire gondoltam én is

ő-szinte 2011.12.28. 01:10:49

@ELP: Igen, de gondold át annak tudatában, hogy szőke...

2011.12.28. 01:11:43

@genevieve: Ezt mondom én is :)

ő-szinte 2011.12.28. 01:11:48

@szerivan: Irígy vagy, vagy te is kerülgetnél?

nosce 2011.12.28. 01:12:43

@genevieve:
hát retro pornókon azért látszanak a fazonok :)

ELP 2011.12.28. 01:12:43

@ő-szinte: Nahh akkor most már ezt is tudom :)
És mond már neki, h mi már mindent megtárgyaltunk :) nem kell pásztorkodni!
Ezt meg pont én mondom ::)

2011.12.28. 01:13:06

@ő-szinte: Mivel nő vagy így nem érdekelsz, és irigy sem vagyok.

genevieve 2011.12.28. 01:13:09

@ő-szinte: nem kerülgetne:-) megszerizne:-)

ő-szinte 2011.12.28. 01:13:46

@genevieve: Nahát! Te távolbalátó vagy?:-)

genevieve 2011.12.28. 01:14:00

@nosce: nem nézek retropornót:-)

genevieve 2011.12.28. 01:14:41

@ő-szinte: nem, csak akkor még nem olvastam amit irtál:-)

ő-szinte 2011.12.28. 01:14:54

@nosce: ja, főleg a német cuccok mókásak:-)

genevieve 2011.12.28. 01:15:36

@szerivan: mondjuk teljesen úgy irsz mint egy pasi:-D

ő-szinte 2011.12.28. 01:15:53

@szerivan: Oh, hát ezért kérdezted, hogy pasi vagyok-e!
de mivel nő, így nem...ahha:-)

vallatas 2011.12.28. 01:15:59

Kinga:
"Csabi a legőszintébb bazdmeg?"
Gergő:
"Attila a legszebb bazdmeg?"
:D

Asszem Kinga és Gergő megtalálta a közös nevezőt!

bigél 2011.12.28. 01:16:05

Jó éjszakát mindenkinek!

sogeking 2011.12.28. 01:17:55

@nosce: talán ha belinkelnél egy tárgyi bizonyítékot :)

genevieve 2011.12.28. 01:18:19

@nosce: erősen kétlem:-)))

nem hiszem, hogy vágykeltő lehet amikor egy harcsabajusz találkozik egy őserdővel:-D

nosce 2011.12.28. 01:18:19

jóéjt mindenki :)

ELP 2011.12.28. 01:18:48

@genevieve: Nem úgy ír,,,,és még egy apró jelre szeretnélek figyelemeztetni:
a mosoly jel :)- ez a pasi , :-) - ez a női,,,,

ELP 2011.12.28. 01:20:07

jóccakát a menőknek :)
Mi még maradunk mert msot már én is rájöttem, nyomulnom kell :)

ELP 2011.12.28. 01:20:47

@ő-szinte: Vigyázz nyomulok ám :)

2011.12.28. 01:21:15

@genevieve: Itt elég sokan úgy írnak mint a pasik, miközben a társaság 80% nő. Persze statisztika még nincs rolla, addig az egész csak pusztába kiáltott szó.

genevieve 2011.12.28. 01:22:24

@szerivan: nem:-)

csak 2-3 ember ir úgy mintha pasi lenne és közben nő:-)

ELP 2011.12.28. 01:22:52

@ő-szinte: Sőt : álmaimban élő kedves szőke lány , jöjj vezess át az éjszakán :)

ő-szinte 2011.12.28. 01:22:56

@ELP: Akartam is kérdezni, hogy miből jött ez a fantasztikus megállapítás, hogy nyomulnod kell?:-)

ő-szinte 2011.12.28. 01:23:38

@szerivan: de Zwekwdly biztos megcsinálja...:-)))

genevieve 2011.12.28. 01:24:26

@ő-szinte: az meg, az olyan, hogy megcsinálja:-D

ELP 2011.12.28. 01:25:13

@ő-szinte: Hát látod a végén még összeadnak it bennünket,,:)
vagy lehet hogy már valaki tud valamit?:)

sogeking 2011.12.28. 01:25:23

@szerivan: attól, hogy a nők többet írnak, még nincsenek többen :)

genevieve 2011.12.28. 01:26:34

@ő-szinte: te ezzel a nick-eddel nem:-)

szerivan igen

és volt valaki (már nem emlékszem a nevére), de most már nem ír ide (előző vv-ben igen)

viszont pl. hajnira sose hittem azt, hogy nem nő:-)

ő-szinte 2011.12.28. 01:26:49

@ELP: Figyi! Nem akarlak elkeseríteni, de engem itt a legtöbb delikvenssel összeadnak...
Hát, hijába, nagy az érdeklődés:-DDD

ELP 2011.12.28. 01:29:07

@ő-szinte: Óhh de kár ,,,én meg már azt hittem,,,,nahh mot már oljan ideges lettem , h bort bírnék faksztani :)

ő-szinte 2011.12.28. 01:29:24

@genevieve: Ne már...de hát tudtad , hogy ő Hajni!:-)))
De, ezzel a nickemmel is . Nem szerivan volt az egyetlen, aki nem tudta eldönteni, a nemi identitásomat.

ELP 2011.12.28. 01:29:37

@ő-szinte: Pedig ha tudnák amit én tudok :)

ő-szinte 2011.12.28. 01:30:46

@genevieve: Hú, ez már rég túl van a marketingen. Kérdezd szerivant, vagy csak nézd a blogot. Kelendő vagyok, na!:-)

ő-szinte 2011.12.28. 01:31:43

@ELP: De azt nem fogják megtudni:-) Ugye???:-)

ő-szinte 2011.12.28. 01:32:21

@sogeking: Na, tessék!:-)
Jó, legyen.:-)

genevieve 2011.12.28. 01:32:22

@ő-szinte: a név jelent valamit?:-)

mikor elkezdtem a blogot olvasni =(az elsőt, tök véletlenül keveredtem ide) akkor (még) nem néztem meg ki irja

az én véleményemről beszéltem, én ezzel a nick-el nőnek gondoltalak...a kubaival nem, de ott volt egy előfeltételezés:-)

genevieve 2011.12.28. 01:33:36

@ő-szinte: őszintén szólva én nem tudom kik azok akik esengenek a kegyeidért:-)

tényleg, kik azok?:-)

ELP 2011.12.28. 01:34:15

@ő-szinte: Soha! Én úriemeber vok :Csak egy módon tudhatják meg , ha megkérsz rá h közöljem,,,,

2011.12.28. 01:35:37

Míg ti számolgatjátok a gesztenyéket én bebujcizok a paplan alá. Szép álmokat pufikáim!

ELP 2011.12.28. 01:35:39

@ő-szinte: Ez a mi kis titkunk , bezártam egy dobozba,,,és aklcsát elküldtem Neked :)

ELP 2011.12.28. 01:36:23

@szerivan: jóccakát,,,jól nyomulok??.)

ő-szinte 2011.12.28. 01:37:06

@genevieve: Természetesen a név jelent vmit, de nem az illető nemére vonatkoztatva.
A kubai után nőnek gondoltál? Érdekes...
És előtte sem írtam túl nőiesen. Pont nem akartam , hogy tudják.
Féltem, hogy elkezd szivárogni a szexszag, és tessék! Nem véletlenül aggódtam.:-D

2011.12.28. 01:37:23

@ELP: Megkopott a fényed, lépjél már.

ELP 2011.12.28. 01:37:46

@genevieve: hát én gyula meg a tóth ottó :)

ELP 2011.12.28. 01:38:29

@szerivan: van még egy kis sidol ,,majd igyexem

2011.12.28. 01:39:16

@ELP: Ez Oroszéán Szonja dalából volt idézet.

ő-szinte 2011.12.28. 01:39:50

@genevieve: Zwekedly, Elno_Kur... minden héten van egy új legalább. Na jó, minden kéthétben:-)

ő-szinte 2011.12.28. 01:41:05

@szerivan: Te álmodban is beszélsz, pufi?:-)

ELP 2011.12.28. 01:41:08

@szerivan: nem,,,,de elmondom h nyugodtan tuggyá aludni,,,ez a bajor imi dala,:)

ELP 2011.12.28. 01:43:04

@ő-szinte: Vettem is már párbaj kellékeket , és hírdetést adtam fel h segédeket keresek :)

genevieve 2011.12.28. 01:43:14

@sogeking:

ahogy éppen eszembe jutnak a nevek

nők:

hajni
ancilla
mézescsók
magasmacska
mocskosmacska
beácska
csicserika
pushpang
nathalie
ő-szinte
szerivan
ayesha
a pszichológus hölgy (nem jut eszembe a neve)
hannamontana
anica inkognitóban
brr
foxglove
rianna
bennfentes
barbwire
oázis
tüzitündér
müszélia
beeberr
tapout
antiszociális taho kismama
tjuca
kmarti
cassia30
ladyandhank
meglepke
liberáliskonzervativ
never again
avanivi
julcsi29
uviusz
penelope garcia
jóasszony
bukott madonna két nagy didivel

elnézést, ha valakit kihagytam...illetve, ha mégis rossz a megérzésem és férfi létére besoroltam a nők közé:-)

genevieve 2011.12.28. 01:44:27

@ő-szinte: nem:-)

a kubai névvel írót gondoltam férfinak:-)

az ő-szinte névvel írót sose:-)

ő-szinte 2011.12.28. 01:44:42

@genevieve: ELP is csatlakozott a sorhoz:-)

ő-szinte 2011.12.28. 01:45:24

@genevieve: De kiderült, hogy én vagyok. Akkor hogy?

sogeking 2011.12.28. 01:46:05

@genevieve: brr nő? hmm. én a férfiak számolását 100-nál abbahagytam, mert nem fért ki több egy buszjegyre :)

ő-szinte 2011.12.28. 01:46:33

@genevieve: Egyet vegyél ki, mert az sértő a női nemre nézve!:-DDD

genevieve 2011.12.28. 01:46:41

@ő-szinte: hát ezért ez nem egy reprezentatív minta:-D

meg ők nem annyira a törzsközönség része, lehet ezért kerülte el a figyelmemet az a rajongás:-)

ELP 2011.12.28. 01:46:50

@szerivan: Mond már h olyan érdekes vagyok h nem tudsz itt hagyni :)

kamarti 2011.12.28. 01:46:59

Sziasztok! Remélem, mindenkinek legalább olyan békés volt itt is a karácsonya, mint a villalakóknak (kevesebb sírással :)
én most néztem vissza a karácsonyi adásokat, és így együltőben több kérdés is felmerült bennem (5000 kommentet nem olvasok vissza, szóval biztos nem mondok sok újat, bocs)

vajon Kutai papát instruálta az rtl, vagy magától mondta, hogy mennyire szimpi neki Ati? Mert nálunk ugyan nincsenek királylányok, de nem hinném, hogy tapsikolnánk annak, aki kihozza a gyerökből az állatot, ország-világ előtt, vagy olyan nevű kurvát kér ajándékba, mint a lányunk stb. (persze nehezebb a helyzet, ha a papa magára ismert Ati nőkkel való bánásmódjában...)

egyébként így egymás után nézve az adásokat (és tudva, hogy Ati folyton figyel és méricskél (meg hallgatózik a fürdőszoba előtt bakker), talán a Kinga-Csaba vitába nem csak azért szállt be, mert általában is kihasználja az alkalmakat, hogy mindenkit letépjen Kinguciról, hanem mert felmérhette, hogy Csabi kicsit sokat (már magához képest) szerepelt mostanában, együtt kaptak titkos küldetést Kingával (az mennyire szánalmas, hogy kint virrasztott a napaliban, hogy előbb aludjanak el, mint ő??? :)), ajándékosztásnál is egymás mellett ültek hárman Fecóval stb., és egyszerűen nem akart esélyt adni a továbbiaknak.
Egyébként Csabi talán egy percre elhallgathatta volna Kingucit, ha megemlíti neki, hogy ő még nem hazudott a szemébe. Jó lenne már, ha kiábrándulna ebből a hp-ból, aki azt sem veszi észre, hogy miközben a legnagyobb királylánynak képzeli magát az erős bástya Ati oldalán, őt manipulálják a leginkább a bent lévők közül, mert annyira ostoba.
És annyira bíztam benne, hogy Seri is leszakad végre Gergőről (még mielőtt végképp elverásodik ő is), és mondjuk Csabit mondja , már csak dafke. Megnéztem volna az alfahím arcát :)

2011.12.28. 01:47:02

@genevieve: Ebből kb. tizet kapásból pasinak hittem :O

ő-szinte 2011.12.28. 01:48:26

@sogeking: Hogy mi mennyire ugyanazt...:-DDD

2011.12.28. 01:48:48

@ELP: Nem hagyhatom, hogy tudatlanságban élj! Bajor Imi és a Tépj szét :DDD

genevieve 2011.12.28. 01:49:25

@ő-szinte: mivel én alapvetően nem feltételezem senkiről, hogy több néven ir...és te akkor a kubai macsó szerepét hoztad, tehát nem magadat adtad...igy gondoltam azt a nicket férfinak:-)

ELP 2011.12.28. 01:49:25

@szerivan: És ez a dal most nekem szól?

ő-szinte 2011.12.28. 01:50:46

@kamarti: Békés volt, "persze". Jó, hogy a kommenteket sem tudod visszaolvasni:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ELP 2011.12.28. 01:51:17

@szerivan: itt valami tévedés van,,,ezt az imre énekli,,,itt valami másról van szó,,,

genevieve 2011.12.28. 01:51:26

@sogeking: persze:-)

@szerivan: nem vagyok tévedhetetlen:-)

@ő-szinte: mert elfogultak vagytok:-)

én meg ebben a kérdésben objektív:-P

ő-szinte 2011.12.28. 01:51:32

@genevieve: Igen, de az is "én" voltam...
???

ő-szinte 2011.12.28. 01:52:48

@szerivan: Hülye:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

genevieve 2011.12.28. 01:53:17

@kamarti: nos, ez a blog minden volt csak békés nem az utóbbi pár napban:-)

ő-szinte 2011.12.28. 01:53:41

@szerivan: Ez über volt pufikám! Még mindig vonyítok:-DDDDDDDDDDDDDDDDDD

kamarti 2011.12.28. 01:53:41

@ő-szinte: hát ha akarnám, tudnám, de több ezret??? hát kinek van arra ideje?? :)))
no és mik voltak az emlékezetes forrpontok? :) már ha szabad kérdezni? :)

genevieve 2011.12.28. 01:54:10

@ő-szinte: szerintem jobb ha kialszod magad:-D

genevieve 2011.12.28. 01:55:10

@kamarti: szerintem ne feszegesd:-)

végre túllépett rajta a társaság (nagyjából).....

2011.12.28. 01:55:40

@ELP: Ne komplikált túl, ahhoz késő van. Lökd a linket Imiről.

ELP 2011.12.28. 01:55:54

@kamarti: Hu ezt már anyiszor leírtuk,,röviden ,kinga papa ezt már régen kijelentette , más ati az szerelmes..akkor pedig sok baromságra vagyunk képesek,,,kérlek h ennek fényében próbáld nézni a történéseket,,

kamarti 2011.12.28. 01:56:13

@genevieve: no de min tudtatok balhézni, mikor olyan könnyes-nyálas öfik voltak? vagy mindenki itt szelepelte le a családi összetartást? :):)

ő-szinte 2011.12.28. 01:56:14

@genevieve: Nem vagyok fáradt:-D
Amúgy őket én is mind nőnek titulálom.
Persze kivéve egyet, mert hát az sértés ránk nézve, hehe

ő-szinte 2011.12.28. 01:56:54

@kamarti: Hát inkább ne kérdezd...:-)

genevieve 2011.12.28. 01:57:14

@kamarti: ati azon elv mentén halad, hogy akkor is a barátom mellett állok, ha nincs igaza...

vagyis bármilyen hülyeséget mond kinga, vagy csinál, ő akkor is bólogat és helyesel....ahogy gondolom kinga szülei is tették eddig...azért lett olyan az a lány amilyen...

ő-szinte 2011.12.28. 01:57:56

@genevieve: hehe, nagyjából...:-) értem!:-DDD

genevieve 2011.12.28. 01:58:26

@kamarti: én nem balhéztam:-)

pár kommentelő ugrott egymás nyakának...nem volt épületes dolog...

ő-szinte 2011.12.28. 01:58:49

@sogeking: én meg boldog

de ki volt a karácsony?:-D

kamarti 2011.12.28. 01:58:53

@genevieve: rendben! (tényleg emlékezetes lehetett, nem bánom, hogy kimaradtam)

2011.12.28. 01:59:07

@sogeking: Jól van Kiscsillag hallgass egy kis Saxobeat-et.

ELP 2011.12.28. 01:59:30

@szerivan: Hátha eetleg szépen megkértél volna , jobban esett volna , de kásd h uriember vok itt van :www.youtube.com/watch?v=potn1ejS4ws
de most már aztán szeressél ám :)

genevieve 2011.12.28. 01:59:56

@ő-szinte: attól mert valaki nőként más nézetek vall mint én, attól én még nem leszek kevésbé nő:-)

(főleg, mert pasi vagyok:-D

ő-szinte 2011.12.28. 02:01:17

@ELP: Szeressen? Mint Vera?:-DDD

genevieve 2011.12.28. 02:01:31

@kamarti: tényleg ne bánd:-)

én is kimaradtam, csak olvastam...egy ideig, aztán átugráltam a kommenteken...

ő-szinte 2011.12.28. 02:02:19

@genevieve: Nem a nézetei miatt...

Pasi vagy, ez jó!:-DDD

2011.12.28. 02:02:56

@ELP: Ebben hol van az általam idézett részlet? Ez töpörtyűropotatáshoz ideális muzsika egy krimóban, de hogy nem ez volt a Valami Amerikában az biztos.

ő-szinte 2011.12.28. 02:03:01

@sogeking: Tom, hülye vok, de a ki?

genevieve 2011.12.28. 02:03:06

@szerivan: na most az van, hogy rólad meg még mindig azt gondolom, hogy pasi vagy:-)

ELP 2011.12.28. 02:03:44

@ő-szinte: Ide figyelj kicsi lány,,,ne ébreszd fel bennem az elfojtott indulatokat mert akko Nked sanyi lesz :)

kamarti 2011.12.28. 02:05:07

@ELP: egyrészt szerelmes a lópikulát. másrészt épp azzal nem bánok így, akit szeretek. (a gyereket se verem agyba-főbe, mert valami hülyeséget csinál és aggódom érte, a szerelem sem mentség sztem semmire, kultúrember akkor is kulturált, ha szerelmes :))

ő-szinte 2011.12.28. 02:05:08

@szerivan: Kuzinkám, te mit tudsz kattogni:-D jól mulatok:-DDD
Zenélgettek a kis barátoddal?:-)

2011.12.28. 02:05:32

@genevieve: :DDD Miért? Az avatar miatt kiscsillag, meg a műsor miatt, te!

ELP 2011.12.28. 02:05:45

@szerivan: Hu valamit nagyon kavarsz,,,én gyula meg az ottó,,ebben van én ezt írtam :) most má tényleg menjél aludni mert már nagyon álmos lehetsz :)

genevieve 2011.12.28. 02:06:20

@sogeking: mert ugye attól, hogy egy nő nem kell neki mert nő, attól még simán lehet pasi:-D

ő-szinte 2011.12.28. 02:06:37

@ELP: Hát te kérted...:-)) én meg csak asszociáltam , mint mindig:-D

2011.12.28. 02:06:54

@ő-szinte: Kattogásban te is fekete öves vagy.

genevieve 2011.12.28. 02:07:07

@kamarti: köszönöm, köszönöm:-)

tudtam, hogy benned bízhatok:-)

ELP 2011.12.28. 02:07:21

@kamarti: oké,,tiszteletben tartom a véleményedet,,győzködni már fáradt vok,,ne hari :)

sogeking 2011.12.28. 02:07:24

@ő-szinte: az Isten pénze c. film/musical egyik főszereplője

2011.12.28. 02:08:21

@genevieve: De izgi, sztár lettem! 15 perc hírnév.

sogeking 2011.12.28. 02:08:54

@genevieve: azért nagy nehezen megértettem :):)

ő-szinte 2011.12.28. 02:09:03

@kamarti: Nem, sajnos ki kell, hogy ábrándítsalak. Aki szerelmes, az nem biztos, hogy kultúrember tud lenni, mert az érzelmei irányítják. Ezek szerint te még nem voltál szerelmes...

ELP 2011.12.28. 02:09:18

@ő-szinte: Álljunk meg1 baráti szóra,Kedves ki kinek a barátja???:)

genevieve 2011.12.28. 02:09:30

@ő-szinte: ja, és ha téged pasinak néznének akkor ugye nem nyomulnának rád a pasik két hetente:-D

vagy ha igen, akkor azoknak a pasiknak is másirányú az érdeklődésük:-)

ő-szinte 2011.12.28. 02:10:23

@szerivan: Sok mindenben jó vagyok...:-)))

ELP 2011.12.28. 02:10:56

@ő-szinte: megőrjítessz már ezzel az asszociálással,,,,,,:):)

ő-szinte 2011.12.28. 02:10:57

@sogeking: Oh! Na azt nem láttam.:-(

genevieve 2011.12.28. 02:11:22

@ő-szinte: nane:-)

ha valaki szerelmes akkor egy tahó paraszt lesz belőle?:-)

ő-szinte 2011.12.28. 02:11:57

@szerivan: De hogy? A hátamon kapaszkodva?:-DDD

sogeking 2011.12.28. 02:12:16

@genevieve: tehát Attila szerelmes :)

genevieve 2011.12.28. 02:12:50

@ő-szinte: nem mindegy? a lényeg, hogy fent van a csúcson:-)

ő-szinte 2011.12.28. 02:12:52

@ELP: Ez Vera mondása. csak mi viccelődünk a szólásaival:-)

ő-szinte 2011.12.28. 02:13:27

@genevieve: Válogasd ki, hogy melyik:-)

genevieve 2011.12.28. 02:13:58

@sogeking: ha ez az ismérv, akkor igen:-)

de akkor már elég régóta szerelmes lehet:-)

ELP 2011.12.28. 02:14:40

@ő-szinte: jahhh,,,az már így egészen más,,

ő-szinte 2011.12.28. 02:14:41

@ELP: másokat is, és nem csak ezzel.-DDD

genevieve 2011.12.28. 02:15:21

@ő-szinte: nekem teljesen mindegy:-)

csak rávilágítottam az ellentmondásokra:-)

egy sztori akkor jó, ha nincs benne logikai hézag:-)

ő-szinte 2011.12.28. 02:15:33

@genevieve: Nem! Nem így gondoltam. csak, hogy nem feltétlenül tud uralkodni magán.

genevieve 2011.12.28. 02:16:21

@ő-szinte: nem is magán akar uralkodni, hanem másokon:-)

kamarti 2011.12.28. 02:16:34

@ő-szinte: most erre mondhatnám, hogy női vaslogika, de nem vagyok szerelmes beléd, szóval maradok kultúrember :)
vagy mondom azt, hogy igen, csináltam én is hülyeségeket szerelemből, de sem lelki, sem testi terrort nem alkalmaztam (se az elején, se a végén, bár néha nehéz volt megállni, ez tény). akkor hüllő vagyok? :)

ő-szinte 2011.12.28. 02:17:20

@genevieve: Egy sztori akkor jó, ha elgondolkodtat:-)

ő-szinte 2011.12.28. 02:17:50

@genevieve: Na, ez már kiforgatás:-)))

genevieve 2011.12.28. 02:18:53

@kamarti: akkor én egyenesen ufó vagyok:-)

mert sose éreztem azt, hogy bármilyen terrort kéne alkalmaznom azon akit szeretek:-)
se az elején, se a közepén, se a végén:-)

mondjuk akit nem szeretek azon már igen:-D

ő-szinte 2011.12.28. 02:19:28

@ELP: Idő kérdése és megszokod:-) vagy megszöksz, hehe

kamarti 2011.12.28. 02:19:41

@genevieve: sztem is-is, én eléggé elfojtósnak látom őt

Seri Atival volt jégkorizni???? ezt megint nem értem... mióta vannak megint ennyire jóban?

ELP 2011.12.28. 02:20:05

@genevieve: Ezt kielemezni h milyen egy szerelmes ember , fizikai képtelenség,,,évszázadok óta próbálkoznak már ezzel sokkal nagyobb emberek is,,,sikertelenül,,,egy freud - hoz mi egy kicsit kevesek vagyunk :)

genevieve 2011.12.28. 02:20:11

@ő-szinte: ja, hogyan jutott eszébe valakinek ekkora baromság:-D

ő-szinte 2011.12.28. 02:20:23

@sogeking: Attól még, hogy szőke, meg nincs bugyi... há nem kéne:-)))

kamarti 2011.12.28. 02:21:14

@ő-szinte: akkor lehet, hogy azért nem értem, hogy szted mit nem értek :) gondolom téged. vagy Atit. vagy egyáltalán semmit :)

ő-szinte 2011.12.28. 02:22:14

@kamarti: mióta a zertéel aztat monta nekiiiiiiiik.

sogeking 2011.12.28. 02:22:35

elmentem NBA-t nézni :)

ELP 2011.12.28. 02:23:00

@ő-szinte: Tessék már meg ultimátumot kaptam,,,ezt kell megérnem,,,:)

ő-szinte 2011.12.28. 02:23:00

@kamarti: Hát itt még bármi is lehet:-)))

genevieve 2011.12.28. 02:23:14

@kamarti: az ember alapvető ösztöne az önzés....de ezen jobb (normál esetben)felül tud kerekedni...amikor meg nem akkor megideologizálja....

ilyenek pl. a nem tud uralkodni magán, a maga módján szeret, stb. dumák...
na és persze a féltékenység

ő-szinte 2011.12.28. 02:23:50

@sogeking: pedig most mondtam, hogy bugyiiiiiiiiii:-)

ő-szinte 2011.12.28. 02:24:56

@ELP: Nem ultimátum! A szabad döntés joga...:-)

ELP 2011.12.28. 02:26:13

@ő-szinte: Legalább hagyjál már kibontakozni!!! :) szerivan alszik már - mert kapok a pofámra h nyomulok,,,:)

ő-szinte 2011.12.28. 02:26:27

@genevieve: Nem mennék bele ilyen brrzasztó mélységekbe:-)

genevieve 2011.12.28. 02:27:12

@ő-szinte: legközelebb a varázsfuvolát nézd meg:-)

ő-szinte 2011.12.28. 02:27:17

@ELP: Kibontakozni?:DDD
asszociáltam:-)))

ELP 2011.12.28. 02:27:23

@ő-szinte: Igen,,,egy kis ráhatással :)

genevieve 2011.12.28. 02:28:03

@ő-szinte: nem is kell, lebegj csak a felszínen:-)

ő-szinte 2011.12.28. 02:28:37

@ELP: hát, törekszem a hatékonyságra:-)

ELP 2011.12.28. 02:29:22

@ő-szinte: tudod mire jövök rá már így hajnal felé,,,,,,,?? kicsit már nehezen forognak a kerekek :)

genevieve 2011.12.28. 02:29:28

na, egy élmény volt

jó éjt

kamarti 2011.12.28. 02:30:36

@genevieve: hát ha ufó nem is, de nálam biztos jobb (vagy kultúrabb :), mert nekem néha fékeznem kellett magam, főleg fiatalon

ismeretlenek viszont már rég nem borítanak ki igazán, az idő előrehaladtával megtanultam úgy lefolytatni az utamba kerülő istenbarmaival való konfliktusokat, hogy az asztalt se borítsam, de ne is nyeljem a frusztrációt, hogy eléggé képszerű legyek :) mondjuk ez csak közvetlen kontaktban megy. szóval mostanában már csak magyar "politikusok" arcába nyomnék tortát (minimum) :)

ELP 2011.12.28. 02:31:35

@ő-szinte: És az onylányt , követed ? vagy csak a nyomulásommal vagy elfoglalva? :)

ő-szinte 2011.12.28. 02:31:52

@ELP: basszus, csak most nézem, mennyi az idő:-)

ELP 2011.12.28. 02:32:22

@genevieve: az tuzlzás : de jóccakát :)

ő-szinte 2011.12.28. 02:32:39

@ELP: Hallgatom, de nem igazán figyelem, mert írogatok itt:-)

ELP 2011.12.28. 02:33:22

@ő-szinte: Ugye ugye,,,hát a hatásom...hiába,,,bűvkörben tartalak :)

ő-szinte 2011.12.28. 02:33:45

@ELP: Fecó vmin kurvára röhögött a fürdőben,de min...?

ELP 2011.12.28. 02:34:55

@ő-szinte: Túl sok érdekes nincsen,,megjöttek atiék,,

ELP 2011.12.28. 02:35:37

@ő-szinte: nem derült ki számomra sem

ő-szinte 2011.12.28. 02:35:38

@ELP: de vmi vicces volt a fürdőben

ő-szinte 2011.12.28. 02:36:56

@ELP: hát számomra sem. de majd vissza nézem holnap, biztos jó, mert nagyon röhögött. bár fecó meg az őszinteség...

ELP 2011.12.28. 02:37:11

@ő-szinte: hát tudod ő már a kisujján is röhög,,

ő-szinte 2011.12.28. 02:38:02

@ELP: Hát, ha akar, igen:-)

kamarti 2011.12.28. 02:38:05

@genevieve: sztem a maga módján szeretőket jobb elkerülni, ha már választhat az ember. (Kingának pl. lehet hogy most így egyszerűbbnek tűnik az élet). Legalábbis én nehezen tolerálom ezt is, vagy azt is, ha valaki lerészegedik, aztán nememlékszik, meg még egy csomó mindent.
már megint Atiról beszélünk. jól nyomja a csávó mégis :)

ELP 2011.12.28. 02:38:29

@ő-szinte: nem akarlak elküldeni,,de aludni kéna..mit szólsz hozzá?

ő-szinte 2011.12.28. 02:38:51

@ELP: Azt hiszem az én pizsimet fellőtték...

