Hogy volt?

VV5 - 1X75

2011. november 28. 19:15 - Hódos Hajnalka

Eljött végre a várva várt nap, mikor Lilu decensebb a kis kékben, mint Dúró Dóra valaha volt és lesz, illetve vége az iskolai hétnek, vizsgáznak a kis felsősök. Őszinte megrökönyödésemre az osztályfőnök a szemekben nemcsak szorongást és feszültséget, de tudást is lát. Tavaly megtudhattuk Olivértől, a giccs nem más, mint túlspilázott ék, lássuk, ezek milyen baromságokat hordtak össze. Fecótól akár kezdhetünk is, többet úgyse tud, hiába gondolkodik. Az iszlám vallást Mohamedán alapította. Most is megmondja az őszintét, majd pont most ne mondaná meg, az van, hogy nyelvtanból nem tudott felkészülni. Attila szerint az összetett számok azok, mikor az egyszerű számok klikkekbe tömörülnek, az epika pedig az az irodalmi műnem, amiről jelen pillanatban olyan sokat nem tud mondani. Az iróniáról viszont tudna. Két mondatot. Ami zajlik most? Nem, nem a vizsga Attila, a dráma! Itt döbbenek rá Alekoszban rohadt idegesítő volt, mikor nem tudtam eldönteni, szándékosan teszi-e a hülyét, vagy tényleg ekkora segg, Attilában elsősorban az idegesít, annyira átlátszóan teszi, hogy nekem kínos. Másnaposságra hivatkozik, más mentsége nincs, az illemtanárnőt kivéve, gondolom, már mindenki volt itt másnapos. Miután letörölgettem a nevetéstől csorgó könnyeimet, megpróbálok Veronikára koncentrálni, aki a valaha volt és létező összes magyar feltalálót felsorolja, a még meg nem születetteket is hozzávéve, hogy végül kinyögje, Irinyi János a dohányzást találta fel.

Sehinek onnan ismerős a verssor, hogy benne volt abban az…de a névmemóriája sosem volt jó. Seherezádé, talpra magyar, Szendrey Júlia, eredeti neve Petrovics! Basszus! Nem, ilyen nevű költő nincs. Péter természetesen írt fogalmazást, de szóban is el tudja mondani, milyen újra az iskolapadban. Tudja, hogy ez itt most nagyon fontos, de a gondolatait az köti le, hogyan tudja a kis társait befolyásolni, hogy úgy szavazzanak, ahogy ő akarja, és még azzal is igyekeznie kell, hogy a Veronikát meg tudja dugni, mielőtt az kiesik. Sajnos tapló parasztságból nem osztanak jegyet, ez egy csillagos ötös lett volna, és nem Veronika miatt. Az esküdtszék összeül.

Most hogy jön ide, hogy mindenki mufurc, megint összekevertem a papírokat? Nem, tényleg ez jön, nézzük, egy kávé hogyan hoz össze két embert. George Clooneyt inkább nézném, ha már kávé, de Vera fújja a mejjit a fürdőszobában egy tubussal, Péter fogat mos. Vera, mondom Vera kérdezi, mi van ma, hogy mindenki ilyen mufurc, itt senki nem tud mosolyogni? Tegye fel a kezét, aki Verát már látta, a kárörvendő károgás nem számít annak! Csinál Petikének egy kávénak nevezett 3:1-ben borzalmat, aztán kiülnek kávézni, mert nyitnak egymás felé. Ez nagyjából náluk azt jelenti, hogy a többiekről dumálnak a hátuk mögött. Gergőnek van a legnagyobb pofája, BTA meg szállítja az infókat, ami vagy igaz, vagy nem. Vera szalad is, és elmeséli legújabb öribarinőjének, Kingának, milyen jólesett neki, hogy Péter konkrétan leült. Beszélgetett vele, mint emberrel! Veronika nem kéri számon Pétert, de mióta vannak ilyen jóba? Ennyi belefér, Péternek rossz volt a kedve és kapott egy kávét. Azért van rossz kedve, mert Veronika hiányzik neki? Hámost nézdmá’, fordul Péter Eszterhez, ha nekem valami bajom van, az le van szarva, egyetlen esetet kivéve, ha az vele kapcsolatos. De ez teljesen jogos, Veronika nőből van.

 

A kis nebulók megkapják a bizonyítványokat. Ők sok tudáshoz és új információhoz jutottak, a tanárok ősz hajszálakhoz. Nagy Vivien Seherével a legnagyobb élmény ennek a lágy és finom mosolynak a megismerése. Veronika kiakad a nyelvtan hármason, Fecó maradjon mindig ilyen úriember. Gergő csomó tárgyból dicséretben részesül, Péter örül, hogy végre visszatér az élet a régi kerékvágásba és akkor ő is mond a tanár úrnak egy bölcsességet. Ógörögül. Attilának óriási az igazságérzete, a stílusra kéne ügyelni az elkövetkezőkben. Ilyen elegáns és finom leparasztozást rég hallottam, mint a Renitensek esetében, tetszik. Az önmagához képest legtöbbet fejlődő diák nem más, mint Gergő, az ajándéka egy fényképezőgép. Fecónak fáj a szíve, csak az Isten tudhassa, miért nem ő kapta ezt a jutalmat. Péter szerint az, hogy Analfa Aladár lett a legszorgalmasabb diák, a kategória és a játék szégyene. Szerenádot is adnak, Lilu nem felejti el megemlíteni, hogy Csabát csak akkor látjuk elevennek, ha gitárt kap a kezébe, a dal felejthető, haladjunk. Este bál van, meg kis feszkó, mert eggyel kevesebb több (kösz, cápa) lány van, mint fiú, szóval, Annamarit nem fogja senki választani. Péter Veronikát hívja a bálba, mert már mindentől fél. Idejött egy taktikai játékot játszani, azt’ felváltva terrorizálják a nők! Ebben az esetben Attila ragaszkodik, hogy Veronikát vigye, Gergő eldönti a vitát, akkor viszi ő. Péter megkönnyebbülve sóhajt, tökéletes megoldás. Veronika szerint nem, duzzogósra állította a kacsát.

A fijjug frakkot, a lányok fehér báli ruhát öltenek, mert abban igazán elegáns bebaszni. Veronika nem érti, mi baja a Petinek, tegnap óta csinálja ezt, mióta koccoltatta. Attila vigasztalja, ez blöff, az elutasítás vonzó ereje. Kinga, a legszebb lány a bálon akkorát esik, mikor a bárszék mellé ül, mint az ólajtó, nem ettől ugyan, de Attila szenvedni kezd. Inkább belerokkan, de akkor sem fogja megszólítani. Felkavarodtak az érzései. Be is megy, ha nem látja, az érzései visszakúsznak a seggébe. Veronika árulja a petrezselymet és irigykedve bámulja, hogy Péter Eszterrel beszélget és táncol. Be is megy picsogni a fürdőbe. Nagyon magányosnak érezte magát. Miután beállt, elkezdi baszogatni Pétert, nem is igazi barát, benn bőg a fürdőbe Adelere fél óráig, ez a fasz meg észre se veszi! Igen, szomorkodott! Péter értetlenkedik, az előbb odament hozzá, de Veronika elküldte a picsába és azt is mondta neki, hogy egy fasz. És az igazi barát, aki nem érinti meg a másikat, mert szégyenli? De Veronika nem a nézők előtt szégyenli Pétert, ez annak szól, hogy nem tekint rá úgy, mint egy férfira. Akkor ne viselkedjen úgy, mint egy nő, és ne nézze hülyének Pétert, azt ne mondja, úgy ölelgette, mint egy húg! Veronika őszintére itta magát és Péter fejéhez vágja, nehogy asziggye, hogy bejön neki! Le is ganajtúrózza. Ezután megkezdődik a ki megy le a földre dögleni fejezet, Péter biztos, hogy nem, majd lezárja a beszélgetést egy teátrális te sosem szerettél engem igazánnal.

Na, adj neki bőgni. Sehi és Eszter páholyból nézik az előadást, dehe Veherohonihikáhánahak soha sehe kéhénehe, akkor se, ha utána dobnák! Hát ekkora bőrkeményedés van a talpán!!! Nem tetszik, mint férfi, és most azt hiszi, hogy bele vagyok esve! Veronika tépkedi a dobozból a papírzsebkendőt, trombitál és nem érti! Tényleg nem érti! Hogy kéne már neki Péter? Csúúúúúúnya! Soha nem tudná elképzelni, hogy csókolózzon vele! (ööö…ezek szerint az Attilának bevalott smárolást álmodták.) Veronikának elege van és mit szólt Cristofel, ha ez így jött le mindegy kinek? Veronika, valószínűleg azt, EZ MI?! És ha mindez nem lenne elég, bőrkeményedésestül, mindenestül, Veronika beviszi a végső döfést az őt hallgató lányoknak: és még az ágyról se akar lemenni, brühühühü. Így Veronika befekszik Sehi és BTA közé, nekem meg eszembe jut a mondás: elválni annyit tesz, hogy végre kinyújtózhatsz az ágyban. Kezdjük a kiválasztást, pillanatokon belül (=szűk másfél óra múlva) a játékosok egymás szemébe mondják, kivel nem szeretnének együtt élni, de előtte megnézünk egy kisfilmet arról, az RTL szerint ki kire szeretné tenni a jelet. Gyerünk, gyerünk, mindenki a megszokott helyecskéjére. Mennyire kovácsolta őket össze az iskolai hét? Csaba szerint nem a legjobbkor jött, Gergő szerint két csapatot kovácsolt belőlük ez a hét. Attila, Gergő, hozzátok a táblát, Annamari a bőröndöt, szabályok ismertetése, borítékok, legközelebb várjátok meg a gongot és akkor kezdjetek írni! Pici szünet, occó. Jók voltatok a szünetben? Attila, nem rosszalkodtatok? Attila még mindig az iskolapadban érzi magát, ahol kedvére parasztkodhat, jók voltunk, mit adsz érte? Hát neked semmit, így vagyunk? Fordítok: ez a „mikor őröztünk mi együtt birkát, gyökérgyerek?” szalonképes változata. Áttekintjük az elmúlt két hét eseményeit, a tánc hetével kezdünk. Sehi szerint ez összekovácsolta őket Gergővel, csak más irányban. Hihi, olyan behatóan, hogy megpróbáltuk a baráti szálat erősíteni. Mondjuk csókkal? Gergő szerint ez teljesen rendben van, Brezsnyev is nap mint nap csókolózott más politikusokkal. Aztán kicsit ekézik egymást, Lilu szerint olyanok, mint a negyven éves házasok. Veráék hete hektikus volt. Mennyből a pokolba, szempillanás alatt. Nehéz volt, mert Vera feszült volt. Péter, miért van köztetek ez a feszkó? Hát ööö…kommunikációs problémáik vannak. Vera szerint nem, Péter megint félrebeszél és ő még le van ragadva dolgoknál, görgeti őket maga előtt, de nem tudják megbeszélni ezeket a dolgokat. Petinek esze ágában sincs érzelmekről beszélgetni, Vera forgatja a szemeit, nem is érzelmekről akart. Vera, annyit üzennék, a nagy akarásnak nem nyögés, hanem beszarás lesz a vége, de tedógod.

Kinga és Atti konfliktusa. Kinga, ezek nagyon kemény szavak. Kinga örült volna, ha a teljes beszélgetést bevágják, egyébként nem bánta meg, amiket mondott. Jóban voltak, de… Undorodtál, vagy nem? Kellemetlen volt. Mert pont egy héttel azelőtt mondta neki Attila, mik az érzései, de azt nem akarja elmondani, mit mondott, mert nem tartozik a többiekre. Onnantól kezdve azt érezte, inkább megtartja a három lépést. A tánc meg, amit kitaláltak nekik, pont erre nem adott indokot, nem tudta ezt kezelni. Kinga, mondtál olyat, hogy többet érzel Attila iránt? Igen, utaltam rá. Akkor miért lepődtél meg, hogy Attila vette a lapot? De ezt ők letisztázták a szaunában. Aztán megint letisztázták. Kinga, az átverésnél azt mondtad, értünk ne menj ki. Ezt sokféleképpen nem lehet értelmezni. Jahhát de. Kinga belekezd egy soha véget nem érő sagába arról, hogy a Gergő meg a randi, Lilu rászól, nem válaszol a kérdésekre. Mi történt két hét alatt, hogy eljutott az undorig? Hát ő ilyen hullámzó az összes kapcsolatában. (hullámzó: elkényeztetett hisztériás picsa, a szerző meg.) Bánod, hogy tönkrement ez a kapcsolat? Nem bánom, amit kimondok. Mi az, amit Gergő meg tud adni, amit Attila nem? Sehi ne nevessen, könyörög Lilu, tizenkettes karika van! Csodálom egyébként, hogy még senkinek nem jutott eszébe a Shrek-féle Szamár és Sehere nevetése, mint jópofa video, ha valakinek van kedve, szívesen vesszük, ki is posztoljuk, én ilyet nem tudok. Szóval Gergő semmit nem adott Kingának, nincs miről beszélni. Azért választotta őt, mert Attilával feszült lett volna, egy óra alatt hatszor összevesznek, Gergővel felszabadult volt, jól érezték magukat. Attila, számodra mi derült ki ebből a beszélgetésből? Hogy mi derült ki? Ühüm. Ugyanaz ismétlődött meg, amit eddig is tudtam. Aha, a semmi, mormogom magam elé. Semmi újdonság nincs ebben, ami ti beszéltetek. Nem akarsz nekem segíteni egy kicsit se, ugye, kérdezi Lilu. Hát nem tudom, miben kéne neked segítenem, te vagy a műsorvezető, nagyon jól tudod, miről szeretnél kérdezni. Ha konkrétabban kérdezel, tudok segíteni. Lilu megköszöni, hogy Attila ilyen együttműködő, majd még beszélgetnek. Jó, akkor Attila azt akarja mondani, hogy…Nem, nem, hagyjuk, nem akarod, nem fogok könyörögni. Én vagyok a műsorvezető, elég konkrét kérdéseket tettem fel, ha nem akarsz válaszolni, nem akarsz. Attila bizonyos dolgokra válaszolna, de…Attila, én tudom, hogy ez a kedvenc játékod, csak velem ezt ne játszad, jó? Lili, hatalmas piros pont. Én már a mit adsz érte kérdés után úgy küldtem volna el ezt a szánalmas szarházit a büdös picsába, hogy alig várta volna, hogy elindulhasson. Na menjünk, tovább, Vera-Veronika-Péter háromszög, de most kis szünet. A kis szünet után Lilu még egy mondatot szeretne mondani Attilának. Ezek a kiválasztások, kihívások egyébként azért vannak, hogy a nézők jobban értsenek titeket. Azért beszélgetünk. Ha te ebben nem vagy partner, az a te veszteséged. Ó, Attilának már leesett. Lilu szerint sokkal okosabb fiú, minthogy ezt ne értse. Oké, akkor Attila még valamit hozzáfűzne…oké, akkor Lilu tovább megy. És akkor most elmondom én, mit kellett volna Lilunak még mondani azon a bizonyos egy mondaton kívül: Ide figyelj, te tahó! Elhiszem, hogy kibaszott nagymenő, hogy bekerültél a Villába és szerepelsz egy műsorban, de tudod, kicsi szívem, én akkor is itt fogok állni a kamera előtt, amikor téged már rég elfelejtenek és már a gyomaendrődi öregek otthonába se fognak meghívni a nőnapi ünnepségre, úgyhogy jobban tennéd, ha minimális tiszteletet tanúsítanál, nemcsak irántam, hanem mindenkivel szemben. Jó, te most játszod a gyökeret, de azért lássuk be, van, akinek ez jól áll (heló, Dopeman) és vagy te, azt hiszed, te fingod a passzát szelet, de csak egy epizódszereplő vagy az RTL egén, úgyhogy jobb, ha ezt a fejedbe vésed. Jahh, lehet, hogy a VV6 Belevalóját vezetheted, majd minden este más álnevet választhatsz magadnak, kurva nagy karrier, apukám, na és most megengedem, hogy kinyald a seggemet. Nahh. Hát így.

