Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 1X46

2011. október 29. 18:00 - Hódos Hajnalka

A világ legjobb rakott krumplija után – természetesen én, ki más - csak pupillareflexre vagyok képes, hogy posztot sikerül-e írnom, rövidesen kiderül. A többi inszomniásnak szeretettel üzenem, ma óraállítás, számunkra örömünnep, egy órával többet nem alszunk ma. Dya bezzeg tudna, nem hiszi el. A legmélyebb álmából! Dya büntiben van, a katonai rádiót cipeli a hátán és meghatározott időközönként jelentenie kell. Végigcsattog a Villán, Dyatizedes jelenti a főhadiszállásnak, hogy még mindenki nagyon álmos. A fiúk a kertben röhögnek rajta, Gergő szerint, ha Dya katona lenne, őt lőnék le először, de nem az ellenség, hanem a saját felettese. A tizedes viszont úgy gondolja, ő egy hisztis, de kitartó katona lenne, és egyszerűen kivolt már attól a hülye rádiótól. Tényleg. Juj, lejárt a bünti, Dya annyira örül, hogy még a jelentés szövegét is elfelejti, hogy kinek a negyvennégyes papucsát húzta fel félálomban, rejtély. Ja még az történt, hogy az összes ágyat lehúzták, reggeliztek Kingán és most éppen játszottak a szavakkal. Rámeredek az órára, fertályóra ezzel el is telt.

Nem sokkal később tébolyult sikolt hallattok, mától a Villában is lesz Busifa, hogy Veronika az elmúlt napokban átélt lelki kínokat könnyebben tudja feldolgozni. Mivel a Lakóknak halványlila segédfogalma nincs arról, mi az a Busifa, mesélje el neki. Veron elmeséli, a Busifán nőtt fel. Ja, nem, az utcában, ahol a Busifa állt. Ha szomorú, vagy megbántja egy fiú, felmászik rá és gondolkodik. Ahogy most is, pink köntösben, Zizi lenyúzott bőréből készült kiscocás szobamamuszkában, jó, nekem volt macis meg nyuszis is. A rózsaszín masnisat kidobtam, abban estem akkorát a fürdőben, mint az ólajtó. Veronika nagyon akarja utálni Kriszt és kattog. Tudja, hogy néha hülye volt a Kubai, de hiányzik neki nagyon. Veronika, nekem is.

Eddig tartott a nyugi, komoly változás áll be a csapatok életében, egy embert át kell küldeni az ellenséges vonalak mögé. Természetesen sírás lett a vége. Dya nem megy, mert a másik csapatból mindenkit utál. Gergő hülyét kap, ha a pöcsfej Shadit küldik át hozzájuk, Péter megint kombinál, ez egy lehetőség arra, hogy szabotőrt küldjenek a másik társasághoz. Rövid gondolkodás után Verára esik a választás. Fecót semmiképpen, Veronika labilis érzelmileg, a többi luvnya gondolkodás nélkül kicsinálná, ezt Attila nem akarja. Vera viszont simán elküldi őket a halál faszára. A másik csapatból hárman Esztert, hárman Shadit küldenik. Kinga próbál logikusan gondolkodni, ha erőnléti feladatok lesznek, egy fiúval esélytelenek. Eszter, kalap-kabát. Eszter bőg, a fasza kivan, őt minden nap támadások érik és senkivel nem tud beszélni. A bőgést meghallják a Csíkosok is. Eszter még bőg egy kicsit a kanapén, na azért nem kell ilyen mélyen felfogni, nem a Zéletbe vagyunk. Még a fű is mű. A tagcsere után közvetlenül össze is csapnak a felbolygatott csapatok, az első feladat elrejteni hat medált, ami kicsit kisebb csak, mint a bolha pöcsén a pattanás. Ezekből kell minél többet időre megtalálni a másik csapat egy tagjának, vetkőztetni nem ér. Shadi nem akarja a seggébe rakni, megértem. Veronika bevállalós, jut a zsinórtangára is, aztán jön a meglepődés, mert Csabi egyáltalán nem volt szégyenlős keresés közben. Veronika kicsit meg is bánta, mert utoljára ennyire Krisz motozta őt meg. Csabi egyet, Péter Shadin egyet sem talál meg, nyertek a Kockák.

A második versenyszámot a Csíkosok nyerik, Attila szerint azért, mert azokban a feladatokban jók, amikhez elég butának lenni. A paradicsomleves nyelvvel lefetyelése azon gusztustalan feladatok egyike, amit én is meggondoltam volna, pedig ettem már kutyakonzervet is. A vízgyűjtő feladathoz Eszter a logikus választás, saját mag szerint azért, hogy könnyebben beilleszkedjen a csapatba. Veronika szerint azért, mert Eszter testén van a legnagyobb felület. Ráadnak 19 réteg ruhát, aztán Csabával együtt beállnak a medencébe. Eszter összehúzza a seggén is, és csorgat, ezzel megnyeri a Csíkosoknak a versenyszámot. Nekik jár a luxus is, ma ők voltak jobbak. Megtudják azt is, mi lesz a jutalom a végső győztesnek: egy kirándulás. Nagy lesz az izgalom, a csámcsogás még nagyobb. Kinga Élő Asztal Eszteren sajnálkozik, ők állnak nyerésre, sokat letett az asztalra, Vera meg, az új csapattag nem csinált semmit. Jahhát, ha innen fúj a szél, akkor jogos a felvetés. És hát szegény Esztert a másik csapatban nem is szeretik. Miért, itt igen, kérdezi ártatlanul Vera, ezzel kezdetét veszi a veszekedés közte és Dya között, rövid úton eljutva az úgy eszel, mint egy disznótól a ne szólj hozzám, ribancig, Verát idegesíti ez a nő, már rég kibaszta nála a biztosítékot. Ne is menjen bele a veszekedésbe, mert sírni fog. BTA leoltja Verát, itt most nincs helye személyeskedésnek, és ez egyébként sem a másik csapat, hogy ilyeneket mondjon.

Vera teátrálisan kivonul, majd akkor szóljanak neki, ha a feladatokkal kapcsolatban van mondanivalójuk. Leveti magát a kanapéra és mivel szokott magában beszélni, elmondja a Csíkosoknak, összeveszett Dyával, összeveszett mindenkivel, utálják, nem bírják elviselni, nem bírja a nőket, segítség! Veronika most kajak sajnálja. BTA nem, mert a viselkedése alapján ide való, nem a Kockákhoz. Öfi végén móka és kacagás, mert Annamari beveti Attila ellen a legdurvább fegyvert a földön: a saját testét. Ezt egy zuhanyzás keretében teszi, kihasználva azt, hogy Attila a haját samponozza. A kegyetlen bosszú büntetés Attilának az összes bűnért, amit a lányok ellen elkövetett. Attila hiába könyörög kegyelemért és hiába ismételgeti, hogy kiég a retinája, Annamari tetézi mindezt azzal, hogy kiáltozik, és azt ismételgeti, de jó vagy, hát soha nem volt még ilyen jó! Dya hihije azért szerintem durvább büntetés volt nekünk, mint Annamari bosszúja Attila ellen. Mivel BTA a szobában sem hagyta békén Attilát, elszabadult a pokol, ez egymás háton cipelgetését és konstans visítást jelent.

Az á&sz jegyében nem hagyhatják, hogy a Villa szerelmespárja elhidegüljenek egymástól, ezért kaptak húsz percet a nyugiban, hogy megbeszéljék, van-e szerivan még. Sehere szerint Geri nagyon megváltozott az elmúlt két napban, a piti játék miatt. És már nem is úgy beszél! Mert van egy-két faszfej Seri csapatában, akik ezt érdemlik. A kockák magas lovon fel vannak háborodva, hogy Geriék csaltak! Sehere nyissa ki a szemét, legalább annyira, mint mikor Gergő a dekoltázsába bámult és lásson be a játék mögé! Seggpaskolás és ölelkezés után mindketten értékelik a beszélgetést, Geri szerint pozitívan zártak, gondolom a seggrepacsi miatt, Seri szerint egysíkú volt a beszélgetés, gondolom, azért, mert Geri szóhoz jutott. De azért szerivan, na az a lényeg, bár Seri teljesen tanácstalan és na tessék. Geri külsőre se jön be neki, nem is érti, mi ez a vonzalom. Veronika citromba harapott fejet vág, ezért már nemcsak Nyuszika, hanem Mukika is. Már megint pityog? Tudhatta, hogy ez a játék nagyokat fog rajta tekerni. Péter, ne Mukikázzál, hanem indíts megborotválkozni, most! Mukikát szereti a Kubai, de nem jól, és nyugodjon meg, lehet hogy még itt ez a nő, de ő lesz a következő, akit ki fognak rakni. Veronika hüppög, de akkor kinn össze fognak jönni. Nem is rak rá, nyifi.

A következő feladatból is sértődés lesz, bizonyítványt állítanak ki egymásról a csapatok. Kinga őszinteségből kettes kap, mert egy koszos pohár miatt elküld bárkit, de ugyanúgy mosolyog arra, akivel kapcsolatban rosszabb gondolatai vannak. Kétszínűségből csillagos ötös járt neki. Dya kiakad, mert intelligenciából kettes kap. Péter szerint semmi baj, ez nem fog javulni, az Elvarázsolt Csipkerózsika nagymama koráig megmarad. Eszter szerint ez a játék egészséges kétszínűség nélkül nem játszható, a jeles érdemjegyet betudja az elmúlt napok történéseinek. Veronika a taktika érdemjegy magyarázatán akad ki: a tantestület szerint a Krisszal való kapcsolata nem volt őszinte és alig tette ki a lábát, máris olyan emberekhez kezdett húzni, akik megvédhetik, ha kell. Ezen is kiakad, meg azon is, hogy intelligenciából bevéstek neki egy elégségest. Bizonyítvány osztás után kicsit összeugat Eszterrel, a kardinális kérdés, hogy ki nem érti? Eszter szerint Veronika, mert ő csak mondott valamit Krisznek, nem fogdosta, nem molesztálta. Veronikának legalább legyen annyi öröme, hogy leugassa Esztikét. Esztike nem Esztike, ez lesz a vita másik fő témája, jó, akkor direkt Esztikének fogja hívni Esztikét. Esztike viszont van annyira intelligens, hogy erre nem fog ugrani, mert majd átállítja az agyát. Máskor is átállíthatná, azért ezen röhögtem. Veronika dühösen cigizik, Péternek kifakad, ő annyit nyált, de annyit nyált, ez a nő a Szörnyella de Frász!

Gergő balfaszsága miatt a pókfoci bajnokságot a Kockák nyerik, 1-0-ra, ezek a percek kizárólag Péter kommentátorkodása miatt voltak nézhetőek. A Villa első Heti hetesét a Csíkosok produkálják, a Kockások a közönség. A Csodamalac távozása óta BTA letargiában szenved, de lehet, hogy nem is Zizi, hanem a malackodás hiányzik neki. Kingának kerekebb a világ. Annyira kerekedik, hogy nemsokára osztódni fog. De nincs gond, Attila kifejezetten szereti az ilyen kövér lányokat. BTA kitárulkozott. Attila nem akarta tudni ezt a képi információt. Mint egy botsáska. Kicsit röhögnek azon, a Villa Szerelmespárja közül az egyik tag már nagyon nyitna, de a másik nem nyílik, aztán azt találgatják, miért hisztis Dya? Talán azért, mert egy baszatlan picsa? Ezt természetesen Attila mondta. Dya megsértődik, Serivel és Kingával megbeszélik, micsoda durva dolog volt ez már. Ja, meg az is, hogy Gergő azt mondta az osztódásra, pedig Kingából neki egy is elég. Attila és Kinga is eltávolodtak egymástól, ezért bókversenyt rendeztek neki. Shadi a mediátor, meg is kapja Attilától, hogy fogja a száját és hallgasson. A bókverseny enyhe sértésekkel kezdődik, ha így hízol, Kinguci nemsokára osztódsz, de legalább akkor két vékony Kingánk lesz. Attila, a lány, aki a feleséged lesz, a legjobb férfitestet fogja megkapni. Attila imádja Kinguci narancsos seggét. Kingának nagyon tetszik Attila elferdült orra.

Attila szerint Kinga a leghűségesebb barát. Kina azt szereti Attilában a legjobban, hogy nem kavarja a szart. Kinga, szeretem, hogy Veronikával mindig őszinte vagy, láttam, milyen nemes vagy, mikor Dya a barátnőd lett és leribancoztátok együtt Serit. Az egyre kínosabb jelenetnek gong vet véget, a Kockák a fürdőben örülnek, mert 5-2-re ők nyerték a versenyt. Kingát hajszál választotta el az idegbajtól, Shadi szeretgeti, az a lényeg, hogy felül tudott emelkedni magán! Attila a nappaliban azért elégedett, mert még nem folytatott ilyen hosszú beszélgetést Kingával anélkül, hogy a végén bőgött volna, aztán Gerinek dicsekszik, azért pár csajban most ott a feladat, hogy ez miért volt, igaz volt-e és ha nem, miért? Öfi végén Seri és Dya hajba kapnak, sajnos csak verbálisan, mert Seri szerint Dya hisztis, Dya szerint Dya nem hisztis. BTA szerint is az, jó, akkor Dya az. Hogy miért táncolgat Shadi egy szál klottban a nappali ablaknál és miért mutogatja a seggét Péternek és Veronikának, nem is akarom tudni, azok nevetgélnek egymás közt, mintha a produkción vihognának, közben Péter reméli, hogy ez a hülyegyerek minél előbb elhúz ebből a játékból. Veronika is jóindulatúan integet neki, ha tudnád, hány jelet fogsz kapni! Ezzel a kedves jelenettel véget is ér az öfi, nem is bántam.

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: vv5
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Akármi Áron 2011.10.29. 18:25:29

Hát na, késtem egy pöttyet!:)))

Lotyóbridzsida 2011.10.29. 18:26:39

Izé, jó a poszt.:D

Szeretnék felkérni valakit, hogy mossa meg a hajam, és vasalja is ki, valamint mossa le a régi lakkot és lakkozzon ki újra pirossal, és végezzen velem fél 8-ig, mert nézném a faktort.
Köszi!:D

Hódos Hajnalka 2011.10.29. 18:27:47

@Lotyóbridzsida: én fél órát késtem a vacsoráról és ugyanezek vannak hátra, a hajvasaláson kívül.
úgyhogy pá! :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.29. 18:27:57

@mocskosmacska: nem tom, számomra ő inkább az, mint az összes többi:D Biztosan vannak jó mozdulatai, csak éppen azt nem vágják be:D

sogeking 2011.10.29. 18:28:46

csak hogy tudjátok - valahol én is első vagyok :D
hogyvolt.blog.hu/2011/10/28/13_as_raktar_2x03_beyond_our_control_mozi_3d_ben#c14817616

viszont ha az egerem nem részeg, akkor itt második :D:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.29. 18:29:22

@Lotyóbridzsida: együtt érzek:D Nekem egyik ilyen problémám sincsen, amit nem is bánok:D

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: szia:P:P:P

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.29. 18:30:22

@sogeking: hát, jó!:P Akkor te vagy a második, elhiszem neked:D Átadom a helyem:D

Akármi Áron 2011.10.29. 18:30:36

Bolha pöcsén a pattanás.....mérhetetlen
JÓ!:D
Kingáról egyre kontúrosabb fotyók vannak, ügyes a fotyóművész, gratu!

Turambar 2011.10.29. 18:31:34

@Lotyóbridzsida: Másik fórumról áthozva Alekról:

Sztem amúgy voltak mentális "gondjai", de ezek abszolút beleférnek az élhető kategóriába.

Mellesleg szalon-idióta volt. :D

sogeking 2011.10.29. 18:32:37

@ladyandhenk: köszi, jó így:) (pedig nem ittam semmit:)

Lotyóbridzsida 2011.10.29. 18:38:01

@Turambar:

Jáj. Már választoltam a másikba. Most mi legyen, ide is nyomjam mégegyszer?:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.29. 18:38:16

@sogeking: hát, ha nem kell, hát nem kell:P Akkor éljen, 2. vagyok:P:P:P:P Én sem ittam semmit:)

sogeking 2011.10.29. 18:39:13

@ladyandhenk: úgy látszik nekem már innom sem kell :D

Lotyóbridzsida 2011.10.29. 18:41:16

@ladyandhenk:

Mindig is rettentően fárasztó dolognak tartottam az igényes női létet.:D
Nem normális dolog, hogy hetente egy teljes napot kell azzal foglalkozni, hogy normálisan nézzek ki.:(((

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.29. 18:44:03

@Lotyóbridzsida: lehetsz igényes anélkül is:D Az én hajam pl akkor néz ki jól, ha nem foglalkozom vele sokat, vagy akkor, ha fodrászhoz megyek, de akkor mindenkinek:D

Amúgy meg tuti, h az EGYTELJESNAPOTKÉSZÜLSZÉNED nélkül is normálisan nézel ki! Ebben biztos vagyok!:D

Turambar 2011.10.29. 18:44:45

@Lotyóbridzsida: A szalon-idiótán azt értem, hogy mérhetetlenül buta, de praktikus dolgokban jól megállja a helyét, és az innen-onnan ellesett félinformációkból ,műveltebbnek mutatja magát, mint amilyen, ideig-óráig még hihetően is.

témázgató 2011.10.29. 18:45:50

Nagyon jól sikerültek a képek, Kinguciról már egész gyűjteményt tudhatunk magunkénak, Veron kifejezetten bájos ezen a képen.

Lotyóbridzsida 2011.10.29. 18:50:58

@Turambar:

A mű-műveltséggel csak a magával egyszinten lévőket tudja humazosabb ideig kápráztatni, ÉS meg is teszi, mert ettől érzi magát többnek tőlük.:)
Az ilyen embereknek normális barátaik nincsnenek, mert a vonzás törvénye szerint: hasonló a hasnlót vonzza, vagyis normális ember az ilyentől visítva menekül.

Talpig Jimmy 2011.10.29. 18:51:30

@Akármi Áron: itt már mindenki lehet harmadik.
nincs színvonal XD

Lotyóbridzsida 2011.10.29. 18:54:23

@ladyandhenk:

az én hajam "szöszös", vagyis se nem szög egyenes, se nem hullámos. És úgy szeretem, ha tök egyenes. Régen (90-es, 2000-es évek) tök oké volt a szöszös haj, de most már nem tetszik. remélem visszajön a divatba, mert nemcsak fárasztó vasalgatni, de rettentően szárítja is.:D
RETTENTŐ GONDJAIM VANNAK!:))))

Turambar 2011.10.29. 18:54:31

@Lotyóbridzsida: Azért szalon, mert a 19. században az ilyen fickók szalonokban, estélyeken jól elboldogultak.

csiri bá 2011.10.29. 18:57:34

@Lotyóbridzsida: nullásgép plusz paróka és a gondok megoldva. :))

Lotyóbridzsida 2011.10.29. 19:01:38

@Turambar:

Akkor lehet, hogy nem beszélünk egy dologról, mert én a mai szituációk szerint ítélek csak meg valakit.:)
A 19. századot egyáltalán nem ismerem, de el tudom képzelni, hogy Aleknál nagyobb mentális betegeket is vígan elfogadott.

Talpig Jimmy 2011.10.29. 19:02:11

beindult a nők fóruma?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.29. 19:02:48

@csiri bá: igen, garantáltan:D

@Lotyóbridzsida: igen, sajnállak is, hogy mily' borzasztó életed lehet:P A hajvasalás pedig szar!!! Roncsolja a hajat, nagyon!!!!

