Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 1X82 - 1X85

2011. december 08. 16:00 - Hódos Hajnalka

Remélem, mindenki kapott ajándékot a Mikulástól, az is, aki elfelejtette kipucolni a csizmáját. Nálunk is járt az öreg, Pötyi kapott jutifalatot és egy nyakba akasztható, szív alakú, piros, fényvisszaverős-világítós izét, hogy lássam, hol jár a sötétben. Anyámtól, hogyne. Mondjuk, ez egy fokkal jobb annál a rózsaszín alapon zöld teknősbéka mintás (a teknősbékamentes helyeken cseresznyék és néhány szál margaréta pompázik) plédtől, amire tavaly télen az angol turkálóban tett szert, közvetlenül azután, hogy a visszafogott polárplédet hörögve kihúzta Pötyi alól, mert az nem kutyusos. Hogy én mit? Lófaszt, bukrétába kötve, masnival. Ja, és jut eszembe, Sigiske írt Pötyinek e-mailt, köszipuszi. Lássuk, mi történt az Odúban. Hát ez itt nem más, mint a ValóVilágÖt negyedik párbaja, a kedves kollégák ki is teszik a táblát, ötven-ötven, micsoda meglepetés! És ez mind semmi, rendhagyó dolog is következik, hiszen a Lakók nem tudják, mikor szállhatnak ringbe. Egy kis dombra lecsücsülünk, pontosan egy hetük van a felkészülésre, december 11-én, vasárnap lesz a Nagy Bokszgála, gondolom, úgy négy és fél órában, az RTL kettes stúdiójában, ráadásul közönség előtt. Hogy mindenki ringbe szállhat-e, még titok, és több ember lesz védett. Na jó, most becsukom a fb oldalt, mert így nem tudok írni, és tegnap megjósolták, száraz fasszal fognak megdugni, ha ma sem lesz poszt. Itt jegyezném meg rögtön azt is, nem, nem tudtam meg, mi az indián nevem.

Kinga nem tekerte fel magára a bandázst, mert még reggelizni sem volt ideje, Attila duzzog a szaunában. Pityu megy érte, na mi van, öcsém, elaludtál? Történtek változások, ja, de az edzés alól nincs kizárva, úgyhogy ne hisztizzen, négy napja dolgoznak, menjen be, mert vár-ja. De Attila tényleg nem fog. Annyira elszakadt nála a cérna a büntetés miatt, hogy még a bokszot is meg akarta úszni. Kicsit ciki, de parázik tőle nagyon. Nemcsak ő hisztizik, Kinga is, megerőltető az edzés, képtelen megerőszakolni magát, nem bírja ezt minden nap csinálni és nézze meg Csaba, milyen ronda az arca, mert feldagadt! Az orra is. A töke meg tele van. Fecó fél, nem meri eltalálni az embereket, mert érzi az ütések súlyát, ezt fel kell dolgozni agyban. Csak ne Veronikát hívd segítségül, ember! Gergő megkapja élete első orrbaverését, de élvezi.

Veronika meg büntetést kap, mert tegnap este megszólította Attilát, egy órán keresztül nem szólalhat meg. Péter kihasználja az alkalmat egy kis geciskedésre, milyen jó lenne, ha így maradna, elvenné feleségül a kis némát. A kis néma elmutogatja, hogy Peti egy seggfej, jaj, de aranyos volt még ez is, na haladjunk, a párbajozók videoüzenetet kapnak, természetesen bőg mind a kettő és kicsordulnak a bugyijukból. Annamarinak a nővére üzen, Verának Eduárd, aki verset is mond, az oviban tanulták. Eduárd cuki, csak ne hívnák Eduárdnak. Sajnos letelik Attila büntetése, Péter el is gondolkodott azon, fog-e valami változni és arra jutott, föltétlenül. Úgy három-négy órára tuti, hogy fog. Én negyven percet saccolok, meglátjuk, kinek lesz igaza. A hálóban Veronika és Eszter szerizik Attilát, mert ők voltak ám, akik mondták, hogy sajnálják emberileg, Attila kesereg, mintha egy hetet lett volna ott, nagyon szar volt. De most már jó gyerek lesz.

Mivel rég tévézhettek, ezért egy késő esti show keretében Kinga produkálhatja magát, jaj, nincs megmosva a haja, meg nincs kisminkelve! Hát azért a három percért, amit láttunk belőle, kár is lett volna. Az első vendég Attila, akit a büntetésről kérdezget. Attila rosszul élte meg, olyan volt, mintha kiesett volna. Igen, nagyon sok minden változott, de hogy mi, azt még ő sem tudja és a kis villatársai közül volt olyan, aki hiányzott neki. A következő vendég BTA, aki, ha Vera sportszerűen fog viselkedni a stúdióban, akkor ő is, az maradjon titok, hogy ő kit vitt volna párbajozni. Végül Vera érkezik, aki számított a jelekre, Eszterét nem érti és megint elmondja, az utolsó pillanatban döntött úgy, mégsem Veronikát hívja párbajra. Mikor őt emlegette, indulatból beszélt. Hálistennek mára nincs több feladat, lehet ármánykodni, remélem, szeri nem lesz, mert lábrángást kapok.

Attila, a szerencsétlen Don Quijote megbízza Péter, indítson el Kingában egy folyamatot, hogy pár hét alatt megforduljanak benne a dolgok és közeledjenek egymáshoz, de úgy, hogy neki az első ötven százalékot ölbe tett kézzel kelljen végignéznie, mert ő ugyan nem teszi meg a kezdő lépést. Jaja, lelkizzen vele, mondja el, miért jó az, ha Kingának megint szívhatja a vérét és mengeléskedhet vele, és miért rossz az, ha ők ketten nincsenek jóban. Péter belemegy, bár tele van a töke, mert Veronika Verás féltékenységgel zaklatja. Igen, ezt mondta az Attila, hogy simogatja, amikor meg ő belépett, szétrebbentek! Na, ha ezt mondta az Attila, akkor Péter úgy fogja a viszonyát rendezni a Kingával, hogy abban nem lesz köszönet! A Kis Kuka, akinek a szája nemcsak Kacsa, de úgy is jártatja, mint ugyanezen állat a hátsóját, elpanaszolja Attilának, napról-napra távolodik Pétertől. Hát igen, nem volt bölcs dolog ilyen közel engedni magadhoz, apropó, tudtál róla, hogy másfél hónapot adott arra, hogy megdugjon? Veronikának se kell több, némi alattomos dögözés után bosszút forral, meg kéne szívatni. És te tudod Attila, hogy azt mondta, pont az ellenkezőjét fogja tenni Kingával kapcsolatban, mint amire kérted? Attila műháborog, nahát, nahát, akkor most kimondatja vele, hogy bízhat benne és hogy segíteni fog. Péter ki is mondja, miért tenne ő keresztbe Attilának, jobb neki szövetségesnek. Veronika undorítóférgez, Attila dörzsölgeti a tenyerét a riportban, belekergeti Petit egy csomó hazugságába, és mikor ezzel kész van, zsarolhatóvá teszi! Juj, de izgi lesz, aszti!

Az állás 51-49, akkor kezdjük, a helóVillaLakók mámeg nem hallanak, Vera, Annamari, melyikőtök az elszántabb? Vera, mint a bokszot, a párbajt is nagyon komolyan veszi, BTA bármit hajlandó megtenni azért, hogy visszajöjjön. Hogy miért? Mert ő többet ér mint ember, mint nő. Benne ténylegesen van érzékenység, tartás, neki vannak elvei, nem úgy, mint ennek a Varjúhangú picsának. Vera erősnek érzi magát és őszinte lesz, mint mindig. BTA még mindig gyáva húzásnak tartja, hogy ő lett a kihívott és ennek a párbajnak véleménye szerint egyáltalán nincs itt az ideje. (V)iszony-kisfilm. Vera nem akart közeledni AM-hoz, mert nem szokott zárt ajtókat döngetni. Várta volna, hogy jobban kijönnek egymással, hiszen BTA sem egy szilikonos lány. Könnyebb lesz az élete a többieknek? Vera szerint, ha ő esik ki, igen. Na, Vera, próbálj felállni azzal a két baszott nagy fülbevalóval és ha egyensúlyba tudtad hozni magad, akkor búcsúzz el a kis pajtikáktól, de feltétlenül sírj, mert te érzékeny lelkű vagy, ne feledd, meg erre külön rá akarok kérdezni majd a stúdióban, két perc, gegv. Nagyon nehéz itt állni, hüpp, inkább arról beszél, hogy emlékszik, mi volt az első dal az első Villában töltött reggelen, hüpp, használjátok ki a lehetőséget, nem akarok haragot senkivel! Ki az ajtón, legjobb pillanatok, Vera a stúdióban, ó, a sírás a Villának szólt, mert ő megéli. A mindennapokat is. Ő mindent megél. Még a megélést is megéli. Nehéz benn, de ő ezt tudta. Na oszt mi van a szerelemmel? Hát Peti, igen. A Lovag. A Zigazi. Vera szeretné hinni, hogy kinn ez egy jól működő kapcsolat lenne, de tévedett, a Villában nem látja a másik igazi arcát. Orkán erejű taps.

AM, te jössz, köszönj el mindenkitől. BTA ugyanolyan érzelgős, mint Vera, hamarosan kiderül, hogy szertefoszlik-e egy álom, nagyon sok jót és szépet kapott itt, a többiek mindig a halántékában lesznek. Piciseriben olyan értékek vannak, hogy mindjárt összepisili magát, Attilával a fürdést sosem felejti el. Ki az ajtón, legjobb pillanatok, AM a stúdióban. Hihi, Lilu ezt a nézést nem tudja megszokni. Hihi, pedig Annamari nem érzi brutálisnak magát, sokkal közelebb áll hozzá a kedvesség és a türelem. Miért rossz köztük a viszony? AM próbálta rendezni. Igen, de hogy ez mennyire valós, azt nem lehet tudni, Vera csak a megérzéseire tudott hagyatkozni. Az állás 47-53, nézzük, milyen Vera, mikor túlérzékeny (=idegesítő, beszólogatós dög), vagy ahogy ő fogalmaz, beleáll a konfliktusokba. A Villában nincs őszinteség, azért konfrontálódik. És megváltozni nem itt kell, de finomhangolni lehet. Annamari, miért kuncogsz? Akkor miért játszotta eddig Vera a prófétát? És ha nem itt kell megváltozni, miért akar mindenkit megváltoztatni? Csak csinálja feleslegesen a konfliktusokat! A nem élvezed a játékokat elhangzása után rövid vita tör ki, amiben a legerősebb érv a kicsúzdáztam magam. BTA egyre hülyébb, ilyeneket mond, hogy „önmagunknak hazudni a legnagyobb bűn”, legyint Verára, „már megint se eleje, se vége a mondatnak”, ami lényegében igaz, csak a hogyant kellett volna átgondolni.

Vera meghatódik a saját pozitív énjét bemutató kisfilmtől, ó, hát ő ilyen ember, mennyire örül ezt látni! Igen, lehet, hogy azt várták a nézők, hogy érzékenyebb lesz, de az utóbbi napokban már bőgött is! Azért sértődékeny, mert ilyen vehemensen éli meg az érzékenységét. BTA szelíd és kedves arcát láthatjuk, Vera szerint ez hiányzik AM-ból, hogy impulzusokat váltson ki az emberekből és nagyon sajnálja, de az az igazság, hogy a Villatársakból sem vált ki. BTA szerint ez természetesen nem igaz, de haladunk tovább, mert pofán csap minket a szerelem szele. Igen, a Peti. Hé, csajok, nem voltatok ti egymásra féltékenyek? Egyöntetű nem, kilencvenhetedik alkalommal is meghallgathatjuk, hogy a Peti csak hasonlított valakire (Fenyvesi Csaba) és azé, Verától meg azt, hogy Petiben belső tulajdonságok vannak benne, és azé. Pár szó Csabáról, aki igazi lovag típus, hánemtom, nekem rögtön a Gyalog Galopp villant be, Sir Galahad, a szűzi. Ó, szörnyűség történt, elfelejtettem Robin dalának a szövegét, pedig a hülyeség, ugye, az csak úgy ragad! Az ex-VillaLakókat nem figyeltem, Verának senki nem mond kortesbeszédet, mondana erről valaki valamit? Peti felajánlotta, hogy mond, de Vera elhajtotta, mint a darazsat. Gergő se, Kinga nem akart egyik másik lány ellen állni. Attila szerint arról van szó, hogy Vera mártírt akar faragni saját magából. Aztán idegesen fészkelődni kezdek, mert Seri készülődik, édes Istenem, add, hogy ne kerüljek soha olyan helyzetbe, hogy ez a nő szólaljon fel értem, mert akkor nekem végem! A kortesbeszéd lényege, hogy Vera hamis énképpel rendelkezik, mert Seri előadott neki egy kis valamit, amiben azt mondta róla, hogy nem tudom mit, és ezt Vera dicsőítőnek tartotta, holott egy érzékeny nő ezt sértőnek kellett volna, hogy találja. Egyébként ne aggódjon, csak recsegett. Az állás 43-57, valaki elkezdett előre lépegetni.

Pillanatokon belül elérkezik az igazság. (sic!) Magyarul a műsoridőből még körülbelül háromnegyed óra van hátra. Kapcsoljuk a Villág, Gergő és Fecó kivételével mindenki Annamarit várja vissza, akinek ez nagyon jólesik, aztán megint összeugatnak, a téma Veronika, hogy viselkedett vele Vera. Miért nem védted meg, bazmeg, kérdezi tőle szinte egyszerre Vera és Lilu. Lezárul a szavazás, 44-56-tal BTA elveszti a stúdióban a párbajt, Vera megígéri, hogy farag magából, hát, eddig elég faragatlan volt, úgyhogy tőlem akár. Vera kétszer eltéved a díszlet mögött, aztán nekimegy a falnak, végre kitalál a stúdióból, úgyhogy jöhetnek a dráma pillanatai. Annamari bőg, nem érzi magát ettől kevesebbnek és küzdeni fog mindazért, ami fontos a számára. Vera a Villaajtón sem talál be, aztán mégis, BTA a picsogó Serinek üzen, maradjon ilyen, nagyon-nagyon szeri van és tündérke. Na, Annamari, mehetsz Tapolcára meg a BeleValóba, hess, mi meg bokszolunk tovább, csak én unom kurvára?

Mivel Attila már steril, ma gyilkos edzés lesz, szokásos nyavalygás arról, milyen nehéz, fárasztó és mennyire utálja. Kinga is nyíg, nem jó a párosításuk, megsajnálja Csabát, ha meg kell ütnie, bezzeg Attilát ütni, míg mozog! Nem úgy van az, kapna tőle és elkezdene félni az ütésektől, jó ez így, Viki inkább egy baráttal küzd, mint egy ellenséggel. Kinga egyébként király az edzésen, eddig ez volt a legjobb teljesítménye, Csabi meg tökjól bírja a testütéseket. Péter ármánykodik, az lenne a legjobb, ha Attilával menne a ringbe, megbeszélték, hogy csak elütögetnének, és imádná, mert persze ő ezt nem tartaná be. A Lakók elmondhatják a kertben egy Mikulásnak, mit szeretnének, a Mikulás mosolyáról egy kedves ismerősöm jut eszembe, mikor azt írta, van ugyan egy hivatalosnak szánt, öltönyös képem, de azt nem akarom nekik elküldeni, mert úgy nézek ki rajta, mint az Airplane-ben a robotpilóta, miután leszopták. Fecó megfogadta, hogy nem fog sírni, mert őt nem láthatják sírni! Gondolom, most is a Rocky szól a fejében és fát vág meg fut a hóban. Tehát természetesen sír és a családját akarja. Veronika csokit semmiképpen nem akar, mert így is eléggé dagadt, és azt sem akarja, hogy más virgácsot kapjon, mert az olyan szar érzés. De ha már, akkor Peti kaphatna egy rohadt nagy adaggal.

Kinga puszit ad a Mikulásnak (esküszöm) és jó sok csokit kér. Diétásat. Attila idén piszkosul rossz gyerek volt, ennek ellenére minél drágább ajándékokat vár, órát, parfümöt, plazma tévét. Pár sört is, Fecónak virgácsot, mert sose tartja be, amit ígér, Péternek meg azért, mert egy sunyi szemétláda kis aljas dög. Péter elég rossz gyerek volt, hazudozott, megtévesztett embereket, rávette őket olyan dolgokra, amiket nem is akartak megtenni, szóval, ő virgácsot érdemel. A csokit amúgy sem szereti, a mogyoró meg beleragad a fogába. De csajok jöhetnének a Villába, mert az itteniek nagy részét vagy lelakta, vagy elküldték a picsába, szóval, eléggé leharcolt a női brigád.

Megnézhetjük, hogy készültek a nők a párbajra. Vera tanácsokat oszt Kingának, hogy elterelje a gondolatait, vigyázzon Attilával és Petivel. Petiben egy percig nem szabad megbízni, Attila pedig meg fogja környékezni, maga mellé akarja majd állítani, és ott fognak Kingára lecsapni, ahol a legjobban fáj: kipöckölik mellőle a Csabát meg a többieket. BTA fosik és haza szeretne jönni. Ide haza. Itt boldog és kiegyensúlyozott, Vera bezzeg mind lelkileg mind agyilag teljesen megzakkant. Miután Vera beront az ajtón, megnézhetjük, Piciseri milyen szomi, Kinga felajánlja neki a segítségét, ő tudja, milyen elveszíteni, ugye. Tragikus körülmények között, mint Veronika. Gergő felpattan, na, akkor nézzük a titkokat. BTA titka, hogy Csaba egy kincs. Fontos lett neki. Csabi vigyorog, mint akit baszni visznek és köszöni. További titok még, hogy Petivel óvatosan, mert nála a csajok szavideje egy hónap és egyébként is úgy bánik velük, mint egy guminővel. Vera témája nem meglepő: Peti és ő. Petitől egy alig hallható bazmeg, én beszarok szakad ki, én röhögök.

Egyelőre kínomban. Peti éjjelenként úgy szorította Verát, mint kisgyerek az ajándékot, valamilyen oknál fogva báránynak nevezte, és elnevezték közösen a plafonon pislákoló fényeket. Veronika felvisít, veled is elnevezte? Aztán a csajok együtt visítanak, volt olyan lámpa is, hogy Petike és Én! Aha, ha fekszel, akkor tőled balra! Vera röhög, ő nem jutott el a Rómeó és Júliáig, mert addigra kiköltözött mellőle. Peti, hogy te milyen kreatív vagy! A többiek is röhögnek, mikor elhangzik az egy ilyen kis közösségben két nővel… a többit már én sem hallom, mert hanyatt fekve röhögök az ágyon, magamon is, hagyjuk, hosszú. Attila szerint Péter amatőr, elhiteltelenedik, egy udvari bolond lesz belőle. Veronika cigizik és előre szól Péternek, nem kíváncsi. Ha rá néz, hánynia kell. Néha Péternek is, ha tükörbe néz. De legalább Veronika csatlakozhat az utáljuk közösen Petit táborba.

Mielőtt Veronika kérné a felvételét, elbúcsúzhatnak a bábu AM-tól. Hát szépen sikerül, mit mondjak. Miután Péter és Attila megcsöcsörészik és smárolnak vele, Kinga érkezik és sajnálja, hogy kiesett. Seri nem is foglalkozik ám vele, hogy kiestél, bibibí, de majd találkozunk, csácsumicsá. Gergő egyáltalán nem sajnálja, mert csak itt volt és ennyi, esélye nem volt benn maradni. Péter szerint bután játszott, közben azt hitte magáról, milyen okos gádzsi. Attila neki drukkolt, hogy az eszelős, idióta véresszemű kígyót kinn hagyja, hát nem sikerült. Seri picsog, sokat jelentett neki, hogy így megbízhatott valakiben és inkább maradna vele, mint benn azzal a sok hamis emberrel. Szipp, hüpp, erős leszek. A VillaLakók elérkeztek a holtponthoz. (Az milyen jó film már, láttátok?) Vera gyengének és bénának érzi magát, stagnál, nem fejlődik. Én Csaba pipaszár lábait nem tudom megszokni a kis cuki lasztexgatyácskában, de mint már említettem, én a drabális állatokra izgulok. Kinga viszont teljesen átszellemült és kétszáz százalékot teljesít, nagyon jó! Eszter keresse a lukat és ne álljon meg, nem fordulunk ki, soha nem fordulunk ki! Péternek valahonnan jött egy kis állóképessége. Attila ölelgetné Verát, ne akarja ölelgetni. Pityu összeadja őket, egy hétig innentől egy párnak tekinti őket. Alszunk is együtt? De nyúlkálok, szagolgatok és puszilgatok. Attila a VV4-ből jól ismert azt bántjuk, akit szeretünk lenyúlással megint összehoz egy kis főszerepet magának, Peti után erednek Pityuval, mert élvezettel szívatja. Mi lehet annál jobb dolog, hogy Pityu az ő utasítására fizikailag bántalmazza Petit? Elmondom, Attila. Ennél az jobb, mikor nem jártatod a pofádat és nem produkálod magad kényszeresen.

De de. Kingával bokszol, játszásiból, visítással, vihogással egybekötve, szeri lesz, én mondom. A bunyózás után Péter puhítgatja Kingát, ő látja azt a tiszteletet, amivel Attila van iránta, higgye csak el, hogy nagyon odavolt érte. Fecó érkezik, aki két kilót fogyott, de gondolom, nem vécén volt, mindegy is, rövid úton lerázzák. Megy is a fürdőszobába jelenteni Attilának, a Peti meg a Kinga kinn beszélgetnek ám a kanapén, mik vannak! Mikor Péter azt mondja Kingának, férfias szomorúság, nyöszörögve összekuporodok az ágyon. Attila kap az alkalmon, kivonul vigyorogni Kingával, aki olyan aranyossá vált mostanában általánosságban, aztán értékeli a beszélgetést: megkezdődött a közeledés. Nagy-nagy dolog történik, hálistennek pont akkor, mikor Gergő Seri szeretethiányát kezelgeti a kanapén. Pucolják ki a csimmácskákat, cipőcskéket, mert jön a Mikulás. Kenyik amit kell, közben mindenki sóhajtozik, Fecónak rajzolni szoktak a gyereki Mikulásra, hogy örülne egy ilyen rajznak most is! Veronika levélnek örülne, anyutól. Kinga csokinak örülne, mert tudná, hogy az anyjáék elmentek a boltba. A konstans vágyakozásnak újabb levél vet véget, Gergő és Veronika egy hangulatos kerti találkára mehetnek együtt, találnak majd ott egy levelet is, juj. Titkos feladatot kapnak, Gergő lesz a Villa Mikulása, Veronika az ő segítő krampusza és elmehetnek a KÖKI Terminálba, hogy ott egy bérből-fizetésből élő négytagú magyar család háromnegyed éves költségvetését elköltsék szarokra, úgymint kék lakk és gatya Petinek, mert meztelenül alszik és reggelenként az is látja a farkát, aki nem néz oda.

Nagy szerencse, hogy Veronika mindenkinek tudja a melltartó méretét és megnézik a Müllert is, mert a parfümök fogyóban vannak. Gergőnél a körömlakkoknál közelít az agyhalál, juj, vannak alul kivágott bugyik, két-három órát időznek az Yves Rocher szaküzletben, ó és be is csomagolják, hát ez igazán szupcsi! A Villában gyanakodnak, ezek nincsenek itt! Hát ilyen még nem volt, át lettek baszva, Gergőt és Veronikát kilopták a Villából! Végre valami kis izgalom! Az kijut Verának is, Attila nyomorgatja az ágyon, denemááá, Peti meg egy undok kis bunkó, de azért gondol egyet és hirtelen ötlettől vezérelve úgy dönt, ma este történelmi pillanatot írnak és visszaköltözik mellé. Peti lelkesedése határtalan. Közben a Mikulás és a Krampusz visszaérnek a Villába, azt hazudják a többieknek, hogy a nyugiban dévédéztek és közben elaludtak, persze lebuknak a hazug disznók, mert annyi eszük nem volt, hogy összedöncöljék az ágyat legalább. Attila döncölné, Veronikával, az sikít, mint akit nyúznak, én is, mert tudom, mire megy ki a játék, dög ez az Attila, meg rühellem is, de ez most nagyon tetszik.

Vera visong, Peti segííítsen neki, aztán felpattan az ágyból, szalad Peti ágyához, amiben ugye Vera döglig. Gyere, te kis hülye, ide a szélére. Nem alszok veletek! Péter kikászálódik az ágyból, Attila vigyázzon, mert a kiscica mellett már van egy kutya is az ágyban, a riportban meg hálát ad, tökéletes szituáció volt, hogy megszabaduljon Verától. De hogy miért kell neki ágyak között menekülni?! Fogadni mertem volna, hogy reggel Kinguci lesz az első, aki nyávogva ittamikulásozik, Veráról csak sejtettem. Juuuj, és Gergőék tényleg vásárolgattak? Juj, Attila ArtúrBandit kapott, meg drága parfümöt, amit szokott kérni. Eszter bőg, mert XL-es bugyit vettek neki, ő sosem hordott ekkora bugyit! És nem átállítós, fixen XL-es! Eszterkém, baszod, én Pécsen az Árkádban már kaptam meg üzletben, hogy az Ön méretében nem tartunk nadrágot, pedig. A reggeli edzés rendhagyó, mindenki az edzőjével lép ringbe és képzeljük el, volt olyan, aki még itt is taktikázott! Na, ugyan ki, ugyan.

Vera arra gondol, hogy fordítva áll be, Pityu vigyorog, dörzsölt vagy, ezt szeretem! Vera odasúgja Attilának is, húú, tényleg, és legyünk bénák! Az edzők értékelnek, Gergő dinamikus és erős, de elég merev, fel kéne kicsit lazulni. Seri hajtja magát, de mindig kint a feje ütés közben, megy előre, viszi a szíve, de nincs fönn a keze. Ütés közben kell megütni. Fecónak zubogjon az a jobb! Ő fejlődött a legtöbbet, hibátlan. Mintha egy bokszoló lenne a ringben. Peti mozgása kívülről lomhának tűnhet, de ez a ringben rossz lesz, mert nem lehet kiszámolni az ütéseket. Nagyon akar és frankón odateszi magát. Eszternek gyorsítani kell. Attila erősen kezd, beesik a ringbe. Magától. Pityu gyorsan ki is üti, színészetből kiváló! Erősnek erős vagy, Attila, de ugyanez fog kijönni a ringben is. Bohóckodsz, utána meg lefekszel. Vera mozgása macskakaparás. Csabi gyors, oda kell rá figyelni, és jó a segge is. Kinga olyan hátulról, mint a Csillagok háborújából azok a droidok. Azok a fehér lépegetők. Nem, ezt nem az edzők mondták, hanem Vera. Az edzők véleménye, hogy Kinga sokat erősödött. Nemcsak fizikailag, mentálisan is.

A következő tíz perc könnyek és dráma és fájdalom és érzelmek csimborasszója, mindenki kapott otthonról üzenetet Mikulásra. Csabán kívül, aki büntiben van. Mindenki bőg persze, majdnem Péter is, aki elég tökös gyereknek tartja magát, de megviselték az üzenetek. Szóval hegyen-völgyön mély a hó, a Villában a Télapó. Ősz szakállán dér remeg, Serike a fergeteg. Fecó elérte a labirintus közepét, ha olykor mégis megviseli a Villalét, gondoljon arra, hogy vannak, akik mindig szeretik. Drága Csibikét anyu minden nap nézi, ügyesen táncolt és ügyes háziasszony volt. Anyu minden nap elsétál az Igazi Busifához, nagyon hiányzik neki, de ne siessen haza. Eszternek három mikulássapkás rigó viszi az üzenetet a Villába, anyu szíve dagad a büszkeségtől. Péter járja el a törpetáncot, az mindig szerencsét hoz (na, erre én is kíváncsi lennék), fogyjon le és csöcsörészés helyett az edzőpadon bizonyítson. Gergő ancijának nehezére esik, hogy nem írhatja tele a túró rudi papírjától kezdve a vécépapíron át a papírzsepiket is üzenettel, a képet már előkészítette, nagyon szeretünk kisfiam. Verát szeretik és hiányzik, legyen csipi és vigyázzon magára. Attilának a családja és a gyomai szurkolók kívánják, hogy legyen tele a csizmája szavazatokkal, hát ennyi. Kingucinak nagy puttyon kitartást, empátiát, toleranciát, őszinteséget és szeretetet kívánnak, valamint azt, használja a hatékony a teremburáját kifejezést, ha szétbassza az ideg és ne az óbégassa, hogy a faszomatbazmeg. Csaba sóhajtozik a kertben, azt hitte, hogy sokkal könnyebben fogja megélni, de Fecó leszarja, mert még mindig a saját levelével van elfoglalva. Azért Kinguci megszeretgeti, nehogy elmenjen a Péterkéje.

Most vagyunk a felénél. Huhh, én is meglepődök, nekem most sokkal gyorsabban telik az idő, mint a VV4 alatt. És juj, nemcsak felezünk, pont egy hét múlva lesz egy éve, hogy megjelent az első posztom a Hogyvolt blogon, aszti! Na de mielőtt elkezdenék nosztalgiázni, mint valami aggszűz, nézzük, mi történt a FelezőBulin. Seri és Geri megint megbeszélik, hogy rohadna már le az a kurva ég! Na hogy ööö…tök rossz, hogy tökre bírják egymást, meg tök jól elvannak, de nem jó, hogy balhéznak, és Seri nem érdemelte meg a hangnemet meg a stílust. Gergő szerint igen, mert Seri ugyanolyan paraszt módon beszél vele. Seri megsértődik és kimegy, Gergő bevallja, rohadtul unja és öreg ő már bohócnak. Kinga bambán bambul és őszintén sajnálja, hogy így alakult Attilával. Attila is. Már viszketek. Abba bele sem merek gondolni, hogy nathalie kommentelőnk meg valószínűleg tökön szúrta magát. Kinga nagyon gáz volt az elmúlt egy hónapban. Kurva ciki volt. És gyökér is. Itt feltartottam a tíz pontot, aztán jegyzeteltem szorgosan tovább. Már nem undorodik egyébként, de kurva sok minden felgyülemlett és hiába kapott sok jót, de annyi szart is kapott. Próbált nyelni, de a végén már….hihihi. Ölelkezés. Így is van, szaladj is gyorsan vissza és állj tátott szájjal a lófaszfa alá, te idióta, te. A Nagy Kibékülés örömére Attila gyorsan kiszedi belőle, Peti ugatott-e róla, semmi semmi, csak nekik mindig vannak megállapodásaik. Aztán jön valami szöveg arról, mi történt a japán teaesten, de egy kukkot nem értettem az egészből, nem Peti mondta először, hanem Eszter, ennyit, aztán megbeszélik, Kinga akármit hall, beszéljék meg.

Attila bejelenti a részegen dzsakuzó Péternek, Veronikának és Eszternek, hogy kibékült Kingával, Péter megnyugodott, Eszter és Veronika nem, mert ők most le lesznek szarva, megint kujtorogni fog utána, egyébként is, azok után, amit Kinga csinált vele? A nap szarkavarója cím tulajdonosa egyértelműen Fecó, aki rögtön mondja Kingának, a többiek cinikusan és gúnyosan dumálnak a kibékülésről. Furcsa dolgok vannak itt. Egyenesen számon kérik Attilát! Öfi végén a Lakók megtudják, ki az, aki nem bokszol. Ehhez feltétlenül végig kell néznünk egy-egy kisfilmet a fiúk és a lányok felkészüléséről, hiába minden és meg kell hallgatni, hogy Attila már letaszította az Alfahímet a trónról, meg azt is, hogy Kinga hízott, mióta bokszol. Érkeznek az edzők, Balázs előadja, mi van. A boksz gálán négy ember szerezhet védettséget. A nézők khm óta szavaznak, a 2-2 legkevesebb szavazatot kapott fiú és lány közül az edzők választják ki, ki léphet ringbe. Eszter és Veronika közül egyértelműen Esztert választják. A fiúk közül Fecó (fákk) és Gergő kapott a legkevesebb szavazatot, két-két szavazatot kaptak az edzőktől, ezért, a szabály szerint megnézik a nézői szavazatokat. Gergőé a több, sajnos Fecó nem bokszolhat, sajnálom, megnéztem volna. Én innen is gratulálok neki. Hogy ki-kivel, az ma derül ki, Balázs elköszön, én is.

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: vv5
1249 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

huncut 2011.12.08. 16:13:53

Ez már, döfi, grat, Hajni. :-)))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.12.08. 16:25:21

@gyvy: grat, grat:)

Kimegyek ebeket etetek, erre poszt, mondtam én, h összeesküvés van ellenem:)

Hurri Kán 2011.12.08. 16:28:25

@ladyandhenk:
Ezért tartok hintalovat. ;-)

prof. Perselus Piton 2011.12.08. 16:29:31

Már hiányzott, mint egy falat kenyér...de legyen inkább két kilós kenyér legközepe szelet, zsírral, sonkahagymával :-)))

penelope garcia 2011.12.08. 16:29:58

Ja, ez ugyan totál off, de hadd mondjam már el. Szerintem sürgősen kéne neked egy (két-há-több) gyerek, mielőtt "vén macskás néne" kategóriába esel a Pötyi kutyával. Nem basztatás. Aggodalom.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.12.08. 16:32:34

@gyvy: annak sok abrak kell? mert akkor lehet, h átpártolok rájuk:P

Hurri Kán 2011.12.08. 16:39:35

@penelope garcia:
Izé...Nem tisztem Hajnit védeni, szerintem ha gyereket akar, megoldja majd. Vagy problémákkal küzdesz e téren (meg más téren is), és ezért próbálod más életét megoldani, miközben a sajátodat sem tudod?

@ladyandhenk:
Nem vészes. Igazán nem drága a fűrészpor meg a forgács. :D

prof. Perselus Piton 2011.12.08. 16:41:56

@penelope garcia: ezt pont basztatás volt, aggodalomnak álcázva...halkan jegyzem meg, hogy álcázva is szarul...

rianna 2011.12.08. 16:43:57

már épp lemondtam a frissítésekről :)

capa05 2011.12.08. 16:45:10

@ladyandhenk: hosszúság vagy átmérő? Már hogy elférjen az istállóba..:DDD

nowo 2011.12.08. 16:45:43

Sziasztok!
Mit szóltok Eszterke swingerkedéséhez?(ha nem lett volna még)

nosce 2011.12.08. 16:45:51

@rianna:
lemondtad az előfizetést ? :)

nosce 2011.12.08. 16:48:15

@nowo:
"Mit szóltok Eszterke swingerkedéséhez?(ha nem lett volna még)"

Nagyon köcsög dolog. Kimaradni belőle. De nem ! :)

nowo 2011.12.08. 16:49:23

@nosce: Jól van,látom Attila stílust teremtett!:)))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.12.08. 16:51:02

@gyvy: a lóból

@nosce: nem kicsi az a ló?:)

@capa05: marmagasságra gondoltam:)

ő-szinte 2011.12.08. 16:51:48

@nosce: En nem tudok rola pontos dolgokat, ugyhogy nekem mondhatod. hallani hallottam foszlanyokat, de varom a konkretumokat :-)

penelope garcia 2011.12.08. 16:53:14

Eszter miért nyal Attilának??? Első adandó alkalommal átgyalogol rajta. Megint.

Hódos Hajnalka 2011.12.08. 16:57:04

@penelope garcia: sztem a legnagyobb tapló parasztság az ilyen megnyilvánulás, lehet, hogy meddő vagyok, vagy a férjem az, erre nem gondoltál? vagy van valami szervi bajom, ami miatt az orvosok nem javasolják... vagy egészen egyszerűen én így döntöttem.

egyébként meg szövegértés, baszod.
nem én nem kezelem helyén a kutyát, hanem anyám.
viccesnek tartom, azért írtam le.

de köszönöm, hogy aggódsz. sokat jelent.

nosce 2011.12.08. 16:57:18

@ladyandhenk:
": nem kicsi az a ló?:)"

ugyanolyan gyorsan halad mint a 2 méteres, de viszont elfér egy asztalon is :)

nosce 2011.12.08. 17:00:14

@ő-szinte:
"de varom a konkretumokat :-)"

sztem ha megint bebaszcsiznak akkor jönnek majd a konkrétumok is :) esetleg még befigyel egy swinger party is a szaunában :)

nosce 2011.12.08. 17:01:18

@penelope garcia:
"Eszter miért nyal Attilának???"

