Hogy volt?

VV5 - 1X86 és 1X87

2011. december 10. 22:15 - Hódos Hajnalka

Fenyegetőztem én itt már sok mindennel, de rohadjak meg, holnap reggel becsöngetek a Villába és befekszek Péter mellé az ágyba, sőt, oda is kötözöm magam, nincs elég bajom, másnapos is vagyok, és akkor ilyenekkel rongálják az idegeimet! Ha véletlenül poszt közben eltűnne a t betűm, azért van, mert a Pöttyös Guru morzsát még mindig nem tudtam kirázni alóla, bocsánat, na nézzük a ki fekszik Péter ágyacskájába c. pszichothriller következő epizódját. Éjjel fél négykor Veronikának az a baja, hogy Péter egy ganajtúró és leszarja, hogy rosszul esik neki, neki is sok dolog rosszul esik. Péter szánalmas is, mert egy megerősítés kell neki Veronikától, hogy nyugodtan Vera mellett tudjon aludni. Ott is hagyja a faszba, előtte gondosan kicsavarja a melleit, majd egy víziló kecsességével kimászik a dzsakuból, Péter hiába bizonygatja, mennyire szereti. Péter lehunyja a szemét, majd hosszú másodpercekig bámul a levegőbe „nőkbazmeg” arckifejezéssel. Mostanában egyáltalán nem érez késztetést, hogy bundizni induljon ágyikóba, hát megértem.

Reggel érkeznek Pityuék, húha, itt piálás meg buli volt, őket meg se hívták, szép kis bagázs! Verának halálfélelme van, Kingának meg ütni kell a fejét, azért én Viki helyében ezt kétszer is meggondolnám, így is elég hülye a nő. Hú, az fájt, Csaba eltalálta a fülét. Seri pattanjon, és fusson egy jóízűt. Vera megint kötözködik Attilával, aztán kap egy fülest és még neki áll feljebb, gyökerezik meg normálisvagyozik, aztán visszaüt, kap egy intést Pityutól. Mind a ketten panaszkodnak, Attila Péternek, Vera Fecónak és mindkettő szerint a másik kezdte. Seri szerint Vera meg van bolondulva, Kinga attól is rosszul van, hogy Fecón lóg. Seri bőg, mert fáj a keze és emiatt nem tud jól teljesíteni, hálisten, a bokszolást mára befejeztük.

A hogyan-csináljunk-Péterből-még-nagyobb-hülyét vonalon haladva, tóksót szerveznek A Háromszögnek, Kinga az írnok, a téma pedig a fények (csillagok) elnevezése. De konkrétan ugyanúgy! Péter nem emlékszik a részletekre, a lányok igen, röhögök. Miután Veronika elpanaszolja, hogy hullámvölgyes a kapcsolatuk és Peti egyik percben kedves, a másikban pedig bunkó, Vera megragadja az alkalmat, hogy ott maradjon mellette az ágyban. Péter szempillantás alatt felcseszi magát és megkéri Verát, húzzon a picsába az ágyából, de kurva gyorsan! Vera mintha meg se hallaná, értetlenkedik, miért beszél vele csúnyán Peti. Ha Veronika ott akar aludni, már pattan is ki az ágyból, de ne rajta álljon bosszút azért, mert Veronika haragszik rá. Péter karikás szemekkel, könyörületért esdeklő szemekkel panaszolja a riportszobában, ez az egész azért van, hogy őt kikergesse a nő a világból. Tényleg ijesztő. Így van, Vera bevallja, azért csinálja ezt, mert Péter és Attila ugyanígy játszanak mások érzelmeivel a Villában. Lefekvés előtt mecsbokszozik kicsit a hátán, én Péter helyében már eret vágtam volna, utálom, ha basztatnak, mikor álmos vagyok. Meg úgy általában utálom, ha basztatnak.

Gergő csalódott, mert vigaszágon került a bokszolók közé, kicsit sajnálják Csabával Fecót, pont ő nem szállhat ringbe, aki éjszaka kesztyűzik meg fut, és úgy mozog! Fú, Fecó bazmeg! Hát mit mondjon? Fel is akarta adni, nem ütött vissza, pedig jó lett volna találkozni a családdal. A nyugiszobában eltörik a mécses, nem dohányzik, nem alkoholizál, nem bűnözött, lefogyott tizenkét kilót, mit csináljon még? Fejre álljon? Izéjjon? Azzal, hogy jó ember, kitörölheti a valagát. Nem hiszek a fülemnek, de a kertben Vera megint jön az ott aludhat-e Péter mellett témával, mi a tarka tökömet tudhat ez a Péter, hogy mindenki vele akar aludni? Péter a D-matracon se akar vele aludni, kiskifli-nagykiflibe pláne nem. Szerencsétlen bemenekül a konyhába, ott Veronika jön azzal, hogy aludjanak együtt, én komolyan mondom, ma állva fogok, mint a lovak. Péter nem tudja megoldani a dolgot, Veronika meg beparázik attól, hogy ő mondja meg Verának, húzzon a francba. Akkor majd befekszik melléjük. Így is lesz, Petin van alsógatya egyébként, a cuki kis elefántos. Hogy rendesen megmosta-e a kukiját, nem derül ki, mert Vera felébred és kipattan az ágyból, Veronika akkor bemászik a szokásos kis helyére. Mintha ezer éve, tényleg. És szeretlek is, te kis. Mennyire? Péter annyira szereti Veronikát, amekkorára a mellei nőttek. Aztakurva, miért nézem én ezt?

Lilu kapcsolja a Villát, mert eljött az idő, hogy megtudják, ki kivel fog bokszolni. Ha egy kurva kisfilm lesz, kiakadok. Nem, csak szövegelés van, Csaba Gergőtől tart, Kinga Eszterrel és Verával nem szeretne, Vera egyik lánynak sem örülne, Eszter Serivel nem akar, na szóval a párok: Eszter-Vera, Kinga-Seri, Gergő-Csaba, Attila-Péter. És nagyon fontos szabály is van: tilos szövetkezni, taktikázni, lepaktálni, nyerni hagyni az ellenfelet, elviccelni a meccset és kötelesek mindent beleadni a bunyóba. Mielőtt tanúi lehetünk minden idők legnagyobb szervezkedésének, edzünk, Seri keze még mindig fáj, Attila dühös, mert nincs edzőpartnere, Peti leszarja, aki jön, jön. Eszter csipája rendesen kinyílott, feladat lenne, üljenek le és mondják el egymásnak, kivel nem bunyóznának. A csajok összebalhéznak, mert Vera annyira be van képzelve magától. Eszter meg mindenkinek nyalja a valagát, aha, a Kingának is! Mongyamááá a Vera, kivel nem bokszolna! Serivel nem, mert csángó, erőseket üt, de össze-vissza. Kingával sem szívesen, mert magas és gyenge, mint a harmat, Eszterről meg nem is tud mit mondani. Eszter ne ugasson, hogy Vera szarkasztikus Kingával, mert ő meg egy gyáva nyúl, aztán otthagyja őket, majd szóljanak, ha a feladattal foglalkoznak. Foglalkoznának, de Vera csak nem bírja tartani a száját, kifigurázza Esztert, a nyulat, a többiek fogják magukat és némi büdös ribancozás kíséretében kivonulnak a nappaliba, Eszter ordít, itt mindenki egy hazug állat, csak Vera a frankó, az van! Vera bőg a nyugiban, Fecónak, itt mindenki úgy hazudik, mint a vízfolyás, nem is bántott senkit és még a szavait is kiforgatták. A Kis Pióca aztán Fecóval edz, ezen ki is akad mindenki, Péter és Attila betyárbecsülete többet ér, mint Fecó állítólagos barátsága, pont a Kinga ellen készíti fel Verát?

Megint tóksó van, a cél, hogy ünnepek előtt a helyükre kerüljenek az érzelmek, szóval óbégatás meg gusztustalanozás lesz, aham. Az első vendég Kinga, a téma Attila. Kinga rövid és velős, igen, új alapokra helyezték a kapcsolatukat, ez az emberek kilencvenkilenc százalékának nem tetszik, de leszarja. Nem, nem ezért nem tölt mostanában annyi időt Fecóval, mint eddig, hanem azért, mert a Vera bele van bújva a seggébe és nem akarja zavarni őket. Csabival minden oké. Megkezdődik egy veszekedés, mindenki a saját stílusában, Kinga megint nem tudja elmondani, Vera megint mártír, magyarázza el, miért mi a baja vele Kingának, mióta visszajött a párbajról? Nem derül ki, mert Kinga Fecót ugatja le, pont ő mondta, hogy a Verában nem lehet megbízni, most meg sülve-főve, hogy is van ez? A két meg nem értett áldozat a kertben sóhajtozik, mecsoda emberek vannak itt, úgy félnek a kihívástól, hogy egymást nyalják, Fecóból meg céltáblát csinálnak, mert Verával van. Hoppá, Veronika nem a bugyiját vette le, hanem valami kis fekete nadrágocskát, még mindig haragszik Attilára a békülés miatt? De most komolyan. Ne féljen attól, hogy az ő kis bizalmi viszonyuk ettől megromlik, és Veronika nyugodjon meg, Attila nem hülye, hogy elfelejtett volna azokat a dolgokat, amiket Kinga csinált vele, de ha közel engedi, minden gondolatát és aljás tervét tudni fogna. Úgyhogy Veronika engedje meg, hogy egy kicsit játsszon vele, és na jó, azért Attila egy picit szereti Kingát.

Miután megtudták, ki kivel, onnantól most Eszteren a világ szeme! Attila és Péter örülnek egymásnak, huhú, hát Csaba pont Gergővel? Hát agyonverik! Szétverik a fejét! Örömködés után megindul a szervezkedés, a cél, hogy Verát kirakják a Villából, de hogy? Nem lehet kiválasztott, annyi szent. Attila kivinné párbajozni, de fél tőle. Kimentek már azok az emberek, akikkel kiment volna. Azt nem tudom, mit jelent, hogy ha Attila és Gergő lila kendőt kapnak, akkor beesik az eső, de nem is fogok rajta gondolkodni, az biztos. Szóval, a Verát ki kell rakni, nincs mese, vasárnapig akkor most ez lesz a fő téma, bár, ha Attila és Péter kitalálnak valamit, arra, hogy annak az ellenkezője következik be, most már komolyabb összeget mernék tenni.

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: vv5
2934 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

evangeline77 2011.12.11. 21:11:16

@ő-szinte: Drága ő-szinte (titkos múltunkra való tekintettel..:)), ha Csabi lesz a kiválasztott, esküszöm beszállok az egyetemisták, főiskolások mozgalmába. Nyerjen Csaba!

capa05 2011.12.11. 21:11:25

Lehet ezen még elmélkedni.. de felesleges.. az a dolog hátulütője a vv nél, hogy a megbeszélt taktika ismét nem jött be!!
Egyénként lehet bundázni de a 3 bíró egy egy találatnál gombot nyom kettő egyszerre nyomottnál van találat.. Erdei is csak egy oldaltól lát a 3 pontozó meg 3 oldalon ül.. csak ennyit a pontozáshoz

foxglove (törölt) 2011.12.11. 21:11:40

@nathalie: azért attilától most követelem, hogy szóljon be gergőnek a meccsel kapcsolatban

inmemancsi 2011.12.11. 21:11:49

@fran7: nekem csak az a fura, hogy nem mutatták be a bírókat, meg nem is mutatták őket, vagy igen??

nathalie 2011.12.11. 21:12:16

@beebeer:
ő minden témát, ami neki nem megfelelő, ilyen stílusban reagál le. Egy akkor nagyképű seggfej. Nem tudom mire. Buta mint a föld, és ocsmány is. A másodikkal még nem lenne gond, mert vannak ezzel még páran, de hogy ő azt hiszi, hogy neki alanyi jogon járnak a playmate lányok, hát az odabasz.

nathalie 2011.12.11. 21:12:48

@rianna:
eszternek nem találtak az ütései.

sogeking 2011.12.11. 21:13:13

@inmemancsi: köszi, azért a pontokra kíváncsi lettem volna:)

evangeline77 2011.12.11. 21:13:57

@nathalie: Na ez az!! Benyögte a múltkor is, hogy még egy playboy címlap lány. Komolyan, nekem ez a pali sosem kellene. Én semmi alfahím jellemet nem látom benne, viszont a sittest annál inkább. Bár lehet most a düh beszél belőlem, de akkor is..

@ő-szinte: De már.. :):)

inmemancsi 2011.12.11. 21:14:01

na most sminkelik őket?

vallatas 2011.12.11. 21:14:31

@nathalie:
Kár, hogy nem Gergővel sorsolták így utólag össze Attilat :)

Szerintem semmi xtra nincs ebben a Gergőben. ja de valami van, percenként köpködi ki a fogvédőt... és pihenhet a mellé ütött parasztlengői után

nosce 2011.12.11. 21:14:53

@capa05:
"Egyénként lehet bundázni de a 3 bíró egy egy találatnál gombot nyom kettő egyszerre nyomottnál van találat.. Erdei is csak egy oldaltól lát a 3 pontozó meg 3 oldalon ül.. csak ennyit a pontozáshoz"

viszont mutatni kellett volna a pontozást...

nathalie 2011.12.11. 21:14:54

@foxglove:
sztem ez sem fecónak, sem attilának, sem péternek nem lesz szimpatikus. mármint reményeim szerint megmondják, hogy csabának állt a zászló, gergő meg majd a szokásos stílusában lezártnak tekinti a vitát, hogy közli, hogy én vagyok a győztes.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.11. 21:15:07

@atandora:

szerintem csaba petit viszi, ha meg eszter kapja a jeleket akkor ő fecót viszi, fecó sokat gyengült az utóbbi időben amióta verával van, és eszter tovább gyengíti vera helyzetét, ha elveszi az utolsó támaszát..

de az is lehet, hogy Fecót választják ki... és ő meg szintén petit viszi...

fran7 2011.12.11. 21:15:45

@capa05: Az amatőrnél már 5-ből kell 3. Míg a profiban meneteket pontoznak. Az eredményt a profi szisztéma szerint hirdették ki. Bár ott mondanak pontokat is.

atandora 2011.12.11. 21:15:53

@Brr: ... igazad van. Valahogy Veronika és Fecó totál kiesett a látóteremből. :))

nathalie 2011.12.11. 21:15:57

hogy kezdődhet 21.20 perckor a túszjátszma című film?

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.11. 21:16:03

@Peter_Cs:

csaba nem viszi ki esztert

petit viszi

sogeking 2011.12.11. 21:17:07

@nathalie: egy órával elírták :)

nosce 2011.12.11. 21:17:11

@vallatas:
"és pihenhet a mellé ütött parasztlengői után"

kemény felütései is és testütései is voltak..többször azért menekült meg csaba a kiütéstől mert kifordult...

2011.12.11. 21:17:14

@inmemancsi: az nyer, aki utoljára nyer - ha megkapja a jeleket, szerintem is számít majd ez a meccs. Még bennem is mély nyomokat hagyott, pedig nem is szeretem a boxot.
Kár, hogy Erdei nem tud kiállni az amcsiknál, most biztos végigszurkoltam volna, őt amúgy bírom, helyes, szerény gyerek.

atandora 2011.12.11. 21:17:14

@evangeline77: szerintem az a vv5 legnagyobb poénja volt. Azóta is röhögök rajta.

fater63 2011.12.11. 21:17:18

Ha Csaba lesz a kiválasztott, akkor Pétert viszi?

kamarti 2011.12.11. 21:17:38

az esélylatolgatáson Peti azt mondta Csabának, ne bízzon a pontozásban
valamit tudott a beépített ember...

nathalie 2011.12.11. 21:17:41

@evangeline77:
ja, az a jelenet nekem is meg van. Gondolom a testvére néhány épp lelkiválságban lévő barátnőjét le tudta kúrni a sitt előtt, aztán erre veri magát.
bár az is tény, hogy bizonyos lányok pont arra buknak hogy egy ilyen nagyképű fasz kiválassza őket, mert ettől értékesnek érzik magukat, hogy pont ők a szerencsés kiválaszottak.

Büszke_troll 2011.12.11. 21:17:47

@nathalie: Ennek olyan értelme van, mintha a playmate lányok valamilyen szintet jelentenének, pedig nem.

Gergő nyugodtan viheti őket, pont annyira irigylem tőle, mint dundikát majkától.

inmemancsi 2011.12.11. 21:18:30

@vallatas: na az tényleg érdekes volt, hogy azért szuszogott ő is, ő nem kifordult hanem fogvédőt köpködött, végülis..

nathalie 2011.12.11. 21:18:58

sztem esztire pakolnak.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.11. 21:19:28

a vera győzelem meg retekbunda volt, eszter sokkal jobban bokszolt...

ő-szinte 2011.12.11. 21:19:46

Szerintem, meg korai azon tanakodni, hogy kit visz Csaba HA o lesz a kivalasztott. Addig meg sokat valtozhatnak az eroviszonyok. Es ismetlem, HA o lesz a kiva...

nathalie 2011.12.11. 21:19:56

@Büszke_troll:
maradhatunk abban, hogy megérdemlik egymást :D:D

beacska 2011.12.11. 21:20:07

Csabának szólt a bíró:még egyszer ezt csinálod, megintelek. A kifordulásokért. Még örülhet, hogy mégsem intette meg!!!

fater63 2011.12.11. 21:20:30

@Brr: Hát nem egy meccset néztünk!

