Hogy volt?

VV5 - 1X91

2011. december 14. 21:20 - Hódos Hajnalka

Kezdek komolyan tartani attól, hogy azok az olvasók, akik nem nézik a ValóVilágot, csak a Hogyvoltot olvassák, kóros hazudozónak fognak tartani - amit elmebéli képességeimről gondolnak, azt általában megírják – higgyék el, én ennyi állatságot akkor sem tudnék kitalálni, ha kényszerítenének rá. Az van, hogy lakodalom lesz a Villában. Tényleg. Nem megyek a picsába. Angéla ugyanis megbocsátott. Komolyan várok egy élőben közvetített művi terhességmegszakítást, miután kiderül, Veronika és Krisz között mégis volt valami, vagy azt, a csajok kariajira zsírleszívást kapnak a Jézuskától, és azt nézzük Szenteste az öfiben. Na, majd igyekszek napirendre térni, nézzük, mi történt még. Ébredezés után itt fáj, ott fáj, amott fáj, mindenki tapogatja valamijét, Eszter megijedne Gergőtől az éjszakában. Én Esztertől nappal is, ha felnyerít, mindegy. Nagyszerű hírrel indul a nap, a K-vonalon mindenki üzenhet egy hozzátartozójának, éveket öregszem a műsor alatt, komolyan.

Seri reméli, hogy anyu körül ott vannak a barinők, Paszkálka, meg apáék is. A legfontosabb mondanivalüja, hogy rokkant kézzel kiütötte Királylány Kingát. Na meg, hogy nem tudott önkontrollt tartani és megszerizte Gergőt a győztes meccs után. Gergő a Huginak üzen, úgy néz ki, a karácsonyt itt tölti, de tökmindegy, mert ha nem azokkal van, akiket szeret, akkor az is mindegy, milyen környezetben van. Rohadtul hiányzik mindenki, Csillát csókoltatja. Attila kedve sédesanyjának, édesapjának és a nagymamának üzen. Fura lesz, mert a karácsonyt nagyjából egyedül szokta tölteni, úgyhogy fura lesz. Megpróbál normális emberként viselkedni és együtt mosolyogni a többiekkel. Kinga a nagyikának üzen nyávogva. Most éppen, fordítok, az elmúlt tíz másodpercben, míg keresztülment az udvaron tökjól megvan a többiekkel. Sokat hisztizik, veszekszik és sír, de hát a kis Kinguci ilyen. Egyébként higgyék el a nagyi, Attila nagyon sokat jelent neki, a nagyi próbáljátok kedvelni, mert Attila nagyon szereti őt és támogatja. Mielőtt két percig mutatnák azt, hogyan liheg és sóhajtozik Fecó, Attika és Kingucika az ágyon döglenek, a beszélgetés témája nem más, szerelmes-e Attila Kingába.

Igen, mert olyan szép. De nem is, hogy szeretne bele egy hisztérikába? Attilának nem is tetszik. Nem a picsát nem, az a cseresznyés fülbevaló olyan szexi! Megölelheti, igen. Hogy a majd én vigyázok rád, mindig az előtt volt-e, hogy Kinga seggéről volt szó, már nem emlékszem, és megmondom az őszintét, nem is akarok. Fecó természetesen Angélának üzen. Bemutatkozik neki, sírok. Reméli, hogy megismeri a hangját és hogy nézi őt a tévében. Minden nap, mikor lefekszik és felkel ők járnak az eszükbe, és mindent megtesz, hogy visszaszerezze őket. Biztos a többiek is üzentek, nem mutatták, lefogadom, hogy Veronika szövegelt valamit a Busifáról. Na most jön bazmeg. Fecó levelet kap, a kötelező tüdőszűrő, nincs mese, gongszóra húzza a belét kifelé a Villából. Elviszik egy fekete Volgával, nyílik az ajtó, jön Angéla, hosszú fekete haj, hasonló göncben, mint amiben Szandika a földhöz csapkodta magát a nyálát csorgatva, azt óbégatva, Olivér, te geci, csak ezt testre simuló. Hogy Gergő miért örült ennyire Angélának, az a médiatörténet nagy titka marad, Attila és Péter a második másodpercben ítéletet hirdetnek: a csaj beképzelt és nem barátságos néni. Angéla örül, hogy itt lehet és megtiszteltetés, hogy ő mondhatja el a nagy hírt. Összeházasodnak a Fecóval. Azért, mert eddig nem volt lehetőségük arra, hogy legyen esküvőjük. Igen, ez így frankón hihető és baszottul romi is. Az a pláne, hogy Fecó erről nem fog tudni semmit. Na most ezt megint nem értem, tán telenyomják valami jó kis holland cuccal, oszt úgy lökik a szerencsétlent az anyakönyvvezető elé, vagy mi lesz, röhögök, tudom, görény vagyok. Koszorúslány nem lesz, persze, hogy Kinga kérdezte, ki kérdezte volna más? A segítség a lakóktól az, hogy ebből Fecó ne sejtsen semmit. Amíg Angéla beszél, Péter és Attila megbeszélik egymással a Kis Kuka feje fölött, hogy nem feltétlenül örülnek ennek, sőt, Attila kifejezetten rossz fej. Péter ugyanazt gondolja: házasodni akarsz? Akkor húzzál haza! Angi azt reméli, ennek mindenki örül. Hát persze, én különösen. Kinga körbehurcolja a Villán, mint a véres kardot, szóljon, ha kér valamit, engem úgy tanítottak, a vendéget kínálni köll, de hát.

Angéla el, kitör a hirig. Először is Attilának most azért hányni kell Kingától, dühíti, hogy ÍGY van a Fecóval és nem kapcsol át az agya, jaj, esküvő. Péter legyint, hagyd 22 éves kislány, esküvőt akar. Az esküvőfüggő (bazmeg) Eszternek az a véleménye, addig oké, hogy összeházasodnak, legyen egy nászéjszakájuk, csak a Fecó soha többet ne jöjjön vissza az ajtón. Veronika megint nem érti, kérdéses volt, Angéla egyáltalán megbocsát-e, erre egyszer csak beállít, hogy hozzá akar menni. Mondja ezt ő, aki már szerepelt egy valóságshowban. Kinga és Csaba ezalatt benn beszélgetnek, ábrándozva. Kinga természetesen koszorúslány szeretne lenni és szórni szanaszét királylányosan, és nem érti, a többieknek mi a fasz baja van, Csaba meg úgy szeretne tanú lenni. A veszekedés a hálóban tör ki, mert Attila elmagyarázza Kingának, mit gondol Veronika. Veronika jelen pillanatban azt gondolja, mikor szárad már meg a kurva körömlakk, Attila viszont azt gondolja, Veronika azt gondolja, nem akar társközösséget vállalni és részt venni az esküvőn, mert nincs köze Fecóhoz. Kinga szerint ez rosszindulat és hagymongyamáel a véleményét, még akkor is, ha Veronika nem kérdezte, mert az az ő véleménye és akkor is elmondja, ha még mi is beledöglünk a tévé előtt, Veronika idióta hülye picsa és sunyi kis dög is, ajtó bebasz, nem tudom, baszott-e már le ennek a csajnak valaki egy isteneset, de ráfért volna. Végül megérkezik Fecó, akit nagyon durván megvilágítottak, jó sokáig elmaradt, mi?

Kedvenc feladatom következik, az adjanak tanácsot, kit kéne kivinni, az előző szériában az Igazmondó Hintától kaptam agyfaszt, na ezt kár volt, még a végén valakinek eszébe jut kigördíteni az Igazmondó Szőnyeget a nappali közepére. És micsoda frappáns megoldás, mindezt eltorzított hangon, egy kis lila mikrofonba, ami a legtöbb búcsúban három pálcán van a céllövöldében. Nem elég az eltorzított hang, mindenki debillre veszi a figurát. Fecó azt javasolja, ha az eszére hallgat, Veronikát, ha a szívére, Esztert viszi. Ha mindkettőre, Petit. Akit ki kell, hogy vigyen, az Eszter, vagy Veronika, mert a többiekkel elég jóban van, hogyan tudnál elszámolni a lelkiismereteddel, Villalakó, jópofáskodik Gergő. Veronika Veronikát játssza, nem a hülyét, más kérdés, hogy ez az ő esetében, ugye. Kingát kéne kivinni, mert elviselhetetlen a stílusa és állandóan ordít. Eszter befogott orral Petit vagy Kingát javasolja, mert nyilvánvaló, hogy Fecót nem fogja vinni. Péter is nagyon vicces, Csaba földlakó Fecót vigye, mert a legjobb barátja. Attila nem mulasztja el, hogy kis fikaevőnek szólítsa. Vigye a Fecót, maradjanak kinn mind a ketten és éljenek boldogan egy erdőszéli faházban. Csaba okos fiú, a javaslatokat nem veszi komolyan, de jó volt őket meghallgatni. És humoros volt a szitu. Ismétlem, humoros. A hálóban Eszter belefingik a nulláslisztbe, te Fecó, hallom dumáltatok az Eszterrel, hogy van itt négy becstelen ember, és neked is ez a véleményed. Na, erre Kinga is kíváncsi, na mizu? Mondjad a neveket! Hát Fecó kettőt mondott, Petit és Attilát. Jól kiokosítják, vigyázzon, mit mond a Verának, ez baráti tanács, mert rá fog baszni. Már most kezd belekeveredni, a Vera úgy mond vissza mindent, hogy neki kell a végén mentegetőzni. Fecó persze szépen felmondja a leckét Verának a teraszon, Veronika gubbaszt és úgy csinál, mintha nem hallana semmit. Szerivanék együtt töltik az éjszakát, mert Seri fogadást kötött, Gergő pedig nyert. Milyen már, hogy nő létére neki kell megigényelni a D-matracot?! Hát, ilyen. Veronika és Eszter pusmognak, biztos tesztelni akarja a Gergőt, hogy kezdeményez-e. Háperszehogy, férfi. Nem tudnak fogadni egymással, mert mindketten biztosak benne, hogy dugni fognak éjszaka. Érkezik Seri, hihihi, épp a szexről beszélgettek. Érdekes, én úgy hallottam, róluk, na mindegy, Veronikáról, a kinti életben ő minden nap szexel és kivan, mert itt már két hónapja nem volt semmi, köszönjük az információt.

Öfi végén balhé, na ugyan ki, Vera há’. Bele sem merek gondolni, mennyire lenne benn büdös, ha Vera szája segg lenne, na, figyeld Fecó, itt megy a kemény csávó. Attila hitetlenkedik a hálóban, nem igaz, hogy megint beugat neki, basszuk ki a gecibe! Vera megkéri őket, ne csak azt, a polcáról is szedjék le a holmijait és rakják be egy zsákba. Péter és Attila óvatosan összepakolnak, vigyázva, nehogy kiboruljon vagy összetörjön valami, amíg ők dobálják a cuccokat, a lányok visítva röhögnek. Vera cserébe kidobálja Péter összes holmiját a nappaliban levő szekrényből, közben megy az adok-kapok. Gondolom, a mellvédő is a tiéd, mert lassan akkora csöcseid vannak! Hát biztos nem a tiéd Vera, mert férfiak nem hordanak. Péter szégyellje magát, spejzolja a mogyikat a ruhák között, ezért hízik! Én nem ezen röhögtem, hanem azon, ahogy a négy másik szerencsétlen mozizott egy ágyban nyomorogva. Valaki lökje le dulván Velát a padlóla, könyölgöm!

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: vv5
3194 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mocskosmacska 2011.12.15. 22:25:00

REmélem a kandallós randit nem úgy teszik, hogy párbajozó választás után, mertha kinga csaba mögé merészel állni, akkor egész randin ez lesz a téma jó számon kérős fílinggel.

Hurri Kán 2011.12.15. 22:25:50

@anica inkognitóban:
Kiszámíthatatlan végkifejlettel. :D

2011.12.15. 22:25:58

@gyvy: ha Vera ugyanilyen volt mint most, minden őrületével együtt még mindig szimpatikusabb, mint a hátulról támadók. A sunyiságot tolerálom a legkevésbé az életben.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.15. 22:26:53

@gyvy: ha a sorrend megfelelő,mindketten élvezték volna egy-egy szakaszát..:DD

kamarti 2011.12.15. 22:27:20

@foxglove: azért az is elég súlyos, ha valaki megfelelési vágyból meg swinger klubba. mert egyelőre Eszterben ez a legerősebb motiváció a teljes villakarriert nézve, szóval gondolom, kint is működött benne

VaLaky 2011.12.15. 22:27:38

@beebeer: Szívemből szólsz! Ezek nekem is régóta hiány(zó) cikkek.
Nálunk csak akkora a lakás, h. mondtam a fiúknak, ide csak akkor hozhatnak be bármit, ha egy ugyanakkora tárgyat ki is visznek!
Kérdés, mi légyen a karácsonyfával?

inmemancsi 2011.12.15. 22:27:46

@pushpang: nem árulkodok, itt valaki azt mondta:)) de figyú abból kb 2,5 óra úgyis kis szünet és jövünk vissza mitudomén milyen sampon reklám -röhögök mert én mindig ahogy kimondja kis szünet már nyomom is el -ha a hülyék nem figyelmeztetnének még esetleg benyelnék egy mitudoménmit

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.15. 22:28:13

@foxglove: nekem most is van ilyen ismerősöm... azon túl, hogy bizonyítottan energiavámpír, ő bármilyen közegbe képes beszivárogni, majd homogenizálódni és rendkívül rövid idő múlva már ő szervezi a programokat. És még egy finom, ám nyilvánvaló sértést se vesz fel, jön egy következő hullámban.

kamarti 2011.12.15. 22:29:33

@VaLaky: kandalló mindben lesz :) szóval remélem, te legalább élvezni fogod :)

katorna 2011.12.15. 22:31:45

@inmemancsi: Nincs digitális tv? Megállítod a műsort az elejénél és csak 15 perc múlva kezded el nézni, aztán az összes reklámot végig tudod tekerni! Zsír

nowo 2011.12.15. 22:32:06

Istenem,hogy ez az Attila milyen szánalmas,de egyben aljas is!

Még ő gyávázza Csabit,amikor múltkor ő mondta,hogy nem merné kivinni.

Verával is amit művel,én sem bírnám!

Attila nem csak szimplán összeférhetetlen,hanem aljas is.
Nagy különbség!

Veron már csak azért is erős játékosnak számít,és nem "kislánynak",mert ott volt az első beköltözők között.Nem beszélve arról,hogy már ismert médiaszemélyiség.
Csabi az utolsók között költözött be,ez rendkívül gyengítette a pozícióját.

Peti az aréna-beli teljesítménye miatt gyűlöli,mert ott ő a leggyengébb.Soha nem lesz rajta lila kendő!

Akárhogy is,Attila meg Kingát nem tudja neki megbocsátani,de ez legyen az ő problémája!:)

inmemancsi 2011.12.15. 22:32:16

@beebeer: nem tud a férjed makettet gyártani? már megvan a tuti kari aji:)) vagy nyomtasson majd egy képernyőképet a randiról és kereteztesse be. bocsi szemét voltam:))

krumplicukor 2011.12.15. 22:32:22

@pushpang: Három óra??? Három óra???? Ez honnan jött? Ne idegesítsetek már, a port.hu csak egy órát ír :S

VaLaky 2011.12.15. 22:32:27

@kamarti: Igen, majd leveszem a hangot és csak bámulok a tűzbe báván, miközben ringatom magam. Esetleg főzök forralt bort is. :)
Még ha a hó is esne közben, csak egy picit..!

foxglove (törölt) 2011.12.15. 22:32:28

@kamarti: pedig igen, legalábbis amit ezzel kapcsolatban láttam, erre következtetek. születésnapja volt a pasijának, ő meg ezt szánta ajándékul (magyarul szabad félrekúrási lehetőséget, mert önmagában ő már kevés volt). Sírok, komolyan, normális, egészséges nő ilyet nem tesz.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.15. 22:33:18

@pushpang: az, viszont megfizethetetlen, hogy nyáron az udvaron tudunk vacsorázni, vagy hogy a reggeli kávémat a saját udvaromon ihatom meg,cigizés közben, ha akarom, egy szál neglizsében...:) és van hová tenni a vacakokat, ha unjuk egymást, akkor meg el tudjuk kerülni egymást, nem 35 négyzetméterre vagyunk összezárva,egy térbe.:)

foxglove (törölt) 2011.12.15. 22:33:44

@pushpang: jaj igen, ismerős ez is... A Kaméleon.

2011.12.15. 22:33:47

@VaLaky: :))) Dettó mint nálunk!

nathalie 2011.12.15. 22:34:13

@foxglove:
talán ha gyógyszerre iszom, akkor be tudom dolgozni ezt az esküvőt :D
érzem hogy médiatörténeti szánalom lesz az egész :d csak attilában és petiben bízom...:)

cöcö 2011.12.15. 22:34:21

@inmemancsi: miért érzem úgy, hogy te még a jogi egyetem portájáig sem jutnál, nemhogy a seggnövesztésig.

inmemancsi 2011.12.15. 22:34:33

@katorna: á minek én nem tudok semmit se nézni egy helyben 5 percnél tovább egyik nagy szerelmemnél ez volt a válóok:))

inmemancsi 2011.12.15. 22:35:03

@cöcö: azért mert nem jók a megérzéseid:)))

VaLaky 2011.12.15. 22:35:46

@beebeer: ÉS a könyvek!!!! Azok úgy szaporodnak, mint ahogy a zoknik feleződnek. Rejtélyes dolgok ezek! (fejcsóva)

katorna 2011.12.15. 22:36:08

@inmemancsi: Én meg állandóan beledumálok :)!

VaLaky 2011.12.15. 22:37:16

Jó éjt, sétálunk egyet a kutyival az esőben.

2011.12.15. 22:38:14

@pushpang: Miért? Imádok havat lapátolni, meg füvet nyírni, meg nem a szomszéd ébresztőjére kelnék reggelente, meg a WC-ben nem hallanám az alsó lakó harákolását. Sorolhatnám, milyen érdekes az élet egy ilyen nyúlketrecben.