Hátha Attila is visszanyal :)

prof. Perselus Piton 2011.12.08. 17:03:07

és miért nincs itt lájk gomb? :-D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.12.08. 17:03:11

@gyvy: de neked van, csak tudod, h neked mekkora van:)

@nosce: jogos, de a gyerek rá tud ülni?:)

foxglove (törölt) 2011.12.08. 17:08:36

fúj, rájöttem, kitől kapta el Vera a kankót. nem kellett volna annyit ollózni egy szvingeressel:)

Hurri Kán 2011.12.08. 17:11:51

@ladyandhenk:
Az sincs. Elcseréltem csattogós kacsára és búgócsigára. :D

rianna 2011.12.08. 17:14:50

@nosce: igen, majd elkérem vkitől, aki már elolvasta:D

Velem is előfordult, hogy felpróbáltam vmiből a legnagyobb méretet, és kicsi volt, na olyankor nálam is majdnem eltörik a mécses :D Pedig csak a hülye számozás a hibás, nem én :)

ő-szinte 2011.12.08. 17:14:54

@nosce: Jo, akkor most mondd mar el, hogy honnan jott ez a swinger faszsag, mert nem lattam!!! Na. Legyszi. :-)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.12.08. 17:15:22

Na, végére értem a maratonnak, már kb értem is ezt a box hetet, de azért annyira nem viszem túlzásba:D

@gyvy: előbb írtad, h van...Most átvertél? (hüpp), még egy fránya énpicipónimod sincs?:D:D:D

ő-szinte 2011.12.08. 17:16:47

@gyvy: Te, a csattogos az nem kacsa, hanem pillango!
Nalatok kacsa volt??? Ne bassz...! :-)))

ő-szinte 2011.12.08. 17:17:41

@foxglove: Te tudod mikor mondta ezt a swinger dolgot?

arkangyal44 2011.12.08. 17:20:14

@ladyandhenk: Szép estét kommentlakók,neked meg nagyon köszönöm a 3-dik helyet a bronz is szépen csillog,de hogy az ebetetés után is eszedbe voltam ez azért jelent valamit :))DDD

ő-szinte 2011.12.08. 17:20:25

@ladyandhenk: Nem azert, de ez nem ugyanaz a klub ahol Veronika szuletesnapja is volt??????

arkangyal44 2011.12.08. 17:21:59

@ladyandhenk: várják a beígért desszertjüket ?:))

ő-szinte 2011.12.08. 17:22:43

@gyvy: Oh. Nekem pillangom volt, huztad es csapkodta ossze a szarnyait...
Ez volt a csattogos lepke :-)
De ez is jo :-)

nathalie 2011.12.08. 17:24:17

@gyvy:
na ezért a kacsáért megkapod a kismozdonyt. :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.12.08. 17:24:24

@gyvy: hát, basszus, egy ilyen játék manapság 7-8 ezer forint...Nekem is volt, de elvitte az árvíz:(:(:(

Muti azt a csillámpónit:)

@ő-szinte: szívesen:)
Tessék bulvárt olvasni:)

foxglove (törölt) 2011.12.08. 17:24:54

@ő-szinte: tényleg:D legközelebb lehet kiírják a műsor támogatói közé:D

ő-szinte 2011.12.08. 17:26:15

@ladyandhenk: Nem eleg, hogy ti lvassatok? :-)))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.12.08. 17:27:21

@arkangyal44: nos, még mindig várlak:), szóltam a kutyáknak is, h jössz:D Remélem, nem ígérgettem feleslegesen:D

A desszertet, dreszternek olvastam:D

Örülök, h örülsz a bronznak:D

@ő-szinte: nem tudom, én arról semmit sem tudok:D

ő-szinte 2011.12.08. 17:27:50

@foxglove: Ezek utan, elegge kamunak tunik Dressz swingerkedese. Vagy biztosan csak veletlen egybeeses... :-)

arkangyal44 2011.12.08. 17:28:01

@ő-szinte: A búcsúkban,vásárokon most is árulnak hasonlót,sőt már láttam ledes világító változatot is :))

vallatas 2011.12.08. 17:28:40

Attila az esti onlájnban, a kis ollóval baszakodott az ágyában, szét röhögtem az agyam rajta :-)
Vártam, hogy na mikor ugrik be alfa Gergő, hogy hol a kis ollóm kis köcsög????

Fecót nagyon sajnálom, hogy nem boxolhat!
Balázs nagyon magyarázta, hogy pont jó embert választottak ki a nézők, mert Fecó nem volt képes megütni az embert... jó mese!

arkangyal44 2011.12.08. 17:30:05

@ladyandhenk: most 186 cm és 85 kg vagyok,ne foggyak kicsit,nehogy elcsapják a pici pocijukat ?:))DDDDDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.12.08. 17:30:53

@gyvy: szado-mazo pónid van?:D Igazán szép:P

Na, megyek enni, mindenkinek másnak is jó étvágyat!:D

Tjuca 2011.12.08. 17:31:08

@ladyandhenk: fakopancs.hu/tologatos-jatekok/ rossz helyen nézted. nem olyan drágák, kérj az angyaloktól! :-D

foxglove (törölt) 2011.12.08. 17:31:29

@ő-szinte: ó, tévedtem. Két különböző klub, a Veronikáénak nem ez volt a neve.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.12.08. 17:32:18

@arkangyal44: nem kell, pár napra majd beosztanak:D A nyers hús nem tesz jót nekik, ezért főve kapják, csak mondom:D

arkangyal44 2011.12.08. 17:33:14

@ladyandhenk: Mondtam már,hogy szeretlek ??:)))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.12.08. 17:34:37

@Tjuca: egyszeri gyerekemnek lettek eltéve ezek a játékok, de az már nem olyan, ezek olyan fényesek, bezzeg az enyém olyan volt, mint amit gyvy mutatott, azt úgy szerettem...Na, annak annyi volt az ára:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.12.08. 17:36:15

@arkangyal44: igen, de utána más lányoknak, nőknek is mondtad, ki tudja, h melyik volt az igaz:D

penelope garcia 2011.12.08. 17:37:06

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:

Igazad van. Elnézést kérek. Rosszul jött ki.

penelope garcia 2011.12.08. 17:37:58

@nosce:

Fúúúúj.
Éppen vacsorázok!

arkangyal44 2011.12.08. 17:39:11

De egyik sem volt olyan aranyos,hogy megfőzzön és megetessen a kutyukkal,ez megtiszteltetés számomra:)))

Hurri Kán 2011.12.08. 17:40:38

@penelope garcia:
Mi ezzel a baj? Nem tudsz közben enni? :D

Tjuca 2011.12.08. 17:41:04

@ladyandhenk: annak eszmei értéke volt, az biztos. de a legtöbb gyerek jobban szereti lerágni a fényes festéket. valamint a fényes kacsával 8ugyanakkorát lehet suhintani egy közelharcban, mint egy mattal. :-DDD csak mert nálunk az ilyesmit sosem rendeltetésszerűen használják. azaz de, csak kinek mi a rendeltetése ugye.

penelope garcia 2011.12.08. 17:43:13

@gyvy:

Vizuális típus vagyok. Attilát elképzelni szexuális tevékenység közben... hát az búvárkaja.

ő-szinte 2011.12.08. 17:44:10

@foxglove: Ugyan ez a klubb volt. Mutattak belulrol.

penelope garcia 2011.12.08. 17:45:10

De ez a swinger-klub? :O
Hát ez üt.
Nyilván azért, mert nem nézem a műsort, de eddig teljesen abban a meggyőződésben voltam, hogy Eszterke szende leányka. Szexuális elhajlásokat nem feltételeztem róla. Tkp bármelyik másik szereplőről el tudtam volna képzelni, róla pont nem.

ő-szinte 2011.12.08. 17:45:44

@arkangyal44: 186 cm-hez, Isten ments , hogy meg fogyjal is!

Tjuca 2011.12.08. 17:48:41

eddig azt hittem a swinger klub az, ahol revű műsorok vannak. hát ennyit a tájékozottságomról. addig volt meg a szó, hogy swing. :-DDD en.wikipedia.org/wiki/Swing_music ma megint többet tudtam meg, mint amennyit feltétlenül szerettem volna.

Hurri Kán 2011.12.08. 17:50:24

@penelope garcia:
Nem tudom, feltűnt -e, ezek szerint nem, kb. két korty pia, és az összes bent lévő tyúk közül DrEszt fordul ki magából a legjobban. 300 fokos irányváltás, vagy hogy mondta Veronika. :D

ő-szinte 2011.12.08. 17:52:42

@Tjuca: Ne viccelj mar! Meg a anyukam is tudja, hogy mi az a swinger klub :-)

nosce 2011.12.08. 17:53:35

@foxglove:
"ó, tévedtem. Két különböző klub, a Veronikáénak nem ez volt a neve."

lehet ha elölről mész be akkor kávéház, ha hátulról akkor Big bang swingerklub a neve :)

nosce 2011.12.08. 17:57:00

@gyvy:

igen, mert egy feles az 40 fokos, 8 feles, és túl is van a 300 fokon :)

Tjuca 2011.12.08. 17:57:53

@ő-szinte: nem viccelek. segíts ki, mi annak a neve, ahol revü van- mint a moulin rouge?

van az ország fele, aki jár, másik fele, aki nem. és vagyok én, aki az ufo. ez van.

ő-szinte 2011.12.08. 17:58:43

@gyvy: Kesobb jovok, majd meseljetek mi volt :-)

penelope garcia 2011.12.08. 17:59:08

@gyvy:

Igen, meséltetek már durvákat, ez igaz.
De valószínűleg előítéletes lehetek, és mivel ő diplomás, hajlamos vagyok azt hinni, hogy akkor normatartóbbnak, visszafogottabbnak, felvilágosultabbnak, stb kell lennie.
Ezzel az attitűddel viszont akár még meg is nyerheti ezt a freak-showt.

Tjuca 2011.12.08. 17:59:36

@ő-szinte: az avataromon levő ábrázat nem vicc. :-D

Hurri Kán 2011.12.08. 18:00:55

@nosce:
Túl van akkorra már elég sok mindenen. :D

@penelope garcia:
Áruld már, a diplomának mi köze ahhoz, hogy valaki mennyire visszafogott, meg ilyenek? Te tényleg a 19. században élsz??? :D

ő-szinte 2011.12.08. 18:01:18

@Tjuca: Pont az. Ugyanis ott van revu. Furcsa mod, itt is az a neve :-)
Egyebkent meg revu szinhazbol pusztan revure redukalodott. Nehanyan bar-nak is hivjak, de nem az. :-)

Tjuca 2011.12.08. 18:02:41

@penelope garcia: atyaég. jártál egyetemre? a kérdés plátói természetesen. én csak azért vagyok ily tudatlan és ártatlan, mert én rendszeresen az egyetem mellé jártam. ja oda bemegyek, ma nem kérdezem meg mijaza swinger klub. nálunk nem, hogy normát nem tartottak, de normálnak sem tartottam ott néhány lényt. :-O és a jog, még semmi az orvosihoz képest pl.

Tjuca 2011.12.08. 18:03:22

@penelope garcia: az a műfaj, de a hely neve. nm bár. talán a lokál az.

nosce 2011.12.08. 18:05:05

@Tjuca:
nem viccelek. segíts ki, mi annak a neve, ahol revü van- mint a moulin rouge?

Le Crazy Horse :)

penelope garcia 2011.12.08. 18:06:25

@Tjuca:

Jó, hát biztos másikra jártam. Vagy a fene tudja.
Egyébként természetesen TUDOM, hogy valójában kevés kapcsolat lehet a két dolog között, és mégis, valahogy feltételezem, elvárom azt a kapcsolatot.
Nah, mindegy.

nosce 2011.12.08. 18:06:33

@gyvy:
Jah, dreszternek a 40 fok is már derékszög :)

Hurri Kán 2011.12.08. 18:08:47

@nosce:
Hát nem egy matematikus. :D

Tjuca 2011.12.08. 18:11:14

köszi mindenkinek a lelkes segítséget. :-)

távozok buborék világomba, meghasonlok. nem tudom hogyan tudtam eddig ellébecoolni itt e földtekén úgy, hogy nem tudtam mi az a swinger klub, holott még ő-szinte anyuja is tudja. á váááázzzzz.

foxglove (törölt) 2011.12.08. 18:14:14

@ő-szinte: ahol a veronika volt, az a "swinger spirit" nevű hely. (de lehet, hogy ugyanaz, csak 2 neve van?) fene se gondolta volna, hogy arrafelé minden utcában van egy swingerclub. Most már tényleg kezdem magam maradinak érezni.

Tjuca 2011.12.08. 18:16:05

@penelope garcia: nekem nincsenek elvárásaim. némely évfolyamtársam, hát... nem lennék meglepve, ha ők üzemeltetnék a klubot. :-DDD

Zsoofka 2011.12.08. 18:19:57

@penelope garcia:
Szerintem ponn ez a baj van E.-vel: hogy vetít. Valaki írta az előző posztra, hogy ezzel oda a mű-imídzsének (az átlagos nő -vagyok a sok mű ribi között)

foxglove (törölt) 2011.12.08. 18:22:53

@penelope garcia: jah, Szent Eszter, mindenki üdvöskéje. hagyjukmár.

Hurri Kán 2011.12.08. 18:25:30

@mokamini:
???
Ő max. más foglalkozást űző ribi a többi hivatásszerűen ribi között, ennyi a különbség. Amivel amúgy semmi gondom, csak akkor ne akarjon már elhatárolódni, hogy ő nem olyan, miközben két ital után a legordenárébban viselkedik Verával holtversenyben az összes ribi közül.

az én rózsám vasutas 2011.12.08. 18:27:10

Nem kell minden álhírnek bedőlni. Eszter csak egyszer járt a Baszómaci Klubban, amikor még épült, akkor vitte a naplóit. Gigi se látta ott már több mint hat éve.

további jó hír:

Mindannyian örülünk, hogy HH négynapos helybentopi büntetése lejárt. Reméljük tanult az esetből és máskor nem cikizi Balázs bőrnaciját.

prof. Perselus Piton 2011.12.08. 18:36:11

nem értem, miért gondoljátok, hogy eszter önakaratából ment a klubba? egyszerűen a szokásos női ostobaságot elkövetve a pasijának akart megfelelni és azért ment...

nincs neki olyan fantáziája, hogy magától jusson ilyen az eszébe :-)))

Hódos Hajnalka 2011.12.08. 18:50:41

@Binbir gece: ha kell, rá is csapok a kezére! :DD

tena_lady 2011.12.08. 18:51:33

Vajon ez a Fenyvesi Csaba Annamari gyerekének az apja? Mindenesetre az tuti, hogy bejönnek neki a Csabák, és hogy az újságírók dolgát megkönnyítette ezzel. Szerintem néhány héten belül lesz kép is róla, sőt talán a gyerekről is. A Blikkben vagy a Borsban.
Egyébként szerintem két embernek lenne szüksége arra, hogy elbeszélgessen egy pszichológussal. Nem feltűnő egyikük problémája se, de mindkettőjük esetében ellenszenves lehet az emiatti viselkedésük. Attilára és Annamarira gondolok. A többiek csak szimplán hülyék.
Ja1, volt egyszer régen egy Eduárd nevű osztálytársam. Egy gyökér volt.
Ja2, amúgy kár, hogy azt kihagyták az összefoglalóból, hogy Attila leteperte Verát. Ha nem foglalkoznának feleslegesen Kingával és Péterrel, akkor lehetnének olyan gonosz házaspár, mint mondjuk a Hudson Hawkban. (Csak az őrült nőről jutott eszembe.)Kár, hogy nem én írom a forgatókönyvet. :(
www.youtube.com/watch?v=QxPpk1wpLm8 Még ArtúrBandijuk is van!

Hódos Hajnalka 2011.12.08. 18:51:55

@Cassia30: szia :)

tud valaki valamit foxglove kutyájáról? jobban van?
és gernika volt az elmúlt napokban? hiányolom.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.12.08. 18:53:00

A szende lányok a legolyanabbak, csak mondom, én már csak tudom:)

Cassia30 2011.12.08. 18:54:32

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: mintha azt olvastam volna talán a tegnapi hozzászólásoknál, hogy jól van a kutyus :)

capa05 2011.12.08. 18:54:39

Már megint kiakadtok Eszteren, mert diplomás miért ne mehetne el dugni egyet bárhová.. Ő vállalta az ismereteit (nem úgy mint mások a villában), hogy tudja mi van a fiúknak és mire jó!!
Az mennyivel jobb ha csak úgy kettesben megy valakivel..
Tisztelet a kivételnek (bár ahogy olvasom itt csak olyan ír) a nagy többség végzettségre való tekintet nélkül csinált már egy s mást párkapcsolaton kívül is..

zorro001 2011.12.08. 18:54:48

szeretem a szexuálisan túlfűtött nőket.

@ladyandhenk: akik nem papíron és neten nagyszájúak, azok biztosan.

zorro001 2011.12.08. 18:56:46

@capa05: itt csak csupa erényes nő van. azért itt kommentelnek éjjel nappal. úgyhogy ne is feltételezd.

arkangyal44 2011.12.08. 18:57:16

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Puszi Hajnika,nemhiába vagy te a mi anyánk,hogy így számon tartasz minket,vezeted a jelenléti ívet,a rengeteg dolgod melett:))))

Cassia30 2011.12.08. 18:57:21

@capa05: :) Ez jár a fejemben nekem is. Nem nagyon értem mi a baj ezzel a swinger klubbos dologgal. Én nem mennék. De ettől még semmi bajom azokkal, akik igen. Mint ahogy nem mennék el egy párterapeutához sem, és hányan megteszik, ha "válságban a kapcsolatuk". Oké, nem ugyanaz, de talán mégis. És mi köze a diplomának a szexuális vágyakhoz?

Hurri Kán 2011.12.08. 18:59:25

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
Foxglove-eb jól van. :)

@capa05:
Egy kicsit hadd javítsalak ki. Nem azzal van baj, hogy elmegy bárhová és akárhány emberrel dugni. A baj az álszenteskedésével van. :)

Cassia30 2011.12.08. 19:02:46

Hajni! Ha Pötyit a villogóval viszed sétálni, ne lepődj meg az "odanézz egy ufo", a "jé már a kutyát is feldíszítik karácsonyra" és a "jesszus, de megijedtem, nem tudtam mi az" beszólásokon. És ez csak az alap :DDD

capa05 2011.12.08. 19:03:51

@gyvy: mi volt az álszentség? Bevállalta a flörtöt Kiszoppal is.. (jó rá is bizonyította a barom)Abban viszont biztos vagyok, hogy nem háborodott volna, fel, hogy gyömöszöli egy harcos és az felkeményedik, mint egy bojlis bot a terhelés alatt:DDDD

foxglove (törölt) 2011.12.08. 19:04:10

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: én tudok!:) már semmi baja, valószínű valami falevél lehetett a ludas, amit a kertben megrágcsált. A kis hülye mindent a szájába vesz.

Cassia30 2011.12.08. 19:04:32

@gyvy: mi Eszter viselkedésében az álszent? Komolyan kérdezem, nem nézem rendszeresen az öfiket, inkább Hajnit olvasok, online-t meg időnként nagy ritkán nézek csak, ha unatkozom visszanézek egy-két háromnegyedet.

capa05 2011.12.08. 19:05:25

@gyvy: és ha olvas , kemény fedelű kötéses könyveket szereti:DD

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2011.12.08. 19:05:42

Asztaqúva, milyen hosszú! :)

Megolvasom :) Jól fog esni a sonkás-gombás-kukoricás tejszínes tésztához, füstöltsajttal megreszelve!

Receptet e-mailben küldök :)))

Hurri Kán 2011.12.08. 19:06:55

@capa05: @Cassia30:
Az, hogy kiválasztás/ piálás időszakokat leszámítva játssza az énvagyokadiplomásművelterkölcsösszegénylenézettducinő, aztán látjuk, hogy két pohár pia után rávetné magát egy férfi biciklire is... :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.12.08. 19:07:31

Valaki tudna nekem segíteni Pesttel kapcsolatban, hogy a Centrum kft-nél, és a Budapesti önkormányzati parkolási társaságnál, ha vki ellen büntetési eljárás van, akkor lehet-e mentességet kérni (ha igen, milyen indokkal), illetve részletekben való fizetési lehetőséget (ha igen, milyen indokkal)? Ismerősömnek írnám a levelet, de nagyész kidobta a határozatot:D

Nagyon fontos lenne, plííííííííz:D Nem találtam még meg, kérlek, segítsetek!

Hurri Kán 2011.12.08. 19:07:50

@Csehszlovák Kém:
A tésztát hogy reszeled meg? :D

rianna 2011.12.08. 19:10:32

@gyvy: mikor állította eszter magáról, hogy templomajtó lenne?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.12.08. 19:11:13

@Cassia30: annyi esetleg, h azok talán jobban keresnek, ebből adódik, h több mindent megkapnak hamarabb, hamarabb elfogy az izgalmi faktor, vmit ki kell találni, és akkor jön a 3as, gruppen, stb, és a swinger. Meg talán abból, h átlag ember nem tudja kifizetni, mert olyan drága?

Csak ötletek jutottak eszembe, ha kell, elhatárolódom magamtól:D

capa05 2011.12.08. 19:11:50

@gyvy: arányaiban az első harmaddal egyetértek, a többi nekem nem tűnt fel:)

Cassia30 2011.12.08. 19:12:24

@gyvy: Hát nem tudom, én nem érzékelem, hogy játszaná ezt a nagyonhosszanleírt valakit. Leszámítva azt, amikor bement a villába, és előadta a "nekem29évesenügyvédiirodámvan" szöveget. De én azt nem álszenteskedésnek vettem, hanem csak fel akart vágni kicsit. Aztán ez nem jött be, azóta nem is nagyon hallottam (legalábbis én, aki ritkán nézem), hogy szóba hozta volna a dolgot. A cris ügynél pont az volt mindenkinek a baja, hogy egy vállrándítással rávágta, hogy megkívántam, és? Ahelyett, hogy kamuzott volna valamit. Ez nekem nem igazán álszent.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.08. 19:12:41

@ladyandhenk: kérjen már egy határozatmásolatot a kibocsájtó hatóságtól! megkönnyítené a dolgot..:D így vakon elég nehéz bármit is mondani...

Hurri Kán 2011.12.08. 19:14:05

@csicserierika:
Nem akarok belegondolni, hogy mit csinálna vele. :D

@rianna:
Eleinte folyamatosan leszólta a többi bent lévő nőneműt a viselkedésük miatt, miközben szikrányival sem különb...

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.08. 19:14:30

@ladyandhenk: amúgy mivel valszeg szabálysértési eljárás, természetesen lehet kérni.. ha holnap ráér, megnézem neked aszabs.törvényben és a végrehajtási rendeletben... már régen szabsoztam, nem emlékszem....

Cassia30 2011.12.08. 19:14:58

@ladyandhenk: Oké, ez igen. De itt most én úgy vettem le, hogy kb. úgy kezeli a többség, mint a Vera féle nem mondom ki mit, mert itt engem megölnek :D Pedig nem ugyanaz. (itt jegyzem meg nagyon halkan, hogy nekem a Vera üggyel sincs bajom)

csicserierika 2011.12.08. 19:15:26

@ladyandhenk: eddig én is így gondoltam, de van egy tanyán élő ismerősöm, hogy az miket mesél.... az egész tanyavilág egy nagy swinger klub, csak ők nem így hívják :)

raar-pingvin 2011.12.08. 19:15:54

@penelope garcia: szerintem macskás nénikre is szükség van, nem csak családanyákra. Mondjuk és is az leszek, macskás néni, meg a galambokat is etetem már most.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.12.08. 19:16:34

@anica inkognitóban: igen, én is ezt mondtam, de ő meg leszarja:D Kidobta a francba, és tesz rá:D
Amúgy úgy szeretlek, olyan kis segítőkész vagy!

Mármint inkább akkor tett! Már érdekli, de nem tudom, h egyáltalán milyen lehetőség van... Pestiek esetleg?:)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.08. 19:18:54

@Cassia30: a Vera-féle szopást??:DDDDDD mondd ki, nem apácazárda ez.. oppardon, elnézést kérek az úrhölgyektől (én nem vagyok az, de legalább nem is csinálok úgy :D )

@ladyandhenk: munkában és pasi-ügyben nem ismerek tréfát :P:D

Cassia30 2011.12.08. 19:21:02

@anica inkognitóban: Csak azért nem mertem kimondani, és azért jegyeztem meg halkan a dolgot, mert azért olvasgatlak benneteket, és úgy láttam, már mindenkinek nagyon elege van a témából :D

Hurri Kán 2011.12.08. 19:21:55

@ladyandhenk:
Mindkét parkoló cég jó nagy maffia. Mivel amúgy egyik sem hatóság, szabálysértési eljárást nem kezdeményezhetnek, a szerintük jogos bírságot behajthatják, vagy behajtathatják. Tényleg látni kéne a papírt, amit küldtek. Esetleg lehet kérni részletfizetést, ilyesmit, sok reményt nem érdemes a dologhoz fűzni.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.08. 19:22:35

@Cassia30: szerintem a fiúk sosem unják meg ;) :DDDDD
@miertfoglaltmindennick?: gong az eleje, gong a vége

csicserierika 2011.12.08. 19:22:37

@gyvy: ott nem adnak flancos nevet a dolognak, csak teszik a dolgukat .
Mindenki Mindenkivel, Bárhol, Bármikor :)

Tjuca 2011.12.08. 19:23:12

@gyvy: én nem értem. ő mindig azt hangoztatja mennyire belevaló, vagány, vakmerő, tele kéjjel éjjel. szerintem inkább arra az oldalra vetít, és az az imidzs, hogy ő ugyan husika, de bezzeg mekkora tűz van benne a borghoz képest meg pláne.
vagy valamit félreértettem? ezen dolgozik a kezdetektől, minden lehetőségre rárepül. (és szvsz. ezért oly népszerű) kár, hogy szerintem ez a manír. :-(

Polly Pudli Pötty 2011.12.08. 19:23:33

@anica inkognitóban: köszi szépen, már sokszor olvastam, de nem tudtam rájönni :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.08. 19:23:55

@gyvy: szerintem feljelentést tesznek a szabs.hatóságnál...és az jár el a kerületi önkori hivatalában...ill. a kzterület-felügyeletnek is van valami ilyesmi hatásköre.. azért mondtam, hogy jó lenne az a határozatmásolat...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.12.08. 19:24:01

@anica inkognitóban: mondjuk finomabban, hogy Vera, aki orális tevékenységet végzett egy férfiún:D:D:D

Köszi az ötletet, meg is nézem a szabsban! Az a bajom, h gyakorlatilag semmilyen infóm nincs, mert kidobta azt a k.... papírt! Jaj, de csináljam már meg, mondom, mire? Na, de légyszí...Párom bátyusa...:D Szerintem ráér holnap amúgy, de megkérdezem!
Nálatok van parkolási díj a településen?

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.08. 19:25:30

@ladyandhenk: ja, meg a faszt is csipkekesztyűben, nem ?:PPPPP

apám, ma megint kiakadtam...:P:DDDD

Cassia30 2011.12.08. 19:25:33

@ladyandhenk: alapból a mentesség valószínűleg felejtős egy ilyen cégnél, bár egy próbát megér. Olyan cégről/hivatalról meg még nem hallottam, aki ne adna részletfizetési lehetőséget. Az biztos, hogy érdemes a határozatról egy másolatot kérni, hogy pontosan tudd, mi az indoklás, és hogy tudj mire hivatkozni.

Tjuca 2011.12.08. 19:25:42

@Cassia30: anya nekem ois kell olyan. ez tegnap történt. mondtam kérje el a nénitől, és elkérte. szerencsére néni jó kedvében volt, és nem adta... :-D

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.12.08. 19:26:46

Bocis csokimikulás plusz egy gumikacsa. Fehér, téli sálban, kalapban és hápog. Így jár az ember, ha mikuláskor a párjával közepesen vacak minőségű háztartási holmikat áruló helyre megy nézelődni.

Bőgő-Kinga képért hatalmas puszika! :)))

Hurri Kán 2011.12.08. 19:27:29

@csicserierika:
Bölcs emberek. :D

@anica inkognitóban:
Max. csak akkor, ha esetleg tilosban is parkolsz (mondjuk ott meg, mivel nem fizető parkolóhely, elvileg nem büntethetnének meg, de leszarják), ha csak a parkoló cetlid jár le, az önmagában nem olyan szabálysértés, amiért a közterület felügyeletnek is intézkednie kellene.

Ez kemény... Alekoszmama nyilatkozta valahol, hogy senkivel nem fog komfortálódni! Bizony! :D

Hurri Kán 2011.12.08. 19:28:24

@anica inkognitóban:
Ha eltartja közben a kisujját, akkor rendben van. :DDD

capa05 2011.12.08. 19:28:33

@anica inkognitóban: helyi önkormányzati hatáskör... ott pedig nem mindegy melyik?
A parkolási társaság azért ne hozzon már határozatot...

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.08. 19:30:18

@gyvy: komfortálódni??:DDD
hát,ja..:S

@capa05: azért mondom,hogy feljelentést tesz.. már te is, fiam, Bluetooth??:PP:DD
ennyi infóból, amit Lady adott neml ehet leszűrni,mi a szitu...

Cassia30 2011.12.08. 19:30:36

@Tjuca: Na erről órákig tudnék mesélni.... "Tessék mondani hol lehet ilyet kapni?" "nem adja el?" "Ez kifejezetten kutyáknak van, vagy másra is használható?" (egyébként ami nekünk volt, az tépőzáras, kerékpárosoknak karra/lábra való fényvisszaverő/villogó volt, 5 db villogóval körben...) "Nem ég tőle a kutya nyaka?" (de, azért gyulladnak ki a karácsonyfák is..)

csicserierika 2011.12.08. 19:30:45

@gyvy: nem költenek párterapeutára :)

Cassia30 2011.12.08. 19:32:04

@Cassia30: na jó a karácsonyfa hülyeség. Ez a sz@r egy sima gombelemmel műxik.

nosce 2011.12.08. 19:32:59

@csicserierika:
"az egész tanyavilág egy nagy swinger klub, csak ők nem így hívják :)"

remélem nem a kecskékre meg a bárányokra gondolsz :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.12.08. 19:33:11

@gyvy: köszönöm:)

@Cassia30: köszönöm:)

@anica inkognitóban: köszönöm:)
Most mi?:) Csak szalonképesebben fogalmaztam meg:D

Köszönöm a sok ötletet, arra jutottam, h ÉN is szarok rá, kérjen másolatot, akkor elkezdek vele foglalkozni! Akkor lehet, h kérem ismét a tanácsotokat, mert a pesti dolgokhoz nem értek! Puszika "mindannyiótok" orcájára!

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.08. 19:34:39

@ladyandhenk: nem a pesti dolgokhoz kell érteni, hanem a szabálysértési eljáráshoz..ja, és ne lapozd a Ket-et, nem az alá tartozik.....

Cassia30 2011.12.08. 19:35:04

@ladyandhenk: szerintem ez nem pesti-nem pesti kérdés. Mentességet nagyon nehéz szerezni, arra szerintem külön jogszabály van, hogy mikor lehet. Részletfizetésre meg elég, ha sírsz két kört.

avanivi 2011.12.08. 19:38:07

én nem hiányzom? Hüpp ,hüpp...

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.08. 19:40:36

@ladyandhenk: átküldtem a két jogszabályt.. joghallgató vagy, bogarászd! :P jó szórakozást! :DDD

csicserierika 2011.12.08. 19:45:53

@nosce: neeem :) Vagyis javítok....nincs róla tudomásom, a kecskék meg ugye ....hallgatnak :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.12.08. 19:46:10

@anica inkognitóban: @Cassia30: arra gondoltam pesti-nem pesti téren, hogy hátha jobban tudják, hogy hogy megy ezeknél a cégeknél ez az ügy. Pont a Ket volt a kezemben, de akkor nem ott nézem. Előszedem a szabsot. Mondjuk, ha nem hatóság, akkor h lesz belőle szabálysértés ebben az esetben? Na, de nem tartalak fel ezzel titeket már, köszönöm, még jelentkezem:)

Hurri Kán 2011.12.08. 19:48:30

@ladyandhenk:
Ahogy előttem írók jelezték, határozat legyen előbb kézben, mert abban meghivatkozzák, hogy mire, milyen rendeletre, stb. alapozva hozták meg azt. :)

@csicserierika:
Nem tudom. Gyanús, hogy az újbort ellenőrzi... Már napok óta nem jelentkezett. :)

csicserierika 2011.12.08. 19:51:28

@gyvy: biSztos, hogy nagy odafigyelést igényel a folyamatos kóstolgatás :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.12.08. 19:55:42

@gyvy: ezt mondtam én is, aztán le lettem dorgálva, hogy jogász leszel, tudnod kell...hiába replikáztam, h nem kell kidobni egy határozatot!

@Cassia30: igen, már végigolvastam az összeset, köszönöm:D Önarckép?:)

avanivi 2011.12.08. 19:58:08

@csicserierika: Régóta nem járt itt, remélem jól van !!

Hódos Hajnalka 2011.12.08. 19:59:07

@Cassia30: gondolod, ráadom? hát nem buzi az a kutya, hogy piros szíves villogóval futkározzunk! :DDD
(ööö... én kérek elnézést... :D)

@foxglove: nahh, jól van, megnyugodtam. :)

@Csehszlovák Kém: höjj, de nagy a szánk.... :))))

@avanivi: te is hiányzol. :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.12.08. 19:59:45

@Cassia30: aranyos vagy, én valamiért szőkénak gondoltalak:)

Cassia30 2011.12.08. 20:01:06

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: :D oké, megértem, mondjuk nekünk nem piros szíves volt, mint írtam (neonzöld, nyakon körbe, 5 db piros villogóval még vállalható volt, főleg, hogy eredetileg kerékpáros cucc, és a praktikussága volt a lényeg :D)

Cassia30 2011.12.08. 20:01:39

@ladyandhenk: khm... :DDD ezt most nem nagyon tudom, hogy bóknak vegyem-é? :DDD

Hódos Hajnalka 2011.12.08. 20:02:01

@anica inkognitóban: írok sixx-nek, hogy kúrjon ki, mint a macskát szarni :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.12.08. 20:02:02

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: én lazán ráadnám, jól állna neki, meg vhol praktikus ajándék is:) Őt nem zavarja, az tuti:)

capa05 2011.12.08. 20:03:16

@ladyandhenk: nem tudom honnan gondoltad? értelmes hsz-ei vannak!!:DDDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.12.08. 20:03:31

@Cassia30: egyszerű ténymegállapításnak:), amúgy bóknak vedd, kérlek:)

Cassia30 2011.12.08. 20:04:32

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: meg ne próbáld!!!! Akkor petíciót nyújtunk be. (szavazunk angi?)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.12.08. 20:05:11

@capa05: nem az agya színére gondoltam, hanem a haja színére, de lehet, h a spáni miatt:D

Cassia30 2011.12.08. 20:05:21

@capa05: :D köszi! most komolyan, vagy csak .. ááá, hagyjuk.

Cassia30 2011.12.08. 20:06:00

@ladyandhenk: akkor mégegyszer köszi :D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.08. 20:06:33

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: na, jó, hát végülis a mai napon annyi szopás, szwingerelés, faszozás után már fel sem tűnik a dolog...:D
@csicserierika: mert mndig csak az ablakmosás, meg a portörlés:P:DDD

Cassia30 2011.12.08. 20:07:52

@ladyandhenk: :DDD (itt kérek elnézést minden kedves szőkétől, de akárhányszor elgondolkozom azon, hogy kiszőkíttetem a hajamat, mindig megijedek, hogy a hajam színével együtt az agyamat is kiszívják...)

capa05 2011.12.08. 20:09:09

@Cassia30: én teljesen komolyan írtam.. ma is sokban egyetértettünk!:)

csicserierika 2011.12.08. 20:10:09

@anica inkognitóban: na ezt most mire írtad ? :) Az avataromon szereplő takarítóeszközök csak díszletek :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.08. 20:11:52

@csicserierika: arra írtam, de tudom, hogy csak az...:P:DDD nem valószínű, hogy 150-es IQ-m lenne, de talán nem is 55 :P:DDDDDDDDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.12.08. 20:14:09

@Cassia30: minek tennéd? Tök jól áll ez!

@capa05: neked az a fontos, h sok dologban egyetértsenek veled?:):):):):)

Jelentem, mától MINDENBEN EGYET ÉRTEK CÁPÁVAL MMKK:D

Hurri Kán 2011.12.08. 20:16:16

Most olvastam, hogy a boxgálára a Hírcsárda is küld tudósítót.