Talpig Jimmy 2011.10.29. 19:05:22

bár nincs a Hajni által elvárt 22

avanivi 2011.10.29. 19:06:17

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Az óraátállításról nekem is at jutott eszembe, hogy nem négykor fogok felébredni, hanem háromkor basszus.
Szupi a poszt, szerike :)))

Turambar 2011.10.29. 19:07:56

@Lotyóbridzsida: Nyilván ma is meg van ezeknek a fóruma. És ne gondold, hogy feltétlenül a sarki krimóban. :)

csiri bá 2011.10.29. 19:08:16

el ne feledjem... Kingabringa mai öfibeli visítását, mikor tenyerén hordozza a bogarat, fel kellene venni csengőhangnak. :D

capa05 2011.10.29. 19:09:27

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
Persze és a meccset sem nézed...?????

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.29. 19:10:02

@Talpig Jimmy: mondom én, tudom, mivel nő vagyok, akik köztudottan is mindent tudnak, ergo azt is tudnom kellett, mint ahogy az összes többi nőneműnek is, h TE a jobbnál jobb pasik kategóriájába tartozol, csak mondom:P:P:P:P:P:P

Lotyóbridzsida 2011.10.29. 19:13:02

@csiri bá:

Tyűűűű! Már megérte idejönnöm, KÖSZI!:D

Talpig Jimmy 2011.10.29. 19:13:24

@ladyandhenk: még akkor is, ha hiányzik egy?

Battenfeld 2011.10.29. 19:13:46

Sziasztok! Hol lehet még megnézni a régebbi öfiket a retekklub fostalicska oldalán kívül?

2011.10.29. 19:19:29

Jelezném, hogy Dyus intelligenciáját közepesre értékelte a tanári kar, nem kettesre.

Atika szájából vicces a baszatlanság emlegetése, hiszen Veronon kívül mindenki 1 hónapja szexelt utoljára.

capa05 2011.10.29. 19:21:25

@szerivan: az is csak ujj gyakorlat volt.

Akármi Áron 2011.10.29. 19:23:31

@Talpig Jimmy: ASztamacskabajszát, hát régen láttalak:)
Igazad is van,nívó alá (rossz közepes:D) sikeredtem maJinap,de korlátozva voltam mozgásomban a dobogó körül:)))

2011.10.29. 19:23:42

@ladyandhenk: OK, lehet, hogy a koszvadt, vaginálisan tengermély Verával volt valami.

2011.10.29. 19:26:53

Nagyon viccesek a kategóriák, mert szinte mindegyik rácáfol:
BTA-lelkizős
Seri-halvérű
Fecó-bencés szerzetes
Vera-lotyó
Kinga-nem tudom mi, de nem cselszövő, az biztos

2011.10.29. 19:29:52

@ladyandhenk: Mert ölég elhasznált benyomást kelt. Olyan útszéli akit kimosdattak, kapott egy rend rendes ruhát, de maradt aki volt.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.29. 19:33:08

Jaj, Istenem, h néz ki Nóri?????????????????????????????????????????????????????????????????????:( Sírnom kell!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.29. 19:36:07

@sogeking: azóta is ezen sírok és még eltart egy darabig! Mint egy feketének!!!Anyám!

capa05 2011.10.29. 19:36:27

@szerivan: Kinga ostoba kultúrálatlan paraszt kb 3 percenként ugrik ki a " faszomat" a szájából.

Battenfeld 2011.10.29. 19:36:34

@capa05: Ott csak kiemelt videók vannak, de azért köszi.

2011.10.29. 19:37:58

@capa05: A kretént használja mindenre, inkább vicces.

sogeking 2011.10.29. 19:38:32

@ladyandhenk: úgy tűnik közös fodrászuk van Liluval

mocskosmacska 2011.10.29. 19:39:13

@ladyandhenk: Hú, ezt a mozdulat talán nem a legjobb szó volt, a jó az lett volna, hogy nincsen egy természetes megnyilvánulása. Nekem az egész nő modoros, erőltetett, megjátszós, pl. dyát sokkal természetesebbnek találom.
Vera ki fog törni, ha elég ideig marad a játékba.
Lehet, hogy vannak jó dolgai, csak éppen azt nem vágják be.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.29. 19:40:13

@sogeking: az a tegnapi póthaj sem volt semmi, valóban, de ez sztem überelhetetlen!!!:D

Talpig Jimmy 2011.10.29. 19:40:46

@Akármi Áron: várjáááá mááá!
a ladystb megdobogtatott

capa05 2011.10.29. 19:41:31

@szerivan: Ha visszanézel online- okat meghallhatod tőle.

felka 2011.10.29. 19:42:41

sajnos Baricz Gergőnek nincs hangja..

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.29. 19:44:52

@Talpig Jimmy: a mit?:D

@mocskosmacska: igen, nem vágják be, sztem sem! Enyhén szólva irányítják a nézőket:S

Dragonair 2011.10.29. 19:50:38

Kedves Hajnalka! Ha tudnám, se nézném, mert ez engem bőven kielégít, amit te ide művel ,) :D hajrá!!! :D

Egyébként meg forog már megint a gyomrom sok minden miatt:

Én sem tartom jó dolognak, hogy egy tanult ember ezt csinálja...
newsee.hu/tartalom/vv-esztert-az-rtl-klub-v%C3%A9di
ez meg sztem aranyos volt :]
newsee.hu/tartalom/attila-kinga-szexi-vagy-%C3%A9s-k%C3%ADv%C3%A1nlak

capa05 2011.10.29. 19:53:47

@Dragonair: Nem akarom a kedvenc portálodat bántani, de ezek már máshol tegnap megjelentek!

capa05 2011.10.29. 19:56:08

Hayny lehet, hogy ma is harapós lesz (ha ide néz), kéretik labdarúgással kapcsolatban nem vekzálni!!!

Dragonair 2011.10.29. 19:56:50

ezek is akkor jelentek meg, az Eszteres nem..az ma reggel :]de az attilás az tegnapi ,) csak mi nem voltunk tegnap nem volt ezzel kapcsolatos hír

sogeking 2011.10.29. 19:59:35

(ha Feró Wolf Katit csinál Enikőből, akkor morcos leszek)

capa05 2011.10.29. 20:00:27

@csiri bá: igen ,3:2 re otthon a Milantól

capa05 2011.10.29. 20:02:06

@csiri bá: igen, 3:2 re a Milantól otthon

capa05 2011.10.29. 20:02:39

Bocs az előbb 3 * kattintottam és nem jelent meg.

Akármi Áron 2011.10.29. 20:03:10

@Talpig Jimmy: há'bersze,hogy várok, időm, mint a tengÖr:)

foxglove (törölt) 2011.10.29. 20:04:57

@Dragonair: ez komoly, Kolosi sérelmezi, hogy az ügyvédi kamara esetleg negatívan minősíti a VV-t? LOL
örüljön inkább az ingyenreklámnak. NONSZENSZ!

capa05 2011.10.29. 20:12:01

@foxglove:
Azért a Kamara Etikai Bizottsága nem igyekszik közzétenni a bűnöző ügyvédek elleni eljárást.

Dragonair 2011.10.29. 20:16:23

@foxglove: erről beszélek.. sztem gusztustalan ez az egész :/ és nem értem a felháborodását az RTL-nek -_- gáz nézzenek már magukba, nem délutáni teázást közvetítenek angol hölgyekkel..

Dragonair 2011.10.29. 20:17:15

ezt meg Sherike érdemelte már meg! Csak így tovább Gergő! Remélem szemtanúja leszünk annak is mikor fény derül a sok kibeszélésnek is :P
newsee.hu/tartalom/gerg%C5%91nek-elege-van-seherez%C3%A1d%C3%A9b%C3%B3l

foxglove (törölt) 2011.10.29. 20:19:04

@capa05: igazad van, igazán támogathatnák drEsztert, hogy celebbé váljon. Szerintem lobbizzanak a Ckm/playboy címlapért is.
@Dragonair: egyetértek
témát lezártam, elnézést.

capa05 2011.10.29. 20:19:48

@Dragonair: azért, néha pörgesd át az online-adás anyagát, mert már ez elavult és kibékültek.

mface 2011.10.29. 20:21:13

nem ide tartozik de: ördög nóra úgy néz ki mint egy elbaszott Eddie Murphy

capa05 2011.10.29. 20:21:26

@foxglove: Ez a Kamarának reklám!!!

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.29. 20:32:35

@témázgató: azta, grat! :)

még most ébredtem, csak elemi szintű kommunikációra vagyok képes...

capa05 2011.10.29. 20:33:53

@fkangi: lapos vagy góliát? Jó reggelt!

Dragonair 2011.10.29. 20:37:16

@capa05: ezt most mire érted?:O

Dragonair 2011.10.29. 20:39:52

de ez ma került ki -_-

capa05 2011.10.29. 20:43:37

@Dragonair: az éjjel , azért írtam, hogy ha nem követed éjjel az online-t akkor már újabb infók lehetnek.
Sajna még az RTL-es öfik sem hitelesek a vágások miatt.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.29. 20:44:38

@capa05: góliát, természetesen, csak ki kell akkor kerülnöm a törpéket..:D
kicsit beájultam...:) te szundiztál?
@ladyandhenk: mint például betenném 11. parancsolatnak, hogy légy türelmes éppen felébredés után lévő embertársaiddal..:P:)
( mondjuk, helyette egyet legalább kivennék..:DD de ez nem vicc tárgya, bocs)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.29. 20:49:18

@fkangi: tehát mi ez az avatar?:)

Ne szólj szám, nem fáj alvás után fejem?:)

Írok holnap, v szerda után inkább, de még meglátom. Akkor lesz a nagynap:S:S:S

capa05 2011.10.29. 20:49:40

@fkangi: igen, kb másfél órát.Azóta itt várok, igaz nem beszéltük meg.

capa05 2011.10.29. 20:52:41

@Dragonair: ma pl kíváncsi vagyok mennyit tesznek be Attila büntetés végrehajtásának megtagadásáról?

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.29. 20:55:58

@ladyandhenk: sacckábé..:)) oki-zsoki:)
@capa05: nagy szerencse, hogy nem vagyok hiszékeny..:DDDDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.29. 21:01:01

Nem tom, ki ez az Enikő, de ez jobb a többinél:)

@fkangi: sorry...

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.29. 21:06:22

@capa05: ilyen súlyos következtetést nem vonnék le, max. kicsit vakítasz..:P:DDD

na, ideje lenne a posztot is elolvasni?? :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.29. 21:09:40

@fkangi: duplán írtál? Mert két üzi jött! :)
Erre válaszolok:D

capa05 2011.10.29. 21:10:43

@fkangi: azt csak végszükségben és utána szappannal kimosom a szám!

Doktor Kotász 2011.10.29. 21:13:56

Na, az előző cikk behalt, mert ez a friss.

Az utolsó felvetésem ott az volt, hogy a Veronikát szeneslapáttal simogassa már meg valaki a bentiek közül, mert az utolsó egy hétben egyfojtában abból él, hogy a nagy büdös semmi miatt baszogatja Dresztert, és így kunycsorog ki egy kis támogatást.

Doktor Kotász 2011.10.29. 21:17:03

A másik észrevételem meg az volt, hogy az Attila-Kinga dícsérve alázás volt az eddigi VV-k csúcspontja, mert mindketten annyira beletaláltak, hogy jobban nem is lehetne.

Doktor Kotász 2011.10.29. 21:18:09

@capa05: Akkor ott bent, miért nem küldi már el valaki a picsába?

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.29. 21:19:10

@capa05: a majdnem 4 óra alvástól annyira átmentem félautista állapotba, hogy erre már kétféle reagálást töröltem ki :DD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.29. 21:21:55

@fkangi: megtettem, amit meg kellett tennem, h a haza (értsd:én) büszke legyen rám:D

capa05 2011.10.29. 21:22:35

@Doktor Kotász: mert akkor hiába tették be a busifát.

capa05 2011.10.29. 21:24:51

@fkangi: és ez maradt?HMmm :o

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.29. 21:27:59

@ladyandhenk: :)

@capa05: ne bántsál már, mert sííííírok..:P:D mindjárt iszom egy kávét, rágyújtok és utána talán képes leszek felpörögni :)

Líder Máximo 2011.10.29. 21:28:18

Attttyaúristen, de kemény estém volt tegnap :) Meglátogatott a római búvároktató...

Kicsit lemaradtam VV5ben, itt történt valami durva? Csak ő-szintén :)

capa05 2011.10.29. 21:29:17

@Doktor Kotász: engem Kinga is eléggé irritál, de önmarcangoló módon csak megnézem az öfiket.

capa05 2011.10.29. 21:30:34

@Líder Máximo: attól függ hogy meddig követted?

Líder Máximo 2011.10.29. 21:31:56

@Cristofel a kubai macsó: Hiányzott már mindent felkavaró éned, pittbull :)

capa05 2011.10.29. 21:32:17

@fkangi: ok visszavonulót fújtam:D

Cristofel a kubai macsó 2011.10.29. 21:36:35

@Líder Máximo: A műsoro valóban jó vot de rém fárasztó hosszú távon produkálni. ráadásul az is szörnyű, hogy a hülyeség ragadós. Mostanában kétszer is át kell gondolnom mit mondok, vagy írok mert sajnos gyorsan tanulok és rögzítek... :-)) és újabban néha tudathasadásos állapotba is kerülök, mikor előtör a pitbull.

capa05 2011.10.29. 21:37:07

@fkangi: azért kíváncsi lettem volna @ladyandhenk nek adott válaszodra, az új avatarra vonatkozó kérdésére? :D:D:D

Cristofel a kubai macsó 2011.10.29. 21:37:29

@Líder Máximo: Akarom mondani műsorom Kiszop, csicskuljál, na! Látod...

pink ninja 2011.10.29. 21:38:47

@Cristofel a kubai macsó: áhh kamu vagy, így nem az igazi, összefüggően írsz :P

Cristofel a kubai macsó 2011.10.29. 21:39:47

Végre tegnap jó volt Lilu haja. El sem hittem...

Cristofel a kubai macsó 2011.10.29. 21:40:24

@pillangod: Mért, mire számítottál? Perelj be...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.29. 21:40:29

bekapcsoltam a tv-t és mit látok? Ördög Nórából Wesley Snipes lett, Janicsák Veca szerkójára és combjaira pedig egyszerűen nem találok szavakat.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.29. 21:41:54

@Cristofel a kubai macsó: ugye, nekem is feltűnt milyen hirtelen megnőtt a haja!

capa05 2011.10.29. 21:41:56

@Cristofel a kubai macsó: hát itt azért néhány szakértő nem volt tőle elájulva!! Én azért inkább nekik hiszek!

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.29. 21:42:33

@capa05: nyugi, bírom a gyűrődést..:P:D ladynek majd válaszolok privátban, ha nem sürget, hanem kivárja, míg hajlandó leszek válaszolni..:DDD
@pillangod: tényleg nem ő az igazi??:O:DDDDDDDDDDDD

Doktor Kotász 2011.10.29. 21:42:53

@capa05: Csak akkor rakták volna be igazán valamiért, ha valaki elküldi a faszba. Energiavámpír agyhalott egy 10 éves gyerek értelmi képességeivel. Mekkora műsor lenne a hisztije?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.29. 21:44:17

@sogeking: az jó, hogy -Attilát idézve- a látvány beleégett a retinámba? :D

pink ninja 2011.10.29. 21:44:37

@fkangi: ehh, nem hittem hogy itt mindenki mindent komolyan vesz :)))

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.29. 21:46:10

@pillangod: pedig de..:D;) itt komoly dolgokról marha komolyan folyik ám a diskurzus..:DDDD

Doktor Kotász 2011.10.29. 21:46:19

@capa05: Igen, Kingában az a zavaró, hogy kijelentette, hogy Attilának nincs esélye, és zavarja a közelsége. Attila eltávolodik, erre mit kap cserébe? Fikázást. Akkor meg mit lepődik meg, ha Attila paraszt vele?

Cristofel a kubai macsó 2011.10.29. 21:46:31

@pushpang: Megnőtt :-)) de legalább jól áll neki. Végre! Már azt hittem végig lepukkant formában tartják. Viszont az a sál... komolyan bemegyek és szétcsapom a stylistot.

herut 2011.10.29. 21:47:35

Kingát tragikusan utálom!Trágár,rosszindulatú,hisztis és csúf.A belső tulajdonsága ül ki a képes felére.

pink ninja 2011.10.29. 21:48:10

off: remélem geszti is sírni fog :D

Cristofel a kubai macsó 2011.10.29. 21:48:34

@Líder Máximo: Nem, hogy lehet... megkérlek! Csak is abban.

capa05 2011.10.29. 21:49:02

@Cristofel a kubai macsó: a fórumos hölgyekre, olvasd el a mai post hozzászólásait az elején.

Cristofel a kubai macsó 2011.10.29. 21:50:22

@pushpang: Basszus tényleg, csak most láttam a Nórát. Elképesztő! Abszolute gátlástalan és semmi önkritika. Villába vele!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.29. 21:53:01

@Doktor Kotász: na ezzel tök egyetértek. Dreszter lényegében semmit sem vétett Veronka ellen. Persze, dugna a pasijával, de csak ha V. nem lenne, stb.stb...
A balhét meg Kiszop generálta azzal, hogy kész tényként beszélt erről a felvetésről.
Veronikát kedvelem, olyan mint egy kis cuki csecsebecse az András napi búcsúban, de most már tényleg befejezhetné ezt a faszom nyűglődést, mert már rohadtul unalmas. Tisztára mint egy siratóasszony.

Doktor Kotász 2011.10.29. 21:53:59

@herut: Ezek mellett van benne valami báj is.

Cristofel a kubai macsó 2011.10.29. 21:54:13

@capa05: Vmi bővebb támpont? Nem találom.

Líder Máximo 2011.10.29. 21:54:34

@Cristofel a kubai macsó: Gondoltam, elég ez a kis baby doll ma rajtam és a zsinórtangától megszabadulok :D

capa05 2011.10.29. 21:56:30

@pushpang: visszanéztem ma az éjszakai online-t Veronika evett valamit, olyan lapos volt és szélesebb a szájánál, ahogy megette, tisztára olyan volt mikor a kacsa csipkedi a saláta levelet.

Cristofel a kubai macsó 2011.10.29. 21:56:48

@Líder Máximo: A zsinórtanga jobban bejön magában...

Doktor Kotász 2011.10.29. 21:57:09

@pushpang: Szerintem cukinak semmiképpen sem cuki. Ostoba, ronda, és idegesítően nyávog. Csak foglalja a helyet a bioszférában értékes erőforrásokat elvéve a világtól.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.29. 21:57:14

@Cristofel a kubai macsó: mert az még a tegnapi végefelé volt, ha jól emlékszem..:D

capa05 2011.10.29. 21:57:51

@Cristofel a kubai macsó: az a rész amikor valaki megjegyzi, hogy ugyanaz a fodrásza Lilunak mint ördög Nórának

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.29. 21:59:55

felsikoltottam Ördögh Nóra láttán! :S

Líder Máximo 2011.10.29. 22:05:34

@Cristofel a kubai macsó: Otthon este már bevágós, de holnap felveszem majd neked!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.29. 22:06:35

@capa05: :D hálát adok az istennek, hogy nem láttam.
Nem értem ezt a szájfeltöltősdit. Oké, hogy neki nincs önkritikája és szépnek látja magát, de nincs SENKI a környezetében (meg a többi hasonszájúnak), hogy röhejesen néz ki?

capa05 2011.10.29. 22:07:22

@fkangi: Úgy nézném néha ezt az X et is, de Keresztes Ildikó látványa elrettent.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.29. 22:08:06

@fkangi: @capa05: Ti képesek vagytok a hátam mögött kibeszélni?:P Szép, mondhatom...:P:P:P

Angi azért sem válaszolok:P:P:P:P, és így nem is siettetlek:)

Ugye a két liba kiesik?:O

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.29. 22:09:37

@capa05: na, elmondtam a páromnak-angi, igen, megint telón:P-, h milyen randa ez az ildi, erre te pont leírtad:P Köszi:)

Ma Nóri is büntet!!!!

capa05 2011.10.29. 22:10:13

@ladyandhenk: Nem köszöntél el, én azt hittem itt vagy!!

