Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Dr. Csont 4x17 – A jéghegy csúcsa

2011. november 29. 16:00 - Llew

Aktuális hullamegtalálónk két közútkezelős nő, akik miután munkakezdéskor megállapítják, hogy a meteorológusok semmivel nem jobbak a tv-s jósoknál, egy női holttestre lelnek a hókotróba töltött sóban. Booth poénkodik, de csak amíg ki nem derül, hogy egy kamaszlány száradt múmiává a só vízelvonó hatása miatt. A laborban aztán mindenki komoly problémákkal találja szembe magát. Angela a macska helyett kutyát kérdésben igyekszik meggyőzni Roxiet, aki nem érti a felvetést, hisz minek kéne Angelának egy állat mikor vele él nem is élnek együtt. Angela szerint még.

Brennannek eközben az új gyakornokkal van gondja. Nem az, hogy muzulmán, hisz szerinte minden vallás egyformán értelmetlen, hanem az, hogy Arastoo Vaziri napi imádkozása megszakítja a holttest vizsgálatát, csökkentve ezzel a kollektíva hatékonyságát. A gyakornok azzal, hogy hangutánzó szavakkal kíséri a sérülések keletkezését, szintén nem szerez jó pontot a borg üzemmódba kapcsolt Brennannél. Egy 180 centis kamaszlány elég könnyen kiszűrhető az eltűnt személyek adatbázisából, így Angela dolga végezten osztja meg a kutya-macska történetét a bejelentést meglehetősen érdektelenül fogadó csapattal. Az áldozat, Ashley Clark nem mellesleg terhes volt.

Ashley három hete egy suli bálba menet tűnt el, az anyjának viszont csak az tűnt fel, hogy nem szereti az eperlekvár illatát, az hogy 12 hetes terhes volt, az nem. Talán a locsoló alól sem ártott volna kivenni a gyereket, mert így négy év alatt majd 60 cm-t nőtt. Az ebből fakadó röplabdázás során keletkeztek a sérülései, mint azt a lány kiropraktőre (~félig orvos csontkovács) is megerősíti. A férfi ki is vívja Brennan elismerését, de csak addig, míg vissza nem dobja a maga nem is igazi orvosdoktor labdát. A terhességről ő sem tudott, de Ashley hat hete volt nála utoljára.

Hősnőnk nem ússza meg a beszólással a napot. Alul marad a kié a hulla vitában, mivel Cam úgy dönt hidratálni szeretné a só hatására a bomlástól megmenekült holttestet. Mr. Clark a felsége nélkül keresi fel Booth irodáját, hogy elmondja tudott a lánya terhességéről, bár a lehetséges apát nem ismeri. Angela még mindig a kutya kérdéssel foglalkozik, pedig talán a csajával kellett volna eddig is, Roxie ugyanis szakít vele, mondván nem látja, hogy lenne jövőjük együtt. Booth megtalálja az áldozat barátnőjét, aki szintén terhes, még pedig ugyan attól a sráctól. A laborban beáztatják a múmiát, Vazir elmegy imádkozni, Hodgins elmeséli, hogy az áldozaton talált szövetszál valami autókárpit, majd lelép Angelát megvigasztalni.

Boothék felkeresik Ashley és Becca exbarátját, de kiderül, hogy bár a lányok már-már betegesen teherbe akartak esni, mégsem ő az apa, mert katolikusként nagyon komolyan vette a házasság előtti szex kérdést. Viszont Ashleynek komoly vitája volt a röplabda edzővel, talán érdemes ott keresgélni. Azonban ott sincs találat. A vita oka egyszer az volt, hogy Ashley megpróbálta elcsábítani az edzőt, aztán az, hogy a sikertelen első próbálkozás után zsarolni akarta az apasággal. Az edző jelentette az esetet az igazgatónak, nem hiányzott neki a balhé most, mikor a fél csapata terhes. Amire kimondottan büszkék is. Sőt, négy lány ugyan attól a fiútól, aki ráadásul nem is a focicsapat kapitánya, vagy valami hasonló menő alak, hanem egy jóllakott óvodásra emlékeztető srác. Clintonnak megvolt szinte az egész röplabdacsapat, ami előtt Booth teljesen értetlenül áll. Ilyen eredményei még neki sem voltak.