Mikor beköltöztünk az alsó pszichopata betámadt minket, hogy ne zuhanyozzunk este nyolc után, mert zavarja a vízcseppek kopogása. Családi házban ilyen nincs! Na ugye! :))))

inmemancsi 2011.12.15. 22:38:28

@katorna: az is jó:)) szeretni szokták, engem mondjuk nem zavar:))

Hurri Kán 2011.12.15. 22:39:23

@nathalie:
Elegendő mennyiségű alkohol adagolásával talán DrEszterben is van némi lehetőség...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.15. 22:39:51

@nowo: HAMMM!
Csak hogy legyen okod rettegni is Attilától :D

2011.12.15. 22:40:41

@VaLaky: Hááááábaszki!!!!!! Nálatok is eltűnnek a zoknik?????? Megkönnyebbültem, már azt hittem én vagyok hülye, de mégis valami világméretű összeesküvés lehet a háttérben. Én egy külön zacskóban tárolom a páratlan zoknikat, van olyan, ami már évek óta ott van és nem jön elő a párja.

inmemancsi 2011.12.15. 22:41:00

@gyvy: főleg ha magadba öntöd bele, segíti a személyiségfejlődést: nyitottabbá válsz mindenre és mindenkire

inmemancsi 2011.12.15. 22:42:44

@beebeer: én futáshoz mindig felemást veszek, mert sosincs meg az épp párja, de már nem zavar:))

Hurri Kán 2011.12.15. 22:42:57

@inmemancsi:
Adott esetben nem gondolnám, hogy a nyitottabbá válásomat fokozni kéne. :)))

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.15. 22:43:57

@beebeer: valószínűleg nálunk van, mert itt is fél párak..:D

MagasMacska 2011.12.15. 22:44:59

@nathalie: Igen, valamelyik online-ban Fecó kérdezte is Petit, hogy mikor jön megint a fodrász.

inmemancsi 2011.12.15. 22:45:50

@cöcö: nem így van, de te csak hidd el, hogy neked van igazad:)))

nowo 2011.12.15. 22:46:40

@pushpang: ja,nyugodtan kapd be!:D

2011.12.15. 22:46:46

@inmemancsi: a futásban az a jó, hogy az ember minden hülyeséget magára vehet. Csak a kezdők jönnek ki tavasszal talpig Nike-ban, pulzusszámlálóval meg italtartó övvel meg minden bizbasszal felszerelkezve, én szeretek szakadtan futni, tavasszal kipróbálom a felemás zoknit is. :)

2011.12.15. 22:49:30

@anica inkognitóban: ez a nagy, világméretű zokniösszeesküvés, még megéljük azt, hogy jövőre az év emberének a lázadó páratlan zoknikat választják a Time-nál.

MagasMacska 2011.12.15. 22:50:09

@mocskosmacska: Már tegnap Fecó-ajándék ürügyén eléggé bepróbálkozott, de Attilánál.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.15. 22:50:32

@anica inkognitóban: @beebeer: ez is olyan, hogy mindegyikben van jó és rossz is.. :)
Nem cserélném vissza a kutyás házat egy 4. emeleti lakásra, de bizisten sokszor eszembe jut ilyenkor ősszel-télen... :)

Igen, a panelben a szomszéd fingására ébred a nyájas lakó, a kertesben meg arra, hogy hajnali 6-kor kezdi géppel felfűrészelni a fát, hogy begyújtson, vagy szóval nem egyszerű az élet. :D

inmemancsi 2011.12.15. 22:50:47

@beebeer: nekem a cipőm nike a többi meg éppen amit találok reggel, évek óta futok de futónadrágot még nem vettem:))

2011.12.15. 22:53:50

@pushpang: ja, tényleg, anyámnál nyáron a szomszéd flexe ébreszt! :)))

2011.12.15. 22:55:25

@inmemancsi: én profikon láttam, meg azt a furcsa italtartó övet is, amiben elől ott ágaskodik egy ásványvizes palack, hát mit mondjak, bizarr látvány! :DDD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.15. 22:59:57

@beebeer: a fekete lyuk az oka mindennek...:)
@pushpang: mi anyuékkal 10 évig laktunk társasháziban, hét lóval nem tudnának visszavinni, max. majd idős korunkban, hogy kényelmesebb legyen...
nem tudom, én sosem hallom az ilyen zajokat...de valószínűleg azért, mert nem vagyok rájuk érzékeny...meg azért ez egy kisváros, figyelünk egymásra, kibabrálásból mi sem flexelünk hajnalban, de a környéken lakók is kulturáltan adják elő...

kedveseim, jó éjszakát, én ma puding vagyok.....

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.15. 23:06:36

@beebeer: na az meg a másik... a flex. Na az 5 utcával odébb is megőrjíti az embert. :)
Éltem pár évig egy csendes, gyönyörű kis hegyi faluban, hétköznap nyugalom, csend, béke, jó levegő, hétvégén meg a sok gondos tulaj avart éget, fúr-farag és természetesen flexel. Mindenki. És egész hétvégén. Kibírhatatlan. :D

Morcz 2011.12.15. 23:07:28

@pushpang: na igen a panel...itt este arre leszel figyelmes, hogy a feletted lakótól az összes büdös bagófüst leszivárog a lakásba a fűtéscsövek mentén.
Vagy amikor Bp-en laktam albérletben egy régi bérházban és ez hallatszott át, hogy "ZSÁÁKLINAKURVAANYÁD keljééfel mert elkésünk az óvodából!!!" akkor óra nélkül is tudtam hogy fél hét van, nemsokára kelni kell és indulni be előadásra vagy ZH-ra. :D

MagasMacska 2011.12.15. 23:10:21

@beebeer: Sajnos most nem találom, de egyik kedvencem a Kalákától a Nagy Zoknifaló.. Ismeritek?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.15. 23:17:25

@Morcz: :D:D nem mondom, belecsaptál a sűrűjébe...

Nekem nem jött le cigifüst, de (szintén albérlet) a kilencediken, a lejövő hangokból mindig tudtam, hogy mikor ki megy fölöttem szarni a 4 tagú családból..:))

Morcz 2011.12.15. 23:18:17

Ami a mai öfit illeti:
Fecó hozta a formáját picsogásban és seggnyalásban.
Vera meg a kiállhatatlan "engem mindenki bánt" pszichopatát.
Kinga meg az ovist.
Egyébként a mai összefoglalóban négy dolgon tudtam őszintén nevetni:
1/Amikor a a feleségem, látva, hogy Csaba mit művel a Kinect előtt megjegyezte: "ez úgy mozog mint egy buzi!"
2/Amit Attila művelt tánc címén a kinect előtt.
3/Amikor életem párja megjegyezte, hogy Vera tényleg olyan mint egy lamantin.
4/Amikor Seri kifakadt Verának, hogy "Most akkor hogy adjam önmagam???" Ez annyira aranyos és vicces volt.

A holnapi nap az előzetes alapján egy tömény borzalom lesz, ezzel a giccses álesküvővel._Lesz ám picsogás dögivel. Lehet hogy kihagyom, vagy amég azt mutatják inkább a Lifenetworköt választom....

Egyébként a műsor történetében három mélypont volt eddig (szerintem):

1/kiszopfel a villában(monstra nyavajgással kombinált bujcizás, meg üvöltözés)

2/A Boxhét. Rettentő unalmas volt nézni, hogy az öfik másról se szólnak. Hajni irigyellek a türelmedért. :)

3/Ez a szervezzünk "esküvőt" a picsogó seggnyalógépnek hét.

Apropó boxhét: a villalakók ugyebár fizikailag nem bánthatják egymást, mert ezért kizárás jár. Akkor most ezzel a hülye boxszal mi a helyzet? Felülírták a szabályaikat a nézettségért???

Morcz 2011.12.15. 23:21:01

@pushpang: LOLL!! Itt éjszaka lehet élvezni ha a felső szomszéd:
-bulizik
-éppen teleokádja a slozit
-motoralkatrészeket szerel a konyhában
-éjjel mos, mert olcsóbb az áram.

Eddigi egyik "legkedvesebb" tette, amikor eláztatott minket meg a két alattunk lakót is, és azt se mondta hogy bocsánat. Festhettem újra az egész konyhát, fürdőszobát, WC-t, és az előszoba kb felét.

genevieve 2011.12.15. 23:21:02

huhha, peti-cs a belevalóban skájpol??:-D

foxglove (törölt) 2011.12.15. 23:26:20

@genevieve: hehe, én is ezen gondolkodtam:)

genevieve 2011.12.15. 23:26:36

@gyvy: egy nagyon szimpatikus fiatalember jelentkezett be és azt mondta nagyon szimpatizál verával - azzal a kedves lánnyal - és védi is őt minden fórumon, minden közösségi lehetőségen:-)

Hurri Kán 2011.12.15. 23:29:31

@genevieve:
Ahha. Hát belőle kinézem. Azt is, hogy holnaptól ilyen szőrös sapkában fogja tolni. :D

genevieve 2011.12.15. 23:30:56

@gyvy: mellesleg krisztofel az egyik vendég és sok boldogságot kiván petinek és veronikának:-)

Hurri Kán 2011.12.15. 23:32:09

@ő-szinte:
Szia! :)
Valszeg nincs. Valaki mintha írta volna, ma nem lesz.

MagasMacska 2011.12.15. 23:32:14

@ő-szinte: Nincs. Ma esküvő van, azt csak holnap láthatod (ha nagyon szépen kéred).

ő-szinte 2011.12.15. 23:33:22

@MagasMacska: Szi! Mért kell szépen kérni?

ő-szinte 2011.12.15. 23:34:00

Vki vmit a mai öfiről?

genevieve 2011.12.15. 23:34:03

@MagasMacska: naná, itt fogok ülni gálában, haj, smink belőve...vettem kukoricát pattogtatni van kóla és csokihegyek is:-)

MagasMacska 2011.12.15. 23:34:36

@ő-szinte: Hát, hogy tudják, hogy te igazán-igazán szeretnéd látni. És mert ha nem kéred szépen, kímélet nélkül lenyomják a torkodon.

beacska 2011.12.15. 23:36:03

@inmemancsi: @Atok: tegnap fekete pulcsiban volt, tán a kendő nélkül...

foxglove (törölt) 2011.12.15. 23:36:09

@ő-szinte: bennem csak annyi maradt meg, hogy Csabi Donna Summerre táncolt, többre nem emlékszem:)

MagasMacska 2011.12.15. 23:37:13

@MagasMacska: Most nézem a tegnapit. Veronika: Lilu meg a Balázs olyan kedves mindig a Csabival, neeem? Ez mit hallgat??

ő-szinte 2011.12.15. 23:37:25

@foxglove: Ne bassz...:-) jó, mondjuk mit vártunk? :-)))

Hurri Kán 2011.12.15. 23:38:33

@foxglove:
Hát ezután van bármi, ami számíthatna? :D

foxglove (törölt) 2011.12.15. 23:38:56

@ő-szinte: szerintem cuki és vicces volt egyszerre:D

foxglove (törölt) 2011.12.15. 23:39:40

@gyvy: ezzel kb egy hónapig elleszek:D

genevieve 2011.12.15. 23:40:50

@gyvy: hejj de fogtok pislogni mint hal a szatyorban mikor csabi levarrja kingát:-))))

Hurri Kán 2011.12.15. 23:42:39

@foxglove:
Én nem láttam. HA holnapi estém netán unalomba fulladna, onlinén megnézem, remélem feltöltik. :)

@genevieve:
Márhogy Kinga Csabát? :D

2011.12.15. 23:43:23

Pufiéknak leesett már, hogy ők küldték hadba az ölebüket, akit annyira védeni akartak ettől?

genevieve 2011.12.15. 23:44:05

@gyvy: még az is meglehet, nem véletlenül vonzódik hozzá fizikailag és nem a nagy manipulátorférfias atihoz:-D

genevieve 2011.12.15. 23:44:37

@szerivan: pufiéknak nem, de veronikának és esztinek igen:-)

genevieve 2011.12.15. 23:45:22

@szerivan: olyasmi mint a kicsárázás, csak továbbfejlesztve:-)

2011.12.15. 23:45:45

@genevieve: Öfiben volt? Online? Hol? link?

Hurri Kán 2011.12.15. 23:46:04

@genevieve:
Miért, vonzódik hozzá? HA igen, mindenesetre sajátosan fejezi ki. :DDD

2011.12.15. 23:46:52

@genevieve: Itt sok szép új kifejezéssel gazdagodik a szókincsem :)

beacska 2011.12.15. 23:47:45

csak nekem tűnt úgy, hogy a csatorna Attilával és Péterrel vitette el a Vera-balhét???

az egész öfiben azt mondogatta Balázs, hogy szegény Verát bántják a csúnya fiúk, közben meg éjjel azt mondta Vera, hogy nagyon megijedt, mikor azt mondták, hogy ha folytatja, elveszik a lila kendőjét...meg a végén felolvastattak vele egy bűnbánó szöveget (fejcsóva)

most akkor ki is a hibás???

2011.12.15. 23:49:47

@beacska: A hármas, ez nem is kérdés. De az, hogy ketten mentek egy ellen az elég erősen útyutyútyú-utyutyú.

beacska 2011.12.15. 23:52:53

@szerivan: a dolog úgy "kezdődött", hogy kb. 3 napja elegük lett abból, hogy Vera ha elmegy mellettük beszólogat. Minden alkalommal. Akkor úgy döntöttek, végeztek ezzel, innentől KETTEN állnak bele minden konfliktusba, bárkit is támad be Vera a villából (nem csak kettejük közül)

Igen, ketten támadtak (ami nem is igaz....Péter még így is többet hallgatott, mint én képes lettem volna)

ha harc, hát legyen harc...

genevieve 2011.12.15. 23:53:18

@szerivan: a ma esti öfiben, a kiválasztás utáni részben, mikor kimentek cigizni

@gyvy: igen, vonzódik....bár ezt neked feleslegesen mondom..olyan vagy mint ati:-)
elkönyvelted magadban csabit és ezen véleményed akkor se változna ha egy grupiban látnád a saját szemeddel csabát 3 csajjal:-)

MagasMacska 2011.12.15. 23:54:02

Mi a fene az a világító valami a villaudvaron?? Az már az esküvői dekoráció?

nowo 2011.12.15. 23:54:20

@beacska: öfi szerint Attila kötött bele Verába,amikor az elkezdett táncolni a képernyő előtt.
Persze Vera sem maradt adósa.
DE,Attila kezdte.

Errefel,Attila mindenkinek úgy adta tovább,hogy Vera kötött bele.

Hát,nem tudom.

2011.12.15. 23:55:17

@beacska: De ez így kiegyenlítetlen, könnyen eldurvulhat az ilyen szituáció, ahogy meg is történt. Az ilyesmi megengedhetetlen, nem véletlenül lépett közbe csatorna.

MagasMacska 2011.12.15. 23:56:22

@nowo: Mondjuk, innen láttuk. Lehet, hogy volt előtte is valami. Meg az is lehet, hogy nem volt. Attila egy kis ártatlan arccal elmondott füllentésért nem megy a szomszédba.

beacska 2011.12.15. 23:56:35

@nowo: én a streamek alapján inkább azt mondanám összevágás kérdése. ÉN úgy láttam, Vera ha vki 2 méterre megközelíti beszól. Van, aki igyekszik meg sem hallani, van aki beleáll.

Fecó is beismerte, hogy nem is szóltak hozzá...

2011.12.15. 23:56:41

@genevieve: Azon átpörgettem :) De Eszti csak csipogott, hogy mellé áll stb. Ezt figyelmesen kell végighallgatnom.

genevieve 2011.12.15. 23:57:54

@beacska: persze, mert egyedül gyávák és nem is bírnának vele:-P

beacska 2011.12.15. 23:58:25

@szerivan: csakhogy a csatorna a VALÓSÁGBAN Vera orrára koppintott...miért is nem a VALÓSÁGOT adták le??? mert jó a fiúkra kenni? mert ők már úgyis szarosak? nekik nem számít más szara???

beacska 2011.12.15. 23:59:55

@genevieve: még jó, hogy ezt te sem gondolod komolyan....látod, éppen erről beszéltem. TE máris bevetted...pedig te távol állsz a kettős mércétől. Hallomásból sem ismered...

Hurri Kán 2011.12.16. 00:00:30

@genevieve:
3 fiúval előbb megtörténne. :D

@szerivan:
Eszti mindenkinek csipog. Kivéve, ha iszik, mert akkor rámászik. :D

genevieve 2011.12.16. 00:00:58

@szerivan: csak annyi volt, hogy valamelyik (ati/peti) mondta, azt hittem/tük esztit fogja kivinni csaba

vera ült az asztalnál, odament sehi, eszti és utána peti és ati..akkor hangzott el

2011.12.16. 00:02:32

@beacska: Mikor koppintott az Vera orrára? Melyik öfiben volt, nekem csak Lilu tegnapi figyelmeztetése rémlik ezzel kapcsolatban.

genevieve 2011.12.16. 00:03:40

@beacska: ezen nincs mit bevenni:-)

ez tény:-)) és semmi köze a kettős mércéhez...főleg peti van betojva verától:-D

egyébként ismerem a kettős mércét egészen közelről, minden alkalommal prezentálod:-)
és erre te magad hivod fel mindig a figyelmet:-)

2011.12.16. 00:04:21

@gyvy: Olyan ordenáré nevetése van mint egy kocsmárosnénak, ezért (is) menekülnek előle a pasik. Hiába készséges fajta...

genevieve 2011.12.16. 00:05:05

@gyvy: ezt a választ borítékoltam:-D

nowo 2011.12.16. 00:06:10

Szerintem Vera már fárad.
Ez látszott ma,amikor bement egyedül a nyugiba és ki volt borulva.

Attila meg nem fárad ki soha.

Ez köztük a különbség.

Vera megpróbálta felvenni Attilával (és Péterrel) a harcot,de ketten persze,hogy erősebbek nála.
Nem beszélve Attiláról,aki eleve érzéketlen.