Cassia30 2011.12.08. 20:17:48

@capa05: :D igen, azt már tapasztaltam, hogy nagyon sokszor egyezik a véleményünk :D

Cassia30 2011.12.08. 20:19:50

@ladyandhenk: csak mert mindig variálok valamit. alapból nagyon sötét barna hajam van, ami évek óta a vörös különböző árnyalataiban játszik. néha kis szőke melírral. és ez ugrik be néha, hogy a kis szőkéből csináljunk sokat. de nem merem :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.12.08. 20:22:49

@Cassia30: azért pompázol a vörös különböző árnyalataiban, mert nem sikerül sosem ugyanolyan színűre?:D

csicserierika 2011.12.08. 20:23:04

@anica inkognitóban: ilyet én soha nem feltételeznék rólad :)
Te is mint háziasszony, biztos tudod, hogy egy jó seprő biztos támaszték :)

capa05 2011.12.08. 20:25:00

@csicserierika: és micsoda közlekedési eszköz...:P:D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.08. 20:26:44

@csicserierika: a 150-et??:PP:DDDDD
jaja, elhajolt szombat estén jött volna már jól..:DDDDDDD

Hurri Kán 2011.12.08. 20:26:51

@csicserierika:
És jó közlekedési eszköz. :D

inmemancsi 2011.12.08. 20:29:13

milyen finom a szamos megyes marcipános szaloncuki

Cassia30 2011.12.08. 20:30:37

@ladyandhenk: neeem. azért, mert MINDIG variálok. Most legyen sötétebb, aztán világosabb, most kicsit vörösesebb, most kicsi padlizsánosabb. Mikor milyen hülyeség jön rám.

Cassia30 2011.12.08. 20:31:21

@inmemancsi: ha marcipános már csak jó lehet :D

avanivi 2011.12.08. 20:31:45

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: nagyon jó a poszt, imádom .
Jó lesz ha véget ér a boxhét,mert szörnyen uncsi. Valaki kefélhetne már vagy valami
történhetne,még a Fecó esküvőt is szevesebben nézném mint ezt. Már énekest is találtam :))
www.youtube.com/watch?v=CkvRBVALgc0

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.12.08. 20:32:13

@Cassia30: értem, így is meg lehet fogalmazni utólag, hogy nem sikerült az áhított szín:D:D:D:D

inmemancsi 2011.12.08. 20:34:43

@Cassia30: a meggyes töltelék se rossz

csicserierika 2011.12.08. 20:36:57

@anica inkognitóban: úgyis tudod, hogy hogy gondoltam....:)(reménykedem az IQ-dban :) )

inmemancsi 2011.12.08. 20:41:09

fecónak beadtak egy bábút, hogy beszélgessen vele? na nagyon izgalmas lesz

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.08. 20:41:40

@csicserierika: azért lottót ne vegyél :DDDDDD
(tudtam én, hogy hogy értetted, csak ma olyan szar napom volt, hogy jólesett egy pozitív megerősítés :DDDDDDDD )

Cassia30 2011.12.08. 20:41:51

@ladyandhenk: de neeeem. nekem mindig sikerül, imádom a fodrászomat. mindig jó amit csinál. két hónapig. aztán nálam elindul a vezérhangya, ő meg csak mosolyog :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.12.08. 20:44:42

@Cassia30: jól van, nem kell komolyan venni:D, amúgy nem biztos, h a fodrász jó, lehet, h az alapanyag kitűnő:D

mocskosmacska 2011.12.08. 20:47:51

@penelope garcia: Nekem eszter swingerkluboskodásáról ez volt az első gondolatom, hogy ez a csaj nagyon neki van keseredve férfiügyben. Már ezt is bevállalja, csak megtarthassa a barátját.

Hurri Kán 2011.12.08. 20:48:02

@inmemancsi:
Angélának hívják. Tőle talán nem sírja el magát. Hogy a bábu Fecótól nem, ebben nem vagyok biztos. :D

passzolok 2011.12.08. 20:50:09

Sziasztok, üdvözlok mindenkit!

Még soha nem szóltam hozzá, azonban mindig olvaslak benneteket, Hajnit és az összes kommentet. Már az előző szériát is végig követtem. Nagyon jól szórakozom, Hajninak pedig minden tiszteletem:-)

@ladyandhenk: a parkolással kapcsolatban tényleg kellene látni a határozatot. Amennyiben a parkoló cég hozta, és nem értetek egyet vele, ún. békéltető testülethez lehet fordulni. Ők kitűznek egy meghallgatást, mindkét fél jelen van, elmondja az álláspontját és ők hoznak egy határozatot. Ez kb olyan mint egy fogyasztóvédelmi hatóság. Mentességre szerintem nincs remény,főleg, ha tényleg szabálytalan volt a parkolás, egyébként is nagyon szemét egy banda. Részletfizetést lehet kérni, de nem túl megértőek. Azért egy próbát megér.

rianna 2011.12.08. 20:53:46

@Cassia30: "akárhányszor elgondolkozom azon, hogy kiszőkíttetem a hajamat, mindig megijedek, hogy a hajam színével együtt az agyamat is kiszívják"

Ezt minden szőke nevében kikérem magunknak :DD

Hurri Kán 2011.12.08. 20:53:57

@inmemancsi:
Nem tudom. Ha csak fegyverrel nem kényszerítenek, nem fogom nézni. :D

@capa05:
Csak a seprűjét nem szabad emlegetni, hogy közlekedési eszköz, mert akkor morog. :DDD

mocskosmacska 2011.12.08. 20:54:33

Eszter kapott egy levelet az anyukájától, hogy ő büszke rá? Akkor a néni süket, vak, nincsen se tévéje, se rádiója, se internete, nem mozdul ki az utcára és senkit sem ereszt be a lakására?

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.08. 20:55:26

@mocskosmacska: vagy kedve volt hozzá..:DD előítéletesek vagyunk, be kell valljuk: a nő-képbe mintha nem férne bele, hogy valaki nem csak a pasija kedvéért megy bele egy ilyen szituba...azért ne felejtsük el,hogy mi, nők sem vagyunk jobbak sok esetben mint a pasik(igaz, rosszabbak sem :D )

capa05 2011.12.08. 20:56:10

@gyvy: miért valami régi tipus..?.:DD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.08. 20:58:59

@rianna: kicsit mindannyian szőkék vagyunk :DDDDDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.12.08. 21:00:28

@passzolok: üdv, körünkben:)

Köszi, most mondtam a fiatal embernek a mediációt, meg beszéltem egy ismerős mediátorral, aki közölte, h nem lesz megegyezés úgysem, tapasztalat:D A cég olyan pénzéhes, h mindenáron be akarja hajtani a pénzt, igaz, ezt az itteni, miskolcira...Feltételezem, h Pesten nem jobb a helyzet:D
Nagyon köszönöm az ajánlatot, ötletet. Jól esett nagyon, aranyos vagy te is, mint anica, cassia, néha gyvy:)

rianna 2011.12.08. 21:00:47

@anica inkognitóban: :PPP Én festett szőke vagyok, és szeretem a szőkevicceket. Sőt, néha szoktam dolgokat a szőkeségemre fogni, könnyebb megúszni :D

Tjuca 2011.12.08. 21:00:54

@anica inkognitóban: én akkor jöttem erre rá, mikor sorra szőke gyerekeim lettek. amit én tudtam palástolni, náluk kibukott. :-DDD

mocskosmacska 2011.12.08. 21:01:48

@anica inkognitóban: Persze, az is lehet, hogy kedve volt hozzá. De nekem eszter nagyon olyannak tűnik, aki mindenképpen sexbomba akar lenni és ezért túljátssza a szexuális gátlástalanságot.

inmemancsi 2011.12.08. 21:01:51

@mocskosmacska: azért nem emlékszem, mert nem nagyon figyeltem, de azért a levélben ott volt neki is finoman, hogy legyen tudatos, meg stb. csak a hülyének még ez se jött le, úgy ahogy kingucinak se, neki is volt azért a levelében, nemcsak az, hogy ne beszéljen csúnyán

mocskosmacska 2011.12.08. 21:03:38

@Tjuca: LEhet, hogy büszke rá, de ha a vv-beli teljesítménye miatt (mindenkinek felkinálkozom, olyannak is, aki le büdös dagadt tehenez engem + csicskaként követem azt a két férfit, aki elég sokszor megalázott) , akkor valami nagyon nem stimmel.

csicserierika 2011.12.08. 21:04:37

@capa05: úgy éreztem hogy én szóltam erősen, úgyhogy szerivan :)

mocskosmacska 2011.12.08. 21:05:03

@inmemancsi: Én sem láttam a részt, itt olvastam. Ha tényleg volt bent figyelmeztetés, akkor eszteranyucinak több az esze, mint a lányának.

csicserierika 2011.12.08. 21:05:28

@anica inkognitóban: rám MMKK számíthaCC, de pikírtségben jobb vagyok :)

Hurri Kán 2011.12.08. 21:06:06

@ladyandhenk:
Miaz, hogy néha???? Én kérem MMKK. :D

Tjuca 2011.12.08. 21:07:03

@mocskosmacska: te láttad a nőt? csak azért írtam, mert meglepő, de szemrebbenés nélkül mondta egy kényes szitura, hogy jajj de csak játszik, és ő büszke. hát anyám biztosan nem ezt mondta. azt mondta volna, hogy a lányom és szeretem, de rém nagy ökörségeket csinál. erre írtam.

azt hiszem itt csak fecó anyjának nem kell pironkodnia a fia szexuális szokásai/megnyilvánulásai miatt. :-(

csicserierika 2011.12.08. 21:07:10

@gyvy: khm... :)
Az élcelődik akinek csillámpónija van ? :)

Cassia30 2011.12.08. 21:07:26

@ladyandhenk: ááá simán a fodrász jó. Nálam jó hajat csinálni művészet... nem vagyok egy matyóhímzés :DDD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.08. 21:08:00

@rianna: én is voltam, most sem vagyok okosabb :DD szőkenős viccek überek :)
@mocskosmacska: igen, ez is lehet...
@csicserierika: tudom, észrevettem :P:DDDD

Cassia30 2011.12.08. 21:09:07

@rianna: azért is jegyeztem meg, hogy elnézést minden szőkétől :D szeretem őket. vannak barátaim is :D de... hagyjuk :DDD

Hurri Kán 2011.12.08. 21:09:38

@csicserierika:
Az a csillámpóni SZÉP. Csaxólok. :)

Cassia30 2011.12.08. 21:10:02

@anica inkognitóban: én is én is!!!! vállalom. na de vannak határok :DD

Nyugee 2011.12.08. 21:10:26

Minden nő kifacsarja a melleit fürdés után mint Veronika?

mocskosmacska 2011.12.08. 21:10:44

@Tjuca: Mármint eszter anyját? Nem, nem láttam. Nem, csak az a véleményem, hogyha valaki szereti a gyerekét, akkor nem biztatja arra, hogy hülyeségeket tegyen. És most hülyeség alatt eszter benti viselkedését értem.

mocskosmacska 2011.12.08. 21:11:47

@anica inkognitóban: Ja, nem tudhatjuk, hogy mit miért tesz, én azért tippeltem azt, amit tippeltem, mert a hölgynek nagy a szája, de akció az még nem volt.

rianna 2011.12.08. 21:13:04

@Cassia30: a szőkék is emberek :PP
Egy kicsit vörös is vagyok, abban az értelemben, hogy elég erős szőke festék kell a hajamhoz, máskülönben vörös lesz vagy sárga :)

Nyugee 2011.12.08. 21:13:55

Eddig nem, de akkor majd ezután hogy láttam hogy kell... :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.08. 21:14:26

@mocskosmacska: jogos..:D
@rianna: a dohányosok is... csak nem olyan sokáig..:DD

passzolok 2011.12.08. 21:15:13

@ladyandhenk: :-) Valóban pénzéhes. Én is tapasztalatból mondom:-) képesek 2.000,- forintért végrehajtási eljárást indítani:-)

fran7 2011.12.08. 21:16:08

Verát most zárják ki?

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.08. 21:18:28

@passzolok: ha átdobja adók módjára behajtandóra, van remény, mert azt - kevés kivételtől eltekintve - 5000,- ft alatt nem lehet....

Nyugee 2011.12.08. 21:19:17

@anica inkognitóban:
Már érdemes volt felkelnem... :)

rianna 2011.12.08. 21:21:14

ki mondta nemrég, hogy aki eltáncol, az rossz ember és nem akar jáccani? :) Viki meg pont ezt javasolta Kingának.

fran7 2011.12.08. 21:21:25

@mocskosmacska: Csak vicceltem, de azok az ütések nem az edzés keretében történtek. Mondjuk lehet ezért csinálták ezt a két hetet. Hogy levigyék az agressziót vagy felfokozzák? Na ez a kérdés.

vallatas 2011.12.08. 21:22:32

Vera kapja a pofonokat : D

jókat röhögök

capa05 2011.12.08. 21:22:56

Lilut fejbevágták? Olyan mintha púp lenne rajta!:))

inmemancsi 2011.12.08. 21:23:19

@mocskosmacska: sajna biztos nem skizo és olyan mint egy rossz transzveszti és ezt kajálni szokta a retek

nathalie 2011.12.08. 21:23:41

vera végleg férfi lett :D:D

capa05 2011.12.08. 21:24:03

@rianna: ez butaság , akkor nem látta Alit játszani.!! :)

mocskosmacska 2011.12.08. 21:24:32

Indexen egy hozzászóló ott volt a vera-annamária párbajon, leírta az élményeit. Átmásolom, hátha érdekel valakit:

"Ami idegesítő volt, hogy terelgettek minket, mint a barmokat, meg vezényeltek. Oldalról egy szemüveges hapsi jelzett, mikor kell őrjöngeni, mikor tapsolni, mikor kell eszeveszetten valamelyik játékos nevét ordítani. Annamária valamelyik gyerek szurkolója közben odahányt az oxigénhiánytól, erre tök durván kirángatták.
Szünetben berohant vagy három rendező, és percekig pofázott Anomáliának, meg Verának, gondolom instruálták őket, mit kell csinálni.
Amikor én azt kiabáltam, hogy éljen minden index-fórumozó, akkor egy fekete pólós idióta rendező közölte, hogy vagy abbahagyom, vagy kimegyek.
Mikor még 15 perc volt a szavazásból, a Vera szurkolók egy részét kiterelték a villa és a stúdió közötti kis szakaszra. Na, abból tudtam, hogy ő fog nyerni, pedig még bőven volt a szavazásból! Ezt persze az Anomália-rokonság is észrevette, és elkezdtek hőzöngeni, hogy hová viszik a Verásokat. Őket is lekussoltatták.
És még voltak jó dolgok. Egy valami nem volt. Bármi, ami profizmusra hasonlított volna"

Hurri Kán 2011.12.08. 21:24:39

@Peter_Cs:
J.F.K., John Lennon, Jim Morrison, etc.

@nathalie:
Ez eddig sem volt kérdés. :D

fran7 2011.12.08. 21:25:50

@nathalie: De az biztos, hogy valami nagyon rossz férfimodellt látott az életében. Mondjuk nem véletlenül vonzódik Péterhez.

mocskosmacska 2011.12.08. 21:26:03

@inmemancsi: Sajna. De egy jó van a dologban. Most nem sajnálkozom, hogy ezt miért nem láttam.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.12.08. 21:27:06

@gyvy: :D:D:D, úgy véled? Gondolod, h más is így gondolja?:D:D:D:D

@Cassia30: még jó, mi lenne veled:D?

@Nyugee: ezt holnap meg kell néznem:D Gondolom, csak az, akinek a szilikont is kell csavarni:D
Éden Niki nem valami hasonlót csinált?:P

@passzolok: itt már 6 jegyű számról van szó...Utána kell néznem alaposan, ha egyszer megkapom a másolat másolatát pl!:D

rianna 2011.12.08. 21:29:30

@anica inkognitóban: reklámokról jut eszembe, nagyon utálom azt a maggis, krorros vagy milyen nénit, aki recepteket mesél el, és csöpög belőle a kedvesség :D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.08. 21:30:49

@rianna: nem csodálom...:D a mézédes emberek nekem is gyanúsak eleve...

passzolok 2011.12.08. 21:33:05

@anica inkognitóban: sajnos nem adók módjára. Bíróságnál végrehajtási eljárást indít. És kimegy a végrehajtó.

ladyandhenk: szólj, ha meg van a határozat, segítek szívesen. Elég jártas vagyok ilyen ügyekben:-)

mocskosmacska 2011.12.08. 21:33:10

Szegény petit most sajnálom, pedig rühellem.

Nyugee 2011.12.08. 21:34:56

@anica inkognitóban:
"a mézédes emberek nekem is gyanúsak eleve..."

Akkor én minden gyanún felül állok... :)

mocskosmacska 2011.12.08. 21:35:15

Peti most először szimpatikus, hogy nem a bullshit dumát nyomja, hanem tényleg a véleményét mondja.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.08. 21:35:23

@passzolok: de rohadékok...mondjuk, a végrehajtónak meg minden ingóságra azt kell mondani, hogy nem a tiéd :DD a tévé, ágy, asztal,minden kölcsönben van, vagy valamelyik rokoné :D

rianna 2011.12.08. 21:36:17

@anica inkognitóban: a mézédes ember a legrosszabb :D Még mindig jobb, aki a szemedbe gyűlöl és nem a hátad mögött.

mocskosmacska 2011.12.08. 21:36:42

Peti, még az éjszaka előtt gyorsan rendelj erényövet a villanővérnél

atandora 2011.12.08. 21:36:56

@ladyandhenk: ööö Miskolc és joghallgató? :)) Dettó. Vagy félreértettem és akkor bocs.

Ha már Miskolc. Hálátlan disznó kiesők. Mindegyik kap hétvégét a Palota szállóban. Én meg évek óta készülök oda és az étterménél tovább még nem jutottam. Mert milyen már az, hogy az ember a saját városának szállodájában alszik? És fizet érte sokat? :)

Meg kell néznem a Dirty Dancing-et.
Ja, hogy ez hogy jön ide? Most volt a vv-ben egy betétdal belőle. :D

sogeking 2011.12.08. 21:37:01

Lilura rossz helyen rögzítették a díszeit :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.12.08. 21:37:37

@passzolok: köszi, mindenképpen, de ez nem rajtam múlik:D, hanem párom bátyóján, aki............................., tehát kétséges, de igyekszem:D Tulajdonképpen a kijátszás is érdekelne, mert a jogi szaknyelvem itt nem ér semmit, ilyen cégeknél, sztem:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.12.08. 21:39:59

@atandora: igen, igen:D, de ne áruld el, kérlek, ha ismerjük egymást, h milyen buta vagyok valójában, kell az "imidzs":D

Bibibííííí, én aludtam a Palota szállóban és ingyen:D:D:D:D

rianna 2011.12.08. 21:40:10

ilyen blúzom nekem is van, mint lilunak, de csak itthon merem hordani :D

@anica inkognitóban: vénségére megbölcsül az ember :P

atandora 2011.12.08. 21:41:06

@ladyandhenk: miről kellett volna, hogy felismerjelek? A kutyás avatarodból vagy a nick-edből?
Nos, vagyok annyira buta, hogy halovány fogalmam sincs. :D

atandora 2011.12.08. 21:41:59

@rianna: ha majd neked is lesz sztájlisztod, akkor még a portörlőben is elmész az opera bálba meglásd. :D

mocskosmacska 2011.12.08. 21:42:32

@inmemancsi: A duna tv-n meg a Hamvadó cigarettavég megy.

capa05 2011.12.08. 21:42:39

@ladyandhenk: neked volt ingyé vagy a párodnak duplán számoltak:P:DD

atandora 2011.12.08. 21:42:47

(Ne higgyétek el a gél-lakkról, hogy nem törik tőle le a körmötök. Kamu.)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.12.08. 21:44:15

@atandora: addig jó, hidd el:D Remélem, hogy egyikből sem! Na, legyen, írok magánba neked:D Amúgy fiatalabb vagy te, mint én, sztem:D

rianna 2011.12.08. 21:44:18

@atandora: :DDD van pár kinyúlt blúzom, amit fel tudok ajánlani a rtl styling departement-jének :D

@inmemancsi: köszi, h szóltál, lélekben bridget jones vagyok :)

inmemancsi 2011.12.08. 21:44:33

esztikét swinger klubba viszik randizni, legalább a népnek legyen egy jó napja: horror pornó vígjáték 3 az egyben

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.08. 21:45:37

@rianna: öreg az országút! mert csak a pasik és a gyerekek vénülnek, mi nők pedig, mint a jó bor:érünk :DD

passzolok 2011.12.08. 21:45:46

@anica inkognitóban: az a baj, hogy a végrehajtó először megnézi, hogy van-e bankszámlád. Ha van, letiltja a fizudból, vagy a rajta lévő pénzből. Ha nincs, akkor jön az ingóság és ha az sincs, akkor megkeresi a földhivatalt, hogy van-e a neveden ingatlan. És jelzálogot jegyeztet be rá. A legdurvább, hogy mondjuk egy 2.000,- forintos tartozásból több tízezer forint lesz, mivel a végrehajtási költséget is te fizeted. És az nem kevés. Ha meg bejegyezteti a jelzálogot, akkor az esetlegs jelzáloghitelt is felmondják. Szóval jól ki van ez találva! nagy szemétség!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.12.08. 21:46:26

@capa05: na de kérlek, ott én csak vendég voltam:) mint kisgyermek, nem is egyszer:D Meghívtak az északi, gazdag országból származó munkatársak, h én is aludjak ott!:D Bizony:D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.08. 21:49:07

@passzolok: hát, nem tudom, az én kolleganőm nem szarakodik ilyenekkel, pedig elég jó jogász, de mivel legtöbb esetben úgyis behajthatatlan, legalább nem növeli a kintlévőséget.....

capa05 2011.12.08. 21:50:11

@ladyandhenk: jóóó csak kérdeztem::PPP:D

vallatas 2011.12.08. 21:52:48

Fecó a dumagép kategória helyett inkább az érzékeny kategóriába illik

capa05 2011.12.08. 21:53:57

Szegény Fecó ha nem dugott volna félre akkor megkérdezhetné magától, hogy minek élt??:))

passzolok 2011.12.08. 21:54:30

@anica inkognitóban: azt már nem tudom, hogy végül modjuk ezer végrehajtásból mennyi sikeres. De tudom, hogy a parkoló cégek mind megindítják a végrehajtást, ha nem fizetnek. És a végrehajtási eljárás végül is így folyik, ahogy írtam. Sok ember nem tud kibújni alóla, mivel bankszámlája vagy ingatlana van. Végrehajtási ügyekkel foglalkozom:-)

mocskosmacska 2011.12.08. 21:54:56

Oké, vera értem én, hogy te most poénos akarsz lenni, de ez már szánalmas. Erről a peti témáról már lekattanhatnál.

vallatas 2011.12.08. 21:55:02

Vera meg inkább a pasivadász kategóriába illik inkább be

capa05 2011.12.08. 21:55:36

Peti miért nem mondja, hogy csak ha dugnak is...akkor alhatnak együtt!!:DD

kozi001 2011.12.08. 21:55:59

Mondjuk 1 hónap alatt 12 kiló az tényleg szép!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.12.08. 21:56:10

@capa05: én nem engedem, h egy pasi fizessen nekem, helyettem:D

Hurri Kán 2011.12.08. 21:56:43

@vallatas:
Már megbeszéltük, ő a legérzékenyebb nő a villában. :D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.08. 21:57:39

@passzolok: mondjuk, nálunk nincs parkolási cég, ez egy Kánaán :D helyi önkori szabs. hatóság van, az tutira máshogy nyomja.:) de ha a te szakterületed, neked van igazad :)

mocskosmacska 2011.12.08. 21:58:05

Pszichovera kategória peti ügyben:

1. Meg van róla győződve, hogy őérte most hogy odavannak, csak mert meg akarták dugni.
2. Sírás-rívás, hogy nem szeretik.
3. Dühödt féltékenység és agresszió a vélt ellenfél felé.
4. Görcsös bizonygatás minden őket körbevévő felé, hogy őt igenis szerették, hogy ő milyen fontos volt.
5. Megpróbálja kikészíteni azt, aki visszautasította őt.

Szerintetek még kiesése előtt képes lesz leszakadni petiről?

capa05 2011.12.08. 21:58:30

Jó a zene hozzá!!!:DDD

capa05 2011.12.08. 21:59:11

@gyvy: pacsi!!! csak nem mertem megírni...DDDDD

atandora 2011.12.08. 21:59:22

@ladyandhenk: mééé nem? :) Nekem nincsenek ilyen fenntartásaim. :)
Igaz, sok éve már ugyanaz a pasi fizet. Többnyire az én pénztárcámból, amiben a közös pénzünket tartjuk. :D
(Válaszoltam.)

Hajni: ezennel bejelentkezem a rohadtulunomaverapetiveraháromszöget táborba oszlopos tagnak. Előre bocsátom, hogy hányni is fogok tőlük hamarosan. :S

vallatas 2011.12.08. 22:00:14

Seri most Beasszony kinézetű

de szar

felka 2011.12.08. 22:00:15

@raar-pingvin: hehe, én is majdnem macskás (kutyás) néni maradtam de becsúszott a baba:))

na most aztán keccsölhetek napestig..(pelenka, kutyasétáltatás, gyereketetés-takarítás, kutyaetetés..sebaj..csak alhatnék többet..)

passzolok 2011.12.08. 22:01:04

@anica inkognitóban: :-) igen, az önkori más:-) én a bíróságnál megindított végrehajtásról beszéltem. És sajnos a parkoló cégek, bankok odafordulnak:-(

felka 2011.12.08. 22:01:21

ja! a Holtpont tényleg tuti film.

csak hogy kiemeljem a posztból a lényeget.. :D

vallatas 2011.12.08. 22:02:30

Petinek milyen előképzettsége van?
ez nekem megint új infó

felka 2011.12.08. 22:02:43

@vallatas: igen, mindent elkövet, hogy elrontsa (az amúgy egész jó) megjelenését...

Hurri Kán 2011.12.08. 22:04:00

@capa05:
Á, ilyen magas labdát? Amúgy bátran, ne legyél csirke. :DDD

sogeking 2011.12.08. 22:04:05

Attila - Péter :):)
erre iszom

capa05 2011.12.08. 22:04:59

@gyvy: ok csak nem akartam Lady-t megbántani!! :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.08. 22:05:21

@felka: a gyerekszar a világon a legbüdösebb :DDDDD
viszont kárpótol a kínokért, amikor álmában felkacag az a büdös kölyök, a fene azt az éjszakánként negyvenszer felkelő úriskoláját :DDDDDD

krumplicukor 2011.12.08. 22:06:56

@vallatas: Látszott már eddig is a mozgásán, ő egyértelműen tanult valamennyit boxolni.

lac64 2011.12.08. 22:07:36

Úgy látszik, folytatódik Csaba vesszőfutása :(

foxglove (törölt) 2011.12.08. 22:08:10

szegény Attila:(
(a randi miatt)

felka 2011.12.08. 22:09:01

@anica inkognitóban: boldogan szagolom csak aludjunk már végre 2. éve.....

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.12.08. 22:09:38

@gyvy: @capa05: :D:D:D

2, vagy több bármikor:) 1 nem elég:)
Amúgy meg csak ne pacsizzatok, mert odamegyek:D:D:D

@atandora: én is feleltem:D

Poénnak szántam:D, amúgy amíg nem a férjem, nem szeretem kihasználni az embereket:)

lac64 2011.12.08. 22:09:47

@vallatas: sokszor téma volt ezen a fórumon is.

Cassia30 2011.12.08. 22:10:04

@rianna: véletlenül sem mondtam hogy nem!!!! van, akit kifejezetten szeretek az ismerőseim közül a szőkeségéért. és van, akit meg tudnék fojtani egy kanál vízben. EMBERE válogatja :D

rianna 2011.12.08. 22:10:06

@raar-pingvin: @felka: erre majd elfelejtettem válaszolni. Én is macskás néni leszek:D

vallatas 2011.12.08. 22:12:38

@lac64:
ezt nem tudtam, akkor ez így fair play.

Attila meg majd megint vakarhatja le Esztert, eddig elég udvariasan nyomta.

ja és Csaba üssed ki az analfahimet plzplzpzl, most kivételesen neked drukkolok!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.12.08. 22:13:19

@capa05: :), aranyos vagy te, valahol tudat alatt:)

@anica inkognitóban: ?????? Ezt pont tőled nem vártam volna:P (szipogás) Ezt érdemlem, miután annyi mindent átéltünk együtt?:):):):):):)

Cassia30 2011.12.08. 22:13:38

@rianna: és még ha kiskosztümben, magassarkúban nyomja :

felka 2011.12.08. 22:13:56

nem értem...nem értem...akárhányszor öfit látok, és benne a Pétert...a fejét, és lejjebb a testét...hogy lehet egyáltalán férfiszámba venni, nem hogy vállvetve harcolni érte??(Vera, Veronika, Bta...)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.08. 22:15:35

@felka: de milyen jó lesz megint felnőtt emberek között! :DDD
@ladyandhenk:
háááát...DDDD

na, jó éjt, gyerekek, búcsúzik a Fü.... izé.. megyek aludni :))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.12.08. 22:20:52

@gyvy: h mi kínod van?:D

@anica inkognitóban: jó éjt:D, megjegyeztem ezt a hááááát-ot:D

lac64 2011.12.08. 22:20:57

@vallatas: Hát ez nem valószínű. A retek annyira védi Attilát, hogy ezt elbaszta. Csaba szerintem nem ellenfél Gergőnek, a másik meccs meg komolytalan lesz. Lehetett látni, hogy Attila és Péter mennyire megijedtek Lilu fenyegetésétől.

Hurri Kán 2011.12.08. 22:22:29

@ladyandhenk:
Jelenleg csak annyi, éhes a csillámpónim. :D

kárpátia56 (törölt) 2011.12.08. 22:23:01

Hajni, szerencsédre a fasz nemigen tud száraz lenni, ha pedig nincs erekció, dughatatlan vagy vele.

kárpátia56 (törölt) 2011.12.08. 22:25:53

dildóval fenyegettek? az persze oké.

Hurri Kán 2011.12.08. 22:26:19

@kárpátia56:
?????

@ladyandhenk:
Nem is dominaló, tök cuki. :)

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2011.12.08. 22:26:57

Most fiúkiesés lesz, tehát Csabitól búcsúzhatunk majd (szerencsére a VV himnuszt is megírta már).

vallatas 2011.12.08. 22:28:32

@lac64:
szerintem korrekt párosítások, nekem nincs bajom ezzel.

Az lett volna a nem fair, ha alacsony magas párositások lettek volna a fiúknál, szerintem. fölös belelátni, hogy RTL kit vagy mit véd, ez csak üldözési mánia szerintem.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.12.08. 22:28:41

@kárpátia56: jól elvagy?:D

@gyvy: ám legyen, de miért nem nézed meg az indián neved?:D

@MolnarErik: honnan vagy ilyen jól értesült?:D

Hurri Kán 2011.12.08. 22:30:33

@MolnarErik:
Gitár lesz benne?

@ladyandhenk:
Mert már megvan.

jooasszony 2011.12.08. 22:32:35

Sportrajongóként felrobbanok a sportszerűtlenségen, ahogy a ferfi párosokat kialakították.......
1. Minimum 15 kg van Csaba és Gergő között
2.meghát az online szavazás eredménye az smafu?

Remélem Péter jól összeveri azt az eszelős barmot.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.12.08. 22:32:41

@gyvy: szabad megkérdezni, h mi lett, és szerinted mennyire illik rád?:D

2011.12.08. 22:33:46

Mit rinyál Csabika a szaunában arról, hogy őt kiüti Gergő? Nem is vele lesz először, le kéne győzni lomha medvét első körben.

Stella70 2011.12.08. 22:34:17

@MolnarErik:
Csabát simán visszaszavazzák a nézők akárkivel szemben

Hurri Kán 2011.12.08. 22:36:06

@ladyandhenk:
Tökéletesen illik rám. :D

vallatas 2011.12.08. 22:37:31

Miért temetik Csabit?
Csabi szerintem simán elintézi Gergőt...
fürgébb, fitt... Gergő kapott egy pofont és már vérzett az orra!

kárpátia56 (törölt) 2011.12.08. 22:37:41

@felka: biztos látták, hogy nagy a pénisze. a nézők láthatták, bentiek igen? szerintem ez számít egy nőnek.
Ők is tudják, hogy geci ronda, szemét és mégis valóságsózik, mert erre hajt, hogy szanaszét pofázik, aztán megbaszná őket tüdőig. szerintem a ronda pasik is jók sok nőnek, mert ennek a kis gonosz törpének van azért dumája. én mint férfi nem szívesen nézem a kisgömböc testét, de az ilyen jelenetektől van nézettség. meg sötét volt, én a bentieket is tisztelem, ők nem látták, asszem.

jooasszony 2011.12.08. 22:38:35

@ladyandhenk: úgy emlékszem attila kontra csaba volt a szavazók vágya

vallatas 2011.12.08. 22:38:53

ráadásul Csabának sokkal hosszabb a keze mint Gergőnek!
Csaba anno csaj kitartásban is lepipálta Gergőt, nagyon nagy a csávóban az erő és a kitartás!

2011.12.08. 22:38:54

@vallatas: Csabi Petivel van párban. Az én tvmben ez volt.

lac64 2011.12.08. 22:40:07

@vallatas: A boxban nem magasságcsoportok, hanem súlycsoportok vannak, márpedig Csaba vagy 15 kg-mal könnyebb. Az onlineban egyébként éppen azt beszéli Péter Eszter Sehere, hogy Csabát kivégzi Gergő, mert Gergőnek elborul az agya. Csabának orrtörést, bordatörést és KO-t vizionálnak.

vallatas 2011.12.08. 22:40:24

@szerivan:
én úgy tudom Csaba Gergővel fog párbajozni!

sogeking 2011.12.08. 22:40:38

@szerivan: hú, én is szeretnék oylan TV-t :)

2011.12.08. 22:41:39

Esküszöm nem ittam egy kortyot se!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.12.08. 22:42:35

@gyvy: csillámpónis don juan?:D

@jooasszony: :D, az nem illett volna össze azért:D

@kárpátia56: nem hiszem, h Peti olyan rossz pasi lenne....(szubjektív vélemény) Nekem inkánbb ő, mint Csaba pl...!

lac64 2011.12.08. 22:43:24

@vallatas: Tegnap összemérték a karjukat, nem sok különbség volt. Csaba erőnléti előnye pedig a rövid menetekben nem fog kijönni. Ráadásul a bekapott ütések szívják rendesen az erőt

Hódos Hajnalka 2011.12.08. 22:43:52

@szerivan: bazmeg, az avatarod....... :DDDDDDD

Hurri Kán 2011.12.08. 22:44:22

@ladyandhenk:
Nem. Északi indián nevem van. Ott nem beszélnek spanyolul. :D

@szerivan:
Szerintem ezen azonnal változtass. :D

vallatas 2011.12.08. 22:49:57

@lac64:
csak a hülyeséget vizionálják!
súlycsoport alapján van, akkor számoljunk:
69-75 kg - középsúly
81-91 kg - nehézsúly
91 kg - Szupernehézsúly

beköltözési súlyok:
Csaba: 78 kg
Attila: 95 kg
Gergő: 85 kg
Péter: 82 kg

Péter hízott szerintem legjobban fel így kaphatta Attilát, de Csaba is hízott vagy 6kg-t mióta beköltözött ezt írtak!

de nem akarok vitázni, szerintem jók a párosítások.

Hurri Kán 2011.12.08. 22:52:50

@ladyandhenk:
Észak-amerikai-indiánul. :D

2011.12.08. 22:53:38

@vallatas: 76-80 kg között tilos boxolni?

kárpátia56 (törölt) 2011.12.08. 22:53:54

@gyvy: @ladyandhenk: hiányzott már egy öfi, ma végre megkaptuk. gondolom, ti is, nem akartam retardált irányba terelni a beszélgetést. :) csak visszautaltam a 3 nap éheztetésre. de éppenpont ezért nem idiotizmusból akartam írni, ha úgy sikerült, sorry.

muszáj voltam visszautalni a Hajnit ért fenyegetésekre, mert köztük volt ez a száraz faszszal megdugás (ami szerintem mocskos egy ígéret, én a klasszikus erényeket preferálom egy hölgy felé), és ugye érdemes antropológiát is belevenni.

