Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

True Blood 4x11 - Soul of Fire

2011. december 17. 18:09 - sixx

Azzal a mozdulatsorral folytatjuk a történetet, amivel abbahagytuk, a sötét nindzsáknak öltözött, négyfős vámpírkommandó elindul Marnie kicsiny bótja felé, kezükben gépfegyvert és RPG-t lóbálva. Odabent Marnie konstatálja, hogy odakint mi van, de nem különösebben izgatja magát, talán azért, mert Antonia korában még nem ösmerték a rakétagránátot. Az egyik tanonc, valami Casey elmenne, ha lehet, mert nem akar felrobbanni, de AntoniaMarnie egy laza csuklómozdulattal a mellkasába varázsol egy rozsdás kést, és jöhet a főcím, aminek zenéjét az egyik X-faktoros is megpróbálta elénekelni.

Marnie kihajítja magából Antonia szellemét, akit csak Lafayette lát,így ő tolmácsolja az eseményeket, a ribanc tiszta kosz, a haja kócos, ruhája szakad. Tara van a legjobban meglepve azon, hogy az unokatesója ilyen menő lett. Antonia mostanában tiszta normális, Marnie viszont egy gyökér, aki nem ereszti el a szellemét, és magához köti egy ügyes varázslattal - ez persze csak arra jó, hogy Marnie kurva erős legyen. Odakünn nem lesz lövöldözés, mert jön Jason, és közli a vámpírokkal hogy Sookie bent van, nem kéne robbantani. Fuckin' Sookie, mondja Eric, aki ugye most már megint a régi, mire Jason kiborul, és tetemre hívja Ericet és Billt is, mi van köcsögök, fákkinSookie hányszor mentette meg a seggeteket, he?

Bill és Eric úgy dönt, hogy akkor inkább másként oldják meg a boszorkány-kérdést, mire Pam s szemét forgatja, mit a reklámmacska, mi van bazdmeg, ennyit ér egy lyuk abban a randa nyári ruhában? Király. Jason a biztonság kedvéért megmutatja nekik az erőteret is, ezt oszt lőhetitek felkiáltással. Na, akkor ezt az erőteret semlegesíteni kell, mondja Bill, de mire valami történhetne, megjelennek Marnie vámpírjai is, és majd biztos lesz vérfürdő, de a rendező inkább átvált Samre, aki a tesóját igyekszik megbosszulni Marcuson. Az egyik alkalmazott/vérfarkasból akarja kiszedni Marcus hollétét, de hiába, mert a csávó hallgat. Na, megjön Luna is, annak meg a lánya tűnt el, nem nehéz kitalálni, ki vitte el (Marcus). Luna exférje Alcide csajával pocol Alcide házában, és ott a gyerek is, na, akkor ezzel is megvolnánk. Debbie panaszkodik, hogy ő V-függő, Marcus baszást ajánl fel gyógyírként, érdekes megközelítés.

A boszorkányházban Jézuska pulzust vél találni Casey nyakán, amitől Marnie kicsit fellélegez, csak nem vagyok gyilkos, mondja, é megengedi Jézuskának, hogy segítsen Casey-n. Az meg Lafayette-et hívja asszisztálni, de persze kiderül, hogy Casey olyan halott, amilyen halott csak lehet. A testet beviszik a fürdőszobába, Jézuska meg a boltból szed össze pár cuccot "fertőtlenítem a lány sebét" felkiáltással, pedig inkább varázslásra kellenek. FákkinSookie játszásiból benyal Marnie-nak, hiszen maga egy rendes asszony, minek csinálja itten a fesztivált. Mert Casey megtámadott (nem is) oszt megvédtem magam. FákkinSookie megértően bólogat, persze, láttuk, csak minket ne tessen mér kinyírni.

