Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Castle 2x16 - Játék határok nélkül

2011. november 24. 09:23 - Zenóbia

Fiatal nő fut, kocog, terepfut, ez utóbbi hiba volt, mert így ő találja meg az enyhén alulöltözött és így első ránézésre mézzel bekent hullát a játszótéren fellógatva. Erre mondják, hogy járt utat a járatlanért el ne hagyd, így maradnak rémálom mentesek az éjszakáid. De neki már lesznek, az tuti. Alexis pompon lány akar lenni, hát ezt nem gondoltuk volna, ugye? Castle nagyokat nyel, ha jól sejtem végigfut a fején, hogy hány pompon lányt dugott meg annak idején. Lanie épp azt ecseteli a hulla mellett, hogy a csoki és a tejszínhab még jöhet, de a karamellszósz már túl nyúlós, ezek szerint nem méz, bár senki nem kóstolta meg. Hogyan támasszunk erotikus gondolatokat könnyedén Castle-ben egy halott nő mellett, kurzusunkat hallották. A lányon a karamellen kívül vannak még rendelésre készült szíjak és bilincsek is, meg egy rettenetes neonrózsaszín fehérnemű, de az senkit nem zavar, csak engem. Nahát, újabb erotikus gondolatok a szagló holttest közelében, vajon honnan ismeri Beckett ilyen jól a bilincseket meg szíjakat? A lányt megkötözték, fojtogatták, megölték, majd pár órával a halála után bepakolták egy gurulós bőröndbe, mégis hogyan, vagy mekkora bőrönd volt az?!, azzal kiballagtak a játszótérre, ahol fellógatták egy mászókára. Mibe kell ahhoz keveredni, hogy így végezze az ember lánya? Nem is oly soká megtudjuk. Úgy negyven percen belülre saccolom.

A fiúk szexuális segédeszköz boltok honlapján kóricálnak, és néznek nagyokat, közben próbálják meggyőzni Ryant, hogy jó ötlet lenne bemutatni nekik a barátnőjét, Jennyt. Ezek után valsz sosem fogjuk látni szegény lányt. Irány az egyik szexshop, Castle teljesen be van indulva, Beckett meg totálisan hülyére veszi a célzásaival, amiktől muszáj bőrruhában kikötözve elképzelni. A bilincset fél éve vette meg egy Tyler nevű fickó a barátnőjének ajándékba, akit boltosunk fel is ismer a fotón, szóval az áldozat kilétét már tudjuk, Jessica Margolise. Tyler kiborul a halott barátnője fényképétől, épp meg akarta kérni a kezét, reméljük a gyűrűt még nem vette meg. Lehet, hogy a lány elkötelezettség fóbiás, és inkább megfojtotta saját magát. Miután megfürdött egy kád karamellben. Tyler orvosnak készül, tegnap éjjel ügyeletben volt, meg is van az alibi. A bilincset sosem használták, csak poénból vette a lánynak, mert az a nemi szado-mazochizmus szociológiájával foglalkozott. Na, hát így kerül az ember lánya ilyen helyzetbe.

Jessica lakótársával legjobb barinők voltak, de neki sem mesélt arról, hogy hova jár kutakodni a szakdolgozatához. A lakásban nincs nyoma, hogy ott ölték volna meg, lépünk tovább. A konzulense már több információval szolgál, Jessica sok időt töltött egy bizonyos Méreg Úrnővel. Míg várnak Jessica jól elzárt anyagaira, addig megörülhetünk Kellynek, aki amúgy a Szívek Szállodájából Lane, nahát, szia Lane, a valóságban pedig ő Keiko Agena. Szóval Lane, aki most Kelly, Matt és Jessica egyszerre lettek doktoranduszok. Nem tűnnek különösebben megrázottnak és meglepettnek sem. Viszont elmesélik, hogy pár hete hívogatta Jessicát egy perverz lihegős nyögdécselős alak. A mappák tele vannak szexuális játékok részletes leírásaival, de konkrét nevek helyett természetesen csak becenevek szerepelnek. Jessica a halála napján többször is beszélt egy Lady Irena nevű nővel a Fájdalom Hona nevű helyen.

Hát persze, hogy megyünk, Castle-nak egyik lába itt, másik ott, miközben még mindig Beckettet képzeli el egy szál bilincsben. Nem kell sokáig képzelegnie, Beckett bejelenti Méreg Úrnőhöz délután négyre, mert rossz kisfiú volt. Kate-nek vidám napja lesz. (A Firefly rajongóknak itt volt az újabb utalás Castle részéről.)  A helyszínre érve még mindig a barátom béna mint a szar, kicsit meg kell büntetni szerepnél tartunk, de Beckettnek eléggé jól áll. A recepciós csaj cipőjét Lady Gaga is megirigyelhetné. Lady Irena felvilágosítja Beckettéket, hogy Jessica nem megfigyelte az Úrnőt, hanem ő maga volt az Úrnő, erről vannak fényképei is. Nahát-nahát. A kuncsaftokról nem árul el semmit, csak Castle-nak mondja meg a rúzsa nevét, amit az folyamatosan bámul.

Vörös úrnő, mi más is lehetne. Kifelé menet leszólítja őket az egyik lány, akitől megtudják, hogy egy hete ott járt egy kórházi köpenyes fickó, az ott járta után pedig Jessica sírt. Castle szerint lehet, hogy Tyler az, akit Jessica említ a dolgozatában, mint diszfunkcionális kapcsolatban élőt, azaz olyan ember, aki túlzottan függ a társától. Jessica szerette volna elhagyni az illetőt, de nem merte, mert félt tőle. Tyler tagad, ő nem is tudott erről az egészről, és hát eléggé igaznak tűnik amit állít. De akkor ki volt Jessicánál? Castle otthon is a Fájdalom Hona honlapját tanulmányozza, nyilván lebukik a szurkolóruhás Alexis előtt. Akin ritka randa egy szerelés van amúgy, legalábbis a trikó része rettenetes. Hajrá Medvék, meg némi pompon rázogatás, kérem vissza a stréber Alexist most.

Tehát az ügyben nem tudjuk, hogy ki járt Jessicánál orvosi köpenyben, illetve nem tudjuk, hogy Jessica hol volt fél 8-11-ig, azaz munka végeztétől a halál időpontjáig. Ryanék közben találtak valami érdekeset a leírásokban, az egyik kuncsaftról. Jessica NMP-nek, azaz Nagyokos Mazochista Pasinak hívja, mivel a pasi nem megszokott alany, azzal váltja ki az agressziót, hogy felidegesíti a másikat, jelen esetben az Úrnőt. NMP azt is megemlítette az egyik szeánsz alatt, hogy inkább az Úrnőt kéne megbüntetni, mondjuk kikötözni, aztán belefojtani valami édes cuccba. Nahát, meg is van az újabb gyanúsítottunk. NMP egy tanácsadó vállalat alelnöke, kínos-kínos. Hű, műsor jön, Beckett egyedül megy be kihallgatni és eljátssza az Úrnőt. Beckett Úrnő. Nem rossz, a fiúk rohannak popcornért. Kurva jól csinálja egyébként!

Az alibije persze megdönthetetlen, épp a gyilkosság estéjén ünnepelte a házassági évfordulóját. Gondolom az asszony állati boldog lesz, mikor rákérdez, hogy miért is kell alibit igazolnia a férjének. Ha lett volna ideje gondolkodni kicsit, lehet le sem igazolja inkább. Ha nem NMP volt a gyilkos, akkor viszont valaki olyan, aki hozzáfért Jessica kutatási anyagához. Espositoék fülig vigyorral az arcukon indulnak a Fájdalom Honába, Castle-nak jut az egyetem, neki bezzeg lefelé görbül a szája. Beszarok, Esposito nekiáll csizmát kifűzni az egyik domina parancsára, miközben kis ostorral vagy mi a franccal csapkodják is. Ryan jobban boldogul, kideríti, hogy Jessica külön utakon is járt, mondhatni fusizott, ami ha kiderül, Irena Úrnő leszedi a fejét. Most már persze nem, mert már valaki leszedte. Vagy pont ő szedte le? Így már van némi magyarázat a kiesett pár órára a halála előtt.

