Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

X-faktor 2x11 - 3. döntő

2011. október 31. 09:00 - candyperfumegirl

Harmadik döntő, és rockest az előzetes ígéretek szerint, ez utóbbit fenntartásokkal kezelem a múlt heti „szerelmes dalok” után. DevilNóri mai külseje egyenesen sokkolja a teljes stúdióközönséget, zavart összesúgásokat és „húbazdmeg”-tekinteteket látok amerre csak nézek, ami engem illet, szóhoz sem jutok a megdöbbenéstől. Jó, a nagyanyáink úszósapkáira emlékeztető mintázatú narancsszínű ruhát mondjuk egy retro esten még odaillőnek is érezném (pláne a fülbe aggatott narancssárga hullahoppkarikákkal), de hogy miért pont a rockestre került elő a gardróbból, arra nincs magyarázat. Na de az a haj, hát az kéremszépen minden képzeletet felülmúl. A fodrász célja valószínűleg Grace Jones hommage lehetett, a végeredmény ellenben maximálisan Bart Simpson lett, szegény Nóri leginkább úgy fest benne, mint akinek egy gyeptéglát erősítettek a fejére, és nem hiszem el, hogy nem kapott sikítófrászt, amikor ez a látvány nézett vissza rá a fodrász tükréből. A magam részéről visszasírom a padlizsánszínű kanárit, de ha jobban belegondolok, talán még a tavalyi szartaposó csizmákat is.

Mentorok egységes fekete-fehérben feszítenek, arra viszont hogy nem jött még rá Ildi fodrásza, hogy ez a zsíros hatású, hátratupírozott fazon a lehető legelőnytelenebb hajviselet neki, nem is értem. Hogy a kezdeti sokkból felocsúdjunk, Nóri máris indítja a műsort, Baricz Gergővel kezdünk, aki a múlt héten nagy Drámát élt át, olyan 90%-ban erről szól a kisfilmje, a maradék 10%-ot természetesen a táblagép kapta. Színpadon Gergő csupa tűz és erő, saját bevallása szerint elvérzett barátjáért, Demes Tomiért is énekel, ez mind szép és jó, és át is jön, csak ez a szám vacak. Vikidál dalt hozott amúgy, és most mér végképp nem értem, ki választ neki és milyen alapon, mert mintha tűnne el belőle minden, ami odaszegezte a nézőt a képernyő elé a Wicked Game alatt, és félreértés ne essék, én azt is szeretem, amikor táncol, de nem lenne rossz, ha megint a hangjához passzoló dalokat kapna. Mentoroknak amúgy bejött, Miki kivételével. Nóri még felhívja a figyelmet a lemosható tetkókra, amivel rockosították a mai imidzset, és röhög rajta, pedig ez közel sem annyira nevetséges, mint teszemazt fejen drótkefét hordani.

Rocktenors a kisfilmben közös tetkót csináltat, hogy egyesek milyen áldozatokat tudnak hozni egy ilyen kis spot érdekében, bár lehet, hogy csak azt akarták elérni, hogy őket többet mutassák, mint a táblagépet. Rolling Stones Satisfactiont adnak elő, én meg azt sem tudom, hova nézzek, mert 3 jól elkülöníthető részre tagolható mindaz, ami a színpadon történik. Először is ott vannak a fiúk, akik még mindig pattognak, mint három túlpörgött nikkelbolha; van két rúdtáncos lány, akik egy ponton átmennek erőművészbe; a ledfalakon meg jogdíjsértés megy nagy dózisban: Aerosmith, Guns N’ Roses, Metallica, Stones és még sok más ismert logót rocktenorosított a grafikus részleg. Feró szerint ez sokkal inkább rockparódia volt, mint rock & roll, vállalati bulin szoktak ilyen előadások előfordulni, csak ott nem rúdtáncosok vannak a háttérben, hanem a 2 viszkikólától kapatos Marika a könyvelésről vonaglik, miközben mindenki azon imádkozik, hogy ki ne gombolja a blúzát. A mozgásban amúgy igaza van a magát rocklegendának tituláló (LOL) Nagyferónak, az eszetlen pattogásról szoktassa már le a srácokat valaki, mert kicsit komolyanvehetetlenné teszi őket.

Ha már Feró, akkor most az ő első mentoráltja jön, SántAlexa, és a kisfilm érdekesen indul: Feró testületileg osztja a lányokat, kevesek vagytok, szarok vagytok, ki akartok esni, vagy mi van? Ebben csak az a visszás, hogy most vagy ez a műbalhé, vagy az az elvtelen ajnározás, ahogy a műsorban a produkciók után élteti őket, vagy mindkettő, de a dolog semmiképpen sem használ a mentor hitelének. Kijátsszák még a cukigyerek-kártyát a kisfilmben, majd jön Alexa, természetesen Evanescence dallal, erre a nyakamat tettem volna. Emlékeim szerint azért a My Immortal jóval összetettebb és izgalmasabb dal annál, ahogy ő énekli, mert az építkezés a szám lényege, suttogástól a magas C-ig, de az a helyzet, hogy Alexa látványosan kevés ehhez a dalhoz. Pedig a ruha szép, a smink szép, a szélgép hatásos, és még tűzzsonglőrök is vannak, de az egész nagyon hiányos mégis. Mentorok is ezt kifogásolják, Geszti szerint hullámzott, és nem a pozitív régióban tartózkodott többet, Miki csak a látványt tudta értékelni, Ildi szerint nem volt benne szenvedély. Bart Simpson azért még vicceskedik egy kicsit, átnevezi a dalt My Emotionnek, szép volt Nóri, azért nem ez a legismeretlenebb dalcíme a kétezres éveknek, lehet, hogy utána kellett volna nézni.

Első szünet, Nóri megjegyzi, hogy ő egy hete a szexre gondol, kezdek komolyan aggódni a házaséletéért. Jön Tarány Tamás, benne bízom, mert a rock & roll hozzá mindenképpen közel áll, kisfilmben is azt mutatják, hogy Miki és az énektanár már a próbán nagyban headbangel. A stylist valami számomra ismeretlen okból kifolyólag frakkot adott Tamásra, és nyomják a füstgépet ész nélkül, ami ráadásul valami 30 éves csehszlovák modell lehet, mert hangosabb, mint az énekhang, ráadásul kegyetlen büdös is, meglettem volna nélküle. De Tarányt ez nem akadályozza a produkcióban, becsületére legyen mondva, nagyon jó most is a Foo Fighters: Best Of You-val, ő abszolút egyenletes teljesítményt nyújt a verseny folyamán. Mentorok dicsérik annak rendje és módja szerint, Geszti nem bírja ki, hogy megint be ne szóljon a külsejére, ami azért baromság, mert ha így énekel valaki, akkor arra akkora tombolás van egy élő koncerten, hogy szétszedi a tömeg a házat, a kilók meg pont senkit nem érdekelnek közben.

