Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 5873-5874

2011. november 21. 15:30 - cybergreg

Vilibá nyomja tovább a parkban az egyetlen általa ismert dallamot (Hull a szilva Vilibá remix), és ki hinné, sikere van a néninél. Erre táncoltunk az urammal az ezüstlakodalmunkon. Erre biztos nem, talán az eredetijére. De a remix is jó, benne van nemcsak a szilva, de a szilvapálinka is, normális zenész néhány feles után csapja ennyire félre a hangokat. De ez még semmi! A néniről kiderül, hogy a Szabó ikrek nagymamája, és az ikrek is most először előjönnek Columbo felesége jellegű rejtekükből egy fotó erejéig! Ezt is megértük. És túléltük. De a köcsög hálátlan ikrek elkolbászoltak valami spanokkal, és itt hagyták a finom home-made lángost. Egyet se tessék félni, ajánlja fel segítségét az öreg, és betermeli Szabó nagymama lángosát.

Ádám még mindig a Rózsa teraszán iszik. Aliz odaül, csacsog, Ádám csak hümmög, keresztülnéz rajta. Aliz átül Gézához haditanácsra, Gézu mondja is a stratégiát, de Aliz drasztikusabb fordulatot tesz, és ott mindenki (Ádám és Szabi) szeme láttára ledugja a nyelvét Géza száján. Szabi, a pincér/erkölcscsősz akcióba lép. Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának! Gizi továbbra is utálja a halat, visszahajítja a hűtőbe félig kibelezve. Elég komoly bűnlajstroma van ennek a halnak, mondja Peti. Gizi esdekelne, csinál szendókat, Vili után megy a parkba. Hát ti meg? Szabó nagyi, Gizi. Hát nem vicces, itt ismertem meg a parkban. Harmonikaszót hallottam, gyönyörűen zenél a kedves párja. Gizi meg utálja. Nem utálom én, csak ez olyan, mint az Eiffel-torony: szép, de hosszútávon meg lehet unni. Néha mást is szeretne látni az ember ugye. Na itt a szendó. Kösz, nem kell, már belángosoztam.

Böbe továbbra is Attilánál, megint egy hülye mozzanat jön: Böbe megtiltja, hogy Attila elárulja Karolinának, hogy ő a faterja, és azt is, hogy találkozzon vele. Böbe elmegy, Juli épphogy visszaér a két kávéval, amikor Nóra jön be. Juli, menj ebédelni. De még reggel van. Akkor kávézzál megint! Böbe itt járt, eltiltott a lányomtól, panaszkodik Attila. Holott egy napja ő maga határozta el pont ugyanezt, most meg besértődik, ha ezt más mondja neki. Szokásos BK-hülyeség. Tartom és emelem, mondja Nóra, Miki nyomoz utánatok. Na még csak ez kell. Ha ez a Miki beindul, hamvak lesznek kiásva sírokból, mi lesz ebből! Hát nem kell sokat várni: Miki betör. Karolináékhoz. Megtalálja a bankos bácsik kedves üzenetét.

Ádám munkára kész, Aliznál egyeztetnek. Majd akkor fényképezzél, ha a babát leöntik a vízzel. Ahha, ez jó, ezt felírom, öntik, vízzel. Kösz. Na akkor már mindent tudok. Te, és azt nem tudod egész véletlenül, melyik templomban lesz a keresztelő? Kettőt és könnyebbet, kérdezd Claudiát, aki később jön. OMG, milyen munkaszervezés folyik ennél a rendezvényszervező cégnél, most komolyan? A kreatív asszisztens csak a meló helyszínével nincs tisztában. Az olyan lényegtelen. Aliz kavar: túl nagy a csönd itt az irodában, áthívnám a Gézát. Az előbb láttalak titeket az udvaron, jól megvagytok. Jaaa, észrevettél minket? És te meg Kinga? Semmi, volt egy laza flört. De nem jön be, mert túlságosan főnökösködő. De hát nem a megszerezhetetlen csajok a legjobbak? Nem, nekem olyan csaj kell, aki el akar csábítani, na mentem. Aliz lefagy, ez lassan már feldolgozhatatlan neki. Ádám és Juli szerelése szépen passzol egymáshoz.

