Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

X-faktor 2x18 - 10. döntő

2011. december 18. 09:00 - candyperfumegirl

Ez a hétvége az igazán kemény, 10. döntő, utolsó kieső, utolsó X-faktor döntők, és még csak szombat este van! Még egy menet hátra van vasárnap, én addig egész biztos, hogy meg fogok süketülni, mert a stúdióközönség vadabb minden eddiginél, de most már igazán felhevültek a kedélyek, mert már csak hárman vannak, mindjárt vége, és mehetünk karácsonyi ajándékokat bontogatni. Igen, ez most a szombat esti döntő hogyvoltja, a vasárnapi nagydöntőről külön hogyvoltban fogok megemlékezni, az is eseménydús lesz, megérdemli. Vágjunk bele, jön már Nóri az eddigi legrövidebb ruhában, és ha szépen fejben végigpörgetjük mik voltak eddig a repertoárban, akkor értékeljük csak ezt a teljesítményt, és ki lehet tenni a 18-as karikát is, itt villantások lesznek, keményen. Nárai műkorcsolyabajnokra vette a figurát, Hajas most finomabban bánt a zselével, mint legelvetemültebb pillanataiban, DevilNóri fülében karácsonyfadíszek csüngnek az alkalomnak megfelelően, a lábai meg felérnek Svédországig, remélem, van olyan kamera, ami be tudja fogni egy képbe.

Mentorok is jönnek, a kék a mai egyenszín, Gesztit kivéve, de lehet, hogy csak azoknak kell összeöltözni, akiknek van még versenyzőjük a mezőnyben. Szokatlan módon rögtön egy közös produkcióval indítunk, mind a 12-en benne vannak, akik döntőbe jutottak, Kocsistól Gyurcsíkig, és mindenki karácsonyfadísznek öltözött. What A Feelinggel nyitnak a már kiesettek, majd a döntősök hoznak egy-egy szösszenetet a verseny során előadott egy-egy számukból, jó hangulatú ez a kis nyitány, még akkor is ha az egyes dalok közötti kapcsolódási pontokat kereshették volna tovább is, mert nem találták meg. A végére a kiesetteket leterelik a színpadról, marad a triumvirátus, és Nóri rögtön a kezükbe nyom egy-egy CD-t (azt hiszem, az eddigi döntős dalaik vannak rajta), és Muri Enikő akkorát visít, mintha nem lett volna előre megbeszélve, hogy ez jön. Nóri nagyon kihangsúlyozza ma, hogy mennyire fontos a szavazás, „nyúljanak a telefonok után, MOST!”- üvölti a mikrofonba, és olyan mozdulatot tesz közben, mintha alsó madárfogást venne éppen valakin, és az a legszebb az egészben, hogy ugyanezt a mozdulatot egy reklámblokkal később is megismétli.

Egy dolgon kell még túlesnünk a produkciók előtt, a három döntős szülővárosában nagy rajongói össznépi örömködés és visongás van, 1-1 műsorvezető vezényletével, ezekre most gyorsan oda kell kapcsolni. Székelyeknél Valkó Eszter vezeti a bulit (máig rejtély nekem, hogy engedik, hogy ez a nő megszólaljon televízióban), Muriházán valami túlpörgött fiúka nyomja, akit életemben először látok, de nem is ülök a tévé előtt egész nap (de utánanéztem: Istenes Bence), Kocsis Tibor szülővárosában, Lajosmizsén, meg egy teve van. Őshonos állat a közép-Alföldön, nem kell ezen meglepődni. A szurkolást itt Barabás Éva vezényli, de kapcsoljunk is vissza Nórihoz aki indítja végre a showt, kezdjük Baricz Gergővel. Kisfilm annyira tartalmatlan, hogy alig tudok felidézni belőle valamit, azt hiszem, kölcsönösen ajnározták egymást Keresztanyuval másfél percen keresztül, de az is lehet, hogy új képernyőhátteret állítottak be a Táblagépre, miközben Spar narancslét ittak. Mai produkciók tematikája az, hogy első körben el kell énekelni újra azt, ami a mentornak a legjobban tetszett a versenyző X-faktoros produkciói közül, ez Gergőnél az Are You Gonna Be My Girl. Buli most is, mint elsőre, sokat nem változtattak rajta, de nem is lehet túlterhelni most a versenyzőket, ez meg úgyis megy nekik. Nagyon nagy egyetértésben dicsérik a mentorok a produkciót, Ildi hangja mintha már most elcsuklana, pedig azt hiszem, nem ártana tartalékolni még kicsit azokat a könnycsatornákat.

