Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 5857-5858

2011. november 10. 03:28 - cybergreg

A vendéglátóipari egységben vagyunk tehát, ahol Karolina még mindig nem érti, Attila miért szerez neki recepciós állást hirtelen, amikor még ki se hozta neki az ásványvizét. Hol itt a csapda, néz körül gyanakodva. Hát nézze, nem én leszek a maga főnöke, csak puszta jófejségből zsíroztam le az interjút egy nem létező állásra. Karolina főnöke arra jár, beszól. Húzás van vissza gyorsan a konyhába, kisanyám, mondja könyörtelenül, de a lány a köténykéjét összegyűrve hajítja hozzá, tudod mit, mész te inkább a jó büdös francba, már van nekem tuti recepciós melóm holnaptól. Attilával kézenfogva jobbra el.

Az András-féle gyerekfoglalkoztatóban lassan nyugovóra tér minden bentlakó, de a Máténak mesélje el valaki a kisvakondot, mert egész nap gödröket ásott a homokozóban, és a haja is földes lett. Vanda nem ér rá, éppen a családi pentiumot birtokolja, és ha otthagyná, három másik vetné rá magát, úgyhogy inkább marad. Juli ráförmed, azér jó lenne, ha csetelés helyett a kretén öcséddel is foglalkoznál néha. Halkan jegyzem meg, legutóbb ebből motorbaleset történt, talán mégse kéne erőltetni. De Vanda jobb kifogással jön: ő most éppen besegít a nagyanyja cégénél, mert aki felnőtt, annak dolgozni kell a pénzért, teccikérteni? Juli lemegy hídba, az ő lánya dolgozik? E öröm, e bódottá. Emmácska persze már osztja is ki az Oscart a legjobb női alakításért, de a szülők ezt már nem látják.

Reggel Juli rutinosan rányit Attilára, jaj bocsánat, mindig elfelejtem, hogy most itt laksz tegnap óta. De Attila kisgatya helyett már öltönyben sürög, elmentem dógomvan, a mobilom is ki lesz kapcsolva. Vandálka Claudiának mutatja az éjszaka elkészült akármit a számítógépen, aminek a főnökasszony nagyon örül, meg vagy dicsérve. Ha már ilyen jól megcsináltad, hívd már fel a nyomdát, aztán menj is el kiválasztani a mintát. Hogy mi van, mindezt még ma? Vanda nem gondolta, hogy ennyi mindent kell dolgoznia a hülye pénzéért. Haragja csak tovább duzzad, amikor Hanna egy kis zsebpénzért állít be, mert bulizni mennek, és Claudia zokszó nélkül ad neki egy ötezrest ingyen. Szép dolog, mondhatom! Ő miért kap ingyen pénzt? Hát mert ő még gimis, te meg nem, azér. Vandának nem tetszik a rendszer.

Gizi a konyhából jön be a nappaliba, de bár ne tenné, mert Vilibá szanaszét dobálta az összes ruhát a szekrényből. Ajjaj, amikor Vili előkotor valami szart a szemétdomb mélyéről, az valami nagyon gázos dolog lesz, mint múltkor a retró kazetták a kis Gézával. És igen, lehet fokozni a horrort, egy tangóharmonika kerül elő az őskorból. Egy régi katonatársam hívott, menni kell a bucsuba játszani, most akkor gyakorolok. Innentől kezdve vagy féltucatszor hallhatjuk a Hull a szilva kezdetű népdalt Bartók után szabadon, de Vili az első sor után sosem bírja eltalálni a helyes billentyűket. Talán a Kool and the gang-től a Celebrationt kéne megpróbálnia.

Juli épp indul a postára tértivevényeket meg miegyebet küldeni, amikor Nóra esik be az ajtón és Attilát keresi, nem tudod, hova ment? Hát mittudomén, nézd meg az asztalán, hátha felírta. Ez milyen déjà-vu már, Miki is pont így derítette ki a hajót. Juli el, Nóra asztalt túr, amikor csörömpöl a vezetékes telefon. Üzirözi veszi fel, Karolina mondja rá lihegve, hogy rohanok a Leánder Hotelbe, mint az állat, de késni fogok tíz percet. A Hanna-Barbera, akarom mondani Hanna-Balázs páros a lépcsőházban a hirdetőtábla előtt cserélnek testnedvet, amikor Vanda megy el mellettük, lebuktak. Hanna utána rohan az udvaron, jaj csak Claudiának ne mondd el, léci léci léci. Hát ezt buktátok, Vanda és a könyörület? A Leánder Hotelbe közben megérkezik a recepciósjelölt Karolina, örül is és izgul is. Valójában nincs is konkurencia, csak jól kell szerepelni. Az interjú végén szinte repdesve jön ki, sikerült, jajdejó, megöleli Attilát. Persze nem a BK-ban lennénk, ha nem pont ezt a mozdulatot lesné meg Nóra a lépcsőfordulóból.

Vilibá tovább kínozza a ház lakóit muzikalitásával, most már Linda is hallgatja. És mikor játszottál ezen utoljára? Hát fiatal koromban. És ez tényleg tetszett a dinoszauruszoknak? Szabi is beállít, a vendégek sikítva menekülnek a nyenyerészés elől. Te hogy viseled ezt el, Gizi? Hát, ha nem hallom, nem is zavar, mutatja praktikus füldugóit vigyorogva. Remek, a következő egy hónapban a Rózsa vendégeinek is grátiszba jár majd egy-egy pár, ha legalább a rendelés megérkezéséig maradnak. Claudiához Vandálka állít be, és leleplezi a Hanna-féle Kész átverés show részleteit, azaz hogy csak kamuból szakítottak. Hanna is megjön, Clau nem vár sokat a lecseszéssel. Nóra visszaér a Mátyás térre, ahol először András üzleti híreit szarja le, aztán átmegy Julihoz és közli: tudja, hogy Attila megcsalja.

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: barátok közt
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hannamontanna 2011.11.10. 08:28:16

Édes istenem, annyira nem tudom miért nézem??? Olyan fájdalmasan sz*r, hogy elképesztő. Amúgy, az hétköznapi dolog, hogy huszonéves csajokhoz ismeretlen idősebb fazonok odamennek, elcipelik interjúra, állást szereznek neki és csak át kell ölelni cserébe? Olyan szép ez a világ! Még sok ilyet! Bezzeg más egyetemista lányokat -pl. Vanda - megnézném hogy fűz be Ati bácsi. Sehogy. Tehát a dolog mégsem általános... Legalább egy kicsi következetesség lenne a történetben.....

JOKKA21 2011.11.10. 08:58:03

Ezt a Karolinát kényeztetném.:D

JanCsi 2011.11.10. 10:12:20

Kiesett jópár HV összefoglaló, így nem értem, hogy a múltkor még Zsófesz segített be Klau cégébe, aztán A régi virágáruslány zseniális tehetsége bontakozott ki az esküvőszervezéskor és őt tette meg a csinovnyikjának, aztán most meg Vandálka a csicska. Mi lett a virágárussal (nem jut eszembe a neve...) ??? Ő már nem melózik Klaunak!?

shc 2011.11.11. 14:32:21

Nagyon leállt a hogyvolt gyár :(

miszerint 2011.11.14. 14:30:21

celebration -- hatalmas pacsi. azt a fejet, amit aniston vág közben, és a végén, amikor phoebe rákezdi, h. ne-ne-ne-ne. köszi a nosztalgiát.
ja, és az üzirözi is halálos!
a sorit nézni nem bííírom, de a hv-k hihetetlen jók!!! :)
süti beállítások módosítása