Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt - 5851-5852.

2011. november 04. 12:19 - villanella

Az az igazság, hogy tegnap óta olyanokon gondolkozom, hogy milyen lehet annak az embernek a helyében lenni, aki azt a feladatot kapta, hogy barna gyurmából formázzon egy disznószart, és hogy felkészült-e rá vajon, elment-e egy tanyára, hogy alaposan tanulmányozza a disznószar formai, minőségi és egyéb attribútumait, vagy leült-e az Aminal Planet elé, hogy alapos kutatómunkát végezzen. Ez megy a fejemben, meg a Helló-Belló, de a mai rész szerencsére nem olyan felkavaró, mint a tegnapi. Vágjunk is bele, lássuk, hogyvolt.

5851. rész:
Attila megmondta. Nóra egyáltalán nem úgy szereti Mikit, mint őt. És komolyan vele szeretné leélni az életét. És meg akarja magyarázni. Közben ilyen trubadúr gitár zene, lehet, szerződteték Benkőt? Nóra elmagyarázza. Legjobb barát, első szerelem, a kislányom apja. És semmi sem fekete-fehér az életben. Felelősséggel tartozik Miki iránt, de Attila a legfontosabb. De Attila ezt nem tudja elfogadni. Nem tudja, mi legyen. Köszöni az őszinteséget, de idő kell. Nóra újra szeretné kezdeni. És kúrjanak este. Ezt szeretné. De nem lehet.

Zsófi Zsolt irodájában áradozik a kiállítóteremről, amit talált. Zsolt szerint a gyárépület gáz, de Zsófi azt mondja, a helyszín része a koncepciónak. És pont feleannyiért adják ki, mint amivel eredetileg számoltak. Zsolt azonnal megkívánja Zsófit, mert a pénz szexi. Már az asztalon is a cshaje, pénzespetting. Miki kopog és benyit. Csak egy kérdése van. Szeretne-e egy csomó pénzt keresni Zsolt.

A menekültszállóban médinháváj van, mindenki mindent köszön. Fotónézegetés zajlik, ezren a kamera körül. Szerintem kb. 5 képet csináltak, ez a gyerekeknek is feltűnik. Nem akarnak a szexről hallani, pedig nem azért nem léptek ki a szobából, mert kúrtak. Hanem leégtek. Elárulják, mi volt, a gyerekek szörnyűlködnek, hogy ez nem túl romantikus. A malacnak nem örül András. Elmesélik, hogy jött a malac. Nem maradhat ott örökre. Egy tanyára kell vinni. De aludjunk rá egyet.

Miklós az ügyfele kétes eredetű jövedelmét akarja tisztára mosni Zsolt éttermében. Whiskey-znek, mint a Ewingok. Mikinek azért jó ez a biznisz, mert ha segít, talán egy kis ingatlanos panama is összejön. Zsolt szerint rizikós a dolog. És kihagyja. Nem voltál te ilyen majrés, mondja Miki, de Zsoltnak most már családja van. Megváltozott az értékrendszere. Nem a tévé számít, meg az autó. Miki vall, azt hitte, a magánéletnek semmi köze a bizniszhez. Elmondja, hogy bánja Nórát. És akkor ez maradjon köztük.

Kinga és Aliz találkoznak a teraszon. Nem zavarja Kingát, hogy Gézával randizott. De a barátok mifelénk nem szoktak hazudni. Ezt Kinga mondja, mert kibasztt bölcs.

Attila kávét készít az irodában, amikor megérkezik Juli. Megint gatyában van, azért át kellene ezt gondolni, mert a női szívek így vacsora után ettől még veszélyes működésbe is kezdhetnek. Juli ettől zavarba jön, de nem baj. Ajándékot hozott neki Hawaii-ról, és Attila elmondja, hogy összeveszett Nórával, és most ott lakik.

Zsófi a konyhában. Nekik csak konyhájuk van szerintem. Reklám kampányról beszél Jankával, baszkódik a táskával, mikor megérkezik Zsolt és Linda, és gyorsan el kell dugja a gyógyszerét. Lindának parfüm kell. Apu nem ad pénzt. Zsolt nem szeretné, ha egy feneketlen pénzeszsáknak nézné őt a lánya. Spórolni kell, nem állnak jól. Meg jön a baba is mindjárt.

Attila gombolkozik az irodában. És panaszkodik Mikiről. Julika megértő, és próbálja rábeszélni Attilát, hogy maradjon. Nem hisz a próba szakításokban Juli. Elmeséli Attila, hogy Nóra Miklóst is szereti. Kávéznak. Most már az ő kapcsolatukról beszélnek, és hogy semmi nem fog kiderülni róluk.

5852. rész:
Gézához érkezik Aliz. Összefutott Kingával este, meséli. És szerinte ne csak barátok legyenek. Mert Kinga ellenséges volt és féltékeny. Alizt nem könnyű becsapni, szóval Kingának számít Géza. Ezért csináljanak úgy, mintha randiznának. Géza aggódik, mi van, ha nem jön be. De olyan Aliz szerint nincs.

Juli már Nóránál. Megértő barát, érted. Nóra elmondja a sztorit, meg hogy csalódott, mert azt hitte, Attila értékeli majd az őszinteségét. És hogy a férfi egészen nyugodt, higgadt volt. Sőt, hideg. Juli baszki a kezét is megfogja, annyira együtt érez. És most már meséljen a nászútról, de azonnal.

Attila sonkás-tojásos rántottát kér három tojásból a Rózsában, amikor Mikinek nekimegy kicsit, és már kakaskodnak is. Szerencsére egy befőttel közbelép Kinga. Attilának nem megy a kinyitás, ebből verseny lesz. Miklós átveszi.