Muri Enikő kisfilmjében a múlt heti párbaj és Táblaglép kapják a főszerepet, Feró szerint megerősítette versenyzőjét ez a párbajozás, hát lássuk. A mentorházas dalt (Katona Klári: Játssz még) énekelteti el vele újra, egy szál zongora +Enikő, ez jól szólt már első alkalommal is. Én meg megkaptam a heti altatódalt, köszönöm Feró, de gondolhattál volna arra, hogy valakinek még írnia is kell a műsor után, korai lenne még bealudni. Értékelés van, Ildi hálásan köszöni, hogy ebben kivételesen nem voltak manírok, többiektől a „profi” szó hangzik el kicsit többször, mint az egészséges lenne, lényegében szeretet van, és túl nagy béke a mentorok között, mi lesz itt, ha senki nem próbál majd a másik torkának esni? Színpadon közben végsőkig tartó küzdelem folyik a 2011 Legrövidebb Miniruhája cím elnyeréséért Muri Enikő és DevilNóri között, Nóri csak a magassági előnye miatt vezet. A színpadot beborító töménytelen arany giccstől meg már most kiég a szemem, pedig ez már egész hétvégén így marad, azt hiszem.

Kocsis Tibornak okosan választott Miki, de ne menjünk annyira előre, először is megnézzük a kisfilmben hogyan kezdődött. A válogatón Miki azt mondta, hogy nagyon sok hit van benne, erre épül a kisfilm is, Miki dicséri nagyon a versenyzőjét, versenyző dicséri Mikijét, jó hangulatú énekpróba, minimális táblagépbuzerálás, na vajon mi jön most? Hát persze, hogy a Somebody To Love. Meg a piros kabát! Ahogy kell, szépen felidőződik most az az első előadás, amikor alig maradt a helyén a stúdió teteje, nincs ez most sem másképp, őrületesen nagyot énekel a srác, közönség meg még annál is nagyobbat tapsol/skandál/visít. Geszti értékel, fenntartásai voltak Tiborral kapcsolatban sokáig, de végre megértette, hogy tőle ne várjon hiteles mikrofonállvány-hajigálást, mert egyszerűen nem az a típusú előadó, akkor meg minek erőltessük, amikor van más, amiben viszont jó. Többi mentor is hasonló véleményen van, én meg közben észreveszem, hogy a kiesett versenyzőkből álló Kocsis Tibor rajongótábor közben kiegészült Tarány Tamással, feszítenek is a rajongói pólókban, meg füligvigyorban.

Szünetelünk, majd sztárduettek jönnek, hogy halljunk ma olyan dalokat is a versenyzőktől, amiket még nem ismerünk tőlük. Először is Baricz Gergő beszáll a KFT-be, és természetesen Afrikát nyomnak, más dal szóba nem jöhetett volna. Ő azt mondja, egész jól beépült közéjük, mintha tényleg jól érezné magát, még akkor is, ha kicsit olyan a produkció hangulata, mintha házibuliban hajnaltájban valaki megtalálta volna a karaoke-gépet. A műsor ezen szakaszában senki nem kíváncsi a mentorokra, akár szotyolázhatnának is kedélyesen a háttérben, most a duettpartnereket meg a rajongótáborokat kell megszólaltatni. Laár András azt mondja, az Baricz legnagyobb előnye, hogy jó, mekkora aranyköpés már. Lássuk, mi megy eközben Gyergyóalfalun, műsorvezetőnk valahonnan előhalászott egy rokont, aki nem mellesleg a helyi kántor is egy személyben, és zseniális szövege van. „Az, hogy Gergő itt van, három személynek köszönhető, a Jóistennek, a Magyarok Nagy Asszonyának és Keresztes Ildikónak”, és még tudja olyanokkal tetézni, hogy Gergőben nem csak az X, de az Y-faktor is megvan, bár hogy az egész pontosan micsoda, arra nem derül fény. Nem lehet, hogy a kromoszómákkal keveri?