Andy seriff az erőben kóborol, mert ugye Terry otthagyta, mint Szent Pál az oláhokat. Magában beszél, amitől kikészül idegileg, de nem sokáig marad egyedül, mert egyszer csak feltűnik egy tűzgolyó, abból meg egy nőcske. Andy mondja neki, hogy ő rendőr, mire a nő kezéből valami energiahullám csap ki, Andy meg elterül az aljnövényzetben. Marcus kislánya talál egy telefont a szobában és hívja Lunát, a számkijelzésnek köszönhetően Alcide menten rájön, hogy nála vannak. Vissza a vámpírokra, akik szépen elbántak Marnie babáival, kivéve egyet, akit Bill készül agyontaposni. Marnie odabent vállat von, na jó, akkor tárgyaljunk, gyere fákkinSookie. Közben egy néma varázsigével az utolsó túlélő vámpírját ráküldi Billékre, de hiába, Bill belebassza az erőtérbe, az meg megsül.

Bill és Marnie tárgyal, a vámpírnak fákkinSookie kell, Marnie meg erre aszongya, hogy Eric és Bill nyírja ki magát. Jól van, egyeznek bele azonnal, mire Pam és Jessica kap agyfaszt, megvesztetek? FákkinSookie is tiltakozik, ne már, Bill mondja de már, és ránéz Ericre, a hegedű meg nagyon szomorkás dallamra vált a háttérben, én lelőlek téged, aztán Pam meg engem, tiszta munka. Okés, bólint Eric, és térdre rogy, fákkinSookie meg sír egyre. Mielőtt Bill meghúzhatná a ravaszt, Pam előkapja az RPGt-, és rálő vele az erőtérre, aminek semmi, de semmi értelme. Alcide hazarongyol, Debbie és Marcus az emeleten, Sammal együtt mennek fel értük. Alcide berúgja az ajtót, mi a faszom van itt, és mire Marcus megmukkanhatna már Sam pisztolyával néz farkasszemet (muhahaha). Sam kemény csávó, leteszi a pisztolyt, és megkezdődik a gimnasztika.

A fürdőszobában Jézuska varázsfőzetet készít Casey teste mellett, ez nagyon veszélyes, Lafayette, mondja, ne nézz ide. Nem a faszt, mondja Lafayette, pedig a démonpofa is visszatér, mint az kiderül Jézuska szavaiból. Spanyol varázsigeszórás indul, mi lesz ebből? A vámpírok a robbanás után próbálnak észhez térni, de Jason nem, mert őt széjjelégette a cucc. Ez csak átmeneti, mert Jessica a vérét hozza neki, hogy meggyógyuljon. Az erdőben Andy éppen dugni készül a tündérrel, akit Morellának hívnak, és Andy máris szerelmes belé. Morella a dugásért cserébe azt kéri, a seriff védelmezze majd meg. Így lesz, mondja Andy, és esküt tesz. Sam módszeres alapossággal veri agyon Marcust, de az ujtolsó pillanatban visszafogja magát. Kár mert Marcus pisztolyt ragad, de Alcide puszta kézzel megöli. Debbie erőtlen próbálkozása a bocsánatkérésre lepereg Alcide-ról, akinek elege van a drogos picsából.

Marnie a Casey holtteste után maradt vérfoltot nézegeti erősen, és azt kéri, hogy a jelent mutogassa meg neki, mármint azt, ami kint történik éppen, és ha már itt tartunk, akkor a jövőt is. Ezzel nem jár jól, mert a jövőben a homloka közepén egy lyuk van, ő meg halott. Ez érthetően nem tetszik neki, felpattan, és kört formáltat a tanítványokkal, akik vonakodnak egy sort, de lassan beadják a derekukat. Jézuska már ott tart a budiban, hogy a saját karjába ír valamit késsel, majd összekötteti a két kezét Lafayette-el, és a friss sebbe szórat valami cuccot (lőpor? szódakikarbóna?) Marnie ráveszi fákkinSookie-t is, arra, hogy lépjen be a körbe, s lőn, a varázslásuk meg fasza erős, mert odakünn a vámpírok megbolondulnak és elindulnak az erőtérbe belefelé. A négy színéász teljesítménye ebben a jelenetben nagyon vicces mellesleg.