Na lássuk, ezek után Geszti mire jut cukiságdíjas versenyzőivel. Az Ikreket „cukkendrollként” konferálja fel, ezek után semmi jóra nem számítok. Csajok produkciójában a legjobb a kisfilm alatt szóló glee-s Proud Mary, az mekkora szám volt, mindjárt meg is hallgatom. Hajduék az LGT Ő még csak most tizennégy című dalát hozták, amitől nem tudom, hogy csak én kezdtem-e kényelmetlenül fészkelődni, ez a dal egy felnőtt férfinak való, mekkora baromság már két hamvas diáklánynak adni? Ami tényleg értékelhető, hogy kapnak maguk mellé egy eyecandy gitárost, akinek a gitárja élőben nagyon úgy tűnt, hogy nem szól, de nem baj, nem is azért küldték be. A produkció hallatán az én fejemben a „siess haza, vár a mama” sor ismétlődik folyamatosan, mentorok szerint most voltak a legjobbak, de amit tudnak, az ide még mindig kevés.

Jön MalekMiki másik fia, Kocsis Tibor, és rögtön bejátsszák a múlt heti Somebody To Love-ot, értjük, magas léc, átjött az üzenet. Miki beállít Tiborhoz, tedd le azt a táblagépet, mert megyünk a változatosság kedvéért boxolni. Izgatottan várom, milyen sporttevékenységet fog még kitalálni neki, keményít tovább, és jön a pankráció meg a rally, vagy esetleg megpróbálkozik valami nyugisabbal, mondjuk a krikettel vagy a curlinggel? Nem, Miki a keményítsünk be vonalon halad tovább, a próbán azt is megmutatja, hogy kell széket rugdosni, nahát. Most Tibor a Red Hot Chilli Peppers Under The Bridge-ét hozta, és jól szól, mint mindig, jó hallgatni ezt a srácot. Feró meg Geszti azt kifogásolja, hogy nincs meg benne a rock, de ha valaki nem rocker, akkor mennyire jogos ezt számon kérni rajta? Ezen a nyomvonalon mentorok egy kicsit tépni kezdik egymást, Miki meg felhívja a figyelmet arra, ami elsőre szembetűnő volt a helyszínen, hogy a fél stúdió tele van Kocsis Tibó pólós emberekkel. Devil hiányolta a rugdosást a produkcióból, úgyhogy felrúgatja Tiborral a mikrofonállványt, én meg még mindig a gyeptéglán röhögök, de nagyon.

Feró valami miatt annyira megzavarodott, hogy majdnem elfelejtette legfiatalabb mentoráltja nevét, Nóri súg neki, hogy Kováts Vera jön. Őt is legorombította a rockpapi, mint a másik két lányt, hogy kijöjjön Verácskából az áááállat. Tehetségkutatók alapszabálya, hogy rockesten valakinek el kell énekelnie a Highway To Hellt, itt KVera kapta ezt a feladatot, és szerencsére kapott maga mellé két dobost is, ez kimondottan jót tett a produkciónak. Attól eltekintve, hogy ez a dal egy 16 éves lánytól eléggé idegennek hat, Vera ügyes volt, ami nekem feltűnt, hogy egyes kiállásaiban kimondottan rocksztáros volt. Geszti egy pillanatig el sem tudja dönteni, hogy benne van-e a rock vagy nincs, Miki leginkább játszóteret látott itt, nem rockszínpadot, Vera meg röhögőgörcsöt kap Bart Simpson „rockcsirke” kifejezésétől, bár lehet, hogy ő csak most vette észre a frizurát.

Érdekes, hogy az Apollo 440 23-at valahogy mindig szünetek utánra teszik, biztos, hogy be tudjanak melegíteni a tinilányok a visítozásra, ugrálásra, és skandálásra. Előbb kisfilm jön, Geszti szerint golyók kellenek a srácoknak a rockestre, úgyhogy elvitte őket bowlingozni. Ez egy jó hangulatú program lehetett, fangirlök mit nem adtak volna, ha belóghattak volna oda. Srácok most a Bikini Mielőtt végleg elmegyek című dalát hozták, van ennek a számnak egy olyan hangulata, hogy főiskolás bulik vége felé a félig üres tánctéren teli torokból üvöltik a részegen dülöngélő fiatalok, kicsit valami ilyesmi érződött a színpadi produkcióban is. Nem rockerek ezek a srácok sem, ami nem is baj, miért vetkőznének ki önmagukból, tinilányok így is szeretni fogják őket, ez tuti. Ildi mindenáron szeretne már berúgni velük egyszer, egyre konkrétabban célozgat erre a kritikáiban, srácok vajon veszik az adást? Miki elsősorban saját maguknak gratulál, amiért összerakták őket, Feró szerint ez most gyenge volt, de legalább nem volt műanyag, és ha úgy vesszük, akkor ez végül is rock & roll érzés, nem?

Jön Muri Enikő, aki persze szintén megkapja a „rocklegendától” a lecseszést. Enikő szerint az ő legnagyobb baja a merevség, ettől akar megszabadulni, ezt sajnos mesterségesen elérni nem lehet, lássuk, mire jut most a színpadon. Pinket énekel, én leginkább az „I’m not here for your entertainment” sort tudom átérezni, mert tényleg nem szórakoztató, nagyon erőltetett az egész. Igaza van amúgy Enikőnek, tényleg merev, de ezen azt hiszem, nem úgy kéne segíteni, hogy megnézetnek vele egy kiló koncertvideót, mert attól még inkább „megcsináltnak” tűnik a dolog. Geszti is valami ilyesmit fogalmaz meg, szerinte túlinstruálták (Enikő, téged megkoreografáltak! Ki volt az?!), de a többi mentor imádta. Devil meg bulvárinfókkal bombáz minket, azt hagyjuk, majd elolvassuk a mellettünk ülő újságjából a metrón hétfőn.

Utolsóként Lil.C jön, a kisfilmje természetesen a múlt heti dráma körül forog, tudjuk, neki most bizonyítania kell, hogy jogosan van még itt, a kérdés persze mindenkiben felmerül: mit fog kezdeni egy ilyen figura a rock tematikával? Mit, hát megkeresi a legrockosabb Michael Jackson dalt, és csókolom. Így is lesz, Lil.C Give In To Me-t hoz, és meg kell mondjam, azzal együtt, hogy még mindig nagyon MJ-imitátor, ez az előadás működik és üt. Végre az effektek is a produkciót szolgálják, most először nem csak aggatnak, díszletcsaj sem vonja el sokáig a figyelmet, Lil.C meg bemozogja a színpadot ahogy kell, és egy ügyesen megválasztott pillanatban szét is tépi a necctrikót magán! Már érzem, hogy ezt Nóri nem fogja kibírni ép ésszel. Mentorok kicsit meghasonulnak most, mert amit a srác csinált, az jó volt, de vajon mi marad belőle, ha kiveszik belőle Jackót? Ez előbb-utóbb ki fog derülni, mert most már nem adhatnak neki több Jackson dalt, ezt Ildinek is be kell látnia. Nóri a tekintetével tovább vetkőzteti a srácot, miközben rihegve-röhögve sorolja a szavazási kódokat.

Még mielőtt beütne a tömény időhúzás és unalom, van egy közös produkció, és úgy tűnik, az idei X-faktor széria íratlan szabálya, hogy Tóth Gabinak valamilyen módon meg kell jelennie minden adásban, mert most egy TGabi slágert énekelnek közösen a versenyzők. Nem rosszul amúgy, de olyan kár, hogy ezek a közös számok nettó reklámról szólnak csak, jöhetett volna valami rockhimnusz ide is. Most van még 45 perc a műsorból, ebben nem lesz köszönet. Azoktól kérdezem, akik nézik a külföldi változatokat is, jobb úgy, hogy másnap van eredményhirdetés? Mert műsor és élő show szempontjából is ez a szakasz valami elképesztően fájdalmas, és még a reklámblokkok is mintha hosszabbak lennének. Na, jön még, a sztárprodukció, tavalyi faktoros Janicsák Veca, aki hozott magával egy kb. 10 centis mozgójárdát is, ami nagyon vicces, helyette inkább átgondolhatta volna azt a forrónadrágot, ami nem tartozott élete legjobb döntései közé.

Én nem fogom húzni az időt, ugorjunk most arra a részre, amikor ott állnak a versenyzők a színpadon, és Gyeptéglafej egyenként sorolja a továbbjutók neveit. Kísértetiesen kihozzák a múlt heti koreográfiát, most utolsónak Geszti csapatai állnak egymás mellett, mielőtt még Devil az utolsó továbbjutó nevét is elharsogná. Geszti kiismerhetetlen arcot erőltet magára, fejben biztos az „én nem leszek internetes meme, csak azért sem” mantrát ismételgeti, Ildi torzult eleget múlt héten egész szezonra mindenki más helyett is. Na, Apollók továbbmennek, nyilvánvalóan, ami azt jelenti, hogy Rocktenorok másodszor, Ökrök meg először párbajoznak.

Hajdu lányok a párbajdalban sokkal jobbak, mint a versenydalaikban valaha, sőt a Rocktenors is jobban énekli a Who Wants To Live Forevert, mint a Satisfactiont. Most jöhet a mentorokból álló kivégzőosztag, megint úgy osztják a lapokat, hogy a végére Gesztinek két választása maradjon: vagy hazazavarja az Ikreket vagy kinyitja a borítékot. Szerencsére minimális műdrámával hozza meg a döntését, Ikrek mennek, Ildi meg tapasztaltan vigasztalhatja mentortársát. Ennyi volt a rock mára, jövő héten feldolgozások jönnek, ha jól értelmezem, ez megint azt jelenti, hogy bármit lehet énekelni, csodás.

 

Képekért köszönet Sigismundusnak, meg persze csemegéztem a hivatalos X-faktor oldal remek fotói közül is.

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: x faktor
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2011.10.31. 09:35:04

Mondjuk Evanescenc, Michael Jackson és az LGT nem rock, ez utóbbi bődületesen rossi is lett.

Smile64 2011.10.31. 10:12:03

Tévén nem nézem, mert fájdalmas, és a reklámokat amúgy is gyűlölöm. Másnap megnézem a előadásokat a youtube-on, elolvasom a hogyvoltot, oszt kész, mindent tudok. Ugyanezt csinálom a brit, meg az amerikai X-faktorral is, úgyhogy részemről édesmindegy, hogy aznap van-e az eredményhirdetés vagy másnap.
Azt azért megjegyezném, hogy az itteni legjobb is csak messze alulról nézegetheti mondjuk a brit x-faktor legrosszabbját. Ez van. A mienk kicsit sárga, kicsit savanyú.

Giedi 2011.10.31. 10:19:03

Az estről Rejtő jutott az eszembe: ha rossz ételeket készítenek, azt még el lehet viselni. De ha jó ételeket csinálnak rosszul, az kibírhatatlan ...

Artie 2011.10.31. 10:58:44

Gesztit szívlapáttal kéne addig ütni, amíg mozog. Itt van három kurva jó rockénekes, akikből harmadszor csinált hülyét. Mick Jaggert adni olyanoknak, akik tudnak énekelni? Ősi román szokás, vagy talán még az sem.

Nem véletlen, hogy másodszor ütnek nagyot Mercuryval. Geszti, bazmeg, nem veszed már észre, hogy ezeknek a srácoknak olyan előadók kellenek, akik tudnak énekelni? Már egyszer megírtam: James LaBrie, Geoff Tate, Ian Gillan, Bruce Dickinson, Rob Halford, és még sokan mások. Pl. szerintem a Someone Else?-szel meg lehetne nyerni az egész versenyt. Ha meg Geszti művész úr nem ismeri, akkor kurva gyorsan művelődjön egyet.

A lopott logóktól meg hányingerem volt.

bruu 2011.10.31. 11:16:35

Nagyon klassz a poszt, sok köszönet.
Kár, hogy nem vetted észre a stylist utalását dev/nóri töknek öltözött hiszen halloviny vagy mi a szösz van, bár a füdrösapka motivumok kicsit kilógtak, de így ismerős mindenkinek. Annyira drukkoltam, hogy geszti elmorzsoljon egy könnyet, remélem a forgatókönyv író, hogy fokozza a feszültséget a következő adásban ferónak adja meg a lehetőséget arra, hogy eljátsza a nagy halált, és melyik gyerekemet szeressem kevésbé monológját elmondhassa. Dev/nóri ha ráér elmehetne festőnek a plemzi ott van a fején, elég magas is nem kellene létráznia, hogy a plafont kifesse.
Figy ma nem dogozós hétfő van, így nem tom a bulvár hireket a metrón olvasni, de felcsigáztál. Festőfejűnóri ugyanolyan hülyeségeket tud kérdezni mint leégett a házam atilla. Miután a helyszinen arról lemadsz remélem az inetről megnézed (neked se legyen jobb:)) főleg az tettszik amikor elmondja mit érzett a x-fektort hordozó majd megkérdezi ugye így volt.

haruka 2011.10.31. 11:33:01

Most hallgatom a dalokat, mert szombaton nem tudtam nézni. Alexának ez a dal nagyon nagyon nem passzolt.
Következőnek meg mehetne LilC, uncsi ez a Jacko utánzás.

Nóri viszont nem azt mondta, hogy My emotion, hanem hogy My immorsöl. :)

silverwol 2011.10.31. 12:41:25

Nem értem. Baricz Gergőt és a Rocktenorst miért nem hagyják békén a mentorjaik. Teljesen elcseszik őket. Miért kell nekik olyan dalokat adni, amiben bénák, ha egyszer van rengeteg olyan, amiben iszonyat jók lennének? Ott az ígéret, csak nem hagyják őket meglépni az utolsó lépést. Bosszantó.

házisárkány 2011.10.31. 12:48:26

Mindannyian tévedésben vagytok Nóri frizuráját illetően, ugyanis a nyíregyházi állatkert gerezái ihlették meg a fodrászt: www.sostozoo.hu/img/gallery/o_1319730412_111027_gereza_03.jpg
:-)
Amúgy örültem, hogy a rettenetesen hamis ikrek végre kiestek, a következő körben Baricz Gergőtől kellene megszabadulni, borzasztóan idegesít, hogy csak hörög, de még egy hangot nem talált el a műsor alatt - ez csak nekem tűnik fel? A zsűrinek nem? Most először Enikő is minden hangot az előírt mellé tett, és a rock igazából a Rocktenors kivételével senkinek nem állt jól, nem értem, minek kellett erőltetni ezt a műfajt...

Kocsis Tibor a kedvencem, remélem, a forgatókönyvírók is őt szemelték ki győztesnek... :-) Bár tartok tőle, hogy mivel tavaly férfi nyert, idén nőnek kell...

Dr. Schwanzkopf Rudolf 2011.10.31. 13:00:34

Énekeltessen már végre valaki (Geszti) pl. Ronnie James Diót a Rocktenorsszal. Ezekben a fiúkban van spiritusz.

A többi xfucktorosból teljes mértékben hiányzik mindennemű rock and roll (nem csak zeneileg, hanem a hozzáállást, magatartást, fílinget illetően is)

G_P 2011.10.31. 13:04:30

Nekem kicsit Alexa súlytalannak tűnik, és nagy szerepe van a két gyereknek abban, hogy itt van még a műsorban. Tarány Tamás és a Rocktenors állati jók voltak, Muri Enikő sem rossz énekesnő.

Viszont az Apollo 23 egyenesen hamis és unalmas olykor. Amúgy az egész rendkívül spontán műsortól nem is várnék többet, de néhány versenyző fura, hogy még bent van.

Lil C esetében meg itt az ideje, hogy végre kiderüljön, hogy kizárólag Jackot meg néhány 00-ás évek közepi rnbt tud elénekelni, vagy mást is. Ez a lenyeltem egy gumikacsát hang nagyon egydimenziós. Amúgy a szombat esti Jacko száma tényleg jó volt.

agatsu 2011.10.31. 13:05:05

Nagyon bírom Kocsis Tibit, de ez a RHCP gyenge volt...Baricz-nak nagyon kevés dal passzol a hangjához, eddig nem találtak neki valót ,Billy Idol jobb lett volna...és tényleg, gyakorlatilag egy jól eltalált számválasztás nem volt...a kreatívok olyanok, mint bárhol ebben az országban, gyk. valakinek a valakijei.

candyperfumegirl 2011.10.31. 13:16:11

Akár játszhatnánk itt és most olyat is, hogy kinek milyen dalokat javasolnánk. Annyit gondolkodtam ezen én is, mert néha nagyon nem találják el.

nyugoggyale 2011.10.31. 13:26:31

Az Under The Bridge vallalhatatlan volt.
Tarány Tamás es Jackson okes volt a tobbi harmatgyenge.....

Betkó 2011.10.31. 13:36:00

Egyetértek nyugoggyale kommenttárssal, az RHCP kalap szar volt, a többi is - a Jackson és a Pink előadás kivételével, de a Jackson nem a POP királya volt? Vagymi?
Annyira szánalmas ez az egész. A zsűri 1/4-e, a Keresztes az mit keres ott? Hány CD-t adott el? Miért ilyen idegesítő? Kb. akkora sztár mint a Mester Tamás a másikon. A nagyágyúk nyilván ilyenben nem vesznek részt... Na, szar az egész. És ez a zsűrivel és a dalválasztásokkal kezdődik...

kurgan 2011.10.31. 13:36:51

a malek néhe mintha direkt szopatná az övéit. katasztrófa volt a kocsis.
szegény bariczról ne is beszéljünk. feróval sokkal jobban járnának. a mentorokat mér nem lehet kiszavazni? és a stylistot?
de azt is szomorú látni, ahogy lassan kiölik az összesből az egyéniséget.. már a kislány mosolya sem őszinte, az erdélyi gyerek is megjátszós lett, talán még a tarány gyerek tartja magát.
szomorú hogy a meleg fiúcsapat fog nyerni.

kurgan 2011.10.31. 13:38:53

@agatsu: a baricznak a billy idol nagyon jó ötlet. remélem a keresztes olvassa ezt.

Waldeck 2011.10.31. 13:47:14

Úgy igazából nem tetszik az egész műsor.
Ferót meg Keresztest nézni számomra emberkínzás, nem is nézem őket.

Az énekesek között átütő tehetség nincs. Emberileg izgalmas egyéniség sincs, tavaly legalább a Norbi volt színfolt.

Az összes versenyző nagyon akar, tökéletesen próbál idomulni az elvárt zenei sablonokhoz. A személyiség itt senkit sem érdekel, vigyorogja, hozd a pózokat, a manírokat, stb. A nyertes majd pár évig elhaknizik, aztán ha mázlija lesz megkapaszkodik, ha nem, mehet a levesbe.

A versenyzők:
Alexa előadta az igéző szemű fújt hajú nőőőt, ami sok minden csak nem rock. Fogalma sincs arról mi a rock, amúgy is egy unalmas jelenség.

Baricznak iszonyúan elkúrja az amúgy jó esélyeit a mentorja, egy vigyorgó jampit csinál belőle, nem is illik hozzá, a röhejesség határán táncol ezzel a ráerőltetett külsővel és kötelező vigyorokkal, pedig sokkal több lenne ebben a fiúban. Nyerhetett is volna, de ha a mentora az ellensége, nem fog.

Kocsis a nagy favorit. lehet tényleg megnyeri, de szó sincs arról, hogy nagyon kiemelkedő lenne. A tegnapi adásban ugyanolyan unalmas és felejthető volt mint a többi. Ha valaki sokat fejlődik még simán behozhatja.

Appolóék indulhatnának a "Ki a legirritálóbb?" versenyen. Ennyi műbájolgást, műanyagot, meg egót, meg szépfiúságot... részvétem minden lányos szülőnek, akinek a gyereke ezért bír rajongani. Nagy csalódás lehet.

A Muri most először nem volt irritálóan tündibündi, pedig már lemondtam róla.

A tenoros fiúk egész emberszabásúak, de szintén nem jobbak az átlagnál, ráadásul ez a nép a rockot (sajnos) annyira nem szereti, tehát eleve egy szűk rétegre pozicionálták magukat, max két adás és ki fognak esni, nem hozzák a jó pénzes sms-eket.

Biztos kihagytam valakit, de sokat nem számít, gyenge a műsor. Ja és aki élőben nézi a tévében reklámostul, idióta agymosásotul, az meg is érdemli. A hasznos anyag kb. negyed óra, ezt húzzák mint a rétest.

montipájton 2011.10.31. 13:50:12

Nekem a Baricz Gergő az egyetlen igazán ütős, jó figura, a többieket meg úgy elnézegetem. Szerintem is csaj fog nyerni az idén, remélem, nem Alexa lesz az, se hús, se hal, semmi a csaj. És butácska is, a kisfilmjében szánalmas volt, ahogy a gyerekeiről motyogott.
A kis gimis lány viszont profin adja elő. És tetszik a két 25 feletti srác is.

A Rocktenors egyik tagja pár éve a Társulatban is szerepelt amúgy az m1-en. ))

átlátó 2011.10.31. 13:51:06

En azt üzenem innen a beksztedzs jotekony homalyabol ennek a Geszti gyereknek, hogy gondoljon Meat Loafra is, meg, hogy magyar is legyen, az XL Sistersre is...ha mar a format ekezi ez a barom, ami latvanynak is latvany, de hallgatvan meg nem halvany, amikor erre a bonyhadi Tamasra gondolok. igen konkretan.

nyugoggyale 2011.10.31. 13:57:12

nincs az egesz musorban egy izgalmas, erdekes figura. Nics koztuk "X".
Jol enekelni keves az "X"-hez es meg ez sem megy mindegyiknek.
A Baricz meg talan erdekes lehetne valoban egy Billy Idol-al, de a mostani az gyalazatos volt. Rettenetesen unalmas volt a musor. Egyedul a fanszor feju Ordog Nori dobott fel, rajta tudtam nevetni...

G_P 2011.10.31. 14:02:07

Tarány Tamásnak adjanak WHITESNAKE-t, a Rocktenorsnak nemlassú Scorpionst, Baricz Gergőnek meg CULT-ot, esetleg a mély hang miatt Thin Lizzyt. Ez utóbbi esetben még erőlködnie se nagyon kell.

chipanddale74 · http://www.autosvilag.com 2011.10.31. 14:08:50

Azért aki valaha is hallotta eredetiben a Give in to me-t az sikítva futott ki a szobából.

candyperfumegirl 2011.10.31. 14:15:19

@kurgan: tessék egy Rebel Yell tőle:
www.youtube.com/watch?v=Hl3L6VUIMNQ

Ez egy ügyes felvetés tőle szerintem, egyre inkább azt érzem, hogy ő akkor járna legjobban, ha a szerkesztőség, zenei szerkesztő, stb. (mert szerintem még Keresztesnek van a legkisebb szerepe a produkciók kiválasztásában) a lehető legnagyobb szabadságot adná neki, mert tényleg jobb volt, mielőtt "hozzányúltak". (azt az egyet leszámítva, hogy a styling nála tényleg jól sikerült)

jack o'neill 2011.10.31. 14:17:01

Hááát Ördög Nórit szerintem szándékosan szopatják, mert ez most már lassan iszonyatos.
Szegény Baricz minden képességét elbas*za az a idióta keresztespók.
Tarány és Kocsis viszont nekem nagy favorit. Főleg az előbbi. Ami viszont röhej, az a LoL Cé. Nem tudok nem felröhögni a hangján. Mintha Miki egér bedrogozva énekene.
A mentorokról annyit, hogy Malek az többé-kevésbé ok, viszont ezt a Keresztest nem hiszem el, hogy mit keres itt. Nem vót' jobb?
Mindegy, S-Budget forever'!

kurgan 2011.10.31. 14:21:55

@candyperfumegirl: nem tudsz szavazógépet betenni a blogra? kéne csinálni egy mentorszavazást minden adás után, hogy melyik menjen haza :) bár én legszivesebben mindent elküldeném. főleg a gesztit, meg a keresztest.

amugy ez előírás hogy egymás szavába kell vágniuk? kibaszottul irritáló. én inkább azt tiltanám meg, hogy dícsérjék a sajátjaikat, az is nagyon zavaró, és teljesen hiteltelen. kötelezőv étenném hogy a sajátjukhoz kritikusan kell szólni.

onderon 2011.10.31. 14:25:20

az egész műsor túl román. a ruhák, a díszlet, a dalok, az emberek, a műség.

micsoda? 2011.10.31. 14:34:44

Nagyon jó a "gyeptéglafej" és egyáltalán az egész irás. Szegény Nóri,Te is látod,
a pénzt nem adják ingyen.

Rötyi 2011.10.31. 14:38:35

Kurvajó volt az a nyolcvanas négerpopper haj!!!
Feldobta az egész műsort, még ilyet, sokat!

Zka · http://www.youtube.com/watch?v=_wpDbI1gca0 2011.10.31. 14:41:51

Szar volt a műsor, 1 vagy 2 értékelhető előadás volt. Veca combjai viszont kurvajók, nem cikizni. Nóra hajáért meg letöltendőt adnék, meg úgy általában mi lenne, ha nem homokos stylistokkal dolgoztatnának már végre? Senkit nem tudnak úgy felöltöztetni, hogy az egy jóízlésű embernek megfeleljen.

Takács Bálint 2011.10.31. 14:53:22

B+ mikor rúgják már ki Náray-t a picsába? Mekkora Segget csinált ezzel a ruhával a műsorvezetőnek? mondjuk neki is, ugyanúgy, ahogy a lelküket a csatornának eladó versenyzőknek alá kellett írni a szerződésben, hogy minden sz@rt felvesznek, amit rájuk akarnak adni, de ez azért túlzás.

nyugoggyale 2011.10.31. 15:01:12

@Zka: azok a combok mar inkabb sonkak voltak...azert arra a seggre ilyen forro nacit nem adnek ra...

ananaszkonzerv12 2011.10.31. 15:11:08

@nyugoggyale:
Szerintem ez hülyeség. Tarány elég jó énekes, és előadóként is fejlődött. Kocsis és Enikő se rossz. Kováts Vera a korához képest kifejezetten jó, csak ne ACDC-t énekeltessenek vele, mert nem szól rosszul, csak kicsit hiteltelen.

potyus 2011.10.31. 15:20:13

@Takács Bálint: Én nem tudom ki a lófasz szerződtet ennyi megbicsaklott ízlésű stilystnek csúfolt szarházit.
Ezek pont olyanok, mint a belső építészek.
A megrendelő pénzén élik ki fantáziájukat, próbálják megvalósítani félelmetesen kifacsart ízlésvilágukat. Már akivel meg lehet csinálni.
Nórival úgy látszik igen. (legnagyobb bánatomra)

Szerintem a versenyzők tehetségesek, sőt tehetségesebbek az előző garnitúránál. A dal választás pedig szakszerűtlen és pocsék.
Szegény versenyzőkkel mindent meg lehet csinálni?

nyugoggyale 2011.10.31. 15:22:08

@ananaszkonzerv12: kinek a pap, kinek a papne. Elfogadom de tartom a velemenyem.

különvélemény 2011.10.31. 16:05:23

Valaki bennfentes elárulhatná, hogy a dalokat a versenyzők, a mentorok, vagy egy harmadik választja e.

Babilen Tatarszkij 2011.10.31. 16:35:15

Ez a Rocktenors mit keres még benn? Teljesen vállalhatatlan ez a három gyökér, már csak a névválasztásért is addig kéne ütni őket, amíg mozognak.

szgy 2011.10.31. 16:48:40

azon röhögtem hogy elég sokan az egyhelyben járós-lépkedős "táncot" nyomták a színpadon. ennél jobban nem tudták volna "megkoerografálni" őket? :-)

MJ-tól a "Give in to me" egyik kedvenc számom, az imitátor meg előadta úgy hogy szinte minden hiányzott belőle amiért szeretem. az erős részeket elnyávogta.

Zuzzant 2011.10.31. 17:04:42

Vajon melyik fodrász-celeb b ss z a szét így a Nóri fejét, és ezért a látványvilágért mennyit kap?

Egy szép nőből két év alatt csináltak egy lázadó kamasz kisfiút, ez volt a cél? :(

Shuvoh Pedersoli 2011.10.31. 17:08:52

Szerintem Baricznak nem szar dalokat választanak, hanem egész egyszerűen nincs hangja. Nem értem, meddig lehet még ezzel az olcsó kifogással mentegetni azt a nulla színvonalat, amit a döntők során hoz? A megasztárból se véletlenül szórták ki tavaly.

Reisezugwagen 2011.10.31. 17:23:44

Sokan vagyunk az országban akik nem tudunk angolul (mert más idegen nyelvet vertek belénk), de nem ártana néha Nórikától, ha a dalok címét ELŐRE magyarul mondaná el. Legalább képben lennénk, hogy miért sír/üvölt/vonaglik a színpadon/kínpadon az éppen soros áldozat. A mentorok közül meg csak a Miklós hiteles, a többi kiégett Paprikajancsi :-)

Raszputyina 2011.10.31. 17:38:01

Tarány Tamás énekeljen Meat Loaf-ot! A testi adottságai mellett a hangterjedelme is megvan hozzá. Bat out of hell, plö.

különvélemény 2011.10.31. 17:38:46

@Reisezugwagen:
A szám meglepi, a címnek meg csak néha van köze a tartalomhoz, úgyhogy javaslom egy magyar lyrics oldalon megnézni a szöveget.

Malek nyilván messze a többiek felett van, de nem egyszer beszélt érdekektől vezérelten, mióta saját mentoráltjai vannak.

viragmez 2011.10.31. 18:00:24

Most olvastam végig az eddigi kommenteket,és nagyon támogatom egy olyan szavazás elindítását, ahol a versenyzők részére dalokat lehetne javasolni. Ha már a mi drága sms-inkből él részben ez a műsor, akkor a nép is alakíthassa a repertoárt, hisz szinte mindenki arról ír (jogosan), hogy xy-nak mennyire elszúrták a dalválasztást, bezzeg a .... c. szám milyen ütős lett volna tőle. Itt van pl. Kocsis Tibor, előző héten mindent vitt, most egy idegenebb közegben mást láttunk tőle, pedig sztem a legjobb énekes, és tudatosan senkit ne szürkítsünk el,könyörgöm, jöjjön a legjobb énje hétfől hétre. Szóbal szavazásra fel?!!!!!

TrueY · http://qltura.blog.hu 2011.10.31. 18:06:27

Bevallom, hogy én sajnáltam az ikreket. Talán az egyetlen jó dalválasztásnak gondolom. Az első srác meg drámaian rossz volt. De hát ilyen a magyar néplélek...

különvélemény 2011.10.31. 18:10:40

@TrueY: " egy idegenebb közegben"

Igazából minden idegen műfajban vannak olyanok, amik jól fekszenek egyes előadóknak, csak kérdés, a retekklubb meg tudja e lőni karaoke verzióban, vagy tud e kreálni egy viszonylag korrekt alapot.
A másik kérdés, amit már feltettem, hogy ki dönt igazából.

különvélemény 2011.10.31. 18:15:01

@TrueY:
Persze az előző az nem neked ment, hanem az előtted szólónak, csak nem tudok helyesen klikkelni. :D

potyus 2011.10.31. 19:07:05

Úgy látszik kell minden vetélkedőbe egy erdélyi versenyző, akinek ha nincs nyerési
esélye, akkor csinálnak neki.

A legutóbbi csillag születik nevezetű vetélkedő nyertese az a kisfiú nyerte meg, akinek még időben eszébe jutott belemondani a kamerába, hogy ennek a döntőnek azért van számára különleges jelentősége, mert ez a Trianoni megemlékezés napja amikor őket elválasztották gonosz erők az anyaországtól. Ha önmagától jutott eszébe ez a nagyon is politikus szöveg, le a kalappal. Ha valaki sugalta, akkor nem nyerhetett más. Egyébként a kisfiú azóta sehol.....

tb79 · http://www.ukulele.hu 2011.10.31. 19:09:42

Hát ez állatjó post volt. Bár én csak fél szemmel láttam/hallottam (sajnos) tegnap ezt a rémséges műsort, de a post minden betűjével egyetértek! LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL

különvélemény 2011.10.31. 19:23:29

@potyus:
Akkor most kezdjem, hogy majdnem minden amerikai filmbe kell egy zsidó, akiről ki is derül, hogy zsidó, kell egy néger, meg kell egy homoszexuális.
Sorozatnál nincs kivétel, ott kötelező elem.
Érdekes módon, indián alig van.

Babilen Tatarszkij 2011.10.31. 19:27:42

Ezt a Rocktenorst már kétszer kiejthette volna a zsűri, mégsem tette. Remélem, hogy a harmadik párbajuknál végre leesik a húszfillér a mentoroknak, hogy a nézők nem akarják benn tartani ezeket a bájgúnárokat. Vedd már észre, hogy nem szavaznak rájuk, Gesztikém!

A kisKovátsba viszont szívesen vernék egy kis életet, nyehe :D

Alternatív 2011.10.31. 19:32:26

Szegény Nórinak az a baja, hogy egy meleg művésszel jár - először lefogyasztott róla legalább 3, de inkább 5 kilót, hogy eltűnjenek a mellei, aztán ez a katonafrizura... Remélem, legalább farkat nem operáltat magának.

Starlark 2011.10.31. 19:44:44

Két jó előadás volt a Tarány Tomié és az Enikőé.

A Baricznak meg adhatsz bármilyen dalt egyszerűen nincs hangja. Seggből énekelni nem lehet hiába próbálja.

2011.10.31. 20:15:07

Vállalhatatlan ez a Zikszfaktor.
Nóri minden adásban tök gáz.
Fodrásznak, stájlisztnak egy-egy tarkólövést, de tényleg!
A zénekesek meg hamisak, idétlenek, 1-2 kivételt leszámítva tehetségtelenek.
Tarány Tomi, Kocsis Tibi és Kováts Vera Ok, a többi húzzon a levesbe.
Most láttam egy régi Megaszart, és ott is kulizik Muri Enikő... ez az "akkorisgyőzniakarok" életérzés Enikő részéről dettó szánalmas.
Minimájköldzsekszonból meg kezd elegem lenni annak ellenére is, hogy amúgy jó segge van.

Gőzgombóc 2011.10.31. 20:18:56

Enikő idegesít engem a legjobban, főleg az elején, mert minden egyes kisfilmjében arról beszélt, hogy jajj tavaly így meg jajj tavaly úgy...

Nóri hajára egyszerűen nincsenek vállalható szavak szerintem.

Belenéztem a angol x-faktor válogatóiba is, és nem tudom miért, de nekem valahogy úgy tűnik, hogy ott fényévekkel jobb énekesek vannak. Pl.: Jade Richards vagy Amelia Lily. Nem tudom ezzel más is így van-e.

sexmachine 2011.10.31. 20:21:46

Ahogy a Lil Ricsárd énekli, hogy ándörschten, az valami borzasztóan hányingerkeltő.

Commandante Jayasuriya 2011.10.31. 20:24:28

Az amerikai szórakoztatóipar is elmehet ám a πcsába!
Elbújhatnak a magyarok mellett, mert az ottani ikszfaktorról soha nem lehetne ilyen szórakoztató posztot írni.

különvélemény 2011.10.31. 20:24:29

@Gőzgombóc:

Nagyobb lóvé, nagyobb választék, sokkal nagyobb ország (na nem területre), lehetőség a világhírre... soroljam még? :)

Egyébként Muri tényleg túlnyomulja magát, ha kiesik, akkor emiatt lesz. Az emberek csak rövidtávon tolerálják az alázat hiányát.

2011.10.31. 20:24:47

Ördög Nórát most már tényleg pihenőre kellene küldeni. Tényleg nem veszik észre az RTL-Klubnál, hogy túl van pörögve a kiscsaj és olyasmit is megenged magának ami már rég nem kameraképes, pláne nem egy élő műsorban?

Nagyon irritáló lett az a kedves, bájos lány aki anno volt (abban a táncos showműsorban amiben feltűnt Keleti Andi).

Gőzgombóc 2011.10.31. 20:28:40

@vágtázó halottkém:

IIgen és hiába bizonygatja (elsősorban szerintem saját magának,)hogy jó ez így, de nagyon nagy hiba volt ez a rövid haj.

Tegnap kifejezetten visszataszítóak voltak a kommentjei úgy általában véve mindenhez.

Dr. Schwanzkopf Rudolf 2011.10.31. 20:33:05

Aranyzabály: AC/DC-t nő SOHA ne énekeljen. Se 16 éves (amúgy aranyos) kislány, se Keresztes Mentor Ildikó, se Rúzsa Magdi, se senki. Mert nem működik. Ez ilyen egyszerű.

Laarson 2011.10.31. 20:56:16

Az afro rappereknek volt egyébként ilyen haja.

Kandabula 2011.10.31. 20:59:29

Kezd ez a műsor izzadtságszagú lenni. Nincs az országban annyi jó hang, amennyivel rendre ki lehetne tölteni a műsoridőt. Annyi meg pláne nincs, amennyit a szórakoztató ipar fel tudna venni. Sok sors terelődik tévútra. Én igazából a kiesett bunkókon szórakozok.

Hetero Sapiens 2011.10.31. 21:18:01

@Dr. Schwanzkopf Rudolf:
Maradjunk annyiban, hogy Bon Scotton és Brian johnsonon kívül senki se énekeljen közönség előtt Ac/DC -t :)

Nagyon bebaxva, hajnalban, szűk baráti körben okés... :)

anomália 2011.10.31. 21:54:49

Ha Alexa gyerekeinek a fotóit kell legközelebb is nézegetnem, és végighallgatnom újra, hogy a gyerekekért van itt, tényleg sikoltozni fogok.
Tavaly a terhes- megszült lány csokibabával, (dráma: anyáék nem örülnek a néger bikámnak meg a csokibabának) most meg Alexa picsogása minden adásban. Nekem ez sok(k).

Kandabula 2011.10.31. 22:16:34

Én a világbéke miatt szerettem volna az X-Faktorban részt venni, de megoldom másként.

Kandabula 2011.10.31. 22:44:35

Ami Ördög Nórát illeti, ha hagyja, hogy bohócot csináljanak belőle, hát egészségére. Mint nézőnek, nekem az a bajom, hogy így nem jó ránézni, ezért aztán a képernyőre sem. Többet érdemelne.

TomAce 2011.10.31. 23:03:58

Térdre gecik, jön a metál! \m/

Friend of Wine 2011.11.01. 07:38:26

@Artie: Nagyon egyetértek Veled. Mennyi jó rockzene van, miért nem tudnak betenni egy kis Bryan Adams Summer of '69-t (Gergőnek jól állna néhány Bryan Adams nóta) vagy Heaven-t v. Judas Priest Diamonds and Rust (lassú) v. Queensryche: I Will Remember, Silent Lucidity, Someone Else (mostanában ez utóbbit hallgattam többször is).

Tündérke21 2011.11.01. 07:43:38

@montipájton:

Jaja, A társulatból számomra ez a legemlékezetesebb előadása :)
www.youtube.com/watch?v=aElJZDcs0ME

jog-ász 2011.11.01. 07:46:44

én nézem az amcsit meg a britet is(ezt évek ota) de inkább videokon igy nincs reklám. egyszer láttam tévében, de pörgősebb a müsor nincs elnyujtva, az amcsit meg több rövid reklámmal kurtitják sztem az is igy pörgősebbnek hat.

istenem hány hét telt el mire rájöttem hogy devil az ördög n.:))álmosan olvasom a hogyvoltot na:)

Buncog 2011.11.01. 08:30:02

Versenyző-mentor reláció magyar viszonyok között:

Vakok között a félszemű a király...

zoli_80 2011.11.01. 09:03:24

Ngyon jó a poszt, soka röhögtem, gratula! :)

Egyébként szerintem Muri Enikő kimondottan jó volt, és a Tarány Tomi is hozta magát, ahogy eddig minden héten.

poseidon 2011.11.01. 09:17:31

Gratulálok a poszthoz! (bár ilyen jó 'alapanyagból' könnyű! nekem még a könnyem is kicsordult a nevetéstől...)