ő-szinte 2011.12.28. 02:39:34

@ELP: Hát, ha nagy elmék találkoznak össze...:-DDD

ELP 2011.12.28. 02:40:20

@ő-szinte: hát akkor nincsen más hátra,,,mint ismét szép álmokat kivannom,,

kamarti 2011.12.28. 02:41:01

@ő-szinte: klassz. mért nem szavazhattunk? demokráciát!! :)

közben én is az órára néztem, és megyek bujcizni :) jóéjt!

ő-szinte 2011.12.28. 02:41:38

@kamarti: zsöni elment aludni:-) én is megyek:-) Atti tényleg jól nyomja:-)hagyd, hogy szeressenek!
puszi:-)

ő-szinte 2011.12.28. 02:42:19

@ELP: Igen, neked is. Jó éjt!:-)

ELP 2011.12.28. 02:44:20

@ő-szinte: köszi,,,alszom hátha ismét eljön a szőke lány,,jó zárszó,,,:)

beacska 2011.12.28. 10:59:35

jó reggelt, jó szurkolást!
mi volt éjszaka?

MagasMacska 2011.12.28. 11:01:20

Úgy tűnik, hatalmas alvás...

ő-szinte 2011.12.28. 11:03:02

@MagasMacska: @beacska: Sziasztok. Én azt hittem, hogy lefagyott a blog, mert nem láttam mai kommentet:-O
De nem!:-)

ELP 2011.12.28. 11:04:04

pálinkás szép napot mindenkinek.)

ELP 2011.12.28. 11:04:34

csók az egybegyülteknek :)

beacska 2011.12.28. 11:05:10

@ő-szinte: @ELP: nnna, éjszakai műszak, volt vmi említésre érdemes?

ELP 2011.12.28. 11:06:26

@beacska: Annyira nem sok minden ,egy ati sehi randi a villán kivül,,,a többi a szokásos.

beacska 2011.12.28. 11:08:15

@ELP: Atit választotta??? azt hittem Csaba lesz...jéééé

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.28. 11:09:01

@krumplicukor:

"Vera mondta erre, h akkor vigyék a többit is."

nem, pont azt kérte, hogy vigyék vissza és a többi holmiját is pakolják egy zsákba, de határozottan nem akarta, hogy kivigyék, és amikor mégis kivitték, akkor kezdte kidobálni peti cuccait a szekrényéből...

ELP 2011.12.28. 11:09:04

Hódos Hajnalka, a Baltás Démon 2011.12.27. 15:18:31
légy szíves, fejezzétek be. elutaztam, holnapra lesz új poszt, aki hallja, adja át. köszönöm. - egy közérdekű űzenet , elkaptam egy levelet :)

beacska 2011.12.28. 11:09:58

nem tudom visszanézni a kommenteket: általános vélemény Kinga Papáról? más számára is értelmet nyert Kinga viselkedése? ;DD bááár szerintem aranyos volt, csak kicsit infantilis...de aranyos...

ELP 2011.12.28. 11:10:42

@beacska: nem akarta h egész iccaka a messzeívelő fenomenális gitárszólókat halgassa:)

ELP 2011.12.28. 11:12:04

@beacska: Elfogadhatóan viselkedett , megnyugtatta a lányát , jöhet az ati.

ő-szinte 2011.12.28. 11:12:33

@beacska: Nem igazán figyeltem az onlájnra, mert nagyon pörgött a blog:-) Vmi vicces történt a fürdőben, mert Fecó kegyetlenül röhögött. Majd visszanézem.

ELP 2011.12.28. 11:17:19

@ő-szinte: tényleg prögtünk mint a bugó csiga :) csókolom :)

fran7 2011.12.28. 11:17:50

@beacska: Szerintem Kinga megértéséhez kivételesen az anyja adna kulcsot. Kicsit olyan csendes agresszornak tűnt nekem, aki halkan de kordában tartja a férjét. S ezt kompenzálja valamennyire azzal, hogy a lányát szabadjára engedi. Kinga meg nem akar úgy bánni a férfiakkal mint édesanyja, tehát nem csendes, hanem hangos agresszor, de ugyanúgy a bólogató hozzáállást szeretné látni a férfiaktól, mint az édesanyja. Mondjuk lehet kedvességgel jobban elérné ezt. Ami néha azért felsejlik benne, hogy ezzel is lehet elérni valamit.

beacska 2011.12.28. 11:19:23

tudjátok, mi volt még nekem fura? mitől függött vajon, hogy megkérdezték, hogy akarja-e fogadni az otthoni telefont? vagy ezt mindenkitől megkérdezték, de csak az Attiláét, és Péterét tették be???

ő-szinte 2011.12.28. 11:20:11

@ELP: szia. hát sokszor olyan szinten mentek a kommentek, hogy nem bírtam elég gyorsan válaszolni, folyamatosan fel kellett kúsznom az oldalon, hogy mindenkinek tudjak válaszolni. Pedig öfi sem volt és elég késő is volt:-)

beacska 2011.12.28. 11:20:30

@fran7: te hol láttad az anyuját? csak a karividiben volt, nem?

capa05 2011.12.28. 11:21:52

Sziasztok!
@ELP: ne vedd személyeskedésnek, de maradjunk a kézfogásnál:)

ELP 2011.12.28. 11:21:54

@beacska: Nem kérdezték meg mindenkitől,,de akét lókötő már előzőleg tudatta a kolosi klánnal h mi az ábra,,,ezért kérdeztek rá,,

ő-szinte 2011.12.28. 11:22:00

@beacska: Attitól mindig megkérdezik. Tudod, már a szülinapjánál is ment a faszolás...

ő-szinte 2011.12.28. 11:23:22

@capa05: szia. Ilyen későn?:-)

ELP 2011.12.28. 11:24:46

@capa05: Nem veszem annak,,,eszembe is jutott , korrigálom mert ehhez majd mit szólnak a pasik de úgy maradt.Úgy h neked itt a jobbom , üdv a fedélzeten,,

capa05 2011.12.28. 11:25:36

@ő-szinte: Dógom volt aztán nem írogattam...:)

fran7 2011.12.28. 11:25:40

@beacska: Ott láttam, még annyit akartam hozzátenni, hogy mindez feltételezés és ha nem így van akkor azonnal kész vagyok revideálni a nézetem.
Belegondoltam milyen érzés lehet egy ilyen véleményt olvasni valakitől, aki látott összesen két percig.

ELP 2011.12.28. 11:28:35

@fran7: Ez csak egy teória , semmi nem igazolja,,,

beacska 2011.12.28. 11:29:35

@ő-szinte: az Attila indokolt volt, pétert nem értettem...

beacska 2011.12.28. 11:30:53

@fran7: jóvanna, nem akartalak cinkelni, csak azt hittem volt más forrás is ;DD

fran7 2011.12.28. 11:30:54

@ELP: Azért a legnagyobb tudományos felfedezések ilyen bizonyíték nélküli teóriákból lettek.;) Nyilván az én teóriám nem az a kategória.

fran7 2011.12.28. 11:33:04

@beacska: Olyan könnyen mondunk itt véleményt, pedig az életben nem szabad így. Addig jó míg csak itt a hogyvolton osztjuk így az észt.

capa05 2011.12.28. 11:35:41

@beacska: ha némi kiegészitő információkat is olvastál volna.. Peti kapcsolata sem felhőtlen Pl az apjával! ( állitólag dacból valamilyen óvónő képző felsőoktatási intézménybe jelentkezett és elvégzett belőle 1 évet)

beacska 2011.12.28. 11:36:22

@fran7: szerintem az nem fantazmagória, ha annyit vonunk le, hogy apuci is elég gyerekes, nem csoda, hogy Kinguci megragadt a 6 éves szinten...;D

ELP 2011.12.28. 11:37:28

@fran7: Én csak elemzek egy műsort és benne a szereplőket , a lehetőséghez képest maradok a villa falain belül.
Nálam alapból mindenki jó , ameddig az ellenkezője ki nem derül.

beacska 2011.12.28. 11:39:23

@capa05: jaaaajjj, ezt had ne higyjem el (így kell írni? sose tudom :( )...még hogy dacból 1 évet...azt írták, hogy dacból nősült meg...micsoda baromságok (nagy legyintés)

ELP 2011.12.28. 11:39:45

@beacska: Van aki nem tud igazán hogy viselkedni kamerák előtt , lehet h csak piszokul zavarban van, de lehet az is amit Te írtál,,

ő-szinte 2011.12.28. 11:40:27

@capa05: Szegény! Nem tudta már mit csináljon jó dolgában...:-)

ELP 2011.12.28. 11:41:38

@beacska: ne is törődjél vele hogyan kell írni , ez nem magyar nyelv érettségi,,értjük és ez a lényeg,,amúgy igazad van , a bulvárnak is meg kell élni valamiből,,,most tavaszig el lesznek :)

beacska 2011.12.28. 11:41:55

@anica inkognitóban: akkor a higyjem jó volt? ;D mert az kapott piros hullámot..:)))

capa05 2011.12.28. 11:43:28

@beacska: hát nem igazán értek egyet.. az én lányom is jobban ragaszkodik hozzám, mint az anyjához ( a fiam is)..
Azt meg hogy mi módon beszél a lányával, az az ők bensőséges viszonya határozza meg. Lehet csak így tudta korábban "kezelni" ( hatni rá) Egy kívülállónak fura , de a cél szentesíti az eszközt!!Ha lehorja, hogy milyen hülye, meg hisztis stb.. jobban kiborította volna. Atival meg úgy lehet, hogy van legalább valaki aki viszonylag elnézi a kislánya hülyeségeit és megpróbálja megvédeni.. Az alatt a pár perc alatt mást nem is igazán tehetett.

beacska 2011.12.28. 11:44:22

@ő-szinte: mert az óvónőképző olyan jó dolog? ha igaz is, lehet, hogy nem vették fel, ahova jelentkezett, és 1 évre elment máshova...kitudjamivolt...

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.28. 11:44:49

@beacska: a higgye az egyetlen, ami nem gyj..:)
amúgy engem nem zavar, ha nem kérdezed, nem szóltam volna, sem ezért, sem a hadd-ért..:×

ELP 2011.12.28. 11:45:13

@beacska: nem az sem volt jó :) ha jól emléyem ú hívták teljes hasonulás tehát higgyem,,,de nagyon rég volt már amikor én ezt tanultam,,)

beacska 2011.12.28. 11:46:25

@capa05: dejóó...nem emlékszem rá, hogy a gyerekeidet szóba hoztad volna...mekkorák? elérték már a kamaszkort? mert az vízválasztó lehet! ;D

én azt mondtam, nagyon aranyos volt, és szimpi. ;DD

capa05 2011.12.28. 11:47:48

@beacska: már megvolt a "vízválasztó"!:DD

beacska 2011.12.28. 11:48:02

@anica inkognitóban: @ELP: köszi...tudom, hogy nem követelmény, de én még régi bútordarab vagyok (és nem vok ;D)

ő-szinte 2011.12.28. 11:49:29

@beacska: Nem, látom nem érted. Vagy nem akarod:-)
Valószínűleg Pettikét ügyvédnek, vagy orvosnak, vagy hasonló sikerszakmának a művelésére szánták. Ő pedig dacból(vmiért), hogy bosszantsa a kedves szüleit, elment egy olyan iskolába, amiről tudta, hogy biztosan sikítófrászt kapnak.

ő-szinte 2011.12.28. 11:51:37

@anica inkognitóban: Ja, szia amúgy.:-)
Teljesen elbambultam...

beacska 2011.12.28. 11:53:38

@ő-szinte: :DDD ez tényleg nem jutott az eszembe...

Attila kérdezte tőle, hogy hiperaktív gyerek volt-e, mire mondta, hogy nem. Attila nem hitte el :DDD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.28. 11:54:20

@ő-szinte: szia, semmi gáz, a netes kommunikáció simán elbírja, hogy telepatikusan köszöngessünk, én sem tettem..:)

na, sziasztok, további jó beszélgetést, én megyek kajálni...

ELP 2011.12.28. 11:55:18

@beacska: áhh fenét,,,tudod az ősi mondást : " nem az a fontos az ember hány éves csak a szíve,,,,,,," :)

beacska 2011.12.28. 11:57:43

@anica inkognitóban: nálunk a gyerekek még fel sem keltek. teljesen felborult a kaja-rend. Mi lassan ebédelünk, ők meg....

genevieve 2011.12.28. 11:59:20

@ő-szinte: na most ha egy gyerek csak azért elbasz az életéből 1 évet, hogy a szüleit bosszantsa vele, akkor az nem a felhőtlen gyerek-szülő kapcsolat jele:-)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.28. 12:01:16

@genevieve: tanulni valamit soha nem felesleges szerintem még akkor sem, ha az embernek nem lesz róla papírja..

ááááá, kilyukad a gyomrom, tényleg lépek...

beacska 2011.12.28. 12:07:30

már, ha igaz ebből 1 szó is....csak azért, mert az ő szülei nem nyilatkoznak, és mindenféle megjelenik róla, még egyáltalán nem biztos, hogy úgy is van...
Attiláról pl. volt az a cikk a mittudomén milyen börtönből. Ő meg "megfeledkezett" róla, mikor lesittesezte Gergőt. Ha volt börtönben, milyen jogon, viszont, ha megtette, akkor felmerül kérdés...???

ELP 2011.12.28. 12:09:35

@beacska: Én már csak azt hiszem el amit saját kezemmel írtam :)

ő-szinte 2011.12.28. 12:12:43

@genevieve: Azt én nem mondtam, hogy felhőtlen.

beacska 2011.12.28. 12:15:27

@ELP: néha azt gondolom, hogy pl. Péternek és Csabának külön sajtósa van, ahogy 2-3 hetente megjelennek ezek a balga cikkek róluk: tüske ment a torkába, meg megverték gimnazista korában, meg meghalt a nagymamája....jajjj, istenem...de izgalmasak...

genevieve 2011.12.28. 12:15:45

@ő-szinte: általánosságban irtam:-)

sose értettem ezt a haragban vagyunk a világgal/szülőkkel való témát

nosce 2011.12.28. 12:16:45

elsőőőőőőő :)

ő-szinte 2011.12.28. 12:17:00

@genevieve: Jó neked:-) Én át is éltem...

ELP 2011.12.28. 12:18:58

@beacska: még az is lehet, tudod a gábor zsazsa mondta - mind1 h mit csak írjanak rólam,,,:)

genevieve 2011.12.28. 12:19:10

@ő-szinte: erre most nem tudok mit mondani, mert észosztás lenne:-)

Lehet tényleg szerencsés vagyok ebből a szempontból:-)

nosce 2011.12.28. 12:19:10

@beacska:
"Attiláról pl. volt az a cikk a mittudomén milyen börtönből. Ő meg "megfeledkezett" róla, mikor lesittesezte Gergőt."

Azért az különbözik ha valaki örizetben volt meg ha börtönt kapott, és nem kicsit, kb. ég és föld :)

nosce 2011.12.28. 12:19:58

@ő-szinte:
mindenben :), de most csak elsőztem egy kicsit :)

ELP 2011.12.28. 12:20:06

@genevieve: Miért te soha sem lázadtál?

ő-szinte 2011.12.28. 12:20:22

@genevieve: Mondjad nyugodtan, szívesen meghallgatom.

ő-szinte 2011.12.28. 12:21:21

@nosce: Már hiányzik, mi?:-)))

nosce 2011.12.28. 12:24:07

@ő-szinte:
igen, az se baj ha hátulról vagyok első :)

genevieve 2011.12.28. 12:25:08

@ő-szinte: nem, most ebben a témában tényleg nem akarok vitát generálni:-)

főleg nem személyeskedni.

ő-szinte 2011.12.28. 12:27:06

@genevieve: Pedig meghallgattam volna...

genevieve 2011.12.28. 12:33:26

@ő-szinte: mindenkinek vannak "lázadó" korszakai, még felnőtt fejjel is (neket is van, még most is:-)

de a szülő csak szeresse a gyerekét és terelje, ne akarjon erőből bármit is megoldani és akkor nem kerül sor szakításra, el kell fogadni, hogy a gyerek is önálló, gondolkodó ember, és nem egy akarat nélküli báb, aki azért van a világon, hogy a szülő kénye és kedve szerint éljen...

beacska 2011.12.28. 12:33:51

@nosce: lehet, de számomra inkább azt jelentette, hogy baromság volt. Bent sem említette egyszer sem.

ő-szinte 2011.12.28. 12:45:39

@genevieve: Persze, hogy van:-) És ez nálam már istenes, én nagyon brutál voltam, nem kívánom senkinek...:-)

Sajnos a legtöbb szülő azt hiszi, hogy okos, és sokszor nem lát a szemétől. Csupán a szeretet, sajnos nagyon kevés...:-(

nosce 2011.12.28. 12:45:56

@beacska:
nemtom mit csinált, meg azt se mi igaz abból amit írtak

ő-szinte 2011.12.28. 12:46:49

@nosce: Te mindig első akarsz lenni?:-)

ELP 2011.12.28. 12:47:38

@genevieve: És amikor lázadsz nem vagy haragban senkivel és semmivel de hát akkor mi és ki ellen lázdsz?? - áhh magas ez nekem :)

beacska 2011.12.28. 12:48:07

@nosce: :DDD szerintem semmi... ill. jobb annak venni

nosce 2011.12.28. 12:59:45

@ő-szinte:
hát látod, elsőzni is csak így birok, a blog elején sosem, ott mindig valaki más figyel :)

ő-szinte 2011.12.28. 13:02:46

@nosce: De most, te voltál az első!:-)))
Senki másnak nem jutott eszébe...:-)

nosce 2011.12.28. 13:06:36

@ő-szinte:
na jó, akkor nem szerénykedem :)

onlányt felpakolták már ?

ő-szinte 2011.12.28. 13:08:21

@nosce: Ne is, mert nem túl férfias, hehe

Nem tudom, még nem néztem.

ő-szinte 2011.12.28. 13:10:08

Mindenki ebédel, vagy mi?

ő-szinte 2011.12.28. 13:13:02

@nosce: Nem! Basszus, bocsi ez még a tegnapinak tűnik. Én kérek elnézést helyettük...

nosce 2011.12.28. 13:17:38

@ő-szinte:
trehányak ezek, vagy mik :)

ő-szinte 2011.12.28. 13:18:44

Szegény Vera ultra viccesen táncol...:-D

ő-szinte 2011.12.28. 13:19:25

@nosce: Már ezek IS szarnak ránk:-DDD

kozi001 2011.12.28. 13:20:19

www.stop.hu/bulvar/alekosz-retteg-az-rtl-bosszujatol/979984/

Alekosz: "Úristen ki kell majd fizetnem az italszámlát!"

:)

ő-szinte 2011.12.28. 13:21:37

Seri nagyon bebaszcsizott...:-)

ő-szinte 2011.12.28. 13:24:04

Serikénél is elpattant vmi:-D

ő-szinte 2011.12.28. 13:27:09

@nosce: A mostani éjszaka előttit. Azt sem láttam:-))

az én rózsám vasutas 2011.12.28. 13:29:19

Kinguci fater karácsonyra kapott új felső fogsorára nem írták ki, hogy termékmegjelenítés látható.

nosce 2011.12.28. 13:33:09

@Binbir gece:
"Kinguci fater karácsonyra kapott új felső fogsorára nem írták ki, hogy termékmegjelenítés látható."

talán minősági kifogás miatt ? :)

ő-szinte 2011.12.28. 13:57:21

Kinga:-Utálom ezt a feladatot! hehe

szélfúttahaj 2011.12.28. 14:14:39

Kinga apuci jó hogy bejött, láthattuk,hogy a lánya sem azért ilyen bugyuta viselkedésű, mert fiatal. Az meg hogy hirtelen Attika lett náluk az aranyos pofika teljesen érthető, nélküle KUUingucit kivágnák a többiek secperc.Utoljára Olikát védte ilyen vehemensen az RTL, azt hiszik másra nem kiváncsiak.Persze ezzel is csak hergelnek bennünket, illetve engem.

ő-szinte 2011.12.28. 14:35:19

Jesszus! Fecónak milyen gusztustalan felsőteste van:-)

szélfúttahaj 2011.12.28. 14:44:51

@beacska: Én meg videót láttam róla,h. majdnem megerőszakolták egy izraeli börtönben ő mespélte volna, de nem indult el.Ez egyébként magyarázat lenne, miért nem bírja a testi érintést.

ő-szinte 2011.12.28. 14:49:29

@szélfúttahaj: Ha nem bírná a testi érintést, nem simulna folyton Kingához sem...

MagasMacska 2011.12.28. 15:04:25

@ő-szinte: Más, hogy te érintesz valakit, vagy más érint téged.

ő-szinte 2011.12.28. 15:09:28

@MagasMacska: Szerintem meg az számít, hogy ki az aki megérint:-)
Kingának hagyja... Pettinek is hogy férfiadan összeboruljanak.

ő-szinte 2011.12.28. 15:20:15

@nosce: fent van az új online...

MagasMacska 2011.12.28. 15:29:11

@ő-szinte: Az, hogy én megérintek-e valakit, az az én döntésem. Ha nem akarom, nem teszem. Az, hogy valaki megérint, azt sok esetben el kell viselnem. Mindegy, miért, de nem én akarom. Ezt látom Kingán. Ő jutalmat ad azzal, hogy Attilát megöleli, arra készül. De ha Atti váratlanul megérinti, és nincs ideje fegyelmezni magát, undorodva elhúzódik, Ha van ideje rá, kikerüli vagy elmenekül.

MagasMacska 2011.12.28. 15:30:22

@ő-szinte: De bezzeg az új poszt még nincs!

nosce 2011.12.28. 15:38:56

@kozi001:
az azért dúrva lenne, ha szegény hülye Alekoszon verné el retek a port, túl sok pénzt keresett rajta h elkezdjen arcoskodni ...

fran7 2011.12.28. 15:39:31

@MagasMacska: Lehet Hajni kivárja a 7000-et. Ő nem a 700-as klubot alapítja meg, hanem a 7000-eset. Csak ne hogy Hajnit tényleg megválasszák elnöknek, ellentétben Pat Robertson-nal.

nosce 2011.12.28. 15:39:52

@MagasMacska:
"Más, hogy te érintesz valakit, vagy más érint téged. "

sztem meg az számít igazán h hogy érint meg :)

ő-szinte 2011.12.28. 15:41:09

Petti álmodozik, hogy sorban kúrja majd a csajokat kint, hehe ez jó!:-)

ő-szinte 2011.12.28. 15:41:43

@nosce: Akkor olvasd el, hogy mit írtam korábban:-)

beacska 2011.12.28. 15:41:44

@nosce: nem olyan szegény hülye ő. pontosan tudta, mire számítson. akkor hülye, ha nem zsírozta le előre a tv2-vel...nnna, akkor meg megérdemli.

beacska 2011.12.28. 15:42:48

@ő-szinte: én meg azt gondolom, hogy a bentieket látva ez nem alaptalan ;D

Müszélia 2011.12.28. 15:44:14

@beacska: attika pár napot töltött böriben izraelben, és nem követett el semmi bűncselekményt, normális emberi felfogás szerint. egy lány után utazott oda, aztán kiutasították. ettől még senki sem lesz sittes.
gergő is más kategória, mint gyilkosok, rablók, pedofilok, stb. szóval nem kellene folyton sittesezni.

Müszélia 2011.12.28. 15:48:12

@szélfúttahaj: attika megmondta már a beszavazón, hogy folyton hazudik, az is lehet, hogy semmi sem igaz, és ő járt óvónőképzőbe, nem a peti.
"sajnos" megszűnt a nekedvaló, pedig én ott is szoktam művelődni. gigike koppant.

beacska 2011.12.28. 15:48:28

@Müszélia: jóóóó, ez a médiás verzió. szerintem meg nem történt semmi, ezért sittesezi vígan Gergőt, mert eszébe sem jut, hogy ő is az lenne, lévén, hogy egy nem létező történet...nem azt vonom kétségbe, hogy kit neveznek sittesnek, hanem, hogy megtörtént-e az eset v. sem ;DDD

szerintem SEM..

nosce 2011.12.28. 15:49:07

@beacska:
"nem olyan szegény hülye ő. pontosan tudta, mire számítson. akkor hülye, ha nem zsírozta le előre a tv2-vel...nnna, akkor meg megérdemli.
"

a reteknek nem kellett nem adott neki feladatot, akkor meg menjen a retek a picsába, ez a véleményem és ráadásul ha keménykedik a nagy haszna ellenére, még erkölcsileg g@ci is, a magam részéről Alekosznak drukkolok h ezt a gyakorlatot precedens alapon felszámolják...

ő-szinte 2011.12.28. 15:49:19

@nosce: De igen, valóban nem mindegy, hogy hogyan. Például ha Dressz nem barátian érinti meg Attit, az már tolakodás, mert Atti nem akar többet. De egy baráti ölelés még talán belefér. Bár az igazság az, hogy Atti tisztában van azzal, hogy Dressz többet akar, ezért vannak is fenntartásai...

beacska 2011.12.28. 15:49:48

@Müszélia: jaaa, a múltkor pl. Attilát titulálták bigámista nő férjének...:DDD...tévedésből...nnna, az az újságíró sem kapott aznap vacsorát :)))

beacska 2011.12.28. 15:51:57

@nosce: szerintem meg jogos: egyrészt, ha nem nyerte volna meg a VV4-te, nem hívják át, tehát a retek kutyájának a kölke. Másrészt meg már több "celeb" mondta, hogy pár évre aláíratnak velük, hogy csak ott mutatkoznak (pl. Pongónak is baja lett belőle, hogy átment, csak ő fordítva)

nosce 2011.12.28. 15:51:58

@ő-szinte:
"Petti álmodozik, hogy sorban kúrja majd a csajokat kint, hehe ez jó!:-) "

eddig még csak addig jutott h sikerült veronika markába eröltetnie a farkát :)

beacska 2011.12.28. 15:53:03

@nosce: meg Verának...ez is több, mint a többieké.

genevieve 2011.12.28. 15:53:40

@ő-szinte: ati ugyan ezt csinálja kingával:-)
és kinga is vele:-)

nosce 2011.12.28. 15:53:59

@beacska:
"Másrészt meg már több "celeb" mondta, hogy pár évre aláíratnak velük, hogy csak ott mutatkoznak"

Igen azt kéne megszüntetni, a mai munkanélküli világban nem köthetnek le embert miközben nem foglalkoztatják...

nosce 2011.12.28. 15:54:49

@beacska:
Verának is ???? Hüüüü a kis Casanova :)

ő-szinte 2011.12.28. 15:56:49

@nosce: Neeeeem, az Vera marka volt, te!:-)))
Viszont szerintem úgy gondolja, hogy kint több csaj van, tehát több marok. És a nagy számok törvénye alapján lesz egy-két (ráadásul ő most azt hiszi, hogy mindegyik, mert ő most SZTÁR lesz)csaj, aki nem csak a markát fogja odatartani:-)

genevieve 2011.12.28. 15:58:01

@ő-szinte: neeeem, vera is tett rá utalást, hogy az ő markában is volt már peti:-P

ő-szinte 2011.12.28. 16:01:01

Kinga: -Miii vaaan? feladaaaat?!? Megőrülök!

Nem, Kinguci, nyugi, nem kell semmit sem csinálnod. Csak aztán ne csodálkozz, ha hazaküld a nép...:-)

ő-szinte 2011.12.28. 16:02:28

És a mekdönciből kapták a kaját...

ő-szinte 2011.12.28. 16:03:36

@genevieve: Már mint Veronikára gondoltál, ugye?

ő-szinte 2011.12.28. 16:15:57

@genevieve: Na, akkor. Mert összekavarodtunk. Veraa markában biztosan volt. Én Veronikáéról nem tudok...

rianna 2011.12.28. 16:23:42

@nosce: az rtl nem munkaügyi iroda, hogy bárkit foglalkoztasson. Azoktól az emberektől, akik a retek csinált meg, igenis elvárható, hogy a szerződésben foglalt ideig ne mutatkozzon más csatornán. Ettől meg privát bárki bármit dolgozhat, senkinek sincs megtiltva a munka. Az meg nem úgy van, hogy egyszer szerepelt egy valóságshowban, aztán meg örökké kell munkát adjon neked egy csatorna. Itt téved a legtöbb szereplő is.

boldog karácsonyt így utólag is a kommentlakóknak!! :)

capa05 2011.12.28. 16:37:27

@rianna: teljes mértékben igazad van.. nem a nevére vette őket...:DD

genevieve 2011.12.28. 16:40:03

most nézem az onlinet...

a 4 bent maradt pasi milyen normálisan tud egymással beszélgetni:-D

mondjuk a téma seri és gergő kapcsolata...és tipikus:-DDDD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.28. 16:41:52

@genevieve: de ha 4 csaj beszélgetne róla, az is lenne..:))))

ő-szinte 2011.12.28. 16:43:05

@rianna: Szerintem van abban igazság, amit nosce mond. Végül is kizárólagos szerződést iratnak alá...(jó, ok, értem én, hogy nem kötelező aláírni, de akkor is) A műsorvezetők is akik státuszban vannak (kizárólagos szerz.!) , ha épp nincs aktuális műsoruk, attól még megkapják a pénzt.

capa05 2011.12.28. 16:46:22

@ő-szinte: a médiára van kizárólagos szerződés, attól még állhatna az áruház kapujában őrködni, a kutyát nem érdekelné:::))

genevieve 2011.12.28. 16:49:43

@capa05: tudom:-))

most vesézik ki éppen ati papucs mivoltát:-D

nosce 2011.12.28. 16:54:24

@rianna:
"Azoktól az emberektől, akik a retek csinált meg,"

akiket ő csinált meg azoktól tényleg elvárható, és ki a felelős a reteknél az ember csinálásért ? :) Gondolom az összes főnök gyakorolja a szereposztó díványon :)

Itt amúgy elvekről van szó, fontosabb érdek h az emberek dolgozhassanak és ne aprópénzért helikopterezzenek egész nap, mint az h a retek röghöz köthesse az embereket, legalább is szerintem

zoxó 2011.12.28. 16:55:26

@ő-szinte: de attól tartok, igaza van. Épp Alekosz esetében 100%-osan. A pasi sehol nem lenne, ha az RTL nem "csinálja meg" nem kevés idő és pénz ráfordításával. Épp mivel az ő termékük, ők tették eladhatóvá, jogos elvárás a részükről, hogy ha már nem a csatornát erősíti a "tehetségével", ne is gyengítse őket a konkurencia se erősítésével. Tetszik vagy sem, ez mindenhol így működik.

nosce 2011.12.28. 16:57:28

@capa05:
"a médiára van kizárólagos szerződés, attól még állhatna az áruház kapujában őrködni, a kutyát nem érdekelné:::)) "

például a foglalkozástól eltiltás elég súlyos szankció, de akkor ezek szerint felfoghatjuk jutalomnak is, hiszen bármi mást csinálhat :)

capa05 2011.12.28. 16:57:29

@genevieve: ha nem tele pofával beszélgetnének egész élvezetes társalgásnak lehettünk volna tanui:)

zoxó 2011.12.28. 16:58:28

@nosce: azt hiszem, itt az aprópénznél kicsit többről van szó:)).

genevieve 2011.12.28. 16:59:27

@capa05: érdekes dolgokat mondtak azért:-)

ő-szinte 2011.12.28. 17:01:36

@capa05: Állhatna, de elszerződött a médiához. És ez is egy munka.

nosce 2011.12.28. 17:01:57

@zoxó:
"A pasi sehol nem lenne, ha az RTL nem "csinálja meg" nem kevés idő és pénz ráfordításával."