Veronika, miért döntöttél úgy, hogy nem találkozol Cristofellel? Jaj, hát a Peti elég rendesen befolyásolta, de a saját döntése volt, mert így a jobb. Szeretett volna egyébként, de… most Lilu megfogta. Félt, elbizonytalanodott, hogy megint mélyponton lesz. Szereted még? Lehet, hogy másképp csinálnám. Péter, mit jelentett neked a randi? Örült neki. Nem akart kimozdulni a Villából, mert egy lusta dög, de Veronikával bárhova. Oké volt a randi. Veronika, miért esnek ki a szemeid? Mert nem volt oké a randi. Azért, mert Veronika hülyét csinált magából, Péter meg úgy nézett rá, mint egy nőre. Ó, hát hogyne, hát szuper csajokkal vagyunk körülvéve, nem lehet minden pillanatban barátként rájuk nézni. Mindenkire, vagy Veronikára? Hát…hát…a nők többségére. Úristen, Péter hogy tud maszatolni, eszelős! Vera a maga panaszkodós-károgós, mesterségesen mélyített és nyugodtra erőltetett hangján elmondja, szerencsétlenül alakult, hogy Veronika pont akkor csapódott Péterhez, amikor az ő kapcsolatuk véget ért. Igen, akkor féltékeny volt, de az unszimpátia Veronikával szemben már korábban megvolt. Jó, Verából elég is volt ennyi, pár mondat az iskolai hétről még, de ma még nem ettem és kopog a szemem, úgyhogy engedelmetekkel kihagynám, kezdődjön a ceremónia, a szótól görcsbe ugrik a gyomrom, mert eszembe jutnak az Alekosz-féle luvnyatakarodók. Vera olyan emberre tesz, akitől félnie kellene sokak szerint, de nem! Veronika. Veronika Kinga és Vera között vacillált, de Vera az utóbbi időben olyan dolgokat engedett meg vele szemben, ami nem jogos, felveszi a kesztyűt. Kinga arra a lányra rak, akivel az egyetlen közös vonásuk hajuknak szőkesége, amiről mi tudjuk, milyen még. Észre sem veszi, hogy kimondja a fasza szót, a lényeg, hogy Sehi mert neki bezzeg más az értékrendje. Sehere nemcsak azért tesz Kingára, mert az kinevette az ő személyes tárgyát, hanem azért is, mert egy elkényeztetett picsa. Csaba Eszterre rakna, de rajta van a lila kendő, így Attilára tesz, mert az se okoz szívfájdalmat neki. Attilától BTA kap jelet, mert kérte is, kapott is tőle, meg mert ezt beszélte meg Péterrel. Annamari Attilára, nála vacakabb taktikust még nem látott. Fecó Veronikára, mert az utóbbi két hétben megromlott a viszonyuk és jelen pillanatban ő a legnagyobb taktikus a Villában. Mert Péteréken lóg, taktikából, azér’! Gergő Verára, mert zavarja a jelenléte, nem kerek a Villa vele, szét van menve. Péter üdvözli Shadit a tévéképernyő előtt és BTA-ra rak, de imádja. Eszter Verára, mert amit most lát belőle, nem tetszik neki. Vera biztos volt benne, hogy ő kapja a legtöbb jelet. Én csak reméltem, jó étvágyat nekem a reggelihez. Juj, nem is mondtam, elmúlt a nyűg. És sütött ma a napocska is.

A képek az én érdemem, Sigiske, siess vissza! :)

 

 

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: vv5
1970 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sogeking 2011.11.28. 19:22:50

tanultam egy új szót Cristől:
obscéhn :D

capa05 2011.11.28. 19:24:26

nem akartam elöl lenni!! Köszönöm anica!

Tüzitündér 2011.11.28. 19:29:50

Jó estét mindnekinek!

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.28. 19:31:03

@capa05: :)
én viszont nem bírtam megállni...:DDD

arkangyal44 2011.11.28. 19:31:16

Ezt még gyakorolnom kell :))

csicserierika 2011.11.28. 19:31:49

gyerekes elsőzők :)
fos 9 :)

Zelefánt 2011.11.28. 19:31:55

BarátokKözt blogban botorkáltam...És első lettem, szégyenszemre.
Ki mossa le rólam e fertelmet valaha?...

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.28. 19:32:14

Melyik elmeháborodott szerkesztő lőtt ilyen ótvar egyenzsákruhákat a villalányokra?!!!

capa05 2011.11.28. 19:32:43

Hajnalka azt a lány - fiú létszámot át kellene dogozni...:(((

sogeking 2011.11.28. 19:33:07

@Zelefánt: egyszer már én is voltam itt első egy másik részlegen :D:D

arkangyal44 2011.11.28. 19:33:48

@csicserierika: Már megbocsika,de fos 9-es én vonék :))

Zelefánt 2011.11.28. 19:38:23

@arkangyal44:
Eltekeregtem. Akár a rajzfilmben, pedig abból tanulhattam volna.

sogeking 2011.11.28. 19:39:16

hehe, második vagyok a BK posztban :D

sogeking 2011.11.28. 19:44:24

@anica inkognitóban: ha sietsz, még lehetsz harmadik :)

vallatas 2011.11.28. 19:44:26

minden harmadik szó Attila.
:)
Lilu beköltözhetne 1hétre a villába :))) jó show lenne

foxglove (törölt) 2011.11.28. 19:45:01

Lilu úgy viselkedett, mint egy hisztis pi...óvódás. Mert ő a műsorvezető. Mondom, MŰSORVEZETŐ.
Szerencséje, hogy nem villalakó, Attila fél perc alatt széttépné és megenné.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.11.28. 19:46:25

Napot, napot!
Ha már ment a szilikonpánt fikázása, akkor én ezennel megalapítanám a Fehér Ruha Alá Ne Vegyél Fekete Alsóneműt! pártot. Tökjó, hogy annyi alsószoknyájuk volt, mert ugyse látszik, de akkor is.

foxglove (törölt) 2011.11.28. 19:47:35

ja és L. elérte, hogy átálljak a sötét oldalra, köszi:)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.11.28. 19:48:49

@arkangyal44: Ne nyafogjatok. A 9 szerencsét hozó szám. Az, hogy erről egy bajai műkörömépítő-e hang gyomláló címlaplány nem tud, tán jobb is. :)))

Zelefánt 2011.11.28. 19:55:57

@sogeking:
Vajh', ki lehet az első... :(

az én rózsám vasutas 2011.11.28. 19:56:45

A ceremónia jó, a ceremónia finom, a ceremónia különleges.

És most valami egészen más:
Vera kávét hoz nekünk, ahelyett hogy megbeszélné kettőnk kapcsolatát. Dupla jópont, remélem visszamegy bárki ellen.

Az előző poszt végi lilus körkérdéshez a válasz:
+1 az inkább ő mint Anikó klikkhez. Lilu ha nem totyogna mint a szarógalamb kettőt előre kettőt hátra, egész elviselhető lenne. Anikó nagyjából arra képes mint Gigi, ami valljuk be nem sok.

sogeking 2011.11.28. 19:58:28

@Zelefánt: igen, tudom, azért írtam oda is:)

csicserierika 2011.11.28. 19:59:47

@Binbir gece: hej, szívemből szóltál :)
A ceremónia szó pedig nosztalgikus állapotba hozott, amiről már nem is gondoltam, hogy részem lesz valaha :)

nathalie 2011.11.28. 20:00:32

azt hiszem a dopemanes résznél bennem elszakadt valami...

csicserierika 2011.11.28. 20:02:07

Hajni ! egy poszton belül Olivér, Alekosz és Attila ! Nehéz napod lehetett, de nekem felragyogtattad :)

csicserierika 2011.11.28. 20:03:47

@nathalie: én is csak kamilláztam,( már amennyiben azt jelenti ez a szó , amire gondolok) :)

kamarti 2011.11.28. 20:03:47

a Lilu-Ati csörtét kissé másképp láttam, mondjuk az én agyamat már az is felpumpálta kissé, hogy akkor is Ati-Kinga a téma, ha egész héten nem is szóltak egymáshoz.
Sztem Kinga magához képest visszafogott volt, nem alázta Atit, így mivel Lilu nem tudta kiugrasztani a nyulat a bokorból, Atinak is megadta a szót. Aki - Petivel együtt - tényleg egy szánalmas taplóparaszt, de miel láthatóan feszélyezte a téma, felvette a lazacsákó szerepet, amit egész héten vitt, a tanárokkal szemben. Ezt a viselkedést Lilu nem egyszer úgy minősítette, hogy olyanok, mint két igazi csibész iskolás - pedig sztem a két tapló a tanárokkal sem őrzött együtt disznót. Sőt, Lilu se. És ezen nem változtat az sem, hogy Lilu még akkor is a kamera előtt lesz, amikor... (teszem hozzá: sajnos...)

amúgy ha élő adásban parázs vitát (több káromkodást) vagy utána nagyobb balhét szeretne a csatorna (és/vagy Lilu), nem értem, miért nem vágták be Veronnak a néhány nappal ezelőtti rá vonatkozó taktikai megbeszélést Atpeti között a teraszon. Akkor talán végre a két Vera rájönne, hogy nem ők egymás ellenfelei - megnézném Péter fejét....

lucc.gizi 2011.11.28. 20:04:17

Attila egy szánalmas fasz, mentálisan erősen sérült, ezért akár az ember jánya még sajnálná is, ha nem lenne ekkora paraszt a csávó. Alig várom, h. valaki kihívja párbajra, mert bárki ellen kintmaradna, oszt mehetne magyarázkodni az apehnak, meg akinek még tartozik:-)Se nem eredeti, se nem humoros, se nem értelmes, állandóan hőzöng - ellenben mindig rontja a hangulatot, és kimondottan paraszt a lányokkal. Akik meg itt kajálják a stílusát, kérdezném tőlük, h. a "való életben" mit szólnának egy ilyen bunkó faszihoz..Uff.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.11.28. 20:04:54

veronika hivatalos fb oldalán a rajongók száma:

6189

https://www.facebook.com/home.php?ref=home#!/vvveronika

Vera hivatalos fb oldalán a rajongók száma:

1322

https://www.facebook.com/home.php?ref=home#!/vvverahivatalos

de persze lehet, hogy nem ők fogják eldönteni a szavazást...

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.28. 20:09:25

@Brr: A Csaba-Cristofel párbajkor is hasonló volt a darabszám a kiesett javára!

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.11.28. 20:11:26

@Peter_Cs:

majd meglátjuk, én biztos, hogy Veronikát látnám szívesebben a villában, vicces lány..

arkangyal44 2011.11.28. 20:11:52

Drága Hajnika,ez a poszt is nagyon frenetikus lett,(nem tudom mit jelent de remélem jót :)Naszóval,ahhoz képest,hogy tegnap azt írtad,hogy semmi nem történik,és nem is tod,miről fogsz írni,hát mit mondjak,nagyon szuper lett.Bocsi,hogy csontig nyaltam,de a tegnapi ajid után ez természetes.:))DD

Zsoofka 2011.11.28. 20:13:18

Miért akar az RTL folyton párosítani? Túlléphetnének már ezen egy kicsivel több fantáziával....

csicserierika 2011.11.28. 20:15:06

@mokamini: ragaszkodnak az eredeti koncepcióhoz, hogy ittEN márpedig ármány és szerelem lesz, ha beledöglenek is :)

Tjuca 2011.11.28. 20:15:42

@Brr: honnan tudod, hogy őt viszi?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.28. 20:15:42

@Brr: Én meg inkább a vagány, szókimondó, öntörvényű Verát!

kárpátia56 (törölt) 2011.11.28. 20:16:24

Lilu ma is decens. ezek olvasnak minket, lehet, hogy Lilunál kék hét van, bár az sok lenne.

csicserierika 2011.11.28. 20:16:43

vigye Annamarit. Nem sok vizet zavar.

Zsoofka 2011.11.28. 20:16:48

@Tjuca:
Szerintem ha nem akar s.gget csinálni a szájából, őt viszi....

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.11.28. 20:17:06

@mokamini: Mert a konkurencián már lassan szamárral fogják csinálni az ottani villafoglyok.

Zsoofka 2011.11.28. 20:17:36

@csicserierika:
Én már nem is emlékszem, hogy AM és Vera miért útálta egymást az elején...

Tjuca 2011.11.28. 20:17:44

@mokamini: vihetné petit pl. két dudás egy csárában alapon

Zsoofka 2011.11.28. 20:18:11

@neccharisnyás útonálló:
:))))))))) Mégis a béka popója alatt a nézettség

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.11.28. 20:19:05

@Peter_Cs:

mitől vagány? azzal van folyton elfoglalva, hogy a többiek mennyivel ócskábbak mint ő, súlyos önképzavara van, és megkeseríti a többiek életét a veszekedési szükségletével...

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.28. 20:21:06

@Brr: Kverulánsnak tartod? Nem az! Csak kíméletlenül őszinte!

csicserierika 2011.11.28. 20:21:43

@mokamini: Én sem, Annamari szajkózta egy időben, hogy viszi Verát .
AM-n nem tudok elmenni, és unalmasnak is tartom, úgyhogy hadd menjen .

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.11.28. 20:25:21

@mokamini: Viccelsz? 5 percet láttam belőle kapcsolgatás közben. Mikor is egy felfuvalkodott, debella, tornatanár frizurájú banya oltotta a vérbe az egyik csajt minősíthetetlen stílusban. A nőcét Tilla csak Kati mamának szólította. Hát nem illett rá. Aztán felbukkant Alekosz. Ott kapcsoltam el, mielőtt az összes agysejtem harakiribe menekül.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.11.28. 20:28:05

Barátok Köztnek mikor lesz vége? Addig nem kapcsolom be a dobozt. Ért már engem elég sokk eddig is.

Zsoofka 2011.11.28. 20:28:30

@neccharisnyás útonálló:
Nekem csak HP vergődése miatt tetszik a sztori. Hiába. Legszebb öröm a káröröm....

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.11.28. 20:31:43

@mokamini: Ahhoz nem kell nézni a szennyet. Eltudom képzelni fejben. Aztán jót röhögök. :D

Zsoofka 2011.11.28. 20:33:45

@neccharisnyás útonálló:
Félre értettél: csak a netes nézettségi adatokat olvastam, meg HP nyilatkozatát láttam, amikor hápogott, hogy az Alekoszos húzás nemigen jött be... :)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.11.28. 20:36:04

@Peter_Cs: Ejj, hogy nem gumival vasalták azt a dögöt? Hát már a kecskék se a régik....

inmemancsi 2011.11.28. 20:37:55

kinga rémisztő ahogy éjszaka zabál a hütőbe mászva

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.11.28. 20:43:33

@Peter_Cs:

ez nem őszinteség, csak terrorizálási szükségletének ráengedése a többiekre...

az én rózsám vasutas 2011.11.28. 20:44:24

Szolgálati közlemény:

Aki a forma1-et is csak néma üzenmódban meri nézni az abszolútozó pöcsök miatt, az hagyja ki a mai öfit. Eszter rekordkisérlete, a hogy tegyük be egy mondatba hétszer, sikeres lett. Ezzel saját hatkvázis csúcsát adta át a múltnak.

