Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Legyél a Shameless keresztapja!

2011. november 22. 11:16 - sixx

Most tiéd a lehetőség, hogy magyar címet adj a hamarosan Magyarországon, kizárólag a VIASAT3-on látható Shameless című amerikai sorozatnak!

Az Emmy-díjra jelölt történet egy 7 fős családról szól, ahol a munkanélküli, alkoholista apa helyett a legidősebb, 18 éves lány vállalja magára a családfő szerepét. Ám a helyzet korántsem annyira lehangoló, mint amilyennek első látásra tűnik, hiszen, ebben az őszinte, szókimondó drámában viccesebbnél viccesebb helyzetbe keverednek szereplőink.

Ha úgy érzed, hogy birtokában vagy az eredeti cím leginkább passzoló magyar megfelelőjének, akkor ne hezitálj, küldd el a jatek@viasat.hu email címre november 24-én éjfélig, hogy megnyerhesd a sorozat két főszereplőjének - William H. Macy és Emmy Rossum - aláírásával ellátott eredeti Shameless plakátot. A tárgyba ne felejtsd el beleírni, hogy Shameless! 

8 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

YNWA · http://majmedence.blog.hu/ 2011.11.22. 16:19:40

@grabb1: én belenéztem az angol eredetibe és a US verzió sokkal jobban tetszett, most akkor énis paraszt vagyok? :D

tudom, költői kérdés. :P

a chicagoi környezet, a színészek.. sokkal jobban bejöttek az emerikai verzióban

amúgy tényleg nem lehet a kettőt összehasonlítani, de nem is kell. :)

grabb1 2011.11.23. 00:58:31

@YNWA: valoszinuleg igen. nem posztom velemenytnyilvanitani szakmai hozzaertesedhez, meg ami nincs is, arrol nem lehet velemenyt nyilvanitani.
az eredeti verzioban rengeteg karakter egyaltalan nem volt szinesz, de nem is kellett, hogy az legyen, mivel anelkul is tudtak adni az onkormanyzati lakasokban elo lepattant figurakat.
az amerikai verzio mindent kopirozott, kiveve a humor fele veszett el, mivel csomo olyan vicc, politkai utalas stb volt benne, amit nem tudtak atultetni, mert az amerikai kozonseg ugysem ertette volna meg. Na de mindegy, majd elvalik, hogy az amerikai verzio is meger er kilenc evadot. szerintem biztosan nem.

YNWA · http://majmedence.blog.hu/ 2011.11.23. 01:01:23

@grabb1: ez nem a szakmai hozzáértésről szól, hanem hogy mindenkinek különböző az ízlése, ebből kifolyólag fölösleges is vitatkozni rajta. főleg nem parasztozni emiatt a másikat.

az meg, hogy egy sorozat hány évadot kap, nagyon nem azon múlik, hogy mennyire színvonalas.. sajnos.

lásd pl.: Való Világ

sixx · http://comment.blog.hu 2011.11.23. 04:18:38

@grabb1: "az eredeti verzioban rengeteg karakter egyaltalan nem volt szinesz," - ezt honnan veszed?

grabb1 2011.11.23. 15:34:25

@sixx: nezz utana, az eredi szereposztasbol, hany embernek van ilyen iranyu vegzettsege.. frank, monica, fiona, steve a tobbiek nagyjabol ilyen-olyan statisztak voltak ami megfelelo volt ehhez a kezikameras projekthez. bar en is nehezen ismerem el, de neha manchesterbol is johet valami a szaron kivul ;)

sixx · http://comment.blog.hu 2011.11.23. 16:04:06

@grabb1: utána néztem, mindnek volt szerepe a shameless-t megelőzően. és nem mind manchesteri gyökér hálistennek.

grabb1 2011.11.24. 07:36:30

Szazalekszamitas utan a szovegertest is gyakorolhatnad egy picit. Vegzettseg -szerep...

sixx · http://comment.blog.hu 2011.11.24. 07:41:34

@grabb1: nem feltétlenül attól lesz valaki színész, hogy színiiskolát végez, de látom, veled olyan vitatkozni, mint zuzu petalsszal beszélgetni. na szevasz.
süti beállítások módosítása