Jöjjön akkor Muri, akihez Dolhai Attilát osztották be partnernek, azonnal kiderül, hogy ez egy álompár, Manírkirály és Manírkirálynő nagyon egymásra talált a produkcióban. A zene az kell, nem hallottuk még elégszer ezt a dalt, pláne nem tehetségkutatókon, hadd szóljon. Nagyon érzelmes, már-már romantikus, van cuki gyerekkórus is, a kiskutya meg biztos nem engedelmeskedett az idomárnak, és azért nem szaladt be végül a színpadra. Kár, hogy a mentoroknak most nem osztottak lapot, kíváncsi lettem volna, használja-e valaki a „tömény giccs” –kifejezést. Lássuk inkább Nyíregyházát, ahol érthetetlen módon nem BunkóPistával (Mr. Nyíregyháza – 2. helyezett! Hol van ő ilyenkor?), hanem mellbedobással kampányolnak. A kamera hosszan elidőzik egy drámai dekoltázs deltáján, ami ráadásul egy olyan személyhez tartozik, aki nem kizárt, hogy férfi lehetett még pár évvel és operációval ezelőtt, mert a többkilós smink elég kemény arcvonásokra lett felmázolva.

Kocsis Tibor Zsédenyi Adriennt kapta párnak, showbiznevén Zsédát, azt hiszem, nekik nem lesz nehéz egy profi duettet lazán lenyomni. A Mindhalálig mellettemből csináltak egy duettet a műsor kedvéért, Zséda rutinos és ügyes, hagyja Tibort érvényesülni, jól szólnak együtt, és nem is mutatnak rosszul. Itt sem a mentorok véleményére kíváncsi Nóri, hanem a duettpartnerére, akire X-faktor versenyző nem volt még olyan hatással, mint Kocsis Tibor, gondolom ennek köszönhető, hogy kampányol Zséda a kisfilmben is. Lássuk, mi zajlik eközben Lajosmizsén, főztek-e már pörköltet a tevéből. Erről most nem esik szó, itt van viszont Tibor sógora meg cuki unokahúga, töménytelen visító fiatal gyűrűjében, azt hiszem, nem én leszek az egyetlen, aki megsüketül, mire véget ér ez a széria.

Már a harmadik kör jön a versenydalokkal, most azokat a számokat kell újra elénekelni, amivel először álltak a mentorok előtt, a válogatón. Ez azt jelenti, hogy Baricz újra a Wicked Game-mel jön, aminek személy szerint nagyon örülök, mert messze a legjobb produkciója volt eddig. Most is azt a formát hozza, búgó és világfájdalmas, de jól áll neki, a gitár is, meg az egésznek a hangulata beszippantja az embert, és ilyenkor tenném fel a kérdést, hogy nem lenne-e jobb néha a versenyzőknek, ha az okos mentorok meg rendezők kicsit békén hagynák őket? Ha Baricz Gergővel ezt az utat járják tovább, vagy legalább 50%ban ilyen dalokat kap, nem tartana-e már sokkal előrébb zeneileg? Persze mit agyalok én ezen, hiszen benne van a legjobb háromban, akkor végül mégsem dolgozott vele olyan rosszul Keresztanyu, hogy többet is ki lehetett volna hozni a srácból, azt most ne firtassuk. Most mentorok is nagyon dicsérik, Miki azt mondja, hogy jól áll Gergőnek a világfájdalom, egyetértek, és Ferónak erről a produkcióról eszébe jut, hogy a srác tud jó is lenni, hát igen, azt hiszem, ez kulcsmondat.

