Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 1X96

2011. december 19. 17:15 - Hódos Hajnalka

Na akkor az van, hogy azok a kommentelők, akik a Napoli-Romával savaztak tegnap, most szépen sorokba rendeződnek, a lábam elé hevernek és megbánják bűneiket. Ma kegyes hangulatban vagyok, és megbocsátok. Itt ragadom meg az alkalmat arra is, hogy köszönetet mondjak mindazoknak, akik, miután W. kommentelőnk aggodalmát fejezte ki elsősorban orális kielégületlenségem miatt, felajánlották, hogy a segítségemre sietnek. Kár, hogy mindannyian nők voltak. Ha már elég volt a csillámporból, az angyalhajból, meg a tolakodó, lávalámpát cipelő gyökerekből, tegyék azt, amit én, hallgassák meg a Prosecturától a Karácsonyt, csináljanak forró kakaót, és ígérjék meg, hogy este csinálnak hóangyalt, mert az romi.

A ritka szar öfi vihar a biliben jelenettel indul, Attila éppen olyan állapotban van, hogy lehet vele normálisan beszélni, ezért Csaba megragadja az alkalmat, hogy elmondja neki, nem tud rajta kiigazodni, mert egyszer tök normális, egyszer meg tapló. Hát, igen, mert Attila ilyen. Csaba sok olyan dologba is taplóságot lát bele, ami nem is az, viszont azt, hogy gusztustalan és undorító, nem tudja megcáfolni. Beleszörcsög az ember pofájába, úgy iszik. Seri ma igazságszérumon van, felkapja a fejét a lakkozásból, a Dya se lett oltva amiatt, hogy csámcsogott, mint egy disznó, és most komolyan ilyenekkel kell baszogatni szerencsétlen Csabát, hogy fingik?

Attila elintézi Serit egy lenéző legyintéssel, Seri viszont Gergő passzivitásán akad ki, és ezen pörög órákig. Bezzeg ő a kurva kisollója miatt odaállt és ordított, Gergő meg csak döglik az ágyon és úgy néz, mint egy bamba mittudjami, férfi létére milyen egy gyenge jellem! Gergő nem érti, miért kellett volna neki kiállni mellette, nyomatékosításul rábasz egyet az asztalra, aztán morog Attilának, ki ő Serinek? Senki se, belekeveri magát egy pöcsfej vitába és még ő érezze magát szarul az idióta picsa miatt. Seri hiába pattog, Gergő koccolja, és nem normalizálódik. Seri a szobában kattog tovább, hihetetlen, hogy ez a Gergő milyen unintelligens, én meg ide-oda kapkodom a tekintetem, hol a Veronika fején levő nyúlfüles fehér szőrsapkáról nem tudom levenni a szemem, hol Seri combjairól, utóbbiakról azért nem, mert térdtől lágyékig érő lyuk van a farmerje mindkét szárán, ez biztos menő, felírom magamnak. Ahogy a szobahőmérsékleten vastag kötött sapka viselése is. Vagy igaza van Attilának, és Serinek tényleg megvan, vagy pusztán szeret házhoz menni a lófaszért, de nem fér a bőrébe és odamegy a kanapéhoz baszogatni Gergőt, hogy aztán teátrálisan meg tudjon sértődni. Igen, a téma a miért nem megy oda hozzá Gergő, majd nagyon rövid úton eljutnak a férfiatlan vagy, te meg egy csitri jelzőkig, haladjunk, unom, meg nem is hiszem el, hogy más nem történt a Villában, például Vera nem kötözte és korbácsolta véresre Attilát és Pétert.