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.29. 22:10:44

@capa05: fesd le a képernyőn alkoholos fekete filccel..:DDD
Mű-sor, az a baj...:S

@ladyandhenk: bármilyen hihetetlen, nem te vagy a központi témánk :P:D:DD
egyébként csak egy téma kapcsán mondtam, hogy úgyis hiába erőlteted, dafke sem fogom nyilatkozni..:P:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.29. 22:11:48

@capa05: nem voltam:D

Kutyáztam, telefonáltam/ok, és még ráértem fürdikélni is gyorsan:D Ergo nem voltam itt:D:D:D

Cristofel a kubai macsó 2011.10.29. 22:15:02

Na, kezdődjön már! A franc akarja ezt a faktort nézni.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.29. 22:15:25

@fkangi: Nem?:( Most sírok, most kell megtudnom, h nem mindenkinek én vagyok a középpontban? Ilyet...Sosem leszek Kiszel Tünde így:(:(:(

Talpig Jimmy 2011.10.29. 22:17:02

ne bántsátok Kingát, hisz ő is érez.
folytonosan nyomás alatt tartja a fő bunkó.
m(k)i az?

capa05 2011.10.29. 22:17:48

@fkangi: te nagyon huncut vagy!!!! Megadtál egy kódtáblát amit most küldtél nincs benne!!! ha meg az amit találtam nincs értelme, mondjuk lehetek én a hülye...:D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.29. 22:21:05

@capa05:
":S zavarodottság, ill. nemtetszés (elhúzott száj)" - esetünkben a nemtetszésemet fejeztem ki a műviséggel szemben..
huncut??:D dícsérj még!!!! :P:DDD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.29. 22:21:15

@Doktor Kotász: fene tudja, sokáig idegesített a nyávogása (néha persze most is), de engem szórakoztat az idétlensége, bár azért én nem hoznám haza, mint Hajni. :) Néha pedig tök jó meglátásai vannak, bár azok inkább ösztönösek a részéről, mint nem.
Én ismerek energiavámpírt, szerintem Veronika nem az.

capa05 2011.10.29. 22:22:18

@ladyandhenk: tutti-frutti szerepre vágysz?

Cristofel a kubai macsó 2011.10.29. 22:22:36

@fkangi: pedig nekem tetszik. Pont akartam mondani, hogy idáig(amiket láttam azok közül) a legjobb.

sogeking 2011.10.29. 22:23:34

Lilu lassan elffé változik, holnap már lehet, hogy a fülei is csúcsosak lesznek :D

Talpig Jimmy 2011.10.29. 22:23:43

a Lilu akkor is jól néz ki, ha nem :(

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.29. 22:24:17

@capa05: Tünci már ott sem az eszével szerepelt..:DD

Cristofel a kubai macsó 2011.10.29. 22:24:18

Istenem, imádom Lilut hosszú hajjal! Olyan bájos így. Bár ilyen lenne a személyisége is...

capa05 2011.10.29. 22:24:27

Úristen szegény bogár!Az állatvédők felléphetnének ez ellen.

busifa 2011.10.29. 22:24:40

Póthajas öko-Lilu már nyomja!

BarBwire 2011.10.29. 22:25:11

hali, sziasztok, Lilu zöldike lett.

Talpig Jimmy 2011.10.29. 22:25:48

még csak ébredeznek a kritikájukkal LOL

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.29. 22:26:00

@fkangi: én is szeretlek:D:D:D:D

@capa05: lehet?:O:D szabd?:D

Kit9rt a valóvilág első sonkabotránya by hosszú, szőke hajú liba...

foxglove (törölt) 2011.10.29. 22:27:05

Lilura emlékszik itt valaki a mizujs időszakából? ott még jó fej volt

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.29. 22:27:05

@Cristofel a kubai macsó: a mai haja még oké is, de láttad volna a tegnapit! szerint überbrutál volt.. tudod, amikor elöl félhosszú, a hátuljába meg beleteszik a pótot és marhára nincs természetes hatása...

csiri bá 2011.10.29. 22:27:22

kitört a ssssága sssselyemssssonka botrány. :D

Doktor Kotász 2011.10.29. 22:27:36

Azért az nem megy minden nap.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.29. 22:28:06

@fkangi: nekem már folyamatban van a szájfeltöltés, zsírleszívás, mellnagyobbítás, fenékimplantátum, csak azért, h bekerülhessek:D

kékdelfin 2011.10.29. 22:28:15

mijaz a selyemsonka? Az hasonló a selyemfiúhoz?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.29. 22:28:52

miért alszanak többen vastag Szandikaköntösben? Hideg lenne a hálóban??

nathalie 2011.10.29. 22:28:59

én nagyon jókat röhögök :D

kékdelfin 2011.10.29. 22:29:18

Meg miből készül? Csak mert sadika nem eszik gyesznyót.

Cristofel a kubai macsó 2011.10.29. 22:29:37

@fkangi: Láttam.Nekem tetszett az is. Sőt ebben a szériában tegnap tetszett először.Nincs természetes hatása, de jól áll neki.

sogeking 2011.10.29. 22:29:44

@csiri bá: kisollómat két szelet selyemsonkáért

capa05 2011.10.29. 22:29:44

@ladyandhenk: akkor inkább a világot jelentő másik deszkára lépj!

csiri bá 2011.10.29. 22:29:48

@ladyandhenk: az IQ-ddal is tégy valamit, redukáld minimum a felére, különben nem kerülsz be.:D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.29. 22:29:58

@ladyandhenk: majd az agyzsugorításról se felejtkezz meg!:DDDDD
@capa05: a szemöldökével??:DD

busifa 2011.10.29. 22:30:19

@foxglove: Én emlékszem,ott még lényegesen rövidebb hajjal tolta :D

csiri bá 2011.10.29. 22:30:49

valaki vegye fel kingucica visítását, kell csengőhangnak. :D

Doktor Kotász 2011.10.29. 22:30:55

@ladyandhenk: Hát a szájfeltöltéssel csak azt éred el, hogy ocsmány leszel.
Púpot nem akarsz a hátadra?

csiri bá 2011.10.29. 22:31:31

@capa05: arra amelyik középen billen. :D

dr. gernika 2011.10.29. 22:31:37

Sztem Shadit egyedül kéne hagyni a zuhanyzóban negyedórára, lehet kicsit kevésbé lenne kekec, ha könnyítene magán.

capa05 2011.10.29. 22:31:38

Ez szponzori balhé volt, A touron is van szponzori szökés!

nathalie 2011.10.29. 22:31:47

seri most nagyot nőtt volna a szememben, ha odaszalad az asztalhoz és beletömi a szájába az összes selyemsonkát. és teli szájjal megkérdezi, hogy most akkor már aludhatok???? :D:D

MagasMacska 2011.10.29. 22:32:34

@capa05: Nekem is volt egy ilyen érzésem...

Cristofel a kubai macsó 2011.10.29. 22:32:35

@csiri bá: És sehere röfögve röhögése???

kékdelfin 2011.10.29. 22:32:59

@capa05: ahha! így már beurik valami reklámból.

capa05 2011.10.29. 22:33:16

@fkangi: Igen és az is egy különösen jól sikerült darab! Bár volt hasonlóval rendelkező kolleganőm.:D:D

foxglove (törölt) 2011.10.29. 22:33:27

@ladyandhenk: Z+os műsora volt
@busifa: akkor valószínű egykorúak lehetünk:)

Doktor Kotász 2011.10.29. 22:34:56

A Shadinak tök igaza volt.

csiri bá 2011.10.29. 22:35:21

@Cristofel a kubai macsó: az is kell, a kingucié általánosnak, a serikéé meg ha asszony hív. :D

S@ti 2011.10.29. 22:36:23

@Doktor Kotász: Igaz, de Péter jól látta: nem kellett volna belemennie ebbe így, a kiválasztás előtt.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.29. 22:36:56

@capa05: nekem is. ugyanilyen buta, rosszindulatú pics@.

Cristofel a kubai macsó 2011.10.29. 22:36:57

@csiri bá: sehere nevetése legalább olyan szexi mint Dyácska csámcsogása.

dr. gernika 2011.10.29. 22:37:04

@nathalie: :DDD Ezek szerint nem csak nekem jutott eszembe. :D

Doktor Kotász 2011.10.29. 22:37:28

@genevieve: "pulyka alsócombból "

Ennyire naív vagy, hogy szerinted egy gépsonka színhúsból készült?

Vágóhídi nyesedékből, és adalékanyagokből egy nagy prés segítségével.

nathalie 2011.10.29. 22:37:42

@S@ti:
én megint péteren röhögtem a legjobbat: "bemegyek, hallgatni akarom" :D:D

kékdelfin 2011.10.29. 22:38:16

@Doktor Kotász: sok-sok bürke felhasználásával:)

Talpig Jimmy 2011.10.29. 22:38:19

nincs mese, Kinga itt a jó!
bocs Lasombra, ha jól írtam

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.29. 22:38:22

@capa05: az melyik?:O X-faktor? Mert akkor a hangszálaimat is megcsináltatom:D

@csiri bá: @fkangi: ahhoz még nem értek, de igyekszem valahogy megoldani MMKK:D:D:D Bár ez a széria is tesz róla:D

@Doktor Kotász: Púppal be lehet kerülni?:) Mert én csakis azért csinálok valamit, h bekerülhessek!:D Feltöltött szájjal meg igenis be lehet kerülni:D:D:D a VV-be, v a Tuttifruttiba:P És szép leszek, mint veron, szandika, tüncike:D

Cristofel a kubai macsó 2011.10.29. 22:38:38

Várom, mikor bicsaklik ki Lilu bokája, rossz nézni is ahogy áll meg jár abban a cipőben.

nathalie 2011.10.29. 22:38:51

@gernika:
egyértelműen csak így lehetett volna stílusosan lezárni a vitát :)

Doktor Kotász 2011.10.29. 22:38:58

@Cristofel a kubai macsó: Tedd már meg, hogy jelzed mire reagálsz, mert akkor nincs félreértés.

Mit miért is? Az, hogy a Serenity megy a TV2-őn?

Doktor Kotász 2011.10.29. 22:40:03

@ladyandhenk: Hát mert egy őpúp annyira esztétkos, mint a feltöltött száj.

MagasMacska 2011.10.29. 22:40:56

Tulajdonképpen miért is kell visítani néhány bogártól?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.29. 22:41:04

Komolyan még senki nem fogott bent kígyót? Meg csótányt?:D olyan aranyosak..., pedig ha tudnák, h hány kígyó, csótány van is már bent:D

Hódos Hajnalka 2011.10.29. 22:41:15

@capa05: nem néztem, mert a barátnőmnek szülinapja van, ma ünnepeltük. :)

Cristofel a kubai macsó 2011.10.29. 22:41:54

És Verocska tényleg, mint ha a baromfi udvaron lenne.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.29. 22:41:55

Az rtl miért tartja jó poénnak minden játékában "elsütni" ezeket a csúszómászós, hernyós, bogaras feladatokat? Ennyire viccesnek gondolják, ha valaki visítozik? Nem értem.

MagasMacska 2011.10.29. 22:42:37

@ladyandhenk: A siklókat határozottan szeretem. (Egyszer egy Harry Potter bulin egy kamaszodó anakondával is kommunikáltunk.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.29. 22:43:11

Asszem megvannak a következő post képei.

Doktor Kotász 2011.10.29. 22:43:12

Miért hiszik azt, hogy az embereket érdekli a csótány, kígyó, százlábú fogdosása, evése?

Most tegyük fel ennék, elkapcsolnék a francba. Ehhez képest már mindegyik realityben versenyszámként szart kell enni meg ilyenek.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.29. 22:44:03

@Doktor Kotász: amikor megtudtam, miből készül a virsli és a parizer, nemis ettem jódarabig egyiket sem..:(
@ladyandhenk: a Tutti Frutti idejében még az igazi,természetes módon kerek mellű nők voltak divatban..:D és Tünci szemöldöke is belefért..:DD
@capa05: ez a nagy titok, nem tudtad?:DDDD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.29. 22:44:19

@Cristofel a kubai macsó: azt én is várom, nyomorúságos kis életem nagy pillanata lenne :D

nathalie 2011.10.29. 22:44:22

na gyerekek. itt mondnám, hogy nem! :D

dr. gernika 2011.10.29. 22:44:43

NOOOOORMÁLIS Esztike hogy sztreccs farmert húúúúz? Jóvan vágom én, hogy toleráljuk a súlyfeleslegét, de ő meg tolerálja már a retinámat!!!

S@ti 2011.10.29. 22:44:54

@nathalie: Igen, számomra ő az, aki a leginkább képvisel egy racionális nézőpontot, egy normális gondolkodásmódot, ami szellemileg rám mindig frissítőleg hat ennyi idióta között :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.29. 22:45:05

@MagasMacska: Harry Poetter buli?:D Bocsi, ez volt a lényeg nekem:D

Milyen módon?:D

Belegondoltam, h én sosem voltam normális, mindig is szerettem az ilyen különleges állatokat:D

sogeking 2011.10.29. 22:45:45

csak 4 lába van :D:D

vallatas 2011.10.29. 22:45:58

Dya de ronda, ez volt playmate?

MagasMacska 2011.10.29. 22:45:58

@ladyandhenk: Asszem, az már nagy offolás lenne. Adj valami elérhetőséget.

Doktor Kotász 2011.10.29. 22:46:01

@MagasMacska: " A siklókat határozottan szeretem"

A siklók és a kígyók között annyi a különbség, hogy a siklóknak nincs foga.

Harapni nem tudnak, így semmi félelmetes nincs bennük.

S@ti 2011.10.29. 22:46:05

Eszter milyen nyugodtan átvitte a gyíkot a másik dobozba... LIKE A BOSS.

kékdelfin 2011.10.29. 22:46:09

@sogeking: melyik volt ez a jól tájékozott? Kinga?

témázgató 2011.10.29. 22:46:11

Dyus: Miért baszdmeg, faszom!

genevieve 2011.10.29. 22:46:45

ez a dya egy valóságos hős:-)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.29. 22:47:07

@ladyandhenk: a békát én is megfogom, de egy gilisztával, vagy bogárral ki lehetne kergetni a világból!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.29. 22:47:10

ha annyira fosnak a lányok a szörnyektől, ezt a feladatot is meg lehetne tagadni, nem?
Ha meg nem teszik, akkor csak primadonnáskodnak a visítozással.

kékdelfin 2011.10.29. 22:47:27

@sogeking: akkor jól hallottam. Túlképzett a drága:)

nathalie 2011.10.29. 22:47:36

@S@ti:
vagy like a lady :D:D

MagasMacska 2011.10.29. 22:48:01

@Doktor Kotász: Eddigi tapasztalataim szerint a érintésük az, amitől a nők szeretnek irtózni. (Mert nem igazi irtózás, csak ettől érdekesnek hiszik magukat...)

genevieve 2011.10.29. 22:48:15

látom ati csak nem bír a rossz májával:-D

Doktor Kotász 2011.10.29. 22:48:20

@fkangi: "amikor megtudtam, miből készül a virsli és a parizer, nemis ettem jódarabig egyiket sem..:("

Engem nem zavart. :-)

Lasombra 2011.10.29. 22:48:21

büszke vagyok Dyára.
bazmegelt, ahogy kell, de azért megcsinálta.

megjegyztem, én férfi létemre, ugyanúgy fejhangon sikítok az ilyen rovaroktól. talán még egy picit többet is bazmegeltem volna. de miután fellocsolnak, talán megcsináltam volna én is. :)

témázgató 2011.10.29. 22:48:38

@pushpang: azért ez a feladat össze nem hasonlítható azzal, amikor rájuk öntötték az állatokat a VV 4-ben.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.29. 22:48:41

Most így futás közben elnézve, kingának tényleg nagy a segge.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.29. 22:49:00

@MagasMacska: privátban írhatsz, emilemre jön:P

@fkangi: mikor is van a szülinapod?:)

sogeking 2011.10.29. 22:49:09

miért nem jön??? :D legjobb

S@ti 2011.10.29. 22:49:14

@S@ti: Hopsz... UGYANABBA a dobozba. Illetve a doboz se doboz, hanem ilyen terráriumféle, de tovább már nem kötözködök magammal :D

Lasombra 2011.10.29. 22:49:14

Attilát most csipom, ahogy spannolja őket.

"ne a fogánál fogd meg!" :)

Talpig Jimmy 2011.10.29. 22:49:27

kövezzetek meg, de én szeretnék Borgban lenni XD

dr. gernika 2011.10.29. 22:49:27

Dyára két gyógypofon ráférne.
Kinga tényleg jól behízott.

kékdelfin 2011.10.29. 22:49:31

@pushpang: ugye, hogy ugye? Mondtam én. Csak úgy rezgett! Mondjuk eszterétől még messze van:)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.29. 22:49:45

@Lasombra: "de miért néz? miért nem jön?" :D hát tényleg büszke lehetsz rá.

MagasMacska 2011.10.29. 22:50:21

Őszintén szólva én az állatokat sajnálom. Mit szenvedhettek ettől a sztressztől???

S@ti 2011.10.29. 22:50:35

@nathalie: A lányok közül messze ő a legszimpatikusabb számomra, szintén a normálisabb, racionálisabb hozzáállása miatt.

vallatas 2011.10.29. 22:50:39

Lilu most tényleg csinos.

capa05 2011.10.29. 22:50:41

@fkangi: persze békát igen, meg puszilgatni, hátha királyfi lesz mi?:D:D

Cristofel a kubai macsó 2011.10.29. 22:51:01

@gernika: A gyógypofon Kingának is kijár. De igazad van, nekem is ez jutott eszembe.

Lasombra 2011.10.29. 22:51:03

@pushpang: ez még pont okés szerintem. vagy ez már perverzitás? ugye nem? :)

én betettem volna poénból Zizit az egyikbe. :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.29. 22:51:07

@ladyandhenk: szeptember 25. de nyilas az aszcendensem és sajna, egyre inkább az vagyok..
miért kérdezed??

Alkaline 2011.10.29. 22:51:09

hát én minden héten adnék nekik ilyen feladatot. ezt a hisztit amit leműveltek. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.29. 22:52:01

@témázgató: emlékszem igen, az tényleg nagyon durva volt..
De akkor sem értem, hogy miért nem mondja valaki, hogy nem vállalja. Ez nem ugyanaz, mint menet közben feladni.

S@ti 2011.10.29. 22:52:09

@MagasMacska: Közülük egyik se balhézott vagy sikítozott :D

sogeking 2011.10.29. 22:52:19

@pushpang: I like big butt - most a hasonló című zenei remekművet nem csatolom :)

genevieve 2011.10.29. 22:52:50

CSABIKÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁm:-DDDDDDDD

nandras01 2011.10.29. 22:53:00

az baj, hogy ennyi idő után sem vagyok képben azt illetően, hogy ki kicsoda?
(néha még a nemeket sem tudom egyértelműen beazonosítani...)
persze ettől függetlenül nagyon élvezem az öfiket, hajni abba ne hagyd!
(nem lehetne megbeszélni a zertéellel, hogy műsor nem is kell, elég csak hajni öfije..?)

Doktor Kotász 2011.10.29. 22:53:01

@fkangi: " amikor megtudtam, miből készül a virsli és a parizer, nemis ettem jódarabig egyiket sem..:("

Igen?

Akkor most olyat mondok, hogy nem szeretnéd tudni.

