Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt - 5855-5856

2011. november 08. 07:34 - dj Zax

Az előző részben, az egy napra dupla muffot betervező, gyalupadhoz bilincselt Ádámot, a szépnek nem mondható festményeket, alma hámozó késsel szét vagdosó Zsoltot és a homokozóban veszekedő óvodások szintjére süllyedt, Donkihóte szélmalmot szerelő Miklós cárt és Atikámat hagytuk magunk mögött. A mai részből megtudhatjuk, hogy jönnek fel szorult helyzetükből. Lányok, nacikat le, pucsítás, kezdünk! Azaz folytatjuk, mégpedig Atikám és Miklós cár barátságosnak nem mondható beszélgetésével. Inkább veszekedésnek kellene hívni és a gyilkolászás sem áll messze tőlük, a kocsmai verekedéseket megelőző három „mivan?”-t idézi. Téma továbbra is Timike láthatása, apukálása és pótapukálása. Igazság nincsen, mindegyik bőrt húz a fogára, oszt lepattannak, mint Jimmy Jump a lelátóról.

Nincs Megállás Ádámnak a bilincs és a vele szorosan együttműködő francia ágy parancsol mégis csak megállást. Kulcs messze, nadrág viszont közel, telefon a zsebben, már hívja is Alizt, aki éppen házimunkál. Hello Aliz, hogy vagy Aliz, ráérsz Aliz? Kellene egy kis segítség. Cédrus hotel, 210-es szoba, gyere sürgősen, ülj egy taxiba. Az meg vigyorog mint akit dugni hívtak, megy is gyorsan, már régen ívtak. Rózsában közben megy az izgulás, jön Janka, képek cafatban, mit mondunk majd neki? Ezek voltak a legjobb alkotásai. Hát az Alkotás úton szebb képeket látok, de nem nyitok vitát. Zsolt javasolja, hogy vegyék meg, de Janka művészlélek, őt nem érdekli a pénz, mondja Piktorína. Ahogy a mérföldes brokkentyú sem. Ez tudományos tény. Beszélni kell Lindával is, mert faszé szed egy ekkora lány fogamzásgátlót. Kezdi kapisgálni a lényeget ez a Zsolti gyerek, tudtam én mindjárt hogy nem annyira gyenge fejben. De Piktorína hárítja a feldobott labdát: majd ő intézi. Az jó lesz, kenjük tovább a szart az abroszra.

Miklós cár játszik pincéreset Donkihóte rajongó Timikével, a rájátszásban még a leveket is összekeveri, hogy élethű legyen. Hát nem az így se. Érkezik Nóra, akinek az arca egy kérdőjel számomra. A Muppet show-ból megidézi Brekit, Miss Röfit és a két öreget a díszpáholyban, mindezt egy arcszerkezetben. Hát ti mit csináltok itt? - kezdi a pirítást, de Timike vágja ki magát a fosos vödörből a szélmalmos felütéssel, Atikám elment borér, meg vigyázni a saját kölkeire, segít be Miklós is. Morten Harket méltán híres zenekarának megemlítésével zárja Nóra ezt a frenetikus megbeszélést: A-ha. Piktorína Jankát vezeti be a képszaggató műhelybe, szóval bocs meg minden, de a férjem szarrá szaggatta a műveidet. Van köztük Z, mint Zorró, kelta kereszt és Növer vágás alakú szaggatás, de van sima kukucskáló nyílásos bevágás is, úgyhogy kellenek új képek. De nem, Jankának jobb ötlete van, mert ez a szaggatás olyan brutális, elementális és művészi, hogy ezt kell kiállítani. Hát ha ezt Zsolt meghallja, akkor besír a röhögéstől. Nekem már megvolt.