Demonstrációt kell szervezni, ez kínos incidensbe fog torkollani. Az történt, hogy a két, tömegbe tömörült csapat összeverekedett, felszedték a műfüvet és azzal dobálták be a Villa ablakait, majd, az esküvőről maradt szeszesitalokból készített molotov-koktélokkal felgyújtották Verát. Á, csak vicceltem, mindkét csapat paraszt volt, mindkettő máshogy. Veronikáék csapata igen ízléses transzparensekkel és „húzzál haza!” skandálással érkezik. A táblákon „edd a fikát otthon!”, „Csaba 0%” és „otthon vár Tujamama és Tujapapa”, kérem, mindenki döntse el, hogy ez ízléstelen és durva, vagy szórakoztató és humoros, mint ahogy már említettem egyszer, én olyanokon tudok három napig röhögni, amikor a Gergő aszongya nekem, hogy „tudod, mi a világ legfeleslegesebb mondata? Olyan jó ez a csend.” Péter a szónok, elegük van az üres ígéretekből, Csaba nem forgatta fel a Villát, és ide aktív játékosok kellenek! Csabáék demonstrációja békésnek indul, egészen addig, míg Fecó azt nem mondja, hozzá szeretnék segíteni Veronikát ahhoz, hogy együtt karácsonyozhasson azokkal, akik ugye elzárkóznak tőle. Aki ugye az édesanyja, meg az édesapja. Nyuszifül lebassza a transzparensét, undorító szemétláda bazmeg felkiáltással berohan, adj neki bőgni, milyen egy patkány ez a Fecó, hogy lehet ilyet mondani, anyu nem tőle zárkózik el, hanem a médiától. Hogy együtt érezzek vele, egyetlen dolog akadályozott meg: tudta überelni a sapkáját, a kezére is egy-egy komplett nyúl van ráhúzva, pompommal és csilivili bizbaszokkal. Én meg nem hordom a zöld egyujjas kötött kesztyűmet a három flitterrel, mert túmács.

Csaba fogja a fejét, Attila kiosztja Fecót, ez most éppen olyan volt, mint mikor te mondtad, hogy ne vegyem a szádra a családodat! A Kis Nyuszit, akinek több beceneve van a Villában, mint nekem gyerekkoromban, pedig apám nem volt velem szűkmarkú, na jó, a Setyét tényleg utáltam, Péter vigasztalja, dehe nehem tőhőlehe, aha méhédihiáhátóhól! Fecó lobogtatja a papírt, de nézzék meg, hogy oda van írva! Próbálják neki magyarázni, hogy lófaszt az van odaírva, de nem érti szerencsétlen. Csabának ez kibaszottul szar. Vera nem maradhat ki a hirigből, ne könyörögjön már Fecó Veronikának, a kisasszony inkább ással el magát, hogy nő létére úgy beszél, mint egy kocsis. Menjen csak a Busifájához, senki nem kíváncsi rá! Veronika úgy beszél, ahogy akar és inkább Vera takarodjon haza, nem is érti, mi a faszt keres itt.

Megszavaztátok, hogy Attila és Kinga eltöltsön egy bensőséges órát egymás társaságában, ezért még számolunk. A randi nem indul zökkenőmentesen, mert Attila bassza meg, Kinga nem kis aranyom, és nem, nem marad itthon, egy nagy lófaszt! Hogy a randi alatt miről beszélgettek, nem nagyon értettem, mert Kinga szájában egyfolytában egy öklömnyi szőlő bucskázott fel-alá, a kandallóban vidáman ropogott a tűz egyébként, a pezsgőt meg feltétlenül igya mindenki fehérboros pohárból, mert az úgy kell. Kinga kitalálja, hazudjanak valamit a többieknek, például azt, hogy összejöttek, de hihi, nemááááá ne úgy, hogy meglássák, hogy csókolóztak és kérdezősködjenek. Ez azért lenne jó, ha valaki hozzám hasonlóan kurvára nem értené, mert akkor juj biztos erről folyna a pletyka három napig. Hogy mi? Senki nincs az udvaron? Akkor hova színészkednek, áhh, hagyják is a picsába. Veronika, aki melltartóban dzsakuzik és az egyik lába szőrös, ezért azt Péter nám fogdoshatja, Péter és Attila próbálják megfejteni, ugyan Kinga mi a szent szarra gondolhatott, hogy ezt találta ki? Péter szerint azt akarja, hogy nőnek kezeljék és hogy történjenek dolgok, de magától fél megtenni. A dolgokat. Attila azt vette le, hogy eljátszott a gondolattal, de úgy látja, a hülyevagybazmeg, beléd játék most bejön.

