Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt - 5875-5878.

2011. november 23. 17:00 - villanella

Arra gondoltam hétfőn, a Snétberger koncert után, hogy nincs az az isten, ami rá tudna venni arra, hogy most egy Barátok közt részt megnézzek, és aztán másnap is kitartott ez az érzés, ezért döntöttem úgy, hogy egy dupla hogyvoltot rittyentek majd szerda délelőtt, és nem tudtam, micsoda nagy fába vágom a fejszémet. Előre szólok, csak erős idegzetűek olvassák el ezt, meg akik kíváncsiak arra, hogyan ábrázolja a Barátok közt operatőre a delíriumot, illetve milyen az, amikor egy gyermek úgy csinál, mintha az apjával szexelne.

5875. rész:

Családi ebéddel indulunk Vilmoséknál, fenomenális lett a kaja, Jolika drága megdicsérve, Peti meg hesszöli Gizi csecse csöcseit, féltékeny is Linda, mint az állat. Megy a verbális harc az asszonyok között, a generációs különbségek és minden, fájt van Vili bácsiért. Peti továbbra is csak a csöcsöket nézi mereven.

Helyszínt váltunk, és megtapasztalhatjuk ismét, hogy Klaudia, amikor szakmázik, kurva körülményes. A sznobriadó szerintem őt is érinti. Mindegy, kiosztja a feladatokat Aliznak, Vandának és Ádámnak. És letegeződik Alizzal, de Ádámmal nyilván nem. A körtefejű gyerekből angyalkát kell varázsolnia a fotósnak. Ez a task. Klau el, a három munkás meg marad. Tervezik, hogy lehet majd kisebb a gyerek feje. Új objektív, meg minden, fotósop. Vanda pedig akar egy fotózást, próbálja ki rajta az objektívét Ádámka. Aha.

Hah, a Rózsa udvarán megjelenik Attila lánya, Miki nézi fentről.

Vissza az ebédhez, Vili bácsi emlékszik, hogy régen nem ekkora halak voltak. Jolika sztorizgat, szép történeteket hallhatunk, orvosi folyosókon, kórházakban mindennaposak az ilyenek. Vilinek ötlete van, nézzék meg a 60-as évekbeli képeslapgyűjteményét. Eközben Gizi Lindával a konyhában föl nem foghatja, mit eszik azon a nőn Vilmos. Linda meg azt nem érti, miért kell az anyjának ilyen kivágott ruhát felvennie. Mert ez az egyetlen fegyvere. Hogy még jól néz ki.

Nórához csönget Karolina. El kell mondania, hogy tényleg van köztük valami. Attila tényleg a szeretője. Nóra úgy látja, hogy inkább ő zaklatott és ideges. Mert mind a ketten tudjuk, hogy ez hazugság, igaz?

Attila közben dobol, és utálja a csendeket az irodában. Ezt Julinak mondja, aki nagyon visszafogottan beszél. Attila nem akar titkolózni Juli előtt, de vannak dolgok. Juli megnyugtatja, hogy neki nyugodtan, és bármit. Ekkor benyit Klaudia, és elmondja, hogy Karolina érkezett az udvarra. Attila beparázik, és rohan haza. Klaudia és Juli megbeszélik, hogy mindketten tudják, ki Karolina.

Az udvaron Ádám Vandát fotózza. Őrületesen szexi az egész. Aliz kijön, ti mi a fenét csináltok, ez nektek munka? Az senkit sem zavar, hogy ő megszakad a melóban. Vanda most kiviszi Ádámot a parkba, Aliz meg kikészül.

Vissza Nórához, Karolina nem hazudik, ők együtt vannak. Attila megérkezik. Mi van, valami baj történt? Elmondja Nóra, hogy Karolina beszámolt a viszonyról. Nem érti Attila, hogy miről zagyvál. Na, ez bukó, itt senki sem hiszi el, amit mond. Azt hazudtad, hogy elhagyod értem a nődet. Nem kérek teát. Nóra mégis főz. Karolina nem akar megbeszélni semmit, el akar menni minél előbb. Nincs teázás.

