Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt - 5881-5882

2011. november 25. 07:18 - dj Zax

Tegnap Atikám kegyetlenül bele kente kula kapitányt a fehér plüss maciba, Oszi is odatette magát és festett egy nagy művészi értékkel rendelkező amputált lábat, Vanda pedig úgy eltűnt, mint a büdösség, feladva a leckét a csekély képességű felderítő osztagnak. Ennek a folytatása vár ránk feleim, készüljetek fel mindenre, kezdünk. Juli hívja Vandát telefonon, aki nem veszi fel, papi sincs már otthon, egy szóval nagy buli lehet odaát, én mondom nektek. András érez rá a lényegre: Vanda elment borért a cimborákkal. Mondjuk ez nem magyarázza meg miért nem vitte be a lakásba a csomagjait, de mit lehet tudni egy Vanda féle szőkeségnél. Juli szerint be kell ülni az autóba és megkeresni, mert fél, hogy elrabolták. Szerintem viszont előtte meg kellene néznie az ország térképet, tudniillik kurva nagy.

Karolináéknál az igazság órái telnek – bár hívhatjuk a Halál 50 órájának is, ismerve a rázúduló híreket. Az igazság bajnoka Atikám ragozza a „megdugtam a nagynénémet” című etűdöt, a családi szálak boncolgatásánál konkrétan megcsináltam a hidat, amikor bejelentette Karolinának (aki a lánya!!!), hogy mellesleg az unokatestvére is. Karolina konkrétan nem tudom hogy sír-e vagy nevet, de hogy folynak a könnyei az biztos. Atikám pedig nem szórakozik, keményen belekezd az alázásba. Minek altattál be, miért feküdtél mellém ruhátlan, miért dörgölted belém két egész estés csöcsödet édes lányom? Kerolájn kínjában beveszi magát a fürdőbe, mint Zrínyi a várba. Böbe, alias megdugott nagynéni végszavazza le a sztorit: biztosan a pénz miatt csinálta. Mert hogy hitelből van a lakás, nem bírjuk a részleteket. Kedves Böbe! A 180-as frank árfolyamon való végtörlesztést pont nektek találták ki, ha tudtok valakitől kölcsön kérni! De Atikámnak leesik a húszas, itt bizony valaki nagyon csúnyán rájuk adta a szopóálarcot.

Peti gyártja Vanda telójára a nem fogadott hívásokat, majd Szabival tanakodnak mi legyen. Biztos a szeren van a nővérke, dobja fel Peti, de hülye a tézis, meg hülyén néz is. Szabi viszont azzal főz ami van, hozza a laptopját, hogy csekkolják meg a kis csajt a közösségi szájton. Nézzük meg a profilját, oszt derítsük ki kik a haverjai – fontoskodja. Itt jegyzem meg, hogy az ötlet nem szar, de kíváncsi lennék, hogy az én esetemben mit kezdenének kackiás bajszú Dirty Sanchez nevű ismerősömmel a fészbúkon. Eközben még mindig forgatják az Igazság órái című melodrámát, most Atikámon a meglepődés sora, Karolina nagy jattokat vitt haza, Böbe azt hitte Atikám adta, pedig Atikám dögöljön meg, de nem adott lóvét a lányának. Támogatná anyagilag ezeket a nincsteleneket, de Böbe szerint csak egy féle képpen segíthet, ha elhúz a világűr másik sarkába. És Atikám segítőkésznek bizonyul. Rózsába közben Pumukli Laci érkezik, Gabirexiát zaklatja, aki papírmunkázik. Vacsorázni vinné, de minek, a csajszi fogyózik, meg a meló is fontosabb. Laci pattintva, éhes makkal disznókat fog álmodni.

Peti és Szabi fejtik Vanda adatlapját a – beszartok! – Konnektor nevű közösségi oldalon és már meg is van a spiné. A Váróterem nevű kocsmában rontja a levegőt két haverjával, akinek elfelejtett szólni, hogy az aktuál pozíciót azért ne osszák meg, mert titkos a projekt. Közben érkezik Aliz, pechjére. Szabi felfokozott idegállapotban a hűtőszekrény takarítására szólítja fel, még mielőtt idegen életformák alakulnának ki benne. Mondjuk tény, hogy nem lenne jó, ha lába nőne a komplett hűtőnek. A fiúk viszont lépnek a Váróterembe. Böbe közben Kerolájnnak könyörög, hogy törjön már ki végre a fürdőszobából és viselje büszkén a szopóálarcot, amit az élet rámért. Kerolájn viszont határozott, senkit sem akar látni. Kinga meg Gabirexiát győzködi, hogy menjen el Pumukli Lacival vacsizni, de Gabirexia hajthatatlan. Még 2 kiló a mennyország, azt nem adjuk fel semmiért. Kinga próbálkozik a „nézz rá Lacira, látszik milyen szerelmes beléd” szöveggel és ha belegondolunk igaza is van. Csak az nem látszik a buta szemeiből, hogy kibe szerelmes.