Muri Enikővel a Because Of You-t már elénekeltette múlt héten Feró, de a szabályok szerint most különben is azt a dalt kell hozni, amivel az IDEI válogatón először jelentek meg, szóval Christina Aguilera: Hurt jön. Stylistot most már végképp nem értem, Enikőn olyan ruha van, amit akármelyik kisvárosi báli ruha szalonból ki lehetne kölcsönözni és ki is adnának minden nőnek 18-88 éves korig, fodrozódik és csillog, és rém giccses, de leginkább stílustalan. De azt hiszem, megfejtettem, Nóri korcsolyaruháját kellett megrövidíteni, és amit lenyisszantottak belőle, abból lett Enikő ruhájának a felsőrésze, válság van, valamin spórolni is kell. Az előadás enyhén teátrális, de ezt betudom annak, hogy már a színházi szerepre gyakorol, ezért az indokolatlan guggolás, és itt aztán lehet a refréneket üvölteni. Ildinek színpadias volt a produkció (egészen egy hullámhosszon vagyok ma a mentorokkal), Geszti szerint volt már jobb, ezek szerint unta legalább annyira, mint én, Miki viszont szerette.


Most Kocsis Tibor hozza vissza a válogatós dalát, az I Will Talk And Hollywood Will Listent, emlékszünk, mentorok letették tőle a hajukat. A mostani stylingon enyhén megütközöm, fehér gatya nem tudom, hogy jutott a stylist eszébe, fekete cipővel ráadásul, de alhatott volna rá még egyet. Az előadáson ez mondjuk nem ront, Tibor jó szokásához híven hatalmasat énekel, a hangulat meg egyre jobb a stúdióban, mi lett volna, ha mondjuk 10-10 számot énekeltetnek a versenyzőkkel? Geszti azt mondja, ezt a dalt ma Magyarországon senki nem éneklné jobban, sőt rajzfilmfőcímdalt énekeltetne vele, hát hajrá. És figyelem, mert most jön a 2011-es X-faktor évad csúcspontja: MalekMiki a közönséggel kiegészülve sikeresen belefojtja Ildibe a szót!!! Már ezért megérte eljönni. Feró megragadja az alkalmat, hogy beszélhessen, ő szerette, Miki meg azt mondja, hogy arra a válogatóra, amikor ez a dal először elhangzott, mindig emlékezni fog. Keresztanyu a végére csak odaszúr egy kis kritikát, hogy megnyugodjon a lelke, így kerek a világ végül is.

Ennyi volt a versenyprodukció a hármas döntőre, mostantól már csak ki kell bírni valahogy az eredményhirdetésig, röpke 1-másfél óra, elrepül az. Ha már úgyis van egy csomó kiesett énekesünk, akkor itt a remek alkalom, hogy használjuk egy kicsit őket, most jön egy kicsit depresszív szép lassú karácsonyi dal, a Merry Merry Christmas, ami kb. a felénél hirtelen átvált magyarra, valakinek biztos eszébe jutott, hogy ez közös szám, tehát magyarul kéne énekelni. Ezek után kimerevedik a kivetítőn a három döntős kicsit gagyin összephotoshopolt képe, majd Nóri szólítja a lokális rajongótáborokat. Családtagok még korteskedhetnek egy utolsót, Nyíregyházáról eltűntek a csöcsök, Mizséről meg a teve, de vannak tesók meg szülők helyettük, Kocsisékhoz még Tarányanyu is befutott szurkolni egyet. Na még egy sztárprodukciót kell kibírni az eredményhirdetésig, jön a Magna Cum Laude, és annyi táncost hoznak fel a színpadra, amennyi egy kisközségi művházas koncerten teltházat jelentene.

Húha, eredményhirdetés jön, ezt onnan lehet tudni, hogy Geszti hirtelen egyedül marad, többi három biztos megy a mentoráltjai kezét fogni a feszült pillanatokban. Nóri szokásos utolsó perces darájából ezúttal egy szót nem értettem, annyira egyszerre óbégatta mindenki, hogy „TibGergEnikőnyerjemeeeeeg!”, amivel akkora hangorkánt sikerült kelteni, hogy tőlem akár Nóri válogatott trágárságokat vagy TV2-t éltető rigmusokat is skandálhatott volna, de a tévénézők biztosan jól hallhatták a szokásos egyperces kliségyűjteményt. Ma már nincs párbaj, tehát most Devil csak mond két nevet, és mehetünk is haza, haha, ha ez ilyen könnyű lenne. A szavazás lezárva, a versenyzők mentoraik szorításában a színpadon, tehát olyan röpke negyedóra múlva el is hangzik az első továbbjutó neve. Én nem húzom túl, elsőként Muri Enikőt mondja Nóri, majd olyan 10 perc múlva Kocsis Tibort, tehát vegyesdöntő lesz, és Baricz a bronzérmes. Mosolyogva búcsúzik, a két döntős meg könnyekkel küszködve jön újra a színpadra, vasárnap este köztük dől el, már csak egy adás, egy hogyvolt van, na meg egy győztes, ó mondd, te kit választanál?

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: x faktor
47 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.12.18. 09:42:52

És akkor most mondok is valamit: :D
Szóval nagyon király az összefoglaló, mint mindig!
Sajna TT a múltkor kiesett, úgyhogy the best of the rest alapon Tibinek szurkoltam, be is vált szerencsére :)
Meg egy kérdés: A Somebody to love-ban Tibinek az első refrén előtt tényleg elcsuklott egy helyen a hangja vagy csak félrehallottam? Könnyen lehet, mert már nem voltam se szomjas, se szomorú :)

Acron 2011.12.18. 09:45:50

Megint jobb volt, mint a tv-ben, köszi!!!

Hell-Ász 2011.12.18. 10:41:10

Nagyon giccsparádé volt, nem nagyon tetszett. Nekem a széria egyik leggyengébb darabjának tűnt.Annak dacára, hogy a fellépők már félig profik, néha hamis hang is becsúszott.
Nóri frizurája jó volt, illett az arcához, csak ez a rémes primabalerina ruha! :)
A mentoroknak nyilván ki volt adva, ma rosszat nem lehet mondani. De egyébként, annyira panelhozzászólásaik vannak, hogy abban szinte semm értékelhető nincs.

blackbarika 2011.12.18. 11:08:04

Szerintem ez a tegnapi műsor kritikán aluli volt színvonalat tekintve...

lucc.gizi 2011.12.18. 11:08:12

Köszi az öfit Candy, ismét nagyon jó lett. Hajrá Kocsis Tibi (hamár Tarány Tomi kiesett..)

Giedi 2011.12.18. 11:20:30

A Hendry-Ding meccsről néha-néha átkapcsolva egész jó volt ... :)

svdkert 2011.12.18. 11:22:15

A csaj unalmas melós. Karba jó lenne.

silverwol 2011.12.18. 11:26:05

Kocsis Tibor fényévekkel jobb. Mint énekes is és az előadások alapján, mint ember is. Manírkirálynő viszont nő és az X-faktornak jól jönne, ha egy nő nyerne idén. Mondhattok, amit akartok, meglehetősen nagy esély van rá, hogy őt hozzák ki győztesként. A szavazatoktól függetlenül.

Dóriusz 2011.12.18. 12:03:34

Imádom ezeket az összefoglalókat! Köszi Candy!!! :))
Nekem volt szerencsém Lajosmizsén a Művházban végignézni (végigordítani :D ) az egész estét!! Hatalmas élmény volt! Látni azt a sok embert, ahogy egyként szurkolnak Tibónak! Úgyhogy, ma is megyek és persze ma is a Tibós rajongói pólómban fogok feszíteni!
Hajrá Tibó!!

CsigaBige 2011.12.18. 12:04:12

Az egyetlen dolog, ami egyszerűen most már eszméletlenül bosszant: Enikő még mindig a teljesen fals, hallás alapján énekelt szöveggel énekelte a Hurt-öt. De nem is ez a leggagyibb, hanem hogy ezt a számot most többedjére énekli, a próbákon is hallják ezerszer, nem igaz valaki nem mondta el neki, hogy kisanyám, ne énekelj már akkora blődségeket, hogy a bicska kinyíljon a nézők zsebében...és akkor a múltkor még azt is hozzátette, hogy ő az angol dalokat jobban átérzi...hát hogy az istenbe, ha azt se tudja mit énekel...a mondanivalóját változtatja meg a dalnak azzal, hogy nem azt énekli, hogy bármit megtennék, hogy újra lássalak, hanem hogy semmit nem akarok megtenni azért, hogy újra lássalak...és még sorolhatnám. Nevetséges...persze azt is meg kell említeni, hogy borzasztó hamisan, és üvöltve énekli végig, ahogy eddig is...És persze el van magától ájulva, hogy ő mennyire jó énekes...

Ugyandehogy (törölt) 2011.12.18. 12:29:54

én még mindig TarányTamást:)

és Nóriboci teljesen lenyűgözött, és hihetetlen égigérő gyönyörű lábai vannak:)

- Rendi - 2011.12.18. 12:41:32

Talán a két legképzettebb hang került a döntőbe, ennek ellenére mindkettő halálosan unalmas. Baricz hangilag gyengébb, de legalább van benne élet; még Tarány volt az, aki hangilag is rendben volt, meg "izgalmas" is volt, csak hát ő valamiért nem kellett...

moesko 2011.12.18. 13:01:52

baricznak még van esélye megtanulni énekelni, de hogy enikő honnan kukáz magának egy egyéniséget, arra kíváncsi vagyok..: /

hajrákocsis akkormár.

liliana13 2011.12.18. 13:04:15

@CsigaBige: Jaj, örülök, hogy ez nemcsak nálam csapta ki a biztosítékot, a fogamat csikorgattam arra pl, hogy couldn't do helyett could it do-t énekelt, és a többi faszság. És tényleg nem értem, hogy miért nem olvasta el soha a dalszöveget, mikor nyilvánvalóan nem tud angolul, illetve, hogy senki nem szólt neki... Elképesztő...

nagylori 2011.12.18. 13:05:36

Mentoranyunak nem fogom elfelejteni, hogy tisztán számításból és taktikából megfosztott bennünket, nézőket attól, hogy halhassuk TT-t a döntőkben. Mondjuk a HV-ból kimaradt az hogy ez a számító nőszemély a mentoráltján kívül mindkét énekest savazta, különösen az általa múlt héten még továbbjuttatott Enikőt. Egy hete ezt nem látta?
A másik meglátásom még a múlt hétről az, hogy ha nem Kersztesi dobja Tarányt, akkor Geszti adta volna borítékra a sorsát. De így legalább már nincs jelentősége.

szilviagy 2011.12.18. 13:49:25

Szerintem sokkal jobb lenne, ha ma nem is véleményeznék a mentorok a produkciókat, döntsön a közönség befolyásolás nélkül. Keresztes Ildikónak úgyis csak sablonítéletei vannak. Tegnap az energiakártyát húzta. És hogy pont ő mondja a manírt... a könny nélküli sírás királynője:-)

jog-ász 2011.12.18. 13:51:53

az enikő christina számát manirilag meg ruhailag is innen vették:

www.youtube.com/watch?v=KJzQCWQF6zE

baba jaga 2011.12.18. 14:32:39

Keresztes I. ha lehet, még visszataszítóbb volt, mint bármikor.
Egy hamisítatlan szipirtyó.
Szerintem a Grimm testvérek valmi ilyesmit láthattak álmaikban, amikor kitalálták a Vasorrú Bábát.

Zuzu Petals 2011.12.18. 14:42:08

Szerintem a tegnapi 3-ból Bariczban van a legtöbb lehetőség. És mielőtt bárki elkezdene hisztizni, Kocsis Tibinek elképesztően szép hangja van, de egy bulizós dalt nem lehet neki odaadni. Enikő meg szar, semmilyen.
ja és még annyi, hogy nagyon gáz a "manírozás" a kommentelőktől, mert konkrétan pár héttel ezelőttig senki sem használta ezt a kifejezést, és most is sokszor tévesen alkalmazzák. (idegen-szavak.hu/man%C3%ADr)

gorillka 2011.12.18. 15:09:59

Egyet kell értsek Zuzu-val.
Kocsis Tibo dög unalom, hiába van jó hangja, és ez érvényes Enikőre és bizony Tarány Tamásra is.
A két pasi kiáll nagyterpeszben a színpadra és énekel, Enikő szegény meg már túljátsza, túlszenvedi a dalokat.
Slágerek nélkül egyik sem jó...

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.12.18. 16:24:57

@gorillka: Mondjuk Taránynak jól áll a nagyterpeszes éneklés, ő olyan rokkos csávó :) Kell alá tolni jó kis Sex Actionos dirty rock n'rollt és nem lesz unalmas!

Kísérletinyúl 2011.12.18. 16:42:27

úgyis Kocsis Tibi nyer,mert messzemenően ő a legértelmesebb,meg lehet vele beszélni a szabályokat,mit lehet,mit nem :P
amellett a nők több lemezt vesznek és jobban elmennek koncertekre,magyarul jobban be lehet őket hülyíteni hehe

Kísérletinyúl 2011.12.18. 16:46:36

Amúgy meg vacak az összes és kíváncsi leszek jövőre honnan kaparnak még elő pár középszerű szerencsétlent..

gorillka 2011.12.18. 16:48:12

@Irinyi János A Dohányzás Feltalálója (Möff CAT): rokkos csávó? az a nagy plüssmaci?
nekem nem jön be, de nem is ez a lényeg
a lényeg, hogy akármilyen jó hangja van/volt bárkinek is, sláger nélkül izzadtság szagú dögunalom
Elég csak Tóth Vera lakodalmas-gagyi szélkerék/szerencsekerék vagy milyére gondolni.
A címét sem tudom. Elindul egy jó szám a rádióban, aztán pár taktus után átmegy gagyiba. Teli klisékkel.
Ha nincs jó szöveg, nincs jó zene, teljesen mindegy, hogy ki hogyan énekel...

Akármi Áron 2011.12.18. 17:30:05

Nagyon remek-kerek-szellemes volt ismét a poszt. Élvezet olvasni, pláne a tegnapi látvány után, köszi:)

Zuzu Petals 2011.12.18. 17:31:44

@gorillka: Szerintem is ez a baj Tarány Tamással, hogy túl "kedves" a rockhoz, pedig a hangja fasza lenne a műfajhoz. Talán egy kokainos-kurvázós trip jót tenne neki :)

- Rendi - 2011.12.18. 17:41:09

@gorillka: "átmegy gagyiba"
Ez úgy általában jellemző a "magyar popipar" (ha-ha) termékeire; ld. Janicsák Veca vagy Wolf Kati "slágerei".

vitaygeorgina 2011.12.18. 18:13:15

Jó kis poszt volt, és külön respect, hogy ilyen gyors voltál.
Én eredetileg Tarány - Baricz döntőt szerettem volna, de menet közben megkedveltem Kocsist, és most már szurkolok neki. Főleg hogy Enikő egy pillanatra sem volt rokonszenves, bármilyen szépen énekel is.

hájdí 2011.12.18. 19:17:20

Tarány Tominak kéne itt állnia most a döntőben Enikő helyett..mindegy..Hajrá Kocsis Tibiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!

házisárkány 2011.12.18. 19:19:12

Most "énekel" Muri Enikő. Olyan hamis, hogy nem bírom hallgatni...

hájdí 2011.12.18. 19:24:11

Enikő nagyon kevés ehhez a Beyoncé -dalhoz(is)...

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.12.18. 19:28:20

@Zuzu Petals: Jah, a kokain-kurvák vonal azért tud segíteni levetkőzni a gátlásokat :D:D:D
@gorillka: TT a hangja alapján igenis rokkos csávó, imidzset tud még építeni magának, hangja kell hogy legyen, az pedig van :)

gorillka 2011.12.18. 19:46:37

@Irinyi János A Dohányzás Feltalálója (Möff CAT): hát akkor hajrá!

@- Rendi -: Tegnap szerepelt Zséda is, kedvelem is pár számát (pl a Motelt, mindhaálig mellettem-et), de a fekete rúzstól konkrétan kiütést kapok, annyira vacak.

pöcsköszörű · http://sunt.blog.hu 2011.12.18. 20:33:51

Ez a mai mindennek az alja, életemben ennyire unalmas műsort nem láttam.
Érdekes, hogy megváltozott a hangulat, múlt héten mindenki Bariczot fikázta, most meg egész jól áll. Csatlakozok, ma derült ki végleg, hogy Baricz jó volt, egy egyéniség a két széphangú, de hótunalmas döntés helyett. Tarány-Baricz döntő lett volna jó, de a népnek tavaly is a nyál kellett, most is.

Brianna 2011.12.18. 20:48:47

Tudja valaki milyen apropóból rángatták a színpadra azt a sok ismert embert a Vastag testvérek dalához?