A legénybúcsú, amire rendhagyó módon az esküvő után került sor fergetegesen sikerült. Csaba szerint, aki besírt Fecón. Játékokat eszelnek ki, az első a bekötött szemmel piafelismerés, ha nem megy, meg kell inni. Fecó, aki állítása szerint már attól beáll, ha beleszagol egy pálinkával kiöblített gyűszűbe, a második feles után lesz kész, mint a matekházi, így az új feladatnál és a részegség újabb fokozatában még az is engedi, hogy csupaszcsigát csináljanak belőle, azaz leborotválják róla a szőrt itt-ott és „kitetoválják”. Igen, volt félmeztelen tánc az asztalon is, alap. Mivel Fecó cuki részeg, volt ölelkezés is, pláne azután, hogy Kinguci sírva picsogott, úgy szeretné, ha megint hárman lennének barátok. Hát még én.

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: vv5
8092 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.29. 16:11:54

@nosce: hallottad volna az előbb a telefonban, amikor ordítottam, nem mondanád :DD:P

nosce 2011.12.29. 16:11:59

@fran7:
"Ahogy Zimány Linda ő sem fog összejönni egy móri rabszolgatartó cégnél 3 műszakban dolgozó emberrel."

Ha nagyon nagy szeri van akkor se ? :)

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.12.29. 16:12:14

@anica inkognitóban: Énnem, csak nincs kivel beszélgetni máááá :D

nosce 2011.12.29. 16:12:42

@anica inkognitóban:
"hallottad volna az előbb a telefonban, amikor ordítottam, nem mondanád :DD:P"

Kingával beszéltél ? :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.29. 16:14:53

@Ágy Alatt Fekvő Kíváncsi Légy (Möff CAT): tudom, szerinted miért napi két hsz-t nyomok, ahogyan mások is??
@nosce: ja, most hívott, hogy elkészült-e a barbikirálylányos ruhája és azt kérdeztem, hogy egy nap alatt hogy a gránátba...?:DDDD

Talpig Jimmy 2011.12.29. 16:16:46

tudja valaki, hogy milyen blogmotort használ hogyvolt.blog.hu?

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.12.29. 16:17:32

@anica inkognitóban: Én ma már dalt is írtam a posztvárásról :D

nosce 2011.12.29. 16:24:23

@anica inkognitóban:
szorgos manókezek varrták :)

nosce 2011.12.29. 16:26:25

Úristn, az öfiben itt fent még Veronika vigyorog ez olyan mint egy időutazás :)

fran7 2011.12.29. 16:27:01

@nosce: Volt már itt szó arról, hogy a Hajtók dala pozitív vagy nem. De míg Dukainak akad jobb mint a móri 3 műszakos csávó, addig nem. S azért neki mindig fog akadni.

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.12.29. 16:27:40

@nosce: Maga a kezdőszavad is egy anakronizmus :D
ÚÚÚÚÚÚÚÚrissstNN!

Zwekedly 2011.12.29. 16:33:23

Már teljesen felbasztam magam idegileg (régis kifejezéssel idegössze…), így aztán felhívtam Haynyt, hogy na mi lesz?

Azt mondta, hogy rekordot akar dönteni, ezért mindaddig nem lesz új poszt, amíg itt el nem érjük a 17 500 hozzászólást. Üzeni még, hogy ezentúl hülyeségeket is lehet írni.

Úgyhogy csapjatok a lecsóba!

ő-szinte, nosce, vezesd a harcot,
beacska, felelj neki!

Stb.

az én rózsám vasutas 2011.12.29. 16:35:11

@nosce: Nagyjándiból egyforma esélyt adok Verának és Gerinek, így inkább arra tippelnék, ki fog legjobban meghatódni a győztes érkezésénél.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.29. 16:36:47

@nosce: én várom a párom és közben csinálom a hagymás-lókolbászos rántottát vacsira :)

capa05 2011.12.29. 16:37:47

@Binbir gece: Túlzottan előre szaladni látszol...szerintem,az a kérdés, hogy a kimenetelkor lesz-e Geri- Sehi búcsúcsók???

fran7 2011.12.29. 16:41:31

@capa05: Gigi óta tudjuk, hogy a Villában semmi sem az, aminek látszik. Tehát mindegy, hogy lesz-e búcsúcsók.

