Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 1X63

2011. november 16. 17:40 - Hódos Hajnalka

Most, hogy kiengedett a kezem, elkezdem írni a posztot, de a sapkát még a fejemen hagyom egy kicsit, aggyisten tél. Hivatalosan is. De de, hivatalosan, ma megvolt az első telefonhívás, hogy a karácsony közeledtével legyek oly szeretetteljes és támogassam a mucsaröcsögei kisdedóvót három kislapáttal meg egy műanyag szitával. Amúgy a teszkóban voltam, csak annyit mondok, megkezdődött. Bővebben az Advent, kezdődik! c. írásomban, ez itt a reklám helye, meg azért, mert ez a kedvenc posztom magamtól. Meg a lecsós. Meg a bucsus. A Jézuskától meg idén kérek egy kis észt Verának, mert a szívem mélyén mégiscsak emberbarát vagyok, és nem egy mizantróp dög. Már akkor tudom, be kéne készíteni a Villába egy defibrillátort, mikor Péter és Veronika megbeszélik, a nyugiszobában fognak aludni. De mit raknak alulra? Verát, röhögök fel, de Péternek jobb ötlete támad: a D-matracot! Hijj, nagyon jó, a Vera őrjöngeni fog, Veronika imádni fogja! Én is. Miközben a matracot cipelik befelé, Pétert hallhatjuk, Veronikával otthonosan érzi magát. Pihentető hallgatni a locsogását, imádja ölelgetni, puszilgatni, alapvetően úgy gondol rá, mint a kishúgára. Erről eszembe jut nagybátyám egyik haverjának mondása: ma húgom, holnap dugom.

Egyelőre nem őrjöng, csak felelősségre vonja Petit olyan arckifejezéssel és hanghordozással, ahogyan én szoktam Pötyit, mikor észreveszem, hogy felszedett a kuka mellől csontot. Ő ilyenkor úgy csinál és néz, mintha nem értené, miről beszélek és abszolút hidegen hagyja, hogy egy komplett csirkefarhát lóg ki a szájából, következetesen ragaszkodva az amiről nem veszünk tudomást, az nincs is elvéhez. Miért vagy ezzel a kiscsajjal ilyen jóban? Hát össze volt törve, Péter összeszedte. Elég szépen. Nem, Pétert nem idegesíti az idióta nyafogás és nem is irritálja. Viccesnek tartja. Pihentetőnek. Vera dadog, ez jön be? Ez ez ez ez ez? Ez. A Vera által kis ribancnak titulált Veronika a nyugiban kis tündérke és cica is, Péter úgy duruzsol, hogy a szőr feláll a hátamon, aztán kaján mosollyal közli a riportban, még egy-két hét és megdugja. Nagybátyám haverja csak tud valamit.

Folytatódnak a próbák, és folytatódik az idegítő és egyre szánalmasabb KingAtti nyűglődés is. Előtte BTA simogatja a falat, én kaparom, mint mindig, mikor meghallom a Waka Waka c. dalt, elég, ha annyit mondok, ez volt a 2010-es labdarúgó világbajnokság hivatalos dala, remélem, érti mindenki, mire gondolok, és miről hallgatok mélyen. Csaba cséphadarózik, ez a mozdulat a későbbiekben finomodni fog, tegnap este kommentben úgy jellemeztem, Siva augusztusban a disznóól mellett. Igen, a legyekre gondolok. BTA és Csaba táncában a kedvenc részem, mikor sasszészerű mozgást végeznek, ilyenkor Annamari egy nagyon sovány törött lábú szurikátára emlékeztet. A koreográfia további részében a Hibrid lényének mozgását fedezem fel a mozdulataiban, csak farok nélkül. Csaba farokkal sem. Vera csak szól, hogy Péter karjában nincs tartás. Iringó fejében viszont egy baszott nagy narancssárga művirág van, olcsó műanyag koszorúkon látni ilyet, miért, miért? Péter fogcsikorgatva táncol olyan arckifejezéssel, mintha közvetlenül a nyilvános, élve megnyúzása előtt kéne az összegyűlt tömeget szórakoztatnia, Vera elégedett, mert Peti mosolygós és nyitott. Jófej és szeretnivaló. Vera ilyenkor szereti. Szerivolték baszogatják egymást, Seri vágja, csak Gergő fogja. Foglak, baszki! Gergő ne legyen agresszív, Seri fejezze be a hülyeséget. Serinek van oka rá, hogy ne bízzon benne, egyébként sem lájkolja ezt a feladatot. Végül Gergő kap egy tűsarkat a lábfejébe, jesssz!