Én nem mondom,hogy Vera MMKK szalonképes,elég kemény csaj,de itt és most,ebben a villában,ebben a játékban,amit Attila és Péter uralnak,egyedüli nőként megpróbálta felvenni velük a harcot,és nem hódolt be nekik,mint pl. Csicskaesztike,meg a többi csaj.

genevieve 2011.12.16. 00:06:13

@gyvy: egyébként vicces, hogy majd minden megjegyzésedben fontosnak tartod megemlíteni ezt az információt:-)

nagyon érdekes téma ez neked:-)

2011.12.16. 00:07:53

@nowo: Persze! (Fecó hangsúllyal)

Hurri Kán 2011.12.16. 00:08:17

@szerivan:
Van ott más probléma is. :D

@genevieve:
Nem én hozom fel a témát. Nem tudom, feltűnt -e, ezt nem csak én látom bele, de nyilván neked van igazad és a többi 30 a helikopter. :D

genevieve 2011.12.16. 00:10:03

@nowo: mondjuk kinga sem hódolt be atinak...csak őt egyelőre még meg akarja kapni...de láthattuk miket oda tudott mondani neki is amikor nem voltak éppen jóban...

ha vera és kinga összezárnának (amire nem sok esély van amilyen libák) simán kicsinálnák atit, pont ahogyan ati és peti összezárt most...

egyébként meg nem egy hülye csaj vera, levette, hogy most kicsit vissza kell fogni magát és rájátszani az áldozat szerepre...ő nem egy feladós tipus:-)

2011.12.16. 00:10:32

@gyvy: Nem a súlya az igazi probléma ha arra találnál célozni.

genevieve 2011.12.16. 00:11:13

@gyvy: oksa, akkor mostantól számolni fogom és mindig szólok:-)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.12.16. 00:12:46

@genevieve: Nem én vagyok az, de örülök, hogy másoknak is hasonló a látásmódjuk Verával kapcsolatban. Be kellene szerezzek egy jó webkamerát.

@beacska: Hadd szívjanak a manipulátorok! Attilát utolsó figyelmeztetésben kellett volna részesíteni már a melltartótépésnél!

Doktor Kotász 2011.12.16. 00:12:54

@nowo: "Én nem mondom,hogy Vera MMKK szalonképes,elég kemény csaj,de itt és most,ebben a villában,ebben a játékban,amit Attila és Péter uralnak,egyedüli nőként megpróbálta felvenni velük a harcot,és nem hódolt be nekik,mint pl. Csicskaesztike,meg a többi csaj."

Nem azért, de Vera azért hápog, amit saját maga másokkal rendszeresen művel. Attilának és Péternek tövig benyalt, de amikor ráakadt Veronikára, a két srác nem őt választotta.

Veráról:

Vera a leginkább önképzavaros, önértékelési problémás személy a VV-ben. Semmi mást nem tud, mint beszólogatni, és amikor ugyanezt kapja, akkor összeomlik. Neked csitu van, ne menjünk bele, mert sírni fogsz, és hasonló nagyképernyős szövegeket nyomat, mert különben azzal kellene foglalkoznia, hogy nagy a segge, elégedetlen magával, kisebbségi érzése van, stb. Egy ideggyenge picsa.

nowo 2011.12.16. 00:12:57

@MagasMacska: Attila,aki neki nem szimpatikus,nem hódolt be neki,vagy akit veszélyesnek érez magára,vagy Kingucira nézve,azzal kötekszik.
Felhergeli az illetőt,majd ártatlan képpel úgy tesz,mintha ő lenne az áldozat.
Ezt már 3. hónapja csinálja.

kamarti 2011.12.16. 00:14:11

@gyvy: mondjuk tényleg uncsi kissé ez a tuja-fatökű-legjobb csaj cucc, szóval egyet lehetne fordítani rajta.
mondjuk feltenném a költői kérdést, hogy és mi van akkor, ha nektek van igazatok? mit ad ez hozzá vagy mit vesz le Csaba személyiséghez/ből?
és mit mond el ez a bent lévő pasikról, akik ezek szerint olyan férfi férfiak, akik között a legjobb pasi (úgy értem a legsportosabb, legerősebb stb.) egy fatökű csaj?

2011.12.16. 00:14:28

@Doktor Kotász: Nem betegebb mint Attila.

Hurri Kán 2011.12.16. 00:14:45

@szerivan:
Nem, nem arra próbáltam célozni. :)

genevieve 2011.12.16. 00:15:21

@Peter_Cs: természetesen csak vicceltem:-)

2011.12.16. 00:16:13

@gyvy: Akkor mire?! Ne csigázz kuzin!

nowo 2011.12.16. 00:16:50

@Doktor Kotász: nem Vera akadt rá Veronikára,hanem Péter,itt indultak a bajok Verával.

Hurri Kán 2011.12.16. 00:18:17

@szerivan:
Hát úgy globálisan az egész lényére. Egy deka természetesség nincs a viselkedésében, látványosan feszül. Még látványosabban, mint Vera, csak ő próbálja kevésbé mereven előadni. És talán egy fokkal kevésbé frusztrált nála.

Doktor Kotász 2011.12.16. 00:19:05

@szerivan: "Nem betegebb mint Attila."

Ez igaz, csak Attilának van kitartása, és lelki ereje. Mondhatni strapabíró.

Illetve van még egy tulajdonsága. Célből tahó, és nem öncéluan. Van amikor igazságosan az, van amikor csak pitiánerségből, mint Csabánál. De tény, hogy súlyosan félreértelmezi a barátság jelentését. Számára az a barát, aki hasznot hajt neki. Feltétel nélküli támogatást, behódolást. Enyhén autista az ember.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.12.16. 00:19:36

@genevieve: Melinda alkalmas lett volna egy női összefogás megszervezéséhez Attila ellen, de sajnos lecserélték a meghunyászkodó Eszterre. Kingának lenne esze, Verával szövetkezne!

kamarti 2011.12.16. 00:20:24

@szerivan: Vera indulatból öl, Ati a hidegvérű gyilkos
egyébként nagyon hasonlóak, vicces volt, amikor Kinga-Verában Kinga hergelte be magát Vera visszafogott beszólogatásán, aztán meg Vera sipított, mert Ati csinálta vele ugyanezt (ami egyébként baromi idegesítő tényleg, mert azt üzeni a behergeltnek, hogy annyira sem érdekelsz, hogy ideges/hangos legyek miattad, sőt, én vagyok az önuralom szobra - amtől persze a másik csak még jobban sipít...)

nowo 2011.12.16. 00:20:33

@genevieve: hááát,Kinga határeset,ő vagy éppen "be van hódolva",és akkor Attila által irányított,mint most is Vera-ügyben,vagy épp összevesztek és akkor egy darabig nincs "behódolva".

genevieve 2011.12.16. 00:21:00

@nowo: verával az lehet a baj, hogy szerintem sok pofont kapott már az életben...és nem akarja kimutatni azt, hogy milyen gyenge és mennyire vágyna ő is a figyelemre és szeretetre, nem akar úgy viselkedni mint veronika, vagy sehi..ezért inkább elkezdte kifelé azt kommunikálni, hogy ő milyen erős és belevaló..ez sajnos mostanra átment abba a viselkedési formában, hogy teljesen pasis lett...

Doktor Kotász 2011.12.16. 00:21:31

@nowo: "nem Vera akadt rá Veronikára,hanem Péter,itt indultak a bajok Verával."

Magyarán féltékeny lett rá, és belekötött folyamatosan. Az egy dolog, hogy a Veronika korábban idióta volt vele, mert az zavarta, hogy ellopta a nevét, és ő is Veronika, és az milyen már...

Hurri Kán 2011.12.16. 00:23:49

@kamarti:
Megint kevered a naposcsibét az atomreaktorral, de sebaj. Olyan dolgokat kombinálsz össze, amiknek semmi közük egymáshoz. A legfőbb gond Csabával, az állandó ostoba vigyorgáson és döglésen kívül mást nem lácc tőle. Tehát a játék szempontjából kb. egy szobadísszel ér fel.

@Peter_Cs:
Melinda, aki kb. egy csillámpóni szellemi szintjén állt? Vicces. Verával szövetkezni? Aki, ha pillanatyni érdeke, vagy elmeállapota azt diktálja, gondolkodás nélkül hátba döfne bárkit? Szintén vicces. :DDD

genevieve 2011.12.16. 00:24:10

@Doktor Kotász: csodáltam is, hogy senki nem kapta fel arra a fejét amikor fecoval beszélt legutoljára...hogy petiben azért bízik meg mert peti akkor is melléáll, ha neki (atinak) nincs igaza....

szóval egy barát attól barát, hogy minden faszságra bólogat:-D

és amikor nem, vagy elmondja, hogy hibáztál, onnantól kezdve már nem is barát...

jooasszony 2011.12.16. 00:24:27

Vera-Attila viszony bizony brutál, a másik földigalázása mindennapos... remélem ennél tovább egyik sem fog menni és nem gyepálják meg egymást

nowo 2011.12.16. 00:27:06

@genevieve: egyetértek.Ezt egy éjjeli online-ban el is mondta sírva Eszternek (akkor még jóban voltak),hogy már 6 éve csak lóg a levegőben,és hogy úgy érezte,Péterben megtalálta a nagy Ő-t,de az dobta.
Akkor még marhára utáltam Verát,így egész más füllel hallgattam,de most már árnyaltabb a véleményem róla.

MagasMacska 2011.12.16. 00:27:29

@gyvy: Lehet, hogy láthatnánk, ha nem Attilával kerül össze. Attila meg is magyarázta Petinek, hogy a Tuja ellen egyetlen módszer hatásos, mihelyt megszólal, le kell oltani. Azt hiszem, az "el kell szívni előle a levegőt" kifejezés hangzott el. Volt néhány eset az éjszakai adásban, amikor Csaba kinyitotta a száját, még ki sem derült, mit akar mondani, Attila már közölte, hogy te ne szólj bele, neked nem osztottunk lapot, na, megint az egyetemista akar pofázni, ehhez te úgysem értesz stb. Így azért tényleg nem könnyű.

genevieve 2011.12.16. 00:28:29

@gyvy: és a többi bent mit csinál?:D

MagasMacska 2011.12.16. 00:29:24

@genevieve: Nem tünt fel, mert ezt most csak kimondta. De az feltűnik már vagy három hónapja, hogy eszerint az elv szerint viselkedik.

kamarti 2011.12.16. 00:32:07

@gyvy: értem már, szóval a legjobblányozás és társai a tujaság rövidítése...
(egyébként én is az ennél legalább néhánnyal vérmesebb pasikat kedvelem, de van, ami jobban zavar egy emberben a vérm hiányánál)

Hurri Kán 2011.12.16. 00:33:31

@genevieve:
Hát szerivanék szintén értékelhetlenek, Kinga picsog, DrEszter ha iszik, akkor nagy eséllyel rámászik valakire, egyébként kb. a nyakáig bele van bújva mindig valakinek a végbelébe, Verát látjuk, hamarosan gutaütést kap véleményem szerint, Atipeti baszogatják a többieket, Fecó Kinga férfi (?) megfelelője, Veron időnként csipog, meg törleszkedik most éppen Petihez. Kb. ennyi. Asszem nem hagytam ki senkit. :)

Doktor Kotász 2011.12.16. 00:33:55

@kamarti: "mondjuk tényleg uncsi kissé ez a tuja-fatökű-legjobb csaj cucc, szóval egyet lehetne fordítani rajta.
mondjuk feltenném a költői kérdést, hogy és mi van akkor, ha nektek van igazatok? mit ad ez hozzá vagy mit vesz le Csaba személyiséghez/ből?"

Vicces, amikor Csabát gyávázták azért, mert Veronikát hívta ki. Az a Péter, aki úgy fosik egy párbajtól, mintha egy láda uborkára egy kancsó tejet inna.

Csaba üzenete egyértelmű. Minden gyenge ember, aki mindenféle különösebb ok nélkül a két keménydiónak hitt manipulátor vezényszavára hallgat, azoknak félni valója van, ha ő a célpont. És ha a két manipulátorra senki nem fog halgatni, akkor senkivé válnak, és utána lehet őket is kiszórni.

Csabának volt egy ígérete, hogy leszámol Attiláékkal. Ez egy nagyon jó lépés volt a részéről. Nem hülye az a gyerek. A legtöbb ember számára ellenszenves Kiszopfelt kivihette úgy, hogy a látszat az volt, hogy az ellenfele esélyesebb. Mert a legtöbben azt hiszik, hogy a nagy arc az esélyesebb. Valójában gyengéket szed ki a két manipulátor mellől.

jooasszony 2011.12.16. 00:34:14

@MagasMacska: igen, ez a pusztitó Attilában, nem elégszik meg csak a teljes megsemmisítéssel.. mániákus a cél elérésében.
@Doktor Kotász: Attila nem autista.

genevieve 2011.12.16. 00:34:19

@MagasMacska: igazából ezért lett vége feco és ati barátságának is...

és szerintem ezért él ati 10 éve a kutyájával...mert a kutya nem mond ellent, a gazdihoz ragaszkodik...

ati ha most nem nyeri meg a vv-t, akkor visszamegy a nyomorult életébe és még szarabb lesz neki mint volt...
és ezt ő is pontosan tudja...igazából ezért is nyomul ennyire kingára, mert ha nem a villába lennének, a csaj még egy köszönésre se méltatná...(ami persze kingáról is sokat elmond)

genevieve 2011.12.16. 00:35:50

@gyvy: huhha, ezt mind csinálják? azta milyen érdekfeszítő dolog:-) és persze ők nem döglenek soha:-D

Doktor Kotász 2011.12.16. 00:36:10

@Peter_Cs: "Melinda alkalmas lett volna egy női összefogás megszervezéséhez Attila ellen, de sajnos lecserélték a meghunyászkodó Eszterre. Kingának lenne esze, Verával szövetkezne!"

Ne legyél már naív!

A nőket soha nem lehet összefogni. A buta az okost, a ronda a szépet fogja marni. Ha nőket zársz össze, ott mindig cicaháború van.

Hurri Kán 2011.12.16. 00:36:13

@kamarti:
Ezt nem mondtam. De időnként kb. annyira érdekfeszítőek, mint egy öregek napközi otthona délutáni csendespihenő közben.

Hurri Kán 2011.12.16. 00:37:09

@genevieve:
Miért, nem? Igazából nagyon kiemelni sem lehet senkit. :)

nowo 2011.12.16. 00:37:31

@Doktor Kotász: szerintem nagyon jól látod és nagyon jól megfogalmaztad.

kamarti 2011.12.16. 00:38:17

@MagasMacska: jaj, ma erre a "te egyetemista vagy, neked érteni kéne..." kezdetű dumára egyenesen görcsbe rándult a gyomrom. Volt egy közeli kedves rokony (egyébként a tanulatlan fajtából), aki évekig minden velem való vitájában bevetette az "ehhez nem kell diploma..." cuccot, mint ütős érvet. És nem verhettem szájba....

azt mindenesetre jól vette le Ati, hogy ha már az arénában nem lehet ellenfele Csabinak, a szót belé tudja fojtani, mert abban nem sziporkázik

genevieve 2011.12.16. 00:39:34

@Doktor Kotász: hát ezen most hangosan felröhögtem:-D

láda uborkára, kancsó tejet iszik:-D

egyébként teljes mértékben egyetértek azzal amit leírtál:-)

atinak pont az a baja csabival mint azoknak akik általában nem kedvelik, hogy egy rendes srác...ati/peti ugye meg egy szarkavaró és lehet azt mondani, hogy azért drukkolnak nekik mert nem azonosulnak vele...mert az emberek nem ilyenek ám, dehogy...és aki rendes, normális az meg uncsi:-)

genevieve 2011.12.16. 00:40:23

@gyvy: hát ez az, mindenki pont annyira tuja mint csabi:-)

Doktor Kotász 2011.12.16. 00:41:10

@kamarti: "autista?????? "

Enyhén autista. Az autista nem azt jelenti, hogy totál idióta, de fejben összeszorozza a gyökkettőt a pí-vel száz tizedesjelig, miközben ránézésre megmondja, egy doboz gyufáról, hogy hány szál van benne.

Az autista azt jelenti, hogy képtelen a társas érintkezésre mindenféle korábbi lelki traumatikus hatás nélkül. Tehát nem pszichopata, aki az ingerek hatására vált antiszociálissá, hanem szervi betegségből nem társas lény.

Hurri Kán 2011.12.16. 00:41:49

@genevieve:
Jó, ő a nagy átlagnál is egy fokkal jobban, na. És ez igazából az egész társaságot minősíti, nem csak őt. Persze fordítva is igaz, ettől ő sem lesz jobb. :)

Némber Ván 2011.12.16. 00:42:31

@jooasszony: Szerintem sem autista, hanem tudatosan játszik autista szerepet.
Ha autista lenne, nem tudná ilyen jól feltérképezni a többiek emocionális állapotát már apró rezdülésekből és nem tudna egy lézerszike pontosságú sebeket ejteni játékostársai idegrendszerén.
Totálisan gátlástalan, aszociális ember.

genevieve 2011.12.16. 00:43:03

@kamarti: illetve nem megy bele faszságokban, pont leszarja ati hülye dumáját...és persze őt meg ez idegesíti a legjobban:-)

mondjuk ati másokkal is ezt csinálja...nem birta ki, hogy a csajoknak ne szóljon be, hogy mennyire bénák voltak mikor felolvasták a karácsonyi meglepit.. a lányok meg csak pislogtak, hogy most mi van?

ha ati annyira jobban csinálta volna, akkor miért nem vett benne részt?