Ez érdekes h a retek csinálta meg Alekoszt, miközben csak annyit tett h beengedte a villába, sőt azt se ő mert a nézők szavazták be, mint bárki mást és Alekosz meg megcsinálta a vv4-t mert 40% fölötti nézettséget hozott Szal lehet vitatni h ki kit csinált meg.

"a már nem a csatornát erősíti a "tehetségével", ne is gyengítse őket a konkurencia se erősítéséve"

épp az a lényeg h a reteket nem erősírhette mert nem adtak neki munkát.

"Tetszik vagy sem, ez mindenhol így működik. "

Hát ez az h nem jól működik :)

capa05 2011.12.28. 17:02:14

@nosce: nem egészen értem, hogy mire akarsz utalni.. a szerződésben foglalt ideig a média szereplés az RTL-é a többi meg magánügy..
nem értem, hol itt a foglalkozástól eltiltás ?
Nem hiszem, hogy van olyan bejegyzés: valóság show szereplő, vagy mozgó szeszkazán..

nosce 2011.12.28. 17:06:01

@capa05:
"nem értem, hol itt a foglalkozástól eltiltás ? "

ha valaki mediában dolgozik és attól eltiltják h máshol dolgozzon a mediában, miközben nem adnak neki a reteknél munkát az kvázi foglalkozástól eltiltás mert neki az a foglalkozása....

genevieve 2011.12.28. 17:08:40

@capa05: kinga ott tart, hogy szerinte csabi nem őszinte:-D

nosce 2011.12.28. 17:09:31

@zoxó:
"azt hiszem, itt az aprópénznél kicsit többről van szó:)). "

a villa nyeremény azért nem ekvivalens a mondjuk álláspénzzel, vagy mivel. Ez kb kicsit olyan mintha valaki nyerne egy lottó ötöst aztán nem lottózhatna sőt máshol se szerencsejátékozhatna mert akkor elveszik tőle a nyereményét :)

genevieve 2011.12.28. 17:10:33

@nosce: alek a médiában dolgozik?????:-DDDDD

nosce 2011.12.28. 17:12:55

@genevieve:
"alek a médiában dolgozik?????:-DDDDD "

ott dolgozott, miért ? kutyaólban volt, vagy a tv-ben nézted ? :)

genevieve 2011.12.28. 17:12:59

@nosce: nem, egyáltalán nem olyan:-D

lottót venni és kitölteni nem kell aláírnod semmilyen szerződést

ő-szinte 2011.12.28. 17:13:12

@zoxó: Most ráadásul pont egy speciális esetet hoztál fel. Mert ő legalább megnyerte a fődíjat. De a többiek lófaszt sem, és ugyanazt a szerződést írták alá. Ezzel a szerződéssel pedig, médiamunkássá váltak, mivel nevezheted/tik bárhogyan, az bizony egy munkaszerződés. csak elég egyoldalú. int korábban leírtam, a műsorvezetők is megkapják a fizujukat állásidő alatt. neki is járna a zsé, ha nem is szerepeltetik, de kizárólagos szerződése van. Csak hát a retek ezt kitalálta...

capa05 2011.12.28. 17:13:23

@nosce: A szerződések meghatározott időre szólnak, hogy konkrétan, mennyiért áll esetleg készenlétben sajna nem tudhatjuk.
Ha az RTL nem tartotta volna be a szerződésben foglaltakat akkor már bizonyára cikkeztek volna a bulvár sajtóban.
Csak feltételezem, hogy Veronika az elmaradt esküvőért szerepelhetett a VV5 ben, mert (már itt megkérdőjeleztem) milyen karakter az,hogy Alekosz exe??:)

genevieve 2011.12.28. 17:14:20

@nosce: ja az munka volt?:-)

ezek szerint az összes volt vv-snek kötelező lenne munkát adniuk?:-D

zoxó 2011.12.28. 17:15:52

@nosce: ugye nem kell beszélnem pl. az öfik erősen tematizált összevágásáról. Ha valóban azt adták volna le, ami történt, ez a félkegyelmű az utolsó ötben sem lett volna benne. Nem a szavazásokkor csal az RTL, hanem a vágáskor.
Persze hogy nem erősítette, mert a saját műsora bukás volt. Ennyi volt benne. Viszont a rá felépített brand még él. Ha nem adnak neki munkát, menjen el mondjuk újságírónak, az nem függ tv-csatornától. Ja, hogy ahhoz meg hülye? Így járt.
Itt nem arról van szó, hogy sehol nem dolgozhat. Másik tv-nél nem dolgozhat. Rádióban, újságnál, ha már annyira tehetséges, igen. Ennyi.

nosce 2011.12.28. 17:16:01

@genevieve:
"lottót venni és kitölteni nem kell aláírnod semmilyen szerződést "

hát ebben tévedsz maga a lottókitöltés a szerződés :)

ő-szinte 2011.12.28. 17:16:01

@genevieve: most nevetsz, de jelenleg igen.

nosce 2011.12.28. 17:17:02

@genevieve:
"ezek szerint az összes volt vv-snek kötelező lenne munkát adniuk?:-D "

nem kötelező, csak az etikátlan h máshonnan is kizárják...

ő-szinte 2011.12.28. 17:18:25

@genevieve: Amíg szerződésük van, vagy munkát kéne kapniuk, vagy állás időt kéne fizetniük,mivel kizárólagos a szerződésük.

MagasMacska 2011.12.28. 17:20:08

@nosce: Nem, ez olyan, mint a szabadalom. Az RTL vagy egy másik "gyár" kifejlesztette, megcsinálta, akkor x ideig védettsége van. Le lehet gyártani másnak is (használhatja más csatorna is), csak meg kell egyezni az RTL-lel.

genevieve 2011.12.28. 17:20:23

@ő-szinte: milyen jól tudjátok mi van azokban a szerződésekben:-)

ő-szinte 2011.12.28. 17:20:25

@zoxó: van egy sanda gyanúm, hogy rádiónál és ujságnál sem. Mit mond neked az a gyüjtőnév, hogy média?

nosce 2011.12.28. 17:21:08

@zoxó:
"ugye nem kell beszélnem pl. az öfik erősen tematizált összevágásáról. Ha valóban azt adták volna le, ami történt, ez a félkegyelmű az utolsó ötben sem lett volna benne. Nem a szavazásokkor csal az RTL, hanem a vágáskor. "

persze, csak akkor a mostani vv5-nek miért fele a nézettsége, elhagyták a csoda óllót ? :)

genevieve 2011.12.28. 17:22:51

@MagasMacska: igy van, és legyen bármi is azokban a szerződésekben, ha a delikvensek aláírták...mert ugye annyira nagyon be akartak kerülni a villába...akkor bizony kötelező érvényűek az ott leirtak....

ő-szinte 2011.12.28. 17:23:03

@genevieve: Hát van némi fogalmam róla, hogy milyenek a tv-s szerződések...

genevieve 2011.12.28. 17:24:09

@nosce: lehet kellett volna olyan kategóriát inditaniuk, hogy előző vv nyertesek?:-DDDDD

ő-szinte 2011.12.28. 17:24:27

@genevieve: Ezt nem is vonta kétségbe senki. Én csak azt mondom, hogy egyoldalú a szerződés... enyhén kizsákmányoló.

genevieve 2011.12.28. 17:25:20

@ő-szinte: ööö igen, én is személyesen ismerek olyan embert aki a tv2 hiradónál dolgozik:-D

ő-szinte 2011.12.28. 17:25:46

@genevieve: Ami késik, nem múlik. Ha jövőre lesz, beszeded a pénzt az ötletért?

genevieve 2011.12.28. 17:26:18

@ő-szinte: nem kötelező aláírni:-)

genevieve 2011.12.28. 17:28:00

@ő-szinte: be én:-D

sőt, indithatnának olyat is, hogy legnagyobb vv rajongó
vagy legtöbbet kommentelő

ő-szinte 2011.12.28. 17:28:12

@nosce: Azért, mert kiderült, hogy nem megy Midég Minden Körülmények Között a műsor, hehe

rianna 2011.12.28. 17:28:40

@ő-szinte: a műsorvezetők nem tévesztendők össze ilyen-olyan valóságshow-szereplőkkel. De még a műsorvezetőknek is olyan a szerződése, hogy pár hónapig, fél évig nem mehet másik csatornához a bontás után.

@nosce: ugyanazokat ismétled, pedig nem csak én magyarázom, hogy mi a helyzet. Ha nem lett volna az RTL, Alek hol kamatoztatta volna kivételes képességeit? Ez egy ilyen műsor, pár percig sztár lehetsz, s aztán annyi, a valóságshow nem médiaiskolai képzés, vagy a műsorvezetés előszobája. Ha valaki megkapaszkodik aztán a médiában, mint Majka, az a saját privát szerencséje, vagy neadjisten megdolgozott érte.
Ha Ez nem ugyanaz, mint mikor éveket tanulsz és dolgozol azért, hogy bekerülj egy munkahelyre. És mégegyszer, bárhol dolgozhat, csak a konkurenciánál nem. Senki a reteknek nem felelős Alek vagy bárki más további boldogulásáért az életben. A VV szereplés nem munkaszerződés. Egyáltalán NEM KELL foglalkoztassák. Ha akarják elhívhatják a nekedvalóba, vagy más szatelit műsorokba, HA AKARJÁK. Ez Alekre nyilván már nem érvényes.

zoxó 2011.12.28. 17:28:58

@nosce: mert a vv4-ben mindenki "eredeti " volt, a vv5-ben meg csak a halvány mása. Hol van Kinga vagy Vera hisztije Szandika vagy Éva őrjöngésétől? Hol van Peti szarkavarása Oliétól? De ugyanígy járok, ha párhuzamba állítom Bécit-Csabát vagy Fecót-Gombit. Az egyetlen eredeti a kubai srác volt, de nem sokáig. És igen, hol van Attila pszichója Alekoszétól? De az nem azt jelenti, hogy csak Alekosz miatt volt a vv5 sikeresebb.

ő-szinte 2011.12.28. 17:29:21

@genevieve: Ja, nem kötelező. de sok választásod nincs... és aláírod. Ne legyünk álszentek.:-)

nosce 2011.12.28. 17:29:22

@MagasMacska:
"Nem, ez olyan, mint a szabadalom. Az RTL vagy egy másik "gyár" kifejlesztette, megcsinálta, akkor x ideig védettsége van. Le lehet gyártani másnak is (használhatja más csatorna is), csak meg kell egyezni az RTL-lel. "

nem tudtam h az ember egy találmány vagy előállított termék :)

fran7 2011.12.28. 17:29:23

@nosce: Ajánlom a figyelmedbe sixx Rubin Kristóffal készített interjúját. Ott beszél az Alekosz alakítások kihagyott részeiről. Szerintem magát a VV-t azért indították el, mert megtalálták Alekoszt. Aki egy tipikus valóságsóhős. Ilyet nem tudsz kitalálni. S amikor Alek megvolt köré megszervezték a többi szereplőt. Olit betették mellé alvezérnek, Bécit ellenpólusnak. A többi 12 meg már mindegy volt. Ezért válogathattak nagyon furcsa karaktereket. Ami nem sikerült a VV5-ben.

ő-szinte 2011.12.28. 17:29:56

@genevieve: Jujj, de vicces vagy ma!:-)

capa05 2011.12.28. 17:30:17

@nosce: az ilyen nézettségi adatokkal, meg statisztikákkal erős fenntartásaim vannak,a környezetemben élőknek is...van állítólag egy reprezentatív minta, de csak szóban és írásban.. én még nem találkoztam eggyel sem.. se riportot nem láttam , nem hallottam még kitakarva név nélkül sem...
A közvélemény kutatók meg Giró -Szász kinevezése óta teljesen hiteltelenek..( náluk mindig sokkal jobban állt a Fidesz mint másoknál.. hogy miért az kiderült )

ő-szinte 2011.12.28. 17:30:59

@nosce: Kihagytam, hogy nem MMKK megy a műsor

genevieve 2011.12.28. 17:32:33

@ő-szinte: nem álszentség!

vagy csinálod és akkor elfogdadod a feltételeket, vagy nem

ez minden, de minden munkahelyen igy van

sőt, minden fórumon, mindenhol ahol be akarsz regisztrálni...leirják mik az ők feltételei és vagy akarod, akkor aláirod vagy nem és akkor nem irod alá...
de, ha aláírtad akkor nincs apelláta

rianna 2011.12.28. 17:33:46

@nosce: "nem kötelező, csak az etikátlan h máshonnan is kizárják..."
Ezek az emberek nem lennének sehol, ha az rtl nem "csinálta volna meg" őket. Az égvilágon semmilyen más tv nem szerződtetné őket, vagy semmilyen bulvárújság nem kérdezné meg, hogy kivel dugtak az éjjel. Tehát ha valaki felépíti őket, igenis elvárhatja, hogy egy ideig rendelkezésre álljanak.

ő-szinte 2011.12.28. 17:33:57

@rianna: Nem feltétlenül olyan a szerződésük. ez jogász kérdése, hogy ki mit tud kihozni belőle. Titoktartási kötelezettsége van, az biztos.

nosce 2011.12.28. 17:34:12

@fran7:
"Ott beszél az Alekosz alakítások kihagyott részeiről. Szerintem magát a VV-t azért indították el, mert megtalálták Alekoszt."

rendben, de ez is azt jelenti h Alekosznak is sokat köszönhet a retek nem csak fordítva éppen ezért nem kéne szarrágónak lennie...

genevieve 2011.12.28. 17:34:32

@capa05: ja, reprezentatív minta:-D

a statisztika olyan amilyet a kedves megrendelő parancsol:-)

genevieve 2011.12.28. 17:35:39

@nosce: szerintem szervezz gyűjtést aleknak:-P

nosce 2011.12.28. 17:35:45

@rianna:
"Tehát ha valaki felépíti őket, igenis elvárhatja, hogy egy ideig rendelkezésre álljanak. "

persze lvárhatja h szerepeljenek, na de lofastz tervük nem volt Alekosszal ezt mindketten tudjuk :)

fran7 2011.12.28. 17:36:00

@zoxó: Szerintem mondjuk Szandika, Éva hisztijei már a klinikai eset határát súrolták, amit az ingerszegénység és az alkohol hozott ki belőlük. Kinga Vera inkább az elkényeztetettségből illetve az elkeseredettségből fakadó sírást "gyakorolják". Csabában kevesebb az agresszió mint Béciben, de ugyanaz a jófiú kategória, csak Csaba hitelesebb benne. Fecó Gombi az valódi párhuzam. De Fecó akar játszani. A VV5 kevésbé sikeres, de ez az időpontnak köszönhető. De a 19 órás műsorsávban gyengébb lenne, mint a VV4.

nosce 2011.12.28. 17:36:47

@genevieve:
itt elvekről van szó mondtam is az elején, elviccelni én is eltudnám :)

MagasMacska 2011.12.28. 17:37:41

@nosce: Igen, egy találmány vagy egy előállított term,ék is lehet. Ha a munkahelyed ad x összeget vagy munkaidő-kedvezményt, hogy elvégezz egy iskolát, köt veled egy tanulmányi szerződést. És amig az le nem jár, nem mehetsz konkurrens munkahelyre. mert pénzt fektetett beléd. Sőt, ha nem ő tanított ki, de bizalmas munkát adott, akkor aláírathat titoktartási szerződést. Mert ne vidd el a módszereiket. De ez nem jelenti azt, hogy ha nem végzed neki megfelelően a munkádat, akkor is munkát kell adnia. Alek nem volt megfelelő munkaerő és nem volt hasznot hozó termék, tehát nem foglalkoztatták. Ennyi. Visszamehetett volna biztonsági őrnek, ennyi pénzért betársulhatott volna egy üzletbe stb. Nem bolt rá képes? Akkor ennyi.

genevieve 2011.12.28. 17:38:16

@nosce: milyen elvek, ne vadíts már:-)

ő-szinte 2011.12.28. 17:39:10

@genevieve: Apelláta mindig van, jó ügyvéd kárdése, MINDENT meg lehet támadni.
A vagy aláírod vagy nem, pedig egyfajta erőszak, terror...
Az az álszentség, hogy azt mondod, hogy nem kell aláírni. De , sajnos kell, mert pénzt akar keresni...és így aláírja.

nosce 2011.12.28. 17:39:20

@rianna:
"Ezek az emberek nem lennének sehol, ha az rtl nem "csinálta volna meg" őket."

eDe z egy ilyen világ h látszólag nem csinálsz semmit csak jó pillanatban vagy jó helyen a karaktereddel és ez ér mondjuk 1 millió dollárt, más meg tanul 15 évig és nem ér szart se :(.....

nosce 2011.12.28. 17:40:23

@genevieve:
"milyen elvek, ne vadíts már:-) "

vadító elvek, milyenek lennének :)

nosce 2011.12.28. 17:41:52

@MagasMacska:
"Igen, egy találmány vagy egy előállított term,ék is lehe"

na jó hát ha az ember egy tárgy akkor nincs több szavam :)

zoxó 2011.12.28. 17:41:56

@nosce: egyébként van egy elméletem (sok van, de ez ideillik). Szerintem az RTL-nek egyáltalán nem volt ellenére, hogy Alekosz a TV2-nél legyen. Kivettek belőle mindent, amit lehetett, mert azon kívül, hogy valóságsó-hős, másra nem használható (műsorvezetés Alekosszal?röhej!). Ráadásul a rá épített műsor sem hozta az elvárt sikert/pénzt. Úgy voltak vele, menjen isten hírével, egy gonddal kevesebb. Ha ott is nyer, akkor is visszapereljük a lakást, ha nem, akkor is. Ők ismerték a pasast, a TV2-nél meg nem. Ezzel aztán be is verték a Hajdú-féle rettenet koporsójába az utolsó szöget. Két legyet egy csapásra.

fran7 2011.12.28. 17:42:08

@nosce: Szerintem nincs olyan nagy harag a retek és Alekosz között, mint a bulvár most akarja keverni a dolgot. Már akkor szénné perelhették volna, amikor megjelent az Összeesküvőkben. Bár akkor nézettséget generáltak volna neki. Alekba nehezen kötnek bele, mert nincs veszítenivalója. Új műsora sehol nem lenne. Ha elperlik a pénzét visszamegy biztonsági őrnek, meg az anyjáék alagsorába. Ő ott jól érzi magát. A retek meg csak veszíthet a pereskedéssel. Nehezebb szerződniük bárkivel, ha kitolnak a saját embereikkel. Ezért nem rúgják ki se Fábryt, se a HH-t, csak nem adnak nekik műsoridőt.

Müszélia 2011.12.28. 17:42:26

@nosce: ha valaki kapott 60 milkát, egy életre befoghatná a pofáját. de persze ez csak az én véleményem.

genevieve 2011.12.28. 17:43:09

@ő-szinte: értem, tehát alek szegény dolgozó ember aki csak pénzt akart keresni és a gonosz rtl kizsákmányolta:-DDDD

ő-szinte 2011.12.28. 17:43:46

@MagasMacska: Nem volt megfelelő munkaerő? nem hozott hasznot? A 40% feletti nézettség smafu?

fran7 2011.12.28. 17:44:57

@zoxó: Alek épp annyit emelt az Összeesküvők nézettségén, hogy ne legyen nagyon nagy bukta, csak egy sikertelen műsor. Hajdúnak épp erre volt szüksége ahhoz, hogy ne rúgják ki a tv2-től.

genevieve 2011.12.28. 17:46:13

@Müszélia: ja, csak aleknak nem a pénzzel van gondja, hanem azzal, hogy nem szerepeltették:-D

mert elhitte magáról, hogy ő No 1:-)

ő-szinte 2011.12.28. 17:46:42

@genevieve: sarkítva így is lehet mondani. De ez vonatkozik a többire is.

zoxó 2011.12.28. 17:47:17

@fran7: persze, hogy klinikai eset. Egyiket sem kívánnám az ismerősi körömbe (mondjuk mindkettőből van), de éppen a kiszámíthatatlanságuk miatt voltak érdekesebbek, mint a mostaniak.

genevieve 2011.12.28. 17:47:45

@ő-szinte: a vv alatt igen, de utána már nem...

ő-szinte 2011.12.28. 17:48:08

@Müszélia: Ne haragudj, de ez hülyeség!

genevieve 2011.12.28. 17:49:26

@ő-szinte: na most ez azért nem igaz, mert az rtl azt nem tiltja meg neki, hogy mondjuk bolti eladó legyen
vagy árufeltöltő, vagy biztiőr...
tehát szegény ember, ha tényleg dolgozni akar, mert kell neki a pénz akkor dolgozhat...

zoxó 2011.12.28. 17:51:09

@fran7: hát nem tudom. Egyiket sem néztem, de a visszajelzésekből azt vettem le, hogy csalódás volt az A-fanoknak is.

ő-szinte 2011.12.28. 17:51:17

@genevieve: Én úgy gondolom, hogy az rtl baszta el. hagyta, hogy egy hülye sémájú műsort vigyen színre. Kicsit érdemes lett volna a kreatívoknak még dolgozniuk, nem a lábukat lógatni. Alek tudta volna ott is hozni a formáját, a műsorstruktúra volt szar.

genevieve 2011.12.28. 17:51:27

@ő-szinte: ja:-)

még, még, még..
ennyi nem elég:-)

fran7 2011.12.28. 17:53:02

@zoxó: Ez a poén benne az archetipikusabb szereplőkkel operáló VV4 nem véletlen sikeresebb. De az átlagosabb VV5-nél is pontosan tudja az rtl mit csinál, s hogy ez sokkal másabb célcsoportnak szól.

ő-szinte 2011.12.28. 17:53:07

@genevieve: Azt nem. De azt igen, hogy a médiában dolgozzon. És hát egyértelmű, hogy ő ott akar.

genevieve 2011.12.28. 17:53:45

@ő-szinte: igen, alek már látta magát a nemzeti szinházban
fel kellett volna ajánlani egy szerepet a BK-ban
vagy egy egész sorozatot irni neki, vagy egy mozifilmet
és minimum, műsorvezetést, meg hiradó bemondói állást kellett volna felajánlani neki:-)

de szerintem még az államfői posztot is simán megpályázhatta volna:-D
mondjuk ez utóbbinál észre se vettük volna, hogy egy másik hülye van ott...

fran7 2011.12.28. 17:54:57

@zoxó: Átlagosan egy 3-4 százalékpontot emelt a műsoron. Én is akkor voltam képes belőle nézni 5 percet.

ő-szinte 2011.12.28. 17:55:21

@genevieve: Felőlem... azt mondasz amit akarsz:-)

genevieve 2011.12.28. 17:55:44

@ő-szinte: a médiában sokan akarnak dolgozni:-)

ő-szinte 2011.12.28. 17:56:39

@genevieve: Ha te így gondolod, te dolgod...

fran7 2011.12.28. 17:56:56

@ő-szinte: Alek egy egyszeri poén. Mint Király L. Norbi. Nem lehetett rá a feleségkeresős műsoron kívül bármit is írni.

genevieve 2011.12.28. 17:57:17

@ő-szinte: ezt nem én gondolom igy, hanem ő:-)

zoxó 2011.12.28. 18:00:08

@ő-szinte: én meg fejlesztési miniszter akarok lenni. Mondjuk a diplomáimmal enyhén túlképzett lennék oda, bár egyik sem pénzügyi-közgazdasági, hanem eccerű bölcsész, úgyhogy akkor lehet, hogy mégsem. De mivel nekem van önkritikám, és ismerem a határaimat, ezért nem lesz belőlem fejlesztési miniszter. Sem.
Ha nincs hozzá tehetsége, akkor mi a retkes lófaszt keresne a médiában? Mondjuk nincs egyedül, de a többi legalább nem pszichiátriai eset. Mind.
És miért kellene az RTL-nek eltartania?
Igaza van Müszéliának: nyert 60 millát, verje örömében a seggét a földhöz és hallgasson nagyon mélyen. Mert rendes munkával az életbe nem keresi meg.

ő-szinte 2011.12.28. 18:05:43

@zoxó: hehe, csak röhögök rajtad. Nem kell eltartania, csak addig foglalkoztatnia, vagy állásidőt fizetnie , amíg szerződésük van. Nem érted? Tényleg nem? Még a bölcsész diplomáddal sem?:-)
Tudod, azok jutnak vhová, akik mernek nagyot álmodni. Te nem ilyen vagy, ennyi.

nanobjena 2011.12.28. 18:06:11

Kedves Hajnalka!
A blogod bejegyzéseit jobban várom, mint vv5-öt.
Többnyire nem is nézem mondjuk, inkább olvasnék róla.
Szóval hol vannak az újabb bejegyzések?
Már december 28. van.

ELP 2011.12.28. 18:06:51

Látom már a pilitika is beköltözött :)

zoxó 2011.12.28. 18:08:54

@ő-szinte: azok jutnak vhová, akik mernek nagyot álmodni - nekem ezek a diplomák és a hozzájuk kötődő munka volt az álmom. Ennyi. Azt hiszem, itt a társalgást be is fejezhetjük.

genevieve 2011.12.28. 18:09:16

@ő-szinte: akkor ha van ilyen pont a szerződésükben, hogy állásidő:)

capa05 2011.12.28. 18:10:32

@nanobjena: jaj ne is írj ilyeneket, mert megjelenik a prókátor és te is hálátlan leszel!:DDD

MagasMacska 2011.12.28. 18:11:49

@ő-szinte: A VV4-ben igen, akkor meg is fizették. De utána nem. nem is kapott sem műsorvezetést, mint Anikóék, sem mást.

ő-szinte 2011.12.28. 18:13:18

@zoxó: Ne is haragudj, de te hoztad fel a diplomádat...
Mért baj az, hogy ő nagyot akar a semmiből? Próbálkozik. vagy bejön, vagy nem...

genevieve 2011.12.28. 18:14:23

Tényleg olyanok vagyunk mint a villalakók:-D

zoxó 2011.12.28. 18:14:26

@capa05: akkor azt sem írhatom, hogy ma is lófasz lesz???:))

ő-szinte 2011.12.28. 18:14:42

@genevieve: igen. nem láttam a szerződését, nem tudom mi van benne pontosan. De gyanítom, nem túl korrekt szerződés:-)))

genevieve 2011.12.28. 18:14:59

@ő-szinte: egyáltalán nem baj:-)

egyszer bejött, de aztán vége...

ELP 2011.12.28. 18:15:54

@ő-szinte: Szabad ország ,szabad kapitalizmus abból csinálsz pénzt amiből tudsz,,

ő-szinte 2011.12.28. 18:17:50

@genevieve: vagy nem. nem tudhatod mi lesz, mit hoz ki belőle...

Vagy ha a jövőbe látsz, az enyémet is megmondhatnád:-)))

ő-szinte 2011.12.28. 18:18:23

@ELP: ige, tulképp így... szia:-)

ELP 2011.12.28. 18:19:58

@ő-szinte: Szeva ,,készüljél óra negyvenkor nyomulok! :) :)

ő-szinte 2011.12.28. 18:21:28

@capa05: Azért várjuk a csodát, hátha...:-)

ELP 2011.12.28. 18:21:44

@ő-szinte: Azt én sem tom,,talán olyan filmbe illő :)

ELP 2011.12.28. 18:22:59

@ő-szinte: De még meg kell várnom a dramaturgot is , de lehet h még mindig a bajort keresi :)

ő-szinte 2011.12.28. 18:24:29

@ELP: Igen, pont akartam kérdezni, hogy esetleg szerivan 40-kor érkezik?:-)

genevieve 2011.12.28. 18:25:07

@ő-szinte: igaz:-)

helyesbítek:-)

egyszer bejött,
másodszor nem,
lehet próbálkozni:-)

ELP 2011.12.28. 18:26:42

@ő-szinte: Egyre gondoltunk , ez már egy égi jel...jahh még nincsen 40,,,akko visszafogom magamat :)

zoxó 2011.12.28. 18:28:06

@capa05: Nah mindegy. Én itt tüntizek kis táblácskámmal már napok óta (Lilu visítása az idegeimre megy), Sogeking a Szaratovhoz láncolta magát (szerintem a sör azóta már elfogyott), és még mindig hasztalan. Asziszem, feladom.

zoxó 2011.12.28. 18:30:31

@sogeking: pont olyan szar, mint a Mr Saxobeat vagy mi. Jó ez ide, Hajni örülni fog:))).

sogeking 2011.12.28. 18:32:51

@ő-szinte: ez biztos beugratós kérdés - ezt hallgatom :)

@zoxó: mivel a hűtő tartalma erőteljesen fogyásnak indult, átláncoltam magam az álamfőhöz, hátha arra jár pár sütni való malacka..

ő-szinte 2011.12.28. 18:37:08

Nem beugratós:-)
de ez nem jó... olyan mint egy rossz kozsó féle tákolmány (már bocs)
a saxobbeat az jó.

sogeking 2011.12.28. 18:41:30

@ő-szinte: Szalai Annamáriának tetszett, más nem érdekel :D

2011.12.28. 18:52:45

Sziasztok mogyikák, 12 percet késtem.

ő-szinte 2011.12.28. 18:54:39

@szerivan: Igen, figyellek, pufi!:-)

2011.12.28. 18:54:55

@zoxó: 40-kor volt fixálva ELP-vel.

ő-szinte 2011.12.28. 18:57:12

Am-et nyomatják ezerrel a fókuszban...

2011.12.28. 18:57:13

@nanobjena: A mai nap elég tág fogalom, még van 5 órája és 5 perce, hogy feltegye a posztot.

ELP 2011.12.28. 18:57:17

@szerivan: Szeva,,,na végre,,,most már nyomulhatok :)

2011.12.28. 18:58:32

@zoxó: Posztra? Arra várhattok. A tegnapi ígéret hiteles fordítása: Csitu van!

Zelefánt 2011.12.28. 18:59:01

Mi az isten az a Saxobeat?
Olyan mint az SP meg a Fluor?...

2011.12.28. 18:59:27

@ő-szinte: Pufikám, kiszállt belőled az Operaház fantomja?

2011.12.28. 19:00:26

@Zelefánt: Hutyutyutyútyú-utytyutyútyutyútyú.....

Zelefánt 2011.12.28. 19:01:12

@szerivan:
Ez most sokat segített,köszi.

2011.12.28. 19:01:12

@ő-szinte: És mit mond? Lesz férjkereső show?

2011.12.28. 19:02:13

@Zelefánt: Én nem linkelhetem, nem vagyok rá felhatalmazva. Írd be a youtube-ba.

ő-szinte 2011.12.28. 19:02:28

@szerivan: Nem tudom, még csak előzetes volt...

2011.12.28. 19:03:49

@ő-szinte: Akkor ne spoilerezz :)
Streamet érdemes megnézni?

ő-szinte 2011.12.28. 19:05:35

@szerivan: Am, azt mondja, hogy ő nem a tipikus babaszépségek közé tartozik, ha nem a karakteresek közé...:-D

2011.12.28. 19:06:23

@Zelefánt: Nekem tetszik. Valamelyik félszerzet kisfilmjében volt zene a VV5 indulásakor.

2011.12.28. 19:06:56

@ő-szinte: Szóval elismeri, hogy ronda.

ő-szinte 2011.12.28. 19:07:35

@szerivan: Nem szpojlerezek, most megy...

Sztrím? Még csak a feléig néztem. Volt benne vicces játék, de semmi extra...

ő-szinte 2011.12.28. 19:08:27

@szerivan: Hát ez az, hogy nem, bazdmeg! hehe

genevieve 2011.12.28. 19:11:02

@ő-szinte: jéé, most látom, hogy új az avatarod:-)

ő-szinte 2011.12.28. 19:11:09

Uram isten! Ez a Tóth Gabi hogy néz ki!!!

ő-szinte 2011.12.28. 19:11:55

@genevieve: Hát , vége van a karácsonynak...:-)

genevieve 2011.12.28. 19:12:51

@ő-szinte: na igen

kiváncsi leszek hányan töltjük majd itt a szilvesztert:-D

az én rózsám vasutas 2011.12.28. 19:13:25

Valaki feltehetne egy olyan ikerképet (nem biztos, hogy ez a pontos szakmai megnevezése) a kamerának háttal zuhanyzó Péterről és Veráról. Aztán szavaznánk, melyik melyik. Élesebb szeműek leírhatnák a 3 apró különbséget a kettő között. A következő posztban Hajnalka kihírdetné az eredményt, a győztes kaphatna valami nyereményt. Március elején minden apróságnak örülni lehet.

Zelefánt 2011.12.28. 19:17:49

@ő-szinte:
Stream-et csak akkor, ha Peter Gabriel.

2011.12.28. 19:18:53

@Binbir gece: Petinek kerekebb a segge.

zoxó 2011.12.28. 19:20:08

@sogeking: Ezt soha nem bocsátom meg neked!!! Rákattintottam arra a hülye videóra, aztán egyik jött a másik után. Jelen pillanatban itt járok: Hogyan csináljunk magunkból Hófehérkét?

www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=eH82bqTB3i0

Megjegyzem, a Hogyan csináljunk magunkból Barbie-t? még izébb.

Zelefánt 2011.12.28. 19:20:21

Szóval Steam...Ennyit a másnapról.

ő-szinte 2011.12.28. 19:22:19

@sogeking: Is? Meg még?:-)

Azért ezt nem lehet összekeverni az előbbivel...

sogeking 2011.12.28. 19:26:40

@zoxó: az ok, hogy ilyen videókat nézel, de hogy még rám is fogod :):):) - a vége a legjobb, amikor frissen festett szájjal eszi a tésztát :D (olyan kis madarat én is akarok, lehetőleg papagájban)

@ő-szinte: attól nekem még tetszik:)

zoxó 2011.12.28. 19:27:35

@szerivan: nem baj. PG bármikor, bármilyen mennyiségben jöhet.

@Zelefánt: Íme a VV5 Hv nem hivatalos himnusza:

www.youtube.com/watch?v=lAhHNCfA7NI

:)).

nosce 2011.12.28. 19:27:58

@szerivan:
"Petinek kerekebb a segge. "

és nagyobb a melle :)

2011.12.28. 19:29:53

@nosce: Szegény Vera :)))

genevieve 2011.12.28. 19:32:20

@zoxó: nem azért, de a kiscsaj vérprofi:-DDDDD

zoxó 2011.12.28. 19:39:54

@genevieve: az, az kétségtelen:)). Most nézem a Hogyan csináljunk magunkból Jázmin hercegnőt?:))

nosce 2011.12.28. 19:41:24

@ő-szinte:
"Am-et nyomatják ezerrel a fókuszban... "

indul az amerika top modellben ? :)

nosce 2011.12.28. 19:42:43

na kit visz ki Vera ? Tegyük össze amink van :)

2011.12.28. 19:43:32

@nosce: Tyra biztos felkapná, de MissJ azt mondaná rá, hogy no-neck monster.

ő-szinte 2011.12.28. 19:47:01

@nosce: Nem, de a 2. magyar tpomodellt rá építik. Mindenkinek jár egy műsor...:-)

ő-szinte 2011.12.28. 19:48:06

@nosce: Nem, de a 2. magyar tpomodellt rá építik. Mindenkinek jár egy műsor...:-)

2011.12.28. 19:51:58

Hova gurultatok mogyikák?

az én rózsám vasutas 2011.12.28. 19:52:31

@nosce: Nem biztos, hogy rám gondoltál ezzel a felhívással, de azért tippelek.

Fecó

egyszer csak bejön

2011.12.28. 19:52:56

@ő-szinte: Ez nagyon Kingás volt :)))

nosce 2011.12.28. 19:53:34

@szerivan:
és ha zizivel indulna ? :)

nosce 2011.12.28. 19:54:17

@ő-szinte:
ott már zsüritag lesz :)

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.28. 19:54:19

összeférhetetlen verának:

"szerintem ne vidd ki petit"

vera:

"miért?"

összeférhetetlen:

"mert kinn hagyod"

(és nem röhögte el magát közben!)
www.valovilag.hu/video/153451

2011.12.28. 19:54:32

@Binbir gece: Petit viszi ezt mondom mióta láttam,hogy belenyomta pufi orcáját a lisztbe. Tegnapelőtti gőzben volt.

nosce 2011.12.28. 19:55:15

@Binbir gece:
miért a Verát jó tippelted, nem ? :)

ő-szinte 2011.12.28. 19:55:37

@nosce: ja, tényleg! én naív...:-)

2011.12.28. 19:55:58

@ő-szinte: Akkor egyél egy kis csokikát.

zoxó 2011.12.28. 19:55:59

@nosce: azt hiszem, azt mondta, azok közül választ, aki rá szavaztak. Ez már szűkíti a kört:)).

nosce 2011.12.28. 19:56:35

@Binbir gece:
de ez a Fecó sztem nem most fog bejönni :)

ELP 2011.12.28. 19:57:23

@nosce: Egy ember reagál látod ,,,bíztosan valami nagyon érdekes dolog van valahol,,,lehet h visszajött a győzike vagy mit tom én,,:)
Szval,,ha egy kis esze van akko serit , akor nyer!
Ha nagyon dühös akko petit v atit,,,akkor sztem veszít de minimum 2 esélyes,eszti elen bíztos bukás,,a többi pedig nem jöhet szóba

nosce 2011.12.28. 19:57:28

@szerivan:
miért tegnap este nem markolta végül Peti farkát ? :)

ő-szinte 2011.12.28. 19:57:37

@szerivan: rajtam most az sem segít

2011.12.28. 19:59:15

@nosce: Mikor tett volna ilyet? Fecóval aludt a dugiban.

@ő-szinte: Mi történt? Elfogytak az udvarlók? Majd feladunk hirdetést, sose búsulj kuzin, ha más nem Ati csak kijön egyszer a villából.

nosce 2011.12.28. 19:59:39

@szerivan:
"Akkor egyél egy kis csokikát. "

nem lehet a hűtőhöz férni mert sogeking odaláncolta magát :)

ELP 2011.12.28. 20:00:26

@ő-szinte: mi baj van arany tubicám ? :):)

nosce 2011.12.28. 20:00:33

@szerivan:
"Mikor tett volna ilyet? Fecóval aludt a dugiban."

nem úgy volt h beköltözik egy ágyra ?

zoxó 2011.12.28. 20:01:18

@nosce: már nem. Átláncolta magát. miután kiette és -itta a tartalmát:)).

az én rózsám vasutas 2011.12.28. 20:01:55

@nosce: Kötekedünk, kötekedünk? Na jól van. A viszontválasz kegyetlen lesz. Sasmadár játék következik. Ki kell találnod, mi hiányzik a képről. Kapsz hozzá egy kis segítséget.
www.napiszar.hu/Thumbnails/4272.w-193.6.h0.q100.jpg

nosce 2011.12.28. 20:03:06

@zoxó:
de akkor mkár csokika sincs :)

ő-szinte 2011.12.28. 20:04:26

Vmi farokmérésen röhögtek a zuhanyzóban, de szinte semmit nem érteni a szövegből...

zoxó 2011.12.28. 20:04:48

@nosce: attól tartok:))

@Binbir gece: a nő melle a bikinifelsőből??

sogeking 2011.12.28. 20:05:04

olyant lehet, hogy egyszerre kivinné Pétert és Attilát?

nosce 2011.12.28. 20:05:37

@Binbir gece:
Naggyon keményen játszod ezt a játékot :)

akinek csak pár pixel látszik a fejéből ? sztem az a plasztikai sebész :)

ő-szinte 2011.12.28. 20:07:46

@sogeking: Bazdmeg! Ijesztgetsz itt! Azt hittem, új kommentelő van:-)

nosce 2011.12.28. 20:11:15

@sogeking:
"olyant lehet, hogy egyszerre kivinné Pétert és Attilát? "

a swingert meg a DP-t tiltja a jelenlegi villaszabályzat :)

2011.12.28. 20:11:34

@ő-szinte: Akkor ne picsogj, az nem kell a nézőknek.

zoxó 2011.12.28. 20:12:40

@nosce: még. De lehet, hogy a VV6-ban már nem. Dreszter elültette a bogarat a fülükben, az meg kikel.

2011.12.28. 20:13:18

@nosce: Akkor csak azért ment P ágyába mert ráparancsoltak a szerik, hogy menjen be a hálóba. P-E dugiba moziztak így 1 ágy volt üres, azért feküdt oda. Ennek semmi köze pufihoz, csak így vágták meg,hogy azt higgyük.

nosce 2011.12.28. 20:13:32

@ő-szinte:
a csillagot elcserélte egy dupla kávéra :)

ő-szinte 2011.12.28. 20:14:11

@Binbir gece: Elég furcsa Seri mellének a helye...:-)

nosce 2011.12.28. 20:14:16

@szerivan:
"Ennek semmi köze pufihoz, csak így vágták meg,hogy azt higgyük. "

akkor engem jól átbasztak :)

sogeking 2011.12.28. 20:14:23

@nosce: és ha esetleg Esztert is beveszik?

ELP 2011.12.28. 20:14:55

@ő-szinte: 11111111111,,,ha csak ennyi a gondod akkor az nyemu :)

2011.12.28. 20:15:14

@nosce: Bizony mogyi, sikerült nekik :) Hallgasd meg a linket!

nosce 2011.12.28. 20:16:00

@szerivan:
double penetration :) mer h 2 pasit vinne ki :)

2011.12.28. 20:16:12

@Binbir gece: Rá se merek kattintani.

ő-szinte 2011.12.28. 20:16:29

@szerivan: Ok, tényleg ! így nem viszem el a fődíjat...

nosce 2011.12.28. 20:17:22

@sogeking:
Eszter bevétele nyerő ötlet, ha a retek kekeckedik leperli róluk a gatyát is :)

ő-szinte 2011.12.28. 20:17:40

Mi volt az a faszmérős az onlájnban? Vki értette a szöveget?

ő-szinte 2011.12.28. 20:18:44

@szerivan: pufikám, nem nézel pornót?:-)

nosce 2011.12.28. 20:20:26

@szerivan:
meghallgattam na nem végig, de ettől féltem :)

ELP 2011.12.28. 20:21:12

@ő-szinte: Ezt én inkább kihagyom , maradok a másik nemnél :)

nosce 2011.12.28. 20:21:43

@ő-szinte:
nemsokára jön a banán :)

sogeking 2011.12.28. 20:22:19

@nosce: plusz szvingerben is otthon van

nosce 2011.12.28. 20:23:25

@sogeking:
a jogi só előtt vezethetne a reteken egy éjféli swinger sót :)

ő-szinte 2011.12.28. 20:23:31

@ELP: Ez ilyen pasik közötti méricske volt. Már amennyire Csaba meg Fecó...:-)

sogeking 2011.12.28. 20:24:35

@nosce: vagy egy pikáns éjjeli jogi show-t :D

ő-szinte 2011.12.28. 20:25:03

@nosce: a vége felé. hátha te értesz belőle vmit...:-) de végig röhögik az a baj. mindjárt keresek időt hozzá

ELP 2011.12.28. 20:25:48

@ő-szinte: Akko még jobban kihagyom az értékelést Rátok bízom :)

2011.12.28. 20:26:42

@ő-szinte: Én csak a cselekményt nézem, szakirodalmat nem olvasok hozzá.

beacska 2011.12.28. 20:26:46

Petit nem fogja. Már a múltkor is mondta, nem tudna jól kijönni a szerelemi-csalódás vádból. Őt nem viszi. Eszter sanszos lenne, de most, hogy beindult a Péter-Eszter projekt, megint nem úszná meg, hogy féltékeny. Marad Attila, Seri és Gergő...

na meg Fecó. Hol volt a jó Fecó Barát, mikor duzzogott a szaunában, ill. az Óda-Íráskor? jajjj, csak nem szólt neki anyu, hogy nem mutat jól, ahogy egy dilist pesztrál? áááá, ez kizárt...egy Igaz Barát nem tesz ilyet...apropó, ti láttátok mostanában a Fecó-Vera barátság szemernyi jelét is???

nosce 2011.12.28. 20:29:10

@szerivan:
"Én csak a cselekményt nézem, szakirodalmat nem olvasok hozzá. "

de akkor megvan a figura ? :)

2011.12.28. 20:29:25

@beacska: Peti MMKK. Azok közül nem visz akiket vacsorázni hívott: Seri, Csabi, nemtomki.

girbeguba 2011.12.28. 20:29:41

Veszedelmes viszonyok vs VV. Nem is tudom nehéz dönteni :-)

2011.12.28. 20:30:13

@nosce: De ez az amikor 1 helyre dugják a kettőt?

ő-szinte 2011.12.28. 20:30:20

@nosce: mondjuk 1.14.45-től várd, míg Fecó a fürdőbe megy

2011.12.28. 20:30:51

@girbeguba: Peeeersze, hogy az utóbbi :)

beacska 2011.12.28. 20:32:31

@szerivan: azt viszont bukja. Peti tudja, hogy "tartsd mindig szárazon a puskaport"...most beindította az Eszter-projektet (ill. higgadtan megbeszélték, hogy Eszter nem engedhet meg magának szexet bent, de lebegtetni lehet)...kizárt, hogy kiteszi a csatorna. Ha most nem lesz szex, soha...;DDD

ELP 2011.12.28. 20:33:21

@beacska: Feco bárkivel is barátsága az egy nagy nulla,,,,ez sem jobb.

2011.12.28. 20:33:40

@beacska: A szex nem tart bent! Nézd meg Kubait és Veront.

beacska 2011.12.28. 20:34:22

@ELP: könyörgöm, akkor miért nem hívja ki végre valakiiii! sajna, az a hajó 2 hete elment :((( brühühűűű

2011.12.28. 20:34:34

@ő-szinte: Mondjad már, ne hümmögjél mint egy félszerzet.

ő-szinte 2011.12.28. 20:35:38

@nosce: bement a fürdőbe, majd ki centiért, hogy megmérje a karját, miközbe meztelenül áll a zuhany alatt, és utána mondott vmit Csaba, amin Fecó elkezdett hahotázni

beacska 2011.12.28. 20:35:39

@szerivan: a szex nem, de a lebegtetés igen ;D.Ez egy "új" kapcsolat. Ezen még van mit "izgulni"...meg írni az sms-eket, hogy "de aranyosak vagytok együtt"

ő-szinte 2011.12.28. 20:37:00

@szerivan: Arra merészeltem célozni, hogy tájékozódni sosem árt, mogyika:-)
de ha te olyan nagy spíler vagy, akkó nem szótam:-D

ELP 2011.12.28. 20:37:14

@beacska: A mi véleményünk az 5:2 arányban h bíztos esélye seri , estleg gergő ellen lenne,,ők már kipuukdtak,,,

ELP 2011.12.28. 20:38:07

@beacska: ő lesz a következő,,,

2011.12.28. 20:39:03

@ő-szinte: Amire én gondolok az elég csúnya eljárás, azt cáfolom MMKK.

nosce 2011.12.28. 20:39:04

@szerivan:
amikor az alsó kettőt töltik meg :)

beacska 2011.12.28. 20:39:38

@ELP: ja, szerintem is. De Seri most szeriben van vele, Gergőnél meg kulcs volt....de már Vera karaktere is kipukkadt. Szerelem nem lesz, szex pláne, taktika nuku részéről...és kicsit néha ijesztő...kendős időszakban...

2011.12.28. 20:39:59

@nosce: De nem egyet egyszerre mert olyan is van, se nem akarom tudni a nevét :)

beacska 2011.12.28. 20:40:55

@ELP: én már mostanra is azt hittem :((( de sajna Attila (megint HIBÁSAN-lsd. Csaba) beindította a Vera-projektet.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.28. 20:40:58

Tegnap éjjel a d-matracon aludt vera és fecó együtt a nyugiban

www.youtube.com/watch?v=wk15unZc598&feature=player_embedded

1 óra 31 perc 38 másodperc

rianna 2011.12.28. 20:42:01

az istennek sem tudom az utolsóelőtti kb. 100 kommentet megnézni. Ha vki válaszolt, majd újév után más gépen megnézem:)

ELP 2011.12.28. 20:43:11

@beacska: Ha ő reálisan nézi - persze ez onnan bentről kicsit más - de nem lehetetlen , akkor még feco ellen is lenne esélye,,,

beacska 2011.12.28. 20:43:18

@rianna: azon se fogod tudni! ne is próbálkozz vele!

rianna 2011.12.28. 20:44:27

@beacska: a másik gépemen be szokott jönni ennél több is. Nem értem, miért tölti be nagyrészét, és az utolsó 200at nem:D

beacska 2011.12.28. 20:44:38

@ELP: Fecó ellen bárkinek lenne esélye, csak fél, hogy hogy jön ki, hogy a "barátját" hátba. Bár szerintem ilyen nincs is, de ők azt hiszik, hogy igen...

ELP 2011.12.28. 20:45:01

@beacska: Igen,,minden előitélet nélkül momdom , egy elfáradt műmájer lett belőle,,

beacska 2011.12.28. 20:46:47

@ELP: :DD pedig most éppen új erőre van kapva!

ELP 2011.12.28. 20:47:43

@rianna: Csináld azt amit én szoktam . átmegyek a szomszédba és megkérdezem , te nálad van onylány adás? nekem ott a 2. gépem :)

nosce 2011.12.28. 20:48:24

@szerivan:
igen olyan is van de az már durvább :)

sogeking 2011.12.28. 20:48:55

@rianna: erre egyszerű a megoldás, csak várnod kell még 200 kommentre, és akkor a mostani utolsó 200 megjelenik :)

ELP 2011.12.28. 20:49:07

@beacska: Talán még ha a műfrígy nem jön létre , akko meg tudott volna újjúlni,,

ő-szinte 2011.12.28. 20:50:48

@sogeking: Hát ez! Nagyon édes! Ahogy röhög a kutya! És élvezi a zenét! És mikor elhallgat a gitár, elkomorul az arca...:-)
Halálos!:-DDD

nosce 2011.12.28. 20:51:07

@ő-szinte:
meg én se értem amikor Fecó törvénytelenül röhög :) csak azt h meg kell nézni így is meg igy is :)

ELP 2011.12.28. 20:52:14

@beacska: Sztem ezt a kolosi klán is látja h 3 szereplőnél már rezeg a léc,,,

2011.12.28. 20:57:27

Miért szűnt meg a NekedValó mikor ez a széria sokkal sikeresebb mint az előző?

sogeking 2011.12.28. 20:58:11

@szerivan: miért lenne sikeresebb?

vallatas 2011.12.28. 20:59:06

Most néztem mög az online-t, Seri tényleg szépen bebaszcsizott :)
Attila:"Seri akkorát esett, hogy betörte a müjégpályát!" :D

Ma Vera Show lesz, már kíváncsian várom!

2011.12.28. 20:59:29

@sogeking: Mert nekem jobban tetszik :)

csicserierika 2011.12.28. 20:59:39

@szerivan: nem sikeresebb, meg a músorsáv sem nyerő.

2011.12.28. 21:00:43

@csicserierika: Az elég szerencsétlen választás kétségtelen. De így is sokan nézik.

csicserierika 2011.12.28. 21:02:04

@szerivan: persze, más csatornák örülnének ekkora nézettségnek egy-egy műsor kapcsán .

sogeking 2011.12.28. 21:02:47

@szerivan: és miből gondolod, hogy megszűnt?

2011.12.28. 21:03:11

@csicserierika: Meg figyelembe véve, hogy nem összehasonlítható egy 7-kor kezdődővel.

csicserierika 2011.12.28. 21:04:49

@szerivan: a szomszédaim rendszerint elalszanak alatta, én vagyok a forrás számukra :)

2011.12.28. 21:06:31

@csicserierika: Vajon miért 9-kor kezdik? Nem bíztak benne, hogy sikeres lesz? A káromkodás nem magyarázat, sokkal töb bnézőt veszítenek a későbbi kezdéssel mint amennyit egy esetleges műsorszünettel a bünti miatt.

sogeking 2011.12.28. 21:07:30

@szerivan: tényleg - előbb kellett volna jelentkezned vendégnek :)

2011.12.28. 21:08:19

@sogeking: Engem az ilyesmi nem érdekel. Csak a műsor járulékos szemeteit is figyelemmel kísérem.

capa05 2011.12.28. 21:08:37

@szerivan: Kiszopból mennyit láttál volna másik műsorsávban???:DD

csicserierika 2011.12.28. 21:09:14

@szerivan: már pedig, a büntikre hivatkozva tették, azért nem fütyülik ki a csúnya beszédet sem, de beadhatnak olyan jelenetet is, amit korábbi sávban nem lehet.
Ezt mondták.

sogeking 2011.12.28. 21:10:43

@csicserierika: köszi, közben megtaláltam

@szerivan: szerintem próbáltak egy másik célcsoportot is bevonni, de nyilván veszítettek is nézőket (nekem az előző széria sokkal jobban tetszett, és túl hamar kezdték kezdték az újat)

rianna 2011.12.28. 21:12:50

@ELP: késő este szoktad a szomszédokat látogatni?:) Biztos nagyon örülnek neked :P

@sogeking: :))) Vagy nem tudok majd semmit megnyitni :)

ELP 2011.12.28. 21:16:49

@rianna: Nagy haverok vagyunk, egy netet használunk,,és benne van a csapatban,,,kell ennél több? :)

capa05 2011.12.28. 21:26:16

ú most mit aggattak erre a szerencsétlenre?

foxglove (törölt) 2011.12.28. 21:27:27

sziasztok! lilu ma minek öltözött vajon? ez a szett azért bekerült a top 10be.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.28. 21:31:16

Fecó elvégeztetné a piszkos munkát Verával..

vallatas 2011.12.28. 21:36:24

Gergőt válaszd ha ész... lebecsüli magát az alfahim? ez új :-D

imádom mikor mosakszanak.

sogeking 2011.12.28. 21:36:54

@anica inkognitóban: alul nincs rajta semmi? felül eddig nem látok semmi furcsát :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.28. 21:38:05

@sogeking: az is előnyösebb lenne neki..:) várd meg és nézd meg a saját szemeddel azt a micsodát, amit ráadtak...

vallatas 2011.12.28. 21:38:24

Fecó olyan magasról osztja, hogy élvezet nézni :-)
Családja még nem várja otthon?

Kinga átveszi lassan Atti szerepét, tolja a showt!lehet ő a beépített ember?:)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.28. 21:39:42

@vallatas: ilyenkor (is)mindig eszembe jut az a mondat, hogy "buta ember az, akit a buták kiválónak tekintenek"..

nathalie 2011.12.28. 21:41:24

hello mindenki! :)

na a hülyegyerekek most gyűjtik a szavazatokat fecónak...

vallatas 2011.12.28. 21:41:55

Fecót, hogy alázza Eszter...
teli hassal röhögök

vallatas 2011.12.28. 21:43:06

@nathalie:
szia rég láttalak, nézzed mert jó a műsor.
lehet most dolgoznak meg a karácsonyi prémiumért..

foxglove (törölt) 2011.12.28. 21:43:16

@nathalie: helló!!! már annyira akartam mondani, hogy megnéztem a Homeland-et és i-má-dom! ja és szerelmes vagyok a szexi vörösbe:)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.28. 21:43:16

@nathalie: mert nem tanulnak a tapasztalataikból...
@Peter_Cs: jaja...

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.28. 21:44:18

@foxglove: köszi :) ja, hogy az egy másik vörös...:DDDDD
/nem bírtam kihagyni :DD/

nathalie 2011.12.28. 21:45:44

@foxglove:
te is??!!! én is :D:D átértékeltem a vörösöket :D:D (még nem néztem meg a két utolsó részt, izgulok :))

vallatas 2011.12.28. 21:46:00

Vera egyébként igazat mondott most kivételesen, hisz Csillának küldött üzenetet már nem is tudom kivel, hogy szereti Csillát, Serivel meg csak a játék miatt van együtt... :)

nathalie 2011.12.28. 21:46:53

@vallatas:
hello :D
karira való tekintettel nyugi volt, most nagy dózisban kapjuk a veszekedéseket :D

evangeline07 2011.12.28. 21:46:58

@foxglove: Homeland a legjobb. Már nagyon várom a 2. évadot. De hogy lehet beleszeretni Nick Brody-ba??? :):):)

nathalie 2011.12.28. 21:48:55

miért nem úgy kérdezik hogy Folytatódjon gergő és seri kapcsolata?
:D

rianna 2011.12.28. 21:49:31

ez vmi rock chick outfit lilun? :D

foxglove (törölt) 2011.12.28. 21:49:36

@nathalie: :D én halálosan, főleg, ha egyenruhában van:)

genevieve 2011.12.28. 21:49:40

@vallatas: a tegnap esti online-ban az volt a feladat, hogy meg kellett beszélniük fiúknak egymás között gergő és seri kapcsolatát...

feco szerint seri szerelmes..

gergő szerint, gergő is szerelmes egy lányba, csak az a lány nincs bent a villában:-D

evangeline07 2011.12.28. 21:51:40

@nathalie: Az asszony helyében én Mike-ot választottam volna, ő rangban is "nagyobb".. meg szerintem másban is..:D

2011.12.28. 21:53:07

@capa05: Belőle ez is sok volt, öcsééém :)

evangeline07 2011.12.28. 21:53:13

@genevieve: Gergőt agyonverném egy péklapáttal.. :)

nathalie 2011.12.28. 21:53:17

@evangeline07:
brody simán odaveri mike-ot! Mindenben!!! :D
Asszony meg örüljön,hogy Brody őt válaszotta...:)

nathalie 2011.12.28. 21:54:03

@evangeline07:
ebben a gergősben viszont egyetértünk :D

vallatas 2011.12.28. 21:54:34

@nathalie:
de aljas vagy :-D

@genevieve:
jaja, mondjuk nem értem Gergő azért bevállalta volna a kexet Serivel, de a szerelmet nem... viszont Seri se így se úgy nem vállalt volna kexet, így végül is frankó, hogy véget ért a kapcsolatuk.
No meg így Gergő célba veheti a "szerelem nélkül is lefekszik bárkivel Kingát".