Klaudiához Juli érkezik, Vandát keresi. Aliz jön, vegye-e át Vanda dolgait. Mert, hogy a parkban vannak Ádámmal. Ott marja, ahol tudja, ilyen ez a féltékenység, ugyebár.

5876. rész:

Aliz és Klaudia ezerrel dolgoznak, telefonálnak, minden. Minden megoldva, igen ügyes Alizka. Pedig Klaudiának voltak kétségei vele kapcsolatban, de ha így folytatja, sokra viheti nála. Vanda érkezik. Nem hiszitek el, milyen kurva jó fotós Ádám. Klaudia lefagyasztja, hogy képzeled, hogy minden munkát Alizra hagysz. De Vandának muszáj volt kicsit lazítani. Ebben a szakmában a jó hírünk a tőkénk. Aliz szívesen túlórázik, de az nem úgy van, majd a Vanda megcsinálja a saját munkáját. Vanda felhúzza magát és el.

Vili bácsi Gizivel és Lindával kártyázik. Van ropi is az asztalon, egész pontosan perec. Csengetnek, már megint Jolika az. Ott felejtette az olvasó szemüvegét. Vilmos szerint ebéd óta 20 évet fiatalodott. Flörtöl ezerrel. Gizi kivan.

Juli Andrásnak magyarázza, hogy aggódik Vandáért. A végén még az egyetemről is ki fog bukni. András egy borítékból kiveszi a jegygyűrűjét Julinak. Valaki csak úgy elküldte nekik postán. A végén még újra hinni fog Juli az emberekben. Smár, minden.

Karolina a parkolóban Mikivel. Megmondta Nórának, hogy járnak, de baromi kínos volt, mert ők kedves emberek. És nem hitték el. Mert Attila egyszer csak betoppant. Miki felrobban. De mindegy volt, mert Nóra eleve nem hitt neki. Nem tehetek róla. De tehet. De ők megbíznak egymásban. Ezt akkor is elbaltázta. És nem kap pénzt, mert szarul csinálta. Na, jól van, mégis kap pénzt, de csak keveset. És annak is örüljön.

Klaudia még mindig dolgozik Alizzal, Vanda is érkezik, szinte mindennel készen is van. Még pezsgőt is hozott, elnézést kér. Pezsgőt nyitja Aliz, megkapták az esküvőt, a 200 főset. Beszarás. Aliz és Klau bemennek a poharakért, Vanda pedig beküld egy tablettát addig is, biztos, ami biztos.

Vili bácsit interjúvolja Linda, hogy Joli néni mi a faszt akar. Mert Gizi kivan. Vili meglepődik, Gizi félreérti az egészet. Megy is megbeszélni. Gizi filmet néz a kanapén. Ugye nem vagy féltékeny? Miért, kéne? Ez csak egy kedves öreglány, akivel lehet beszélni a régi dolgokról. Gizike, te vagy a legaranyosabb, legszebb, legkedvesebb lány, akivel valaha is dolgom volt. Gizi attól félt, hogy le akarja cserélni egy idősebbre. Bolond vagy. Bolond vagyok? A jó kurva anyátokat, hogy egy ilyen vénember szerelmi vallomását kell néznem, a fene.

Karolina pénzt ad az anyjának. Honnan van. De nem a Berényi Attilától, ne aggódjon. Egy vendég adta, borravaló gyanánt. Az anyja azt hiszi, hogy szopott, de nem, csak segített ebben-abban. Ügyes, de ezzel még nincsenek kint a vízből. Vissza kell menni Németországba. De Karolina nem akar. Na, majd költözik a Mátyás térre ő is. Vagy Klaudiához a villába, mert oda mehet bárki, aki elég sznob.

Éjjel, udvar, Vanda jön ki az irodából, óriási effektekkel mutatják, mennyire szédül, beszarás. Összeesik, eddig bírta a drogot a szervezete. Heh.