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.12.29. 16:41:32

@capa05: Egy Sehi-Dya búcsúcsóknak jobban örültem volna annak idején :D

az én rózsám vasutas 2011.12.29. 16:44:44

@capa05: A termetem miatt látszom ilyen rohangálósnak, az utcán is mindenki atlétának néz. A fogadóiroda 101-szeres pénzt fizet a búcsúcsókra, 1.10-es oddsra adja a búcsúbokánrúgást.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.29. 16:50:08

@anica inkognitóban: te megeszed a lókolbászt?
Én nagy carnivora vagyok, nem is szoktam ilyesmint moralizálni, de lóhúst sose tudnék enni... De a ló valahogy olyan.. emberi..

capa05 2011.12.29. 16:50:24

@Ágy Alatt Fekvő Kíváncsi Légy (Möff CAT): ez is kellemes odds lenne, de egyenlőre még nem búcsúzkodnak! Sajnos.:::(

az én rózsám vasutas 2011.12.29. 16:58:59

Nem tudom mi van nálatok az online-ban, nálam az alfa rendesen be van tojva ettől a párbajtól.

capa05 2011.12.29. 16:59:02

@zoxó: kollegáim voltak távolkeleten..(Thaiföld, Vietnam) ők látták, hogy az étterem előtt kikötött falkából lehetett választani...

zoxó 2011.12.29. 17:00:59

@capa05: elhiszem. Mondjuk én megkóstolnám a lókolbászt, ha lehetne erre kapni, állítólag nagyon finom, de az ember legjobb barátját nem vagyok hajlandó megenni.

Talpig Jimmy 2011.12.29. 17:02:27

@anica inkognitóban: egy világ omlott össze bennem :)
milyen magyar vagy te?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.29. 17:02:41

@capa05: hát, ha Anicáról még az is kiderülne, hogy kutyát is tesz a rántottába, tényleg egy világ omolna össze bennem. :D

Nem, én kutyát, macskát és kanárit sem eszem. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.29. 17:07:28

@capa05: egyszer jó pár éve, láttam egy filmet, amiben kutyát és macskát kínáló kínai éttermekről volt szó... valami felkavaró rémálom volt.
Azóta bosszúból nem is eszem kínait, meg semmilyen keleti kaját. Kis harc, kicsi bosszú, de akkor is.. és igyekszem kitörölni az emlékezetemből a filmben látottakat.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.29. 17:09:02

@Binbir gece: nekem azt írja az online, hogy jelenleg nincs közvetítés... :(

Talpig Jimmy 2011.12.29. 17:12:53

@pushpang: továbbá kis zavarral: kőfaragók és a balett-táncosok is kerülhetnek bele

az én rózsám vasutas 2011.12.29. 17:13:17

@pushpang: Tárcsázd az 555-KÖZVETÍTÉS-t és rögtön lesz neked is.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.29. 17:16:00

jaj, kedveseim, a lókolbász isteni finom..:) és a csirkét is lehet kedvelni (van, aki mindegyiknek külön keresztnevet ad, ami az udvarán futkározik), mégis megesszük..:)

nosce 2011.12.29. 17:16:31

@fran7:
"De míg Dukainak akad jobb mint a móri 3 műszakos csávó, addig nem. S azért neki mindig fog akadni."

na de ez , ez olyan nem romi :)

nosce 2011.12.29. 17:17:48

@anica inkognitóban:
nyugtass meg ha azé lókolbász, mert Ló Gáspár gyártotta becsületes disznóhúsból :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.29. 17:19:38