Némber Ván 2011.12.16. 00:43:54

@Doktor Kotász: Legfeljebb autisztikus, de ez majd minden férfiról elmondható. :-)))

MagasMacska 2011.12.16. 00:45:02

@Némber Ván: Pontosan erről van szó. Egy autista nem az érzelmekkel játszik vagy harcol, mert neki sincsenek. Attila csak szociopata. Mondhatnám öncéluan gonosznak is, mert hiszen nem csak a célja eléréséig az, hanem utána is. Ebben különbözi Petitől., és szerintem Peti ezért is fél tőle. Joggal.

kamarti 2011.12.16. 00:45:27

@Doktor Kotász: nem az Esőemberből ismerem az autizmust, és ugyan nem vagyok orvos, de sztem Attila biztosan nem autista (és nem képtelen a társas érintkezésre)

genevieve 2011.12.16. 00:45:35

@gyvy: abbam a társaságban én is csak takarítanék és döglenék:-D

ami persze engem is minősít:-P

Doktor Kotász 2011.12.16. 00:45:52

@genevieve: "csodáltam is, hogy senki nem kapta fel arra a fejét amikor fecoval beszélt legutoljára...hogy petiben azért bízik meg mert peti akkor is melléáll, ha neki (atinak) nincs igaza....

szóval egy barát attól barát, hogy minden faszságra bólogat:-D

és amikor nem, vagy elmondja, hogy hibáztál, onnantól kezdve már nem is barát..."

Szerintem ez feltűnt mindenkinek, főleg úgy, hogy korábban is megfogalmazta már, hiogy neki az a barát, aki neki ad igazat minden esetben.

nowo 2011.12.16. 00:46:39

@genevieve: ja,egyébként a Vera-Kinga párosból csak Kinga liba,szerintem,de így sincs esély arra,hogy összefogjanak ketten Atipeti ellen.

Némber Ván 2011.12.16. 00:47:07

@MagasMacska: Jaja, és ezért tud Verába ekkorákat rúgni, mert tökéletesen látja annak a sebezhető pontjait. Ezért tudja úgy provokálni, hogy a látszat azt mutassa, hogy már megint a Vera kezdte.

kamarti 2011.12.16. 00:48:17

@genevieve: hogy utána eljátszhassa egyedül Gallát :)
az előzővel is egyetértek, de tudod, hogy mi egy hullámhosszon vagyunk Csabival kapcsolatban :)

MagasMacska 2011.12.16. 00:49:13

@Némber Ván: Pontosan! Miközben ő "páncélban" van, és a legnyugodtabban mondhatja az óvónéninek, hogy a Vera meghúzta a hajamat, pedig én semmit nem csináltam! No persze, a reteknek az a jó, ha az ovisok összeverekednek a kislapáton.

Doktor Kotász 2011.12.16. 00:51:09

@kamarti: "nem az Esőemberből ismerem az autizmust, és ugyan nem vagyok orvos, de sztem Attila biztosan nem autista (és nem képtelen a társas érintkezésre)"

Azért mondtam, hogy enyhén autista. Annak is vannak fokozatai. Einstein is enyhén autista volt. Ha valaki zseni és enyhén autista, akkor zsenihóbortnak veszik. Alekosz is az. Asperger-szindrómás. Persze Alekosz nem zseni. A VV-ben azért nyert, mert a balfaszsága szerethetővé tette. Na meg nyomták is a csatornánál. Az összeesküvőkre meg azt hitte az a balfasz hülyegyerek, hogy okosnak hisszük, és annyira elszált, hogy a szerethető bolondból egy öntelt hülyegyerekké vált.

És ha azt mondod, hogy Alekosz társadalmi érintkezése egészséges, akkor vedd már észre, hogy mennyire nem érti, hogy a nők miként viselkednek.

Attila is hasonló, csak ő nem hülye.

Némber Ván 2011.12.16. 00:51:11

@kamarti: Tanítottam már több olyan középiskolást, aki diagnosztizáltan autista volt, még egészen súlyos esetet is. Mind introvertált alkat volt és lehetőleg konfliktus kerülő, csak épp a környezete rángatta bele őket a hecc kedvéért a balhéba, és abból soha nem ők jöttek ki jól.
Hát ebből egyik sem igaz Attilára.

kamarti 2011.12.16. 00:51:19

@genevieve: pedig csinálhatná azt is, mint Eszter: egyszerű mondatokban beszél, hogy a tuskók is megértsék, és időnkéntelenül hetyeg egyik-másik ellentétes neművel. mennyivel érdekesebb lenne, nem? :)

genevieve 2011.12.16. 00:51:53

@kamarti: tudom:-)

nah, jó éjt mindenkinek:-)

Hurri Kán 2011.12.16. 00:52:06

@genevieve:
Részben minősít, igen. :P De hát tartósan, széllel szemben, fárasztó, na. :D

nowo 2011.12.16. 00:52:31

@Doktor Kotász: enyhén autista?

Akkor meg mit keres a műsorban?

Mondjuk Alekosz sem volt 100-as,már azon is ki voltunk akadva egy páran,hogy mit keres ott?Aztán még fölényesen meg is nyerte.A folytatásról nem is beszélve.....

Persze,most vitázhatnánk azon,hogy mi az a válaszvonal,amikor még egészséges valaki,csak éppen idegbeteg,vagy mi az,amikor már nem is egészséges.

Doktor Kotász 2011.12.16. 00:55:16

@genevieve: Nem voltam pár napig itt.
A Vera-Annamari párbajon Annamari annyira szétszedte Verát, hogy azt hittem, hogy Annamari vezet. Szerintem sokan azért nem szavaztak rá, mert azt hitték felesleges, mert ő vezet.

Doktor Kotász 2011.12.16. 00:56:44

@nowo: Arra ott van az orvostudomány és a pszichológia.

kamarti 2011.12.16. 00:57:33

@Doktor Kotász: ismerek autistákat, tudom, hogy vannak fokozatok, találkoztam is néhánnyal stb. Alekoszról nem tudok/akarok nyilatkozni, de Atiról sok minden eszembe jutott már, de az autizmus? ebben sztem nincs igazad.

@Némber Ván: igen, egyetértünk. egy autistát, még egy enyhét is, nagyon könnyű kibillenteni a kényes egyensúlyából és akkor viszont sokkal hevesebben reagál, mint amennyire Ati elragadtatja magát, ha egyáltalán. és még számtalan dolgot lehetne mondani, ami Atiban nincs (és nem a zsenialitásra gondolok :))

Némber Ván 2011.12.16. 00:58:56

Szerintem Attila szociopata. Pontosan tudja, hogy mi a jó és mi a rossz, társadalmilag mi fogadható el és mi nem, csak épp magasról leszarja, hogy a társadalomnak mit gondol róla.
Ha pedig leszarja ez bizony egyfajta szabadságot ad neki, mondhatni felette áll a társadalomnak és és a normarendszernek, ez kívülről nézve akár még irigyelt állapot is lehet.
Valószínű, hogy ezzel tud magának rajongókat szerezni.

Doktor Kotász 2011.12.16. 01:00:35

@Némber Ván: Azért mondom, hogy enyhén autista. Felfogja, csak nem veszi tekintetbe a mások érzelmeit. Emellett van esze. Ha Dél-Amerikában katonatiszt lett volna pár évtizede, simán tábornokká vált volna tíz év alatt a hadnagyi rangból, és ismert diktátor lett volna belőle.

nowo 2011.12.16. 01:00:46

@Doktor Kotász: csak arra céloztam,hogy mielőtt beköltöznek a villába,megvizsgálja őket talán valami pszichológus,vagy nem?

kamarti 2011.12.16. 01:01:47

@genevieve: na, én is az órára néztem, és léptem.
Jó éjt bloglakók :)

Doktor Kotász 2011.12.16. 01:02:59

@Némber Ván: Az asperger-szindrómát sokáig nem tartották autizmusnak. Definíció kérdése.

2011.12.16. 01:03:05

Pszychyárterek évzáró kongresszusára tévedtem? Nem tudom milyen rendezvényen vagyok, valaki segítsen....és adjon csokikát!

nowo 2011.12.16. 01:03:37

Jó éjt Mindenkinek!:)

2011.12.16. 01:04:36

@nowo: Jó éjt, te napraforgó!

nowo 2011.12.16. 01:06:28

@szerivan: Napraforgóóó?:)
Jó éjt!:)

Doktor Kotász 2011.12.16. 01:06:42

@Némber Ván: "Valószínű, hogy ezzel tud magának rajongókat szerezni."

Engem is szórakoztat, de attól még nem fogom védeni mindenáron, hogy nem is egy paraszt. :-)

Doktor Kotász 2011.12.16. 01:08:40

@nowo: "csak arra céloztam,hogy mielőtt beköltöznek a villába,megvizsgálja őket talán valami pszichológus,vagy nem?"

Biztos, és ezért van ott. Tudatosan választották be a személyisége miatt.

nowo 2011.12.16. 01:15:34

@szerivan: szerintem az kamilla

na most már tényleg jó éjt...

megyek....

nem tudok elszakadni...:)

2011.12.16. 01:22:14

@nowo: Akkora napraforgó vagy, hogy egyszerű kamillának álcázod magad :DDD

Némber Ván 2011.12.16. 01:25:47

@szerivan: Csokikát éjfél után, kedveském, nincsenek magának elfolytott érzelmei...na mondja szépen, hogy áááá és nyújtsa ki a nyelvét! Áháááá, már látom is, hogy mi a probléma, hát igen, ez FBMKinga-szindróma. Na nem baj, majd szépen befekszik ide a blogba és mi meggyógyítjuk, vagy sem. :-)

2011.12.16. 01:27:22

Minden kis mogyi bebújcizott már Peti szennyes ruhái alá? Akkor jómgam is csatlakozom.

Némber Ván 2011.12.16. 01:28:10

@Doktor Kotász: Hát abból is az a jó nagy fajta.
Engem eleinte kicsit szórakoztatott, ma már csak szimplán irritál, ha így haladunk tovább, lesz ez még rosszabb is.

2011.12.16. 01:28:21

@Némber Ván: DE ÜT, FOLYAMATOSAN ÜT!!!

Doktor Kotász 2011.12.16. 01:29:04

@szerivan: Szerintem nem napraforgó van a képen, hanem nem jut eszembe.

2011.12.16. 01:31:04

@Doktor Kotász: Nemjuteszembét még sose láttam :p

2011.12.16. 01:31:58

@Némber Ván: Bocánat, de a fogvédőmet nem vettem ki a viszgálathoz. Moszt mi lest?

Némber Ván 2011.12.16. 01:32:08

@szerivan: Üti, üti, nem az a baj, hanem hogy nem eléggé nagyot!

Azért az szép volt, ahogy a Miló Viki 2 mondattal mindig le tudta szerelni.
Szívesen meghallgattam volna azt is, hogy legbelül mit gondolt FBM Kingáról.

hájdí 2011.12.16. 02:12:23

Most nézem vissza a mai(tegnapit).Ennél jobban nem hányhatok már Attilától.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.16. 03:55:19

@Doktor Kotász:

nem érdekel, hogy cris gyenge volt, vagy erős, vicces volt, ezért sajnálom, hogy korán kiesett, nagy lehetőségek voltak benne, de kétségtelen, hogy a napoleonocska felel azért, hogy a 18 éves kölyök nem ismerte fel, súlyosan manipulálva van, és nem szabadna csabira tennie, miután lepacsizott vele...

ez végzetes hiba volt részéről, ő is és a közönség is megbűnhődött, de a többi villalakó nem tanult, legalábbis eddig, most kíváncsi vagyok fognak e tanulni..

a gond csabival az, hogy sajna a vicceseket viszi ki, most pl. veront, aki nekem szórakoztató kiskacsa, szóval csabi a maga színtelen-szagtalan állagához igazítja a házat...

azért mégiscsak petit kellett volna kivinnie, de úgy látszik túl erősnek ítélte, vagy valahol mégiscsak érdekli a két manipulátor ténykedése, azért nem velük kezdi a felkínált tisztogatási akciót... vagy nem akar szembeszállni a retek érdekeivel, ezért főoszlopot nem támad a vég előtt...

mocskosmacska 2011.12.16. 08:13:05

@nowo: Igen, megvizsgálta őket egy pszichológus, hogy betegek ne kerüljenek be. Aztán a nézők szavazták be.
Biztos, hgoy volt valami pszichológiai vizsgálat, de szerintem csak azért, mert azt a törvény előírja ilyen nagy nyomással járó játék előtt. De az rtl valszeg leszarta az eredményt. Különben se attila, se vera nem juthatott volna be. És éva sem az előzőből. Meg még végtelen a sor.

mocskosmacska 2011.12.16. 08:16:12

@Brr: Nekem van egy olyan érzésem, hogy cris ellent ment volna a két keresztapának, ha tovább marad bent. Elég autonóm személyiség volt, attiát meg egyébként is idegesítette.

mocskosmacska 2011.12.16. 08:20:10

Attila meg az ő elmeállapota.
Szerintem nem okos. Azért látszik annak, mert a többiek bent nagyjából segghülyék. Ő meg annyira nem hülye így bent király lehet.
Nem tartom autistának. Szerintem antiszociális. Neki bent a paradicsom. Nem kell megfelelnie a társadalmi szabályoknak. A beszavazóján meg az elején még normális volt, aztán szépen oszlott le róla a kinti rákényszerített modor és most már csak egy darab szart lehet látni.

mocskosmacska 2011.12.16. 08:21:20

Akik nem valók a játékba, az sehi és gergő. Gyakorlatilag semmit sem tesznek, csak ülnek és ugranak attiláéknak. Teljesen feleslegesek. Ráadásul gergő, mint alfahím egy paródia. Mondjuk sehi is szenvedélyes nőként.

beacska 2011.12.16. 08:54:51

a tegnap éjszakai autistázást látva választ is kaptam a kérdésemre, hogy miért nem a valóságot mutatta a csatorna Vera szóbeli figyelmeztetése ügyében.
...és a dolog működik...és éppen a eltalálta a célközösséget...

mocskosmacska 2011.12.16. 09:06:39

@beacska: Mi volt vera szóbeli figyelmeztetése? Mi miatt figyelmeztették? HOgyan?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.16. 09:14:38

@Doktor Kotász: így van, így van! Vera attól a pillanattól fogva kezdett szétesve az ámokfutásba, amikor levette, hogy Peti "dobta" őt és Veronikával bujcsizik.
Már senki sem emlékszik rá, hogy Vera tébolya ekkoriban kezdődött? Amikor makacsul és gúnyosan kacagva állította, hogy ő nem féltékeny, pedig de.
Persze, előtte is voltak dolgai, kukaborogatás, miegymás, de azok még nagyjából indokoltak és érthetőek is voltak.
Aztán egyre többször keveredett mindenkivel konfliktusba és egyenes úgy vezetett ide, ahol most tart.
A boxhét tette be a kaput, ahol valamiért ő azt gondolta, hogy ez az a terület, ahol majd megmutathatja, hogy milyen faszacsaj is ő...
Biztos, hogy Attila is provokálta őt, de egyikkel kapcsolatban se találok okot és felmentést Verának a szájából 3x is, nyomatékosítottan elhangzhott kurvaanyázásra.
Szóval lehet védeni Verát, de semmi értelme. Saját magát pörgette bele ebbe az állapotba és már teljesen kivetkőzött magából.

Ó basszus, mennyit írtam, még a végén mumus leszek. :D

az én rózsám vasutas 2011.12.16. 09:18:01

@mocskosmacska: "Azért látszik annak, mert a többiek bent nagyjából segghülyék"

Tudtam, hogy valami magyarázatnak lennie kell, miért nem tudok hatékony lenni logikától hemzsegő tippjeimmel.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.16. 09:20:02

@Peter_Cs: ".. ezért viszont nagyon keményen kellett dolgoznunk. Vera hosszú ideig egy lakberendezési áruházban volt értékesítési tanácsadó.."

Már megijedtem, hogy szegény Verának vagont kellett lapátolnia éjszakánként...

capa05 2011.12.16. 09:23:53

@Peter_Cs: mihez kellene kezdeni ezzel?Mint embert sajnálom, de a játékhoz semmi köze a cikkben közölteknek!

mocskosmacska 2011.12.16. 09:30:32

@Peter_Cs: Ezekben a vera nehéz gyerekkora cikkekben egy tetszik. Minden újságíró megemlíti a szegénység okaként, hogy korán meghalt vera édesapja, aztán azon sírnak, hogy emiatt milyen nehéz volt vera gyerekkora, mert nem mehetett táborozni és csak felnőttként láthatta a tengert meg a többi. Ilyenkor mindig az jut az eszembe, hogy hülye az újságíró. Az még nem tragédia, hogy valaki nem mehet táborozni, de apa nélkül felnőni, az már tényleg kemény. De ez a firkászokat nem érdekli, szerintük a tenger hiánya elviselhetetlenebb, mint egy édesapáé.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.16. 09:42:38

Vera vitastílusáról ez jut eszembe:

“-Ne fütyülj..
-Nem fütyülök..
-De fütyülsz én meg azt mondom, hogy ne fütyülj…
-Jó hát én nem fütyülök…
-Fütyülsz bezdmeg és hazudsz..
- miért?
- mert egy szar szemét szaralak vagy. Kivakarlak a geciböl, ugye?idehozlak akkor fűt-fát igérsz, igaz?Kivakartalak a geciből vagy nem vakartalak ki? te meg itt füttyögsz te barom? itt a nemzeti nagyjaink között? Ahol az ősök szelleme jár bazdmeg? Itt nem fogod felverni a csendet, bazdmeg én nem viszem el helyetted a balhét, érted? hát itt az én hátamon csattan minden, érted?..
- Értem abszolút csak ne fogd már a nyakam tudod milyen érzékeny egyből föláll a faszom..
- Bete téma van innen…
- Jóvan…
- Mondom bete témavan..
- Az most mi?..
- Az hogy kuss van…jaj-ja, jó.. nem nagyon értem különben a dolgot, mert.."

(Nekem lámpást adott kezembe az Úr Pesten)
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4WStvEJbzBg#!

Anselmo 2011.12.16. 09:47:11

@mocskosmacska: megjegyzem, én se láttam még a tengert...

MagasMacska 2011.12.16. 09:49:14

@pushpang: Ez nagyon jó! Csak egy baj van vele. Attila is ilyen. Most, hogy elolvastam, jöttem rá, hogy a csak a szenvedély vagy annak mentessége a különbség.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.16. 09:57:36

@MagasMacska: én a helyedben meg is hallgatnám, ott a link.
Én még nem nagyon hallottam, hogy A. felemelte volna a hangját...