Vera ha Gergőt vinné ki szintén kurvára röhögnék... Gergő szétrombolná a Villát... sokszor látom rajta, hogy alig bírja magába tartani a feszültséget!

genevieve 2011.12.28. 21:55:33

@evangeline07: gergővel kapcsolatban nem tudom mit gondoljak...

többnyire teljesen normális, de amikor arról van szó, hogy ő az alfahim, baromi nagy lesz az arca és akkor én is ütném:-)

beacska 2011.12.28. 21:55:59

@capa05: jaaaa, (hüvelykujj lefele fordítva)

evangeline07 2011.12.28. 21:56:39

@nathalie: Te inkább választanál SPOILEEEEEEEEEEER egy bipoláris zavarost, aki ráadásul erősen a nyomodban van? :D

Gergőt várjuk a villa előtt egy péklapáttal!!!

vallatas 2011.12.28. 21:56:54

Mondjuk ahogy Gergő elküldte Serit, hogy hogy merészel bármit is érezni iránta az gondolom a lány nézőknek nem volt valami szép.
Igy viselkedne egy alfahim?
Összeimádkozom egy Vera-Gergő párbajt!

nathalie 2011.12.28. 21:56:55

@foxglove:
ahhh, az egyenruhája... nem lenne ideje szépen levenni és élére hajtogatni mellettem :D:D:

(most a boardwalk-ot nézem, és utána meg jön a breaking b.)

foxglove (törölt) 2011.12.28. 21:57:38

@evangeline07: az asszony válassza is Mike-ot, és akkor Carrie megkaphatja Brodyt! ennek így kell lennie:)

fran7 2011.12.28. 21:57:54

Mi lehetett a cél Lilu ruhájával? Mi az üzenete?

genevieve 2011.12.28. 21:58:17

@vallatas: kinga sem fog a villában szexelni...mert ő királylány és azok nem csinálnak olyanokat:-D

TapOut 2011.12.28. 21:58:21

Vera szépen fogja meg Gergőt, vigye ki és hagyja is kint, elég volt a tuskóból.

nathalie 2011.12.28. 21:59:13

@evangeline07:
az asszonyt én nagyon nem bírom. úgyhogy igen :D

Atok 2011.12.28. 21:59:47

Vigye Esztert es hagyja kinn

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.28. 22:00:05

@genevieve: nabasszus..:D most az én életemben is elérkezett egy nagy dilemma eldöntésének az ideje..:D eddig királylány voltam, de most felmondok inkább...:DDD

genevieve 2011.12.28. 22:00:35

kinga hallgatózik????

beszarok:-DDDD

capa05 2011.12.28. 22:00:49

álmodoztok szerintem.. az öfi nagyon erre van kihegyezve és hol lesz a meglepetés??:DDD

genevieve 2011.12.28. 22:01:08

ati vigyorogva nézi kinga seggét:-DDDDDDDD

fran7 2011.12.28. 22:01:15

@genevieve: Kéne erre valami más terminus technicus, mert én még Andersen meséken is, nőttem fel,. Ott nem ez volt a királylányok ismérve.

evangeline07 2011.12.28. 22:01:20

@nathalie: @foxglove: csajok, egy tuti, idén mindketten és a sorozat is, Emmy díjat kap. Hihetetlent alakítottak!!

Tiétek Sergeant Brody, vihetitek.. :) (nem tetszik a szája.. :) )

MagasMacska 2011.12.28. 22:01:23

Kinga, ahogy hallgatózik!!!

vallatas 2011.12.28. 22:01:39

@genevieve:Királyány szerintem ittas állapotban bármilyen disznóságokban képes lenne részt venni :-) csak előtte apuka áldása kell hozzá! RTL majd megoldja, beküldi újra hozzá :p

@TapOut: vicces lenne mondom Gergő tombolna szétverné a berendezést, egy imát elmondok ezért.

TapOut 2011.12.28. 22:02:05

@genevieve: én majdnem a kezdetektől fogva rühellem, megmagyarázni nem tudom, miért, valahogy ösztönösen taszít az ember...Eszterrel váltakozva vezetnek az ellenszenv listán.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.28. 22:02:14

@fran7: látszik, hogy nem voltam pályaválasztási tanácsadóban.. én sem tudtam..:D

genevieve 2011.12.28. 22:02:23

de miért kell hallgatóznia kingának??? ők nem egy csapatba vannak petivel és esztivel, gergővel?

vallatas 2011.12.28. 22:02:45

@genevieve:
"ati vigyorogva nézi kinga seggét:-DDDDDDDD"
és közbe mikor visszafordul mondja neki ,hogy na hallgasd csak tovább... :DDD

foxglove (törölt) 2011.12.28. 22:03:01

@evangeline07: egyetértek, megérdemlik! és köszönöm a felajánlást, részemről elfogadom:)

MagasMacska 2011.12.28. 22:03:49

Atti: "Jobban utálom (Gergőt) mint Csabit"????

vallatas 2011.12.28. 22:04:00

Gergő, Peti nagyon félnek Verától! Biztatják egymást, hogy Vera tuti Attit viszi mert ő egy tökös lány :-D
imádom mikor magukat nyugtatják

zoxó 2011.12.28. 22:04:24

@fran7: Kíváncsivá tettél. Melyik Andersen-mesében szexelt a királylány??:))

genevieve 2011.12.28. 22:04:54

@TapOut: nos én igyekeztem pozitív előitéletes lenni gergővel:-)

de ez a műmájermacsóság amit előad broáffff......

genevieve 2011.12.28. 22:06:17

aki engem most legjobban taszit, az az esztike...

jól benyalta magát azokhoz akik megalázták eddig....

nathalie 2011.12.28. 22:06:25

@fran7:
én csak arra tudok gondolni, hogy a műsor végén az természet erőinek segítségével átkot mond attilára a mai bejelentkezéskor.

fran7 2011.12.28. 22:07:10

@zoxó: A nem volt a kulcsszó. Amúgy borsószemeket éreznek meg számtalan matrac alatt is.
Csabi azért ment volna Serivel randira. Mondjuk normális férfiember így van ezzel.

fran7 2011.12.28. 22:08:46

@nathalie: :))))
S bejelenti, hogy ő vezeti az Ezo-showt esetleg, hogy felvette a Macbeth nevet.

girbeguba 2011.12.28. 22:08:57

Csak most vettem eszre hogy az autoban ket marha nagy reflektor van az elso ulesek hatuljara illesztve hogy lassuk oket. Jo lehet igy utazni :) Gergo telleg nem volt tul jo fej most

ő-szinte 2011.12.28. 22:10:05

@nathalie: Szia! de rég láttalak...:-)

TapOut 2011.12.28. 22:10:25

@vallatas: @genevieve: és még ő mondta Verának, hogy Attilának mennyire tele van a gatyája (mondjuk igen), de ő aztán nem fél egyáltalán...ha-ha

genevieve 2011.12.28. 22:10:37

@Atok: érdekes általában egyezik a véleményünk:-)

girbeguba 2011.12.28. 22:11:01

Szerintetek Seri szereti Gergot? Mert en romantikus alkat vagyok spo eddig ugy gondoltam igen.

nathalie 2011.12.28. 22:11:24

@fran7:
:D:D
egyébként néha egy örömanya jut eszembe róla egy esküvőn, aki kicsit sajnálja, hogy egyetlen fia nősül (ezért a fekete), viszont csinos is akart lenni (ezért a gyöngysor).

nathalie 2011.12.28. 22:12:23

@girbeguba:
nem, serike inkább attiba lesz szerelmesen hamarosan :D

nathalie 2011.12.28. 22:13:22

@ő-szinte:
szia :)igen, visszatértem :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.12.28. 22:13:34

@vallatas: Szerintem kettejük közül fog választani.

foxglove (törölt) 2011.12.28. 22:13:45

Lilu szerkójához martensbakancsot javasolnék, mindenképpen. bármelyik vidéki fesztiválon megállná a helyét. a 90'-es években, persze.

girbeguba 2011.12.28. 22:13:49

@nathalie: azt azert nem hinnem. Barmilyen tunderke is lett attilabol

genevieve 2011.12.28. 22:13:59

na most jól kibeszélik egymást:-DDDDDD

girbeguba 2011.12.28. 22:14:31

Bar vicces lenne ha a vegen kinga gergo es seri attila lenne egy par. Ha ha ha

vallatas 2011.12.28. 22:14:50

Vera legyél kedves és vigyed ki a Gergőt
:-)
drukk drukk

zoxó 2011.12.28. 22:15:27

@fran7: Hm. Azt hiszem, belőlem sem lesz királylány:).

nathalie 2011.12.28. 22:16:00

@girbeguba:
nanana :D ha nem lenne kinga, akkor seri már rég attila felé tekintgetne. Volt valamikor amikor seri gergőt és attilát hasonlítgatta össze eszternek.

TapOut 2011.12.28. 22:16:39

@genevieve: engem az egész játék során taszított. Emberileg számomra nulla. Talán egyetlen pillanat volt, mikor valami sajnálat-félét kezdtem érezni iránta, az ominózus bábjáték alatt, de még az is nagyon gyorsan elmúlt.

témázgató 2011.12.28. 22:16:45

Attila Serinek: "mindketten látjuk, hogy a villabeli választottunk egy nagy szar.."

nathalie 2011.12.28. 22:17:03

@vallatas:
amikor ez szóba került,komolyan úgy éreztem hogy valami megkésett kariajándékot fogok ma kapni, ha gergőt választja. De tudom, hogy nem fogja...:(

genevieve 2011.12.28. 22:17:08

tök jó:-)

kinga azért vitte gergőt, és nem atit, hogy jól érezze magát a randin

seri azért vitte atit, és nem gergőt,
hogy jól érezze magát a randin

:-DDD

ezen pedig el kéne gondolkodniuk:-DD

nosce 2011.12.28. 22:17:25

Attila jól befűtött gergőnek Sehinél :)

ő-szinte 2011.12.28. 22:18:55

@nosce: Azért Gergő megérdemli...:-)

genevieve 2011.12.28. 22:19:01

@TapOut: én a második kiválasztásnál sajnáltam

2011.12.28. 22:19:29

Seri-Ati nagyon cukik együtt :)

girbeguba 2011.12.28. 22:20:00

Na mi van Lilu fetis buliba hivatalos az ofi utan? Vagy csak a stylist depresszioja melyult el a mult heten?

2011.12.28. 22:20:45

@nathalie: Egyet értek, a "randin" is tapadt. Neki mindig kell pasi, Claudio-Ger-Ati, a lánc nem szakadhat meg.

vallatas 2011.12.28. 22:21:17

Vera ha megakarsz lepni akkor Gergőt viszed :-D
@nathalie:
én is érzem, hogy sajna nem Gergőt viszi
:(

Eddig mindig a kihívó ment vissza, szerintem most búcsúzhatunk el Attikától!
Valahogy ilyenkor lépett asszem le Oli is.

TapOut 2011.12.28. 22:22:50

@szerivan: kb. mint Peti. Neki is kell egy nő folyamatosan az ágyikójába :-))

2011.12.28. 22:23:09

@girbeguba: Ez a New Year's Eve style.

genevieve 2011.12.28. 22:23:18

nah, irjatok szorgalmasan mert most el kell mennem sofőrösködni, de ha visszajövök szeretnék minden egyes apró részletet megtudni:-D

témázgató 2011.12.28. 22:23:56

Érdekes látni, hogy Attila mennyire féltékeny a királylányra.
Nem hiszem, hogy Gergő sokáig bírná Kinga nyígását, hamar leállítaná.

kárpátia56 (törölt) 2011.12.28. 22:24:17

@nathalie: újévi ajándék még lehet Gergő hazajövetele. :)

fran7 2011.12.28. 22:24:25

Hajni helyében megírnám a mai dupla részt, minta mise történt volna. Utána meg hajrá.

fran7 2011.12.28. 22:25:28

@inmemancsi: Azért találhatnának jobb turit is.

capa05 2011.12.28. 22:25:41

@fran7: jaj hagyd már .. ebben a hónapban 6 poszt készült..(

girbeguba 2011.12.28. 22:26:24

@szerivan: no jo de hol van meg az ujev! :)

TapOut 2011.12.28. 22:27:16

Gergő és Kinga párosa elképzelhetetlen. Ha Serit éretlennek titulálta Gerike, akkor Kingát vajon hogyan jellemezné? :-))

girbeguba 2011.12.28. 22:28:46

@TapOut: megerdemelnek egymast Gergo es Kinga

fran7 2011.12.28. 22:29:27

@capa05: Ez tanács akart lenni, ha Hajni nem tudná véletlenül mit kellene csinálnia. Azt hiszem az a magyarságunk egy biztos jele, hogy olyan emberek vesznek körül, akik pontosan tudják mit kellene tennünk.

vallatas 2011.12.28. 22:29:55

@nathalie:
ha a balfasz Atti nem adja át a kendőt Kingának, még össze is jöhetett volna Gergő-Vera párbaj!
Új taktikus fail :-D

felka 2011.12.28. 22:30:04

jaj kinga gagyog...!

nosce 2011.12.28. 22:30:17

@TapOut:
jah, Kinguci fater örülne a sittesnek :)

inmemancsi 2011.12.28. 22:31:00

@fran7: egyszerűbb lenne lilut lecserélni

felka 2011.12.28. 22:31:27

@felka: vagy gügyög..mindegy, hányinger...

ne most 2011.12.28. 22:32:31

Kingának pont egy olyan fickó kellene, mint Gergő, hogy felnőjön.

zoxó 2011.12.28. 22:32:39

Vera mikor választja ki a kihívandó felet?

girbeguba 2011.12.28. 22:32:40

Vera vajh mit gyaszol?

fran7 2011.12.28. 22:32:56

@inmemancsi: Jobb turi kettő plusz sarok a városban. Normális női műsorvezető az rtl-en plusz 5 millió HUF per hó. Nem olyan bonyolult döntés.;)

nosce 2011.12.28. 22:33:22

@nathalie:
"szia :)igen, visszatértem :)"

I'll be back :)
reméljük ezt a trükköt Hayny is tudja :)

girbeguba 2011.12.28. 22:33:43

Bőri jaj faszomatbazdmeg. Upsz

MagasMacska 2011.12.28. 22:33:46

@nosce: Legalább a babát nem kell lecserélni...

felka 2011.12.28. 22:34:05

@foxglove: jók is voltak azok. és tényleg úgy öltöztünk, ahogy írtad = teljes egészében a lilu ruhája+bakancs

témázgató 2011.12.28. 22:34:08

@ne most: a szülei szerint (beszavazás után nyilatkoztak) olyan fickó is volt Kinga párja, mint Gergő. Párszor meg is rakta (ezt a szülei sejtették).

capa05 2011.12.28. 22:34:26

Ez a Vera hülye , miről beszél, hogy 3 szor meggondolta.... kacagtató!!!!

girbeguba 2011.12.28. 22:35:30

Amugy Vera állítása szerint mivel foglalkozik civilben?

nosce 2011.12.28. 22:35:37

@témázgató:
"Párszor meg is rakta "

sexre gondoltak ? még szép hogy :)

inmemancsi 2011.12.28. 22:35:45

miért áll fel vera feje tetején egy hajtincs??

vallatas 2011.12.28. 22:35:55

@témázgató: LoL! :-)
Kinga már az elején mondta, hogy szeretné ha a Gergő őt megrakja...

@capa05: Vera most nagyon fekete haj/ruha...

fran7 2011.12.28. 22:36:45

@girbeguba: Tanult matekot Hajni barátnőjétől. Számomra ennyi derült ki.

inmemancsi 2011.12.28. 22:36:53

@fran7: ne már rakják be bazsit a kardigánnal azt kész:))

nosce 2011.12.28. 22:37:05

@MagasMacska:
rájött nagy hirtelen h szereti :), Serike meg repült mert nem akar a villában dugni :)

inmemancsi 2011.12.28. 22:37:56

szóljon már neki valaki, tisztára olyan mint aki a zártosztályról jött

vallatas 2011.12.28. 22:38:10

Vera úgy néz ki mint egy Ninja.
imádom :-)
Kinga meg mint egy királylány!
őt is!

kárpátia56 (törölt) 2011.12.28. 22:38:13

@szerivan: szerintem most, mer'nem apáca, akárcsak Cini néni, aszondom had'nézelődjön, csak Csabi lehetne pálya, Atin kívül, aki jobban belejön a szerivanba, míg Csabi nálam kis taplóvá kezd válni (igaz, ma látom először az adást 23-a óta). Fecót most nem raknám képbe, Peti egy gonosz törpe (ez nekem jut eszembe először?). Nálam most Seri feljebb lépett, rátalált valamiféle szókincsre, Attilás randija szerintem nem volt béna, míg a srácok benti pletyizése (pasik jobban pletyiznek, ezt tudjuk) gáz.

nosce 2011.12.28. 22:38:20

@témázgató:
ütlegelte ? azt sztem Gergő is bevállalná :)

foxglove (törölt) 2011.12.28. 22:38:27

@girbeguba: burkolat(csempe)boltban értékesítő

témázgató 2011.12.28. 22:38:29

Kendi a börin. jajjjjjjj

girbeguba 2011.12.28. 22:38:43

@inmemancsi: és miért gondolja hogy jól áll neki ha nincs nyaka. Éljenek a garbók

témázgató 2011.12.28. 22:39:55

Eszternek nagyon nem áll jó az a kislányos stílus, amit felvett. Egyre inkább alkalmazza sajnos - lehet, hogy Kingától leste el?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.12.28. 22:40:15

@capa05: @ne most: Vera teljesen korrekten nyilatkozott meg!

girbeguba 2011.12.28. 22:40:32

@foxglove: @fran7: köszi az infót!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.12.28. 22:41:33

@vallatas: Verának jól áll a fekete! Kinga meg egy katasztrófa!

felka 2011.12.28. 22:41:48

áhhaa...előre megfontolt csalás minősített esete..

girbeguba 2011.12.28. 22:41:59

Miért nem mondják el az üzit?

vallatas 2011.12.28. 22:42:02

Lilu hogy élvezi ezt gyerekek :-D
Lilu passzolna Gergőhöz.

nathalie 2011.12.28. 22:42:02

na eszti is most kihúzza a gyufácskát lilunál :D:D

témázgató 2011.12.28. 22:42:07

Természetesen nem mondjuk el, hogy kinek és mit üzentél... Ó, csak az egész bulvársajtó van tele vele, mióta kiment Veron.

inmemancsi 2011.12.28. 22:42:13

eszterke az ocsmány fajta

fran7 2011.12.28. 22:42:15

@sogeking: A kicsit nagyon túlzó szó.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.28. 22:42:27

Hú, Lilu még az ellenőrzőjükbe is be fog írni....:D nagggyon kemény..:DD

inmemancsi 2011.12.28. 22:42:56

@Peter_Cs: szia, szólj már neki, hogy fésülködjön meg!

vallatas 2011.12.28. 22:43:39

@anica inkognitóban:
milyen tanár lenne belőle atyaég!
Gyakorolhatná a szadizást napi 8órában!

nathalie 2011.12.28. 22:44:04

Most attila ellen beszélek, de az miért nem szabályszegés, amikor attila a név leírásakor odasúgta kingának hogy VERA. Ráadásul a hülye kinga utána még elmondta, hogy jaj, hát én nem is rá raktam volna a jelet, ha nem szólsz (bazdmeg).

sogeking 2011.12.28. 22:44:16

@girbeguba: majd a villalakók úgyis megdolgozzák :)

@fran7: úgy értem furább a szokásosnál :D
(szerintem Kinga ezzel királynős mizériával reagál a feszültségre)

girbeguba 2011.12.28. 22:44:37

@anica inkognitóban: ja meg körmöst is ad majd. Vagy ostorral csapná esztert...

témázgató 2011.12.28. 22:44:44

@girbeguba: tényleg nem tudod? A volt párjának üzent, hogy várja meg. Egy karkötőt küldött ki veronnal, annak a belsejében volt a telefonszám, kit hívjon fel Veron.

fran7 2011.12.28. 22:45:58

Magyarul az rtl azt üzente a játékosoknak, hogy Eszter hazudós.

foxglove (törölt) 2011.12.28. 22:46:39

@girbeguba: ki tudja, hogy ez büntetésnek számít-e eszternél.

girbeguba 2011.12.28. 22:46:48

@témázgató: tényleg nem. Köszi. Aha. Hát én nem várnám meg csak menekülnék amíg lehet :-)

inmemancsi 2011.12.28. 22:47:05

@Peter_Cs: jaj peti, kéne már egy szemüveg

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.28. 22:47:42

@girbeguba: szerintem az érzés kölcsönös..:)
@nosce: és milyen jól esett neki..:D
@vallatas: @témázgató: utálnám ezt a Lilut élőben is szerintem..

capa05 2011.12.28. 22:47:44

@Peter_Cs: a megnyilatkozás az volt, a valóságalap a bejátszások alapján nagyon megkérdőjelezhető!:)

girbeguba 2011.12.28. 22:47:58

@foxglove: :-) hát ez az. Nagyon túlfűtött az biztos

témázgató 2011.12.28. 22:48:30

Attila milyen jogon küld ki bárkit a karácsonyi asztal mellől?

ne most 2011.12.28. 22:49:03

Esztike azért, uszik Attila felé, mert felmérte,hogy Gergő nyilván a bombázókat választja, ezért jó lesz Attila is. Gergő szabad jelzésére 1mp-en belül lepippantaná és nem fogná vissza magát, hogy beolvasson mindenkinek Gergőt maga mögött tudva.

Ayesha (törölt) 2011.12.28. 22:49:23

Amúgy nem igazán értem, hogy jön Eszter büntetése Vera kihívós témájához. Felesleges baromság volt felemlegetni.

girbeguba 2011.12.28. 22:49:45

@Peter_Cs: hat van par tukor ugyhogy nem csoda ha egyszer csak kiszurta

inmemancsi 2011.12.28. 22:50:18

szerencsétlen kingának nemsokára botoxoltatnia kell, ha így folytatja

kárpátia56 (törölt) 2011.12.28. 22:50:49

Kinga 3. arca!! a kihívásfej!!!

vallatas 2011.12.28. 22:50:50

@ne most:
ő ügyvédnő és nem egy olcsóribi :)
de egyébként egyetértek!
@VV Ayesha/29: cirkusz

busifa 2011.12.28. 22:50:59

@fran7: Plusz még Lilun keresztül üzente az RTL, hogy nem ezért küldték be a villába, mint beépített embert, hogy próbálja kijátszani a csatornát.

nathalie 2011.12.28. 22:51:07

na kezdődik a lilu-attila párbeszéd :D:D

ne most 2011.12.28. 22:51:08

Attila hazudj még... még

girbeguba 2011.12.28. 22:51:18

Vernak nalunk kene karacsonyozni, kivancsi vagyok mit szolna amikor a nagynenem szettori a nem tetszo vazat. :)

ő-szinte 2011.12.28. 22:51:35

Atti együttérez... szem nem marad szárazon...:-DDD

nathalie 2011.12.28. 22:52:00

@VV Ayesha/29:
gondolom ezt szánták lilu nagy pillanatának :D

foxglove (törölt) 2011.12.28. 22:52:28

@ő-szinte: szia! mit ábrázol az ikonod a felirat alatt, ha megkérdezhetem?:)

vallatas 2011.12.28. 22:52:30

végül kiderül, hogy Vera bárkit kivihetne jogosan... :-D
Csabit és Sehit is elküldte a fenébe. lol

capa05 2011.12.28. 22:52:31

most jó volt, ahogy visszaszólt Lilunak!!

témázgató 2011.12.28. 22:52:40

Az előző párbaj előtti a most mutatott történés. Ezt fölösleges most felhozni, Vera igyekezett megváltozni.

ne most 2011.12.28. 22:53:14

@vallatas: Esztike hormonjai, szinte már szúrnak.

vallatas 2011.12.28. 22:53:25

@témázgató:
itt nincs kegyelem, feszültséget kell kelteni :)

felka 2011.12.28. 22:53:53

vera a villa don quijote-ja szerintem.

Ayesha (törölt) 2011.12.28. 22:53:55

Jaj ez a Fecó. A VV5 kibekúrt napraforgója.

ő-szinte 2011.12.28. 22:53:57

@foxglove: pezsgőspohár, koccintás, szilveszter, tudod...:-)

vallatas 2011.12.28. 22:54:16

Seherezádó egyre pufibb viszont, arcán nagyon látszik :-(
nehogy ő is elhízzon mert akkor nem lesz kit nézni a zuhanyzóban...

nosce 2011.12.28. 22:54:22

@ő-szinte:
Atti nagyon jól játszik az érzelmi húrokon :)

témázgató 2011.12.28. 22:54:23

@ő-szinte: nem is értem, miért gondolja, hogy Attila hazudik, amikor vigasztalni akar...:)))

foxglove (törölt) 2011.12.28. 22:54:44

@ő-szinte: jaaa! én azt hittem, egy eldeformált lepke:))

girbeguba 2011.12.28. 22:54:48

@VV Ayesha/29: koszonom jol szoltal Fecorol

nosce 2011.12.28. 22:56:06

Feco ül, mint egy igazságtevő vajda :)

evangeline07 2011.12.28. 22:56:08

Kingát meg egy mű lópénisszel ütném, amíg mozog.. :) Mennyire nem szimpi ez a nő..:)

vallatas 2011.12.28. 22:57:04

Verára már tudom miért mondják, hogy olyan mint egy Férfi :-D

témázgató 2011.12.28. 22:57:22

Ehhez az ocsmány beszédhez kár volt Eszternek annyit iskolába járni. Egyre inkább lejáratja magát, már nem hiszem, hogy ő lesz a végső győztes.

nosce 2011.12.28. 22:57:37

@foxglove:
finom gyöngyözö pezsgő :)

Ayesha (törölt) 2011.12.28. 22:57:52

@evangeline07: én is, de Verát szintúgy. Belenyomnék a felfuvalkodott képébe egy...sűrített tejes verziót. Azt már úgyis megszokta.

nathalie 2011.12.28. 22:58:00

én megint jókat röhögök verán :D:D
" te nagyon húzzad meg magad!"
:D:D

ZuzuPetals 2011.12.28. 22:58:07

Vera nagyon kemény...:)
Imádom! :)

nathalie 2011.12.28. 22:59:04

vera arcán most ez látszott: "na bazdmeg,ezek úgy vágják össze, mintha bolond lennék. Mi a faszt csináljak?"

kárpátia56 (törölt) 2011.12.28. 22:59:11

Attila és Kinga valami kibaszott jó páros. zsák&folt.

foxglove (törölt) 2011.12.28. 22:59:29

@nosce: jó, most már beazonosítottam, és tényleg!

témázgató 2011.12.28. 22:59:48

Mindenki láthassa, hogy szegény Attila csak megvédi magát, mert nem szabad Verának hátat fordítani.:))

fran7 2011.12.28. 23:00:22

Attila az érvelő vitatkozás bajnoka. Ciceró forog a sírjában.

vallatas 2011.12.28. 23:00:39

nem akarják, hogy Gergőt vigye... bázzeg be se vágják.

Kinga, nagyon kemény a kendője mögül.. :-D
Attika meg majd szop miatta is :D
szép pár

evangeline07 2011.12.28. 23:00:54

@nathalie: a gimis osztályfőnököm beszélt ebben a stílusban, bár ő szofisztikáltabban tette..:) Mókás.

témázgató 2011.12.28. 23:01:09

@kárpátia56: szerintem is zsák és folt, de csak a villában a kényszer hozta őket egymáshoz.

padlizsán 5 2011.12.28. 23:01:51

ha még egyszer azt mondja vera, hogy igazándiból...
sziasztok :)

Ayesha (törölt) 2011.12.28. 23:02:19

Jaj Verocska, mindjárt leragyog rólad a glória.

MagasMacska 2011.12.28. 23:02:27

@témázgató: Szegény Atti!! Ő mindenkit mindig csak vígasztalgat.

nosce 2011.12.28. 23:02:48

ez a Vera mennyire semmitmondó :)

témázgató 2011.12.28. 23:02:49

Verának jó a beszélőkéje - egyenes adásban is jól fogalmaz.

mocskosmacska 2011.12.28. 23:03:28

Ez a vera est. Nagyon tömény.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.28. 23:03:35

Vera azt hiszi, hogy ő az elvált Barbie: viszi a házat, kocsit, nyaralást...:DDDDDD

ő-szinte 2011.12.28. 23:03:36

@padlizsán 5: Ne is mondd, kivagyok tőle. Ilyen szó nincs!

mea 2011.12.28. 23:03:53

@padlizsán 5: ezért jöttem most ide, hogy ugyanezt leírjam... megőrülök ettől az igazándibólozástól... Fecóka sem volt rossz: igazándiból megmondom az őszintét... ááááááá

mocskosmacska 2011.12.28. 23:04:17

- Vigyél ki és kinthagylak. Ez nagyon erős dolog.
Hát nagyon erős lenne az túlzás.
Most magyarázza, hogy miért nem attilát hívja ki.

padlizsán 5 2011.12.28. 23:04:23

egy jól fogalmazó gyakorló őrült... paranoia+ küldetéstudat+önbizalomhiány

a fekete mamba... :)

vallatas 2011.12.28. 23:04:24

Gergő megdumálta Verát, és így Attit viszi!
LOL!

inmemancsi 2011.12.28. 23:04:26

üldözési mániás is

témázgató 2011.12.28. 23:04:44

Gergő...ááááááááááááááááááááááááá

nathalie 2011.12.28. 23:04:46

IIIIGGGGGGEEEEEEEEEEEENNNNNNNN!!!!!!!

ő-szinte 2011.12.28. 23:04:47

@nosce: Ne már! Zwekedly is ezt mondta rólam:-)

Ayesha (törölt) 2011.12.28. 23:05:03

Ezazzzzzz:))))) nézhetem tovább a műsort szépen.
Ugyanis megfogadtam, hogy amint Ati kiesik, sosenemis nézem többet.

mocskosmacska 2011.12.28. 23:05:04

Gergő? Ez meglepő volt.

mea 2011.12.28. 23:05:05

de gáz... Gergőt viszi..

vallatas 2011.12.28. 23:05:06

bazdmeg, ez irdatlan!!!!
VERA megszopatta Attiékat!!! :DDD
és GERGŐT vitte! :DDD

felka 2011.12.28. 23:05:37

áá iszom egy pohár bort!

mocskosmacska 2011.12.28. 23:05:40

Az én arcom is döbbent.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.28. 23:06:01

@vallatas: pont fordítva történt: Attila megdumálta Verát és így Gergőt viszi.. :D

nathalie 2011.12.28. 23:06:06

remélem vera megy vissza.istenem. lehet hogy még szavaznom is kell???? :D:D

témázgató 2011.12.28. 23:06:16

Attiláról úgy letörölném az elégedett mosolyt.

mocskosmacska 2011.12.28. 23:06:19

Gergő vagy vera? Végül is nekem teljesen mindegy, hogy melyik esik ki.

vallatas 2011.12.28. 23:06:21

@nathalie:
PEZSGŐ, itt a Jézuska!!!