Tjuca 2011.11.28. 20:45:55

@Binbir gece: legyen az a médiatörténeti esemény, hogy esztert kihajítják, csak úgy. mondjuk mikuláskor. mert megérdemlem. :-P :-D

az én rózsám vasutas 2011.11.28. 20:47:19

@inmemancsi: Kingici istennő. Már egy hete a köszííííííííííííííí a csengőhangom.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.11.28. 20:47:27

@inmemancsi:

viszont szegény nem hányhatja ki folyton, mert azt is látnánk, már 15 kiló ráment és ez még csak fokozódhat.. amikor ledagadtozta az Eszterre szavazókat, akkor tkp megátkozta saját magát, már őt is simán felvennék a túlsúlyosak klubjába...

a vv4-ben is sokan híztak, de senki sem hyzott ennyitz ennyit... lehet, hogy ez rekord a vv-k történetében...

fura volt, hogy Csaba is meg mengele is arról beszélt a bálon, hogy Kinga a legszebb lány, de valahogy ez a tv képernyőn nem jött át...

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.11.28. 20:48:51

Ha Vera ésszel játsza a játékot, akkor nem Veronikát viszi, hanem BTA-t.

beacska 2011.11.28. 20:49:13

@Brr: az sms-eket folyton végig eszi, ha nem ő olvas fel. ill. az éjszakai feladatokat is. állandóan hallatszik a csámcsogása. Van, hogy rá kell várni emiatt :DDD

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.11.28. 20:51:30

@BGy:

reméljük nem lesz esze és az érzelmeire hallgat, és kinn felejti magát...

Szerénke. 2011.11.28. 20:53:04

Nekem csak egy kérdésem lenne:
Ki a büdös franc szavaz arra a hp kingára????? Tudtommal kb mindenki utálja és most felveszi a szavazásnál a versenyt egy attilával is, na ne mááááár...

MagasMacska 2011.11.28. 21:00:37

@Szerénke.: Mire lehet szavazni, és hol?

Szerénke. 2011.11.28. 21:01:03

@nathalie: Klikk
Az a kérdés, hogy ki egyen egy tányérból. A két "nyertes" fog ezután egy tányérból enni x ideig. Szerintem egyen a csaba és az attila, de a retek megint ezt a szánalmas attila-kinga vonalat erősíti.

Hurri Kán 2011.11.28. 21:01:04

Jóestét f@szom@tb@zmeg.:D

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.11.28. 21:01:23

@Szerénke.:

de ha egyszer nem tesznek rá, és nem választják ki, akkor simán elvitorlázhat a döntőig, csakúgy mint petike...

persze az is lehet, hogy amikor már 20 kilót felszedett, akkor összeomlik, és követeli majd, hogy engedjék ki a hízókúráról...

inmemancsi 2011.11.28. 21:01:24

hát nem tudom, de mutogatni kéne a fogyókúrázni akaróknak a tegnapi online végén amit művelt..

inmemancsi 2011.11.28. 21:01:59

@Szerénke.: lehet fogyasztani akarják őket:))

Szerénke. 2011.11.28. 21:02:05

@Szerénke.: Halál nevetséges, hogy kinga szinte alig kap szavazatot, most meg annyi van neki, mint attilának és csabinak. Hahahaha
Mondjuk nem is értem, hogy miért húzom ezen már megint fel magam, nem ez az első eset.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.11.28. 21:03:47

@gyvy: Szépen beszéjjé, mert te leszel a fos9-es! :P :P :P

Szerénke. 2011.11.28. 21:04:31

@Brr: Valaki már írta, hogy éjjel rájár a hűtőre. Meg én értem, hogy unják magukat és unalmukban esznek (bár olvastam, hogy a kis dya azt mondta, hogy annyi dolguk van, nem csoda, hogy a tanulásra nem jutott idejük (!?)), de minek literével nyakalni pl a colát???
@inmemancsi: Hát nem tudom, de már a falra mászom ettől az erőltetett "románctól".

Hurri Kán 2011.11.28. 21:05:14

@neccharisnyás útonálló:
Kvázi abszolút szépen beszélek, f@szom@tb@zmeg. :D

Hódos Hajnalka 2011.11.28. 21:06:11

jó estét, akarom mondani, na mivan öcsém(ek) és ribizligizik?

MagasMacska 2011.11.28. 21:06:25

eSzerénke.: Lehet, hogy Attilát akarják fogyókúrára ítélni? Kinga mellett nem sok jut neki a közös tányérból...

Szerénke. 2011.11.28. 21:06:42

Nah, lilu faszomatbazdmeg... Hogy néz már ki???? A Nagyimnak volt ilyen, fiatal korában.:DDD

inmemancsi 2011.11.28. 21:06:57

hagyjuk lilut szerintem ...

csicserierika 2011.11.28. 21:07:27

jól látom, hogy csicsergő madárkák vannak Lilu blúzán ?
Üzent nekem ! :)

Szerénke. 2011.11.28. 21:07:54

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Jó estét, jó szurkolást!:)
Láttátok faszomatbazdmeget? Mindig kéjes öröm fog el mikor bőg.:DDD
@MagasMacska: Pedig attila nem is szedett fel olyan sokat, mint pl kinga.:D

Szerénke. 2011.11.28. 21:08:42

@nathalie: Má' melyiket? Attila-kinga, vagy attila-csaba?:D Szerintem utóbbi vicces lenne.:DDD

kárpátia56 (törölt) 2011.11.28. 21:08:49

na, Kingucinak ma is a szokásos irányba fog görbülni a szája

nathalie 2011.11.28. 21:09:13

ma lilu arca kifejezetten szép. viszont a kezek fura rózsaszínűek, vagy csak a tv-m egy fos.

Nyugee 2011.11.28. 21:09:42

Kinga arca, mikor Annamariékat irigyli... :)
Megérte a sok kattintgatást. :)

fran7 2011.11.28. 21:10:20

@csicserierika: Nem, dinoszauruszok.
Van olyan nő akinek ez a ruha összeállítás jól állna?

nathalie 2011.11.28. 21:10:38

@Szerénke.:
attila - kinga. nem akarom azt a szörnyű románcot nézni. csaba meg attila vicces lenne :)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.11.28. 21:10:53

@gyvy: De remélem, te nem fogsz úgy megpocakosodni a muri végére, mint Miss F'szmatbmeg.

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Cókolom, BaltásNéni! ;)
Lilu szereléséről egy screenshotot az utókornak, légyszííííííí! O.o

capa05 2011.11.28. 21:11:02

@nathalie: jó az a TV-!!!!! :DDDD

JOKKA21 2011.11.28. 21:11:44

Miért buták a való világos nők, Annamarit és Esztert leszámítva?

Szerénke. 2011.11.28. 21:11:51

@nathalie: Akkor egyet értünk. Nem is értem, hogy a retek miért nem attila-csaba párost erőlteti. Abban még lenne valami, de ez a nyekergéses fos. Kingát ki a villából!:D

nathalie 2011.11.28. 21:12:36

azért esztertől kicsit több empátiát várna az ember, ha vlakitől éppen hányni akarnak a villába, tekintve hogy eddig ezt ő kapta meg mindig...

Szerénke. 2011.11.28. 21:13:00

Kinga már kezdi. Jeee, ezért érdemes végigszenvedni az öfit.:DDD

kárpátia56 (törölt) 2011.11.28. 21:13:49

@Szerénke.: de nagyidnak tuti jól állt, kattanhattak rá a pasik, többek közt te is köszönhetsz egy nagy dolgot részben az ilyen ruciknak rajta. :)

nathalie 2011.11.28. 21:14:21

@Szerénke.:
sztem attila meg csaba még lehet hogy poénra is venné, meg hát csabából nem nézek ki egy halk bazdmeget sem, nemhogy azt amit kinga művel. az rtl-nek meg nem műsor a műsor, ha valaki nem kerül attila mellett az idegösszeroppanás szélére hetente legalább egyszer.

Szerénke. 2011.11.28. 21:15:04

@kárpátia56: Hát még az is megeshet.:))) De az azért nem ma volt, de még megkérdezem Őket erről.:)))

nathalie 2011.11.28. 21:15:41

a kis energiavámpír kinguci :D

Szerénke. 2011.11.28. 21:16:01

@nathalie: De miért ez a műsor??? Könyörgöm már. Sokkal jobb, mikor poénkodnak és jól érzik magukat, mint amikor egymás alatt vágják a fejszét... Hát a faszomatbazdmeg...

rianna 2011.11.28. 21:16:31

@Szerénke.: de miért ilyen biztos benne, hogy ők nyerték volna meg, én ezt nem értem :D

fran7 2011.11.28. 21:17:48

Azért remélem a VV konyhájából és hütőből minden kaját odaadtak Annamari testvérének a családjának.

Szerénke. 2011.11.28. 21:18:03

@rianna: Hát mert tudja. Szerintem ha nem is konkrétan (bár már ezen sem lepődnék meg), de sejti, hogy őket tolja az rtl, hátha lesz egy kis bifti-bifti.:)))

Zsoofka 2011.11.28. 21:19:26

Szerintem Vera bukni fog, ha AM-t hívja ki. Egy ilyen párbajnál erősen behatna a sajnálat-faktor ....

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.11.28. 21:19:41

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Voltak azért durvábbak is már.:P

És tényleg. Én dédimnek is volt ilyen összeállítása. Meg úgy a 80 felettiek közül jó soknak. Kötelező elem még mellé a madárkává aszott test és a törékeny, erekkel vastagon szabdalt kacsók.

JOKKA21 2011.11.28. 21:19:41

@foxglove: Én igen.

@neccharisnyás útonálló: Mert ő is szerette volna megölelni Anyukáját és a tesóját.

csicserierika 2011.11.28. 21:19:42

@fran7: öt év körülinek mindenképpen :)
Ne szívass, madarak azok :P

rianna 2011.11.28. 21:19:48

csaba aranyos volt a kisfiúval

@Szerénke.: ebben igazad van :)

Zelefánt 2011.11.28. 21:19:49

Annamari családja mintha egy tőről fakadna...
Ha sorba rendeződnének, a matrjoska-babák rémlenének fel.

foxglove (törölt) 2011.11.28. 21:20:02

azt szeretném, hogy Annamari nyerjen.

inmemancsi 2011.11.28. 21:20:25

am talán megérdemelné a nyereményt

nathalie 2011.11.28. 21:20:52

hát most hogy megnéztem ezt a kisfilmet, azt hiszem jobb helyen is lehetne az a hatvan millió,mint mondjuk veronika szájában, vagy kinga újabb implantátumában. a foglalkozás elérte célját...

rianna 2011.11.28. 21:21:21

á, kingának még egy arculcsapás :D Kár, hogy nem tudtuk őket megszavazni nézőnek :)))

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.11.28. 21:21:24

@JOKKA21: Önző, elkényeztetett hisztis p.

Jáááj, Kinga szopatás 2. menet! 8O :DDDDDD

Szerénke. 2011.11.28. 21:21:25

@nathalie: Nekünk kéne a műsort készíteni, ejjjjj.:D
@rianna: :)
Mi van akkor, ha valakinek nem kell ez a szutykos fotózás?

JOKKA21 2011.11.28. 21:21:57

Kingát sunáznám, lesz még ő is ckm-ben vagy playboyban.

capa05 2011.11.28. 21:22:14

Azért Veronika képével szerzek egy újságot... a vitrinbe, hogy a gyerek ne lopja a süteményt!!!

nathalie 2011.11.28. 21:22:22

istenem, ennek a golyófejű gergőnek adjon már valaki egy tükröt. ha lenne isten, ez max csak magához érhetne a jövőben, bottal.

inmemancsi 2011.11.28. 21:22:45

sehike annamariból vagy esztikéből is ki lehet hozni photoshoppal annyit mint belőled

Szerénke. 2011.11.28. 21:22:54

@nathalie: Szerintem is nyerje AM. Talán van rá esély, volt egy Milo is...
Kingának ez az egyik álma, hogy magazinba fotózzák??? Bekaksizok. Ráadásul ckm...:)

Szerénke. 2011.11.28. 21:23:56

Kingát és veronikát ki a villából... Hogy én hogy utálom az ilyen kis cuki-muki édi-bédi hp-ket, akik aztán úgy hátba szúrnak, mint a huzat...

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.11.28. 21:24:10

@capa05: Mellé meg berakod Geronazzo Máriát, és garantált, hogy a szomszéd faluig szaladnak.

rianna 2011.11.28. 21:24:11

@Szerénke.: szerinted melyik utasította volna vissza ?:)

nathalie 2011.11.28. 21:24:37

@Szerénke.:
mondjuk legyünk igazságosak, a többiek körülményeit nem láttuk és ez sem AM otthona volt, hanem a tesójáé.
Egyébként miattam nyerhet, csak azért tegyen is valamit, mert nagyon el van tünve, meg ez a spicli szerepkör sem éppen szimpatikus.

inmemancsi 2011.11.28. 21:24:50

mivel állandóan csak olvasok és chattelek lemaradok a fejleményekről:)) most veronika mégiscsak átlát petikén? vagy mi történt

JOKKA21 2011.11.28. 21:24:53

@inmemancsi: Jól beszélsz.Nagyon beképzelt picsák.Veronika fogyni akar.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.28. 21:24:59

@BGy: sztem ez után a kisfilm után, Annamari bárkit kinn hagyna...
Nem akarok érzelegni, de tőle nem sajnálnám a főnyereményt se.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.28. 21:25:27

@Szerénke.: A felsője lehetne egyszínű! Ez a minta ócska!

Hódos Hajnalka 2011.11.28. 21:25:34

Ha Fecó még egyszer kiejti a száján, hogy "hallgas a szívedre" ill. a "hallgass a szívedre, azt' annyi" mondatokat, meztelenül odaláncolom magam a Villához, nyakamban egy táblával, "addig nem lesz poszt, míg Fecó ki nem jön" felirattal.

rianna 2011.11.28. 21:25:47

valamelyik bulvárújságban volt ma, hogy annamari szülei nem akartak a gyerekükkel találkozni, ezért lettek csak a testvérek

kárpátia56 (törölt) 2011.11.28. 21:26:02

@Szerénke.: helyes, tedd is meg. Én most azt a sztorit hallottam, hogy anyu és nagyi a Normafánál próbálták eltemetni Cili cicát. Kértek a vendéglőből ásót, de nem volt nekik, minő meglepetés. Meg furán is néztek, nem tudták, mi lehet a szatyorban. Beültek egy teára. Nagyi közölte anyuval, hogy szerinte ezek ki fogják hívni a rendőrséget. :)

Szerénke. 2011.11.28. 21:27:09

@rianna: Én kérek elnézést, csak magamból indultam ki.:DDD
@nathalie: Végiggondolva a játékosokat nem tudok még valakit, akiknél lenne ilyen rossz körülmény. De igen, azt is mérlegelni kéne.
Szerintem a spiclis dolog az rtl húzása volt. Egyszerűen nem akar sehova tartozni, amit valahol meg tudok érteni, ráadásul a spicli nálam olyan, hogy az egyiknek azt mondja, hogy ide tartozom és beszedi az infókat, aztán meg a másikhoz és ugyanezt eljátssza. De AM kerek perec megmondta, hogy ő nem akar sehova tartozni és pont kingának mondta, hogy ha a másik banda feltesz neki kérdést arra ugyanúgy válaszol.

csicserierika 2011.11.28. 21:27:37

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: megmondom az őszintét, akkor én is felutaznék, hogy megnézzelek :)
A Lilu blúz nem kék, tehát ma semmi kifogás nem lehet ellene :)

panoz (törölt) 2011.11.28. 21:28:04

Érdekes kontraszt lenne "megválogatom kit mutatok be a családomnak" Kinga újgazdag környezete. A VV nézők legalább fele ilyen körülmények között él.

inmemancsi 2011.11.28. 21:28:21

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: :))) nahát ezt az ígéretet be kellene hajtani rajtad:))

MagasMacska 2011.11.28. 21:28:23

@nathalie: A spicli szerepkör nincs bizonyítva. Az, hogy Kinga mondja...