Lane nem nyírta ki Jessicát, pedig az poén lett volna, de helyette lehet, hogy Matt volt az, mert nemrég Lane kölcsönadta neki a kulcsát az irodához, mert azt állította, hogy ott hagyta a papírjait. Matt kutatási anyaga az AIDS–hez kapcsolódik, emiatt kórházi gyakorlaton is részt vesz, azaz van orvosi köpenye, kérdezzük meg, mit művelt Jessicánál a tanyán. A mobiljáról kiderül, hogy ő zaklatta Jessicát a nyögős-lihegős telefonokkal, rendkívül ötletes. Szerinte meg vicces, há-há, jót röhögtünk. Matt nem hagyhatta, hogy Jessica kapja az ösztöndíjat, mivel az ő munkája fontosabb. Így aztán megfenyegette Jessicát, hogy elmondja a barátjának az Úrnő dolgot, hacsak nem vonja vissza a pályázatát. Jessica pedig vissza is vonta, így Matt, ígéretéhez híven, visszavitte a lemásolt anyagokat a lakására. A lakótárs - micsoda hatalmas mázli - éppen ma talált egy rúzsfoltos borospoharat, amin a rúzs se nem Jessicáé se nem az övé, és még nagyobb mázli, hogy még el sem mosta a poharat.

Na milyen rúzs van a poháron? Igeeen, a Vörös Úrnő. Castle képtelen normálisan viselkedni Irena jelenlétében, kb. levegőt is alig kap, édes. Mondjuk egyébként szép ez a nő az tény, és nem is adja magát könnyen, szó nélkül ügyvédet kér. Mármint ezt a két szót azért kimondja. Ryanék közben átvizsgálták tüzetesebben Jessica lakását, ahol találtak is feltakarított foltokat, meg nyálmintát a párnán, ami fojtogatás közben csordult ki a száján. Castle otthon is csak Irenara tud gondolni, hogy Martha mire gondol azt nem tudni, de nem a főzésre, mert úgy fél kg sót önt bele bátran egy fazék szószba, most akkor ezt vagy felöntik és lesz leves, vagy rendelnek pizzát. Alexis mégsem lesz pompon lány, hála a jó égnek. A főzés utáni eltakarításról pedig Castle-nak beugrik valami. Tehát, találtak nyálat a párnán ugye. De nem a huzaton, hanem konkrétan magán a párnán. Ebből következik, hogy valaki kimosta a huzatot.

Ez kicsit ilyen erőltetett dolog volt nekem a huzattal meg a nyállal, de azért túlélem. Aki kimosta, azonban nem lehetett Irena, mivel neki nem lett volna ideje megvárni a mosó-szárító programot, tehát csak az angyalarcú szőke lakótárs lehetett, a legjobb barinő. Tehát ő volt a diszfunkcionális kapcsolatban élő, aki szerepelt a dolgozatban. Barinő elolvasta, és nem örült. Nagyon nem. Így aztán mikor Jessica közölte, hogy elköltözik, azt már nem bírta tovább a kis érzékeny lelke, megfojtotta inkább egy párnával. Ha az enyém nem lehetsz, másé se legyél. A végére megérkezik Jenny, Ryan barátnője, akinek mindenkihez van egy jó szava, a mindenki pedig csak tátott szájjal bámul, eddig gondolom azt hitték, hogy Jenny nem is létezik, csak egy kitalált személy. Ennyi volt mára, most megyek felveszem a fekete bőrcsizmámat, de a karamellát továbbra is csak vajkaramella formájában kérném.

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: castle
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Neoprimitív 2011.11.25. 21:54:02

"I'm testing not tasting." Talán az egyik legjobb nyitó öt perc, amit ott a parkban előadnak. Utána pedig Mistress Beckett az ő csúúúnya fiújával...

Köszi a hogyvoltot, ez a rész volt az "első randink". Sixx rakott fel anno pár képet SK-ról ebből a részből és a grimaszai láttán döntöttem el, hogy ebbe a sorozatba bele kellene nézni. Aztán egy hétig bámultam az addig lement epizódokat.
süti beállítások módosítása