Nahh, jön a kínlódás. Andi szerint nem áll rosszul a dolog, Attila szerint igen. Attila legszívesebben feladná. Hogy engedje el magát, ha a partnere viszolyog hozzáérni? Nagyon rosszul állnak, nincsenek szinkroban, nem lépnek egyszerre, ezért rétest sem kapnak estére, katasztrofális. De hát ott van az Andi. Az ő kedvéért csinálja végig. Nagyon helyes, Andi jön holnap is, mi a frászt fog másfél órán keresztül csinálni? Gergő szólni merészel Kingához, Attila felpattan, na jó, azt hiszem, fel fogom adni, ront ki a nappaliból, aztán lehajtott fejjel ül a nyugiban és a tarkóját masszírozza. Gondolom, arra vár, hogy Kinguci bemenjen könyörögni. Kinga nem megy, mert a fasza kivan. Shadi ki meri jelenteni, Veronika a legjobb táncpartner. Nincs köztük feszkó, konfliktus, vidámak, mosolyognak, elfogadják egymás véleményét. Eszter is abszolút meg van Fecóval elégedve. Picit szögletes, de precíz, szép tartása van és igazi férfi. A leglelkesebb tanítvány nem más, mint Annamari. Gyakorol a tükör előtt, hagyjuk is. Bezzeg Csaba! Hát nem lehet máshova nézni, csak a seggére! Csak oda. Még Fecó is csak Csaba kerek seggét tudja nézni, nem is Tuja! Kinga meg konkrétan levegőt se vesz. Én se. Én a sokktól. Tudják tetézni, gyere, Annamari, próbáljuk el még egyszer! Fecó felröhög, BTA megsértődik és kirohan bőgni a nyugiba, most lett elege! A fasza kivan, Fecó meg egy tahó. Seri vigasztalja, kénytelen voltam bevésni neki egy újabb piros pontot, nem lesz ennek jó vége! BTA attól is kivan, hogy oltogatják a Csabival. Seri is! De hát a vak is látja! Na, Annamari mutassa meg Serinek, ő nem fog nevetni, sőt! Megfogalmaz néhány építő kritikát is. Vagy csak tapsol. Seri el van ragadtatva, hát ez kurvajó lesz, csak gyakorolni kell, és nem szakad rá a plafon.

Hülye feladat, írjanak egymásról kézzel, papírra írott blogot. Mondom, kézzel, papírra írott blogot. Én is így néztem, haladjunk. Péter savazni kezdi Shadit, Verának maradt Veronika, aki testhezálló feladat. Meg is kapják a magukét mind a ketten, Shadi kis mitugrász, de ez zárójelben van és nem olyan fontos. Egyszer valaki agyvérzést fog kapni tőle. Vagy leüti. Shadiban megvan a szenvedély. Veronikában meg a vágy, Shadi vissza is foghatná, nehogy öltáncot lejtsen a zsűrinek. Ha a turbószájú kis szörnyetegen múlna, már a parketten lenne szex, kár, hogy nem egy erotikától túlfűtött táncot járnak. Veronika megsértődik. Péterre is, mert Vera azt mondja, ketten írták a kézzel, papírra írott blogot, sőt, Péter nevetett is rajta. Veronika el is küldi ezért a picsába. Péter magyarázkodik, Veronika szerint nincs miről beszélni, hiába a Vera keverte bele, nem védte meg magát. Szerivolték párosában semmi szenvedély, unalmasak és szürkék. Vera tüzes csípőmozgásokkal próbálja Pétert csábítani. Vajon ez lesz az utolsó tánc? Vera nagyon örül a profi írásnak, aztán szurkálódik, na menjél, Peti, futás, vigasztald meg a Veronikát, mert sírni fog! Futás, futás! Veronikának ehhez annyi a hozzáfűznivalója, hogy Vera hülye. Nem normális. Teljesen bekattant és gyerekesen viselkedik. A kertben olcsó húzásnak minősíti Vera írását, vánnábíPéterné azt mondogatja, amit ilyenkor szokott, ő nem megy bele ilyen beszélgetésekbe és bezzeg ő nem bástyának használta a Petit, mint Veronika! Veronika és Péter félrevonul, Veronika biggyeszti a csőrét, Péter sorsa ebben a játékban az, hogy minden csaj számon kéri. Miért nem állt ki Veronika mellett? Mert semmi mást nem akar, mint túl lenni ezen a kurva táncon, egyáltalán nem akar Verával kommunikálni és kerüli a konfliktushelyzeteket.