5877. rész:

Szabolcs a Rózsából kijőve Vandára lel. Felkelti, jól van-e. De ez hülye kérdés. Vanda hány. Felkíséri, hívjanak orvost. De semmiképp sem, már jobban van. Nem kell mentő, nem kell kórház, csak haza.

Attila telefonál, talán Karolinának. Közben Nóra a fürdőben. Üzenetet hagy, hogy nem érti. Nóra nyugtatja, hogy ne aggódjon.

Vanda hazaér, Szabolcs segít még mindig. Kit keltsen fel? Senkit, mert már jobban van. Csak az ágyig kell eljutni. Nyugodtan lépjen le Szabolcs, mert biztos van jobb dolga. Ez csak egy gyomorrontás. Szabolcs aggódik, mert sápadt és remeg. Szabolcs elmegy, Vanda a falnak dőlve fog elaludni?

Reggel van, Karolina a parkolóban Miklóshoz száll be az autóba. Miért hívta, kérdi Miklós. Mert talán érdekes infókkal szolgálhat. Attila üzent a rögzítőjére, találkozni akar vele. De ez még a nagy büdös semmi. Szüksége van a pénzre Karolinának. Miklós fog fizetni, de nem a semmiért. Mászik befelé a csőbe Attila, és nem is sejti, mi vár rá a túloldalon. Karolina bármire hajlandó a pénzért.

Klaudia érkezik az udvaron, telefonál, valami kórház van, Szabolcs oda megy, és mondja, hogy tudta, hogy ebből baj lesz. De tuti, nem Vandáról van szó. És tényleg nem, Lajosnak tört el a bokája. De Klaudia már rákapott a témára, ki lett rosszul az éjjel? Juli? Vanda, Peti, kicsi Máté? Tudnia kell. És nem pletykás, csak aggódik. Szabolcs elmondja, hogy Vanda a földön feküdt, Klaudia már megy is föl.

Odafönt a rengeteggyerekegylakásban konyhájában reggeliznek. Vanda nem sokat aludt, hogy néz ki. És a nagyanyja sérelmezte, hogy tegnap a parkban Ádámmal szórakozott ahelyett, hogy dolgozott volna. Klaudia megérkezik, jól vagy? Elájult? Az én hibám, hogy hajtottalak, igaz? Na, kész, orvoshoz akarják vinni. Minden ki fog derülni. Kamillatea, maradj itthon, Aliz majd dolgozik.

Zsolt és Zsófi megérkeztek. Gyorsan visszaemlékeznek, hogy tudjuk, hogy Rómában voltak. Csókolóznak is. És Zsolt szerint sosem fog rá úgy nézni Zsófi, mint arra a piros cipőre a kirakatban. Zsoltnak ötlete van. Vegye fel a cipőt és legyen szex. De nem, mert Zsoltnak Oszkározni, Zsófinak meg Jankázni kell.

Nóra Andrással az irodában. Miki szó nélkül aláírt valamit, és akkor most jófej lesz? De ne emiatt aggódjon, mert Mikinek szent meggyőződése, hogy Attila megcsalja. De emaitt meg az András ne aggódjon, mert bízik Attilában Nóra.

Aliz kávét készít a fotós Ádámnak, akinek örök hálája van ezért. Klaudia érkezik, mindjárt mennek a keresztelőre. Vanda mára beteget jelentett, neked kell elvinned a hátadon. Nem súlyos? Ádámnak tetszik a csaj. Klaudiának rossz érzése van, mintha átok ülne a keresztelőn. Aliz végig Ádám mellett lesz. Örül, mint majom a farkának.