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.11.28. 21:29:29

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Telefonálj be, hogy Roxette Listen 2 your heart legyen nekik az ébresztő egyik nap, külön Fecó kérésére. :D

inmemancsi 2011.11.28. 21:29:43

@pushpang: AM biztos, hogy adna ezeknek a gyerekeknek belőle, és akkor már megérte az egész vv5 cucc

Szerénke. 2011.11.28. 21:29:52

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Ezen most rohadt jót röhögtem, teli pofával. Tűkön ülve várom fecó újabb hallgas a szívedre, szavaz a ... dumáját.:D
@kárpátia56: Szegény Cilike.:( De azért megnéztem volna a vendéglős arcát, kár, hogy nem egy hullászsák volt.:D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.28. 21:29:54

Lilut meg babaruhába öltöztették ma? Elég furán néz ki a cuki kis felsőjében azzal börtönőrnős hátrafeszített hajjal.

Hódos Hajnalka 2011.11.28. 21:30:43

@inmemancsi: gondoltam, újítok a bevágom a hamutartót a tévébe után. :DD

@neccharisnyás útonálló: isten ments, arról a fidesz jut eszembe a mai napig.

fuel-injected suicide machine 2011.11.28. 21:30:48

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Jó estét. Legott nagyokat kacagtam, már nem tudlak eléggé méltatni. Öt után tízpercenként nyomok a hogyvoltra, hátha van új vv.

inmemancsi 2011.11.28. 21:31:21

és lehet, hogy csaba tuja de legalábbis az összevágás alapján tud viselkedni, nem rémüldözött, sajnálkozott, vagy húzta a száját, tök normális volt

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.28. 21:31:52

@inmemancsi: biztos, hogy adna belőle és feltételezem, hogy nem folyna ki a kezéből vagy nem járna úgy, mint BBÉva pl.
Valahol olvastam, hogy azért is jelentkezett, hogy a nővére beteg gyerekén tudjon segíteni.

nathalie 2011.11.28. 21:32:08

@MagasMacska: @Szerénke.:
én azt a részt a honlapon néztem meg, és ott a videó ezzel a címmel fut. automatikusan használtam. lehet, hogy nem az, de nagyon kis bénán csinálta, nekem nem szimpatikus módon, akármit is mondott. mondjuk nekem egyébként sem szimpatikus.

sogeking 2011.11.28. 21:32:37

@rianna: most látom, hogy visszacsokizódtál :)

Szerénke. 2011.11.28. 21:32:56

@inmemancsi: De a boci-boci tarkát én is le tudtam játszani kis koromban azon a vackon, amit a földre kellett tenni, olyan volt mint egy műanyag szőnyeg és zenélt.:) Volt másnak is ilyenje?:DDD

Zsoofka 2011.11.28. 21:33:14

"Alkalmatlankodó valami"

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.11.28. 21:33:15

Basszus, valaki csapja már fejbe ezt a Verát egy lapáttal, hátha észhez tér. Iszonytatóan alázza magát.

rianna 2011.11.28. 21:33:35

@Szerénke.: :DD Nem azt írtam, hogy melyiküNk, hanem, hogy közülük melyik :D

Szerénke. 2011.11.28. 21:34:06

@nathalie: Nálam változó a megítélése. Nem tudom, hogy mikor fura, az azért van, mert ez a titkos küldetés, vagy tényleg vannak ilyen megmagyarázhatatlan percei... Meg vitában elég furán viselkedik.

MagasMacska 2011.11.28. 21:34:54

Vera most mér Attilát minyaszolja? Még megsajnálom azt a szegény fiút!

Szerénke. 2011.11.28. 21:35:10

@rianna: Én mindig ebből indulok ki, hogy ha ott lennék, akkor így vagy úgy tennék.:DD De hát igen...

Zsoofka 2011.11.28. 21:35:40

Na remélem A. mostani hozzáállása remélem nem csak a sötét oldalnak teccet! ÉN IS UNOM MÁR! V_V_P hármast!

foxglove (törölt) 2011.11.28. 21:35:54

@panoz: ott Attila viselkedéséről volt szó, nem a sznobságról, de mindegy.

Szerénke. 2011.11.28. 21:36:21

@nathalie: Igen, de ez ilyen új fajta volt.:DDD Ez már a nyú dzsenerésönnek való.:DD

MagasMacska 2011.11.28. 21:36:30

@Szerénke.: Volt. És én a "Szeretnék szántani" c. művet is el tudtam játszani beeeee!

girbeguba 2011.11.28. 21:37:04

szépjóestét mindenkinek

nathalie 2011.11.28. 21:37:11

most azért nem tetszik, ahogy veronika eljátsza, hogy dehát miből gondolhatta, hogy több is lehet???
na miből,na miből?

Szerénke. 2011.11.28. 21:37:22

@MagasMacska: Nyehehe, én meg az érik a vessző, hajlik a szőlőt is. Bi-bi-bíííí.:D

nathalie 2011.11.28. 21:37:58

vera meg követi őket? :D:D istenem de szánalmas ez is.

loverain 2011.11.28. 21:37:59

Vera miért mászik folyton Veronék után?

Szerénke. 2011.11.28. 21:38:20

@nathalie: Ezt a veronikát már ütném... Hajjjj.
Látta valaki a Két hét múlva örökké című jelentős művet?:)))

JOKKA21 2011.11.28. 21:38:24

@nathalie: Adja a megkaphatót, utána meg sír, hogy nem tetszik neki a Peti, mint Kinga Attilánál..

MagasMacska 2011.11.28. 21:38:33

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Hát... rágja a fülét, vagy belerángatja olyan szituációba, ahonnak a másik menekülne.

Zsoofka 2011.11.28. 21:38:59

De abban igaza van Roninak, hogy Péternek nem a szíve azért mert nincsenek jóban, hanem ott lejjebb :)

MagasMacska 2011.11.28. 21:39:05

@Szerénke.: Koncertet kéne adnunk. Két szóló meg egy négykezes...

girbeguba 2011.11.28. 21:39:21

Komolyan Lilu már megint úgy néz ki, mint akinél nincs otthon tükör. Ez a buggyos nadrág fehér poló, hülyerózsaszín felső kombó komolyan ijesztő.

Szerénke. 2011.11.28. 21:39:45

@MagasMacska: De nekem már tönkrement és kidobták. Kb 16 éve.:DDD
De ezért beszerzek egyet.:D

kárpátia56 (törölt) 2011.11.28. 21:39:55

nem lesz még Kinga nyígás ma? pedig én Kinga-nyígás-függő vagyok.

girbeguba 2011.11.28. 21:40:05

Veronika éleslátása ledöbbent.

Zsoofka 2011.11.28. 21:40:10

Repedezik a villa mennyezete.... P.: Sose hazudtam neki.... áááááááá.....

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.28. 21:40:19

Kérem, valaki KACCSOJJAKI Veronikát és Pétert, nem bíííííííírom ezt hallgatni állandóan!

Akkor inkább Attila és Kinga anyázzák egymást orrvérzésig, de ezeket már nem lehet elviselni.

nathalie 2011.11.28. 21:40:23

@Szerénke.:
láttam,de nem emlékszem nagyon rá.

loverain 2011.11.28. 21:40:31

@JOKKA21: ja, ezek olyan hülyék!
ilyen rusnya csávókkal soha nem áll szóba se szép, se normális csaj, persze hogy rá akarnak mászni mindegyik hülyére aki a közelükbe megy
ezek meg csodálkoznak

fran7 2011.11.28. 21:40:51

Veronika kevés információból helyes következtetést von le Peti szándékairól. Ez a félelmetes a nőkben.

Szerénke. 2011.11.28. 21:41:05

Hajni!!!!
Veronikáról egy ilyen figyelek képet a kövibe, lécccccccike!:)))

kárpátia56 (törölt) 2011.11.28. 21:41:28

Peti ilyenkor számít rá, hogy bárki is hisz neki?

foxglove (törölt) 2011.11.28. 21:41:36

tudtam, hogy lilu azt fogja mondani, hogy ez milyen érdekes jelenet volt...:)

nathalie 2011.11.28. 21:42:09

eljuttunk arra a szintre, amikor már nem tudnak olyan "párkapcsolatot" mutatni amitől ne én égnék itthon. roppant kínos és közben végtelenül unalmas.

JOKKA21 2011.11.28. 21:42:33

@loverain: Az oké, de akkor nem kell előadni, hogy megkaphatsz, hanem tisztázzák az elején, hogy nem lesz dugás.

fran7 2011.11.28. 21:42:34

Ha most is Attila-Csaba jön ki győztesen, akkor az vicces vagy durva lesz.

Cs 2011.11.28. 21:43:04

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Fecó! Figyi drága arany csillag az égen! Hallgassak a szívemre? Kérlek mond, hogy hallgass a szívedre! :)

Hajnit akarom mezítelenül a villaajtónak láncolva! Ezt kérem a Jézuskától! :)

Hurri Kán 2011.11.28. 21:43:07

@fran7:
Mondjuk Peti szándékait kimatekozni nics szükség egy szuperszámítógépre.

girbeguba 2011.11.28. 21:43:11

Veronika szája kisebb mint régen, vagy csak én szoktam meg???

nathalie 2011.11.28. 21:43:16

ha az rtl nem mutatja lilu tegnapi kis hadműveletét,akkor elhatárolódik tőle :d

Szerénke. 2011.11.28. 21:43:19

@fran7: Ez az, nyomassátok, mert a retek hozza má megent kingát fel...:SSSS

inmemancsi 2011.11.28. 21:43:44

@girbeguba: hormonkezelik, vagy félig már átoperálták, más magyarázat nincs a nadrág szabására és a figyegő sajátanyagos övre

capa05 2011.11.28. 21:44:06

Azért ez a kreativ egy tálból evés... remélem Peti és Attila!!!:DDD

Zsoofka 2011.11.28. 21:44:08

Kár, hogy már Shadi nincs ott... :) Csaba meg Attila egy tálból eszik, közben Shadi lopkod előlük :)

MagasMacska 2011.11.28. 21:44:30

@Szerénke.: Majd kölcsönkérjük a legifjabb generációtól.

Szerénke. 2011.11.28. 21:44:57

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Ahogy petikére figyelt az előbb, nézett felfelé.:)) Ha lehetne.

nathalie 2011.11.28. 21:45:08

@girbeguba:
apad. mondta korábban hogy apadni fog és sztem is apad.

girbeguba 2011.11.28. 21:45:13

@mokamini: vagy bele is köphetne...

inmemancsi 2011.11.28. 21:45:21

@fran7: meg az, hogy ha viszont azzal kapcsolatban kell következtetést levonni aki tetszik, teljesen ellent fog mondani minden infonak:)) lsd. pld. veronika cris ügy:))

Szerénke. 2011.11.28. 21:45:45

@MagasMacska: Áááá, azok már az ájpeden nyomatják, mint a tékom reklámban.:)))

JOKKA21 2011.11.28. 21:45:53

"Megmondom az őszintét" nem idegesít senkit?:D

MagasMacska 2011.11.28. 21:46:32

@Cs: De ugye az ismátlásek nem számítanak? Ne legyünk nagyon gonoszak!

girbeguba 2011.11.28. 21:46:33

@nathalie: apad? hova apad? Christofer kiszvta? :O)

Szerénke. 2011.11.28. 21:47:20

@JOKKA21: De, de, de, de, engem kvára!:))) Végre még valakit.:D Állandóan hallom és már a falnak megyek tőle.:D

fran7 2011.11.28. 21:47:34

@gyvy: Pedig Peti azt hiszi, hogy verné a Deep Blue-t taktikában.

Zelefánt 2011.11.28. 21:47:41

@JOKKA21:
Fiatal lehetsz.
Ez húsz évvel ezelőtt is bicskákat nyitogatott.

MagasMacska 2011.11.28. 21:48:04

Pedig most épp Attila-Csaba közös kajálás látszik!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.28. 21:49:01

@capa05: amilyen genyók a nézők (gyk. az rtl), biztos, hogy Attila és Kinga fog egy tálból falatozni.
Valamivel meg kell bosszulni, hogy Lilu beégett vasárnap. :D

Szerénke. 2011.11.28. 21:49:08

@MagasMacska: Mire vége lesz az öfinek, addigra kinga-attila lesz, szvsz.:(

kárpátia56 (törölt) 2011.11.28. 21:49:23

azért Eördögh (így írják?) Nóri nagyságrendekkel jobb mindenhogy Lilunál.

nathalie 2011.11.28. 21:49:30

@girbeguba:
gondolom felszívódik a szervezetében. ahogy látom konkrétan az agyába.

girbeguba 2011.11.28. 21:49:42

Már várom a végén: Lilut a TÉBOLY öltözteti. és tényleg...

capa05 2011.11.28. 21:50:01

Kimondta hogy::NI!!!!! :DDDDD

sogeking 2011.11.28. 21:50:58

@girbeguba: ma a vadászklub, legalábbis az TV-men kacsáknak tűnnek a minták a felsőjén :D

Szerénke. 2011.11.28. 21:51:09

@nathalie: Kár, abban volt az a vörös hajú ügyvéd hp, akitől a Sandra Bullock falra mászott, a pasiknak meg az volt a véleményük, hogy milyen cuki...:D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.28. 21:51:19

@MagasMacska: az biztos, hogy Attila mindenképpen eszik. :D
De jön fel Kinga is (én szavazok rá, mint állat :D)

girbeguba 2011.11.28. 21:51:36

Jaj Kinga, szeretnélek, csak ne szólalnál meg.

girbeguba 2011.11.28. 21:52:29

@nathalie: lehet nekem is kéne egy kis feltöltés :) az agyamnak tán jót tenne :))

nathalie 2011.11.28. 21:52:34

@pushpang:
bta szerelmi vallomása péter felé
bta szerelmi vallamása csaba felé
gergő és az ő töppedt ikerszarkómája
kinga és attila beteges románca
vera és péter smárolása
péter és veronika pedofil kapcsolata

ezek voltak amitől kínosan éreztem magam :D:D

vallatas 2011.11.28. 21:52:35

írtam auto voteolós scriptet a szavazásra, letoltam kb 5000voteot, és szinte meg se moccant sherezádé :)

valszeg 1-ipről csak egy szavazatot enged a rendszer, még ha ki is írja, hogy feldolgozza...

girbeguba 2011.11.28. 21:53:50

@sogeking: na ezt megnézem közelebbről. kacsák? lehet hogy ez valami utólagos Márton napi utalás

Szerénke. 2011.11.28. 21:54:56

Majd most ezért nem lehet kivinni veronikát...

nathalie 2011.11.28. 21:55:01

nem értem, azt mondta ti is tudjátok, hogy veronikával megyek ki.
nyugodtan mondhatja később, hogy hát ő csak azt mondta hogy mit tudnak a többiek, az is szócska meg péterre, meg attilára stb vonatkozott. nem azt mondta, hogy veronikát hívom ki. vagy az rtl nem szeretné még veronikát küldeni, és így majd nem választhatja?

2011.11.28. 21:55:16

Segítsetek valamit megérteni. Vajon mi értelme van az élő adásban arra figyelmeztetni a villalakókat, hogy ne beszéljenek csúnyán? Hiszen 5 percre rá, a felvételről bevágott jelenetek már minden ordenáré káromkodást tartalmaznak. Vajon miért éppen az élő adásban nem szabad káromkodni? Van-e erre nektek valami ötletetek, kedves hozzászólók?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.28. 21:55:41

@capa05: miért? Abban semmi vicces nem lenne, ha Kinga meg Csaba jönne ki a végén... Az se lenne olyan nagy durranás, ha Csaba és Attila ennének egy tálból, mostanában nincs (én legalábbis nem érzékelek) nagy feszültség köztük.
Ez a feladvány az Attila-Kinga párost kínálja fel.

girbeguba 2011.11.28. 21:55:50

Vaskos gusztustalan féreg. Hm ez nagyon pontos leírás volt Péterről. Én sem írhattam volna szebben.

capa05 2011.11.28. 21:56:43

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Akkor egyenként kijelenti mindről! és nincs kihívás??