2011.12.11. 21:20:38

@nathalie: ez van, ha valakinek van egy celebtesója. Fura ez a nagyképűség egyébként, a Reginát az egyik legnormálisabb celebcsajnak tartom, már amennyire celebeknél ez lehetséges.

genevieve 2011.12.11. 21:20:40

azt hiszen nem is kell kommentálnom a történteket.....

antiszociális taho_kismama 2011.12.11. 21:20:50

az igazság pedig az, hogy ezt az utolsó a meccset csaba nyerte . erdei zsolt nem tévedhet!!! nagyon gáz az ertéel, különösen, hogy a saját embere ellen megy (lsd erdei véleménye).

számomra erdelyi hitelesebb, mint a névtelen bíró snkiházik.
jah és hogy Görgőnek szüksége volt a kendőre egyértelmű
, mivel a se szeri se száma seri évődésen túl kábé semmi nem tudható be a számlájára, az az ő szegénysége.

a szerkesztők meg tényleg kapják be. miért szavaztatták be a Csabát, ha azóta ellene gyúrnak? szánalom. tényleg.

remélem Csaba lesz a kiválasztott. a másik fél elveszett ember. :)))

nathalie 2011.12.11. 21:20:58

na tudtam hogy gergő fog először megszólalni.

capa05 2011.12.11. 21:21:21

Ati és Peti nem vette komolyan..!!!:DD

kamarti 2011.12.11. 21:22:02

@beacska: és mi van, ha megintik?

nathalie 2011.12.11. 21:22:04

jaj kingát el is felejtettem!!! :D:D:D:D

beacska 2011.12.11. 21:22:12

@kamarti: én is ezt mondtam: egy kipontozásos meccsen nem sokat ér a táncolgatás és a kifordulás.
Bár Csaba meglepett, Gergő meg nem tudta uralni a parasztlengőit

2011.12.11. 21:22:19

@Brr: eszter nem boxolt jobban, csak jól állta.

Vagy nem az a legény aki adja, hanem aki állja???????

inmemancsi 2011.12.11. 21:22:48

@beebeer: akiknek köze van a sporthoz az azoknak szimpibb kell, hogy legyen a hozzáállása

erdei tényleg aranyos, normális

serike meg tuti vagy hazudta a sérülést, vagy túlaffektálta, akármit kapott ha fáj a keze, akkor egy óra múlva meghal, ha bokszolt vele

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.11. 21:22:49

Kingát nem értem, miért van megsértődve?

beacska 2011.12.11. 21:22:51

@kamarti: hátrányba kerül a meccs pontozásánál. Nem ő kapja

nathalie 2011.12.11. 21:22:59

@antiszociális taho_kismama:
sztem feco ezért nem mehetett, hogy gergő mindneképpen nyerjen.

evangeline77 2011.12.11. 21:23:22

Jézusom, tegye fel a jelet, akire lehet rakni! SEGGARC!

nathalie 2011.12.11. 21:23:44

jaj, de faszfej ez a gergő!!!!! tegye már fel a kezét...idióta, gyökér.

evangeline77 2011.12.11. 21:23:57

kezét. na. fúú, de ideges vagyok.

foxglove (törölt) 2011.12.11. 21:24:36

eszter csabi párbaj lesz-e?

2011.12.11. 21:25:02

@inmemancsi: ja, az akut sérülés később fáj, de akkor aztán rohadtul. Ez tudom, még a futókorszakomból.

fater63 2011.12.11. 21:25:09

Hát, ma a Gergő kiesett nálam teljesen a kalapból...

nathalie 2011.12.11. 21:25:19

@beebeer:
reginával egyébként én is így vagyok :)

inmemancsi 2011.12.11. 21:25:46

na ha ennek a nőnek tényleg fájt a keze...

kamarti 2011.12.11. 21:26:04

@beacska: ha nem haragszol, nekem Erdei mint bokszoló is hitelesebb, és mindenképpen vv-elfogulatlanabb ítész, mint te

rianna 2011.12.11. 21:26:33

@pushpang: hát ő királylány és miféle dolog az, hogy nem nyert? :DD

továbbra is tartom, hogy fecó lesz a kiválasztott.

evangeline77 2011.12.11. 21:26:37

@foxglove: Szerintem lehet. De remélem másoknál is annyit csökkent Eszter népszerűsége, mint nálam..:S Mióta visszament a 2. párbajról, undorítóan viselkedik. Utólag azt mondom, bocs Lasombra, hogy nem Dyucynak szurkoltam..:P

inmemancsi 2011.12.11. 21:26:44

@inmemancsi: soha, ő tuti csalt, mindegy jól csinálta jól sikerült túljátszania

genevieve 2011.12.11. 21:27:57

érdekes, csabi azért minden helyzetben csak megállja a helyét testileg, lelkikeg, és főleg emberileg...

fater63 2011.12.11. 21:28:20

A Vera: A Pityu amit tanított...

nathalie 2011.12.11. 21:29:20

esztertől ez normális volt, hogy az edzőjére is gondolt, hogy reméli nem okozott csalódást. kinga fejében gondolom ez most nem forog.

genevieve 2011.12.11. 21:29:21

a végén azt vártma, hogy csabi elorditja magát, hogy: adrieeeeen:-)

ő-szinte 2011.12.11. 21:29:36

Csabi fejen latszik, hogy most be van szarva attol, hogy mindjart megszorjak, hehe

inmemancsi 2011.12.11. 21:29:44

@genevieve: igen és ez általában unalmas, a tisztességes, egyenes út általában unalmasabb a nagy többségnek, de ettől még nem veszít az értékéből - és ezt úgy, hogy nem vagyok csaba fan (sem)

2011.12.11. 21:29:54

@genevieve: ja, szépen viseli a vereséget , odatette magát, nálam most sok piros pontot kapott, tuja ide vagy oda.

genevieve 2011.12.11. 21:30:37

azért gergőnek szépen szét van ütve a feje:-)

evangeline77 2011.12.11. 21:30:38

Seggarc, még rá is rakja a jelet..:S

ő-szinte 2011.12.11. 21:30:48

@nathalie: Kinga... hehe, mi van annak a fejeben? :-)

nathalie 2011.12.11. 21:30:58

férfias kűzdelmet vittem végbe.
Talán vittünk végbe, paraszt!

inmemancsi 2011.12.11. 21:31:05

na és gergő megint megmutatta..

2011.12.11. 21:31:45

Gergő, mennyire nem elegáns ez, mennyire.

genevieve 2011.12.11. 21:32:15

és gergőnek van pofája csabira rakni...mikor ő is érezte, hogy nem ővé volt a meccs....jellembajnok

sogeking 2011.12.11. 21:32:23

üdvözlöm az NFL programozóit, hogy sikerült kifektetniük a böngészőmet:)

foxglove (törölt) 2011.12.11. 21:32:32

@genevieve: csabinak meg jól állnak a sérülések!:P

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.12.11. 21:32:34

@fater63: A - azt jelenti, az a bizonyos ebben az esetben, kiemelő funkciója van, nem nyelvi hiba!

never again 2011.12.11. 21:33:17

Lufifej leírta magát!

*szétb***azideg*!!!

Hidegzuhany megvolt :D

ő-szinte 2011.12.11. 21:33:19

Veronika olyan edes! Imadom!

sogeking 2011.12.11. 21:33:53

ez a jel nem neked szól :)

ő-szinte 2011.12.11. 21:34:09

Oh, lemaradtam vmirol. Feco megy?

antiszociális taho_kismama 2011.12.11. 21:34:11

gergő mennyire senki lenne, ha párbaj lenne. hát reméljük lesz

2011.12.11. 21:34:20

@nathalie: örül neki mint az állat, eddig nem sok férfias dolgot láttunk az alfától.

ő-szinte 2011.12.11. 21:34:47

Attila megint brilliroz! :-)

nathalie 2011.12.11. 21:34:52

na bazd meg attila, hogy rohadnál meg a neved napján.

evangeline77 2011.12.11. 21:35:08

@ő-szinte: Hogy lehet imádni egy ennyire hülye, primitív, picsogó ribancot? :):) Én szeretlek, de... :)

never again 2011.12.11. 21:35:19

@genevieve: Asszem mondtam már, hogy bírom a hozzászólásaidat:)

+1

vallatas 2011.12.11. 21:35:22

Csaba eszi a fikáját?:D

fater63 2011.12.11. 21:35:28

Kinga, Attila gusztustalan..

inmemancsi 2011.12.11. 21:36:02

jaj de fájhat a keze bazmeg!! alig tud hadonászni vele:)))

nathalie 2011.12.11. 21:36:07

@antiszociális taho_kismama:
attól félek, hogy ez a paraszt nem kerül a döntőig párbaj közelébe.

Hurri Kán 2011.12.11. 21:36:26

Na, ki megy párbajzani?

evangeline77 2011.12.11. 21:36:26

A gogo ribanc is rápakolta. Hihetetlen.

ő-szinte 2011.12.11. 21:36:31

@evangeline77: En nagyon birom. :-) Ez egy rem rafinalt bestia :-)))
Kovezz meg!
:-)

padlizsán 5 2011.12.11. 21:36:49

éééés, Kinga feje még mindig lila :)
mondjuk a többiek feje is nyomott itt-ott :)

Atok 2011.12.11. 21:36:57

Erik a Csaba Eszter parbaj

vallatas 2011.12.11. 21:37:00

@nathalie:
ő még jelet se kapott eddig itt :)
ő párbajon soha nem lesz!

genevieve 2011.12.11. 21:38:13

@never again: köszönöm:-)

@vallatas: kurva gerinces csávó most, hogy őt nem lehet kihivni....

never again 2011.12.11. 21:38:40

Istenem, de megvigasztalnám, a szép szomorú boci szemei :(

Csabi, nálam akkor is te vagy a minden!!! :(

Szegénykén látszik, hogy odavan:(

nathalie 2011.12.11. 21:38:41

hát én most sajnálom csabát. gondolom esztert viszi. remélem kint is hagyja.

paldudik · http://webshop.garmix.hu/ 2011.12.11. 21:38:54

namivanöcsém! ha nyerni akarsz vigyed veront

MagasMacska 2011.12.11. 21:39:27

Szemét az egész bagázs!!!

evangeline77 2011.12.11. 21:39:35

Számomra emberileg az összes egy kerek, nagy 0. Kivéve Csaba.

rianna 2011.12.11. 21:40:11

@padlizsán 5: érzelmi behatásra kitágulnak a véredényei :DD Sokszor piros az arca:)

Na nem jött be a Fecó tipp, pedig a retek mindent megtett ezért:)

padlizsán 5 2011.12.11. 21:40:14

mama... mi van a lilu nyakában? :)
a kiskapu kulcsa tuti...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.11. 21:40:27

@nathalie: nahát, neked meg lenyúlták a jelszavad??

sogeking 2011.12.11. 21:40:28

valaki lebűvölte a sípot Lilu nyakáról, marad még a kis tükör, meg a beretfa

atandora 2011.12.11. 21:40:41

@nathalie: szerintem nem volna nagy ötlet Esztert vinni. Én inkább Fecót vinném a helyében.

vallatas 2011.12.11. 21:40:41

@genevieve:
eddig is megvolt róla a véleménye, paraszt az nem vitás.

Lehetne jövőhéten is box, összességében nekem ez a cirkusz nagyon bejött.

Atok 2011.12.11. 21:40:44

Szerintem a Petit viszi

never again 2011.12.11. 21:41:04

De komolyan, Gergő nyert, és még mindig neki vérzik az orra, Csabán meg alig látszik valami?

És milyen undormány volt az a véres rongy, amit ott lobogtatott?!?!

Na megyek is inkább aludni:)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.11. 21:41:19

@anica inkognitóban: miért, hányszor volt Csaba párbajozni? Én egyre emlékszem...

ő-szinte 2011.12.11. 21:41:36

Hat, ezt hamar lezavartak...

padlizsán 5 2011.12.11. 21:41:37

@rianna: de csak az arcán? mert ez nem pozsga, ez egyenletes... :)és a nyaka fehér, tök fura...

foxglove (törölt) 2011.12.11. 21:41:57

ha csabi eszterrel megy ki, és az rtl megint eszterpárti lesz, én ütök.

capa05 2011.12.11. 21:42:26

@pushpang: igen egyszer volt kiszoppal..

inmemancsi 2011.12.11. 21:42:41

nem is értem ez a csaba hogy került oda, egyedül benne van tartás

vallatas 2011.12.11. 21:43:00

Csaba Gergő párbaj kéne :-)
na majd Januárban!

Most meg sok sok alkoholt a népnek!

padlizsán 5 2011.12.11. 21:43:10

@penelope garcia: ááá, azt hiszi, hogy akkor egyenes, ha azt viszi, akire a jelet tette... sztem ez lesz a veszte.

ő-szinte 2011.12.11. 21:43:26

@sogeking: Latod, csak nezi a retek a blogot, megszoltuk, levettek :-)

nathalie 2011.12.11. 21:43:44

@pushpang:
nem. de akárhonnan nézzük sztem csabának volt a legnehebb feladata ezen a boxgálán. Egyszerűen megsajnáltam.
attilában meg csalódtam, mert nem mer neki menni gergőnek. most nem rakhatott volna rá jelet, de legalább rakta volna eszterre. Az indok meg förtelmes volt, és gondolom nem is igaz.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.11. 21:43:46

@pushpang: egy volt? lehet... nekem miért tűnt többnek???
@capa05: tényleg.. főleg ha szakértőnk ezt mondja :P:DDDD

genevieve 2011.12.11. 21:43:55

ha valaha is megsajnáltam atit, ezért a beszólásért remélem kinga szét fogja szivatni és 2.-ként fog kiesni...csabi meg elviszi a fődijat...

huhhhh, a vv5-ben először most kurvamérgesvagyok:-)

sogeking 2011.12.11. 21:45:02

@ő-szinte: vagy csak eldugta valahova

ő-szinte 2011.12.11. 21:45:03

@vallatas: Alkoholt lajkolom! Mindig kene nekik, hogy nezhetobb legyen a musor :-)))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.11. 21:45:09

Én tényleg nem értem, miért kell most sajnálni Csabát? Nem is tudom hány héten keresztül védett volt, várható volt, hogy akármi is lesz, amint lekerül róla a cucc, rögtön megszórják.
Ellenszenvből, kényelemből, akármiért.
Azt ugye senki nem gondolta, hogy ő majd ott fog egy lila felhőn ücsörögni a döntőig, míg a többiek kihullanak mellőle?
Ha el is jut a végéig, legalább harcoljon már közben egy kicsit bassza meg. :)

skorpioqueen 2011.12.11. 21:46:05

@nosce: de, előtte is mondta. CS a b a !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

beacska 2011.12.11. 21:46:09

nem értettem jól, Vera miért Csabára tett? nem vmi megalázásról beszélt???

genevieve 2011.12.11. 21:46:25

@never again: szegénykém.... a fiammal egyidős gyerek...most nagyon-nagyon sajnálom:-(

nosce 2011.12.11. 21:46:26

@gyvy:
sztem Csaba sanszosan Esztert viszi :)

ő-szinte 2011.12.11. 21:46:29

Mindenki milyen feldult itt. Mire szamitottatok?

capa05 2011.12.11. 21:46:52

@never again: ez nem véradás... már a felkészülés során is volt orrsérülése.. A szavazás miatt nem tömték be neki tamponnal feltehetőleg...

rianna 2011.12.11. 21:47:15

@padlizsán 5: tudományosan nem tudom megmagyarázni, de igen. Érzékeny, eléggé zsíros bőre van, és az értágulat a kezdeti rozaceea jele is lehet.

ő-szinte 2011.12.11. 21:47:34

@pushpang: Eljen, eljen, jol szoltal!

vallatas 2011.12.11. 21:47:46

@pushpang:
Párbajon felőlem kieshet Csabika, nekem semleges, engem csak a box zavart, ott jobb volt, ennyi!

Vodkanarncsot és pálinkát jó sokat adjatok nekik!!! :) ha olvassátok soraim!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.11. 21:47:49

@nathalie: én se bírom, ha a képembe fikáznak.
De viccet félre téve, Attila legalább konzekvens volt, ha tehette, mindig Csabára rakott, miért tett volna másként most? Nem lettek jóbarátok, ugyanúgy ellenszenvesek egymásnak, nem értem, mi a gond.

csicserierika 2011.12.11. 21:48:33

@pushpang: nyomkodom a lájk gombot :)
Nekem mind a négy meccs a kedvem szerint alakult.