2011.12.08. 22:54:47

Úgy nyalnak most Esztinek... P: Te mindenképp védett vagy, senki se tenné rád. Veron bólogat.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.12.08. 22:56:46

@szerivan: ez nekem is feltűnt:P

@kárpátia56:
persze, h hiányzott, be is dobogóztunk:P, engem nem zavart, csak nem értettem:P

Hurri Kán 2011.12.08. 22:57:32

@kárpátia56:
Na ja... Száraz fasszal dugni, khm... Férfinak nagyobb kibaszás, mint a nőnek egyébként... No de mindegy is, megvan a poszt. :)

@ladyandhenk:
Szerintem ne fogd magad vissza :)

vallatas 2011.12.08. 22:58:35

@szerivan:
75–81 kg félnehézsúly, igazad van!
kicsit hibás a wikipedia :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.12.08. 23:01:02

@gyvy: nem tettem:), Fénylő Sörény lettem:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd

Hurri Kán 2011.12.08. 23:02:10

@ladyandhenk:
Csodálatos. :D De ígérd meg, nem eszed el az abrakot a csillámpónim elől. :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.12.08. 23:04:59

@gyvy: nem tennék ilyet sosem:), sem a néhai hintaló elől:)

Ez volt az 'i'-re a pont:)

_most_ 2011.12.08. 23:23:37

@lac64: Csaba szerintem simán nyer, nagyon jól ment neki az ugrókötelezés, most már csak hullahopp karikázni kell megtanulnia és verhetetlen bokszoló lesz.

Zwekedly 2011.12.08. 23:24:35

Érik a, hajlik a búzakalász,
Érik a zatilla-eszter dugás!
Szállj ide, szállj oda, fecskema dá…ár,

Nem tudom befejezni, segíthetne valaki.

2011.12.08. 23:27:04

@Zwekedly:

XL-es bugyi XL-es vággyal
Mégse teszi senki se a farkát a pi...ádba

sogeking 2011.12.08. 23:28:50

titokban versversenyt rendeztek? :)

Hurri Kán 2011.12.08. 23:28:52

@ő-szinte:
Nem tudom. NEm nézek öfit. Box körül ment a hercehurca, majd aki nézte, megmondják. :)

ő-szinte 2011.12.08. 23:30:12

@gyvy: Koszi, nme tudtam, hogy nem nezed :-O

ő-szinte 2011.12.08. 23:31:05

@sogeking: Milyen verseny?
Es mi volt az ofiben? Volt kivalasztas?

sogeking 2011.12.08. 23:35:13

@ő-szinte: az előttem levő két hozzászóló versére írtam :)

bokszon kívül másra nem nagyon emlékszem, Serinek fáj a keze, Fecó meg sírt, mert nagyon lefogyott :D

Balázs elmondta a párosításokat
Csaba - Gergő
Attila - Péter
Kinga - Seri
Vera - Eszter

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2011.12.08. 23:38:24

@ladyandhenk: Fiú lesz a kieső, mert eddig nagyon ügyeltek a nemi arányokra, viszonylag nagy esélye van a vereségre (és a jelre), lányok közül kihívottként csak Eszti van a kalapban (Ő + ugye nem fiú), Fecót nem hívja ki, a többi fiúra + szükség van a szerelmi szálakhoz.

ő-szinte 2011.12.08. 23:39:20

@sogeking: Na, bazdmeg! :-DDD Bar mindenkinek ez lenne a legnagyobb problemaja, hogy nagyon lefogyott... hat ezt nem hiszem el!
Es az Angela babusat mutattak?
Egyebkent pedig koszi.:-)

sogeking 2011.12.08. 23:43:35

@szerivan: :D:D:D:D:D:D:D:D no comment :D:D

@ő-szinte: jó, azt a részt kicsit kiszíneztem :D igazából azt kérdezte magától, meg Csabától, hogy mit tehet még, amikor már ennyit lefogyott, és igazából nem akart annyira bokszolni, csak látni akarta volna a családot
(és Balázs Lilu volt :)

ő-szinte 2011.12.08. 23:45:23

@sogeking: Ertem. Es most hol van Vera, hogy ot beszelik ki eppen?

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2011.12.08. 23:46:06

@gyvy: "Gitár lesz benne?"
Csak az van :)
"...Amíg van társ ki téged segít,
Addig lépj bátran a cél felé,
Mert ő vár majd a végén,
Ha esnél felsegít."

Hurri Kán 2011.12.08. 23:46:49

@ő-szinte:
Igen. Angélát már a tegnapi onlányban mutatták. Azt hittem, rosszul látok, mikor még táncoltak is vele. Megjegyzem, Csaba még a bábutól is beijedt. :D :D :D

ő-szinte 2011.12.08. 23:47:14

Ez a Kinga basszus egy taktikai analfabeta...
Hogy kerult ez be a jatekba?!

sogeking 2011.12.08. 23:47:29

@ő-szinte: nem tudom, talán ő is nyert egy randit Attilával

JOKKA21 2011.12.08. 23:47:42

Kingát és Seherét sunáznám, de nem az eszük miatt.

ő-szinte 2011.12.08. 23:48:52

@gyvy: En is online lattam tegnap, de igazabol csak annyit, hogy Fec bement vele a dugiba. hogy mi volt, nem...

ő-szinte 2011.12.08. 23:49:52

@sogeking: Nem, Atti a hazban van. Nem nezed? Fec nincs meg ott, talan vele...

beacska 2011.12.08. 23:51:28

@MolnarErik: Eszter tegnap nem Fecót mondta, hogy ráteszi a jelet? vki lány mondta pedig...

sogeking 2011.12.08. 23:52:12

@ő-szinte: kézilabdát néztem, de kénytelen leszek bekapcsolni

@gyvy: igen?

Hurri Kán 2011.12.08. 23:53:32

@sogeking:
Attila nem vele randizik? Én már mindent nem értek.

sogeking 2011.12.08. 23:54:42

valakire várnak, talán Godot-ra

@gyvy: és ki a lány?

Hurri Kán 2011.12.08. 23:56:05

@sogeking:
Csaba. Ja, Attila Verával randizik. De akkor meg ott ki a lány? Nem jó ez így sehogy sem. :D

ő-szinte 2011.12.08. 23:58:40

@sogeking: @gyvy: Hat basszus, veletek is csak tobben vagyunk. :-)))
Az egyik nem nez ofit, a masik nem nez onlinet...
Faszomatbazdmeg!:-D

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2011.12.08. 23:59:21

@beacska: Lehet, de sztem inkább Csabára v Verára (ha lehet).
Egyébként Fecó is kiesőjelölt, mert fiú és nincs szerelmi szála :)

Hurri Kán 2011.12.08. 23:59:29

@ő-szinte:
Die Hard 2-t nézek és pálinkát iszom. Kérdés, óhaj, sóhaj, javaslat, vélemény? :D

2011.12.09. 00:01:18

@gyvy: Te aztán tudsz élni!

beacska 2011.12.09. 00:02:08

@MolnarErik: ha Peti megszerzi a kendőt, sanszos lesz...bááár úgy volna, menjen haza karácsonyozni a családjához

sogeking 2011.12.09. 00:03:32

@ő-szinte: viszont a belevalót láttam :)

sogeking 2011.12.09. 00:07:39

@gyvy: még nem, de határozottan tetszik

ő-szinte 2011.12.09. 00:08:28

@sogeking: Na, ki vagyok veled segitve :-DDDDDDDDDDDDDD (nagyon rohog)

Es mi volt, meselj! :-)

Hurri Kán 2011.12.09. 00:09:57

@sogeking:
Gyakrabban kéne hallgatni ezentúl.

Hurri Kán 2011.12.09. 00:14:28

Miről szavaznak? Hogy jövő héten ki mosogat?

ő-szinte 2011.12.09. 00:16:33

@gyvy: Nem. Azt taglaltak, hogy kire rakjanak.

sogeking 2011.12.09. 00:16:49

@ő-szinte: Dj Flower a.k.a. Voksán Virág és Én Lázár László, Anikó műsorvezetésében
:D

Hurri Kán 2011.12.09. 00:19:26

@ő-szinte:
Csodálatos. :)

@sogeking:
Azt hiszem, holnap a Die Hard 3. lesz :D

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2011.12.09. 00:21:03

Attila Petinek:
"Ha sok magasat ütsz, veszek fel térdvédőt"
:D

Hurri Kán 2011.12.09. 00:22:51

Tök édes, ahogy szumóznak. :)

ő-szinte 2011.12.09. 00:23:14

@sogeking: Hu, latom ma front van... nem a szereposztast kerdeztem :-)
Hanem, hogy volt-e vmi emlitesre melto tortenes benne, vagy egyaltalan valami?

Viszont most jo az online! Ezt a hulyeseget :-DDD

ő-szinte 2011.12.09. 00:26:05

@gyvy: En jol szorakozom rajtuk! :-)

sogeking 2011.12.09. 00:26:11

@ő-szinte: pedig a szereposztáson kívül más információt nem tároltam :)
(LL-val kapcsolatos minden dolgot törlök)

sogeking 2011.12.09. 00:27:17

@ő-szinte: egy szőkeség (Kinga/Seri) vitt valami nagy lila dobozt

Hurri Kán 2011.12.09. 00:27:28

@ő-szinte:
Én is. Következhetne a pezsgővel célbafröcskölés, tojás, majd tortadobálás. De hát annyira töketlenek a kreatívok, hogy az leírhatatlan. :D

ő-szinte 2011.12.09. 00:41:58

@gyvy: Hat, tenyleg jo lenne vmi :-)
De azert figyelted, hogy megint csak azert tortent vmi, mert Atti... ?

Hurri Kán 2011.12.09. 00:43:00

@ő-szinte:
Így van. :)
Jó éjt mindenkinek!

kárpátia56 (törölt) 2011.12.09. 00:43:13

@gyvy: a kettes a havas rész? a hármas az igazi királyság, az i hate niggers kezdés miatt persze, de a kettes jet-ski rész az jó. én alkoholmentes vagyok, pár éve felzárkóztak a normálhoz ízben. csajszival szilveszterkor bepróbáltuk az alkoholmentes pezsgőt, és beszédült. gyógytornász, úgyhogy mástól nem lehetett, mert vigyáz a kondijára. én family guyt nézek, sutyiban vizet iszok.

kárpátia56 (törölt) 2011.12.09. 00:49:59

ezt a számot lányainknak küldöm, és mindenklinek, aki szereti.

ő-szinte 2011.12.09. 00:53:43

@sogeking: Megjottek az elveszett baranykak...

ő-szinte 2011.12.09. 01:02:00

@sogeking: Vera es Fec, online.
Valami masra gondoltal, mi:-DDD
De nem! Nyugi :-)Se mumus, se semmi... :-)

ő-szinte 2011.12.09. 01:19:29

@sogeking: Nem, vmi randin, vagy min...

Közbiztonság Szilárd 2011.12.09. 06:08:30

Hát amikor a két csaj titkát felolvasták, és utána a két Ver(onik)a megbeszélte nyilvánosan a dolgokat, azon én is elröhögtem magam, először, mióta VV van... :-)
Az volt a szopás, amit a szexipari munkásnő csinál, az bizony csak orális szex. :-)

"Mi lehet annál jobb dolog, hogy Pityu az ő utasítására fizikailag bántalmazza Petit?"

Mondjuk az a "Már a Fásy mutatót se szerette! beszólás azért mindent vitt. :-)

Mondjuk azon kicsit kiakadtam, hogy Csabi nem kaphatott karácsonyi üzenetet a szeretteitől (bár a többi giccset hallva nem biztos, hogy nem ő járt jobban).
Szerintetek nem szopatják ezt a csávót kicsit eltúlzottan?
Attila az egész 3 hónapos geciskedése és szabotázsa miatt kapott fél nap büntetést (Peti még mindig semmit), Csaba meg már vagy 2 hónapja szopóágra van téve.
Valahogy nem érzem arányosnak.
(Mondjuk ehhez képest tök jól bírja.)

Néztem ezt a Fecó gyereket, bassza meg, ennek egész jó a mozgása, nemcsak bokszban, de pl. futásban is.
(És tényleg láthatóan jelentős mértékűt fogyott, ha bent marad még pár hónapot, és Csabával edz - merthogy ő már a bokszmeccsek előtt elkezdte -, egész tisztességesen fog kinézni.)

Elnézést azoktól akikkel Fecó-ügyben hirigbe keveredtem, ez a csávó tényleg bunyózhatott korábban, vagy akkora tehetség, hogy ha 15 évesen felfigyel rá valaki, ma ő lenne a Vitalij Klicskóba oltott Muhammad Ali papírsúlyú verzióban.
Mondjuk lehet, hogy a cigányokban van ilyen mozgáskoordináció gyárilag is, ha megnézzük, kb. minden jegyzett bunyósunk legalább félig cigány (bocs, nekem a romára nem áll rá a szám, ráadásul amikor én szocializálódtam, akkor az volt a lekezelő verzió, ahogy az oroszokra a ruszki - ez utóbbi olyannyira, hogy amikor egyik szomszédasszonyunk kiejtette a 70-es évek végén a szót a boltban (Milyen biciklit keresel, Juliskám? Ruszkit!), utána 2 hétig fosott, mikor jön érte a hatóság, pedig mint az előzmények alapján kiderül, ismerőse volt a boltos; nem bírtam meggyőzni, hogy Julis né'm, az csak annyit jelent, hogy orosz, mondjuk ha muszkát (ami persze a Moszkva német közvetítéssel - Moskau - létrejött magyaros verziója :-) mondott volna, akkor én is fosnék :-).
Kokót és Erdeit is beleértve.

Sajnos, Fecó egy tuti lila kendőt bukott el, ezen a terepen bárkit lenyomott volna úgy is, ha a jobbik kezét hátra kötik.
(Cigánygyerek létére egy picsogós picsa, de szíve kétségkívül van, az edzőknek is jelzett, hogy ne őt szavazzák be.)

A többiek viszont olyan merevek és darabosak, mint a fagyott birkaszar (ha lehetek ennyire vulgáris és pszeudonépies).
És lassúak, mint az ólombivaly radioaktív felhőben. Ez utolsó tétel alól talán Csabát kivéve, ő gyors, de neki sincs erő az ütéseiben, szurkál, nem üt (lásd még: Kokó, bár remélhetőleg itt nem lesz egy Pablo Chacón a ringben, aki csak egyet üt a meccsen, de az mindent borít; merthogy nem a legény, aki üt, hanem aki állja; ő állta, Ko-Ko-Kovász Pista nem annyira, igaz, másfél évvel később aztán Nagy Diótörő János egy herére mért jobbossal aztán bosszút állt - mondhatni revansot vett -, és gyökerében rohasztotta el a Chacón-családfát).

A bokszkisfilm legjobb része a csajok felkészülése első 5 másodperc, amikor Veronika bebasz egyet a rugós biszbasznak, és beáll elé, az visszabasz egyet az orrára, mire V. hosszú másodpercekig néz, mint fiatalkorú Rozália a mozgóképszínházban. :-)

Hajni, rossz hírem van. Nem vagyok az eseted, nem vagyok drabális állat. :-)
(Bár a lábaim szépek (és a vonásaim is szépek, s a szemem sem dagad Bazedow-kórtól, hogy a költőt idézzem, aki sajnos, már nincs közöttünk lassan egy évtizede. De ha eszembe jut Hollandia, vagy a kezembe akad egy holland dió, szívembe újra visszatér a remény. :-)

Viszont a higgyéért piros pont! :-)
(Mivel most volt Mikulás, a hibákat nem elemzem; vannak. :-)

Attilának viszont láthatóan használt a büntetés, egész normális lett. Már persze addigi önmagához képest.

Ami az XL-es bugyit illet:
Nekem L-es a méretem.
Ehhez képest van olyan XXL-es alsógatyám, ami kicsi rám.
A lábam 43,5-es.
Ehhez képest van olyan 46-os cipőm, ami pont jó rám, és kisebb, mint a normál 44-es cipőm (feles méretet rendszerváltás óra nem gyártanak).
És egyik sem kínai!

A fordított beállás jó dolog a bunyóban (á la Vera) (+ minden küzdősportban + vívásban), csak ahhoz tudni kell bunyózni RENDESEN, és kétkezesnek-kétlábasnak kell lenni, de teljesen. Egyébként csak hátrány.
(A távol-keletiek azt mondják, hogy a távol-keleti embernek négy végtagja van: két keze és két lába. Az európai embernek egy: jobb keze.)

nathalie kommentelőnk meg sosincs ott, mindig csak ígérgeti, hogy valami rózsaszín lófaszban a színpadon. :-)P

Pedig a Gödörben 13-án (kedd) Black-Out akusztikus, és a haverjai mind ott lesznek; meg én is. :-)P

Tjuca 2011.12.09. 07:20:18

@Cassia30: az hagyján, de mindnek kék a szeme. na ennyit arról, hogy mi domináns... :-)

mocskosmacska 2011.12.09. 07:52:51

@Zwekedly: Eszti-attila dugással az a gond, hogy csak érik-érik, de nem fog eljönni. Ha tévedek, akkor dicsőítő költeményt írok a nászukról.

Zsoofka 2011.12.09. 08:10:06

@lac64:
Tegnapiról jól lemaradtam... Most olvasom a párokat.... Az előző posztban leírt tippjeim 100%-osak.... kapok lila kendőt? :)
Ja: Szép napot mindenkinek!

Zsoofka 2011.12.09. 08:12:00

Remélem a 2. tippem is bejön: Attila és Péter úgy elverik egymást, hogy összevesznek és aztán megy majd a kavarás ezerrel egymás háta mögött :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.12.09. 08:14:47

Jó reggelt Mindenkinek!

@mokamini: rendben, jelölhetsz TE elsőnek, h ki essen ki:D

@Közbiztonság Szilárd: nem karácsonyi leveleket kaptak, hanem mikulásit:D Mi lesz itt karácsonykor...., amondó vagyok, h szükséghelyzetet kell hirdetni majd a benti árvíz miatt!!!:D

zorro001 2011.12.09. 08:26:42

@ladyandhenk: jók a megérzéseid. a közhiedellem ellentétben.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.12.09. 08:27:21

@mokamini: rendben, megszavaztam én is egy jelet Kingának:), vele nem tudok együtt élni, igaz, nem is akarok:D Ő mehet a szobámból, meg a lakásomból:D

beacska 2011.12.09. 08:27:52

@mokamini: :DD ne reménykedj...:DD

beacska 2011.12.09. 08:28:58

@ladyandhenk: pedig én úgy látom a streamek alapján, hogy egy Fecó-Veronika párbaj érlelődik

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.12.09. 08:30:59

@beacska: szió! Az egy dolog, de most éppen kijelölünk valakit:D Jelölj TE is:) Már van 2 Kingának:D

Amúgy írtam kisregényt:D

Zsoofka 2011.12.09. 08:33:57

@ladyandhenk:
Nagyon szomorú voltam,hogy szeri lett A.-val.... A. százszor jobb egyedül, Kinga lemeríti az energiáit! Meg az enyémet is :)

beacska 2011.12.09. 08:34:36

@ladyandhenk: Fecó! menjen haza karácsonyra!!!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.12.09. 08:35:57

@mokamini: :D:D:D
Ezt a szeri szót nem tudom megszokni, valóban felsőfokúzni kell lassan hogyvoltból:D Egyetértek, nem szeretem a folyamatos rinyálást, ez csak nekem engedélyezett itthon:D

Na, megyek enni, utána jövök.

Zsoofka 2011.12.09. 08:36:25

@beacska:
Oks, legyen Fecó-Kinga páros és karácsonyra való tekintettel mindkettő mehet haza picsogni és/vagy köpködni :)

Zsoofka 2011.12.09. 08:38:00

@ladyandhenk:
:) A szeritől nekem is feláll a szőr a hátamon, csak azért használtam, mert az A.-K. picsogásra ponn ez a gánya szó kell :)

beacska 2011.12.09. 08:48:19

@mokamini: ezzel az a baj, hogy egyik sem fogja a másikat kihívni.

zorro001 2011.12.09. 08:49:02

@ladyandhenk: hogy nem nézel szét kinek lépsz a lábára.
@mokamini: az ötlet remek.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2011.12.09. 09:00:07

@beacska: Lehet, h ő is így gondolja, és kér magára jeleket.

lac64 2011.12.09. 09:11:20

@beacska: Az éjjelit láttad? Mert az alapján nem. Fecó picit befenyegette Veronikát, ha kendőt kap, viszi, az meg összeszarta magát, így most ismét Verát szeretnék kigolyózni, csak most indirekt módon.

Hurri Kán 2011.12.09. 09:11:24

Jó estét. A teremburáját, faszomatbazmeg. :D

lac64 2011.12.09. 09:14:03

@mokamini: Nem. Aki ennyire jó ebben a játékban, azt gyorsan ki kell szórni, úgyhogy tőlem jelet kapsz :)

rianna 2011.12.09. 09:21:31

@Közbiztonság Szilárd: szerintem is aránytalanul nagy Csaba büntetése, én már jóformán arra sem emlékszem, miért kapta. De a retek maga alatt vágja a fát, a nézők annál inkább kedvelni és védeni fogják, minél inkább szivatják szerencsétlent.

Tjuca 2011.12.09. 09:37:02

olivér ahogy sajnálja fecót. bummja meg, hát ezt megcsinálták. bármelyik kapja ezt, szivacs.

sajnálom fecót, nem kurvul, nem obszcén, nem tahó, ez a baja. egy nyomi randija sem volt soha anno, mert ugye minek, és az egész vv csak a kurvulásra épít, még akkor is, ha bedől. :-(
gergőnek kívánom, hogy jól iskolázza le a tuja, akkora a képe, hogy nem férne az a2-esre. :-(

még mindig azt mondom, ezt elkúrta a csatorna, még az is jobb lett volna, ha hadrendbe állítják karfiolt vagy shadit, vagy balikát. neki akkora a feje, hogy még attila is betalált volna neki. :-P ez így szar. az egész játék nagyon eltolt, hogy vannak egyenlőek meg egyenlőbbek. :-(

beacska 2011.12.09. 09:37:51

@lac64: afffenébe....pedig bíztam Veronban...méghogy most jön a taktika...beszari ;DDD

lac64 2011.12.09. 09:39:39

@rianna: Hivatalos indok szerint párbaj után odaszaladt a szeretteihez. De szemmel láthatóan még mindig nem tört meg, úgyhogy most jól meg is veretik.

Tjuca 2011.12.09. 09:42:31

de a nagyobb szivacs annak a négy embernek lesz, akiket jól szétvernek, aztán nem kapnak lila kendőt. mert, valamiért fecót védi az, hogy rohadt jól boxolt volna, de lehetősége sem volt rá. legalábbis remélem.

remélem gergőke kimegy párbajra, ideje lenne.

beacska 2011.12.09. 09:42:49

jajjj, ne sajnáljátok már ennyire Fecót és Csabát! a szívem szakad meg miattuk...menjenek haza és zokogjanak ott, oszt' jónapot!

Csabának ez volt ez első eset, hogy a büntetését érvényesítették. Mire való a büntetés, ha nincs statuálva? Amióta kirótták rá, nem volt alkalom. Most volt...kész, ennyi...

beacska 2011.12.09. 09:43:37

@Tjuca: "mert, valamiért fecót védi az, hogy rohadt jól boxolt volna, de lehetősége sem volt rá. legalábbis remélem. " bocs, ezt nem értem

Tjuca 2011.12.09. 09:47:47

@rianna: a fickó meg áll minden szivatást. fagyálló, szívós tuja ő. befaragtak vele attiék is. :-P gergő momentán a tuják legtujábbika benn. elvitték shoppingolni, hogy na egy kicsit tujátlanítsák, de nem nagyon sikerül. :-D

mocskosmacska 2011.12.09. 09:50:31

@MolnarErik: Nekem eszter szexuális életéről mindig amelyik kutya ugat, az nem harap mondás jut az eszembe, de majd meglátjuk.

Tjuca 2011.12.09. 09:51:35

@beacska: atti szavával élve mártírt scinált belőle a rencer. szétszivatták két hétig, és nem játszhat. (pedig. nem hiába minden edző féltette tőle a sajátjait)

persze nyilván ilyen az élet szerinted.

kárpátia56 (törölt) 2011.12.09. 09:51:40

@JOKKA21: énszintén, és énse az általános műveltségük miatt. Serit kifejezetten kihívás fölülmúlni. Kinga nagyon jó közepes, vagy közepes felsőszint nálam.

Veronikával a túlzások a bajok forrása, mert szerintem a teste még rendben van, a cickói formája már cinkes, a szája meg kínos hasonlóságot mutat Geronazzo Mária szájával.

lac64 2011.12.09. 09:52:46

@beacska: Csabának ez volt az egyetlen szabályszegése, a legkeményebb büntetést kapta, amit ebben a játékban lehet kapni. Attila folyamatosan szabályt szeg, egyszer megbüntették, akkor erről szólt a fél öf. Amikor Veron tiltás ellenére kommunikált Attilával kapott egy egész órás megszólalási tilalmat, amiből tíz percet mutattak is. Nem azzal van a baj, hogy megbüntették, hanem azzal, hogy rendkívül aránytalan.

rianna 2011.12.09. 09:54:46

@lac64: emlékszem, csak arra utaltam, hogy nagyon régen volt, igasse vót :)

@beacska: jobb ötletem van, adjuk oda most rögtön Attinak a főnyereményt :P

Tjuca 2011.12.09. 09:58:36

@beacska: olyan jó, hogy sokfélék vagyunk és színes a világ, és elférünk benne, egymástól jóóó nagy távolságban. :-D

beacska 2011.12.09. 10:05:34

@lac64: tudod én is szoktam büntetni a gyereket. Van, hogy azért, mert visszabeszél, van, hogy mert egyest kap, mert nem írt házit, de a legnagyobb büntit azért kapja, ha hazudik...

beacska 2011.12.09. 10:06:07

@rianna: én nem tudom, kinek adnám, csak azt, hogy kinek nem

TapOut 2011.12.09. 10:06:23

@Tjuca: minden szavaddal egyetértek, Gergő a legtujább, menjen haza! Ügyesen shoppingol, meg aránylag érthetően olvassa fel a leveleket, de hát ez nagyon kevés a villában maradáshoz :-))
A tekintetétől meg egyenesen rosszul vagyok...
Csabi tényleg keményen állja a sarat, bárki más kapta volna ezt a büntetést, hetekig ettől zengene a villa.

Egyébként érdekes volt a boxolók felolvásasakor, ugye elhangzott a nézők szavazatai alapján kik kerülnek be. Attila a neve felolvasása után hangsúlyosan mgjegyezte, hogy Köszönöm "nézők". Erre Kingával összeröhögtek és Kinga odasúgta, hogy ez az ő dumája. Érdekes volt, vajon a villalakók tisztában vannak azzal, hogy a közönségszavazás kamu?

Tjuca 2011.12.09. 10:06:29

ja és attit is sajnálom, hogy játszania kell, mert őt péter nem fogja kímélni. :-( talán neki most jó lett volna, ha kimarad. :-O

egy olyan embert összetenni, aki az életben nem boxolt egy olyannal, aki (nem tudom mennyit csinálhatta, de nem kétszer járt lenn a teremben) soha nem boxolt, hát...

ezt az egészet elkúrta a csatorna. :-( ez van. ha már mozgás, kitalálhattak volna olyat, ami egyiknek sem fekszik (korcsolya pl.) és nyomhatnák párban, vagy szereznek párt.

vagy mindenkinek adnak lehetőséget, és beszerveznek még egy-két embert. sheri le van sérülve. ilyenkor ezt nem lenne szabad erőltetni. :-( kölykök ezek még, ha ők nem látják a határaikat, vannak felnőttek körülöttük, de úgy látszik ez nem jelent semmit. :-(((

Ladeek 2011.12.09. 10:06:51

Bakker a végén még kiderül hogy Fecó az igazi manipulátor....keveri a szart rendesen :D

Csaba büntetése bevallottan a többieknek is szólt, túl sokat engedtek meg maguknak és rajta csattant az ostor. Persze azóta már nem keménykednek mert ha rend van és fegyelem akkor unalmas a villa.... én Attila büntetése mögött is ezt sejtem. Először kap egy kemény büntit mert játssza az agyát, aztán feloldják hamar mert nélküle unalom van. Csabáét nem oldották fel (talán majd most) mert eddig nem érezte a hatását.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2011.12.09. 10:11:19

@TapOut: Gergőre addig van szükség, amíg van szeri, szal ez a "közönségszavazás" 1 szolid figyelmeztetés volt, h béküljön ki Serivel.

Ladeek 2011.12.09. 10:12:42

@Tjuca: a boxot én sem értem. nem akarnak erőszakot közvetíteni, de ez mégis az. A nagybetűs Box sport mert ott profik állnak egymással szemben akik tudják hogy kell nem-megsérülni vagy hozzá vannak szokva, elfogadják és ideális esetben még hasonló erősek is. De 8 félkegyelműt párokban egymásra ereszteni hogy beverjék egymás pofáját, az erőszak. Hiába van boxjelmezbe bújtatva, ha pl Seri ráront Kingára és ronggyá veri miközben az sipákol az nem sport.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2011.12.09. 10:14:50

@Tjuca: 1 héttel ezelőtt azon sírt, h hiába ad bele mindenbe 110%-ot, mégse értékelik sohase. Már akkor lehetett sejteni, h ez a boxdolog is erre a témára lesz felfűzve nála.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2011.12.09. 10:16:26

@Ladeek: "Bakker a végén még kiderül hogy Fecó az igazi manipulátor....keveri a szart rendesen"
Ez egyértelmű, már akkor szervezte az Attila ellenes csoportját, amikor még öribarik voltak.

Müszélia 2011.12.09. 10:16:27

@rianna: csaba a sikeres párbaj után meg merte ölelni a szüleit és/vagy barátait. ez az örökös büntetés oka, illetve a rtl azt hitte, a következő alkalommal úgyis kiesik. képzelem, hogy bosszantja őket, amiért még mindig nem tudták kitenni, sőt most már elkezdett kavarni kingával.

Ladeek 2011.12.09. 10:16:45

@MolnarErik: A villában én is azt adnám be mindenkinek hogy a fél világot meghúztam és a másik felét a villa után fogom. A cikk szerint érdekes hogy bent miért vallja be ha kint nem tudott róla senki.... most őszintén, mi valószínűbb, hogy bent őszinte a riválisaival vagy kint a barátaival? Hype az egész.

Ladeek 2011.12.09. 10:17:41

@MolnarErik: azt betudtam véletlen jó ötletnek :D

lac64 2011.12.09. 10:17:54

@beacska: Ez most hogy jön ide? Arra gondolsz, hogy az a legnagyobb szabálysértés, ha kommunikálsz a külső világgal? Basszus, Veronikához 1 egész napra visszaküldték Crist, közlekedési lámpa van felszerelve a villa bejáratánál, hogy a vendégek össze ne ütközzenek a nagy forgalomban, Gergőék meg kb. 20 emberrel találkoztak shoppingolás alatt.

rianna 2011.12.09. 10:18:51

@beacska: de nem bünteted hónapokig ugyanazért, ugye? Ezért aránytalan Csaba büntetése, ráadásul ez volt ez egyetlen bűne.

@Ladeek: ezzel egyetértek, tele vannak indulattal, bárki megsérülhet. Viszont, ha Seri ronggyá veri Kingát, azt nagyon fogom élvezni :D :D

beacska 2011.12.09. 10:18:54

@MolnarErik: jajjj, miért mondasz ilyet? ő a gerinces, rendes ember, akit a csatorna üldöz! Gyávaságnak nyoma sincs benne! ;DDD

capa05 2011.12.09. 10:19:34

@Tjuca: Leírok azért egy két dolgot a nagy sajnálatra.. az ökölvívásban többféle kesztyű van ezek méretét unciában mérok , minél kisebb annál jobban megy át az ütés ereje... valószinűsítem, hogy nem versenykesztyűvel fognak "játszani" hanem edzőkesztyűvel. Ezek nagyobb méretűek is így védekezni is könnyebb velük.
Talán Attika szólt arról, hogy ő az utcai harcos sportágban tevékenykedett...
Sehi sérülése valóban adhat okot az aggodalomra.. de minden bizonnyal sportorvos látni fogja a ringbe lépés előtt (már csak a botrány elkerülése miatt is)

Müszélia 2011.12.09. 10:20:13

a műsort mengele fogja megnyerni, pedig az egész ember kamu. én már azt se hiszem el neki, hogy van egy kutyája.

beacska 2011.12.09. 10:20:44

@Müszélia: Csaba nem véletlenül van ott. Az apujának "érdekeltségei" vannak a nyereménylakást építő cégnél. Csabánkat befizették ide...EZÉRT nem beszél soha a családjáról, EZÉRT nem találkozhat velük...méghogy büntetés!...

beacska 2011.12.09. 10:23:07

@lac64: igen. vannak szabályok, és vannak FŐszabályok...igen, erre gondoltam...tavaly a fél banda azért ment párbajozni, hogy találkozhasson a családdal. Hát ezt igyekeznek rövidre zárni...Amióta kirótták rá, nem is volt lehetőség alkalmazni....

Ladeek 2011.12.09. 10:25:34

@rianna: épp tegnap voltunk a koncerteden :D

Nos igen. Kinga. Biztos én is megnézem, de jobb lenne ha mondjuk lenne egy felelős a villában akinek az lenne a feladata hogy ha Kinga elkezd hisztizni akkor gongszóra leb*sz neki egy irdatlan pofont :D

Tjuca 2011.12.09. 10:28:13

@MolnarErik: egy kicsit próbáld meg félretenni, hogy mit gondolsz róla.

tényleg mindent megcsinál, egyet nem, nem kurvul. nem lóbálja a fütyijét, nem alszik meztelenül, és nem nyalifalizik a csajokkal.
és pörgesd vissza, hogy míg a többiek mit kaptak (feladatot, ajándékot, randit, megjelenési felületet), ő mit kapott. azért joggal érezheti, amit.

az edzők elismerték, hogy frankón boxol, de mégsem csaphat oda. lehet, hogy síróspicsogós, de abszolút át tudom érezni, amit érez. :-((( csaba azért kezeli jobban, mert a közönségtől rendre kap visszacsatolást, pl. tincitánci stb. ott a táncversenyben is, fecó jó volt, a zsűri mégis elkaszálta, mert csak.

az egy kérdés, hogy ő vállalta, meg egy másik, hogy itt mindenki a balhékra meg szexre kíváncsi (na jó biztosan nem, én személy szerint a humorra meg töketlenkedésre), de biztosan rosszul esik neki, hogy egyeseket a csatorna tol, másokat a közönség, őt meg látszólag senki.

lac64 2011.12.09. 10:29:58

@beacska: Te olvastad a villaszabályzatot, vagy honnan tudod ezt?

Hurri Kán 2011.12.09. 10:30:52

@Ladeek:
Ójaj. Erre azt hiszem, kéne vagy 3 ember, hogy tudják váltani egymást. :D

rianna 2011.12.09. 10:31:29

@Ladeek: jó voltam? :D

Kingához egy beszédtanárt is küldhetnének, nekem nagyon fáj ez az elkényeztetett kiránylány beszédmód.

beacska 2011.12.09. 10:33:46

@lac64: most keresem. az origón is van egy hasonló blog, ott írták...egyenlőre nem találom, mert nem a címben volt, de rajta vagyok...

Tjuca 2011.12.09. 10:36:12

@capa05: értem. de ettől még áll, amit mondtam. én is tudok bicajozni, de nem szeretnék boxolni veled edzőkesztyűben sem. nincs nagy ismeretem utcai harcban, de elképzelésem szerint a kickbox-hoz vagy a kapueirához van közelebb.

egyszerűen nem tartom fairnek két hét után összeereszteni őket na. attila azt hitte, majd jól elidétlenkedik a meccset, showt csinálnak (ami részemről oké is lett volna :-DDD), de megszívta.

ha sheri lesérül, akkor veronika nyilván nem tud helyette játszani. :-( megint csak azt írom, ezt benézte az rtl. :-((( ha csak kicsit sérült (???) akkor meg, az a lágy picsogós szívem mondatja azt, hogy megéri? nem éri meg. ők nem versenysportolók.

beacska 2011.12.09. 10:36:21

@lac64: nem olvastam, de minden párbaj előtt és alatt vagy 20* elmondják. Meg azért érezni is lehet, hogy van egy kis különbség aközött, hogy vki egy eladóval becsomagoltatja az ajándékot egy tök üres plázában, és hogy a stúdióban odaszalad ölelgetni, esetleg fülbe sugdosni (ki tudja, én élnék vele)

nathalie 2011.12.09. 10:37:51

@rianna:
faszombazdmegre gondolsz? :D:D:D

beacska 2011.12.09. 10:38:09

@Tjuca: Péter és Attila el is fogják idétlenkedni. Csaba meg Gergő pedig vérre menően fogják nyomni. Így lettek összeállítva...bááár, Csaba szenvedélyében erősen kételkedek...