Lasombra 2011.11.28. 21:57:03

hi,

azt nem értem, hogy miért kell szólni, hogy "élő adás van", amikor az öfikben is simán káromkodnak, szentségelnek, és nem sípolják ki (csak a feliratot csillagozzák ki, valszeg a halláskárosultak érzékenyebbek lehetnek az ilyesmire).
itt inkább az lehet a gond, hogy a kiválasztás főműsoridőben megy.
de akkor ménem aszongya? vagy ezt így most hogy?

ja, Peti meg egy csőd!
az "érettségi" vizsgán macsósan odamondja, hogy Veront még megrángatja, aztán amikor nem jön ki a lépés meg legörbül a szája.
még akkor is hazudik, amikor köszön.

JOKKA21 2011.11.28. 21:57:07

De genya büntetés.:D Annamarit sajnálom.

nathalie 2011.11.28. 21:57:33

@pushpang:
sztem egy attila-gergő páros nagyon sok meglepit szolgáltathatott volna. utálják már egymást.

Lasombra 2011.11.28. 21:57:42

@Pökhendi Pökös Pajtás: vazze, eddig gépeltem. én ezt nem hiszem el. be van kábelezve a szobám vagy mi? :)

Szerénke. 2011.11.28. 21:57:47

@pushpang: Neked komolyan érdekes még a kinga-attila vonal???

capa05 2011.11.28. 21:57:51

@pushpang: Azért Attila bárkivel .. amilyen finnyás .. nyerő!!!

Hódos Hajnalka 2011.11.28. 21:58:11

@Pökhendi Pökös Pajtás: nem tudják kisípolni, és büntetést vonhat maga után. úgy értem, a csatornának.

girbeguba 2011.11.28. 21:58:19

Wow micsoda népnevelés. Egész héten folyhat a bazdmeg a tévéből, de az egy órában irgum-burgum. Ez biztos nem a következetes nevelés kézikönyvből van...

loverain 2011.11.28. 21:58:55

@JOKKA21: hát ez az ami kimarad :)
mert ezeknek a lányoknak nem lennének barátaik ha nem gondolná mindig vki hogy jól megdughatja őket.
különben mi másért viselnék el a sok faszságot tőlük? :D
bonyolult ez, igazából mindegyik hülye

raftery 2011.11.28. 21:58:57

azert aki kannamarit sminkelte szulhetne egy sunt...
komolyan ijeszto a csibe...
bleeeee...

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.11.28. 21:59:03

Öcsém, hogy fog Veron kinézni 2-3 hiányzó foggal.... jól meggondolták ezt?

Zsoofka 2011.11.28. 21:59:07

Attila meg büntiből max 1 mm-es betűvel leírja egy nagy papírra, hogy "LIlu műsorvezetőnk minden kérdésére kerek egész mondattal válaszolok"

JOKKA21 2011.11.28. 21:59:36

Kinga csak káromkodik tovább.:D

nathalie 2011.11.28. 22:00:19

látta valaki a battlestar galactica boxmeccshez vágó részét? :D:D abban az esetben kinga és attila egymás ellen mennének :D istenem, bárcsak szarrá vernék egymást a lakók és közbe bejátszanák a sérelmeiket egymás ellen. ez egy tehetséges vágóért kiállt, ez a jelenet!!! :D:D

Zsoofka 2011.11.28. 22:00:56

POnt a Kinga aggitálja AM-t, hogy csinálni kell, mert ő ugye csinálta a táncot!

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.11.28. 22:00:57

Pfejj, ebből a szögből nagyon erős Kinga tésztaképe!

Hódos Hajnalka 2011.11.28. 22:01:12

@girbeguba: az öfi esti sávban megy, 16-os karikával, azért mehet a bazmegolás.

Szerénke. 2011.11.28. 22:01:14

@pushpang: Akkor jó, már egy pillanatra szívinfarktusom volt. Ebben egyetértünk, de küzdök a megakadályozásában, bár úgy is mondhatnám, hogy szembe h. a széllel.:D

fuel-injected suicide machine 2011.11.28. 22:01:17

Na, ha Gergő a bokszhetet is elveszti, befalcolhat. A seggdugaszra viszont kíváncsi vagyok. A csajok helyébe pedig megpróbálnám Veronika kacsacsőrét szétütni.

kárpátia56 (törölt) 2011.11.28. 22:01:24

pont Kinga bíztatja Annamarit, hogy csináljon végig valamit. beszarok. bagoly mondja...

Lasombra 2011.11.28. 22:01:27

"... és amúgy is egy agresszív állat vagyok" - Gergő

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.28. 22:01:27

@nathalie: na igen, ez már izgibb lenne.. elég zűrös a kapcsolatuk; kisolló, randi, sittes, miegymás.. :D

Éder mester 2011.11.28. 22:01:47

@neccharisnyás útonálló: neki már mindegy, így is olyan a fogsora, mint a cirkuszkerítés elefántszökés után.

Viszont a lufitöltő lötty még szétspriccelhet egy szerencsétlen/szerencsés saller után.

Zelefánt 2011.11.28. 22:02:27

Péter...
Inkább csak boxzsáknak...

JOKKA21 2011.11.28. 22:02:36

@mokamini: Igen.Vicces tőle ez az ész osztás.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.28. 22:03:19

@Szerénke.: nyugi, már nem szavazok, amúgy is csak 3x nyomtam, de mikor láttam, hogy Csaba áll nyerőre, feladtam... :D

Félelmetes belegondolni, hogy ki(k) az az állat(ok), aki(k) azt hiszi(k), hogy minden online-szavazást Csabának kell nyernie. :D

foxglove (törölt) 2011.11.28. 22:03:25

@nathalie: naná, hogy láttam:) de ne is említsük egy lapon ezzel:)

nathalie 2011.11.28. 22:03:36

@pushpang:
képzeld el azt a jelenetet,amikor attila gergő kisollójával próbálja meg gergő előtt felvágni a rántotthúst :D:D

kárpátia56 (törölt) 2011.11.28. 22:03:41

Kinguci napról napra más színű kontaktlencsét rak be, ez a kék most jó.

kozi001 2011.11.28. 22:03:56

Végre legálisan le lehet ütni valakit a vv-ben! :)

Az előző szériában ennek lehet h nagyobb sikere lett volna...!

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.11.28. 22:04:01

Petya tényleg jó lenne annak a nagy vaskos bokszzsáknak.

nathalie 2011.11.28. 22:04:26

@foxglove:
de ha esetleg elszabadulnának az indulatok... :D:D:D

Zsoofka 2011.11.28. 22:04:33

@pushpang: Vajon sok pénzük is van az smsekre?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.28. 22:04:52

Veronika szilkonszája vajon ütésálló??
A villában nagy tömegben jelenlévő szilikoncicikről nem is szólva.

Szerénke. 2011.11.28. 22:05:02

@Peter_Cs: De ez akkor is remek alkalom a reteknek és szerintem élni is fognak vele...:S
@pushpang: :DDD
Nem baj, látni akarom, hogy esznek egy tálból és közben szét kell verniük egymás fejét.:))

foxglove (törölt) 2011.11.28. 22:05:20

@kozi001: istenem, bárcsak láttam volna, hogy évát kiüti valaki:)

Zelefánt 2011.11.28. 22:05:24

Nőt lehet ütni?
Úgy értem, lesz vegyes párosítás?

fran7 2011.11.28. 22:05:26

Még jó, hogy Erdei nem a Reteknél van már, mert akkor mehetne be bohóckodni felkészülés helyett.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.11.28. 22:05:55

Mekkora ótvar nagy telinor reklám! Már nem a czocza a szponzor?

JOKKA21 2011.11.28. 22:05:55

Ati és Csaba eszik egy tálból.:DD Vicces.

nathalie 2011.11.28. 22:06:39

@Peter_Cs:
az meg a másik. de akkor nem értem lilu az izgalomtól szinte meghasadt tudattal miért mondta, hogy kimondta!kimondta!tudják! nem szabad kimondani!kimondta!

foxglove (törölt) 2011.11.28. 22:06:45

@nathalie: az egyik résztvevője a jelenetnek ott van az ikonomon:)

2011.11.28. 22:06:48

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: De nem sípolják ki a felvett anyagban sem. Nemi szervek röpködnek szanaszéjjel.

Lasombra 2011.11.28. 22:06:50

a bokszolás amúgy rohadt egy dolog. aki először csinálja, annak van meglepi.
még a balfaszkodást beleszámítva is a csajoknak garantált a sírás.

ennek a Miló Vikinek meg nem előzetesben kéne lennie? :)

fran7 2011.11.28. 22:07:04

Csábi Bettina nem lesz edző a villában?

capa05 2011.11.28. 22:07:06

Veronika szájába nem is látszik majd a fogvédő!!!

Szerénke. 2011.11.28. 22:07:10

@JOKKA21: Jeeee, jó hét lesz.:DDD
Asszem megyek is.
Mindenkinek szép, jó éjszakát kívánok!:)

Zsoofka 2011.11.28. 22:07:16

Vagy Csábi Bettina a börtönből :)

JOKKA21 2011.11.28. 22:07:31

Miló Viki az egyik edző, ha jól láttam.

csicserierika 2011.11.28. 22:07:37

na, most ez a Bunyós Pityu a Fási mulatóból ?:) Jézusereje, hogy autentikus legyek :)

Zsoofka 2011.11.28. 22:07:51

@fran7: Húúúú de egyet gondoltunk egyszerre :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.28. 22:07:53

Bunyós Pityu! :D:D

Egyszer egymás mellett araszoltunk az M5-ön egy dugóban, hát alig fért be egy óriási mercédesz anyósülésébe.

fran7 2011.11.28. 22:08:06

@JOKKA21: Ha van eszük nem egyszerre teszik.

kozi001 2011.11.28. 22:08:07

@foxglove: Köszönöm h kimondtad helyettem! :)
Mondjuk legalább az iszapba bele lett vágva! :)

nathalie 2011.11.28. 22:08:14

remélem a meccs előtt mindnekinek levetítik a sérelmeit az ellenféllel :D:D

vallatas 2011.11.28. 22:08:24

Bunyós Pityu az egyik edző lol :))))

Sherezádéról lesz pár jó kép <3

Lasombra 2011.11.28. 22:08:36

@Pökhendi Pökös Pajtás: az műsor időpont meg a karika a lényeg. semmi köze nincs síphoz meg elő adáshoz.
aranyszabály: amit Lilu mond, azt mindig a helyén kell kezelni ill egészséges kétkedéssel kell fogadni.

JOKKA21 2011.11.28. 22:08:42

@neccharisnyás útonálló: Ő biztos nem.Letartóztatták.Miló Viki az.

Hódos Hajnalka 2011.11.28. 22:09:04

@JOKKA21: neki is szilikon cicije van, egyébként. láttam a fókuszban. vagy valami ilyen helyen.

foxglove (törölt) 2011.11.28. 22:09:52

@kozi001: áá, én a klasszikus, rajzfilmes kiütést akarom látni. Tudod, eltalálják, forog egyet és összeesik:)

Hódos Hajnalka 2011.11.28. 22:09:57

@fran7: hát ő most éppen előzetesben van :DDD

JOKKA21 2011.11.28. 22:10:01

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Nem baj a szilikon, de a természetes jobb.:)

fran7 2011.11.28. 22:10:02

@mokamini: Leht először azt hitte a VV-be viszik, mert jöttek érte nagydarab szerecsen emberek, csak mikor rájött hogy az a maszk, akkor megijedhetett.

nathalie 2011.11.28. 22:10:09

@foxglove:
igen, láttam :D

remélem fásy jelenti be őket a ringbe menet és mindenki a mesterhármasra vonul be :D:D:D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.28. 22:10:30

@kárpátia56: na, nekem meg Veronikával kapcs. volt ez az érzésem, néha egészen világos a szeme, olyan mint egy husky, máskor meg egészen sötét kék.

Kinga szemeszíne eddig nem tűnt fel.
De ez nála genetika, rondán mélyen ülő szemei vannak.

kozi001 2011.11.28. 22:10:39

@foxglove: és a haja közben lobog! :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.28. 22:10:51

@pushpang: én meg egyszer ittam vele.. csak én ésszel és tizedannyit..:DDD óriási a pasi( magasságban)

Jó éjszakát, jó szórakozást! :)

Lasombra 2011.11.28. 22:10:59

@neccharisnyás útonálló: @JOKKA21:
ja, köszi. eltévedtem. a Csábi Betti van kóterben, és ő a Miló Viki volt.
elnézést Miló Vikitől meg a fanoktól.

ennyit értek a női bokszhoz.
de nagyjából azért képben voltam, pl nem Lékó Pétert mondtam, :D

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.11.28. 22:11:08

@JOKKA21: Azt mondtam. Hogy őt kapták el a zsaruk, nem a Milót.

foxglove (törölt) 2011.11.28. 22:11:18

@kozi001: jaj, de szép gondolat, teljesen felvidultam!:)

Hurri Kán 2011.11.28. 22:12:24

Mikor kezdenek a boxmeccsek? :)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.11.28. 22:12:50

@Lasombra: Csal a Betti, mert én még vörösnek ismertem. Aztán már ő is szőkében tolja.

nathalie 2011.11.28. 22:13:13

na,legalább a kőhalmi van...

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.11.28. 22:13:30

No én léptem. Jóccakát, jó mókát!

Hódos Hajnalka 2011.11.28. 22:14:13

@JOKKA21: namost, hogy hogyan sikerült rád klikkelnem, fogalmam sincs, közben nézem a tévét is, pushpangnak szántam ugyanis.
megnéztem, az ő hozzászólásának a közelében sem voltál :DDDD

Lasombra 2011.11.28. 22:14:26

@gyvy: miután a csajok ledobtak egy ötöst seggből, a fiúk meg felvettek ugyanannyit karra.
(vagy a testsúly az tabutéma volt itt? :D)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.28. 22:14:38

Kár, hogy nem a box után van a ckm-fotózás. :D

fran7 2011.11.28. 22:14:53

@neccharisnyás útonálló: Mivel Miló Viki nyíregyi, ezért biztos ismer olyan embereket, akik tudnak valamit a maffiáról. Ezért a még nem helyénvaló lehet.

barakka 2011.11.28. 22:15:05

@Nyugee: Annál csak az szebb,amikor a fotózást irigyli:-) És a kéj,amit érzek,mikor ezt a szerencsétlent szenvedni látom...

nathalie 2011.11.28. 22:15:12

akárki lesz kinga ellenfele remélem tud egy chuck norrisos pörgőrúgást :D

Zsoofka 2011.11.28. 22:15:28

További szépeket, jóéjt!

sogeking 2011.11.28. 22:16:17

@nathalie: amire te gondolsz az a balett, most boksz lesz :)

Hódos Hajnalka 2011.11.28. 22:16:27

@nathalie: vagy egy vándámmos fordulásost. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.28. 22:17:58

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: én meg azt hittem, Miló Viki szilikonjairól beszélsz. :D
De most tényleg, műcsöcsökkel lehet boxolni, nem veszélyes?
Mert ha ezek a tyúkok egymásnak esnek, ott szilikon fog folyni, nem (csak) vér! :D

nathalie 2011.11.28. 22:18:22

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
az is eszembe jutott,főleg amikor sorozatban adja :D:D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.28. 22:19:30

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: vagy egy budspenceres tenyerest :D
(ha nincs kéznél babostepsi)

Lasombra 2011.11.28. 22:19:55

én egy Veronika - Péter fightot szeretnék látni, ahol a beharangozón Péter érettségin előadott terveit adják le Veronnak.
utána gong, és tessék!

nathalie 2011.11.28. 22:20:23

biztos egy iszonyat fos lesz ez a box, mert nagyon nagy reményeim vannak ezzel kapcsolatban :(

Hódos Hajnalka 2011.11.28. 22:21:36

@pushpang: nemtom, még sosem boxoltam. de tényleg, a milónak is szilikon cicije van, na. ez lett vón a lényeg. ha nem nyomkorászok itt össze-vissza.