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2011.12.16. 09:59:50

@pushpang: Korábban is mutatkoztak rajta a téboly jelei, ami csíkos-kockás csapatcsere idején történt, meg amit villamesterként művelt.
Egyébként meg az Attilához való viszonyához, amíg ki nem választották, ő aztán igazán be volt "csicskulva" neki, állandóan ment hozzá 1 kis megalázásért, ő meg megadta neki.

sandokan 2011.12.16. 10:04:44

@pushpang: ez csupán részletkérdés, gondolod számít valamit? ha szenvedélyes az a baj, ha meg nem, akkor az. de hol hagytam a sapkámat?

Amúgy a papírkutyák karatés bemutatója nálam a kedvenc.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2011.12.16. 10:05:33

@mocskosmacska: Vera azért ilyen, mert 1 szörnyeteg az anyja, tegnapelőtt v mikor, mesélt róla sztorikat.

MagasMacska 2011.12.16. 10:06:02

@pushpang: Vera egy idő után belehergeli magát. Kétségtelen, hogy egyre később, de végül igen. Attila sosem.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2011.12.16. 10:07:20

@Peter_Cs: Basszus, 3 hétnél tovább hagyta nála a kutyáját, az ilyen minimum 20 év szigorítottat érdemel.
(egyébként Atti kemény gyermekkoráról is bőven jelentek meg cikkek).

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2011.12.16. 10:08:46

@Anselmo: Én sajna igen, így nem oszthatok le mindenkit minősíthetetlen stílusban :)

Anselmo 2011.12.16. 10:08:50

Nekem ebben a sztoriban Fecó érzékenysége tűnt fel, mikor azt magyarázta Kingucinak, hogy "Most nem hagyhatom magára Verát".

Az egész társaságból a cigánygyerek a leghumánusabb.

MagasMacska 2011.12.16. 10:13:21

@MolnarErik: Nem a három hét a lényeg. Az eljárás. A barátjával szemben, a kutyájával szemben. Minek ilyen embernek kutya? Tartson plüsállatot.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.16. 10:14:12

@sandokan: ugye nem keverjük össze a szenvedélyességet a mentálisan zilált ordenáré taplósággal? :)
Vera jól is csinálhatná ezt az odapiszkálós provokációt, jól kifundálta, hogy a folyamatos, nyugodthangú odaszólogatástól előbb-utóbb kiakad a környezete és áldozattá válhat, de abban a pillanatban, amikor el kezd ordibálni, kurvaanyázni és durvaságokat mondani, már ki is esett a szerepéből.
Ezért szokott ő bőgni félrevonultan, mert tudja, hogy elbaltázta a taktikáját és lőttek az "erkölcsi" fölénynek.

Anselmo 2011.12.16. 10:15:47

@MagasMacska: a kutyája egyébként le se sz@rta, mikor bevitték a villába. Valami komolyan meg van zakkanva abban az emberben, ha a kutyája se szereti.

Egyébként női kutyája van, olyan kis pudli. Ez is fura.

az én rózsám vasutas 2011.12.16. 10:15:53

Csak most vettem észre, hogy még nem volt 10 variációs kvíz. Pótoljuk a hiányt, sőt hagyományt teremtünk, ezentúl minden december 16.-án lesz ilyen.

Melyik játékos nélkülözhetetlen a mostani műsorból?

A: ttila. Egy kevésbé hülyére szükség van a sok hülye között.
B: andi. (törölve)
C: saba. Egy rendőr kell a sok sittes mellé.
D: ya. Shadi rajta fekszik, így most nem fogad szavazatokat.
E: szter. Az egyetlen lehetőség sunára, csárára vagy pengetésre.
F: ecó. 10 kicsi indiánból az egyetlen hiteles.
G: ergő. Ide a közönség segítsége kell, hogy érveket hozzon.
K: inguci. Őt hallanunk kell, hogy a környezetünkben élő nőket értékelni tudjuk.
L-O: Előitélet miatt ilyen kezdőbetűs játékosokkal nem foglalkozunk.
P: éter. Sok csúnya sovány manus között az egyetlen normál alkatú.
S: ehi. A legkiegyensúlyozottabb. A 89. napon pont úgy mereszti a seggét a kamerába, mint az elsőn. Nem akarok senkit befolyásolni, de ez nekem hiányozna. És erre ingyen lehet szavazni.
V: era. Már majdnem Alekosz, ha picsa részeg tud magában beszélni. A színvonal még nem az igazi, de innen csak felfelé vezet út.
W: eronika. Szarban leszünk, ha kiesik. Őt meglátva pörgethetjük az online-t akár két órát is.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.16. 10:24:11

@MagasMacska: "..A villalakó biztosította őt, hogy 3 hét után jön valaki az ebért, ám még a mai napig is a zenésznél van a kutyája..."
Lehet, hogy nem is tud és tehet róla, hogy a kutya ott ragadt a haverjánál.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.16. 10:27:16

@Anselmo: az én kutyám már 3-5 nap távollét után úgy viselkedik az első találkozáskor, mint egy primadonna. Vérig van sértve, pedig szerető és ismert közegben szokott lenni. :D

mocskosmacska 2011.12.16. 10:28:06

@Binbir gece: Gergő olyan jól elüldögél a kanapén. Kár lenne lezavarni onnan.

mocskosmacska 2011.12.16. 10:29:59

Attila és vera sanyarú gyerekkora. Igen, biztosan nehéz volt nekik, meg sajnálom őket, de ők már abban a korban vannak, amikor nem foghatunk mindent a szüleinkre. Elvileg értelmes, felnőtt emberek, akiknek van annyi eszük, hogy észrevegyék, hogy mit lehet és mit nem. Ha mindenki ilyen zakkant, lenne, akinek szomorú gyerekkora volt, akkor megállna az élet.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.12.16. 10:32:55

@pushpang: miért van vérig sértve?

Nálunk szimplán csak a nyakamba ugrik, de ez nincs megengedve, tehát még azt sem:D

Ancilla 2011.12.16. 10:34:00

"Pszichopata:

Általánosságban azt mondhatjuk, hogy az ilyen személyiségzavarban szenvedő ember nem érez. Nem érez megbánást, bűntudatot vagy lelkiismeretfurdalást a tettei miatt, sokszor elhárítja magáról a felelősséget mondván, az áldozata megérdemelte, amit kapott. Nem érez empátiát, nem tud együttérezni másokkal, ezért gyakran tapintatlan, lenéző és érzéketlen más emberekkel szemben. A viselkedése sokszor távolságtartó, hideg. (...)
A pszichopata nem szorong

Másik jellemzője ennek az embertípusnak, hogy nem szorong. Mivel csak önös érdekeik vezérlik őket, ezért nem riadnak vissza a hazudozástól, álnévhasználattól, csalástól, mások becsapásától sem. "

www.webbeteg.hu/cikkek/psziches/11642/antiszocialis-szemelyisegzavar

mocskosmacska 2011.12.16. 10:37:04

@Ancilla: Szerintem ez illik attilára.

Müszélia 2011.12.16. 10:37:35

@Anselmo: no de úgy hívják, artúrbandi.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.16. 10:38:40

@Binbir gece: nagyon jó! :D

De Fecóval kapcsolatban mardos a kérdés, hogy melyik indián lehet?

Tíz kicsi indián vacsorázni ment,
Egy félre nyelt, megfulladt, így maradt kilenc.

Kilenc kicsi indián későig virrasztott.
Egy elaludt és másnap nem volt már csak nyolc.

Nyolc kicsi indián sétál a szigeten,
Egy ott maradt örökre, így lettek heten.

Hét kicsi indián gyújtost hasogat,
Egy magát vágta ketté és már csak hat maradt.

Hat kicsi indián a kaptárok között,
Egyet megcsíp egy kis méh, és nem maradt csak öt.

Öt kicsi indián felölti a talárt,
Egyre lesújt a pallos és most négy várja a halált.

Négy kicsi indián tengerre száll, és egy piros lazac egyet lépre csal,
bekapja, s csak három marad.

Három kicsi indián állatkertbe megy,
Egy nagy medve jő', így marad kettő.

Két kicsi indián kiül a napra s sütkérezni kezd,
Egyik pecsenyévé sül és nem marad,
csak egy.

Egy kicsi indián szomorúan kesereg,
Megy és felköti magát, és többen már nincsenek.

mocskosmacska 2011.12.16. 10:41:24

@pushpang: Egy másik változat szerint az utolsó indián megnősül.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.16. 10:42:49

@ladyandhenk: 1-2 nap után ő is ugrik (a 40 kilójával), meg össze-vissza pisil mindent a gyönyörtől, de ha valamivel több idő telik el, akkor azért duzzog egy kicsit, pedagógiai alapon.. :D

sandokan 2011.12.16. 10:46:31

@pushpang: ahogy mondod, köztünk nincs vita. azt a sapkás dolgot is a neked válaszolónak szántam, úgy látszik nem volt egyértelmű.

döbbenetes megfigyelni, hogy nem azért sír, mert megbánt másokat, hanem mert nem jól jön ki, ezekből az általa generált műbalhékból. persze az is ténye, hogy a szánalmas kanyázása miatt, mmkk hendikeppel indul.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.16. 10:57:45

@MolnarErik: állítólag van...
Én ezt az elhullós változatot ismertem, ez persze jelenthet átfedést is a nősülőssel. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.16. 10:58:16

@sandokan: oké, akkor egyet értünk.. csak félre értettem, amit írtál. :)

sandokan 2011.12.16. 11:03:38

a mocskos origo, fúj, mit képzelnek ezek, hogy az okos "csaba nevű szereplőt", ilyen szövegkörnyezetben említik.

www.origo.hu/teve/20111215-kamu-lesz-az-eskuvo-a-valo-vilagban.html?olvastamar

kamillazok 2011.12.16. 11:04:40

@Doktor Kotász: Attila nem ezt mondta. Azt mondta, hogy Petinek többet számít az egység, mint az igazság. Vagyis ha tudja, hogy Attilának nincs igaza, akkor is kiáll mellette, a legfontosabb érték számára a barátságban az, hogy kiállnak egymás mellett minden körülmények között.

nosce 2011.12.16. 11:04:59

kiegészítő kvíz kérdés:
Ha kiesik Veronika kivel fog bujcizni Peti?
A. Verával
B. Sehivel
C. Kingával
D. Eszterrel
E. Csabával
F. zacsko mogyoróval

nosce 2011.12.16. 11:07:37

@nosce:
és persze a nyertes mp3 lejátszót nyerhet, ami átvehető a köki terminálon

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.12.16. 11:13:37

@nosce: a ropit kihagytad:D

Szerintem, Vera, Eszter lehet esélyes. Csaba még neki sem jön be! Vera talán hozzábújik még:D
Bár, talán Sehinek kellene:D

mocskosmacska 2011.12.16. 11:14:37

Akkor nekem is van egy quiskérdésem.
Ha csaba jön vissza a párbajról, arra attila hogy fog reagálni?
a.) Gratulál neki.
b.) Felköti magát.
c.) Elkezd edzeni.
d.) Igazából nem fog tudni csaba közelébe kerülni vera diadalittas, gúnyos örömtáncától.

mocskosmacska 2011.12.16. 11:16:33

@sandokan: Én el tudom képzelni, hogy igazi lesz az esküvő. Fecó is be van avatva, csak a drámai hatás kedvéért kell eljátszania, hogy nem tud róla.

nosce 2011.12.16. 11:22:53

@ladyandhenk:
ha a ropit is beírom az eldöntötte volna a kérdést :)

nosce 2011.12.16. 11:25:13

@syfyboy:
Attilát nem hiszem h ki lehetne pattintani Kinga ágyából, jobban ragaszkodik hozzá mint egy lila kendőhöz :)

nosce 2011.12.16. 11:26:45

@mocskosmacska:
én igazából arra tippelnék h Attila akkor elkezd léggitározni :)

nosce 2011.12.16. 11:34:12

@mocskosmacska:
és persze Fecó sírógörcsöt kap a fürcsi szobában, bár ez nem volt kérdés :)

syfyboy 2011.12.16. 11:36:11

@nosce: Pedig lehet szuksege lenne ra (marmint a lila kendore) a kovetkezo kivalasztasnal, mert ha Vera kapja majd a legtobb jelet, lehet Attilat viszi ki. Jo kis parbaj lenne az is...

nosce 2011.12.16. 11:37:30

@syfyboy:
én is ezen gondolkodtam, de sztem Vera Kingát viszi...

mocskosmacska 2011.12.16. 11:37:37

@syfyboy: Nem hsizem, hogy vera be meri vállalni attilát. Pedig tényleg a legbalhésabb párbaj lenne az egész vv történelem alatt.

nosce 2011.12.16. 11:45:42

@mocskosmacska:
"Nem hsizem, hogy vera be meri vállalni attilát. Pedig tényleg a legbalhésabb párbaj lenne az egész vv történelem alatt."

sztem ezt egy Vera Kinga premium kategóriájú összecsapás überelné, csitu one,hazudsz,faszomatbazmag,hazudsz,faszomatbazdmeg,qrva anyád,faszomatbazmeg......sztem a bünti amit összeszed a retek a párbajon az közel 10 Alekosznyi lesz, ezután a büntetési egység 1 Alekosz lesz (50 milla) :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.12.16. 11:48:32

@pushpang: Seherezádé Vera mellé kezd állni, van esély, hogy a helyzet legalább átmenetileg javuljon. A csatornának meg minél több balhé, annál jobb az elve. Alapjáraton szerintem Vera jófej csaj, csak a bezártság és a kirekesztettség hozza ki belőle a balhékat. Nem szeretném, ha úgy végződne villaléte, mint Lázár Lászlónak!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.12.16. 11:50:07

@nosce: Lenne show ezerrel! És Kinga maradna kint!

nosce 2011.12.16. 11:54:48

@Peter_Cs:
jó kis felvezető öfiket lehetne belőlük csinálni :)

mocskosmacska 2011.12.16. 12:00:41

@nosce: A párbaj szinte mónika showi magasságokba emelkedne. De attila-veránaál is ez lenne a helyzet.

@Peter_Cs: Csabát már az elejétől fogva piszkálták attiláék, mégsem ment át ordenáré tirpákba.

nowo 2011.12.16. 12:49:47

@mocskosmacska: Attila egy mocskos provokátor.
Aztán lehet,hogy szerepet játszik (de azt nagyon jól),mert gyónáskor visszamenőleg is,meg előre is bocsánatot kért mindenért,ami történt és ami még történni fog.Tehát tudatosan csinálja,mert nem hülye.

Engem,mint nézőt,viszont NEM szórakoztat,hanem nyomaszt,lehangol,irritál és idegesít!!!

Alekosz legalább valamilyen szinten szerethető volt és humoros is.
Attila kőkemény,hideg,érzéketlen és tudatosan genya!

Vera sajnos lépre ment.
Én Verát nagyon utáltam eleinte,de most már nem,mert ennek a mocskos Attilának lett az "áldozata".

Lehet,hogy ez az áldozat-szerep hozott a konyhájára,meglátjuk.Mindenesetre valamilyen szinten kedvelik a nézők,hisz egy győztes párbajon van túl,és én már akkor is neki drukkoltam.

Kinga,ha nem lenne buta liba és hisztis,elkényeztetett hülyegyerek,akkor még őt is díjaznám,mert egyedül ő merte kimondani Attilára az igazságot,amikor összebalhézott vele táncoláskor.

mézescsók 2011.12.16. 12:55:38

@mocskosmacska: A tegnap esti öfi végén bejátszottak egy pici részt az esküvőből. Hát ha Fecónak nem tünt fel, hogy ünnepi gálában feszít körülötte mindenki, koszorúslányok, virágok és mindenki vigyorog, akkor hülye vagy/és vak.
Ha én lettem volna a helyében és egyszercsak belép a kedvesem a nászindulóra esküvői ruhában, valamivel impulzívabb lettem volna vagy csak símán dobok egy hátast. Ehhez képest joviálisan mosolygott.
Szóval Fecó gyanútlanságát illetően kételyeim vannak.

@Peter_Cs: Seri igazából nem volt sosem haragban Verával. Beszélgetni korábban is szoktak. Balhéjuk egyszer volt, amikor az iskolás héten Vera kiosztotta, hogy rendetlen, majd kiderült, hogy bagoly mondta verébnek...
Vera a lányok közül egyedül Serit nem tartotta nyalósnak.
Ettől függetlenül csapatépítésnél nem igazán számítanék rá a többiek helyében, mert általában a saját érzelmei szerint szavaz. Eddig pl. rendszeresen Kingára tette a jelét, holott Attilával jóban van.A Kingával való viharok kivételével ( meg Gergővel, de az más helyzet) mindenkivel normális volt a kapcsolata, kivéve talán Fecót, mert őket még beszélgetni sem nagyon láttam együtt. Most szavazott szerintem először (lehet, hogy rosszul emlékszem) a csordaszellemnek megfelelően.
Ha a Gergő vonalat lógva hagyná, élvezetesebb lenne a játéka. Erre maga is utalt tegnap este: olyasmit mondott, hogy Gergő miatt nem olyan,amilyen Ő valójában, visszafogottabb, nem pörgős. Amikor éppen mosolyszünetben voltak, akkor tényleg felszabadultabban viselkedett. Egyenes kis nő, van tartása. Valami ilyesmit Te is írtál nem is olyan rég.

nowo 2011.12.16. 12:56:14

@Némber Ván: szerintem kamilla,vagy margaréta.:)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.16. 12:57:02

@Peter_Cs: nézd, én nem kívánom Verának, hogy teljesen bekattanjon.
A játék elején még bírtam is, mert ellensúlyozta a sok nyávogós csinibabát, meg tetszett a karakánsága, de ha nem fogja magát vissza, senki nem fog mellé állni. Semmilyen kritikát nem bír el, a segítő- és tisztázó szándékot is támadásnak érzi, azonnal megmar mindenkit. Ne kezdjük el boncolgatni, hogy mi volt előbb, a tyúk vagy a tojás, ha ő igazán akarná, már rég elrendezhette volna maga körül a dolgokat. De sajnos úgy viselkedik, mint akinek tényleg elment a józan esze.
Előbb-utóbb, Fecónak is tele lesz vele a kolbásza, ha így folytatja.

nowo 2011.12.16. 13:02:50

@mézescsók:ne higyj az előzeteseknek!Az előzetesek még az öfiknél is rafináltabban vannak összevágva.