2011.12.11. 21:48:35

@beacska: nem, szerintem kevés volt az idő, hogy pontosan kifejtse, Péterre rakta volna a jelét, de Csabára tette, hogy ő választhasson.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.11. 21:48:35

@Atok:

igen, peti az egyetlen értelmes választás... mármint csabi részéről, mert ő biztos nem viszi fecót...

fecó is petit vitte volna,

ha eszter lett volna a kiválasztott ő petit vagy fecót vitte volna...

kamarti 2011.12.11. 21:48:45

azért kíváncsi lettem volna, mit dönt a védett négyes, ha Veron-Fecó-Csaba egál van
a véres törölközőt lengető nemérzemveszélybenmagam, ígysportszerűvagyok, ahogy szoktam alfahím mellett ahogy látom, Atit is kiidegelte, hogy Csabit a gyilkos nem tudta kiütni... korrekt és stabil csávó ez a Csaba, egyre jobban tetszik. kíváncsi vagyok, Lilu és Balázs további megnyilvánulásaira is vele kapcsolatban

fater63 2011.12.11. 21:48:46

Jó éjszakát mindenkinek!!

beacska 2011.12.11. 21:49:11

@kamarti: azt mondta a férjem, Erdei amatőr boxoló volt nagyon sokáig, ahol is egy kis fejrekocc már pontot ér. De a profi ligában azért nem olyan eredményes, mert ott az összképet nézik, és igenis nem az eltáncolás, hanem az erős ütés számít, és itt is azt nézték.

Nem is kell, hogy számítson az én véleményem, csak nem kéne leszólni az általad Névtelennek titulált tapasztalt bírók véleményét.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.11. 21:50:22

@beacska: azért tett rá, hogy Csaba választhasson.

never again 2011.12.11. 21:50:25

@pushpang: Gergő és Sehi se voltak még egyszer sem kint párbajozni. Mindkettő jobban mehetne már, mint Csaba.

Gergőt most nagyon szívesen látnám a kulipintyó falain kívül, örökre.

Csaba szerintem már eddig is sokkal jobban megdolgozott a bentmaradásért, mint bárki más odabent. Eszterről meg utólag derült ki, hogy nem szolgált rá a bizalomra.

rianna 2011.12.11. 21:51:22

@Brr: peti ellen Csaba kiesik

nathalie 2011.12.11. 21:51:30

@pushpang:
hát nem tudom. vártam volna valami férfias összetartást, ha már ő állt oda gergő parasztlengői elé és attila is közölte hogy csabának drukkol. (legalább péterben volt annyi, hogy ne rá rakjon, ok, ott volt más indok is) Gergőt egyébként sokkal jobban utálja attila mint csabát. és most már lassan ezt nyugodtan tettekben is kifejezhetné. Az indoklása, meg az egyél otthon fikát, nos az még egy kisegítő iskola leggyengébb elméjű tanulójától is szánalmas lett volna. így meg tv-ben főleg. hiába, újra dumcsiznak kingával...

felka 2011.12.11. 21:51:32

@rianna: rosacea teleangiectatica?

ő-szinte 2011.12.11. 21:52:07

@rianna: Csaba barki ellen kiesik szerintem :-)

foxglove (törölt) 2011.12.11. 21:52:45

@genevieve: hátha jól jár ezzel a játék szempontjából, hosszabb távon. legalábbis én ezt remélem.

syfyboy 2011.12.11. 21:52:56

@rianna: Te viccelsz? :-P Peti bárki ellen kiesik...

2011.12.11. 21:53:51

@Brr: Eszter kivitte volna Pétert?????? Nem követtem pár napig a műsort, de ez nekem kicsit hihetetlennek tűnik. Biztos azért, mert az összefoglalók alapján úgy látszik, mintha a Péter klikk felé teperne.

ő-szinte 2011.12.11. 21:54:04

@nathalie: Mi van, mar nem vagy Atti fan? En nagyon rohogtem a fikazos dolgon :-DDD Kicsit olyan Eva filingem tamadt tole, hehe

evangeline77 2011.12.11. 21:55:01

@ő-szinte: Csaba gyakorlatilag bárki ellen visszajön. Nagy hype-ot csinálnak neki a fősulikon, egyetemeken.

genevieve 2011.12.11. 21:55:01

@pushpang: talán azért mert ő minden egyes alkalommal odateszi magát és megküzd érte és mindvégig ember tud maradni, nem fikázza a másikat, nem viselkedik undorító módon senkivel...és mert most is ő volt a jobb...

nosce 2011.12.11. 21:55:18

@skorpioqueen:
nekem úgy rémlik mikor a riporter kérdezte nem volt egyértelmű, lenyelte a választ, de majd visszanézem igérem :)

zorro001 2011.12.11. 21:55:22

@ő-szinte: mint Krisztofel ellen.höhö.

beacska 2011.12.11. 21:55:56

@Brr: Eszter Petit??? le vagyok maradva...történt vmi???

foxglove (törölt) 2011.12.11. 21:56:26

@beebeer: jól látod, már egy ideje egy csapatban játszanak.

kamarti 2011.12.11. 21:56:32

@nathalie: most hogy mondod, kíváncsi is vagyok, Kingus mennyire és milyen formában áll ki a barátja, Csaba mellett, Atika alpári beszólása miatt...

genevieve 2011.12.11. 21:57:30

@beacska: a te férjed véletlenül nem a colombo felesége?:-D

nosce 2011.12.11. 21:57:32

@sogeking:
Péter nem rakta rá Csabára, csak a többieket uszítja, nagyon ravasszzzz azt vágod ? :)

syfyboy 2011.12.11. 21:57:44

@evangeline77: Szerintem is, egyedül lehet hogy Eszterrel lenne szorosabb a "meccs", de ott is inkább a Csabiban bíznék. Szerdán meglátjuk... :)

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.11. 21:57:49

@beacska:

nem írtam olyat, hogy eszter petit,

ha eszter lett volna a kiválasztott fecót vitte volna...

krumplicukor 2011.12.11. 21:57:58

@beacska: Semmi nem történt, nem vitte volna Petit semmilyen körülmények között, most már Eszter is a brancshoz tartozik.

MagasMacska 2011.12.11. 21:58:01

@pushpang: Harcoljon meg... Gergő és Sehi mit harcolt meg eddig?

nathalie 2011.12.11. 21:58:02

@ő-szinte:
de éva bolond :)
attilából több értelmet néztem volna ki, vagy mi a cél, hogy csaba visszajöjjön? meg most itt van a nyakunkon megint a kinga szerelem is... nem is tudom mit mondjak. meg még ez a faszfej gergő is. egyetlen örömöm a bolond vera :D

TapOut 2011.12.11. 21:58:45

@genevieve: Zsöni, ha már te is ideges vagy, el sem tudom képzelni mik történhettek a gálán meg a szavazáson :-). Megnézni csak holnap fogom tudni, most csak bekukkantottam, mert megöl a kíváncsiság

beacska 2011.12.11. 21:58:57

@nosce: Péter Fecó ellen uszított! Csaba nevét egyszer sem ejette ki! Vagy hallotta vki, mert én bizony nem!
Nem kéne már mindent a KisGecire fogni!!!

zorro001 2011.12.11. 21:59:17

@genevieve: biztos azért kérdez állandóan ő is.

nathalie 2011.12.11. 21:59:22

@kamarti:
titkos reményem, hogy kinga semmilyen formában nem áll ki csaba mellett, sőt...
hátha csaba megint meglepit okoz és kingát viszi, mert a lány elviselhetetlenül viselkedik vele az elkövetkezendő két hétben.

sogeking 2011.12.11. 21:59:28

@nosce: persze, de én akkor is őt vinném, esetleg Veronikát :)

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.11. 21:59:43

@Brr:

illetve peitit fontolgatta, mert volt egy beszélgetése az összeférhetetlennel, hogy nem ismeri ki magát petin és nem igazán bízik benne...

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.11. 22:01:03

@beacska:

na, félre ment az előbb, szóval:

fecót vitte volna, de petit is fontolgatta, mert volt egy beszélgetése az összeférhetetlennel, hogy nem ismeri ki magát petin és nem igazán bízik benne...

MagasMacska 2011.12.11. 22:08:00

Peti úgyis folyamatosan ki akarta vinni Csabát, hát most kimehet vele. De szerintem már csinálná vissza...

nosce 2011.12.11. 22:15:37

@beacska:
"Csaba nevét egyszer sem ejette"

Csaba is volt egy opció, mondta is Attila h ő nem akar Csabával menni, na Péter meg senkivel :)

genevieve 2011.12.11. 22:16:34

@nathalie: kingát nem fogja kivinni, mert ő egyenes jellem és amilyen kis hülye számít neki, hogy jóban voltak...

kamarti 2011.12.11. 22:18:39

@beacska: persze, teljesen nyilvánvaló, hogy egy fullamatőr meccsen profik profi szempontok alapján pontoznak, oké.
nem láttuk a pontozást, nem mutatták be a pontozókat (tehát szomszéd Józsi bácsi is nyomkodhatta a gombot), oké.
de basszus mindenki (nem csak Csaba, mindegyikük) úgy bokszolt, ahogy tudott, azaz próbálta az erősségeit kihasználni (már amelyiknek volt erre agya, miközben ütötték). Csaba eltáncolt (mér ne tette volna?), Gergő meg melléütögetett, tényleg kurvanagyokat, ez tény. Talán hasonlítsd össze a két arcot most, a meccs után...

remélem, ezt a kiválasztást benézték a "bátrak"

ő-szinte 2011.12.11. 22:18:51

@nosce: Peti azert nem rakta Csabara, mert Peti nem vedett. Ugy saccoljak, hogy Csaba azok kozul valaszt akik ra tettek a jelet...

nathalie 2011.12.11. 22:19:16

@genevieve:
hát mondjuk azért kriszfotellel is jóban volt... meg ahogy néztem csaba fejét lehet most lett elege ebből az egészből.

2011.12.11. 22:19:21

Attila undorítóan beszélt Csabival, ezt nem lett volna szabad élő adásban.
Gergő meg, hogy meri rárakni a jelet amikor most verték el egymást?

beacska 2011.12.11. 22:20:41

@nosce: Csabát MEGKÉRDEZTÉK, hogy kit vinne ki, de mivel félrebeszélt, nem lett opció. Fecó és Vera volt a két opció, plusz gergő és Attila vállata be. Esztert is elvetették...

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2011.12.11. 22:20:58

Sztem Csaba Esztit viszi ki, és mint 2 napja is jósoltam, kiesik (mivel most fiú van soron).

kamarti 2011.12.11. 22:22:49

@nathalie: sajnos, én is attól tartok, hogy megint próbál korrekt maradni.
de abban bízom azért, hogy ha jól is láttad, holnapra kialussza, és úrrá lesz rajta a csakazértis. Végül is pár órája, hogy olyasmiben is helytállt, amihez se affinitása, se kedve nem volt, és nem is igen adott neki esélyt senki, ez azért adhat erőt, erősítheti a tartást.
Én inkább Eszteren láttam a zabszemet, és Peti meg Veron is nagyon hallgatott

rianna 2011.12.11. 22:23:21

nálatok is szarakodik a blog.hu? Bad gateway? Ha kétszer megy el, bocsi.

@syfyboy: peti végeláthatatlan szappanoperája szerintem kedvesebb a nézőknek, mint Csaba egyenes természete. Hacsaknem a retek megint megint annyit fog áskálódni csaba ellen, hogy azt megint visszajuttatja.

@felka: nem vagyok bőrgyógyász:) De, a google szerint a rosacea teleangiectatica már középfázis, itt meg inkább az erythematosa stádiumról lehet szó.
(hálapénzt a bal zsebembe kérem rakni)

mocskosmacska 2011.12.11. 22:23:24

Azért nem semmi, hogy attila meg az ilyenek megkapták a lila kendőt és amögül gyorsan rápakolták a jeleiket csabira.

A meccs: Arra gondoltam, hgoy vajon gergő tudott-e örülni a győzelmének. Ugyanis mindenki azt jósolgatta, hogy kiütés lett, gergő bőszen meg is jegyezte, hogy csaba kislányként fog sírni a sarokba stb. Ehhez képest éppen, hogy gergő nyert és utána ő ült a kanapén feldagadt orral és szemmel, véres törülközőt és jégakut szorongatva.

beacska 2011.12.11. 22:23:51

nna, még egyszer leírom, mert elszállt:
Én még mindig bízom egy Csaba-Fecóban. Ha reményeim bevállnak, és lesz esküvő (Fecó), akkor Fecó elérzékenyül, a nászéjszakáját már otthon akarja tölteni, és Csabától kéri a kendőt.
Ez a lépés lenne a szerepébe legjobban illő, egy szaros játéknál nem fontosabb a SZERELEM???

zorro001 2011.12.11. 22:23:54

@capa05: sszameg. ez gusztustalan

skorpioqueen 2011.12.11. 22:24:21

@beacska: ERDEI A PROFIBAN IS VERETLEN:p

sogeking 2011.12.11. 22:25:09

@beacska: a csapatépítés az smafu? :)

mocskosmacska 2011.12.11. 22:25:26

REmélem csaba petit viszi és kint is hagyja.

Azért gergő meg vera jele nem semmi volt. Eszterét értettem, csaba is eszterre rakott, valszeg nincsenek jóban.

nathalie 2011.12.11. 22:25:30

@ő-szinte:
jaja, peti okos gyerek :D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.11. 22:25:31

@capa05: Cápa! kivételesen egyetértek az álarcossal! :S :P:D
@rianna: 2 napja vacakol....

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.11. 22:26:23

@rianna:

peti ellen csabi kiesik?

peti a leggyengébb játékos a nézők szemében, az összes népszerűségi szavazás ezt mutatja, peti ezt pontosan tudja, ezért is akar mindenkivel jóban lenni...

akárkit visz most ki csabi az kinnmarad, ha van esze petit viszi ki...

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.11. 22:27:25

Ha eszterre rakta csabi, akkor sanszos, hogy esztert viszi...

akkor sajnos eszternek lőttek... (azt hiszem)

capa05 2011.12.11. 22:27:40

@anica inkognitóban: ati mondta a TV-ben én csak egy cikket láttam a dologról és egészségtelen..:)

beacska 2011.12.11. 22:28:00

@skorpioqueen: én nem vonom kétségbe az Erdei érdemeit, csak annyit mondtam, nem ő volt a bíró, és nem kéne az arra hivatottakat ócsárolni (jegyzem meg, sportszerűtlen volt Erdeitől a megjegyzés -a bíró(k)nak mindig igaza(zuk) van....)

Mielőtt kikaparjátok a szemem, nekem szimpatikus Csaba, Gergő meg semleges, de én is neki adtam volna a meccset, és kész. Nem fogok emiatt szégyenkezni, és a témát részemről lezártnak tekintem.

2011.12.11. 22:28:22

@rianna: Te miről beszélsz? Vera gombájáról, Peti talpáról?

beacska 2011.12.11. 22:29:00

@Brr: szerintem is hiba lenne Petit vinnie.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.11. 22:29:09

@capa05: majd írok egy listát az ennél sokkal jobb, bár egészségtelen dolgokról..:DD ;) aztán gyűjtögetheted a szakirodalmat...:DDDD

2011.12.11. 22:30:34

@rianna: Vagy csak simán magas a vérnyomása.

2011.12.11. 22:31:17

@anica inkognitóban: Fejezzétek be az undorítoskodást.

MagasMacska 2011.12.11. 22:31:39

@Brr: Az nem mindig számít, hogy a nézők szemében ki a gyenge. Az is számít, hogy az RTL kit akar...

zorro001 2011.12.11. 22:32:27

@anica inkognitóban: kivételesen? na de Szenyorita!
@szerivan: 3 nőből kettőt érint. úgyhogy lehet téma Vera gombája is.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2011.12.11. 22:32:37

Egyébként az is Eszti kiválasztása mellett szól, h Csabi őt mondta 3.-nak, az előtte lévő 2 pedig védett.

kamarti 2011.12.11. 22:32:40

@rianna: magam is fehér bőrű és péel ha futok, ugyanilyen piros lesz a fejem (előbb, mint hogy izzadnék), szóval ez alkati.
és nem kell hozzá zsíros bőr, legalábbis az enyém nem az. és bár jóval idősebb a bőröm, mint Kingucié, nem is vagyok rosaceás!

2011.12.11. 22:32:46

És ha Veront viszi? Cs a gyengéket viszi.

foxglove (törölt) 2011.12.11. 22:33:01

@MagasMacska: arról nem is beszélve, hogy lehet, hogy kevés szavazó is tud sok sms-t küldeni, ha elég vastag a pénztárcája...

rianna 2011.12.11. 22:33:02

@Brr: a szavazásokra mérget nem vennék. Ha mégis tisztában van a népszerűtlenségével, akkor legfennebb megdugja verát. Péter nem annyira gyűlölhető játékos, mint Attila, sokkal több az emberi oldala.

2011.12.11. 22:33:31

@beacska: Madár egy pillanatig sem volt sportszerűtlen, megkérdezték, elmondta ő hogyan látta, de rögtön utána tette, hogy nem áll szándékában megkérdőjelezni a bírók munkáját, lehet, hogy ő látta rosszul.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2011.12.11. 22:34:38

@MagasMacska: Az RTL az introvertáltaktól szeretne szabadulni.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.11. 22:34:39

@szerivan: először is, én is azt mondtam, hogy undorító a cikk tartalma.
másodsorban nem vagy az anyám, hogy leoltsál.köszönöm.

MagasMacska 2011.12.11. 22:34:57

Namostanakkor miért nincs online? Egymást verik, vagy már mindenki fetreng?