Gergőt de megszívatta, atyaúristen!
Iszonyat szimpatikus lett, toljátok Verára :-D

MagasMacska 2011.12.28. 23:06:35

Atti megint megúszta.

evangeline07 2011.12.28. 23:06:42

Kivételesen: hajrá Vera! Peti_Cs, most veled vagyok..:) MOST! :)

foxglove (törölt) 2011.12.28. 23:07:03

gergő volt a bokszos héten az utolsó előtti a nézői szavazáson. nem hülye ez a csaj.

mocskosmacska 2011.12.28. 23:07:12

Vera fél, hogy mindenképpen kiesik, és nem akar attila ellen?

Ayesha (törölt) 2011.12.28. 23:07:14

Olyan vicces, hogy Vera kurvára nem hasonlít a saját fotójára.
Szívesen látnám már kint, bár Geri se a kedvencem.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.28. 23:07:15

@ő-szinte: én meg a fekete mambán, csak már nem látom, ki írta..:)
@Peter_Cs: cöcöcööö.. és a tinilányok???? majd sms-eznek..

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.28. 23:07:17

@VV Ayesha/29: akkor ketten szopunk emiatt... még egy darabig. :D

nosce 2011.12.28. 23:07:22

gergő már akár otthon is köszöntheti az újévet :)

nathalie 2011.12.28. 23:07:27

@vallatas:
tartok tőle a huginak több tellik sms-re mint nekem :D tuti gergő visszamegy...

TapOut 2011.12.28. 23:07:42

Tényleg Gergő?? :-)))
Ok, hajrá Vera!!

mocskosmacska 2011.12.28. 23:07:50

@MagasMacska: Mindig megússza. Pedig mehetne már párbajozni.

sogeking 2011.12.28. 23:07:56

szerintem jó Lilu szerelése :)

ő-szinte 2011.12.28. 23:07:59

@nathalie: Ezen most csaodálkozom...már mint, hogy ezt milyen logika alapján vezette le?

capa05 2011.12.28. 23:08:34

Gergő egyszer korábban már mondta, hogy ha megy párbajozni akkor inkább kint maradna..

témázgató 2011.12.28. 23:08:44

Online-n most megy a kihívás 10 perces eltéréssel.

mocskosmacska 2011.12.28. 23:09:01

@VV Ayesha/29: Én is úgy vagyok, hogy szeretném, ha vera kiesne, de gergő után sem hullatnék könnyeket.

vallatas 2011.12.28. 23:09:09

Vera megmártogatta a kését Petiben és Attilában, majd végül lefejezte Gergőt :-D
@nathalie:
lehet most én is dobok egy sms-t Vera egészségére :P de csak ha nagyon muszáj!

Ayesha (törölt) 2011.12.28. 23:09:11

@pushpang: merthogy te is addig nézed, amíg bent van?:D
Komolyan megfogadtam amúgy, mert a többi hitésbecsület meg frankóvagyok egyáltalán nem kötne le.

mea 2011.12.28. 23:09:27

@ő-szinte: tán gyávaság? amit úgy szeretnek ott bent emlegetni ilyenkor...

padlizsán 5 2011.12.28. 23:09:58

@anica inkognitóban: hát én írtam, mert mindig felnyerítettem, ahányszor kimondta, mint egy ovis... magamban így hívom :)

ELP 2011.12.28. 23:10:07

A döntés ésszerű , és a gergőt esetleg a dukai név mentheti meg!
Nem csípem a csajt , de a játék szempontjából jól döntött,,,van esélye :)

felka 2011.12.28. 23:10:30

@anica inkognitóban: lám ijedtemben a mogyóróstálkába nyúltam..

ne most 2011.12.28. 23:10:38

Taktikai hiba. Attila ellenlábasai egymás ellen. Vera buta.

mocskosmacska 2011.12.28. 23:11:17

Attilát azért nem hívta ki, mert ő nyíltan utálja. Kíváncsi vagyok, hogyha kingán nincsen lila kendő, akkor neki is felmentést ad-e ez.

felka 2011.12.28. 23:11:25

@felka: a borospohár helyett..

sogeking 2011.12.28. 23:11:27

@ne most: nem baj, majd a következő körben már viheti

ő-szinte 2011.12.28. 23:11:41

@mea: Hát vagy bátor és öngyilkos, vagy gyáva és akkor taktikus:-)))

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.28. 23:11:51

@padlizsán 5: Jó :)
@felka: először nem ugrott be, honnan az ismerős nick, aztán rájöttem :)

2011.12.28. 23:11:53

Most nézzétek az online-t!

mocskosmacska 2011.12.28. 23:11:58

@ne most: Attilához és a bandájához eddig csak csaba nyúlt hozzá.

padlizsán 5 2011.12.28. 23:11:58

@felka: jobb mint a mogyorós zacskóba... vagy nem... izé :)

nathalie 2011.12.28. 23:12:04

@ő-szinte:
petinél még lehet mindig reménykedik? Attilától tart. Maradt Gergő. Esztert a két óriási százalékával nem merte sztem megpróbálni.
Lehet attiláékat is azért nem,mert úgy aztán tényleg arról szólna a párbaja,amit most is látott, ahogy magából kikelve üvölt. Gergőnél meg hivatkozik a hátbatámadásra és beleforgatja majd a seris témába. Nem volt sztem ez rossz döntés. Persze ha az rtl dukai úrral akarja megnyeretni a játékot, akkor mégis az volt :D

mea 2011.12.28. 23:12:11

@ne most: de Seri támogatói jól jönnek..

felka 2011.12.28. 23:12:47

az volt már, hogy hajrá vera?

felka 2011.12.28. 23:13:59

@anica inkognitóban: igen,láttalak én is máshol, főnökasszony...!

vallatas 2011.12.28. 23:14:09

@nathalie:
viszont Verának szerintem kicsi a szavazótábora... Dukai nevet meg kb minden szavazó ismeri, meg ő az alfahim, meg ott van Serike is aki árva maradna...
nagyon szoros párbaj lesz ez, és izgalmas! :)

felka 2011.12.28. 23:14:41

@padlizsán 5: tudtam, hogy ez magaslabda volt..

anica ne figyelj...megyek a borosüvegért.

julcsi29 2011.12.28. 23:14:56

Eddig se csíptem Verát! :( Most pláne.Gergő az egyetlen,aki a beszavazó óta szimpi,csak egy-két nemtetsző húzása volt.A bennlévők közül a kedvencem.Nem szeretném,ha kiesne.Hajrá Gergő!!!!!!!
Menj haza Vera!!!!!!

foxglove (törölt) 2011.12.28. 23:15:25

@ő-szinte: a bokszos héten utolsó előtti lett a nézői (népszerűségi) szavazáson a fiúknál gergő. a lányoknál veronika lett az utolsó, ő ki is esett 17%-kal. elvileg működhet a dolog, legalábbis vera gondolhatja így.

mea 2011.12.28. 23:15:37

@vallatas: Serikének jobb lenne, ha már nem lenne bent Gergő... könnyebben szabadulna az érzelmeitől

ő-szinte 2011.12.28. 23:16:04

@nathalie: Nem azt mondom, hogy rossz húzás, csak meglepő. Én a pufit vittem volna.:-)
Lehet azért ásta Atti serinél már annyira, mert a retek már tudta, kit kell vinnie?:-)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.28. 23:16:26

@felka: :DDD munkaidő után ahogy jólesik..:DDDD

ELP 2011.12.28. 23:17:15

@julcsi29: Ezt a játékot nagy pénzért játszák,,,és csak 1 maradhat,,,és más esélye nem volt ,,,scak seri és geri...szimpátiaide vagy oda ,,

MagasMacska 2011.12.28. 23:18:02

@mocskosmacska: Egyetértünk. Most szépen hátradőlök, és akármi az eredmény, nekem jó.

ELP 2011.12.28. 23:18:02

@ő-szinte: Ő még kella kolosi klánnak,,,és nem a néző dönt,,,,

ő-szinte 2011.12.28. 23:18:09

@foxglove: Igen, elképzelhető. De én akkor is a pufit vittem volna! Megnéztem volna a befosott fejét:-DDD

felka 2011.12.28. 23:18:29

gergő ahogy serivel bánt az utóbbi időkben, szerintem sok hölgy szavazónál kiverte a biztosítékot. nálam mindenképp, noha én nem vagyok szavazó...

kárpátia56 (törölt) 2011.12.28. 23:18:48

@témázgató: igen ez így kerítés-típusú összehozás. Kinn akkor jönnének össze, ha Atinak lenne bátorsága meghívni egy italra a morrison'sban, körbetáncolni, de nem mint egy hülye, egy kint álló bmw segítségével. Mind 0%.
na, közbe' Geri. Nehéz lesz megverni. Olyan csávó, aki vagány, húgija celeb, ez egy hatásos kiindulási alap.

beacska 2011.12.28. 23:18:57

@ELP: igen, szerintem is jól döntött! Gratula! remélem, marad...nagyon szép volt ma este...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.28. 23:19:04

@VV Ayesha/29: számomra is ő teszi nézhetővé ezt az egész szart. Azt nem mondom, hogy élvezhetővé, de nézhetővé... a sótlan-gitározós-sírós jófiúk és a romantikus jólányok (bár itt most nincs is ilyen) engem se kötnek le..

Viszont, ha most Vera megy vissza és később valamikor kiesik Attila, akkor esetleg neki fogok drukkolni, őrült az a nő. :D

ő-szinte 2011.12.28. 23:19:14

@ELP: Persze, ez igaz:-) de minek kell?

nathalie 2011.12.28. 23:19:22

@ő-szinte:
sztem ha a pockot viszi,akkor attila később kicsinálja. Kingát kellene kipaterolni az atti-seri románchoz :D

padlizsán 5 2011.12.28. 23:19:56

essen ki Gergő, Seri szabad, Attila rámegy és végre elfelejti az ovis királylányt... Sztem ez mindenkinek jót tenne. :) Atti kis cuki lenne, Seri normális, Kinga meg bŐŐŐŐŐgne, hisztizne... én meg röhögnék...
juj, de gonosz vagyok :)

ő-szinte 2011.12.28. 23:20:01

@foxglove: Jó, persze maradjon, kin röhögnénk? Főleg ha Vera visszamegy:-DDDDDDDDDDDD

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.28. 23:20:34

megeszem a kalapom, ha nem gergő jön vissza,

a boxos szavazás azért nem releváns, mert az csak azt jelentette, hogy nem gergő arcát akarták a nézők szétverve látni, hanem inkább azokét, akiket utáltak... viszont vera nyilván abban gondolkodik, hogy gergő, azzal hogy kirúgta serit már nem annyira érdekes, arra kalkulál, hogyha legyőzi az alfahimet, akkor akár meg is nyerheti a vv5-öt, de nem kalkulál azzal, hogy a nézők többsége nő, akik alapjáraton vonzódnak gergőhöz...

ha petit vitte volna, vissza tudott volna jönni, így nem, ráadásul egy potenciális szövetségest visz ki, szerintem ez nagy hiba volt, vera nem elég erős gergőhöz...

vera a magára pakoltatás miatt gondolja, hogy van esélye, hisz ezért volt BTA ellen is esélye, de gergő egy másik tészta, a whole different ballgame... good bye vera, nem elég szimpatikus vera, hogy az emberek szavazzanak rá... más az, hogy valaki ellen vagy valakiért szavazni

ELP 2011.12.28. 23:20:42

@beacska: jól kalkuláltunk,,,gratulálok :)

foxglove (törölt) 2011.12.28. 23:20:49

@ő-szinte: na látod, AZ vicces lenne, pufi feje, ha vera visszamegy:D

felka 2011.12.28. 23:21:01

@padlizsán 5: nem vagy az: így lenne helyénvaló :D :D

ő-szinte 2011.12.28. 23:21:05

@nathalie: Szerintem abból soha nem lenne románc.Én nem látok rá esélyt.

ő-szinte 2011.12.28. 23:21:36

@foxglove: Igeeeeeeeeen, már most röhögök!:-DDDD

TapOut 2011.12.28. 23:21:40

@ne most: Gergő szerintem nem nevezhető igazán Attila ellenlábasának, a játék során elég jól tudta Attila mozgósítani Gerit, ha szüksége volt rá, inkább tartozott az ő táborába. Attila legfőbb ellentábora Csaba, Fecó és Vera, és egyre inkább Sehi. Őket kihívni tényleg hiba lett volna, nem volt ez rossz döntés.
Persze Attila örülhet, mert Gergőt elöbb-utóbb el kellett volna tenni az útból.

liberaliskonzervativ 2011.12.28. 23:22:11

utalom kimondani de ez tenyleg jo dontes vt

kárpátia56 (törölt) 2011.12.28. 23:22:21

@felka: Gergő egyszerű, mint egy fakocka.

padlizsán 5 2011.12.28. 23:22:34

@mea: @felka: na, akkor szavazzuk meg :)
remélem a rötölö is hallja...

ő-szinte 2011.12.28. 23:22:37

@foxglove: Jesszus, már megit itt a mumus

foxglove (törölt) 2011.12.28. 23:22:47

@ő-szinte: én is:) látom magam előtt, ahogy némán bazdmegel:)

Úviusz 2011.12.28. 23:23:00

most komolyan van itt bárki is akinek az első számú kedvence gergő?

ELP 2011.12.28. 23:23:26

@ő-szinte: Mert aránylag ésszerű eseményket kobminál,,,játszik,,,ha néha innen kintről kicsit aljas is,,,ati ugyan az,,,műsorcsinálás ,nézettség ,,pénz,,,ezért kell,,

foxglove (törölt) 2011.12.28. 23:23:29

@ő-szinte: látom:) de most legalább nem klónozta magát:)

vallatas 2011.12.28. 23:24:01

na lassan jön Gergő tombolása, tessék nézni az online show-t :-D

témázgató 2011.12.28. 23:25:10

Gergőt most értékelem, azt mondja Verának: ne érezd kényelmetlenül, mert rajtam van a kendő.

felka 2011.12.28. 23:26:03

@padlizsán 5: már többen mondták, hogy biztosan olvasnak minket, úgyhogy...:)@kárpátia56: tipikus nyegle,önhitt barom, kár hogy serikének nincs még elég tapasztalata (esze) hogy jól helyrerakja..de majd most vera:)

fran7 2011.12.28. 23:26:04

Ma este Peti széles mosollyal az arcán alszik el, mivel nem gondolhatta, hogy a nyolcban lesz. Az ő veszte az lehet, amikor elhiszi, hogy nyerhet vagy legalább a döntőig eljuthat. Onnantól kezdve válik számára komollyá a játék. S ott rontani fog.

beacska 2011.12.28. 23:26:33

@ELP: :))) bírom, ahogy a nézők minden realitást mellőzve a saját érzéseiket vetítik ki, aztán csalódnak ;DDD

Ayesha (törölt) 2011.12.28. 23:26:38

@pushpang: áh, drukkolásra nem tudna engem rábírni, nemhogy tévében, az életben sem tudom elviselni ezt a típusú embert, mint ő.

ő-szinte 2011.12.28. 23:26:46

Szarul frissít megint a blog:-(

vallatas 2011.12.28. 23:27:24

Gergő:"Már napok óta éreztem, hogy engem fog vinni..."
:-D

témázgató 2011.12.28. 23:27:26

Kinga nagy mellénnyel: azért nem viszi ki Vera Esztert, mert az nagy %-kal jött vissza. A FB+ ordítás mintha ezért lett volna nem olyan régen, most SZERI VAN.

ELP 2011.12.28. 23:27:32

@beacska: Jól látod,,,,,nagy hiba ,,,

TapOut 2011.12.28. 23:28:13

@vallatas: szerintem Serinek nem tenne rosszat, ha Gergő kint maradna. Nagyon erős az a kiscsaj, tud még meglepetéseket okozni szerintem. Kinga nem ok nélkül tart tőle.

ő-szinte 2011.12.28. 23:28:23

@vallatas: Honnan a picsából érezné ez a hülye???:-)

beacska 2011.12.28. 23:29:19

@ELP: és beszélnek csalódott arcokról :DDDD

fran7 2011.12.28. 23:29:25

@beacska: Ezért nézzünk tvét, hogy kivetíthessünk. Nem olyan nagy hiba ez.

ELP 2011.12.28. 23:29:32

@témázgató: És ezzel mi a baj? ez így van eszti erősebb,,,

témázgató 2011.12.28. 23:29:33

Gergő most az sms-ekből szűri le, hogy van esélye kinn maradni.

felka 2011.12.28. 23:29:46

a legszebb nap mégis az a nap lesz, amikor f@szomatb@zdmeg királylány kinga megy haza..

ő-szinte 2011.12.28. 23:30:00

@nosce: Engem ez azért meglepett...

MagasMacska 2011.12.28. 23:30:34

@TapOut: No, azért azt a Serit már nem mondanám. Alakul ott már a szerivan. Csak az a kérdés, hogy Kinga ehhez mit szól.

témázgató 2011.12.28. 23:30:39

@ELP: akkor Kinga a földhöz vágta magát és megigérte, hogy kikaparja Eszter szemét, ha visszajön. Most őt emeli, mint győzelmi zászlót maga föllé.

vallatas 2011.12.28. 23:30:50

@ő-szinte:
ő az alfahim, érzi!!!
:-) aki megkérdőjelezi, azt megeszi reggelire!

@TapOut: Seri szerintem szerelmes, nem tudom, hogy neki igazán mi lenne a jó...
Gergő eléggé megbántotta mostanában, de hát hányszor megbántotta már őt? és eddig mindig visszamászott hozzá.

ELP 2011.12.28. 23:31:13

@beacska: Hiába hajtogatom éjjel nappal , ez egy színház a részünkről,,,zárjuk ki az érzelmeket ha véleményt mondunk,,,hiába,,

vallatas 2011.12.28. 23:32:22

Gergő hogy osztja Serit :-D mondom lassan lebontja a berendezést a villában... idő kérdése!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.28. 23:32:44

@VV Ayesha/29: én azért drukkolok neki, tetszik ahogy játszik.
Ha nem ülteti el Vera fülében a bogarat, hogy Gergő is magára akart pakoltatni, hogy kivihesse, Vera nem jár utána (még Csaba is aszonta) és nem húzza fel ezen magát, akkor most ő párbajozna...
Jól csinálta. :D

felka 2011.12.28. 23:32:49

@vallatas: szoktam is figyelni, meddig mehet el még gergő seri alázásában..

ELP 2011.12.28. 23:33:16

@témázgató: Jesssus máriám,,,,,az előbb leírtuk...olvasd hozzá még a bea írásait is ha az enyém kevéd :)

katorna 2011.12.28. 23:33:18

@felka: én is türelmetlenül várom ezt a pillanatot! Remélem majd akkor is rohamot kap :)

Ayesha (törölt) 2011.12.28. 23:33:34

@ELP: én egy filmnél sem tudom megtenni. Tudom utálni/szeretni a szereplőket:) Nem mindig tudom kívülről nézni a sztorit, amíg nézem, tisztában vagyok vele, hogy hülye vagyok, de hát ez van.
Többek között ezért bőgöm el magam vagy anyázok hangosan filmnézés közben, történettől függ, hogy melyik.

mea 2011.12.28. 23:33:42

@pushpang: Attila ezt jól csinálta..

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.28. 23:33:59

@anica inkognitóban: sejtem.. :D
Meg se merem nyitni, mert úgyis vagy lefagyok, vagy az online épp offline.

témázgató 2011.12.28. 23:34:43

Annyiban jó volt Vera választása, hogy férfit választott - bár ebbe is belekötnek, hogy miért nem másik férfit.
Ha Serit választotta volna (miért ne?), akkor azért ordítanának.
Valamennyien tudják, hogy a kiszóródás a párbajon van, mégis minden alkalommal számon kérik elég támadó módon, hogy ki, miért és kit hívott ki.

beacska 2011.12.28. 23:35:11

@fran7: nem hááát ;D csak nem szabad mellre szívni ;D remélem, Vera jó döntést hozott, no...

TapOut 2011.12.28. 23:35:27

@Brr: "de nem kalkulál azzal, hogy a nézők többsége nő, akik alapjáraton vonzódnak gergőhöz"

szerintem itt meg is dől az elmélet

ELP 2011.12.28. 23:35:31

@VV Ayesha/29: Akkor mot megosztok veled egy titkot :) , én is aránylag érzékeny vagyok,,,de ha nem teszem félra akkor nem tudok aráynlag tárgyiilagosan itélni ,,

padlizsán 5 2011.12.28. 23:35:54

ha Seri szerelmes, (amit nem hiszek) akkor Gergő szépen visszaél ezzel. Seri tudja, hogy nem kellhetne neki Gergő, de nem tudja még kizárni, ha kimegy, meg van oldva...

beacska 2011.12.28. 23:36:41

@pushpang: igen. Mondhatnak bármit a taktika-ellenesek, ÍGY KELL EZT CSINÁLNI! ;DD

ő-szinte 2011.12.28. 23:37:15

Kinga tényleg bemondta a Big Brothert???
Bruhahahahahahahahahahaha

Ayesha (törölt) 2011.12.28. 23:37:27

@ELP: aránytalanul untárgyilagos tudok lenni néha, a többiek szerintem emlékeznek az előző szériánál is, mennyire védtem Alekoszt.:D pedig észérvet nem tudtam mellette felhozni,csak annyit,hogy megnevettet és kedveltem. (mára elnyűtt lett szegényke.)

ELP 2011.12.28. 23:37:41

@témázgató: Azt hiszem mindent leírtam de ha nem elég olvasd hozzá a beáét is,,,

vallatas 2011.12.28. 23:37:46

@témázgató:
ja teljesen igazad van lsd Csaba is simán meglépte Krisztofelt, pedig ott asszem tényleg semmi személyes ellentét nem volt, és nem is csinált senki se belőle problémát. A két játékos szimpátia indexe döntött, és általában mindig!

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.28. 23:41:06

@VV Ayesha/29: szerintem ez nem is baj, elvégre nem az MTA éves pszichológiai konferenciáján ülünk..) mindenkinek van elég nyűgje napközben, szerintem itt lehetünk elfogultak és kevéssé tárgyilagosak :)

mea 2011.12.28. 23:41:24

Kinguci nem tér magához, hogy Geri eltűnhet...

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.12.28. 23:42:06

@capa05: @julcsi29: @padlizsán 5: @Brr: Gergő megy a levesbe! Játéktaktikailag nagyságrendekkel jobb lenne a műsornak is, hogy Vera menjen vissza! Gergő meg iszonyú görény az utóbbi időben Seherezádéval, más esetekben meg sunyít!

ELP 2011.12.28. 23:42:47

@VV Ayesha/29: Bocsáss meg de ezt nem igazán értem "aránytalanul untárgyilagos"

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.28. 23:42:53

Jó éjszakát, mindenkinek, én puding vagyok, kidőltem.. megyek pihenni :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.28. 23:43:07

@beacska: így van! Ráadásul ebből ott senki, semmit nem vett észre. :D
Ha már taktika, akkor valahogy így...

TapOut 2011.12.28. 23:43:10

@MagasMacska: valóban, erről az új fordulatról megfeledkeztem. Ezt is jól csinálja Seri, mert ha Attilára kerülne a kendő, valószínüleg Serit vinné, mint leggyengébb ellenlábast. Egyre szimpibb a csaj, jól pozicionálja magát, ügyes.

ELP 2011.12.28. 23:43:54

@anica inkognitóban: Uhh ezt mot jól bekombináltad,,:)

ő-szinte 2011.12.28. 23:44:17

@ELP: untárgyilagos... szép magyar szó:-)

2011.12.28. 23:44:21

Vera ruhája ma tetszett, mint egy henna-festő a Szigeten.

témázgató 2011.12.28. 23:44:49

@mea: "Kinguci nem tér magához, hogy Geri eltűnhet.."
... és felháborodottan emlegeti, hogy milyen szörnyű emberek vannak körülötte...:)

Ayesha (törölt) 2011.12.28. 23:44:49

@ELP: most találtam ki ezt a szót.Elég alekoszos lett. Szóval olyan, aki nagyon nem tud tárgyilagos lenni.:)))

MagasMacska 2011.12.28. 23:44:53

Peti most nagy arc, ő nem félt ettől a párbajtól, azért nem, mert... Magát nyugtatja? Mert mi láttuk, hogy bizony, tele volt a gatyója..

2011.12.28. 23:45:51

Eszti túl sok rövidet iszik.

ELP 2011.12.28. 23:46:00

@VV Ayesha/29: Sejtettem de azért megkérdezem , üdv a nyelvújjítók klubjában :)

témázgató 2011.12.28. 23:47:47

Gergő egyértelműen leírta magát: már azt számolja, mennyi cucca van. Közben felmentést ad magának, hogy az a baj-e, hogy nem szólt bele más dolgaiba.

ő-szinte 2011.12.28. 23:48:50

@szerivan: :-D
Át lettünk kúrva pufikám...ma is!

témázgató 2011.12.28. 23:49:30

Ha jól emlékszem, a két kombinátornak voltak olyan gondolatai, hogy Gergőre raknak. Ehhez képest most a nappaliban versenyt sajnálják a szegény áldozatot.

vallatas 2011.12.28. 23:49:40

Peti elmondja, hogy Vera mennyire gyenge, és hogy Gergő tutira visszajön... :-)
ú lesz itt még koppanás.

Kinga nagyon ki van akadva, hogy Gergő kieshet, talán lemaradtunk valamiről?

liberaliskonzervativ 2011.12.28. 23:50:35

gergo nem tudja majd ezt a szitut kezelni. az rtl meg nem fogja vedeni, a tespedesen kivul lofaszt nem csinal. nagykepu fasz, ennyi.

ő-szinte 2011.12.28. 23:50:38

@szerivan: Kinga bemondta az előbb onlineban a Big Brothert!!!!!
Úgy nevettem!.-)

2011.12.28. 23:51:23

@ő-szinte: De kitartóak vagyunk mint Vera :)
P.U.F.I. haza!

témázgató 2011.12.28. 23:51:39

Csaba a nyugiban dühöng a hazug villatársakról. Ő sem jó verbálisan, mint Fecó, de egymással nagyon jól megértik egymást.

vallatas 2011.12.28. 23:52:04

Szaunában Csaba Fecó egymást spannolják közben Atti ellen :-D az se rossz!

2011.12.28. 23:52:08

@ő-szinte: Én bírom Kingát, szórakoztató az esztelensége.

ő-szinte 2011.12.28. 23:52:33

Eszti megkedveltette magát a szánalombrigáddal, hehe

beacska 2011.12.28. 23:52:37

élőben Fecó megint Nagyon Durváziiiik...

2011.12.28. 23:52:43

@vallatas: Eszterről beszélnek, teee!

vallatas 2011.12.28. 23:53:32

@szerivan:
igen???:DDD
akkor benéztem :-)

ő-szinte 2011.12.28. 23:53:58

@szerivan: Há nem ezt mondtam???? Hogy kacagtam Kingán?:-)))

ő-szinte 2011.12.28. 23:54:44

@szerivan: Csaba, Fecó, stb.
Én csak így hívom őket...:-)

2011.12.28. 23:55:05

@vallatas: Ne ostorozd magad, erősen félrevezető volt Csaba testtartása és mély hangja amikor mondta, hogy "Nem számolok el senkinek" Csak innen lehetett tudni.

mea 2011.12.28. 23:55:19

Big Brothert mint szitokszót használta Kinguci... ezért maradhatott :)))

beacska 2011.12.28. 23:55:53

@MagasMacska: érdekes, én nem így láttam. Szerintem fel sem merült a neve: ő volt az egyetlen, aki bevállalta az ódánál, az ő ágyába ment Vera aludni, amikor beküldték, Veronika és Kinga szerint is nyitott felé a nő, sőőőt, ő maga is azt mondta, jól elvannak...miért is kellett félnie???

ELP 2011.12.28. 23:55:58

@beacska: Az a bajuk h az eszti nem mondta meg senkinek mit is csinált igazából??? nem éerik fel ésszel h játszik :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.12.28. 23:56:31

@vallatas: Ugyanezt mondta Csaba és Veronika viszonylatában Csaba ellen, akkor is beégett!

2011.12.28. 23:56:35

A nyanya nem jelentkezett? Kezd elfogyni tengernyi türelmem.

beacska 2011.12.28. 23:57:28

@vallatas: nem lesz. Attilának és Péternek tök mindegy. Csak most nagy a szájuk, de nekik nyóóóc. nem dőlnek a kardjukba. Vasárnap sem lesz sírás, sajna ;DDD

ő-szinte 2011.12.28. 23:57:29

@ELP: Nem, az a bajuk, hogy szemrebbenés nélkül hazudott:-D

mea 2011.12.28. 23:57:59

@ELP: mert ők úgy játszanak, hogy nem játszanak. Vagyis a szemükben aki játszik, az rossz ember... ők önmagukat adják... ezért mond Fecó hol ezt, hol azt, éppen ki hallgatja.. nem gondolkozik

ő-szinte 2011.12.28. 23:58:14

@szerivan: Igazából erre mondtam, hogy átlettünk kúrva...:-(

Ayesha (törölt) 2011.12.28. 23:58:27

Jááj, tesómmal ilyen gyöngyszemeket idéztünk most fel, hogyaszongya:

"tedd vissza a piros pontokat, mert nem a TIEDEK."

"én csak meg akartam termékenyíteni"

2011.12.28. 23:58:30

@ő-szinte: Ügyvéd, ebből él.

beacska 2011.12.28. 23:59:09

@ELP: meg egyébként is mi közük hozzá??? elszámolt a riportban, a többieknek meg cumi..

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.28. 23:59:11

@Peter_Cs:

amit te nem érezhetsz, mert nem vagy meleg, hogy milyen gergő kisugárzása, vagyis szexuális vonzása, ő egy vonzó férfi, a nők vönzódnak hozzá, és nem rontott semmit nagyon durván még el a házban, minden azon múlik, hogy az elkövetkezendő pár napban görcsös lesz e vagy laza és vidám, vera gyáva volt, mert nem az igazi ellefelét vitte, tuti, hogy benn tartják gergőt a nők... még akarják nézni, ahogy seri arcát simogatja, meg legelnek egymáson...

vera leamortizálta magát, és nagyon uncsi a mániás, egysíkú monológjaival...