@nosce: Lópici Gáspár, te ..:P:DD hányas évek szülötte vagy te, hogy ezt nem tudod??:))
@capa05: és még én vagyok a vadas :P:DDD

nosce 2011.12.29. 17:20:10

@Binbir gece:
és a bucsú dugást mennyire adja ? :)

nosce 2011.12.29. 17:21:25

@Zwekedly:
most öszintén, szereted te a lókolbászt ? :)

zoxó 2011.12.29. 17:21:36

@nosce: nekem tetszik az ötödik kép. Olyan elveszettgyermek hangulata van, rávilágít Veronika totál infantilis jellemére.

nosce 2011.12.29. 17:22:03

@anica inkognitóban:
az nem jó mert az lópici kolbász lenne :)

nosce 2011.12.29. 17:23:31

@zoxó:
sztem még nézhetjük kicsit :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.29. 17:25:38

@Binbir gece: tárcsáztam, de (szerintem, a hang alapján) VV Melinda szólt bele és minden teketória nélkül azt mondta, hogy "mit akarsz rosszfiú"?
Én mondtam, hogy a belépő kódot, vagy legalább egy linket adjon, de ehelyett mondott valami nagyon csúnyát és lecsapta a telefont.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.29. 17:25:44

@Úviusz: szegény, vajon még mindig szűz??:D bár ha nem lenne az, már tudnánk a bulvármédiából..:)

nosce 2011.12.29. 17:26:14

@pushpang:
sztem a tegnapira gondolt, Te :)

nosce 2011.12.29. 17:27:07

@Úviusz: @anica inkognitóban:
Veronika leellenőrizhetné h megnőtt-e neki :)

zoxó 2011.12.29. 17:28:28

Eldőlt, felesleges esélyeket és oddsokat számolgatni, a Story mindent tud:

www.storyonline.hu/hirek/ok_amiert_vv_gergo/37643/

nosce 2011.12.29. 17:28:31

@pushpang:
"Én mondtam, hogy a belépő kódot, vagy legalább egy linket adjon, de ehelyett mondott valami nagyon csúnyát és lecsapta a telefont."

Na várjál, add meg a kártyád és a mobilod pin kódját, és én majd elintézem neked :)

Papucs Orrán Pamutbojt 2011.12.29. 17:29:56

Sziasztok!

Két hete azt kavicsoztam ki, hogy Ati-Geri párbaj lesz. Ezt Atiék keresztbe húzták a FB+ Kinguci királylányi feneke alá betolt lila kendővel. Ezért kaptak is egy ejnye bejnyét Balázstól :P
Az Ati-Geri lényeg szerintem az lett volna, h Gerit kivigye Attila és eltüntesse a villából.
(Ha Kinga nem védett, nem szórtak volna ennyit Verára, és Ati lett volna a kihívó)
De nem így lett, Kinga kiválasztotta Verát. Sebaj, ez is kapóra jöhet, nagyon nem vágott hanyatt a tegnapi infó, hogy Geri-Vera párbaj lesz.
Reményeim szerint Vera visszatér, és legközelebb Sehi-Kinga párbajra számítok, és Kinga kint marad... Ezt ha jól emlékszem vki említette a tegnapi onlájnban is... (Ha Ati-Geri párbaj lett volna, akkor Vera vitte volna ki Kingát)

Szerintem :D
De lehet az ÉH-s szövődményeim vannak :D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.29. 17:31:17

@nosce: :DD és megállapítaná, jó pici-e :D
@zoxó: azért a nőverő elég erős kifejezés, mert nem láttuk ütni...

nosce 2011.12.29. 17:31:35

@zoxó:
na várjál ezt még a fogadóirodák nem olvasták tegyük meg gyorsan verát :)

Papucs Orrán Pamutbojt 2011.12.29. 17:31:51

Jah... FB+ Kinga büntijének se híre, se hamva... :P Lettek volna szívatós ötletek pedig dögivel :D
F*szomb*zdmeg!! :DD

zoxó 2011.12.29. 17:33:18

@anica inkognitóban: nem, Gergő nem testileg, hanem lelkileg ártalmas arra, aki hagyja.

nosce 2011.12.29. 17:35:56

@anica inkognitóban:
"mert nem láttuk ütni..."

dehogynem, Csabit :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.29. 17:36:03

@zoxó: igazad van, aki hagyja..:S
de nőverőként megjelölni, erre alapozva, hááát... nem is tudom, ennek olyan becsületsértés, vagy rágalmazás szaga van....

nosce 2011.12.29. 17:36:48

@Papucs Orrán Pamutbojt:
"Jah... FB+ Kinga büntijének se híre, se hamva."