2011.12.11. 22:35:47

@anica inkognitóban: Kislányom, honnan tudod, hogy nem vagyok az anyád?

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.11. 22:36:46

@szerivan: onnan, hogy anyáméknak gépe van, de netelérésük nincs..:DDD

2011.12.11. 22:37:00

@MagasMacska: Akkor fejezték be mikor azt mondta A, hogy szégyenérzete van Peti elverése miatt. Erre huss, megszakadt az adás..

rianna 2011.12.11. 22:37:11

@szerivan: @kamarti: mondom, hogy nem vagyok orvos. De eléggé gyakori, hogy kipirul, ha mérges, ha hisztizik, stb. A futásnál beálló pirulás szerintem más. Nem akarom sokat ragozni, még ezt a két mondatot belinkelem és kész.

Jellegzetes a fokozottan megnyilvánuló érválasz (értágulat az arcon) különböző értágulatot okozó anyagokra (pl. forró ételek, italok, koffein- vagy alkoholtartalmú italok, fűszeres ételek) vagy a napfényre, szélre, erős hidegre. Zavarbaejtő szituációk, pikáns történetek, filmek is kiválthatják a szokatlanul élénk érreakciót, az arc heves kipirosodását (flush). A betegség összefüggést mutat egyes belbetegségekkel is, ezek a magasvérnyomás-betegség, egyes emésztőrendszerbeli problémák.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.12.11. 22:37:45

@Brr: Szerintem is Csaba menne vissza, van egy olyan érzésem, az egyik taktikus hamarosan kiesik.

2011.12.11. 22:37:47

@anica inkognitóban: De Ancsikám, most vettünk Silver-Net csomagot.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.12.11. 22:38:49

@Brr: Az se lenne rossz, legalább egy gerinctelennel kevesebb lenne bent!

2011.12.11. 22:38:56

@kamarti: Bizony, ő elég okos gyerek, nem megy a vesztébe. Eszter kétszer jött vissza 75%-kal, nem hülye, hogy kivigye.

MagasMacska 2011.12.11. 22:39:05

@szerivan: Igen, én is ezt hallottam. Ezért lennék kiváncsi a folytatásra...

nosce 2011.12.11. 22:39:21

@ő-szinte:
"Peti azert nem rakta Csabara, mert Peti nem vedett. Ugy saccoljak, hogy Csaba azok kozul valaszt akik ra tettek a jelet.."

igen, én is így gondolom :), viszont Eszti tökös volt h be merte rakni Csabit

kamarti 2011.12.11. 22:39:34

@MagasMacska: sztem elébb bemegy hozzájuk egy orvos - biztos ami biztos...

syfyboy 2011.12.11. 22:40:04

@MagasMacska: Erre gondolok én is, lehet a holnapi öfire tartogatják... :-P

beacska 2011.12.11. 22:40:20

@Peter_Cs: nem hinném. A Rubint azt mondta, reméli Attila és Péter sokáig marad. Hááát, ez még messze van a sokától ;D

MagasMacska 2011.12.11. 22:40:21

@szerivan: Mindenki szerint a vesztébe ment Krisszel is... De ebben most nem tudnék helyette dönteni.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.11. 22:41:50

@Peter_Cs:

elég furcsa világnézeted van, ha esztert gerinctelennek mondod, azért egy sötét utcán inkább eszterrel mennék végi, mint tébolyodott verával...

MagasMacska 2011.12.11. 22:42:01

Mindegy no, ha Csaba kiesik, számomra az egyetlen nézhető karakter megy ki, vagyis legalább szabadok lesznek az estéim.

syfyboy 2011.12.11. 22:42:07

@nosce: Nem látok ebbe semmi tökösséget. Következetességet azt igen. Eleinte szimpatikus volt az Eszti, de most inkább kívül látnám :D...sunyi lett.

ő-szinte 2011.12.11. 22:42:08

@nosce: Nem lehet, hogy Dressz szimplan csak buta volt? :-)

kamarti 2011.12.11. 22:42:27

@rianna: na ne ijesztegess! bár ma már ritkábban pirulok el, mint kislánykoromban, de nem szívesen gondolok rá, hogy esetleg egy bélbetegség az oka :)

ő-szinte 2011.12.11. 22:43:00

@zorro001: Milyen gombaja van Veranak????

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.11. 22:43:24

@genevieve: front van mostanában, vagy mitől van itt mindenki elérzékenyülve Csabával kapcsolatban?
Komolyan mondom, eddig nem volt bajom vele, de attól kezd lassan ellenszenves lenni, hogy mindenki állandóan ajnározza, meg szegénycsabázza, meg hogy milyen jó ember.
Nem tudjuk, hogy Csaba milyen ember, mint ahogy azt se, hogy milyen pl. Attila valójában. Csaba kuka, muja, tutyimutyi és azért nem látunk többet belőle. Ne jelentsük már ki könyörgöm, ab ovo, hogy ő JÓ ember.

És lehet, hogy tényleg túrja az orrát és megeszi amit talált. Számomra a való életben is már EZ ok arra pl., hogy kerüljem azt az embert.
Péter, Attila, de talán még Vera is folyamatosan játszik velünk, rájuk se merném kimondani, hogy ők a Rosszak. Nem akarom személyekre kihegyezni a dolgot, mondhatnék mást is, csak a két szélsőérték jutott eszembe.

syfyboy 2011.12.11. 22:43:38

@Brr: Mivel Vera jobban bunyózik, én Verával mennék a sötét utcán :))

nosce 2011.12.11. 22:43:48

@rianna:
"peti ellen Csaba kiesik"

Sztem nem, Csaba Attila ellen kérdéses meg Eszter ellen, a többieket kint hagyná....

kamarti 2011.12.11. 22:44:39

@MagasMacska: a honlapra ki van írva, hogy ma 35 új videót töltöttek fel, nézze a néző aztat, mert onlájn ma nem lesz

foxglove (törölt) 2011.12.11. 22:44:52

@syfyboy: pontosan ez lett volna az én válaszom is!:)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.11. 22:45:04

@MagasMacska: erről talán azok tehetnek, akik nem hívták ki őket... :)

2011.12.11. 22:45:18

Olyan ideges vagyok, két csapás egy estére.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.11. 22:45:28

@ő-szinte: amit Cápa belinkelt kicsit fentebb.. de hidd el, nem akarod elolvasni..:D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.11. 22:46:26

@syfyboy: én nem érezném magam biztonságban vele..:D

beacska 2011.12.11. 22:47:31

@beebeer: oké, maradjunk annyiban, meggondolatlan volt. Nem gondolt rá, hogy majd jópáran belekapaszkodnak ebbe a kijelentésébe, mint utolsó szalmaszálba, mely megvédhetné Csabát a kieséstől ;D

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.11. 22:47:39

@syfyboy:

nem bunyózik jobban, az eredmény egyértelműen egy retek bunda volt...

a meccset szerintem eszter nyerte...

rianna 2011.12.11. 22:47:58

@kamarti: ha nem pirulsz el folyton (és nem kis rózsák, hanem az egész bőröd a hajadig terjedően), akkor nem ez a bajod :DD

@nosce: kétlem, lásd fentebbi válaszomat Brr-nek. Inkább Attilát vigye, ha nagy falatot akar. Vagy a lilák abból is kimaradnak most?

nathalie 2011.12.11. 22:48:22

@pushpang:
egyetértek egyébként veled.
Csak ma nagy csapás volt számomra, hogy a dukai gergő nyert, és innentől elveszítettem az eszem. :D

syfyboy 2011.12.11. 22:51:44

@Brr: Nyilván a pontok döntöttek, szorosnak láttam én is, picivel mintha több pontos ütése lett volna Verának, de különben is elfogult vagyok vele szemben, nem tagadom. :D

2011.12.11. 22:51:49

@beacska: kicsit túlragozod ezt az Erdei dolgot szvsz.
Valahogy kurvára nem gondolom, hogy Madár bármilyen szinten is foglalkozott volna a VV-vel. Egyszerűen tetszett neki a meccs és nagy valószínűséggel nem Gergő parasztlengői nyűgözték le.

beacska 2011.12.11. 22:51:52

@rianna: ez jó kérdés! micsoda fordulat lenne!!! (a lilák kimaradnak-e)

hallott vki erről vmit???

kamarti 2011.12.11. 22:52:10

@pushpang: mindegyikről annak alapján alkotunk véleményt, amennyit látunk belőle, nem? ki-ki a maga habitusának megfelelően választ kedvencet, nem értem, miért ne lehetne az egyiknek ez, a másiknak meg az a kedvence? Ha lehet azt gondolni Atiról, hogy ő alapjában véve egy fasza csávó, csak itt viccből genyóskodik néha és az milyen szórakoztató, akkor sztem azt is lehet gondolni, hogy Csaba meg egy higgadt, korrekt ember és nem játssza, hanem ilyen. Vagy ha ezt nem is, azt lehet gondolni, hogy ezek között a körülmények között az egyik ilyen, a másik meg olyan (ami azért sztem nem állhat nagyon távol a valódi énjüktől).

de amúgy sajnálni sztem sem kell Csabát, nagyon is észnél volt eddig és teljesített, amikor kellett, mindegy, hogy Veront kellett-e kinyomni vagy Gergővel bokszolni.

nathalie 2011.12.11. 22:52:18

@rianna:
ki ám :) a védettségnek ez a lényege. egyébként dukai úr sem nyilatkozott volna olyan nyugodtan, hogy nincs veszélyben.

mtultras 2011.12.11. 22:53:22

Egyébként az onlinet akkor vették el, amikor Eszti, Gergő meg Attila beszélgettek hármasban, s Attila belekezdett, hogy most nagyon szégyelli magát. Hogy miért, az már nem derül ki sajnos...

nosce 2011.12.11. 22:53:32

@rianna:
"Inkább Attilát vigye, ha nagy falatot akar. Vagy a lilák abból is kimaradnak most?"

Attikát nem viheti :)
Láttam amit írtál :), de sztem peti gyenge kint, persze az rtl megbundázhatja, de ehhez Csaba sztem túl erős...

nathalie 2011.12.11. 22:53:59

@beacska:
mi értelme lenne akkor ennek? úgy csak veszítenének. mármint büntetés lenne a nyeremény. ők nem kaphattak jelet, tehát nem is dönthetnek arról, hogy kit vigyenek ki, viszont őket kiviheti bárki? hát ez elég szép nyeremény lenne :D:D

groove 2011.12.11. 22:54:11

Petit kéne vigye Csabi. A surmója mindig uszítja a többieket hogy szavazzanak rá amikor van lehetőség, mert Csabi megnyeri a lila kendőt az Arénában,s most amikor lett volna neki is lehetősége, nem Csabira rakta.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2011.12.11. 22:54:41

Ne várjátok hiába
www.valovilag.hu/cikk/508125
VASÁRNAP ESTE ELMARAD AZ ONLINE KÖZVETÍTÉS!
A nagy Boksz Gála és a Kiválasztás éjszakáján nem láthatók élőben a Villalakók a neten

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.11. 22:55:03

@nathalie: én egy picit a gergőnek szorítottam, de a végén, meg a villában is, nem tetszett, ahogy viselkedett. Csaba méltó ellenfél volt, nem sokon múlott, hogy ő nyer, de G. számomra egy hajszállal meggyőzőbb volt... vagyis az, hogy jobban akart. Talán ezért nyert.

Én igazából Eszter és Vera miatt vagyok dühös, nagy örömet okozott volna, ha Verát vesztesnek látom. :)

capa05 2011.12.11. 22:55:08

@beacska: a szabály szerint a lila kendős védett.. tehát nem választható párbajra .Nem véletlenül mondta tán Lilu hogy a győztesek már bent töltik az ünnepeket..!

syfyboy 2011.12.11. 22:55:12

Egyáltalán megszánnak minket egy kis online-al? :(

Hurri Kán 2011.12.11. 22:55:28

Azt hiszem, a holnapi öfi ütős lesz. :D

nathalie 2011.12.11. 22:55:52

ha abból indulunk ki, hogy csaba valóban a korrektség mintapéldánya, akkor esztert kell vinnie, nem?
már egy ideje a lányra pakolja a jelet...
Ha nem őt viszi, akkor ugyanúgy taktikázik mint többiek, nem?

beacska 2011.12.11. 22:56:11

@nosce: a mamakedvence sokat gyengült, azt pedig ne gondoljuk már, hogy az sms-ek BÁRMIT is számítanak. Elolvastam az sms-szavazási szabályzatot, nincs benne, hogy bármi módon is befolyásolná a párbaj eredményét..:DDD pedig jó hosszú...:))))

foxglove (törölt) 2011.12.11. 22:56:29

@nathalie: és attól félek, hogy attila is jobban megválogatta volna a szavait, ha ő is választható lenne.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.11. 22:56:41

@MolnarErik: biztos most varrják össze őket.
Vagy ordenáré verekedés tört ki, mert a vesztesek revansot akartak venni.
Már aki még tudott mozogni.

nathalie 2011.12.11. 22:57:07

@pushpang:
én nagyon örültem vera győzelmének. már napok óta csak rajta lehet szórakozni.
Jó, tudom. valakik inkább dühöngenek rajta :d

rianna 2011.12.11. 22:57:07

@capa05: @nathalie: @nosce: mindenki latogatta, ki ellen jönne vissza, ezért jutott eszembe, hogy ez vajon le van-e szögezve, mert így tételesen nem hallottam :D

beacska 2011.12.11. 22:57:35

@groove: a surmó, már nem is rárakta...

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2011.12.11. 22:57:36

@nosce: A lilátlanok közül csak Eszti rakott rá, és Csabinál állítólag elvi kérdés, h olyat vigyen, aki rá rakott. Szal ez felkérés volt keringőre.

ő-szinte 2011.12.11. 22:58:04

@anica inkognitóban: Ja, a fikas? Ayt olvastam. De mi va ezzel a gombas dologgal, melyik ket csajt erinti?

nathalie 2011.12.11. 22:58:30

@pushpang:
én is azon röhögök, hogy most a lányok leszorították verát és verik??? :D:D

capa05 2011.12.11. 22:58:33

Nem emlékszem.. Vera Csabára tett??:

beacska 2011.12.11. 22:58:53

@nathalie: én is jól szórakozom rajta. Nyuszit nem győzöm emlegetni ;D

beacska 2011.12.11. 22:59:31

@capa05: igen. egy számomra érthetetlen indokkal

genevieve 2011.12.11. 22:59:54

@pushpang: nekem , ha nem is a kezdetektől, de azt hiszem itt elsőként volt csabi a kedvencem....és nem ajnározom, csak a tények alapján mondom amit mondok....

és a benti viselkedés alapján, azok viszont bőven azt mutatják, hogy csabi a legegyenesebb, legnormálisabb, legemberibb személy ott bent....

ha másért nem, legalább azért nézd el nekem a rajongásom, mert te is tudsz/tudtál rajongani:)

nathalie 2011.12.11. 23:00:47

@foxglove:
attila megnyilvánulása páratlanul szánalmas volt. De mindig ez történik amikor kinga bűvkörébe kerül. ész nélkül baromságokat beszél és kb egy nap alatt mindenki ellenszenvét újra kivívja.
mondhatjuk hogy eszét vesztette annál az indoklásnál. Ha nem csaba visszajuttatása a cél, akkor el nem tudom képzelni miért kellett ilyeneket mondania. mintha elgurult volna a gyógyszere.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.11. 23:01:05

@ő-szinte: én meg keresem neked a linket....:S
nem tudom, nekem az kimaradt, közben mást is olvasok....

kamarti 2011.12.11. 23:01:12

@nathalie: persze, de ez egy taktikai játék, nem? :) hátha így azok is jobban elfogadják, akik számára eddig érdektelen tuja volt, mert nem taktikázott :)

nosce 2011.12.11. 23:01:12

@beacska:
elvileg a közjegyző kukkolja a szavazást meg az sms-ket, de valszeg egy közjegyzőt megvezetni az IT-ben nem túl nehéz :)

nathalie 2011.12.11. 23:01:59

@beacska:
én nem vágom a nyuszis dolgot.

capa05 2011.12.11. 23:02:22

Akkor a megbeszélés szerint (bár Vera ott sem volt) a 4 védett + dreszter szórta meg Csabát..Tehát logikusan dreszti lehet nagy valószinűséggel a kihívott...

nathalie 2011.12.11. 23:03:12

@kamarti:
igen, csak mindig mint az erkölcsiség és egyenlesség lángoszlopa van emlegetve. Ha ezt tartani akarja, akkor esztert viszi. Egyébkén semmiben sem fog különbözni pl verától, aki nem vitte ugye veronikát.

jooasszony 2011.12.11. 23:03:36

@MagasMacska: Jól mondod. Az egyetlen akinek érdemes szurkolni.

Gergő nagyon sportszerűtlen gennyláda volt... " a tegye fel a kezét..." hólyagsággal tetézve.

Attila régóta nem rakta Csabára, mert tudta, hogy az őt vinné ki. Most a lila kendő biztonságát tudva tett rá.

foxglove (törölt) 2011.12.11. 23:03:43

@nathalie: első gondolatom az volt, hogy mi van, most csabának akar kampányolni? teljesen fura volt az egész, egyáltalán nem az ő stílusa.

nathalie 2011.12.11. 23:04:05

@capa05:
néha úgy érzem, hogy esztert nem az eszéért fogják ellopni.

