Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

True Blood 4x08 - Spellbound

2011. november 27. 08:52 - sixx

Az előző részben Eric álló farokkal belebotlott Sookie csúnyájába, és ott is maradt, egy spanyol nő, jobb híján Marnie testét választotta 400 éves bosszúja eszközéül és elkezdte dróton rángatni a vámpírokat, de Bill nem hiába király, okosan szólt a fogasoknak, hogy tessen ezüsttel takarózni az éjjel, és akkor a banya varázsigéje nem hat majd. Ez így ebben a formában aztán kiderült, nem igaz, de ne szaladjunk nagyon a dolgok elibe.

Na, Jessica drága megvilágosulni igyekszik Marnie varázisgéjére hallgatva, és ha Jason nem érkezik meg Bill kunyhójához a megfelelő pillanatban, akkor lesül a pofájáról az összes bőr. Szerencséje van, mert Jason jön, becsukja az ajtót, és megment, igaz, Jess első körben ki akarja szaggatni a szívét, de aztán csak nem. Marnie és kis brigádja már nem kántál tovább, a hóttvéres Jess meg rádöbben, hogy majdnem megölte Jasont, és szarul érzi magát, így inkább smárolnak egyet Bill nappalijában. Jason lehozza Jessicát Billhez, Jess kiakad, bazdmeg én meg kinyírtam egy őrt? Ki hát, mondja Bill, de majd adok pénzt a családnak oszt jó lesz. Ja, és hozzad csak vissza Jessicát a priccsre, le kell láncolni megint, mert Marnie csak kibaszásból nem kántál, azt várva, hogy levessük a láncot. Jason megezüstözi Jessicát, és mesél neki. Bill kérésére meg hajlandó eltusolni az őr halálát is.

Ugrunk a vérfarkasfalkára, a falkavezér beszédet tart, leszarom én a boszorkányokat és a vámpírokat is, nem szólunk bele a balhéba, mert a vámpírok leszakítják a fejünket. Nem beszariságból mondja, hanem mert realista, amit ebben a sorozatban jó, ha két karakterről el lehet mondani, ezért is tűnik olyan furcsának a dolog. Sam megy Lunához rendbe tenni a dolgokat, nem lesz egyszerű, de Luna megbocsátó hangulatában van, Sam meg elmeséli neki Tommy és a szülők kapcsolatát, meg a gyilkosságot is, amit megbocsátott Tommynak. Azt nem, hogy megpocsíkolta a csaját, mert ő egy lovag. Minden rendben lesz itten, lapozzunk. Leszáll az éj, Sookie leszedi az ezüstláncot Ericről, és letépi róla a bűrt is, az ezüst már csak ilyen szemét dolog. Sookie segít Ericen, és ad a véréből, meg is gyógyul menten. Aztán Eric meg ad Sookienak a sajátjából, és a zenekar szenvedélyes muzsikába kezd.

Hoyt otthon ül és tévézik, Jessica megjön és lelkiismeret furdalása támad a Jason-féle smár miatt, meg úgy egyébként is, te Hoyt, mondja, én szakítok mostan. Hoyt ott áll egy szál alsógatyában és koszos atlétában, nabazdmeg, engem most itt kibasztak, mint macskát szarni, és elkezd bőgni. Szánalmas, de szomorú, Jessica is szarul érzi magát, de csak egy kicsit, és elhúz, majd jövök a cuccaimért, szevasz. De hát akkor meghalok, mondja Hoyt, Jessica meg izomból belebassza a fejét a konyhapultba, akkor haljál meg. Aha, ez csak egy álom ezek szerint. A folytatásban Jess Jasonnel kezd el hetyegni, de mire eljutnánk a dugásig, Jess felébred, táplálkozik, és most már tényleg elindul hazafelé, Hoythoz.

Jason rendőrködik egy sort, és Andy társaságában helyszínel az egyik öngyilkos vámpír házánál (na jó, nem öngyilkos, megbabonázott). Andy szegény úgy rajta van a szeren, hogy kis híján felnyalja a betonról a maradék vámpírt, de ezt szerencsésen megússzuk, a szívhezszóló drogos önmarcangolást viszont nem. A háttérben egy tévés a szomszédasszonyt, Hoyt muterját faggatja, amikor megjön Bill, hogy kézbe vegye az ügyet, hát, nem túl sok haszna lesz ennek, hacsak meg nem vakuzza az egész szomszédságot. És megvakuzza baszki, a riportert és Hoyt muterját legalábbis, mert van neki egy nyilatkozata, amit a tévében le kéne adni. A riporternek olyan lófeje van, mint Demcsák Zsuzsának. Bill mindent Russellte ken, az egykori vámpírkirályra.