Géza otthon áll, néz maga elé. Laci bejön, beszél hozzá. Géza nem reagál. Hahó, hol jársz? Ja, bocs fejben próbáltam összeállítani egy bevásárló listát. Kell tej, sör. Ezen tényleg sokat kellett gondolkodni. Géza kimegy, letámadja az udvaron Lucát, akit mostanában biztos a szekrényben rejtegetnek, mert nagyon nem foglalkozik vele senki. Te Lucus, anya minek örülne szülinapjára? Egy cipőnek. De azt már kapott az Ádámtól. Hmm, más valami? Mondjuk egy hozzá illő táska. Táska, remek! Megjönnek Viliék a parkból, Gizi felmegy az irodába. Most ez akkor munkanap, vagy mi van? Halat pucolt, meg a parkban is járt, és most megy dolgozni? A fél délelőttöt ellógta? Ehh, mindegy. Vilibának sem kell több, pálinkázni híva Szabó nénit. Tolják is a feleseket, durván, adok hozzá almalét. Vili benyit a hűtőbe, ejj miez? A szerencsétlen hal ott fekszik hűvösre téve, feldolgozatlanul. Gizinek nem volt hozzá gusztusa.

Gizi hazajön a munkából, újabb döbbenet fogadja. Szabó nagyi megcsinálta a halat! Mit szólsz, Jolika felajánlotta, hogy elkészíti. Szóval most már Jolika, értem. De hogy bírta megpucolni azt az undorító nyálkás, büdös halat? Az a lényeg, hogy a farkánál jól meg kell ragadni! Én itt kaptam majdnem a szívemhez, de a halról beszélt, és nem Vilibáról. Géza benyit Alizhoz szatyorral, meglepetéés! Aliz megijed. Jé, táska, köszi. Jól játszod a szereped, de változott a forgatókönyv. Majd én előjátszom, te meg kövess. Átmenek a Rózsába, ott aztán nagy dráma, szakítás. Géza te szemét! Hogy ezt csináltad velem! De mit csináltam? Azt még nem találtam ki! Tűnj innen! Aliz Ádám asztalához ül le vigasztalódni.

Utána Géza és Ádám dumálnak, mi volt ez? Hát én sem tudom, de az én hibám volt. Ádám nem érti, de nem is csodálom. Aliz néha féltékenykedik, na csá. A színdarab nem jött be. Az udvaron összefut Miki és Attila. Most már mindenhová követsz, te szemét? Átfaxoljam neked az egész napirendem? Az jó lenne, mert akkor egyeztethetem az én példányommal! Háhá, ez jó poén volt. A hal már a sütőben, mindjárt kész. Peti, Linda már várják a kaját, Gizi kijön a nappaliból. Olyan durva szerelést vett föl, hogy Peti félreönti az almalét. Megindult a harc Vilibáért. A szokásos parkolóval zárjuk: Miki ajánlatot tesz a rémült recepciósnak. Segítek, hogy ne kerüljenek a híd alá, de valamit kérnék cserébe. Hogy Miki mit kér, hamarosan kiderül.

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: barátok közt
2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

janeausten 2011.11.21. 15:57:23

Köszi, jó volt!
A második részről kutyasétáltatás miatt lemaradtam...
Szegény Gizi!)))))))))))

Johnny336 2011.11.21. 17:18:16

Hehe, megláttam a lángost, egyből kiadtuk anyósnak az ukázt, hogy hozzon lángost..
Hozott is :D

Gizi szerencsétlen, úgy néz ki, mint egy cigányjós. Vagy egy kiöregedő román kurva a szemétégető mögül.
Peti helyében nem terveznék hosszú távra Lindával - ugye nézd meg az anyját, vedd el a lányát :DDD
süti beállítások módosítása