Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Bűbájos Boszorkák 3x04 - Minden boszorkányok éjszakája

2011. december 16. 10:17 - szösznibaba

Halloween. Bár Piper nem tudja, mit ünnepelnek, Phoebe pedig személyes sértésnek veszi, hogy egy seprűn repkedő rusnya vénasszonnyal azonosítják őket, mindenki várja a bulit, és be is öltözött: Piper puncsos habfelfújtnak, Phoebe sátánista utcalánynak, Darryl az újonc ruhájába préselte bele magát (micsoda fantázia), Leo a második világháborús ruciját vette fel, de a legvagányabb szerkója Prue-nak van: Heroes V, egy sprite függöny aljal. Óriási, tényleg vagány. Indulnának a klubba, de Cole még nem érkezett meg. Persze, hogy nem, mivel éppen két kék fejű grimlockot pattint le egy kisfiúról a ház előtt, de nem azért mert jófej, hanem mert nem akarja, hogy beleköpjenek a levesébe, ő akarja levadászni a boszorkákat. A két grimlockot már kinyírták a csajok, de mivel Halloween van, vissza tudnak jönni kicsit, mivel ilyekor a könnyebb az átjárás. Vagy valami ilyesmi.

Eközben otthon megy a nagy készülődés, amit két dolog is megzavar: megérkezik a két grimlock, és egy átjáró is nyílik, ami be is szippantja a boszorkányokat, így a rendőrre, meg az angyalra marad a két freezelt kék izé. Darryl agyába a rendőrök éleslátásának hírét öregbítő „Ugye ez nem jelent jót?” mondattal fészkeli be magát a szitu. A lányokat elnyelte egy varázsörvény, és ő ottmaradt két, már megölt, majd visszatért lénnyel a házban egy második világháborúban meghalt (ma már) angyallal. Lehet, már volt jobb napod is.

A lányok egy füvekkel és almákkal megrakott kőoltárnál találják magukat, és egyből egy feldühödött boszorkányvadász csapat üldözi is őket. Elbújnak egy ritkás cserjésben, ahol szerencsére még Piper üvöltő rózsaszín habcsók szerkója sem árulja el őket. Azaz de, mert egy legény megtalálja őket, de nem szól a csürhének, így megmenti őket, és sokat mondó pillantásokat váltanak Prue-val. Prue szerint 16-17. században lehetnek, ami nem jó hír a boszorkáknak, mivel ekkor elég nagy lángon égtek.  Megúszták a boszorkányvadászokat, és Piper már kezd hisztizni, hogy haza akar menni (pedig még alig történt valami), amikor hirtelen zsákokat kapnak a fejükre, el lettek rabolva.

Mindeközben Leo szakérti az időkapu helyét, és meg akar szabadulni a démonoktól, mindezt persze Darryl nélkül, aki viszont nem tágít, ő is akar segíteni, elvégre szolgál és véd. Valahogy a grimlockok felolvadnak, és el is kezdenek hörögni, Darryl erre a jelmezéből előkapja a stukkert, és beléjük ereszti a tárat (éles fegyverrel akart menni bulizni?!), de hát mivel már halottak, nem sokat árt nekik. A kékek szerint az időutazás Cole műve, de úgy is elbukik, és amikor visszatérnek a boszik, majd ők lecsapnak. Jó terv.

A csajokról lekerül a csuklya, egy barlangban vannak. A főnöknő éppen egy nagy kondérban kevergeti a rotyogó pacalpörit egy faággal, majd eléjük borul, és örül, hogy a jövendölések igazak voltak  (muszáj megjegyenem, hogy rettenetesen utálom ezt a szinkronhangot), és a legnagyobb erejű boszorkányokat küldték el nekik. Dagad is a nővérek mellye. Eva, bába és boszorkány, és azért hívta őket, hogy a „kisdedet” megmentsék, aki ma jön világra (nem, nem, Hesus most nincsen képben, másik hónap, másik század, másik kontinens). A rossz boszorkány elrabolta az anyát, és ha ott születik meg a varázspulya, akkor minden jó varázslatnak kampó van. Így a bűbájosoknak is redőny le. Tehát a mission idehozni a csajt a kölökkel éjfélig, és kész is, mehetnek haza. Nesztek egy lötty, ami elaltatja az őröket (user guide nélkül, hogy vajon elég, ha csak megmutatják, vagy meg kell itatni velük, esetleg inhaláló cucc), és használjátok az erőtöket. Itt van néhány ruha, ezekben a göncökben nem jutnátok messzire. Ja, és Mindenszentek a boszororkányok megszentelt napja primkók, nem igaz, hogy nem tudjátok, ilyenkor erősebbek az igézetek. És igen, elég az erő, hogy haza is mehessetek.