Seri érdekes jelenség.Tegnap egy kicsit megértettem (eddig nem).
Pechjére beleesett Gergőbe,amit határozottan nem kellett volna!
Óriásit fog koppanni szegény!

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2011.12.16. 13:15:39

@mocskosmacska: Hát biztos nem merné, hisz az előzőnél is annyira félt, h 1 olyat vitt ki, amivel maga erősítette Attiláékat.

sandokan 2011.12.16. 13:17:15

@pushpang: nekem úgy tűnik, hogy fecóka inkább bátorította azzal, hogy neki adott folyamatosan igazat. még csak véletlenül sem szembesítette a tetteivel. szinte hasonló a helyzet, mint amikor kinguci kattant be. érdekes játékot játszik a vőlegény, meglátjuk mire megy vele.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2011.12.16. 13:17:37

@nowo: És szegény ezt tudja is, hisz Geri azért elég nyíltan a kifejezésére juttatta már, h a villán kívül ne számítson semmire.

Zsoofka 2011.12.16. 13:18:50

Sziasztok!
@mézescsók: Én ponn fordítva gondolom: ha tud róla és most el kellett volna játszania a meglepettet, akkor az sokkal színpadiasabbra sikerült volna neki, mint A. áll-távozásakor :)

nowo 2011.12.16. 13:20:24

@sandokan: nálam plusz pont,hogy a "vőlegény" levált attiláról.

mézescsók 2011.12.16. 13:21:38

@nowo: Jó, nem hiszek. Ettől függetlenül nem láttam valami hatalmas meglepetést, pedig Fecótól nem állnak messze a teátrális gesztusok.
Seri nekem már korábban is szimpatikus volt minden beszédhibájával és dilijével együtt, kivéve a Gergővel való liezont. Azért akkorát talán nem koppan,mert egyrészt ismeri a fickót (csak hát mi nők, időnként rettenetesen idióták tudunk lenni),másrészt egy forgószél sebességével lépett túl Claudión is, pedig az az élmény sem volt semmi.

sandokan 2011.12.16. 13:22:59

@nowo: igen, tudjuk. olvastuk. naponta 23x.
az baj, hogy nem erről beszéltem. sajnos megint nem érted, de mindegy.

nowo 2011.12.16. 13:26:20

@sandokan: amiről beszéltél,azt értettem,és egyetértettem.
Így jó?
Ezzel ellensúlyoztam.

Neked sem kéne naponta 45-ször leírnod,hogy Csabát mennyire nem bírod.

mézescsók 2011.12.16. 13:29:14

@MolnarErik: Erre utaltam azzal, hogy ismeri Gergőt, minden hozadékát, stb. Viszont ettől függetlenül fontos lehet, hogy valakihez kötődjön az ember a villában (a spec körülmények miatt) és flörtölgetni sem rossz, meg az sem, ha ölelgetik, simogatják és éreztetik vele, hogy NŐ. Azt szerintem tudja, hogy a VV nem az a hely, ahol örök szerelmek szövődnek.

@mokamini: Lehet, hogy igazad van, de este többet láthatunk.

Lotyóbridzsida 2011.12.16. 13:32:50

@nowo:

Ezzel az attilás véleményeddet tökéletesen egyetértek.
Se nem szórakoztató, se nem rafkós. Simán lehúzó, és idegesítő. Ezért nem nézem, mert rossz kedvű leszek tőle, és frusztrált.
Verát sajnálom kicsit, mert ő csak nem hagyja magát, csakhogy ezzel saját magát csinálja ki, az attilának pedig olaj a tűzre. Látja, hogy provokálható, hát provokálja. Igazi kis pöcs.
Verának jó taktika lenne, ha levegőnek nézné, mert az ilyen figylem hiányos kis önjelölt provokátoroknak ez a legnagyobb bűntetés, ha a kutya sem kíváncsi rájuk (lásd szaunás bünti). Szóval remélem van annyi esze a verának, hogy erre hamarosan rájön, bár bevallom kételkedem benne, ha eddig sem tette.

sandokan 2011.12.16. 13:35:15

@mézescsók: beszélgettünk már erről többször is. volt olyan pillanat az elmúlt hetekben, amikor felkínálta magát attilának, aki inkább a királylányt választotta, megint.
tudja ő, hogy ez nem az igazi, de nincs más, akivel és amivel bekerülhetne folyamatosan az összefoglalókba. legalábbis szerinte.

nowo 2011.12.16. 13:37:18

@Lotyóbridzsida: egyetértek veled.
Én nem bánnám,ha Attila minél hamarabb kiesne,felszabadultabb lenne a műsor.

Zwekedly 2011.12.16. 13:43:33

@mézescsók:

Seherének írta Beauvoir:

„ha a nő túl sok időt követel – ajánl fel – nyomasztóvá válik, mint a folyam, mely kilép medréből, és a férfi inkább semmi sem akar tőle, mintsem túl sokat”

Aki hallja, adja át.

Lotyóbridzsida 2011.12.16. 13:50:58

@nowo:

az a helyzet, hogy a műsor simán túl hosszú.
nem "izgalmas" semmilyen karakter sem fél éven keresztül minden nap.
ugye vannak a normálisok. azok 2 hétig sem izgalmasak (csaba).
vannak a vicces idióták (chris) akik kb 2 hétig érdekesek.
vannak az attilaféle provokálók, akik mondjuk 3 hétig izgalmasok
vannak a peti féle szarkavarók, akik szintén 3 héitg izgalmasok.
és van a maradék, aki se nem normális eléggé, se nem okos eléggé, se nem vicces eléggé, se nem szarkavaró eléggé, na ők is kb 2 hétig izgalmasok.
szóval kb ez.
simán dögunalom, hogy a kinga naponta 45x bőg hol a súllya, hol a box, hol a többiek miatt, simán dögunalom az attila provokációja, simán dögunalom az egész VV.
most már esküvőt kell tartani, hogy valami legyen.
legközelebb miniszterelnők választást fognak tartani már. vagy nemtom.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.16. 13:51:06

@sandokan: tökéletesen egyetértek veled. :)

Kis rosszindulattal azt is mondhatnám, hogy ezzel próbál Vera jószándékú segítőjeként, egyetlen barátjaként (brühühü) kamera közelben maradni.
Bár, ez az esküvő is sokat hoz neki a konyhára, az tény.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.16. 13:57:47

@Lotyóbridzsida: van benne valami.. :)

De még hosszú az idő és kiesnek az olyan dögunalmas karakterek, mint Peti, Attila vagy Vera, akkor majd Csaba (aki természetesen bennmarad most is) szórakoztat minket; mondjuk vicceket mesél, meg gitározik a lányoknak, akik ezentúl naponta 2x fodrászolják meg egymást nagy egyetértésben, meg főzőcskéznek, Fecó pedig hosszú és érzelmes részleteket olvas fel mély átéléssel a Tiffanyból, stb... :D

nowo 2011.12.16. 13:58:22

@Lotyóbridzsida: :DDD

Tök jól összefoglaltad!!!:D

Lotyóbridzsida 2011.12.16. 13:58:56

@Zwekedly:

amellett hogy a saját tapasztalataim is alátámasztják ezt az állítást, tényleg nem értem, hogy miért van ez.:)
most vagy együtt akar lenni a pasi a nővel, vagy nem...? vagy most mi van?:))

Férfi: Tetszel, de csak heti 1x.:)))
Nő: MI VAN???
(fordítok: igazából csak elvagyok veled de nem érdekelsz különösebben)
:D

(Most egyáltalán nem az extrém esetekről beszélek, amikor azért hisztizik egy nő, hogy minden nap minden estét vele kell tölteni.)

Lotyóbridzsida 2011.12.16. 14:02:04

eltűnt a kommenteeeeeheeeemmmm....brühühűűűű(kingagféle lefelé görbülő szájas 5 éves pofa)

Lotyóbridzsida 2011.12.16. 14:04:43

@pushpang:

ááá, neeeemmmm....nem akarom!!!:))))

felszabadul napi 1 órám este, ez tök király!:)))
még ha csak a falat nézem is, és kiüresítem a fejem, akkor is értelmesebben telik az az egy óra majd.:D

sandokan 2011.12.16. 14:07:12

@Lotyóbridzsida: forradalom lesz az, hamarosan.

@pushpang: de szép is lenne és akkor itt kit utálnának? ugye erre nem gondoltál?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.16. 14:09:12

@Lotyóbridzsida: esküszöm, én is elgondolkodtam már azon, miért pazarlom a drága időmet EZEKRE esténként...:D

De ha beválik amit 'vizionizáltam', bizisten nem nézem tovább! :O

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.16. 14:11:48

@Peter_Cs: basszus... a cikkben Esztert talpnyalónak mondja Andzsela, én meg tányérnyalónak olvastam 3x is, és tökre nem értettem. :D

nowo 2011.12.16. 14:12:25

@Zwekedly: itt úgy unta meg Gergő Serit,hogy egymáséi sem lettek...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.16. 14:14:14

@sandokan: ez meg se fordult a fejemben, hiszen a villa a béke, a tolerancia és a szeretet szigete lesz, jó emberekkel benne, akik egymást fogják taszigálni a döntő és a sokmillás nyeremény felé szerényen...

bigél 2011.12.16. 14:15:08

@sandokan:
De legalább te továbbra is utálhatnád Csabát.

Amúgy miért nagyobb gáz Attilát/Pétert, stb. utálni, mint Csabát?
Kérdem úgy, hogy én nem utálok senkit a VV-ből, ilyen jellegű érzelmimet megtartom az arra érdemes személyes ismerőseimnek (és a politikusoknak).

Zwekedly 2011.12.16. 14:18:31

@Lotyóbridzsida:

Mittudomén, mi van, de így van. És amelyik nő ezt nem ismeri fel, az nem is tudja megtartani a pasit.

@nowo:

Ez meg a dolog másik oldala. Töltsem veled a drága időt, és még meg se dughatlak?

beacska 2011.12.16. 14:19:59

@nowo: Fecó nem levállt Attiláról, hanem a Csaba párbaj után A. lekoptatta. Ott kullogott után a kertben körbe-körbe, Atila meg mondta neki: "nekem már nincs baráton". Szeretett volna ő, de elbaszta a direkciót ;D

Lotyóbridzsida 2011.12.16. 14:20:11

@nowo:
kb 15x mondta el a gergő, hogy nem akar semmit a seritől, csak jó csajnak tartja. ezek után seri 16-odjára is boldogan vetette magát a gergő karjaiba, amikor az alfahím csettintett.

attila is ezt csinálja pepitában. 45x megmondta a kinga, hogy nem érdekli őt az attila, mégsem jut el ez az infó az attila agyáig. azt lájta, amit látni akar, és nem a valóságot.

most ezt úgy mondom, hogy én is voltam ilyen szituban, amikor nem akartam látni a szememtől.:) azt hittem, amit én akartam, és ami persze köszönő viszonyban sem volt a reality-vel.:)

beacska 2011.12.16. 14:25:34

@pushpang: nna, gyorsan válaszolok, mert szerintem már tegnap is kérdezted (;D)

szóval az történt a kihívás után (tehát tegnap előtt este), hogy Vera Fecóval és még vkivel beszélgetett (gondolom Csaba lehetett) és mondta, hogy "és szóltak, hogy ha ezt így folytatom, elveszik a lila kendőmet"...és ekkor hoppp, lekeverték az onlányt....még nem néztem, hogy a streamben bent maradt-e...

beacska 2011.12.16. 14:26:35

@beacska: húúú...+1 t, n=m...bocs

Lotyóbridzsida 2011.12.16. 14:26:45

@Zwekedly:

alapvető szabály és már az oviban meg kellene tanítani a lányoknak, hogy

A: nem invitálunk randira férfit
B: nem érünk rá mindig randizni a férfival, amikor csak a férfinak kedve van.
C: mi csak "fogadjuk" a közeledést. ha nincs kellő vehemenciájú közeledés, akkor szigorú leépítés következik.:)

ez kb minden férfinál működik, kivéve persze a retardáltaknál, de rájuk semmilyen normális szabály sem vonatkozik.:)

nowo 2011.12.16. 14:27:39

@beacska: ja,igaz.
Úgy vesztek össze végleg,hogy Fecó jól félreértett valamit.
Amikor A. azt mondta neki,hogy "az apád f....",Fecó úgy vette,hogy A. szájára vette a családját:D...ami egy vicc,ugye.

Viszont a kiváltó ok az volt,hogy A. nem akart enni Csabával egy tányérból.
Ezt tette szóvá Fecó.

Na,mindegy.Fecó egy nagy lavírozó gép,ez tény.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.16. 14:28:31

@Lotyóbridzsida: de azért Kinga is játszik egy kis akaromismegnemist. Értem én, hogy nem jön be neki, mint pasi, de nyilvánvaló, hogy valahol vonzódik is hozzá.
Dia is hogy lekoccolta Shadit, hogy neki a szépfiúk jönnek be, meg minden, és tessék, most ott csókolóznak a padon. :D

mézescsók 2011.12.16. 14:33:59

@sandokan: Nem láttam az Attilának való felajánlkozást. Azt viszont láttam, amikor Attila ajánlotta fel, hogy legyenek együtt, így tegyék féltékennyé Kingát és Gergőt. Mire azt mondta, hogy nem undorodik tőle, mármint Attilától, szívesen átöleli, megcsókolja, de Ő inkább nem kezdene Gergővel és nem akarja féltékennyé tenni (táncos hét? - valamikor olyantájt). Ez persze A. részéről megint csak trükk, amin símán átlátott.

@Zwekedly: Márpedig Beauvoir tudta, miről ír. Csakhogy Seri pont azt nem ajánlotta fel, ami Gergőnek kellene: laza, kötelezettség nélküli szex, amivel sokáig bent lehet maradni a villában, mert a nézőket bizony az efféle "érzelmi" szálak érdeklik. Nem véletlenül erőlteti a csatorna a párok alakulását és közvetíti Veronika-Péter-Vera, Attila-Kinga, Gergő-Seri vergődéseit.Mert ezek roppant unalmasak valójában, de szerintem ott bent nem történik semmi érdekes, amit közvetíteni lehetne. Vera kiborulásai valami nóvum volt kezdetben, de már nagyon sok. A legfinomabb parfűm is bűz, ha túladagolják.

sandokan 2011.12.16. 14:37:38

@bigél: valakivel összekevertél, biztos az irányítószám lehet a rossz.
viszont ha már így megosztottad velünk izgalmas életed, sajnálom az ismerőseidet, a politikusokat persze nem.

beacska 2011.12.16. 14:39:38

@nowo: jajj, de hogy! ez sokkal régebben volt! Amikor Csaba kiment először párbajozni (1,5 hónapja), és Fecó mellé állt. Attila ellenében. Csaba visszajött, Fecó ezt saját diadalaként élte meg, 2 napig fürdőzött a boldogságban, aztán ment Attilához, mintha mi sem történt volna. Attila meg ránézett: te??? mit akarsz, nekem már nincs barátom. cserben hagytál! Fecó meg adta az értetlent. Ez a "beszélgetés" hosszú volt és parttalan, mire Fecó végre lekopott...

ne mond, hogy te erre nem emlékszel ;DDD

sandokan 2011.12.16. 14:40:52

@pushpang: ... és az arénában majd virágcsokrokat készítenek, meg hímeznek és népdalokat énekelnek. aztán amikor eljön a párbaj ideje, valaki önként odamegy a bejárati ajtóhoz és távozik.

bigél 2011.12.16. 14:42:37

@sandokan: köszönöm a kimerítő választ

Tjuca 2011.12.16. 14:43:08

@Doktor Kotász: ó nem, azt alulról kell kezdeni, és az neki nem menne...

beacska 2011.12.16. 14:43:16

@pushpang: hát gondolom, a szivarka tartó dobálása, meg előzőleg az öngyújtót is úgy dobta, mint a szart...de ez közvetlenül az után lehetett, amikor üvöltött Attila arcába a nyugiban (hmmm...nyugiszoba, a neve is jó), és Fecó ráncigálta ki....meg a monológ a változtatásról is nekem felolvasás gyanús volt, nem mutatták Verát, amikor mondta...

nowo 2011.12.16. 14:45:25

@beacska: ja,emlékszem,igaz,ez volt az első konfliktus,amiről én beszéltem az a második és egyben végleges szakítás.

beacska 2011.12.16. 14:49:06

@nowo: szóval, szerintem Fecó kényelmetlenül érezte magát Attila miatt, akkor kezdett kiköltözni a házból (amit én, jegyzem meg, nem hagynék a stáb nevében, gyakorlatilag csak enni jár be, meg a feladatoknál)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.16. 14:51:58

@beacska: ja, hogy Veráról van szó!! Én meg Veronikára gondoltam, ezért nem értettem semmit. Azt a balhés részt én is láttam, oké.

Dehülye vagyok, hát Veronikának nincs is lila kendője. :D

beacska 2011.12.16. 14:53:08

@pushpang: úgy elvették tőle, hogy fel sem tűnt, hogy volt...stukiban zöldre cserélték ;DD

mocskosmacska 2011.12.16. 14:56:25

@nowo: Attila engem sem szórakoztat, inkább irritál. Viszont én teljesen hülyének tartom. Azért mert, ha nem lenne az, akkor erre a korra már lett volna egy olyan élete, amit nem érdemes otthagyni és bezárkózni a vv-be. A másik dolog, amire alapozom, hogy nem egy lángész, az a nőkkel való sikertelensége.
Verát én az első perctől utáltam, nem szeretem ezt a felsőbbrendű, eltés pszichológiahallgató stílust. Aztán most már inkább sajnálom és azt gondolom, hogy segítség kellene neki. De együtt élni nem tudnék vele.
Nekem alekosz sem volt szimpatikus a vv közepére. Az elején még igen, mert ő volt a hétköznapi ember a sok félceleb között. Aztán egyre inkább jött elő, hog milyen.