A csoki eredetileg kakaóvajból készül. Na de akkor nem lehetne kihozni 800 forintból sem egy táblát, de ha mindegyik abból készólne, akkor mégdrágább lenne. A lényeg, hogy találni kellett olyan zsiradékot a kakaóvaj helyettesítésére, ami pont 36 fokon, azaz testhőmérsékleten olvad. Na azt használják a végbélkúpokban is.

pink ninja 2011.10.29. 22:53:13

@fkangi: lol, nekem is szept 25, bár fogalmam sincs mi az aszcendensem

S@ti 2011.10.29. 22:53:18

@ladyandhenk: Nem én írom a hogyvoltot. Folytatnám én még ezt, ha én írnám :D

nathalie 2011.10.29. 22:53:24

@S@ti:
kicsoda? lemaradtam... bocs.

Cristofel a kubai macsó 2011.10.29. 22:53:55

Ezt a Shadit nagyon tenyérbe mászó természettel áldotta meg Allah.

Lasombra 2011.10.29. 22:54:00

@pushpang: figyi, az utcáról beviszel ilyen szituba 100 csajt, 90 ugyanezt a műsort levágja. sőt.

amúgy meg a vonzalom-tényezők között valahol az utolsó 3-ban van nálam, hogy vki meg mer-e fogni különböző rovarokat.
ilyen alapon Steve Irwinnel vagy Bear Gryllsszel dugnék legszívesebben. :)

a büszkeség annak szólt, hogy megcsinálta mégis.

nathalie 2011.10.29. 22:54:42

hát ez az attila csak úgy hajlítja a vasakat :D:D

capa05 2011.10.29. 22:55:21

@fkangi: én még egy mesében sem olvastam, hogy a giliszta királyfivá vált!:D:D:D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.29. 22:55:43

@Doktor Kotász: amíg végbélkúpban alkalmazott zsíradékot, nem felhasználás UTÁN keverik a csokiba, ki nem szarja le :D

Lasombra 2011.10.29. 22:56:02

Attila attól fordul be legjobban, ha nyer. ilyet sem láttam még.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.29. 22:56:09

@sogeking:

Ez ok, de Kingának zsírsegge van, nem húsos, hanem karfiolos zsírsegg.

nandras01 2011.10.29. 22:56:17

öfi helyett hv értendő, na!

Cristofel a kubai macsó 2011.10.29. 22:56:52

@nathalie: Tök jó, ahogy Attila fényezi magát...

dr. gernika 2011.10.29. 22:57:22

@Cristofel a kubai macsó: Neki inkább a futópadra írnék fel minden reggelre egy gyógyfélórát...

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.29. 22:57:26

@Doktor Kotász: de nem újrahasznosítva, ugye?:DDDDD
@pillangod: :)
@ladyandhenk: még ráérsz gondolkodni rajta..:D:P

Cristofel a kubai macsó 2011.10.29. 22:57:49

Bakker, Verocska feleakkora mint AM.

Lasombra 2011.10.29. 22:58:01

@sogeking: i like big buttS. már, ha Sir Mix-a-Lot. klasszikusokat csak pontosan. :)

Gergőnek jobb a fogása.
Csabi magával baszik ki.

nathalie 2011.10.29. 22:58:27

@Cristofel a kubai macsó:
jót röhögtem én is riportos beszólásán :D

vallatas 2011.10.29. 22:58:41

na az alfahim leszerepelt :D
Csaba az új alfahim :DDD

Doktor Kotász 2011.10.29. 22:58:47

A Csaba rosszul fogja a Veronikát.

Cristofel a kubai macsó 2011.10.29. 22:59:03

Csaba küzdésén konkrétan beszarok! :-)))

nathalie 2011.10.29. 22:59:09

gergőnek megint nem sikerült. remélem nem veszi el senki ma az ollót... :D

evangeline77 2011.10.29. 22:59:39

AZ ALFAFARKAS BEÉGETT..:D megint..:)

ÉLJEN CSABI!!:)

sogeking 2011.10.29. 22:59:45

@Lasombra: ó, én kérek elnézést :)

nathalie 2011.10.29. 22:59:53

jó hogy ez a csaba visszament. nekünk nem számít,de a lányok legalább mehetnek kirándulni :D

Lasombra 2011.10.29. 23:00:05

majdnem ráment AM erre a játékra.
Seri után őt is kis híján megfojtotta Gergő.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.29. 23:00:06

Csak azt nem értem, h minek ezek az erőfeladatok! Abszolút nem összehasonlítható, mert az egyik edz, a másik nem! Ettől nem lesz férfiasabb, szerintem! Nem hiszem, h ez igazságos ebből a szempontból..., de ki vagyok én?

vallatas 2011.10.29. 23:00:07

Csaba nyeri végén tényleg ezt az egészet, egy alfahimet aláz már sokadszorra porig :D

kékdelfin 2011.10.29. 23:00:08

Ez a kinyomás, meg tartás úgy lett volna igazságos, ha megismétlik úgy, hogy cserélik a csajokat.

vallatas 2011.10.29. 23:01:22

online elindul erre megy a smaci :DD
kurvajó

Alkaline 2011.10.29. 23:01:28

hát az a +20 kiló megnehezítette a dolgokat...

Doktor Kotász 2011.10.29. 23:01:35

@fkangi: Ha csokit eszel, eszedbe fog jutni?

Van egy férfivicc. Ha egy másik férfi egy nővel megy el, csak annyit kell mondani neki, hogy egy valamire nagyon ügyeljél, hogy közben eszedbe ne jusson anyád. Garantáltan csütörtököt fog mondani a fegyvere, mert az anyja fog az eszébe jutni. :-)

csiri bá 2011.10.29. 23:01:57

@Doktor Kotász: még jó hogy a végbélkúp kúp és nem végbéltábla... karcolna a sarka :D

Cristofel a kubai macsó 2011.10.29. 23:02:00

Ezen a hetihetesen is csak a kockások nevetnek, annyira humoros.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.29. 23:02:11

@Lasombra: oké, értem én. Én pl. a szögletes poloskáktól irtózom.

Sosem merném Dya önnönmagát legyőző, önfeláldozó hőstette utáni kellemes érzéseid megkeseríteni. :)

nathalie 2011.10.29. 23:02:22

@Kék Intim Torma:
vagy dobálják őket egymásnak :D:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.29. 23:02:44

@fkangi: oh, már tudom, nyugi:D

@ladyandhenk: jah, és a lányok sem ugyanolyan súlyúak voltak!!!

Hurri Kán 2011.10.29. 23:02:53

Ez a Kingás kép most konkrétan fájt. :D

busifa 2011.10.29. 23:04:06

Vera minősítését a Heti hetes játélban kikérem magamnak, én nem vagyok " olyan eszköz.." Én élőlény vagyok! :-)

S@ti 2011.10.29. 23:04:34

@nathalie: Eszterről volt szó ott, de egyébként ez szerintem egyértelmű, a villában más lánnyal kapcsolatban nem igazán lehet használni ezeket a jelzőket :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.29. 23:04:41

@stella03:

Csaba halál unalmas default gödörbengitározó nyomi. Inkább Gergő, mint Csabakka.

kékdelfin 2011.10.29. 23:04:48

@stella03: Lehet testőre gergőnek;)

MagasMacska 2011.10.29. 23:05:07

@Cristofel a kubai macsó: Tényleg gyenge. Egyedül a busifa volt poén.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.29. 23:05:22

Ma kell az órát visszaállítani? illetve hajnalban?:O

Turambar 2011.10.29. 23:05:29

Szarok voltak basszus, ki kell mondani. :S

Lasombra 2011.10.29. 23:05:44

@pushpang: no problemo, jogosan cinkelitek amúgy, mert néha tényleg necces szegényem. soxor én is röhögök rajta. de azért jól meg...ölelgetném egy-egy ilyen után. :)
ezért jó, ha vannak klikkek, senki nem marad ki az osztásból.

amúgy Dyának még közel sem ért véget az öfi. jön még egy szép adag osztás. szegényke. :(
:)

vallatas 2011.10.29. 23:06:15

Vera milyen kemény a háttérből :D

kékdelfin 2011.10.29. 23:06:22

Ezek hülyék, nem megsértődtek, hanem egyáltalán nem volt poénos.

sogeking 2011.10.29. 23:06:57

savanyú a szőlő :)

vallatas 2011.10.29. 23:07:21

Vera azthiszi milyen keményen megsértették a csikós csapatot, sírok!!! :DDDD

Lasombra 2011.10.29. 23:07:35

@ladyandhenk: ha nem mész sehova, ráérsz kedden is. nincs meló H-K, addig meg tökmindegy, hány óra van. :)

Cristofel a kubai macsó 2011.10.29. 23:07:48

@Kék Intim Torma: Sajnos ha mondanád nekik, azt hinnék irigy vagy.

témázgató 2011.10.29. 23:08:05

Sheri nyavalygása valami hihetetlen. Csodálkoznék, ha Geri újra "töltőállomása" lenne.

sogeking 2011.10.29. 23:08:29

de kis érzékenyek, Attila poénjain meg jókedvűen nevetnek :D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.29. 23:08:34

@Doktor Kotász: nem hiszem, hogy eszembe jutna.. az a kis adalékanyag olyan,mint a néhai matektanár:nem oszt, nem szoroz...:)

Turambar 2011.10.29. 23:09:18

@Doktor Kotász: Hogyne lenne foga. Csak nem akkora, mint egy kígyónak, és nem mar vele.

nathalie 2011.10.29. 23:09:26

hát gergőt meg veronikát tényleg sikerült megsérteni. sárga a fogad...pfff, serinek a feje tetejétől van haja :D

S@ti 2011.10.29. 23:09:38

Ebből az elhaló hangon kimondott "Mit tettem?"-ből én azt vélem levágni, hogy Sheri tényleg őszintén nem akarta megbántani Gergőt... Ez most aranyos volt.

A "Szeress, légyszi!" már csak hab a tortán :D

témázgató 2011.10.29. 23:09:49

Sheri glóriája megvan?

vallatas 2011.10.29. 23:10:15

@nathalie: most hogy mondod tényleg, hullik a haja ezerrel :)

evangeline77 2011.10.29. 23:10:16

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Hm.. Külsőre talán, a fojtogatós miatt nem.. Ízlések és pofonok.. De annyira élvezem, hogy az alfahímnek kikiáltott csávó mindig, mindenhol kikap.. :)

@Kék Intim Torma: Kékdelfin, az minek neki?? A nőktől nem kell félnie, mivel egyre csúnyább, a férfiaktól pedig a börtönévei miatt meg tudja védeni magát..:P Elméletileg.

S@ti 2011.10.29. 23:10:31

(Persze tényleg hülyeségvolt eleve felkapni ilyenen a vizet Gergőnek, de ezt csak zárójelben.)

Doktor Kotász 2011.10.29. 23:10:50

Kis adalékanyag? Majdnem a negyed. :-D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.29. 23:11:22

@Cristofel a kubai macsó: Vera jól nyomta, csak nem a Borg kellene mellé!

kékdelfin 2011.10.29. 23:11:41

@stella03: Mivel alfahím, kell neki testőr is:)

vallatas 2011.10.29. 23:12:04

jól látom, hogy Kingának nem tetszett h Seri Attillával táncolt?

hisztipicsa :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.29. 23:12:17

No, mindenkinek nagyon szép estét, éjszakát, stb-t!:D

Lasombra 2011.10.29. 23:12:44

@ladyandhenk: ööö... lehet, hogy nem biztos. :)
amúgy yes.

Seri amúgy mazochista? vagy csak ennyire nemokos?
nem értek a nőkhöz, de akkor ha valaki azt mondja, hogy nem érdekelsz, takarodj, utállak, az valójában kíván engem?
nem mintha valaha is mondott volna ilyesmit valaki nekem. :)

kedves tévénéző gyerekek. NE a VV-ből tanuljatok udvarolni! amit itt láttok, az nem mondható tipikusnak a kinti életben.

nathalie 2011.10.29. 23:13:30

@S@ti:
gergő azért nem attila vagy péter, hogy lehessen alázni a külsejét, mivel kurva jó pasinak tartja magát.ilyenekért seri mindig elő lesz kapva...

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.29. 23:13:58

@témázgató: @S@ti: Seherezádé becsicskult - szánalom a köbön!!!!!!

Cristofel a kubai macsó 2011.10.29. 23:14:03

-Nem azt írtad, hogy szőke vagy?
-Nem a fejemen...

vallatas 2011.10.29. 23:14:49

vv.hu szavazói kockásakra voksoltak... lol
ennyire népszerű a Csaba csapata?
Csabi megszólalt a heti hetesben?

nathalie 2011.10.29. 23:16:05

@vallatas:
az se tűnt fel, hogy ott ült. azt hittem ő a szerkesztő :D:D

vallatas 2011.10.29. 23:16:29

@nathalie:
ezért kérdeztem, mert nekem se tünt fel h ott lenne :D

capa05 2011.10.29. 23:16:43

@vallatas: itt a borgokban volt visszavágási vágy

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.29. 23:17:27

@stella03:

Az lehet, hogy kikap ilyen nyomi feladatokban, de Gergő szerintem férfiasabb jelenség, mint az a nyomi. Jó kondiban van, ennyi. De amúgy meg más pasik seggét fogdossa kosarazás közben. Nem valami férfias. Mondjuk lehet az, alternatív nemi beállítottság esetén.

S@ti 2011.10.29. 23:17:34

@nathalie: Világos a koncepció, csak itt mondjuk egy lovagias szemhunyással sokkal nagyobb erőt tudott volna közvetíteni, mint ezzel a kiakadással. És ez Sherire és a nézőkre is igaz...

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.29. 23:17:48

@Lasombra: Szerintem az érettségi bizonyítványát is a piacon vette! Ez a nő minden szempontból béna!!!

Alkaline 2011.10.29. 23:17:51

@foxglove: kicsit túloztam, de jó pár kilóval több AM mint Veronika

Doktor Kotász 2011.10.29. 23:18:29

@Turambar: Egy világ omlik össze bennem, ha a siklóknak van foga. Mert én eddig így hittem.

Egy barátomnak volt egy kígyója. Pontosabban a barátnőéjé, de azzal szakított, és az a kiskutyus meg a királysikló nélkül ment el. Képzelj el egy ilyen 120 kilós kigyúrt kopaszt ezt hawanese (vagy nem tudom mi annak a kis fehér szőrgombolyagnak a neve) kiskutyussal. A sikó egeret eszik. Na, vett kisegeret az állatkereskedésben. Bedobta a sikló mellé, és az egér teljesen bekulázott, hogy most mi lesz. A sikló nem volt éhes, így nem bántotta. A vége az lett, hogy a kisegér odasimult a siklóhoz és úgy aludt. Annyira megkomálta a kisegeret, hogy neki is vett egy ketrecet, mert nem tudta volna később odavetni a siklónak. :-)

nathalie 2011.10.29. 23:18:29

@Cristofel a kubai macsó:
akkor lehet a kertben volt :D
nagyon jót röhögtem az egyik sms-en, amit beküldtek nekik : Csaba visszament a párbajról? :D:D

penelope garcia 2011.10.29. 23:18:39

Nos, BTA teste valóban nem egy karácsonyfa. Lányok, figyeljetek, a buta csípőnadrághordás ilyen nyomorékká teszi az alakot!
Attila azonban egy ordas kőbunkó.
Veronikát fáj már megpillantani is, egyrészt, mert valami elképesztően ocsmány feje van szerencsétlennek, másrészt ez az állandó affektálás igen fárasztó.
Remélem, mindkettő hamar elhúz a vérbe.

MagasMacska 2011.10.29. 23:20:12

@vallatas: Vagy csak ennyire visszatetsző volt az, amit a Csíkosok csináltak.

Turambar 2011.10.29. 23:20:49

@Doktor Kotász: Pedig van neki. Fojtással öl, mert kicsi apró fogai vannak, de van neki.

nathalie 2011.10.29. 23:20:50

@S@ti:
ezzel egyetértek. de ő a természetéből fakadóan mindig ki fog akadni ezért, serinek ehhez hozzá kell szoknia.

evangeline77 2011.10.29. 23:21:08

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Nekem egyik sem jön be se külsőre, se belsőre. Egyszerűen csak tetszik, hogy elsőként esik ki szinte mindenhol. ( Gonosz vagyok, na..:) )

témázgató 2011.10.29. 23:22:47

Kinga Jellem!!! Most mondja el harmadszor, hogy mennyire utálja azt, aki nyal annak, akivel nincs jóban.

pink ninja 2011.10.29. 23:23:16

vajon ki találja ki ezeket a béna büntiket?

MagasMacska 2011.10.29. 23:23:22

No, Attila büntijét lenyelték?

vallatas 2011.10.29. 23:23:35

ez a Kinga kurvanagy :DDD
ezt remélem bejátszák Sheinek :DDD
lesz hajtépés

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.29. 23:23:35

@fkangi: most vedd úgy, h kaptál egy puszit a pofidra! Pussz

nathalie 2011.10.29. 23:23:56

rájöttem miért mindig olyan furán hasonló dya és kinga feje: a rágó!!! ezek mostanában állandóan rágóznak, de olyan idegbeteg módon. ezért hasonlítanak mostanában még jobban bolondokhoz:D:D

capa05 2011.10.29. 23:23:59

néztem az online-t és Fecó kb 15 percen keresztül énekelt, engem vallani lehetne vele!

Turambar 2011.10.29. 23:24:07

@MagasMacska: Pedig röhej, ők objektíven is viccesebbek voltak, még ha Attila durvaságait is hozzávesszük. :D

penelope garcia 2011.10.29. 23:24:09

@sogeking:

Még semmit. Róla ritkán van szó.

foxglove (törölt) 2011.10.29. 23:24:14

@Alkaline: hát nem tudom, én úgy gondoltam, hogy Annamari nagyon vékony, de lehet, hogy csal a szemem, mert más is írta itt kb. ugyanazt, mint te

Turambar 2011.10.29. 23:25:24

@MagasMacska: Nekik lett volna égés berakni. :D

témázgató 2011.10.29. 23:25:29

Lilu: természetesen a játékosok nem tudják, hogy holnap van a kiválasztás.
Utána hárman megjegyzik a játékosok közül, hogy holnap kiválasztás.
- biztosan telepátia...

Cristofel a kubai macsó 2011.10.29. 23:25:33

Akkor holnap megint nem lesz online?

capa05 2011.10.29. 23:25:50

@nathalie: lehet, hogy sok MU meccset néztek .Sir Alex is hasonló stílusban nyomja!:D

Lasombra 2011.10.29. 23:26:08

@Peter_Cs: oké. mit mondjak erre?
VV4 Évához képest a kanyarban sincs. möhöhö...

evangeline77 2011.10.29. 23:26:52

Fecó csak nekem volt olyan Győzikés a győztesek fogadásánál? Nem figyeltem, csak hallottam ahogy beszél és rögtön megijedtem, hogy beküldték Győzit.. Mondom már csak ez kellett nekünk.. De nem!!:)

Cristofel a kubai macsó 2011.10.29. 23:27:17

Gyorsan kapcsoljatok a coolra , hogy még utoljára megcsodálhassátok Nórika haját.

capa05 2011.10.29. 23:27:19

@Cristofel a kubai macsó: miért is nem?A kiválasztás nem titkos a TV közvetíti. Utána meg hogy kendővel látsz valakit nem meglepetés

MagasMacska 2011.10.29. 23:27:21

@Turambar: Néhány "poénjuktól" behánytam, de a többi tényleg jó volt.A Kockásaké harmatgyenge. Már csak ezért sem szavaznék.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.29. 23:27:48

@capa05: végszükség esetén még bevethetjük..:DD

evangeline77 2011.10.29. 23:27:58

@foxglove: Én is pont ezen gondolkodtam. Mindenki azt írta, hogy AM mennyivel súlyosabb, mint Veronika. Nekem pont Veron tűnik vaskosabbnak.