2011.12.28. 23:59:14

@ő-szinte: Ez szomi, a terembúráját FB+!

mea 2011.12.28. 23:59:22

@ő-szinte: ááá én láttam, hogy kicsit rebegtette a szempilláit :)))

ELP 2011.12.28. 23:59:29

@ő-szinte: De most milyen nagy dolog történt???? semmi,,,:)

ő-szinte 2011.12.29. 00:00:13

@szerivan: Én értem. Ők nem értik, te!:-DDD

2011.12.29. 00:00:17

@Brr: Görcsös lesz, durván.

ő-szinte 2011.12.29. 00:01:10

@mea: Jah, valóban , csábosan hazudott:-D

foxglove (törölt) 2011.12.29. 00:01:16

hangosan röhögök, és nem az online-on:DDDD

ELP 2011.12.29. 00:01:23

@mea: Na de hát akkor miért nem mentek istentiszteletre?? ott áhítatosan hallgatni kell,,,,:)

liberaliskonzervativ 2011.12.29. 00:02:28

@Brr: gergo ahogy beszel serivel es serirol minden csak nem szimpatikus. bar en buzi vok szoval hulyeseg lenne - egyebkent nokent - a noi tarsadalmat kepviselnem. plusz, eddig mindig az esett ki akinek drukkoltam.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.29. 00:02:55

@Brr:

persze fontos, hogy gergő megőrizze a nyugalmát, tény, ha agresszív lesz, az rossz pont lesz neki, gergőnek még fel kell találnia magát, mert ha bevágják azt a részt, ahol szarcsimbókozza serit, az esetleg gáz lehet...

témázgató 2011.12.29. 00:03:38

"milyen gergő kisugárzása, vagyis szexuális vonzása, ő egy vonzó férfi, a nők vonzódnak hozzá, és nem rontott semmit nagyon durván még el a házban".
De amikor megnyilvánult (ld. kisolló), mindenki befogta. Szerintem az sem volt szimpatikus, hogy Serit állandóan a nyakánál fogva "hordozta".

ő-szinte 2011.12.29. 00:04:40

@foxglove: Korábban szegény Vera, akit kihasznál a pornóipar, merő nem is, csak áldozat, most meg uncsi mániás egysíkú, mint ő.
És azt hiszem tudom min nevetsz:-DDD

vallatas 2011.12.29. 00:04:54

@Brr:
annyira nem gyáva, hisz olyan embert hívott ki aki még JELET se kapott bent eddig..

no mind1, jó vasárnapunk lesz!

Kinga tovább őrjöng, szerintem itt még lesz sex ha kapnak elég piát :-)

témázgató 2011.12.29. 00:05:19

Kinga: "ezek a dolgok kiverik nálam a biztosítékot, ezért vagyok Attival jóban."

mea 2011.12.29. 00:05:24

@témázgató: inkább a hajánál fogva :)))

2011.12.29. 00:06:02

@témázgató: Hordozta :))) Mint az ősember húzta a haját a mödansziéban is. Ilyen pasi nem kell.

mea 2011.12.29. 00:06:43

@ELP: hát az esküvő nem lett templomba megkötve, így nemtom mikor lesz istentiszteleten... ;))

ő-szinte 2011.12.29. 00:06:54

@foxglove: És provokál... hihhhetetlen:-)

bigél 2011.12.29. 00:06:58

@Brr: Mondjuk azt, hogy vannak nők, akik vonzódnak hozzá. Nekem pl. nem jön be, én ebben a felállásban Verának szurkolok.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.29. 00:07:35

@liberaliskonzervativ:

néha tényleg rémes volt ahogy beszélt serivel, de azt mindig oldották egy kis ölelkezéssel, egyébbel, amit viszont jó volt nézni, szóval tud a gergő gyengéd is lenni, hát nem tudom most mit fognak bevágni, teljesen azon múlik mit akar a retek, milyen végjátékot, ha gergőt benn akarja tartani, akkor romantikus dolgokat fog bevágni róla...

mea 2011.12.29. 00:07:52

@szerivan: és mellkasverés is volt közben?? vagy csak a hajonhúzás?? :)))) hogy ítélitek meg Geri/Seri viszonyt??

2011.12.29. 00:08:24

Mit esznek? Fincsinek hangzik a nyammogás alapján?

vallatas 2011.12.29. 00:08:54

@ő-szinte:
Kinga Gergővel!
Annyira félti Gergőt... én még ilyennek nem láttam!

beacska 2011.12.29. 00:09:24

@bigél: én is, én is, én is!!! ;DDD

ő-szinte 2011.12.29. 00:09:34

@mea: Gergő tökös pasi! Így kell! Behúzza a barlangba és megdöngöli. Lesz ott szeri, hehe

2011.12.29. 00:09:41

Az előző szériákban önellátóak voltak a lakók, ezek meg? Kajaszállító hozza a kaját...

bigél 2011.12.29. 00:09:51

@témázgató: Milyen dolgok?

Egyébként egyszerűen csak ámulok ezen a libagizin. Nem értem, hogy lehet valaki ennyire HP, mint ő. (Pedig azért voltak nekem is próbálkozásaim az életben. :D)

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.29. 00:10:06

@bigél:

aláírom, hogy lelkitársnak nem ideális gergő, de amúgy szerintem gyengéd szerető tud lenni, legalábbis, ezt sejtette eddig...

Ayesha (törölt) 2011.12.29. 00:10:21

na asszem mára (azaz holnapra:D) kivonom magam a VVérkeringésből. Jó éjt nektek, szerivan.:)))

2011.12.29. 00:11:19

@Brr: Kérlek definiáld a gyengédség fogalmát.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.29. 00:12:58

@témázgató:

< Kinga: "ezek a dolgok kiverik nálam a biztosítékot, ezért vagyok Attival jóban." >

igen, ez vicces...

ő-szinte 2011.12.29. 00:13:13

@szerivan: tegnap mekdöncis kaja volt bazzeg!:-O

mea 2011.12.29. 00:13:45

@ő-szinte: óóóó tényleg, most hogy kiesés szélén van vajon mit hoz ki Gergőből??? Nála is jöhetnek éjszaka a könnyek az orrából???? Egy kis búcsúszexre felhívásként???

2011.12.29. 00:13:51

@mea: Adott egy kívül-belül alfafarkas pasi és egy kívül szexéhesnek tűnő valójában meg egy éretlen kislány szintjén megragadt csaj. Ebből jó páros nem lesz. Ezt súlyosbítja a tény, hogy Seri nem tud 1 hétig se egyedül lenni, kell neki pasi, de csak a külsőre megy.

ELP 2011.12.29. 00:14:28

@mea: Játék a kameráknak...csak eggyet kifelejtettek,,,hogy bizony ebben a test és a lélek is , keményen beletartozik,,és úgy néz ki belebuktak ,,

2011.12.29. 00:15:18

@vallatas: Dehogy félti, Verát utálja ennyire. Gesztenye menj aludni, rád fér.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.29. 00:16:55

@szerivan:

ez nem fogalmi kérdés, már sok olyan képet mutattak, ahol ágyban voltak gergővel, és nagyon érzékien és gyöngéden simogatta a serit... ennyi.

ha a retek ezeket bevágja, akkor gergőt tartja benn, mert igazából verának és gergőnek nincs igazi ellentéte és dolga egymással, tehát ilyen szempontból nem fog tudni mit felhozni ellene vera, aki sok esetben tényleg nem látja, hogy mennyi ellenszenvet vált ki azzal a viselkedésével, hogy amikor valaki veszít vagy a földön van, ő még egy-kettőt belerúg, megtette ezt eszterrel és veronikával is..

bigél 2011.12.29. 00:17:00

@szerivan: Én őt csak megmenteni akarom, de nem neki szurkolok. Egészen másnak. :)
Annak örülök, hogy nem őt hívta Vera, mert Gergő ellen több esélye van, és szerintem nem alakulna jól a lányok csapata, ha kiesne. Bár ki tudja.

Hogy állsz a vállalással? Van már akcióterved?

beacska 2011.12.29. 00:17:22

@szerivan: most is főznek. vmi csirkét

2011.12.29. 00:18:05

@bigél: Most érlelem a petéket, elkezdtem Elevitet szedni.

mea 2011.12.29. 00:18:24

@ELP: Igen, de főleg azt nem értem, hogy Gergőtől mostanában egyre többet halljuk a kinti barátnőjét... ezt mégis hogy gondolta?? Ha Serit sikerült volna megdöntenie, akkor hallottunk volna Csilláról? Vagy pont ezért gondolja magát szimpatikusnak, hogy ennyire tud csajozni, kint is bent is imádják??

ő-szinte 2011.12.29. 00:18:38

@mea: Szerintem itt egy kis orrfolyás már nem elég. Minimum egy lánykérés dukál:-D

bigél 2011.12.29. 00:19:09

@szerivan: Helyes! Csak így tovább!

2011.12.29. 00:19:16

@beacska: Csak megmelegítik a kapott kaját :p

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.29. 00:19:17

@szerivan:

azért abban lehet valami, hogy az összes pasit akarja maga körül FBM bármikor lecserélhető tartalékjátékosnak, főleg az alfahímet...

mea 2011.12.29. 00:20:43

@ő-szinte: :))))) megnézném amint dukál a dukai

bigél 2011.12.29. 00:21:59

@beacska: Jól beszélt amúgy a csaj. Amikor Pufikáról beszélt, olyan vehemensen markolta meg a kendőt, hogy egy pillanatig azt hittem, ő lesz az áldozat. Pedig akkor már nagyon rá volt állva Gergőre az agyam nekem is.

MagasMacska 2011.12.29. 00:23:53

@vallatas: Igen, most tényleg Eszti a téma, a kiküldött üzenet, meg hogy lehazudta.

beacska 2011.12.29. 00:24:22

@szerivan: biztos? nem azt kérdezte Peti Gergőtől, hogy mikor van kész a csirke? nem láttam ám, csak hallgatom...

beacska 2011.12.29. 00:25:37

@MagasMacska: én nem is értem, miért csinálnak ebből odabent ekkora ügyet...

ELP 2011.12.29. 00:25:48

@mea: Nézd, a gergő rájött arra vagy megsugták neki h ebben a műsorban valamit nyújtani kell mert különben hamar legördül a függöny.
Nem megészen elég az alfa kategória.
Na most ehhez adott volt egy huszonéves lány , aránylag jó külsővel és 0 ésszel,,
Minden adott a jó szerepléshez.
De azzal már nem számolt h az események bizonyos szíbten már írányíthatalanok.
Mert azért azt valljuk be ész ott sem sok van,,,

MagasMacska 2011.12.29. 00:26:26

@beacska: Az a többiek - meg az RTL baja - hogy úgy jött le, mintha tök ártatlanul lett volna megbüntetve.

bigél 2011.12.29. 00:28:18

@beacska: Igazából a retek klubot nem értem, hogy miért kellett "lebuktatni".

Ennyi erővel mások sokkal nagyobb hazugságait is bevághatnák, amelyek akár a játék menetére is jobban hatással vannak.

2011.12.29. 00:28:28

@beacska: Igazad van, csak vicceltem :)

ELP 2011.12.29. 00:30:07

@bigél: Mert mindig kell az esemény,,,és msot ezt látták jónak,,,ne feledd a másik oldalon is emberek ülnek,,,és nem mindig jól döntenek ,,

bigél 2011.12.29. 00:30:10

@beacska: Szerintem ahogy egyre több időt töltenek bent, egyre több mindenből fognak ügyet csinálni, ez természetes.
Mi itt kint értetlenül állunk, de ha bent lennénk ennyi hónapja, valszeg mi is könnyebben felkapnánk a vizet. Én biztos.

bigél 2011.12.29. 00:30:53

@ELP: Nyilván így van. Sőt az sem biztos, hogy rossz ez a döntés a műsor szempontjából.

nosce 2011.12.29. 00:31:41

@szerivan:
jah ez ügyvédi titoktartás volt :)

beacska 2011.12.29. 00:31:42

@szerivan: jóóó, én hiszek neked...tényleg...

ELP 2011.12.29. 00:31:49

@ő-szinte: Várjál mert most csaba magyarázza a bízonyítványt,,,,és abből kell valami majd holnapra is,,,mert akkor Te kis huncut nem fogod nézniaz esti öfit,,,:)

MagasMacska 2011.12.29. 00:32:09

@szerivan: Most. De egyébként Gergő és Peti gyakran főz.(Lehet, hogy Gergő ezért sem kapott eddig jelet. Ki akarja kitenni a szakácsot??)

ő-szinte 2011.12.29. 00:32:21

@bigél: Én meg már biztos levágtam volna Kinga haját álmában:-DDD

beacska 2011.12.29. 00:33:04

@MagasMacska: hát jegyzem meg, az én szememben ez tényleg egyenrangú a Dya-féle üzenettel, a Shadi-féle családlátogatással, meg sorolhatnám...egy telefonszám...jaaa, Veronika nem képes megjegyezni 9 számot...

mea 2011.12.29. 00:33:13

@bigél: igen, Eszter elkezdhette magát biztonságban érezni, és muszáj volt egy kicsit a kinti nyomásnak is engedni és nyilvánosan beégetni...

ELP 2011.12.29. 00:33:24

@bigél: Igen ők tudták h ezzel feszültséget generálnak ,,látod,,,az eredmény magáért beszél,,

MagasMacska 2011.12.29. 00:33:29

@Brr: No, azért most Csaba jól helyrerakta a kis királylányt!

bigél 2011.12.29. 00:33:37

Egyébként Attila most tényleg nagyon jól taktikázott, amikor Verának elejtette a Gergő-féle dolgot.

Viszont Vera részéről az lenne az igazán jó lépés - szerintem - ha a titoklevélben azt írná le, hogy kitől hallott erről az egészről.

ő-szinte 2011.12.29. 00:34:20

@ELP: Jujj, hogy én milyen szőke is vagyok:-D

ELP 2011.12.29. 00:35:06

@ő-szinte: Majd addig kicsit nyomulok :)

MagasMacska 2011.12.29. 00:35:14

@beacska: Ha Shadit két - állítólag karcolt - betűért megbüntették, akkor...

bigél 2011.12.29. 00:35:42

@ő-szinte: hátha Sehike bevadul és megteszi a kedvünkért :D

ELP 2011.12.29. 00:36:34

@ő-szinte: Igen,,,mire vége lesz a műsornak mindent megtudok rólad,,aztán jöhet az esküvő :)

bigél 2011.12.29. 00:36:35

@ELP: Ráadásul ez volt az igazi büntetés, nem az, hogy nem kaphatott üzenetet, hiszen azt feloldották elég hamar.

bigél 2011.12.29. 00:37:51

@mea: Neked is megy az előző hsz-em, hogy emellett ez lehetett a tényleges büntetése, mert amit kapott, az bakfitty volt.

nosce 2011.12.29. 00:38:00

@MagasMacska:
"Ki akarja kitenni a szakácsot??)"

aki elhízott :)

Úviusz 2011.12.29. 00:39:08

imádom csabi kis torokköszörüléseit a beszéde közben:D

bigél 2011.12.29. 00:39:12

@ő-szinte: Én sem igazán hiszem, csak eljátszottam a gondolattal.

ő-szinte 2011.12.29. 00:39:49

@ELP: Azta! Ez aztán a nyomulós lánykérés:-DDD

mea 2011.12.29. 00:39:54

@bigél: hát igen... és vissza kellett vágniuk arra a "hírre", hogy biztos Eszterrel direkt kivételeznek, azért nem teszik ki a műsorból..

genevieve 2011.12.29. 00:42:51

de szép lesz megint ati és peti arca amikor meglátják majd verát visszajövetkor az ajtóban:-)

nosce 2011.12.29. 00:43:01

@ő-szinte:
"Én meg már biztos levágtam volna Kinga haját álmában:-DDD"

lett volna reggel Fászomátbazdmeg ordítás, kiürítik az egész Camponát mert az emberek azt hitték volna démonok szállták meg a helyet :)

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.29. 00:43:20

@bigél:

igen másoknak is vittek ki üzeneteket, pl csillának is küldött üzenetet gergő, hogy ami benn van az csak szappanopera... itt annyi volt a különbség, hogy eszter leírt egy telefonszámot veronikának, tehát a telefonszám az nem a volt pasijának ment, hanem veronikának, aki villalakó volt, a retek nagyon rugózik ezen a dolgon, de az egyértelmű, hogy másoknál nem vette ilyen szigorúan az üzenetet, sőt semennyire nem vette, szóval a retek már megint inkorrekt...

bigél 2011.12.29. 00:43:22

@mea: Igen, ez is benne lehetett.

ő-szinte 2011.12.29. 00:44:27

@nosce: Igen erre hajaztam volna:-)))
Az komoly műsor lenne...

beacska 2011.12.29. 00:44:36

@MagasMacska: hát ja, bepróbálkoztak. de ezért nem kéne rögtön megköpdösni őket. elég álszentség (a lakóktól, nem a csatornától-részükről érthető)

ELP 2011.12.29. 00:45:13

@ő-szinte: Mindent bevetek nehoyg szégyent hozzak a dramaturgra :)

ő-szinte 2011.12.29. 00:46:18

@ELP: Pont az jutott eszembe, hogy megjelenik és a fejedre koppint, hehe

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.29. 00:47:35

Már pedig én még szeretném nézni az alfahímet, szóval el se tudom képzelni, hogy vera ellenében, akit nagyon lecsengyültnek érzek kiesik, nagyon fogok csodálkozni, ha igen...

ELP 2011.12.29. 00:47:51

@ő-szinte: Tessék már megint az égi jel :)

2011.12.29. 00:48:21

@beacska: De tényleg sütött pufi, csak gonoszkodtam.

2011.12.29. 00:49:10

@ELP: Én vagyok a dramaturg, Imikém?

ő-szinte 2011.12.29. 00:49:46

@szerivan: Hódos Hajnalka a Hazudós Démon

ő-szinte 2011.12.29. 00:50:23

@ELP: Mondtam én, hogy résen kell lenni...:-)

vallatas 2011.12.29. 00:51:54

@Brr:
eddig én azt hittem, hogy a te kedvenced Vera.
megdöbbentesz :-)

ELP 2011.12.29. 00:52:18

@szerivan: Imi??????nahh az az ami nem vok,,,igen tegnap hajnalban kineveztünk annak :)
Úgy hogy szeretném ha jó lenne a vége :)

nosce 2011.12.29. 00:53:51

@Brr:
"Már pedig én még szeretném nézni az alfahímet"

nincs alfahím, mert rossz voltál...

bigél 2011.12.29. 00:54:06

@vallatas: De Gergő sokkal gyengédebb ... :)

ELP 2011.12.29. 00:54:13

@ő-szinte: ajaj , van itt már baj ,,ölég nálunk úgy látom,,,bonyolódnak az események :)

MagasMacska 2011.12.29. 00:56:13

Hoppá!! Esztert kicsinálják???

ő-szinte 2011.12.29. 00:56:31

@nosce: Ezt már én is írtam neki, egy nehéz nap éjszakáján:-)))
Kicsit bővebben, hehe

nosce 2011.12.29. 00:56:32

@szerivan:
"Én vagyok a dramaturg, Imikém?"

te dramaturg vagy ? :)

nosce 2011.12.29. 00:58:34

@MagasMacska:
"Hoppá!! Esztert kicsinálják???"

miért xxl-es bugyit adtak ajándékba ? :)

ő-szinte 2011.12.29. 00:58:58

@Zelefánt: De egyfolytában??? Jó, én mondtam neki, hogy szexeljen többet frusztráltság ellen, de hát most megkövetem magamat, én nem gondoltam, hogy ennyire komolyan megfogadja a tanácsomat:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

MagasMacska 2011.12.29. 00:59:20

Na jó, miután online a villában megtárgyalták, hogy Eszter hazudott, most mindenki közli, hogy dehogy, Eszter nem hazudott... Hááát....

nosce 2011.12.29. 01:00:08

@ő-szinte:
de most lesűjt rá a sors, elveszi tőle Gergőt a képernyőről, nézheti majd casting verát :)

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.29. 01:02:13

Nagyon gáz a retek! Aki hazudik az a retek, hisz Eszter elfogadta a büntetést.

Ezen kívül mások is üzentek, HÜJE retek! miért akarják kicsinálni Esztert? Így akarják gyengíteni?

vallatas 2011.12.29. 01:02:31

RTL ennyire nem talál más témát?
Lilu parancsára megint ügyködnek :-)

MagasMacska 2011.12.29. 01:05:00

Ahhoz képest, hogy Péter és Atti szabályosan tetemre hívták Esztert a fürdőben, és kiderült, hogy bizony kevert...

bigél 2011.12.29. 01:06:28

@MagasMacska: Majd a riportszobás megnyilvánulások lesznek érdekesek.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.29. 01:09:57

@vallatas:

verával kapcsolatban nem egydimenziós a véleményem, hanem összetett, nyugodtan olvass utána... A pornóképek miatt sajnálom, mert belekeveredett egy gusztustalan történetbe, szóval visszaéltek vele, sajnálom amiatt is, mert kiközösítette magát a villában és gyakorlatilag klosárként él bent, meg ami még vár rá mikor kimegy az se lesz semmi,

viszont vera emberileg nem szimpatikus, sokat hazudik magának is, elfelejti, hogy miket állított korábban, és nem szeretem, hogy vesztes, fekvő emberekbe rugdos...

amikor villamester volt elképesztően ocsmányul viselkedett a többiekkel, kukát borított az ágyba, összedobálta a padlót és mással szedette fel a kupit, amit csinált, ordanáré módon lekezelte a többieket, szóval börtönőrként, vagy alkoholista apaként viselkedett...

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.29. 01:12:06

de hogyhogy a többiek hazugságait sohasem kérik számon? lehetne sorolni a két manipulátor hazudozásait, na ebből nagyon rosszul

ELP 2011.12.29. 01:12:48

@Brr: Nagyon egyszerű a magyarázat,,,a több ember személyíségéből összegyúrt szerep nem jött be,,,,néha sík hűlyévé teszi,,,,ez is megbukott mit a seri geri szerep,,,

2011.12.29. 01:13:03

@nosce: Ezt kérdezem én is? Hogy kire céloz Imi?

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.29. 01:13:31

@nosce:

<"Már pedig én még szeretném nézni az alfahímet"

nincs alfahím, mert rossz voltál... >

- ez most vicces volt, köszi!

2011.12.29. 01:19:01

Miért ülnek mint verebek az ágon? Parancsban van, hogy nem mozdulhatnak?

MagasMacska 2011.12.29. 01:23:54

@szerivan: Igen, parancsban kapták. "Nincs evés, nincs elmászkálás". Tényleg ki akarják csinálni. Nagyon az RTL tyúkszemére lépett. (Nem is beszélve arról a kis elszólásáról "pont leszartam azt a feladato.")

ő-szinte 2011.12.29. 01:24:41

@szerivan: Igen, te vagy a dramaturg, pufi!!!:-)

ő-szinte 2011.12.29. 01:25:49

@szerivan: Igen, úgy szokták, felszólítják őket, hogy üljenek a kanapén.

ELP 2011.12.29. 01:25:59

Szígorúan játék és műsor szempontjából itt 3 emeber jöhet számításba , kinga - aki alapból olyan amilyen,,, peti ati,,és kész.
Viszont van egy olyan sanda gyanúm h nem mindegyik jut el az első háromig.
Mert most egy nép fiának egy , jónak kell nyernie , tehát szépen kiejtődnek.
Módosítva a klasszikus mondást: a mórok megtették kötelességüget , a mórok mehetnek!

Természetesen ez egy teória , ha egyezni fog a a valósággal az csak a véletlen müve :)

MagasMacska 2011.12.29. 01:27:51

Na jó, éán is elmegyek pihizni.
Szép álmokat nektek is!

ELP 2011.12.29. 01:28:15

@szerivan: Noh noh,,,nem hülye :)

ő-szinte 2011.12.29. 01:28:50

@szerivan: Most mért én vagyok a hülye?

ő-szinte 2011.12.29. 01:29:29

@ELP: Mondj igazat és betörik a fejedet...:-)

2011.12.29. 01:31:10

Mitőlo álmosodik el Ati, mit ken a fejére?

ő-szinte 2011.12.29. 01:31:34

Hát ezen elájulok! Atti elálmosodott , mert bekente magát barnítókrémmel:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Nem azért mert fél kettő van...

ELP 2011.12.29. 01:32:13

@ő-szinte: Ne is törődjél vele , majd mi megrendezzük az egészet ketten :)

ő-szinte 2011.12.29. 01:32:55

@szerivan: Olvastad mi lehet Hazudós Démonnal?

ELP 2011.12.29. 01:33:23

@szerivan: @ő-szinte: Meg van az a gyerek zakkanva :)

2011.12.29. 01:34:41

@ő-szinte: Hazudós Démon? :DDD
Hogy kibérelte a D-matracot és fullban nyomja?

ELP 2011.12.29. 01:35:49

@ő-szinte: Sietnem kell mert 5 kor kelek,,de az is lehet h le sem fekszem,,:)

2011.12.29. 01:35:59

@ő-szinte: Én nyomulok? Lehet azért nem értem mert barnítót kentem magamra.

ő-szinte 2011.12.29. 01:36:24

@szerivan: Ja! De az én hibááááám, csak is én tehetek róla!
Mindenkitől elnézést kérek, én nem gondoltam, hogy így megfogadja a tanácsomat...:-DDD

2011.12.29. 01:37:08

@ő-szinte: Ki leszel megint tiltva...

ő-szinte 2011.12.29. 01:37:56

@szerivan: Nem te, pufi. Ejj! Hát ki szokott itt nyomulni?

2011.12.29. 01:38:51

@ő-szinte: Akkor miért magázod ELP-t?

ő-szinte 2011.12.29. 01:39:08

@szerivan: Hát pufikám, értetek mindent! Legalább előkerül:-DDD

ELP 2011.12.29. 01:39:45

@ő-szinte: És ma sem jutottam még sokkal előrébb,,,hemény dió vagy :):)

2011.12.29. 01:40:12

@ő-szinte: Ahhoz ez sajnos kevés :(

ELP 2011.12.29. 01:41:01

@szerivan: Hát mert úri hölgy :)

ő-szinte 2011.12.29. 01:41:21

@szerivan: Nem magázom! Te, mogyika , már nagyon álmos vagy, látom:-)Csak jeleztem neki(egyes szám 3. személyt használva), hogy rosszallod.:-)

ő-szinte 2011.12.29. 01:42:05

@ELP: Hát ez már ilyen nehéz szülés...:-)

2011.12.29. 01:42:30

@ő-szinte: Azért mert miért nem tér a lényegre? Itt ólálkodik csak.

ő-szinte 2011.12.29. 01:42:46

@szerivan: Ha ahhoz kevés. akkor a tiltáshoz is...:-)

2011.12.29. 01:43:43

@ő-szinte: Kezdjetek verbálbaszni, akkor itt lesz.

ő-szinte 2011.12.29. 01:43:57

@szerivan: Te milyen kis türelmetlen vagy kuzin!:-)

2011.12.29. 01:45:12

@ő-szinte: A cselekmény mogyi, a cselekmény a lényeg felgyorsult világunkban.

ELP 2011.12.29. 01:45:14

@ő-szinte: A sors útjai kifürkészhetetlenek ,,,uhh alig tudtam leírni :)

ő-szinte 2011.12.29. 01:45:58

@szerivan: @ELP: Menjünk inkább aludni. A holnap egy új nap, hátha majd akkor:-)

ELP 2011.12.29. 01:46:44

@szerivan: Olvastam a káma sutrát de ezt a figurát nem ismerem :)

ő-szinte 2011.12.29. 01:46:57

Jó éjt nektek! Én kidőltem...

ELP 2011.12.29. 01:47:42

@ő-szinte: Neeeeee , most állítottam fel,,,:),,,,,,,,,az új stratégiámat :)

2011.12.29. 01:47:58

@ő-szinte: Mogyi? A barnítótól, Imike a dramatu....zzzzzzzzzzzzzz

ELP 2011.12.29. 01:48:36

@ő-szinte: Hát akkor a szokásos,,,szép álmokat :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.12.29. 08:00:23

Jó reggelt Mindenkinek!!!

Látom, nem volt tegnap sem poszt, így még mindig nem tudok semmi információt, de sebaj, túl fogom élni!!! Legyen szép napotok!

témázgató 2011.12.29. 08:03:51

Szerettem volna elolvasni a tegnap esti hozzászólásokat, de képtelen a rendszer beolvasni, 100-on túli hozzászólásoknál lefagy. Tudtok valami megoldást erre?
(tudom, kellene nyitni egy új posztot)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.12.29. 08:15:47

@ladyandhenk: jaj, el is felejtettem, hogy tegnap kiválasztás v mi volt...Csak nézem, h miért beszéltek Gergőről:D

Hajrá Vera, Hajrá Vera, Hajrá Vera!!!!!!!

@témázgató: csak amit leírtál, ezzel a mennyiséggel már nehezen bír a rendszer. Esetleg a bannereket tiltsd le! Bár abból még itt sincs sok:( Sajnálom, mert nemm csak te vagy ezzel így:(

Tjuca 2011.12.29. 08:15:52

orr sempontból kiegyenlített küzdelem várható, talán vera kön ki győztesen.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.12.29. 08:23:37

@Tjuca: remélem:D

Bár a Dukaiak biztos sok sms-t nyomnak!

Müszélia 2011.12.29. 08:42:29

Hajni, nagyon tévedsz, ha azt hiszed, hogy pótolhatatlan vagy. Mindenkinek ajánlom a figyelmébe "valowriter"-t az Origon. Ő legalább teljesíti azt, amit bevállalt, és nem kamuzik.

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.12.29. 08:42:53

Hella, jóreggelt mindenkinek!

Posztraváró dalocska következik, a Kiscsillag zenekar Van-e szándék c. számának dallamára énekelhető szösszenet :)

Most nagy a fejetlenség, eltűnt a Hajni, hogy mi történt? Nem tudni.
Mióta Királynő lett, mindig minden a legnagyobb rendben ment, a VV-t
Jól bemártotta, ahogy szokta, tollat a vitriolba, s megírta
Örült az egész banda, mikor a posztot végre feldobta a blogra

Többezernyi komment, haverok és hülyék, minden tök jól ment, de megdöbbent
A többnapos hallgatás, mindenki parázni kezd, ez nem vitás, aggódunk
A baráti társaság eggyéforrt és indul Bajára, mentésre
Vagy tüntetésre, a Felvonulási térre, luftbalmok, meg sok sör

Az egyetlen infó, hogy 28.-án lesz majd jó, mer' lesz poszt
Ám sajnos még nincsen és félünk mos' má' a legfelsőbb szinteken, nyígás van!