Atikám Kerolájn házának a tövében gondolkodik, közben tolja a merdzsóját, mikor érkezik egy Audi terepes, Miklós cár ugrik ki belőle önfeledten. Majd összenézés, faszméregetés, Miki vissza az autóba, kövér gáz, kuplung ki, sikító gumik, Atikám meg utána futva és ordítva. Kerolájn fejti ki magát a fürdőből az anyja és egy pohár tea hatására. De megverik az ajtót. Atikám az. Miklós volt a gaz, a cselszövő, az áruló, ő adta a lóvét – üti fel sorra a lapokat. A lakásra kellett – védekezik a lány. Atikám tudta. És most bemegy Miklós cár száján és kikönyököl a szemén, az száz. Juli keresi fel Klaudiát, hogy eltűnt a Vanda. Ennek azért volt most sok értelme, mert így ketten tudnak magatehetetlenül aggódni, de Juli legalább már nincs egyedül. Aliz hajtogat közben ruhát, innen nézve tudnék neki én is munkát adni. Ádám is észre veszi a csajban lévő lehetőségeket és elkezdi fotózni. Aliz feldobna egy sminket, meg húzna egy másik felsőt, de Ádám határozott: nem. Lefürdeni azt meg pláne nem. Érkezik a Barátok Közt-ös NBH, azaz Peti és Szabi. Kicsúszott a kezeik közül a hal, akinek a neve Vanda, pedig tuti ott volt a Váróteremben.

Pumukli Laci közben tovább próbálkozik Gabirexia magáévá tételével, most éppen a kezdődő „Szerelem habbal” című filmre hívja fel a figyelmét a kis túlsúlyosunknak telefonon. De Gabirexia nem megy már, mert félig ágyban van. Hát Lacinak valami egészen hasonló a vágya, csak szerintem annyiban más, hogy ne csak félig, hanem teljesen legyen benn. Gabirexia az ágyban, Laci Gabrexiában. Nosztalgiáznak még egyet a diák évekről és Gabirexia első dauer-éről, asszem mindjárt elhányom magam. Gyermekbázison Juli, András és Peti fut össze. Juli nem találta meg Vandát, csak körbesírta a rokonságot, András nem is kereste, magasról szart rá, mint gólya a villanypóznára, Peti megtalálta, de nem találkozott vele. Peti szerint le kell szarni a szöszit, mivel ő is ezt tudja nyújtani viszont. Atikám támolyog ki a Kerolájn féle panelből, hívja Nórát, meséli Miklós cár újabb csínytevését. Fogadkozik, hogy nagy verés lesz ittenék. Én a helyében szőlőkaróval mennék neki első körben.

Aliz meg Ádám éppen képeket válogat, Szabi vasal - ő a csaj a családban - mikor csengetnek. Vanda esik be két üveg piával a kezében a lakásba. Szabi nyertél, megtaláltál. Hát mi a faszom ez? Bújócska? Akkor ipi-apacs 1-2-3.! De kapcsolunk a Pumukli – Gabirexia forró vonalra, ahol most kezd kialakulni egy heveny telefonos szex. Kölcsönös bemelegítő vacsora menü kérdés sor után Laci vérben forgó perverz szemekkel belekezd a „Te mi van rajtad Gabi?” klasszikusba és mint tudjuk innen nincs megállás. Erre az alkalomra költöttem is egy egysorosat:

Beizzad a puna, merev lesz a pénisz, vigyázni kell rá, hogy benne legyek én isz.

Miklós cár hazaér és tol egy pohár whiskey-t, Jockey Ewing büszke lenne rá. Egyszer csak csengetnek. Nóra az, aki nem várja meg, amíg Atikám megcsizmázza Miklós cárt, hajigál egy-két poharat, eltör egy-két konyhai kiegészítőt és elküldi Miklós cárt az anyja valagába betyár körtének. Miklós cár ugyan visszafogottan szerelmet vall Nórának, de azt nem érdeklik ezek a világi hívságok. Ő most törni-zúzni jött. Sikerült.

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: barátok közt
19 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

andrewblood 2011.11.25. 09:47:25

Ezen beszartam! :D Mibe fogadjunk, hogy Kerölájnnak végül is az lesz a végzete, hogy Andrásékhoz költözik? De előbb még integrálják a Mátyás kir. térre meg még valami kan (Kicsi Szabira tippelek) le is kúrja.

Johnny336 2011.11.25. 10:43:06

@andrewblood: én arra tippelek, hogy Balázs fogja megcsinálni, elvégre Miki fia, hadd legyen nagy szörnyűlködés a házban :D
Mondjuk jóféle ez a Karolina, kis faros-bögyös, szeretem az ilyet.
Gabi igazán megszánhatná Lacit egy laza pipával, ahhoz le se kell vetkőznie :D

villanella 2011.11.25. 10:53:39

a vers zseniális! :)

TrueY · http://qltura.blog.hu 2011.11.25. 11:48:04

Én szerintem Leoncio úr másodunoka testvére Esmeraldának, akine don Ottavio az igazi apja! Juj, de várom, hogy igazam van-e!

Leonard Zelig 2011.11.25. 12:18:39

Attila a hun, pénteken egy májgerivel 67%-os rokkantosíthatná Mikit.

julcsi29 2011.11.25. 12:37:14

Nagyon jó lett!! :)Köszi!

Heremóka 2011.11.25. 13:05:27

értem én, hogy kicsi a költségvetés/véges a proli agya, de hogy ennyire egymásba érjenek a szereplők...

hannamontanna 2011.11.25. 13:15:55

Hát ez nagyon jó volt, köszi. Könnyesre röhögtem magam. A telefonszextől nagyon megijedtem, nem akarnám végig gondolni.... sem. Ez elég utópisztikus, hogy Vanda csomagja még órák múlva is a ház előtt vannak. Hol játszódik ez a sorozat??? mondjuk amúgy sem érthető semmi. Szegény Atikámnak, az egész sorozatot összeszorított fogakkal kell végig sziszegni, mert mindig fel van aljzva... így írják???? .:-))

Johnny336 2011.11.25. 13:20:07

@hannamontanna: ajzva. Miért vitték volna el a csomagokat? A Mátyás király téren nem jár senki, csak ők laknak őt, a többi statiszta pedig a Rózsában ül. :)

hannamontanna 2011.11.25. 13:33:25

@Johnny336: Köszi!:-)))))
Amúgy Miklóst kicsit sajnáltam, miért nem mondta meg neki Vili bácsi - vagy bárki, mindenki folyton mindent elmond mindenkinek - hogy Kerolájn Atika lánya? Megint az van mint mindig: ami ki kéne hogy derüljön, az titok marad. Szegény Miklós... örökre lecsúszott Nóráról. Ezt már semmilyen béna forgatókönyvvel nem lehet visszahozni... csak szóltam.

Leonard Zelig 2011.11.25. 13:56:52

@hannamontanna: Ezt már semmilyen béna forgatókönyvvel nem lehet visszahozni... csak szóltam.

Dehogynem. Simán. Majd meglátod.

P. · http://faszkivan.blog.hu/ 2011.11.25. 14:10:50

Beizzad a puna, merev lesz a pénisz, vigyázni kell rá, hogy benne legyek én isz.

LOL

belekotyogok 2011.11.25. 14:54:25

@P.: én már terjesztettem is! :D

Johnny336 2011.11.25. 14:59:19

@Leonard Zelig: itt olyan dolgok megtörténnek, hogy csak na!

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2011.11.26. 09:07:02

Én még mindig nem térek napirendre Böbe rettenetesen ocsmány bőrén. Miért kell ilyet a Tv-ben mutogatni? Amúgy nem volt ez a nő a Szomszédokban - még a mumifikálódás előtt?

Nenna 2012.09.04. 21:18:38

Nem kapok levegőt a nevetéstől:D

Istvan Froman 2014.06.06. 01:27:36

Üdv.barátok.köz.szereplöitt.jó.ez.a.esti.egyik.fő.müsor.tecik.hogy.zalik.a.élet.naprol.napra.én.jó.magam.pista.és.a.kedvesem.ilonkám.régnézük.eszt.müsort.egyik.kedvencunké.váltt.jók.a.bene.lévö.régi.és.új.szereplök.csak.az.a.baj.hogy.rövid.ez.a.müsor.ami.még.számunkra.rósz.hogy.közben.reklám.mok.vanak.nem.olyan.érdekes.ezeken.meg.más.rtl.klub.fő.müsorán.változtatni.sok.reklámok.nem.hilyányoznak.egyi.volna.a.hozászolások.magyar.médiához.is
süti beállítások módosítása