MagasMacska 2011.10.29. 23:28:38

@Cristofel a kubai macsó: Addigra már nem is lesz érdekes. Vagy gondolod, hogy holnap is tépni fogják egymást?

Lasombra 2011.10.29. 23:28:45

@témázgató: Lilu nem egy órát állított vissza, hanem egy napot. van ilyen.

a bulin végül Attila felszedte Serit? :)
ha ő lecsapná Gergő kezéről, (már ha rajta van egyáltalán), azért még fizetnék is.

foxglove (törölt) 2011.10.29. 23:29:10

@stella03: nekem is, fura volt, hogy mások fordítva látják

Cristofel a kubai macsó 2011.10.29. 23:29:21

@capa05: De azt tapasztaltam, hogy ilyenkor is megvonják az adást.

MagasMacska 2011.10.29. 23:29:50

@Lasombra: Hűűűűű, az nagy buli lenne. Gergő örülne a szabadulásnak, de Kinga???

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.29. 23:30:55

@capa05: szerinted miért aludtam délután 4 órát?? ki nem hagynám..:D

vallatas 2011.10.29. 23:31:00

@Lasombra: na egy ilyet összehozhatn az RTL :)))) D matrac Attilanak és Sehinek.
Kinga mit csinálna :))))

MagasMacska 2011.10.29. 23:31:11

@Cristofel a kubai macsó: És minket megfosztanak ettől a látványtól...

Lasombra 2011.10.29. 23:31:14

@MagasMacska: hehe. egy ideig picsogna, de aztán rájönne, hogy megér egy próbát Csaba visszacsábítása a herero világba. :)

capa05 2011.10.29. 23:31:50

@MagasMacska: csak csókolózni akart vele, mert "berúgott" mondta Attila.Sehi viszont azt, hogy ő még nem!

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.29. 23:33:11

@stella03:

Nekem se jön be egyik sem, csak Csabakka valamiért unszimpatikus, az ilyen formákkal soha nem barátkoznék.

BTA magasabb, és jobban eloszlik rajta a zsír.

capa05 2011.10.29. 23:34:16

@MagasMacska: Volt adás igaz az online csak 18 perces volt

Cristofel a kubai macsó 2011.10.29. 23:34:27

@capa05: Azt hiszem ez nekem kimaradt. Attila akart csókolózni seherével? Vagy mi?

vallatas 2011.10.29. 23:35:04

Attila leakarta kapni Sherit?
és ez nem volt az öfiben??

nathalie 2011.10.29. 23:35:41

@Cristofel a kubai macsó:
gondolom csak hülyéskedett. a szokásos jófejkedése :D

capa05 2011.10.29. 23:36:17

@fkangi: én a tegnapi online-re gondoltam... de én is maradok még mindjárt megnyitom a vvblogot (persze csak azért mert meghívtál:D)

dr. gernika 2011.10.29. 23:37:22

@penelope garcia:dreszter is csípőgatyát hord. :)))

Cristofel a kubai macsó 2011.10.29. 23:38:32

Dyácska azt gondolja, hogy azért van ekkora melle mert meghízott. Megmondjuk neki...?

capa05 2011.10.29. 23:38:36

Na látom a kölcsönző megint aktiv

Hurri Kán 2011.10.29. 23:38:44

Megjegyzem, Attila BTA-val való zuhanyzás után megérdemelne valamelyik csajtól egy vigasz-pippantást. :D

capa05 2011.10.29. 23:39:55

@Cristofel a kubai macsó: tegnapelőtt kurva jó volt hanyatt feküdt és mutatta a többieknek, hogy lement a hasa!!!

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.29. 23:40:29

@capa05: nekem már a múltkori éneklése is sokk volt..:D
(most nem értetlenkedek, hanem értetlen vagyok: mire nem emlékszem?? hová hívtalak meg??:DDD eddig csak alvajártam és alvabeszéltem..:D )

Cristofel a kubai macsó 2011.10.29. 23:40:35

Kinga meg szét akarja vágni a ruhákat, mert hát attól zombi a zombi.

Cristofel a kubai macsó 2011.10.29. 23:41:43

@capa05: Jó, hát tudjuk hol állt a sorban, mikor az észt osztották.

kékdelfin 2011.10.29. 23:41:56

@gernika: dehogy, csak egyszerűen nem megy feljebb, annyira széles, és vastag.

capa05 2011.10.29. 23:42:13

@fkangi: csak vicceltem éjszakai online nézésre te is nézed otthon én is (nekem) otthon..

csiri bá 2011.10.29. 23:42:51

@gyvy: csak azt kapta amit megérdemelt, és annak is csak kb a negyedét. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.29. 23:44:11

Rájöttem. Nóra feje olyan, mint egy plafonecset.

Cristofel a kubai macsó 2011.10.29. 23:44:48

@Kék Intim Torma: Milyen kis ironikusak vagyunk... te csak a ropikat szereted?

Hurri Kán 2011.10.29. 23:45:34

@csiri bá:
Azért ennyire ne legyünk gonoszak. :D

MagasMacska 2011.10.29. 23:46:51

Áááá, az én gépem lebutult, amíg az öcsém meg nem csinálja, nem tudom nézni az onlányt!! Már lassan elvonási tüneteim lesznek.

Cristofel a kubai macsó 2011.10.29. 23:46:54

A belevalóban alázzák a selyemsonka helyzetet.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.29. 23:46:56

@capa05: mit össze nem törtem a fejem.. te meg itt szórakozol..:O:D:P na, lesz még ennek böjtje, csak annyit mondok:P:DDDD
@Cristofel a kubai macsó: a világon legjobban az ész van elosztva: mindenki meg van róla győződve, hogy neki pont annyi jutott, amennyi szükséges :)

nathalie 2011.10.29. 23:46:59

@pushpang:
volt az a will smith sorozat, a beverly hillses, ott volt ilyen fejük a haverjával :)

kékdelfin 2011.10.29. 23:47:21

@Cristofel a kubai macsó: Hát, azért eszter és a ropik között elég széles a paletta.

nathalie 2011.10.29. 23:48:32

félelmetesen ronda ez a csabi.

capa05 2011.10.29. 23:49:42

@fkangi: fejtörést már te is okoztál és a segitséget is szükösen mérted!

Hurri Kán 2011.10.29. 23:49:48

@nathalie:
De olyan okos. Hát a belső értékek már semmit sem számítanak? :D

genevieve 2011.10.29. 23:49:50

@nathalie: de csak attila után következik a sorban:-P

Cristofel a kubai macsó 2011.10.29. 23:49:56

@MagasMacska: El is hiszem. A múltkor én is megfogadtam, hogy lefekszem legkésőbb éjfélkor. Bár hajnal 3-kor már csúnyán néztem magamra, nem tudtam abbahagyni. Pont a legjobb taktikai rész ment.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.29. 23:50:58

@gyvy: dehogynem. tudod, mennyit adnak a szervkereskedők egy egészséges májért??:DD

Cristofel a kubai macsó 2011.10.29. 23:51:05

@Kék Intim Torma: Igen, valóban. De akinek Kinga is kövér... ?

nathalie 2011.10.29. 23:51:09

@genevieve:
igen, attilánál is rondább. :)

kékdelfin 2011.10.29. 23:51:25

@genevieve: Tehát a sor: szép, kevésbé szép,... csúnyácska,....attila, csaba...
Értem. Igazad van:)

nathalie 2011.10.29. 23:51:49

@gyvy:
de, számítanának, ha tudnék róluk :D

Hurri Kán 2011.10.29. 23:51:51

@fkangi:
Húha... Kezdjek el gyűjteni? :DDD

kékdelfin 2011.10.29. 23:52:02

@Cristofel a kubai macsó: Nem láttad, amikor futott a bogárral a kezében? Csak úgy rezgett az ülőgumója.

capa05 2011.10.29. 23:52:34

hát Vera a szakadt ruhától nem zombi lesz hanem szakadt r..rongy!

nathalie 2011.10.29. 23:53:28

kingából mikor lesz zomiba, vagy ő azt hiszi kishercegnő buli lesz?
na ennyit kingáról: harapj meg, hogy jó legyen... más mindenki be tudta kenni magát, de ő attilával haraptatja magát.

Cristofel a kubai macsó 2011.10.29. 23:53:30

@Kék Intim Torma: Fú, én a fejére koncentráltam. Olyan erős volt, hogy nem tudtam nem azt nézni.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.29. 23:53:41

@gyvy: te tudod, hogy csak edzed a májad, vagy lelakod..:D

genevieve 2011.10.29. 23:54:53

@nathalie: @Kék Intim Torma:

ezt feleslegesen magyarázzátok:-)

capa05 2011.10.29. 23:54:57

@fkangi: pont velem? Ártatlan lelkű báránnyal?

Cristofel a kubai macsó 2011.10.29. 23:55:02

Veronika bazdmeg! Vattakorongot kér!

nathalie 2011.10.29. 23:55:14

attila tiszta frankenstein :D:D

kékdelfin 2011.10.29. 23:55:31

@Cristofel a kubai macsó: Amikor hátulról mutatták, akkor a feje nem volt érdekes. Na akkor kellett volna a rezgést figyelni.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.29. 23:55:35

@MagasMacska: én meg jövő hét hétfőn tesómnál alszom és ő nem néz tévét, de nekem sem fogja engedni, hogy VV-re kapcsoljak!!!! ha tudtam volna, elcserélem kiskorában..:D

Cristofel a kubai macsó 2011.10.29. 23:55:54

@Kék Intim Torma: Most mi a fenét csináljak? Így vagyok összarakva...

capa05 2011.10.29. 23:56:21

AM nek nem is kellett smink!

kékdelfin 2011.10.29. 23:56:46

@genevieve: Magyarázza a fene. Te mondtad.

MagasMacska 2011.10.29. 23:56:59

Na, akkor nem csorgatom tovább a nyálam, megyek és alszom egyet. Jó leskelődést!

kékdelfin 2011.10.29. 23:57:49

@Cristofel a kubai macsó: Szétszedjelek? És összeraklak jól;)

Cristofel a kubai macsó 2011.10.29. 23:58:04

@Kék Intim Torma: Még szerencse, hogy te figyelsz a rezgésekre... Annyira sokkolt a feje, hogy leblokkolt a megfigyelőrenszerem.

Cristofel a kubai macsó 2011.10.29. 23:59:13

@nathalie: Jó, hát nem tudta mi az. De én miért tudom, hogy vattakorongra gondolt? Veronika, Veronika!

kékdelfin 2011.10.29. 23:59:18

@Cristofel a kubai macsó: Hát, elhiszem. Még férfiszemmel is rettenetes látvány volt.

nathalie 2011.10.29. 23:59:20

a legrosszabb ami történhetett, hogy a két csapat újra beszélhet. attila kinga rögeszméje két napon belül újra indul...

genevieve 2011.10.30. 00:00:12

huhha, dyának bement egy sms, hogy az illető ki fogja birni a hűségpróbát...és most dya sír....

lasombra:-D

nathalie 2011.10.30. 00:00:26

csak verának jutott eszébe, hogy a zombiknak a szájuk szokott véres lenni?

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.30. 00:01:17

@capa05: nem tudom biztosan, hogy ha ettől a mondatodtól leszakad a plafon, az szándékos, vagy vétlen rongálás-e...:DD:P

nathalie 2011.10.30. 00:02:05

és helyben is vagyunk. megint fut kinga után.

megjegyezném, hogy értem, hogy fel kell készülni, de ritka ocsmány amit a fürdőben csináltak.

foxglove (törölt) 2011.10.30. 00:02:25

Attila nagy pillanata, összevérezheti Kingát.

kékdelfin 2011.10.30. 00:02:55

Most láttam tegnapi belevalóban az sms-eket.
sms: Attila, nagyon jó fej vagy. Nem tudom mit ettél Kingán, sokkal érettebb vagy.
Attila: hidd el, már ő is nagyon érett, nézd a sonkáit!
:)

Cristofel a kubai macsó 2011.10.30. 00:03:03

Fú, nagyon jó mellei vannak Kingának. És ebben a ruhában érvényesül is.

kékdelfin 2011.10.30. 00:03:59

@Kék Intim Torma: illetve mai belevalóban volt a tegnapi sms.

Cristofel a kubai macsó 2011.10.30. 00:05:11

@foxglove: Csak szerintem ő nem ilyenformán gondolta az összevérezést...

capa05 2011.10.30. 00:05:28

@foxglove: fordítva jobban szeretné

Hurri Kán 2011.10.30. 00:06:11

Megjegyzem, ma reggel én minden smink nélkül kb. így néztem ki, mint ezek most. :DDD

foxglove (törölt) 2011.10.30. 00:07:00

gergőnek megvan a szövege is: hol_a_kisolló?!

nathalie 2011.10.30. 00:07:28

veronika fél a zombiktól??? és megijedt??? :D:D:D sír???

capa05 2011.10.30. 00:07:51

Veronika tényleg súlyos eset!

Hurri Kán 2011.10.30. 00:08:15

Péter tiszta Adams-family. :D

foxglove (törölt) 2011.10.30. 00:08:16

öööö, Veronika konkrétan sír, mert megijedt Annamaritól? azért ez kicsit mintha túlzás lenne

pink ninja 2011.10.30. 00:08:18

ehehheheeee
veronikát nem hiszem el :))))

kékdelfin 2011.10.30. 00:08:32

@nathalie: de péter jót szólt. Megijedtél annamaritól? De ő egyébként is így néz ki!:)

foxglove (törölt) 2011.10.30. 00:08:56

@gyvy: köszi basszus, köszi, percek óta azon gondolkodom, kire emlékeztet, VÉGRE!

capa05 2011.10.30. 00:09:08

@nathalie: A gerlepárt hogy bevérezték egy mást, meg hogy leszel ma este a menyasszonyom???

Hurri Kán 2011.10.30. 00:09:24

Veronika újraélesztéséig az online szünetel. :D

capa05 2011.10.30. 00:10:04

@Kék Intim Torma: ezt írtam én is , hogy nem kellett sminkelni

Cristofel a kubai macsó 2011.10.30. 00:11:05

Hú, AM tényleg nagyon komoly!

Cristofel a kubai macsó 2011.10.30. 00:11:54

Totál csúszás van az online és az élő között!

kékdelfin 2011.10.30. 00:12:02

@capa05: hát igen, neki csak mosolyogni kell, és kész is;)

nathalie 2011.10.30. 00:12:46

@capa05:
látom,rosszul is vagyok. sose lesz ennek a vergődésnek vége.

capa05 2011.10.30. 00:13:57

@nathalie: holnap kiválasztás!!! Ezért a "szerelem"

Cristofel a kubai macsó 2011.10.30. 00:13:58

@Kék Intim Torma: Jó, azért nem kell bántani.Szegénykém nem tehet róla, hogy nem olyannak született mint én.

Cristofel a kubai macsó 2011.10.30. 00:14:55

@capa05: hol írták? volt már, hogy 20-25 per volt...

capa05 2011.10.30. 00:15:46

@fkangi: egyre inkább erősödik a gyanúm, hogy te nem hiszel nekem! Nem tudom miért van ez ?

foxglove (törölt) 2011.10.30. 00:17:28

nem értem, Veronika miért borult ki ennyire, szerintem tök viccesen néznek ki. mondjuk én a walking dead-et is imádom.

Cristofel a kubai macsó 2011.10.30. 00:18:14

@Kék Intim Torma: Hát, azt mondják nem olyannak min AM...

foxglove (törölt) 2011.10.30. 00:19:35

jól hallottam, valaki megkérdezte, hogy Annamari már ki van-e sminkelve?

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.30. 00:21:25

@capa05: hinnem kéne? :D

gyerekek, az én készülékembe van a hiba, hogy nem tudom,mit kellene viccesnek tartanom ebben a zombis izében??

capa05 2011.10.30. 00:22:23

Na Veronikának sem kellett smink!!!

foxglove (törölt) 2011.10.30. 00:24:19

Vera "pregnant zombi"? mivan?:D

sogeking 2011.10.30. 00:24:43

Shadi tiszta DJ Bobo

capa05 2011.10.30. 00:26:01

@Cristofel a kubai macsó: jó hogy nem követelt Am-nek büntetést!

Turambar 2011.10.30. 00:26:02

Attila: Nagyon sajnálom, hogy Annamari nem foglalkozott a feladattal, és ugyanúgy néz ki, mint napközben. :DDDD

Cristofel a kubai macsó 2011.10.30. 00:26:20

Persze sokkal élvezhetőbb lenne, ha nem szakítanák meg folyamatosan.

nathalie 2011.10.30. 00:29:48

@fkangi:
én sem találom még a poént. tartok tőle,hogy vége is a feladatnak, tehát esélyem se lesz megtalálni.
talán ha egy hétig így kellene szaladgálniuk,akkor megérné az egész. de így...

genevieve 2011.10.30. 00:30:38

emberek halloween hétvége van:-)

nathalie 2011.10.30. 00:32:33

@nathalie:
de, tudom hol a poén. a vérről kiderül,hogy valódi disznóvér, a testfestékről meg hogy rendes festék (nem jön le) :D:D

nathalie 2011.10.30. 00:33:24

@genevieve:
valóban :) sokkal jobb lett volna, ha akkor mindenki megmondja hogy minek szeretne beöltözni a riportban, kap ruhát és meglepetés lesz.

sogeking 2011.10.30. 00:33:50

Veronika miért nincs kisminkelve?

capa05 2011.10.30. 00:33:50

@genevieve: már az általános iskolában is megtartották,Ez is olyan lesz mint a nőnap.

genevieve 2011.10.30. 00:34:23

@nathalie: na, legalább te érted:-)

capa05 2011.10.30. 00:34:30

@sogeking: lássuk be ő is elég szörnyű smink nélkül

kékdelfin 2011.10.30. 00:34:56

@sogeking: mert úgy gondolta, hogy nincsenek zombi kacsák

nathalie 2011.10.30. 00:35:36

@genevieve:
ez egy kisebb csoda, nem? :D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.30. 00:36:32

háát,nem tudom. szerintem Mindenszentek és Halottak Napja lesz..

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.30. 00:37:12

@Cristofel a kubai macsó: ha folyamatosan menne, akkor is az lenne..:D más fogalmaim vannak az élvezetről..:DD

capa05 2011.10.30. 00:37:35

@Kék Intim Torma: miért nem küldik ki a fájához?

kékdelfin 2011.10.30. 00:38:26

@fkangi: nekem is más jutott eszembe, de nem akartam húzni vele kiszopot:)

sogeking 2011.10.30. 00:38:36

köszi:)

holnap Lilu is be lesz öltözve?

nathalie 2011.10.30. 00:39:43

senkit nem zavar, ami a fürdőben van??

foxglove (törölt) 2011.10.30. 00:40:11

így fog kinézni a fürdőszoba pár hónap múlva, ha attila bekattan.

Cristofel a kubai macsó 2011.10.30. 00:40:38

@Kék Intim Torma: Basszus, hogy mindig azt írod amit akarok!

icegrapefruit 2011.10.30. 00:41:32

@Doktor Kotász: Nemcsak hogy van foguk, ahogy Turambar is mondta, de az egyik legerősebb mérgű kígyó a világon pont egy sikló. De persze a legtöbb izomerővel próbál majd leteríteni. :)

nathalie 2011.10.30. 00:41:32

@sogeking:
nem hiszem, csoda hogy nem hembergett meg benne :D

Cristofel a kubai macsó 2011.10.30. 00:41:57

AM tudja, hogy hol folyik le a vér az agyból.

capa05 2011.10.30. 00:42:20

@nathalie: engem igen de hál istennek nem nekem kell takaritani

sogeking 2011.10.30. 00:42:59

@nathalie: nem?? akkor hogy lett olyan?

kékdelfin 2011.10.30. 00:43:11

@fkangi: Na, ebben nem is kételkedtem. Bár a minapi fúvós hangszerek igencsak zavarba hoztak téged;)

kékdelfin 2011.10.30. 00:44:17

@nathalie: Megfogsz lepődni, attila belefeküdt.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.30. 00:44:31

@Kék Intim Torma: gyanúsak is vagytok..:P:DD
nem, nem hoztak zavarba, csak nem akartam belemenni a témába.. nem szeretem a direkt marketinget.::D

nathalie 2011.10.30. 00:44:57

@sogeking:
nem magára öntözte, illetve kingára dobálta? a hempergés kimaradt :D

sogeking 2011.10.30. 00:46:07

@nathalie: nem láttam, de bármit el tudok képzelni :D

kékdelfin 2011.10.30. 00:46:40

@fkangi: Ja, hogy jól tudsz furujázni?:) Nem szégyen az. De hasznos;)

nathalie 2011.10.30. 00:48:26

veronika elbújik??? :D:D:D

kékdelfin 2011.10.30. 00:48:40

@fkangi: tudom, mondtad, hogy két fajta. Biztos az oboa a másik:)

2011.10.30. 00:50:55

Geri megint nyakra ment, ott fulladozott BTA.

nathalie 2011.10.30. 00:50:58

@sogeking:
gondolom holnap a riportban majd elmondja:tudtam,hogy a lányok a sorosak a takarításban, ekkor döntöttem úgy, hogy két liter vért magamra locsolok a fürdőben :D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.30. 00:51:15

@Kék Intim Torma: rosszabb: szaxofon..:DD
@capa05: a fája lassan pszichiáterhez kényszerüljárni, hogy feldolgozza a Veronilától érkező impulzusokat.:D

Turambar 2011.10.30. 00:51:56

@fkangi: Mindenszentek Előestéje meg Halloween, akkor meg ilyen rémes, boszis, szellemes, zombis, vámpíros dógok mennek.

nathalie 2011.10.30. 00:54:09

veronika sokkot kapott?

capa05 2011.10.30. 00:54:22

@fkangi: rémes ez a HP! Az a baja, hogy eddig azért hellyel közzel 4 fiú istápolta, most hogy vége túllépnek rajta!

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.30. 00:55:30

@Turambar: tudom az eszemmel, de idegenkedem tőle.. ugyanúgy, ahogy a Valentin-napot sem bírom megkedvelni és elfogadni. Ettől mások szerethetik, de nekem ez a kettő nem ünnep...

nathalie 2011.10.30. 00:55:51

csabinak nyál folyik a szájából? na, végre valami! :D:D

Cristofel a kubai macsó 2011.10.30. 00:57:20

Kingára tényleg ráragadt a kiválasztás feeling. Máris férjének titulálta Attilát.

kékdelfin 2011.10.30. 00:57:36

@fkangi: szaxiztál? És mennyiért?;)

capa05 2011.10.30. 00:57:44

@fkangi: Clara Czetkin is így kezte a nőnappal..:D:D:D

Cristofel a kubai macsó 2011.10.30. 00:58:03

@nathalie: Ez a valódi énje. Ezt rejtegette idáig, eddig bírta.

nathalie 2011.10.30. 00:58:12

@fkangi:
ünnep? azt hittem csak újabb ok az ivásra mindkettő :D:D

nathalie 2011.10.30. 00:59:21

@Cristofel a kubai macsó:
:D:D:D tulajdonképpen a tekintete ugyanaz volt mint eddig :D:D

Turambar 2011.10.30. 00:59:24

@fkangi: Pedig ennek voltak hagyományai nálunk is, csak az átkosban eltűnt.

kékdelfin 2011.10.30. 01:00:04

@fkangi: Szerintem is baromság ez a két átvett marhaság.

nathalie 2011.10.30. 01:01:33

@capa05:
igen. sose fogja elengedni attilát, ugye? mégis attila a pszicho, pedig csak szimplán hülye, hogy hagyja magát szopatni., úgy hogy kinga nem :D

capa05 2011.10.30. 01:01:50

@fkangi: Biztos vagyok benne! Nincs elzártság a fiúk megtalálják a "párjukat", maradhat hadi özvegy vagy megcsalt szerető.De már az is lecsengett!

nathalie 2011.10.30. 01:02:11

attila megint tök aranyos volt veronikával. érdekes, hogyha valaki normális vele, akkor azt nem bántja...

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.30. 01:02:21

@Kék Intim Torma: bun-kó!! :P:DD ezért nem akartam..:DD csakis ingyen, hobbiszinten..:P:DD
@nathalie: na jó, ez már egy érv volt..:DDD
@capa05: kevés a rokon vonás..:D

kékdelfin 2011.10.30. 01:02:46

@Cristofel a kubai macsó: Persze, ha úgy tekintünk rá, mint ahogy nati is mondta. Ok az ivásra:)

Cristofel a kubai macsó 2011.10.30. 01:03:47

Jézusom, már megint koreográfia!

Turambar 2011.10.30. 01:03:59

Én a Valentin naptól hányok, de a Halloweent kifejezetten bírom. Jópofa ünnep.

kékdelfin 2011.10.30. 01:04:10

@fkangi: Jófanna. Nem tudhatom, hogy zeneiskolában, vagy magántanárnál tanultál. Az nyilván drágább:)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.30. 01:06:30

@Turambar: lehet, de én erre nem emlékezhetek..:)
@capa05: én túl empatikus vagyok Veronikával.:)szegénykém az elején rosszul döntött, most ennek issza a levét..Cris odakint hepajkodik, Veronika meg beleszorult egy szerepbe..

csak magamat képviselem 2011.10.30. 01:07:35

mondtam már, hogy Kinga fejei a legjobbak?? :DDD

kékdelfin 2011.10.30. 01:08:33

@Cristofel a kubai macsó: De ahhoz nem kell ekkora felhajtás. Egyszerűen kell valami pia, esetleg valami haver, oszt haddszóljon!

capa05 2011.10.30. 01:08:53

Na azt hiszem elteszem magam, annyira ez nem mozgat, majd az online .felvételnél megnézem. Vagy átpörgetem.

Minden kitartónak jó szórakozást! szasztok!

csak magamat képviselem 2011.10.30. 01:09:46

@fkangi: szia! haladsz a Tormay Cécile-lel? én a Bujdosó könyvet vettem elő, kezdek begyorsulni.

capa05 2011.10.30. 01:10:59

@fkangi: Ő találta ki magának, (vagy mondták neki előre)
csak nem szerettem volna reakció nélkül "elmenni":D:D:D:D

capa05 2011.10.30. 01:12:08

@capa05: számomra beláthatatlan következményektől félve!

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.30. 01:12:27

@csak magamat képviselem: be kell valljam, én még el sem kezdtem. a múltkori link arról szólt, hogy ide kötődik, a mi városunkhoz. Van itt egy alapítvány, ők fedezték fel újra..

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.30. 01:13:25

@capa05: vicces fiú..:P:P:DDD az előzőt meg inkább ismét reagálás nélkül hagyom, pedig nyelvemen a poén..:P:DDDD

genevieve 2011.10.30. 01:14:52

bakker, pedig megfogadtam, hogy ma nem maradok fent sokáig:-)

csak magamat képviselem 2011.10.30. 01:16:24

@fkangi: nem arra valók szerintem (nekem) ezek a napok, amivé változtak. eccerű közhely, inkább a mécsesárusnak fizetek 500 Forintot, meg ezret egy koszorúért. Ezek a dolgok ne tömörüljenek nálam gyerekhorrorba.
vidámabb, más öröme nem is zavar.
én akkor örülök, ha a kedvem tartja, egybeeshet ez olyanokkal, mint a szilveszter, de az első én vagyok.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.30. 01:16:52

@fkangi: korán van, nemkéső, úgyhogy nyertél.:)

2011.10.30. 01:17:37

A tegnapi onlineban mi volt Dya üzenetének a lényege? Mondta Kingának, hogy ebből hír lesz kint. Azt akarta titkolni, hogy pasija van?

Cristofel a kubai macsó 2011.10.30. 01:17:58

@genevieve: Én szinte minden este ezt teszem. Ennyit a fogadalmakról...

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.30. 01:18:31

@genevieve: korán van, nemkéső, úgyhogy nyertél.:)
/mellékattintottam és magamnak küldtem el az előbb../
@csak magamat képviselem: stimmt...

csak magamat képviselem 2011.10.30. 01:18:56

@fkangi: én az exbarátnőmön keresztül jutottam hozzá, elolvasom, mielőtt visszaadom, mert mindig magamnál felejtek könyveket. :)

genevieve 2011.10.30. 01:19:47

@csak magamat képviselem: téged hajt a kubai véred:-)

@fkangi: de nem alhatok minden nap délig:-)

Cristofel a kubai macsó 2011.10.30. 01:24:14

@genevieve: Igen, ezt más is észre vette már...

Cristofel a kubai macsó 2011.10.30. 01:25:07

@genevieve: És hidd el alhatsz. Csak rajtad múlik.

sogeking 2011.10.30. 01:25:28

jó, hogy Zizit időben kimenekítették

genevieve 2011.10.30. 01:26:06

@Cristofel a kubai macsó: 2 napja azt teszem, már ég a pofám:-)

Cristofel a kubai macsó 2011.10.30. 01:26:32

@csak magamat képviselem: Köszönöm a választ két nappal ezelőtti kérdésemre. Még ha nem is nekem szántad.

Turambar 2011.10.30. 01:33:07

Peti leginkább egy mosómedvére hasonlít! :D

Cristofel a kubai macsó 2011.10.30. 01:35:23

Verocskának mi a picsa baja van, hogy ilyen búvalbaszott?

csak magamat képviselem 2011.10.30. 01:35:24

Attila és Peti jók, belevittek halált a produkcióba :)

csak magamat képviselem 2011.10.30. 01:43:25

@Cristofel a kubai macsó: én se tudom, de jó ideje kussol.
hoppácska, Kinga szerint mindenki belevitte a kis személyiségét. ez ari, kinga :> ati

csak magamat képviselem 2011.10.30. 01:47:32

@fkangi: azért az jó dolog. egyfajta könyvtár?

dejoci 2011.10.30. 01:53:21

@Cristofel a kubai macsó: Simán fél mindentől ami horror, ilyen filmet 1x látott, hónapokig rémálma volt tőle.Most volt online

Cristofel a kubai macsó 2011.10.30. 01:55:29

@csak magamat képviselem: azt hiszem vmi velem kapcsolatos dolog miatt szontyolodott el. nem figyeltem igazán, mert mással is el voltam foglalva.

Cristofel a kubai macsó 2011.10.30. 02:01:30

Ágy tűnik én vagyok aki magával beszélget...

kékdelfin 2011.10.30. 02:12:10

@Cristofel a kubai macsó: váltottam? ööö... láttad, hogy gatyát cseréltem?;)

Cristofel a kubai macsó 2011.10.30. 02:18:37

Adjátok vissza az adásomat! Követelem!

penelope garcia 2011.10.30. 02:26:28

@gernika:

Az is fontos ám, hogy mennyire szűk az a csípőgatya. Sok csaj inkább fejre állva erőlteti magára a 2 számmal kisebb gatyát (képzelem én, mert fogalmam sincs, egyéb módon hogyan férnének bele), aztán nem értik, hogy miért nem látják a lábukat. Hát mert a hashájukat feltolják derékhájjá, és az ott felnövekedve pang és reng rajtuk. Komolyan, mintha nem lenne otthon tükör, vagy mi...

Cristofel a kubai macsó 2011.10.30. 02:39:25

sehere megint énekel. Mulatós zenét nekik, azt kívánja a nép.

Müszélia 2011.10.30. 06:23:24

szép hajnalt mindenkinek.
sose értettem, miért bátorságpróba az, ha bogarakat kell fogdosni. én pl undorodom a svábbogaraktól és társaiktól, nem gyáva vagyok.
de most jól megbüntettem az rtl-t, nem néztem meg a hányinger videójukat.

capa05 2011.10.30. 08:22:30

Jó reggelt az erre járóknak!

capa05 2011.10.30. 08:25:36

@Müszélia: nem bátorság, de saját érzésein felülkerekedhet!Az a szerencsétlen Kinga meg kikészült azért, ezt igy nehéz lenne eljátszani.

Zwekedly 2011.10.30. 08:26:04

@penelope garcia: Azért Annamarinál valami másról van szó. Egyszerűen négy ülőgumója van.

De még így is szívesebben nézem, mint Kiszopfel orcáját!

capa05 2011.10.30. 08:30:06

@Zwekedly: Én is így vagyok vele.Tegnap valaki hiányolta a "szellemiségét"! ki is dőltem egyből.

Müszélia 2011.10.30. 08:42:52

@Zwekedly: annamarinál szárnyak kezdenek nőni, úgy deréktájon. egyetértek, inkább 4 bta, mint 1 kiszop.

avanivi 2011.10.30. 09:00:56

Hajnika ! A Lilu -zöld a kedvenc szinem,légyszi ,v jót v semmit :))) :)))Köszi,köszi:))Egy hűséges olvasód !

Szőkeherceg-bombanője 2011.10.30. 09:14:12

Te Hajni, ez még a te leírásodban is halál unalmas. Végig se bírtam olvasni. Igaz, fogalmam sincs a szereplőkről. Mit vétettél, hogy ilyesmit kell nézned?

TrueY · http://qltura.blog.hu 2011.10.30. 09:21:14

Miccsoda drámák! Miccsoda izgalmak! Folyton folyvást, lehet lehet!

No én megyek, és olvasok egy kicsit!

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.30. 09:21:30

@csak magamat képviselem: nem, kulturális, örökségvédelmi tevékenységet végző alapítvány..

jó reggelt mindenki! :)
@capa05: korán reggel rögtön ezt a széles vigyort látni az avatarodon...:D

capa05 2011.10.30. 09:26:53

@fkangi: üdén, frissen ébredtem! :D
Azért még este elolvastam amit utánnam szóltál, de azért tettem idézőjelbe hogy "kiszúrjam" a labdát.;)

capa05 2011.10.30. 09:29:31

@fkangi: Te sem húztad sokáig! Utánam egy fél órával, már nem olvastam bejegyzésed.:o

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.30. 09:30:30

@capa05: nem lehetsz biztos benne, hogy mi lett volna a reagálásom.::P:D

dresztert megvédi az rtl:
hetivalasz.hu/kronika/visszautasitjak-a-velemenyeket-42718
/már hogy ne csak offolás legyen már..:)/

beacska 2011.10.30. 09:31:03

hallgatom a hülyülést a szaunában: Veronika, hiába hívják a Kiválasztást, Kiválasztásnak, te előtte el se menjél wc-re!

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.30. 09:31:38

@capa05: már meg voltam nyekkenve . a délutáni majd' 4 óra alvás után kész voltam..még facebookoltam egy kicsit, aztán beájultam..

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.30. 09:32:28

@beacska: az a rész ott kifejezetten vicces volt..:D

beacska 2011.10.30. 09:39:44

@fkangi: miért klikkesedhet Fecó Csabával, Kingával és Dyával aznap? milyen buli volt, hogy szólhattok egymáshoz? Péter nem arra panaszkodott, hogy nem tud AM-val beszélni? (a szaunásat nézem még. 27.)

alien 2011.10.30. 09:44:06

nekem az tetszett hogy visszamászik a fára és ott gondolkodik, elgondolkodtató

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.30. 09:46:50

@beacska: valami feladat volt.. nem tudom, én ide járok, a tévé meg az online járulékos veszteség számomra (az agysejtjeimből) . a szaunás részt azért néztem meg, mert valaki belinkelte és felhívta a figyelmet arra az adott szakaszra..:)
@alien: vissza a kezdetekhez..:)

beacska 2011.10.30. 09:48:35

@fkangi: nnna, akkor majd megkérdezem a cápától. ő biztosan tudja....

cááááápaaaa!!!

capa05 2011.10.30. 09:51:53

@beacska: igen!!!!! Szia Jó látni téged4

capa05 2011.10.30. 09:52:48

@capa05: Nem tudtam ki kiabál krumpli pucolásból szakadtam a géphez!

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.30. 09:53:59

@capa05: ha úgyis benne vagy, itt van másfél kiló, ezt is meghámozhatnád! :P:DDDDDD köszipuszi:P:DD

capa05 2011.10.30. 09:56:49

@beacska: aznap a kockásoknak volt meleg vacsora, de meghívhattak 2 embert a másikból, akik a legtávolabb állnak tőlük.
Gerit és Attilát választották, mert a 2 csapatos játék alatt nagyon eltávolodtak a játék előttihez képest.

capa05 2011.10.30. 09:57:55

@fkangi: ma mi lesz a "rejtvény " otthon ebédre?:D:D:D

beacska 2011.10.30. 09:59:53

@capa05: :DDD akkor érdemes volt kieresztenem a hangom...krumplipucoláás? jéé, te kislány vagy? (hül-hül) valamiért azt hittem kisfiú :(((

igazi Lencsés lstván 2011.10.30. 10:00:32

Én beköltöznék. Tök szép lányok és fiúk.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.30. 10:02:27

@capa05: francia hagymaleves pirítóssal, sajttal..meg van maradék tegnapról, ahhoz pucolok egy kis krumplit:) este lángos.:)
@beacska: a kisfiúk is tudnak krumplit pucolni.:D

capa05 2011.10.30. 10:04:51

@beacska: nem vagyok kislány, legalábbis eddig!

capa05 2011.10.30. 10:07:00

@igazi Lencsés lstván: meg lehet annak a varázsa,hogy az ember két kapura játszik!

capa05 2011.10.30. 10:08:59

@beacska: arra voltál kíváncsi amit leírtam néked?

igazi Lencsés lstván 2011.10.30. 10:09:28

@capa05: Igen, de hátránya is van, pld el kell viselni a tiedéhez hasonló "jópofi" megjegyzéseket.

beacska 2011.10.30. 10:12:04

Fecó úgy nyalja a kockások seggét, mintha ők tehetnének róla, mekkora kajás tálat tettek az asztalra...mekkora baroma...broááááf...

namkuzu 2011.10.30. 10:12:18

A túl sok VV ennyire árt a fogalmazási képességnek, vagy mi-e van?!

beacska 2011.10.30. 10:12:45

@capa05: igen, köszi. most tartok ott, hogy vége a "vacsorának" és mondják a "köszöntőt"...

igazi Lencsés lstván 2011.10.30. 10:19:37

@capa05: Szégyen az országra ha kussolnunk kell ilyesmiről.

Kan Kalin 2011.10.30. 10:20:03

@fleci: előbb fog az kikerülni mint gondolnád
goo.gl/iXXAu

beacska 2011.10.30. 10:28:15

azért sajnálom az Attilát is. Azt mondja, órák óta ott posztol a mosókonyha előtt, hogy be tudja tenni a cuccait a mosógépbe, de mindig van bent valami. Előtte meg a Borg arról beszélgetett, hogy egy pár zoknikat tesznek be, mert nincs "kedvük" egyenként kézzel elmosni....igazi közösségi emberek...

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.30. 10:32:34

@igazi Lencsés lstván: az ún. többségi társadalom sok mindenben intoleráns... és álszent is egyben.
@beacska:
ezentúl én is így fogok mosni..egy pár zoknikat..:D

capa05 2011.10.30. 10:32:56

@beacska: nem ők fizetik a mosószereket, meg a villanyszámlát.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.30. 10:34:12

@capa05: szerinted felfogják,hogy energiafelhasználással jár a dolog???

capa05 2011.10.30. 10:36:17

@fkangi: AM bőlés talán dresztiből kinézem

beacska 2011.10.30. 10:37:13

@capa05: de itt nem is ez a baj, hanem, hogy beindít 2,5 órás programot, akkor mi lesz a többivel...fejenként 2,5 óra az 13*2,5=32,5 óra. Mivel alszanak is, így mondhatni 2 naponta van nekik fejenként egy mosásuk. Már, ha betartják.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.30. 10:37:31

@capa05: na, azért kíváncsi lennék, kiből minek alapján nézel ki valamit..:DDD
nem mondtad, te mit főzőcskézel? vagy nálad is a marhapöri-maradék?

beacska 2011.10.30. 10:38:29

@fkangi: áááá, Kinguciról és Dyáról beszélünk éppen. Gondolom, életükben nem fizettek be csekket, kész csoda, ha be tudják indítani a gépeket, és mosószer is csak úgy lesz otthon is...