Szerivolték hütte partit tarthatnak. Fecóékat és Péteréket hívják meg, mert Seri nem tudja elviselni Kingát. Mélyen megértem. Fecó úgyse volt még hütte partin. Nagy ügy, én sem. Síelni sem tudok és nem hiszem, hogy valaki rávesz arra, két pálcikával a kezemben, kettővel a lábamon nemhogy lecsússzak valahonnan, de vízszintes területen haladjak. Össze tudom én magam törni a konyhakövön is, hogy kerül haj a kakaómba, mikor még mindig sapkában ülök? Igen, kakaó, és? Mivel ma még nem balhéztak eleget, vagy Attila félt, hogy ma még nem csinált semmi gyökérséget és alig lesz látható az öfiben, összeugat Kingával a kanapén. Az ok ismeretlen, egyszer csak azt hallani, Attila csak a Keleti Andi miatt csinálja meg a táncot, Kinga meg fosik a feladattól. Két perc múlva a te álljál fel és menjén innen, nemmék, demennyé, deakkóse fejezetnél tartunk, Kinga akkor is itt marad és direkt idegesíteni fogja. Attila imádja, ha Kinga ideges. Kinga nem ideges. Akkor idegbeteg, szótagolva. Attila egy érzéketlen barom. Kinga egy ribanc, arra tartja a seggét, amerre erőviszonyokat érez. Attila mégsem csinálja meg a táncot. Akkor ne, de ő fogja bejelenteni! Attila élvezettel fogja nézni, ahogy Kinga bőg. Kinga nem fog bőgni. Hajni itt húzta a fejére a takarót és kezdte el nyöszörögni, hogy elég volt.

Shadi lép oda, menjen innen, ez az ő vitájuk. Kinga ilyenkor a legszebb, mikor síkideg, Attilának ezt öröm látni! Kinga csak most kezd visítani, neked az lenne az öröm, ha kiesnék, mert nem kéne senkit szeretned! De én téged nem szeretlek, te idióta! Hazudsz, nem ezt mondtad pár napja! Kinga végre valahára behúz a picsába a hálóba, miért, miért kell nekem ezt nézni? Attila ránéz a kanapé másik végén ücsörgő Gergőre: ezen mit vigyorogsz, sittes? Tetszik? Élvezed a műsort? Gergő nem érti, az van, hogy Attilát idegesíti a cinikus, kárörvendő vigyor, bezzeg ő simogatta Gergő fejét, mikor az szarban volt. Gergő akar még valamit, vagy csak annyit, hogy most is övé legyen az utolsó szó? A hütte parti így fasza hangulatban indul, pedig vannak sílécek is, Serié a rózsaszín, stipistopi, tejóisten, és van császármorzsa is, dejóóó! Gergő szemében Attila innentől kezdve egy patkány. Leszarja, hogy fájt neki a randi. Azt is, hogy szerelmes. Lehet a börtönsztorival viccelődni, de Gergőnek ne pofázzon senki. Azt pláne ne mondják rá, hogy agresszív. Az első ütésig ne. Csak nekem van olyan érzésem, hogy ez az egész randi dolog csak egy ürügy Attilának, hogy Gergőt kúrogassa?

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: vv5
1061 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nosce 2011.11.17. 15:53:18

@genevieve:
sztem ezeket a vidcsiket memorizálhatta Kinga a beköltözése előtt :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.17. 16:10:53

@genevieve: de nem azért kicsi és puha, hogy ne fájjon, ugye??:DDDDDD

Anselmo 2011.11.17. 16:16:31

@genevieve: "igen, csak a teljesitmény és a méret nem mindig egyenes arányos"

csak akkor tehetsz statisztikailag szignifikáns kijelentéseket, ha legalább 40 fős csoporttal teszteled.

kamarti 2011.11.17. 16:18:24

@nosce: @genevieve: jaj, hát régen vót, tán igaz se vót, ugye
talán annyi változott, hogy élő adásban is megvan ugyanez a hozzáállása, csak cizelláltabban nyilvánítja ki. ha úgy veszem, ezek szerint szakmailag fejlődött az elmúlt évtizedben...

genevieve 2011.11.17. 16:18:43

@Anselmo: ha akár csak egy eltérés van akkor a mindig már nem állja meg a helyét:-)

nem kell ehhez 40:-)

genevieve 2011.11.17. 16:19:18

@anica inkognitóban: kb. ezt duruzsolhatta veronnak alek és most peti is:-D

Tüzitündér 2011.11.17. 16:24:50

@nathalie: Köszönöm szépen! :):):)

nosce 2011.11.17. 16:41:37

@kamarti:
"talán annyi változott, hogy élő adásban is megvan ugyanez a hozzáállása, csak cizelláltabban nyilvánítja ki. ha úgy veszem, ezek szerint szakmailag fejlődött az elmúlt évtizedben..."

vagy csak előbb kapcsolják ki a kamerát :)

Hurri Kán 2011.11.17. 16:42:35

Nahát. Legújabb jelző Péterre: Csicska Maxi. :D

Spéter46 2011.11.17. 16:47:39

@van-e szándék: Hűjnyearézfánfütyülőjét, ez tényleg nem semmi :)

Tjuca 2011.11.17. 16:48:49

@genevieve: és nem ment ki erre a banda magától? :-O kapkodott volna levegő után az üres stúdióban. :-DDD

kamarti 2011.11.17. 16:49:35

@nosce: jut eszembe kameráról: abba péel bele se merek gondolni, ő milyen munkatárs lehet...