le is fexek. :)
jóccaka mindenkinek! :)

foxglove (törölt) 2011.11.28. 22:21:45

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Hajni, nem mutattad meg tegnap a ződ körömlakkot, pedig vártam ám.

nathalie 2011.11.28. 22:22:04

@Lasombra:
én jobban megnézném péter- vera párbajt. vera minden sértettsége, megaláztatása és féltékenysége előjönne. szarrá verné pétert :D:D:D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.28. 22:22:41

@nathalie: á, szerintem jó lesz.. Említettem már délután, hogy volt régebben az a Sztárbox nevű műsör, ott is mindenféle celebet összeereszettek.. a női mezőny pl. kifezetten vicces volt. :D

Hódos Hajnalka 2011.11.28. 22:22:51

@foxglove: hámer NINCS! nem azért nyígtam itt fél éjszaka? :D

fran7 2011.11.28. 22:22:53

@JOKKA21: Úgy gondoltam először eszik belőle. Utána elmossák majd eszik belőle a másik.

foxglove (törölt) 2011.11.28. 22:24:00

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: nem is igaz, azt mondtad van csak hétezervalamennyi.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.28. 22:24:49

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: szerintem is jobb lesz, ha mész aludni, mivel valóban Jokka írt Milóról, nem én. :D
Nem érzed úgy magad, mint Törőcsik Mari a körhintában? :D

nathalie 2011.11.28. 22:25:22

@pushpang:
sztárboxban a legjobb pákó volt, amikor élőben üzent indiánnak:"hozd el a feleségedet, megdugom azt is":D:D:D:D

Hurri Kán 2011.11.28. 22:25:46

@Lasombra:
Én nem tudom, szót se szóltam arról, hogy elhízott bent az összes tyúk. :D

Izé, be lehetne a Damut is küldeni ezzőnek. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.28. 22:27:09

@nathalie: az kurvanagy volt! :D
Ábel Anitáék meg csak kapkodták a levegőt. :D

Hódos Hajnalka 2011.11.28. 22:27:55

@foxglove: és hozzátettem, na annyiért mégsem :)

@fuel-injected suicide machine: jól értesült az úr :))

@pushpang: de te kérdeztél valami olyasmit, hogy a szilikonmellekkel mi lesz a boxhéten. erre akartam válaszolni, hogy a milónak is az van, és ő is boxol. nahh, hát belegabalyodtunk, mint majom a házicérnába, de csak kijövök belőle :DD

fran7 2011.11.28. 22:28:44

Bilko főtörzsös box vicces lenne.

foxglove (törölt) 2011.11.28. 22:29:29

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: hát de pont arra voltam kíváncsi, hogy nézhet egy hétezres körömlakk:)

Hurri Kán 2011.11.28. 22:31:41

@nathalie:
Élőben nem volt ekkora mágus. Egy időben Gödön, ahol lakott, rendszeresen megkalapálták. :D

Lasombra 2011.11.28. 22:32:20

@gyvy: még jó múltkor DrEszterrel kapcsolatban valami rosszat gépeltem, és csak a tűzfal védett meg az e-népharagtól. :)

@nathalie: sztárboxban nekem az tetszett, amikor a Magyar Nr1 Rosszfiút (megosztott helyezést Stólbucival) Bartha Zsoltot megcsapta Döglégy Zozi. ráadásul míg Rékasi edzett, mint Rocky, addig Ganxsta kb sörözött a felkészülési időszakban.

Zelefánt 2011.11.28. 22:32:30

Hajtépés is lesz?
Melltartó-leráncigálás?
És mikor? Mikor?

nathalie 2011.11.28. 22:33:01

@pushpang:
talán az indexen volt, a magyar tv-zés legvicesebb pillanatai között :D ott volt csisztu zsuzsa heroikus kűzdelme a műsoridő kitöltésével, amikor csontörő kiütötte az ellenfelét ár perc után (hamár box) :D
egyébként meg azzal is megelékszem, ha valaki leharapja kinga fülét :D:D vagy meg van a kép, ahol ali áll a fetrengő liston fölött? Na, az a kép, ahogy kinga fekszik és eszter meg felette áll! :D:D istenem, sírnék a gyönyörűségtől :D

felka 2011.11.28. 22:34:50

@Lasombra: néha én is azt hiszem...pl. amikor nathalie-t olvasom, de vannak mások is. olyankor kitörlöm a hsz-em, minek 2x u.azt leírni...

úgyhogy csak olvasgatok itten...

nathalie 2011.11.28. 22:35:15

@Lasombra:
jaj, hát azon is nagyon sokat röhögtem :D
na pl ezt tipikusan gergőből nézném ki, hogy első pofon után lefekszik :D

felka 2011.11.28. 22:36:48

...amíg olvasgatok duplájára duzzadt a kommentszám...le vagyok maradva a reakciómmal..

Hurri Kán 2011.11.28. 22:38:41

@Lasombra:
Ez csak azér lehetett, mer hihhhhetetlen bája és kisugárzása elhomályosította elmédet. :D

Kengyelfutó Gyalogkakukk 2011.11.28. 22:52:19

@pushpang:
Akkor ezért lehet, hogy a kis Mergájából (talán SLK volt és vmi spanja vagy csaja nevén) csak a vázat adta vissza a lízingcégnek - biztos a nagy testalkata le- és kipattintott belőle minden alkatrészt és elemet...

beacska 2011.11.28. 22:55:27

van onlány? és mi?

MagasMacska 2011.11.28. 23:04:26

Szó-bokszmeccs. Leírhatatlan! Eszter és Vera harmadik menete, ezúttal a kiválasztásról.

MagasMacska 2011.11.28. 23:05:18

Na jó, nem boksz, de egymással és három menetes és a többiek pontoznak.

MagasMacska 2011.11.28. 23:09:57

Attila és Fecó. Hát nem esznek tenyerükből a szavak...

ő-szinte 2011.11.28. 23:48:57

Bocs, ha nem idetartozot irok, de hallot vki vmit a jelenlegi sugarszennyezesrol Budapesten?
A KFKI-nak van egy reaktora Csillebercen es allitolag szeptember ota szivarog. A sajto is boncolja most mar, mert az Osztrakoknal is mertek a szennyezest...

ZsiráfZs. 2011.11.29. 00:53:25

@pushpang: @anica inkognitóban: Én pedig egyszer voltam náluk vendégségben. Pontosabban a fiához mentem, és a falon lévő képekből tudtam meg, hogy tulajdonképpen a Bunyós Pityuéknál vagyok (aranylemezek és közös fotók Lennox Lewis-al meg valamelyik Klicsko-val.) :))

Spéter46 2011.11.29. 06:24:16

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Egy korábbi megjegyzésed óta nem tudom magam függetleníteni Lilu folyamatos táncától.
Őrület ahogy végig nyomja a jobb láb körzés a bal elé, majd ugyanezen az útvonalon vissza körözünk a bal mögé! Egyszerűen szédítő! Ha ezt mindig előre dolgozná, állítom egy adás alatt lejutna Hatvanig. Nem értem miért nem ragasztják le a talpát, mint annak a faszinak akit végül a ventilátorra is felnyomnak!

Lakásfelújító Feri · http://www.lakasfelujitas1.hu 2011.11.29. 07:27:13

A jelenlegi valóvilág szereplői általános műveltségből a béka segge alatt sincs. Sajnos ez igaz országunkra mostanában, hogy ez a valóvilág.

beacska 2011.11.29. 08:05:52

ti értettétek, miért beszélt Veronika olyan ordenáré stílusban a Péterrel? a tegnap előtti éjszakaiban még jobban látszott...tökre nem értem..

Gem121 · http://kispocs.blog.hu/ 2011.11.29. 08:13:41

@beacska: Gyanítom, hogy azért, mert miután a teraszon két napja cigizés közben kinyögte, hogy visszább kellene venni a bujcizásból és inkább csak barátkozni, Péter nem rendelt 70 szál vörös rózsát neki és nem könyörgött a szépszájú lánynak további bujcizásért és folytatásért.
Helyette amolyan pasisan reagálta le: "Jóvanbazmeg."
Aztán még kerülte is a Kis Kacsát, és nem bujcizott vele többet, ahogy az kérte. Ez pedig felháborító. Dühítő és tűrhetetlen.
Elvégre minden nőnek alapvető, elidegeníthetetlen joga, hogy hisztizzen és balhézzon valamiért, aminek tulajdonképpen az ellenkezőjét szeretné. :D

Gem121 · http://kispocs.blog.hu/ 2011.11.29. 08:16:51

Félbeszakítottam magamat, faszombazmeg. :D Ez az átka a hasadozott személyiségnek. :D

Na szóval ott tartottam Veronika lélektan elemzésben, hogy miután "szakított" Péterrel, most vérig van sértődve, amiért az komolyan vette ezt és tiszteletben tartja a kérését.
Az ordenáré stílus ennek a sértett dühnek a manifesztálódása, amiből Péternek világosan értenie kellene, hogy ideje megint körbeudvaroni a Kacsalányt.
Hát ennyit így korán reggel, éhgyomorra a picsa-lélektanról. :D

beacska 2011.11.29. 08:20:12

@Gem121: kösz. akkor más is azt látta, amit én...de ezt ilyen ordenáré stílusban???

volt egy pillanat, amikor Peti feje ezt mondta: miért kell nekem ezt tűrnöm? hova bújjak? vagy nem is, inkább kotródj haza a hétvégén!...és én megértettem teljesen...

Gem121 · http://kispocs.blog.hu/ 2011.11.29. 08:25:43

@beacska: Szerintem a stílus sokat elmond egy emberről.
Veronika szerintem nem elég intelligens ahhoz, hogy igazán tudja irányítani és manipulálni Pétert (vagy mást a villában) és azt sem igazán mérte még fel, hogy felesleges valakit a stílussal megbántani, ha a tartalommal is megtehetjük, ami sokkal nagyobbat szokott ütni.
Neki ilyen kis szegényes az eszköztára, azzal főz, ami van, az meg a hiszti. Van józan hiszti, meg van piás hiszti. Ez a jelenet erre volt egy gyönyörű példa.

kárpátia56 (törölt) 2011.11.29. 08:29:53

Jó reggelt, kommentelek. Ez most egy válasz lesz az első angolórákon kiadott házi feladatokra. How you spend a typical day in your life? Itt Sznobhalmon szar se fog sütni, nem a nap. Bár ezt 11:30 körül újragondolja, addigra kb. 4,3 km-re leszek innen, igaz, az is Buda, a legjobb suli a környéken. (eltetátk) Indulás haza, ahol már én döntöm el, süt-e a nap. Vki mégis sütött, a gastroyal fitneszszakácsa. Az egy dolog, hogy építkeznek mellettem. Az meg egy 2. és 3., hogy ezt 4 hete teszik, és lassan megvan a fele. hurrábazmeg.

beacska 2011.11.29. 08:33:16

@kárpátia56: nnna, te is jól viseled a reggeleket ;D
kávé megvolt már?

kárpátia56 (törölt) 2011.11.29. 08:33:23

Nekem LL Juniorról van egy bájos sztorim. Állunk a járda szélén a trendi srácokkal, látunk egy jól karbantartott piros cabrio mercedest, ahonnan "halkan" szűrődik kifele LL Junior zenéje. Láss csodát, LL Junior ült a volán mögött. :)

kárpátia56 (törölt) 2011.11.29. 08:37:55

@beacska: :) sajna, 7:20-kor már meg. Bedobjak egy 3 az 1-bent?? Mert 20 perc és indulok, úgy öltözök, mint vki, aki nagyon lassan öltözik. :D Drukkolok, h te előrrébb állj, mert ez így necces.

beacska 2011.11.29. 08:41:05

@kárpátia56: óóó én már a realizálódás szakaszában vagyok...most koncepcionálom a délelőttömet. kávé megvolt, reggeli is.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.11.29. 08:47:40

anno az Évát megfenyítették a riportban, hogy nem viheti ki azt, akinek kimondta a nevét, a kihívás előtt, mert kirúgják a showból, ezért vitte aztán Leonidaszt,

a Vera miután társai figyelmeztették, hogy kimondta Veronika nevét, többször is hangsúlyozottan újra meg újra egyértelműen kimondta, most ezek után abszurd volna, ha nem tiltanák le Veronikáról... Kingát most kinn is hagyhatná, Kinga oly mértékben közutálatnak örvend, de persze ezt Vera nem tudja, meg ugye ők most jóban vannak, bár nem kellett öribarinak Kingának...

beacska 2011.11.29. 08:49:10

@Brr: nekem az jutott eszemben, nagyon nem akarja a csatorna, hogy kihívja Veront. :(((

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.11.29. 08:55:34

@beacska:

szerintem veronika győzne, szóval nem erről van szó, de tény, hogy Vera egyáltalán nem vigyázott, hogy ne ejtse ki a nevét, és utána meg mintha már direkt hangsúlyozná, hogy ő Veronikát viszi, ezt valamilyen adekvát módon kell büntetnie a csatornának, és fogja is, ha van egy kis esze, mert ugye ilyenkor a játékot pukkasztják ki a szereplők...

takácsalfréd 2011.11.29. 08:59:52

Az Attila ellenességed, Hódos úr már olyan hatalmas, hogy az taszító. Teljesen egyoldalúan negatív irányban vagy elfogult vele kapcsolatban, ahogy anno Alekosznál is ugyanígy viselkedtél.

Komolyan a Lilus dologból képes voltál azt kihozni, hogy Attila mekkora paraszt, miközben a kommentelők 90% a leírta, hogy Lilu teljesen tehetségtelen és minősíthetetlen volt.

Egy biztos: aki ellen te vagy, az szokott itt nyerni, tehát az Attila szurkolóknak ez jó jel.

beacska 2011.11.29. 09:00:55

@Brr: én egyáltalán nem vagyok róla meggyőződve, hogy Veronika győzne Vera ellen. Szegény lány egy pukkasztott nulla: érzi a vesztét, és máris bújik Péterhez, pedig 2 napig szapulta. pfúúúj...

szóval ezért gondolom, hogy bent akarják tartani, ezért mutogatják ezt...

Viszont ha Veronikát nem viheti, maradt AM és Seri. AM-t választania a tegnapi könnyfakasztó bejátszás után vétkes könnyelműség lenne, de ezt sajna, Vera nem tudja...akkor Seri???

beacska 2011.11.29. 09:01:53

@takácsalfréd: Hajni nőnemű egyed, és egyáltalán nem mondható Attila gyűlölőnek.

Gem121 · http://kispocs.blog.hu/ 2011.11.29. 09:06:56

Szerintem Vera-Veronika párbajból Veronika menne vissza. Legyen bármennyire is ősnaíva és buta, legalább szórakoztató és nem unalmas (hetente cserélgeti a pasikat :D). Vera ezzel szember egy besavanyodott banya, akiben semmi szórakoztató nincsen.
Ha választanom kellene, akkor százszor inkább Veronikát nézném, mint Verát.

zgabi 2011.11.29. 09:07:07

Lilu tényleg utálja Attilát és valljuk be, vasárnap este olyan gyenge műsorvezetést adott elő ( hibát-hibára halmozva, még ezt is eltévesztette, hányan vannak bent a Villában), hogy egy kis falu egyórás tévéműsorának vezetője is hülyére röhögte magát rajta. Hétfő este már jobb volt, biztos szóltak neki, hogy a havi több millás fizuért kulturáltabb viselkedés szükségeltetik, még akkor is, ha csesztetik. Vera természetesen taktikázik, esze ágában sincs kivinni Veronikát, jelenleg ugyanis nem kacsacsőr a leggyengébb láncszem, hanem Kinga. Ezért meri unos-untalan ismételgetni, hogy Veronikát viszi ki, mert tudja, nem így lesz, tehát büntit sem fog kapni. Kinga ellen elég jók az esélyei, mert a kívül-belül szőke lány tényleg egy elkényeztetett, hisztis csaj. Holnap meglátjuk amúgy, nem kell már sokat várni rá.

Hódos Hajnalka 2011.11.29. 09:11:07

@beacska: alfréd a vv4 óta konzekvensen hódos úrnak szólít, nekem meg kimondottan jót tesz ez az állandóság. tudod, ez ugyanolyan biztonságot ad, mint az, karácsonykor a mamánál fácán/tyúk kombóból van a húsleves, anyósom pedig minden évben süt kókuszkockát.
nahh.

beacska 2011.11.29. 09:12:25

@zgabi: én nem hiszem, hogy meglépi a Kingát: egyrészt, hiába mondja, hogy egyéni játékos, neki is kell egy csapat, és most végre tartozik vhova, nem fogja elbökni. Másrészt szerintem bentről Kinga erősnek látszik: ők azon mérik, kit hányszor hívnak a riportba. Márpedig Kingát sokszor, Serit, AM-t és Verát alig-alig

morgo1229 2011.11.29. 09:13:53

Hajnival en sem ertek egyet. Ez a Lilu egy hatalmaskodo szar, ellenszenves erzeketlen hp.

Ez most 100% hogy nem Vera nem viheti Veronikat ? Vagy viheti de bunti jar erte.

Ha olyat visz, aki ra tett akkor csak Gergo maradt es szerintem tokeletes valasztas. Unalmas a Gergo, Vera pedig visszajonne ellene.

Gem121 · http://kispocs.blog.hu/ 2011.11.29. 09:17:34

@beacska: Szerintem sem viszi Kingát, ahhoz nem elég bevállalós. AM-et sokkal valószínűbbnek tartom.
És mekkorát röhögnék, ha Annamari visszaszambázna a villába, kint hagyva nehezenkaphatóVerát. :D :D :D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.29. 09:19:02

@Gem121: néha mndannyian picsák vagyunk egy kicsit...:DD
a bujcizás szónál a férjem - aki szent döbbenettel nézi, hogy esténként a VV-re bámulok, de most ő is leült elé 10 percre - sikítófrászt kapott..:D
@kárpátia56: szereti amit csinál :))))))
én ma reggel hasonfekve ittam meg a reggeli kávét, mert nem bírtam kimászni az ágyból..:D nem volt kis mutatvány..

jó reg' !:)
kurva munka, nem hagynak itt tobzódni..:( :DD

beacska 2011.11.29. 09:20:12

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: jaaa, bocs, nem tudtam, hogy régi a barátság. azt hittem, csak egy egyszeri szegény ember ;D

Gem121 · http://kispocs.blog.hu/ 2011.11.29. 09:22:12

@anica inkognitóban: Egyértelmű, ezért értem annyira Kacsalány érzéseit. :D :D
A Pasi nálunk régi VV4 fan volt, ő szoktatott rá engem is, de valamelyik este már kifakadt, hogy elege van ebből a retardált-gyülekezetből és inkább nézzünk romantikus filmet, vagy amit akarok, csak ezt ne. Horrort néztünk. Kacsásat. :D

beacska 2011.11.29. 09:22:47

@morgo1229: @Gem121: hiba lenne Gergőt, az ivararány nagyon felborulna...

AM-nak a tegnapi után nagyban megnőttek az esélyei. Ami nekem nem tetszik, kicsit direkt kampánynak tűnik...nehogymá' az számítson, mi van idekint! (bár nekem AM is ugyanolyan favoritom, mint Vera-egy ilyen párbaj esetén én mindenképpen veszítenék :((()

zgabi 2011.11.29. 09:26:38

@Gem121: Annamarit nem meri kivinni, hiszen Vera is látta, hogy a táncversenyen gyakorlatilag szimpátiaszavazás folyt, s emiatt győzhettek Annamariék, tehát erősnek hiszi. Gergő még számba jöhet, de hiába unalmas a fickó, amíg Sherivel való kapcsolata nem teljesedik be, addig valószínűleg visszaszavazzák ( erre is játszanak ők egyébként). Tehát ez is necces. Veronika nevét többször kimondta és jól tudja, ezért nagyon megbüntetik majd ( pl. soha többé nem mehet az Arénába, így még véletlenül sem szerezhet védettséget), nem meri megkockáztatni, meg nem is biztos, hogy visszajönne ellenében. Egyedül Kinga ellen van némi esélye, de még ekkor is csak 50-50 %-ra taksálom a párbaj várható eredményét. Nemigen tehet mást a Vera, magára haragítja ugyan Kingát ha kihívja, de ismervén a szöszi alpári stílusát, vasárnap estig csak a kihívott veszíthet szavazókat, utána meg tökmindegy, mert az egyik kint marad.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.29. 09:28:40

@Gem121: ha már pasi létére a romantikus filmet inkább bevállalná, akkor tényleg el kell gondolkodnod..:DD

www.life.hu/life/galeria/20111128-ehiztak-a-villaban-a-valovilag-5-jatekosai.html

<kárörvendő szmájli :D >

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.11.29. 09:31:04

@beacska:

de miért seri? amúgy seri is kinn hagyná verát mint a sicc..

ha nekem választanom kell kivel lakjak a lányok közül, akkor bizony eszter, seri, veronika, annamari lenne az.. velük lehet tárgyalni és ki lehet vasalni az ellentéteket..

nekem kinga és vera a szörnyeteg kategóriában van, übernőknek képzelik magukat, és mindenkit utálnak, magukat különbnek tartják..

morgo1229 2011.11.29. 09:35:01

@beacska: Ha csak lanyt vihet Vera szerinted, es Veronikat mar nem viheti, mert megnevezte akkor csak Sherit viheti. AM tul nepszeru, Kinga az bari ?

Hurri Kán 2011.11.29. 09:36:19

Jó estét f@szom@tb@zmeg. :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.29. 09:37:50

@gyvy: hamar bealkonyult..:P:D

menjek már dolgozni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

4430/4 · http://korhazban.blog.hu 2011.11.29. 09:46:27

Remélem Vera kihívja kingát és az a nyávogós jány kint is marad.

Hurri Kán 2011.11.29. 09:46:39

@anica inkognitóban:
Van olyan, hogy fel sem jön a nap. :DDD

Müszélia 2011.11.29. 09:49:23

AM és Vera, nehéz választás egy besavanyodott és egy megkeseredett tyúk között. Amúgy ez valami előírás, csak lányt vihet? Mert megbomlik az értékes egyensúly, és nem lehet összepároztatni az össze nem illőket?

Zsoofka 2011.11.29. 09:49:37

@takácsalfréd:
Jó reggelt! Ezzel az érveléssel csak egy baj van. Utólag az Alekosz-fanoknak is lejött, hogy Alekosz egy farok. Mondom én, aki most a sötét ódalon áll :)

Mazlee 2011.11.29. 09:56:11

Hát ez az attila utálat nagyot rontott a blogbejegyzésen.
A nagy többség leírta hogy lilu volt a szarbéna. a hülye is látta, erre ez kerül ide.

lehet hogy lilu még műsorvezető lesz amikor ő már sehol, de lehet hogy ez nekünk tévénézőknek rossz

Zsoofka 2011.11.29. 09:57:31

@Mazlee:
Hajni így gondolta, látta. Mi másképp. Van ez így. Meg lesz is :D

beacska 2011.11.29. 09:57:57

@Brr: itt nem arról van szó, kivel laknál együtt. hanem, hogy kit néznél. ÉN Verát...érdekesebb, mint Seri és Veronika együttéve (és akkor még nem láttam a fényképezés alatti bohóckodást...

beacska 2011.11.29. 10:00:21

@Müszélia: nincs előírás, de én vera helyett nem reszkíroznám, hogy esetleg a csatorna nem akarja felborítani az arányt. Már így is egymás haját tépik, mi lenne, ha még jobban elbillenne az irányukba??? belegondolni is rossz!!!

BarBwire 2011.11.29. 10:00:58

Sziasztok!
Mizujs veletek? NA végre box. De milyen már, hogy nem ütheted meg a másikat, most meg szabad a vásár.

beacska 2011.11.29. 10:01:07

Mondjuk a férjem megkérdezte: Mit vigyorog ez a Fecó ott, honnan tudja, hogy nem őt hívja ki? ;DD

lac64 2011.11.29. 10:01:28

Szép napot mindenkinek!

Női box és szilikon témához: Én ugyan karatéztam, de ott minden lánynak kötelező volt mellvédőt használnia küzdelem esetén, függetlenül attól, hogy volt-e szilikon, vagy sem, mivel ütéstől a mellben daganat képződhet.

Mazlee 2011.11.29. 10:02:55

@mokamini: persze persze... én meg leírtam hogy nekem ez nem tetszett :)

BarBwire 2011.11.29. 10:03:34

@lac64: Jaja, jó is a mellvédő, sokmindentől megvéd. Srácoknak meg ott van a szuszpenzor.

chokdii 2011.11.29. 10:08:02

engem bazira idegesít ez az ostoba Lilu. Nem Attilát sztárolom (mondjuk egyedül ő visz színt az egész műsorba), de ez a műkemény kifakadás erősen komolytalan volt. Balázsnak is nagy az arca, de ő legalább egy kis iróniát visz az átkonferálásokba

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.11.29. 10:08:55

@beacska:

rendben, nekem kínszenvedés nézni verát, sőt át is szoktam most már pörgetni, hogy ne kelljen látnom, annyira kínos, Veronika viszont szórakoztató, és időről időre megcsillantja az intelligenciáját is... olyankor lehet csodálkozni, hogy ezek szerint a kiskacsa csak az álca, és valójában egy intelligens csaj..

Mazlee 2011.11.29. 10:10:22

amúgy pedig nem a lilu miatt szavaznak a nézők és nem miatta kapcsolnak a műsorra úgyhogy befoghatja a picinyke kis pofáját.

itt a játékos a mindenható és ő hozza a bevételt, nem a csicskacsicskacsicska műsorvezető

Hódos Hajnalka 2011.11.29. 10:12:11

@Mazlee: huhh, csesszél már le, mert más a véleményem, mint a "nagy többségnek" lécci.

Mazlee 2011.11.29. 10:12:17

@chokdii: mert pasi és jobban kezeli az ilyen helyzeteket. múltkor is leírtam, a nők élesben nem tudnak vitatkozni hosszabban mert elviszi őket az emóció. onnantól meg csak égnek.

Mazlee 2011.11.29. 10:13:55

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: nem csesztelek le csak véleményt írtam mint te.

ha lecseszni akartalak volna azt írom hogy " b+ hajni de szart írtál az ati-lilu konfliktusról"

ilyet nem tettem

Zsoofka 2011.11.29. 10:14:56

@Mazlee:
Na ezen vitatkozhatunk, ha akarsz.... hosszabban :) Liluból ne vonj le következtetéseket a női nemre, ha kérhetném a női nem nevében :)

Mazlee 2011.11.29. 10:16:29

@mokamini:

biztosan vannak kivételek, de a többség ilyen, ezen tényleg kár vitatkozni :)

bocsi az általánosításért :P

beacska 2011.11.29. 10:16:37

@chokdii: tegnapelőtt az volt a feladat, hogy értékeljék a többieket, ki mennyit változott a bentléte alatt. Jó hosszú volt, mindenki, mindenkiről beszélt. (reméltem, hogy bevágnak az ÖF-ba belőle, de nem)
Nnna, itt mondták el többen is a véleményemet (egybeesik): először egy buta libának tűnt, aztán kezdett úgy tűnni, hogy több van ott, de később kiderült, hogy sajna, mégsem...ezzel én is így vagyok....

beacska 2011.11.29. 10:17:18

@Brr: jajj, bocs, a fenti neked ment volna, csak elnyomtam...

beacska 2011.11.29. 10:18:13

@Brr: bocs, a fenti neked ment volna.

Lakmusz 2011.11.29. 10:24:27

Lilu teljesen érthető módon reagált Attila "majdhakedvemlesz, válaszolok neked" stílusára amit az gúnyos vigyorral egészített ki. Emellett ő kezdte a "te vagy a műsorvezető" szöveget

Lakmusz 2011.11.29. 10:26:30

Emellett L nekem sem kedvencem, és nem a szofisztikált stílusáról híres, de bele mer állni a helyzetekbe, és nem üti el egy poénnal vagy heherészéssel a témákat annak érdekében, hogy gördülékenyebb legyen, és ne konfrontálódjon- mint ahogy BAlázs teszi

Mazlee 2011.11.29. 10:27:29

@Lakmusz: a viccelődést nem jó összekeverni baszogató beszólással.

BarBwire 2011.11.29. 10:30:13

@anica inkognitóban: szívószállal próbáltad? hason fekve is lehet inni.

Lakmusz 2011.11.29. 10:38:55

@Mazlee: lehet hogy volt olyan is, nekem Balázs egyszerűen ilyen emlékeket hagyott maga után.

zgabi 2011.11.29. 10:39:15

Amúgy én azt sem értem, miért Lilu lesz a következő CSISZ-ben Ördög Nóra műsorvezető társa? Nincs egy olyan faszi az RTL-ben, aki "élő" adásban folyékonyan ki tud mondani néhány épkézláb és nem túl bonyolult mondatot? Ezt a szégyent! Elnőiesedik a szakma teljesen. Bocs' az offolásért, de ezt nem bírtam magamban tartani.

beacska 2011.11.29. 10:43:21

@zgabi: valószínűleg Liluval a gyes miatt írtak alá olyan szerződést, hogy nem tudják lapátra tenni. Mert lassan már csak a kamerások maradnak a csatornánál. Mondjuk az rtl nem a fix szerződésekről és a kifizetett tb-kről híres.

vajon miért jelent meg még utoljára Keleti Andi és Csonka Pici??? ;DD

Mazlee 2011.11.29. 10:43:31

@Lakmusz: balázs ilyen, de szerintem ezzel nincs is gond. legyen viccelődő hiszen ez szórakoztató műsor, ne ő akarjon a középpontban lenni mert nem ő a főszereplő. lilu meg épp ezeket csinálta.
Na meg a nézőknek ez a csak azért is ki akarok veled mondatni dolgokat nyögvenyelés már unalmas és erőltetett volt. hangot adtak neki itt is sokan.
bár ez már nem fog kiderülni, de szívesen megnéztem volna balázst hogyan vezényli le azt az adást.

Lakmusz 2011.11.29. 10:47:24

@Mazlee: én is kíváncsi lettem volna. Az erőltetett kimondatósdit szerintem viszont vissza lehet verni annyival, hogy " ne haragudj, nem szeretnék erről beszélni".
Nem a két műsorvezetővel van bajom, hanem Attila stílusával, amit pl a tanárokkal szemben is hozott. Az én pofám égett helyette. Nem, már nem vicces.

MagasMacska 2011.11.29. 10:47:27

@Brr: Azt azért már egyszer-kétszer kipukkasztották ebben az évadban. Az RTL közel sem olyan következetes, mint az előzőben.

Mazlee 2011.11.29. 10:47:36

@Mazlee: és ennek a rossz műsorvezetésnek az oka hogy róla beszélünk, nem a játékosokról.

raftery 2011.11.29. 10:48:22

na,meg mindig a lila iq-talan viselkedese a tema???
pffff...
:)
tessek megerteni,o ilyen...
agyatlan...
anno(regi,szep idokben) a megbodogult zmeg tvben volt egy musor,ahol osszeultek a "musorvezetok"(elso generachio,filip,lila,tobbiek)ott egy betelefonalo eloben pingponglabda agyunak titulalta,eccerusege es uressege miatt,ezen fel oran keresztul hisztizett(eloben!!!)hogy o kikeri maganak,meg iskolaba jart meg ilyenek...
agyatlan,stilustalan csibe,ennyi,kar vele foglalkozni...

