Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Jersey Shore 4x11

2011. december 09. 08:00 - adamsék

Ott tartunk, hogy Snooki nem emlékezett arra, hogy lefeküdt-e Vinnyvel, ezért szegény törpének újra fel kellett hívnia Jionnit, hogy elmondja az igazságot. Snooki a helyzet drámaiságához választott hangon azt mondja, azt hittem csak ölelkeztünk, most utálni fogsz, szexeltünk szakad ki belőle, erre Jionni értelmezhetetlen hangokat kiadva reagál. Ez a második esélyed volt.

Csak most tudtam meg, próbálkozik gyatra őszinteséggel Nicole, de Jionninak fáj, nagy lúzer vagyok, szakítunk, egy órával később már mással dugsz? Nagy csönd a telefonban. Most járunk, vagy nem? Nem tudom, hogy tehetném rajta túl magam, nagyon sajnálom, nem tudom azt mondani rád, hogy a barátnőm vagy. Snooki feláll a telefon mellől, és a nagy botrány elmaradásától nyugodtan megy keresztül a nappalin. Majd megbeszéljük még.

Vinny ajánlgatja a dákóját Snookinak, hogyha felejteni akar, akkor ő éppen ráér, de a lányon csak az igazi társai segíthetnek, ezért az ágyra fekve gyógyszert kér Deenától, majd hogy ölelje meg. Vinny újra fölajánlja a szolgálatait, de túl tapintatos, ezért nem hallhatja meg senki. Ha már szex, Snooki beajánlja Deenát Pauly D-nek. Pauly szerint a szex tönkretenné a barátságát Deenával, ezért nem, de a lány beígérkezik neki, hogy este együtt buliznak, aztán szex, de keményebben dugj, meg mint a múltkori csajod. A diszkóban Paulynak küldetése van, nőt akar szerezni, hogy ne kelljen összeállnia Deenával, de valamiért nagyon válogatós ma. Sammi hazamegy, és Deena marad az egyetlen csaj a buliban. Vértől vöröslik a víz. Pauly szexelünk? Nem, mert nem leszel utána a barátom. Vinny és Nicole is szexeltek, mégis jóban vannak. Deena egészen bepörög, aztán lefekszik aludni. Most mit csináljak, ha nem dugom meg, akkor vége a barátságnak?

Deena reggel a pélóhiányról beszél, aztán Snookival cowboykalapban megy délelőtt kocsmázni, meg táncolni. A bárpulton nyomják, félelmetes kúrós mozdulatok, a háttérben amerikai turisták reggeliznének, egyikük lányát Deena tanítja ribancmód táncolni. Aztán a kislányok elhagyják a helyet, félig berúgni kidobott pénz, nyomjuk egész éjjel, pedig már négykézláb vannak. Utolsó szombat este Firenzében, ezért mindenki kiöltözik. Deena felemás cipőben az asztalon állva még otthon lefejeli a csillárt. Mike a diszkóban beleköt a helyiekbe.

Állítólag szarozzák Mike-ot, meg szégyenezik, mekkora becenév lenne már A Szégyen. Vinnynek nem tetszik, hogy mindenkit be akar vonni a balhéba A Helyzet, a kis sumák fűti a hangulatot a nagy öreg ellen, trónfosztás van, ez az igazi szégyen. Kiviszik a fiúkat kidobók, a csajoknak is szar lesz a buli hirtelen, ők is mennek. Deena nem érti, hogy mire ez az egész punnyadás, a kislányok ezért kiszállnak a Centrálban, de nem maradnak sokáig. Kint van a bimbóm. Deena szerint gúnyolódtak rajtuk, aztán a pincér jéggel dobálta őket. Agyonbaszom az összeset, a csajok bekúrják az üvegeket a pultba. Pedig most megmutattuk, hogy igazán tudunk viselkedni. Mákja volt, hogy ott voltak a kidobók.

Elmondják otthon, hogy mi a helyzet, de mindenki leszarja őket, ilyen haverokat mindenkinek, most ki tudnék ütni valakit. A két törpét nem állítja meg semmi, ha kidobják őket a diszkóból, akkor irány a jakuzzi. Snooki ruhában, mert dagadt. Deenának pisilni kell. Pisilj bele. Néhány óra múlva már a szabad ég alatt ülve megállapítják, hogy bár már fent van a nap, azért menni kéne valahova. Reggel hét, de a közös megegyezés szerint mindkettő a legkurvásabb ruháját veszi föl. Mindenki, aki nem Jerseyből jött, az csak szeretne reggel ilyen fitt lenni. Egy reggelizőhelyre mennek, koktélt kérnek és reggelit, igyál az átsegít a holtponton, de a felénél lefekszenek az asztalra, aztán felkelti őket a pincér, hogy ez egy reggelizőhely, szóval tipli.

Reggel Ronnie grillezne, de kigyullad az a fostalicska, ezért elviszi a nőjét kajáért. Sammi kolbászos különlegességet készít a többieknek, mert hát ez az utolsó vasárnap esti vacsi Firenzében. Deenának szólnak, hogy mosogasson, de nem, Mike beszól neki, hatalmas balhé, csinálj már valamit, ha már nő vagy. Deena hozzávág valamit a sráchoz, aztán még be is szól. Én ingyen is lefogyhatok, de a te pofádat, pénzért sem lehet helyrehozni. A vacsorán értékelik, hogy milyen volt itt, értelme egynek sincs, hiányzik nekik Jersey, meg a szoli. Sammi szerint nem balhéztak Ronnie-val, ehhez mindenki gratulál, pedig ez egyáltalán nem így volt. Vinny igazi kis csicska, Jerseyben a saját szobáját akarja, ráadásul balhémentes szobát akar, úgyhogy nem lesz Mike-kal. Kiderül, hogy senki sem akar Mike-kal lakni. Ki kéne tenni a szeméttel együtt. Mindenki szerint Mike a hibás a gondok miatt, a srác szerint azért szövetkeztek ellene, mert túl erős. Vinny eljut, a vagy megváltozik, vagy elmegyhez. Pauly szerint az MVP halott, de Vinnyvel gyönyörű a kapcsolatuk. A két szerencsétlen egy ágyban alszik, Vinny pucsít, Pauly óvszerrel játszik, annyira átélik, de annyira.

Másnap reggel Mike beragad a klotyóba. Ronni szerint a szarnak a klotyóban a helye, höhöhö, de azért segít, és tokostól kiszakítja az ajtót. Este irány a diszkó, Deena kérdezi Paulytól, hogyha nem ismernél, akkor megdugnál? Ja. Nagy a hangulat, együtt van a csapat, minden estének ilyennek kéne lenni, de Mike be van fordulva, és megint azt haluzza, hogy furán néz rá a csávó. Kis faszomat, játsszuk le. Széttéplek. Csicskagyerek. A kidobók lecsendesítik a balhét, Mike hátranéz és látja, hogy egy haverja sem állt ki mellette, ezért szomorúan hazabandukol. Pedig mind látta, mi történt.

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: jersey shore
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása