Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Jersey Shore 4x07

2011. november 02. 14:30 - adamsék

Borzasztóan nehéz lehet alacsony nőként az élet, erre Deena és Snooki, az önmagukat husigolyóként aposztrofáló két törpe az élő negatív példa. No, nem azért, mintha nem lehetne az embernek zavarában leittasodni, meg összesmárolni a barátnőjével, de ez a bepörgött vedelés, ez a részről részre ismétlődő, a rosszalló tekintettekkel mit sem törődő, szenvedélyesen aljas önpusztítás hátterében csak az állhat, hogy ezek a lányok egész egyszerűen törpék, és ez nem tetszik nekik.

Snooki, Ronnie és Jenni dolgozni mennek. Snooki panaszkodik, hogy másnapos, fáradt, és utál dolgozni, lelkileg ki van még a fiúja viselkedése miatt. A pótanya szerepében tetszelgő Jenni, és dr. Ron próbálják neki magyarázni, hogy ő értékes, de Snooki csak annyit akar, hogy kussoljanak. A melóban kumuláltan hömpölyög az undor, Snooki turkálja az ételt, Jenni fejtegeti neki a valóságot, Ronnie meg egy hangosanbeszélőből kiabál a nők után az utcán, hogy mucus, meg hasonló ótvarságok. Ellógnak vásárolni, mert hogy mennek Riccionéba, ami a klasszikus európai bulikultúra, Siófok és Jersey Shore aranymetszete, csak az olaszok kiöltöznek a diszkóhoz. Oda meg akkor új ruha kell.

Vége a munkának, már a főnök is kiröhögte magát, hogy Snooki keményen dolgozik. A lány szeret menni a pofonért, ezért felhívja Jionnit, aki szerint hatalmas bunkó volt vele Snooki előző este. Snooki közli a palijával, aki a műsor harmadik törpéje, hogy ő nem így emlékszik, és a lakótársai sem így emlékeznek, például milyen durvákat mondott Jionni a tök részeg Ronnie-nak, amikor megpróbálta kioktatni. Mi a fasz van megint? Mind hülyék vagytok bazmeg, nem megyek Olaszországba – mondja Jionni, aztán lecsapja a telefont. A repedések egyre közelebb húzódnak egymáshoz a falon.

A fiatalok egy rövid kis hétvégi kiruccanásra indulnak, nyolc ember, tizenhat bőrönd, lehet így, viszont akkor lesznek szívesek nem Fiatokkal menni, vagy sírnyogás nélkül tudomásul venni, hogy ezek az autók kicsik. Egyik sem megy, ellenben a kocsi tetejére két méterről fölhajítani a bőröndöt, majd negyven perc alatt végezni, az igen. Hány guido kell egy felpakoláshoz?

Az eljövendő események fényében nehezen hihető, de egészben megérkezik a horda Riccionéba, bár a törpékkel telerakott kocsi messze áll meg az autópályán egy fizetőkaputól, ezért Samminek a hátsó ablakon kell kimásznia, hogy fizessen. Riccione mindenkinek a fantáziáját beindítja Snooki szerint olyan, mint Hawaii, vagy egy kontinens széle, vagy egy óceánpart. A többiek kevésbé kreatívak, elhangzik néhány olyan, mint Seaside, meg néhány teljesen más, mint Seaside is. A fiúk és a lányok külön indulnak útnak, a lányok gondolják, megnézik a strandot, de arra nem számítanak, hogy valaki bárpultokat építtet az emberek és a vízpart közé. Irány a kocsma, kék feles, piros feles, fehér feles, ma nagyon bebaszunk. Deena szerint olyan, mintha orgazmusa lenne, ezen felbátorodik Snooki is, a két törpe olaszul üvöltözi, hogy pina, amíg egy idegen férfi nem jön, hogy ezt nem kéne. Jerseyből jöttünk, bazmeg.

A lányok részegen vásárolni indulnak, Snooki beborítja az italát a pénztárgépbe, mielőtt 400 dollárért venne Hello Kitty-cuccokat. Sammi és Jenni addig viselik jól, amíg a törpék leszbikus szexre nem kezdenek bíztatni mindenkit, akkor otthagyják őket, apró lábak sietnek utánuk a sétálóutcán, milyen anya hagyja ott a gyerekét? A részeg műpicsogás addig tart, amíg a törpék, mint kalákában vadászó veszett kutyák nem fedeznek föl egy vízparti éttermet, ahol hangosan szól a zene. Táncolni kezdenek, embertelen párválasztó vonaglás ez, Snooki még spárgázik is, Deena fürdőbugyijának elszakad a pántja, az alsónadrág a sarokba dobva rég. Snooki valami latin számra bikának képzeli magát, felöklelné Deenát, aki kecses tömbként tér ki előle, Snooki a bokrok között köt ki. Nem tudtam megállni, egész nap iszunk, mint az állat aztán este folytatjuk. Ilyen keményen is csak Jersey-csajok tudnak táncolni, ki ilyen durva még, mint mi?

Jenni és Sammi, valamint a fiúk időben megérkeznek az esti vacsora helyszínére. Két órával korábban a srácok mondták a törpéknek, hogy ne késsenek, ami már akkor látszott, hogy esélytelen. Feszengve fognak a vacsorának, mert sejtik, amit mi látunk is, hogy a törpék tök részegen a földön ülve próbálják meg fölvenni a cipőjüket, hogy akkor talán menni kéne haza átöltözni. Mire sikerül nagyjából százezerért megvacsorázni, megjönnek a kislányok, a Snookinál lévő vodkát cucorgatják. Érzik, hogy leesett a népszerűségi indexük, ezért szövetkeznek, hogy basszák meg a prűd faszok, majd ők együtt buliznak. Itt a taxi, Deena próbál kedveskedni az önmagukat áldozatnak beállító Samminek és Jenninek, de csak kásás hangok bugyognak föl belőle, Snooki ráadásul büdös. Így hazafelé szokás kinézni.

A diszkó eléggé bejön mindenkinek, Deena először a pináját mutogatja, amin Jenni teljesen kiakad, Deena meg hát csak elfelejtett bugyit felvenni, van ilyen. Snooki érzi, hogy bajban van a szövetségese, ezért vad smárolásba kezdenek, van, amikor a diszkó padlóján hemperegnek. Jenni és Sammi nem tudom, hol lettek ekkora barátok, de teljesen kiakadnak a törpék viselkedésén, ráadásul úgy érzik, hogy az ő estéjük megy kárba emiatt. Már három órája smárolnak. Hazafelé menet a kislányok természetesen összeesnek az utcán, aztán folytatják a csókolózást a kocsiban, de nem ilyen barátnők részegen összesmárolnak a diszkóban dolog ez, hanem úgy néznek ki, mint akik arra készülnek, hogy szétkeféljék egymást.

Reggel Ronnie lenyúlja Pauly D ébresztését. Hangosan üvölt, rázza az ágyakat, Pauly persze kiakad, hogy le van nyúlva. Meg is beszélik a feltűnően csendes Helyzettel, hogy Ronnie mindig nyúlja valakinek stílusát, ami hatalmas gáz. Mindenkinek ki kell találni a saját hüyleségét. Reggeli közben a fiúk Snookin és Deenán témázgatnak, hogy ez is megcsalás-e, szerintük igen. A Helyzet például azonnal szakítana Snookival egy ilyenért, mert ő az elvek embere. A lányok a törpéknek igyekeznek rekonstruálni, hogy volt, a kislányok állításuk szerint nem emlékeznek semmire, arra még igen, hogy az étterembe mi történt, de hogy Deena a pináját mutogatta volna, az ki van zárva. Snooki szerint a smárolás is olyan volt csak, ami belefér barátnők között, ami igaz, legfeljebb kicsit sokáig tartott.

Visszatérnek Firenzébe, ahol Snooki kedvenc szórakozásának él, vagyis mindent bevall Jionninak. A méltó büntetésére váró lakótársak kussolva figyelnek, hátha lehet sopánkodni a zokogó Snookin, de a balhé elmarad. Jionni biztos megcsinált valakit a hétvégén, aztán bűntudata van, ezért leokézza, hogy Snooki kvázi lefeküdt Deenával. A bulihétvége után dolgozni menni nagy szívás, Deena és Snooki csak lézeng, aztán a műszak végén kitalálják, hogy elmennek kondizni. Olaszországban senki sem tud vezetni. Snooki eléggé parázik, mindenki hülye csak ő nem aztán belehajt egy parkoló rendőrautóba. Most bajban vagyunk? Snookinál természetesen semmi irat nincs, mert nem tudja, hogy ebben az országban azt magánál kell hordani. Hazatelefonálnak a fiúknak, hogy kellenének a papírok. A srácok lélekszakadva sietnek a helyszínre, de már csak azt látják, ahogy Snookit és Deenát elviszik a rendőrök. Előtte persze sírás és könyörgés, hogy ne már biztos úr, hiszen látja, hogy még a szonda sem mutatott ki semmit. Vasárnap Firenzébe látogat Jionni, aki élőben még kevésbé toleráns, mint telefonban.

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: jersey shore
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bogyi 2011.11.02. 17:37:25

Wazze, én meg azt hittem, hogy ezt az egészet a SouthParkban találták ki. Ha tudtam volna miből maradtam ki eddig...

TrueY · http://qltura.blog.hu 2011.11.02. 20:17:41

Hú, miből maradtam ki! Én Az óceánjáró zongorista legendája című filmet néztem. Szerintem zseniális!

Dragonair 2011.11.02. 20:59:42

ez már hányadik széria én az elsőnél tovább nem voltam hajlandó jutni, de úgy látom itt ezt is olvasni fogom :]

biga-matyi 2011.11.02. 21:03:28

ez mi és hol megy ?
én is jelentkezem! :)

adamsék 2011.11.02. 22:51:24

ez már a negyedik évead, ezek meg az előzmények:
hogyvolt.blog.hu/2011/09/18/jersey_shore_ahonnan_az_aranypartot_nyultak#comments

vasárnap este szokott menni az mtv-n, a msotani elmarad valami popzenei gála miatt.

bergerdaniel · http://ujkurir.blog.hu 2011.11.03. 11:29:26

Én még mindig tudok röhögni a Jersey - Siófok párhuzamon.
süti beállítások módosítása