Mazlee 2011.11.29. 10:50:25

@Lakmusz: nem lehet mert volt erre is példa most és csak kérdezte és csak műsor és beszéljenek róla stb...

tény hogy attila bunkó volt, de ő az összeférhetetlen. ezt sosem szabad elfelejteni. ehhez mérten hozta amit kell. gergő meg pincsike, nem alfafarkas.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.29. 10:51:03

@Brr: Éva mellett, illetve már jóval utána, volt még valaki, aki kimondta a kihívandó nevét, az valami jó kis büntetést is kapott, nem emlékszel ki volt az?

Mazlee 2011.11.29. 10:52:08

@Brr: de ha mindenki nevét kimondja akkor nullázza őket? :)

beacska 2011.11.29. 10:55:01

@pushpang: nem Olivér keveredett vmi hasonlóba? én rá emlékszem...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.29. 10:57:56

@lac64: nekem meg kapásból az jut mindig az eszembe, hogy egy nőnek mi a fasznak kell boxolni?
Bizonyos önvédelmi sportok még oké, de egy nő ne boxoljon, könyörgöm...

(és most tessék, jöhetnek a feministák :D)

Zsoofka 2011.11.29. 10:58:02

@pushpang:
Olivért szívatták vele.... nem mondták meg mi a bünti, oszt az volt a bünti. Be is herrrrrgelte magát, kinn is maradt..

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.29. 11:00:18

@beacska: @mokamini: jajaja, tényleg, köszi! Na az a bünti jól ki is készítette... Verára ez hatástalan lenne, de biztos van néhány válogatott büntetés az ilyen felháborító viselkedésre az rtl zsákjában. :D

beacska 2011.11.29. 11:00:22

@pushpang: én a Dancsó Zolihoz jártam kick-box aerobikra. ő mondta mindig, hogy ez a módja való a lányoknak, annak ellenére, hogy a barátnője, Marton Klári, többszörös bajnok...és a kick-boxban SEM visznek be ütéseket (nem mindegyikben asszem)
Ő nagyon féltette a "kiscsirkéit" mindig ;DDD

Zsoofka 2011.11.29. 11:01:01

@pushpang:
Én feminista vagyok (vagy nem), de teljesen egyetértek veled. Szerintem se boxoljon. De a férfiaknak is van ennél értelmesebb küzdősport (pl: kung-fu)

beacska 2011.11.29. 11:01:40

@beacska: jaaa, persze a Dancsó is többszörös amatőr és profi bajnok....

Lakmusz 2011.11.29. 11:02:28

Engem az érdekelne hogy Péter féregségi mutatója mikor éri el a kritikus tömeget és robbantják ki, majd hagyja kinn valaki, mert el nem tudom képzelni, hogy valakinek szimpatikus.
Varrjon le akit akar, taktikázzon, csináljon amit akar, de ne ilyen gyomorforgatóan.

beacska 2011.11.29. 11:02:58

@pushpang: @mokamini: szerintem itt némileg a feszkó levezetéséről van szó. nem is a meccsekről, hanem az edzésekről...azok tök jók...hmmm...megint el kéne kezdenem???...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.29. 11:03:32

@Lakmusz: Lilu részéről ezek a sértődöttségbe csapó konfrontálódások sokkal erőltetettebbek és főleg kínosabbak, mint Balázs -sok esetben- helyzet-tompító viccelődése.

beacska 2011.11.29. 11:03:43

@Lakmusz: mán' meg mi nem tetszik? most ő az ügyeletes nyomorult! ennek sem örülsz?

beacska 2011.11.29. 11:05:24

@Lakmusz: az általam fent említett értékelésen elmondták a villalakók, hogy a kezdeti gecisége meglepően megváltozott, és kedvelik...vagy vmi hasonló...

Zsoofka 2011.11.29. 11:08:34

www.youtube.com/watch?v=sjL9e7Zafbc

Ezt tegnap már belinkeltem, ebben Rubin K. beszél arról, hogy keresnek olyat, aki nyíltan vállalja a kavarógép szerepet. Szerintem nem találtak - és beküldték Pétert.....

Zsoofka 2011.11.29. 11:09:55

@beacska:
Ja, mert már megkopott a lakók radarja és észre sem veszik, hogy kavar P. Plusz Ronika, mint energiavámpír lefoglalja :) A fő kavar ugyanis az ő megdugása (lett volna)

beacska 2011.11.29. 11:10:52

cáááápaaa! én szóltam! ;DDD

Zsoofka 2011.11.29. 11:11:09

Mennem kell a kölykökért ovi-bölcsibe, csá!

beacska 2011.11.29. 11:12:34

@mokamini: és ebben mi a féreg? tudod, hány pasinak ez a legfőbb mozgatója?? teljesen normális

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.11.29. 11:21:07

@zgabi:

nem figyelted a műsort, Vera most a Kinga-Fecó-Csaba féle klikkben nyomul, és bent semmi látható ürügye nincs, hogy kihívja Kingát, arról meg nincs fogalma, hogy Kinga kint milyen népszerűtlen..

fran7 2011.11.29. 11:32:26

@mokamini: Ennek többek közt az is az oka, hogy a csatorna támogatása nélkül egy kavarógép maximum csak az első kihívásig maradhat bent. Főképp, ha a nézők döntenek. Péter kihívását maximum elkeseredettségében mondta eddig valaki, vagy a tipikus Fecó kirohanásban, amikor mindenkit kivinne.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.29. 11:39:17

A VV4 idején kb. háromszor-négyszer annyi komment volt, mint most átlagban.

Jackni Konzol 2011.11.29. 11:39:47

azért lilut se kell félteni tahóság-téren, meg aztán ne gondoljuk már hogy az rtl klubos műsorvezetés a tévés szakmai karrierek csúcsa lenne, úgyhogy egyik kutya másik eb.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.29. 11:52:15

@beacska: kiabálj hangosabban szerintem .. fogadjunk, hogy itt lesz?:PP:D

beacska 2011.11.29. 11:57:53

@anica inkognitóban: ;DD

CÁÁÁÁPAAA! ÉN SZÓÓÓÓLTAM!!!

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.29. 11:59:14

@beacska: na, ha én nyerek, már jó lesz a napom :PPP:DD

akit érint: szemem a....:PPPP:DDDDD

capa05 2011.11.29. 12:01:40

@beacska: szia!!!!! Itt vagyok! Elég halkan szóltál és nem hallottam meg..:DDDD

capa05 2011.11.29. 12:05:23

@beacska: Köszönöm szépen !! Te vagy a legaranyosabb!! :)))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.29. 12:14:33

@Peter_Cs: Lehet, hogy rosszul emlékszem, szerintem azért, mert az elején többen voltak/voltunk, aztán jött a Nagy Balhé miatti lelépési hullám, a vége felé meg érdekesebb lett a műsor és bár kevesebben írtunk, de többet.

morgo1229 2011.11.29. 12:29:17

@pushpang: mi volt az a Nagy Balhe ?

csicserierika 2011.11.29. 12:32:33

@pushpang: tényleg, hol van flanker ?
Őt akasztottam ki legjobban a fanságommal :)

BarBwire 2011.11.29. 12:39:43

@Peter_Cs: hát mert izgalmasabb volt, mint a mostani, meg ott Alekoszon lehetett röhögni, itt meg kin?

csicserierika 2011.11.29. 12:39:46

@capa05: öö.. azt már nem mertem leírni, de neked megsúgom: (Alekosz ) :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.29. 12:41:18

@morgo1229: hát ez hosszú... meg nem is szeretnék felkavarni semmit, ne haragudj. :)

fran7 2011.11.29. 12:42:11

@morgo1229: Ez számomra soha nem derült ki.

ne most 2011.11.29. 12:42:50

@Jackni Konzol: Lilu még mindig teljesen amatőr, nem tud független maradni. Piszkálja a játékost és ha nem jön be, akkor jön azzal, hogy ő a műsorvezető. Ráadásul később visszatér a témára kioktatni a játékost.
Balázs nem sokkal jobb. Ő jóval semlegesebb, viszont gúnyolódik. Katasztrófa mind a kettő.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.29. 12:43:08

@csicserierika: én csak kitartó fanságodra emlékszem, de hogy kit akasztottál ki vele a legjobban, már nem tudom, mert el voltam foglalva Évával, meg Lilu láblóbálásával. :D

capa05 2011.11.29. 12:43:14

@csicserierika: merész dolog volt ez a maga idejében!!! De a pionírok minden időszakban elismerésre méltóak!!:)))

csicserierika 2011.11.29. 12:46:29

@capa05: na hallod, ráadásul Hajni is ekézte, nem beszélve a kommentelők 90 százalékáról. Innen szép nyerni :)

capa05 2011.11.29. 12:48:04

@csicserierika: mostanában kevesebbet vagy erre, mint a VV5 elején..:(

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.29. 12:49:23

@capa05: /ha regelnénk egy Alekosz nicket, talán gyakrabban járna! hihi/

csicserierika 2011.11.29. 12:49:55

@pushpang: mi is csörtéztünk kicsinység :)
Most annál édesebb az összhang :)

Hurri Kán 2011.11.29. 12:50:59

@csicserierika:
Azt is tedd hozzá, hogy még a könyvét is megvetted. :D

csicserierika 2011.11.29. 12:51:40

@capa05: leírjátok helyettem a dolgokat.
sokszor feleslegesnek érzem, hogy csak ragozzam :) MMKK olvaslak benneteket :)

csicserierika 2011.11.29. 12:52:12

@pushpang: mindjárt kacsásra állítom a számat és bedurcizok :)

csicserierika 2011.11.29. 12:52:52

@gyvy: nem tudtál volna csendben maradni ? :P
Elég volt magamat égetni a könyvesboltban :)

capa05 2011.11.29. 12:53:02

@gyvy: szia! csicseri is irodalmár?:))

Hurri Kán 2011.11.29. 12:56:08

@csicserierika:
Lehet már interneten is könyvet rendelni. :D

@capa05:
Nem tudom. Szerintem igen.
Sőt, mostanában görög hős is nagy rajongója lett a szépirodalomnak. Túlzottan is, azt mondják. :)

capa05 2011.11.29. 12:59:28

@gyvy: igen én is olvastam róla.. Fecó a mostaniak közül nagyon utánozza.. neki is kiskönyv van mindig a kezében.. bár szerintem a tartalma csak könnyed és felüdülésre szolgál!:DD

csicserierika 2011.11.29. 12:59:32

@gyvy: igen, görög gondolkodókat olvasok mostanság.Az elsőt már el is olvastam :)

Hurri Kán 2011.11.29. 13:04:51

@capa05:
Szerencsénkre Fecó már nős, így nem lesz Fecó felesleget keres műsor. Bárha időközben elválik... :D

@csicserierika:
Ki lesz a következő? :)

capa05 2011.11.29. 13:05:30

@csicserierika: idei kiadás? vagy antikváriumi ? :D

csicserierika 2011.11.29. 13:07:15

@gyvy: még nem találtam ki, de érdekel a kubai irodalom is :)

capa05 2011.11.29. 13:07:56

@gyvy: Azért sajnos csicseri új favoritja még esélyes egy párkereső műsorra!:))

csicserierika 2011.11.29. 13:08:16

@capa05: friss ropogós, én a mai görög gondolkodókat olvasom csak :)

csicserierika 2011.11.29. 13:10:02

@capa05: olyan jót akkor sem fogunk röhögni, mint azon a három héten, amikor Alek műsora ment.:)

Hurri Kán 2011.11.29. 13:11:17

@csicserierika:
Attól tartok, ha önerőből írná meg a könyvét, nem túl hosszú mű születne. :)

@capa05:
Akkor már inkább egy Csaba férjet keres, vagy nem tudom...:D

Hurri Kán 2011.11.29. 13:13:27

@csicserierika:
Több volt az, mint 3 hét, nem? :) Monnyuk remek szórakozás volt, az biSZtos. :D

Tjuca 2011.11.29. 13:14:03

hát nézzetek gyíknak, de szerintem csabinak is nagy öröm lehetett látni egy másik ember örömét. egészen meghatódtam.

Hurri Kán 2011.11.29. 13:15:20

@csicserierika:
Esküszöm, ha kijönne vele, megvenném. :D

csicserierika 2011.11.29. 13:16:17

@gyvy: én már nem tudom, így emlékszem.
Szürreális élmény volt :)

Hurri Kán 2011.11.29. 13:17:25

@csicserierika:
Hát az biztos, hogy egyik ámulatból a másik bámulatba estünk. :D

csicserierika 2011.11.29. 13:18:03

@gyvy: na ugye, hogy te is kisiklanál a kíváncsiságod által vezérelve :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.29. 13:18:14

@csicserierika: jó, hát az akkori felfokozott állapotban, nem is lehetett az ilyesmit elkerülni. :D
Meg hát, te is tudtad, hogy nekem nem veled, hanem Alekosszal volt bajom...

csicserierika 2011.11.29. 13:19:00

@gyvy: olyan dolgokat láttunk, amiben azt hittük, soha sem lesz részünk :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.29. 13:19:22

@csicserierika: jól van, nem viccelődöm tovább, mert még a végén odabújsz Péterhez. :D

Hurri Kán 2011.11.29. 13:20:33

@csicserierika:
Szép vót, tán igasse vót. :DDD

@pushpang:
Ez azért egy kicsit durvus! :D

csicserierika 2011.11.29. 13:23:35

@pushpang: tudom, te nem is voltál velem bántó, csak mindÉg savaztad , arra meg ugrottam :)
Most hálistennek több Atis rajongó is van a blogon, így nyugodtan ülhetek :)

csicserierika 2011.11.29. 13:25:09

@pushpang: előbb elvinném pediküröshöz :)

csicserierika 2011.11.29. 13:26:11

@gyvy: mi is fiJatalabbak vótunk :)

csicserierika 2011.11.29. 13:31:54

na én megyek mágnesezni, hátha visszacsalogatom ifjúságom hamvasságát :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.29. 13:32:25

@gyvy: miért, ha Kiszophoz bujcsizna elnéznéd neki? :D

csicserierika 2011.11.29. 13:33:12

@pushpang: ez még neked nem világos ?
Többször nyaltam nálad, hogy minden szavad aranyat ér :)

csicserierika 2011.11.29. 13:34:01

@pushpang: Ez mi ? Hátam mögött, majd én választok :)

csicserierika 2011.11.29. 14:16:06

@pushpang: ok, ma jó napot fogtál ki :)

beacska 2011.11.29. 14:24:11

www.valovilag.hu/video/150177

Cseresznyének természetesebbre sikerült a cicije.

kozi001 2011.11.29. 14:35:32

@pushpang:
Amúgy végre rájöttem h h tetszhetett Alekosz Veronikának!

Neki a bőrkeményedés nem a talpán volt hanem a pohárfogó kezén. . . ! :)

Tjuca 2011.11.29. 14:35:40

@beacska: az arcukkal nagyobb a baj. ha szexin akarnak nézni szörnyűek. mondhatták volna nekik, hogy legyenek kedvesek.

az én rózsám vasutas 2011.11.29. 14:37:08

@beacska: Ezeken már megint nincs mikroport.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.29. 14:38:36

@beacska: itt képekben is lehet látni, hát elég husika mindkettő. Seherének tök fura a dereka-háta környéke, nem? Meg a bordázata is valahogy...
napkepe.postr.hu/ckm-cimlapfotozas-a-villaban/

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.29. 14:43:38

@kozi001: na igen, az biztos szexisebb lehetett. :D
Később meg azért szeretett ki belőle, mert smirglizte, mikor simizte.

kozi001 2011.11.29. 14:43:54

@csicserierika:
Inkább fogalmazzunk úgy hogy sokan megőrizték a józanságukat a tömeghisztéria idején...!

Hurri Kán 2011.11.29. 14:49:05

@csicserierika:
Én foJJJamatosan fijatalodok. Agyilag már elértem a négyéves szintet. :D