Tjuca 2011.11.17. 16:55:18

@beacska: szerintem az nem volt normális, aki ezt kitalálta. sem az ecet, sem a vaj. akkor, ha ott menten epegörcsöt kap, akkor azon kívül, hogy te jókat nevetgélsz mit csinálnak??? ez nem tökös gyerek kérdése számomra. ha kitalálja valamelyik elmebeteg, hogy dugjon uborkát az ánuszába, és visszautasítja, akkor nem elég tökös? ne viccelj már! az ecetivás sem játék. nem tudom hány százalékos lehetett (remélem csak 5) de ha végigégeti a nyelőcsövét? aberrált szerkesztők.

kozi001 2011.11.17. 16:57:54

@kamarti: Anikóval szerintem nincs akkora baj!
Lilu mögött nyilván van X év műsorvezetés!

kamarti 2011.11.17. 17:03:32

@kozi001: persze, Anikó is majd belejön, int kiskutya az ugatásba :) (és így kellően kétértelmű is lettem...)

mocskosmacska 2011.11.17. 17:07:33

@Tjuca: Ennyi erővel az is lehetett volna a bünti, hogy egyen meg egy kanál szart.

Tjuca 2011.11.17. 17:12:51

@mocskosmacska: jah.

de egyesek ezen dohognak már mióta.

capa05 2011.11.17. 17:18:09

@Tjuca: bocs csak lábujjhegyen jöttem be előadás közben, Eszter gyávaságán túl vagyunk már ? Látom most Shadi van a virtuális kínzócölöpön:)

Tjuca 2011.11.17. 17:21:32

@capa05: olvass figyelmesen!

mindkét büntetés abnormális szerintem, és abszolút megértem, ha azt mondják, hogy figyi, na ezt nem. bárki. a szerkesztőkkel szippantatnék babot orrlukon keresztül szívószállal, az legalább ilyen vicces, mint az ecet vagy a vaj.

Tjuca 2011.11.17. 17:22:40

@capa05: én nem gyáváztam esztert, keversz valakivel.

capa05 2011.11.17. 17:24:36

@Tjuca: Én nem rád gondoltam, hanem a többiekre délelőtt, csak egy darabig nem voltam és azért kérdeztem, hogy te hátha tudod:)

beacska 2011.11.17. 17:28:29

@capa05: nem, arról van szó éppen, van-e különbség a szar, az ecet és a vaj közt :DDD

capa05 2011.11.17. 17:30:59

@beacska: ó már akkor képben vagyok, átléptünk kémiai elemzésekbe..?)))
szintelen, szagtalan,halmazállapot....:D

Tjuca 2011.11.17. 17:31:30

@capa05: akkor kérdezd a többieket! :-P

Tüzitündér 2011.11.17. 17:36:21

Hahó! valaki beavatna,mi ez az ecet sztori?

Tjuca 2011.11.17. 17:37:28

@beacska: @capa05: figyeljetek, ez biztosan nagyon vicces, csak én vagyok ennyire nyomorultul humortalan, de nem bírom, ha embereket aláznak, ez pedig az. nem bírom az idióta beavatási szertartásokat sem. ez is egyféle erőszak, és bocs, de ezen nem tudok röhögni. ez van. és ha ezt olvassa a retek, akkor kicsit gondolkodhatnának, hogy mi a határ, bár addig nem fognak, míg ti azon morfondíroztok, hogy mekkora köcsög az a gyerek, aki nem falja kétpofára a vajat.

láttam már olyan embert, aki disznóölésen nyersen itta a vért, majd utána leöblítette egy kis frissen fejt tejéntejjel, amit közvetlenül a tehén tőgyéből spriccelt a szájába. vannak tajgetoszpozitív emberek, de ne legyen már ez kiindulási alap.

capa05 2011.11.17. 17:39:40

@Tüzitündér: Bízva benne, hogy nem bántasz... szóval különböző feladatok voltak a káromkodás mentes napon és ha valaki csúnyán beszélt, kihúzott egy feladatot(büntit) és azt végre kellett hajtani, Na az egyik ilyen ecetivás, a másik vaj evés volt...

beacska 2011.11.17. 17:46:02

@Tjuca: én meg kanállal eszem a vajat, mert IMÁDOM!
na, ehhez mit szólsz? most már röhöghetek hangosan?

capa05 2011.11.17. 17:46:23

@Tjuca: Én a magam részéről nem igazán foglaltam az ügyben állást..
annyit magamról tudok, hogy egy kanál zsírt ,vajat bármikor gond nélkül le tudok tolni... ecetet még nem próbáltam...