Odaérnek a rossz boszi főhadiszállásához, de elég nagy a slepp, nehéz lesz bejutni már a kertbe is. Eva figyelmezteti őket a fáról lógó talizmánokra, hogy az ellenük lett kirakva, de a mesetrió nem veszi komolyan, himbálódzó kacatok azok, egy talizmánnak nincsen ilyen nagy ereje, hogy lehet ilyen hülyeségnek felülni. Elég hamar kiderül, hogy mégis működnek: messzire taszítják őket, és az őrök is kiszúrják a bagázst. Prue telekinézise berohadt, Piper sem tud fagyasztani, ezek meg csak jönnek, Eva-t meg meglövik. Nincs erejük, van viszont sok feléjük rohanó ember, itt baj lesz, hol van az a nyúlcipő? Az előadást a rosszboszi páholyból nézi, miközben a vajúdó boszikismamát cseszteti, és meg is látjuk, ki tudta feltölteni a talizmánokat ilyen nagy erővel: nem a Mindenszentek, hanem Cole, aki azért jött, hogy a jövőt megváltoztassa, kiírtsa a jó mágiát. Még a macska is kiesik az ölemből, annyira röhejesen (igen, „j”, nem „ly”) néz ki hosszú hajjal.

Visszatérve a barlangba Eva diplomatikusan kifejti, hogy húzzanak a vérbe, és szórakozzanak valaki mással, hülye csalók, de a csajok meggyőzik, hogy igazából nekik van erejük, csak most elmúlt, ezért tanítsa meg őket néhány erő nélküli igézetre. Eva szerint erre nincsen idő. Igaza van, ha nincs idő, akkor nincs idő, hagyják az egészet a francba, és üssék el az időt éjfélig pókerrel, a tét lehetne az a két zsák békaszem a sarokban. Végül a lányok rábeszélik, hogy ne legyen már ilyen, tudnak ők is, ha akarnak. Eva néhány kukoricahaj babát nyom a csajok kezébe, amik nem babák, hanem totemek, a csúcsos, vicces boszi sityak segít elvezetni az erőt, az alma tartalmazza a szombólunokat, a babérlevél útját állja a gonosznak. Ha keletről nyugatra sepersz, elsepred a gonoszt (vagy csak ki akarja velük takaríttatni a 72  mérföldes barlangrendszert), Phoebe-nek visszatér az ereje.  Kész, tudtok mindent, mehettek is a tutiba.

Besompolyognak, álarcot tartva maguk elé, képesek az őrséget Phoebe-re bízni. Miért kergetik ezek állandóan kudarcba magukat? Megtalálja egy mutatványos, az alma levágott héja megmutatja a szerelme kezdőbetűjét, ami persze „C” lett, és mit tesz a sors, Cole is ott áll mellette, álarcban, és a csaj nem ismeri fel, nem hiszem el. A sárga tök, ami a gonosz démonokat (mint pl Cole) elűzendő figyel a köpenyében persze kiesik, és már mindenki tudja, hogy borszorkány. Remek eszköz, veszek is egy kartonnal. Elég gyorsan el is kapják mindhármat, és egy pofás fára fel is akasztják őket. Cole távolról nézi az előadást, probléma megoldva, gondolja. Miután az akasztó csapat elmegy, Prue különbejáratú boszorkányvadásza visszajön, és leszedi őket a fáról, kiderül, trükkösen kötötte meg a kötelüket, ezért nem fulladtak meg (ne próbáljátok ki otthon). Ő azért van a gonoszokkal, hogy hátráltassa őket, igazából a csajokkal van. Jégszívű Prue olvadni látszik, úgy tűnik, belezúg egy 300 évvel idősebb pasiba.