Hurri Kán 2011.12.09. 10:39:03

@nathalie:
FaszomAT. Legyünk már autentikusak. :)

nathalie 2011.12.09. 10:40:10

@gyvy:
direkt írtam, mert tudtam, hogy kijavítod :P

Tjuca 2011.12.09. 10:41:31

@beacska: ugyan. gondolod a nyereménylakást nem tudná odaadni a gyereknek?

ez a soha nem beszél a családról meg megint bukta, mert kiderül, hogy beszélnek, mind, csak éppen azt nem látod, mert rtl nem láttatja.

betették tőteléknek, mert fura ilyen még nem volt, ártalmatlan, majd jól kiesik. elkezdték0 nyomni a tujázást, de jól ráfaragtak, mert nem tuja, és csak nem akar kiesni, és cristofelt is kitolta rögtön az elején...

mocskosmacska 2011.12.09. 10:42:41

@Ladeek: Igazi manipulátor az, akiről rohadt nehéz észrevenni, hogy a saját akarat szerint irányítja az embereket. Attila és peti abszult nem manipulál, hanem megpróbálja az embereket rábeszélni a dolgokra. Az rtl tévesen használja a manipulálni szót.

Tjuca 2011.12.09. 10:44:22

@beacska: péter egy percet nem fog idétlenkedni. ebben biztos vagyok. egyrészt alamuszibb annál, másrészt a boxban ő jó, harmadrászt fosik a párbajtól.

beacska 2011.12.09. 10:44:31

@lac64: nem fogom megtalálni, nem tudom kezelni az oldalt. Hogy lehet ezen lapozni???

valovilag5.postr.hu/

Tjuca 2011.12.09. 10:44:56

további jó évődést emberek! :-P

beacska 2011.12.09. 10:45:16

@Tjuca: jaaa, igen, ő alamuszi és gyáva...bocs, erről tökre elfelejtkeztem...eddig azt hittem Fecó az, DE NEM!

rianna 2011.12.09. 10:45:23

@nathalie: nem arra, hogy folyton úgy nyávog, mint egy 3éves. Mikor rendesen beszél:D

mocskosmacska 2011.12.09. 10:45:41

@beacska: Miért? Az apja homlokára van írva, hogy: érdekeltségem van a nyereménylakásban?
Nem kell ezen fentakadni, szerintem egyik sem a castingon keresztül került be.

mocskosmacska 2011.12.09. 10:47:46

@Tjuca: Én sem a balhékra meg a sexre vagyok kíváncsi, hanem a humorra, esetleg az érzelmekre. De még sex sincsen bent, csak mindenki beszél róla, hogy ő mekkora kan meg milyen bővérű asszonyka, de üzekedni nem hajlandóak. KIvéve veronika. És ő nem adja elő magát, hogy mennyire gátlástalan a sexben. VAn aki beszél róla, van aki csinálja.

lac64 2011.12.09. 10:48:21

@beacska: Ja egy blogon, akkor biztos igaz. :D
Ami biztos, hogy az anyja matektanár. Az apjáról nincs hír, de ha az apjának ekkora a befolyása, akkor mi a francnak ide tolták be. Egy üzletembernek azért nem akkora reklám, hogy a fia VV-s.

Csaba szüleiről az újságokban az jelent meg, hogy mélységesen ellenezték a VV-s szereplését, emiatt nem jelentek meg a beszavazóján sem.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.12.09. 10:49:32

Megjöttem:D Hiányoztam?:D

beus rögtön írok, csak megnézem, h mi történt, amíg nem voltam itt:D

mocskosmacska 2011.12.09. 10:50:35

Kár, hogy gergő boxolhat nem fecó. Gergőnek már most is akkora az arca, hogy alig fér el a nappaliban. És amikor a nyugiszobában magyarázta, hogy nem érti, hogy a nézők mi alapján szavaztak, hogy ő csak utolsó előtti lett........teljesen össze volt zavarodva, hogy nem ő az első és szerintem egy élet kevés lesz neki ahhoz, hogy ezt helyretegye magában.

capa05 2011.12.09. 10:50:37

@nathalie: ha ma tartod a nick névnapod.. akkor Boldogat Kívánok.. meg egy Ati - kinga összeveszést..:))

beacska 2011.12.09. 10:50:45

@mocskosmacska: jaaa, nekem sincsenek illúzióim. Csak itt sokan oly' igen nagyon sajnálják Csabát. Ezt csak erre mondtam: lehet, hogy nem AKARJÁK, hogy bemutassák a családot. A kisfilmben sem voltak benne, asszem...

beacska 2011.12.09. 10:52:05

@lac64: nnna, akkor ennyit a büntetésről: nem akarja a család, és kész...

avanivi 2011.12.09. 10:52:47

@Ladeek: Igazad van,nagyon csodálkozom,hogy nem fél a csatorna egymásnak engedni két hét gyakorlás után ezeket a szerencsétleneket. Befenyitették őket,hogy nincs bohóckodás, takika,mert Tudjukkki bohóckodni és tatkikázni akar.
Hogyan ???? fog taktikázni valaki ,amikor ketten harcolnak ,mindenki saját magáért ??Ütni fogják egymást amig birják !!!Mint a cséphadaró !Remélem maradandó sérüléseket nem okoznak egymásnak.Csaba -Gergő nem jó páros. Attilának , Péternek van annyi esze, hogy kiterül ha érzi a végét, Seri sérült, a Vera pedig vadbarom.Gladiátorok harca.

nathalie 2011.12.09. 10:55:28

velvet.hu/celeb/hcdb/napcelebje/2011/12/09/vv_annamaria_nem_pedofil_az_apam/

én ebből nem értek semmit. Mi az, hogy egy 14 éves lány, azért mert a szüleivel nem ért egyet kérheti az állami gondozásba vételét, minden különösebb indok nélkül. A tinilányok kb 80%-a kérvényezhetné ezt, persze úgy néz ki nekik több eszük van akkor mint AM-nek.

nathalie 2011.12.09. 10:56:23

@capa05:
köszönöm. Nem ma tartottam volna a nicknévnapomat, de hát ilyen jókívánság mellett nem lehet csak úgy elmenni. úgyhogy akkor ma tartom :):)

(bár az enyémet franciásan kell ejteni középen h-val :D:D )

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.12.09. 11:00:08

@nathalie: én inkább arra lennék kíváncsi, h melyik gyámhivatalnak elég ez az indok, v mit nem mondott el? Illetve 14 évesen munkája volt???? Modellkedés? Mert az oké..., de mást nem nagyon lehet 16 év alatt....

nathalie 2011.12.09. 11:03:22

@ladyandhenk:
tulajdonképpen én is ezen értetlenkedem. Akkor most minden szülő, akinek hasonló korú gyereke van retteghet, hogy a gyerek kérvényezi az állami gondozásba vételt nagyobb szóváltás után? biztos hogy valamivel ezt indokolni kell. ilyen sztem nincs. modellkedéshez is szülői beleegyezés kell, nem?

capa05 2011.12.09. 11:05:07

@nathalie: annak is ma van..:)azaz ma is..
és még 3 alkalom..

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.09. 11:10:02

@ladyandhenk: @nathalie: állami gondozás '97. óta nincs, átmeneti vagy tartós nevelésbe vétel van. és a gyámhivatalokban sem hülyék ülnek (bár néhány ott is előfordulhat, ahogy minden szakmában). valósznűleg más indok is lehetett, de amt nem kíván elmondani, ahhoz semmi közünk..

rianna 2011.12.09. 11:12:25

@nathalie: biztos volt ott komolyabb indok, csak nem akar róla beszélni.

nathalie 2011.12.09. 11:13:24

@anica inkognitóban:
lényegtelen sztem, hogy mi van helyette, alapkoncepció a szülők helyett az állam neveli a gyereket.
Ha pedig volt indok, akkor mondja azt, hogy volt, de nem kívánja megnevezni. Mivel így ez egy hazugság és számomra teljesen elítélendő is, hogy valaki lenyilatkozza, hogy hát a szüleimnek nem volt ideje rám (mert dolgoztak, hogy egyél bazdmeg!), meg hogy nem értettünk egyet, szóval kértem 14!!! évesen az állami gondozást. Azért sztem ilyet nem kellene állítani, ha ez nem így volt.
Mondjuk kb ennyit néztem ki ebből a nőből.

mocskosmacska 2011.12.09. 11:19:01

@beacska: Igazából amennyit látok belőle csaba a legirigylésreméltóbb szülők dolgába. Ugyanis a több mind lelkendezik, hogy kislánykája/kisfiacskája milyen szerencsés, hogy bekerült a vv-be, ahol agyonalázzák és kurvának nézik és utána még évekig az rtl klub nevű szemét és embertelen cég rabszolgája lehet, elvesztegetve ezzel az idejét, ami alatt felépíthetett volna magának egy normális életet, karriert. Igazából sajnálom azokat a gyerekeket, akik szüleinek ennyi esze van.
Ha csaba szülei tényleg azért maradnak távol, mert nem helyeslik a dolgot (ezt azért tudom elképzelni, mert csabán látszik, hogy foglalkoztak vele, nemcsak nőtt, mint a gaz.) akkor én nem sajnálom, hanem őt tartom a legszerencsésebbnek.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.12.09. 11:22:48

@anica inkognitóban: jó, ezzel tisztában vagyok, a 97-es gyermekvédelmi törvénnyel nincs, anya is gyámhivatalos volt, ő is csodálkozott ezen. Most 29 éves a lány? Rá akkor még a régi volt érvényes, nem?
Igen, az ő magánügye, de így megtévesztő az információ! Inkább ne mondjon semmit, szerintem! Én szeretem a gyámosokat, közel állnak hozzám nagyon:)

@nathalie: de, de ha bekerült a rendszerbe, akkor megadja neki a hivatal...(gondnok, gyám, stb, kinek mi van)

beacska 2011.12.09. 11:25:57

@mocskosmacska: Péter szülei sem pattognak, Attiláé sem, szerintem a Vera szülei is diszkrétek, Veronika anyukája kifejezetten kérte, hogy ki akar maradni...azért vannak ott ilyenek...csak a kisfilmeket kéne végig böngészni...nem mindenkit puszilgatott a mama, amikor csomagolt

beacska 2011.12.09. 11:26:42

@ladyandhenk: AM 22 éves, asszem...vagy 20...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.12.09. 11:28:09

@mocskosmacska: Péter szüleit sem láttam még:), sztem ők is elismerésre méltók:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.12.09. 11:30:05

@beacska: CSAK?:D Megnéztem már: 1989.02. 19.

Akkor nem szóltam egy szót sem:D Annyinak néztem:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.12.09. 11:34:13

@beacska: na, ment a válasz!

Most eltávozom, szép napot Mindenkinek! És szép hétvégét is!

genevieve 2011.12.09. 11:34:52

@beacska: te egy hihetetlen nő vagy:-)))
ahogy gyülölni tudsz az félelmetes:-)

megjegyzem az, hogy csaba szülei nem akarnak szerepelni egy dolog...de most még csak egy levelet sem kaphatott tölük (abban semmi szereplés nincs)

a párbajon meg abban az 5 másodpercben milyen hatalmas titkot súghattak a fülébe szerinted?:-)

főleg, hogy ő éppen megnyerte az a párbajt:))

avanivi 2011.12.09. 11:35:28

@beacska: AM 22 éves. Most olvasom, hogy a kislánya három éves volt amikor örökbe adta 2008-ban :(((Akkor AM 19 éves volt !!

beacska 2011.12.09. 11:37:37

@genevieve: elhangzott Csaba neve??? Isten hozott! nem kell anyatigrisként védened Csabát, én kedvelem...úgyhogy kár a gőzért, szó sincs gyűlöletről...

...ülj le, egyes ;D

Ladeek 2011.12.09. 11:38:40

@ladyandhenk: Péter szüleit még nem tudták utolérni mert a GPS nem találja Középföldét :D

nathalie 2011.12.09. 11:40:57

@avanivi:
három évesen adta örökbe???

genevieve 2011.12.09. 11:42:11

@beacska: de bizony elhangzott csaba neve (is), de általánosságban irtam...shadi, feco, csabi:-)

nem a fiad vagyok, hogy egyest osztogass:-)

beacska 2011.12.09. 11:48:27

@genevieve: neki nem is szoktam.

szerinted, ugye, ha vki nem a te véleményeden van, egynél többször le is írja, az már gyűlölet???

ohhh, istenem....bocs...nem szóltam egy szót sem...

Tjuca 2011.12.09. 11:55:00

@nathalie: igen. és addig fejlesztésre hordta. aki tudja mit jelent egy dévény tona vagy egy konduktor, mit jelent egy koraszülés, az sóhajt egyet, és hallgat.

gyakorlatilag három évesen mondták ki, hogy a kislánya egészséges, akkor adta örökbe. így azért nagyon más a "leányzó fekvése".

a nagyanyám szokta mondani, hogyha ti tudnátok milyen életek vannak! biztosan nem annyi am, amennyit két hónap alatt láttunk belőle. 16 évesen teherbe esett, megtartotta, koraszülött lett a baba, de fejlesztették. nem minden fekete vagy fehér. én 16 évesen még játék határok nélkült néztem a tv-ben. nyilván védekezhetett volna stb. de baromi nagy pofont kapott. még egy egészséges gyerekkel sem egyszerű, felnőttként sem, stabil körülmények között. itt meg sem stabil körülmények, sem egészséges csecsemő, sem felnőttek nem voltak.

Tjuca 2011.12.09. 11:59:32

@nathalie: és örökbeadni, pláne így, valami hihetetlenül nehéz lehetett. :-( biztosan jó helyre került a kislánya, ez lebegett a szeme előtt.

Virágék 2011.12.09. 12:00:14

Ha ez a két idióta nem lenne bent, dög unalom lenne!
Érdemes pár percet megnézni a streamből:

youtu.be/PncL0qT9QCE?t=1h45m

nathalie 2011.12.09. 12:06:30

@Tjuca:
mivel nem olvastam a cikket, ezért a fejlesztésről sem tudtam. ezért is kérdeztem rá értetlenkedve a 3 éves gyerek örökbeadására.
Azért akkor is elég furcsa. Nekem először az jutna eszembe, hogy megpróbálok kibékülni a szüleimmel, akiket elméletileg minden indok nélkül ott hagytam, hátha segítenek a gyerekem megtartásában.
Persze ez is csak fikció, mivel tulajdonképpen senki nem tudja mi történt ezzel a lánnyal. Mindenesetre ahogy nyilatkozik a szüleitől való elválásról nekem az nem szimpatikus.sőt...

Tjuca 2011.12.09. 12:15:18

@nathalie: talán jobb, ha nem tudjuk. van luk bőven a történetben. azt mondta, hogy a gyereket hagyják békén, őt kikezdhetik. biztos a gyerekhez (is) kapcsolódnak a lyukak.

@Virágék: :-D :-D :-D

Lotyóbridzsida 2011.12.09. 12:21:07

tegnap gignatikusan rossz napom volt,
de amikor a peti megijesztette a verát miközben kisautózott rajta az ágyon, azon ordítva röhögtem hosszú percegik!

:D:D:D:D:D:D

és még most is, mikor eszembejut. :D:D:D:D:D:
szerivan.
petinek beírtam egy piripontot a 45 feketéje mellé.:D:D:D:D:D

kamarti 2011.12.09. 12:51:17

@nathalie: az szimpatikusabbá tenné, ha piszkolná a szüleit? ha mindent kiteregetne? halkan jegyzem meg, egy apa akkor is lehet elviselhetetlen, ha nem pedofil, és igenis van olyan, hogy egy család nem működik, hogy egy szülő-gyerek kapcsolat tarthatatlan, és nem azért, mert a gyereknek nem vesznek elég barbibabát. És van olyan gyerek, aki ezt nem viseli el, és tesz ellene, próbál szabadulni, mondjuk olyan iskolát választ, hogy kollégista legyen. (persze aztán később kiderül, hogy általában ez nem elég távolság, és akármennyire fogadkozott is, hogy ő majd másképp alakítja, idősebb fejjel rájön, mennyire meghatározta a lépéseit a gyerekkora és az akkori tapasztalatok. aztán ha szerencséje van, még később majd talán megérti és elfogadja a szüleit, belátja, hogy ők is határok között mozogtak.)
amúgy a gyámhivatal értékelte AM helyzetét, és ők elfogadhatónak ítélték az indokait. nekik biztos több infójuk volt, mint nekünk.

amúgy azt sem tudjuk szerintem, hogy nem próbálta-e meg rendezni a viszonyát a szülőkkel a babavárás alatt vagy után. de ha most azt nyilatkozná, hogy terhesen bekopogtatott, csak kirúgták, akkor is sokan lennének, akik azt mondanák, persze, akkor már jók lettek volna a szüleid, ugye? Én meg tudom érteni, hogy megpróbált a saját lábára állni, dolgozni, családot teremteni, sztem ez becsülendő. Nem sikerült, ez meg szomorú inkább.

kamarti 2011.12.09. 12:59:04

a boksszal kapcsolatban nagyon remélem, hogy a kigolyózott Fecó besegít Csabának a felkészülésben Gergő ellen - így kicsit fairebb lenne a "nézők, a szerkesztők és az edzők döntése" a párosításokról. Sztem szánalmasan átlátszó, hogy AtiPetit nem merték csak egymással szembe állítani (így az egyik mindenképp védett lesz, szóval teljesen felesleges és nevetséges volt a "nemtaktikázhatnak tudjukkik" figyelmeztetés), Gergőt pedig, aki Fecóval és férfiedzővel edzett, összeeresztik Csabával, akinek Kinga és MilóViki jutott edzőpartnernek, és súlyban is messze van Gergőtől.

bigél 2011.12.09. 13:01:19

@kamarti: Egyetértek, nagyon jól megfogalmaztad!

Amúgy pedig üdv mindenkinek! Olvasom a posztokat és a vitákat az elejétől fogva (csakúgy, mint a VV4-nél). Jókat szórakozom Hajni írásain és a kommentek egy részén.
Emellett totál érdekes, ahogy ugyanazt az infót mindenki másképp, a saját szűrőjén keresztül, értékeli. Pl. AM esetében is. Ami kitűnt, hogy elég sokan amolyan fekete-fehér módon viszonyulnak a játékosokhoz, ill. egymáshoz is.

nathalie 2011.12.09. 13:03:40

@kamarti:
köszi, hogy leírtad a kollégista példát. én ezt választottam. nem az állami gondozást.

bigél 2011.12.09. 13:05:17

@bigél:
Ja, amúgy kedvelem Csabát, nekem bejön. Mint fickó is.

Attilát is csípem az esetek többségében, bár neki több olyan húzása volt, amivel nagyon nem értettem egyet, de ez teljesen természetes.

avanivi 2011.12.09. 13:06:55

@kamarti: Megértem AM helyzetét, nem akart a szüleiről beszélni, mások is hallgatnak róla a villában, DE ha a gyermekéről beszél,/ és az igazat mondja/ akkor talán szimpatukus is lehetett volna .

bigél 2011.12.09. 13:10:49

@avanivi: Én pedig azt értem meg, hogy nem beszélt. Lehet azért, mert olyan idős koromban én is nagyon zárkózott voltam, sőt még most is rengeteg olyan dolog van, amiről még közeli barátaimnak sem vagy csak nagyon ritkán beszélek. Nem vagyunk egyformák.

Plusz ha a gyerekét nem akarta belekeverni, az teljesen érthető. Mondjuk naiv volt, mert sajnos valamennyire belekeveredett így is.

Zsoofka 2011.12.09. 13:20:30

@Tjuca: @lac64: Ilyesmire öröm hazajönni: szóval van egy jelem és egy lila kendőm. Csak be ne zárjatok a mosókonyhába :) Na olvasom tovább....

avanivi 2011.12.09. 13:25:08

@bigél: Van amiről én sem beszélek, de az nem egy három évesen örökbe adott gyermek . Nem mennék be a vv5-be!! AM arról tartott hegyibeszédet,hogy alapítványt akar létrahozni a beteg gyermekek segítésére a nyereménye egy részéből.Akkor kellett volna beszélnie őszintén a gyermekéről.

kamarti 2011.12.09. 13:25:10

@nathalie: de nem mindenkinek van rá lehetősége, és ha az ember kollégista (és még 18 alatti), akkor továbbra is a szülei segítségére szorul anyagi értelemben. Ilyen szempontból is meg tudom érteni az állami gondozás+munka kombót, ami AM-nál volt.

kamarti 2011.12.09. 13:30:45

@avanivi: ebben nem értünk egyet. Egy gyerek az gyerek, és abban tökéletesen igaza van, hogy nem tudja megvédeni magát, mint adott esetben egy szülő, aki közli, hogy ő nem akar szerepelni, függetlenül a gyereke szereplésétől.
arról nem beszélve, hogy hányan zúdultak volna fel azon, hogy a gyerekét felhasználva akar felkapaszkodni, érdekesebb lenni, ha feltárja a dolgot a villában - akár bent, akár kint (ld. Fecó mért nem a gyerekeivel van mantra itt is, ott is). Szóval a só szempontjából talán rosszul döntött, de ha az emberi oldalát nézzük a dolognak, sztem a lehető legjobb döntést hozta, amit hozhatott azután, hogy egyáltalán jelentkezett ebbe a műsorba.

bigél 2011.12.09. 13:30:56

@avanivi: Ha beszélt volna, akkor pedig sokan azt mondanák, hogy sajnáltatta magát. (Mint ahogy ez elő is került már a testvérlátogatás kapcsán is.)
Mindenesetre én a magam részéről nem tartom akkora hibának (bűnnek), hogy nem tette meg.

Én sem mennék be semmilyen televíziós játékba (nemcsak a valóságsókat kerülném, hanem általában a szereplést). De ha valaki bement, az nem jelenti azt, hogy köteles az élete minden egyes pillanatáról számot adni.

kamarti 2011.12.09. 13:34:06

@avanivi: azért azt se felejtsük el, hogy ha a gyereket még alaposabban belekeveri, azzal belekeveri azt a családot is, akik örökbe fogadták. Szóval nem olyan egyszerű dolog ez azért, jó sok szempontot figyelembe kellett vennie a döntés előtt.

bigél 2011.12.09. 13:35:10

@kamarti: Emellett egy 14 éves gyerekről beszélünk. Nem tudom a körülményeit, hogy mi lett volna ideálisabb számára, csak azt, hogy 14 évesen még nem mindenki tud felnőtt fejjel, éretten gondolkodni. Mérlegelni, hogy mi is lenne jobb.
Hangsúlyozom, hogy lehet, hogy AM elég érett volt, ezt nem tudom megítélni, de a gyerekek többsége nem az.

avanivi 2011.12.09. 13:39:23

@kamarti: @bigél: én sem tartom bünnek,csak hülyeségnek, főleg azért mert végig gyerekekről beszélt, a nővére gyermekeíről.
Nem köteles az életéről beszélni, de azt az elözőekből leszürhette volna, hogy a bulvár mindent kiderí.

Dragonair 2011.12.09. 13:39:34

VV Annamari cáfol!
ez modell is volt?:O egész helyes is volt, bár belsőleg attól még nem lesz jobb..

newsee.hu/tartalom/vv-annamari-c%C3%A1fol

kamarti 2011.12.09. 13:39:43

@avanivi: talán Shadi nyilatkozta valahol, hogy bent az ember nagyon meggondolja, mit árul el magáról, az életéről, hogy minél kevesebb támadási felületet, gyenge pontot adjon. Ha belegondolsz, a többség nem csak a szüleiről nem beszél, hanem egyáltalán nagyon kevés konkrétumról az életükből, nyilván nem véletlenül - az már más tészta, hogy az udvari bulvárnak kell írnia valamiről, tehát megírják, hogy szegény Peti mekkora traumát élt át a beköltözés előtt stb.

kamarti 2011.12.09. 13:44:21

@bigél: hiába döntött volna úgy, hogy állami gondozást kér, ha a gyámhatóság nem bólint rá. És gondolom, a szülőkkel is konzultáltak. szóval nem egyedül döntött, a felnőttek döntöttek.

beacska 2011.12.09. 13:45:06

@Dragonair: Veron milyen fura szőkén, Évike meg milyen széééép...

kamarti 2011.12.09. 13:45:59

@avanivi: de attól még nem kell tálcán nyújtani nekik mindent - egy másik család életét, mert itt erről is szó van

genevieve 2011.12.09. 13:50:22

@avanivi: annamari kiesése után volt a belevelóban és anikó rákérdezett a kislánya örökbefogadására..
akkor annamari határozottan azt mondta, hogy valóban örökbe adta a kislányát mert olyanok voltak a körülményei, de erről se akkor sem a jövőben nem fog beszélni és megkér mindenkit, hogy tartsák tiszteletbe a kislánya életét, aki most egy boldog családban él..

bigél 2011.12.09. 13:51:47

@genevieve:
Teljesen világos és érthető kérés.
És amennyiben a média ezt nem tartja tiszteletben, az nem AM hibája.

nathalie 2011.12.09. 13:57:47

@kamarti:
ne ez már egy indok, hogy a szülőkkel is beszéltek és ők is akarták a dolgot.
De ez a nehezen értettük meg egymást, majd 14 évesen úgy döntök, hogy állami gondozásba megyek, ha hát az nem. ha meg volt mögötte olyan dolog, amit nem szeretne elmondani, akkor meg nem így kellene előadnia magát.
De ez az én véleményem. senkit nem akarok meggyőzni, hogy sztem ez nem normális. ha valaki úgy gondolja, hogy egy gyerek ilyenről dönthet, ám legyen.
Ha meg több van a háttérben, akkor meg felesleges találgatni. Én azt reagáltam le, amit ő állított.

avanivi 2011.12.09. 14:05:43

@genevieve: AM nem beszél róla de , azért mégis téma. Ha beszélt volna róla kb annyit amennyit az Anikónak elmondott, még a villában lehetne.Akiktől a szavazatokat kaphatta volna , azok tudtak róla.

bigél 2011.12.09. 14:08:38

@nathalie: Nem annyira egyszerű nyilatkozatot adni, főleg egy olyan témában, ami fájó pontot érint.
Nem hiszem, hogy sokat gyakorolta volna, néhány tucat interjú és rögtön jobban csinálja.

Függetlenül AM helyzetétől (hisz mint Te is írtad, nem tudjuk pontosan mi van): szerintem egyáltalán nem véletlen, hogy törvényileg van erre lehetőség, hogy a gyerek saját kezdeményezésére a gyámhatóság megfontolja a nevelés átruházását. Vannak sorsok.

bigél 2011.12.09. 14:16:40

@bigél: mondjuk személy szerint én egyáltalán nem tartom akkora problémának, hogy azt nyilatkozta, amit.

kamarti 2011.12.09. 14:18:12

@nathalie: egyrészt senki sem gondolja úgy, hogy ilyesmiről egy 14 éves egyedül dönthet, hiszen nem is ő döntött, max kezdeményezte (bár egy 14 éves ár nem 6 vagy 10 éves, a jog szerint sem).
másrészt viszont épp te írtad, hogy valamiért te is a kollégiumot választottad, nyilván megvolt rá az okod (amit senki nem feszeget, még itt se).
Én csak azt mondom, hogy a koleszhoz képest az állami gondozás+munka egy másik alternatíva. és a pénzügyi függetlenség szempontjából (értsd: nem kérek és nem adok) is tisztább sor.

nathalie 2011.12.09. 14:20:25

@bigél:
Ezt a vannak sorsok dolgot sztem most már tényleg hanyagoljuk. Vannak. Sztem mindenki látott már sorsokat, ha nem saját tapasztalat. Nem tudom ki kicsoda itt, gondolom Ti sem, lehet vannak még szerencsétlenebb emberek itt mint AM.

Elismerem azt is hogy nem egyszerű nyilatkozni. De ez a nyilatkozat pont tökéletesen tükrözi AM egyébként flegma megnyilvánulásait. Magát a nyilatkozatát értékeltem és arra írtam, hogy gáz. ennyi.

kamarti 2011.12.09. 14:21:02

@nathalie: bocs, de lehet, nem is pontosan értem, amit írsz: most az a baj, hogy nem teljes körűen írja le a körülményeit, indokait, az eseményeket? vagy az, amit tett?

nathalie 2011.12.09. 14:22:13

@kamarti:
ugyanazt tudnám elmondani szóról szóra mint am. Voltak nézeteltérések, állandó veszekedés, apámmal semmilyen szinten nem jöttem ki. Ennyi. Felnőtt fejjel rá kellett döbbennem, hogy nem nekem volt nehéz apámmal, hanem nekik velem. Sztem erre sok tinédzser rájön felnőtten.

kamarti 2011.12.09. 14:23:19

@nathalie: azért a flegmaságnál vannak nagyobb bűnök...
másrészt el nem tudok képzelni egy olyan vv-szereplőt, aki minden megnyilvánulásában minden vv-nézőnek meg tudna felelni. Te igen?

Dragonair 2011.12.09. 14:24:16

erről is lesznek bejegyzések:P
SP-sorozat indul a TV2-őn

newsee.hu/tartalom/sp-sorozat-indul-tv2-%C5%91n

nathalie 2011.12.09. 14:24:37

@kamarti:
már így kezdődött a kommentem: egyszerűen nem értem az egész cikket. Mehet valaki, állami gondozásba, nem csak verés vagy molesztálás járul gondolom ehhez hozzá, de ahogy ő ezt lenyilatkozta az nekem furcsa volt és nem értettem. Ha több indok van mögötte, amit itt írtak többen, akkor miért nem mondja erre is azt, hogy nem kíván nyilatkozni. A cikk érthetetlen volt számomra, nem láttam benne logikát stb

avanivi 2011.12.09. 14:25:59

@kamarti: A koleszt nem az állami gondozással kell összevetni, hanem azzal, hogy valaki , könnyen bejárhatott volna a suliba, de mégis a koleszt választotta :)))/

nathalie 2011.12.09. 14:26:11

@kamarti:
nem, nem kell ehhez vv szereplőnek lenni, egy átlag ember sem tud megfelelni mindenkinek.
Századszorra is leírnám, hogy az volt a problémám, hogy a cikk számomra teljesen érthetetlen volt. Találgatni meg nem akartam, hogy mit nem mond el am.

bigél 2011.12.09. 14:26:11

@nathalie: (1) Pont azt írtam, hogy AM helyzetétől függetlenül, gondolom úgy - Veled ellentétben - hogy nem véletlen, hogy akár egy gyereknek megadják ezt a lehetőséget. Én nem vagyok gyámügyi szakember, de nyilván nem csak brahiból, a szülők zrikálása végett találták ki ezt az egészet.
És megint hangsúlyozom, hogy nem AM-ről beszéltem, mert esetében nem tudom, hogy mi van a háttérben.

(2) Szerintem meg nem gáz. ennyi.

lac64 2011.12.09. 14:27:55

Ismét nézem az online-t és most vettem észre, hogy nincs ring. Akkor már nem fognak edzeni?

nathalie 2011.12.09. 14:29:36

Kicsit debilnek érzem magam, hogy bár voltak otthon veszekedések én nem gondolkoztam az állami gondozáson. Tulajdonképpen ha meg akarom fogalmazni a fő problémám, hogy ez a cikk azt sugallja, hogy teljesen természetes egy 14 éves gyereknél, hogy lófasz probléma ellenére (nem értettük meg egymást a szülőkkel. könyörgöm melyik tini érti meg magát?) úgy döntök állami gondozásba megyek.
Tudom, hogy ehhez gyámhatóság kell, tudom hogy biztos volt más indok is. De ez a cikk erről nem tesz említést.
ezt reagáltam le.

kamarti 2011.12.09. 14:30:06

@nathalie: amikor azt írtam, biztos megvolt rá az okod, és nem feszegetjük, azt komolyan is gondoltam, megtisztelő, hogy mégis a bizalmadba avatsz az indokok tekintetében.

az már más kérdés, hogy megint nem teljesen értünk egyet.Én ezt a szülő-gyerek dolgot kölcsönösebbnek tételezem, felnőtt fejjel (szülőként) is, és hajlamos vagyok a szülők felelősségét nagyobbnak tételezni. Szóval amennyire nehéz volt nekik velem, ugyanannyira nehéz volt nekem velük. Hogy megértem, mit miért tettek úgy, ahogy, nem jelenti azt, hogy most másképp gondolom, vagy magamra vállalom a teljes felelősséget, vagy a tinédzser kor számlájára írom a balhékat. És próbálok figyelni erre a sajátjaimmal kapcsolatban is. Mert mégiscsak én vagyok a felnőtt :)

nathalie 2011.12.09. 14:32:50

@kamarti:
egy olyan általános problémát írtam le, ami szinte minden háztartásban meg van, ahol tini gyerekek vannak.
Ahhoz hogy indokoljam miért mondom azt hogy a szüleimnek nehezebb volt velem, ahhoz már tényleg eléggé a bizalmamba kellene fogadni. most egyenlőre talán próbáld meg elhinni, hogy így volt :)köszi.

kamarti 2011.12.09. 14:35:47

@nathalie: akkor tényleg nem arról beszélünk, amiről kéne :) mert akkor AM helyett az újságíróról meg az újságírás felelősségéről, a média hatalmáról stb. kellene beszélnünk - kezdve ott, hogy kettejükön kívül senki más nem tudja, mi hangzott el szóról szóra a riportban, és hogy ahhoz képest mi került az újságba.

nem hinném, hogy debilnek éreznéd magad. de mint tudjuk, "a boldog családok mind egyformák. A boldogtalan családok boldogtalansága viszont mindig egyedi." nem vagyunk egyformák, tűrőképességben sem.

avanivi 2011.12.09. 14:36:16

@nathalie: mindenkinek megvan a saját MU-ja :))))))

nathalie 2011.12.09. 14:37:23

@kamarti:
a cikkben idézőjel volt am szövegénél, így feltételeztem, hogy azt mondta. Tudom, tudom, újságírás.
Én csak egy vagy szar nyilatkozaton vagy egy szar cikken értetlenkedtem.

Tjuca 2011.12.09. 14:38:56

@avanivi: mi az a mu-ja? nem tuját akartál írni? vagy emuját?

kamarti 2011.12.09. 14:39:03

@nathalie: nem írtam, hogy nincs igazad, nem is akarnék igazságot tenni egy másik, vadidegen ember életében. Azt írtam, hogy én másképp gondolkodom erről a problémáról, általánosságban. de ez sztem látszik az eddigi párbeszédünkből is :)

kamarti 2011.12.09. 14:40:34

@Tjuca: sztem mumus. de nem veszem magamra...

nathalie 2011.12.09. 14:42:40

@kamarti:
én egyenlőre még azt se tudom mi volt a probléma. Mert hogy ebből a cikkből nem derül ki! :D:D:D
Ez az én problémám :)

ő-szinte 2011.12.09. 14:44:15

@lac64: Basszus, itt mar semmit sem lehet tudni... :-)

rianna 2011.12.09. 14:46:48

@nathalie: nyilván nem úgy volt, hogy egy bagatell sértődés miatt bekopogott a gyámügyhöz, ők meg minden vizsgálat és kérdés nélkül azt mondták, gyere fiam, felveszünk. Szerintem azért nyilatkozott ilyen kurtán-furcsán, mert minden szenvedése ellenére szereti a szüleit, és nem akar kígyót-békát kiabálni rájuk.

ő-szinte 2011.12.09. 14:46:59

@nathalie: Most mar nyugodj meg szepen, itt vagyok! :-D

ő-szinte 2011.12.09. 14:49:06

@rianna: Vagy annyira szegyenli a dolgot es faj neki, hogy nem akatja feltepni a sebeket...
Vagy csak egyszeruen marketing.
O tudja, mimeg max talalgatunk :-)

bigél 2011.12.09. 14:49:46

@nathalie:
Ne érezd! Nekem is volt elég sok problémám otthon, én sem mentem gyámügyhöz. Igaz nekem csak az egyik szülőmmel, a másikkal rendben volt minden.

ő-szinte 2011.12.09. 14:50:03

@nathalie: A cikkek faszsagok, es altalaban csak a kotoszavak birnak valosagtartalommal :-)

ő-szinte 2011.12.09. 14:50:57

Es en meg megfogom kapni, hogy nem mondok semmit :-) Na es? :-D

bigél 2011.12.09. 14:52:32

@bigél: Ennek ellenére úgy gondolom, hogy bizonyos helyzetekben jó az, ha a gyerek kezében is van eszköz, ha lehetőséget adnak rá, hogy - indokolt esetben, megfelelő mérlegelés után - kilépjen a családjából.

nathalie 2011.12.09. 14:52:37

@rianna:
ok, akkor kezdjünk el elméleteket gyártani. annak megfelelőlen ki mennyire szereti am-t. Nekem nem szimpi. TEhát:
sztem modellkedni akart 14 évesen és "nagyvilági" életet élni, amit kétkezi munkás szülei nem tudtak elfogadni. pokollá tette az életüket, folyamatosan veszekedés, állami gondozás kérvényezése. szülei akkorát csalódtak lányukban miután szarrá dolgozták magukat, ő meg mégis szégyent hoz rájuk, hogy beleegyeztek, menjen ahova akar. AZóta se tudnak neki megbocsátani.