2011.12.18. 20:59:10

borzalmasan unalmas ez a mai :(

Krissyfurrr 2011.12.19. 05:47:55

Konkrétan a Mr Nyíregyházás bekezdésen röhögőgörcsöt kaptam! :)))

Mint mindig, most is köszi Candy! :)

montipájton 2011.12.19. 07:53:12

Totál egyetértek azokkal, akik szerint az egyéniségek alapján egy Tarány-Baricz döntő ütős lett volna, bár nyilván ők is elfáradtak (volna) ebben a baszott nagy felhajtásban a végére.
De így sem volt rossz, Kocsis Tibi is megérdemelte a győzelmet.

Hogy később kiből mi lesz, az már más kérdés, nem sok köze lesz az eddig látottakhoz.

bruu 2011.12.19. 10:10:09

ME elöző életében vagy szöcske volt vagy hegyi zerge, miket ugrált amikor kimondták a nevét. És azok a vicsorok amiket vágott szinte féltem. Antiangelnóri ismét vidám frizurát kapott a fejére, kicsit mintha a pirx kalandjaból lépett volna elő mint ürlény vagy egy űrhajóatomfizikusa. Ruha hossaz már 18 as karikáért kiállt, persze nincs ellenenemre ha a huncutkáját villantja de kiskorúak is nézik ezt a műsort. Enikő hozta a visitó egér formát, Tibi meg nem túl érdekes kb annyira mint Vastag vagy Takács Kalapos nyivákolász. Megvárom Candy vasárnapi hogyvoltját is. A vasárnaphoz annyit afterxben az a legjobb amikor nem kapcsolják ki avagy nem keverik le a müsőrvezető mikrofonját. Müller leégett a házam Atilla "vagy a tevét egy baszott nagy nyárson forgatják/mutatják". Bocs Ati ha nem szószerint idéztelek remélem Szannamari a 10 misis csekkhez a szószerintit is mellékeli.

belekotyogok 2011.12.19. 10:11:29

@házisárkány: örülök, hogy nem csak engem zavart annak lánynak a fahangon üvöltő hamissága. Ezt a számot már hallottam tőle, meg a Pinket korábban, és zavarban voltam, hogy szegény lány elcseszte, de ezek szerint nála ez számít normálisnak.

Arról nem is beszélve, hogy süt róla a színiiskola, a megjátszás, a modorosság, szerintem nagyon kellemetlen-kínos jelenség.

Mu Deng 2011.12.19. 11:42:50

Na, hát Kocsis Tibi nyert, és ez jó érzéssel tölt el, gratulálok, Tibi!

Ez azért is jó, mert ha Muri Enikő nyert volna, az rossz érzéssel töltene el, azt meg nem szeretem.

házisárkány 2011.12.19. 11:53:54

@Mu Deng: :-)Valahogy én is így vagyok ezzel. Igazából nekem tök mindegy volt, ki nyer, nekem attól nem lesz sem jobb, sem rosszabb az életem, viszont mégiscsak Tibornak örülök, Enikőnek meg nem örültem volna. :-)

Mr.Wagner 2011.12.19. 12:11:06

Köszönöm, candyperfumegirl a fergeteges írásokat, csak ezért néztem az X-faktort, hogy utánna elolvassam a "kritikát", de inkább cinikus, humoros összefoglalód. Régóta zenélek, nem is MO -i vagyok, hanem a Rúzsa Magdi szomszédja, amikor ő megnyerte, onnan semmi értelme nem volt az "ilyen" fajta műsoroknak. Ki emléxik Póka Angélára??? Az egyik legjobb énekesnő, ahogy megcsinálta a "Szomorú vasárnap" -ot. Elment ez az egész a francba. Ezért is imádom candyperfumegirl írásait, mert kifigurázza az egész eszement show-giccs-bizniszt... nemde?!
Rühelettem már az állandó KAMERÁBA nézést..... jaj, hála Istennek vége van... egyedül csak a hogyvolt-at fogom hiányolni.... Mindenkinek kellemes ünnepeket!

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.19. 13:47:10

Kocsis Tibi azért nyert, mert Muri Enikő 50 ezer szavazatot kapott, ő mg csak egyet.... de azt Chuck Norristól..:DDDDDDDDD
süti beállítások módosítása