Azt Eszti büntetése elnyelte :)

zoxó 2011.12.29. 17:42:29

@anica inkognitóban: én, hogy őszinte legyek, inkább Gergőt várom vissza. De engem nem érdekel a show és hogy ki csinálja, inkább a rá adott kommentelői reakciók. Azt viszont megnézném, amikor Kinga kint marad. Fújjj, milyen kárörvendő vagyok:)).

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.29. 17:44:36

@zoxó: akkor nagy hiszti lesz..:DDD szerintem Kinga simán toporzékolni fog..:D
én is csak a bulvár állításaival szembeni fenntartásomat fogalmaztam meg:)
@nosce: nem tudom, én most ezért nem keresnék rá a Btk-ban, de elhiszem neked :)

Papucs Orrán Pamutbojt 2011.12.29. 17:47:27

@nosce: Na, az se volt hatalmas bünti pedig :D
Pedig hol van egy kicsempészett levélhez képest egy párbaj végi ölelés (Csabi)...

Hódos Hajnalka 2011.12.29. 17:48:43

van új poszt. tudom, hogy hihetetlen, de van. :)))

zoxó 2011.12.29. 17:49:00

@anica inkognitóban:
Lenne élő adásban FB+ meg minden:)).
És ezekkel a fenntartásokkal én messzemenőkig egyetértek:)). Gergőről sok mindent írtak már, de egyik volt barátnője sem jelentkezett, hogy fizikailag bántalmazta volna.

Talpig Jimmy 2011.12.29. 17:51:15

csak nem fogadja a kommentet

zoxó 2011.12.29. 17:52:06

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Hiba történt a komment elküldése során, kérjük, próbáld meg újra!

Megpróbálom, bár szerintem nagyobb a csúcsforgalom, mint a bécsi úton felújítás idején.

Éljen!!!

jooasszony 2011.12.29. 17:56:48

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: szia Hajni! De jó hogy végre találkozunk, hiányoztál!!!

Nem tudok kommentelni és nem is látok új véleményket. Visszaír valalmi pirosat, hogy

.... próbálkozzak újra.

Miért?

Hódos Hajnalka 2011.12.29. 17:58:16

hát azt én hunnaj tudjam, miért nem fogadja a kommenteket? :) biztos cseszekedik a blog.hu. innét is üdv néki! :)

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2011.12.29. 18:14:48

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: neked is üdv!

Néhány nap kimarad nekem, mit látok, több, mint 8000 komment? Vki összefoglalná, mi történt az elmúlt héten?

ELP 2011.12.29. 18:22:23

@szélfúttahaj: De igen sajna egyre többen kérnek olyan tanácsot tőlem , hogyan lehetne bizonyos tartalmakat láthatatlanná tenii a gépen,,,de azért valljuk be amiről ott konkrétan szó volt az talán meég belefér az istentiszteletbe , :)

2011.12.29. 19:42:47

Gyertek pufik a másikra.És 8070.

ő-szinte 2011.12.29. 21:15:15

@Zwekedly: El vagy te tévedve! Én nem fájtolok beácskával:-)

sogeking 2011.12.30. 00:10:48

8076 this is only the start

csicserierika 2011.12.30. 15:22:43

nem hagyom magam megtéveszteni 8082.

sogeking 2012.03.17. 15:59:59

8089. (a renitens sorszámozónak üzenem, hogy nem tetszőleges számot kell beírni, hanem a soron következőt :)

genevieve 2012.03.17. 17:59:48

@sogeking: sose voltam jó matekból:-))

8889. vagy inkább 6666. :-DD
süti beállítások módosítása