Atikám kezd el foglalkozni a családdal egy hirtelen ötlettől vezérelve, mivel ez volt Miklós vezér elve. Hívja is Mártát, hogy viszi a kölkéket a Balcsira cajgázni, de azok már tipliztek táborozni a cimborákkal. Hát ez bukó, mint Ádámnak a dupla randi. De jön Nóra, kérdezi a szélmalmos technika órát, Atikám meg mondja, hogy Miklóssal harcoltak, mint ovisok a fahintáért, oszt ő annyira gáláns, hogy lelépett. Miklós meg egy erőszakos fasz. Nórának előbbi szimpatikusabb, de az utóbbit jobban szereti. Hát igen. Az a nagy igazság, hogy kemény embernek a pöcse is jobban áll. Cédrus hotel 210-es szobájában folytatjuk. Ádám már magára szenvedte a nadrágját, miközben érkezik Aliz egy dögös fehér csipke miniszoknyában. Csajosan játssza egy kicsit az agyát, szőlőszemet szopogat, szopatja egy kicsit a bakfaszt, majd kinyögi, hogy van neki is egy kívánsága. És mint tudjuk Ádám mindennek ellen tud állni, csak a kísértésnek nem. No meg a nők kívánságainak.

Rózsában folytatjuk, ahol a szipirtyó érdeklődik Atikám hogyléte felől, az meg panaszkodik, hogy a kölkéket így meg úgy nem látta rég, Karolina lánya meg azt se tudja, hogy ő az apja. Szóval pocsék apa ez az Atikám, meg kell hagyni na. Közben Zsolt citálja Lindát meg Petit a raktárba dugás ügyi elbeszélgetésre, mert tudja, hogy együtt alszanak, dehogy dugnak is, na neee... ezt most hallja először. Peti meg ha kárt tesz a lányában, akkor neki elmeszeltek szarral, felnégyelik és a Rózsa négy sarkába tűzik ki a végtagjait, a máját és a szívét kisütik és felszolgálják az arra tévedő pápuáknak. Szóval jó kis büntetést eszelt ki ez Zsolt gyerek. Peti nem érti az ügyet, bassza is le Lindát, de lényeg, hogy Piktorína egy hétig csak méteres lógó nyelvvel közelítheti meg a kis falazógépet az tuti.

Atikám ül egy sarki kocsmára hajazó kávézóban, érkezik egy fiatal lány, aki elejti a papírjait. Atikám a lovag azonnal segít felszedni, mikor az őstulok tulaj rivall hátulról. Igyekezzél, már megint elkéstél! Ő lesz Bunkókám. Közben Aliz és Géza két pofára pizzázik, érkezik Szabi, aki kimaradt a rendelésből, de végül megszánják egy gombás-retkessel, a vegetáriánus pina is ilyen lehet. Jön Ádám is egy ajándék táskával. Boldog szülinapot Aliz, társaság álla a földig ér. Pedig csak egy kis szívességért cserébe előre hozta a szülinapot a bércsődör. Tatyóban egy szép kis magassarkú cipő, a drágábbik és szexibb fajtából. Aliz örül a 10 centis sarkaknak, Géza és Szabi csak néz, mint a vett malac a zsákból. Pedig ezek a sarkak remek kapaszkodók lehetnek egy hátulról történő betámadáshoz, tud valamit ez az Ádám na. Atikámmal, pincércsajjal és a kávézóval folytatjuk. Egy isler és egy mentes víz rendel, de mit csinál itt kezicsókolom egy ilyen fiatal lány? A tanulmányait fedezi a munkadíjból. Mondjuk jobb mint ha kurválkodna az biztos. Még két félév van vissza, de Bunkókámnak 2 napja sincs, ha még egyszer Atikám előtt így rámarkol a cincércsaj hátsójára.

Szabi közben Ádámot baszlatja a cipő miatt, ami tuti nem volt olcsó, de biztos, hogy jó drága volt. Ádám tud titkot tartani, a cipőt meg csak jókedvében vette, még jó hogy van lány a családban, mert különben ki hordaná? Szabi pont úgy néz ki, mint aki most mászott le a falvédőről. Ádám meg ebben a piros ingben néz ki úgy, mint Ács Feri, aki most szökött a Pál utcai fúk-ból. Géza, a saját háza táján sepregető Vilkó bának panaszkodik az udvaron, hogy Ádám elvitte a pálmát ezzel a cipővel, bezzeg ő, asse tudta, hogy szülinap van ittenék. De Vili bácsi rázza meg az ötletfát: vegyél neki hajcsatokat, mert múltkor is olyan jó kis hajcsatosdit játszott Aliz Lucával. Nagy ötlet, utána meg kimehetnek a Fradi pályára és mutogathatnak a fejükre, hogy hajcsatok! Az udvar másik sarkában Zsolt állítja le Miklós cárt, hogy mégis vállalja Miki cimborájának a pénzmosás bulit, beállítja a mosógépet. Miklós cár fölényes, Zsoltnak csak a lóvé kell. A válság begyűrűzött a Barátok Közé is. A sarki kávézóban folyik tovább a felszolgálás, újabb dialógra ad okot az asztal leszedése. Atikám látta hogy viselkedik Bunkókám, de a kiscsaj hajthatatlan. Nem történt semmi, köll ez az állás oszt kész, akár meg is dughatnak.

Linda mantrázgat Zsófinak, hogy a fater fejtágított, Peti befenyítve, talán fel sem áll már neki többet. Zsófi sajnálja, de érkezik Zsolt. Linda nem vacsizik itt, mert várja szerelme Peti, az ő pöcsét veregeti. Indul a vecsernye, dobozból nyomják a thai sült tésztát, korán kell feküdni, mert korán lesz a kelés. Persze! Meg Korán kelnek, kimennek a Tóra Bibliát olvasgatni. De nem, repülnek Rómába mégiscsak. Róma romantikus, rögtön rámolás, reggel rohanás a reptérre, Rómában rákucorodás a recskázóra, rendületlen reszelés ribancos ricsajjal, rögtönöznek rakoncátlan rokonkölköt rövidesen. Eközben Alizt látogatja meg Géza is egy ajándékos táskával és yesss! Egy marék hajcsattot hozott bazmeg. Persze Aliz örül, mint aki hatost dobott, de feszegeti ezt az ál-járás témát, mert nem akar többet hazudni Vilkó bának. Géza szerint jó úton járnak, mi sem bizonyítja jobban, hogy milyen szép cipőt kapott Ádámtól. Ölelés, vállcsókolgatás, Ádám kidugja a fejét és féltékeny. Atikám továbbra is ostromolja a hülyeséggel a pincér csajt a kávézóban, most recepciós állást szerzett neki egy szállodában. A csajnak ez már gyanús. Mit akar tőle ez a faszi? Atikám csak mosolyog. Tuti ez a lánya bazmeg.

Címkék: barátok közt
9 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

shc 2011.11.08. 10:48:31

A cincérnővel már találkozhattunk korábbi epizódokban, amikor Klau is nyomozott Ati lánya után. Bizony a csajszi Karolina, Ati lánya, ez már akkor is kiderült.

hannamontanna 2011.11.08. 11:10:03

Húúú ez most kicsit durvára sikerült, de ilyen anyagból, ezt lehet kihozni. Bilincsből szabadulás csalódás volt, még az is hihetőbb lett volna ha évek múlva megtalálják NMÁ csontvázát. A biztosítékot ami kiverte: a hajcsattok - inkább lett volna bögre - és Janka művésznő felizgulása a nyesett képekre. Utóbbit akár el is hihetem - ismerünk ilyen művészeket - de Géza és a hajcsattttok!!!???

topankablog.hu · http://topankablog.hu 2011.11.08. 11:36:54

És pont nem láttam a cipős részt? :)))

luck66 2011.11.08. 11:38:35

én már csak ritkán nézek bele,de mindig felidegesít,hogy ezek a 3,14csák egész műsor alatt tűsarkúban kopognak a parkettás helységekben,konyhában,szobában,vicces

Johnny336 2011.11.08. 13:18:33

Tuti nem ez a lánya, mert azt egy másik szőke csaj játszotta, még egy évvel ezelőtt, amikor megkereste. Vagy ilyen gyökerek, hogy nem tudták visszacsábítani az előző színésznőt :D

hannamontanna 2011.11.08. 13:21:57

@Johnny336: Szerintem is mintha másik csaj lett volna, annak nem állt így szerteszéjjel a fogazata....

shc 2011.11.08. 13:31:34

Najó, már pontosan nem emlékszem, hogy nézett ki, de szőke volt az is. Plusz ugyanúgy kávézóban dolgozott, vmi hasonló helyen( nem emlékszem, h ugyan ez a díszlet volt e:P), és barátok köztös észjárással nézve ez tuti a Karolina.Nem hiszem, h egy tök idegen csajnak ajánlgat munkát mert csak azért.
süti beállítások módosítása