Van-e nyígás? Van-e nyígás? Van-e nyígás? Van-e nyígás?
Van-e nyígás? Van-e nyígás? Van-e nyígás? Van-e nyígás?
Mindig minden körülmények között most
Van-e nyígás, nyígás van.

Van-e nyígás? Van-e nyígás? Van-e nyígás? Van-e nyígás?
Van-e nyígás? Van-e nyígás? Nyígás, nyígás, nyígás, nyígás van!

Sajna kissé összetörte a jó blogmotor a szerkezetet, de olvasható így is :)
Elküldöm a másik posztba is kommentnek, hátha azt olvassák először az emberrabló terroristák :)

BarBwire 2011.12.29. 09:02:32

Jó reggelt, tetszik a versecske möff catt,
remélem nincs gond Hajnival? Vagy meg kell keresnünk? Szerkesszük a tüntető táblát az index elé? Tuti, hogy ők rabolták el Hajnit.

huncut 2011.12.29. 09:18:20

@Ágy Alatt Fekvő Kíváncsi Légy (Möff CAT): Megint nagyon jó voltál. :-)))

Engem is zavar, hogy ilyen hosszan kimaradnak Hajni írásai. Ilyenkor legjobb esetben is csak az utolsó 100 hozzászólásba nézek bele, mert nincs az a kincs, amiért több ezerből visszakeresgetném, éppen hol hagytam abba...

Hajni, na, írjál, lécci, mert nagyom elkanászodnak és elanyátlanodnak a népek nélküled. :-)

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.12.29. 09:23:06

@BarBwire: @huncut: Köszönöm szépen, az ihletet sajnos a kétségbeesés szülte :D

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.29. 10:00:30

az összeférhetetlen azt mondta az éjjel az onlányon FBM-nek, hogy gergőtől nem szégyellne kiesni egy párbajon, de verától igen,

nos elképzelhető, hogy verát is ugyanez az érzés motiválta, és azért hívta ki az gergőt, mert az alfahímtől kiesni nem akkora szégyen, mint az összeférhetetlennel szemben, vagy eszterrel szemben, esetleg péterrel szemben kiesni (bár petivel szemben szemben biztos visszament volna),

arra gondolhat, hogyha viszont nyerne gergővel szemben, akkor meg nagyot nyer, nagyon erősen menne vissza a villába, tehát érdemes rizikóznia,

de egyelőre nem látom hogy nyerhetne vera, igaz crisnél se lehetett látni, hogy ki fog esni, ahogy most nem látom gergőnél se, de vera nem mérhető csabához se jellemben, se mentális stabilitásban, én semmiképpen se szavaznám verát vissza a smasszer mentalitása miatt.

ELP 2011.12.29. 10:21:25

pálinkás jó napot kívánok!

beacska 2011.12.29. 10:22:46

@ELP: a nyígás? nyafogás+ sírás =nyígás ;D

ELP 2011.12.29. 10:25:10

@beacska: Köszi,,,már nem halok meg hülyén! És ez valami új magyar zsargon?:)

az én rózsám vasutas 2011.12.29. 10:29:44

Majdnem találtam
Fecó helyett Geri
Van valami különbség?
Árnyalatnyi.

Geri esélytelen a párbajon, az ő szavazói megosztottak. Csak ülnek a kanapén és nem tudják eldönteni, rá vagy Sehire nyomjanak. A Vera fanok hatátozottak és eltántoríthatatlanok, simán visszaküldik a villándiba.

bigél 2011.12.29. 10:30:58

@ELP: Sziasztok!

Nem annyira új, mint régi. :P

ELP 2011.12.29. 10:37:28

@bigél: szeva,,,nem érdekes,,az én szótáramból tuti hiányzik,,,az irományt meg majd kommentálja a kis csillag , meg a lovasi bandi.) feltéve ha erre járnak :)

nosce 2011.12.29. 10:59:01

@Binbir gece:
Gergő rűdja már kifelé állt az utóbbi időben, a wc-ben is Csillára nyomogatta a like gombot Seri helyett :)

az én rózsám vasutas 2011.12.29. 11:12:45

@nosce: Blöffölsz, ezt nem is láthatod. Geri múlt szerdán kilőtte a klotyókamerát.

Mazlee 2011.12.29. 11:21:09

Napot!

Hát érdekes volt a tegnapi kiválasztás. hihetetlen hogy ez a vera mennyire ki van fordulva önmagából. kb annyira látja reálisan a világot mint OV királyunk.

egyértelműen beszariságra vall hogy nem attit vitte ki hiszen mindenhol azt hangoztatja hogy vele a legrosszabb élni stb stb... ez csak egy menekülő út volt hogy kiderült gergő stiklije.

mindenesetre én most lehet hogy mégis inkább a verát látnám viszont mint az analfát.

ELP 2011.12.29. 11:48:56

@ő-szinte: Kéz csókom :)Mi jót álmodtál?:)

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.12.29. 11:51:52

@ő-szinte: Nyeeeehhh, most nézem, nagyon király az avatarod!!! :D:D:D
Amúgy helló természetesen, csak átugrott a vezérlés egy pillantara :D

ő-szinte 2011.12.29. 12:10:31

@ELP: Szia.:-)
Baromságokat:-DDD

nosce 2011.12.29. 12:15:47

bugyi volt már ? :)

ELP 2011.12.29. 12:19:28

@ő-szinte: Akkor az tuti nem én voltam :)

nosce 2011.12.29. 12:22:43

@Binbir gece:
"ezt nem is láthatod. Geri múlt szerdán kilőtte a klotyókamerát."

igazad van most leellenőriztem valami tényleg lehet a kamerával mert csak álló képet ad Gergőről :)

nosce 2011.12.29. 12:25:28

@nosce:
akkor elsőőőőőőőőőőőőőőő :)

ő-szinte 2011.12.29. 12:28:27

@nosce: Elkaptam Hajni füstjeleit. Ha jól olvastam ki, elutazott, leesett a telefonja nem müxik, beszart a laptopja, így most kénytelen füstjelekkel kommunikálni, de sajnos, hogy mikor lesz nyú azt nem üzente. Viszont biztosan él még és jól van, ami alapfeltétele a nyú-nak.

ő-szinte 2011.12.29. 12:29:30

@nosce: Bugyi, pina... mit mondjak még, hogy jó napod legyen?:-)))

ő-szinte 2011.12.29. 12:30:21

@nosce: És látod, megint! Megy ez neked:-)))
Így akár minden nap elsőőőőőőőőőő lehetsz:-)

nosce 2011.12.29. 12:34:27

@ő-szinte:
"Így akár minden nap elsőőőőőőőőőő lehetsz:-)"

csak mert ma nyerő szériában vagyok :)

Brianna 2011.12.29. 12:34:28

Hajni miatt ne aggódjatok ennyire, ne felejtsétek el, hogy karácsony van. Mármint Karácsony-Szilveszter körüli időszak. Ilyenkor sokan marhára elfoglaltak, főzni kell a családnak, rokonokat kell látogatni, stb. Hajni valószínűleg el van havazva. De biztosan visszajön, ha a VV4-et meg az Alekoszt végigcsinálta, akkor már a VV5-öt is bírja. ;)

Szerintem Vera jól döntött. Gergő nem csinál semmit, csak azt, hogy Serivel van; de most már vele sincsenek sehogy. A nézők Verára fognak szavazni, mert tőle még várhatnak veszekedéseket.

nosce 2011.12.29. 12:36:53

@ő-szinte:
"Viszont biztosan él még és jól van, ami alapfeltétele a nyú-nak."

na hálisten, akkor csak figyuzzunk és hírtelen lecsap majd ránk a meglepi :)

ELP 2011.12.29. 12:42:15

@Brianna: A mondandód második részével egyetértek,,

ő-szinte 2011.12.29. 12:43:28

@Brianna: Akkor elkerülte figyelmedet, hogy most írtam, hogy elutazott és a technika meg kifogott rajta...:-)

ELP 2011.12.29. 12:45:02

@ő-szinte: Tessék már egy kicsit cizellálni :)

ő-szinte 2011.12.29. 12:46:46

@nosce: Amnézia...:-(
De volt helyette pina. Döntsd el, hogy az van-e olyan jó:-DDD

ő-szinte 2011.12.29. 12:48:28

@ELP: Én, a füstjelek értelmezője, ki kicsit túmács, néha megengedek magamnak ezt-azt:-)

ELP 2011.12.29. 12:52:49

@ő-szinte: Füstjelek értelmezése - bíztosan csordogál benned egy kis indián vér , remélem apacs :) - azzal semmi gond.
De most képzeld el egy olvasni tudó gyerek éppen ezt a blogot nézegeti , és megkérdezi az anyjától mi az amit az őszinte írt?:)

Brianna 2011.12.29. 12:55:50

@ő-szinte: Kb. akkor írtam a hozzászólásomat, amikor te. Akkor a tiéd még nem látszott.

ELP 2011.12.29. 12:58:34

@nosce: Ez nem az én világom,,,

ő-szinte 2011.12.29. 12:59:04

@Brianna: Ok:-) nem tudhatom, hogy neked melyik filmet játsszák:-)))

ő-szinte 2011.12.29. 13:04:47

@ELP: Neeeem, semmilyen indián vér nem csordogál bennem:-)

ELP 2011.12.29. 13:07:55

@ő-szinte: Hát akkor melik egyetemen tanítják a füstjeleket , vagy lehet h zűzoltó vagy ? :)

nosce 2011.12.29. 13:15:08

@ELP:
ha ez se akkor passz, bár a nevedből sejtem :)
STRANGE DAYS
www.youtube.com/watch?v=E4eP8bGSwXE

ELP 2011.12.29. 13:24:02

@nosce: Hát igen ők kezdték , szabdság szerelem ,,,és akik folytatták,,az igen ott van a nevemben is,,de egy kis , pink floyd ,zeppelein ,yes,deep purple,,stb,,,

ő-szinte 2011.12.29. 13:24:14

@ELP: Hát, körülöttem nagy a tűz mindig, ammá biztos, van mit oltani:-DDD

ELP 2011.12.29. 13:26:09

@nosce: tudod akkor még voltak költő szerű emberkék,,,talán tudtak is valamit,,amit zenébe öntöttek,,,más volt még akkor a világ :)

ELP 2011.12.29. 13:28:09

@ő-szinte: Ez igaz,,,itt gondolkodtam én is hajnalban , göd felé fél úton,,,hol a fenében égettem meg magam :)

BarBwire 2011.12.29. 13:35:56

ő-szinte az avatarod lázadó típusra utal, tegnap majdnem felhívtam a asztrotv-t hogy szerencsét kérjek magamnak és nektek is, de ehhez 350Ft-+ áfát kellett volna fizetni, és akkor nem lenne virsli szilveszterre.

ELP 2011.12.29. 13:40:56

@BarBwire: Te még hiszel a hokuszpokuszokban , hmm,,,,:)

nosce 2011.12.29. 13:41:17

@BarBwire:
ne bazzzz, inkább legyen virsli, mi meg elleszünk valahogy, és helyette innen inkább sok szerencsét kívánok :)

ELP 2011.12.29. 13:41:52

@Dragonair: Testvére,,még is mit vársz?,,

nosce 2011.12.29. 13:45:10

@ELP:
az a baj talán h elment felettük az idő...

ő-szinte 2011.12.29. 13:47:59

@BarBwire: Azta! És ezt az avataromból szűrted le?
Olvasni nem szoktál?:-DDD

NEM LÁZADOK, FASZOMATBAZDMEG!:-)

ELP 2011.12.29. 13:53:00

@nosce: Még nem,,,és szerintem soha nem is fog,, ezek maradandó alkotások,,azt én tudomásul veszem , h más a világ zenében is,,csak hát a mai zenék, tisztelet a kivételnek,,semmit nem mondanak,,és sajna már tudás sem nagyon kell hozzá,,

ő-szinte 2011.12.29. 14:02:43

@nosce: @ELP: Fiúk, további jó zenei értekezést, én elviszem a kis bugyimat, egy kis hangulatjavító soppingolásra. Aztán, majd jövök, ha érzitek a szexszagot akkor már közel vagyok...:-)

ELP 2011.12.29. 14:11:45

@ő-szinte: Köszönlük a nép nevében de azért vigyázzál az " alja tollára " - de most én is lelépek,,,

szélfúttahaj 2011.12.29. 14:35:21

@ELP: taláncsak nem a gyerekek olvassák, igaz tanulhatnak belőle, ha meg nem majd amyuci magyarázkodjon.

capa05 2011.12.29. 14:43:08

@Brianna:
Lehet, hogy én vagyok túl igényes, de ha egy műsor naponta új részekkel bővül arról 10 nap múlva már felesleges írni...

BarBwire 2011.12.29. 14:44:21

@ő-szinte: Most sértődjek meg? Vagy hisztizzek mint a barbi???? :-DDDD Gyereket nem engedünk a számítógép közelébe, várja ki a sorát.
Jó vásárlást, vegyiél bugyeszt, tutajosat.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.29. 14:47:28

majdnem visszanyalt a fagyi, de aztán jött a fagyivisszanyalás-elhárítás, és végül nem az a fagyi nyalt vissza, amelyik megérdemelte volna:

www.youtube.com/watch?v=1EGsU1OntcA

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.12.29. 14:48:29

@capa05: Nekem mondjuk tökfaszmindegy, mert nincs adásunk otthon, az online-t e szoktam nézni, viszont Hajni stílusa, meg ahogy kottázza ezeket a nyomorultakat, az epic MMKK :)
Úgyhogy írhat bátran mindig, mindenről, nem baj, ha sokat kell olvasni, csak má' lenne mit végre! :)

capa05 2011.12.29. 14:54:29

@Ágy Alatt Fekvő Kíváncsi Légy (Möff CAT): Igen, ennek is megvan a fillingje, de azért ahogy én látom a többség úgy frissiben szereti megvitatni ( hülyeség.. mert mindenki csak a "sajátját" hajtogatja)a történéseket.
Persze jó hogy leírja, de ha ennyire túlhalad a cselekmény akkor már az csak nekrológ::)

az én rózsám vasutas 2011.12.29. 15:00:23

@Dragonair: Mi bajod Dubai Regivel? Végre egy nő, aki a barátjával ünnepel, nem a párjával, szerijével, lelkitársával vagy a tököm tudja még mivel.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.29. 16:04:50

szép délutánt! :)
mindenki szunyókál??

fran7 2011.12.29. 16:06:19

@Binbir gece: Távolról valóban Dukai Regina a legértelmesebb a a celebhölgyek közül. De neki is érdekes párválasztási metódusa van. A focista előtti barátja annyira gazdag ember volt, hogy a csilivilihez szokott vacsoravendégei is csak ámultak-bámultak. Ahogy Zimány Linda ő sem fog összejönni egy móri rabszolgatartó cégnél 3 műszakban dolgozó emberrel.

nosce 2011.12.29. 16:06:42

@Binbir gece:
Na most akkor azt mondd meg nekem , h ki nyeri a mostani pábajt ? A Fecót nem mondhatod :)

nosce 2011.12.29. 16:07:49

@anica inkognitóban:
"szép délutánt! :)"

már nem, életre simogatott a bársonyos hangod :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.29. 16:11:54

@nosce: hallottad volna az előbb a telefonban, amikor ordítottam, nem mondanád :DD:P

nosce 2011.12.29. 16:11:59

@fran7:
"Ahogy Zimány Linda ő sem fog összejönni egy móri rabszolgatartó cégnél 3 műszakban dolgozó emberrel."

Ha nagyon nagy szeri van akkor se ? :)

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.12.29. 16:12:14

@anica inkognitóban: Énnem, csak nincs kivel beszélgetni máááá :D

nosce 2011.12.29. 16:12:42

@anica inkognitóban:
"hallottad volna az előbb a telefonban, amikor ordítottam, nem mondanád :DD:P"

Kingával beszéltél ? :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.29. 16:14:53

@Ágy Alatt Fekvő Kíváncsi Légy (Möff CAT): tudom, szerinted miért napi két hsz-t nyomok, ahogyan mások is??
@nosce: ja, most hívott, hogy elkészült-e a barbikirálylányos ruhája és azt kérdeztem, hogy egy nap alatt hogy a gránátba...?:DDDD

Talpig Jimmy 2011.12.29. 16:16:46

tudja valaki, hogy milyen blogmotort használ hogyvolt.blog.hu?

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.12.29. 16:17:32

@anica inkognitóban: Én ma már dalt is írtam a posztvárásról :D

nosce 2011.12.29. 16:24:23

@anica inkognitóban:
szorgos manókezek varrták :)

nosce 2011.12.29. 16:26:25

Úristn, az öfiben itt fent még Veronika vigyorog ez olyan mint egy időutazás :)

fran7 2011.12.29. 16:27:01

@nosce: Volt már itt szó arról, hogy a Hajtók dala pozitív vagy nem. De míg Dukainak akad jobb mint a móri 3 műszakos csávó, addig nem. S azért neki mindig fog akadni.

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.12.29. 16:27:40

@nosce: Maga a kezdőszavad is egy anakronizmus :D
ÚÚÚÚÚÚÚÚrissstNN!

Zwekedly 2011.12.29. 16:33:23

Már teljesen felbasztam magam idegileg (régis kifejezéssel idegössze…), így aztán felhívtam Haynyt, hogy na mi lesz?

Azt mondta, hogy rekordot akar dönteni, ezért mindaddig nem lesz új poszt, amíg itt el nem érjük a 17 500 hozzászólást. Üzeni még, hogy ezentúl hülyeségeket is lehet írni.

Úgyhogy csapjatok a lecsóba!

ő-szinte, nosce, vezesd a harcot,
beacska, felelj neki!

Stb.

az én rózsám vasutas 2011.12.29. 16:35:11

@nosce: Nagyjándiból egyforma esélyt adok Verának és Gerinek, így inkább arra tippelnék, ki fog legjobban meghatódni a győztes érkezésénél.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.29. 16:36:47

@nosce: én várom a párom és közben csinálom a hagymás-lókolbászos rántottát vacsira :)

capa05 2011.12.29. 16:37:47

@Binbir gece: Túlzottan előre szaladni látszol...szerintem,az a kérdés, hogy a kimenetelkor lesz-e Geri- Sehi búcsúcsók???

fran7 2011.12.29. 16:41:31

@capa05: Gigi óta tudjuk, hogy a Villában semmi sem az, aminek látszik. Tehát mindegy, hogy lesz-e búcsúcsók.

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.12.29. 16:41:32

@capa05: Egy Sehi-Dya búcsúcsóknak jobban örültem volna annak idején :D

az én rózsám vasutas 2011.12.29. 16:44:44

@capa05: A termetem miatt látszom ilyen rohangálósnak, az utcán is mindenki atlétának néz. A fogadóiroda 101-szeres pénzt fizet a búcsúcsókra, 1.10-es oddsra adja a búcsúbokánrúgást.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.29. 16:50:08

@anica inkognitóban: te megeszed a lókolbászt?
Én nagy carnivora vagyok, nem is szoktam ilyesmint moralizálni, de lóhúst sose tudnék enni... De a ló valahogy olyan.. emberi..

capa05 2011.12.29. 16:50:24

@Ágy Alatt Fekvő Kíváncsi Légy (Möff CAT): ez is kellemes odds lenne, de egyenlőre még nem búcsúzkodnak! Sajnos.:::(

az én rózsám vasutas 2011.12.29. 16:58:59

Nem tudom mi van nálatok az online-ban, nálam az alfa rendesen be van tojva ettől a párbajtól.

capa05 2011.12.29. 16:59:02

@zoxó: kollegáim voltak távolkeleten..(Thaiföld, Vietnam) ők látták, hogy az étterem előtt kikötött falkából lehetett választani...

zoxó 2011.12.29. 17:00:59

@capa05: elhiszem. Mondjuk én megkóstolnám a lókolbászt, ha lehetne erre kapni, állítólag nagyon finom, de az ember legjobb barátját nem vagyok hajlandó megenni.

Talpig Jimmy 2011.12.29. 17:02:27

@anica inkognitóban: egy világ omlott össze bennem :)
milyen magyar vagy te?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.29. 17:02:41

@capa05: hát, ha Anicáról még az is kiderülne, hogy kutyát is tesz a rántottába, tényleg egy világ omolna össze bennem. :D

Nem, én kutyát, macskát és kanárit sem eszem. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.29. 17:07:28

@capa05: egyszer jó pár éve, láttam egy filmet, amiben kutyát és macskát kínáló kínai éttermekről volt szó... valami felkavaró rémálom volt.
Azóta bosszúból nem is eszem kínait, meg semmilyen keleti kaját. Kis harc, kicsi bosszú, de akkor is.. és igyekszem kitörölni az emlékezetemből a filmben látottakat.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.29. 17:09:02

@Binbir gece: nekem azt írja az online, hogy jelenleg nincs közvetítés... :(

Talpig Jimmy 2011.12.29. 17:12:53

@pushpang: továbbá kis zavarral: kőfaragók és a balett-táncosok is kerülhetnek bele

az én rózsám vasutas 2011.12.29. 17:13:17

@pushpang: Tárcsázd az 555-KÖZVETÍTÉS-t és rögtön lesz neked is.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.29. 17:16:00

jaj, kedveseim, a lókolbász isteni finom..:) és a csirkét is lehet kedvelni (van, aki mindegyiknek külön keresztnevet ad, ami az udvarán futkározik), mégis megesszük..:)

nosce 2011.12.29. 17:16:31

@fran7:
"De míg Dukainak akad jobb mint a móri 3 műszakos csávó, addig nem. S azért neki mindig fog akadni."

na de ez , ez olyan nem romi :)

nosce 2011.12.29. 17:17:48

@anica inkognitóban:
nyugtass meg ha azé lókolbász, mert Ló Gáspár gyártotta becsületes disznóhúsból :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.29. 17:19:38

@nosce: Lópici Gáspár, te ..:P:DD hányas évek szülötte vagy te, hogy ezt nem tudod??:))
@capa05: és még én vagyok a vadas :P:DDD

nosce 2011.12.29. 17:20:10

@Binbir gece:
és a bucsú dugást mennyire adja ? :)

nosce 2011.12.29. 17:21:25

@Zwekedly:
most öszintén, szereted te a lókolbászt ? :)

zoxó 2011.12.29. 17:21:36

@nosce: nekem tetszik az ötödik kép. Olyan elveszettgyermek hangulata van, rávilágít Veronika totál infantilis jellemére.

nosce 2011.12.29. 17:22:03

@anica inkognitóban:
az nem jó mert az lópici kolbász lenne :)

nosce 2011.12.29. 17:23:31

@zoxó:
sztem még nézhetjük kicsit :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.29. 17:25:38

@Binbir gece: tárcsáztam, de (szerintem, a hang alapján) VV Melinda szólt bele és minden teketória nélkül azt mondta, hogy "mit akarsz rosszfiú"?
Én mondtam, hogy a belépő kódot, vagy legalább egy linket adjon, de ehelyett mondott valami nagyon csúnyát és lecsapta a telefont.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.29. 17:25:44

@Úviusz: szegény, vajon még mindig szűz??:D bár ha nem lenne az, már tudnánk a bulvármédiából..:)

nosce 2011.12.29. 17:26:14

@pushpang:
sztem a tegnapira gondolt, Te :)

nosce 2011.12.29. 17:27:07

@Úviusz: @anica inkognitóban:
Veronika leellenőrizhetné h megnőtt-e neki :)

zoxó 2011.12.29. 17:28:28

Eldőlt, felesleges esélyeket és oddsokat számolgatni, a Story mindent tud:

www.storyonline.hu/hirek/ok_amiert_vv_gergo/37643/

nosce 2011.12.29. 17:28:31

@pushpang:
"Én mondtam, hogy a belépő kódot, vagy legalább egy linket adjon, de ehelyett mondott valami nagyon csúnyát és lecsapta a telefont."

Na várjál, add meg a kártyád és a mobilod pin kódját, és én majd elintézem neked :)

Papucs Orrán Pamutbojt 2011.12.29. 17:29:56

Sziasztok!

Két hete azt kavicsoztam ki, hogy Ati-Geri párbaj lesz. Ezt Atiék keresztbe húzták a FB+ Kinguci királylányi feneke alá betolt lila kendővel. Ezért kaptak is egy ejnye bejnyét Balázstól :P
Az Ati-Geri lényeg szerintem az lett volna, h Gerit kivigye Attila és eltüntesse a villából.
(Ha Kinga nem védett, nem szórtak volna ennyit Verára, és Ati lett volna a kihívó)
De nem így lett, Kinga kiválasztotta Verát. Sebaj, ez is kapóra jöhet, nagyon nem vágott hanyatt a tegnapi infó, hogy Geri-Vera párbaj lesz.
Reményeim szerint Vera visszatér, és legközelebb Sehi-Kinga párbajra számítok, és Kinga kint marad... Ezt ha jól emlékszem vki említette a tegnapi onlájnban is... (Ha Ati-Geri párbaj lett volna, akkor Vera vitte volna ki Kingát)

Szerintem :D
De lehet az ÉH-s szövődményeim vannak :D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.29. 17:31:17

@nosce: :DD és megállapítaná, jó pici-e :D
@zoxó: azért a nőverő elég erős kifejezés, mert nem láttuk ütni...

nosce 2011.12.29. 17:31:35

@zoxó:
na várjál ezt még a fogadóirodák nem olvasták tegyük meg gyorsan verát :)

Papucs Orrán Pamutbojt 2011.12.29. 17:31:51

Jah... FB+ Kinga büntijének se híre, se hamva... :P Lettek volna szívatós ötletek pedig dögivel :D
F*szomb*zdmeg!! :DD

zoxó 2011.12.29. 17:33:18

@anica inkognitóban: nem, Gergő nem testileg, hanem lelkileg ártalmas arra, aki hagyja.

nosce 2011.12.29. 17:35:56

@anica inkognitóban:
"mert nem láttuk ütni..."

dehogynem, Csabit :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.29. 17:36:03

@zoxó: igazad van, aki hagyja..:S
de nőverőként megjelölni, erre alapozva, hááát... nem is tudom, ennek olyan becsületsértés, vagy rágalmazás szaga van....

nosce 2011.12.29. 17:36:48

@Papucs Orrán Pamutbojt:
"Jah... FB+ Kinga büntijének se híre, se hamva."

Azt Eszti büntetése elnyelte :)

zoxó 2011.12.29. 17:42:29

@anica inkognitóban: én, hogy őszinte legyek, inkább Gergőt várom vissza. De engem nem érdekel a show és hogy ki csinálja, inkább a rá adott kommentelői reakciók. Azt viszont megnézném, amikor Kinga kint marad. Fújjj, milyen kárörvendő vagyok:)).

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.29. 17:44:36

@zoxó: akkor nagy hiszti lesz..:DDD szerintem Kinga simán toporzékolni fog..:D
én is csak a bulvár állításaival szembeni fenntartásomat fogalmaztam meg:)
@nosce: nem tudom, én most ezért nem keresnék rá a Btk-ban, de elhiszem neked :)

Papucs Orrán Pamutbojt 2011.12.29. 17:47:27

@nosce: Na, az se volt hatalmas bünti pedig :D
Pedig hol van egy kicsempészett levélhez képest egy párbaj végi ölelés (Csabi)...

Hódos Hajnalka 2011.12.29. 17:48:43

van új poszt. tudom, hogy hihetetlen, de van. :)))

zoxó 2011.12.29. 17:49:00

@anica inkognitóban:
Lenne élő adásban FB+ meg minden:)).
És ezekkel a fenntartásokkal én messzemenőkig egyetértek:)). Gergőről sok mindent írtak már, de egyik volt barátnője sem jelentkezett, hogy fizikailag bántalmazta volna.

Talpig Jimmy 2011.12.29. 17:51:15

csak nem fogadja a kommentet

zoxó 2011.12.29. 17:52:06

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Hiba történt a komment elküldése során, kérjük, próbáld meg újra!

Megpróbálom, bár szerintem nagyobb a csúcsforgalom, mint a bécsi úton felújítás idején.

Éljen!!!

jooasszony 2011.12.29. 17:56:48

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: szia Hajni! De jó hogy végre találkozunk, hiányoztál!!!

Nem tudok kommentelni és nem is látok új véleményket. Visszaír valalmi pirosat, hogy

.... próbálkozzak újra.

Miért?

Hódos Hajnalka 2011.12.29. 17:58:16

hát azt én hunnaj tudjam, miért nem fogadja a kommenteket? :) biztos cseszekedik a blog.hu. innét is üdv néki! :)

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2011.12.29. 18:14:48

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: neked is üdv!

Néhány nap kimarad nekem, mit látok, több, mint 8000 komment? Vki összefoglalná, mi történt az elmúlt héten?

ELP 2011.12.29. 18:22:23

@szélfúttahaj: De igen sajna egyre többen kérnek olyan tanácsot tőlem , hogyan lehetne bizonyos tartalmakat láthatatlanná tenii a gépen,,,de azért valljuk be amiről ott konkrétan szó volt az talán meég belefér az istentiszteletbe , :)

2011.12.29. 19:42:47

Gyertek pufik a másikra.És 8070.

ő-szinte 2011.12.29. 21:15:15

@Zwekedly: El vagy te tévedve! Én nem fájtolok beácskával:-)

sogeking 2011.12.30. 00:10:48

8076 this is only the start

csicserierika 2011.12.30. 15:22:43

nem hagyom magam megtéveszteni 8082.

sogeking 2012.03.17. 15:59:59

8089. (a renitens sorszámozónak üzenem, hogy nem tetszőleges számot kell beírni, hanem a soron következőt :)

genevieve 2012.03.17. 17:59:48

@sogeking: sose voltam jó matekból:-))

8889. vagy inkább 6666. :-DD
süti beállítások módosítása