Cassia30 2011.11.17. 17:54:02

sziasztok. visszatértem. melóban gyorsan kellett innen lépnem :)

Tüzitündér 2011.11.17. 17:55:38

@capa05: tudtam, hogy rád számíthatok! langyos erősen sós víz ivás nem volt? :):)

capa05 2011.11.17. 17:59:05

@Tüzitündér: Arra nem emlékszem, még ruhástól medencébe ugrás biztosan volt...:)
tudom, én is számíthatok rád...... de majd figyelek!!:PPP

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.11.17. 18:02:08

Volt káromkodásmentes nap?:) Erről lemaradtam egy kicsit?:P

Cassia30 2011.11.17. 18:03:15

@ladyandhenk: volt, de nem vitték túlzásban, az rtl meg nem igazán csinált ügyet a dologból. Pedig szerintem keményebben kellett volna őket szankcionálni. Nem megy? Jó, akkor még egy nap, keményebb büntikkel.

capa05 2011.11.17. 18:04:19

@ladyandhenk: volt, de a sikert szerintem nem lehet mérni..

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.11.17. 18:10:27

@Cassia30: @capa05: én még ott jártam, h nem az nyert, de ezek szerint igen:) Pedig az ötlet jó, ki kapott büntetést?:O

@anica inkognitóban: szia!

Cassia30 2011.11.17. 18:10:42

Hazafele elgondolkoztam ezen az Eszter-Shadi féle dolgon, hogy mindenki mennyire támadja most Esztert. (én sem vagyok normális, már képes vagyok ezen agyalni..) Rájöttem, hogy teljesen megértem. Azzal, hogy utolsónak került be, eleve falakba ütközött, a többiek élből elkezdték alápakolgatni a gyújtóst. Az rtl Cris kiesésekor meglocsolta a gyújtóst egy nagy kanna olajjal. Eszter meg meggyújtotta az egészet Dya kivitelével. Azóta a tűz leégett, a hamut is szép lassan szétfújja a szél. Kezdenek vele megbékélni. Azért ez ebben a közegben egy iszonyatos érzés lehet, hogy mindenki utál. Azt hiszem, teljesen emberi dolog, hogy nem akar most meg egy egész máglyát rakni maga alá. Aki volt már valaha egy társaságban csak ideig-óráig is kiközösítve, az valószínűleg megérti őt.

Cassia30 2011.11.17. 18:12:01

@ladyandhenk: Annyit mutattak, hogy Ati almaecetet ivott, Shadinak vajat kellett volna ennie, ezen ment a balhé, hogy nem volt hajlandó, Péter meg egyszer csak felállt, lekapta magáról a mikroportot és ruhástól landolt a medencében, gondolom neki ez volt a büntetése. Ennyi volt, amit mutattak.

capa05 2011.11.17. 18:13:12

@ladyandhenk: hát Shadi biztosan csak nem hajtotta végre.. azon van fenetbb a vívás, Petire is emlékszem mert ő medencébe ugrott.. volt más is de nem rögződött.(((

capa05 2011.11.17. 18:14:42

@anica inkognitóban: olyan kipihent a szemed szunyókáltál egyet?:DDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.11.17. 18:15:27

@Cassia30: vissza kell térnem az öfi nézéshez, mert ez így nem lesz jó, nem tudom, h mi van, nem tudok agyalni rajta:P, mint egyesek:):)

Én Eszternek drukkolok, de nagyon!:D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.17. 18:16:07

@capa05: édesen aludtam, az igaz, de az ebéd utáni szunyókálás sajnos, nem jött össze...csak a főnökök, az ügyfelek és a papírok ne lennének...:DDD

capa05 2011.11.17. 18:17:33

@anica inkognitóban: bocs bunkó vagyok nem is köszöntem... Szia! Jó látni a körünkben...:))))

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.17. 18:18:53

@capa05: köszönöm :D még,még, dícsérj!!!!! :PP:DDDDD

Spéter46 2011.11.17. 18:19:21

@Cassia30: Én megértem, de fenntartom, hogy saját magának csinált rosszat és nehezítette meg a továbbjutást!
Elvesztette ugyanis a "sajnálom őt szimpátiát". Most sajnos bekerült abba a kategóriába, melyben Attila és Péter szava szent, és köteles mindenki a parancsnak alávetnie magát. Saját védelme érdekében választotta Shadit!
Több napja és többször írtam, hogy mindenkivel szemben visszamegy Eszter, csak ne Shadit válassza, ahogy azt neki "előírták"!

Cassia30 2011.11.17. 18:19:24

@ladyandhenk: Kingát csak annyit láttam, hogy ül és nem nagyon beszélget senkivel :D Gondolom megszólalni sem mert. Attila itta az almaecetet.

kamarti 2011.11.17. 18:20:00

@beacska: te vagy a ivétel, ami erősíti a szabályt

Cassia30 2011.11.17. 18:23:30

@Spéter46: Ebben van igazság, de azért azt se felejtsük el, hogy Eszter már az előző kiválasztásnál is Shadira tette a jelet, mint az már délután is kifejtettem. Tehát a döntése megalapozott volt saját részről is. Hogy most visszatért a saját döntéséhez (ahogy szerintem először is őt vitte volna, ott dacból is vitte Dyát, pont mert szembe akart menni a zsarolással) vagy hallgatott Péterékre, vagy mindkettő, azt csak ő tudhatja.

Tjuca 2011.11.17. 18:26:02

@beacska: jó látom nem akarod érteni, ezzen nincs mit vitázni. gyanítom neked is van olyan, amitől automatikusan hánysz, de ha nem, akkor te egy superhero vagy.

amellett viszont nem tudok elmenni szó nélkül, hogy te nevetsz mások alázásán. és akkor utoljára itt maga a büntetés volt megalázó, tovább megyek okozhatott volna rosszullétet bármeyliknél.

nevethetsz, téged minősít.

Spéter46 2011.11.17. 18:26:28

@Cassia30: Ahogy az előbb is jeleztem, én értem a Te levezetésed, és megértem Esztert is, de magyarázd el ezt azoknak akik hajlandóak erre a műsorban sok - sok szavazatot leadni!:(

julcsi29 2011.11.17. 18:29:05

Sziasztok!
Bár azzal egyetértek,ha valakinek nem bírja a gyomra akármelyiket,baj lehet,de Attilának nem ECETET kellett innia!!!!Almaecetet,amit igen sokan fogyasztanak,mert egészséges!Azért az ecet durva lett volna,az töményen egészségkárosító,azért csak nem adnak nekik ilyesmit.
"Az almaecet nagyanyáink ősi csodaszere: megkönnyíti a fogyást, csökkenti az étvágyat, tisztítja a szervezetet és felpörgeti az anyagcserét.

Nem hiába mondják, hogy az almaecet az egyik legjobb természetes zsírégető! Ezért is használja számos fogyókúra az almaecetet a fogyás és zsírégetés elősegítésében.

Az almaecet hatása - Természetes zsírégető hatás
• Az almaecet gyorsítja az anyagcserét, így a fogyáson kívül javítja mind a fizikai (vérkeringés, végtagok vérellátottsága), mind a szellemi állapotot (koncentráció, szellemi vitalitás).

• Serkenti az emésztést, és részt vesz a szervezet zsírbontó folyamataiban.

• Baktériumölő hatása tisztítja a szervezetet, amitől egészségesebb lesz a bőrünk, hajunk.

• Felélénkíti a sejtlégzést, és csökkenti az idő előtti öregedési tüneteket.

• Elpusztítja a bélfalon lévő baktériumokat, amelyek emésztési zavarokat, felfúvódást vagy székrekedést okozhatnak."

Cassia30 2011.11.17. 18:31:19

@Spéter46: Ha igaza van Kingának a "dagadt" szavazókról, és igaza van azoknak, akik akkor itt azt írták, hogy az elkeseredett csúnya nők (nem biztos, hogy pontosan így fogalmaztak) szavaznak, akkor megint Eszter fog visszamenni, mert ők még mindig azt érezhetik, hogy ezt a szegény lányt bántják. Én bízom a győzelmében (a fenti kijelentéseket a szavazó nőkről pedig nem véleményezném, mert nem bírja el a billentyűzetem)

Tüzitündér 2011.11.17. 18:32:46

@julcsi29: na, holnap megugrik az almaecet vásárlás indexe! :):)

Cassia30 2011.11.17. 18:34:54

@julcsi29: Ez mind szép, de vízzel higítva (egy pohár vízhez egy kanál!) szokták inni, nem töményen. És vele megitattak vagy 2-3 decit biztos. Baromság volt. Komoly görcsei is lehettek volna tőle.

beacska 2011.11.17. 18:37:39

@Tjuca: én nem Shadin nevetek, hanem az itt mantrázókon, és egyre jobban :DDD

megtehetném, hogy hagyom szótlanul, de már melehetősen röhejes, ahogy itt élelmiszereket ehetetlennek minősítenek egyesek (csak, hogy ne személyeskedjek) és a szarhoz hasonlítanak.

Nevetséges, és kész!!! és ha ezzel magamat minősítem, szarom le.

Aki nem tud megenni egy kanál vajat, és itt rugózik rajta már mióta, a szememben az meg magát minősíti. Úgyhogy kvittek vagyunk!

És képzeld, ecetet szoktam tenni a salátába, és vajjal sütök és főzök! fura, mi? viszont a szart minálunk legfeljebb a kutya eszi meg, a macskáét.

beacska 2011.11.17. 18:38:54

@Cassia30: 1 decit, de ATTILA megitta. Shadika nem tudta, és még csalni is akart, bevonult vele a vécébe, ki akarta köpni, és dobni.

capa05 2011.11.17. 18:39:08

@Tüzitündér: és mézzel lugosító hatású...:)

kamarti 2011.11.17. 18:40:24

@beacska: mondjuk a mantrázás épp a te klaviatúrádból elég mókás szitokszó...

Spéter46 2011.11.17. 18:41:28

@Cassia30: Kívánom, hogy legyen igazad, és kívánom, hogy a visszatérő Eszter legyen vezére az Attila-Péter-Kinga-Fecó csapatot kinyíró szövetségnek!

beacska 2011.11.17. 18:42:24

@kamarti: örülök, ha teszik, itt tanultaaaaam ;D

julcsi29 2011.11.17. 18:43:46

@Tüzitündér:
@Cassia30: Nem kell azt vásárolni,otthon is készíthető. :)
Édes az avatarod! :)Bár nekem a táncoló tündér is tetszett. :)

Cassia30 2011.11.17. 18:43:58

@beacska: egy kanállal talán még belefért volna. De neki egy teljes kocka vajat nyomtak a kezébe (10 dkg-s lehetett talán?) hogy egye meg. Ez már azért túlzás. Hozzáteszem, én sem enném meg. Egy kiskanállal max. Párom emlegeti mindig egy ismerősét, aki ivászatok előtt mindig azt mondta, hogy "gyerekek, egy pohár meleg hurkazsír, és lehet piálni". Na ennek a gondolatától is rosszul vagyok. Ki mit bír. Fogadjuk már el, hogy van, aki nem tud bármit lenyelni.

julcsi29 2011.11.17. 18:44:32

@julcsi29: bocsi,véletlenül összeakadt a két nick :)

julcsi29 2011.11.17. 18:47:15

@Cassia30:
Én nem tudom,hogy abban a pohárban mennyi volt,és hígítva vagy töményen.Én sem szeretem egyébként,kifejezetten undorodom tőle :)De nem is káromkodom annyit,pláne nem a tv-ben :))))

Cassia30 2011.11.17. 18:49:56

@julcsi29: Töményen kapott vagy 2 decit biztos. Nekem a látványtól begörcsölt a már nem létező epém. És bizony, akinek volt már része ilyen falkaparós görcsben, az biztos nem vállalta volna be azt sem. És bizony, miután már nincs epém is képes vagyok ugyanazt a falkaparós görcsöt átélni, mint a műtét előtt. Egyébiránt a vaj epéseknél ugyanezt okozhatja. Anno bizony görcsöltem be sima vajas kenyértől is, amint volt egy leheletnyi vékony vajréteg.

beacska 2011.11.17. 18:51:35

@Cassia30: hát figyelj, direkt olyanokat itattak, etettek velük, amik nem túl gusztusosak (volt vmi erős is, meg keserű, stb), hogy nézzétek meg, nem vesztek minden szart a szátokba, hát ne is jöjjön ki belőle szar...

talán volt vmi a szappannal is? vagy az csak vicces találgatás volt itt a fórumon? ;D

szerintem a feladatok nem voltak rosszak, legalább volt közük a "kimosom a szádat szappannal" mondáshoz, no

Hurri Kán 2011.11.17. 18:51:55

Jóestét! :)
Hozzátok az ecetet, f@szomatb@zmeg. :DDD

barkacs 2011.11.17. 18:53:11

előre is elnézést kérek, hogy nem a vaj, ecet témában szólok hozzá, de csak most láttam, hogy tegnap kinga tovább emelte a csapásszámot, amikor a szaunában elküldte a durva anyjukba a srácokat. kemény. a kis ribbbanc. nekem verbálisan szinte minden belefér, de ez a kevés kivétel egyike. további jó étvágyat, beacskanak meg kitartást.

julcsi29 2011.11.17. 18:54:19

@Cassia30:
Ebben igazad van.Családban/ismerőseim között van,akinek baj van az epéjével.Az elég kényes,vigyázni kell vele.Talán az lett volna jó,ha 1.,nem kapnak ilyen büntit,2.,egyikük sem hajtja végre,3.,nem káromkodnak :)

Cassia30 2011.11.17. 18:54:52

@beacska: igen, csak a baj az, hogy nem tudhatják, hogy nincs-e véletlenül valakinek pl. epeköve. Aki kitalálta ezeket a feladatokat, egy jó nagy idióta. Már elnézést. Bár az már többször kiderült, hogy az rtl kreativitása egyenlő a nullával. Én biztos elég komoly személycseréket hajtanék ott végre. Stylist, kreatív tanácsadó, műsorvezető ...