Hodgins eközben a raktárban vigasztalta meg Angelát, aki kénytelen rádöbbenni, hogy egyedül van az élj a mának szemléletével. Illetve nem, mert Brennan helyesli, ahogy a magánéletét kezeli, de ő meg nem feltétlen a legjobb tanácsadó élő emberek kapcsán. A múmia áztatás eredményes volt. Kiderül, hogy anyuka lekvárfőzés közben megkarmolta a lányát, így biztos volt valami vitájuk. Volt bizony, Ashleynek kellett ötezer dollár, így hamisított egy csekket az anyja nevén. Anyuka nem tudja mire kellett volna a pénz, de Sweets úgy érzi ez neki való feladat.

Vaziri nagyon kreatív, mivel nem dolgozhat az igazi csontokkal, de fél Brennantől, a labor összes monitorát felhasználva, egy virtuális csontvázat létrehozva tanulmányozza a röntgenfelvételeket. Na ja, görgetni, vagy lapozni túl snassz lett volna. Legalább van eredmény. Ashleyt fültájon csapták, amitől eltört a hallócsontja. A monitorok összerakása valószínűleg tovább tartott, mint ez kiszúrni, de ne legyünk telhetetlenek. Emberünknek mindenesetre arra is volt ideje, hogy depizős zenékből válogatás CD-t csináljon Angelának. Főnyeremény a faszi. Mellesleg leszerelt, vagy tartalékos tengerészgyalogos.

Sweets rászabadul a terhescsapat-vezető, már anyuka csajra, és kiderül, hogy az egész gyerekvállalási hullám mögött az ő és szülei konfliktusa áll. A főiskolai ösztöndíj elnyerés után a szülei gyakorlatilag megtervezték az életét a feje fölött. Ezen összebalhéztak, ő elrohant, összefutott Clinttel, aki végül annyira megértő volt, hogy kilenc hónap múlva megszületett a baba. A csajnak meg bevillant a megoldás. A barátnők is gyorsan gyereket szülnek és együtt tini anyuka kommunát alakítanak, ahol majd közösen nevelgetik az ivadékokat, szülők meg fiúk nélkül. Mindenki bedob ötezer dollárt és boldogan élnek, amíg éhen nem hallnak. Köszönjük Emese.

A fülcsont törésből kiindulva, egy kis glicerin befecskendezésével Cam megállapítja, hogy a halál oka a bolygóidegre mért ütés volt. Ügyes húzás, amit a maga módján még Brenann is elismer. Egy ilyen ütéshez viszont egy anatómiában jártas gyilkos kell, pl. egy kiropraktőr. Akinek történetesen pont olyan kocsija is van, mint amiből a kárpit szál származik, de ez a bíró szerint valamiért most nem elég egy házkutatási vagy letartóztatási parancshoz. Kellene a gyilkos ütést okozó eszköz, mivel azonban Bootht és Brennant már ismeri a gyanúsított, Angela és Sweets nyeri a beépülős feladatot. Ifjú házasként annyira meggyőzőek, hogy Hodginst és Vazirit is küldhették volna.

Legalább van idejük megbeszélni Angela nem létező magán életi gondjait. Sweets azt a megoldást javasolja, hogy fél évre zárja össze a lábát, és próbálja az emberi kapcsolatok szex mentes részét is értékelni. Az ötlet nem arat kitörő sikert. A beépülés viszont sikeres, Sweets hátát helyre rakják, meg van a gyilkos eszköz, rossz ember megy a sittre. Angela mereng a kapcsolatain, Cam büszke a munkájára, Hodgins még nincs túl Angelán, Vaziri csak imádkozik, Brennan meg érdeklődve figyeli ezt az érthetetlen vallásosságot. Aztán Booth-szal italozva elemzik az ügyet. Ashley az edzős kudarc után a kiropraktőrt csábította el, majd zsarolta meg, mire az kinyírta.

A beszélgetés aztán a szokásos világnézeti vitába torkollik, a nők nem számíthatnak a férfiakra vs. a nem minden férfi egy paraszt vélemények ütközésével. Clint esete pedig pontosan Bones véleményét igazolja. Így Booth elrohan, hogy fejmosás keretében felvilágosítsa a srácot, hogy a saját röpicsapat csak addig tűnik viccesnak, amíg nem négy gyerek után kell gyerektartást fizetni. Szóval jó lesz, ha észhez tér és komolyan kezeli a kérdést, mert a hülyeségeik miatt már most is van egy meg nem született gyereke.

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: dr. csont
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása