Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 1x70

2011. november 23. 15:40 - Hódos Hajnalka

Nem tudom azt írni, az éjszakáim szebbek, mint a nappalaitok, sőt, hajnalban fel is adtam. Pedig tegnap viszonylag korán mentem hajcsizni, még mielőtt basztak volna a cágerok, ahogy gyerekkoromban, Alvégen mondták. Jött a rézfaszú bagoly is, ment is, ittam langyos cukros tejecskét, számoltam barikákat is, arról mondjuk mindig a VillaLakók jutottak eszembe, így azt gyorsan abbahagytam, olvastam, kiszellőztettem a hálót, vettem levendulás fürdőt, úgyhogy döntöttem, kibaszok mindenkivel és innentől kezdve azért nem fogok aludni, mert nem akarok, nem azért, mert nem tudok. Önkéntes insomnia on. Hogy úgy nézek ki, mint a mosogatórongy, egy dolog, de legalább kivasaltam mindent. Siessünk gyorsan, fél négykor jön a menetrendszerű katatónia. Balázs szerint jó kis hétnek nézünk elébe, elindult az iskola hét a Villában. Az előző szériában is igen emlékezetes volt az iskola hét, egy kis nosztalgia: Rögtön az első napon jubiláltunk, akkor született meg az 50. VV4 poszt. Alekosz kiakasztotta a nyelvtan tanárnőt, mert a megtermékenyítés szót hozta példának az óráján. Éva hisztérikus rohamot kapott, mert eldugták a piros pontjait, ő is a többiekét, ekkor hallhattuk a frenetikus „tedd vissza, mert azok nem a tiedek” mondatot Olivértől. Gombi újabb hullámvölgybe került, én kínlódtam a szerencsétlen technikai körülményektől, ezért délután kerültek ki a posztok, Holabög Rém klaviatúrájából ekkor került monitorra az azóta is sokszor emlegetett „lófasz lesz itt, nem poszt!” mondat. ÉnLázárLászlónak tojást raktak a izéjébe, Szandikát kizárták, aztán mégsem, Anikó és Olivér tragikus szerelme szárba szökkent, a kommentelők pedig megírták azt a levelet a Villába, ami soha nem került adásba, pedig úgy vártuk, mint a Messiást. Ó, és a bankett! Amíg a kis nebulók a tanárokat búcsúztatták, a Kazal összeöntögette a maradék pezsgőt, még mindig felröhögök, ha eszembe jut. Az előző szériához képest annyi a változás, hogy a felső tagozatos tananyagot veszik át, és természetesen lesz komoly nyeremény is. Muszáj leírnom, hátha a Kazal is olvassa: múltkor AZT IS Anikó nyerte! No, lássuk.

Attila és Péter komoly üzletet kötnek, elcserélik az iskolatáskájukat. Attila a sárkányosért transformereset kap, rettentő elégedett, és megegyeznek, muszáj egy padban ülniük, különben szétesik az egység. Taknyos papírzsebkendővel indul az irodalom óra, Gregus tanár úr kéri, vigyázzanak a padokra is, mert nagy elődök használták.

Ismerteti az ökölszabályt, a tanár a főnök, ha tetszik, ha nem. Péternek nem, szerint a tanár mellérendelt kolléga. Attila ezzel látványosan nem ért egyet. A fiúk már túl vannak az első csínytevésen is, egymás nevét írják ki a papírra, de Vera, a szakadt ribanc, aki spicli és bemószerolós piti alak, lelövi a poént. Epikával fognak foglalkozni, amiről Attila akkor sem tudja, mi az, mikor lefordítják magyarra. Tessék szíves lenni epikai műfajokat mondani. Kielégia. Péter és Attila fulladozva röhögnek, a Tanár Úr nem bánja, csak az van, hogy a jó humor adekvát humor, aztán őszintén megdöbben azon a állati hangon, amit hall. Ez kiből jött ki ez a hang? Serike kacagott a kielégián. Ő így nevet, akarom mondani, ő így nyerít. Veronika és Péter között komoly ellentétek feszülnek, bazmeg, Veron tényleg megsértődött azon, hogy Peti nem mellé ült, sírva karmolászom magam. Most már ne menjen, most már ne! És az is biztos, hogy Veronika nem fog többet mellette aludni! Jézus ereje.

 

A matektanár felméri a szintfelméréssel kezd, kérdezget. Két szám összege kettő. De melyik kettőé, értetlenkedik Attila. Csaba álljon le, minden kérdést le akar csapni. Péter ennél egyszerűbben fogalmaz: úgy viselkedik, mint egy igazi hülyegyerek. Attila olyan fejjel néz Péterre, mikor az válaszol egy kérdésre, mintha arra válaszolt volna, mi a pi kilencezer-négyszázhetvenhatodik számjegye. Majd elfelejtem, Attila természetesen a matekhoz sem ért, gyűlöli, és iskolás korában csak azért nem buktatták meg, mert a szülei árvácskával és futómuskátlikkal korrumpálták a tanárokat. Azt, hogy mi az az átló, mégsem ezért nem tudja, hanem azért, mert nem volt ott az előző órán. Csak emlékeznék rá, tavaly melyik hölgy kommentelő gerjedt a matek tanárra, de nem jut eszembe. Attila az óra végén szaktanárit kap és szét is ültetik őket. Péter Veronika mellé kerül.

Az óraközi szünet azért fontos, mert Kinga tévénézők ezrei helyett felteszi a bennünket már hetek óta kínzó, égető kérdést, miután bevallja, sötétnek érzi itt magát. Nem is értem, hogy járhatok főiskolára? Hát, Kinga, ez az! Péter örül, hogy illemtant is fognak tanulni, mert sok mocskos szájú gazember van a Villában. Mindenki ügyesen bemutatkozik, nem, kedves Attila, Csaba hangerejével nem az volt a baj, hogy egy Tuja! Hangosan röhögök, mikor Verától azt kérdezi a tanárnő, ajak artikulációról hallottál már? Nem, még soha. Vajon mit jelenthet Petike testarttása? Hogy egy beképzelt majom. Hatalmaskodó és fölényes. Szatmári Attila 29 éves, bizonytalan a testtartása és a jelleme, azóta nem mos lábat, mióta Kingával alszik. Kezdjem elölről? Jó, akkor Kertész Attila vagyok… Nem egészen tudom elképzelni, Péter és Attila hogyan képzelték a lógást, bezárkóznak a mosókonyhába, és ha igen, miért jó az nekik? Ennek ellenére megbeszélik, ha egy nap öt órájuk van, minden nap lóghatnak egyet. Ének-zenéről, például. Becsöngetnek, Csaba úgy pattan fel az ágyról, mint az Órarugógerincű Felpattanó a Pom-pom c. meséből, ez az, menjél csak, gyogyós! Fussál énekórára! Jön Sárközi Tanár Úr, aki rögtön családlátogatásra indul, ahogy meghallja, hogy Petike és Attika lógnak és megint ugyanazt mondja, mint tavaly, direkt figyeltem: az énekórát fogja tanítani. Miután Eszter helyett Veronika felír egy tititát a táblára, megkezdődhet az óra érdemi része. A Tanár Úrról két dolog állapítható még meg azon kívül, hogy jó fej: nem tud lejönni a népdalokon belül a gyümölcs-vonalról, tavaly ugye hullott a szilva, most érik a szőlő (juteszembe, vagy ő is a szíva/törköly feltétlen híve, mint én), illetve azt, biztos, hogy nem nézte az eddigi adásokat, akkor nem kérné, hogy Seri énekeljen.

Nehezen születik meg a dal, nemcsak azért, mert Gergőnél érik a vessző. Bandinál még nőni fog, mint azt Veronikától megtudhattuk, ugye. Serinél hajlik. A szőlő. És keserű, ja nem, izé. Bodor a jegenye. Van vörös alma is a tarisznyába, hej, a szegénynek, de jó vacsora! Van háef is, énekből, kihúzzák egymás nevét, arról a személyről, vagy hozzá kell írni egy dalt. Mivel sem csúnya szó nem szerepelhet benne, sem megsérteni nem lehet a másikat, eddig ez a legnehezebb feladatuk. Cigi- akarom mondani óraközi szünet, Veronika és Péter vihognak, egész órán leveleztek! Veronika úgy élvezte, mint talán itt még semmit. Remélem, Krisz is hallotta, nem is merek belegondolni, mi történhetett ezek után az arcképes kispárnával. Attila és Péter megint késve érkeznek, nem kéne, mert a töritanárnő érkezik, akinek sokkal hosszabb a haja és bikább a nyaka, mint tavaly volt. Mivel előző órán súlyos szabályszegésre került sor, nem kezdődhet meg a kőkemény munka. Tegye fel a kezét, aki. Péter és Veronika jelentkezik. Leveleztünk órán? Gyönyörű. Akkor osszák meg, mivel foglalkoztak a tarisznyában megbújó vereshajma helyett. Ööö…hát az van, hogy a leveleket elolvasás nélkül megsemmisítik, nem? De Peti, a lovakat meg lelövik, ugye, de ne magyarázza el a tanerőnek, mi van a házirendben, mert ő írta. Nahhát, Péternek, aki egyébként saját állítása szerint kemény fickó, ki kell állni és meg kell mutatni a négyzetrácsokba rajzolt szivecskét, amit Veronikának rajzolt. Veronika válaszul egy hat ujjú kezet, függőlegesen álló középső ujjal. Hát istenem, biztos még az irodalom óra hatása alatt állt, és Adyra gondolt. A rosszcsontok fekete pontot kapnak magatartásból, Csaba meg bassza meg az okoskodós fajtáját, Péter gratulál, hogy fel tudja sorolni a korokat.

Az első tanítási napot Gólyabállal ünnepelhetik, Attila fején azért vannak szamárfülek, mert megválasztották maguk közül a legbutább tanulót és bizony ő lett az. A Gólyabálon megy a pezsgés. Seri tök örül, hogy megint ilyen közel kerültek Gergőhöz, mert tök jól elvan vele és megint baráti fíling alakult ki. De már tényleg nem akar semmit. BTA rezignáltan megjegyzi, akkor erről kéne szólni Gergőnek is, mert neki ez inkább lamúrnak tűnik, mint barátkozásnak, mit szólhat az Alfafarkas? Tényleeeeg? Hát akkor Seri vigyázni fog. A hűvös távolságtartás vehemens smárolásban nyilvánul meg, de ez csak egy elmezavar, ami másfél óráig tart. Nem tett jót az ital a csajoknak, Veronika feladja, hogy találgassa, mire gondol Péter. Röhögök, néha jó harminchétnek lenni. Ilyenkor, például. De hát Péter két nappal ezelőtt majdnem szerelmet vallott neki! Ejnye, Péter, nem tanulsz te semmit. Ezt úgy kell mondani, két napja érzek irántad valamit, baszki! Péter ne mondja, mert nem is azt mondta, hanem azt hogy, és most teljesen mást mond, mint akkor, amikor azt mondta. Péter bambán ül, kattognak a fogaskerekek, nyugi, én is csak azért értem, mert nőbűl vagyok, te meg ne is erőlködj. Veronika úgy össze van zavarodva, hogy kiköltözik a nappaliba. Hogy mennyire össze van zavarodva, abból is láthatjuk, hogy a háló padlójára költözik le Péter mellől a nappali helyett. Péter egyébként sem kérdez tőle magától soha semmit. Soha! Péter vállat von, kőtözköggyön, majvisszagyün. Engem nem ez izgat, hanem az, miért van a csajokon olyan köpeny, mintha egy textilgyárban lennének meósok, nem értem, tavaly mindenki csini volt a matrózblúzban. 

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: vv5
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

agic14 2011.11.23. 15:42:30

Oké, szóval nagy rajongója vagyok a blognak, Hajninak és a kommentelőknek is, és bocs a beletrollkodásért :)

TapOut 2011.11.23. 15:42:48

ááááááááááááááááááááá, épp egy hajszállal :-)))))))))

TapOut 2011.11.23. 15:43:52

pont most agic14, pont most??????? :-))))))))))))))))))))

Hódos Hajnalka 2011.11.23. 15:44:36

@agic14: és egyből dobogón, gratula! :)

Hódos Hajnalka 2011.11.23. 15:46:02

@TapOut: :))) elmesélném, hogy én a 15ezres kommentet úgy tettem magamévá, hogy pofátlanul töröltem gyvy hozzászólását. :DDD

Éder mester 2011.11.23. 15:49:09

Jól van, akkor nem csak nekem szúrtak szemet a Csinibaba forgatásáról megmaradt nájlonköpenyek.

Lipcsei Serinek meg kockacukrot.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.23. 15:49:36

én meg mindig az előző napiban ragadok.. :D

agic14 2011.11.23. 15:50:22

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: unalmas munka és nem látnak rá a monitoromra, meg az F5 gombomra :)
Én/mi kösz a mindennapit...

Krissyfurrr 2011.11.23. 15:52:11

Benne az első húszban! :D

Tjuca 2011.11.23. 15:54:06

@agic14: nyugi ténykedéseidet nem ott követik nyomon. :-P

Krissyfurrr 2011.11.23. 15:54:15

és pont a tizenharmadik :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.23. 15:54:59

"Csak emlékeznék rá, tavaly melyik hölgy kommentelő gerjedt a matek tanárra, de nem jut eszembe" - pont ezen gondolkodtam tegnap este, amikor megláttam a matektanárt! Nem Zsöni volt? Vagy Csicserierika?

Hódos Hajnalka 2011.11.23. 15:55:10

@pushpang: az óramutatók. :D basznak a cágerok = éjfél van/dél van :DDD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.23. 16:00:25

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: :D:D a büdöséletbe' nem hallottam még ezt, de tetszik.
Bevallom, azt hittem, a cáger az valami olyasmi, mint az ószeres vagy drótostót de különösnek tartottam, hogy éjjel pont előttetek csinálnák... :D

fran7 2011.11.23. 16:04:37

@Éder mester: Szeretettel Torghelle Sanyitól.

hannamontanna 2011.11.23. 16:06:14

Hallóóó... és mi az hogy "részfaszú"? Én úgy hallottam annó, hogy rézf@szú, azt jobb elképzelni...:-) vizuális típus vagyok...

Hurri Kán 2011.11.23. 16:08:57

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
Mai napig nem tudom, mivel tudnád ezt elfeledtetni velem. :DDD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.23. 16:09:54

@hannamontanna: engem is ezzel riogattak gyerekkoromban.
Ha jobban visszagondolok, nálunk tele volt a padlás és a csirkeól is (meg minden, ahová nem szerették volna, ha be vagy felmegyek), rézfaszú baglyokkal. :D
De sokszor ígérték azt is, hogy elvisz, ha nem bírok magammal.
Az a szörnyű, hogy azt hiszem, konkrét látomásom van arról, milyen a rézfaszú bagoly, de nem szeretném elmesélni. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.23. 16:11:42

(istenem, a régi szép idők, amikor Éva összeöntögette a maradék piákat... :D)

agic14 2011.11.23. 16:12:55

@TapOut: Bocs :) Pont.
@Tjuca: Ne is mondd a főnököm egy gépzseni :S Viszont olvassa a blogom és ha nincs bejegyzés ő maga kéri hogy legyen, szóval csak nem rúg ki :)

Hódos Hajnalka 2011.11.23. 16:14:06

@pushpang: :D

@hannamontanna: természetesen réz, javítottam is, és csakneked:
atom.blog.hu/2008/10/21/nemletezo_targyak_tarlata

@gyvy: majd az idő megszépíti az emlékeket! :D

hannamontanna 2011.11.23. 16:15:28

@pushpang: Most nem kellene ilyesmire vetemednie, mert annyi lé van, hogy belefulladnak. Ennyi rosé, roséországban nincs, amit bedöntenek.

hannamontanna 2011.11.23. 16:19:23

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: :-))) köszi! Végre megjelenik egy kép a fejemben, mikor a baglyot emlegetjük.

Figyeltétek Csaba milyen idióta fejeket vág órán? vicces....

Hurri Kán 2011.11.23. 16:21:11

@pushpang:
Egy barátom egyszer egy házibuliban a maradék piákkal egy lámpabúrába tette. Másnap nem nézett ki túl jól. :D

Hódos Hajnalka 2011.11.23. 16:22:36

@pushpang: nekem is mondták, hogy elvisz, de mivel én pont elképzelni nem tudtam, mindig tágra nyitott szemekkel VÁRTAM a sötétben, hátha jön. :DDDD

Lotyóbridzsida 2011.11.23. 16:23:14

Az ÉN köpenyemen volt egy nagy 5-ös, OK????:D

Lotyóbridzsida 2011.11.23. 16:24:16

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:

Engem ugyan nem ijesztegettek semmivel, de amikor ment az Örvény c. sorozat, csak a tesómmal voltam hajlandó átmenni a gyerekszobába a sötét előszobán át lefeküdni...:D:D:D:D

Hódos Hajnalka 2011.11.23. 16:30:42

@Lotyóbridzsida: én André szellemétől féltem. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.23. 16:30:52

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: egy ideig én is így voltam ezzel, aztán szépen lassan kialakult a fejemben egy kép, de ez már majdnem felnőtt korban volt. Amíg rá nem jöttem, hogy mi az, ami tkp. rézből van. :D:D

Ja, a másik ilyen lerázó duma az volt, amikor kerestem valakit, hogy hol van az illető, az az volt, hogy "a padláson és korpa van benne" - na ettől én teljesen kész voltam. :D Pláne, hogy a padláson ott figyelt apám tartalékos katonai zsákja és én tökre biztos voltam benne, hogy az ott mondjuk a nagyanyám, aki persze mondjuk a temetőbe ment locsolni egy másik, utcabeli özvegyasszonnyal...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.23. 16:33:27

@gyvy: lámpabúrába?! ez hogy jutott eszébe?! :D

Hódos Hajnalka 2011.11.23. 16:34:41

@pushpang: nekem az volt a halálom, mikor apám azzal rázott le, hogy menjek el a sarokra, nézzem meg, ott van-e. :DDD

Hurri Kán 2011.11.23. 16:35:46

@pushpang:
Nem volt más tiszta edény.

Irodai Patkany · http://officespace.blog.hu 2011.11.23. 16:59:42

Tori tanarnenit sunaznam. Vagy csak en gerjedek a bikanyakra?

prof. Perselus Piton 2011.11.23. 17:09:04

Nesztek, ha már nem bírtok lejönni a témáról :-))

www.youtube.com/watch?v=YA49Fzes0Ek

Némber Ván 2011.11.23. 17:10:16

@Irodai Patkany: Nem bikanyak, hanem bikacsök lesz az, legalábbis a stílusát elnézve. :-)

Hódos Hajnalka 2011.11.23. 17:13:17

@prof. Perselus Piton: nem hiszed el, de most akartam linkelni, sálálálálálálá :DDDD

sandokan 2011.11.23. 17:15:53

@Éder mester: @fran7: ezt kevesen fogják itt érteni. de jó.

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.11.23. 17:16:18

Mifelénk is honos a rézfaszú bagoly. Azt nem értem, hogy ezek az emberek miért ilyen szemetek a tanárokkal. Se a kort, se a tudást nem tisztelik?

ő-szinte 2011.11.23. 17:16:34

Biztos, hogy csak az allandosult fejfajasom miatt (negyedik napja)de az jutott eszembe, hogy szivesen megneznek 2-3 ev mulvaegy olyan vv-t ahol az addig bezarolag resztvevo lakokbol valogatott brigad tepazna egymas idegeit, olyan best of jelleggel... :-) Alekosz, Oliver, Attila, Peter, Szandika, Kinga...
Nem tudom ki lenne meg erdekes es meg nem gondoltam vegig igazabol, es az elkovetkezendo harom evben is biztos lenne meg jelolt... :-)

Hódos Hajnalka 2011.11.23. 17:21:50

@sandokan: a lipcseipetilófejűgeci-re gondolsz? édes rigmus volt.

@prof. Perselus Piton: :))

prof. Perselus Piton 2011.11.23. 17:21:54

@ő-szinte: négy napja? akkor már csak az alkohol marad...rúgjál be és akkor legalább tudod, mitől fáj :-)

traff 2011.11.23. 17:23:05

Mi az a rézfaszú bagoly?Csak nem az álló ingásóra?
Most esett le.
És tényleg, rákerestem. Na ezt se tudtam soha, jó hogy jöttem.

foxglove (törölt) 2011.11.23. 17:39:38

@ő-szinte: ha van esze az rtl-nél, összehozza a VV All-Starst.

ő-szinte 2011.11.23. 17:43:39

@foxglove: kepzelj el egy Kinga Szandika veszekedest :-))

nosce 2011.11.23. 17:46:27

@foxglove:
"ha van esze az rtl-nél, összehozza a VV All-Starst."

Az nehéz lesz mert Alekosz éppen az Éden hotelben lép fel éppen :)

nathalie 2011.11.23. 17:48:25

@ő-szinte:
remélem kismocsok is bemegy.talán megadja kingának azt amit úgy néz ki hímneműtől nem fogad el lenyukszik végre :D

nosce 2011.11.23. 17:48:49

@nosce:
aminek a műsorvezetője Majka lesz és a producer meg Hajdú :)

ő-szinte 2011.11.23. 17:48:52

@prof. Perselus Piton: Viccelsz? Biztos , hogy elment az eszem, de hulye azert meg nem vagyok! :-)))

nosce 2011.11.23. 17:49:53

@gyvy:
jah Szandikának Veronika dukál a kacsacsőr kategóriában :)

Hurri Kán 2011.11.23. 17:49:57

@nathalie:
Vigyék Ritát is. Hármasban izgibb. :DDD

ő-szinte 2011.11.23. 17:50:33

@gyvy: Abban nem latok olyan nagy lehetoseget. Egyforman hiszterikusak, az inkabb faraszto lenne, mig a masik vicces.

Hurri Kán 2011.11.23. 17:52:32

@nosce:
Megnézném, ahogy váltanak egymással egy nyelvest. :DDD

ő-szinte 2011.11.23. 17:52:48

Ja,persze! Es tordast ki nem hagynam a csapatbol :-DDD

ő-szinte 2011.11.23. 17:53:59

@nosce: Pont az lenne a lenyeg, hogy ne az egyformaval fajtoljanak.

kozi001 2011.11.23. 17:54:54

Nagyon jó a poszt! A vv4 iskolahét sommázásáért Riszpekt! :)

mocskosmacska 2011.11.23. 17:55:26

Én Segalt is betenném a Best of Vv-be Indián haverjával együtt. MEg akkor ágicát is. És persze modoros vera maradjon.

nosce 2011.11.23. 17:56:26

@ő-szinte:
szerintem jó lenne egy Gergő Béci páros is , amikor mondja béci súlyzózás közben h majd meglátnád odakint :)

mocskosmacska 2011.11.23. 17:57:20

Mondjuk indiánt azért, mert ő már rúgott fejbe nőt és ezt a mutatvány megismételhetné mondjuk szandikával.

nosce 2011.11.23. 17:59:10

@ő-szinte:
szerintem priceless momentumai lennének az ilyen pároknak, pl Kinga Éva kettősből simán lenne egy köpés verseny és hajuk se igen maradna :)

ő-szinte 2011.11.23. 18:02:12

@nosce: A kimenetelet nem tudhatjuk, de egy biztos, megneznem!:-DDD

mocskosmacska 2011.11.23. 18:02:25

Ja, és okiról meg ne feledkezzünk, nehogy segal legyen az egyetlen fingóbajonok bent.

ő-szinte 2011.11.23. 18:03:36

es Tordas-Kinga? Kinga visitana a butasagtol. na nem mint ha o olyan okos lenne... de attol meg :-)

ő-szinte 2011.11.23. 18:04:56

@mocskosmacska: az en best of-omban sem Oki , sem Segal nem szerepel, bocs. :-)

mocskosmacska 2011.11.23. 18:05:49

@ő-szinte: ILyen nagy tehetségeket kihagynál?

ő-szinte 2011.11.23. 18:07:01

@mocskosmacska: Szerintem ok csak pusztan kozonsegesek, nem jo fejek. Tehat ki.

ő-szinte 2011.11.23. 18:09:08

Na, most mennem kell. Kesobb meg vissza nezek, addig is jo szorakozast'
faszombazdmeg!

Hurri Kán 2011.11.23. 18:10:58

@ő-szinte:
Nam baj. Kell a feszkó. Ja, Évát úgy engedném oda, h előtte 2 hát alkoholmegvonás.

Hurri Kán 2011.11.23. 18:11:51

@ő-szinte:
FaszomAT. Klasszikusokat csak szó szerint! Bazmeg. :D

Zwekedly 2011.11.23. 18:13:01

Én egy Gulag-valóságshowba tenném be őket. Két csoportra osztva: foglyok és kápók. Bizonyos feltételek mellett át lehet kerülni egyik csoportból a másikba.

avanivi 2011.11.23. 18:19:06

Perverz egy társaság kommentel itt, mondhatom :))) társagág

Kardhal.0 2011.11.23. 18:20:05

Így, hogy két soronként két percig röhögök, igen sokáig tart elolvasni.

Egyébként a matektanárnál a kérdés inkább, hogy kinek nem tetszik? :))

nosce 2011.11.23. 18:21:09

sztem ez tökre Kingára hasonlít amikor Kinga ráncolja a homlokát :)
users1.ml.mindenkilapja.hu/users/rock-kutya/uploads/chow-11.jpg

Éder mester 2011.11.23. 18:26:11

Arany(ér)csapatba:

-Éden Ádám, hadd taktikázzanak Péterrel

-Alek, Kismocsok, egy zsugor teszkópálesz, no meg egy belső égésű motorral működő, felcsatolható vastagcsaba

- Alek-Baukó és Attila-Ms.Ramsey duplarandi, félidőben partnercserével

Talpig Jimmy 2011.11.23. 18:30:40

@gyvy: akkor Te is hibás voltál. Mi, többiek már egy órája nem írtunk be, hogy Hajni lehessen a 15 ezredik :D

Hurri Kán 2011.11.23. 18:34:13

@Talpig Jimmy:
Ez nem igaz. Éppenhogy én próbáltam mindenkit fékezni, h mindjárt jön Hajni, csak mindenki fékezett valakit, így belecsúsztam a 15.000-be. :D

csicserierika 2011.11.23. 18:39:53

Jó estét !
Én hiányolom, a mumus megjelenítését.
Azt mégis hogy képzeljem el ? :)
Felénk a Ribizli Giziket Ciba Verának hívják.Vajon mit lépne erre öreg Vera ? :)

nathalie 2011.11.23. 18:40:12

@gyvy:
te tényleg elloptad Hajnitól az 15000.-at? :DDDD

never again 2011.11.23. 18:42:16

@nosce: Istenem, ez egy ennivaló kis édib-édi gombóc :D
(de tényleg van benne valami)

csicserierika 2011.11.23. 18:44:19

@nosce: szia :)
Ezt még Atis is haza vinné :)

nathalie 2011.11.23. 18:50:32

@Talpig Jimmy: azt hiszem ezzel megnyílna előttem a pokol :)

Hurri Kán 2011.11.23. 18:52:16

@avanivi:
Hát szóról-szóra így történt, ahogy leírtam. :D

@nathalie:
Értelemszerűen a többiek voltak a hibásak, fékezni próbáltam őket, h ne tomboljanak :DDD

avanivi 2011.11.23. 18:52:27

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Hajni , megint nagyon jó a poszt.

Verának még gyakorolnia kell az ajakartikulációt,mert az nem nagyon megy neki. Nem is hallott róla . :))

nathalie 2011.11.23. 18:53:37

@gyvy:
egyértelmű,hogy Téged csak a jószándék vezérelt :D

Hurri Kán 2011.11.23. 18:53:48

@avanivi:
Ahol eddig szerepelt, ott nem volt elvárás. :D

avanivi 2011.11.23. 18:57:28

@gyvy: Ott vótam, emlékszel ???

avanivi 2011.11.23. 18:59:25

@gyvy: de mégis jól tudott artikulálni ajakkal :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.23. 19:07:32

@nosce: @ő-szinte: @Éder mester: Én beraknám Ágicát, Anettet, Györgyuszt, Pandorát, Molnár Anikót, Elvist, Békát, Zsoltit, Kismocskot, Évát és Zsuzsit az előzőekből.

nathalie 2011.11.23. 19:13:37

@Peter_Cs:
:D éván kívül az összeset ütném :D
kihagytad a két nagy kedvencemet Lorenzot és ágit. Így teljes lenne a kép.Sztem a harmadik hozzászólásom után ki lennék tiltva :D:D

foxglove (törölt) 2011.11.23. 19:21:54

@Éder mester: ne fájdítsd a szívem ádámkával:) most elképzeltem, ahogy lekavicsozza a kiválasztást...

Hódos Hajnalka 2011.11.23. 19:22:00

@Talpig Jimmy: pussz! :))

@nathalie: el. a dög. de visszaszereztem! :D

@avanivi: :)) köszi!

sogeking 2011.11.23. 19:29:37

@Peter_Cs: én benne vagyok, de még tedd hozzá Vitkó Lászlót és Nádai Anikót :D

Hurri Kán 2011.11.23. 19:31:18

@avanivi:
Persze, h emlékszem. :D
Jó, hát nem csak az ajkait használta artikulálásra, na.:DDD

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
Erre mááá inkább nem mondok semmit. :D

avanivi 2011.11.23. 19:32:59

@sogeking: Megnyugtató számomra, hogy Alekoszt a vv5-ben nem fogjuk látni.

avanivi 2011.11.23. 19:36:22

@gyvy: surranópályán jutottál a célba:))

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.23. 19:37:22

@sogeking: Jöhetnek ők is, Gigivel együtt! A mostaniból Vera kihagyhatatlan!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.23. 19:41:49

@Peter_Cs: ki az a Zsolti? meg a Béka?! :O melyikben voltak?

sogeking 2011.11.23. 19:42:43

@avanivi: de akkor ki fogja megtanítani Attilát csajozni???

csicserierika 2011.11.23. 19:43:18

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
a mai is jó volt, mint mindig, de én a tegnapin röhögök még, hogy Fecónak jelenése volt a fürdőben.:)
Ma meg köszönöm az ebédet, oldalas volt tepsis krumplival :)

Hurri Kán 2011.11.23. 19:44:19

@avanivi:
Nem surrantam én semmilyen pályán :)

haruka 2011.11.23. 19:46:21

ti mind betegek vagytok! :D

@pushpang: a Béka gyerek nem az volt, akinek volt utána valami hevenyészett mulatós "karrierje"?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.23. 19:48:44

@avanivi: Átigazolása miatt szerencsére megmenekültünk ennek a májgörnyedésnek indult iszonyú gyíknak a jelenlététől a VV5-ben!

Hódos Hajnalka 2011.11.23. 19:48:45

@csicserierika: :))) szívesen. akkor most mondd meg, ki volt oda az előző szériában a matektanárért, mert se pushpang nem emlékszik, sem én.

sogeking 2011.11.23. 19:52:34

@haruka: már pár hete belinkeltem, de látom, nem lehet elégszer :D
www.youtube.com/watch?v=vf2UnoRhVtM

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.23. 19:52:36

@pushpang: hu.wikipedia.org/wiki/Val%C3%B3_Vil%C3%A1g_2

@haruka: És állandóan csinos, szőke élettársa után vágyakozott bent, gyakran kirohanva a kertbe, hogy "Mucikám!!!!!".

avanivi 2011.11.23. 19:52:49

@gyvy: meseltem ma az embernek az énektanárodról és az övenesről ,jól szórakozott.

capa05 2011.11.23. 19:53:26

@gyvy:
Látom az megtámadtak, mindenféle helyfoglalással , nem irodalmárok ezek..:DDD

sogeking 2011.11.23. 19:53:53

@Peter_Cs: ha még egy kérésem lehet, akkor Tonia Buxtont is szeretném :D:D

avanivi 2011.11.23. 19:54:22

@sogeking: Péter, látod neki mílyen jól megy :)

Hurri Kán 2011.11.23. 19:55:29

@avanivi:
Mi is anno. :)

@capa05:
Műveletlen népek, látod. :D

csicserierika 2011.11.23. 19:55:40

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: ja, olvastam, hogy még a gyanúsítottak közé is bekerültem, de fogalmam sincs :)

sogeking 2011.11.23. 19:56:36

@avanivi: először személyesen leteszteli a lányokat?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.23. 19:58:53

@haruka: na, hát jótól kérded.. :D
Asse tudom, ki melyik szériában volt, én a felsoroltak felét simán a bigbrotherba tettem volna.
Valójában a vv4-el indultam el a lejtőn, mert egyszer beleolvastam Hajni hogyvoltjába, és tessék, idáig süllyedtem. :D

avanivi 2011.11.23. 19:59:17

@Peter_Cs: Kiváncsi lennék ,emelte a tv2 nézettségét ?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.23. 19:59:30

@sogeking: Julia Viszockaja(Юлия Высоцкая)?

capa05 2011.11.23. 20:01:01

@avanivi: azt írták, hogy "nem váltotta meg a TV2 őt"

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.23. 20:01:11

@Peter_Cs: köszi, nagyon rendes vagy, de legalább képeket tettél volna be, ettől nem lettem okosabb.... na mindegy, az előző Mucikámos epizód óta nem is akarom tudni. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.23. 20:01:58

@avanivi: nem, már Hajdúp. is bevallotta a minap, hogy nem váltotta be Alekosz a hozzá fűzött reményeket.

haruka 2011.11.23. 20:02:26

@sogeking: kösz, ez kellett így estére! :D de legalább nem tévedtem.

@Peter_Cs: ú, tényleg, most hogy mondod. de elég hamar távozott a srác, nem?

@pushpang: akkor épp ideje lenne művelődni! tudni kell az alapokat, nincs mese! :D

fran7 2011.11.23. 20:04:32

@avanivi: Nem. Ráadásul bevitt egy vörös csajt, aki már másnap azt kérdezte tőle, hogy: normális vagy? A csaj közölte vele, ha iszol, akkor nem leszek melletted. Mire számíthatott a csaj?

agic14 2011.11.23. 20:04:50

@Talpig Jimmy: soha többet nem kommentelek (munkaidőben :)
Amúgy köszi, pont a címben szereplő multinál húzott le több mint 10 évet a főnök...

avanivi 2011.11.23. 20:08:24

@capa05: szuper,a H Péter nem tudta előre ? /én tudtam/
@sogeking: nyomoronc szegény:)

avanivi 2011.11.23. 20:12:32

@fran7: most elissza a maradék eszét is a barom.

avanivi 2011.11.23. 20:15:24

@pushpang: es a Vája mama is celeb lett :)

fran7 2011.11.23. 20:16:54

@avanivi: Azért ment be, mert ott kapott már csak ingyen piát. Én nagyon nem tudom mi az égetett italok ára, de Majka szerint 2-3 üveg konyakkal betölt egy nap alatt. Vája már nem tudta ezt finanszírozni. Most HP megteszi.

avanivi 2011.11.23. 20:21:25

@fran7: 1,5 litert konyakot naponta ??? Vége van.

csicserierika 2011.11.23. 20:45:22

A padfelezés vonalzóval, az nekem is megvolt, úgy nyolc éves koromban, mert akkor még nem tudtam, hogy a fiúkkal mit kéne kezdeni :)

csicserierika 2011.11.23. 20:48:24

@Tüzitündér: neked is :)
Úgy látom, mindenki a becsengetésre vár már :)

csicserierika 2011.11.23. 20:49:06

@capa05: azóta nincsenek határok :)

Tüzitündér 2011.11.23. 20:50:40

@csicserierika: én nem, mert felveszem az "előadást", mivel nagyon unom a reklámokat, úgy meg lehet léptetni! :) ilyenkor meg a másikon nézem a kórház a város szélént! :):)

Tüzitündér 2011.11.23. 20:51:35

@capa05: szia! merre van a barátosnénk? :):)

Hurri Kán 2011.11.23. 20:51:36

@csicserierika:
Én körzővel szúrtam meg könyökét padtársamnak, ha átmászott, kivéve ha gombfociztunk :D

@Tüzitündér:
Neked is! :)

csicserierika 2011.11.23. 20:51:48

@Tüzitündér: jaj, az melyik is ? A Blazsej doktoros ? :)

Tüzitündér 2011.11.23. 20:52:54

@csicserierika: aham... csak most JR a címe és nagyon szar :):):)

Doktor Kotász 2011.11.23. 20:53:15

Kicsit off, de az Alekosz áűltal a rezidenciára vitt leányzó komolyan leoltott mindenkit, aki próbálta a vérét szívni. Semmi hiszti, semmi parasztkodás, pusztán intelligens szöveg. És explaymate. :-) Nem tudná valahogy revansként az RTL átcsábítani a villába? :-D

csicserierika 2011.11.23. 20:53:56

@gyvy: az olyan fiJús dolog a körző :P
Mi csak lökdösődtünk a padban, de az már lány volt :)
Utána kéne néznem, de tán soha sem volt ötösöm magatartásból :)

capa05 2011.11.23. 20:55:03

@Tüzitündér: ma még nem olvastam felőle azaz tőle.?:/

Tüzitündér 2011.11.23. 20:56:11

@csicserierika: nekünk még 2 fonott copfunk vót és azt húzogatták állandóan az ifjúk! :) jah és borzasztó nájlon köpenyünk! :)

csicserierika 2011.11.23. 20:57:42

@Tüzitündér: detto :)
De gimis koromban brutális dauert tetettem a hajamban, és azt fogdosták fanszőr felkiáltással :)

Tüzitündér 2011.11.23. 20:58:40

@csicserierika: rémes tudom, köpködöm is magam érte! De annyira rászoktam! :):)

csicserierika 2011.11.23. 20:58:47

ja, és Eszti frufruval a két copf :)

csicserierika 2011.11.23. 21:00:00

@Tüzitündér: senki sem hibátlan :)
Én az öf-t várom a tv-ben :)

genevieve 2011.11.23. 21:00:00

szeretném leszögezni, hogy NEM én voltam rágerjedve a matektanárra:-)))

Hurri Kán 2011.11.23. 21:00:39

@csicserierika:
Fijús..Háistenem, milyen legyen? :D

Tüzitündér 2011.11.23. 21:01:57

@csicserierika: nekem is volt olyan dauer a hajamban, na az is rettenet volt, ilyen facsavarra tekerték fel és valami rém büdös vegyszerrel kenték be! ráadásul akkoriban nem is volt túl hosszú a hajam, mondjuk vállig érő lehetett és mire kész lett a fülemig is alig ért! Úgy néztem ki, mint egy bantu néger! :):) arra emlékszem, hogy napokig sírtam, mert még kihúzni sem lehetett! :)

Tüzitündér 2011.11.23. 21:04:14

@gyvy: egyszer majd a macid keze el fog érni a konnektorig? :)

csicserierika 2011.11.23. 21:04:36

@Tüzitündér: jól vázoltad :)
Nekem a legapróbb csavaróra volt, és a tanár összefogatta, azért lett hátul egy nagy pamacs, ami beindította az éretlen kamaszfiúk fantáziáját :)

sogeking 2011.11.23. 21:05:42

Lilunak jó a pizsije :D:D

Hurri Kán 2011.11.23. 21:06:47

@Tüzitündér:
Mindennek megvan a maga járása. :D

arkangyal44 2011.11.23. 21:07:27

@Tüzitündér: és milyen jó kis szikrákat szórt ha öszeérinettük az ujjunkat:))amúgy szép estét belétek:))

MagasMacska 2011.11.23. 21:07:56

Nocsak! Fecó megint lázad? Tart is vagy másfél napig?

Hódos Hajnalka 2011.11.23. 21:09:03

bezzeg Péter tud aludni!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.23. 21:09:16

@sogeking: vááá, ezt nem is láttam! Ugyehogy pizsi? :D

Hurri Kán 2011.11.23. 21:12:03

Kinguci bajban van :D

sogeking 2011.11.23. 21:12:26

most hanyadikosok?

@pushpang: igen, de ha jól látom csak felül :D

capa05 2011.11.23. 21:13:35

Csaba miért széldzsekiben ül?:))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.23. 21:15:08

Arra a testalkatra, annál előnytelenebb felsőt nem is lehet elképzelni, mint ami a töritanárnőn van.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.23. 21:16:06

@sogeking: őszintén szólva, már akkor értem be a szobába, amikor deréktól felfelé mutatták. Fingom sincs miben van alul, de felül tuti pizsama. :D

Tüzitündér 2011.11.23. 21:17:47

@arkangyal44: igen... a vonalzóval is volt valami! :)

csicserierika 2011.11.23. 21:17:56

@gyvy: na jól van, ez a te esetedben valóban nem hátrány :)

sogeking 2011.11.23. 21:18:10

@pushpang: alul meg talán bőrnadrág, jó buli lehetett az éjjel

fran7 2011.11.23. 21:18:47

@pushpang: Azért Lilu felsője is versenyben van a legrosszabb ruhaválasztás a médiaiparban című versenyben.

Tjuca 2011.11.23. 21:19:37

majd írjátok meg ki lett védett, köazi

Hurri Kán 2011.11.23. 21:19:48

@csicserierika:
Naugye. F@szom@tb@zmeg. :D

Milan Barca 1:2

MagasMacska 2011.11.23. 21:19:55

@fran7: Az nem kifejezés. Kimondottan dobogóesélyes.

panoz (törölt) 2011.11.23. 21:22:39

Ez az izé amit Lilura rádobtak, iszonyatosan néz ki.

Ha lenne szavazás a legrosszabb ruhakölteményekről a vv5-ben, ez toronymagasan verné a többit.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.23. 21:23:06

@sogeking: szó, mi szó, neki is legalább olyan nyúzott feje van, mint a villalakóknak.

@fran7: döbbenetesen szar, először nem is értettem, hol kezdődik és hol van vége Lilu kontúrjának + még az a kihányt sárgaborsófőzelék szín a világos hajához, és most láttam meg, hogy alul olyan agyonmosott pamutpólókra jellemzően hullámzik az alja, hát... érthetetlen.

Hódos Hajnalka 2011.11.23. 21:25:04

jó, holnap a kommentekből csemegézek Lilu outfitjét illetően, ne engem szidjanak örökké :DDD

girbeguba 2011.11.23. 21:26:59

Lilu összeveszett stylisttel, az már biztos. És most láthatjuk a bosszút élő adásban...
Más olvasatban: van az a pénz, hogy ilyet vegyen fel az ember.

MagasMacska 2011.11.23. 21:29:29

Ezeknek nem tanítottam meg a mamájuk, hogy ásítás közben hová tegyék a tenyerüket?

foxglove (törölt) 2011.11.23. 21:31:56

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: hol van ilyenkor kéne-egy nick, amikor szükség lenne rá?!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.23. 21:32:05

Csaba pipaszár lába abban a cicanadrág+bakancs kombóban... mint egy trubadúr! :D

Hurri Kán 2011.11.23. 21:33:01

@pushpang:
Gitár az meg van már hozzá. :D

genevieve 2011.11.23. 21:33:29

kinga csizmában nyomta a tesiórát?:-)

foxglove (törölt) 2011.11.23. 21:37:34

@MagasMacska: remélhetőleg a nyelvtantanári kamara nem nézte az adást:)

girbeguba 2011.11.23. 21:38:38

Az a baj a Péterrel, hogy nagyon pitiáner :) .. ja többek között az a baj...

foxglove (törölt) 2011.11.23. 21:38:46

Komolyan mondom, Attilának jól áll ez a szamárfül. Meg Péter.

kozi001 2011.11.23. 21:39:17

A nyúl megülte a pockot! :)

Hódos Hajnalka 2011.11.23. 21:40:05

@foxglove: ööö.....(ártatlan szempillantások) .... fogalmam sincs :DDDD

Hódos Hajnalka 2011.11.23. 21:41:11

@genevieve: mindannyiunk nevében elnézést kérek a feltételezésért! :D

kozi001 2011.11.23. 21:41:56

@foxglove:
Attila "Roger Rabbit" magasabbnak tűnik ezzel a füllel! :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.23. 21:44:10

@foxglove: "Az oké, hogy én védelmi pénzt kérek tőle, de ő kilopta a farzsebemből az én egész napi bevételemet." :D

genevieve 2011.11.23. 21:44:33

@pushpang: Béci mellett szerinted labdába rughatott valaki?:-D

nosce 2011.11.23. 21:45:19

@csicserierika:
szia :)
a piócás embert hívtátok ki a géphez . és meggyógyult végre ? :)

jah Attilának biztos nagyon bejött a kutya, azért szerette meg Kingucit is :)

Hódos Hajnalka 2011.11.23. 21:46:13

@pushpang: hát esküszöm, holnap visszaolvasom annak a pár posztnak a kommentjeit, ha addig élek is! :D

kékdelfin 2011.11.23. 21:47:04

@MagasMacska: Tudod mi az eredete az ásításnál száj elé tett kéznek?

csicserierika 2011.11.23. 21:47:33

@nosce: kikúrálták, volt egy kis ráncfelvarrás stb.. :)

Hódos Hajnalka 2011.11.23. 21:48:07

@genevieve: jahh, és csicseri volt a hatalmas alekosz-fan, emlékszem. Nyúl Anikóért volt oda, Peticsé Éváért, más elvakult rajongóra hirtelen nem emlékszem.

csicserierika 2011.11.23. 21:48:11

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: ha, ha én már elkezdtem, k..va hosszúak :)

Talpig Jimmy 2011.11.23. 21:48:20

@genevieve: és Laci barátjáért ki volt oda?

genevieve 2011.11.23. 21:48:42

@capa05: öööööö, hát izé.....inkább nem nyilatkozom:-D

Hódos Hajnalka 2011.11.23. 21:49:51

@csicserierika: a felét átvállalom, szólj, hol untad meg! :))

girbeguba 2011.11.23. 21:50:13

remélem Csabi nyer. az annnnyira izgi lenne. ááá

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.23. 21:50:26

@genevieve: ó, az csak pár napos fellángolás lehetett, Béci trónját semmi sem veszélyeztette... :D

Hódos Hajnalka 2011.11.23. 21:50:37

@Talpig Jimmy: jajj, tényleg, volt valami testőr, azért zsöni is kaparta magát! a nekedvalóban volt!

zsöni, ne tagadd! :DDD

csicserierika 2011.11.23. 21:51:02

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: elvakult :P
Tán tisztánlátó , hiszen az enyém győzött :)

nosce 2011.11.23. 21:51:30

@csicserierika:
először kikúrtáknak olvastam :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.23. 21:52:08

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: de nehogy holnapi poszt rovására menjen! (inkább dumáljuk rá Zsönit, hogy ő volt az! :D)

nosce 2011.11.23. 21:52:49

nah megfogadták amit javasoltunk a minap h a szerencsfaktort tegyék be az elején, h ne mindig Csaba nyerjen :)

Atok 2011.11.23. 21:53:04

Ez a random kieses, eleg gaz

csicserierika 2011.11.23. 21:53:13

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: az 50-est átszaladtam, az 51-be belefáradtam, de még egyszer átnézem .
Pushpang nem vállalna be egy keveset ?

capa05 2011.11.23. 21:53:31

végre egy szellemi vetélkedő az első kör:::))

fran7 2011.11.23. 21:53:46

Annyra értelmetlen így a játék. Három ember nem is szerepel, látszik az arénában.

genevieve 2011.11.23. 21:54:03

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: azt nem is tagadom, de az csak kémia volt:-)

semmi lelki társ vagy ilyenek:-DDDD

csicserierika 2011.11.23. 21:54:41

@nosce: én meg tegnap a Tarlős vombatot simogat helyett,..Tarlős vonatot robbantott olvastam :)

girbeguba 2011.11.23. 21:54:56

Ha ha, gondoltak Rád Hajni, íme a balta főszerepben :)

capa05 2011.11.23. 21:55:05

Most jön a tudás..:DDD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.23. 21:55:22

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: hohó, tényleg! :D még az illető kedvenc törzshelyét is kinyomozta, hogy oda szervezhesse a topiktalit. :D
Ezek után a matektanárral kapcsolatban van még kérdés? :D:D

Hurri Kán 2011.11.23. 21:55:37

Tippeljünk, melyik vágja le először a lábát? :D

kárpátia56 (törölt) 2011.11.23. 21:55:39

ugye hogy milyen cuki Lilu?
olyan, mint Marsi Anikó. egy 12 éves kisfiú.

foxglove (törölt) 2011.11.23. 21:56:03

@genevieve: szeretethiányod volt, hogy stílszerűen fogalmazzunk!:)

Hódos Hajnalka 2011.11.23. 21:56:15

bár lángra kapna kinga haja (elnézést)

girbeguba 2011.11.23. 21:56:16

És folyik a vér... cool

Hódos Hajnalka 2011.11.23. 21:57:03

Attilára lesújtott a balta, váháháháháááááááááá!!!!!

kékdelfin 2011.11.23. 21:57:08

@MagasMacska: az a hiedelem szülte, hogy az ártó szellemek olyankor ki-be járkálnak az emberben. És ezzel megakadályozták, leginkább a bejutást, ugye. (legalábbis én így tudom) Aztán lehet, hogy csak sima fülorrgégészeti oka van;)

genevieve 2011.11.23. 21:57:21

nahát, most milyen komolyan veszi ati és peti is az arénát:-)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.23. 21:57:22

@Atok: Esett ezzel Seherezádé a múlt hét óta!

kárpátia56 (törölt) 2011.11.23. 21:59:11

bár utóbbi megcsináltatta végül a csöcseit, hogy palik laci örüljön.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.23. 21:59:32

Kinga és Attila meghallgatták Hajni egész heti fohászát, EGYÁLTALÁN nem lesz írni való velük kapcsolatban.
Tök jól el vannak egymás nélkül. Milyen nyálas már. :D

foxglove (törölt) 2011.11.23. 21:59:53

húbaz, most láttam a lilu szettjének az alsó részét is.

girbeguba 2011.11.23. 22:00:06

Egy csövet fújnak...

fran7 2011.11.23. 22:00:10

@pushpang: Értem én, ez a szabály. De az aréna izgalmasabbá tételéhez nem az igazi.

capa05 2011.11.23. 22:00:24

Elnézve Lilu nadrágját hát egy nőnél elöl nem így szokott feszülni??:)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.23. 22:01:21

@genevieve: olvastak minket ma délután, nincs mese. :D

capa05 2011.11.23. 22:03:40

@girbeguba: majd ha ugyanazt szívják...?:DDD

girbeguba 2011.11.23. 22:04:34

@capa05: hosszú még a játék, mindenre van esély :)

Zelefánt 2011.11.23. 22:04:56

Szegény Észter szőrén ülte meg a faszt megint.
Végre "befogadták", most meg elbaszta.
Az elmebetegek most tombolnak.

fran7 2011.11.23. 22:05:34

Így bízz egy ügyvédben. Az FKGP tudna erről mesélni.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.23. 22:05:44

Öööö.. biztos nem figyeltem, de a tűzgyújtáson meg a köpőcsövezésen kívül volt más feladat?

Lasombra 2011.11.23. 22:05:47

ekkora balfaszokat!
Péter és Attila most már hivatalosan a világ legócskább taktikusai. :)
ezeknek még soha semmi nem jött úgy össze, ahogy eltervezték.

Hurri Kán 2011.11.23. 22:05:52

@Zelefánt:
Vagyis csak szeretné megülni.

Hódos Hajnalka 2011.11.23. 22:06:15

@Szomszéd Márgítká (valoravaltokolcson): ígyígy. a tüsszentéskor ugyanez kb., hogy az ördöng nehogy beslisszanjon :)

girbeguba 2011.11.23. 22:06:22

Eszter fru-fru mérete megszokhatatlan.

genevieve 2011.11.23. 22:06:58

nocsak, új szövetség alakul?:-D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.23. 22:07:50

Mi a baja fecóéknak? Azt meg egyáltalán nem értettem mit motyogott csaba, miközben kanalazta a cba-tiramisut...

fran7 2011.11.23. 22:08:27

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Nem fordítva inkább a lelked véletlenül meg ne szökjön? Legalábbis a magyar/finnugor hiedelemvilág szerint.

sogeking 2011.11.23. 22:08:51

@pushpang: nem mertem megkérdezni, hogy mit esznek :D

Hódos Hajnalka 2011.11.23. 22:09:22

@fran7: én tüsszögéskor az ördöngöt tudom.

genevieve 2011.11.23. 22:09:34

@pushpang: szerintem az tejbegriz volt:-)

girbeguba 2011.11.23. 22:09:43

@pushpang: A Tuják a tiramisut teliszájjal tolják

kékdelfin 2011.11.23. 22:09:49

@fran7: Én csak az ásítást ismertem. De igen, a tüsszentésnél inkább valami kiáramlást "kell" megakadályozni.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.23. 22:10:39

Attól tartok, hogy Annamária lesz a következő kieső.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.23. 22:10:47

Bocsánat, hogy én még mindig itt tartok, de nem térek napirendre... Lilu felsője olyan, mintha nem fejezték volna be, nem lenne rendesen összevarrva. A nyakánál is hiányzik valami (jobb vállánál a melltartó pántja is kikandikált), az ujja is két darabban leffeg, a két oldalán meg simán csak gombostűzték. Vagy nem is tudom.

Hohó! Azóta az ujját azóta összevarrták hirtelen! :O

genevieve 2011.11.23. 22:10:50

@Lasombra: ezek szerint peti tényleg szerelmes?:-D

MagasMacska 2011.11.23. 22:10:57

Na, ez kezd érdekes lenni!! Annamari??

MagasMacska 2011.11.23. 22:11:54

@Szomszéd Márgítká (valoravaltokolcson): Vagy csak kellemes látvány a lyukas bal felső hetes...

fran7 2011.11.23. 22:11:58

@girbeguba: Nézd el neki, nagyon elfáradt.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.23. 22:12:11

@genevieve: szerintem tiramisu, de akár tejbegríz is lehet.
Bár én még ilyen kicsi adagban nem láttam olyat :D

csicserierika 2011.11.23. 22:12:31

@pushpang: sztem osszuk be kettesével egyelőre.
Én 50-51, Hajni lehetne a 52-53, Te pedig 54-55.
Meglátjuk, Hajni mit szól hozzá, neki jó-e ?
Ha valaki rátalál légyszí brékingezzen azonnal, hogy ne szopjunk tovább :) :)

cöcö 2011.11.23. 22:12:37

látszik, hogy Péter nem figyelt matekórán, ugyanis az utolsó forduló előtt még Péter is megelőzte Veronikát, azt hiszem, hogy 3 ponttal, úgyhogy nem értem mit dumál Péter.

capa05 2011.11.23. 22:13:14

Milan egyenlőre otthon 3.:2 re ég (Barca) az Arsenal vezet a Dortmund ellen 1:0 ra

Lasombra 2011.11.23. 22:13:24

@genevieve: nekem is úgy tűnt. de akkor egy centi vastagon volt rajta a kakaó. :) bár ezek nem kifejezetten a spórolás jegyében tengetik a napjaikat odabent.

Petit meg öröm nézni, ahogy vergődik. Hogy félti Miss Duckyt.

Hódos Hajnalka 2011.11.23. 22:13:47

@Szomszéd Márgítká (valoravaltokolcson): de most jut eszembe, olyat is olvastam, hogy kitüsszented magadból az ördöngöt.
lényeg az ördöng, na :D

cöcö 2011.11.23. 22:13:54

@pushpang: nem, Lilu felsőjére először azt hittem, hogy egy zöld csík van a vállain, azt annyi.

Atok 2011.11.23. 22:15:09

@Peter_Cs: Hivja ki az Attilat es lehet, hogy visszaszavazzak

kárpátia56 (törölt) 2011.11.23. 22:15:39

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: de FÉRFI, vágod? persze erről nem tehet, de teljesítette a kötelességét. nem az számít, hogy meggyulladsz, hanem hogy ez érdekes és visszajelzést kapsz. Te is szólj, ha kigyulladsz, drága. :P :P

MagasMacska 2011.11.23. 22:15:55

@Tjuca: Eszter lett védett. Miközben a két taktikus Veronikának akarta a lila kendőt.

girbeguba 2011.11.23. 22:15:56

@cöcö: az sokkal izgisebb darab lett volna úgy. Így csak nagyon béna.

Tjuca 2011.11.23. 22:16:37

attit kellett amputálni?

girbeguba 2011.11.23. 22:16:40

@MagasMacska: szegény Veronika. Jaj annak, akinek Péterék segíteni akarnak...

MagasMacska 2011.11.23. 22:16:51

@capa05: De attól még nem biztos, hogy kiviszi...

Lasombra 2011.11.23. 22:16:55

@genevieve: bár úgy lenne! akkor láthatnánk vergődni.
az eddig kikezdhetetlen veteránt Veronika felől szétkaphatnák a többiek. és lenne rá jelentkező.

Tjuca 2011.11.23. 22:17:56

de miért veronika esélyes párbajra? nem csabát akarják küldeni?

girbeguba 2011.11.23. 22:19:28

NA mikor fog elkezdeni Fecó sírni? TEgyük meg tétjeinket

Hódos Hajnalka 2011.11.23. 22:19:44

@kárpátia56: ne igyál többet, szivi, inkább nézzél az avataromra, meg a nickemre. hüje.

sogeking 2011.11.23. 22:19:48

@Tjuca: attól tartanak, hogy Vera Veronikát vinné ki

capa05 2011.11.23. 22:20:06

@Tjuca: hát már unják a nyávogását... meg a fiúkhoz ragaszkodását!:DDD

sogeking 2011.11.23. 22:20:47

Kinga a narrátor :D

Hurri Kán 2011.11.23. 22:21:26

@capa05:
Ha a lányokhoz ragaszkodna, akkor a fiúk unnák. :D

lac64 2011.11.23. 22:21:37

@Atok: Beszéltek róla a lányok tegnapelőtt. AM azt mondta, ha rárakják, hogy vigye Verát, akkor nem Verát, hanem Attilát fogja vinni.

genevieve 2011.11.23. 22:22:27

hogy védd meg magad attila, a hazugságok ellen?:-D

jó reggelt kivánok:-)

fran7 2011.11.23. 22:22:30

Tiszta hazugság. Érdekes szóösszetétel.

Zelefánt 2011.11.23. 22:22:48

Péter: "Én hatszáz forintot kerestem ezen a vitán."
:)
Benne van a vérében, baszki.

capa05 2011.11.23. 22:24:04

@Zelefánt: Attila is Izraelbe utazott...:DDD

Lasombra 2011.11.23. 22:24:29

Lilunak nagyon kevés ruha áll jól. Ez a felső, főleg ezzel a gatyával kb olyan, mint egy csontvázon az asztalterítő.
és még beszél is... rossz összhatás.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.23. 22:24:46

@lac64: Ez lenne a legjobb! Annamária kint hagyná Attilát, az óriási lenne!

foxglove (törölt) 2011.11.23. 22:25:17

Szekrényugrás! A nemezisem!

capa05 2011.11.23. 22:25:22

@gyvy: igaz!! De a kényeskedése engem is irritál..!DDD

Atok 2011.11.23. 22:25:29

Huha, Petinek izmos a szaja

Lasombra 2011.11.23. 22:25:39

mi? hogy Attila vinné ki Kingát? jól hallottam? vagy másról beszélt?
k
i
z
á
r
t
!

MagasMacska 2011.11.23. 22:26:00

Akkor mégis Ati megy párbajozni? Alszik ő még erre egy nagyot!

genevieve 2011.11.23. 22:26:20

milyen szépen átrendeződtek az erőviszonyok:-)

azon röhögök, hogy gergő meg teljesen lazán elvan és nem izgul:-))

fran7 2011.11.23. 22:27:40

Kivégzést csinálnának ezek a gyengeelméjűek? Úgy a leggyengébbet vinnék ki, mint annak rendje és módja. Ati tudja Kinga az. Peti még ennyit nem vett le. Péter olyan mint mikor Phil Neville a kommentátor. A pályán valahogy nem megy a dolog.

capa05 2011.11.23. 22:28:01

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: az üzletre vonatkozott!! Meg ugye ott ültették le illegális munkavállalásért:!

panoz (törölt) 2011.11.23. 22:28:06

@genevieve: Elvan mint VV László. Ő az "alfahím".

MagasMacska 2011.11.23. 22:28:30

@fran7: Csabát akarja a kis kedves. Hát....

genevieve 2011.11.23. 22:28:57

@MagasMacska: persze, most magukat spanolják:-))

illetve ez most megint a nézőknek szól:-)

nosce 2011.11.23. 22:29:11

sztem Peti sutyiban nyerni akart, aki dartsozni tud az ebben sem hülye, csak rábaszott mert Eszter is fújt egy tizest :)

katorna 2011.11.23. 22:29:13

Nemtom ti hogy vtok vele, de én agyf@szt kapok, mikor meghallom h a szegény ártatlan Veronikát meg kell védeni! Hát ezzel a múlttal, pont nem az ártatlanság jut róla eszembe!

capa05 2011.11.23. 22:29:35

Nem lesz még mindíg áttörés, hiába a vita az első hat beköltöző még nem rakott eddig egymásra..))))

lac64 2011.11.23. 22:29:41

@fran7: Egymást hülyítik. A párbaj előtt meg ott rinyált Péter, hogy már neki is kellene a kendő.

fran7 2011.11.23. 22:31:19

@MagasMacska: Több esze van neki attól. Max. Verát tudná kiejteni, de őt is csak akkor, ha az RTL megtámogatja.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.23. 22:31:34

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: @csicserierika: oké, akkor 54-55 az enyém. De majd holnap, itt nagyon szar most a netem.

Doktor Kotász 2011.11.23. 22:32:05

@Peter_Cs: "Ez lenne a legjobb! Annamária kint hagyná Attilát, az óriási lenne!"

Vera-Annamari a legsanszosabb.

capa05 2011.11.23. 22:32:23

@gyvy: de ahogy nézem sokat tapasztalt!:DD

fran7 2011.11.23. 22:32:35

@lac64: Ez olyan volt mint amikor valamelyik idióta cinkelte Ibrát: nem mered fejbe rúgni Cassanót.

nosce 2011.11.23. 22:32:43

@fran7:
Attilának azért végzetes lehet kivinni Kingát mert visszaüthet, bárki más kint hagyhatná biztosan, kivéve őt...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.23. 22:33:36

@sogeking: az avatarod hasonlít Veronikára, tudsz róla? :D

nosce 2011.11.23. 22:34:17

@katorna:
"mikor meghallom h a szegény ártatlan Veronikát meg kell védeni! "

lófaszt akarta Peti Veronikát megvédeni, míg a többiek védik ő nyer és hát bassza meg így alakult :)

GL-581 g 2011.11.23. 22:35:09

Könyörgöm, valaki tüntesse el Modoros Fecót meg azt a beesett szemű, káromkodós, elkényeztetett apucikicsihülyepicsáját!! :'(

Egy Kinga-Ferkó párbaj maga lenne a boldogság! Úgy legalább az egyik gyökér garantáltan kinn marad.

Esztinek pedig gratula, tényleg megérdemel egy kis nyugit.

Zelefánt 2011.11.23. 22:37:31

Annamari / Faszomkinga?

Nekem tetszene.

Ha BTA visszajön, Attila elveszíti a már sokszor lecsavart fejű babáját...és máris áll a bál.

Fel kellene már turbózni a műsort.

katorna 2011.11.23. 22:37:56

@nosce: ja, lehet h így van! Szerintem Vera még őt is kivitte volna ha Veronika védett lett volna. Sőt tán még kint is hagyja! Akárhogy is, be van szarva és ez jó!

fran7 2011.11.23. 22:38:32

@GL-581 g: Ebben is bukott a nagy machinátorok terve. Mert hiába kedvesek Eszti gondolhatja, hogy csak a lila kendő miatt, meg talán a többiek is kedvesebbek lesznek vele, s akkor már nem lesz annyira kívánatos a barátságuk.

kárpátia56 (törölt) 2011.11.23. 22:40:31

Attilát megölni nem kell félnetek jó lesz.

jooasszony 2011.11.23. 22:41:23

Serikére miért nem kerülnek jelek? Őt mindenki szerizi?

témázgató 2011.11.23. 22:42:24

@kárpátia56: :)))
@jooasszony: ezen már én is elgondolkodtam, csak nem tudom, mi a szerizés alapja.

Papucs Orrán Pamutbojt 2011.11.23. 22:42:30

Mint Papucs Orrán Pamutbojt, szeretném Hajnalkának megköszönni a " Csaba úgy pattan fel az ágyról, mint az Órarugógerincű Felpattanó a Pom-pom c. meséből, ez az, menjél csak, gyogyós!" mondatot. Megmelengette a szívemet! :)))

2011.11.23. 22:43:27

Nyelvatnórán úgy ásít Desszertke mint pirosseggű pávián az állatkertben. Tedd a szád elé a kezed!

témázgató 2011.11.23. 22:45:31

Alfahím és Alfahímné fullasztósat játszanak. Nem lenne egyszerűbb, ha kikérnék a D-matracot? Már én szenvedek...

Hurri Kán 2011.11.23. 22:46:38

@témázgató:
Csak a D-matracon tudják egymást megfojtani? :D

kárpátia56 (törölt) 2011.11.23. 22:46:53

@kárpátia56: ezt fecó miatt írom, végre utólérte a jelent.

MagasMacska 2011.11.23. 22:47:59

Na, megint elment a hang, nem tudom élvezni au online-t.

capa05 2011.11.23. 22:48:34

@gyvy: A hálóba vannak..!:D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.23. 22:51:16

@Zelefánt: Ez lenne az egyik legjobb alakulása a dolgoknak!

jooasszony 2011.11.23. 22:51:19

Édes volt, amikor az arénéban eszter bizonygatta, hogy merő mellénézésből lőtte be a 10 pontot... nagyon tetszett

Hódos Hajnalka 2011.11.23. 22:51:31

egyszerűen szét fogok durranni, ha nem írhatom le, amit akarok, márpedig ha következetes admin akarok lenni, nem írhatom le, kérek önként jelentkezőt, akinek megírhatom privátban, jézus, robbanok!!! :DDD

témázgató 2011.11.23. 22:52:09

Van valami alapja annak, hogy mindig Kinga és Attila olvassa fel az üzeneteket?
Amikor Eszter visszajött a párbajról, szerette volna felolvasni az egyik levelet (éppen a levelesláda alatt ült és kivette), akkor odarontott Attila és kikapta a kezéből.
Eszternek nagy önuralomra volt szüksége.

Zelefánt 2011.11.23. 22:55:14

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
Kiderült, hogy Te gerjedtél arra a tanárbácsira?...

MagasMacska 2011.11.23. 22:56:16

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Például nekem megírhatod, én úgysem látom-hallom.

nowo 2011.11.23. 22:57:25

@GL-581 g: szóról szóra ezt gondoltam én is:legyen egy Kinga-Fecó párbaj,és kivételesen maradjon kint mindkettő!!!
Hisztis Kinga mellé felsorakozott hisztis Fecó is!
Egyik sem normális,illetve tisztességtelen,ostoba eszközökkel játszanak!!!
Komolyan,már alig találok embert,akinek drukkolni érdemes:
Csabának mindenképpen.
A többi súlyos személyiségzavarokkal küszködik,aljas,vagy csak egyszerűen buta,vagy mindhárom egyszerre!
Attila most kivételesen nem is volt hibás!

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.23. 22:58:47

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: tudod, hol találsz..nehogy ezeknek a pasiknak mondd már el..:DDDDDDDD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.23. 22:58:57

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: én meg abba fogok szétdurranni, ha nem tudom meg mi volt az. :D

Turambar 2011.11.23. 22:59:58

@nosce: Szerintem durván lenyomná Kingucit. Ki szavazna arra nőre, hogy szeretné még látni további szereplését? :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.23. 23:00:13

@Peter_Cs: Juteszembe Peti, és VVPandorát meg sem említed? :D

kárpátia56 (törölt) 2011.11.23. 23:00:26

Ford másról is híres volt,de ez jó volt. gergőtől nem vártam poént, most már helyrejött, a faszát vakargatta. oh, az a féktelen kamaszkor.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.23. 23:00:27

@gyvy: némasági és szüzességi fogadalmat tettem, bocs :PPPP:DD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.23. 23:01:33

@capa05: tudod hogy van ez, közeleg a párbaj, muszáj vlamit virítani... :D

foxglove (törölt) 2011.11.23. 23:01:44

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: ne már Hajni! Ki vele! (vagy nekem is írd meg emailben;))

Hurri Kán 2011.11.23. 23:02:31

@anica inkognitóban:
A kettő közül minimum az egyiket nem sikerült betartani. :DDD

kárpátia56 (törölt) 2011.11.23. 23:03:09

itt a bulcsú ideje, ki cserél velem hat negyvenötös keléssel?:((

MagasMacska 2011.11.23. 23:03:45

@Turambar: Például én. Az egyetlen, aki igazán tudja néha szívatni Attilát.

capa05 2011.11.23. 23:06:49

@anica inkognitóban: Jó estét !! Hol bujkáltál eddig?:))

2011.11.23. 23:07:23

@jooasszony: Gerinctelen, hogy térdelhet be Péteréknek???

nowo 2011.11.23. 23:07:47

@MagasMacska: nem tudom,észre vetted-e,hogy Attiláról minden lepereg,még Kinga is...
Én csak Kinga fejét szeretném látni,amikor kiválasztják,vagy kihívják,majd kinthagyják........
Minél hamarabb kéne,annál nagyobbat szólna!

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.23. 23:08:01

@capa05: néha beszélgetnie kell az embernek a szíve csücskével is,nemcsak HV van..:))))

Hódos Hajnalka 2011.11.23. 23:08:06

@anica inkognitóban: szüzességi fogadalmon most akkor még vigyorognék kicsikét, bocs.

2011.11.23. 23:09:57

Körímélben van a titok már?

Hurri Kán 2011.11.23. 23:10:38

@anica inkognitóban:
Nem jobb lett volna csendben maradni? Vagy már úgyis mindegy? :DDD

W.Jack. 2011.11.23. 23:11:51

Jó estét, sziasztok!

Már hónapok óta lelkesen olvaslak Titeket, mind a posztokat (örök hála értük Hayny), mind a kommenteket, és remekül szórakozok. Én inkább olvasó típus vagyok, de mivel felmerült a kérdés, hogy tavaly kinek tetszett a matektanár, kivételesen írok is :).
- christaylor
- Caprica99
- Meglepke
- nida/
- kovácszsuzsi
- rianna
- ez a név jelenik meg

Ha valaki kimaradt volna a felsorolásból, elnézést érte :).

beacska 2011.11.23. 23:12:13

igazság szerint megint olyan kapta a védettséget, akinek semmi szüksége rá

nowo 2011.11.23. 23:12:43

Kinga nem Éva2,hanem Éva a köbön.
Éva Kingához képest egy okos,intelligens, bölcs,kiegyensúlyozott úrhölgy volt.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.23. 23:13:17

@szerivan: nekem az imént jött egy FwFwFwFwFwFw kezdetű mél, de sajnos az nem az volt. :D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.23. 23:13:48

@gyvy: ne zavarj már, elmélyülten meditálok, te meg belebeszélsz..:P:DD

@nughop: újabb megszállott :DDDDD

capa05 2011.11.23. 23:14:03

Szandi az onlányban..

sogeking 2011.11.23. 23:14:14

Cris új szavakkal bővítette szókincsét - vagy felkerekednek, vagy lekerekednek

beacska 2011.11.23. 23:14:54

szerelmes szííííívek!!!

GL-581 g 2011.11.23. 23:14:54

@fran7: Azon agyalok, hogy kire pakoltathatnának jelet, hogy ne kerüljön veszélybe a kabalaállatkájuk. Vera lazán viszi Ribizligizit, Kingánál is elég komoly a veszélye ennek. Csaba és Fecó nőt tuti nem vinne ki, a két huncut kópét annál inkább, és hát ők sem hülyék.
Marad Gergő, Sehi és BTA.

Szerintem elég jó az esély egy BTA-Vera rangadóra. :DD

Turambar 2011.11.23. 23:14:57

Jézus Mária!

Ezt melyik szekrényből kotorták elő? :ooooo

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.23. 23:15:19

@nughop: köszi, köszi, megcsináltad a házimat. :D
(ha becsempészed a felsorolásba Genevievet is, akkor küldök neked egy légszívet :D )

Turambar 2011.11.23. 23:15:41

@MagasMacska: Szerintem az egyetlen, aki nem tudja szivatni. Szivatáson ezek szerint mást értünk.

2011.11.23. 23:16:04

@pushpang: Mindegy posztoljátok ki. Bár Hódnénitől ez olyan rtl-es húzás volt, fokozza az izgalmat stb.

kárpátia56 (törölt) 2011.11.23. 23:17:23

@anica inkognitóban: Brian élete helyzet, a gödörben lakó néma prófétával, akit felzavartak és üvölteni kezdett. Te még nem üvöltesz, azt capslockkal kell. :)
a szerzetes szütességét érintetlenól hagyták, ha hasonlítasz tá, megúszhatod.Persze egy kis kacérság pótolhatja a hiányt ilyenkor is, de te ezt nem akarod. azt nem tudom, hasonlítasz-e a prófétára, csak feltételezni tudom, hogy nem. Azért van remény: Michael Scott az Office-ban egyszer 24 évig bírta szex nélkül.

Hurri Kán 2011.11.23. 23:17:24

Az idei törköly változatlanul kiváló. :D

Hódos Hajnalka 2011.11.23. 23:18:22

jaj várjatokmá, nemtok olyan gyorsan írni mindenkinek :DDDD

beacska 2011.11.23. 23:18:29

Szandi lecimbizett Péterrel!!!

Hurri Kán 2011.11.23. 23:18:47

@anica inkognitóban:
Te is ezt csinálod, hogy ne kelljen utána beszélgetni? :DDD

capa05 2011.11.23. 23:20:03

@pushpang: Azért az a Szandi jobban néz ki! Szoktam látni itt a lakótelepi üzletbe, de élőben is normálisan néz ki..

beacska 2011.11.23. 23:20:44

@GL-581 g: ha AM-ra raknak direkte, akkor vissza is jön, pláne, ha eljátsszák, hogy szenyóságból rakták ;D

MagasMacska 2011.11.23. 23:21:02

@capa05: Néha az is lehet öröm, ha ember gépéből elmegy a hang...

2011.11.23. 23:21:24

@capa05: 76 köbcenti a szája?

témázgató 2011.11.23. 23:22:10

Kinga jövője már rendben van:
"Összesimulós képek készülnek VV Dyáról és VV Kingáról? Nem elképzelhetetlen, a Playboy főszerkesztője ugyanis nem zárkózik el attól, hogy a két barátnő együtt pózolhasson."
www.hir24.hu/szines/2011/11/22/leszbikus-foto-keszul-az-rtl-klub-ket-sztarjarol-%E2%80%93-na-ez-durva/~~fokusz

Tüzitündér 2011.11.23. 23:22:15

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Aki kiváncsi, hamar megöregszik! Én már öreg vagyok, tehát szeretném, ha nekem is megírnád! :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.23. 23:23:49

@kárpátia56: azthiszem, nem kevernének össze vele :DDD;))))
@gyvy: teljesen hülye vagy..::DDDDDD
@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: akkor már nem mindegy lenne, ha ide írnád????:PP

sogeking 2011.11.23. 23:24:12

akkor most Hajni mindenkinek elküldi a rizsfelfújt receptjét, csak nekem nem?

Peter_Cs meg lemarad Szandiról

capa05 2011.11.23. 23:24:15

@szerivan: sajnos azt nem tudom hitelesen megmondani..:DDD

foxglove (törölt) 2011.11.23. 23:24:53

én már olyan kéváncsi vagyok, hogy buzizik-e a Hajni:D

Hódos Hajnalka 2011.11.23. 23:24:57

@pushpang: basszus, pont ezt akartam írni, hogy be kellett volna tenni a listába zsönit. mekkorát röhögtem volna holnap, ha kikel magából.
na nézzük a listát még egyszer.

MagasMacska 2011.11.23. 23:26:24

@sogeking: nem, variálgatja. Én a habkarikáét kaptam ;D

beacska 2011.11.23. 23:26:30

szimpatikus a Szandi, hogy mindenkihez van egy jó szava...KÉSZÜLT BELŐLÜK!!!

MagasMacska 2011.11.23. 23:27:44

Jut eszembe, mi is van azzal a népdalos házi feladattal??? Ami találó, de nem bántó és nem trágár????

beacska 2011.11.23. 23:28:11

@szerivan: 76-os születésű. teee ;D

Tüzitündér 2011.11.23. 23:28:16

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: nem lenne egyszerűbb, ha csinálnál magadnak egy nicket és akkor mindenki elolvashatná! Utána + kitiltod magad! :): ????

sogeking 2011.11.23. 23:28:39

@MagasMacska: a habkarikája nem olyan jó, múltkor megcsináltam, és rántott szelet lett belőle

Zelefánt 2011.11.23. 23:29:22

Lepke, Rianna, Nida..
(kuncog)

Hódos Hajnalka 2011.11.23. 23:29:40

@sogeking: recept holnaptól lesz és nem posztban, hanem első kommentben, na.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.23. 23:29:43

@capa05: jaja, én a bkalászi corában láttam párszor, tényleg normálisnak tűnik.

Hódos Hajnalka 2011.11.23. 23:31:18

@nughop: MegLepke és rianna, hihi. sőt. hihihihi.

MagasMacska 2011.11.23. 23:31:21

Mit dallanak együtt???

Hódos Hajnalka 2011.11.23. 23:32:10

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: ez magasmacskának szólt volna, ha a blog.hu.... nemszóloksemmit.

MagasMacska 2011.11.23. 23:32:28

@sogeking: Ez csak előny. A habkarikát nem szeretem. Ellenben a rántott szeletet!! És azt sem csinálok, mert útálok panírozni.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.23. 23:32:59

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: figyu, khm... nem tudsz belenyúlni a kommentekbe? Aaaannnyiira jó lenne.. :D

sogeking 2011.11.23. 23:33:30

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: értem.

Szandi táncolni tanítja Csabát

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.23. 23:34:46

@MagasMacska: hát, nem akadt a torkomon, ha erre gondolsz.

capa05 2011.11.23. 23:35:46

Szandi: "nagyon szar a buli gyerekek??"

MagasMacska 2011.11.23. 23:36:13

Azért Csabát egyre nehezebben tudom Kovács XII. Csaba törzsőrmesternek elképzelni...

sogeking 2011.11.23. 23:38:13

a 'szomjas vagyok' c. szám fog következni

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.23. 23:38:46

én nem szóltam egy szót sem,mikor Fecó énekelt. hallgattam, mikor Seri nyervogott. DE EZ A JÓDLI ÖL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:DDDDDDDDDDD

Hódos Hajnalka 2011.11.23. 23:39:10

@capa05: :P

@pushpang: sokszor nekem is, hidd el, de "úgy" sajnos, nem. :D

@anica inkognitóban: az, de már melózom, érted, nem csinálhatok magamnak konkurenciát :D

@MagasMacska: hova megyünk? anyánk neve? én simán el tudom képzelni.... :D

capa05 2011.11.23. 23:39:11

@MagasMacska: Tisztire jár.. minimum zászlós...de szerintem (polgári) biztonsági szakra jár...

beacska 2011.11.23. 23:39:37

Szandi MÁSODSZOR kokettál Péterrel!!!

Turambar 2011.11.23. 23:39:50

Kegyetlen nagy a Szandi - buli! Büntet.

beacska 2011.11.23. 23:41:47

@pushpang: Attila puszilgatja Szandit

Turambar 2011.11.23. 23:41:52

Szandi: "Ti nem örültetek nekem! Az okát szeretném mondani!"

Attila: "Az okát szeretnéd mondani? Mondjad!" :DDD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.23. 23:42:03

@anica inkognitóban: amikor Szandika jódlizik, az maga a pokol.
De jó, hogy nem tudom nézni.. :D

beacska 2011.11.23. 23:42:28

Péter is és Attila is felváltva :DD udvarolnak neki

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.23. 23:43:05

@témázgató: Akkor Kinga hamarosan kiesik, lehet már a legközelebb.

capa05 2011.11.23. 23:44:01

@anica inkognitóban: neked a művészet smafu?::)))) Téged se vinnélek Tirolba..P:DD

W.Jack. 2011.11.23. 23:44:12

@pushpang: Hát hogyne tenném meg, de valahogy a légszív mellé hirtelen egy légkalapács is megjelent a lelki szemeim előtt, méghozzá Zsönitől nekem sok szeretettel felirattal :D.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.23. 23:45:00

@capa05: de ez üveghangon volt!!!! :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
amúgy egy jó ipari füldugó mellett bevállalnám az utat...:P:P:DDD

beacska 2011.11.23. 23:46:33

@pushpang: :DD szerintem nagyon aranyosak. Még Szandi is zavarba jött...

W.Jack. 2011.11.23. 23:47:42

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Valahogy éreztem, hogy ezen a két néven fogsz majd derülni :), de a többieket sem akartam kihagyni.
Kicsit bánt, hogy nem volt pontos a felsorolásom, és pont genevieve maradt ki :D
(akinek ezúton is jelezném, hogy csak külső nyomás hatására került fel a listára, de a légszíveknek sosem tudtam ellenállni:D).

Hódos Hajnalka 2011.11.23. 23:47:46

@pushpang: ti. friss nickkel nem prüntyizünk, lehet, hogy akar valamit. :DDDD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.23. 23:47:59

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: ne legyél már ennyire normakövető! :PP:DDDD
@pushpang: ha csak nézném, engem sem zavarna..:D csípem a csajt, de ezt az egyet, a jódlizását 8 évig terjedővel büntetném...:D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.23. 23:48:16

na jóccakát.

Beácska, légyszíves minden fontos momentumot leközvetíteni, Szandi minden lépésére kíváncsi vagyok, aggódom a két fiúért. :D

foxglove (törölt) 2011.11.23. 23:50:04

hú. hát szandi nem egy rúzsamagdi.

Hódos Hajnalka 2011.11.23. 23:50:15

@nughop: mivel velük vagyok kapcsolatban, úgy tűnik, miattuk hihizek, igen, ha nem gond.

Hurri Kán 2011.11.23. 23:50:18

Jól énekel az a kék pólós csaj. :DDD

Hódos Hajnalka 2011.11.23. 23:51:36

nahh, megírtam mindenkinek mindent, még egyszer elnézést, nem vagyok normális. :DDD

2011.11.23. 23:52:18

@gyvy: Inkább. Nem lehet 35 éves, sskk.
Azt hiszem 89-es.
Artúrbandi miért mondta magára, hogy 29 éves, mikor én úgy tudtam, hogy 32?!

MagasMacska 2011.11.23. 23:52:19

@pushpang: Nem a toilettje, hanem az időnként elbambuló arca!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.23. 23:52:21

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: pedig azt hittem, hogy jól taktikázva, rá tudom venni... :DD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.23. 23:52:28

@capa05: csak szólok, hogy nem azt mondtam, hogy CSAK ipari füldugó lenne rajtam :PPPP:DDDDDDD

capa05 2011.11.23. 23:53:52

@anica inkognitóban: akkor minek " melléd" füldugó?:P:DD

Hurri Kán 2011.11.23. 23:54:32

@szerivan:
Nem tudom. De kijaza Artúrbandi??? :D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.23. 23:55:13

@capa05: hátha én is elkezdek jódlizni.::PP:DDDDD

beacska 2011.11.23. 23:55:28

@pushpang: már el is ment!!! megszólalt a gong, és indulni kellett...:(((

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.23. 23:55:44

@MagasMacska: ja! Hát igen, és az ellen nincs orvosság.. de legalább jó beépülő ember lehet bizonyos közegekben. :D

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: én meg durranjak szét mi? :D

MagasMacska 2011.11.23. 23:56:55

@pushpang: Látom, ma valaki a végedet okozza. Ha nem Csaba,. akkor Hajni...

2011.11.23. 23:59:01

@gyvy: Attila.
Én meg eddig VV Szandikáról beszéltem, csak most olvastam utána, hogy ti a Pintácsiról beszéltek :) Svájcisapkát és Fenyőmikit vitt-e be?

capa05 2011.11.24. 00:00:30

@anica inkognitóban: tegyél fel a Youtube -ra egy saját előadást és meghallgatom :P

Hurri Kán 2011.11.24. 00:01:10

@szerivan:
Én Kacsacsőrre gondoltam. :D Nem tudom. Kolomp volt a nyakában jódlizás közben? :D

kékdelfin 2011.11.24. 00:03:49

na, micsoda erős csapat van a szaunában, aztakurva!

GL-581 g 2011.11.24. 00:04:53

Kinga, Csaba és Fecó a szaunában ekézik Attilát és a többieket. Kinga hatalmi pozícióra vágyik, hogy ő dönthessen mások sorsa felett, és féljenek tőle. Ezt szerinte azzal érheti el, ha őt szavazzák ki. Ő ennek örülne. Remélem, megteszik neki ezt a szívességet! :D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.24. 00:04:58

@capa05: á, majd ha hazajöttünk a tiroli tanulmányútról.:DDDDDDD

Turambar 2011.11.24. 00:05:04

Kinguci nagyon szívesen kerülne hatalmi pozícióba. Hogy ő dönthessen mások felett. Hogy puncsoljanak neki. Ezt élvezné.

Meglepődtünk.

2011.11.24. 00:05:13

@gyvy: Nincs online-om, csak a a szabadeurópát fogom, meg a HV-t.

beacska 2011.11.24. 00:09:52

Nekem nagyon bejön ez az Attila-Péter páros...hogy ez mennyire valódi, nem tudom. Engem kicsit az Isteni Ádám-Dani duóra emlékeztet. Lehet, Petit is ;D

Sokkal természetesebbnek tűnik, mint az Attila-Fecó (hogy ez mekkora pojáca! csak nekem tűnt úgy, hogy ezt megbeszélték a Csabával, kingával, megszületett a terv, és Fecó nosza összeveszett vele? Én is úgy jártam, mint Attila-semmit nem értettem...).

Hurri Kán 2011.11.24. 00:10:00

@szerivan:
Nekem van, de nem nézem. :D Na jó, néha. :)

kékdelfin 2011.11.24. 00:14:33

jajj, ez a vera egy vizuális szennyezés.

capa05 2011.11.24. 00:16:48

Jó éjt mindenkinek!!:DDD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.24. 00:23:58

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: én nem válaszolok arra, amit nem írtál, jó??:PPPPPP

na, jó éjt mindenkinek...:)

2011.11.24. 00:25:40

Jó bujcizást kis kukák!

Hódos Hajnalka 2011.11.24. 00:29:20

@anica inkognitóban: majd lebaszom magam, hogy nem vagyok fb-n. :DDDDD

@szerivan: ejjdeszép, úrist'n. :DDD kopirájtoljuk! :D

MagasMacska 2011.11.24. 00:30:15

@szerivan: Tücskök vagyunk. Vagy Kistücskök?

MagasMacska 2011.11.24. 00:31:02

Asszem én is balra el. Vár a fogkefém.

sogeking 2011.11.24. 00:53:02

@nathalie: szerelmes szívek Szandi volt a VIP vendég

sogeking 2011.11.24. 00:54:13

Vera úgy limbózik...

sogeking 2011.11.24. 00:57:02

mit mondott Péter Eszternek??

nathalie 2011.11.24. 00:57:15

neeeeeee!!!! most kaptam sokkot! csonka pici,most meg szandi?? ha zoltán erikát is beküldik nekem itt súlyos dolgokat kell elárulnom magamról! :D:D

egy gyors összefoglalót valaki tudna rittyenteni,hogy eszter véletlenül célzott olyan jól vagy sem? és attila ma megint a gyűlölet tárgya volt,vagy volt olyan aki nem vette be fecónak a műbalhét? köszi :D

sogeking 2011.11.24. 01:00:03

@nathalie: ha Zoltán Erika bemegy, akkor én is bemászok :D

nem tudni, hogy Eszter direkt csinálta -e, de örült, hogy ő a kendős, Attila témában nem nyilatkozom :D

Hódos Hajnalka 2011.11.24. 01:04:49

@nathalie: az volt, hogy péter, attila, veronika és eszter voltak a lilák, mert ők húztak pisasárga rudat. (csaba egyből feketét húzott, csak mondom, én is röhögtem)
tüzet kellett gyújtani, hagyjuk, VOLT BALTA, és Attila BALTÁVAL elvágta a kezét... nahh, hagyjuk, meggyújtották a tüzet és elégett a kötél, köv.forduló.
pökőcső.
Veront akarták védeni, mert ha Verára pakolják, akkor kiviszi, és félő, kinn marad. a harmadik körig ment minden, de akkor eszter fújt egy tíz pontost, állítása szerint véletlenül.
hogy így van-e, sose tudjuk meg Lilutól, aki nemmondommeg miben volt, mert megígértem, hogy a holnapi posztban a kommentelőktől csemegézek, nehogymá engem köpjenek mindig telibe, érted.

az öfi egyébként péterről-attiláról szólt, sztem nézd meg, nekem is tetszett, bár én a barátnőmmel cseteltem egész másról, de azt nem küldöm ki körímélben. :DDD

sogeking 2011.11.24. 01:05:39

@gyvy: már SMS-eznek :D utána saját érdekükben lámpaoltás, mert korai kelés lesz

nathalie 2011.11.24. 01:06:08

@sogeking:
akkor én is betáncolok :D:D

attila ma tök aranyos volt a suliban és még igaza is volt később :Dtudom,hogy ezt nehéz elismerni,így megértem,hogy nem nyilatkozol :D
kinguval hogy állsz mostanság? :)

sogeking 2011.11.24. 01:10:28

@nathalie: Kinga aranyos volt, mint mindig :D Attila még bent van a villában?

Hurri Kán 2011.11.24. 01:12:06

@sogeking:
Nem láttam, elvették onlinet.
Nem baj, majd holnap :D LEgalább nyugodtan alszom.

nathalie 2011.11.24. 01:12:44

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
JÉZUS EREJE!!! (ezen egy percig röhögtem a poszt olvasása közben,tiszta mama,bár mostanában én is használom...) :D
Te nekem most külön öfit írtál!!! én most annyira örülük :D és még attila is tetszett! :D:D

össze-vissza nézhettem bele az öfibe és hang se volt a tv-n néha,szóval szinte semmit nem értettem.teljesen érthetetlen volt,hogy miért ég attila kisujja :D tulajdonképpen még most is :D

nathalie 2011.11.24. 01:15:07

ja,liluról azt mondta az egyik haverom,hogy turiban vásárolt és közben alkoholista is lett,lefogyott és összeesett,ezért nagy rá a ruha.
de azért mondjuk dugná... :D

nathalie 2011.11.24. 01:17:42

@sogeking:
bent van,péteren ült lovagló pózban. Ez is érthetetlen volt...
most visszanézem ezeket a jeleneteket hanggal,talán más megvilágításba helyeznek dolgokat :D:D

Hurri Kán 2011.11.24. 01:20:15

@nathalie:
Berúgott vásárlás közben? :D

sogeking 2011.11.24. 01:20:23

@nathalie: hmm. én ezt már régóta sejtettem, de mivel mindkettőjüket bírod, gondolom ez nem gond :D

miközben Zoltán Erika megamixet hallgatok, Kinga zuhanyzik :)

Hurri Kán 2011.11.24. 01:24:51

@sogeking:
Az a kisebbik baj. A nagyobbik, hogy BTA is :D

sogeking 2011.11.24. 01:30:12

@gyvy: ami én néztem, ott csak Kinga volt :D

ő-szinte 2011.11.24. 01:30:14

Rohad a netem, negyed percenkent bont le, a faszomat bazdmeg!

nathalie 2011.11.24. 01:32:30

@sogeking:
nem,természetesen nem volt gond. sztem csak be akarták mutatni valakinek,hogy az őszinte comming out-tal nincsen gond... :D:D

remélem kinga a túl sexi lányt nem énekli,arra egyszerűen nincsen jogosultsága :D

nathalie 2011.11.24. 01:34:55

@gyvy:
még józanul vette azt az ocsmány ruhát,akkor még jó volt neki,aztán egy összeesett és nagy lett rá a ruha :D ez a helyes sorrend :d

Hurri Kán 2011.11.24. 01:35:12

@sogeking:
Lehet nekem is be kellett volna csukni a másik szemem :D

nathalie 2011.11.24. 01:36:23

mentem aludni.sziasztok.

Hurri Kán 2011.11.24. 01:37:27

@nathalie:
Már értem! Megvette az ocsmány ruhát, otthon jutott el tudatlanságáig és bánatában inni kezdett. :D

nathalie 2011.11.24. 01:37:37

@gyvy:
az "egy"-et töröld hsz-emből. kösz :)

sogeking 2011.11.24. 01:40:32

Fecó súlyzózással készül a bokszmeccsre, Csaba hasizomra gyúr :D

@nathalie: na igen, de ki a fiú, és ki a lány?

Közbiztonság Szilárd 2011.11.24. 01:42:55

"tedd vissza, mert azok nem a tiedek"

Hát Müller Péter (Iván, Sziámi, kinek melyik tetszik)is írt olyan dalszöveget, hogy "ezek a képek nem a tiédek".
Akkor én is felszisszentem, hogy azért egy ilyen Művelt Péternek azért illene ennél jobban tudnia magyarul.

Bár mondjuk az sem jobb, amikor valaki azzal jön, hogy enyimé, tiedé stb.
(Ezek ugyan létező szavak, csak nem azt jelentik, hogy enyém, tiéd, hanem azt, hogy az én valamimé, a te valamidé stb. - ezek elterjedésében mondjuk Hofi a bűnös, csak ő épp kifigurázásnak szánta.

(A nyelvtantanárnő lehetne egybe? Mégiscsak nyelvtanról esik benne szó. :-)

"A matektanár felméri a szintfelméréssel kezd"
Öööö... hogy is van ez?

"ő is a szíva/törköly feltétlen híve"
És a seprő meg a sima szőlőpálinka, az smafu?
(És akkor a konyakok és brandyk népes családjáról, valamint a szőlőkonyakokról (pl. Metaxa) nem is beszéltünk. A grappa és a rákija szót sem érdemel, az törköly.)
(Valamint Para-Kovács Imre halhatatlan sorával élve: A negyedik sör már tömény. :-)

Hurri Kán 2011.11.24. 01:47:50

És Kingánál ott a baszómackó. :D

sogeking 2011.11.24. 01:48:15

Kinga kicuccolt a nyugiszobába.

Éder mester 2011.11.24. 02:07:53

@foxglove: unicumskip

Nekem is a kavicsosztogatós jelenet villant be.

Az ő részvétele mellett legalább matematikailag kimutatható lenne, hogy ki erősebb a "párbajban".

Mellesleg örkényiül gyönyörű, ahogy a bentlakók rendszeresen a személyes nettó fizikai/pcifaszombazdmegikai átlaguk vélt egész többszöröséből kalkulálják a saját esélyeiket.

Közbiztonság Szilárd 2011.11.24. 02:51:45

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
És ez TÉNYLEG balta volt, a múltkori képpel ellentétben. :-)

Én simán elhiszem, hogy Eszter nem szándékosan fújt 10-est.
Egyszer (talán elsőre) Veronika is 10-est fújt, ha annyira könnyű lenne, megcsinálta volna többször is, de aztán a közelében sem járt, néha még a bábunak sem.

@capa05:
Zászlós csak utolsó évesként lenne, és mivel az már rendes rendfokozat, nem engednék ilyen műsorokban bohóckodni.
A rendőrség ezt kicsit komolyabban veszi, mint az ügyvédi kamara.
Ha meg végez, minimum hadnagy lesz.

Közbiztonság Szilárd 2011.11.24. 03:51:24

@Éder mester:
Ez nem nejlon, hanem vászon.
Ilyet hordanak minden tisztességes vasboltban az eladók.

@foxglove:
Inkognitóban.

@beacska:
Szandi egy nem túl okos, de nagyon jó fej csaj.

@nathalie:
Na, most felhívtam Vatikánt, hogy 16-os Bence holnap intézzen felhívást a világ minden keresztényéhez, félholdányához és egyébhülyeszimbólumányához, hogy imádkozzanak egy hétig azzal a szöveggel: add, istenem, hogy zoltánerika kerüljön be a VV-villába.
És az imamalmomra is villanymotort szereltem, amit rákötöttem Paks-I-re direktben.

Spéter46 2011.11.24. 04:22:20

Engem már csak az foglalkoztat, hogy a kiválasztásnál Eszternek lesz e pofája Annamarira tenni jelet csak azért mert ezt fogja neki mondani Attila és Péter?

beacska 2011.11.24. 07:34:45

nekem az az érzésem, Attila és Péter egyáltalán nem fog senkit befolyásolni a jelrakásnál. Ők ketten megdumálják egymással, úgy is tesznek, de másokat nem rángatnak bele.
Ez a múltkor is jól bevált, kár lenne változtatni rajta.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.24. 07:53:51

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: nagyon helyes, ítéld magad szobafogságra is :PPPPP:DDDDDDDDDD
/mindig meg van nyitva..:D/

lac64 2011.11.24. 08:16:54

Szép reggelt!

@Spéter46: Eszter akkor nullázza le magát szerintem, mert azzal bebizonyítja, hogy tényleg Attiláék csicskája.

@beacska: Szerintem megpróbálják. Ha nem tennék, akkor Vera megy, és a mostani helyzetben viszi Veront. Én mondjuk biztos hagynám a fenébe, de nekik valamiért fontos :)

avanivi 2011.11.24. 08:24:29

Segítsetek ,nem értettem Fecónak mi volt a problémája ?

beacska 2011.11.24. 08:41:30

@avanivi: semmi. kibújt belőle a színésznő. ;D

nathalie 2011.11.24. 08:42:02

@Közbiztonság Szilárd:
nem akarok telhetetlennek tűnni, de talán ha a Kolozsinak írtál volna pár kedves szót, azzal többre mentünk volna... no mindegy :D

beacska 2011.11.24. 08:43:35

@lac64: én is hagynám. Péter helyében elgondolkodnék, hogy azok után, hogy Veron vissza utasította a felajánlott "védelmet" és még le is költözött a földre, érdemes-e bíbelődni vele.
Ha ő lesz a kihívott, akkor legalább megint lehet "zsarolni"..ez is lehet egy taktika.

lac64 2011.11.24. 08:47:17

@avanivi: Péter a büfés, és árúvásárláshoz kevés volt a kp-ja. Attila 30%-os kamatra akart pénzt adni, közben Fecó benyögte, hogy tud ő is adni pénzt kölcsön kamatmentesen. Ezen Attila felkapta a vizet, és ez fajult el teljesen. Amin szerintem Fecó teljesen beindult, az az volt, hogy Attila kvázi befenyegette azzal, hogy a következő párbajon majd nem segít neki.
Egyébként egy teljesen össze-vissza vágott jelenetet mutattak, úgyhogy valószínűleg eléggé manipulált a jelenet

beacska 2011.11.24. 08:49:17

@lac64: Attila nem emlegette a párbajt, csak arra célzott, hogy 2 hét múlva a párbaj UTÁN Fecó idegroncs lesz-vagyis, ha olyan esik ki, akit szeret, úgy kell összekaparni őt (Dya után pl.)

ebben nem volt semmi fenyegető, csak Fecó kapaszkodott bele.

nathalie 2011.11.24. 08:49:44

@avanivi:
tegnap éjszaka megnéztem, de semmit nem értettem. Az viszont örvendetes, hogy valahogy a családját bele tudta venni a nagyjelenetbe :D

Tjuca 2011.11.24. 08:51:02

@sogeking: úristn, már a beszédhangjától a hátamról vakarom le a húst

beacska 2011.11.24. 08:51:23

@lac64: egyébként vicces volt, ahogy Fecó álszenten felajánlotta a pénzét, amikor a Maffia-családos játékban ő volt a legvágottabbfejűbb (húúúú), alig tudott vele kiegyezni a két másik családfő...ez is csak mondvacsinált-kötözködés volt...

beacska 2011.11.24. 08:52:03

@beacska: ...legvágottfejűbb...???ez is hülyén hangzik...

nathalie 2011.11.24. 08:52:57

@beacska:
és mindebből hozta ki, hogy attila azzal fenyegette, hogy őt viszi ki párbajra. Sztem fecónak az egyik kedvenc mondata: "akkor vigyél ki", csak szegény nem tudja ezt sokszor elmondani :D
Remélem most már öntudatára ébred és az új kis csapatával kimutatja majd a foga fehérjét :D mert így besunyiskodik a döntőbe, pedig az egyik legszarabb alak ott bent.

lac64 2011.11.24. 08:53:42

@beacska: Hát lehet, hogy Attila úgy értette, ahogy mondod, de ez egy nagyon félreérhető mondat volt :)

beacska 2011.11.24. 08:54:44

@nathalie: és mit szóltál a földre boruláshoz? egyetlen egyszer sem említette Máriát!!! ez már smafu? Bástya elvtárs már le van szarva?

nathalie 2011.11.24. 08:55:07

szandiról annyit, hogy aki nem látta a vacsora csatában, vagy hal a tortánban az még egyenlőre nem nyilatkozzon :D
egyébként tényleg aranyos lehet, de szegény nagyon egyszerű :)

Tjuca 2011.11.24. 08:56:46

@nathalie: szerintem kicsit túllőt fecó a sebességen, meg hangerőn, de érthető volt. szerintem pusztán annyit mondott, hogy attila sem érinthetetlen, és ne gondolja azt, hogy bárkivel bármikor úgy beszélhet, ahogy csak akar. azért az az utolsó két másodperces nézés attilától árulkodó volt. pontosan értette mi a szitu, a riportban meg nyomta a blődlit. most elkerüli fecót egy kis ideig, aztán újra együtt fognak puncsolni. nem volt ez ennél több, és fecó nem először pedzegeti a témát. kb. azt mondta, hogy ne játssza már a szerkesztőt benn, meg ne nézze hülyének, mert nem az.

beacska 2011.11.24. 08:56:49

@nathalie: és az, amikor Kingával megbeszélte Fecó, hogy aki azt mondja, hogy "vigyél ki", az mind gyáva és fél, azért mondja? ez megvan? Kinguci meg bőszen bólogatott hozzá...:)))

lac64 2011.11.24. 08:57:13

@beacska: Szerintem mindkét fél benne volt ebben. Attila is röhöghetett volna rajta, de ő rögtön azzal jött, hogy ha ezt Fecó megcsinálja, akkor nem áll vele szóba. És még egyszer leírom, hogy egy nagyon megvágott jelenetet mutattak, ki tudja mi volt még ott.

beacska 2011.11.24. 08:57:55

@lac64: ezen nem volt semmi félre érthető. ha fenyegetett volna, vasárnapot mond, nem 2 hetet és az idegességet emlegeti. szerintem egyértelmű volt.

Tjuca 2011.11.24. 08:59:17

@nathalie: lehet, hogy legszarabb alak, de az egyik legjobb játékos. :-Q

lac64 2011.11.24. 09:00:21

@beacska: Két hét múlva mitől lett volna ideg Fecó? Két hét múlva már rég túlvannak a párbajon és a következő arénán is.

nathalie 2011.11.24. 09:00:58

@Tjuca:
tény, hogy attilától az "indulatszó" erős volt, én se mentem volna el mellette szó nélkül.
Sajnos fecót akkor sem bírom. nem úgy mint kingát, aki bolond, vagy gergőt, akinek annyi az esze mint egy marék lepkének. Fecót azért nem szeretem mert egy sunyi, szar alak és nem hiszem el, hogy beszopja az ország a dumáját. egyébként meg fecóka már szervezkedik a kiscsapatával, ő már építgeti ezt egy ideje, shadit is bele vette volna, csak ezeket az öfibe nem mutatják. Amivel nincs is probléma, hiszen péter meg attila már egy ideje ezt csinálja. csak fecó jellemével van a probléma. ezt most máshogyan nem tudtam megfogalmazni...

beacska 2011.11.24. 09:01:20

@lac64: persze, nyilván. de én még mindig tartom, hogy ez történt:
-Fecó felhergeli magát a nyugiban (hmmm)
-kimegy, ül, nézi Attilát, hogy megint ő szerepel
-irigykedik
-beszól, hogy tönkretegye Attila "játékát" (miért nem talál ki magának?)
-szándékosan félremagyarázza, vagy nem tud elvonatkoztatni a fél órával előtte lévő gondolatmenetétől

beacska 2011.11.24. 09:03:11

@lac64: persze. ez egy olyan "fenyegetés" volt, hogy attól lesz ki Fecó, ha olyan megy haza, akit szeret. Nem őt fenyegette, hanem vagy Kingát, vagy Csabát.

a múltkor 1 hétig nem lehetett összekaparni fecót, amikor Dya kiesett...

avanivi 2011.11.24. 09:04:00

@lac64: @nathalie: Már érződik a Kinguci egész napos fülbeduruzsolása Fecón ?

Tjuca 2011.11.24. 09:04:10

@nathalie: én sem bírom, de hogy a legjobban játszik, az tény. ez pedig egy játék. megcélzott egy speciális közönséget, elejétől játszik, felvett egy állandó viselkedést, ami a közönségének szól, abból nem nagyon lép ki. aztán, hogy ezzel mire jut, az jó kérdés, de szerintem jól tolja a játékot. hülyének, bénának, brazil operahősnek látszó taktikus. :-P

beacska 2011.11.24. 09:05:27

@nathalie: ja. legutóbb is "véletlenül", a "szívükre hallgatva" pont eszterre szavaztak, és mindenki Attilát és Pétert szapulta itt ezerrel, pedig ők csak ketten beszéltek össze, nem 4-en...szééép...(tekintsünk el Kingától, akit a hormonjai elvezéreltek)

Tjuca 2011.11.24. 09:06:20

@beacska: a többiek nem ezt csinálják? csak péternek meg attilának fix műsorideje van a riportban. nekem ez marha unalmas, hogy mindig ők vannak ott...

beacska 2011.11.24. 09:07:18

@Tjuca: tudod, ezzel az a baj, hogy éppen azok istenítik Fecót, akik szidják Attilát és Pétert, merthogy "taktikáznak" és manipulálnak....ez olyan álszent dolog...és engem bosszant is.

Tjuca 2011.11.24. 09:07:25

benne akar lenni a tévében. mindnek ez a célja, nem? :-P

Tjuca 2011.11.24. 09:08:29

@beacska: nem, ezzel semmi baj nincs. annyit nem ér az egész, hogy hergelje magát bárki, vagy istenítsen. annyit se, hogy sms-re dobálja a pénzét. ha meg igen, megérdemli mindenki a sorsát. :-DDD

beacska 2011.11.24. 09:09:35

@Tjuca: mert ők tudnak egy értelmes mondatot elmondani, és mert fecó sunyiban csinálja.
nem hívhatják a riportba, hogy "meséld már el, kivel mit sutyorogtál a nyugiban"
Attila és Péter harsányan, mindenki előtt nyomja a dolgokat. ERRŐL lehet a riportban beszélni...a hatszemközti kupaktanácsról nem.

avanivi 2011.11.24. 09:14:13

Ezek szerint Fecó azért szól bele a Péte-Attila vitába, mert Attilába akart belekötni.

avanivi 2011.11.24. 09:15:35

A szoba másik végéből kiabál ,nem is volt a közelükben.

Hurri Kán 2011.11.24. 09:32:45

Jó reggelt. :)
Most akkor jön Zoltán Erika? :D

avanivi 2011.11.24. 09:37:28

@gyvy: Jó reggelt :)Igen,és a Gjon is,hozza a buzukit.

Hurri Kán 2011.11.24. 09:47:16

@avanivi:
ÉS könyörgök, vigyék Zalatnayt is énekelni. Azt hiszem, felülmúlhatatlan est lenne. :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.24. 09:51:02

@Közbiztonság Szilárd: ez után a műsor után vicces lesz, ahogy végigkísérti fél életében a múltja.
"Én VVCsaba hadnagy, esküszöm, hogy a Magyar... "

csicserierika 2011.11.24. 09:51:43

én Mága Zoltán és a Zangyalokra tenném voksom :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.24. 09:56:43

@lac64: ja, nekem is ez volt az érzésem; össze vissza vagdosták az egészet, voltak totál összefüggéstelen mondatok és párbeszédek.
És az is elég feltűnő volt, hogy Fecó milyen manírosan hisztériázott, igaza van annak, aki azt írta, hogy ez a kameráknak, a nézőknek ment, mert valszeg tisztában van azzal, hogy -mivel nem nagyon csinál semmi érdekeset- kevés műsoridőt kap.
Azzal, hogy nekiment Attilának, most sok Attila-Péter ellenes nézőtől bezsebelt pár sms-t, szükség esetére.
Amúgy meg se füle, se farka nem volt a mondanivalójának, az meg, hogy az "apádfaszát" -ból hogy tudta kikerekíteni azt, hogy Attila bevonja a családját a balhéba, hát... inkább nem mondok semmit, mert nem lenne PC. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.24. 09:58:05

@csicserierika: :D:D

És Bódi Gusztiék Margóval? hm? Egy kis árányeső a villára...? :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.24. 10:01:16

@nathalie: én láttam mindkettőben. De hát Szandit sose az eszéért szerettük.. :D Igaz, hogy vannak dolgok, amit nem lehet megbocsátani neki (pl. jódlizás) de legalább nem egy picsáskodó rosszindulatú némber.:)

csicserierika 2011.11.24. 10:05:13

@pushpang: jó lesz az ólomesőnek is :)

lac64 2011.11.24. 10:17:56

@beacska: Ki Fecó csapata? Kinga és Csaba? Kinga nem Eszterre szavazott, Csaba pedig következetesen Eszterre szavaz és fel is vállalja, hogy nem szereti Esztert (lásd egyedül ő volt Shadi oldalán, pedig Shadi sem volt a szíve csücske)
Fecó valóban olyan, mont a ringlispil, Eszterre szavaz, de Eszterrel készíti a Shadit fikázó beszámolót, majd Shadit várja vissza

Lotyóbridzsida 2011.11.24. 10:20:50

@csicserierika:

ónosáső, csak a stílusosság végátt:D

lac64 2011.11.24. 10:21:58

@beacska: Attila és Péter tegnap ugyanúgy sunyiban nyomta. Ráadásul azt az AM-es dolgot, amire egy nappal ezelőtt azt mondtad, hogy lehetetlen, mert Péter kedveli AM-t. :)

csicserierika 2011.11.24. 10:22:07

@Lotyóbridzsida: ja, ja, de az alapgondolatban megegyeztünk, úgy látom :)

Hurri Kán 2011.11.24. 10:22:15

Blamázs Palit a villába! :D

lac64 2011.11.24. 10:29:46

@pushpang: Marha jól elvitatkozunk egy olyan jeleneten, ami akár teljesen máshogy is lejátszódhatott a valóságban. A videóban AM bent ül, kameraváltás, AM éppen kint rágyújt, 10 másodperc múlva bent pásztáz a kamera, AM erre ott van :D.
Fecó meg mikor nem maníros, meg mikor nem a kamerának játszik? :D

hétszűnyű kapanyányimonyók 2011.11.24. 10:32:21

Fecó öntudatára ébredt, Attila meg akarta neki szabni, hogy mit tehet, mit nem, erre bepöccent és csak azért is adott Péternek zsetont.
Erre Attila szidni kezdte Fecót, meg befenyegette. Fecó erre még jobban bepöccent és beolvasott Attilának. Olyan dolgokat is belevont a vitába, amik Attilát zsigerig hatolóan bántották: felhívta a figyelmet arra, hogy Attila bárkire rárakatja a jelet, ha éppen úgy gondolja. Ennyi történt.

Eszterre most először tudtam úgy nézni, hogy mosoly volt az arcomon. Képes volt Attilával és Péterrel megegyezni, hogy Veronikát segítik a játékban.
Erre az első adandó alkalommal hátba szúrta a két manipulátort. Nagyon szép volt! És utána ártatlan bociszemekkel mondta, hogy nem volt szándékos a 10 pont :) Eszméletlen az ügyvédnő hidegvére!
Egy majom 2 centis agyát eltalálni véletlenül nem lehet. Ha valóban mellé akart volna lőni, akkor azt csinálja, mint Dya az üvegre dobálós játékban. Egyszerűen leejtette a golyót és így Csaba nyert. De Eszter hosszú másodpercekig célzott és telibe találta az agyat. Gyönyörű jelenet volt! Honnan tudod, hogy egy ügyvéd hazudik? Hogy mozog a szája :P

hétszűnyű kapanyányimonyók 2011.11.24. 10:39:11

@lac64: Igen, nekem is ez jött le, egyértelműen Attila uzsorakamatra akart kölcsönadni Péternek, Fecó meg kamatmentes kölcsönt ajánlott. Erre Attila befenyítette Fecót egy párbajra utalással. Erre Fecó bepöccent, majd Attila "apádfaszát" beszólása után még jobban. És ahelyett, hogy visszafenyegette volna Attilát, a legjobb megoldást választotta, Fecó még további pénzt adott Péternek :) Ez azért elegánsabb megoldás volt, mint Attila "apádfaszát" ugatása.
Attila ne tudom milyen vállalkozó-üzletember, ha nem képes alkalmazkodni a piachoz. Fecó semmit rosszat nem tett, csak kamatmentesen adott kölcsön Péternek. Attila meg uzsorázott.

beacska 2011.11.24. 10:46:32

@lac64: Fecó kb. 2 hete (a jeladás előtt 3-4 nappal) közölte Attilával és Péterrel, akik ÉRDEKLŐDTEK, tehát semmi nyomás nem volt, hogy kire fogja rakni. meggyőzte-e őt AM, mert nekik nem fűlik rá a foguk.
Akkor Fecó kategorikusan kijelentette, hogy Csaba, Kinga és még valaki (tán Shadit mondott?) és ő tutira Eszterre fogja tenni.
Ez után mentek Eszterhez, hogy van neki már 4 tuti jele. Kinga az utolsó pillanatban térült el a céda felé.

beacska 2011.11.24. 10:47:50

@lac64: majd meglátjuk. ;D szerintem nem lesz AM. Furcsa mód Vera jóval ezelőtt a beszélgetés előtt már felvetette AM-t. Most akkor ki is az ötlet szülőatyja(anyja)?

beacska 2011.11.24. 10:50:21

@hétszűnyű kapanyányimonyók: Attila poénkodott, Fecó meg kötözködött. Méghogy semmi rosszat??? hül-hül---mit kell még tennie, hogy lehulljon az álorcája???

beacska 2011.11.24. 10:53:54

@hétszűnyű kapanyányimonyók: látom, te is bekajáltad a Fecó Színházat :DDD

lac64 2011.11.24. 10:55:12

@beacska: Ugye azt nem gondolod komolyan, hogy Vera azt az ötletet adja Attilának és Péternek, hogy tegyék AM-re?

lac64 2011.11.24. 11:03:41

@beacska: Figyeld Attila metakommunikációját is. Attila Fecóval szemben nem poénkodott, hanem vér komolyan vette az első perctől. Nem is értettem a szitut, hogy ezen hogy lehet összeveszni ilyen állat módon. Ehhez a vitához nagyon kellett Attila is.

antiszociális taho_kismama 2011.11.24. 11:04:28

@avanivi: attila kingán szocializálódott, így odavetett fecónak egy apádfaszát

beacska 2011.11.24. 11:05:44

@lac64: nem, mivel nem beszélnek egymással. De(!) tegnap Attila úgy mondta ezt ez AM-jelet, mintha "elterjedt" volna.
Egyszerűen Vera elkezdte terjeszteni (a lányokkal való pilótakeksz evés alatt), és most már lassan tényként kezelik. 3 napja még senki nem hallott róla (se Veron, se Seri, se Eszter), most meg már tény???

beacska 2011.11.24. 11:07:07

@lac64: persze, kétségtelen. Én csak azt próbálom érzékeltetni, hogy nem feltétlenül Attila a hunyó az ügyben. sőőőt...

nosce 2011.11.24. 11:34:44

@beacska:
"-kimegy, ül, nézi Attilát, hogy megint ő szerepel
-irigykedik
-beszól, hogy tönkretegye Attila "játékát" (miért nem talál ki magának?)"

Így van, Feco látta h Attila műsort ad, na most miután már rég szerepelt, ö pont azt találta ki, h azzal szerepel h elrontja Attila játékát. És tönkre is vágta, be is került az öfibe főhelyen, mi ezzel a gond ? :)
Ahogy meg arra, h Attila azt mondta valamire h apádfaszát behozta h Attila felemlegette a családját (apád ....) az zseniális volt, tud ez a Feco nem kicsit :)

antiszociális taho_kismama 2011.11.24. 11:49:19

@anica inkognitóban: azt hiszem, sokkot kaptam :)

@avanivi: :D

egyébként azt tudja valaki, hogy péter miért kapott felmentést tesiből?

lac64 2011.11.24. 11:51:15

@nosce: Persze hogy tud, hiszen nagyoktól tanult. Ahogy Shadit megvádolták azzal, hogy megalázza a nőket, az csoda volt :D

nosce 2011.11.24. 12:02:09

@lac64:
Hát igen, Eszter se gyenge :)
Attila ott követte el a hibát, h éppen kreatívkodott egy szerepet(uzsorás) , és nem tudott a másik síkra (Feco játéka) figyelni, meg arra h Feco kölcsöne már így is tönkrevágta az ö uzsorás szerepét ezért váltania kell és valami humorral (amit sokszor tud) pl. adj nekem is Fecó 300-t, elütni..

lac64 2011.11.24. 12:34:47

@nosce: Ugyanezt gondolom, Attila hülye volt, komolyan vette ahelyett, hogy elvette volna Fecó szerepét :)

oázis · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.11.24. 12:35:19

Ismerek olyan kontrollmániást, mint mengele, aki most azt állítja ő maga viszi ki fbmegkingucit párbajra... nyilván érzi, hogy valaki úgyis ki fogja vinni fbmgkingucit, és kinn is fogja hagyni, mert szegény szörnyella de frász közutálat tárgya, (még a kínzóját is jobban elviseli az ember, mint magát az áldozatot, ami a nézőknek is rendkívül kínos helyzet..)

szóval mivel valaki úgy is kiviszi fbmegkingucit, akkor már legyen ő maga mengele, még akkor is, ha ezzel saját magát fosztja meg a kínzás örömétől, lásd a "Lepkegyűjtőt", amikor már végképp lemerülnek az elemei, kifárad saját áldozatának kínzásába...

irodalmilag amúgy ajánlom figyelmetekbe ezt a nagyon hasonló helyzetet:

"Ha nem hiszed el, meghúzom a ravaszt – mondta és a mellkasomhoz szorította az ötcentis pisztoly csövét – Tudod, hogy ilyen van a CIA-soknak is?"

mindenamino.blog.hu/2011/10/30/jott_utanam_mint_egy_sebzett_boleny_meztelenul_birkoztunk_a_lepcsohazban

lac64 2011.11.24. 12:38:51

Az online elejét nézve már értem Csaba matektudását és, hogy a szülei miért nem akarnak szerepelni.

A szerkesztők pedig nem normálisak. Gergő és Shehere enyelgését mutatják, közben Csaba hangja van alákeverve, aki éppen egy szöveges egyenlet megoldását magyarázza a többieknek :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.24. 12:52:17

@oázis: Brrr... mária, már megint mengelézel,tényleg nem kéne.

lac64 2011.11.24. 12:58:09

@pushpang: Anyuka matek-fizika tanár

christaylor 2011.11.24. 13:20:52

@nughop: ez így van,én elég sokat emlegettem itt akkoriban,valóban nagyon sziNpatikus pasi volt. de azt te honnan tudod? beírtad a gugliba,hogy "matektanár-hogyvolt" és kiadta ezeket a nickeket?

W.Jack. 2011.11.24. 13:31:16

@christaylor: Ennyire azért nem volt egyszerű, de relatív könnyen előugrottak a felsorolt nickek, és a hozzájuk tartozó matektanárt sziNpatizáló megjegyzések :).

capa05 2011.11.24. 13:31:19

sziasztok!

@hétszűnyű kapanyányimonyók: jómagam iskolai tanulmányaim alatt dicsekvés nélkül mondhatom, hogy (az alapos gyakorlati munka meghozta a gyümölcsét) nagy pontossággal tudtam köpőcsővel célba juttatni a papírgalacsinokat , tarhonyát és egyéb "lövegeket".
Ezen tapasztalatok birtokában,Eszter véleményem szerint véletlenül talált be az "agyba".
Egy új eszköz gyakorlat nélkül...:)

lac64 2011.11.24. 13:33:48

@capa05: A példában a köpőcső a löveg. Bocsi :D

capa05 2011.11.24. 13:35:35

@lac64: bocs lövedéket akartam írni csakközben máshová figyeltem!!!:( való igaz!!

christaylor 2011.11.24. 13:38:14

@nughop: az az igazság,hogy a mostanit egyáltalán nem nézem,mert konkrétan, khm,szar,de mikor hallottam,hogy megint iskolás hét lesz,akkor belekukkantottam tegnap,hátha visszatér a matektanár. és igen.ettől függetlenül továbbra sem fogom nézni,de kellemes emlékeket ébresztett bennem a jelenléte. :)

lac64 2011.11.24. 13:40:28

@pushpang: Lehet, hogy erről Csabának más lenne a véleménye :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.24. 13:51:05

@lac64: nemtom, állítólag nem könnyű egy pedagógus gyerekének lenni.. én általános iskolában azért mindig irigykedtem rájuk egy kicsit. Később már nem annyira. :D

hétszűnyű kapanyányimonyók 2011.11.24. 13:51:47

@capa05: Ki van zárva, hogy az a lövés véletlen lett volna. Ha el akarja véteni, akkor egyszerűen lőtt volna egy méterrel mellé és tuti nem szerez pontot. Vagy olyan gyengén fújja meg a csövet, hogy éppen csak kipottyan a nyíl belőle. De ő védettséget akart.
Ahogy szerintem Péter is magának szerette volna, hiszen ő lett a második Eszter mögött. Szó Aki egyedül direkt mellé lőtte, az Attila volt.
Eszter mindenképpen célzott lövést adott le a majomagyra.
Én is mestere voltam a fúvócsövezésnek, alufólia lövedékekkel, a cső pedig egy csehszlovák töltőceruza burkolata volt.
Eszter átkúrta a többiek fejét, jó taktikával ismét védettséget szerzett.
És utána tehénszemekkel azt hazudta a szövetségesei szemébe, hogy ő nem így akarta. Péter persze vissza is szólt, hogy lófaszt volt ez véletlen.
Eszter lassan kinyírja a szövetségeseit is, akik eddig segítették. Érdekes fejlemények.

capa05 2011.11.24. 13:54:27

@pushpang: azért egy általános iskola felső tagozatához, szerintem nem kell matektanár anyuka...:)az szerintem még csak számtan és nem matematika..:)

Tjuca 2011.11.24. 13:55:53

@lac64: és mi az összefüggés?

MagasMacska 2011.11.24. 13:58:50

@lac64: Volt már matek-fizikatanár gyereke osztálytársam. Gyönyörűen énekelt, de a matek...

capa05 2011.11.24. 14:00:32

@hétszűnyű kapanyányimonyók:
egy új eszközzel annyira pontosan (sajnos nem tudom bebizonyítani)kizárt dolognak tartom változatlanul.
Azt elfogadom , hogy el akarta találni az alakot és így sikerült,annyira nem akart látványosan mellé lőni, mert annál "önérzetesebb" vagy nem akarta látványosan Veronika győzelmét!

hétszűnyű kapanyányimonyók 2011.11.24. 14:01:41

Csaba tudja az alapvető matekot. Ebben semmi érdekes nincs.
Hogy a többiek miért nem vágják a témát, az viszont érdekesebb kérdés.
Ez egy olyan ország, ahol az általános iskolákban az a cool, a trendi, a fasza gyerek, aki nem tud semmit, sose tanul, bukdácsol, túlkoros, védelmi pénzt szed az iskolában a többiektől és kibukik.
Aztán csodálkozik az ország, hogy az életben ezek az emberek nem viszik sokra, vagy csak vashulladék gyűjtésből fognak tudni megélni.
A villa iskola is hozza ezt a mintát. Ki a legjobb fej gyerek? Péter, aki lóg az iskolából, Attila, aki direkt pökhendi a tanárral, meg aki végig zavarja az órát.
Tapasztalatból mondom, hogy pl. Kínában, Indiban, Dél-Koreában a gyerekek örülnek, hogy tanulhatnak, kibaszott erős verseny van, tudják, hogy aki nem tanul jól, sőt kiválóan, az kurvára lemarad az életben, karrierben, semmire nem viszi. Ott a tanulás komoly befektetés, itt meg kellemetlen időtöltés. Magyarországon meg még mindig trendi a rossz, túlkoros diák típusa. Ott is tart az ország, ahol.
Ja, persze Indiában, Dél-Koreában nem is a kommunikáció-picsa-szociológus-büfé-marketing szakok a menők, hanem a mérnöki, természettudományos képzések. Oda meg matek kell.
Az olyan embert, aki büszke arra, hogy semmit nem tud matematikából, úgy vágnám fültövön, hogy leesik a feje.

hétszűnyű kapanyányimonyók 2011.11.24. 14:06:45

@capa05: Egyáltalán nem akarta Veronika győzelmét, amit meg is értek, mert neki pont nem érdeke Veronika bent maradása, ráadásul harmadjára egy huzamban nem akart párbajozni. Veronika neki egy esküdt ellensége, Veronka folyton húzza a száját az iskolában is, amikor Eszter valami jót szól.
Azzal a profi fúvócsővel pont oda lehet lőni, ahova akar az ember. Van célgömbje is. Nem volt véletlen Péter 10-es találata sem.
Amúgy egyszerűen elkerülhetnék Attiláék, hogy Veronka menjen párbajozni: magukra rakatják a jelet és akkor ők hívhatnak ki valakit. Akkor mondjuk Péter kiviszi Pornós Verát és Veronika meg van védve.
De persze a manipulátorok nem ennyire bátrak. Mint mondták: bárki menjen, csak ne mi.

beacska 2011.11.24. 14:07:29

@hétszűnyű kapanyányimonyók: neked van iskolás gyereked? mert qurvára mellé lőttél ezzel a dumával..:DDD
te olyan jókat tudsz kitalálni! Tök jól hangzanak, meg szép hosszan le is írod, aztán semmi köze a valósághoz.
Nekem 2 gyerekem van, az egyik középiskolás, a másik felsős. TE mi alapján írtad ezt???

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.24. 14:20:47

@hétszűnyű kapanyányimonyók: szerintem is inkább véletlen volt... az ilyen játékokban (pl.Darts), vagy nagyon sokat kell gyakorolni ahhoz, hogy a megfelelő helyre juttatva a lövedékét, a pontszámot érje el valaki, vagy kurvanagy mázlista kell, hogy legyen. :)
Emlékszel, Veronika is dartsozott egyszer Péterrel,Verával és Krisztofellel egyszer, el is mondta, hogy ő nagyon béna, el se szokta találni a táblát. És asszem elverte őket, mert mindig betalált. Véletlenül.

Eszter egy elég rafkós csaj, de nem hiszem, hogy ilyesmire is rákészült odakinn, akkor egyszerűen csak jól sikerült a "köpése"... :D

Az a része igaz lehet a dolognak, hogy tudatosan nem akart mellélőni, de feltehetőleg úgy gondolta, hogy elég, ha eltalálja a táblát, szerez 1-2 pontot, és hát jobban sikerült, mint várta. :)

beacska 2011.11.24. 14:22:48

@pushpang: Vera és Péter nyert akkor. Jutalmuk tantra szex lett ;D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.24. 14:23:53

@beacska: oppárdon, tényleg. :D
De eleinte tényleg jól ment Veronikának, holott...

Hurri Kán 2011.11.24. 14:27:23

Korda házaspárt a villába!

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.24. 14:30:12

@sandokan: hülyeségeket beszélni.. de azt nagyon :DD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.24. 14:30:42

@hétszűnyű kapanyányimonyók:
"Az olyan embert, aki büszke arra, hogy semmit nem tud matematikából, úgy vágnám fültövön, hogy leesik a feje."

Aztakurva.

Nem inkább az őt -a pl. számtanra, matematikára nem megtanító, azt nem megszerettető- pedagógusokat kellen inkább picsán rúgnod?

Hurri Kán 2011.11.24. 14:31:20

@sandokan:
A nevemet ;-)

@anica inkognitóban:
Tengermély tiszteletem a parancsnokasszonynak. :)))

sandokan 2011.11.24. 14:32:14

@anica inkognitóban: jobb mint az önkéntes igehirdetőket olvasni.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.24. 14:32:52

@gyvy: helló :))
csak két percre ugrottam be, de úgy jártam, mint az egyszeri feleség: Drágám, átugrom szomsédba 10 perce.. félórénként kavard meg a levest! :DD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.24. 14:33:33

@sandokan: ja, szórakoztató, az biztos.. a kettő nemhogy nem zárja ki egymást..:D;)

sandokan 2011.11.24. 14:37:15

@hétszűnyű kapanyányimonyók: "De persze a manipulátorok nem ennyire bátrak. Mint mondták: bárki menjen, csak ne mi. "

szevasz csituvan! még mindig ontod magadból a baromságot, pedig a játék, érted a j-á-t-é-k alapvető dolgaival sem vagy tisztában. már többször megbeszéltük itt, mi a "kurva magyarok", idézet tőled, hogy ez nem a bátorságról szól. ez így megint egy hatalmas délibáb, azért csak próbálkozz, te hős.

Hurri Kán 2011.11.24. 14:40:18

@anica inkognitóban:
Mire kétszer kifutott, csak hazaértél, nem? :D

beacska 2011.11.24. 14:41:14

@pushpang: jaaa, és mindig az a büdös kölök a hibás ;D

Stella70 2011.11.24. 14:44:46

@hétszűnyű kapanyányimonyók:
Nagyon jól tette Eszter hogy elhappolta a lila kendőt Veron elől. Pont olyan szemét volt Péterékkel mint ők vele. Végre használta egy kicsit az eszét.
Egyébként nagyon gyenge volt a tegnapi aréna. Kb mint egy kerületi vetélkedő olyan színvonal volt. Majd Lilu mondja "kőkemény küzdelemben". A következő Arénában feldobnak 10 labdát és aki elkapja a pöttyöset az lesz a védett?

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.24. 14:46:41

@gyvy: mert sosem ott jár az eszem, ahol kéne..:DDDD
na, tényleg húzok, mert senki nem csináljs meg helyettem a melót :(
sziasztok :)

Hurri Kán 2011.11.24. 14:51:57

@anica inkognitóban:
Most nagyon rendes vagyok, és ezt a labdát nem csapom le. :DDD

felka 2011.11.24. 14:55:38

jól berágtatok erre a kapanyánimonyók gyerekre. pedig nem minden alapot nélkülöző a kirohanása.

természetesen a jelenlévők csemetéi mindig kivételek :))

sandokan 2011.11.24. 14:57:35

@nosce: csak a tények kedvéért, a múlt héten a szaunában kinguci elküldte a durva anyába fecót, most mégis öribarik. ahhoz képest egy apád micsodája alsó tagozat, persze nem a művész úrnál. letérdel, imádkozik, földet csókol. bravó.