ő-szinte 2011.12.11. 23:04:13

@nathalie: Attin tegnap online nyusziful hajraf volt.

nathalie 2011.12.11. 23:05:01

@foxglove:
két hónapja hallgatom a szájából a ne csináljunk mártírt vlakiből dolgot. erre ezzel indít. teljesen érthetelen.

nosce 2011.12.11. 23:05:11

ma jól boxoltak a villalakók, és rekord reklám bebvételt hoztak a reteknek, ezért vastag italmennyiség és bebaszcsi lesz :)

beacska 2011.12.11. 23:05:39

@nosce: "A villában bent maradó szereplő kilétének megállapítása a résztvevők által leadott SMS és hanghívásos szavazat db számok összesítése után alakul ki, azaz a véleménynyilvánítás döntően befolyásolja a műsor menett és az abban szereplő versenyzők személyét."

azért ez a DÖNTŐEN befolyásolja fura kicsit...

nathalie 2011.12.11. 23:05:40

@ő-szinte:
aha. és? még mindig nem értem.

nathalie 2011.12.11. 23:07:35

@nosce:
vagy most gyakoroltatják velük, hogy hogyan lelkendezzenek az elkövetkezendő napokban a boxgáláról. és mindenki fogadja el az eredményt. és örüljön.
Így érthető ha kell egy egész éjszaka tulajdonképpen kinga miatt :D:D:D

foxglove (törölt) 2011.12.11. 23:07:49

@nathalie: ez az egyik, a másik meg az, hogy nem szokott ennyire alpári lenni. sőt, más esetben ő hányná a másik szemére, hogy alpári.

Hurri Kán 2011.12.11. 23:08:28

Kiszop nem dugott meg senkit a boxgála alatt a stúdióban? :D

nathalie 2011.12.11. 23:09:24

@foxglove:
hát mondjuk, amikor az elején eszterről beszélt, az kb ehhez hasonló volt. az is a kingás korszak volt... sztem ilyenkor valami elpattan benne.

foxglove (törölt) 2011.12.11. 23:09:44

@nathalie: nem, Vera nagyfülű nyúl c. Eszter-paródiájára gondolt, amikor azt játszotta el, hogy Eszter mindenkihez odaugrál ártatlanul.

nosce 2011.12.11. 23:09:56

@beacska:
"véleménynyilvánítás döntően befolyásolja a műsor menett és az abban szereplő versenyzők személyét"

ez azt jelenti, h a nézők döntenek a párbajon ki megy vissza a villába, azért nem kizárólag mert ha nem jön ki párbajozni (nem jelölik) akkor róla nem dönthetnek, szal ez rendben van :)

kamarti 2011.12.11. 23:09:59

@nathalie: vajon látták a többiek meccsét?
mert sztem attól szállt el az agya, hogy Gergő nem tudta kiütni Csabát

foxglove (törölt) 2011.12.11. 23:11:38

@nathalie: ja hát igen, a büdös tehén. el is felejtettem.

nosce 2011.12.11. 23:12:22

@nathalie:
tényleg, lehet veszélyes mutatni a sok piát meg Kingát együtt főleg h kikapott :)

kamarti 2011.12.11. 23:12:44

@nathalie: én még ne hallottam Csabától, hogy Esztert viszi, mert ez annyira egyértelmű
de továbbra sem értem, miért kéne azonosítani a korrektséget a lúzerséggel?

genevieve 2011.12.11. 23:12:57

@kamarti: azért az is vicces, hogy mennyire be van szarva csabitól:-))))))

nosce 2011.12.11. 23:14:40

@gyvy:
olyan sokan voltak h nem volt hely, de nem. Viszont a vera póz az mehetett :)

genevieve 2011.12.11. 23:14:49

@kamarti: tudod csabin még ezt is számon lehet kérni:-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.11. 23:15:50

@genevieve: tudom, tudom... és tényleg ne haragudj, nem akarlak én bántani ezzel csabás dologgal...:)
Meg mondtam már, hogy vele sincs különösebb bajom, azt leszámítva, hogy számomra rendkívül unalmas.
/De hát Béci csak egy volt. :D/

Némber Ván 2011.12.11. 23:16:11

Volt valami oka is Kingának, hogy elfordult Verától, vagy csak az, hogy vera kint hagyta BTA-t?

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2011.12.11. 23:16:48

@nathalie: "Így érthető ha kell egy egész éjszaka tulajdonképpen kinga miatt"
Pedig nagyon vártam a hisztijét, így most be kell érni majd vmi 2 perces semmiséggel.

nathalie 2011.12.11. 23:17:34

@kamarti:
ja, én nem tartanám kevésbé korrektnek ha nem esztert vinné. csak mivel eddig szidva volt vera is pl., akkor sztem innentől lehet mindenkit úgy kellene nézni, hogy végre játszanak.
gergőnek volt egy jó beszólása csaba felé, amikor mondták neki,hogy állítsa le fecót és kérdezte csaba hogy milyen jogon. gergő ugye erre válaszolta hogy az ötvenmillió jogán. Talán csaba is felébred.

nathalie 2011.12.11. 23:19:18

@Némber Ván:
ezt már én is kérdeztem. ezért is nem értettem kinga kiborulását azon, hogy vera úgy gondolja szarba hagyta. sztem semmi oka nem volt. Hacsak az nem, hogy hirtelen elkezdett attilával barátkozni meg péterrel és akkor inkább ő is elkezdte utálni verát.

TapOut 2011.12.11. 23:19:47

@nathalie: ugyan már, attól hogy Péter nem rakott rá jelet, mindenki számára egyértelmű, hogy ő az értelmi szerzője a "szórjuk meg Csabát, amikor nem védett" hadműveletnek. Egyáltalán nem lenne gerinctelen Csaba attól, hogy Pétert viszi. Sőt, egy korábbi beszélgetésben kettőjük között elhangzott, hogy Péter azt vinné ki, aki a legerősebb ellenfélnek a legjobban fájna. Csaba nyugodtan hivatkozhat erre és viheti Veronikát, ezzel sem esne csorba az egyenes jellemén. Ilyen összeesküvés áldozataként Csaba azt visz, akit akar.

nosce 2011.12.11. 23:19:50

@nathalie:
Sztem Csaba tutira nem viszi Fecot,ugye akkor marad Veronika Péter és Eszter....

Némber Ván 2011.12.11. 23:20:29

@nathalie: Megértem Csaba kérdését, miért vele végeztetik a piszkos munkát, miért nem az konfrontálódik Fecóval, akinek baja van vele?
Nem vagyok egy Fecó fan, de a többiek is csak a háta mögött suskusolnak róla, ők sem jobbak.

nosce 2011.12.11. 23:20:39

@nosce:
mert Kingát se viszi...

Hurri Kán 2011.12.11. 23:21:41

@nosce:
Ójaj... Veszített a temperamentusából?
Vera póz az milyen? :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.11. 23:22:13

@kamarti: jó kérdés, tényleg vajon látták egymás meccseit?

katorna 2011.12.11. 23:23:08

Volt már téma, h Kinga megsértődött h a súlyára megjegyzést tettek és Eszter vigasztalta !! Akit a diás párbaj előtt folyamatosan a súlyával bäsztattak. A bicska kinyilt rögtön!

foxglove (törölt) 2011.12.11. 23:23:24

érdekes a belevaló, bunyós pityu célozgat, hogy petit a 2 éves bokszos múltja miatt rakták be (magyarul az rtl) attila mellé.

Némber Ván 2011.12.11. 23:24:03

@nathalie: Attila barátságának ára van, kezdésként Verától kell elfordulni, majd Fecótól. Bár úgy látom , a második nem megy olyan könnyen, de meg fog történni.

A testsúlyára vonatkozó beszólásokat pedig megérdemli, eddig ő fikázta emiatt a többieket, közben lassan még Esztert is túlhízza.

nosce 2011.12.11. 23:24:03

@gyvy:
"Vera póz az milyen? :D"

Vera térdel és egy f@szt leszop :)

nathalie 2011.12.11. 23:24:24

@TapOut:
én sem látok semmi problémát abban ha pétert viszi. Alapvetően én már az elejétől úgy láttam a helyzetet, hogy a kiválaszott azt visz akit akar. Szarnék bele, hogy kirakott rám jelet, amikor sokan direkt nem raknak rám. Eszternél is megértettem, hogy dyát viszi, mert ő a leggyengébb. Én még soha senkinél nem rinyáltam azon, hogy nincs jogalap a másik kivitelére. max annyit mondtam, hogy hülye döntés volt.
Sztem elbeszélünk itt egymás mellett.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.11. 23:25:04

@nathalie: amikor a Kinga kiborult, elmondta Fecónak, hogy mit beszélnek róla a többiek, és hogy legyen észen, jobban gondolja meg a szavait. Végülis szólt neki.

kamarti 2011.12.11. 23:25:49

@nathalie: azért egyértelműen az ő helyzete a legnehezebb az eddigi párbajozók közül, hiszen sose volt még ennyi védett. Persze kérdés, ki meddig hajlandó elmenni 50 milláért - ebben biztos különböznek a bentiek.

nathalie 2011.12.11. 23:25:50

@Némber Ván:
attila a legjobban annak örülne ha kinga csabesztól fordulna el. bár attila úgy viselkedett az utóbbi időben, mintha ez már marhára nem érdekelné. azt hiszem kinga szempontjából csabában nem lát ellenfelet.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2011.12.11. 23:26:05

@nathalie: Kinga előbb szakított Verával, és utána ment vissza Attiláékhoz. Egyébként Verával inkább a nagy összeborulás volt furcsa, nem pedig az összebalhézás.

foxglove (törölt) 2011.12.11. 23:26:10

@katorna: na hát ez a baj Eszterrel, hogy vigasztalja, közben meg valószínűleg azt gondolja magában, hogy dögölnél meg.
(és még svepszt sem tölt közben)

genevieve 2011.12.11. 23:26:34

@pushpang: aki most is éppen a belevalót vezeti:-)))

egyébként meg most voltak a villantások és úgy láttam csabi felszedett magára egy kis izomzatot:-)))

nathalie 2011.12.11. 23:27:39

@MolnarErik:
kinga egyszercsak a párbajnál BTA-t várta vissza. Miután vera ugye nem veronika mellett döntött, illetve amikor attilék elkezdték gyűlölni verát és ők is bta-t várták vissza. Egyébként semmit indokot, még csak egy szóváltást sem mutattak. Persze lehet hogy volt valami, csak mi nem láttuk.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.11. 23:27:54

@foxglove: Peti thai boxolt jól rémlik?
De tuti, hogy Attilának is van valami küzdősport múltja, egyszer bemutatott pont Petivel egy földrevitelt, az a lábmozdulat többünknek is feltűnt.
De a mai mozgása se tűnt tök amatőrnek.

beacska 2011.12.11. 23:29:05

@pushpang: próbálta megértetni vele, de nem járt sikerrel. Fecó csak sírt, hogy pedig ő milyen jó ember, nem is kúrt félre (ja,, bocs, DE IGEN), és mégis ezt kapja...

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2011.12.11. 23:29:24

@Némber Ván: "Attila barátságának ára van, kezdésként Verától kell elfordulni, majd Fecótól"
Csak a Csabitól nem?

foxglove (törölt) 2011.12.11. 23:29:24

@pushpang: nem tudom, ebből számomra az volt érdekes, hogy egyértelműen szerkesztési koncepcióról beszélt, nem a "nézők döntéséről".

katorna 2011.12.11. 23:29:57

@foxglove: Néha úgy érzem h semmiféle elképzelésük nincs a saját cselekedeteikről , teljesen irreális az énképük! Különösen Kingára igaz ez!

kamarti 2011.12.11. 23:30:11

@foxglove: azért az sms-eket is érdemes olvasni...

beacska 2011.12.11. 23:30:20

@pushpang: meg onlányban mutattak be Petivel egy Kata-sort. vicces volt, nem csoda, hogy kihagyták ;D

nowo 2011.12.11. 23:30:24

@atandora: Remélem,Csaba kiviszi Esztert és végre kint is hagyja!!!

Ebben nagyon bízom,és ezért fogok drukkolni!!!

foxglove (törölt) 2011.12.11. 23:30:33

@genevieve: nézem, csak csabis részről maradtam le:)

nosce 2011.12.11. 23:30:55

@pushpang:
"Peti thai boxolt jól rémlik?"

de ott hangsúlyos(abb) a láb, gyengébben öklöznek, ami maradt neki belőle h jól bírta az ütéseket...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.11. 23:31:13

@genevieve: basszus, lemaradtam... pedig meg akartam nézni a BV-t, hogy mit mondanak az edzők.

Csabának jó a felsőteste, a lába viszont reménytelenül csenevész. :D

Jaaa, hogy még tart a BV, azt hittem vége.

Hurri Kán 2011.12.11. 23:32:16

Igazából bárkit is visz ki Csabina, remélem kint marad. Nála jelenleg kb. mindenki szórakoztatóbb egyéniség bent.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2011.12.11. 23:33:28

@nathalie: Én a felezős bált tekintem kibékülésnek. Kinga egyébként már a kihívás után megmondta Verának, h emiatt nem fogja őt támogatni (és előtte mindennek elmondta Verát Fecónak), tehát a visszavárás nem volt olyan váratlan. Egyébként bennem az is felmerült, h csak azért nem ment egyből a kihívás után neki Verának, h nehogy ezzel szerezzen neki előnyt, mint a Dya-Eszti párbajnál.

genevieve 2011.12.11. 23:33:46

@gyvy: úgymint gergő, eszti, sehi??

genevieve 2011.12.11. 23:34:23

@pushpang: persze, lábra kell gyúrnia:-)

kamarti 2011.12.11. 23:34:35

@pushpang: még Madár csak eztán jön exkluzívan, most Csaba barátja Petire tippelt, mint kihívottra

foxglove (törölt) 2011.12.11. 23:34:36

@katorna: hát nem tudom, nekem az nem újdonság, hogy valaki megszólja egy másik külsejét, pedig neki is lenne mire önkritikát gyakorolni. kollégista voltam, röhej volt, amit ilyen téren műveltünk.

nathalie 2011.12.11. 23:35:55

na egyébként én azért vagyok szomcsi és csalódott, mert attila csabára rakta a jelét (az indoklás meg külön mise). Érthető persze, hogy csabára rakja stb. Viszont ha most nem rakja csabeszra és kiemeli, hogy neki drukkolt és persze gergő lehet nem is nyert (ha látták a meccsüket), akkor azzal végre megteszi a lépést dukai felé. A problémám az, hogy péterrel elbohóckodnak bent, de még mindig nem mentek neki gergőnek. A többiek meg nem fognak maguktól. és ez nagyon nagy baj. sokkal nagyobb mint hogy csaba védettséget szerez folyamatosan. Gergőnek már neki kellene menni, és ezzel felkészíteni a többieket, hogy ha nem is most, vagy a következőn, de gergő kiválaszott legyen hamarosan. Mert a többi hülye erre csak kemény, több hetes felkészítés után fog rájönni. Erre attila még ott tart, hogy kinga mit gondol róla, meg csaba eszi a fikát. beszarás.

Némber Ván 2011.12.11. 23:36:30

Kit kéne vinnie csabának?
Eszter: Ha elvhű, akkor egyértelmű lehet a döntés, viszont, lehet, hogy Eszter nagy fölényű százalékai elriasztják. Azt, hogy Esztert esetleg favorizálja az RTL, nem tudja, tehát ez nem fogja visszatartani.
A kommentelők véleményeiből úgy veszem ki ,hogy Eszter ázsiója sokat romlott, mivel pontosan azt a viselkedésmintát követi, amit hajdanán joggal kifogásolt az ellene összefogók esetében. Verának is igaza volt abban, hogy ő volt az első kiszavazáson, aki kiállt mellette, ha nem is végig, és most ellene ugrik a legjobban.
Kinga: Balga módon még mindig kitart mellette, nem fogja választani. Ha Kinga mellé beáll Atti szavazótábora, kétesélyes lenne a kimenet, de Csabát erősebbnek érzem.
Fecó: Vele van a leginkább kapcsolata, nem fogja kihíni. Pedig megnyerné.
Veronika: Nem nagyon zavarják egymás köreit, nem tartom valószínűnek.
Peti: Ez a döntés lenne a izgibb, kíváncsi vagyok rá, hogy van-e vér a pucájában, hogy kihívja. Kétesélyes játszma.

Kár, hogy Gergőt nem viheti, simán kinthagyná.

genevieve 2011.12.11. 23:37:06

madár interjú a belevalóban....oli volt a riporter....

@kamarti: ja és azt mondta, hogy csabi fecót, kingát tuti nem viszi ki

nathalie 2011.12.11. 23:37:14

@foxglove:
de ezek felnőtt emberek...

genevieve 2011.12.11. 23:38:55

madár szerint csaba többet talált be mint gergő....