Tjuca 2011.12.16. 14:56:51

@pushpang: ó nem. emlékszel még a csíkos-kockás igen lagymatag játékra? ott vera csakazértis piszkálódott, önként és dalolva. aztán jött valami erőspistás sütike. peti már akkor tudta, hogy a nő fanatikus, gonosz, kötekedő, és pszichésen ingatag.

csak az ugye vicces volt, mert akkor még nem velük szívózott. már ott megtárgyalták, hogy ez a nő minden csak nem normális. péter akkor kezdett bujcizni veronnal, és azóta tartja a 3 lépést, mindent ráhagy -attival ellentétben- mert pontosan tudja, hogy nem ép fejben vera.

mocskosmacska 2011.12.16. 14:57:57

@MolnarErik: De még a jelét sem meri attilára, petire vagy veronikára tenni.

felka 2011.12.16. 14:58:49

@pushpang: egyébként, Kinguci összetehetné kezét-lábát, hogy Attila ilyen kitartó...fura ez, tényleg nem túl szépfiú..de van benne valami..pedig én válogatós hírében állok...

mocskosmacska 2011.12.16. 14:59:39

@Tjuca: Ráadásul ezzel a piszkálódással pont atipetinek akart megfelelni.

bigél 2011.12.16. 15:01:39

@felka: szerintem ez a ragaszkodás - ha tényleg valódi és nem megjátszás - akkor nagyon ijesztő.

vallatas 2011.12.16. 15:05:32

Ha már kvízkérdések, mit csinál Csaba ha visszatér?
1, léggitározásba kezd
2, elmegy enni
3, elmegy inni
4, elmegy zuhanyozni
5, elmegy aludni
bónusz:
6, eszik egy kis fikát

:-)

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.16. 15:05:32

"nem szeretem ezt a felsőbbrendű, eltés pszichológiahallgató stílust"

igen, amikor leadják neked az utcán a tankönyvból összeollózott diagnózisukat rólad... na az tényleg vérlázítóan otromba tud lenni...

Müszélia 2011.12.16. 15:05:58

@beacska: most már elvehetik a lila kendőket, a következő kiválasztásnál ezek már nem érnek semmit.

Müszélia 2011.12.16. 15:06:59

@mocskosmacska: veled mindig egyet szoktam érteni, most is.

sandokan 2011.12.16. 15:13:14

@vallatas: ez a nap kommentje, jár a pont. bár a félmeztelenül kondizást kihagytad a felsorolásból.

mocskosmacska 2011.12.16. 15:14:54

@vallatas: Azt nem tudom, hogy csaba mit tesz, de ha veronika megy vissza, akkor ő atival és petivel tutira megosztozik egy kis fikán.

mocskosmacska 2011.12.16. 15:18:07

Engem a tegnapi beszélgetés csaba és fecó között jobban szórakoztatott, mint attila összes szánalmas poénja az iskola héten. Minden tanárnak más vezetéknével mutatkozott be. Mekkora humor! Amint kimegy szerződtetni kell a stand-uposokhoz! A hasamat fogtam a röhögéstől és hasara estem a tisztelettől, hogy ehhez mekkora kreativitás kell.

sandokan 2011.12.16. 15:18:11

@mézescsók: nem attila nyitott, sőt, hanem seri volt az, aki több apró jelet is küldött a kárpátok mészárosának. ez pl akkor volt, amikor a futópadon gergő elmondta megint mindennek. csak ugye attila fejében egy forgatókönyv van, abban pedig kinga a másik főszereplő.

nowo 2011.12.16. 15:20:41

@vallatas:Ha már...
Mit csinál Attila,ha Csaba jön vissza?

1.Elkezd fikát enni,hátha neki is bejön ez Kingánál és Kinga végre rámozdul,mint férfira...

Mit csinál Peti,ha nem Veronika jön vissza?

1.Újabb projektet dolgoz ki,hogy a villából való kimenetele után hány hónappal dugja meg Veronikát,ha már a villában nem jött össze.

mocskosmacska 2011.12.16. 15:22:47

@nowo: Szerintem peti, a fenébe ez sem jött össze felkiáltással kiveri magának.

genevieve 2011.12.16. 15:38:23

@sandokan: igazan kivancsi vagyok a te felsotested milyen? Gondolom nagyon izmos, amit sok kondizassal ertel el, persze azt szigoruan allig feloltozkodve:-D

beacska 2011.12.16. 15:42:11

@Müszélia: de ez még a kihívás előtt volt, amikor jól jött az a kendő Verának ;D!

ő-szinte 2011.12.16. 15:44:53

@genevieve: Szi! Tudsz vmit a mairól? Leadják az esküvőt,vagy a teremburáját! ?

genevieve 2011.12.16. 15:50:31

@ő-szinte: fogalmam sincs, csak egy szimpla rajongo vagyok:-P

Hurri Kán 2011.12.16. 16:03:42

Jó reggelt f@szom@tb@zmeg. :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.16. 16:06:24

@gyvy: ne kompromittálj már, még azt hiszik, hogy együtt jöttünk :PP:D

Hurri Kán 2011.12.16. 16:12:56

@anica inkognitóban:
Nem az számít... Hanem hogy megyünk. :DDD

kozi001 2011.12.16. 16:14:10

Miközben Fecó az esküvő miatt izgul, a konkurenciánál Alekosz ma este médiatörténelmi győzelemre készül!

A dupla reality győzelem után elképzelhető h jelentkezik egy harmadikra...!

tv2.hu/osszeeskuvok/videok/legfrissebb/video/alekosz-es-masa-elso-veszekedesmentes-beszelgetese-501305

mézescsók 2011.12.16. 16:15:26

@sandokan: Nem mindent láttam, ezért nem mondok határozottan ellent.
A futópados dolgot láttam. Seriék döglődtek, majd csókolóztak,a pasas szokása szerint kicsit direktebb útra terelte volna a dolgot, de Seri otthagyta a pasast és kiment futópadozni. Ott balhéztak össze, mert G. kijelentette, hogy akkor csókolja meg, amikor Ő akarja.

az én rózsám vasutas 2011.12.16. 16:16:50

@Lotyóbridzsida: "hogy valami legyen.
legközelebb miniszterelnők választást fognak tartani már. vagy nemtom"

Minek ide vagy? Maradjunk csak az egyes változatnál.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.16. 16:18:40

@Binbir gece: tulajdonképpen van még nekünk veszítenivalónk?????:S :DD

ő-szinte 2011.12.16. 16:19:14

@anica inkognitóban: Szi! Tudsz vmit a máról? Esküvő?

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.16. 16:21:26

@ő-szinte: semmit, de be kell valljam, ennek ellenére jól aludtam..:D
@gyvy: mindig összekevered a nőket :PPP:DDD

ő-szinte 2011.12.16. 16:23:31

@anica inkognitóban: @gyvy: Áldásom rátok, csk mondjatok már vmit, hogy mi a fasz lesz ma?! Lesz esküvő vagy sem?

Már mint nem a tiétek... :-DDD

ő-szinte 2011.12.16. 16:24:57

@anica inkognitóban: Ok, köszi. Legközelebb előbb olvas, aztán ír...:-))

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.16. 16:25:16

@ő-szinte: biztos, hogy nem lesz, mert nekem nem kell Gyvy (bocs Gyvy, nehari, de annyira nem szeri, hogy öri..:P:D)

pont két olyantól kérdezed, akik nem nézik..:P:D biztos lesz, kell a nézettséghez..)

Hurri Kán 2011.12.16. 16:25:40

@anica inkognitóban:
Én? Soha. :DDD

@ő-szinte:
Fogalmam sincs. Meghalni nem volt időm ma, azt se tudom, hol vagyok. :DDD

mézescsók 2011.12.16. 16:25:52

@sandokan: A válasz folytatása:
A második, amire emlékszem az az volt, amikor A. panaszkodott S.-nek, hogy mennyire rosszul esik neki Kinga viselkedése, amire a lány azt válaszolta, hogy megérti, mert hasonló cipőben jár. Ekkor A. ölelte át S.-t és adott neki egy homlokcsókot. Nem S. közeledett.
A harmadik, amire emlékszem a már említett nyugiszobás A. féle ajánlat.
A többi néma csönd, ezért nem láttam semmiféle jelét annak, hogy Seri rávetette volna magát Attilára. Különben sem jönne be neki a pasas szerintem, de taktikai szempontból nem lett volna rossz húzás.
Veronikát is milyen szépen pátyolgatták és védelmezték, az most mindegy, hogy többek között éppen ezért van rajta a kendő.
Nem hátrálok ki az eszmecseréből, de engem most jobban érdekel a Csaba-Veronika párbaj és Csabát látnám szívesebben ott bent.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.16. 16:27:47

@gyvy: nagy a kísértés, meg komoly dilemma meg minden,de házinyúl vagyok...duplán ;) :DDDDDD

mocskosmacska 2011.12.16. 16:28:43

NÉha én is arra gondolok, hogy sehi surrananópályán akarja megnyeri a játékot.

Hurri Kán 2011.12.16. 16:31:32

@anica inkognitóban:
Nem irigylem a ház két urát... :DDD

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.16. 16:32:24

@Peter_Cs:

nem fog mellé állni, rémeket látsz, vágyvetítő gondolkozás...

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.16. 16:34:16

@gyvy: majd megnyilatkoztatom őket és tájékoztatlak..:P:DDD

mocskosmacska 2011.12.16. 16:35:40

@Brr: Szerintem sem. Sehi próbál minél semlegesebb maradni, egy kiközösített nyilvános megvédése túl feltűnő.

ő-szinte 2011.12.16. 16:45:01

@anica inkognitóban: Picsába, hogy én mindig rossztól kérdezek! :-)

ő-szinte 2011.12.16. 17:01:58

Most nézem vissza az öfiket, sírva röhögök Kingán :-)

Hurri Kán 2011.12.16. 17:07:58

Nászíccakát remélem leadják onlány. :D

ő-szinte 2011.12.16. 17:26:29

Van itt vki aki szintén csizmában fekszik az ágyban, mint Kinga? :-)

ő-szinte 2011.12.16. 17:47:19

Angéla bejelentése alá micsoda nyálas zenét kevertek... hát szem nem maradt szárazon :-)

zoxó 2011.12.16. 17:51:47

@ő-szinte: viharkabát is van rajta? Mert akkor teljesen naprakész a csaj.

ő-szinte 2011.12.16. 17:58:34

@zoxó: Arra már nem emlékszem, mert úgy kiakadtam a csizmán, hogy csak azt néztem:-)))

az én rózsám vasutas 2011.12.16. 18:15:27

@ő-szinte: Régi klasszikus film, ahol a maffiózó nem csak kalucsniban borotválkozik, de abban is alszik. Kinguci annak lehet valami távoli rokona.

Úgyis rég volt kérdés kultúra témakörben:

Na földlakók, mi a film címe?

ő-szinte 2011.12.16. 18:29:02

@Binbir gece: Szerintem több ilyen is van.
Viszont eldugtam egy kis mogyorót, kérsz? :-)

ő-szinte 2011.12.16. 18:35:29

Vera jókat alszik... ehhez képest, olyan táskásak a szemei, hogy Balázs akár azzal is mehetne bevásárolni, nem csak Dressz bugyijával :-)

ő-szinte 2011.12.16. 18:39:26

Hát az meg, hogy Atti-Peti takaríííííííít :-DDD

az én rózsám vasutas 2011.12.16. 18:40:22

@ő-szinte: Kezdek megijedni. Múltkor pushpang földlakó pont akkor kezdett kóborjanizni, amikor avatart akartam váltani. Egy igen jó Kóbor Jani kép volt már majdnem csőre töltve (3. lett volna egy Kinguci hasonmás versenyen), amikor észrevettem a bejegyzést. Nem csípem ha másnak van igaza, így a váltás elmaradt. Most meg te jössz a mogyoróval, amikor azzal van tele az összes pofazacskóm. Indulok, megkeresem a szobában azt a kurva kandikamerát, mert ide a rozsdás bökőt, hogy itt van valahol.

Hurri Kán 2011.12.16. 18:42:33

Én munkavédelmi bakancsban, és strandkorlátkék vegyvédelmi ruhában. :D

ő-szinte 2011.12.16. 18:52:28

@Binbir gece: Hát, a Nagytestvér mindent lát :-)
És annak örültél-e, hogy tekintettel arra, hogy közeledik a karácsony, kitakaríttattam nálad? Remélem jó munkát végeztek a fiúk...

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.16. 18:53:13

na, így másfél tejfölös-füstöltszalonnás-lilahagymás kenyérlángos után felkészültem a bazi nagy lagzira..:)))

az én rózsám vasutas 2011.12.16. 18:57:11

@ő-szinte: Szép, kitakarított házat látsz a monitoron? Akkor megnyugodtam. Nem innen kapod az adást.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.16. 19:01:11

@Binbir gece: most éppen kirúgattad a fél titkosszolgálatot, gratulálok!! :PP:DDDD

capa05 2011.12.16. 19:04:52

Jó estét a jelenlévőknek!!:)

Hurri Kán 2011.12.16. 19:06:05

@capa05:
A most érkezettnek is. :)

Hurri Kán 2011.12.16. 19:06:43

Egy svepszet valaki? :D

capa05 2011.12.16. 19:10:23

@gyvy: annyira nem volt száraz az olvasmányom... de köszi a figyelmességet!:D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.16. 19:10:34

@capa05: szépet :))
@gyvy: már megint rosszul értetted?:PP:D

Hurri Kán 2011.12.16. 19:13:19

@capa05:
N.M. ;-)

@anica inkognitóban:
Izé... a kenyérlángos serkenti a kötözködő-centrumodat? :DDD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.16. 19:18:25

@gyvy: neeem, csak ma totál felborult a bioritmusom, az egész napom olyan nemolyan volt, biztos az hat rám így :)

ő-szinte 2011.12.16. 19:25:19

Vera totál bolond... :-)

MagasMacska 2011.12.16. 19:30:24

@ő-szinte: Ezt most miből szűrted le? Látsz valamit?

ő-szinte 2011.12.16. 19:31:53

@MagasMacska: Most nézem vissza az öfiket.

ő-szinte 2011.12.16. 19:34:40

@Peter_Cs: Ahogy magában beszélt a jakuban, sokat mond. Meg mikor megnéztem a "reklámfilmjét", akkor is csak az jött le a viselkedése alapján, hogy totál bolond.

Hurri Kán 2011.12.16. 19:37:24

@anica inkognitóban:
Iszol Te rendesen? :DDD

@ő-szinte:
Miről beszélsz? Soha ilyen nyugodt és kiegyensúlyozott nem volt, mint mostanában. :DDD

ő-szinte 2011.12.16. 19:37:32

PeTTi, hihhhhhetetlen, ezzel a dobozzal :-)

zoxó 2011.12.16. 19:37:57

@Binbir gece: te miért akartad lecserélni Onurt egy hajavesztett vén trottyra???

ő-szinte 2011.12.16. 19:38:06

@gyvy: :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
de nagyon

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.16. 19:39:10

@gyvy: nem merek, mert akkor ellenállhatatlan leszek..:DDDDD

ő-szinte 2011.12.16. 19:40:31

Emlékszem, vki itt nem értette ezt a dobozos dolgot. Ki volt az?

vallatas 2011.12.16. 19:42:38

közben Alekosz a tv2-ön finishel, nem bírom, de nagyon vicces lenne ha nyerne :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.16. 19:48:58

@Binbir gece: . én az Oscarra gondolok Főnök.

Amúgy az én szemem messzire elér.

ő-szinte 2011.12.16. 19:55:55

Hát csiri-viri esküvő lesz!

capa05 2011.12.16. 19:57:09

Én arra vagyok kíváncsi, hogy miként csattant el a csók ( ha valóban az volt) Ati és Eszti között! A sajtó ír rőla fénykép is van de nem egyértelmű..??:DD

ő-szinte 2011.12.16. 19:57:54

Gyönyörű a dekoráció! Rózsaszín-fehér fényes luficskák ezüst kárpit a széken... :-D

ő-szinte 2011.12.16. 19:58:49

És fecó síííííííííííííííír vazzeg!

ő-szinte 2011.12.16. 19:59:36

@capa05: Ez mikor volt? Mármint a csók.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.16. 20:03:02

@vallatas: életemben először odakapcsoltam... szerinted Tillatilla nincs bebaszva egy kissé?!

ő-szinte 2011.12.16. 20:07:28

@zoxó: Akkor nézd újra, mert elég egyértelmű :-)

inmemancsi 2011.12.16. 20:07:47

nem bírom begöndöríteni a hajam ezzel a ki.. hajvasalóval megőrülök

ő-szinte 2011.12.16. 20:10:39

@zoxó: Gondolom azt írtad, hogy te sem értetted.

Vagy mire írtad, hogy te sem?

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.16. 20:11:00

@ő-szinte: szívesen.. na látod? én alig-alig nézem, de híreket olvasok (bulvárt is, meg igazit is :) )..:))
@inmemancsi: már megvolt a lagzi, felvételről megy, hiába kapkodsz :PP:DDDD

zoxó 2011.12.16. 20:13:08

@ő-szinte: a dobozra értettem. De mit nézzek meg? Mert VV-t nem fogok, az hétszentség. Én innen tájékozódom, és most nem értem a dobozos dolgot:))).

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.16. 20:13:36

@inmemancsi: nem röhögünk! szomorú dolog, hogy lemaradtál :P:P:DDDDDD

ő-szinte 2011.12.16. 20:14:14

@zoxó: Ja, vagy úgy! Akkor elmondom. A doboz a bizalomról szólt...