Miközben Bill nyilatkozgat, az egymás vérétől megrészegült Eric-Sookie kettős ismét dug, először a zuhany alatt, aztán meg egy havas erdőben, faágyon, ez valami szimbolikus basz lehet, nem nagyon értem, de nem is érdekel, mert a két színész között nem vibrál semmi, a szexjelenet inkább kínos, mint erotikus, de képeket azért mutogatunk, hátha van olyan olvasó, aki az ilyenre gerjed. A Marnie-jelmezes Antonia megismerkedik a tévével, és kikészül, faszomnak mutogatnak vámpírokat nekem? Az én időmben nem mászkáltak csak úgy közöttünk, hanem otthon kushadtak. Tara helyesel, ja, hova lett a világ, igazad van. Gyilkoljuk csak le az összeset a picsába. Megszólal a telefon, Bill az, aki Antoniát keresi, kihangosulunk. Bill bocsánatot kér a múlt bűnei miatt, és békét ajánl. Nem fog menni, bár MarnieAntonia tesz egy halovány, csalfa ígéretet, találkozzunk a temetőben éjfélkor. Tommy közben betör Hoyt-muter házába, lenyúl pár ruhát, rúzst, cipőt és táskát.

Alcide éppen jól érzi magát a csajával és a farkasemberekkel, Marcus is tök normális, és beszélgetnek egy kicsit, amikor két vérfarkas egymásnak esik a háttérben. Mennek menten lefogni mindkettőt. Sookie és Eric hóesésben dug, csak mondom, de annyira giccses az egész, hogy sírni tudnék. A kocsmában Terry éppen főz, és nem foglalkozik az ördögi ivadékkal, aki viszont jól elvan a néger szellemnővel, aki énekel neki egy kicsit. Franciául, ami különösen nagy geciségnek tűnik. Lafayette éppen ekkor toppan be, meglátja, és ki is fordul a konyhából, na megyek én a picsába innen felkiáltással. Tommy magára vette Hoyt muter jelmezét, és a gáztársasággal tárgyal a csehóban. 200 000 dollárt remél, de nem kap, csak vagy 10 000 dollárt.

Jessica most már tényleg hazamegy Hoythoz, aki nem egy szál koszos atlétában várja, de ettől még (vagy pont ezért?) Jessica szakít vele. Ettől Hoyt kiborul, nem érdemelsz meg, te kurva, meg nekem eleve nappali csaj kell, nem ilyen vámpírpicsa, húzzál a faszomba. Bravó, Hoyt, ezt így kell csinálni, Jessica szegény próbálkozott volna a kapcsolat helyretételével, de így már nem fog. Eric és Sookie most kandalló előtt dug, továbbra is szánalmasan. Lafayette álmot lát, benne a néger nőt, aki éppen egy babával a karjában megy haza. A múltban vagyunk, és kiderül végre, mi a baja a szellemnek, a gyereke meghalt, mert balkézről volt egy fehér faszitól, és ez annak idején nem volt túl kóser, így a faszi elemésztette. A gyereket, mármint. Na, ezért ideges a nő, és jár vissza kísérteni. Ja, és egy lendületes mozdulattal beköltözik a lázálomból éppen felébredő Lafayette testébe. Ebből botrány lesz.

Eric és Sookie Bill házába megy, hogy felajánlják segítségüket a boszorkányok ellen. Bill menten átvált Sookie-védő üzemmódba, Eric meg azt hajtogatja, hogy nagylány az már, majd ő eldönti mi a faszt akar. Sookie-t kicsit zavarja, hogy a két alfahím úgy alkudozik az ő életéről, mintha ott sem lenne, és közbeszól, van nekem is különleges képességem, asszem segíthetek. Bill rámutat, hogy ebbe bele is lehet dögleni ám, Sookie tudja, elfogadja, eriggyünk harcolni. Na jó, mondja Bill, akkor menjünk. Luna házánál kisebb balhé készülődik, mert megjön a csaj exférje, Marcus, a vérfarkasemeber, és nem örül annak hogy kocsmáros Sam dugdossa a volt csaját, és tutujgatja a lányát. Mi a faszom ez, te büdös kurva, nyit erősen Marcus, miért nem meséltél erről a csávóról? Luna nem akarj, hogy a gyerek előtt menjen a veszekedés, és befenyíti Marcust, ha jót akarsz, húzol a francba, mer' elmondom a felügyelő tisztednek, hogy micsoda gyökér vagy. Sam csak vigyorog, menjünk ki a hóra, kispofám, de Marcus inkább hazamegy.