Az óriáscsaládhoz visszatér Juli, reggeliznek. Ez a család minden tisztességes (képzavar) KDNP-s honatya álma, megvan benne a sok gyerek, a félhülye, de jót akaró apuka, az állatok és a titokban agyonhazudott, agyoncsalt életvitel. Nahát, malackát keresik. András talált egy hirdetést a bolt előtt. Hogy elkóborolt. Szomorúság van. András plüssmalaccal akarja kiváltani Máté szomorúságát. Juli nem látta Máté motorját. Most el kell mondani a balesetet, basszus.

Mikinek sem sikerül kinyitni a befőttet, most Attila szopatja őt. Gizi jön. Kés bele, kinyit. Ennyi. Többet ésszel, mint erővel.

Juli kivan a baleset miatt. Illetve a meghiúsult baleset miatt. Pedig az ijedtségen kívül semmi baj nem történt. András bölcsen, mindenki tanult az esetből, és legközelebb majd. Nincs többé titok ebben a családban. Ekkor Emma Vandát nézi hosszan. Meg gondolom, Juli magába néz hossza, meg Peti is magába néz hosszan, és talán még a malacka is magába néz hosszan.

Zsófihoz Kinga csapódik az udvaron, segítene, de Zsófi elküldi a faszba. Ekkor Linda kérdi, hogy vaddafakk, Zsófi mondja, hogy elkezdett pletykálni róla. Na, most Linda elmondja, hogy nem csak a Kinga tudja, hogy titokban fogamzásgátlót szed. Kemény a kiscsaj. Szembesítés meg minden.

Nórához megint beugrik Juli, hozott egy szép bögrét Hawaii-ról. Bögrét, érted. Gizi érkezik és elmeséli Attila és Miklós befőttes sztoriját. Meg hogy milyen vicces volt. Nóra kivan, miért kell ezeknek folyton versengeni. Férfiak! Sosem nő be a fejük lágya. A nők meg bölcsek, mi? Gizit lepattintja Nóra, hogy azonnal kérdezhesse, miért nem tudják csendben utálni egymást. Juli szerint az jó, ha Attila verseng a Miklóssal. Versengés egyenlő féltékenység egyenlő szerelem.

Géza és Aliz a Rózsába érkeznek, hogy kipróbálják újdonsült tervüket. A pultban Ádám és Kinga kibeszélik őket. Csak aztán nehogy vigasztalják egymás a pult alatt. Zsófi érkezik a kurva festményeivel és behívja Kingát az irodába. Elnézést kér. Kinga új haja elég para. Olyan, mint mikor hajmosás után hajszárító helyett a törülközővel akarja megoldani a dolgot az ember, és elfelejt utána tükörbe nézni. Mindegy. Zsófi kurvára sajnálja, hogy meggyanúsította. Helyre akarja tenni, de arra várhat. Kinga ezok után nem fog feloldozni senkit, mert egy igaz barát bízott volna benne. Nagyobb a para, mint mikor lefeküdt a férjével. Na, már jön is. Minden bűnét felsorolja.

A zárójelenet meglehetősen fura, de én már mindennek örülök, ami nem kaki. Zsolt joghurtot bontana a konyhában, amikor az evőeszközök között megtalálja a fogamzásgátlót. Ő is megkapja a kameraközelítazarcra zárójelenetet, és pont annyira hozza a miafaszt, mint a többi fantasztikus színész a Barátok köztben. Gondolom, ma majd a hajánál cibálja az asszonyt a Rózsa teraszán, lehet készülődni!

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

11 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hannamontanna 2011.11.04. 13:09:16

A bögre és a befőttnyitás vitt mindent! Biztos hogy hawajról egy bögrét zötykölök hazáig...jesszus. Nem tudom minek nézem. Csak azt tudom, hogy miért olvasom..:-))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.04. 14:53:35

@hannamontanna: azon a bögrén én is kiakadtam. Igen, hawajról én is majud egy kurva bögrét hozok ajándékba a barátomnak. Az olyan eredeti.
Őrületes micsoda ötletgyárosok vannak a sorozatban. :D

Drogon 2011.11.04. 15:05:14

@pushpang: Szerintem az átlag magyar polgár mindenhonnan bögrét hoz haza, minek összezavarni a kedves nézőt : )

Két jó pillanat volt egyébként. 1. Linda lepattintása pénzügyben 2. Kinga beolvasása Zsóficának.

Azt meg alapnak veszem, hogy Julcsa+Attila=gyerek
Tulajdonképp Andris már nyugodtan hiheti, hogy az a természet rendje, hogy más apa gyerekeit neveli.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.04. 18:14:48

Meg az is tök életszerű, hogy egy kismalac elkódorog. Csak úgy. Budapesten. Egy malac bmeg! :D

Csaggasz 2011.11.04. 18:51:41

az 10000% hogy a zsolt először azt fogja hinni h a linda szed hancurbogyót

villanella 2011.11.04. 18:57:45

@Csaggasz: nem akarok szpojlerezni, mert azt nem illik, de az előzetesből már kiderült, hogy nem így lesz ;)

házisárkány 2011.11.04. 19:14:56

@perpetum: Szerintem az átlagmagyar mostanában hűtőmágnest hoz ajcsiba... :-)

villanella 2011.11.04. 19:20:49

@perpetum: Jaja, a 90-es evek divatja volt a bogre.

TrueY · http://qltura.blog.hu 2011.11.04. 20:03:54

Annyira izgultam, hogy mi lesz ebből! :) Én e helyett inkább megnéztem egy jó filmet... :)

Kullancs1983 2011.11.05. 11:34:55

@pushpang: Hát hol kódorogjon el egy malac, ha nem Butapesten? Faluhelyen vigyáznak rájuk!
süti beállítások módosítása