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2011.12.11. 23:39:45

@nathalie: Fosnak tőle, és Attila meg is mondta, h miért. Mert ő "normálisan" játszik (mint Csabi, csak nála 2 fokkal izgalmasabb személyiség).

nosce 2011.12.11. 23:39:59

@nathalie:
"na egyébként én azért vagyok szomcsi és csalódott, mert attila csabára rakta a jelét"

Másra nem igen rakhatta, Veronra, Fecóra, Péterre Kingára nem rakja, Eszterrel meg jóban van randiznak is vagy mi...

kékdelfin 2011.12.11. 23:40:07

@genevieve: azt is írd le, hogy csaba haverja mit mondott!:)

genevieve 2011.12.11. 23:41:39

érdekes, annamari is csabit látta jobbnak (pedig ő nem kedveli)

ja, mellesleg egészen jól néz ki ancsi

kamarti 2011.12.11. 23:41:45

@genevieve: Erdei pont a lábát dicsérte :) és újra elmondta, hogy bár egyértelműen Gergőt várta nyertesnek, szte 2 menet Csabié volt

Némber Ván 2011.12.11. 23:42:19

@nathalie: Mondjuk, ha abból indulok ki, hogy jelentkeztek egy ilyen műsorba, akkor máris megkérdőjelezhető a felnőtt ember jelző. :-)

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2011.12.11. 23:42:37

@genevieve: "pedig ő nem kedveli"
Hanem szerelmes belé.

nosce 2011.12.11. 23:42:50

@genevieve:
"érdekes, annamari is csabit látta jobbnak (pedig ő nem kedveli)"

tényleg nem kedveli, csak szerelmet vallott neki a búcsúlevélben :)

foxglove (törölt) 2011.12.11. 23:42:56

a belevalóban annamari és nemezise, a szilikonpántos melltartó.

nathalie 2011.12.11. 23:43:00

@nosce:
a randi, ahonnan elrohant? :)
egyébként meg eszter a talon, akire mindenki pakolhatja a jelet, amikor akarja azzal az indokkal hogy távol állsz tőlem.

genevieve 2011.12.11. 23:43:39

@Szomszéd Márgítká (valoravaltokolcson): azt mondta, hogy ott helyben úgy látták csabi volt a jobb, másodszor visszanézve azt mondta, hogy lehet nem biztos, hogy csabi volt a jobb...

nathalie 2011.12.11. 23:44:12

@Némber Ván:
próbálok mindig abból kiindulni, hogy egyik sem épeszű. hiába tűnik eszter és csaba normálisabbnak, valami nagy baj lehet velük, ha ide bementek. eszternél kb már ki is derült hogy mi az.

foxglove (törölt) 2011.12.11. 23:44:39

@nathalie: nem arra gondoltam, hogy a kor számít, inkább a kényszerűen összezárt női közösség:D

genevieve 2011.12.11. 23:44:44

@MolnarErik: áááá, nem ezt akartam irni:-))))))

Némber Ván 2011.12.11. 23:45:09

@genevieve: Nekem is olybá tünt, hogy Csaba találatai számosabbak és pontosabbak voltak, csak a hatásfoka volt kisebb. :-(

nosce 2011.12.11. 23:45:25

@nathalie:
"a randi, ahonnan elrohant? :)"

igen, de csabával még csak nem is randizott :)

Krumplee Bogár 2011.12.11. 23:46:10

Csaba remélem kiviszi Pétert vagy Veronikát, már nagyon unom az ál-szerelmüket, amivel szimpátiát akarnak kelteni. Mert hogy ők milyen érzelmesek... broáf.
Péter egy kis undorító zsírdaganat, Veronika meg olyan sötét, mint az éjszaka.
Csaba remélem visszamegy, akárkit visz ki. Péter és Veronika ellen szerintem simán visszamegy.

Azon megdöbbentem, amikor a mérlegelésnél mondták a lányok súlyát. Eszter rettenetesen elhízott és ezt nem lehet az "erős csontozatra" fogni. Kinga is vágósúlyban van.
Szerencsére a környezetemben nincs nő 60 kiló felett. Borzalmas igénytelenségre vall akkora túlsúly egy olyan alacsony nőn, mint a villa ügyvédnője.
Az egyetlen jó meccs Csaba és Gergő meccse volt. Mindketten véreztek, oda-vissza verték egymást, de Csaba egyértelműen nyerte, csak az RTL ezt is elcsalta a Dukai gyerek érdekében.
Attila jó izmos, egyáltalán nincs rajta felesleg, látszik rajta a küzdősportos múlt, nem amatőr ő, mint ahogy állította korábban. Péter meg meg se tudta ütni, pedig évekig küzdősportozott ő is. Előre lebeszéltnek tűnt nekem az ő "meccsük".

nathalie 2011.12.11. 23:47:05

@foxglove:
nem véletlen hogy nő nem nyerheti meg nagyon ezt a játékot. kitör belőlünk az állat :D
ezért nem is értem hogy verán miért vannak annyira sokan kiakadva. a csajnak szent meggyőződései vannak és ő azt minden keresztül akarja vinni. sztem sokan lennénk ezzel így innen, tekintve hogy két hónapja mindenki,magamat is beleértve osztja az észt itt :D:D

kamarti 2011.12.11. 23:48:11

@genevieve: ... mert a bírókra rossz hatást tett, hogy többször kifordult (csak hogy a teljes gondolatmenet itt legyen :))

genevieve 2011.12.11. 23:48:19

@nathalie: teljes mértékben egyetértek...a két hülye (ati és peti)addig mahinálnak, hogy a végén ott találják a döntőben gergőt és akkor majd pisloghatnak...

nosce 2011.12.11. 23:48:34

Szerintem ha Csaba Esztert hívja ki, akkor Eszter búcsúbuliján swinger party lesz :)

foxglove (törölt) 2011.12.11. 23:49:23

@nathalie: egyetértek:) szerintem bármelyikünkről lehetne készíteni egy kinga vagy vera féle kompromittáló felvételt:)

nosce 2011.12.11. 23:51:01

@foxglove:
"szerintem bármelyikünkről lehetne készíteni egy kinga vagy vera féle kompromittáló felvételt:)"

egy castingolóst ? :)

Némber Ván 2011.12.11. 23:51:18

@Krumplee Bogár: Mielőtt rettenetesen elhízottazod Esztert, nem olyan kicsi, 168 cm, ahhoz 73 kiló. Megnéztem BMI indexét, 25,86, ami csak túlsúlyos kategória, az elhízott 30-nál kezdődik.

Némber Ván 2011.12.11. 23:53:05

@nosce:
Petit meg bedobják a közösbe! :-DD

Krumplee Bogár 2011.12.11. 23:53:44

@pushpang: Azért az a láb, ami több tíz kilométert lefut naponta, nem éppen erőtlen, legfeljebb nem az a paraszt magyar láb, ami heréknél összeér, és kikoptatja a nadrágot.
Csaba testalkata teljesen normális, sőt, 190 centihez tökéletes. Végre nem egy magas ember, aki felhízott melákra, hanem képes volt szép teste megtartani, vannak vonalai.
Csaba azért csak szétcsapta Gergő orrát és az egyik szemét is :)

Én Fecót szívesen megnéztem volna Attila ellen, szerintem sokkal szorosabb és érdekesebb meccs lett volna, mint Péter ellen ez a bohózat. Péter meg sem érdemelte, hogy bokszolhasson. Fecó meg ebben a sportágban, ahogy Attila is.

nathalie 2011.12.11. 23:54:55

@foxglove:
mondjuk tőlem a kinga féle taknyom-nyálam egybefolyik hiszti távol áll, de a vera féle szemétbeborítós és megyek utána és mondom a magamét és kicsinálom dolog annyira nem :D:D:D

kékdelfin 2011.12.11. 23:56:07

@Krumplee Bogár: tényleg csenevész a lába. A felsőtestéhez képest mindenképpen.

kamarti 2011.12.11. 23:57:45

@nathalie: csak érintőlegesen, de Madár is valami ilyesmit mondott a mai női bokszról... hogy a csajokat a szívük vitte (értsd: agyatlanul csépeltek :)

Némber Ván 2011.12.11. 23:57:48

@Krumplee Bogár: Csaba izomzata hosszútávú erőkifejtésre alkalmatosabb, míg Gergőé a nagyodabaszásra.
Mindkettőnek megvan az előnye és a hátránya is.

Krumplee Bogár 2011.12.11. 23:58:34

@Némber Ván: Eszter sajnos rettenetesen el van terebélyesedve, ez huszonévesen nagyon gáz. A BMI is sok, sajnos ezen ő nem akar változtatni, inkább büszke az igénytelenségére. Ami neki van, az már valag, nem popsi.
Kinga sem kis darab, de ő csak a villában hízott fel, ugyanúgy le is fogyhat (bár az arcán ez sem segít), Eszter meg egy életen át volt igénytelen.

genevieve 2011.12.11. 23:58:48

@Krumplee Bogár: ejj be szépen teccet ezt leírni:-)

genevieve 2011.12.11. 23:59:45

@nathalie: akkor téged élőben nem csípne a kiskedvenced:-)

most láttam a belevalóban, hogy petivel már vera ellen szervezkednek:-)))

kamarti 2011.12.11. 23:59:53

@Szomszéd Márgítká (valoravaltokolcson): azért a cicanadrág kevés faszinak áll jól. és viszonylag kevesen hordják nap mint nap :)
(amúgy állítólag Brad Pittnek se volt elég jó a vádlija a Trójához :)

Némber Ván 2011.12.12. 00:00:32

@nathalie: Dettó. :-)
Ha valakire tényleg mérges vagyok, akkor nem hogy nem hisztizek, hanem kimért és fagyos hangnemben, észérvekre alapozva -legalábbis én azt hiszem olyankor- küldöm el az anyjába, de azt kitartóan.

nathalie 2011.12.12. 00:01:20

@kamarti:
de hát olyan fejjel mint ami a bradnek van ki nem szarja le a vádliját! :D
pedig én szeretem a jólkinéző vádlit :D

Krumplee Bogár 2011.12.12. 00:01:32

@Szomszéd Márgítká (valoravaltokolcson): szeretnék én olyan lábat, ami olyan erőkifejtésre képes, mint Csabáé. Gergő meg be van hízva, ha ránézek, akkor a tetoválásait látom zsír alapon, semmi definiált izomzat.
Aki még igényesen kigyúrt Csaba mellett, az Attila. Ő sokat edzhet, látszik a mellizmain, karján, hogy komoly sportoló múltja van.

kékdelfin 2011.12.12. 00:01:58

@kamarti: Cicanadrág, ja! Mondjuk férfiak nem is vesznek fel cicanadrágot. (bármi is legyen az)

nathalie 2011.12.12. 00:03:20

@genevieve:
dehogy csípne. gyűlölne :D
bár azért attila és vera kapcsolata eléggé hullámzó. valamikor tök jól elvannak, máskor meg gyűlölik egymást. holott humor szempontjából sztem megértenék egymást.

genevieve 2011.12.12. 00:03:42

@kamarti: rá lehet a vádlira is gyúrni:-)))

nem tudom, de nekem van egy olyan érzésem, hogy csabi nem a nyereményért ment be:-)

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2011.12.12. 00:03:52

@Krumplee Bogár: Eszter szemmel láthatóan fogyott a beköltözés óta. Mikor vki kérdezte tőlem, h melyik az Eszter, mondtam, h a dagadt, mire ő, hát itt nincs is dagadt. És akkor megnéztem, tényleg, most már nem is tűnik dagadtnak.

kékdelfin 2011.12.12. 00:04:01

@Krumplee Bogár: Még olyen csenevész lábad sincs, mint csabának? Akkor már értelek:)

kamarti 2011.12.12. 00:04:13

@nathalie: azt akarod mondani, hogy csak a feje jó? :)

nosce 2011.12.12. 00:04:23

@Némber Ván:
"Petit meg bedobják a közösbe! :-DD"

a végén minden csaj Peti ágyában akar majd aludni és legalább egy kamerát a hálóban magáról akar majd Petivel elneveztetni :)

Némber Ván 2011.12.12. 00:06:20

@genevieve: Zűrös a vádli, a genetika is rendesen közrejátszik. Testnevelő ismerősöm csodaszép kigyúrt felsőtesttel állandóan bő gatyákat hord, mert hiába gyúr vádlira, nincs foganatja.

nathalie 2011.12.12. 00:06:37

@kamarti:
anyám! dehogy! :D azt akartam mondani,h ogy csaba feje nem jó... :D

kamarti 2011.12.12. 00:07:25

@Szomszéd Márgítká (valoravaltokolcson): arról a testhez tapadó izéről beszélek, amiben mostanában sportolt. Normális, hétköznapi viseletben (nadrágban) nemigen látszana ilyen csenevésznek a lába

foxglove (törölt) 2011.12.12. 00:08:21

@MolnarErik: azért sanszos, hogy azért fogy, mert előtte konkrétan semmit nem mozgott, úgyhogy neki ez újdonság.

Némber Ván 2011.12.12. 00:08:30

@nosce: De mit tudhat ez a kis here, hogy ennyire rá vannak gerjedve a csajok? Feromonos parfümöt használ, vagy mi?

genevieve 2011.12.12. 00:09:00

@Némber Ván: inkább a pasik általában nem fordítanak figyelmet a vádlira...kivéve, ha testépítők...

kamarti 2011.12.12. 00:09:11

@genevieve: biztos lehet, csak sztem igen nehéz (nyilván ezért nem ment Bradnek sem, pedig a felsőtestén ő is elég sokat dolgozott, és meg is látszott)

hanem?

Némber Ván 2011.12.12. 00:09:49

@kamarti: Jajj mááá, az nem cicanaci, hanem leggings. Ami persze ugyan az. :-D

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2011.12.12. 00:10:11

@foxglove: Kingának + Verának meg a tespedés az újdonság :)

genevieve 2011.12.12. 00:10:22

@nathalie: fogalmam sincs...neki ez inkább valami erkölcsi/jellembeli dolog...

kékdelfin 2011.12.12. 00:10:25

@kamarti: azt, amiről beszlélsz, leggingnek hívják. És a sportolók között elég gyakori viselet.
Én direkt figyeltem, gyenge a lába.

genevieve 2011.12.12. 00:11:38

@Némber Ván: a két verán kivűl ki akar még bemászni peti ágyába?

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.12. 00:12:32

@Krumplee Bogár:

Eszter amióta benn van a villában 6 kilót fogyott, a villábamenetel előtt meg 8 kilót, úgyhogy szerintem kár őt ostorozni a súlya miatt, hisz láthatóan komoly erőfeszítéseket tesz méghozzá bezárt körülmények között...

genevieve 2011.12.12. 00:12:56

@kamarti: akkor brad-nek a trójában lábdublőre volt, mert az a vádli igencsak jó volt:-)

kamarti 2011.12.12. 00:12:57

@nathalie: hát, ízlésekről kár vitázni, sztem se egy dzsorzsklúni, de sztem nincs nála jobb pasi a külsőségeket tekintve a villában. Mert melyik fiú teste jobb? és melyik helyesebb? (bár Fecó most sokkal jobban néz ki sztem, mint amikor beköltözött, de a többi?)

Némber Ván 2011.12.12. 00:13:41

@genevieve: Persze, hogy nem fordítanak rá annyi figyelmet, azzal nem lehet vagizni, láttál már strandon a vádliját fitogtató izomembert? :-)
Amúgy volt egy rövidke időszak az életemben, amikor konditerembe jártam, és a pasik elhűlve nézték, hogy milyen súlyokkal szériázok a lábgépen, na de én kislánykoromban balettoztam, meg öt évig Egerben éltem, hegyről le, hegyre fel üzemmódban, szóval fórban voltam velük szemben.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2011.12.12. 00:13:52

@nathalie: Mármint Vera odavan Attiláért, Attila meg néha semlegesen fogadja a közeledéseit, néha meg tapló módon lerázza, és akkor Vera megsértődik.

Némber Ván 2011.12.12. 00:15:47

@genevieve: Hát amikor Eszti a nyakában ülve meglovagolta a medansziéban, az már smafú? :-)

foxglove (törölt) 2011.12.12. 00:16:30

@genevieve: annamarinak és melindának is bejött

kamarti 2011.12.12. 00:16:54

@genevieve: igen, az volt! :)

@Szomszéd Márgítká (valoravaltokolcson): ó bocs, lánykoromban még lehetett mondani a magyar nevét is...
gyenge a lába???? akkor mégis mijébe' van az állóképessége?

Némber Ván 2011.12.12. 00:17:28

@genevieve: Ja és a psotairén-hangúnak is bejött, nem emlékszem a nevére.

Némber Ván 2011.12.12. 00:19:01

@kamarti:
"gyenge a lába???? akkor mégis mijébe' van az állóképessége? "
Nekem lenne egy tippem... ;-))))

genevieve 2011.12.12. 00:22:15

@Némber Ván: nekem kifejezetten bejönnek a jó lábszerkezetek:-)

nathalie 2011.12.12. 00:22:18

@kamarti:
hát senki sem egy brad pitt bent. de ezzel sztem nincs is gond. kint az utcán sem azok szaladgálnak. Bár valamiért sok magyar férfi azt hiszi magáról. és persze az angelinákat várják maguk mellé.
egyébként meg férfiaknál sztem tényleg igaz a mondás, hogy legyen egy fokkal szebb az ördögnél :D
persze ne legyen egy igénytelen állat, de sokkal fontosabb a humor, személyiség stb.
meg kingaféléknél a pénz :D:D

genevieve 2011.12.12. 00:23:50

@Némber Ván: úgy értettem, a most bentlévők közül:-)

kékdelfin 2011.12.12. 00:25:22

@kamarti: Mondom, én nem tudom mi az a cicanaci. Sportruházatban sosem hívták annak.
A gyengeséget nem állóképességre, hanem izmosságra értettem. Nem véletlen mondták rá, hogy a nők között neki van a legszebb lába. Ez egy férfi lábra nem túlzottan nagy dícséret.