Ördög Nórit régen -a hosszúhajú korszakában- olyan magyar 'Britni Szpírsz' utánzatnak gondoltam, de ahogy ezt a frizurát megláttam, arra gondoltam, hogy mégis inkább az volt a jobb! :-)

A sok Janicsák Veca fikázó meg gondolkodjon már el azon, hogy ha mindenki csak az általuk istenített szöcske-lábú vékony csajokat szeretné, akkor nekik biztos nem jutna egy sem! Igenis NAGYON JÓK a vastag combú csajok!!! (képzeld csak el, ahogy orális szex közben rászorít... és birkózol vele, ahogy remeg és hullámzik az orgazmusoktól... ahhh, nem is folytatom!)

orient 2011.11.01. 09:20:55

Egy valamire való tehetség sincs a műsorban, hamisan énekelnek, hangokat durván tévesztenek, de a fizetett mentorok áradoznak róluk. Szánalmas.

2-Nemrég láttam egy interjút valamelyik ilyen szerencsétlennel ahol azt ecsetelte, hogy amióta X faktor sztár lett helyén kezeli a népszerűséget, és próbál ugyan az a szerény srác maradni mint aki volt a hírnév mellett is. Hát a teát amit szürcsöltem sugárban köptem a TV-re a röhögéstől...először is olyan messze van Ő a sztárságtól mint Gáspár Győzi a kémia Nobel díjtól. Ezek a kis pöcsök megjelennek a TV-ben 3-szor, énekelnek egy hamisat, mint én a fürdőszobában este és van pofájuk sztárkodni, meg nyilatkozni, hogy helyén kell kezelni a népszerűséget??? Nem is népszerűek, kutya nem ismeri őket és 2 héttel a műsor után még annyira sem fogják. Hol vannak már az ilyen ex-megasztár, faktor résztvevők? Kutya sem emlékszik rájuk kivéve arra a pár valóban tehetségesre még az elején (pl. Rúzsa Magdi)

blackbarika 2011.11.01. 10:24:04

@orient: én nem csodálkozom hogy így nyilatkoznak mivel a műsorban elhitetik velük hogy hatalmas sztárok. aztán majd koppannak egy jó nagyot.

biga-matyi 2011.11.01. 12:29:58

ennek az egésznek köze nem volt a rock-hoz!
(led zeppelin deep purple rolling stones joan jett)
itt már lassan több lesz a csillag celeb megastar meg x-factor mint a normál ember!

Kandabula 2011.11.02. 01:14:26

Szóval szar volt az egész. Kár a sunyi könnyekért. Az egész nem ér ennyit. Pontosabban: semmit.

Kandabula 2011.11.02. 01:44:09

Most már jöhetne olyan, hogy "ki minek a mestere", vagy valami hasonló, mert ezekből az óbégatásokból már elegem van. Legalább is nekem. Nem gondolom, hogy egy nemzet tehetségét csak ezeken az erőlködő igriceken keresztül lehetne bemutatni. Nóri idétlen átváltozásairól nem is beszélve...

Eruka 2011.11.02. 13:07:30

@házisárkány: Tarány Tamásnak nem állt jól a rock? Vagy esetleg az ő produkciójáról lemaradtál? :))) Abban a srácban egyedül több a rock'n'roll, mint az összes többiben együtt... :) (including Rock Tenors...:S)

Eruka 2011.11.02. 13:19:50

@házisárkány: jah, és Baricz Gergő sztem jó, csak Keresztes karmai közül kéne eltávolítani. Tök jó underground zenész lehet belőle. Csak a semmirekellő "pótanyja" képtelen normális nótákat adni neki, és rosszul instruálja. Ez a srác addig volt irgalmatlan jó, amíg a "rock nagyasszonya" hozzá nem nyúlt....

Sir Integra 2011.11.04. 00:31:11

Valaki meg tudná mondani, hogy milyen logókat alakítottak át rocktenorsra?
Ezeket ismertem fel, az a baj, hogy mindig összevissza mutatják, nem ugyanaz a sorrend, de akkor a legelejétől:
fogalmam sincs, Judas Priest, Maiden, Guns N' Roses, Slayer, Metallica, gondolom Mötley Crüe, aztán itt öszzevissza ismétlés, utána Rolling Stones.
Aztán lehet kihagytam valamit.

gizdacsavo 2011.11.04. 11:51:12

Hofi után szabadon, az lenne a kérdésem, hogy Bagzó Alexát vajon ki bassza?

Hihetetlen módon próbálják tolni ezt a végtelenül középszerű és jellegtelen nőt. Nem lehet könnyű, ezért minden héten meg kell néznünk egy könnyes riportot a kölykeiről, ráadásul sajnálhatjuk szegényt a törött lába miatt is. Egyébként gratulálnék a csodálatos gyógyulásához, mert kevés olyan lábtörést ismerek, ami 2-3 hét alatt gyógyul. Olyat meg még kevesebbet, amivel magas sarkú cipőben lehet a színpadon sántikálni, lsd 2. döntő.

JOKKA21 2011.11.05. 03:38:03

ParfümGörl!Alexa a legjobb!:)

JOKKA21 2011.11.05. 03:39:40

@gizdacsavo: Mi bajod Alexával?Kikosarazott régebben?

JOKKA21 2011.11.05. 03:43:03

@anomália: Nem picsog.Nem tudom mit kell itt hisztizni a gyerekek miatt, hogy szerepelnek a kisfilmben.

JOKKA21 2011.11.05. 03:53:57

@G_P: Nem a gyerekek miatt van műsorban még.Azért van ott, mert jó.

candyperfumegirl 2011.11.05. 10:28:43

OK, mindenkinek megvan, ki tart tehetségesnek, kit kevésbé, ezen kár rugózni, a hogyvolt meg amúgy is sokkal inkább magáról a műsorról szól, mint az egyes versenyzőkről, ne legyen fight.

gizdacsavo 2011.11.05. 11:04:33

@Jokka21: látom megjött a rokonság. Szólj már Alexának, hogy ha legközelebb a szélgép az arcába fújja a haját, vegye már ki a szájából éneklés közben.:)

JOKKA21 2011.11.05. 15:58:14

@candyperfumegirl: Nem fightolok senkivel, csak nem értettem egyet pár emberrel.

@gizdacsavo: Sajnos nem vagyok rokona, de majd szólok neki.:)

Kyrax (törölt) 2012.04.08. 18:25:25

Azért így utólag visszanézve a My Immortal-előadást (nem néztem a műsort, valaki átküldte a linket), nekem ez kínszenvedés volt, talán mert szavakat hagyott ki az eredeti dalból, de ez ne zavarja a műsort... ja és a My Emotionon besírtam... na mindegy, ennyit láthattam talán összesen az egész X-faktorból (meg a 4. döntő vendégelőadását), viszont a hv-kat olvastam, azok jók :)
süti beállítások módosítása