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.30. 10:40:52

@beacska: van jópár olyan ismerősöm, aki azt hiszi, a wc-papír terem a tartóban, a fogkrémes tubus pedig magától újratöltődik :D életképtelenek..:D

capa05 2011.10.30. 10:41:31

@fkangi: nem, ma vasi pecsenye, a tárkonyos ragulevest már pénteken megcsináltam

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.30. 10:43:19

@capa05: pillanat, már nyomom lefelé a bőrönd tetejét: költözöm..:DDDDD kis helyen elférek,keveset fogyasztok....és ezek még csak a rossz tulajdonságaim voltak..:DDDDD

capa05 2011.10.30. 10:44:39

AM kollégista volt elmondása alapján, dreszti meg most költözött vissza az anyjához (amig külön volt, csak mosott?')

beacska 2011.10.30. 10:44:40

@fkangi: nem életképtelenek, hisz tényleg van mindig mivel kitörölniük...teháááát...;D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.30. 10:46:31

@beacska: te, empatikus, teeee...:P:DDD találsz nekik mentséget? :DD
én simán hagynám, míg ott ülnek ordibálva papírért.. pár alkalom után csak rájönnének, mi a szitu..:D de én a gyakorlati tapasztalatokon nyugvó nevelés híve vagyok..:DDD

capa05 2011.10.30. 10:47:34

@fkangi: ok!:D:D:D van két gép is , tudunk külön kommentelni is!!!

capa05 2011.10.30. 10:49:37

@fkangi: csodálom, hogy a VV ben nincs bidet!:D

beacska 2011.10.30. 10:50:07

nnna, most ismerhetem meg Csabi gondolatait!!! hurrá!! bár saját bevallása szerint nem szokott sokat gondolkodni, nem azért jött be :DDD

capa05 2011.10.30. 10:50:50

@beacska: már a két lánnyal beszélget?

beacska 2011.10.30. 10:51:42

@capa05: ja, próbál. de zavarosak a saját gondolatai, és kurvára nehéz így :DDD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.30. 10:52:39

@capa05: :DD a harmonikus kapcsolat alapja..:DD
persze, még törölniük se nagyon kelljen??:DD
@beacska: realista..:D

capa05 2011.10.30. 10:53:50

@fkangi: látod, fel vagyok készülve!!:D:D:D:D

beacska 2011.10.30. 10:55:30

@capa05: jesszus! Csabi a Petivel akar beszélni, mire a lányok: te kezdesz megőrülni!!!

capa05 2011.10.30. 10:55:52

@beacska: én úgy emlékeztem, hogy Csaba a kedvenced.

capa05 2011.10.30. 10:56:38

@fkangi: igen!!!!!:D technikailag.

beacska 2011.10.30. 10:58:20

@capa05: nekeeeem??? na neeem...csak nem szapultam hangosan.
Bár most úgy nézem egy Csaba-Péter tengely van kialakulóban, CSABA kezdeményezéséreeee? jesszus, Csaba gondolkodik....kiderülnek itt olyanok, amik kimaradtak az ÖFikből, meg az onlányokból is...EZÉRT érdemes itt mazsolázgatni!!!

beacska 2011.10.30. 11:01:29

@capa05: szegény Csaba nagyon csúnya... én nem pisilek a bugyimba egy ilyen kigyúrt faszitól. nekem ennél több kell ;DD

capa05 2011.10.30. 11:02:41

@beacska: jó bocsi benéztem! Azért ugye nem vetsz meg?:">

capa05 2011.10.30. 11:03:36

@fkangi: 10:54 kor azt hittem, hogy erre gondolsz!

beacska 2011.10.30. 11:03:56

@capa05: :DDD neeem, ettől még te állsz itt hozzám a legtávolabb ;DDD - onlány társam....

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.30. 11:04:20

@beacska: én abszolút nem pisilek a bugyimba, de lecserélnem egyébként sem kell Csabától.. igazságszerint egyiktől sem az odabent lakók közül.. eleinte még Gerire azt mondtam, hogy so-so, de annyira bojtos papucs, hogy ami férfiasság esetleg akadt benne, az is tovaszállt...

capa05 2011.10.30. 11:10:30

@fkangi: elmondalak ladyandhenk nek!

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.30. 11:11:58

@capa05: jól van, na te kis mimóza! :P:DD <buksisimiogatás>
amúgy piszkosul összecsináltam ám magam, annnnyira félek ladytől,hogy hűűűű!!! :DDDD

csak magamat képviselem 2011.10.30. 11:12:25

@penelope garcia: igen, ez férfiszemmel is naggyon durva. :) Dya alkatával csak feltornázták múltkor, együtt, de nála is kifigyelt (igaz, pici) egy úszógumi. Szerintem ilyenkor kötelezőnek érzik a hasbehúzós-mellkasdüllesztő állást, ülve is (ezt látom is Dyán, Kingát akkor izgatja, ha rászólnak). mondjuk a legnagyobb darab férfi haverom is csak a toáletten mer görnyedni. előttünk meg feszít és folyton megerősítést vár.

capa05 2011.10.30. 11:13:13

@fkangi: jól van hirtelen ő jutott eszembe.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.30. 11:14:55

@capa05: neked egy másik nő jutott rólam eszedbe??:P:DD most felvágom az ereimet a krumplipucolóval..:P:P:DDD

capa05 2011.10.30. 11:18:02

@fkangi: ahogy olvastam vele szoktál privizni ebből arra következtettem, hogy valamivel jobb a kapcsolatod, mint a többiekkel.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.30. 11:19:31

@capa05: mással is priviztem már, nem??:DD
egyébként igen, aranyos kiscsaj, jókat beszélgetünk..:)

csak magamat képviselem 2011.10.30. 11:21:23

@capa05: eleve kéne 3 pisszoár egy ajtóval, meg az ülős(ök!) előtt is kisfiú-kislány-disability-pelenkázó szobák (ki tudhassa, ha egy csaj a beszavazó előtt 6 héttel gumi nélkül).

csak magamat képviselem 2011.10.30. 11:27:33

@beacska: Attila, vagy Peti? az IQ megvan szerintem, Peti tud kommunikálni, Attila meg profi hiába szerelembe esésből. 8DD
Shadi, igaz? :(((

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.10.30. 11:28:10

Ha Shádi kiviszi Mengelét, akkor szavazni fogok Shádira... valaki légyszi juttassa be hozzá a hírt!

Még nagyon fiatal és tapasztalatlan, és csak ezért nem tudta, hogy a sonkát azért falják a lányok, mert nekik spórolni kell a kenyérrel, azaz a szénhidráttal, viszont önmagában a fehérje mehet, szóval megbocsátható bűn, hogy ezt Shádi nem tudja (mert csak egy öccse van, ez a tudás nála kimaradt), viszont tényleg nincs meg az a praktikus gondolkozása, mint Csabának, hogy akkor ilyenkor fel kell nyitni a sonkás dobozt, és szépen kettőt félretenni magának, és ráírni a csomagolópapírra, hogy összeköpködtem, és taknyomat is ebbe töröltem... na, ilyenek miatt fogják szegény Shádit párbajra küldeni..., de az rendben is van, csak szépen kérem vigye magával a Mengelét, mert meg van mérgezve nekem az egész adás ezzel a szörnnyel...

capa05 2011.10.30. 11:30:39

@fkangi: gyvy re gondolsz? muszály voltam visszanézni a pontos nick nevét.!

capa05 2011.10.30. 11:31:21

@csak magamat képviselem: való igaz hiányos a felszereltség

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.30. 11:32:34

@capa05: nem, rád te dinnye..:P:D nem veled leveleztük le egyetlen ütésváltásban a kommunikációs problémákat??:D Cavinton! :P:DD egyébként HHBD-vel is szoktunk, csak nem itt..:)

capa05 2011.10.30. 11:33:41

@fkangi: bizonyosan bebeszélem magamnak, de volt egy olyan érzésem, hogy a "renitens " viselkedésünket (gyvy és én) elmondtad (megírtad)ladynek.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.30. 11:33:56

na,most beteszek EGY PÁR ZOKNIT a mosógépbe, meg végigtolom a porszívót a lakáson..:) majd érkezem...

capa05 2011.10.30. 11:34:47

@fkangi: tudtam de egy kis móka nekem is jólesik!!! :P

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.30. 11:35:01

@capa05: nem, nem írtam meg,nem vagyok óvodás..bár próbálta kihúzni belőlem, de ami nem tartozik másra, az nem..

capa05 2011.10.30. 11:37:19

@fkangi: ok csak az ő írásai erre engedtek következtetni.

csak magamat képviselem 2011.10.30. 11:38:17

@Brr: egyetértek, de Attila még egyke is, kinyalták a seggét. Erről nem ő tehet. Velem is így volt, ezt leküzdeni 25-30 éves korig nagyon nehéz. Az önzés beleivódik a személyiségbe, mert kezdettől megvan a megerősítés a harácsolásra. Sajnos one way street innen a felnőttkor.

capa05 2011.10.30. 11:40:05

@fkangi:
Na jó kimegyek mert nem szeretem a porszívó zúgását:P:P

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.30. 11:42:29

@capa05: vagy csak beleláttad..:)
@csak magamat képviselem: a szülőknek sincs könnyű dolga egy egykével: egyrészt szeretnének egy bizonyos határig mindent (szeretetet, figyelmet) megadni annak az egy gyereknek,másrészt megtanítani neki, hogy ne legyen önző.. annyira nehéz megtalálni az arany középutat..

AnnaKarenina 2011.10.30. 11:47:17

Szeretem, hogy a "jók" (Kingáék, hi-hi) olyan borzalmasan buták, egyszerűek, előítéletesek (kivétel Annamari, de ő mit keres közöttük?), a "rosszak" pedig okosak, higgadtak és szórakoztatók, vagy szerethetők. Persze Krisztofel nagyon hiányzik. Itt leginkább Fecó a kakukktojás.
Csaba egyre nagyképűbb, a nincs mire. Sehi, Dya, Kinga a nők legrosszabb típusai, egy célra (és egyszer) használatosak. Shadi a fiúbuta.

capa05 2011.10.30. 11:50:13

@fkangi: én is egyedüli vagyok. nekem sohasem voltak gondjaim. ( én úgy érzem)

csak magamat képviselem 2011.10.30. 11:53:13

@fkangi: igen, ez az igazi kihívás. Nekem is nyomták a fejembe, hogy úgy teljesítsek, mint egy kis Einstein (néha össze is hoztuk, bizony :))), másrészt meg 4-5 éves koromtól 10 perc hiszti után simán megkaptam, ha akartam, bármilyen középkategóriás játékot. Nálam a szülők egymás ellen, egymást kiegészítve viselkedtek, ez nem is jó kombináció. Attilánál gondolom túlsúlyban volt végig a "Legyen, kisfiam, érted bármit, azt is, ami nem kell" túlzásai.

capa05 2011.10.30. 11:56:04

@AnnaKarenina: érdekes vélemény , de kiszop nem hiányzik.(nekem)

csak magamat képviselem 2011.10.30. 11:57:53

@fkangi: + igen, itt jön be, hogy a szülők mellett az iskolának is kell valamit csinálni, mert ott kötelező a közösségben lét. Itt is jöhetett egy félrecsúszász, egykének egyébként szar lenni, nem általánosban, hanem utána. vagy alfahím lesz a gyerekből, de ahhoz mérhetetlen meg nem érdemelt önbizalom kell, vagy küzdeni kell a középszintű elfogadtatásért. Atti itt lehetett.

csak magamat képviselem 2011.10.30. 11:59:29

@capa05: jó neked :), akkor megtalálták a középutat.

AnnaKarenina 2011.10.30. 12:01:11

@capa05: Krisztofel elsődleges hatása a döbbenet volt, hogy létezhet ilyen is:), de a butasága és műveletlensége kifejezetten szórakoztató helyzeteket teremtett, a lénye talán Veronika miatt szerethetőbb lett, és én abban bíztam, hogy a villalét jót fog tenni Krisztofelnek mindenféle értelemben; a többiektől sokat tanulhatott volna, a személyiségét is csiszolták volna.

csak magamat képviselem 2011.10.30. 12:08:09

@capa05: szerezz a vaterán egy önjáró porszívót, attól csak a kutya-macska fél (max kimennek :))

capa05 2011.10.30. 12:09:08

@AnnaKarenina: visszagondolva, nem vagyok biztos benne, hogy Veronika nem (RTL) utasításra kezdte Kiszopppal.
Most ráfázott, mert a 4 fiú már nem fogja szinte kötelezően a pityogását.
Az a szerencsétlen gyerek meg inkább keresse fel a szponzort hogy segíteni lehessen rajta.(RTL VV honlap alján van a hírdetése)

dr. gernika 2011.10.30. 12:09:45

@penelope garcia: Egymást majmolják a kispicsák. Ez a divat, hát hordják, ha iszonyatosan áll rajtuk, akkor is.
De ilyen régen is volt, csak más ruhákkal.

capa05 2011.10.30. 12:09:47

@csak magamat képviselem: nem én porszívózok hanem fkangi!!

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.30. 12:10:25

@capa05: hozhatnál egy bort a kajához, ha már úgyis kimentél..:P:DD
(amúgy a muszáj voltam visszakeresni a nickjét, az gonosz volt.. :DDD ilyesmiket mi nők szoktunk mondani, ha a másik jelentéktelenségére akarunk utalni..:DD)
persze,nem alapigazság, hogy az egykék önzőek, sőt! sok olyan önző ember van, aki a testvérei mellett az...
@csak magamat képviselem: mi kiskorától kezdve arra treníroztuk a gyereket, hogy gondoljon másokra is... persze, akkor is csak gyerek, megvannak ebben a témában is a maga hülyeségei, de szerencsére egy érzékeny, jószívű gyerek :)
@AnnaKarenina: a múlt héten lemaradt Kiszop kiszavazásakor:
www.youtube.com/watch?v=qBHlpbgUXFM

capa05 2011.10.30. 12:10:38

@Líder Máximo: SÁGA selyemsonkát a hitelesség kedvéért!

capa05 2011.10.30. 12:14:13

@fkangi: Azért a bejegyzéseiből, kijöhetett volna az is amit írtam nem?

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.30. 12:17:21

@capa05: a játszótéren sok gyerek van, játszunk a barátainkkal, a haverokkal és idegen gyerekekkel is...:)van akivel egy félórát, van akivel rendszeresen, van akivel 20 év múlva is röhögünk, ha szóbakerül a kislapát..:)

AnnaKarenina 2011.10.30. 12:21:31

@capa05: Nem tudom, nekem nem úgy tűnt (Veronika és Krisztofel). Mindegy, helyette maradt Csaba, akiről meg folyamatosan derül ki, mennyire semmilyen, illetve, hogy csapatának felmagasztalása belőle is kifelé hozza a narcisztikus vonásokat.@csak magamat képviselem: Attilánál szerintem nem az egykeség dominál, akkor az anyjával másmilyen lenne a kapcsolata - szerintem. Inkább arról lehet szó, hogy a külseje nem áll összhangban a belső értékeivel (eszesség, férfiasság) és igényeivel főleg a nők terén, és túl sok elutasításban lehetett része. Magányossága is innen eredhet. (Akinek én kellek, az nekem nem elég jó - alapon.)

capa05 2011.10.30. 12:25:48

fent van az éjszakai online

capa05 2011.10.30. 12:26:31

kicsit kilépek, jöttek hozzánk!

Cristofel a kubai macsó 2011.10.30. 12:30:09

@AnnaKarenina: Igen, de meg kellellene tanulnia kompromisszumot kötnie. Mindig, mindent nem lehet. Amúgy én is egyke vagyok, de önző? Na az soha sem voltam. Valóban a szülők felelőssége.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.30. 12:34:04

@Cristofel a kubai macsó: egy ideig a szülők felelőssége, nevelés kérdése, de felnőtt korban már tudatosság kérdése is szerintem...mindenkinek vannak olyan személyiségjegyei, amiket tudatosan kell(ene) csiszolnia saját magán.. ehhez viszont egyfajta tudatos önértékelés-elemzés és változás iránti igény szükséges.van, aki képes és hajlandó erre, van aki nem. sokszor egyszerűbb meghúznia az embernek a vállát, mondván:én ilyen vagyok..

avanivi 2011.10.30. 12:35:35

@AnnaKarenina: vagy egy elöző nagy szerelméhez viszonyítva keresi a nőt,akit soha nem fog megtalálni.Aki nekem kell, annak én nem kellek .

icegrapefruit 2011.10.30. 12:40:25

Jó választás volt a Volt egyszer egy vadnyugat a sonkacsatához, a szünetet pedig zseniálisan helyezték, gratula!

nathalie 2011.10.30. 12:55:09

belenéztem az online-ba és megint sikerült elkapnom attila szenvedését kinga miatt. Kinga meg persze mindig felülteti a biciklire. szánalmas ez az egész.

AnnaKarenina 2011.10.30. 13:00:57

@Cristofel a kubai macsó: Persze, de azért az ő csapatát nézve, sokkal nagyobb az együttműködés, a tagok egymást nem bántják, tehát Attila is képes kooperációra. A másik csapatnál jól mutatja az intelligenciaszintet az egymás ölése.:)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.30. 13:14:00

@Cristofel a kubai macsó: próbálkozom néhány éve az emberi lélek rejtelmeinek kutatásával.:) néha beletalálok.. kivéve, ha magamról van szó :)))
@AnnaKarenina: persze, Attila azért nem szociopata..

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.10.30. 13:27:13

van valakinél egy link az éjszakai online feltett anyagaihoz?

én kidőltem, és nem láttam a végét...

mószer aranka 2011.10.30. 14:00:53

Valaki meg tudná mondani nekem, mi annak a számnak a címe, ami a tegnap esti összefoglalóban akkor szólt, mikor Kinga fejvesztve ordítva rohant a csótánnyal??

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.30. 14:01:01

@Brr: én azt sosem találom, csak ha ide valaki belinkeli, úgyhogy nem tudok segíteni...

Cristofel a kubai macsó 2011.10.30. 14:09:23

@fkangi: Engem is érdekel a pszichológia de még nem vetettem bele magam.Az életből táplálkozom egyenlőre.

capa05 2011.10.30. 14:12:55

@fkangi: na újra vagyok, úgy látom nem sokból maradtam ki.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.30. 14:13:06

@Cristofel a kubai macsó: én is egészséges vagyok, nem pszichológus...:DD tanultam jópár évet, de nekem is az előző melóhelyemen töltött 10 év adott sok tapasztalatot (szocmunka). ez is olyan, mint sok más minden: fontos az elméleti alap, de mit sem ér érzék nélkül..

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.30. 14:15:34

@capa05: nem pörgünk.. nálam még belefért egy gyors szilvásgombóc is :D /igaz, mirelit, de szeretjük..:)/

capa05 2011.10.30. 14:22:41

@fkangi: Jó érvágyat vagy egészségedre!
valamiért megint nem ment el a HSZ-em

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.30. 14:23:55

@capa05: lehet, hogy égi jel..:P:DD
amúgy köszi, bár én többet főzöm, mint amennyit eszem, a látszat ellenére..:D

Hurri Kán 2011.10.30. 14:29:03

Alvás után édes a pihenés. :)

capa05 2011.10.30. 14:34:08

@fkangi: erre igen nehéz mit írni!! Csapdás dolog! Bármit írok örülhetsz, de gondolhatsz "bunkónak" is.
Maradjunk annyiban, hogy ezt te érzed.Bizonyosan túlzol!:DD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.30. 14:34:41

@capa05: ezt untam meg az egyik közösségi oldalon is..:S nekem spec.nem frissít tisztességesen..