5878. rész:

Attila otthon fogadja Karolinát. Nagyon haragszik rám? Nem. Akkor maga egy szent. Kaphatnék valamit inni? Vodka jó lesz. Na, mire készül ez a kislány. Igyon vele Attila is. Egy kis citromot is kér. Addig Karolinka belerak valamit a vodkába. Mi ez, valami partydrog? Csepegtet. Jön Attila a citrommal, önti bele a vodkába, de nekem most úgy tűnik, hogy ez a saját poharában van. Önmagát drogozza be? Nem értek semmit sem. Nekem nem volt apám és a fiúkkal sem volt sosem szerencsém. Mondja a faszságokat, de most akkor ki lesz beájulva, tudjuk már meg. Nagyon haragszik rám? Dehogyis. Leginkább magamra. Felejtsük el. Köszönöm.

Az udvaron Zsolt érkezik Oszival, kapott egy ördögbotot, állat. Sütit a gyereknek, meg vizet is. Süti után megmutatja, hogy kell vele játszani. Ez a Rékassi Károly, ez hogy néz. A fene. Ijesztő rendesen. Sátorozna Oszika, mint Levi, az iskolástársa.

Attila összeesve a földön, Karolina beengedi Miklóst. Na, mi a terv? Olyan kedves ember, én meg ezt műveltem vele. Viszik be a hálóba, akkor itt el lesz játszva, hogy szexeltek. Karolina ezt nem bírja tovább. De Miklós megnyugtatja. Gondoljon a pénzre, lélegezzen mélyen.

Kinga telefonál Zsolttal, aki kint ül. Elmeséli, hogy kirúgta Ádámot. Szabolcs a telefon után morcosan. Ádám igen is megérdemelte, hogy kirúgjam. Szabolcs meg, hogy holnap majd engem, mert csúnyán néztem. Ne vágj ilyen fejet, mert elkergeted a vendégeket. Elmondja, hogy az a baja, hogy lebuktatta Vandát, hogy elájult. Kinga dekoltázsa durva. És szerinte nem ájul el egy gyomorrontástól. Ezek terhességi tünetek. Na, kavar a csaj. Szabolcs kivan, hogy csak egyszer dugtak, az nem lehet. Ugye nem Vandára bíztad a védekezést?

Miklós benyit Nórához. Nem látta-e a töltőjét. Otthon. Azt akarja, hogy menjen át megnézni. Most. Később. Most. Lemerül, és nem tud telefonálni. Egy óra alatt tönkre megy a világ, ha nem tudnak téged elérni. Majd hazamegy, mindjárt, hagyja már a faszba. De menjen már haza érte. Az isten bassza meg. Majd átmegy, ha befejezte. Na, Miki cidrizik.

Karolina vetkőzik, és az ágyba bújtatott Attila mellé bújik. Simogatja az arcát. Ő nem akarta. Beszél hozzá álmában.

Zsófi a konyhában tüsténkedik, a szobában pedig egy sátorban üldögél Oszi és Zsolt. Kártyáznak a sátorban és ott akarnak enni. Igen jó játék ez, mondhatom. Nem lett volna jobb ötlet a parkban verni fel a sátrat, nem a nappaliban? Majd elviszem egy rendes kempingezésre, és indul a petting, de jön a gyerek. Zsolt szereti, ha sikít a csaja. Fúj, apa, mert ugye a kis Oszi meglátta, ahogy smárolnak.

Nóra érkezik, Karolina az ágyba veti magát, érzelmes zene, jézusom, mi a fene folyik itt? Hiszen ő az apád! Karolina készen van.

Vanda otthon teázik, csengetnek. Szabolcs az. Helló, hogy vagy. Jól. Bocs, hogy rád ijesztettem, etc. Eszem ágában sincs más gyerekét nevelgetni. Letámadja, mert azt hiszi, megint a gyerek sztoriba akarja belerángatni. Minek nézel te engem? Vanda sírni kezd. Szabolcs megsajnálja. Vége. Vegyünk egy nagy levegőt, mert hamarosan indul majd Miklós együttes gyűlölete és a drognyomozás is, nem lesz könnyű megélni ezeket.

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Squazee 2011.11.24. 19:56:00

Na, hogy legyen hozzászólás, szép munka volt ezt összehozni.
süti beállítások módosítása