Némber Ván 2011.12.12. 00:27:17

@genevieve: Na ez is a magyar publicisztika egyik csúcsalkotása.

kamarti 2011.12.12. 00:30:02

@Szomszéd Márgítká (valoravaltokolcson): jó, akkor legyen legging. és oké, vékony a lába. sztem ennyi testi hiányossággal le lehet élni egy boldog életet :) magam részéről nem is pazarolnék erre több szót, ha nem baj, mert elég késő van már

kamarti 2011.12.12. 00:31:34

@nathalie: egyetértünk, szép nap ez a mai :)

foxglove (törölt) 2011.12.12. 00:33:25

@Peter_Cs: ez a jellemzés nagyon találó, innen is üzenem:)

nathalie 2011.12.12. 00:35:04

@kamarti:
ugye? :D ilyen napok is kellenek :D
most viszont mentem.

mindenkinek jó éjt!

kékdelfin 2011.12.12. 00:35:24

@nathalie: Mondjuk ugye ez fordítva is igaz, mittomén kinek hiszik magukat a nők, és bredpöttyöt várják maguk mellé:)
És attól gondolják magukat mérhetetlenül igényesnek, hogy műkörmöshöz járnak, és a legújabb divat szerint öltöznek, függetlenül attól, hogy az jól áll-e nekik vagy sem.

Némber Ván 2011.12.12. 00:41:19

@Peter_Cs: Erről Eszter bemutatkozó filmjének egy mondata ugrott be. Eszter védősisakban az építkezésre tart majd közli: Ha kimegyek a területre, akkor Dr. Dadi Eszter az irodán belül marad, és mindenki Esztikéjévé válok.

www.valovilag.hu/video/143533

Most már értem, hogy értsem ezt a mondatot.

nathalie 2011.12.12. 00:42:32

@Szomszéd Márgítká (valoravaltokolcson):
igen, valahol ez is igaz.
De nőkkel szemben akkor is sokkal nagyobbak az elvárások.
Attila, péter és csaba is úgy nyilatkozik eszterről, mintha a világ legrondább nője lenne, meg még veráról is. holott ők sem jobban fasziban sztem. mégis azt hiszi alanyi jogon jár nekik az általuk legszebbnek tartott lány. persze az végtelenül szánalmas, hogy azoknak a lányoknak ők nem kellenek. ez a mai férfiak sorstragédiája :D
Gergőről meg ne is beszéljünk, aki úgy gondolja, hogy ő mellé csak címlapfotózás után kerülhet a lány. aztán közben hogy néz ki?! :D
ezzel szemben egy eszter, vera, seri megelégedne egy attilával, péterrel, gergővel stb. fe se merül bennünk az izmos csaba.
mégis a nők vannak szidva...

kékdelfin 2011.12.12. 00:46:21

@nathalie: Mondjuk nem csodálom, hogy ccsaba fel sem merül. Kevés az, hogy izmos. (ha közben a saját taknyát eszi:)
Hidd el, a nők is sokkal magasabbra pozicionálják magukat általában. Persze nem mind, azt nem mondom.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2011.12.12. 00:46:23

@nathalie: csak a te kedvedért végignéztem a streamet: Vera a párbaj (ill a titoklevél) után teljesen összecuppant Veronikával, és ez csapta ki Kingánál a biztosítékot, hisz a közös Veronikautálat volt addigi "barátságuk" alapja.

Úviusz 2011.12.12. 00:49:13

@MagasMacska:
fuck yeah! ott a pont! de várom már:D

nathalie 2011.12.12. 00:52:32

@Szomszéd Márgítká (valoravaltokolcson):
:D:D:D hüjeee:D

de a nők gyengék, sokszor ostobák és mindent elhisznek. Egy ocsmányabb faszi is könnyen szerezhet magának egy jó nőt, ha megfelelő pillanatban lép és faszán aláássa az önbizalmát a csajnak(nézd meg gergőt,vagy pl attila is ezzel próbálkozik, sőt peti is, csak az utolsó kettőnek jobban kellene csinálni, itt van mit tanulniuk dukaitól).
A fasziknál ez nehezen kivitelezhető taktika, nagyon nagy lelki törésnek kell történnie ahhoz, hogy félre rakják a vágyálmaikat a tökéletes nőről. Ha ilyen könnyen irányíthatóak lennének akkor én is brad pitt zombiefilmforgatásán basztam volna az időt :D:D:D:D

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.12. 01:19:21

jól látom, hogy ma egyáltalán nincs stream? Lehet, hogy több orvos is bemegy hozzájuk, hogy megvizsgálják őket, igazából marha sokat kockáztatott a retek egy ilyen boxgálával, hiszen a sérülések komolyak lehetnek (pl belső vérzések, fogak meglazulása, kihullása, szemek, orrok sérülése)...

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.12.12. 01:36:17

@Brr: Első meccs két hét után nagy kockázat, Bunyós Pityu elmondta, hogy kint átlag fél év, mire az első amatőr mérkőzése lesz a sportolónak.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.12. 01:38:40

@Peter_Cs:

mivel nagyon csúnyán nyilatkozgatsz eszterről, egy darabig szünteltetném a jópofizást veled...

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.12.12. 01:46:35

@Brr: Te is jókora böszmeségeket össze tudsz hordani Veráról, attól még más dolgokban egyetérthetünk és normálisan kommunikálhatunk!

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.12. 02:00:28

@Peter_Cs:

vera saját magáról hord össze böszmeségeket, saját magát rongálja és alázza a pincébe, én ebbe akkor sem tudnék beleszólni, ha ilyen irányú aspirációim lennének...

szóval most egy ideig nem vagyok kíváncsi rád, majd ha elkezded fékezni magad és újra normálisan beszélsz eszterről...

amúgy meg a meccset a retek egyértelműen megbundázta, eszternek kellett volna nyernie... csak akkor a patronáltad egyből kiesett volna, ezért nyúlt bele a meccsbe a retek...

raar-pingvin 2011.12.12. 08:05:45

@Krumplee Bogár: kötelező minden embernek 60 kg alatt lenni, de most komolyan????

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.12.12. 08:12:46

Jó reggelt Mindenkinek!

Először egy vélemény, aztán a gondolataim a tegnapi nappal kapcsolatban!

@Krumplee Bogár: Ember, gondolkozz már, kérlek! Fel sem merül az agyadban, h valaki ilyen alkat? Illetve még az sem jutott az eszedbe, hogy valaki betegség miatt is lehet olyan, amilyen (mondom úgy, h Eszter nem kövér -mint azt már milliószor kifejtettük itt egy páran-), nem igénytelen... Remélem, nem nőként írtad ezt, mert akkor még inkább szégyenletes ez a gondolkodásmód...

@raar-pingvin: nem. :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.12.12. 08:23:16

Na, és akkor most a tegnapi nap!

1, Annak örültem volna, ha nem Eszter, Vera pár van, mert mindkettőjüknek drukkoltam, így talán hidegen hagy, h melyikük nyert, az egyiket mindenképpen sajnálom. Vera jobb volt, tény.
2, Kinga az elején jobban kezdett, tény, de h utána mit művelt...Itt egyiket sem kedvelem, mindegy volt, h melyik veszít.
3, Pétert nagyon sajnáltam. Szemét dolog volt összerakni Attilával. Felmerül a kérdés, h igen, de akkor kivel...Nem tudom...Talán őt kellett volna kihagyni, mert akármennyire szurkoltam neki, esélye sem volt! Nehezebb súly, hosszabb kezek, magasabb testmagasság ellen nem sok esélye volt, főleg úgy, h a mostani súlya miatt, nem volt esélye elugrabugrálni sem. Ez a kendő egyértelmű volt.
4, Gergő agresszívebb volt, jobban is tetszett, mint Csaba. A háttérdolgok nem érdekelnek, mert az élet nem igazságos. Őt hirdették ki győztesnek, akármennyire is nem kedvelem.
5, Ebből adott volt, h ő kapja a zöld kendőt. Borítékolható volt. Nem értem viszont meg, hogy Kingát miért nem jelölték még, hívták ki, stb...Biztosan nagyobb a türelmük, mint nekem:)
6, Szerintem, túl egyértelmű lenne Esztert vinnie. Remélem, nem is teszi! Pétert se vigye. Menjen Kinga (bár őt nem fogja), v Fecó...Számomra ő lenne a legideálisabb! Menjen haza ő karácsonyozni! :)

atandora 2011.12.12. 08:23:21

Reggelt hv-lakók!
Így visszaolvasva örülök, hogy belefeledkeztem Willis bácsi filmjébe a vv után. Némileg méltatlannak érzem, amikor testsúly és fizimiska alapján kezdünk vitát emberekről.
Igénytelen Eszter, ocsmányan elhízott? Lehet. Mondjuk szerintem nem. De én elfogadom, ha más így gondolja. Csak ha én meg tudom magamnak tartani a véleményemet, akkor ezt el szoktam várni másoktól is. De a netes szólásszabadság ... fikázzunk mindenkit. Névtelenül, arctalanul. Hurrá. Hajrá.
Ja, hogy bement egy ketrecbe, ahol bárki bámulhatja? Igen, bement. Vállalta. Még azt is aláírom, hogy azt is vállalta, hogy fikázni és gúnyolni fogják. De akkor azonnal le is kell alacsonyodnunk arra a szintre? Tényleg ennyire tartják magukat a kedves hozzászólók? Oké, akkor ezt is elfogadom. Magasröptű vitát velük kezdeni biztos nem fogok soha az életben. Sőt, valójában semmifélét sem.
És ez most csak Eszterre kihegyezve jutott az eszembe, de ha lenne időm, akkor végigvehetném az összes villalakót.
(Amúgy ott dobta le a tűt a lemezjátszó nálam, amikor az egyik hozzászóló megemlítette, hogy neki nincs 60 kilónál nehezebb ismerőse, mert senki nem olyan igénytelen a környezetében. Aztakurva... )
No én mentem dolgozni, szép napot nektek, élmény volt veletek a tegnap esti műsor. :)))

atandora 2011.12.12. 08:25:47

@ladyandhenk: hehe, a miskolci jogász-szekció egy időben, ugyanazon kapja fel a vizet. Király. :))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.12.12. 08:28:59

@nathalie: teljesen jogos a gondolatmeneted!

Annyi még hozzátartozik, sztem, h a nők már többen vannak, a jövőben még nagyobb arányban születnek állítólag, mint a férfiak! Tehát durva példával szemléltetve: 1 férfira jut 2 nő. Ergo tud válogatni, a teremtés koronájának van lehetősége megmondani a tutit, mert ŐŐŐŐŐ abban a helyzetben van. Lassan eljutunk arra a pontra, amikor a nőknek kell megharcolni a pasiért. Ők meg még jobban elszállnak maguktól! (Remélem, hogy addigra megoldják a tudósok, h a gyerekhez ne kelljen a férfi egyáltalán, oszt akkor majd csak néznek:P- aki ezt nem értené, vicc akart lenni!)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.12.12. 08:30:40

@atandora: :D:D:D:D Teljes mértékben egyetértek:)

Jó munkát, szép napot!

mocskosmacska 2011.12.12. 08:42:56

@nosce: De az olyan swinger party lesz, hogy még orális sex sem fog előfordulni, nemhogy dugás.

mocskosmacska 2011.12.12. 08:52:49

Csaba-gergő meccsről. Nem értek a boxhoz, így fogalmam sincsen ki nyert, de
1. Gergő rögtön a mérkőzés után elkezdett magyarázkodni az orrsövényferdüléséről, amiből tök egyértelmű volt, hogy kellemetlenül érzi magát és most magyarázkodni, hogy miért nem az történt, amit behirdetett.
2. Amikor várták az eredményhirdetést gergő lehajtotta a fejét és csabára mutogatott.
Számomra egyértelmű volt, hogy gergő kínosan érzi magát a meccs miatt.
Meccs után a két fiú egymás mellett ült a kanapén, gergő feldagadt szem, orr, összevérzett törölköző és jégaku. Csabán meg semmit nem lehetett látni.

CoolWater 2011.12.12. 09:03:23

@capa05: nem pontozógép volt,összbenyomás alapján döntöttek.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.12.12. 09:06:22

@mocskosmacska: Csak ollózás! :):):):):)

@lac64: Ez nálam semmin sem változtat! Hányadék az a brigád, amelyik így kizsákmányolja a szereplőjelöltet!

mocskosmacska 2011.12.12. 09:14:46

@Peter_Cs: Az lehet, hgoy lesz, meg beszélni is mindenki fog a saját sexuális gátlástalanságáról, persze tisztes távolságba ülve egymástól. De ha közel az sem, baj itt a sok egymással összezárt sexuális vadállat pont egymást nem kívánja.
Cristofer kivétel volt. Ő legalább nemcsak pofázott.

lac64 2011.12.12. 09:22:37

@ő-szinte: Attila nem brilliroz, hanem egy tajparaszt. Ezt miért nem két héttel ezelőtt mondta el, amikor Csabán szintén nem volt lila kendő? Ja, hogy akkor rajta nem volt és fosott, mint a murányi ló.

Rühellem azokat az embereket, akiknek akkor van nagy arcuk, amikor ő védett a másik pedig védtelen

Zsoofka 2011.12.12. 09:25:11

Sziasztok!

Most először volt Csabi nagyon szimpatikus. Hihetetlen nyugalom árad belőle: nem nyavalyog, nem játsza a nagyhalált: holott kapott zöld foltokat, aztán zöld kendőt!
Kit visz ki? Szerintem az őrá tevők közül választ.
- Fecó haver, nem viszi.
- Pétert erősnek hiszi, nem viszi.
- Kingával szimpatizál (vajon miért? -ellentétek vonzalma?)
- Veronikát erősnek tartja, nem viszi...

Én Eszterre tippelek. (remélem kinn hagyja!) Eszter erejéről kíváncsi vagyok hogy vélekedik.... Szerintem E sok támogatót veszített azzal hogy beállt a hordába.... sokat gyengült. Ez a kakaskodás Verával neki többet ártott, mint Verának. Holott egy csomó dologban inkább neki van igaza, Vera tényleg tud eszelős lenni. Mégis az ő kesztyűjén volt a "vért akarok" szimpatikus felirat, aztán a kiválasztáskor meg már hárít, hogy ő nem is így gondolta....

nathalie 2011.12.12. 09:26:48

ez már meg volt?
velvet.hu/

a címlapon a fotó kingáról és seriről :D:D:D:D:D hát milyen fejet vág kinga!!! :D:D:D

mocskosmacska 2011.12.12. 09:27:26

Segítsetek összeszedni, hgoy kik ígértek gátlástalan sexet, mielőtt bekerültek a villába:
- kinga
- attila
- gergő
- dya
- bandi
Volt még valaki? Mert ezek nekem nagyon impotensnek tűnnek.

lac64 2011.12.12. 09:29:07

@mokamini: Szerintem pont nem érdekli, hogy ki erős és ki nem. Crisbe is belenyúlt, pedig akkor is mindenki meg volt győződve, hogy hülyeséget csinált. Bent Eszter is erősnek tűnik, hiszen két nagyarányú győzelme volt.

Zsoofka 2011.12.12. 09:30:01

@lac64:
És akkor szerinted kit visz és miért?

Hurri Kán 2011.12.12. 09:55:43

@lac64:
á, ez biztos csak fotosopp. :D :D :D

Jó estét mindenkinek. :)

orchidea25 2011.12.12. 09:57:30

Sziasztok, még a box gálához szólnék hozzá: Csaba jobban mozgott, mint Gergő és ügyesebb volt, mint vártam, mert a meccs előtt nagyon be volt gyulladva, hogy milyen ütéseket fog kapni. Sajnálom, hogy már megint ő lett a kiválasztott, de jól felkavarná az állóvizet, ha ki merné hívni Pétert és kint is hagyná. Kiváncsi lennék arra is, hogy Attila (akinek keverésein egyébként nagyon jól szórakozom) ehhez mit szólna. Lehet Csabának már nem is lenne szüksége a lila kendőre többé, ezzel érinthetetlenné válna...

Zsoofka 2011.12.12. 10:02:13

@orchidea25:
Jogos! Én pl. többet vártam Pétertől a boxmeccsen. Csaba érinthetetlenségéről azért nem lennék meggyőződve: szerintem A. jobban ellene van, mint P.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.12.12. 10:04:12

Valaki mondja már meg nekem, h az h oldható meg jogilag, h van egy X filmem, amit jól letiltatok, bemegyek egy VV-be, és a tudtom nélkül VALAKI???? (ki?) eladja egy más pornós oldalnak a felvételemet, így rögtön mindenki megnézheti? Kicsit pofátlanságnak tartom. Más kérdés, h nem tom, h ki mit ír alá ilyenkor, de szerintem, ezt nem...