Spéter46 2011.12.16. 20:14:55

Az RTL esti hiradójában a mai napon elhangzott, hogy a stáb 2 hete készül az esküvő megrendezésére.
Ebből egyértelműen következik, hogy a kihívásnál, de már a kiválasztásnál is
" védelmet " élvezett Fecó!
CIKI!

capa05 2011.12.16. 20:17:23

@Spéter46: meg a bunyónál.. hogy nézett volna ki egy erőteljesebb ütéstől??:DD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.16. 20:18:30

@capa05: volt már olyan, igazi falusi lagziban is..:DDD

ő-szinte 2011.12.16. 20:19:04

@zoxó: PeTTi, azzal, hogy megmutatta Veronikának, hogy mi van a dobozban, jelezte neki, hogy bízik benne. Ami persze kamu, mert nem is, csak meg akarja vezetni Veronikát.

inmemancsi 2011.12.16. 20:19:48

@anica inkognitóban: és még a hajamat se tudtam megcsinálni:)))

inmemancsi 2011.12.16. 20:30:51

kokuszt valaki látta?

ő-szinte 2011.12.16. 20:35:21

@anica inkognitóban: Elég szánalmas Angéla asszony :-)))

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.16. 20:36:53

@ő-szinte: én elhatárolódom! Angéla véleménye nem tükrözi a többi Angéla, illetve az Angelikák véleményét! :DD

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.12.16. 20:40:30

@capa05: Borítékolva van egy FBM Kinguci brutálhiszti!

@anica inkognitóban: Angéla jól látja Eszter jellemét!

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.16. 20:47:53

@Peter_Cs: tedd szépen hozzá, hogy szerinted és akkor minden oké :P:) köszönöm.. és marhára nem érdekel egyikőjük jelleme sem annyira, hogy belemenjek hülye virtuális vitákba vadidegen emberekkel, más vadidegen embereket védelmezve vagy utálva :P:D úgyhogy keress vitapartnert magadnak, Peticsé, én eddig is kimaradtam az ilyen baromkodásokból :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.12.16. 20:49:52

@anica inkognitóban: Nekem ez jön le összefoglaló és online alapján. Nem kell erre berágnod!

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.16. 20:50:38

@Peter_Cs: egyébként az elhatárolódás annak szólt, hogy Ő-szinte szánalmasazása - tekintettel arra, hogy a keresztnevem Angelika - úgy jött át, hogy simán nekem is szólhatott (volna) :) erre volt reagálás, nem a cikk tartalmára.. azt pont letojom továbbra is :)))))))

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.16. 20:52:55

ok,keresztbement :)
és nyugi, én nyugodt vagyok :) ha ideges vagyok, akkor vért iszom már reggelire is és nem így beszélek :DD de veled nemigen balhéztunk még, legalábbis nem rémlik :)))

ő-szinte 2011.12.16. 20:53:56

@anica inkognitóban: É nem tudhatom, hogy mi a neved bakker :-)
Nem a személyednek szólt, csak te villantottad a cikket...

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.12.16. 20:54:48

@anica inkognitóban: Az én kommentem az általad belinkelt cikkre van.

nosce 2011.12.16. 20:54:52

Na Eszter smárolása után ugrik a zarab miljomos, már amikor kidobta a bugyit a zakuból azt rossznéven vette, de akkor még kimagyarázták h ez egy kedves népi termékenységi szokás, de ez a smár ezzz pffff

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.16. 20:55:45

@ő-szinte: tudom, hogy nem annak,én is poénkodni próbáltam a válasszal :))))
(csak elmagyaráztam Peticsének az előbb)
azt hittem, tudod,jópáran igen, innen :)most már te is :))

capa05 2011.12.16. 20:58:39

@anica inkognitóban: na végre kiderült hogy mi a neved!!!DDDD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.16. 21:00:44

@capa05: neked a zertéelklub szívta ki az agyadat, vagy az ufók vitték el??:PP:DDDD
végülis csak vagy 10-15-en röhöghettetek a tévé előtt két hónapja..:P:DDDD

capa05 2011.12.16. 21:02:34

@anica inkognitóban: én kevéssel is beérem..P:DD

kamarti 2011.12.16. 21:04:21

@nosce: no és az nem lehet, hogy csak arról van szó, hogy Eszter belement a "tegyük féltékennyé Kingát" játékba, amit anno Sehernek is felajánlott Atti? végül is így neki is leesik ez-az, még bugyit sem kell dobálni (még) :) :)

mocskosmacska 2011.12.16. 21:04:38

@nosce: Hát majd beadja neki, hogy Magyarországon az a törvény, hogy szűz lány nem mehet férjhez és attila egy hivatásos szűztelenítő.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.16. 21:06:56

@ő-szinte: megy.. nincs tévéd? vagy csak áramot spórolsz?:PP:DD

girbeguba 2011.12.16. 21:07:09

Úristen, Úristen, kezdődik. Szervusztuk

ő-szinte 2011.12.16. 21:07:35

Lilu elfelejette begombolni a felsőjét... :-)

foxglove (törölt) 2011.12.16. 21:07:40

Képzelődöm, vagy egy kis fehér por van Lilu orrhegyén?:)

evangeline77 2011.12.16. 21:08:25

Fecó de szarul játssza most a csalódott szerelmest. Tudja, hogy kamu.

ő-szinte 2011.12.16. 21:08:38

@anica inkognitóban: de, csak meglepődtem, mert közben még néztem a tegnapi öfit...

girbeguba 2011.12.16. 21:09:22

Nem bírom a síró férfiakat. Kérek egy törcsit mert folyik az érzelem a tévéből. Bloá

ő-szinte 2011.12.16. 21:09:29

@foxglove: Attól nem te képzelődsz...:-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.16. 21:09:36

Lilu meg Dredd bírónak öltözött?
Vasalt csizma, bőrszerkó... igazi koszorúslány ruha. :D

ő-szinte 2011.12.16. 21:10:28

Azt a lila lakkot Kinga körmén!

ZuzuPetals 2011.12.16. 21:11:07

Szép estét mindenkinek, Eszter rámegy Attilára???

evangeline77 2011.12.16. 21:11:13

@anica inkognitóban: Nem is röhögtünk! tök cuki voltál, ügyes és szép. Jól beszéltél, na..:)

girbeguba 2011.12.16. 21:11:24

Emlékezetes lesz Fecónak. Emlékezetes lesz nekünk. Remek

foxglove (törölt) 2011.12.16. 21:11:40

nem biztos, hogy fogom bírni lelkileg KanosEszti és Attila smárját. napok óta edzem magam a lagzira, erre nem maradt felkészülési idő.

ő-szinte 2011.12.16. 21:11:57

Szóval Veronikának szalonja lesz, ha kikerül...

Ayesha (törölt) 2011.12.16. 21:12:51

jó estét:)

nézegettem itt a kommenteket, végképp magányos vagyok ebben az évadban ezek alapján:)
nem gond, na:D attól még szerivan.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.16. 21:13:03

Fecó vajon karót nyelt, vagy a seggébe szorult valami, hogy mindig ilyen peckesen járkál?

inmemancsi 2011.12.16. 21:13:28

na figyeljen mindenki én is a hajvasalommal akartam göndöríteni, csak nem tudtam:))

evangeline77 2011.12.16. 21:13:49

@ő-szinte: Tudod, hogy utálom a libát, de ehhez ért. Szépen megcsinálta most Kinguci haját is. Én is ilyen hajjal szoktam nyomulni, de én hetente súlyos pénzeket fizetek érte.

girbeguba 2011.12.16. 21:13:58

Komolyan hogy a francba élhetek hajvasaló nélkül?! Igénytelen lennék?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.12.16. 21:14:23

@ő-szinte: @pushpang: Jól néz ki most Lilu!

@ZuzuPetals: @foxglove: Nem olyan régen tehenezte és lamantinozta Esztert Attila.

Ayesha (törölt) 2011.12.16. 21:15:02

@evangeline77: ismered a zoknis hajgöndörítést?:)

evangeline77 2011.12.16. 21:15:31

@inmemancsi: Mert nekik nem olyan hajvasalójuk van (sima), hanem olyan, ami göndörít is és aminek a külső széle is kerámialap (teflon, turmalin bevonattal:) ). Így ha rátekeri a tincset, akkor szép hullámot hagy benne.

Ha sima vasalóval csinálod, akkor nem elég rátekerni, hanem forgatni is kell..

inmemancsi 2011.12.16. 21:15:40

@evangeline77: ja én is meg akarom csinálni magamnak a hajvasalómmal, mert nekem van!:))

ő-szinte 2011.12.16. 21:15:50

@evangeline77: Bakker, én is megcsinálom neked, nem nagy cucc, és ingyen van:-)

foxglove (törölt) 2011.12.16. 21:16:07

másnak semmi nem furcsa lilu orrán?

evangeline77 2011.12.16. 21:16:33

@VV Ayesha AKA "Hatodik Kisolló": zoknis? Nem! Az ugye nem valami gusztustalan dolog? :):Ö (csak a zokni miatt más jut eszembe... perverz vagyok, na)

girbeguba 2011.12.16. 21:16:50

Vera is bőg. Esküszöm Karácsonyra z sepit küldök ajiba a villába

inmemancsi 2011.12.16. 21:16:52

@evangeline77: én kb 4 éve kaptam, de az is olyan sleek and curl cucc jaj ezt még beszéljük meg a lagzi előtt mert fontos!! de nem megy az a hülye forgatás része

capa05 2011.12.16. 21:16:58

Ez a Lilu minek erőlteti ezt a meglepetés baromságot.. ha sokszor mondja akkor elhisszük???:)))

ő-szinte 2011.12.16. 21:17:19

@Peter_Cs: Igen :-) Bár elég hétköznapi a ruházata.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.16. 21:17:36

@Peter_Cs: mer' ő így udvarol..:D
@girbeguba: hát, így nem élet az élet..:P:D

ZuzuPetals 2011.12.16. 21:17:50

@Peter_Cs: Eszter memóriája elég rövid, ezt már bebizonyította egyéb kapcsolataiban...

evangeline77 2011.12.16. 21:18:35

@ő-szinte: heti kétszer? :) Jelezném, hogy kezelhetetlen hajam van és nagyon hosszú.. :) És előtte meg kell mosni is és szárítani is.. Na, na? :)

@inmemancsi: Imetec? Én a Remingtonra és a G.A.M.A-ra esküszöm. De befogom, mert a mindjárt szétrúgják a valagam az off-ért.. :)

nathalie 2011.12.16. 21:18:45

@foxglove:
mond hogy szted beverték :D

ő-szinte 2011.12.16. 21:18:57

@foxglove: Látom, erre rápörögtél:-DDDD

girbeguba 2011.12.16. 21:19:13

@evangeline77: lassabban, jegyzetelni szeretném a vasalós titkokat

evangeline77 2011.12.16. 21:20:15

@inmemancsi: nekem is! remington s1038 asszem..:) sleek and curl. Oszt' lófaszt se ér..:):) Csak az egyenesítésre jó. Azóta vettem bödörítőt is, de magamnak nem tudom megcsinálni, így heti 2x jelenésem van a fodrásznál.

inmemancsi 2011.12.16. 21:20:22

@evangeline77: jaj még ne fogd be ez nem off, elvégre a villába is ezt csinálják 47 órában:)) szóval remington sleek and curl, de egyszerűen képtelen vagyok úgy forgatni

foxglove (törölt) 2011.12.16. 21:21:22

@ő-szinte: lehet annyira durva lesz a mai öfi, hogy anyag nélkül nem bírná ő sem:)

Ayesha (törölt) 2011.12.16. 21:21:38

én ha vizes hajjal fekszem le, kazallá változom.

foxglove (törölt) 2011.12.16. 21:22:09

@ő-szinte: egyébként valószínűleg fixálópor, csak nem dolgozta el rendesen a sminkes.

ő-szinte 2011.12.16. 21:22:54

@evangeline77: Hát, az sok lenne...:-( Mert az enyém is hosszú és azt is 2-3x kell hetente:-)

ő-szinte 2011.12.16. 21:24:58

@evangeline77: A kombinált dolgok sosem jók, sajnos. Külön kell megvenni a hajbaszogatókat:-) Mért nem tudod megcsinálni magadnak?

girbeguba 2011.12.16. 21:25:34

@foxglove: orrfixáló? Az valami Michael Jaksonos cucc?

inmemancsi 2011.12.16. 21:25:49

na ezt a zenei aláfestést, most nem is merem mutatni a hajvasalót

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.16. 21:26:10

@evangeline77: ha nincs HV poszt, akkor off van..:))) ennyi..:)))

elmondanám, hogy az én hajamnak nem kell fésű, hajmosás után egy marék zselé és másfél perc, aztán indulás! :P:DDDD
(volt derékig érő, akkor utáltam meg a hosszút)

ő-szinte 2011.12.16. 21:26:20

@foxglove: Mi jaza fixálópor?!? :-DDDD

inmemancsi 2011.12.16. 21:26:32

@ő-szinte: nem nem, a hajvasalós göndörítés 2-x tartósabb!!:))

Ayesha (törölt) 2011.12.16. 21:26:52

basszátok meg sírhatnékom van az ilyen fecósírás+drámaizene kombóktól. Holott nem hatnak rám Don Francisco könnyei.

girbeguba 2011.12.16. 21:27:09

@VV Ayesha AKA "Hatodik Kisolló": amíg csak testben és nem lélekben változol Kazallá addig hagyján

ZuzuPetals 2011.12.16. 21:27:33

Gergő mokeszéhez patent a szmoking.

Spéter46 2011.12.16. 21:27:37

Édes Istenem! Veronikán nincs bugyi:)

Ayesha (törölt) 2011.12.16. 21:27:37

@ő-szinte: egy olyan cucc, tudoooood, ami arra szolgál, hogy FIXÁLJA a sminket, ne potyogjon az arcodra a szemhéjpúder, csillám, stb.

ő-szinte 2011.12.16. 21:29:31

@VV Ayesha AKA "Hatodik Kisolló": Tudom miről beszélsz, csak a neve...:-)

Ayesha (törölt) 2011.12.16. 21:29:34

A Rettenthetetlent túlzásnak érzem.

evangeline77 2011.12.16. 21:29:53

@ő-szinte: Mert kazal vagyok még körkefés szárítás után is. Olyan szinten rossz a hajam, hogy csak extrém sok vasalás után lesz jó, de saját művelet után nem tartós. Ha fodrász csinálja, akkor gyönyörű 3-4 napig is, mert szerencsére nem zsírosodik. Van bérletem, így annyira nem drága, mivel vidék. De pesten az alma szalonokban is 2 rugóért megcsinálják. Oda is szoktam járni.

@anica inkognitóban: szerencsés vagy, de én csak hosszú hajjal nézek ki jól!

Itt az esküvőőőőő..:)

capa05 2011.12.16. 21:30:10

A szájára egy puszit legalább adhatott volna..O

nathalie 2011.12.16. 21:30:38

biztos fecónak nem tűnte fel a lányok álkoszorús ruhája.
ááá, felesleges is sorolni ezeket, hiszen úgyis tudta :D

evangeline77 2011.12.16. 21:30:38

@Spéter46: Komoly??? Screen shotot róla az öfibeee!! :P

ő-szinte 2011.12.16. 21:31:48

Már csöpög a tv-ből a nyál...

capa05 2011.12.16. 21:31:54

Aztán a gyerekekről nem is érdeklődik???

evangeline77 2011.12.16. 21:32:38

Hozzám jössz feleségül? Angéla válasza: szted mi a f.sznak jöttem be, esküvői ruhában? FB+?? Ja, nem, az túl Kingás..:)

inmemancsi 2011.12.16. 21:32:58

a jelmezkölcsönző adhatott mindent..:(

vallatas 2011.12.16. 21:33:17

Köszönjük Angéla, Fecó mehettek is haza.

nathalie 2011.12.16. 21:33:35

miben különbözik seri és kinga mint koszorúslány a többi lánytól?

girbeguba 2011.12.16. 21:34:01

Ez a királylányos ruha Kingán? A zene sztem stimmel csak nekem a kínzós rész jutott eszembe. Amúgy a minden héten háború filmzene jobb lett volna

Ayesha (törölt) 2011.12.16. 21:34:23

Fecó mi a kóchengeresnek vetett keresztet az anyakönyvvezető előtt?:D

foxglove (törölt) 2011.12.16. 21:34:37

á bazdmeg, reméltem, hogy drEszter feláll, Tiltakozom! felkiáltással.

inmemancsi 2011.12.16. 21:34:52

szép a kinga foga meg van csinálva neki szerintem, nagyon szabályos

nahát ez gyors ceri volt

kozi001 2011.12.16. 21:34:59

Fecó jókor fogyott 12 kilót az esküvői fotókhoz! :)

ő-szinte 2011.12.16. 21:35:03

@evangeline77: Értem. Nekem volt extra rövid is, brutál jól állt az is, de szerintem sokkal csajosabb a hosszú, bár tény hogy macerásabb, de megéri az eredmény miatt.

ZuzuPetals 2011.12.16. 21:35:12

@nathalie: ő szórta a zőccséget a padlóra.
Meg ő a királylány is gyááá ezt nem tudni! :D

LóBéla 2011.12.16. 21:35:14

ez annyira szar, hogy most először inkább átkapcsoltam alekoszra.

vallatas 2011.12.16. 21:35:24

ez a házasság egyetemes intézményének a megszégyenítés, na most tényleg büntetnék, pedig nem vagyok az a típus.

evangeline77 2011.12.16. 21:35:39

@girbeguba: Hm.. konkrétan 4700 Ft-ért árulják a westend aluljáróban. Láttam mikor kajálni mentem a westendbe..:)

ő-szinte 2011.12.16. 21:35:51

Bazdmeg! Most már hányok ettől a giccsparádétól.

inmemancsi 2011.12.16. 21:35:59

ez az új anyakönyvezetői szöveg orbán szobor előtt??

LóBéla 2011.12.16. 21:36:13

@kozi001: jah, nem volt lezsírozva már szeptemberben :D

Spéter46 2011.12.16. 21:36:27

Kötöttek egy érvénytelen házasságot!
Gratulálok!

inmemancsi 2011.12.16. 21:37:09

@kozi001: szegény anginak nem volt ideje fogyni:)) ki az az ürge ott kalapban??

ZuzuPetals 2011.12.16. 21:37:29

Na, akkor jöhet a buli! Árányeső a szíp kis házrá!

Spéter46 2011.12.16. 21:37:53

Ha ez tényleg anyakönyvvezető akkor örökre el kell tiltani!!!!