A Hoyt-muternek öltözött Tommy hazafelé tart az erdőben, és összerogy, okádik, kivan. Jessica Jason házáig szalad, és véres krokodilkönnyek közepette elmeséli a szakítást. Mi a faszomért, kérdezi Jason kedvesen, Hoyt a legjobb barátom! Jessica szerelmet vall Jasonnek, mire Jason meg visszavonja a meghívást, így a vámpírnak távoznia kell a lakásból, szegény Jessica, mehet a híd alá aludni. Lafayette, illetve a benne lakozó néger nő Andy nagymamája házába lopózik be, és lop egy fegyvert a nappaliban horkoló serifftől, felmegy az emeletre, ahol a leégett házból egyelőre ide menekített Terryék alszanak, és ellopja a démongyereket.

Bill a temetőben találkozik Marnie-val, béketárgyalásra jött, nem gyilkolni. Marnie mögött Tara és pár banyajelölt, Bill mögött Eric, Pam és Sookie. Bill ajánlata: nem baszlatunk benneteket, te viszont leveszed az átkot Ericről és Pamről. Bill azt is felajánlja, hogy azokat, akik keresztbe tettek MarnieAntoniának, kinyírja, de frankón. Na, kezdheted, mondja a nő, ott állnak mögötted mind. A banya Bill szavát kéri, közben magában méár egy új varázsigét mormol, de lebukik, mert Sookie hallja a gondolatait. Bill int, előkerül még vagy tíz vámpír meg ember is, tudod, Marnie, mondja, az embereke nem tudod irányítani, szóval add meg magad.

És itt elszabadul a pokol, első lépésben Eric kiszakítja egy banyatanonc szívét, mire Marnie ködöt bocsát a temetőre, és valamiért még mindig nem lőtte fejbe senki, pedig nem ártana. Tara a ködben lelő egy vámpírt ezüst vagy fagolyóval, végül is mindegy, az eredmény egy nagy vértócsa, de nem örülhet nagyon, mert Pam rálel a ködben, és kissé ideges. Alcide közben Sookie házánál koslat, de nem találja otthon, ezért elkezd szaladni az erdőben. Pam éppen kiharapná Tara összes fogát a helyéről, amikor Bill közbelép és letiltja a csajról, ráadásul az örökkévalóságig. Kár.

A nagy szaladgálás közben Eric zabál, Sookie meg éppen egy rátámadó idiótát távolít villámló kezével, amikor puff, lelövik. Hasba. Csak úgy. Bill nem tud menni érte, mert éppen egy ezüstkereszttel vegzálják, Marnie meg egy újabb varázsigével magához láncolja Ericet, így marad Alcide, aki viszont időben érkezik, illetve ki tudja, mert az epizódnak azzal van vége, hogy felkapja a csajt az ölébe, és futni kezd vele, miközben Debbie kilesi a mutatványt.

True Blood a comment:com-on:

 

Címkék: true blood
3 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kovácspéterke 2011.11.27. 21:21:37

A havazós szex sztem egy jó kis tripnek tekintendő, bár személy szerint kihagytam volna, mert elég erőltett volt.

c{o}ffee 2011.11.27. 23:59:20

És még messze vagyunk a mélyponttól. Utolsó előtti résszel töröltem még a nyomait is annak, hogy ezt valaha is néztem. Akkor majd hirtelen minden karakter egy krumpli eszéhez konvergál, és mindenki öngyilkos akar lenni, csak úgy. Várod, hogy mi ebben a csavar, hol a trükk. NINCS TRÜKK BAZDMEG, csak szánalmas írói munka.

Meg rendezői hozzáállás. Azt tudta kinyögni magából egy interjún, hogy "há végül is még csomó természetfeletti lény van, akikkel nem foglalkoztunk, szóval, még lehet pár évad". Az igen.

naughtyL 2011.11.28. 09:15:58

a havas erdő közepén b..szás nagyon gáz. De a legnagyobb baj azzal van, amit @sixx is írt, hogy annyira nincs kémia Skarsgard meg Paquin között, hogy mutogathatják, meg simizgethetik egymás csúnyáját, nem lesz túl hihető. Pedig nem mondhatjuk, hogy ne próbálkozna mind a kettő, csak szart sem ér az egész, ha nem vibrál közöttük valami..

Én azt mondom, tudtuk, hogy össze kell őket hozni előbb vagy utóbb, most aztán mindenféle kuffantást kiírtak magukból az írók, Ericet meg istenesen kiherélték, véégre túl lehet lépni ezen az elbaszott Sookie ft Eric dolgon.
Szerintem sem kellett volna, hogy ilyen gáz/szörnyő/szar legyen, de azért nagyon messze van még a kaszától..

Jó kis sorozat ez na:)

Csak Eric gyorsan növessze vissza a svéd husigolyóit!!!

azért jó kis képek ezek..
süti beállítások módosítása