@anica inkognitóban: szió!

mocskosmacska 2011.12.12. 10:05:34

Mekkorát röhögnék, ha lilu szerdán bejelentené, hogy a lila kendő csak a kiválasztásra érvényes, kihívni bárkit lehet. A kamera közben ráközelíthetne a sehi-gergő-vera-attia csodanégyes fejére.

Zsoofka 2011.12.12. 10:05:56

@mokamini:
A. nagyon kíméletes volt vele a meccsen: pont annyira ütötte, hogy ne legyen csalással vádolva, de ha akarta volna, kiüthette volna. Most néztem a belevalóban: Miló V. is megjegyezte: otthagyta a sarokban, ahelyett hogy szétverte volna. Sportszerű volt.

Zsoofka 2011.12.12. 10:07:04

@ladyandhenk:
Szerintem úgy, hogy az a valaki a filmje készítésekor minden jogáról lemondott... tudod: apróbetűs rész :)

foxglove (törölt) 2011.12.12. 10:07:51

@ladyandhenk: de az a film miért lenne a te tulajdonod? nem te rendelkezel vele.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.12.12. 10:08:19

@orchidea25: Szerintem Csaba Eszter és Péter közül fog választani és visszamegy.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.12.12. 10:10:08

@ladyandhenk: @mokamini: Ez a rablókapitalizmus kizsákmányolása!

lac64 2011.12.12. 10:10:19

@mokamini: Valóban Eszter a legsanszosabb, de talán bevállalja Pétert. Szerintem taktikailag az lenne a legjobb húzás, mert azzal tudná nagyon meggyengíteni Attilát. Ha meg most kint maradna Péterrel szemben, akkor felesleges bent töltenie az időt

Zsoofka 2011.12.12. 10:23:50

@lac64:
Péter mellett épp Chris előző kihívása szól: Ha feltételezzük, hogy Christ azért vitte, mert vele a lekülönbözőbb, akkor most sanszos lehet Péter. Vele annyira más, hogy könnyen begyűjtheti a Péter-ellenszavazatot, úgy mint a múltkor a C-elleneseket. Na ezt most jól túlmagyaráztam.... :)

capa05 2011.12.12. 10:23:58

@mokamini: simán megbeszélt mérkőzés volt.. Attila most adósa Petinek.. Ati úgy félt az bekapott ütéstől, hogy előre lezsírozták.. Ha valaki előtte küzdősportot űzött tisztában van vele, hogy ütés nélkül nincs győzelem....
Nem véletlen ,hogy Ati Lilunak bizonygatta a verseny tisztaságát..:DD kacagtató volt!!!

Zsoofka 2011.12.12. 10:28:06

@capa05: Érdekes nézőpont.... És miért nem leplezte le az rtl, ha volt megállapodás? És mi annak a tárgya?

orchidea25 2011.12.12. 10:29:20

Szerintem bent Péternek tekintélye van, nem tudják, hogy kint közel sem annyira népszerű, így nagyon erős húzás lenne Csabától, ha őt vinné. Tudom, hogy nem az, de mégis gyengeséget sugallna, ha Csaba Esztert vinné, addig amig "erős" férfiakat is ki lehet jelölni.

Zsoofka 2011.12.12. 10:30:17

@mokamini: Úgy értem "van az a pénz (megállapodás), hogy P. hagyta magát.... Mi olyat tud A. tenni, hogy P.-nek ez megéri?

Tjuca 2011.12.12. 10:30:38

@beebeer: nem szeretnék egy ilyen verekedő tujával öszefutni a ringben. görgőnek durva lett a feje. :-(

Zsoofka 2011.12.12. 10:32:11

@orchidea25: Csakhogy Fecót meg nem viszi, így nemigen marad pasi....

capa05 2011.12.12. 10:32:26

Tekintettel arra, hogy minden versenyzőnek aki boxolt voltak rokonai ismerősei is jelen, minden bizonnyal kaptak valamilyen jelzést az erőviszonyokról... Tehát az hogy bent ki tűnik erősnek egy kicsit módosulhatott.
Nem véletlenül jegyezték meg hogy egy egy játékos többet figyelt kifelé mint az ellenfelére.

capa05 2011.12.12. 10:36:19

@mokamini: véleményem szerint egyenlőre nem érdeke, hogy valamelyik kiessen..
Ati még kerülhet szorult helyzetbe és csak Petire számíthat..

beacska 2011.12.12. 10:40:35

@capa05: de miért? Péternek nagyobb szüksége volt a lilára.

Tjuca 2011.12.12. 10:41:43

tényleg "fikázik" csaba. ha valakinek neki van orrsövényferdülése, ez hallatszik a hangján. de lehet allergiás, mert, mikor beköltözött, akkor állandóan fújta az orrát (kései parlagfű szezon)
meg szuszog, harákol folyamatosan.

de nem is ezt akartam mondani, hanem az volt gyönyörű, amikor az utolsó képkockákon láthatóan attila fikázik a lila kendővel! :-DDD hát kurva nagy poén, kár, hogy nem annak szánta, és valószínűleg nem is sokan vették észre. :-P be kellene nyomni kihíváskor!

www.valovilag.hu/video/151591

capa05 2011.12.12. 10:43:23

@beacska: Mert Csaba nem "kontrollárt" játékos és bizonyosan Atit hívta volna ki.!

beacska 2011.12.12. 10:47:03

@capa05: jaaa, és Attit védeni kell, Petit meg nem?

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.12. 10:48:39

@Tjuca:
más téma: most kaptam meg a postástól, nagyon szép meglepetést szereztél nekem, köszönöm szépen! :))
és megelőztél, én is elraktam a múlkori borítékot a karácsonyi képeslapos mappába, a küldendők közé :***

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.12. 10:50:25

@capa05: szerintem nem egy meccset néztünk... nekem legalábbis nem úgy tűnt, hogy ez egy megbeszélt koreográfia lett volna.
Lehet, hogy naiv vagyok, de én mindkettejükön azt láttam, hogy komolyan vették és tényleg ütötték verték egymást. Illetve A. ütötte Petit, de az ő kondijával már az is derék volt, hogy talpon maradt.
Még itt, ahol aztán árgus és kritikus szemmel figyelték az esti történéseket, még itt se merült fel a látottak alapján, hogy összemanipulálták volna a meccset.
Megaztán, miért is tettek volna így?

Hurri Kán 2011.12.12. 10:50:44

Mai betevő statisztika és reggeli mantra megvolt már? :D

capa05 2011.12.12. 10:51:48

@beacska: Peti viszonylag jóban van Csabával.. ( ha emlékszel a csíkos kockás résznél is Petivel való társalgást hiányolta Dyusnak és Kingucinak el is mondta)
A legutolsó "taktikai megbeszélésen" is Ati támadta Csabát...

capa05 2011.12.12. 10:55:20

@pushpang: Ha láttál már ökölvívó mérkőzést akkor észre vehetted volna.. Ha tudod akkor számold meg hány db Peti ütést látsz???
Amikor elfordult az sem állcsúcs ütés volt hanem a fejvédő!!
ekkora kesztyűkkel nagyon tisztán és nagyon nagyot kell ütni, hogy megfeküdjön az ellenfél..

jooasszony 2011.12.12. 10:58:39

Hajni üde humorú ütős írásai szoktattak rá a hv olvasásra, a vv nézésére hv miatt kaptam rá, úgyhogy tk eddig senkinek sem szurkoltam.

Az eddig felsorakoztatott vv4 és vv5 brigádok egytlen szimpi, vállalható embert hoztak és az Csaba..

A lányok hp-k (beleértve drsajátirodásswingeresztert is ) és ez különösen igaz a most bennlévő eresztésre..

Attila és Alekosz közötti párhuzam nem olyan rossz, kiemelném az előbbi végtelen sunyiságát, beteges gondolkodását, képtelen a fair-play-re, egyszerűen nem megy neki.

A sportszerűtlenség medalionja kétségtelenül a sittesé.

Úgy gondolom Csabának ezek között nincs esélye - a bennlévő sok pitiáner, nagy arcú sunyi -- a valóvilág.

Tjuca 2011.12.12. 11:01:46

@capa05: jó, ezt küldd be neki sms-ben, lásd előző hozzászólásomat. :-)))

Tjuca 2011.12.12. 11:05:04

@MolnarErik: ha tényleg dreszt viszi, akkor orrjóslás alapján (oké box után még nem láttam az orrokat) csabi megy vissza. :-)

capa05 2011.12.12. 11:11:21

@Tjuca: én megbízom a jóslásodban...már írtam:DD

Tjuca 2011.12.12. 11:13:02

@MolnarErik: igen. csak már kiderült, hogy bizonyos értelemben nem jó az intro-extra skála. a tuja küzd, üt, vág, táncol, néha elbök egy-két poént, és sokan szeretik. a hangadónak kikiáltott alfahím meg ellébecol tökvakargatással, pedig ő a nagy extrovertált figurák egyike.

Tjuca 2011.12.12. 11:14:51

@anica inkognitóban: puszi. :-)

látni kell az orrokat. meg az a baj, hogy eszternek szerintem nagyon ott van az a végtelenített telefonkártya. igaz másik oldalon meg a programozó gyerekek scriptjei. itt technikai küzdelem lesz köztük. de valamiért szerintem nem esztert viszi. csaba szokott gondolkodni. :-P

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.12. 11:16:59

@Tjuca: én is hiszek az orrjóslásos módszeredben, befutóra teszek egy kisebb összeget...:DDDDDDDD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.12. 11:24:49

@capa05: azért láttam már egy párat. :)
Az nem opció, hogy talán azért nem ütött Peti, mert nem bírta elérni Attilát? :D
De azt a legkevésbé tudom elképzelni, hogy szándékosan, előre megbeszéltek szerint -enyhe túlzással-, péppé verette a képét.

mocskosmacska 2011.12.12. 11:25:58

Csabánál én azért nem jósolok, mert az első párbajánál is mindenkire ment tipp, kivéve crisre.
A nagy álmom az lenne, ha megszűnnének a lila kendők és attilát vinné.
De ha nem akkor meg pétert. Kicsit meg kellene már bolygatni bent az erőviszonyokat.

mocskosmacska 2011.12.12. 11:26:53

@Tjuca: Ezt az eszter végtelenített telefonkártyája sztorit én is reálisnak tartom.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.12. 11:28:28

@jooasszony: az ez megnyugtat, akkor gondolj arra, hogy egyik pitiáner, nagyarcú, sunyi játékos se fogja megnyerni.
Erősen esélyes a már most Boldoggá avatott, később természetesen Szentté avanzsáló Csaba győzelme. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.12. 11:30:04

@Tjuca: @mocskosmacska: áruljátok már el végre, hogy milyen az a végtelenített telefonkártya? Előfizetéses, vagy mi?
Komolyan kérdezem, tényleg nem értem.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.12. 11:32:27

@anica inkognitóban: ez az orrkérdés, tényleg kísérteties... :D
Csabával hogy állunk? Neki merre hord az orra?

mocskosmacska 2011.12.12. 11:33:13

@pushpang: Drága. És meghatározott ideig annyit beszélsz rajta, amennyit akarsz.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.12. 11:33:46

@pushpang: nem tudom, én csak hiszek Tjucának, ő a szakértő..:DDDD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.12. 11:35:48

Nahát, megnéztem Vera pornófilmjét, hát nem tűnt szomorkás áldozatnak. :D

mocskosmacska 2011.12.12. 11:37:04

@pushpang: www.stop.hu/bulvar/ez-a-valo-vilag-egymasnak-esnek-a-villan-kivul-maradok/945499/#null

Sajnos hajnal facebook bejegyzését, amiben a v.t.k. dolgot állította nem találtam meg.

mocskosmacska 2011.12.12. 11:37:33

@mocskosmacska: Index fórumba kitették, ott láttam.

Tjuca 2011.12.12. 11:39:46

@nathalie: no. miért állítsa le fecót? miért nem állítja le ő?

nekem pont az tetszik csaba és fecó játékában, hogy nem számoltatják el állandóan egymást, mint az oviban. mindkettő arra rak, akire akar. itt a nagy tanácskozáson teljesen jogos volt a kérdés, hogy ugyan mi francért szóljon bele ő a fecó dolgába, hiszen ők nem szokták órákon át győzködni egymást ellentétben ugye... fecó eddig MINDIG önfejűen döntött, mint ahogyan csaba is. ők tényleg egyéni játékot játszanak, csak nem ütik vágják egymást sem verbálisan sem nonverbálisan.

gergő mi a pitypangot képzelt, hogy majd ő ugrasztja a kis nyikhaj csabit, hogy szóljon az undi naffijú fecó barátjának? szerintem ez az egész elég szánalmas volt. :-((( nekem nagyon visszatetsző.

a másik, hogy megkérdik csabát, hogy kire tesz és hadovál. miért KELL valamit mondania nekik nagyoknak?
wtf. urmatym.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.12. 11:40:19

@mocskosmacska: De ennek mi értelme van? Ráadásul nem is "végtelenített", ha időkorlátos. Viszont drága.

Van pl. a Dominó kártya, x összegért annyit beszélek rajta, amennyit fed a keret. Oké.
Van az előfizetéses lehetőség, na ott annyit beszélek amennyit akarok, a végén fizetem a számlát. Ha jó csomagom van, akkor olcsó a percdíj és az sms.

Amiről ti beszéltek, az milyen néven fut (bármelyik szolgáltatónál)?

capa05 2011.12.12. 11:41:36

@pushpang: Nem kívánom őket igazi ökölvívókhoz hasonlítani, mert az bátó lehetne..
Egy alacsonyabb versenyző beugrásokkal felütéssel próbálna játszani.. ha Peti féle kettős fedezékből akarok ütni, akkor nem megyek előre hanem szépen lehúzódom a kötél felé és várom a támadást.. Attila saját bevallása szerint is egyfajta kocsmai verekedést tanult Pistitől..
Az pedig széles ütésekből csapkodásból áll.. ekkor lehet közbe ugrani és ütni..
Peti edzője 2 szüneten keresztül kérlelte, hogy üssön..!!!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.12. 11:41:44

@mocskosmacska: ..."három hete feltöltöttem a telefonját"... ??

mocskosmacska 2011.12.12. 11:42:08

@pushpang: Passz. Láttam Hajnal facebookos bejegyzését, ami szerint eszter ilyet használt beszavazáson. Nekem meg hihetőnek tűnik.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.12. 11:47:25

@capa05: hát igen, őket tényleg nem kellene ökölvívóknak nevezni, az esti meccs se volt ökölvívó meccs... :) Ezért se lehet számon kérni egyikükön se, hogy mit miért és miért nem csináltak, főleg pedig hogy mit hogy' kellett volna.
Nézd, nem akarok vitatkozni veled, de nekem úgy tűnt tegnap este, hogy Petinek nagyon lehetősége se volt arra, hogy üssön, teljes mértékben arra koncentrált, hogy védekezzen.
Ezért is kérlelte az edzője, hogy próbáljon meg ütni is.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.12. 11:48:24

@mocskosmacska: :D na majd Eszter következő párbaján hátha kiderül.

capa05 2011.12.12. 11:49:08

@pushpang: korábban volt a telefonfülkés készülékekhez, a csippet megmachinálták és egy helyen történő megnyomásra feltöltődött a kártya.. lehetett a Neten is hozzájutni... ma már nem olyan divat..

foxglove (törölt) 2011.12.12. 11:51:23

@mocskosmacska: én is láttam. ha jól emlékszem, azt írta, hogy a szőke csaj a beszavazó előtti napon felhívta, hogy elmondja neki.

capa05 2011.12.12. 11:53:05

@pushpang: Peti állitólagos ( elhangzott) küzdősport múltja több aktivitást feltételezett.. számomra!:((

kamarti 2011.12.12. 11:54:13

@pushpang: egyébként sztem éppen az irritálja a benti játékosokat Csabában (a különböző feladatokban nyújtott teljesítménye és a mellett, hogy a vitathatatlanul legkeményebb büntetés (családtól való teljes elzárás) vagy Ati folyamatos parasztsága sem tudta megtörni), hogy nagyjából ő az egyetlen, akinek valójában csak bónusz lenne ez a nyeremény, nem pedig utolsó vagy egyetlen esély. Fiatal, tanul, volt és lesz is élete a VV után is, és nem hinném, hogy a jövőbeli egzisztenciáját a VVre alapozná, mondjuk úgy, hogy a médiában szeretne elhelyezkedni..

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.12. 11:55:15

@capa05: jaééértem már! Szóval attól, azért drága, ez illegális kütyü.

De akkor mit töltött fel neki a barátnője? :D

nathalie 2011.12.12. 11:57:19

@mocskosmacska:
most viccen kívül kérdezem, hogy ezek kik? ez a hajnal meg a susi volt eszter ellenfele?

2011.12.12. 11:57:23

@atandora: "neki nincs 60 kilónál nehezebb ismerőse" - ezen a hozzászóláson én is kiakadtam, több dolog is lehetséges:
1. a kommentelő életkora nem éri el a 15-öt
2. fogalma sincs mit beszél
3. törpékkel van körülvéve.