Na. Akkor csinálhatjuk így is :) És van ott még ilyen ahonnan ez jött :)
Tényleg próbáltam elmagyarázni,hogy nem találgatni akarok. abból indultam ki amit mondott. de ha nem, hát nem.

nathalie 2011.12.09. 14:55:11

@ő-szinte:
de hát most ez után miért kellene még az okokat keresnem? Nekem így EZ alapján am egy igazi faszkalap tinédzsernek tűnik :D:D
„Ha ők á-t mondtak, én maximálisan a b-t szerettem volna – egy idő után úgy döntöttem, inkább hanyagoljuk egymást, mert ennek így nincs értelme. Apámat egyáltalán nem bírtam már elviselni. Tájékozódtam a lehetőségekről (tizennégy éves kortól kérvényezni lehet az állami gondozásba vételt), elintéztem és elköszöntem. Akkorra már volt munkám is, úgyhogy szinte csak a papírforma szerint laktam ott, egyébként mindenfelé kóvályogtam. Ebben az időszakban leginkább a nővérem állt mellettem.”

ő-szinte 2011.12.09. 14:57:16

@nathalie: Nyugiiii! :-)
Ennyire front van meg mindig? Tegnap is latszodott masokon...

foxglove (törölt) 2011.12.09. 14:57:42

@nathalie: nem vagyok benne biztos, hogy csak úgy isteni sugallatra jött az ötlet. én úgy képzelem el, hogy kellett ehhez egy felnőtt is, aki ismerte a helyzetet, és felvilágosította Annamarit, lehet, hogy évekkel megelőzőleg, hogy milyen jogai lesznek 14 évesen.
A nyilatkozat stílusával kapcsolatban, Annamari nem erős kommunikációban. Ilyen sután tudja csak kifejezni magát.

rianna 2011.12.09. 14:57:54

@ő-szinte: @nathalie: nem gyártok elméleteket. De azt sem hiszem, hogy csak úgy be lehet jelentkezni állami gondozottnak, bemondásos alapon, és senki nem néz utána a dolognak.

nathalie 2011.12.09. 14:59:38

@rianna:
sírok :( és ki hiszi ezt?

nathalie 2011.12.09. 15:00:19

@foxglove:
igen, ez is lehet. továbbra sem tippelgetnék. A suta helyett más szót használnék.

ő-szinte 2011.12.09. 15:00:37

@nathalie: Igen, annak tunik, ez alapjan. Illetve csak nagyon ontorvenyu volt. De! Nem tudjuk, hogy amit lekozoltek, egyaltalan elhangzott-e...
Csak lattam, hogy nagyon felhuztad magadat :-)es ilyen faszsagokon...minek? Hm?

rianna 2011.12.09. 15:01:25

@nathalie: tőlem sírhatsz. De biztos ami biztos alapon olvasd vissza, amiket írtál.

ő-szinte 2011.12.09. 15:02:44

@rianna: Nem, persze. Azt azert komolyan indokolni kell. De honnan tudod, hogy esetleg mit talalt ki? Vagy volt-e valoban alapos oka?
Szerintem AM nem er ennyit, hogy igy tulspilazzatok... :-) De ti dontitek el. :-)

nathalie 2011.12.09. 15:03:23

@rianna:
ne haragudj, de ha elolvasnád, akkor láthatnád, hogy ezt már közölte előtted valaki: szülő is kell ehhez, hogy beleegyezzen és hogy biztos volt ott más is, mert nem hülyék a gyámügyesek. egyetértettem.
Nekem nem az a problémám amit Te írsz. Nem tudom hogyan kellene leírnom, hogy megértésetek.

foxglove (törölt) 2011.12.09. 15:04:58

@nathalie: én azért kíváncsi vagyok, hogy jogi szempontból hogy működik ez az egész. A bulváros fele nem annyira, mindenki úgy bassza el az életét, ahogy akarja.

ő-szinte 2011.12.09. 15:05:34

@nathalie: Na ird le nekem, megprobalom megerteni es atforditani.

nathalie 2011.12.09. 15:06:07

@ő-szinte:
én csak annyit írtam,hogy a cikk egy érthetetlen foshalmaz. Erről most vagy am tehet vagy sem. én úgy gondolom am, mert nem tud nyilatkozni, meg alapvetően elég egyszerű. Más szerint a cikkíró a hibás, vagy am nem akar erről nyilatkozni. Az utóbbira mondtam, hogy akkor inkább ne mondott volna semmit, mert ez félreérthető.

nathalie 2011.12.09. 15:08:01

@ő-szinte:
nem, nem bazd meg! nem fog sikerülni!!! egy órája baszakszom ezzel és az előbb visszakerültem a kiinduló helyzetbe. :))))

kamarti 2011.12.09. 15:08:35

@avanivi: kivéve talán, ha a kolesz az ország másik végében van és havonta csak egyszer van kötelező hazautazás...

kamarti 2011.12.09. 15:11:51

@nathalie: ne terelj! :) sztem a szülő-gyerek viszonyról és az abban 14 éves kor körül felmerülő konfliktusokról, meg azo megoldásáról beszélgettünk általánosságban, némi AM-val s saját tapasztalattal fűszerezve.

ő-szinte 2011.12.09. 15:12:57

@nathalie: Ez, amit mondasz total ertheto. Legalabb is szamomra. En azt gondolom, hogy jogod van velemenyt alkotni es azt gondolni Am-rol ,a cikkrol, a cikk irojarol, es egyebkent is barmirol:-), amit csak akarsz. Ja, hogy ez nem tetszik vkinek? Hat az az o baja.

Viszont! Akinek nem tetszik, annak is jarnak ezek a jogok... :-) Nem kell feltetlenul meggyoznotok egymast.

nathalie 2011.12.09. 15:18:40

@kamarti:
nem terelek.
egyszerűsítek:

-A cikkben lévő idézetek alapján rá lehet jönni miért kellett am-nek intézetbe menni: NEM

- a cikkben lévő idézet flegma, paraszt és érthetetlen: IGEN

- elképzelhető hogy AM-nek volt komolyabb indoka, csak nem akar erről beszélni, ezért sután fogalmaz: IGEN

- Érdekel ez engem?: NEM

A Ti esetetekben, gondolom az utolsóra IGEN a válasz. Én nem akarok tippelgetni, hogy AM-el mi történt. Nekem az a nő egyébként sem szimpatikus, és a korábbi nyilatkozatai alapján inkább egy öntörvényű, magának csak bajt kereső tinédzsernek tűnik, aki aztán nagyobb törés miatt egy sérült felnőtt lett.

rianna 2011.12.09. 15:21:19

@nathalie: láttam, olvastam. Szóval, az érintett felek beleegyeztek abba, hogy ez így jobb lesz mindenkinek. Mégis miért Annamari a hunyó?
Abban egyetértünk, hogy annamarinak nehezen megy a kommunikáció, a villában sem sziporkázott ezen a területen. Akkor nem nem fejteném ki az elméletem, hogy miért válhatott belőle félszeg, lelki sérült ember, mert biztos nincs igazam :)

nathalie 2011.12.09. 15:23:25

@foxglove:
igen, engem is az érdekelt volna, hogy jogi szempontból milyen indokok jöhetnek számításba.

nathalie 2011.12.09. 15:24:59

@rianna:
hát egy gyerek elvesztése gondolom tényként kezelendő, mint indok ez esetben.

Zsoofka 2011.12.09. 15:33:36

@nathalie:
Úgy gondolom nagyszerűen összefoglaltad a témát, két megjegyzést fűznék hozzá:
1. Unom a témát. AM kiesett, a játék szempontjából már mindegy ki mit gondol róla.
2. AM sérülése valószínűsíthetően a szüleinek tudható be. Nekem nagyjából az első pozitív gondolatom róla, hogy ezt ő felismerve, önmaga kérte az intézetbe kerülést.

Zsoofka 2011.12.09. 15:34:44

@mokamini:
Ja és még egy: emberileg sajnálom, nehéz 22 éve volt és a következő 120 is nehéz lesz....

ő-szinte 2011.12.09. 15:35:28

@rianna: Azert ne tegyunk ugy, mint ha AM egy artatlan baranyka lenne...

morgo1229 2011.12.09. 15:37:59

Meg a reggeli temahoz akartam reggel hozzaszolni, hogy bizony szerintem is benezte az rtl ezt a box galat.
Nagyon veszelyes amibe belekezdtek. Tenyleg mi lesz, ha megserul valaki komolyabban ? Tegnap biztos lattatok az indexen az orosz boxolot aki a ringben kapott utestol halt meg.

Nem ertem a szilikon ciciket sem. Ha azokat utes eri akkor mi lesz ? Akkor is viselni fogjak ezeket a feher cicivedoket. Hat remelem.
Mint edesanya, en aggodom most a testi epsegukert. Szegenyek, amugy is olyanok lesznek, mint ocska harmadosztalyu bohocok. Nagy plenum elott verekedni. Annyira olcso, istenem.

nathalie 2011.12.09. 15:40:03

@mokamini:
1. egyetértek. Saját magamat is untam az elmúlt fél órában :)

2. sztem az intézettel sem járt jobban.

rianna 2011.12.09. 15:40:55

@ő-szinte: arra gondoltam, amit mokamini írt a 2. pontban.

Tjuca 2011.12.09. 15:41:34

eddig az is tényként hangzott el, hogy 16 évesen adta örökbe a babát, érdekes, csak akkor derült ki, hogy ja nem is, amikor kijött.

szóval akár érdeke lehet ezt is nyilatkozni, hogy á nem történt semmi, csak gondolt egyet, és bement a kóterba
vagy azért, hogy ne menjenek utána vagy azért, mert tényleg hülye kis liba volt, aki önmegvalósítani akart vagy mert csak.

nyilván nem ez az ok, mert ezért az ország nem fogja csak úgy eltartani. nagyon kell égnie a háznak, hogy a hatóságok intézkedjenek.

és nem kell mindig a szülő aláírása. nyilván, ha a szülő a hunyó, akkor nem fogja aláírni a papírokat, hogy igen, én vagyok a hunyó. erre van a gyám/hivatal/gyerekvédelem nagyon helyesen.

végül, szerintem minden normális 14 éves gyerek, ha lázad, és menekülőre fogja, akkor előbb megy koliba, vagy rokonhoz, bárhova, mint a kóterba. ennyire am is van értelmes. de ezért vagy azért nyilatkozott valami ökörséget, vagy nem nyilatkozott semmit, és az újságíró megoldotta és beírt egy ökörséget.

mondjuk szerintem utóbbi verzió volt, megemelte finoman középső ujját, és hallgatott. az újságíró meg kreatívan kitöltötte a teret, mint az öf-nél, volt öf, csak nem úgy és nem akkor. a félig kacsa is nagyobbat durran, mint a semmi.

felka 2011.12.09. 15:47:42

az is nagyon szomorú, hogy 3 éves korában örökbe tudta adni a gyerekét. (tudom hogy a gyerek szempontjából jó döntés volt, nem is ez a kérdés...de hogy bírta odaadni..??)

beacska 2011.12.09. 15:56:26

@capa05: :DDD

láttad a ma éjjeli streamet? húúúú, nagyon durva...még csak a felénél sem járok, de nagyon oda kell koncentrálni! TÖK JÓÓÓÓ!

capa05 2011.12.09. 16:00:52

@beacska: Láttam..! A taktikára gondolsz?:)

beacska 2011.12.09. 16:02:38

@capa05: naná...most én is ezen agyalok ezerrel, hogy hogyan lenne jó...;D

végig nézted?

beacska 2011.12.09. 16:05:15

@capa05: amúgy az lenne a jó, ha ezt nem adnák le, mert akkor oda a direkció. meg hát menne is a fújjolás ezerrel :)))

avanivi 2011.12.09. 16:05:20

@morgo1229: Tegnap linkeltem azt a cikket,az orosz bokszolóról, megdöbbentő. A villalakók úgy mentek bele, hogy a feltételeket nem mondták meg nekik,csak tegnap derültek ki, mi és hogy fog történni. Védekezni nem tudnak, ütni jó nagyokat ,azt viszont igen .

capa05 2011.12.09. 16:05:44

@beacska: egy kicsi hiányzik... de a közepéből kb 25 pec... a végét szintén láttam...)
Te kit szeretnél kiejtetni?:)

avanivi 2011.12.09. 16:08:31

@felka: Igen , ez amiről tapintatból nem beszéltem mert nem tudom az indokot.

beacska 2011.12.09. 16:09:52

@capa05: ezt nem kérdezed komolyaaan? (döbbent arcot vág)

capa05 2011.12.09. 16:13:48

@beacska:Jó de tegnap óta történhetett új megérzés , szimpátia..:)

beacska 2011.12.09. 16:15:30

@capa05: ja, történhetett volna, DE NEM!

Hurri Kán 2011.12.09. 16:15:56

@avanivi:
Gondolom a villalakók fejvédőben boxolnak majd, nem anélkül, mint a profi boxban. Az pedig védi a homlokot/ halántékot, ahová különösen veszélyes ütést lehet kapni.

kamarti 2011.12.09. 16:18:38

@nathalie: ööö, elnézést kérek, én tényleg nagyon benéztem valamit.
azt hittem ugyanis, hogy AM (meg a személyes tapasztalatok) csak apropó, és egy problémáról, témáról cserélünk eszmét, nem pedig személyeskedünk + többes számban lekezeljük az(oka)t, aki(k) más véleményen vannak és az istennek sem adnak igazat/hagyják magukat meggyőzni az ellenkezőjéről.

morgo1229 2011.12.09. 16:24:24

@Tjuca: es a teso minek szult 5 gyereket ? Miert nem nevelte a tesoja gyereket, mondjuk ahelyett, hogy szul egy negyediket, meg otodiket. Sajnos tesomnak nincs gyereke, de ha lenne, egyszeruen imadnam. Pont ugy mint a sajatomat talan.

avanivi 2011.12.09. 16:27:08

@gyvy: Tegnap rászólt valakire /nem tudom ki volt/az edző, hogy "a tarkóját ne üsd,mert azt nem szabad" Utálom a boxot ,ezt sem fogom nézni !!

nathalie 2011.12.09. 16:36:35

@kamarti: @rianna:
nincs kedvem már ehhez. sztem elbeszélünk egymás mellett. Ha azt írom, hogy nem lekezelésként írtam, amit írtam, úgyse hiszitek el. próbáltam innen is,onnan is. Nem megy. Tényleg unom ezt az am témát. amikor a villában volt, akkor is untam.

VaLaky 2011.12.09. 16:40:03

@nathalie: Szia Nati! Jöttem, hogy inkább Attiról beszélgessünk! :)

VaLaky 2011.12.09. 16:42:08

@nathalie: különösön most, hogy miután félholtra vereti magát Petibarátjával, még Dugovics Tituszként magával akarja rántani Verát egy párbajra. Ráadásul úgy, h. maga is meglepődjön! Most erre mit lépsz? :)

nathalie 2011.12.09. 16:42:22

@VaLaky:

szia :) Nem tudom, hogy most ahhoz lenne -e idegzetem, amit attila miatt kapnék :D

egyébkén nagyon jót nevettem rajta és petin, ahogy megkönnyebbültek, mert gergő nem verheti le őket :)

VaLaky 2011.12.09. 16:43:44

@nathalie: Ne izgulj! Most álltam ide melléd!

Zsoofka 2011.12.09. 16:44:31

@VaLaky:
Ez volt az onlányban?

Hurri Kán 2011.12.09. 16:44:40

@avanivi:
Nem véletlen. Tarkót nem szabad ütni, a "rendes" boxnál sem, ill. ha valamelyik boxoló kifordul, azt figyelmeztetik, mert szabálytalan, pont emiatt, mivel veszélyes.
Ha lesz normális bíró, márpedig remélem, lesz, akkor nem lehet ebből gond.

Zsoofka 2011.12.09. 16:45:39

Én szivesen beszélek A-ról: Útálom, hogy kibékült K-val.... Az olyan sablonossá teszi.... Amúgy meg kreativan hülye és az teccik :)

nathalie 2011.12.09. 16:46:34

@VaLaky:
verát sajnálnám. jelenleg rajta röhögök a legtöbbet :)

VaLaky 2011.12.09. 16:46:54

@nathalie: Szerintem szenyaság, hogy nem engedik a látvány-boxot. Az sokkal nagyobb attrakció, lásd USA pankrátorok. Ott talán nem az a cél, h. valódi fájdalmat okozzanak, inkább, h. a nézők is szórakozzanak rajtuk. Ezen a kettősön pedig lehet. Én mindenesetre ezt teszem, és bár a TV is inkább erre hajlana, mint a vérre.

VaLaky 2011.12.09. 16:47:37

@mokamini: igen, ismét nagy taktikák :)

VaLaky 2011.12.09. 16:49:50

@mokamini: Ja, bár az előzetes szerint csak kihasználja. Saját szavai szerint: "használja" Kingát. Bár vajon mire lehet azt a csajt használni? :)

avanivi 2011.12.09. 16:50:05

@gyvy: Akire rászólt az edző az püfölte a másik tarkóját ezerrel,mire felfogja,hogy nem szabad, a másik megmurdel !!

Zsoofka 2011.12.09. 16:50:36

@VaLaky:
Hááát igen, a párbaj óta A látványosan kedves V-hez. Mintha évődne vele. Tuti taktika..

VaLaky 2011.12.09. 16:50:50

@nathalie: Ne izgulj, úgysem jön össze neki, hiszen tak-ti-ka. Érted? :)

Hurri Kán 2011.12.09. 16:52:08

@avanivi:
Ez az edző, ill. a bíró hibája viszont...

Zsoofka 2011.12.09. 16:52:15

@VaLaky:
Ez volt a mai előzetesben?
Ha igen, szerintem arra használja, hogy legyen egy kedves-szeretős arca is a nézők felé, a szegény-szerelmes fiú képe :) Nekem ha ez is taktika, akkor tetszik a felállás.Remélem Kinga koppan.

VaLaky 2011.12.09. 16:54:04

@mokamini: Ja, szorítsd magadhoz az ellenfeled, aztán egy felütés, ami padlóra viszi, mi? Most tanulták a Bunyóstól.

capa05 2011.12.09. 16:55:20

@VaLaky: Azért kicsit többet láttok ebben a bunyóban mint ami... nem lesz itt kiütés, max sérülés,orvvérzés vagy esetleg szemöldök felrepedés miatt ( de ez a fejvédő miatt kevesebb eséllyel)
Szépen pontozás lesz..
A pankráció meg egy "kész átverés" meg is buktak kishazánkban ... Akkor kiabálták a nézők, hogy "Hökköm szinpad".Egy alkalom és annyi is.!!!

VaLaky 2011.12.09. 16:57:08

@mokamini: JA, Veronikának magyarázkodott, h. nem felejtette ám el azt a sok sértést, amit Kingától kapott. Azért ez vicc, h. a fiúknak itt mindig magyarázniuk kell a bizonyítványukat a csajok meg csak számon kérnek. Fordított Világ ez, kérem! :)

VaLaky 2011.12.09. 17:01:28

@capa05: De jó, h. válaszolsz nekem. zárójelben:(egyik kedvenc kommentelőm vagy.)
Persze, hogy átverés, nekünk. Korábban mindig csodálkoztam, h. mit lehet a kamun élvezni, őrjöngeni,stb. mikor megrendezett az egész. Ám most úgy érzem, ebben a szituban (amatőrökkel)izgibb, és kevésbé veszélyes, mint a valódi box.

avanivi 2011.12.09. 17:06:25

@capa05: Nagy ütésekről beszélnek, fölütöm,leütöm,azt hogy ökölVIVÁS még senki nem mondta ki :)))

ő-szinte 2011.12.09. 17:07:55

@nathalie: Na, csapasd Attit, itt vagyok, engem erdekel. :-)

capa05 2011.12.09. 17:08:37

@VaLaky: Az egész már egyre inkább a kész átverés showra hasonlít!
Nem kívánom a lányokat megbántani, de pont két olyan "hülyét " sikerült a műsorba találni akiket ugyanazzal a dumával próbálnak megvezetni.. erre rájönnek nyilvánosan alázzák az "elkövetőt"..és másnap mintha mi sem történt volna versengenek, hogy ki aludjon mellette ???:/
Az önérzetes Sehi is .. le"barmolják" stb.. majd kibékül mert érez valamit..
De ugyanez Ati meg Kinga...

capa05 2011.12.09. 17:10:24

@avanivi: azt nem mondhatják, hogy körbe körbe táncolunk és árnyékolunk...:)

nathalie 2011.12.09. 17:11:51

@ő-szinte:
sajnos lassan mennem kell :)
annyit bedobnék, hogy sztem ő érdemli meg a legjobban a nyereményt :D:D

ő-szinte 2011.12.09. 17:11:59

@capa05: Onertekelesi problemak. De ez nem csak a villaban van igy...

VaLaky 2011.12.09. 17:12:14

@nathalie: Igen, igen. Ilyenre gondoltam.
Köszi Nektek a linket! Nekem mindig letilt a youtube, és nem tudom nézni :(.

ő-szinte 2011.12.09. 17:13:57

@nathalie: Ezzel teljesen egyet ertek. O teszi a legtobbet a musorert illetve a mi szorakoztatasunkert. Mar mint en e szerint osztom a helyeket.:-)
Mikor jossz?

avanivi 2011.12.09. 17:19:19

@capa05: jót röhögteehem:))) tényleg nem mondhatják,..... egy kis dombra lecsücsülünk,csüccs.:)

nathalie 2011.12.09. 17:21:01

@ő-szinte:
én is e szerint osztanám, csak hát kinga is szórakoztató valahol :D:D főleg ha kiütik vasárnap :)
Viszont ahogy vera baszogtatja Petit én azon nagyon sokat röhögök. És ahogy viselkedik a kisgyatyájában a boxkesztyűvel a kezén :D:D imádom! :D
most még vagyok egy kicsit, aztán max majd csak éjfél felé...

nathalie 2011.12.09. 17:21:33

@VaLaky:
egyébként ezt biztos nem adják le az öfiben, nehogy kiderüljön hogy ők röhögnek ezen a box dolgon és nem veszik komolyan.

VaLaky 2011.12.09. 17:23:22

@capa05: Ez már régi nóta: "Lányok, a hely-hely-helyzet az, h. minden hiába! Szükség van ma még a fiúkra!" :)

VaLaky 2011.12.09. 17:24:45

@nathalie: Épeszű ember nem veheti komolyan, és különben sem ezért költöztek be, ugye? :)

ő-szinte 2011.12.09. 17:27:00

@nathalie: Nekem az is tetszik, ahogy Vera Attival probal cicazni... De annak a szerencsetlen hulyenek van ez a Kinga hobortja... :-)
Kinga csak bizonyos szintig szorakoztato, es kozel sem annyira mint Atti.
Nekem, a masik kedvencem Veronika. Egyszeruen nem lehet nem szeretni. Es ahogy tekergeti Petit, na zaon mindig vinnyogok :-)

ő-szinte 2011.12.09. 17:28:28

@nathalie: Akkor beszeljunk, ha visszajottel, mert most en is mint a meseben, hol volt... :-)

VaLaky 2011.12.09. 17:31:05

@capa05: A csillagnézős jelenetet elmentettem, és tanfilmként mutogatom a fiamnak. Látod, így is pórul lehet járni.
Erre a válasza?
Anya, a facebookon egyszerre 4 lánnyal csevegek, és azok hajlamosak egy időben egy buliban megjelenni. Én meg lelépek egy ötödikkel. Erre mit mondhatok? :) A fiúk a villában még visszafogottak...

capa05 2011.12.09. 17:34:54

@VaLaky: akkoriban azért írtam, hogy nem volt az olyan rossz, csak korán kiderült... :))
Sokan itt "dörzsölték a tenyerüket" mi lesz még... hát semmi..:DDD

VaLaky 2011.12.09. 17:45:45

@capa05: Veronika még korábban próbált összefogni Verával, de a csajok csak az amcsi filmekben olyan ügyesek,h. visszavágnak: lsd. Elvált nők klubja. :)

Zsoofka 2011.12.09. 17:48:14

@VaLaky: Veronikából simán kinéznék egy kis összefogást, de Vera nem elég intelligens hozzá....

az én rózsám vasutas 2011.12.09. 17:48:31

@VaLaky: Az a gyerek nem random pakolja a csetes lányokat?

VaLaky 2011.12.09. 17:49:52

@mokamini: A teljesség kedvéért: A másik fiam ezzel ellentétben pl. órákat képes eltölteni a hidegben a kiszemelt lányra várva, aki el se megy a megbeszélt találkozóra.
Na, hol az igazság? És melyikért szakad meg jobban az anyai szív?:)

VaLaky 2011.12.09. 17:51:55

@Binbir gece: A szülői szigor miatt csak a hétvégi egy buli engedélyezett, ezért minden leány is ott próbálja levadászni. :)

Tjuca 2011.12.09. 17:52:06

@morgo1229: rossz ajtón kopogtatsz. maradjunk ennyiben. egyrészt semmi közöm hozzá, másrészt ha a nagymamának kereke lenne, ő lenne a villamos, harmadrészt nekem három gyerekem van, és senkinek nem tartozom magyarázattal, hogy mé' annyi, mint ahogy azzal sem tartoznak hogy nekik mennyi, és mé' nem bízta rájuk an. a sajátját, és mé' nem ők nevelik.

ahogy hajny mondaná
aztán így. érted.

ezek olyan kérdések, amiket- ahogyan feltetted- itt sem és az életben sem valószínű, hogy megvitatnánk. udvariasan megkérnélek, hogy virtuálisan igyunk egy forró csokit, és beszéljünk a vv-ről. :-P

Zsoofka 2011.12.09. 17:53:38

@VaLaky: :) Hááát nekem egy 4 éves lányom és egy 2 éves fiam van, még ráérek ilyenek miatt aggódnom....
Bár a kislányom azt mondta a minap: "-Tegnap szomorú voltam az oviban. - Miért? - Mert Eszter ott hagyott a bokorban, mert szerelmes egy nagyfiúba és elment vele. - És te nem vagy szerelmes senkibe? - Nem. De Matyi és Peti szerelmesek belém."

VaLaky 2011.12.09. 17:54:36

Forró csoki? De jó ötlet! iszom

VaLaky 2011.12.09. 17:59:56

@mokamini: Bezony, ez itt indul. Kolléganőm mesélte, őt konkrétan elzavarta a fia barátnője az oviban:
-Sanyi anyukája vagy?
-Igen.
-Pá-pá, el lehet menni. Most nem érünk rá.

Erre zavarában felállt és eljött. Még másnap is ezen morgott, hogy mit mondhatott volna.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.09. 18:00:21

@anica inkognitóban: bocs, hogy megerősítettem,megtréfált a szervermotor :)

Zsoofka 2011.12.09. 18:01:50

@VaLaky: Azért megnéztem volna anyuka arcát.... ma a bölcsis gondozónéni fogadott azzal, hogy a kisfiamnak barátnője van :)

VaLaky 2011.12.09. 18:03:48

@Binbir gece: JA, és köszi a Mikulással kapcsolatos számítási kommentedet. Nagyon jókat szórakoztam rajta.

capa05 2011.12.09. 18:07:09

@anica inkognitóban: szia!! Az imént csak délibáb voltál? Jöttél-mentél..:P:DD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.09. 18:08:36

@capa05: gondolkodtam, hogy beálljak-e háremhölgynek, de letettem róla..::P

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.09. 18:09:24

@anica inkognitóban: viccet félretéve van nekem mit csinálnom a neten kívül is..:)

capa05 2011.12.09. 18:15:42

@anica inkognitóban: te is a vv5 be vágynál, vagy a 6 ra gondolsz?:D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.09. 18:17:47

@capa05: még a VV5-nél tartok :PPPP de kezdem unni marhára...:)

Zsoofka 2011.12.09. 18:19:35

@anica inkognitóban:
És kinek a háremhölgye szeretnél lenni?

mkc · http://www.vvilag.info/ 2011.12.09. 18:20:44

@morgo1229: szerintem mell és fejvédőt mindenképpen kapnak. A stáb nem kockáztathatja, hogy kiessen valaki. Ezzel egy párbajjal és sok fizetős sms-el kevesebb lenne.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.09. 18:22:09

@mokamini: egy korábban Cápával és Gyvyvel megkezdett beszélgetésre utaltam vissza, ha nem haragszol,nem ismételném magunkat....

Hurri Kán 2011.12.09. 18:24:24

Jó reggelt. A teremburáját, faszomatbazmeg. :D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.09. 18:28:27

@mokamini: semmi gáz :)
@gyvy: sose hittem, hogy ezt mondom, de végre:))))))

Hurri Kán 2011.12.09. 18:32:45

@anica inkognitóban:
Hát szerintem is legfőbb ideje volt. :D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.09. 18:34:42

@gyvy: jó, meggondoltam, ennyire mégsem volt szar napom..:P:DDDDDDD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.09. 18:44:24

@gyvy: ettől félek én is..:D bár, ez nem igazán nekem rossz hír, hanem annak, aki ma még felkerül a listámra...páran reggel 1/2 8-tól idáig elrúgták a pöttyös labdát...:S bár ma már nem nagyon tervezek sok mindenkivel találkozni, akivel igen, az meg hátha még megússza :DD

Hurri Kán 2011.12.09. 18:45:58

@anica inkognitóban:
Nézd, ez ne Téged zavarjon. :DDD

capa05 2011.12.09. 18:46:30

@gyvy: Szia ! Könyvtár előtt vagy után érkeztél?:D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.12.09. 18:46:40

@morgo1229: Két hét alatt nem lehet ezt a sportot rendesen elsajátítani, hogy a versenyző tisztában legyen önmagával, hogy mit tud. Normális esetben több hónap felkészülés előz meg egy amatőr mérkőzést is. Akármelyikük komolyan lesérülhet. Amúgy remélem, Vera lesz az egyik védett!

Hurri Kán 2011.12.09. 18:49:30

@capa05:
A táncosnőnél a pont. ;-)

capa05 2011.12.09. 18:53:11

@gyvy: irigyellek, rövid ponyva, vagy hosszabb szépirodalom??:DD

Hurri Kán 2011.12.09. 18:57:58

@capa05:
Egyelőre könnyen kezelhető, praktikus kis zsebkönyv. :D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.09. 19:02:40

@Peter_Cs: ez már komoly szerelem, Peticsé! :)))))))))

Hurri Kán 2011.12.09. 19:03:30

@anica inkognitóban:
Még csak az ajánlásnál és az előszónál tartok. :D

arkangyal44 2011.12.09. 19:03:51

szép estét kommentlakok.@gyvy: de nincs ám,az egyik ismerösöm mondta mikor melóztunk,hogy Lacikám egy nap 24 órából áll,és még mindig ott az éjszaka.:))DD

Hurri Kán 2011.12.09. 19:04:46

@anica inkognitóban:
Én másnak nevezném... :D

@arkangyal44:
Neked is! :)
A fiatalember jól beszélt. :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.09. 19:22:03

Jézusom!!! kapcsolgattam a tévét, és a tv2-n megláttam Alekoszt... hát, mára már csak ez hiányzott..:D a görög csődör....:DDDD

ő-szinte 2011.12.09. 19:32:43

@arkangyal44: Csak igy kiadod a nevedet? :-)))

ő-szinte 2011.12.09. 19:34:50

@anica inkognitóban: Legalabb a szemedet becsuktad? :-)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.09. 19:37:33

@ő-szinte: az hagyján, de amilyen mazochista vagyok(ezekszerint) még ott is maradtam, és meghallgattam a Nikó nevű nyafka és a pasija duettjét...nekem többet senki ne mondja, hogy Seri énekel borzalmasan.. ezzel vallatni lehetett volna! :D

Zsoofka 2011.12.09. 19:39:48

@anica inkognitóban:
De könyörgöm: miért kell minden ilyen műsorban énekelni?

ő-szinte 2011.12.09. 19:39:50

@anica inkognitóban: Na bazdmeg! Ki a faszom az a Niko? :-)
Es hallgattad...?

ő-szinte 2011.12.09. 19:41:33

@mokamini: Miert,miert? Mert azt gondoljak, hogyaz olyan rohadt konnyu es barki tudja csinalni. De nem! Faszomatbazdmeg! :-)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.09. 19:42:42

@mokamini: nem tudom, de szerintem valamelyik ellenséges hatalom áll a dolog mögött..:D lélektani hadviselés..:DD
@ő-szinte: Összeesküvők...szent döbbenettel néztem és hallgattam..:DDDD rögtön le is toltam vagy két konyakosmeggy szaloncukrot.. máshogy nem bírtam :DDDDD

arkangyal44 2011.12.09. 19:42:48

@ő-szinte: Mi bajom lehet belőle ?? Hajni is kiadta, és nincs semmi baj vele :))DD

Zsoofka 2011.12.09. 19:45:56

@anica inkognitóban: Erről mindig az uram jut eszembe, amikor megkérdezte egy tehetségkutató (?) műsor alatt: "A röhögős részbe ugye beleférnék?"

ő-szinte 2011.12.09. 19:46:31

@anica inkognitóban: Elkezdem nezni a sztrimet de agyfaszt kaptam a bena varialasuktol. Szegeny Peti, Attila meg Dressz erolkodik, hogy ravezesse a sok hulyet, kire is kene tenni, ezek meg mint ha a Holdrol jottek volna es meg nem lenne egyezmenyes nyelvhasznalat. Komolyan...

ő-szinte 2011.12.09. 19:47:50

@arkangyal44: Nem, nemki nem abbol van baja... :-DDD
Csak vicc vot. :-)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.09. 19:51:07

@arkangyal44: én is és nem lett tőle gyerekem..:DD bár annyiból jobb lett volna anonimnak maradni, hogy akkor nyugodtabb szívvel küldhetnék el bárkit a picsába..:DD nem mintha így aggódnék..:D
@mokamini: mindenki jó valamire:D
@ő-szinte: te, én bevallom, az öfiket leginkább hallgatom, mert közben máshol kavillálok a neten, az meg, hogy én nappal meghallgassam az onlájnt, ezzel töltsek órákat, hát nincs az az isten....:) úgyhogy hiszek neked...:)

inmemancsi 2011.12.09. 19:51:15

nahát a nagy mahinátorok..

ő-szinte 2011.12.09. 19:51:59

@anica inkognitóban: Na az az amit soha! Egyszeruen... pedig en probaltam. De annyira. De nem, az istennek nem megy. Ketto darab percig birtam nezni vmelyik adast. Ez volt a rekord. En sok hulyeseget megnezek, de ez... vetekszik a Maunika soval. Mikor a havanx eves anyosjeloltek elkezdenek rikacsolni... hat ennyire en sem vagyok mazo, meghagyom ezt az elvezetet masoknak :-)

ő-szinte 2011.12.09. 19:53:02

@anica inkognitóban: Te, en is csak belekezdetem, de nem birtam.:-)

inmemancsi 2011.12.09. 19:54:22

@ő-szinte: ezért kell pörgetni, meg a tvt nyomkodni:))

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.09. 19:55:40

@ő-szinte: ugye, ma délelőtt mi nem beszéltünk itt??

Zsoofka 2011.12.09. 19:56:15

Nekem jobb rész jutott: a Falusi Mariann énekli a Kicsi gyere velem rózsát szedni dalt.... Imádom ennek a nőnek a hangját...

ő-szinte 2011.12.09. 19:57:26

@inmemancsi: Igen, de ha elkezded porgetni, nem tudod, hogy mondtak-e vmi lenyeges dolgot, vagy sem. Meg, hogy mibol lett a micsoda,stb. Viszont igy meg kurva hosszu, es sokszor brutal unalmas, hogy ugyanazt ragjak mar x ideje.

ő-szinte 2011.12.09. 19:58:39

@anica inkognitóban: Ja, es mi a delelott neked? :-)))

capa05 2011.12.09. 20:01:07

@ő-szinte: azért annyi az értetlenséghez hozzátartozik, hogy nagyrészt a más fütykösével akarnak csalánt írtani...:))
Én pl nagyon nem kedvelem Veronikát, de a fő csapás iránya a tepsiszájú mentegetése...:(

ő-szinte 2011.12.09. 20:01:08

@mokamini: Falusi Mariann ... enekel... uhum, nem mondok inkabb semmit.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.09. 20:01:08

@mokamini: ó, a dal is jó, Falusi is..:)
@ő-szinte: én is úgy emlékszem, hogy nem.. valószínűleg ezért nem vagy rajta a mai utálom-listámon...:DDDD

az én rózsám vasutas 2011.12.09. 20:02:54

Két discovery és egy spektrum között belenéznem a Belevalóba. Nekem jó szemem van az ilyesmihez, rögtön kiszúrtam, hogy I. Bence kiskorúnak látszó műsorvezető melltartójának pántja baloldalt szexisen kilóg a blúz alól. Hogy miről beszélt, arra már nem emlékszem. Öt percig gondolkoztam (kommentelői túlzás), megér-e nekem 95 ft-ot, hogy telefonos segítséggel szerelvényt igazítson. A nem mellett döntöttem. Mentségemre legyen mondva, 14 lépésre volt a telefon, nem vagyok abban az edzettségi állapotban, hogy hirtelen fel-le ugrálgassak. Ettől függetlenül titkos küldetés keretében még az este befonom a pajeszom.