Marnie és követői kántálnak, csak fákkinSookie hallgatózik bele a kínlódó vámpírok gondolataiba, és amikor rádöbben, hogy a két szeretője éppen meghalni készül, a kezéből tűz csak ki, a boszorkányok elesnek, az erőtér megszűnik, örülünk. Az élet(?)veszélyből megmenekülő vámpírok iszonyú idegesek, vért akarnak legott, Eric meg a bús picsába zavarja el Pamet, mert veszélyeztette fákkinSookie életét, jaj. Marnie magához tér, és elkezd kántálni, mire a kis tanítványok a falnak csapódnak, és nem tudnak felállni, fákkinSookie-t viszont egy tűzkör veszi körbe, mert őt el köll emészteni, de gyorsan. Ezzel speciel egyetértek. Jézuska a budiban átváltozik valamiféle mexikói vérdémonná, de lehet késő lesz, mert fákkinSookie-t már nyalogatják a CGI-lángok.

Marnie érzi, hogy baj van, Antónia Jézuska kántálásának hála kezd kiszabadulni belőle, majd eloltja a tűzet és elillan a levegőbe. Szegény Jézuska keze szarrá ég, és eleve nagyon ramatyul van, ráadásul a padlón összetörve sírdogáló Marnie mellett most már a boltba berontó vámpírok is gondot okozhatnak neki, de fákkinSookie leállítja Ericet és Billt. A szakállas Marnie-taplnyaló valahonnan tököket növeszt magának, és elkiáltja magát, hogy csak a testemen át lehet Marnie-t vegzálni, mire Eric ott terem a nyakán, és egy mozdulattal kiszakítja a szívét a testéből. Akkor azt hiszem ezt meg is beszéltük. Eric Marnie orra előtt issza ki a szakállas szívéből a vért, Bill meg szarrá lövi Marnie-t. Bejött a jóslat.

Luna visszakapja a gyerekét, de megharagszik kicsit Samre, pedig nem is ő nyírta ki a gyökér Marcust. Andy seriff az erdei dugás után kicsit megkésve ugyan, de visszaér a szülői házba, ahol Arlene cseszi le, hogy hol a picsában volt ilyen sokáig. Hol hol, a hülye férjed szopatta meg, ott. Andy elmeséli a dugást, amit Arlene természetesen nem hisz el, hiszen ki hinné el ezt a sztorit a tűzgömbből kiugró szexéhes nőről. Ericék Marnie halálával foglalkoznak, akinek kell, kitörlik az agyát, a többiekkel meg nem nagyon foglalkoznak, beleértve fákkinSookie-t is. Jézuska sír, mert ő szerette Marnie-t.

Jason teljesen rendbe jött Jessica vérétől, és elkezdenek flörtölni megint, ajaj, ennek sem lesz jó vége, de egy erősebb dugás kijöhet belőle. Lafayette és Jézuska az ágyban is Marnie halálával van elfoglalva, a párducmintás takaró mindent visz. És amikor Lafayette elaludna, a feje fölött megjelenik Marnie szelleme, és beleköltözik a testébe. Ó, faszom, azt hittem ezzel a baromsággal leszámoltunk egy életre.

True Blood a comment:com-on:

 

Címkék: true blood
3 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sexycsajszi · http://goo.gl/QchxK 2011.12.17. 19:14:06

akár de ha ránézel erre: goo.gl/QchxK
akkor meglátod hogy nem

atandora 2011.12.17. 20:10:37

Valami nagyon a feledés homályába veszett - többek között - ebben a sorozatban. Nevezetesen az, hogy a vámpírjányka (akit Bill teremtett, Jessica?) azon sírt, hogy nem tudja elveszíteni a szüzességét, mert mindig visszanő neki. És fáj.
Na, ez most már megszűnt vagy hozzászokott? :D

blue angel 2011.12.18. 00:27:24

Ha jol emlekszem (lehet, h nem) az elejen az is volt, h pl.Bill gondolatait nem hallja fakkinSookie (ez neken is tetszett:P) es ebben a reszben is Jason gondolatat hallotta meg (h mindjart ramasznak az eroterre a vampirok, es megsulnek).
süti beállítások módosítása