Cassia30 2011.11.17. 18:55:54

@julcsi29: @gyvy: Jóestét! Hígítva, vagy töményen? :D

julcsi29 2011.11.17. 18:56:06

@gyvy: Jóvan hozzuk!! :) De remélem a vajat Te hozod f@szomatb@zmeg. :DDD

Cassia30 2011.11.17. 18:56:30

@barkacs: Erről is lemaradtam. Mit csinált már megint az a ... nem mondom ki.

Hurri Kán 2011.11.17. 18:56:35

@Cassia30:
Még káromkodok egy sort, akkor jöhet töményen! Jó így? :D

Hurri Kán 2011.11.17. 18:57:09

@julcsi29:
Há hogy a kurvaéletbe ne hoznám. :D

2011.11.17. 18:58:12

@gyvy: már azt is megiszod? A f@szomatb@zmeg!!!! :DDDD

Én meg hányós vagyok, és akkor már szar vagyok?????

Cassia30 2011.11.17. 18:58:15

@julcsi29: én változtatnék a sorrenden. 1. nem káromkodnak. A továbbiakon is változtatnék. 2. Komolyabb büntik. (mint pl. Csabánál, nem találkozhat a szeretteivel) 3. Ha nem hajtják végre, még komolyabb bünti. (pl. nem vehet részt a következő arénán). Lehet jobban átgondolták volna a káromkodást.

julcsi29 2011.11.17. 18:58:34

@Cassia30:
Kit tudnál elképzelni ezen fantasztikus műsorvezetők helyett?? :)))

Cassia30 2011.11.17. 18:59:10

@gyvy: Jó lesz, de készíts be minimum két nospát epegörcs esetére :D

Hurri Kán 2011.11.17. 18:59:36

@beebeer:
Meg hát!
Az. Akkor lóf@sse vagy :DDD

Cassia30 2011.11.17. 19:00:11

@julcsi29: Passz. Balázs maradhat. Egye macska. Lilu helyett meg Balázst, és így elég is lesz. :D

julcsi29 2011.11.17. 19:00:20

@Cassia30:
Ez nagyon jó ötlet!Mármint az aréna.Azt tuti komolyan vennék,lenne értelme,és nem alázna meg senki-senkit.Nekem tetszik,szavazzuk meg!? :DDD

beacska 2011.11.17. 19:00:25

jaaa, és ha van vki, akinek már unalmas, hogy Shadit ekézem, annak csak örülök, mivelhogy a célom éppen ez.
2 hete, amikor Eszter lett a kiválasztott, úgy a 2.-3. nap táján elkezdtem felhúzni magam a kis pöcs tiszteletlen, bunkó viselkedésén. Ez a rádió heténekelső éjszakáján, a névválasztáskor csúcsosodott. Ott olyan szinten nem tudott leválni a Matovic Istvánról, hogy akkor azt mondtam: Eszter, Shadit!
De nem jött el az én időm, itt dohogtam 1-2 napot, és már akkor megmondtam, hogy vissza fogunk még térni erre a támára!!!

Ééééés, igen! úgyhogy, addig, amíg a Démon ki nem tilt innen, sajna, kénytelenek vagytok olvasni tőlem (vagy nem), hogy a SHADI EGY TISZTELETLEN KIS PÖCS!

Cassia30 2011.11.17. 19:02:55

@julcsi29: hogy mostanában állandóan ilyen szavazósdit játszom! Lehet mégiscsak indulnom kéne a következő polgármester-választáson? :D

julcsi29 2011.11.17. 19:05:08

@beacska:
Úgyvan!!! (mármint írd ki Magadból,azért vagyunk itt :))))
Én egyébként sajnálom,hogy nem láttam azokat a jeleneteket,amiket említettél ezzel kapcsolatban,de mivel Shadi nem túl szimpi,engem nem zavar,ha ekézed. :)

2011.11.17. 19:06:37

@gyvy: lóf@sse????? A f@szomatb@zmeg a 3,14chaba !!! Hazudsz! Hazudsz!! Hazudsz!!!!!! HAZUDSZ!!!!!!!!!!!!

:DDDDDDDDDDDD

dr. Közbiztonság Szilárd 2011.11.18. 03:07:23

@raar-pingvin:
Ír bent valaki összefoglalókat?

Azt hittem, táncolnak, veszekednek, piálnak meg ilyenek.
süti beállítások módosítása