ő-szinte 2011.12.09. 20:05:05

@capa05: Persze, lattam, hogy Csabara akarjak ramaszirozni, hogy vigye ki Verat. De szerintem igazuk is van, ez lenne a legjobb dontes reszukrol. Legalabb az egyik kint maradna... Ertem, hogy neked nem jon be, de ebben a jatekban nem az a lenyeg, hogy kievel vered, hanem , hogy ugyesen verd :-)))

inmemancsi 2011.12.09. 20:05:20

péterke miért nem menne verával?

Hurri Kán 2011.12.09. 20:08:03

@anica inkognitóban:
Engem csak az a tudat vigasztal, hogy erre a listára én nem ma kerültem fel. :DDD

capa05 2011.12.09. 20:08:17

@ő-szinte: na erre van az értetlenség...Meg az alap koncepció sem teljesen jó.. Eszti nem biztos, hogy nyer vera ellen.. és akkor csak gitt rágás történt:)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.09. 20:08:36

@ő-szinte: á, csak megint mindenki okosabb akart lenni, mint aki konyít hozzá... csak a szokásos... de engem offolt :DD

Hurri Kán 2011.12.09. 20:13:02

@anica inkognitóban:
Jó, a többi nap nem érdekel. :D

Zsoofka 2011.12.09. 20:13:25

Ez milyen kocsog onlány kérdés már... lassan megsajnálom Pétert. Az önként fogja lassan vállalni a mosókonyhát..

ő-szinte 2011.12.09. 20:14:11

@capa05: Ertelek. En azt vettem le, hogy Atti affele tereli a dolgokat, hogy ha Vera nem lesz vedett, rakjanak Csabara es Csaba vigye ki verat, ha viszont vera Vedett lesz akkor meg rakjanak Csabara es pont. Csak a sok kreten, nem veszi, amit Atti mond. Talan Gergon lattam, hogy levette a dolgot, de abban sem vagyok biztos.

ő-szinte 2011.12.09. 20:15:53

@anica inkognitóban: En is oszlattam ma mar. Mert kellene mindenkinek mindenkit meggyoznie a sajat igazarol? :-)

lac64 2011.12.09. 20:17:13

@ő-szinte: Mindegyik fosik, illetve Csaba is rájött, hogy végső soron az ő bőrére megy a játék.
Attiláék ott cseszik el, hogy túl sok utánfutót akarnak egyszerre védeni. Veron, Kinga, Sherere, Eszter.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.09. 20:17:55

@gyvy: ezen viszont annyira aggódsz, nem ?:P:DDDD
@ő-szinte: ja, hát van, aki a villanyszerelőnek is meg akarja magyarázni, melyik vezetéket hová kösse ;) :D

most elmegyek Sellőlányt játszani....by all..:D

bigél 2011.12.09. 20:20:39

@lac64: remélem Csaba védett lesz és így dől az egész. sőt, az lenne a legjobb, ha Vera is az lenne, kíváncsi vagyok, akkor mi lenne a következő lépés. Mondjuk egy Gergő-Attila párbajt szívesen megnéznék.

lac64 2011.12.09. 20:21:31

@ő-szinte: Levették, de Csaba is, hogy vele akarják elvégeztetni a piszkos munkát. Emiatt lebegteti, hogy kit vinne ki, ha kiválasztanák, ettől meg beszart a többi.

ő-szinte 2011.12.09. 20:23:22

@lac64: Valoban fosnak. :-) De azok az utanfutok lesznek a kesobbi lokharitok! Azert vedik oket. Mit gondolsz, kit fognak majd maguk ele tolni ha kell? :-DDD
Szerintem az a baj, hogy Atti,Petivel meg nem egy osszeszokott paros, nem ismerik egymas jelrendszeret, igy sokszor szandek nelkul is egymas ellen dolgoznak. Ez az alap,aztan meg van egy csomo mas :-)

bigél 2011.12.09. 20:25:42

@ő-szinte: ez a kis esetlenség csak növeli a dolog báját, vicces, amikor nem minden úgy ön ki, ahogy tervezik. ha túlságosan olajozott lenne az együttműködés, szerintem unalmasabb lenne.

capa05 2011.12.09. 20:25:46

@ő-szinte: Gergő vette ahogy láttam még egy kijelölést be is vállalt, ha Vera nem védett...

lac64 2011.12.09. 20:26:00

@ő-szinte: Inkább az, hogy Peti zokszó nélkül elárulja Attilát, ha az érdeke úgy kívánja. Odakint már arról beszélgettek Veronnal, hogy beleszarnak az egészbe, megszórják Verát, az meg had vigye Seherét. :)

ő-szinte 2011.12.09. 20:26:24

@lac64: En azert nem mondanam, hogy levettek. Persze igen, azt kihagytam, hogy Csaba igen. De nem o lebegtette, hanem Atti probalta harapofogoval kihuzni belole, hogy mi van ha...

lac64 2011.12.09. 20:27:09

@capa05: Gergő helyében a meccs várható kimenetele miatt én vállalnám :DD

krumplicukor 2011.12.09. 20:28:19

@lac64: P-nek nagyon nem fűlik a foga Attila kamikáze tervéhez, némiképp joggal. Bár, ha jól sejtem, nem Atit félti, hanem úgy van vele, h igen nehéz lesz azt eladni a nézőközönségnek, h miért tesznek ők Atira, főként úgy, h Attila direkt megkérte őket, h ne mondják meg neki előre, ha emellett a verzió mellett döntöttek.

inmemancsi 2011.12.09. 20:28:26

@ő-szinte: be kell ismerni csaba értelmesebb a többinél

ő-szinte 2011.12.09. 20:28:42

@capa05: Igen, kint az udvaron meg bevallalta, aztan bent azt hiszem rajott, hogy Atti probalja Csabara maszirozni a bevallalast. De nem biztos, mert ketelkedem Gergo agyi kapacitasaban... :-)

capa05 2011.12.09. 20:30:27

@lac64: az én (koránt sem tudományos és nem látnoki ) véleményem (ha ügyes akkor az hogy Seri megy ki... Ha viszont ügyes akkor Kinguci.)

ő-szinte 2011.12.09. 20:30:30

@lac64: Jo, en most csak a tomeg meggyozesere redukaltam a dolgot :-) Az egy masik problema, hogy Peti egy vergeci :-)

ő-szinte 2011.12.09. 20:31:30

@inmemancsi: Azt nem mondanam, hogy ertelmesebb, max felismerti a helyzetet. Ha ertelmesebb lenne, tenni is tudna vmit ellene...

inmemancsi 2011.12.09. 20:33:13

@ő-szinte: igen azt én mondtam, és azért mert azt teszi - legalábbis amíg láttam - hogy nem teríti ki ezeknek a kártyáit

ő-szinte 2011.12.09. 20:33:35

Ez a Kinga meg duhitoen buta!

capa05 2011.12.09. 20:33:58

@ő-szinte: Csaba csak lebegtet nagyon ügyesen mert a főszervezőkből kettő -Ati és dreszter - joggal tarthat Csabi kihívásától...

inmemancsi 2011.12.09. 20:34:37

egyébként meg nem tudom miért gondolják, hogy esztike kiüti vera úgy fog ütni, mintha az élete múlna rajta

inmemancsi 2011.12.09. 20:35:12

@ő-szinte: hát én nem tudom, azt nem láttam:)))

Stella70 2011.12.09. 20:36:01

@lac64:
Szerintem jobban járnak ha nem Csabát küldik párbajozni, mert ő megint olyan valakit választ h az fájni fog. Máig emlékszem az első kiválasztáskori arcokra (Peti, Veron majdnem padlót fogtak )

ő-szinte 2011.12.09. 20:37:30

@capa05: Akkor nezd vissza(pont most neztem) nem Csaba lebegtet, hanem Atti huzza ki belole. O titokban akarta tartani, hogy kit visz, ha ot jeloloik ki.

ő-szinte 2011.12.09. 20:39:20

@Stella70: Mert, szerinted kit vinne? Szerintem csak igergeti, hogy Attit vagy Dresszt. Aztan ugyesen Seheret vinne, mert most o a leggyengebb. Persze Csaba utan, hehe

capa05 2011.12.09. 20:41:16

Egyszer már korábban megírtam, hogy mi viszonylag "jól értesültek"vagyunk, mert több beszélgetést látunk. A megitélését hogy ki kinek hisz, mi nem tudhatjuk, mert ők csak annyit tudnak amennyit személyesen megtapasztalnak...
Ráadásul még van 2 nap ami alatt a játékosok békét is köthetnek, meg hadat is üzenhetnek... Akkora egyetértés nem volt, hogy Fecó Vera és Csaba külön paktummal ne tudna belepiszkítani a tervbe.

inmemancsi 2011.12.09. 20:43:28

@ő-szinte: nem ígért meg nekik semmit

Stella70 2011.12.09. 20:43:41

@ő-szinte:
Szerintem Veronikát vinné, azzal ütne a legnagyobbat Petin.
De viheti Serit is, akkor Esztike is odalenne (kb 2 napig ) és Gergőnek sem esne jól.

capa05 2011.12.09. 20:44:08

@ő-szinte: Nekem abból a megbeszélésből hátra van kb 25 perc, az onlány végét láttam.. A végéből nem arra következtettem, hogy összejött a közös nevező..

ő-szinte 2011.12.09. 20:44:25

@inmemancsi: En nem is mondtam, hogy megigert volna barmit is, csak kilatasba helyezte.

ő-szinte 2011.12.09. 20:45:30

@Stella70: Most ezt csabara erted, hogy o vinne akiket leirtal?

capa05 2011.12.09. 20:45:37

@ő-szinte: nem ezt csak úgy általánosságban.. neked külön szoktam "címezni"

Stella70 2011.12.09. 20:47:19

Igen Csabára értem, h szerintem Veronikát vinné, azzal ütne a legnagyobbat Petin.
De viheti Serit is, akkor Esztike is odalenne (kb 2 napig ) és Gergőnek sem esne jól.
Ha Esztert vinné, azzal csak szivességet tesz a csapatnak.

lac64 2011.12.09. 20:48:13

@ő-szinte: Konkrétan Csaba mondott három nevet (Vera, Eszter, Attila), majd amikor rájött, hogy rá van kihegyezve, akkor elkezdte mondani, hogy miért vinné Verát, hiszen Attilával több baja volt.

ő-szinte 2011.12.09. 20:53:53

@Stella70: Oke, csak azt nem ertem, hogy Miert gondolod, hogy Petibe akarna beleszurni elsodlegesen? Szerintem Attilat sokkal jobban ruhelli. Viszont Kingat meg nem vinne...
Eszter szerintem nem lenne szivesseg a csapatnak, mar egyaltalan nem utaljak, bar szeretni sem igazan(ezt csak Dressz hiszi
;-) )es sok hasznos dolgaot csinal Attinak.

Stella70 2011.12.09. 20:56:20

@ő-szinte:
Miért elsőre kibe szúrt bele legjobban?

beacska 2011.12.09. 20:58:22

A Fecó-tervről elfelejtkeztek. Azt csak azért nem említik később, mert csaba miatt nem akarják...vagy végleg elvetették a végén?

ő-szinte 2011.12.09. 20:59:18

@Stella70: Ki emlekszik mar arra? :-))) Mi volt?

lac64 2011.12.09. 21:00:52

@beacska: Fecó befenyegette Veront, azután szerintem teljesen leálltak róla.

inmemancsi 2011.12.09. 21:04:59

na ezek ketten peti meg veron remélem kiesnek ezért (üsse kinga seri fájós kezét..)

inmemancsi 2011.12.09. 21:06:25

veronika eddig nem érdekelt, de megérdemelné petikéjét telibe ezért, ő aki meg nem bokszol mert fáj a keze..

inmemancsi 2011.12.09. 21:08:09

na végre valami ruha normálisabb lilun jó a színe és a fazonja is neki

capa05 2011.12.09. 21:09:13

Lilun ma egész jól áll ez a ruha (bocs ha valaki izlését ezzel sárba tiportam)

ő-szinte 2011.12.09. 21:16:29

@capa05: A szint jol eltalaltak, a fazon lehetne jobb. De ma nem voltak tul gonoszak vele, hehe

vallatas 2011.12.09. 21:16:31

Csaba elkapja Gergő vérzős orrát, az nagy show lesz az alfahimnek :-D

másnap minden villalakó bekötözött fejjel, orral, kézzel... :D

inmemancsi 2011.12.09. 21:16:39

eszter meg úgy néz ki mint az öreganyja

ő-szinte 2011.12.09. 21:21:15

@vallatas: Masnap... rogton utana lesz a kivalasztas :-))

capa05 2011.12.09. 21:25:03

@vallatas: egy bunyó után mire kellene számítani??

inmemancsi 2011.12.09. 21:33:15

@capa05: én arra, hogy egy se marad talpon, agyonverik egymást:))

capa05 2011.12.09. 21:34:20

@inmemancsi: itt csak pontozásos győzelem lesz (esetleg sérülés)

haruka 2011.12.09. 21:35:23

Azért örülök, hogy a casting csapatnak volt humorérzéke, és Verát az érzékenylelkű kategóriába rakták. :D

@capa05: kösz, hogy a múltkor mondtad a kaszálások számát, most én is azt számolom. :D

capa05 2011.12.09. 21:38:06

@haruka: elég ha az asztalra a kéz ráfogását nézed és szorozva 2 -vel.

Hurri Kán 2011.12.09. 21:38:11

@haruka:
Azt elbaxták. Összekeverték Fecóval. :D

haruka 2011.12.09. 21:40:15

@capa05: :D kösz a tippet.

@gyvy: nem baszták el, pont jó így. :D Fecó milyen kategóriában indult amúgy?

Hurri Kán 2011.12.09. 21:42:49

Mekkora :D
Levél télapónak
Drága Télapó bácsi!
Egész évben jól viselkedtem, és egyetlen vágyam, hogy béke és öröm legyen a világon!
Szeretettel: Sari
Kedves Sara!
100%, hogy a szuleid be voltak tepve amikor teged csinaltak, nincs igazam?
A Télapó

haruka 2011.12.09. 21:43:13

@gyvy: nem azt kérdeztem, hogy mi ő valójában, hanem a kategóriáját. :D

Hurri Kán 2011.12.09. 21:45:32

@haruka:
Kategóriáját? Inkább nem minősíteném. :DDD
Amúgy nagydumás. Szerintem nagyobb a dumája, mint Sehi szenvedélyessége. :D

haruka 2011.12.09. 21:47:47

@gyvy: @capa05: kösz! mondjuk pofázni, azt tud. :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.09. 21:54:08

a férjem, aki nem VV-néző, kivételesen leült 10 percre a tévé elé, és éppen döbbenten nézi, mekkora disznóólban élnek odabent a VV-villában...

genevieve 2011.12.09. 21:57:52

úgy látom tényleg használt atinak az egy napos elzárás:-)

aztán meg csodálkozni fog, ha kibasszák a villából...

ő-szinte 2011.12.09. 21:57:53

Peter fogai...ehem. Egy fogorvos raferne...

genevieve 2011.12.09. 22:02:03

peti mennyire be van szarva az esetleges párbajtól:-))))

genevieve 2011.12.09. 22:03:50

@ő-szinte: egyenes jellem a pasi:-)))

vallatas 2011.12.09. 22:03:56

@genevieve:
Péter milyen komoly lett hirtelen, ez fain volt.
Ahogy Attila kimondta, hogy kámikázézni kell, akkor beszaladt a barna maci!

Hurri Kán 2011.12.09. 22:04:50

@genevieve:
Peti MINDENTŐL be van szarva.

genevieve 2011.12.09. 22:05:18

de fogok röhögni, ha vera kiüti esztit:-D

vallatas 2011.12.09. 22:06:44

ja és Sehi Gergő megint egymás nyakában... no comment :-)
de ott sex tuti nem lesz, szóval marad a szappanopera gold edition

Atok 2011.12.09. 22:08:19

Hihetetlenul unalmasak ezek az osszefoglalok

genevieve 2011.12.09. 22:08:25

@Atok: remélem védett lesz vera, csaba és sehi:-)

ő-szinte 2011.12.09. 22:08:55

De meglepodtunk, hogy Vera Petivel alszik...

Kardhal.0 2011.12.09. 22:09:53

Eszti valami elképesztően szánalmasan viselkedik...őrület.
Nem igaz, hogy nem tudja, hogy őt bármikor beáldoznák. És, hogy bármit mondd, néz nagy szemekkel és várja, hogy valaki helyeseljen. Félelmetes nagy önbizalomhiánya van.

Atok 2011.12.09. 22:10:12

@genevieve: Akkor Eszter parbajozik

Stella70 2011.12.09. 22:13:52

@genevieve:
Szerintem Vera simán leveri Esztert. Eszter lomha, én Verát mozgékonyabbnak látom.
Csabi sajnos nagyon be van szarva. Ha esetleg egyszer-egyszer betalál, akkor van esélye Gergő ellen.
Viszont Gergőben az a szimpi, hogy nem él-hal a lila kendőért.

genevieve 2011.12.09. 22:13:53

@Atok: felölem mehet, viheti kingát,gergőt, atit, petit

Stella70 2011.12.09. 22:15:28

@genevieve:
Vera szerintem nyerni fog. Eszter olyan lomha.
Csabi viszont nagyon be van szarva, Neki csak akkor van eesélye Gergő ellen, ha egyszer-egyszer betalál.
Gergőben viszont az szimpi nekem, hogy nem él-hal a lila kendőért.

katorna 2011.12.09. 22:17:18

@Kardhal.0: Nekem eddig szimpi volt, de mostanra tényleg oltári gáz lett!
Én azt nem értem hogy tudott lebratyizni Kingával meg Veronnal, azok után ahogy azok beszéltek róla, vele...

vallatas 2011.12.09. 22:19:43

@katorna:
úgy ahogy kinga sehi kibékült, úgy ahogy anno kinga annamari kibékült
stb... itt ahogy mondják mindennap más barátságok lépnek életbe

lac64 2011.12.09. 22:24:02

@Stella70: Nem csodálom. Bent általános vélemény, hogy boksz közben Gergőnek elborul az agya. Gergő nem a kendőért él-hal, hanem a győzelemért. Csabának ez kb. mindegy

katorna 2011.12.09. 22:26:29

@vallatas: akkomeg mégis csak Vera a franko! Ő legalább mindenkivel rosszban van :)

genevieve 2011.12.09. 22:27:07

@lac64: pont ezért kellett volna gergőnek atival boxolnia...

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.12.09. 22:28:42

@genevieve: @Atok: @Stella70: És ráadásul a nagy taktika megint bedől! Vera védettségének nagyon örülnék!

genevieve 2011.12.09. 22:29:03

@katorna: arról nem is beszélve, hogy most ő állt be abba a sorba akik brancsba támadták ugy ahogy most verát....
és vera a csajok közül most bárki ellen visszamenne szerintem

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.12.09. 22:30:38

@ő-szinte: Ettől Péter rozbajt fog kapni, hajrá Vera!

katorna 2011.12.09. 22:31:26

@genevieve: legalábbis megérdemelné...(emiatt)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.12.09. 22:32:29

@Kardhal.0: @Atok: @genevieve: Eszter mehet a levesbe! Gumigerincű és elfelejtette, honnan jött a villalétében!

Hurri Kán 2011.12.09. 22:35:06

@Peter_Cs:
Tiszta szerencse, hogy vera nem felejtette el. Vagyis lehet, hogy szeretné elfelejteni, de a nézők nem fogják.

felka 2011.12.09. 22:47:31

ja.idáig én is drukkoltam Eszternek, amikor mindenki kiközösítette, de mostmár beállt a droidok közé! ki vele!

vallatas 2011.12.09. 22:55:13

Gyurcsok Józsi storyt meg lekeverik basszus, pedig őt én is imádom :)

ő-szinte 2011.12.09. 23:00:52

Attila miert randizik Dresszel?

Hódos Hajnalka 2011.12.09. 23:03:53

uhh, csak beestem még ma.
Natinak boldog névnapot! :DDDDD

avanivi 2011.12.09. 23:06:10

Csabi szegény nagyon fél Gergőtől, erre Fecókánk jól megvígasztalta: "eltöri az orrod és az állad" . Igazi jó barát igy biztat :))))

Hurri Kán 2011.12.09. 23:06:38

@ő-szinte:
Valószínűleg mert a nézők megszavazták. :)

vallatas 2011.12.09. 23:06:41

@ő-szinte:
jó kérdés, Esztit is képernyőre kellett rakni :-D

Csabának már nem tetszik dagadtan a Kinga, ez best :)

Hurri Kán 2011.12.09. 23:08:04

@avanivi:
Nem álltatja feleslegesen. :D

ő-szinte 2011.12.09. 23:12:50

@vallatas: Szerintem eddig is mindegy volt Csabanak... :-D

avanivi 2011.12.09. 23:18:16

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Szia Hajni hiányoztál:)))
Képzeld,a Lilu ma majdnem szép volt:)

Hurri Kán 2011.12.09. 23:29:37

@avanivi:
Ki-ki a maga módján. :)

ő-szinte 2011.12.09. 23:59:01

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Az meg van, hogy: "Nem vagyok szomjas, csak iszom, mint a godeny." ???

csak magamat képviselem 2011.12.10. 01:24:18

Kingának és Serinek van hosszútávú stratégiája azon kívül, hogy 1-1 hím mögé állva befussanak??

nathalie 2011.12.10. 01:27:54

@csak magamat képviselem:
én vagyok :) sztem mindkettő még a tündekirálylány stratégiára is épít. Bár kinga a faszomatbazdmeggel kicsit alávágott ennek :)

kárpátia56 (törölt) 2011.12.10. 01:39:07

@nathalie: :)
És Veráról mit gondolsz? ő autonóm, lehetséges, hogy őszinteséggel akar nyerni? Kinga a királylány... ez jó. :)
ő már túlinvolválódott ezekről a szintekről. ahogy mondod, "ilyen gusztustalan, undorító embert még nem láttam." Mint Attila, természetesen. Meg egy királylány nem köpné le magát. :)

avanivi 2011.12.10. 07:24:03

@capa05: és bátrak voltak:)))

mocskosmacska 2011.12.10. 08:07:59

@Peter_Cs: Kinga a bombanő feliratú kép alatt néz ki a legrosszabbul. Ott egy negyvenes boszorkányt látok. A másodikon egy helyes, fiatal lányt, a harmadikon meg hülye képet vág. A bulvárnak az a mániája, hogy csak az a szép, amit agyonsmikeltek, szilikonoztak, aztán megrajzoltak photoshoppal.

mocskosmacska 2011.12.10. 08:09:27

@kárpátia56: Amit vera tesz, az nálam nem őszinteség, hanem tirpák parasztság némi mentális problémákkal.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.12.10. 08:30:53

@mocskosmacska: Ebben nagyjából egyetértek, a középső képen egy átlagos kinézetű lány van, az agyonvakolt elsőn a legocsmányabb.

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.12.10. 08:47:39

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
Üdv, Királynő!

Nem láttam, hogy beírták volna, úgyhogy sir Robin dala íme:

"Bátor jó sir Robin ím elindult vala
Nem féltette az életét bátor sir Robin
Cseppet sem félt ő, nem ám, hogy meghalnak kínosan
Bá-bá-bátor sir Robin
Még az sem riasztotta el, hogy péppé verik fejét
Lecsavarják orrát vagy kinyomják a szemét
Lábát széttörik, testét elégetik
Máját felvágják, s hagymásan megsütik
Beverve fejét s kitépve szív
Szétszaggatva máj, kihúzva bél,
Fülcimpa lenyírva, nyelv tűzre vetve
És pénisz le..."

kárpátia56 (törölt) 2011.12.10. 09:24:32

@mocskosmacska: a hotel mentállal teljesen egyetértek. másnak is szar az énképe, de övé a leginstabilabb. kifejezetten és jobban keresi a konfliktusokat, mint bárki. Az összeférhetetlen Attila most épp teljesen szociábilis, pedig ő lenne a gerjesztő. Per pill meg is értem a Vera ellen zajló koncepciós pert. Attila ebbe is jó mélyen belekönyökölt, de ki nem, kábé Csabi nem és Fecó.
all in all, komolyra véve Vera stílusa tűnik nekem őszintének. mert ki a tirpák és kihez képest? Én veszem most Kingát és Attilát kapásból. Náluk inkább tirpáknak lenni szép munka lenne.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.10. 09:42:33

jó hétvégét mindenkinek! :)

mivel a múltkor nagy sikere volt a csontiautomatának, vagy minek, és mint kiderült, a csapat nagy része szívesen lógatja a kukacát, hoztam nektek egy reggeli szösszenetet :))
( a szereplők persze, csak kitaláltak ;) )

Kovács úr horgászni indul. Azt mondja a felesége búcsúzóul:
- Ide figyelj szívem, ha még mindig olyan drága a pisztráng, nyugodtan hozhatsz egy pontyot is.

kárpátia56 (törölt) 2011.12.10. 09:52:42

@avanivi: :))

csak félti a pajtását. Fecó a negatív motivátor. :))

capa05 2011.12.10. 09:54:17

@anica inkognitóban: korán (persze másnak ez már majdnem dél) milyen viccesek egyesek.. :DDD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.10. 09:59:28

@capa05: :P:DDDDD kialudtam magam, virgonc vagyok :))))

capa05 2011.12.10. 10:00:34

@kárpátia56: a saját szempontjából lehet, hogy őszinte, de ahogy kinyitja a "beszéd csapot" .... Nekem fárasztó pedig van távkapcsolóm...
A többi szerencsétlennek egy egy feladat alkalmából kötelező meghallgatni..
Ja és egy két dologban sajátos elképzelései vannak. Azt hiszi ha sokszor mondja és hosszasan akkor úgy is van ...

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.10. 10:02:49

@capa05: teljesen természetes :PP:DDD
amúgy a nagy virgonckodásban elfelejtettem elindítani a mosógép programját..:D így nem mos ki, azt hiszem...:DDD

kárpátia56 (törölt) 2011.12.10. 10:03:18

@genevieve: Peti az elején is megmondta, hogy a párbajokat mmkk el akarja kerülni. Vajon miért? Kishaver odabent főmajom, ld. 2 nő kívánkozik az ágyikójába, de kint sokan látják, milyen logika alapján létezik. Én csodálkoztam, hogy az elején milyen őszinte volt a riportszobában, ezt bevállalta, talán azért, mert így akar jól kijönni ebből. Bent mindenkinek azt mondja, amit az hallani akar.
Fosik, mert ha a nézők nem csipázzák a felemás őszinteségét, az sok olyan szavazat, hogy mindegy ki, csak nem Peti. 1 hete próbál a riportban is sebezhetőnek és érzelmesnek látszani bocira nyitott szemekkel, mert váltani akar. Fél a nézőktől. De kurvára.

capa05 2011.12.10. 10:08:31

@anica inkognitóban: vidd ki a patakpartra a mángorlóval aztán usgyi mosni..:DDD

beacska 2011.12.10. 10:11:28

Tegnap nagyon jót nevettem Vera Nagyfülü Nyulán...halálosan jó volt. nem is értem, a többiek hogy bírták ki röhögés nélkül.

...és, mivel nekem fixa ideám, hogy van bent 1 beépített fiú és 1 beépített lány, most felmerült bennem, hogy Vera az egyik...;DD

Remélem, beteszik a jelenetet az RTL oldalára (halló, ez a stábnak szólt!!!;D)

beacska 2011.12.10. 10:16:31

@capa05: Nem, az Öfiben. Amikor összevesztek a lányok a Kit-szeretnél-magadnak-boxpartnernek feladta volt...Ha nem láttad, FEL-TÉT-LE-NÜL nézd meg! ;D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.10. 10:17:54

@capa05: ááá, nem érek rá, tudod, a 100 malacot meg a 300 csirkét etetem hajnal óta :DDDDDDD

beacska 2011.12.10. 10:22:03

@anica inkognitóban: a nagymamám tipikus pesti "úrinő" volt. az a glasszékesztyűs fajta. És amikor lejött az esküvőnkre Szhelyre, körülnézett az udvaron és megkérdezte: És hol vannak a malacok?...nehezen hitte el, hogy sehol, ill. pár kilométerrel arrébb VKINEK biztos vannak ;D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.10. 10:24:56

@beacska: pedig igazán megérthette volna, hogy aki egész nap valóságsót néz, az nem ér rá..:P:DDDDD
egyébként az előzményéről a dolognak lemaradtál - és ha nem haragszol, ez így is marad -, elég ha cápa tudja :))):P
de alapvetően igazad van a problémakörrel kapcsolatban :)

beacska 2011.12.10. 10:32:41

@anica inkognitóban: akkor még nálunk nem voltak valóságsók, lassan 20 éve volt....de igen.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.10. 10:36:39

@beacska: sokkal fiatalabbnak gondoltalak ))olyan gyermekien naívnak tűnsz, biztos azért :)))
na, de az Isaura csak ment akkoriban :P:DDDDDDDD

mocskosmacska 2011.12.10. 10:37:13

@kárpátia56: Nekem vera őszintesége olyan színvonalúnak tűnik, mint amikor két régen nem látott ismerős találkozik és az egyik ilyet szól, hogy: - Milyen öreg, kövér és ronda lettél.
Pl. amikor sehi és veronika által készített kajába beleharapott, aztán "milyen szar" felkiáltással visszadobta a tálba, akkor kifejezetten tockost érdemelt volna. Az ilyenekkel az a baj, hogy nemcsak önmagát égeti. Ha az én gyerekem viselkedne így, én szégyellném magamat.
Persze, rajta kívül még vannak a villában, akikre bátran rá lehet mondani a tirpák jelzőt, de nekem vera a legirritálóbb. (Meg néha gergő önmagától elszálltsága) Kívülről nehéz megítélni a dolgokat, de az alapján, amit látok, én sem tudnék vele egy fedél alatt élni.
Lehet, hogy próbál őszinte lenni, de annyira téves az én és világképe, hogy egyszerűen nem megy neki. Voltak nagyon hazug pillanati. Pl. a folyamatos én nem vagyok féltékeny veronikára mantra. Meg amikor a saját pornós múltját figyelmen kívül hagyva forgatta a szemét, hogy ez a sehi meg veronika mekkora ribancok, hát ezek go-goztak, hát ez mekkora erkölcstelenség, ő sohasem tenne ilyet.
Villában nemigen látok őszinte embert (talán shadi, csabi meg dya kivételével), de szerintem ott olyan könnyű bekeveredni a keverésekbe, hogy legtöbbször el sem ítélem őt. De vera álszentsége számomra irritáló.

mocskosmacska 2011.12.10. 10:40:09

@beacska: Szerintem vera túl labilis idegileg erre a szerepre. Akkor talán eszter. Bár ő meg nem nagyon avatkozik bele a dolgokba, a beépített embernek többet kellene kevernie. Akkor legyen veronika.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.10. 10:40:33

@beacska: mondom a múltkor anyósomnak: reggel 6-kor feltettem a húslevest... rámnéz nagy kerek szemekkel, azt kérdezi: komolyan? mondom , nem de ezért az arcért megérte eljátszani a gondolattal..:DDDDDD

beacska 2011.12.10. 10:44:14

@mocskosmacska: nekem az volt fura, vagy visszatetsző, ahogy Fecó és Vera a teraszon taglalta, hogy "ezek" közt milyen rosszul érzik magukat, mert "ezek" közül mindenki milyen aljas és seggnyaló...

beacska 2011.12.10. 10:47:08

@mocskosmacska: eddig Eszter volt az. Mert Péterrel ők szokták "moderálni", levezetni a dolgokat. Nem aktívan, csak diszkréten, FORMAILAG vezeti az "adást"...

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.10. 11:40:01

@mocskosmacska: általában egyet kell értsek veled.. most is .:)

Hurri Kán 2011.12.10. 11:49:12

Ébresztő, faszomatbazmeg!!! :DDD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.10. 12:01:54

@gyvy: ne ordíjjál már, kivittem a közfalat! :P:D

Hurri Kán 2011.12.10. 12:03:44

@anica inkognitóban:
Há eddig nem voltál ilyen ijedős. :DDD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.10. 12:07:03

@gyvy: most sem a tartalomtól ijedtem meg, hanem attól, hogy a semmiből előlopakodtál...:DDDDDD:PP

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.10. 12:10:06

@gyvy: meg az, hogy jé, ez az???:PPPP:DDDD
majdnem odasült a gyrosom..)

Hurri Kán 2011.12.10. 12:12:44

@anica inkognitóban:
Fokhagymát ne sajnál belőle. ;-)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.10. 12:16:17

@gyvy: anyám szerint zsidó vagyok, mert amibe csak lehet, teszek dögivel..:D na, nem is 220 a vérnyomásom, mint neki..:D 100/60, mikor feltúráztatom az agyam :DDDDDDDD

Hurri Kán 2011.12.10. 12:17:55

@anica inkognitóban:
Hmmm....
100/60... jól hangzik. És a 3. méret? :DDD

Hurri Kán 2011.12.10. 12:23:16

@anica inkognitóban:
Határeset...
Csak el ne felejtsd... belégzés... kilégzés... :DDD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.10. 12:24:23

@gyvy: ezt a héten már egy ismerősöm próbálta megjegyeztetni velem..:DDDD

Hurri Kán 2011.12.10. 12:28:42

@anica inkognitóban:
HA neki sem sikerült, én sem erőltetem magam. Na sütök még egy KV-t. :D

Anselmo 2011.12.10. 12:28:52

@anica inkognitóban: "anyám szerint zsidó vagyok, mert amibe csak lehet, teszek dögivel"

ezt nem értem. a zsidók sok fokhagymát esznek?

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.10. 12:30:55

@Anselmo: azt mondja, a hagyományos konyhájukban sok a fokhagyma..márpedig anyám elég tájékozott, meg egyébként is az anyukám, még sosem kérdőjeleztem meg, nem jártam utána, tényleg így van-e :)

kárpátia56 (törölt) 2011.12.10. 12:33:08

@beacska: hja, az összes többi autós szembe halad a forgalommal, csak mi nem

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.10. 12:41:43

@kárpátia56: azért néha helikopternek lenni sem olyan rossz :))

Tjuca 2011.12.10. 13:30:16

www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/orvost-kellett-hivni-seherezadehoz-2074197

na itt kellett volna bedobni az edzőnek/anyukának/rtl-nek a törölközőt. :-(

beacska 2011.12.10. 13:34:46

@anica inkognitóban: ugyan, anica, egyszer már megbeszéltük, hogy a 69 közel áll a 70-hez ;D

beacska 2011.12.10. 13:38:04

@anica inkognitóban: @beacska: húú, most elbizonytalanodtam, remélem, te voltál az :(((

kárpátia56 (törölt) 2011.12.10. 14:22:28

@anica inkognitóban: 10 helikopter bevetésen. A 11. szegény a felszínről navigál, igen szarul.

kárpátia56 (törölt) 2011.12.10. 14:23:24

kivel boxszol RRoni (pfuj)? Ki a 6. nő?

mézescsók 2011.12.10. 14:56:58

@genevieve: Kb. ezt várom én is, de azért Gergő tűnik annyira elszántnak, hogy okozhat meglepetést a képettebb Csabának (kizárt, hogy a rendőrtiszti főiskolán nem tanultak önvédelmi sportokat). Viszont Gergőnek fontosabb, hogy ne legyen kiválasztott, mert bár szeretné tudni, hogy hogyan áll itt kint, de a védettsággel időt nyer.

Seri tud küzdeni. A villa legőszintébb lakója - szerintem. Nem taktikázik, nem nyal és nem áskálódik, és nem feltétlenül azért, mert buta és fel sem méri, hogy hol van. Szerintem pontosan tudja és ez a stratégiája, amit nem köt mindenki orrára. Mondjuk ezt a Gergő vonalat hagynám a fenébe, mindig jobb, ha éppen örihari van. Persze, ha Gergő azért kell, hogy a szeretetigényét kielégítse (ettől sikítófrászt kapok), akkor maradjon.

Csaba rinyálását nem értem. A bentiek közül szerintem neki a legjobb a kondija, nem hízott el, mozgékony, az agyát használni tudja. Gergő nem annyira. Egyébként is megzakkant a szavazás eredményétől, mármint Gergő. És talált Seri megjegyzése, akkor, miért nem mész ki, hogy megtudd? Szóval tudná szerintem nélkülözni a pasast.