Otthon közben Leo végre kideríti, hogy kikkel állnak szemben, ki is lesi a hozzájuk való bájitalt. Éppen jókor, mert betörnek a kékek, és Darryl-t már fojtogatják is, de sikerül magukat levarázsolni a konyhába. Kikotyvasztja a bájitalt, már majdnem készen van, mikor csengetnek. Trick or treat! Rövid vita után Darryl megy ki a kölykökhöz. Mikor visszafelé megy a konyhába, természetesen muszáj benéznie a nappaliba, ahol aztán le is vadásszák a grimlockok, és bár sikerül meglógnia, a kék dögök megvakítják.

A csajok visszaosonnak a telepre, mindenki azt hiszi, hogy halottak, nem lesz itt gond. A seprűs csellel, beseprik magukat a házig, ott látják, hogy Prue spanját elkapták, kár érte. Benn a házban megtalálják az enyhén hisztis boszikismamát, és magukkal cipelik nagy nehezen a barlnag felé. Cole közben kinyírja Prue haverját, és elindul csapatostul a csajok után, akik nem jutottak el a barlangig, csak a kőoltárig. Szerencsére egy egész herbária kiskereskedés, meg egy talicska alma van szétszórva, lehet csinálni oltalmazó kört az üldözők ellen. A kedvenc „ura vagyok a helyzetnek” mondat itt is elhangzik Pipertől, aki szülni segít, mert persze most van itt az ideje, Phoebe mindeközben körbe szaladgál, levendulát és rozmaringot szór szét, Prue almát szeletel. Ha az üldözők ellen nem használ majd ez a sok minden, a hajat még szép fényessé tehetik. A gonoszak egyre közelebb érnek, Cole megint biztos távolból nézi az eseményeket. Az oltalmazás sikerült, a támadók visszapattannak a pajzsról,  a kölök megszületett, majdnem győzelem, de a boszorkányvadászok nem akarnak eltakarodni, lövöldözni kezdenek, így Phoebe viccesen ijeszti el őket: a csúcsos sisakban felpattan a seprűre, és jól elkerget mindenkit. Innen, a repülő boszorka jelkép, kösz. A vereséget látva Cole lelécel vissza a jelenbe. A biztonságos barlangban kiderül, hogy a baba, akiért ment az egész csörte, a csajok ükükszépnagyüknagymamája, kár, hogy aztán Salembe költöztek. A múlt jövőjében.

Az átjáró a kecóban kinyílt, a két kék izé ott várja a csajokat, mire Leo mögéjük kerül, és a főzetét az egyikre önti, aki el is ég, de persze szorulós kupakot kellett használnia, így míg a másik üveggek bénázik, a másik grimlock elkapja, az üveg kiesik, szétfolyik a cucc a padlón, a boszik megérkeznek, Prue a ragacsot gyorsan átdobja a gonoszra, mire az kivételesen gusztustalanul ég el (a Holtak hajnalához képest nyílván nem gáz a jelenet, de itt erős). Darryl-nek Leo visszaadja a látását, eddig biztos valahol kuncogva leste, ahogy a rendőr nekimegy az összes bútornak. A nép vége a P3, ahol Prue-t felszedi a 300 éves spannak a hasonmását (vagy az ük a köbön unokáját), Phoebe pedig az angyalnak öltözött Cole-al mulat, nem is sejti, hogy ezt a csodás napot pont neki köszönheti, hogy ellene küdték őket vissza a múltba.

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bütty 2011.12.16. 13:00:55

Szuper, imádom a hogyvoltjaidat:D, könyörgöm mondd, hogy végig megírod :P

Kattrin 2011.12.17. 10:48:39

Régen szerettem ezt a sorozatot, minden részét megnéztem.
süti beállítások módosítása