Tjuca 2011.11.24. 15:30:39

ma van kiválasztás vagy hétvégén?

hétszűnyű kapanyányimonyók 2011.11.24. 15:32:41

@Stella70: A "küzdelem" tényleg elég minősíthetetlenül uncsi volt, izgalom nulla. Később sem éppen látványos játékokban mérték össze a szerencséjüket.
A taktika tehette volna végleg lapossá a végjátékot, de Eszter szépen önzőzött és így védett lett, csak ez adott egy csavart az egész bohóckodásnak, és mentette meg a dögunalomtól az aréna játékot.

@sandokan: A játékkal tisztában vagyok, csak Péter és Attila szájtépése idegesít, hogy hogy védjük meg a kiscsajt, Veronkát, akit amúgy meg sem kell védeni senkitől... Akit még Péter is ki akart dobni a villából nemrég. Egyszer úgyis kiesik mindenki, ezt Péter tudja legjobban a valóságshow-s múltjával, nem nyerhet csak egy ember. Ehelyett azon vergődnek, hogy hogyan szerezzünk neki védettséget, hogy védjük meg Pornós Verától, kire rakassuk a jelet.
Az miért nem jut eszükbe, hogy ők elég erős játékosok, magukra rakatják a jelet, aztán kivisznek egy gyenge, de hisztis csajt. Attila Kingát, Péter Verát, vagy bármelyikük Annamáriát. És kint hagyják. Mert ezeket tuti kint hagynák. Most az a legnagyobb bajuk, hogy az állandó ágyútöltelék Eszter éppen védett, ezért nekik kellene odaállni és mutatni valamit.
Csakhogy már Pornós Vera vagy Annamária is kijelentette, hogy ha rá kerül a jel, akkor ők nem Veronkát, hanem Pétert, vagy Attilát viszik ki. Szóval már az sem működik olyan egyértelműen, hogy rárakjuk X-re a jelet, aki Y ellensége, ezért biztos, hogy Y-t viszi ki, nem minket.

nathalie 2011.11.24. 15:36:25

nem hiszem, hogy ha vlaki elismeri harminc évesen hogy nem ért a matematikához, az erre büszke lenne vagy ezt követendő példának szánná. a lakosság 70%-nak (csak tipp) semmi köze a matekhoz, alapvető dolgokat nem tudnak megérteni, vagy más számára alapvető dolgokat, ettől ők még nem hülyébbek.
Az hogy az oktatásunk miért tart ott ahol tart sztem nem feltétlenül csak attila és a hozzá hasonló nem jól tanulok a hibája... Sorolhatnánk, hogy mégis miért nem várja el a szülő a gyerekétől, hogy a legjobban hozza ki magából (manapság ez már nem divat), miért lesznek egyre gyogyósabb feladatok pl az érettségi kérdések, miért olyanok mennek tanárnak, akiket nem érdekel stb, stb, stb.
Régen is volt olyan aki kicsit rosszabb volt vagy linkebb alak, csínytevő stb, attól még az osztály ebbe nem halt bele és mindenki képességeihez mérten teljesített, nem lett a többiekből sem iskolakerülő félhülye egy-két ember miatt, persze akkor ezt sem a tanárok, sem a szülők nem engedték.
És nálunk igenis az volt a legjobb fej gyerek aki pimaszabb volt, az osztály bohóca, aki helyettünk követte el a csínyeket, de ettől mi még tovább tudtunk tanulni. sztem ez mindenhol így volt.szóval sztem azért nem kellene messzemenő következtetéseket levonni attila és péter pár csínytevéséből.

Tjuca 2011.11.24. 15:36:31

@hétszűnyű kapanyányimonyók: ööö hát mi izgalom kellhet még egy amputáció+hamvasztás elem mellett???

de most ezt nagyon komolyan kérdem, ez minden eddigi arénára írom. hogyan lehet még ennél jobban izgalmasabban küzdeni???

(spéci bárki vágja le az ujját, nekem fájt a tv előtt, pláne, hogy mindenki csak nézte.)

kékdelfin 2011.11.24. 15:36:46

@hétszűnyű kapanyányimonyók: Gondolom láttad a tegnapi műsor végén a mai öf előzetesét. Na, ott megkaptad a választ is. Persze erre meg azt fogod mondani, hogy csak a szájuk jár.
Ejj az a sapka!

304/3 · http://orfiban.blog.hu 2011.11.24. 15:38:42

Tegnap a Lilu pont úgy nézett ki, mintha szpokk kapitány csaja lenne

kékdelfin 2011.11.24. 15:38:45

@Tjuca: Szerintem oroszlánokra gondolnak. De csak is úgy, hogy vagy péter, vagy attila, esetleg ketten együtt kűzdenek meg az oroszlánokkal, és persze elulmaradnak! Más nem izgalmas szóba sem jöhet.

Hódos Hajnalka 2011.11.24. 15:41:44

az van, hogy két órája ülök a monitor előtt bambán és nem bírok egy szót leírni.

rugdossatok! :)

Tjuca 2011.11.24. 15:44:38

@nathalie: szerintem két malomban őrlünk. az egyik a sikk hülyének lenni malom a másik a mé kell mindenkinek teller edének lennie malom. az igazság meg odaát van. :-P

átlagos vagyok matekból, ment anno a deriválás is, integrálás is, de jobban szerettem a logikai feladatokat, ami nem is matek.

na most két társaságba szoktam csöppenni. az egyik, ahol menő algoritmusokban társalogni, és értelmiséginek lenni. ott én kikérem magamnak, mint attila, és teszem a hülyét.
a másik társaság, aho ügyan nem hülyék, de sikk azt állítani, hogy két szám osztása már meghaladja a képességeimet, hát kinek van erre szüksége, csak a stréber jocika használja, aki egy százasé tanársegéd a tasnahorpányi fősulin, én meg médiamogul lettem havi fél misié.

hát így. belőlem meg nem lett semmi, de nem kapok fosógörcsöt, mert megtanultam integrálni. :-D nem is vagyok menő.

Tjuca 2011.11.24. 15:46:12

@Szomszéd Márgítká (valoravaltokolcson): máskor csabát érte a vád, szóval ez "általános". szerintem ez a játék tök jó része, csípem, ahogy pezsegnek, mint aranyhal a királyvízben.

nathalie 2011.11.24. 15:47:38

@Tjuca:
én egyik féle társaságba se járok. csak itt beszélgetek a matekról :D:D
egyébként sztem attila annyira nem lehet hülye matekból, és inkább azt csinálja amit Te is írtál, teszi a hülyét. Még mindig jobb, mint okosnak beállítani magadat, meg úgymond érteni hozzá, aztán csaba minden feladatnál lealázza. :D

Hódos Hajnalka 2011.11.24. 15:50:52

@capa05: úgy tűnik, mindahány. :D

capa05 2011.11.24. 15:54:19

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: rendben én benne vagyok! amit fel akarsz vetni...:P:D Kell egy kis pihenés...:)

Hódos Hajnalka 2011.11.24. 15:55:48

@Binbir gece: nahh, azt gondolom, hogy te szó szerint!

@capa05: lesz! :)

az én rózsám vasutas 2011.11.24. 15:55:58

Szép és jó játék ez az aréna, de lehetne nagyobb a költségvetése. A vv mellett más színvonalas műsort is nézek, jó lenne látni Esztert, hogy szerzi meg itt a lila kendőt.
www.youtube.com/watch?v=ZP6IjFd24MU&feature=related

nathalie 2011.11.24. 15:56:15

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
én is pont azt akartam írni, hogy ha gondolod miattam lehet ez a ami igazolt hiányzás... :D:D

sandokan 2011.11.24. 15:57:49

csak néztem, ahogy attila földre vitte pétert az udvaron, majd mögé került. az anti mozgás, meg bénázás ellenére, ezek alapján van némi küzdősport tapasztalata.

mondjuk a survivor-ben nem lenne életképes, mert ott egy ilyen sérülés már végzetes. szinte levágja az úját, majd még fel is gyújtja a szerencsétlen, de legalább jót röhögtem.

nathalie 2011.11.24. 16:00:20

@sandokan:
reménykedtem hogy az attila -péter test a test elleni küzdelemben nem más momentumot emelsz ki :D

Hódos Hajnalka 2011.11.24. 16:04:17

@nathalie: gondolod, kihagynám az apád faszát? :DDDD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.24. 16:05:04

@sandokan: igen, szerintem is csinálhat/ott valami küzdősportot, az a lábmozdulat elég beszédes volt. Meg ahogy később leszorította a Petit.
Mielőtt ráült. :D

nathalie 2011.11.24. 16:07:13

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
remélem most indulatszóként használtad mindezt, és nem vágyaid tárgyaként... Bár sztem már nem sok vizet zavarnál anyámék több mint harminc éves házasságában, de no de azért mégis Hajni! korban akár a Te apád is lehetne! :D:D:D:D:D

sandokan 2011.11.24. 16:08:53

@nathalie: most, hogy mondod, tényleg. de nem.

mint két gyerek, de ezt ott bent szerintem nem is lehet másként elviselni. persze bambulhatnának ki a fejükből ők is, de ez így egy kicsit szórakoztatóbb.

nathalie 2011.11.24. 16:09:10

@pushpang:
tipikus birkózó feje van attilának....:)

sandokan 2011.11.24. 16:12:32

@pushpang: így van, az a lábmozdulat volt az első, amire felkaptam a fejem és a mögé kerülés, meg annak sebessége volt a másik. reszkess gergő.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.24. 16:13:50

@nathalie: úristen, mire gondolsz?? Mit nem láttam? :D

/az a baj, hogy egy csomó mindenről lemaradok, mert ha gépnél vagyok, háttal ülök a tévének. Tudod milyen szar így percrekésznek lenni? :D/

nathalie 2011.11.24. 16:15:31

@pushpang:
én semmire sem gondolok és semmit nem láttam :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.24. 16:15:41

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: nem értem, miért kell belekeverni a családot, jó hogy nem vágsz hozzá mindjárt 300 forintot (30%-os kamatra.) :D

BarBwire 2011.11.24. 16:15:49

@Binbir gece: nekem tetszik, akkor minket szórakoztatnának, nem magukat.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.24. 16:17:02

@nathalie: lehet, hogy ezért olyan karfiolosan szexik a fülei is? :D
(Vagy szexisen karfiolosak?)

Hurri Kán 2011.11.24. 16:17:51

@pushpang:
Idén még lehet magasabb :D

nathalie 2011.11.24. 16:18:17

@pushpang:
most mondjuk jól jönne az a 300 ft.... :D

egyébként meg nem tudtam, hogy szexisek attila fülei, de örülök, hogy ez is tetszik valakinek :D:D:D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.24. 16:19:51

@sandokan: Gergő olyan, mint egy víztorony. Szilárd és statikusan lomha. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.24. 16:25:18

@gyvy: azt azért nem szeretném, ha azt látnám az rtl híradóban, ahogy a kommandósok földreteperik H.H. budapesti lakost, aki közben folyamatosan azt kiabálja (kikockázott fejjel), hogy "ma még öfit kell írnom, basszátok meg!". :D

nathalie 2011.11.24. 16:27:55

@pushpang:
olvastam a sorok között :D:D

Hurri Kán 2011.11.24. 16:29:40

@pushpang:
Amilyen jól működik mostanában a TEK, lehet, egy ártatlan, munkájából hazafelé siető, mondjuk díszállat kereskedésben dolgozó eladónőt tartóztatnának le. :D

avanivi 2011.11.24. 16:39:28

Ilyen bankárok kellenének mint a Fecó, aki csa úgy odavág egy játék ötszázast kamat nélkül:)

nathalie 2011.11.24. 16:43:45

@avanivi:
ki kellett volna várni mit kér érte a kamat helyett... :D

E-leonora 2011.11.24. 16:53:22

@pushpang: Bajai. legalábbis a tavalyi halléjéből erre következtettem.

sandokan 2011.11.24. 16:55:32

@nathalie: semmit, csak eleve kellemetlen volt neki ez a játék, meg az, ami az elmúlt pár napban történt.

nyíltan kinga és az arab mellé állt, aki szerencsére kint is maradt, közben attilát elkezdte szurkálni, a bulin is az outcast brigádban nyűglődött, erre tessék, most még a lila kendő sem csabikára került. a kis szívem megzuhant, amit kinga mellett nem csodálok.

az én rózsám vasutas 2011.11.24. 17:04:45

Ebből az éjszakai onlányból nem derül ki, mi rossz fát tettek ezek a tűzre, hogy kölcsönkapták Szandi mamit? Figyelmeztetek mindenkit, ha nem jön a helyes válasz 5 percen belül, kénytelen leszek kvízkérdésben találgatni.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.24. 17:22:44

@sandokan: Akkor háromesélyessé vált, hogy kire pakoltatnak, Fecó is esélyes.

avanivi 2011.11.24. 17:22:45

@Binbir gece: Büntetés volt. Hajnali háromkor volt pofájuk azt mondani, hogy fáradtak. Ezér kellett táncolni.)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.24. 17:24:02

@Binbir gece: @avanivi: Vagy Attila miatt kollektív büntetés. :):):):):)

az én rózsám vasutas 2011.11.24. 17:24:24

Közkívánatra kitolom a beküldési határidőt 2013 05.31.-ig.

foxglove (törölt) 2011.11.24. 17:31:15

@pushpang: az írta, hogy az irritáló, ha valaki kifejezetten büszke arra, hogy nem tud semmit. Azért van különbség azok között, aki próbálják, de nem megy és azok között, akik menőségből vagy a szocializációjuk miatt le sem szarják a tanulást (nem csak a matekot), és utóbbi esetben nem biztos, hogy a tanár a hibás. Ahhoz, hogy ez ne így történjen, szerintem egy teljesen más pedagógus képzésre+iskolarendszerre (sőt óvodarendszerre!) lenne szükség (és nem H.R.félére). Na mindegy, erről nagyon sokat lehetne beszélni.

fran7 2011.11.24. 17:39:47

@foxglove: Ebben az a poén, hogy H.R. az egyetlen oktatási miniszter, aki járt már iskola környékén az utóbbi 20 év hasonló pozíciójú emberei közül. 20 év múlva talán lesz egy normális koncepció is.

foxglove (törölt) 2011.11.24. 17:48:16

@fran7: ha valamit el tud érni, akkor hajrá, komolyan... de egyelőre úgy érzem, hogy pont a lényeget nem akarják meglátni...

az én rózsám vasutas 2011.11.24. 18:26:31

A vidcsi pörgetői most rábasztak.
Eszter 1.18.30-nál nuncius scaevolát villant.

Hurri Kán 2011.11.24. 18:35:49

Minden nap megeszek egy parkőrt.

Hurri Kán 2011.11.24. 18:36:31

@Binbir gece:
Azzal nem is lenne gond. Csak a perifériával. :D

zoxó 2011.11.24. 18:39:02

@Binbir gece: azt hittem, Puncius Pilátust. Nah, mindegy. Ezt se láttam.

Némber Ván 2011.11.24. 18:48:34

Legalább háromoldalú dolog ez a matekból hülyének lenni probléma.
Ne keverjük hülyeségüket büszkén hangoztatókat azokkal, akik kontár matektanárok kezei közt szocializálódottakkal, és csak szimplán megutálták a matekot, vagy valóban részképesség zavaruk van, azaz diszkalkuliások.
Van, ami valóban a tanár bűne, de a matematikai alulműveltséget hangoztatni (legalábbis szerintem) csak mezei igénytelenség magunkkal szemben. És túl sokan vannak, akik ezt a vonalat hozzák.

Hányszor hallottatok olyat, hogy valaki azt hangoztatja büszkén, hogy sík hülye a helyesíráshoz, nem képes megtanulni egy verset sem, vagy nem tud felsorolni három magyar királyt?

tervek 2011.11.24. 19:10:29

azért az durva hogy azon kevesen akadnak ki hogy egy ilyen majom nagyon önbizalommal rendelkező csávó nem tudta mi az az ÁTLÓ!!!!!!! ÁTLÓ ember...nah most én se vagyok professzor de ennélkül hogy lehet élni???
átló b.mmeg...ezt nem tudni...hát ezen nem kicsit akadtam ki, azt hittem hogy ezért kitiltják a műsorból...és ez szól be a népeknek ott benn, vagy kinn..?vicc ez...

ezek után még hogy mert kiállni bárhova is ilyen primiív őslény hogy bárkivel szemben kritikát fogalmazzon meg.

Bogi és Burkó 2011.11.24. 19:11:18

A poszt első részét önhatalmúlag úgy értékelem, hogy mégiscsak hiányzunk :)))

tervek 2011.11.24. 19:13:24

@Némber Ván: igazad van, túl sokan vannak, a matek nem egyszerű dolog EGY BIZONYOS SZINT FELETT. (pl kettős integrálok lehet feladják a leckét sok embernek) de hogy ÁTLÓ-t ne tudja vki...ejj..

Szerintem annak az ismerete nem matematika (persze tudom az) hanem minimális emberi norma, DE a legminimálisabb...meg legőskoribb emberi tudja mi az hogy átlósan átmegy a földjén mondjuk...atyaég...

tervek 2011.11.24. 19:19:14

@Tjuca: nem kell fosógörcs...de ez nem emberi viselkedés, kb ilyen idióta attila vagy kijez a majmok szintjére süllyedt le...ennyi..

az én rózsám vasutas 2011.11.24. 19:20:04

@tervek: Az a tanár makoghat bármit, mi vv rajongók tudjuk, hogy az átló törvényen kívülit jelent.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.24. 20:24:17

@E-leonora: származásilag. De jelenleg nem Bp-en él? Ha tévedtem, bocs.

Hódos Hajnalka 2011.11.24. 20:34:26

@pushpang: nem, jelen pillanatban is Baján lakom.

Bogi és Burkó 2011.11.24. 20:49:37

igen, határozottan úgy tűnt. ha tévedtem, legfeljebb hisztizve berontok a nyugiszobába és azt ordítozom majd, hogy "kicsinálom azt a nőt"

MegLepke 2011.11.24. 20:56:25

És az énénén versem tavalyról? Az már smafu?:DDDDD

Még mindig az a kedvencem - ha már nosztalgia -, mikor ÉnLázárLászló berontott Alekoszra a fürdőben, hogy TE VOLTÁL?! És erre Hajni hogyvoltjában (nem szó szerint): ha rám így rontanának kora reggel ébredés után, nem csak azt vallottam volna be, hogy én voltam, hanem, hogy még a tojást is én tojtam.:DDD

Hódos Hajnalka 2011.11.24. 21:07:35

@Bogi és Burkó: tévedtél, sajnálom. :)

@MegLepke: jóvanmá. ööö... melyik is? :DD

Bogi és Burkó 2011.11.24. 21:10:33

nem,nem tévedtem, megtudtam, amit akartam. minden jót!
süti beállítások módosítása