Fecó lehet, hogy baromira erős, de ezt azonkivül, hogy mondogatja rendszeresen, alátámasztja bármi is? Nagydarab pasi, elvileg lehetne hatalmas ütése is, de bármilyen játékban mutatott valamit is? A testi erejéból nem sokat mutatott fel. A koc kások versenyén is a vékonycsontú Csab a emelgette a csajt, nem Ő a baromi erejével. Viszont a boxedzések elejétől fogva hajtogatja, hogy nem mer megütni senkit, mert hátha... Gyáva, siralmas alak. Szimpi, ha egy pasi tud sírni, na , de ennyit???

Vera bármelyik nő ellen nyerhetne, mert rendkívül elszánt. Emellett nagyon fontos neki, hogy megmutassa, nemcsak verbálisan kemény ellenfél, hanem a feladatokban is. Eszter gyenge, bár nem sokat láttam a felkészüléséből. Dumában jobbnak tűnik. Emellett - bár ennek nincs köze a box-hoz - Verának ordító igazsága van a nyalást illetően. Viszont ez is lehet taktika.

Amit még nem értek az az, hogy a villalakók ugyan miért nem látják, hogy a két fő taktikus mennyire rosál a párbajtól? Ugyan miért nem mondja nekik senki, hogy ha annyira ki akarják tenni Verát, akkor vigyék ki Ők? Boldogan ráteszik a jelet, ha kérik, ha nem!
iért fogadják el birkamódon, hogy helyettük verjék f.....al a csalánt,

kárpátia56 (törölt) 2011.12.10. 15:11:17

@anica inkognitóban: ennek már többször nem dől be, szerintem egyszer csinálj két levest, az egyik legyen finom, a másikba csak sót és vizet tegyél. én már kóstoltam olyat. felejthetetlen pillanat. utána felszolgálhatod a normálisat. ennyit megér egy nézés. :)

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.10. 15:24:07

Vera komplett megtébolyodott, igaz nem most, hanem még a villa előtt, és már zakkanva ment be, sajnálom a botrány miatt, amivel majd szembesülnie és magyarázkodnia kell, ha kijön, de ettől még nem lesz egy szimpatikus személyiség...

Nehéz dolga lesz vele Eszternek, aki lassúbb mozgású, nem olyan fürge és veszett mint Vera, mégis remélem, hogy Vera kiesik, mert még nézni is borzalmas ezt a veszett nyűglődést, amit produkál...

liberaliskonzervativ 2011.12.10. 15:29:54

ezúton szeretném kérni, hogy büntetés helyett nevezzék ki azt a szerkesztőt a vv5 főakárkijévé, aki kimaszkolta lomnicit. és ezentúl tehetné ugyanezt verával is. egészen konkrétan hányok már tőle.

liberaliskonzervativ 2011.12.10. 15:31:25

mindenesetre, annyira szeretnék én lenni az első újságíró, aki rákérdez nála a faszszopós képekre. csak sajnos ez a belevalósok dóga lesz sztem.

liberaliskonzervativ 2011.12.10. 15:32:17

amúgy sziasztok, hajniiiii, miss u!!!

liberaliskonzervativ 2011.12.10. 15:35:02

@mézescsók: én most kivételesen a két manipulátornak, elnézést, "manipulátornak" drukkolok. mindegy hogy, csak takarítsák el verát.

kárpátia56 (törölt) 2011.12.10. 15:38:26

senki nem kövez meg senkit, amíg meg nem fújom ezt a sípot. Még ha, és ezt jól jegyezzétek meg, mégha azt is mondja, hogy Jehova. (killed by the mob)
engem sose zsidóztak sehogy, bár az ingyendisznóhúst imádom.

Hurri Kán 2011.12.10. 15:38:32

A villában a legjobb pasi jelenleg Vera. Szilárd meggyőződésem, ha annak idején a keletnémet úszóválogatottnak ilyen edzője lett volna, Egerszegi egyetlen olimpiai aranyat sem nyer. :D

kárpátia56 (törölt) 2011.12.10. 15:43:08

@gyvy: ki tudja, milyen szerepben játszott Vera az előző munkájában. minimum ő volt a dildót felcsatoló fakanál.

Wakka 2011.12.10. 15:44:39

@mézescsók:

Benned csalódtam a legnagyobbat. Hittem, hogy legalább te felismered Dukai Regina testvérének(én le nem írom a nevét) a társadalmi veszélyességét.

Hurri Kán 2011.12.10. 15:44:50

@kárpátia56:
Nem akarok tudni róla... De úgyis mindjárt jön peticsé, és megmondja a frankót veraügyben. :D

kárpátia56 (törölt) 2011.12.10. 15:48:58

@beacska: a pesti úrinőket is meg kell védeni valakinek. mi a hol a sznob puccparádé kérdéseket nem szeressük.

kárpátia56 (törölt) 2011.12.10. 15:58:36

@gyvy: :DDD ajvé! a részletek nélkül én is megvagyok. :) Pedig most pont szükségem lenne PetiCsére, hogy újra felélessze bennem a tüzet veraügyben. :D
de ki tudja, kiről mi derül ki még. tegnap olvastam, hogy Veronika szülei fiút akartak!

Anselmo 2011.12.10. 16:08:25

@kárpátia56: "de ki tudja, kiről mi derül ki még"

mivel egy ideje nem nézem a VV-t, most úgy érzem, lemaradtam az élet legfontosabb dolgairól. Szóval mi ez a PetiCsé sztori?

Müszélia 2011.12.10. 16:11:09

@mocskosmacska: vera őszintesége, ott a pont.
azt hiszi, durvasággal könnyebb lesz nyerni.

Anselmo 2011.12.10. 16:14:14

@mocskosmacska: az őszinte már nagyon rég óta (régóta? nyelvtani kérdés) a bunkó szinomímája.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.12.10. 16:51:59

@Brr: Vera simán le fogja ütni Esztert!

@gyvy: @kárpátia56: Tudtommal a casting után nem foglalkoztatták Verát, bútorbolti eladóként dolgozott, a Velvet Év arca vetélkedőn is az egyik jelölt volt, sajnos Patkó Csenge gerinctelenül kinyomta őt.

Hurri Kán 2011.12.10. 16:54:04

@kárpátia56:
A lottó ötösöm jönne így...

@Peter_Cs:
Az lehetett a baj, eltévedt, és nem ló-szépségversenyen indult.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.12.10. 16:56:45

@liberaliskonzervativ: A szexképekről szerintem nem fog nagy újdonság előkerülni, a két taktikus be fogja bukni a Vera elleni taktikát, Vera népszerúsége most emelkedőben van.

@gyvy: :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Szerintem belefér Vera lénye a nőiségbe, Észak-Európában gyakori az ilyen típusú nő.

inmemancsi 2011.12.10. 16:58:58

@Peter_Cs: a te kategorizációd szerint belefér, de szerencsére egyedül vagy nagyjából:))

Anselmo 2011.12.10. 16:59:45

@Peter_Cs: "Szerintem belefér Vera lénye a nőiségbe, Észak-Európában gyakori az ilyen típusú nő."

Nem ez az a környék, ahol mindenki öngyilkos lesz?

inmemancsi 2011.12.10. 17:01:39

@Brr: nem lesz nagy botrány, minden csoda három napig tart a három nap már letelt, különben is nem nagyon érdekelne senkit, hacsak nem ő kuncsorog majd a blikknél meg stb. hogy elmesélhesse igaz történetét:))

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2011.12.10. 17:07:07

@Peter_Cs: Sztem, hha tényleg ennyire kedveled Verát, akkor annak szorítanál, h mielőbb jöjjön ki, h megfelelő szakmai szakmai segítséget kapjon pszichés problémái kezelésére.
Én ezt teszem (bár nem kedvelem, de úgy általában jó szándékú vagyok embertársaim iránt).

inmemancsi 2011.12.10. 17:07:58

@Peter_Cs: szegény soha nem fog nagyon jól kinézni, de legalább a Te szemedben igen, ez is valami:))) egyébként nem is az a gáz, nem a külső a lényeg, hanem a belső, az meg nála - legalábbis amit csinál és mutat - totál gáz

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.12.10. 17:08:03

@Anselmo: Ha mindenki öngyilkos lenne ott, már nem élnének emberek ottan!

ő-szinte 2011.12.10. 17:12:30

@gyvy: Na bazdmeg! Beindult a mantra?

ő-szinte 2011.12.10. 17:20:43

Meglattam es elBrrzadtam :-)))

ő-szinte 2011.12.10. 17:22:39

@lac64: Hu, ezt a Csabas zenelest inkabb ne eroltessuk, mert sikitofraszt kapok :-)

mocskosmacska 2011.12.10. 17:24:55

@Peter_Cs: Vera alapjáraton tényleg jól néz ki. Két dolog van, ami ezt elrontja. Az egyik, hogy nem tud a testalkatának megfelelően öltözni, a másik, hogy az agresszivitása már kezd kiülni az arcára és ez nagyon elcsúnyítja az egyébként szép fejét.

mocskosmacska 2011.12.10. 17:31:01

@MolnarErik: Verának én is hasonlókat kívánok. Aki jót akar neki, az tényleg kezelést ajánl.

mocskosmacska 2011.12.10. 17:31:43

@Müszélia: Én arra vagyok kíváncsi, hogy kint is ennyire ilyen vagy ott mérsékeltebb. Meg, hogy otthon családi körben is vannak ilyen rohamai?

lac64 2011.12.10. 17:33:12

@ő-szinte: Belehallgattam egy-két számukba, amatőr bandaként szerintem nem annyira rossz a zenéjük.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.10. 17:49:51

@beacska: én még később :PPP:D
igaz, naív vagy álnaív sem vagyok :)))
@kárpátia56: á, ennyi energiát nem feccölök a dologba,nem utálom, csak szivatom..:D:DD

beacska 2011.12.10. 17:55:25

ma lesz a műsorváltozás? mikor kezdődik ma?

ő-szinte 2011.12.10. 17:58:26

@beacska: Gondolom a faktor utan lesz. De ma donto van, vagy mi, ugyhogy biztosan jo keson kezdodik csak :-(

beacska 2011.12.10. 17:59:59

@ő-szinte: LESZ ma egyáltalán? nem vmi olyasmi volt, hogy elmarad? már nem emlékszem pontosan.

ő-szinte 2011.12.10. 18:06:02

@beacska: Olyat nem lehet! Ezt nem tehetik velem!!! En mar fuggo vagyok, kovetelem az adagomat! :-)

En csak azt hallottam, hogy a box marad el vasarnap,atteszik hetfore, mert ma is meg holnap is donto van. De arrol egy mukk sem, hogy meg el is maradna... Mert akkor aztan lesz faszomatbzdmeg!
;-)

beacska 2011.12.10. 18:09:18

@ő-szinte: box marad el? mivel a box után lesz a kiválasztás (ugye?), akkor az is hétfőn lesz? holnap egy szimpla öfi lesz? szegények! (a lakók) ők vasárnapra edzik magukat

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.10. 18:13:33

@Peter_Cs:
nem tudom honnan veszed, hogy vera népszerűsége emelkedőben, megnézted a szavazást itt?:

www.valovilagblog.com/

a 9. azaz az utolsó előtti helyen áll...

én remélem, hogy nem fogja leütni Esztert, és azt is hogy nem marad sokáig a házban, egyébként a saját érdekében, mert teljesen be fog csavarodni, még annál is jobban amilyen zakkant állapotban most van, a villából viszik egyenesen az elmeosztályra,

amúgy meg ha ő most védettséget kap, akkor Fecót fogják kiküldeni a házból, tehát az ő utolsó támaszát...

beacska 2011.12.10. 18:16:10

@Peter_Cs: köszi, én azért nem mertem hagyatkozni rá, mert az ilyen MŰSORVÁLTOZÁS esetén egyáltalán nem biztos, hogy a Portnak is elküldik. Lévén, hogy 2 héttel előre dolgoznak...de kösz, bízzunk a Portban

beacska 2011.12.10. 18:17:28

@Brr: Fecó ellen több mindent is fel tudnának hozni, és remélhetőleg a Csaba-bizonytalansági faktor miatt visszatérnek a B tervre...talán...

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.12.10. 18:24:21

@Brr: A fórumok és a FB alapján vettem le Vera népszerűségének növekedését. Szerintem nem kóros az elmeállapota, megmozdulásai nem nélkülözik a humort, van bennük rendszer és taktika is lehet mögöttük. Fecó meg visszamehet, szerintem a két taktikus egyike lesz közeli kieső.

inmemancsi 2011.12.10. 18:34:22

@mocskosmacska: hát azért az túlzás hogy jól néz ki, nagyon nagy, tudna normálisabban is kinézni, ha nem lenne olyan igénytelen

liberaliskonzervativ 2011.12.10. 18:34:29

@Peter_Cs: és ami még jellemző verára: a boldog, önfeledt mosoly.

mocskosmacska 2011.12.10. 18:36:23

@inmemancsi: Ízlés dolga, szerintem kegyes volt vele a természet, csak ő rontja el a kinézetét, főleg az arcára kövült jellemével.

inmemancsi 2011.12.10. 18:51:59

@mocskosmacska: széles a csipője, nem szép a lába, fenekéről inkább ne, tömzsi, rövid nyaka, a melleiről ne is beszéljünk, semmi finomság nincs a testében, az arca szerencséjére nem annyira ronda, de nem is különleges, egy normális kinézetet tudna magának kialakítani, ha igényes lenne , de valahogy nem is nőies az egész nő, úgyhogy lehet nem is akar - és igen inkább belül van a baj, annyira látványos - és rémisztő volt a párbajon, ahogy visszafogta magát, nem sokáig ment neki.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2011.12.10. 18:53:06

@Peter_Cs: Kóros nem kóros, ezt mi nem tudjuk megítélni, de az biztos, hha pszichiáterre nem is, pszichológusra mindenképp szüksége van.
A lehetséges taktikáját egyébként Attila elég jól kielemezte a tegnap éjjeli randin.

inmemancsi 2011.12.10. 18:55:44

erdei zsolt lesz a szakkomentátor a bokszon

capa05 2011.12.10. 18:56:22

@beacska: amit te kérdezel egy hét múlva lesz!!!

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2011.12.10. 18:58:11

@mocskosmacska: Arc szempontból viszont megvédeném, mert ugyan igaz, amit mondasz az arcára kiült jelleméről, de azzal együtt jól néz ki (lásd Peter_Cs avatarja), a kilók nem tesznek jót az arcának (pont mint Kingánál).

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2011.12.10. 19:02:47

@inmemancsi: A lába tényleg nem szép, és ezt nagyon kihangsúlyozza. Gondolom taktikából.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.12.10. 19:08:58

@MolnarErik: Ledobná azt, amit a villában felszedett, teljesen OK lenne. Vera közvetlenül beköltözése előtt: www.valovilagblog.com/vv-vera-interju/

Nővére Veráról: rtlklub.hu/musorok/fokusz/videok/150543

inmemancsi 2011.12.10. 19:10:00

eszter akkor attilával megy randizni..

zorro001 2011.12.10. 19:12:23

igaz. tényleg egyszerű mint a faék.
még félóra-óra.

ő-szinte 2011.12.10. 19:14:23

@nathalie: En eskuszom, hogy ugy emlekszem, Lilu azt mondta, hogy a box atkerul hetfore... ?

capa05 2011.12.10. 19:16:28

@ő-szinte: hát akkor rosszul...:)

nathalie 2011.12.10. 19:18:05

@ő-szinte:
lilu állandóan összevissza beszél. Múltkor meg közölte velük,hogy CSAK egy ember kap lila kendő, rá egy percre megint arról beszélt,hogy minden győztes lila kendőt kap.

az én rózsám vasutas 2011.12.10. 19:19:26

@mézescsók: A sittes elszánt, a fakabát képzett, Sehi nagy stratéga. Eddig oké. Eszterre a gyenge talán nem a legjobb. Legyen ő törékeny.

más

Kimaradt az öfiből Csabcsi randomja. Pedig - most kockáztatás következik - ez lesz a legtöbbet hangoztatott szakkifejezés odabent. Továbbá kimaradt Veronika három órás nagyjelenete a már eddig is sokat szenvedett Péterrel. Ezért három pirospont a szerkesztőknek.

és most tipp a boxceremóniára

Gergő-Csaba pgy.
Atilka-Péter X
Kinga-Sehi sérülés miatt fa.
Eszter-Vera ko az 1. menetben

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2011.12.10. 19:19:41

@nathalie: És erre utólag kellett rájönniük, nem pedig már eleve a műsortervezésnél?

capa05 2011.12.10. 19:20:31

@nathalie: nem tudom szoktál e utólag onlányt nézni.. az elmúlt éjszakait ne!!! :DDD

nathalie 2011.12.10. 19:21:08

@MolnarErik:
sztem lilunak a műsorvezetéssel kapcsolatban kellene sok dologra rájönnie :D

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2011.12.10. 19:21:36

@nathalie: Ja, miután észlelte, h mindenki döbbenten néz rá :)

nathalie 2011.12.10. 19:22:03

@capa05:
pörgetgetve néha igen, meg ha vlaki megmondja mit kell nézni és hány perctől :D
Az elmúlt éjszakaiban mit nem kell nézni? :D mi történt????

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2011.12.10. 19:23:22

@Binbir gece: Sztem mindegyik KO lesz, mert 2 nagy ütésnél többet nem fognak hagyni senkinek se bevinni.

nathalie 2011.12.10. 19:23:56

@capa05:
pörgetgetve néha igen, meg ha vlaki megmondja mit kell nézni és hány perctől :D
Az elmúlt éjszakaiban mit nem kell nézni? :D mi történt????

nathalie 2011.12.10. 19:26:28

@MolnarErik:
Te is láttad? mindenki teljesen ledöbbent :D én csak annyit mondtam itthon, hogy mi a fasz? :)
Őszintén megmondom elég sok kihívással kellett szembe néznem, hogy megértsem,ki hogyan fog boxolni, mi a nyeremény, ki dönti el hogy ki kivel, hogyan lesz az ötből négy nemenként és hogy mikor lesz a műsor :D egyszerűen kezdek aggódni, hogy meghaladja ez az egész a szellemi képességeimet...

Zelefánt 2011.12.10. 19:38:42

@Peter_Cs:
Rájöttem,

a ) Te afféle pszichiáter lehetsz, aki innen gyűjt satabilan bolond kilenseket;

b ) És menedzseled őket a későbbiekben, egy bizarr hostess-szolgálatban, ahol házasságaikba belefásult családapák keresik a fellélegzést, mert a nejük régóta nem is veszekszik már...hiszen réges-rég rájuk sem néz.

ő-szinte 2011.12.10. 19:42:32

Kis off: Nori ismet moncsicsive avanzsalta magat... :-DDD

ő-szinte 2011.12.10. 19:43:20

@capa05: Lilu ossze-vissza beszel mindent amit a fulere mondanak :-)

capa05 2011.12.10. 19:43:53

@nathalie: az egész éjszaka szinte (majdnem5 órányi anyag) Kinguci és Ati évődéséről... :DDD

ő-szinte 2011.12.10. 19:43:54

@nathalie: Mi volt amin ledobbenyel?

ő-szinte 2011.12.10. 19:44:37

@ő-szinte: Ledobbentel
Csak kicsit dekonc :-)

ő-szinte 2011.12.10. 19:45:26

@nathalie: Javitok: nagyon dekoncentralt, mert magammal is beszelgetek mar :-D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.12.10. 19:46:07

@Zelefánt: No meg a patetikus patikus, aki matematikus!

MagasMacska 2011.12.10. 19:46:09

@beacska: A Port szerint nem marad el. Valami új hír van róla?

ő-szinte 2011.12.10. 19:46:09

@capa05: Jezusom! Es mind megnezted? :-DDD

capa05 2011.12.10. 19:56:58

@ő-szinte: na azért mindennek van határa... pörgettem.. De abből is látszott!!!:(((

ő-szinte 2011.12.10. 19:58:01

@capa05: Remeltem, hogy nem veszed komolyan a kerdest :-)

ő-szinte 2011.12.10. 19:59:02

@ő-szinte: Es 5 oran at picsogtak?
Es Vera-Peti dugiban valo egyuttalvasat nem mutattak?

capa05 2011.12.10. 19:59:34

Hát ma már szerintem nem lesz poszt... mindjárt kezdődik az El classico!!!

ő-szinte 2011.12.10. 19:59:57

@capa05: Faszomatbazdmeg! mar megint magamnak irtam. Olvasd el legyszi! :-)

2011.12.10. 20:02:30

Hány meccs lesz, ugye 6?

capa05 2011.12.10. 20:02:55

@ő-szinte: csak a nyugiba történő berezdezkedést.. meg a többiek " bánatát" az együtt alvás miatt!:DDDD
jó még Fecót faggatta a barátságról... Kinguciról sé Verához való viszonyáról..

capa05 2011.12.10. 20:04:49

@capa05: csüngök a képernyőn ha a nick nevedet látom.. mire nem válaszoltam??:/// (közben a család is vekzál)

capa05 2011.12.10. 20:05:30

@szerivan: mitől lenne 6 azaz hol gondolod???:/

2011.12.10. 20:06:09

@capa05: Csak fél órát néztem, de cukik voltak. Bujci volt?

2011.12.10. 20:07:53

@capa05: Nemenként a 2-2 győztes megkűzd az abszolút győzelemért. pl.: E-V győz V aki aztán megmérkőzik S-K meccs győztesével. Csak így van értelme. Vagy lesz egy kül9ön gála majd a győzteseknek?

capa05 2011.12.10. 20:08:33

@szerivan: az azért még nem...de Ati részéről az igény be volt jelentve...:D

ő-szinte 2011.12.10. 20:08:54

@capa05: Koszi. :-)A berendezkedes elejet lattam. Veronika nem puffogott utana?

2011.12.10. 20:09:03

@capa05: Egyem a szívüket...

capa05 2011.12.10. 20:09:38

@szerivan: csak összesen 4 meccslesz..:) 4 győztes.. 4 kendő..:)

capa05 2011.12.10. 20:10:36

@ő-szinte: Egy Peti féle simogatást (sms felolvasás közben) elhárított!

ő-szinte 2011.12.10. 20:11:55

Balazs Stieflerhez(US pite) hasonlitotta Kocsis Tibit...
Balazs Bazdmeg! :-)

2011.12.10. 20:13:51

A Nyanya miért nem írja a posztokat? Nem élvezetes számomra mikor kétmillió karakterben ír le egy hónapnyi öfit.

foxglove (törölt) 2011.12.10. 20:36:09

csak azt akarom mondani, hogy kell a murienikő ruhája.

ő-szinte 2011.12.10. 20:40:01

@foxglove: Ok, tied lehet, de csak Nori moncsicsi abrazataval (sminkjevel?) egyutt kapod meg :-)

ő-szinte 2011.12.10. 20:43:33

@capa05: Benne vagy a tv-ben! Hahaha!

foxglove (törölt) 2011.12.10. 20:46:12

@ő-szinte: hát, örülök, hogy nem a vv-ben indult, és nem minden nap kell néznem.

ő-szinte 2011.12.10. 20:47:33

@capa05: X-faszom Tarany Tamas polojan, amire a Geszti ra is kerdezett, uhogy meg tema is voltal :-)

ő-szinte 2011.12.10. 20:48:22

@foxglove: :-DDD

Nekem a Kocsis Tibcsi a kedvencem :-)

beacska 2011.12.10. 20:48:51

@capa05: miért? még nem tartok ott...hétvégén lemaradásom van :(((

capa05 2011.12.10. 20:49:56

@ő-szinte: végtelenül sajnálom, hogy nem láttam..:(((((

ő-szinte 2011.12.10. 20:51:00

@capa05: Mondjuk meg visszanezheted majd :-)

capa05 2011.12.10. 20:51:07

@beacska: mit csinálsz ilyenkor?? dolgozol??:DDD

capa05 2011.12.10. 20:51:48

@ő-szinte: azonnal üzenj..kérlek!:D

beacska 2011.12.10. 20:52:50

@capa05: :DDD nem, csak a gyerekek küzdenek a gépért, nem állok be az előnytelen küzdelembe ;DDD

beacska 2011.12.10. 20:53:21

@capa05: de már elolvastam, hogy Kinga-Atti maraton volt. ;D

capa05 2011.12.10. 20:56:14

@ő-szinte: láttam egy pár pillanatra!!Jó darab!!:DDDD

foxglove (törölt) 2011.12.10. 20:58:21

soha többet nem fogom szidni a vv színvonalát.

ő-szinte 2011.12.10. 21:00:26

@foxglove: De jo, hogy ezt nem nekem kellett kimondanom! :-)

ő-szinte 2011.12.10. 21:02:28

@foxglove: A szinvonalra gondoltam.

A ruhat illetoleg pedig azert altalaban Nori jobb mint Lilu.

foxglove (törölt) 2011.12.10. 21:03:37

@ő-szinte: én meg a vendégfellépő gaga-utánzat fácántollas ruhájára. Huh.

capa05 2011.12.10. 21:06:08

@ő-szinte: köszönöm, de a póló megtekintése sajnos nem okoz akkora örömöt számomra... mint amekkora antipátiát Keresztes Ildikó látványa...:(((

kárpátia56 (törölt) 2011.12.10. 21:09:31

@Peter_Cs: szerintem a velvet év arcában szerintem nem lehetett esélye. Ez nem gáz. Itt a visszajelzés-mindegy, milyen Gizi ármánykodása miatt- a lényeg, az negatív. A bútorbolt nem szégyen, sőt. Szerintem is a pirni is simán belefér. A gond VVVerussal az, (mostantól direkt kap nálam minden szereplő két V-ét kezdőbetűje elé :>>), hogy még az a poor Annamari is vonaglott, pedig ő minden alól kihúzta magát. Vera szerint meg ez bevállalhatatlan. Sok jó van VVVerában, de ez disszonáns. Szerettem őt, és most is szimpatizálok vele, de mániákus, na. :DDD

ő-szinte 2011.12.10. 21:09:38

@foxglove: Nekem az belefert. A csaj aki enekelt a tollasban, o nyerte meg anno a magyar szorvajvort amiben Petink is volt...

ő-szinte 2011.12.10. 21:10:43

@foxglove: Ezt a dalt kifejezetten szeretem!

foxglove (törölt) 2011.12.10. 21:11:32

@ő-szinte: komoly? emlékszem a csajra, valamilyen tünde, de nem ismertem volna fel.

capa05 2011.12.10. 21:12:08

@ő-szinte: te nagyon képben vagy...( elismerő csettintés):D

ő-szinte 2011.12.10. 21:13:29

@foxglove: Nem Tunde. De ez, az a csaj. Egyebkent meg tancos (de nem gogo!), onnan ismerem.

kárpátia56 (törölt) 2011.12.10. 21:15:13

@foxglove: noh, Ix-Enikőnek a döntőben a helye, sőt. csak ennyit tennék hozzá. Kiejteni az rtl tudja, ha a dolgozók családjainak barátai (nekik már szabad) is szavaznak.

beacska 2011.12.10. 21:15:18

@ő-szinte: óóó, az Anna volt az X-ben? NEM ő nyerte, második lett

beacska 2011.12.10. 21:16:09

@ő-szinte: akkor nem az Anna. Mert ő énekesnő volt, van, lesz

ő-szinte 2011.12.10. 21:17:55

@beacska: Igen. Nem o nyerte???

Akkor ez volt amikor a Stohl "szerelmes" lett? A voros nyerte?
En ugy emlekeztem az Anna...

capa05 2011.12.10. 21:18:22

@beacska: döntsd el!! Mert teljesen kétségek közt lebegek!::P:DD

ő-szinte 2011.12.10. 21:18:47

@beacska: Nem, o eredetileg tancos.

ő-szinte 2011.12.10. 21:19:56

Na ezt a harmonikas gyereket imadom! Olyan tehetseges, hogy sut!

capa05 2011.12.10. 21:27:05

@kárpátia56: x faktorról írnak a csajok..

beacska 2011.12.10. 21:28:26

@ő-szinte: egyszerre 2-t forgattak. Az egyiket az Anna veszítette el, és igen, a másikat tényleg vmi csaj nyerte...de a Péterrel az Anna volt együtt...az volt az "ész" játék, a másik a csepű-lapu-gongyola ;D

ő-szinte 2011.12.10. 21:28:47

@kárpátia56: Mirol, mirol? Varjuk az elvarazsolt vilagot es addig is... :-)

ő-szinte 2011.12.10. 21:30:21

@beacska: Mar nem emlekszem pontosan, de szerintem azt az Anna nyerte... es a masikat a Stohl csaja, az a Voros. :-)

kárpátia56 (törölt) 2011.12.10. 21:31:47

@ő-szinte: én mégx lázban égek és az a durva, hogy nem nézek vv-t ma. insidious nevű horror felelős ezért. :)

beacska 2011.12.10. 21:33:47

@ő-szinte: én emlékszem, hogy Anna elveszítette, mert neki szurkoltam. Még a pasijával is összecimbiztem a neten ;D

ő-szinte 2011.12.10. 21:35:14

Ennek sose lesz vege! Meg csak most lesz a parbaj...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ő-szinte 2011.12.10. 21:35:52

@beacska: En ugy emlekszem nyert. Meg vmi kocsit is kapott...

kárpátia56 (törölt) 2011.12.10. 21:36:25

sok kiscsaj, kigolyóznátok Enikőt, megérdemlitek a virgácsot, oda be, igen.

beacska 2011.12.10. 21:40:40

@ő-szinte: www.rtlklub.hu/musorok/reflektor/cikk/368327

"kis híján meg is nyerte"...nem akartam kukacoskodni, bocs ;DD

capa05 2011.12.10. 21:44:19

@beacska: hiába no tudás.. hatalom..!:DD

kárpátia56 (törölt) 2011.12.10. 21:47:50

most azt sértésnek veszitek, hogy itt úgy érzem magam, minha megint gyerek lennék?

beacska 2011.12.10. 21:47:57

@capa05: bocs, de én valóságsó veterán vagyok ;DD

Hurri Kán 2011.12.10. 21:50:01

Jó reggelt, a teermburáját. :D

kárpátia56 (törölt) 2011.12.10. 21:50:29

@ő-szinte: a kislányokhoz, akik tolták ezerrel a szavazatokat az x-faktorban fiúkra. csak azért, mert Enikő az egy szem lány és amúgy is lány. Példaképnek kéne tekinteniük.

capa05 2011.12.10. 21:51:12

@beacska: ilyen fiatalon..???:DD

beacska 2011.12.10. 21:53:34

@capa05: áááá, öreg vagyok, mint a postaút (nagy legyintés) :(((

Hurri Kán 2011.12.10. 21:55:52

@capa05:
Volt már ma box? Fecó sírt? Vera megvert valakit? Vagy semmi izgalom? :D

ő-szinte 2011.12.10. 21:56:12

@beacska: Semmi baj, igy legalabb tudjuk. :-)

kárpátia56 (törölt) 2011.12.10. 21:58:33

befejezem az offot, bocs. :)
majd olvaslak titeket.

capa05 2011.12.10. 21:58:56

@gyvy: Unalom!!!! ha már Hajnalka nemi életet él írni nekünk.. marad a Real-Barca meccs.. izgalomnak.!:(((

ő-szinte 2011.12.10. 22:01:25

@gyvy: De, jokor jottel, mert hamarosan kezdodik.

Hurri Kán 2011.12.10. 22:02:02

Vezet a Margit!!! :D aztakurvaéletit. :D

capa05 2011.12.10. 22:02:31

39.másodperc 1:0 Realnek!!!

ő-szinte 2011.12.10. 22:03:27

Bakker, inkabb a Keresztes esett volna ki!

ő-szinte 2011.12.10. 22:09:15

Kivancsi leszek , hogy mennyi lesz a faszomatbazdmeg-teremburajat aranya... :-D

Hurri Kán 2011.12.10. 22:09:28

Mindenki meccset néz?

capa05 2011.12.10. 22:10:40

@gyvy: is ! kapcsolgatok..:DD

ő-szinte 2011.12.10. 22:11:17

Apaaaa, kezdoodiiiik!

capa05 2011.12.10. 22:13:07

Lilunak a karkötőt a fülére kötötték??:DDD

sogeking 2011.12.10. 22:13:10

Lilunak hiperaktív a lába:)

fran7 2011.12.10. 22:13:32

Jelenlevő hölgyeket kérdem. Lilu milyen típusnak számít az évszakelmélet szerint. Nem tél az biztos, de micsoda?

mininyul 2011.12.10. 22:14:13

Lilu leütötte Bejja asszonyt a smukkjáért.

Zelefánt 2011.12.10. 22:14:16

Lulit olyan ragasztószalaggal tekerték össze, amit mi használunk a cégnél a papírkötegek összetartásához.
Valószínűleg azért, hogy ki ne terjedjen a személyisége.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.12.10. 22:14:26

Lilura milyen ótvar göncöt raktak?!!!

ő-szinte 2011.12.10. 22:14:34

Hurra! Gyozelem! el sem hiszem! Ma Lilu JOL nez ki! Innen is udvozlom a sztajlisztot , fodraszt , sminkest! Kosza ket honapba tellett csak, hogy not varazsoljanak ebbol a ... nem semmi! De csak sikerult. :-)
Mega gratula!!!!!!!

rianna 2011.12.10. 22:15:33

@fran7: szibériai fagy. Amúgy a ruhája ma jó, csak a lenyalt haja szar.

fran7 2011.12.10. 22:15:47

Így nézhetnek ki bizonyos fekete-afrikai törzsek asszonyai, mint ma Lilu?

capa05 2011.12.10. 22:16:33

@ő-szinte: azért mell résznél a törölközőt levehették volna a ruci alatt... !!://

ő-szinte 2011.12.10. 22:16:56

@mininyul: @Zelefánt: @Peter_Cs: Nektek meg mi bajotok van? Vegre normalisan nez ki.

Bar lehet, hogy a sminkestol visszavonom a dicseretet, mert csak most lattam azt a kekseget a szemen...

Zelefánt 2011.12.10. 22:19:03

A cigó ribi elhajított anno egy palackot...és kizárták.
Most gladiátor-küzdelemre készítik fel a szereplőket...
Van fejlődés, kétségtelen.
Mi lesz a végkifejletben?
Meg kell küzdeniük egy olyan izével, mint ami ott csövezett Jabba palotájának pincéjében?...

capa05 2011.12.10. 22:19:09

@ő-szinte: ilyen térdeket lábkörzés közben (meg egyébként sem) nem kéne mutogatni..:D

rianna 2011.12.10. 22:19:24

@capa05: :)))
@ő-szinte: a ruhák jobban állnak rajta, mint a skinny nadrágok.

felka 2011.12.10. 22:19:25

@fran7: tavasz vagy nyár. inkább utóbbi, persze ehhez teljesen sminktelenül, termszetes fényben kellene látni, ami ugye lehetetlen...

sogeking 2011.12.10. 22:20:32

@ő-szinte: szerintem elég fura a ruhája, a kiegészítőkről nem is beszélve :D

ő-szinte 2011.12.10. 22:20:34

@capa05: Jo, a terde nem szep, de nekem most jol nez ki. Jobb mint eddig barmikor.

Hurri Kán 2011.12.10. 22:20:48

Barca szabadrúgás... elment a kép... kurvaéletit...

fran7 2011.12.10. 22:20:59

@felka: Úgy még a férje se látta. De kösz a választ.

ő-szinte 2011.12.10. 22:21:17

@rianna: Igen, a ruhakban csajosabb. Ez pedig kifejezetten jo.

ő-szinte 2011.12.10. 22:22:03

@sogeking: A fura alatt a szokatlant erted?

mininyul 2011.12.10. 22:22:06

@ő-szinte: a ruha önmagában, más színben, nem lenne veszélyes. nade az a fülbevaló.. hát ne hárágudj, de wtf? :D

felka 2011.12.10. 22:22:23

na...szedelőzkökjünk, új poszt van..

padlizsán 5 2011.12.10. 22:24:22

@rianna: egyetértek! plusz a bizsuk :)

sogeking 2011.12.10. 22:24:33

@ő-szinte: nem szokatlan, de sem viselőjéhez, sem a környezethez nem passzol:)

rianna 2011.12.10. 22:24:37

@felka: neked mekkora szíved van, ahelyett, hogy elsőznél, mindenkinek szólsz:D

felka 2011.12.10. 22:25:37

@rianna:
én már csak ilyen vagyok. amúgy fos 8. lettem volna csak..

Zelefánt 2011.12.10. 22:26:02

Fuckinga kezdi megtalálni a helyét.

jooasszony 2011.12.11. 21:55:27

Sittes Gergő igazi szararc volt..

Attilától ,megcsak simán hányok...

az egyetlen ember akinek szurkolok állandóan jeleket kap...remélem visszamegy.
süti beállítások módosítása