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.30. 14:36:22

@capa05: volt már, hogy utólag örültem, hogy nem ment át az üzenetem..:DDD ha bunkónak gondolok valakit, szólni szoktam..vagy nyíltan, vagy burkoltan..:D de inkább nyíltan...:)

Hurri Kán 2011.10.30. 14:37:46

@fkangi:
Nem is vagyok lusta. :DDD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.30. 14:38:39

@fkangi: ja, vagy van még egy eset: nem szólok hozzá..:D ezt kifelejtettem.-.:D

@gyvy: ja, csak úgy tűnik??:P

capa05 2011.10.30. 14:39:08

@fkangi: nem is írtam,olyat hogy nyíltan jellemezz!:DD Ilyenkor örülök, hogy leléptem a csúszdáról!

Hurri Kán 2011.10.30. 14:40:08

@fkangi:
Nem csak tűnik. De attól még kikérem magamnak. :D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.30. 14:41:06

@capa05: leléptél róla??:DD nem, tényleg nem :) ha meg úgy lenne, nyugi, szólok :)

mocskosmacska 2011.10.30. 14:42:38

Shadit egyébként valamennyire megértem a sonkaügyben. MÉg valamelyik régebbi játékos nyilatkozata, hogy bent mindig tele volt a lefolyó hajjal, a lakók mindenféle drága kajákat megrendeltek, aztán két falat után ment a szemétbe stb. ogy(VAlaki fentebb azt írta, hogy kingának meg az a szokása, hogy két zokni miatt beindítja a mosógépet.) Szóval tipikus elkényeztetett kisgyerekeként viselkednek. Shadiból kinézem, hogy van valami fogalma a világról, meg hogy a pénz nem csettintésre terem apuci pénztárcájába és a mosogép nem magától indul be , sőt a használata még pénzbe is kerül és az ilyen dolgokról és ezeknek hangot is ad. (Szerintem ezért utálják a többiek) Ez a sonka dolog ilyen utolsó csepp lehetett a pohárban.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.30. 14:43:19

@gyvy: kíméletlen vagyok, úgyhogy nyugodtan lehet rinyálni, nem fogok egyikőtöknek sem cicuka-macukát játszani :P:P:D

capa05 2011.10.30. 14:43:26

@fkangi: tegnap úgy olvastam, hogy holnap nem is leszel vonalban?

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.30. 14:45:09

@capa05: rá egy hétre nem.. megyek Pestre egy konferenciára és olyankor úgy szoktam, hogy előző nap már utazom és a két húgom valamelyikénél alszom :) kellemeset a hasznossal:)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.30. 14:46:06

@capa05: mert játszani és játszmázni nem ugyanaz, azért..:P:DDD

capa05 2011.10.30. 14:48:59

@fkangi: Akkor én olvastam félre.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.30. 14:50:08

@capa05: me-hert ne-hem is fi-hi-gyelsz rá-háááám! brühühüüüüü ! :( :DDD

capa05 2011.10.30. 14:53:11

@fkangi: Azért ez enyhe túlzás!!:DD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.30. 14:56:22

@fkangi: végülis csak annyira offoljuk szét Hajni blogját,hogy idő kérdése,mikor hajít ki bennünket,mint a macskát..:DD

capa05 2011.10.30. 15:02:21

@fkangi: Időközben végeztem az online-adás azon részével amit nem láttam.

capa05 2011.10.30. 15:03:42

@capa05: azért Kinga megfogta jelképesen Attila farkát.Most úgy tudja vezetni mint egy pincsi kutyát.

Hurri Kán 2011.10.30. 15:04:58

@fkangi:
Rinyálhatok idegesen is. Úgy még elviselhetetlenebb tudok lenni. :D

capa05 2011.10.30. 15:05:39

@fkangi: megigérjük, hogy jók leszünk!:DD:DD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.30. 15:06:28

@capa05: ezt nem kell megígérni.. elvégre jók vagyunk..:DD

Hurri Kán 2011.10.30. 15:06:29

@capa05:
Már elnézést, de hogy lehet egy f@szt jelképesen megfogni? Most megfogják, vagy nem fogják meg, nem? Harmadik lehetőség nincs. :D

capa05 2011.10.30. 15:07:28

@fkangi: te nem láttad, pedig ilyen ifi asszonyok mint te tanulhattok tőle!:DD

capa05 2011.10.30. 15:09:58

@gyvy: a szó szoros értelmében igazad van, ámde van lelki terror is és az már szinte fizikai valóság.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.30. 15:10:35

@gyvy: végüliste ismered magad a legjobban..:P:D ki vagyok én, hogy megkérdőjelezzem.. ha már nyilvánosan gyónsz..:DDD:P

capa05 2011.10.30. 15:11:02

@gyvy: de van egy másik válasz is papírzsebkendővel!!

Hurri Kán 2011.10.30. 15:16:41

@capa05:
Ahha... És ezek után még csodálkoznak Attila szociopata viselkedésén. :D

capa05 2011.10.30. 15:19:06

@gyvy: hát amit ma hajnalban csinált vele a nő?? Kicsit engedett ez meg már újra hót szerelmes lett.

capa05 2011.10.30. 15:32:45

Most, hogy"leült" a társalgás szundítok egyet, este NFL meccs lesz. aki hasonlóképpen tesz azoknak jó pihit és szép álmokat.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.30. 15:34:10

@capa05: ha nemkezdetek el farokméregetni, nem ült volna le..:P:P

jó pihenést

Cristofel a kubai macsó 2011.10.30. 15:35:08

@gyvy: Nem szociopata, csak pszichopata.

Hurri Kán 2011.10.30. 15:35:46

@capa05:
Szerencsére nem láttam, mit csinált vele hajnalban. :D

Cristofel a kubai macsó 2011.10.30. 15:49:18

@gyvy: Én meg sajnos nem láttam. Mindig hajnalban történnek a jó dolgok...

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.30. 15:49:39

@Cristofel a kubai macsó: még tán az sem..de nem százas...
@gyvy: pedig lehet, hogy nem sokat ártott volna :P:D

Hurri Kán 2011.10.30. 16:05:56

@Cristofel a kubai macsó:
Így van ez. Ezért emlékszem rájuk másnap ritkán. :D

@fkangi:
Tegnap igazából már semmi nem ártott volna. :D

kemény keleti kommentelő 2011.10.30. 16:09:27

Ha csak erről a zombiestről fog szólni a mai öfi, akkor minden idők legunalmasabb része elé nézünk. A végén még meg se nézem.
Ez az AH-CES románc egyre fárasztóbb, +10 egyre idegesítőbb, BTA AAT BP egyre szürkébb, Csabcsi fél tízre álmosabb. Utóbbi legalább jól nézett ki mint éjjel kísértő henteslegény. PÁ és GT soso, Fecó Busifa DRE sk.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.30. 16:17:29

@gyvy: eleinte meg voltam győződve róla, hogy nem is iszol, csak kamuzod...:DD
@Binbir gece: téged nem könnyű olvasni..:D

kemény keleti kommentelő 2011.10.30. 16:21:39

@fkangi: Melyik nem megy? Az AAH? Allah adj türelmet. Shadi. Azt hittem könnyű.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.30. 16:23:56

@Binbir gece: kellett volna idő, míg rájövök,mi oldja fel az AAT-t.. mondjuk, az örökkévalóságig tartó..:D:P

Hurri Kán 2011.10.30. 16:27:22

@fkangi:
Vannak dolgok, amikkel nem viccelek. :D

kékdelfin 2011.10.30. 16:53:22

Nézegettem a tegnapi onlányt. Kinga Attilával gyakorlatilag megbeszélte, hogy mindkettőjüknek jó volt ez a hét, hogy nem szólhattak egymáshoz. Nyugodtak és kiegyensúlyozottak voltak. Megbeszélték, hogy akkor ennyi. Persze nem tudták teljesen végigbeszélni, mert mindig bejött valaki a szobába. De Kinga arcát érdemes megnézni. 2:11 vége felé kezdődik a kettejük beszélgetése. 2:25-nél meg a csabarajongók sasolhatják a popóját:)

liberaliskonzervativ 2011.10.30. 17:07:28

megnéztem én is az online-t. kétszínűekvagytokmertmárszeretitekacsíkosokat kinga petikével puszikált és attilát szereti megint nagyon. hmm.
kingának egy esélye lehetne, h nagyot dobbantson, h elkezd attila ellen menni. de mindig elbassza.

capa05 2011.10.30. 17:12:56

@liberaliskonzervativ: mit érezhet nati és Csicseri... ?

mocskosmacska 2011.10.30. 17:31:20

@liberaliskonzervativ: Tényleg nagyon unalmas, hogy senki sem mert attila ellen menni. Miért hiszik erősnek? A csabás terve is nagyon bukott.

mocskosmacska 2011.10.30. 17:33:59

@liberaliskonzervativ: Mondjuk, ha kinga és attila egymást ölnék, akkor én már csak egy kávét kérek.

capa05 2011.10.30. 17:36:14

@fkangi: lángosgyáros szitakötő?

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.30. 17:44:06

@capa05: nem látod, hogy tündééééér????:P:D
még sütöm, hogy a ^~°ˇ~ˇ°^°˘<#&><&<>&<!!!! :D

mószer aranka 2011.10.30. 18:03:26

Valaki meg tudná mondani nekem, mi annak a számnak a címe, ami a tegnap esti összefoglalóban akkor szólt, mikor Kinga fejvesztve ordítva rohant a csótánnyal?? Plííííííz help míííí...

capa05 2011.10.30. 18:10:14

@fkangi: a hangulat végével tudtál meglepetést szerezni! mondjuk részemre nem nehéz!ha megfejtettem majd jövök.

beacska 2011.10.30. 18:11:23

cáápaaa! mivel 2 napot vagyok lemaradva, gyorsan belenézek. volt vmi ÉRDEKES tegnap előtt és tegnap(ma hajnalban)?

avanivi 2011.10.30. 18:12:18

@fkangi: sejtettem ,unod a lángost:)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.30. 18:24:38

@capa05: meglepetésszerzésben bajnok vagyok..:D
@avanivi: marhára..:S a felénél be is szüntettem a sztrájkot, mondtam, hogy legyen elég 12, betettem a többi tésztát a hűtőbe és majd holnap kisütöm..nekem kettő is elég volt, hogy kivágja az epémet..

zoxó 2011.10.30. 18:25:02

Khömm... nem akarok nagyon beleoffolni a lángossütő topik közepébe, de ... MA SEM LESZ POSZT?????

liberaliskonzervativ 2011.10.30. 18:27:27

@mocskosmacska: mert buták. nagyon. shadi gyerek próbálkozik, de meglehetősen lagymatagon...
az uncsi, ha ölik egymást, de kinga, ha mást nem is, de hangolni tudna attila ellen, és tőle még hitelesen is fogadnák. és beállnának mellé sztem. dia, sehere, seherével talán gergő, shadi, vera, ha látná, h mennyien vannak, simán ő is, és így tovább.
bár az se jó, ha attilára teszik a jelet, olyat kéne választani, aki őt viszi ki, és aki erős. gergő pl.
talán shadi is kint hagyja ezt a szerencsétlent. remélem, nem shadi eszter párbaj lesz, én attilát akarom kint látni, de nagyon. amellett, h utálom, unom is már.

Cristofel a kubai macsó 2011.10.30. 18:27:28

nem elég, hogy tegnap volt? :-)

capa05 2011.10.30. 18:29:00

@beacska: A kockások nyerték a heti vetélkedőt,Attila és Kinga alázták egymást,majd a verseny vége után egymásra találni látszanak.
Kis duzzogás után Geri újra nyálat cserélt Sehivel.
Volt még zombi jelmezverseny kritikát kellett mondani egymásról (lányok-fiúk)
Attilát azt nézni és hallgatni kell mert az frenetikus.Kezdődtek a faggatózások a jelöléssel kapcsolatban.
Csabi kedveli Petit...
Ez csak dióhéjban - máskor szólj előre hogy milyen összefoglalóval készüljek.:´-)

beacska 2011.10.30. 18:30:16

@liberaliskonzervativ: pedig ebben most nincs igazad. vette, hogy az RTL-nek nem az kell, hogy napi cirkuszok legyenek (mert ezt hajtogatta mindig Kingának-hogy benne leszünk), így visszavett magából. alkalmazkodott az új helyzethez, pedig senki sem nézte ki belőle.

capa05 2011.10.30. 18:31:20

@fkangi: ez olyan mintha Sándor Mátyás rossz helyen kivágott sablont kapott volna!:/

beacska 2011.10.30. 18:32:34

@capa05: már elkezdtem. nem is írtál, hogy engedélyt kell kérni beszélőre. EZ pl. érdekes, hogy ki kivel akar beszélni (Csabi-Péter, Vera-Péter, Eszter-Vera). Még nem tartok a beszélgetéseknél, de remélem, majd mutatják. De Kinga már értetlenkedett, és duzzogott, hála az égnek...

zoxó 2011.10.30. 18:32:55

@Cristofel a kubai macsó: végülishaígynézzük, akkor ... NEEEEM!:)

capa05 2011.10.30. 18:33:41

@beacska: csak gerit és sehit mutatták

Hurri Kán 2011.10.30. 18:33:48

@zoxó:
Nincs még vége a napnak. :D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.30. 18:34:35

@capa05: á, a sablon jó, csak forgasd egy kicsit! :DD;)

beacska 2011.10.30. 18:35:20

@capa05: jaaa, látom...francbaaaa...és ezt kit érdekel???

beacska 2011.10.30. 18:36:18

@capa05: Péter-Annamari nem lesz?

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.30. 18:37:49

@gyvy: napi két hsz-ben még vicceskedni is? :P:D tényleg nehéz lenne..:P:P:D

capa05 2011.10.30. 18:38:01

@fkangi: már átnéztem a google kereső összes címét mire megtaláltam. Tudom ott kellett volna kezdeni...:D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.30. 18:39:47

@capa05: meg amúgy egy telepatikus kommunikáció tanfolyamot igazán elvégezhettél volna már, hogy sablon nélkül is tudd,mire gondolok..:P:D

beacska 2011.10.30. 18:40:13

@capa05: mi volt ez? Péter becsörtetett a riportba? csak úgy lehet audenciát kérni???

beacska 2011.10.30. 18:41:06

@capa05: Péter nem kért senkit. legalábbis nem láttam. Most mondják rá, hogy szarkeverő ganajtúró ;D

capa05 2011.10.30. 18:42:24

@beacska: mindig lehetett én úgy emlékszem

capa05 2011.10.30. 18:43:01

@beacska: úgy tudom Csaba kérte

liberaliskonzervativ 2011.10.30. 18:45:10

@beacska: igen, már nincs cirkusz, de sztem csak azér, mer mindenki legyint a faszságaira egyet...
nem tudom, h mennyire vett vissza magából, nekem ez a viselkedés se tetszik.

beacska 2011.10.30. 18:45:36

@capa05: igen. Annamarival beszélgetett. nem tudom, melyik kérte

Hurri Kán 2011.10.30. 18:47:12

@fkangi:
Nekem ennyi is elég hozzá. :P :D

capa05 2011.10.30. 18:49:16

@fkangi: voltam már életemben egy két tanfolyamon továbbképzésen kiképzésen, sajnos a humánpolitika a telepatikust kihagyta!:D:D:D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.30. 18:50:37

@capa05: ilyenek ezek a HR-esek, sajnálják a tudást..:D pedig lehet, hogy nagy hasznát vennéd..:DD

capa05 2011.10.30. 18:52:53

@fkangi: igen, már én is érzem!:D

capa05 2011.10.30. 18:55:06

@beacska: kezdődik a kiválasztás!

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.30. 18:57:37

@capa05: na,valamit már tanultál tőlem! :P:DD megvolt a mai jó cselekedetem..:D
de neked is: megtarthattál egy teljeskörű felvilágosítást VV-ügyben:)

capa05 2011.10.30. 19:00:38

@fkangi: Miben volt oly nagy lemaradásom?:-[

dr. gernika 2011.10.30. 19:02:17

AMúgy ez a kép most egész jó lett Veronikáról, ami a posztban van.

capa05 2011.10.30. 19:02:59

ez gumicsizma Lilu lábán?

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.30. 19:03:28

@capa05: semmiben, csak eddig nem érezted a gondolatátvitellel történő kommunikáció hiányát..:D de most, hogy ráébredtél,ugye, hogy sokkal jobb??:DDDD

Albino Vernyul 2011.10.30. 19:03:38

Lilu kanadai favagonak lett oltoztetve....

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.30. 19:04:25

azért ezt a virslis jelenetet Esztertől...:D

capa05 2011.10.30. 19:05:23

@fkangi: igen jó adottságokkal rendelkezik!

foxglove (törölt) 2011.10.30. 19:06:16

lilu a kockásokkal van. mi is legyünk velük.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.30. 19:06:53

@capa05: tudtam..:DD
pont akartam írni, hogy gyenge idegzetű férfiak ne nézzék..:D

capa05 2011.10.30. 19:07:13

Ilyen szájjal rúzsozva kell aludni?

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.30. 19:08:35

@foxglove: oké:) csíkosokkal ne beszéljünk??:D
@Peter_Cs: ugye,hogy gáz a haja??:S

foxglove (törölt) 2011.10.30. 19:09:37

@fkangi: nem, mert lilu azt szeretné. ha holnap balázs csíkosban lesz, na akkor gondban leszünk.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.30. 19:10:53

@foxglove: én most jelzem: abban a pillanatban áruló leszek és átállok..:D Balázs valahogy jobban bejön:D

capa05 2011.10.30. 19:16:37

@Peter_Cs: kérdezd meg légyszives fkangi t hogy végülis hol csapattag és csíkos vagyok:-P

foxglove (törölt) 2011.10.30. 19:16:53

@fkangi: közben eszembe jutott, hogy a buci már egy ideje csíkosban van, úgyhogy ő is egy opció

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.30. 19:19:44

@foxglove: :DDD ez tíz pont :D

ha Balázs csíkos, akkor én csíkos vagyok! :DD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.30. 19:22:33

@Peter_Cs: én tudom tolerálni, ha valakinek más az ízlése :D

kérdezd már meg, hogy nem beszélünk???:DD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.30. 19:23:34

@fkangi: akkor is..:D nehogy már egy ilyen elbaltázott hajú Lilu mondja meg, hogy kivel legyek..:DD

capa05 2011.10.30. 19:26:48

ennek is csak azért van lába, hogy magasabb legyen.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.30. 19:31:06

@fkangi: Miután már ezelőtt is kommunikáltunk ... :):):):):)

capa05 2011.10.30. 19:32:11

van új post CSÍKOSOK!!!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.30. 19:32:12

@fkangi: Csak azt nem értem, sok nő minek lövet ilyen ocsmány hajzatot magának?!!!

Hódos Hajnalka 2011.10.30. 19:34:21

@zoxó: általában szólok, ha nem lesz.

sogeking 2011.10.30. 19:44:42

@Albino Vernyul: a sztájliszt Balázsra készült :D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.30. 19:44:55

@Peter_Cs: nem tudom, de abba a fodrászatba sem mennék be, amit Lilu nyitott (mint élete nagy álmát)..:S
@capa05: kösz :)

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.10.30. 21:27:05

Szerintem "érzékeny" Vera ellen (aki annyira érzékeny kábé, mint egy betoinfal) simán nyerne Eszter, csak sajnos nem tudja.
süti beállítások módosítása